Typer af profiler til to niveauer stræklofter med belysning

Der er en slags suspenderet loft med lys, kaldet skyhøje. De bruger en særlig baguette med lys til et strækloft. Den er monteret rundt om strukturen og skaber en følelse af flydende overflade og fraværet af en stiv forbindelse med rummets vægge. Monteringsprofilen er monteret i rillen mellem væggen og loftet og har et hul til at lægge LED stripen. Den er placeret i fastgørelsen i en bestemt vinkel. På grund af dette giver lysflowen sådan, at der skabes en svævende effekt.

Designfunktioner og specifikationer

Profil til to-niveau-stræklofter med belysning giver designere ubegrænset plads med hensyn til implementeringen af ​​selv de mest dristige ideer. Fleksibel baguette giver dig mulighed for at oprette en todelt buet loftkonstruktion. Skjult belysning skaber en særlig atmosfære og komfort i rummet.

Denne type strækloft og skjult belysning opnås ved brug af følgende strukturelle elementer:

 • stof stretch stof eller PVC film;
 • Speciel fleksibel profil til to niveauer med belysning;
 • Yderligere fastgørelsesanordninger (lofts- og vægstifter, guider osv.);
 • Camouflage gennemskinnelig indsats;
 • LED-bånd eller anden lyskilde;
 • Afhængigt af loftets konstruktion kan der anvendes forskellige yderligere elementer (gipsvæg og metalprofilsystemer, indbyggede lyskilder osv.).

Fordelene ved belyste lofter

Oplyste lofter omkring baguettens perimeter har følgende fordele:

 1. Baggrundslys loft baguette med LED tape giver dig mulighed for at ændre farven på loftet og hele interiøret i humør. Denne fordel er kun mulig, når du bruger et bånd med flerfarvede lysdioder.
 2. Da båndet er fastgjort til baguetten efter at spændingspanelet er installeret, udføres dets udskiftning og reparation uden at afmontere spændedækslet.
 3. Fleksibel baguette til to niveauer med loftsbelysning med belysning kan monteres på ujævne baser og buede strukturer.
 4. Den gennemskinnelige indsats gemmer pålideligt den installerede LED og gør det muligt at diffundere lyset.
 5. Aluminiumprofil giver holdbarhed, pålidelighed og lette konstruktion.
 6. Hele loftkonstruktionen er monteret hurtigt og uden meget støv og snavs.
 7. Takket være et stort udvalg af farver og teksturer af paneler, farver og belysningsmuligheder, kan du oprette forskellige og unikke lofter. Baggrundsbelysningen under loftet med LED-strimmel på billedet og i det rigtige interiør ser meget flot ud.
 8. Til den medfølgende LED-stribe er en fjernbetjening, der gør det muligt at justere lysets intensitet, baggrundslysets farve, slukke og tænde lyset.
 9. Hvis vi sammenligner omkostningerne til tid og penge for at skabe et lignende design af gipsplader, vil installationen af ​​spændingsvævet blive lettere, hurtigere og med mindre økonomiske omkostninger.

Vælg en profil for at oprette en struktur

Ved udformningen af ​​skyde lofter anvendes en særlig baguette med en rille til installation af LED-stripen. I dag anvendes følgende typer profiler til to-niveau-stræklofter med skjult belysning til installation af sådanne strukturer:

 • baguetter uden en særlig stik;
 • profiler med en indsats.

Advarsel! Når du vælger en bestemt profiltype, skal du tage hensyn til formålet med rummet. Den første mulighed er egnet til steder med høj luftfugtighed.

Effekten af ​​at svæve loftsbeklædningen er dannet af en lysende halo omkring det installerede ark. Det fremgår som følge af brugen af ​​aluminiumsprofiler, der er monteret mellem væggen og loftoverfladen i en afstand på 10-20 mm. Profilmålene er 28x8 mm. Ved installation skal højden til bundloftet ikke overstige 30 mm.

Profilen bruger en harpoon fikseringsmekanisme til spændingspanelet. Dette navn blev givet til slottet for dets lighed med en fiske harpun. Lærredet sættes med en spatel ind i låsen til et karakteristisk klik. Selv med en stærk spændingsbelægning låser sikker PVC film.

Der er to typer baguetter:

 • væg - har en lodret hylde til skruer
 • Loft - varierer i et vandret arrangement af hylden og fastgørelsen til loftet (størrelsen er valgt afhængigt af minimale afstand til loftet).

Det er vigtigt! For at forbinde to lærrede i forskellige farver eller i forskellige niveauer anvendes der specielle separerende baguetter. De har to harpunslåse med en fælles væg.

Takket være fleksible baguetter kan du skabe forskellige former i loftet. Profiler kan monteres rundt om rummets omkreds ved loftet og vægge eller omkring en bestemt figur af strækstof. I sidstnævnte tilfælde er virkningen af ​​skyhøje individuelle elementer i loftstrukturen.

Profiler uden indsætning

I dette element er der en speciel rille til installation af LED stripen. Det holder ikke fast i strukturen, men snapper ind i den. Takket være dette kan om nødvendigt tapeet demonteres og installeres igen. Produktets egenart er, at spændingsbeklædningen helt dækker LED'en, så der er ikke behov for specielle anordninger til at gemme båndet og sprede lysflux. Selv med lyset slukket, ser hele systemet smukke og harmoniske ud.

Fordelene ved fastgørelsesanordninger uden indsatser omfatter følgende:

 • prisen er 2 gange mindre end den for et produkt med en gennemsigtig indsats;
 • i det indre er LED-strimlen installeret i designet helt usynlig.

Ulemper ved fastgørelsesanordninger uden indsatser:

 • lysstrømmen er rettet mod væggen, ikke nedad, derfor er belysningen ikke så lys og mættet;
 • da båndet er gemt bag spændingsfilmen, så skal lærredet fjernes for demontering.

Indsatte profiler

Disse produkter er specielt designet til at skabe skarpe strækbelægninger. Baguetten er fastgjort til væggen på samme måde som en traditionel fiksering med en harpunlås. Den største forskel er evnen til at installere LED strip. Leveres med en gennemsigtig indsats. Det har en translucid belægning, der overfører 90% af lysfløften og skjuler punkter fra enkelte LED'er.

Fordelene ved at bruge baguetter med indsatser:

 • lysstrålen er rettet nedad, derfor reduceres lysstyrken og mætningen ikke;
 • båndet er monteret på ydersiden af ​​loftkonstruktionen, så det kan evt. fjernes og udskiftes uden at afmontere spændingsarket;
 • LED let og hurtigt installeret i sporet af elementet.

Ulemper produkter med indsatser:

 • prisen er to gange højere end den for almindelige fastgørelsesdele;
 • For beskyttelse mod kortslutning er der installeret et specielt isolerende bånd mellem lyskilden og profilen.

Montering af det høje loft

Først skal du tage målinger af lokalerne og lave en skitse af det fremtidige design. Efter at have købt alle nødvendige materialer og værktøjer, fortsæt til installationen, som består af flere trin.

Forberedende fase

I forberedelsesfasen rengøres basisfladen fra den gamle finish. Delamineret gips, maling eller tapet skal fjernes, da partikler af den gamle finish kan falde af og beskadige filmen under spændingsbelægningen.

Om nødvendigt, en antiseptisk behandling af basisoverfladen. Dette er vigtigt at gøre, hvis der er områder med skimmelskader. Løse grunde skal desuden forstærkes med dyb penetration primer.

Efter dette ledning er lagt under belysningsenhederne. Forberedte baser af krydsfiner eller spånplader til lamper. Baserne er monteret på bøjler og er placeret i samme plan med den fremtidige spændbelægning.

