Stræklofter

Blandt andre måder at afslutte overflade dominans i dag for strakte paneler. En vigtig komponent når man køber et strækloft er baguettekvaliteten, fordi det er bærerdelen af ​​hele ophængningssystemet, som er monteret på loftet eller vægge, og skal derfor modstå en enorm spændingskraft uden at deformere på samme tid. Lad os tale i dag om typer af profiler til loftet af gipsplader og strækstof.

Indhold:

Funktioner af loftprofilen

Stræklofter er konstruktionen af ​​kluden, som er fastgjort på en plast eller metal baguette (profil) under hovedloftet. Stræklofter blev først leveret til verden i 1984 i Frankrig og senere optrådte på det russiske marked i 1995. Spændbeklædningsgenstande blev oprindeligt brugt i lejligheder og kontorer, hvor det var ret vanskeligt at fastsætte forskellige loftfejl.

Måske er baguetten den vigtigste komponent i spændingsdukken. Dette er en speciel profil designet til at sikre loftet. Fabrikken baguette længde er normalt 2,5 meter, men om nødvendigt kan den skæres på installationsstedet ved hjælp af en kværn i segmenter af den ønskede længde.

Processen med at installere stretchklude begynder med fastgørelse af baguetten rundt om rummets hele omkreds, og først efter at de fixerer og strækker PVC-folien. Når PVC-profilen er monteret og banen er fastgjort i den mellem filmen og væggen, forbliver kun to millimeter af den synlige del af den hvide bane. Baguette har særlige egenskaber, der gør det muligt for profilen at blive brugt i rollen som "tuck", det vil sige en film til en spændingsstruktur er indsat i den.

En sådan tilknytning er så stærk, at den kan modstå en belastning på 20 kg per kvadratmeter af loftet, hvilket giver mulighed for at hænge malerierne er ret store (Nogle kilder op til 100 kg!) - 6 til 12 meter og mere, mens der sikres pålidelig profil. Med denne metode til montering af filmen kan du demontere og installere stoffet ret hurtigt, det er muligt at justere stræklofterne under installationen.

Genanvendelig brug af en PVC-profil til et strækloft gør det muligt at reparere loftet, udskifte filmen, dræne vandet om nødvendigt, når dine naboer oversvømmer dig. Evnen til at installere og fjerne filmen i profilen kommer op til otte gange!

Typer af baguette til strækloft

Baguetter til PVC film er af disse typer: loft, væg, adskillelse og speciel.

 1. Universal profil er designet til at arbejde med tredimensionelle og krøllede designs.
 2. Wall baguette er egnet til fastgørelse af lærredet langs omkredsen af ​​rummet til vægkonstruktionen (svarende til monteringen af ​​profilen af ​​hævede lofter).
 3. Ved hjælp af loftet baguette fastgøres lærredet ved sine kanter til overfladen af ​​det stationære loft, hvis der ikke er mulighed for fastgørelse til væggene.

Der er også specielle typer af profiler, der afhængigt af systemet er designet til specifikke forbindelser, design kompleksitet og installationssted.

Separate baguetter kan bruges med et for stort område i rummet - over 60 kvadratmeter, når der er mulighed for at sænke under lærredets vægt. Separate profiler giver dig mulighed for at udstyre stræklofterne i flere installationsafsnit. En separationsprofil anvendes også, når der tilsluttes to forskellige dåser, overlapper store områder og omgå kolonner.

Den separate skrå profil eller dobbelt giver chancen for at klare to klæder på én gang. Det anvendes hovedsagelig til loftkonstruktioner, der er vanskelige at fremhæve, for eksempel hvis der anvendes gennemsigtige lærred. Dette kan skabe en stjerneklar himmel effekt.

Hjørneprofilen har i sit design to dele, som er forbundet under installationen. Bruges til at skabe alle slags loftkonstruktioner på flere planer, den vinkelforbindelse af malerier og bypass-bygningselementer. Også brugt til dette formål er en speciel konstruktion profil til multi-level stretch lofter.

Der er også strukturelle og vinkelprofiler med ensartede filer, så det er nemt at bøje. De er vant til at installere buen på flere niveauer og installere buede lofter.

Også baguetten til en spændeklæde er opdelt i usynlig og synlig, det vil sige, den er klassificeret ifølge en sådan indikator som usynligheden eller synligheden af ​​baguetten under kanten af ​​kluden, der blev installeret.

Plast PVC Baguette

Plastpose af PVC er universel til installation af stræklofter og kan kombineres med næsten enhver lofts harpoon. Den nederste del af slottet gentager næsten al den geometri, der findes i aluminiums baguette til hængende lofter.

Synlig PVC profil er designet til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale planer. Monteringstrinet er 10-20 centimeter. Den synlige del er hvid, halvmattet, 26 mm bred. Hvis der anvendes en sådan baguette, er den installeret med en synlig klingeharpe, og der er ingen grund til at bruge maskeringstape. Det mindste tab af højden er 3 centimeter.

Usynlig PVC-profil til loftet i dag er en ret almindelig baguette, som bruges til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale overflader. Sådanne profiler kan gentage alle uregelmæssigheder af væggene. Mounten skal ikke være mere end 10-20 centimeter.

Kun ved hjælp af en usynlig baguette kan buede sektioner af lofter uden synlige trin, hvis radius er mindre end 200 millimeter. En sådan afbøjning som vandret udføres uden at skære bagvæggen. Mindste tab af lofthøjde er ca. 2,5 centimeter. De huller, der dannes mellem loftet og væggen, dækkes normalt med maskeringsbånd.

Aluminiumprofil

Aluminiumsprofilen, der er designet til montering af spændeklude med harpunteknologi, gør det muligt på meget kort tid at færdiggøre installationen samt at hurtigt demontere PVC-folien. Takket være en temmelig grusom profil sikres holdbarheden og pålideligheden af ​​fastgørelsen, og også vinklen holder sig godt, når den skæres. Frontvæggen har en optimal tykkelse af profilerne, hvilket gør det muligt at modstå spændingskraften på nettet ganske godt.

Loft aluminium baguette er designet til at fastgøre dit spændingsstof til loftet samt forskellige vandrette overflader. Minimum højde tab op til 2 centimeter. Spaltet mellem panelet og væggen er dækket af et maskebånd.

Den universelle aluminiumsprofil til et strækloft er beregnet til at fastgøre filmen på forskellige planer, der har høj stivhed. Det følger heraf, at fastgørelse er mulig til loftet og væggen i trin på op til 50 centimeter. Mindste tab af lofthøjde når 3 centimeter. Mellemrummet mellem loftoverfladen og væggen er også dækket af et maskebånd.

Væg aluminiums baguette er designet til fastgørelse af spændevævet til forskellige vertikale overflader og vægge. Har også stivhed uden at gentage de små uregelmæssigheder af væggen, monteret i intervaller på 15-20 centimeter. Samtidig når det mindste tab af lofthøjden 3,5 centimeter. Mellemrummet mellem loftet og væggen dækkes normalt med et maskeringsbånd.

Aluminiumsdeleren til strækloftet er designet til at forbinde to spændingsbaner, hvis du skal omgå kolonnerne såvel som overlapper forholdsvis store områder. Tabet af loftets højde er ca. 2 centimeter. Gabet, der dannes mellem dåserne, er også dækket af et maskeringsbånd.

Typer af monteringsspændeskiver

I dagens tid for nedhængte lofter er der tre temmelig almindelige metoder til fastgørelsesdele: kil, harpun og hæftning. Disse typer af fastgørelsesanordninger har forskellige ulemper og fordele.

Hæfteknologi

Den billigst og overkommelige russiske fastgørelsesteknologi spændingsstof. Med denne type PVC-fastgørelse er lærredet taget lidt større end hovedloftet. Baguetter er monteret på vægge meget tæt på bundfladen. Afstanden mellem hoved- og strækloftet er kun et og et halvt centimeter. Filmen er fastgjort til profilen som en sokkel, som er skum eller plast.

Det er også muligt at tilslutte ved hjælp af fleksible indsatser, hvis flyene på svingene har små krumninger. Med denne type montering er det let at komme til hovedloftet, hvis det er nødvendigt (for at reparere loftet, ledninger og fjernelse af oversvømmelser). På en sådan montering kan du også installere et forholdsvis let, sømløst stof.