Rammeindretning

Installation af understøtningsrammen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Find først den laveste vinkel. For at gøre dette skal du bruge laserniveauet. Efter denne vinkel sætter de den afstand, som vores loft vil falde i fremtiden. Ved brug af samme enhed overføres mærket til andre hjørner af rummet. Alle markeringer i hjørnerne er forbundet med vandrette linjer på væggene.
 2. Ved hjælp af skruer og dowels, bæres baguettes til væggene. Monteringsstrinnet af fastgørelsesanordninger er 150-300 mm og afhænger af typen af ​​understøtningselementet og typen af ​​kluden.
 3. Desuden holder LED-båndet i en baguette og er forbundet til en strømforsyningskilde. Efter kontrollen er driften af ​​LED'erne midlertidigt slukket.

Montering af lærred

Installation af PVC-film udføres med en varmepistol opvarmet til en temperatur på 60-70 grader. Før dette er kluden rettet og hængt på klip i hjørnerne af rummet. Efter opvarmning med en gas eller elektrisk varmepistol, spændes filmen og lægges i baguetter med en spatel med afrundede ender. Desuden begynder arbejdet at lede fra hjørnerne af rummet og gradvist bevæger sig til den centrale del. Endelig er en gennemsigtig indsats monteret på profilen.

Flydende loftdæksel vil være en ægte udsmykning af interiøret. Fremhævning af loftet med en sokkel giver mange fordele. Det er kun vigtigt at tænke på fremtiden om det fremtidige design og at gennemføre installationen i overensstemmelse med teknologien. Hvis du tvivler på dine egne evner, kan du overlade installation til fagfolk.

Valg af profil til det flydende strækloft, den subtilitet af monteringsstrukturer

Flydende lofter - den nyeste finishteknologi, der åbner op for specialfunktioner inden for interiørdesign. Den unikke effekt stammer fra den lysende halo, som er placeret omkring rummets omkreds, hvilket skaber følelsen af ​​flydende loft. For at opnå dette resultat anvendes en specialiseret fleksibel baguette, som er monteret med afstanden mellem loftet og væggen. Den er udstyret med en rille til montering af LED-båndet, som er placeret i en bestemt vinkel. Lad os se nærmere på denne teknologi, hvilke typer profil der bruges til at gøre loftet soar. Billederne hjælper os med dette.

Konstruktionsegenskaber

Anvendelsen af ​​en sådan profil giver mange muligheder for implementering af dristige designløsninger til udformning af strækpanel og belysning. Billeder viser klart dette. Ved hjælp af en profil udføres krøllede strukturer, som hjælper med at ombytte billigt og hurtigt det indre af et værelse uden at afmontere den gamle spændingsoverflade.

Fordelene ved denne metode til lysdesign:

 • Kombinationen af ​​LED-strimler med forskelligt tekstureret design og nuancer af stretch lærred uden at ændre farvebelysningen;
 • udskiftning af belysningsindretningen sker uden at demontere selve loftssystemet, da båndet er monteret uden for spændingsdækslets film;
 • evnen til at udføre installationsarbejde på ujævne områder af loftoverfladen;
 • Den gennemskinnelige indsats, der følger med i sættet sikrer spredningen af ​​lysflowen og skjuler de enkelte lysdioder, det er let at installere.
Det høje loft er en stilfuld løsning.

Fordele ved design i det høje loft

 • På grund af installationen af ​​en fleksibel aluminiumsprofil er konstruktionen pålidelig, holdbar og på samme tid lys;
 • hurtig installation uden dannelse af byggepladser og støv;
 • et stort udvalg af klæder til montering af strukturen;
 • Det er muligt at justere farveintensiteten, når du tænder og slukker med fjernbetjeningen.
 • moderat prisfastsættelse sammenlignet med modparter fra gipsvægge.

Subtiliteter og strukturelle træk ved det kraftige strækloft

De vigtigste og ekstra elementer gør loftet soar:

 • stof eller film stretch stof;
 • fastgørelseselementer;
 • fleksible profiler til montering af spændingsfilm og baggrundsbelysning;
 • gennemskinnelig camouflageindsats;
 • LED stripe eller andre belysningsenheder;
 • Yderligere anvendte elementer er forskellige. Det afhænger af hvilket design strækloftet er valgt.

Typer af profiler til konstruktion af strukturer

Profilen til svævende lofter er en specialiseret aluminiums baguette med en rille, hvor du installerer båndet med lysdioder. I Rusland findes der to typer baguette, takket være designet "soars":

 • Baguette til svævende lofter uden indsætstik;
 • profil for at skabe en svæveffekt på indsatsen.

Lad os se på hver af dem særskilt.

Det er vigtigt! Valget af profil afhænger af formålet med rummet. Den første mulighed er mere praktisk at bruge i værelser med høj luftfugtighed.

Profil system uden special indsættelse

Denne type loftelement uden indsatsdæksel har en rille, hvor LED-strimlen er installeret. Baggrundsbelysningen holder ikke fast, men klikker på plads, og det gør det nemt at demontere.

En sådan profil har både fordele og ulemper. Vær opmærksom på dem før installationen.

Baguette med indsat film for at skabe en svævende effekt

Den særlige egenskab ved denne profil er, at strækloftfilmen dækker båndet med lysdioder, bliver loftet for det og behøver ikke yderligere enheder til ensartet spredning af lyskilden. Indsæt er ikke nødvendig, da profilsystemet ser godt ud og uden det medfølgende lys. Der er flere fordele ved at bruge denne type profil. Blandt dem er:

 • Det er to gange billigere end en baguette med en indsats;
 • Prikker fra indlejret LED-strimmel er usynlige nedenunder.

Sammen med fordelene er der også ulemper:

 • båndet med dioder skinner på væggen, ikke ned, så lyset bliver dæmpet og mindre lyst;
 • da LED-strimlen er placeret bag filmen, skal den i tilfælde af funktionsfejl også fjernes.

Profil system med specialiseret indsats

Denne baguette, designet til flydende lofter, er monteret på væggen på samme måde som en standard vægtype. Den eneste forskel er, at den kan monteres i LED-strimmel, monokrom eller RGB. En translucent indsats dækket med et specialiseret translucidum lag er inkluderet i sættet med en sådan baguette. Takket være ham er de lyse punkter usynlige og passerer omkring 90% af lyset, hvilket skaber effekten af ​​at skyde.

Han har også fordele og ulemper, som skal forstås grundigt før et valg. Lad os overveje dem.

Fordelene ved at bruge denne type profilsystem er som følger:

 • Lyset fra LED stripen er rettet nedad, så det er lysere end i det første tilfælde;
 • LED stripe er placeret uden for loftet og i tilfælde af funktionsfejl er det let at demontere
 • Det er bekvemt at montere et bånd.

Ulemper ved at bruge denne type profil:

 • koster dobbelt så meget som uden en specialindsats
 • lidt synlige punkter fra LED stripen;
 • således at båndet ikke lukker, kræves der yderligere isolering mellem profilen selv og dioderne.
Smukt og originalt design af loftet

Strukturelle træk ved den fleksible typeprofil

Takket være specialiserede aluminiumsprofiler, der er monteret mellem væggen og loftkonstruktionen med et hul på 1-2 centimeter, skabes en lysende halo. Dimensionerne på dette element er 28/8 mm, den maksimale højde til hovedloftet overstiger ikke 3 cm. Dette er en PVC-loftguide, et harponsystem lavet af aluminium. Billedet viser designfunktionerne.

Harpoon fastener er så navngivet på grund af ligheden med dette fiskeredskab. Harpunen er omdannet til en baguette og fastgjort ved hjælp af tænder på sporets vægge, hvilket bidrager til den fremragende opbevaring af den spændte klud.

Dette profil system tilbydes på markedet med loft og vægmontering. Vedhæftningstypen afhænger af placeringen af ​​den specialiserede hylde på den: i vægmonteringen er den lodret, og i loftet er den drejet 90 grader. Loftplade er valgt, så afstanden til loftet var minimal. Til fælles af to baner anvendes specialiserede harpunelementer, som er forbundet med en fælles væg (skillelinjer).

Yderligere profil brug muligheder

Baggrundsbelysningen er monteret uanset det valgte lærred. Dette giver dig mulighed for at udskifte den defekte belysning uden at afmontere hele strukturen. Lysarmaturet selv er monteret i en vinkel, og lyskilden er forsigtigt diffunderet.