Wedge teknologi

Den hollandske kile type mount viser en temmelig god kombination af kvalitet og pris. For det første er en metalfastgørelsesprofil til loftet installeret omkring rummets omkreds i en afstand af 3 centimeter fra hovedloftet. Derefter opvarmes lærredet, og ved hjælp af specielle kiler fastgøres kanvasens kanter i profilen. Så når den afkøles stramt strækker den sig og danner således en perfekt flad overflade.

Så er overskydende PVC trimmet eller gemmer sig bag dekorative sokkler. Selvfølgelig er kileteknologien dyrere end shtapikovoyen, men giver en ret høj pålidelighed af forbindelsen af ​​filmen med profilen og tillader baguetten at ligge på ujævne overflader. Denne teknologi giver dig også mulighed for hurtigt og nemt at adskille loftet til lægning af kommunikation og reparationer.

Harpun teknologi

Harpunteknologi er en af ​​de mest pålidelige og dyre teknologier til fastgørelse af spændingsmaterialet. Her er hvad harpunteknologien består af: En kant er lavet rundt om PVC-filmens omkreds i form af en krog lavet af ret stærkt metal. Ved hjælp af en sådan grænse er nettet fastgjort i profilen. Denne teknologi gør det muligt at reducere lærredets størrelse, fordi filmens spænding er færdig på fastgørelsestidspunktet.

Filmen opvarmes før spænding, og så indsættes den i profilsporet til fastgørelse. Først trækkes filmen diagonalt, og først efter det - rundt om loftets omkreds. Derefter afkøles og strækker filmen og danner en flad overflade. Den største fordel ved harpunteknologi er, at du kan bruge enhver form for profil til et strækloft, og det er heller ikke nødvendigt at installere sokler på væggene - det vil sige, at hele fastgørelsessystemet af PVC-folien er skjult.

Loftprofil montering

Inden du vedhæfter loftprofilen til loftet, skal du vælge det. Det er bedre at give deres fortrin til fordel for aluminiumsprofiler, de er stærkere, mere pålidelige, mere holdbare og ser meget mere solide ud. Men plastprofiler til stræklofter bruges meget sjældnere.

Det mest rimelige køb vil være skjult vægprofil. Denne profil giver mulighed for at skabe lige og buede former. En loftsprofil anvendes hyppigere for et strækloft, som er fastgjort direkte til loftoverfladen selv og er U-formet.

Når du har valgt en baguette, skal du beslutte, hvilken type fastgørelse nettet skal være på de profiler, du vil installere. De monteringsmuligheder vi har beskrevet ovenfor. Den mest populære mulighed er harpun. Producenter, der stadig er i fremstillingsfasen af ​​PVC-film, svejses til lærredens særlige harpuner. Og baguetten har vedhæftede dockningselementer, tøjnåle og stik. Alle disse elementer skal vælges i forvejen under hensyntagen til størrelsen af ​​spændevævet.

Under fastgørelsen af ​​profilen er det vigtigt at sikre, at der ikke er skjulte ledninger i stedet for fastgørelsen. Derefter er det nødvendigt at finde den laveste vinkel, langs omkredsen af ​​rummet et vandret niveau springer ud af det, idet loftets position indstilles under hensyntagen til baguettens højde. Profilen kan i det mindste næsten ligge imod gulvpladerne eller være placeret i en vis højde fra dem.

Endene af profilen i hjørnerne skal skæres i en vinkel på 45 grader. Og mellem 2 baguetter skal efterlade et teknologisk hul på ca. 5-8 millimeter. Ifølge størrelsen af ​​loftsophænget laver de en krydsfinerbund og laver derefter pantelåner til lysekronen. Og fastgørelsen af ​​punktbokse gøres på en anden overkommelig måde, hvilket gør det muligt at sænke dem direkte ind i planet på nettet ved hjælp af et laser- eller hydroniveau.

Når du bruger en laser, kan du også overføre mærker til overfladen af ​​gulvet, du kan finde de steder, hvor lysene er placeret. På steder, hvor gardinerne er fastgjort, er det nødvendigt at organisere de indlejrede elementer med pålidelig fastgørelse til pladen.

Det er bedre ikke at bruge loftsbøjler, fordi de ikke skelnes af tilstrækkelig stivhed. Derfor er det nødvendigt at foretrække træstænger, der er op til niveauet af spændingsvævet i højden. Og efter at du strækker PVC-folien, vil alle monterede elementer blive fastgjort til deres pånekuponer. På steder med punktering af kluden for troskab skal du holde plastikskiver.

Således forstår du, hvorfor det er så vigtigt, at man nærmer sig valget af loftprofilen, fordi hele strækloftet holder fast på det! Og det er ikke længere en vittighed, da det kan modstå op til 100 kg vægt pr. 1 kvadratmeter, så kan du forestille dig, hvor holdbar baguetten skal være.

Guider og profiler til montering af strækloftet

Funktioner ved installation af spændeklude er i det faktum, at et stof eller et filmprodukt strækkes på et bærerelement monteret på væggen omkring rummets omkreds. Dette produkt kaldes baguette eller profil. Det skal modstå den betydelige indsats for at bryde, som har et spændingsstof. Derfor skal profilen til strækloftet være tilstrækkeligt holdbart og pålideligt. Afhængig af mekanismen for fiksering af lærredet adskilles flere typer profiler. Derudover er de forskellige i det materiale, de er fremstillet af.

Hvad er en loftsprofil?

Loftprofil er en metal- eller plastskinne, som er fastgjort til væggene eller loftet. Strækning af loftet sker kun ved brug af denne særlige del. Endvidere afhænger pålideligheden af ​​lærredens fastgørelse i baguetten af ​​låsemekanismen, og styrken af ​​fastgørelsen af ​​profilen til væggene er direkte relateret til væggens materiale og fastgørelsestrin for fastgørelseselementerne.

I fabrikkens profiler er der en længde på 2500 mm. Om nødvendigt kan de skæres. I forbindelse med montering af spændevævet fastgøres disse understøtningselementer først til væggene i rummet ifølge mærkning, og kun derefter udføres klæbens installation. Under installationen er der dannet et lille hul rundt om loftet mellem lærredet og væggen. Den er dækket af en loftsplint, en dekorativ indsats, der følger med nogle profiler, eller med et specielt overlag, der kan købes separat.

Nogle vedhæftningssystemer giver dig mulighed for at frigive en klud eller film fra en baguette. Dette er kun muligt i systemer med en harpoonfixeringsmekanisme. Længden af ​​lærredets omkreds skal være en særlig harpun. Takket være ham kan produktet demonteres og geninstalleres op til 8 gange.

Advarsel! Profilen er i stand til at modstå ikke kun strammekraften på lærredet, men også vægten af ​​en stor mængde vand, som akkumuleres på filmcoatet efter at være oversvømmet ovenfra. En sådan styrke sikres ved, at baguetten er i stand til at modstå en belastning på 20 kg / m².

Loftprofilens komponenter:

 • samling del;
 • slot element.

Den første del er placeret langs hele længden af ​​produktet og er dens bærerbase. Med det er elementet fastgjort til loftet eller væggen. Låsedelen er beregnet til fastgørelse af spændingsfilmen eller stoffet. Faktisk er det en lås, der holder det strakte lærred i en stew. Nogle typer låse giver dig mulighed for at justere spændingen på nettet under installationen. Der er tre typer låse, der hver især er kendetegnet ved princippet og pålideligheden af ​​fikseringen. Prisen og populariteten af ​​disse produkter er også forskellige.

Typer af profiler til hævede lofter

Afhængig af den overflade, som baguetten er fastgjort på, skelnes væg- og loftsprofiler til et strækloft. I dette tilfælde er loftproduktet på grund af den bredere monteringsdel mere holdbar. Hvordan strækloftet er fastgjort afhænger stort set af typen af ​​bæreelement.

Det er vigtigt! Afhængig af den anvendte profil er spændefladens minimumshøjde 1 cm for loftprodukter og 3 cm til vægelementer. Overholdelse af minimumsafstanden er kun mulig, når den relative fladhed på basisfladen.