Til belysning design anvendes spotlights flerfarvet eller monokromatisk plan, LED strip. Takket være denne belysning er der en illusion af tomhed, en følelse af vægtløshed og fraværet af en materiel forbindelse mellem loftet og væggene, det vil sige, at loftet dækker at flyde i luften. Talrige fotos på internettet viser et sådant resultat.

Med dette design skabes en række geometriske former, tematiske elementer. Profilbøjninger i enhver konfiguration, der hjælper med at skabe et unikt interiør. Profilen er installeret langs hele rummets omkreds eller langs en væg, i enhver vilkårligt valgt zone eller rum.

Fordelen ved sådanne mønstre er, at lysindretningen er dækket af en film som tidligere nævnt, når der anvendes en profil med en indsats, der spiller rollen som en plafond, korrekt diffunderer lys og giver fuldstændiggørelse til interiøret.

Det er vigtigt! Den krøllede profil bidrager til den stigende effekt af komplekse loftstrukturer. Du kan købe færdige baguetter, der er buede i henhold til typiske mønstrede mønstre eller gøre dem selv efter dit personlige projekt.

Montering af det høje loft

Indledningsvis foretages der målinger, udformes skitser af det fremtidige loft, så udvælgelsen af ​​strukturen og materialet er valgt. Start derefter installationen. Processen involverer flere trin for at montere spændingsfilmen på loftet. Lad os se på hver af dem.

Forberedende fase

Det omfatter:

 • Rengøring af bunden af ​​loftet på det gamle og eksfolierede gips.
 • Overfladebehandling med antiseptisk opløsning.
 • Ledninger til belysning under loftet.

Rammeinstallation

Arbejdsfaser:

 • Afgå fra loftet i den ønskede afstand og udfør markeringer på væggene under filmstrækningsloftet.
 • Ved hjælp af dykker og skruer skal du vedhæfte en specialiseret baguette. I dette tilfælde er monteringstrinnet 8-15 centimeter. Det afhænger af den anvendte profil, hvilken type lærred der vælges.
 • Installer belysningen og tilslut den, og kontroller resultatet af installationen af ​​belysning.

Montering af selve lærredet

At installere PVC-folien ved hjælp af en varmepistol for at opvarme rummet til den ønskede temperatur. I spalten med LED-båndet indstilles gennemskinnelig indsatsmaskeringstype.

Skønheden og nåden af ​​det skyhøje loft

Det svævende loft vil være et højdepunkt i interiøret. Det er muligt at oprette det selv, det vigtigste er at vælge profilsystemet korrekt og følge anbefalingerne for installationen af ​​filmen. Float-loftet gør den specielle belysning skabt af LED-bånd.

Profil for "soaring" lofter

Flydende lofter - en populær type af lofter til lofter, så du kan opdage de specielle muligheder for designløsninger i interiører. Den unikke effekt opnås takket være baggrundsbelysningen, der befinder sig omkring omkredsen af ​​rummet, skaber dette følelsen af ​​flydende loft. For at opnå dette resultat er det muligt at anvende en speciel profil af fleksibel type monteret i mellemrummet mellem hovedloftet og væggene. Det har en speciel rille til montering af LED stripen, som er placeret i en særlig vinkel. Dernæst vil vi undersøge i detaljer denne teknologi, hvilke typer profil der anvendes til at opnå effekten af ​​et flydende loft.

Hovedtræk i det svævende loft

Effekten af ​​det flydende loft opnås gennem disse elementer:

 • PVC film;
 • Fastgørelseselementer;
 • Fleksibel profil til montering af PVC-film og LED-baggrundsbelysning;
 • Camouflage indsæt gennemsigtigt;
 • LED stripe;

Profilvisninger for flydende loftkonstruktion

Særlig profil

Profilen til det flydende loft er en særlig aluminiums baguette med en rille, hvor LED-båndet er monteret. Til montering af konstruktionen af ​​det flydende loft anvendes to typer profiler:

 • Profil for det flydende loft uden indsætstik;
 • Baguette til det svævende loft med en indsats.

Overvej to typer separat.

Profil uden plugin

Denne profil har en rille, hvor LED-strimlen er monteret. Båndet holder sig ikke fast, men klikker på plads.

Denne baguette har sine fordele og ulemper. Det skal være mere fortrolig med hver profil, inden loftet installeres.

Et træk ved denne profil er, at strækloftfilmen dækker LED-strimlen, bliver en slags båndkappe og behøver ikke en ekstra enhed til ensartet spredning af lyskilden. Stikket er ikke nødvendigt her, da monteringssystemet ser godt ud, selv uden baggrundslyset. Der er også nogle fordele ved at bruge denne type profil. Såsom:

 • Omkostninger (det er to gange billigere end en profil med en kasket;
 • Punkter fra det indbyggede LED-bånd er umærkelige nedenunder.

Men der er også ulemper:

 • LED stripen skinner på væggen, ikke ned, så lyset er dæmpet og mindre lyst;
 • På grund af det faktum, at LED-strimlen er placeret bag filmen, skal den i tilfælde af funktionsfejl også fjernes.

Profil system med specialiseret indsats

Denne profil, beregnet til flydende loft, er monteret på væggen på samme måde som en standard vægprofil. Den eneste forskel er, at du kan vedhæfte en LED stripe til den. En gennemskinnelig indsats med et specielt translucidumlag er fastgjort til det. Takket være ham er LED-strimlens lyspunkter umærkelige og passerer ca. 90% af lyset, hvilket skaber effekten af ​​et flydende loft.

Det har også sine fordele og ulemper, som skal sorteres ud.

Fordelene ved at installere denne profil er som følger:

 • Lyset fra LED-strimlen er nedad, på grund af hvilket det er lysere;
 • LED-stripen er placeret uden for loftet, og i tilfælde af funktionsfejl er det let at demontere
 • LED belysning er praktisk at installere.

ulemper:

 • Omkostninger (koster dobbelt så meget som en profil uden et stik);
 • For at LED-båndet ikke skal lukke, er der brug for ekstra isolering mellem profilen og dioderne.

Soaring suspenderet loft

Montering af det svævende loft

Baguette design og montering detaljer

Ved første etape er målingen lavet, et designskitse af loftet er oprettet, så udseendet af strukturen og materialerne er valgt. Fortsæt derefter til installationsarbejdet. Selve processen består af flere trin. Det bør være mere detaljeret at overveje dem.

Forberedende fase

O omfatter:

 • Rengøring af hovedloftet fra det gamle eksfolierede gips.
 • Elektriske ledninger til belysning.

Monteringskonstruktion

Arbejds rækkefølge:

 • Afgang fra loftet i den ønskede afstand for at producere markeringer på væggene.
 • Ved hjælp af klumper og skruer skal installationen af ​​profiler og realkreditlån installeres til belysning.

Vtyazhka af kluden

Til installation af PVC-film anvendes varmepistol. Med hjælpen opvarmes rummet og lærredet til den ønskede temperatur. Dernæst, sammen med LED stripen er monteret gennemskinnelig indsats.

Interessant interiør med skyhøje loft

Flydende lofter vil være en højdepunkt i interiøret. Med deres hjælp kan du skabe en følelse af komfort og luksus i dit interiør.

Profiler til hængende lofter med stigende linjer og omkostningerne ved arbejde

Spændingsservietter er længe blevet en af ​​de mest populære lining muligheder. På grund af materialets anvendelighed og holdbarhed har ejerne mulighed for at arrangere komplekse krøllede strukturer samt skabe forskellige visuelle effekter. Lad os se, hvilke flydende linjer til hævede lofter er, hvorfor de er nødvendige, og hvordan man gør arbejdet med egne hænder.

Hvad er flydende linjer til hævede lofter

Dekorativ modtagelse er mulig ved brug af specielle profiler og belysningsenheder. Profiler til svævende lofter er lavet af aluminium og udstyret med en speciel indsats, hvor LED-strimlen er monteret. Sporet kan være med eller uden en hætte.