Ud over væg- og loftprodukter er der:

 1. Universalelementer, der kan monteres på væg eller loft. I dette tilfælde afhænger den nederste mindste højde af installationsstedet og profilens højde. Nogle universelle baguetter giver samme reduktion uanset installationsstedet.
 2. Dividende profiler er vejledninger til stræklofter, der bruges til konstruktion af strækbelægninger på flere niveauer. De vil også være nødvendige, når der opstilles et flerfarvet loft på et niveau. Dette produkt er monteret i stedet for sammenføjning af to paneler, derfor er det produceret til montering i loftet.
 3. Fleksible baguetter er nødvendige for at fastgøre strækloftet til en buet gipspladeboks. Sådanne produkter kan bøjes i en eller to fly. For at give den nødvendige fleksibilitet i elementets hylder er der specielle slots. Sådanne bærende dele fastgøres med et minimumstrin på 2-5 cm.

Udover klassificering efter formål er profiler skjult eller delvist synlige. I det første tilfælde er det helt skjult i rillen bag spændingsvævet. Et lille mellemrum, der fremkommer efter kludets installation, er lukket med en dekorativ indsats eller støbning.

Plastprofiler

Plastprofiler bruges normalt, hvis du skal installere et strækloft til gipsplader, faste mursten eller betonvægge. Når du skruer baguetten på gipsvæggen, er det vigtigt, at fastgørelseselementerne ikke kun er fastgjort i gipspladen, men også i stållejerprofilen, der anvendes ved installation af systemer fra gipsplade. Bogmærke denne detaljer skal gives på forhånd i fase af installationen af ​​gipsvægge strukturer. Ellers vil lynlåse nemt bryde ud af løs gips på grund af spændingskraften på nettet.

Stivheden af ​​plastproduktet er lidt lavere end den af ​​sin aluminiummodel. Derfor fastgøres fastgørelsesdele i trin på 100 mm for at tilvejebringe den nødvendige styrke af fiksering. Da plastposen er mere fleksibel end aluminium, og der ofte monteres fastgørelseselementer, sikrer dette sig, at produktet er fastgjort til formen på vægoverfladen. På grund af dette reduceres sandsynligheden for revner, og behovet for at bruge indsatser forsvinder.

Aluminiumsprofiler

I sammenligning med PVC-produkter er aluminiumprofilen for stræklofter mere holdbar, og derfor bruges den ofte ved montering af paneler på et stort område. Aluminiumsemballager anvendes ofte, når du installerer tekstilbelægninger, der ikke er så modstandsdygtige som film, og derfor kræver mere spænding. Lette og stive aluminiumsplader giver dig mulighed for at skabe en glat understøtningsramme, selv på ujævne vægge.

Aluminiums baguetter fremstilles med to typer låse - hæftning og harpun. Fastgørelseselementer i sådanne elementer skrues i trin på 15-30 cm. Jo større spændingsstyrken på lærredet er, desto mindre er trinet. Hyppigheden af ​​montering af skruer afhænger af rummets rum.

Fordele og ulemper

Blandt de positive kvaliteter af plastic baguetter værd at bemærke følgende:

 • høj fleksibilitet
 • rimelig pris;
 • fraværet af revner, der kræver dekorative indlæg;
 • gentager præcis formen af ​​overfladen, til hvilken den er fastgjort;
 • Passer til nogen af ​​de tre typer af låse;
 • Da plastiket ikke strømmer, beskytter det montøren mod uhelds elektrisk stød, hvis skruen kommer ind i ledningerne.

Det er vigtigt! Ulemperne ved plastelementer er deres lave stivhed. Derfor bruges de kun ved montering af elastiske filmbelægninger på små og mellemstore områder.

Fordele ved aluminiums baguetter:

 • På grund af den gode styrke er produkterne velegnet til montering af stofklæder, der kræver meget spænding;
 • egnet til montering af paneler i store områder
 • rake er letvægt;
 • Selvdrejende skruer kan skrues ind med et stort trin;
 • bruges til ensartet spænding af PVC-paneler i et rum med ujævne vægge.

Manglen på aluminium monteringer er, at de kun kan have en harpoon eller hæftemekanisme. Derudover udfører aluminium elektricitet godt. Når du er installeret på en ujævn overflade, skal du bruge en dekorativ indsats til at skjule hullerne.