Profiler uden hætter betragtes som praktiske og praktiske. LED'erne i et sådant design indsættes ved at snappe ind i rillen. Et sådant system hjælper med at ændre båndet så mange gange som nødvendigt, uden at ty til at afmontere tjenester fra specialister.

Det er vigtigt! Designernes særegenhed er, at profilen for svævende lofter er et element i spredningen af ​​lysstrålen, en slags loft. Ensartet fordeling af strålen giver en flydende loftseffekt.

Hvad er svævende loftet

Forskellen er den sædvanlige spændingsstruktur med den "vægtløse" ved brug af en særlig baguette til svævende stræklofter. Elementerne er udstyret med specielle huller til montering af LED'er, spotlights. Men materialet er taget almindeligt: ​​PVC film, vævet stof.

Resultatet er et udsøgt design, der har slørede grænser, hvilket skaber effekten af ​​vægtløshed. Skjulte profiler, belyset af en stråle, har visuelt ikke støtte på vægpaneler. Ejeren kan sætte lysene omkring omkredsen, lokalt eller en væg. De multi-niveau flydende lofter lofter dekoreret med fotoudskrivning ser meget flot ud.

Teknologi montering skrå loft med lys

Arrangement af konstruktion adskiller sig lidt fra den sædvanlige stretchfilm, lærred. Det vigtigste - at købe den rigtige skydeprofil for hævede lofter. Systemet er monteret rundt om rummets hele omkreds, hvis det er nødvendigt, skabes formede dele (multi-tiered, stepped, curvilinear).

Det næste trin er stofspænding. PVC film strækkes med forvarmning, materialet - uden opvarmning. En uerfaren mester vil lave mange fejl under arbejdet, derfor er det bedst at overlade sagen til fagfolk. Eksperter vil ikke kun udføre installationen af ​​profilen, lærredet, men også installere LED stripen. Hvis du vil have unikhed og bekvemmelighed, kan du forbinde belysningen med fjernbetjeningen og justere lyset efter dine behov.

Tip! Søvende lofter med LED'er i forskellige nuancer ser meget godt ud. For eksempel er fotoudskrivning med billedet af den stjerneklar himmel suppleret med blå lys og blomstermønstre - rødt, grønt. Via fjernbetjeningen kan du skifte tonede belysningsløsninger og skabe en unik atmosfære i rummet.

Værktøj og materialer til arbejde

For at afslutte loftet skal mesteren have følgende sæt:

 • klud stof eller PVC film;
 • fittings til materialet;
 • loftsprofiler;
 • LED stripe;
 • maskerende gennemsigtigt bånd;
 • varmepistol (hvis filmen er strakt);
 • niveau;
 • saks til skæring af profiler;
 • markør;
 • konstruktion ledning;
 • Pallen til tankstation af materiale i en baguette.

Brug en holdbar og stabil trinladder, personlige værnemidler. Når du strækker PVC-folien, er det nødvendigt at bruge trådhandsker, ellers vil fingeraftryk forblive på lærredet.

Vælge en profil til et flydende loft

Fås i flere typer baguetter. Eksperter tilbyder følgende muligheder for profiler afhængigt af ejerens ideer:

 1. For at jævnt fordele lysstrålen langs væggen skal du anvende profilvæggen KP 4003. Det er bedst at kombinere med gennemskinnelige klæder. Ulejligheden er, at profilsporet derefter overlapper med tape, for at ændre LED-strimlen bliver du nødt til at adskille hele panelet.
 2. Hvis du tager profilen KP 2301, kan du ændre båndet uden at afmontere nettet. Det suppleres også af et gennemskinneligt bånd, der transmitterer op til 90% af lysstrålen. Høj klarhed af lys-, farvegengivelse er især fordelagtig, når der arrangeres flerfarvede armaturer.
 3. Hvis du vil kombinere to lærrede med forskellig struktur, med tekstureret eller farveforskelle, skal du tage KP 4075-profilen. Dette forbindelseselement hjælper med at arrangere det høje loft med dine egne hænder. Fleksible systemer vil være nyttige til at skabe krøllede strukturer, det kan monteres både på loftet og på træet. Når der opstilles lofter på flere niveauer, er lysene monteret i en niche i midten af ​​profilen og derefter dækket af en indsats. Duken er fastgjort på begge sider af båndet, hvilket er meget bekvemt.
 4. PL 75 er en overgangsprofil, der kun anvendes i stræklofter på flere niveauer. Den høje profil er suppleret med riller, hvor båndet smækker ind, filmen er monteret på harpunerne, båndet og fastgørelseszoner lukkes med en diffuserende fane.

Tip! Der er KP-2, NP-5 profiler til salg. De er vist til indretning af stræklofter på flere niveauer, men der er forskel - der er ingen spatel, hvilket betyder, at lystransmissionen er meget bedre end ved brug af profilen til ubåden 75.

Valg af profiler til gennemskinnelige film - tag KP 4003-modellen, uigennemsigtige stoffer eller film - KP 2301. I begge tilfælde er der spredt lys, der forsigtigt blur grænserne.

Muligheden for at oplyse loftet

Efter at have behandlet designfunktionerne er det tid til at gå videre til detaljerne. Hvad er højdepunktet? Oftest monterede bånd LED'er, komplet med en switch, fjernbetjening. Men det er tilladt at tage spotlights. Lampene vælges under hensyntagen til maksimal opvarmning til +40 C. Hvis mere - stoffet smelter, tørrer ud og går revner.

Baggrundsbelysning monterings muligheder:

 • udvælgelse af loftets hele omkreds
 • enkelt side / væg belysning;
 • udvælgelse af krøllede mønstre, trin, nicher;
 • placering i midten eller skabelsen af ​​krøllede mønstre;
 • Lokalt udvalg af et mønsteret lærred, for eksempel baggrundsbelysning af et fotoprint mønster.

Det hele afhænger af ejerens fantasi, mesterens erfaring og økonomiske muligheder.

Trinvise instruktioner til installation af et flydende strækloft

Arbejdet begynder med forberedelsen af ​​lokalerne. Det er nødvendigt at tage alle møbler ud for at maksimalt få adgang til loft og vægge.

Algoritmen virker, hvordan man laver et loft med belysning:

 1. At bestemme designfunktioner og nuancer af lofter. Beregn og køb den rigtige mængde materialer, forbrugsstoffer.
 2. Hvis bundens indretning er stærk, behøver du ikke at fjerne den. Men når du kaster gips, maling, tapet - alt dette fjernes, rengøres basen. Det er vigtigt at forsegle hullerne, sømene, revnerne. Hvis det er nødvendigt, læg lyd og varmeisolering.
 3. Når du er færdig med at rense loftet, skal du gøre markeringerne. Find den laveste vinkel i rummet, sæt højden af ​​strækloftarrangementet til side - note. Lav en lignende procedure i alle hjørner, brug derefter en bygningskabel til at afvise en flad linje - dette er grænsen til fastgørelse af profiler. For at niveauere flyet skal du bruge laserniveauet.

Det er vigtigt! Udrustning krumme strukturer, nicher, andre elementer, er det nødvendigt at tage projektet som grundlag. Ellers strækkes lærredet ujævnt.

 1. Placer styrene langs linjen, fastgør skruerne, 10-15 cm stigning.
 2. Nu loftprofilerne. Fastgør dem til bunden, men du kan forankre træet, og på det smider allerede profiler. Træ er nødvendigt, hvis lofterne er lavet af gipsplader, krydsfiner - sådan er en konstruktion på flere niveauer eller en niche, en hylde holdes mere fast. Trin af fixture på 8-15 cm.

Tip! Til curvilinear figur viste sig at være glat, skæres profilen langs kanterne og bøjer derefter ved snitpunkterne.

 1. Læg LED-strimlen i sporet, klik den og kontroller forbindelsen. Efter at have testet baggrundsbelysningssystemet for at spænde lærredet.
 2. Før filmens spænding opvarmer rummet op til +50.. + 60 ° C. Installationen udføres på harpunerne, som skal placeres i slidserne og snappes. Temperaturtilstand for at holde indtil slutningen af ​​installationen virker. Start fra hjørner placeret på modsatte sider. Derefter forsynes harpunerne forsigtigt og flyttes til midten.

Tip! For at strække strækningen hurtigt og effektivt spredes lærredet på gulvet og suspenderes derefter på midlertidige strækmærker og fastgøres.

 1. Stofmaterialer opvarmes ikke, installationen starter fra midten af ​​den længste væg. Installationsteknik: Med en spatel med runde kanter, træk stoffet omhyggeligt ind i profilklipset. Flyt fra midten til hjørnerne, gå gennem hele omkredsen, så hjørnerne genopfyldes sidst. Skær overskydende materiale med en saks og dækk det fælles område med en splat.

Det er alt arbejdet. Det er fortsat at lægge et maskebånd til at sprede lys. Og så dække det tekniske mellemrum mellem væggen og loftets fleksible indsats, ledning. For at gøre det mere klart, se på installationen af ​​det svævende strækloft, videoen fra fagfolk løser alle problemer.

Omkostningerne ved installation af svævende lofter

For at få et kvalitetsresultat af dine ideer er det bedre at overlade arbejdet til herrene. Når man lærer om prisen på flydende lofter, er det nødvendigt at straks bestemme designfunktionerne, typen af ​​materiale, belysningen og anvendelsesområdet. For eksempel i køkkenet er det mere rationelt at strække PVC-folien, og i børnehaven er stofklæder mere passende - de er allergivenlige. Alle nuancer påvirker arbejdsomkostningerne, der starter fra $ 28-33 pr. M2.

Ekspertrådgivning om udvælgelse og installation

Erfarne herrer anbefaler slet ikke at starte et job for en nybegynder. Udover væsentlig skade og spild af penge modtager ejeren noget. Men hvis du har evnen til at arbejde med profilen, egnede værktøjer og materialer, tager alt arbejde ikke mere end 2-3 dage.

De mest almindelige fejl:

 1. Ugyldig belysningsenhed. Det er nødvendigt at beregne i forvejen antallet af pærer, typen af ​​lysdioder, behovet for at tilslutte en timer, fjernbetjeningen og slukke. Det er enklere og mere bekvemt at tage en almindelig enhed uden ekstra funktioner: det koster mindre, det varer længere.
 2. Der er ingen foreløbig ordning, arbejdsplan. Hvis man ved at trække et enkelt lærred stadig er i stand til at komme ved "ved øjet", kræver oprettelsen af ​​flerniveaustrukturer, krøllede former og nicher nødvendigvis en nøjagtig skematisk plan, der angiver elementernes længde og bredde.

Du kan installere baggrundslyset separat fra lærredet. En sådan uafhængighed gør det muligt hurtigt at skifte lysdioder, hvis de er trætte eller brændte. Det monokrome RGB-bånd, der bruges, er en nyhed med op til 90% farvegengivelse. Inkluderet straks solgt indsats med et reflekterende lag, der hjælper med at sprede lysstrålen og giver den perfekte effekt af det svævende loft - hvilket er det ultimative mål for værten.

Profil "flydende linjer" til hævede lofter

"Svævende linjer" - et nyt ord inden for loftslofter. Denne type design syntes relativt nylig, men har allerede fundet hundredvis af fans. Den brede popularitet af denne løsning skyldes dets oprindelige udseende og funktionalitet. Designet er et strækloft med en usædvanlig LED-belysning, der ligger på samme niveau med det strakte lærred. Til fremstilling fremstilles der en speciel profil til "skrå linjer" for hævede lofter.

Profilfunktioner

For at skabe et loft med indlejrede "flydende linjer" anvendes profilen af ​​modellen KP 4075 oftest. Denne innovative aluminiumsprofil har en ret kompliceret struktur. Langs kanterne er der plads til tankning af to dåse på samme niveau. Profil indebærer en harpunmetode til fastgørelse af filmen. Mellem lærredene er der en lille niche indeni, hvor du kan rette LED-båndet. Profilens bredde er nok til at installere to rækker lysdioder.

Fig.1. Loft "skyhøje linjer" i lejligheden

NYHED!

Vi præsenterer din opmærksomhed en ny profil for at skabe svære linjer - Profil "kontur" PF 5642. En speciel rillehylde giver dig mulighed for at installere to LED-strimler i træk, hvilket giver en endnu større effekt af skyde og luftighed. Du kan se den fantastiske effekt ved at klikke på linket.

En gennemskinnelig translucid filmindsats installeres oven på LED-båndet. Hovedfunktionen er at give et smukt udseende om dagen. Ud over den dekorative funktion giver indsatsen ensartet lysdiffusion og skjuler punkter fra LED'erne. Resultatet er en lampe med blødt lys, bredden af ​​haloen, der når 3,5 centimeter. Teknologiske huller dannet mellem lærredene og den gennemskinnelige indsats elimineres ved hjælp af dekorative hætter.

Selvom designet er kendt som "flydende linjer", kan lamperne have nogen form. Profilen for "flydende linjer" til stræklofter kan bruges til at skabe forskellige krøllede strukturer. Til dette vaskes den og bøjes. Ved hjælp af denne profilmodel i loftet kan du oprette en lysende figur, det være sig en firkant, en cirkel, en oval eller blot tilfældigt placeret linjer.

Afhængigt af LED-strimlens styrke og lampens størrelse kan de udføre funktionen af ​​hoved- eller ekstrabelysningen. De svingende linjer er et glimrende værktøj til den visuelle opdeling af rummet i forskellige funktionelle områder. Placering af lamper over visse møbler eller dekorative elementer, du kan fokusere på dem.

Fig.2. Stretch loft "flydende linjer" - udsmykningen af ​​ethvert værelse

Stretch loft, dekoreret med skyhøje linjer, vil altid se stilfuldt og usædvanligt. En anden fordel ved profilen KP 4075 er muligheden for at installere flere webs på samme niveau. Dette giver dig mulighed for at bruge forskellige i tekstur og farve af filmen, uden at ty til svejsebelægninger. Takket være profilkonstruktionen er det også muligt at oprette usædvanlige kombinationer af PVC-film uden brug af strukturer på flere niveauer, der kræver at sænke loftets højde.

Monteringskonstruktion

Profilinstallation for "flydende linjer" til hævede lofter udføres som regel på en ramme lavet af træbjælker. Også nogle håndværkere bruger bøjler til gipsvæg konstruktioner. Sådanne elementer er fastgjort til bundloftet, således at det niveau, hvor KP 4075-profilerne vil blive placeret, svarer til niveauet af vægprofilerne til fastgørelse af dåvene langs rummets omkreds.

Figur 3. Smukt hæftet loft ved hjælp af svævende linjer

Montering af loftet med "skyde linjer" udføres i henhold til følgende skema:

 • bestemmer niveauet for installation af vægprofiler;
 • En foreløbig tegning af tegningen er skabt på bundloftet, som gentager placeringen af ​​de "flydende linjer";
 • ifølge tegningen suspenderet eller træramme;
 • KP 4075 profiler er fastgjort på rammen;
 • LED strip er installeret inde i profilen, som er tilsluttet strømforsyningen;
 • strømforsyningen er fastgjort på bundloftet eller på væggen i kabinettet;
 • På det niveau, der er markeret på vægprofilerne, installeres
 • Filmen udglattes og midlertidigt fastgøres ved hjælp af krabber i hjørnerne af rummet;
 • efter opvarmning af filmen er den gemt i en profil for "skyde linjer" og ind i vægprofiler omkring rummets omkreds;
 • LED stripe, der er placeret i nicheen i KP 4075 profilen, er dækket af en gennemskinnelig film, som også har en harpoon mount;
 • Dekorative profiler installeres i alle profiler.