Stretch Ceiling Mounting Systems

Afhængigt af låsens design er der tre typer låsemekanismer i en baguette:

 • harpoon mekanisme;
 • kile (hæftning) lås;
 • klipsfiksering.

Hver art har sine fordele, ulemper og egenskaber ved brug. For at vælge en passende låsemekanisme skal du forstå funktionerne i hver lås.

spyd

Tøj, der har en specielt svejset fortykning omkring omkredsen hedder harpunstræklofter. En særlig polymerstrimmel svejses langs kanten af ​​skærpanelet med højfrekvente strømme. I snit ligner den en harpun. Denne fortykning under installationen er gemt i låsen med en speciel trowel. Om en pålidelig fastgørelse af en harpun i lås taler karakteristisk løg.

Harpunen til stræklofter bruges kun sammen med polyvinylchloridfilmduv. Fordelene ved brugen er, at stoffet om nødvendigt kan demonteres for at rengøre det eller i varigheden af ​​reparationen og geninstallere det på samme sted.

Fordelene ved harpoon lås: høj pålidelighed af fiksering, enkel og hurtig installation. I denne henseende er harpoon låse baguetter dyrere. Den eneste ulempe ved at bruge profiler med harpoon låsemekanismer er, at når en harpun er slået fra på et lærred, er det ikke muligt at reparere det på egen hånd.

klip

Klipsfastgørelsesmekanismen består i at fylde stoffet mellem to klip, der forbinder i en spids vinkel. Låsen er ikke egnet til montering af filmpaneler. De er ret tynde og glatte, så de glider let ud af en sådan lås. Stoffbelægninger har en lærredstekstur, tykkere, så de holdes sikkert i klipset.

Fordelene ved klemlås i et lille fald i loftet. Mindsteafstanden fra basisfladen er 10 mm. Til fremstilling af klipsfastgørelsesanordninger anvendes kun plastik, fordi det giver det bedste greb med lærredet.

Den mest acceptabel med hensyn til pris betragtes kilelås. Men mekanismen til at fastsætte hans sværeste. Produktet består af en monteringsdel og en aftagelig lås, som er en kile. Det kaldes også ekspansionsperle. Det fastgør sikkert lærredet i en baguette, og efter installation er den skjult af en dekorativ indsats.

Installationssekvensen er som følger:

 1. Kanten af ​​den forberedte og skåret klud er lagt på baguetten fastgjort til væggen.
 2. En perle er placeret oven på den. Det skal være over profilsporet.
 3. Derefter bringes perlen ind i låsen, hvilket sikrer en pålidelig fastgørelse af spændbelægningen.
 4. Overskydende væv eller film, der rager ud under kilen, skæres med en brevpapirkniv.
 5. Slidsen lukker en dekorativ hætte.

Til installation i en baguette med et killåsstof eller PVC-klud skæres med en kant på 15-20 cm rundt om omkredsen. Samtidig svejses ingen fortykning langs kanten. Ulempen ved en sådan fikseringsmekanisme er, at det efter afmontering af kluden ikke er muligt at geninstallere det i samme rum på grund af manglende kvoter, som er nødvendige for at spænde produktet.

Hvad er profilen til et strækloft - typer af baguetter

Spændtøj i dag indtager en ledende stilling blandt de forskellige reparationsmuligheder for loftrum. Grundlaget for sådanne strukturer er en baguette, meget afhænger af kvaliteten af ​​denne vigtige komponent. Baguette - dette er det vigtigste strukturelle element, fastgjort til væggene eller loftet. Derfor bør der ikke være nogen profil deformation på grund af en enorm spændingskraft.

Hvorfor har vi brug for profiler til hævede lofter

Grundlaget for spændingsstrukturen er en film af polyvinylchlorid, som er fastgjort til hovedloftet med en baguette. De første stræklofter opstod i Frankrig i slutningen af ​​det tyvende århundrede. I Rusland lærte de kun om sådanne strukturer 10 år senere. I første omgang blev der ved hjælp af spændingsstrukturer korrigeret defekter i loftrummet.

Den vigtigste komponent i strækloftet er en profil, som er en speciel profil, der retter kluden. Standardprofilstørrelser for stræklofter er 2,5 meter, men ved montering bliver dette element skåret til den ønskede længde ved hjælp af en mølle.