Figur 4. Stretch loft "skyhøje linjer"

Du kan bestille installation af et strækloft med sådanne usædvanlige lamper på AstaM. Hvis du planlægger en uafhængig installation af strukturen, anbefaler vi at du bruger vores online butik til at købe en profil for "flydende linjer" for hævede lofter. For forhandlere af firmaet er der specielle profiler til rådighed til profiler og andre komponenter til stræklofter. Du kan modtage ordren på vores kontor eller bestille levering til din by af ethvert transportselskab bekvemt for dig.

PROFILER ANVENDER - NY KVALITETSNIVEAU

Vi tilbyder dig en bred vifte af aluminiumsprofiler til alle typer lofter, hvis anvendelse vil forenkle og forbedre dit arbejde med installation af stræklofter. Da alle komponenter er udviklet og fremstillet i vores firma, får du et kvalitetsprodukt på kortest mulig tid, hvilket gør det muligt at udføre ordrer fra dine kunder endnu hurtigere. Anvendelsespolitik er høj kvalitet, konkurrencedygtig værdi og et langsigtet samarbejde fokus. Vi vil tage dine strækmonteringstjenester til et nyt niveau!

Påfør 20

 • Perfekt pasform med vægprofil;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • Takket være det velkonstruerede profilkølesystem er det muligt at bruge selv den mest kraftfulde superlette Led-tape (fra 24 til 28,8 W);
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Skjult "hylde" under LED-strimmel sikrer korrekt spredning og retning af lys omkring omkredsen;
 • Der er intet alternativ til markedet;
 • Nem installation demontering af øverste niveau;
 • Ensartet lysfordeling takket være en speciel stik;
 • Ideel til at skabe 3D-lofter, herunder baggrundsbelysning mellem niveauer, på grund af den optimale højde mellem lærredene på 2 cm;
 • Profil højde 3,5 cm.

Anvendes af:

 • TL-stik;
 • Særlig silikone stik mellem niveauer;
 • Enhver LED Led Strip (Type LED'er - 3014; Farve / Farvetemperatur: 6000-6500, 2700-3200, 4000-4500; Spredningsvinkel, grad - 120; Lysstyrke, lm / m - 2000; Spænding, V - 12 ; Strøm, A / m - 2; Strøm, W / m - 24; Antal lysdioder, stk / m - 240; bånddimensioner, mm - 5000 * 10/18 * 1,5);
 • RGB-bånd (Antal lysdioder pr. 1 meter: 60, Lysstyrke: 15 Lumens / LED; Størrelse (bredde * længde): 10mm * 5m; Spænding (konstant): 12V; Strøm 14.4 W / meter, Strøm: 1, 2 A; Beskyttelsesgrad: IP 20, levetid: 50.000 h).

Applikationsmuligheder:

Påfør 5

 • Perfekt pasform med vægprofil;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Der er ingen analoger på markedet;
 • Monteringshøjde 5 mm;
 • Den optimale afstand er 5 mm for at skabe en 3D-effekt af et udskåret loft (denne afstand kan ikke opnås med andre profiler);
 • En mulighed for at montere lamper både i toppen og i det nedre niveau;
 • Docket med alle slags profiler;
 • Profil højde 3cm.

Anvendes af:

Applikationsmuligheder:

Anvend 0

 • Perfekt pasform med vægprofil;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Ingen analoger;
 • Docket med alle slags profiler;
 • Det er muligt at oprette et let loft Anvend;
 • Designet, så du kan bruge stjernespidsystemet;
 • Ideel til montering af lofter (Anvend "Back Light");
 • Højde 5 cm fra bundloftet;
 • Profil højde 3 cm.

Anvendes af:

Applikationsmuligheder:

Universal mini NY 2018

Se på mulighederne for at anvende profilen, dens fordele, funktioner og visualisering af installationen.

 • Der er ikke noget alternativ på markedet;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • Ideel sammenføjning af profiler indbyrdes takket være yderligere tekniske spor, hvor der er etableret styrespåner;
 • Forstærket stivhed af profilen, hvilket forenkler fastgørelsessystemet til loftet og reducerer forbruget af ankervinkler;
 • Takket være det velkonstruerede profilkølesystem er det muligt at bruge selv den mest kraftfulde ultra-lyse Led-tape (fra 24 til 28,8 W);
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Ideel til brug i sådanne produkter som "flydende linjer", "flydende lofter", "flydende lamper", gardinsystemer til gardinstænger;
 • Den har en optimal højde på 3,5 cm, takket være, at vi ikke mister højden i rummet, sænker bundloftet til en afstand på 5-6 cm;
 • Evnen til at justere bredden af ​​den "flydende linje", "lampe", fra 6,3 cm til 10 cm på grund af det l-formede profil design;
 • Profilen er 2 meter lang, hvilket gør det nemt at installere produkter af en given længde;
 • Docket med alle slags profiler.

Anvendes af:

 • R caps; R-ru;
 • Enhver LED Led-strimmel (parametre: type lysdioder - 3014; farve / farvetemperatur: 6000-6500, 2700-3200, 4000-4500; spredningsvinkel, grad - 120; lysflux, lm / m - 2000; spænding, V - 12, Strøm, A / m - 2, Strøm, W / m - 24; Antal lysdioder, stk / m - 240; bånddimensioner, mm - 5000 * 10/18 * 1,5);
 • RGB-bånd (Antal lysdioder pr. 1 meter: 60, Lysstyrke: 15 Lumens / LED; Størrelse (bredde * længde): 10mm * 5m; Spænding (konstant): 12V; Strøm 14.4 W / meter, Strøm: 1, 2 A; Beskyttelsesgrad: IP 20, levetid: 50.000 h).

Applikationsmuligheder:

universel

Se på mulighederne for at anvende profilen, dens fordele, funktioner og visualisering af installationen.

 • Der er intet alternativ til markedet;
 • Perfekt pasform med vægprofil;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • 100% dockingprofiler med hinanden på grund af yderligere tekniske spor;
 • Forstærket stivhed af profilen, hvilket forenkler fastgørelsessystemet til loftet og reducerer forbruget af ankervinkler;
 • Takket være det velkonstruerede profilkølesystem er det muligt at bruge selv den mest kraftfulde superlette Led-tape (fra 24 til 28,8 W);
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Ideel til brug i produkter som "flydende linjer", "flydende lofter", "flydende lamper", gardinsystemer til gardinstænger;
 • På grund af den hvidmalede profil opnås maksimal lystransmission (kameraet lyser uden forvrængning);
 • Når man opretter et system til gardiner, ser en hvidmalet profil mere æstetisk ud (konstruktionen er komplet);
 • Den har en optimal højde på 7 cm for at skabe ensartet belysning;
 • Evnen til at justere bredden af ​​den "flydende linje", "lampen", systemet af cornice til gardiner fra 5 til 10 cm på grund af det l-formede profil design;
 • Profilen måler 2 og 3,2 meter, hvilket skaber bekvemmelighed, når det er nødvendigt at installere produkter af denne længde uden forbindelse mellem dem.
 • Docket med alle slags profiler.

Anvendes af:

 • R caps;
 • Enhver LED Led-strimmel (parametre: type lysdioder - 3014; farve / farvetemperatur: 6000-6500, 2700-3200, 4000-4500; spredningsvinkel, grad - 120; lysflux, lm / m - 2000; spænding, V - 12, Strøm, A / m - 2, Strøm, W / m - 24; Antal lysdioder, stk / m - 240; bånddimensioner, mm - 5000 * 10/18 * 1,5);
 • RGB-bånd (Antal lysdioder pr. 1 meter: 60, Lysstyrke: 15 Lumens / LED; Størrelse (bredde * længde): 10mm * 5m; Spænding (konstant): 12V; Strøm 14.4 W / meter, Strøm: 1, 2 A; Beskyttelsesgrad: IP 20, levetid: 50.000 h).

Profil for hævede lofter med belysning - Kun gør det selv reparation i lejligheden: foto, video, instruktioner

Floating suspended ceiling - det oprindelige design koncept

De, der gerne omgiver sig med unikke ting og stræber efter at skabe unikke interiører, bør være opmærksomme på det nye originale produkt - flydende lofter. Dette er en utrolig smuk loftsdækning, der ser ud som om den er suspenderet i luften (ikke i kontakt med væggene). En sådan interessant visuel effekt opnås ved at installere en LED-baggrundsbelysning på loftets omkreds.

Denne vanskelige designbevægelse giver dig mulighed for at skjule leddene i den hængslede loftsstruktur med vægge. På grund af dette, når man ser på loftet med baggrundsbelysningen tændt, har personen det indtryk, at designet flyder bogstaveligt i luften.

Baggrundsbelysningen kan tændes / slukkes afhængigt af humør og situation. Når lysene er slukket, tager rummet et afslappet, traditionelt udseende. Med baggrundsbelysningen tændt bliver atmosfæren i rummet mere romantisk, mystisk og festlig.

For hvilke værelser skal suspenderes loft

Brug af denne innovative finish giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. Især godt løser dette problem kombinationen af ​​belysning med et blankt lærred. I løbet af dagen vil reflektionen af ​​lys i en perfekt glat og skinnende overflade skabe en følelse af stort rum. Om natten, når lysene tændes, vil effekten af ​​et flydende loft gøre rummet mere rummeligt.

Denne designmulighed er meget velegnet til børns værelser. Det er meget nemmere at overtale et barn om aftenen til at gå i seng, når det svævende loft er tændt i sit værelse. Forældrenes anmeldelser bekræfter dette: Et behageligt lys, der forsvinder forsigtigt fra loftet, fjerner babyerne fra frygt for mørke; børn vil gerne gå i seng og falde i søvn let.

Billeder fra internettet til gennemgang og designvalg

Stræklofter med indflydelse er allerede installeret i mange klubber, barer, restauranter i St. Petersborg. De understreger interiørets stil og skaber en særlig atmosfære i underholdningsinstitutioner. Forholdsvis lave priser og en bred vifte af designmuligheder skelner mellem sådanne og andre dyre typer af dekorative loftsbeklædning.

Det svævende loft - priserne på værker og komponenter

Vi tilbyder at bekendtgøre priserne og listen over nødvendige værker til implementering af systemet, der strækker strækloftet med en speciel profil.

Flere grunde til at bestille højt loft

Fejlen er lavet af dem, der anser flydende lofter for dyrt: Priserne for dem er ikke meget højere end for almindelige spændingsstrukturer. Faktum er, at der anvendes lignende materialer til deres fremstilling: stof eller PVC-klud, profil til fastgørelse af lærredet.

Speciel profil til højhøjde loft: №1. med indsæt, №2. åbent

Ud over standard sæt, bør du købe en gennemskinnelig indsats og LED baggrundsbelysning, hvis omkostninger er lave. På trods af at installation kræver færdigheder og færdigheder fra de udøvende kunstnere, udfører erfarne håndværkere installationen hurtigt uden at bruge bestemt dyrt udstyr.

Stræklofter med indvendig belysning

Stretch loft med LED lys

Stretch lofter stjernehimmel

Flydende lofter: nøglefærdig installation!

Teknologien til enheden "skyhøje lofter" er lavet på basis af en specielt udviklet aluminiumkonstruktionsprofil.

Denne løsning kaldes "flydende loft" på grund af den unikke visuelle effekt - det lys, der falder ud af profilen omkring loftets omkreds skaber følelsen af ​​at loftet selv hænger i luften og ikke er knyttet til noget.

I øjeblikket er der 3 hovedprofilmodifikationer for skyde lofter. Hver mulighed er unik på sin egen måde og designet til at skabe fremragende interiør med belysning.

Vi bruger de bedste profiler til svævende lofter.

Stigende profil №1

Den svingende aluminiumsprofil har en gennemskinnelig translucidindsats, der jævnt diffunderer lys. Baggrundsbelysningen omkring omkredsen er så blød som muligt.
Hvis det er nødvendigt at udskifte båndet i den flydende profil, skal du blot fjerne diffusebåndet.

Stigende profil nummer 2

Læs Sådan vaskes vandbaseret maling fra loftet

Aluminiumsprofil med eller uden maling (i hvid). Profilens tværsnit er konstrueret således, at LED-strimlens "perle" ikke er synlig, selvom du ser lige under profilen. Fraværet af en diffusionsindsats giver en lysere glød af båndet.

Stigende profil № 2.1

Aluminiums stigende profil, lederen af ​​salget i begyndelsen af ​​2017. Faktisk er denne baguette til svævende stræklofter en ændring af den forrige. Den vigtigste fortjeneste - tabet af loftets højde er 1 cm mindre. En mere detaljeret sammenligning er præsenteret nedenfor.

I en meget skematisk form er den flydende profil nr. 1 for stræklofter som følger:

Dette design giver dig mulighed for at kombinere forskellige slags systemer, herunder dem med en stofpose. dvs. Det flydende loft kan udføres ikke kun med PVC canvases, men også med Descor eller Clipso. Stof loft hævning kan ses her.

Teoretisk kan en sådan kombination også udføres med profil nr. 2 profilen, men profilgeometrien er noget anderledes, så den visuelle parring af de to systemer ser mindre pæn ud. Af denne grund fremstiller vi stofflydende lofter fra 1. profil.

Vi bruger ikke den tredje type af den flydende profil, hvorfor informationen om den blev sænket nedenfor.

Sammenligning af det stigende baguette nummer 2.1 og nummer 2

Så hvorfor vinder den skydeprofil 2.1 positioner på PP2? Der er 2 gode grunde til klienten:

 • loftet falder 1 cm mindre
 • installation af det flydende strækloft med baguette 2.1 tager mindre tid

Nå for os er denne mulighed mere interessant af samme grund, mindre tid brugt på at installere det svævende loft og mere perfekt geometri. I PP2.1 er armen mindre, hvilket betyder, at det er nødvendigt at montere knive med større krympning. Men du behøver ikke at dykke ind i disse detaljer.

* 3 hovedtyper er også konstant modtagelige for konstruktive ændringer af udviklere, der konstant søger efter opgraderinger. Derfor er en lille ændring i sektionens geometri acceptabel.

Hvad er interessante svævende lofter

 1. Transform interiøret uden for anerkendelse (i ordets bedste forstand). Især i kombination med farvede dåser.
 2. Visuelt udvide rummet, så det anbefales især til små områder, på store områder, der gør omkredsen mere understreget.
 3. Kommunikationen lagt uden for loftet skinner ikke (hovedpunktet, fordi stræklofter er også populære fordi de giver dig mulighed for at skjule ledninger og rør bag lærredet).
 4. De giver dig mulighed for at montere hovedbelysningen uden risiko for "side" -skygger (platforme af lamper og lysekroner - fra perimeteret oplyst på en almindelig måde - bag lærredet kastes en skygge i retning af båndets glød, som ser ekstremt grimt ud).
 5. Udskiftning af LED-udstyr er let (i tilfælde af funktionsfejl eller et ønske om at ændre indretningens atmosfære: For eksempel, udskift LED-strimlen med koldt lys med en varm, farve eller mere eller mindre lys).
 6. Hurtig installation (gennemsnitlig installationstid for et flydende nøglefærdigt loft i 2-3 timer).

Og her kan du være særlig opmærksom på sidste øjeblik:

Flydende lofter er en mulighed for at omdanne interiøret om et par timer i bogstavelig forstand.

Uden behovet for langsigtet koordinering af projektet og afklare "forholdet" med designeren. Uden behovet for en komplet rework ledningsføring og søg elektriker. Uden behovet for at fjerne tonsvis af affald, som i den sædvanlige reparation.

Hurtigt, nemt, i mange år. Forestil dig at bruge din ægtefælle på arbejdet fra en kedelig stue om morgenen, og om aftenen møder du i et helt opdateret interiør, der ser helt anderledes ut.

Læs Hvilken maling der skal vælges til loftet

Svævende loft kan være anderledes

Det er ikke nødvendigt at installere en flydende profil omkring omkredsen. Ikke sjældent er kun en del af værelset indrettet:

 • Væggen, som har et tv eller hjemmebiograf.
 • Væggen i hovedet af sengen.
 • Arbejdsområde (især populært hos IT-specialister eller bare mennesker, der bruger meget tid på computeren).
 • Skillevæggen mellem tilstødende værelser (køkken, passerer ind i stuen osv.) - dette er en af ​​måderne til zonering.

En anden relativt ny mode trend: "flowing" vægge. Oprindelsen til denne designside ligger i teknologien til "skjulte hjørner", som ved forsøg og fejl med succes er kombineret med den stigende profil og dens modificerede systemer.

Essensen af ​​ideen er så simpel som spektakulær: langs omkredsen af ​​loft / væggrænsefladen er der en niche, hvor loftet er monteret. Og hvor er corniceen, der er gardiner. Gardiner omkring omkredsen af ​​rummet, afhængigt af materiale og farve, kan gøre et kedeligt rum til et designer mesterværk.

Vil du ændre dit interiør til det bedre?

Stretching svævende loft - næsten luft skønhed

Arrangementet af det svævende loft vil skjule grundfejlene og give rummet et usædvanligt udseende. Strækloft - dette er ikke den eneste måde at gøre den flydende version på. Faktum er, at dette loft kun kan installeres af håndværkere, men et suspenderet gipsplankloft. for eksempel kan du selv gøre det.

Udformningen af ​​svævende lofter: 6 trin i installationen

Installation af flydende lofter finder sted i etaper. Et eksempel kan gives i betragtning af de seks hovedfaser. Afhængigt af designet kan der være mere.

Udformningen af ​​det høje loft indbefatter seks grundlæggende trin i installationen.

Loftinstallationstrin:

 • Den første er forberedelsen af ​​overfladen af ​​udkastet loft (kitt, primer, lægning af kommunikation);
 • De anden - målinger og skabelsen af ​​en tegning af det fremtidige design;
 • De tredje monteringsprofiler til stræklofter. såvel som suspenderede strukturer på alle niveauer;
 • Fjerde - installation af baggrundslyset;
 • Femte - installation af lærredet med et mærke af fastgørelsespunkter til det næste niveau;
 • Den sjette er armaturernes udgang til ydersiden, fastgørelsen af ​​propperne, montering af de ophængte elementer.

Som du kan se, er arbejdslinjen ret logisk og teknologisk ikke særlig kompliceret.

Typer af svævende lofter

Varianter af svævende lofter svarer meget til sorterne af de samme gipsplankloftkonstruktioner. Og det er ikke overraskende, fordi designprincipperne er meget ens.

Et enkeltflydende loft er et simpelt design, der er let at gøre med dine egne hænder til en dygtig håndværkere.

Typer af svævende lofter:

 1. Enkeltstrukturer er enkle strukturer opført i et enkelt plan, deres installation er ganske enkel;
 2. To niveauer og tre niveau loft - først skal du lave en ramme, derefter vedhæfte en ramme på andet niveau og den tredje (hvis der er en tredjedel) til det;
 3. Multilevel - mere komplekse strukturer, især deres vilje i bjerget, fordi du ikke kan fastgøre dem rundt omkretsen, så det var flygtningens meget effekt.

Valg af materialer er vigtigt for det flydende loft, ikke kun styrken af ​​strukturen, men også det fremtidige design afhænger af det.

Profil til skyde lofter og andre materialer

Konstruktionen af ​​det flydende loft består af både basis- og hjælpedele.

En række grundlæggende materialer vil være:

 • Stof eller film (i tilfælde af hængende loft);
 • Fasteners;
 • Speciel profil, især fleksibel, for at lægge tapens baggrundsbelysning og fastgøre lærredet
 • Camouflage gennemsigtigt tape;
 • LED strip.

LED-lysstrimlen er hovedelementet i belysningen af ​​det flydende loft, hvilket skaber en visuel effekt af vægtløshed.

Hvis du f.eks. Laver et to-niveau skyhøjde, så vil der som hjælpefunktioner være: spotlights, separation baguette, dekorative indsatser, ekstra baguetter mv.

Læs Putty loft til maling af egne hænder

Separat skal det siges om profilen. Det er en sådan aluminiums baguette med en skrånende rille, som igen er installeret LED-strimmel. Et stort plus på en sådan profil er, at den er perfekt brugt på buede sektioner. Og belysningen vinder kun, fordi LED-lamperne i dette tilfælde er lydløst demonteret for sig selv uden at påvirke spændingsstrukturen.

Soaring loft med lys: funktioner

Du bør installere strømforsyningen præcist i afstanden til fjernbetjeningen, hvis der er en, selvfølgelig. Du behøver ikke at holde diodbåndet selv, du kan bare indsætte det i en speciel rille. Og enderne af ledningerne på båndet og strømforsyningen skal rengøres og tilsluttes på den sædvanlige måde. Glem ikke selvfølgelig at pakke et lag med elektrisk tape på toppen.

Installation af LED-strimmel er lavet i en vis vinkel, hvilket vil skabe et optimalt belysningsniveau.

Lysstyrken af ​​selve båndet afhænger af antallet af dioder pr. Meter. For eksempel ved en spænding på 12 W varierer deres antal fra 12 til 30, og hvis strømforsyningen er 24 W, så kan der være op til 240 dioder, og de bliver arrangeret i 2 rækker. I gennemsnit er en mængde på 30 stykker pr. Meter tilstrækkelig.

Og allerede efter båndet, men i samme vinkel fastgører du den gennemskinnelige indsats med et specielt translucidlag. Faktum er, at dette materiale har næsten fuld lysindtrækningsevne, men det spredes stråler som frostet glas. Som følge heraf får du et blødt lys og ensartet belysning uden hårde skygger.

Skjulte lys i det svævende loft

På baggrund af baggrundslyset skabes den samme luft effekt. Det opnås ved at fremhæve den teknologiske kløft omkring rummets omkreds. Men bare for at montere LED-strimlen i dette hul vil det ikke gøre noget, du forkæler kun loftets udseende og gør endda dets strukturelle elementer synlige.

Neonlygter forbedrer loftet svæveffekten

Tips til installation af armaturer:

 • Lysdioder bruges kun i kombination med en halv gennemsigtig hætte, den skjuler profilen og spredter lyset, hvilket gør loftet stigende, og du har den illusion, at himlen har dukket op i det indre;
 • Hvis loftet design antager suspensionselementer, der skaber andre niveauer, så vil der være et indtryk af, at loftet bogstaveligt talt flyder, mere præcist vil indtrykket intensiveres endnu mere, og lyset hjælper;
 • Neonlys er at foretrække for mange, da de virkelig skaber en slags magisk lys.

Med stor tillid siger mastrene, at selve loftets design ikke er noget særligt, men det viser sig at være på grund af lysets lys.

Anmeldelser af svævende lofter

Blandt de mange anmeldelser kan fremhæves de mest positive punkter. Hvad markere ejere af lejligheder med skyhøje lofter?

 • Installation af et sådant loft tager ikke meget tid;
 • LED belysning, hvis indsættelse er obligatorisk, er ikke dyrt;
 • Disse lofter i værelser med en buet kontur af væggene ser godt ud;
 • Baggrundsbelysningen omkring perimeteren øger ikke kun visuelt størrelsen af ​​rummet, men hæver også loftet;
 • Virkningen af ​​soaring skaber en særlig komfort i huset.

Godt, på trods af at mange lys arbejder på fjernbetjeningen i dag, kan du ændre belysningen i rummet, bogstaveligt talt uden at komme op fra sofaen.

Flydende hævede lofter (video)

Det svævende loft er en bekvem mulighed og skjule alle fejlene i bundloftet og opbygge noget holdbart og evnen til at klare alt i en fuldstændig budgetversion.