Begyndelsen af ​​installationsprocessen er fiksering af profilen omkring rummets omkreds, og derefter begynder at fastgøre og strække kluden. Under installationen af ​​strækloftet mellem panelet og væggen er der plads på ca. 2 mm. Det er baguetten, der tjener som en slags plukningselement, i hvilken en polyvinylchloridbane indsættes.

Ved hjælp af forskellige typer baguette til stræklofter holdes der store film, 6 * 12 meter og mere. Desuden er den struktur, der er fastgjort i profilen, i stand til at modstå en belastning på mere end 20 kg pr. M 2. Denne fastgørelsesmetode gør det muligt at fjerne kluden og stramme den igen, samt at justere strækloftet.

Profilen får lov til at blive brugt mange gange, hvilket gør det muligt at udføre reparationer på hovedloftet eller at dræne vand, hvis naboerne har en oversvømmelse på toppen. Du kan installere og fjerne PVC-film op til 8 gange.

Baguette sorter

Flere typer profiler til stræklofter bruges til at fastgøre en film af polyvinylchlorid:

 • Loftselementer fastgør PVC-film rundt om kanterne på hovedloftets overflade. De bruges i tilfælde, hvor det ikke er muligt at fastgøre strukturen på væggen.
 • Ved hjælp af wall baguettes klæbemiddel fastgjort til væggene omkring omkredsen af ​​rummet.
 • Specielle profiler er designet til at fastsætte komplekse strukturer afhængigt af typen af ​​tilslutning og installationssted.
 • Opdeling af baguetter anvendes i værelser med et areal på mere end 60 m 2. I dette tilfælde er det muligt at lægge lærredet under vægten af ​​sin egen vægt. Ved hjælp af en separat profil oprettes strukturer fra flere sektioner, to forskellige webs er tilsluttet og en kolonne går rundt. Separate guider til et strækloft af den skråtype eller de dobbelte, giver dig mulighed for at rette to lærred på én gang. Dette er især tilfældet, når man installerer dårligt gennemskinnelige strukturer, det er hvordan effekten af ​​den stjerneklar himmel er skabt.
 • Hjørneprofiler består af to dele, der er sammenkoblet under installationen. Ved hjælp af sådanne elementer er der skabt stræklofter af en multileveltype, webs er forbundet i hjørnerne og bygningskonstruktionerne omgåes.
 • Strukturelle profiler har rammer placeret i samme afstand fra hinanden for en mere behagelig fold. Oftest bruges de i installationen af ​​komplekse strukturer, der involverer installation af flere niveauer og skabelsen af ​​buede lofter.

Desuden udsender en synlig og usynlig profil til et strækloft. I særdeleshed taler vi om baguettes udseende på grund af kanten af ​​polyvinylchlorid stof.

Plastic baguettes

Baguette PVC-loft kan kaldes et universelt element til montering af et ophængt loft, da det kombineres med nogen harpun til loftets struktur. Den nederste låsedel følger formen af ​​en aluminiumspose til et strækloft.

Ved hjælp af en plastikprofil af synlig type er lærredet fastgjort til væggen og andre vertikale overflader. Montage er placeret i en afstand på 10-20 cm fra hinanden. Den del af baguetten, der forbliver i syne, laves oftest i hvid eller halvmattet farve, dens bredde er ca. 2,5 cm. Ved brug af en sådan baguette er en synlig bladskål installeret parallelt, så det er ikke nødvendigt at bruge maskebånd. På grund af baguettes lille bredde til strækloftet er hegn i dette tilfælde kun 3 cm.

Usynlige baguetter i dag er meget populære, det er også vant til at vedhæfte lærredet til væggene og forskellige vertikale fly. En sådan baguette gentager ujævnigheden af ​​væggen, monteringen er anbragt med et trin op til 20 cm.

Usynlig profil for et strækloft giver dig mulighed for at skabe buede strukturer med en radius på op til 20 cm, uden nogen synlige trin overhovedet. I dette tilfælde udføres horisontale afbøjninger uden udskæringer på bagvæggen. Rummets højde i en sådan situation er reduceret med kun 2,5 cm. Spaltet mellem loftet og væggene er dækket af et specielt maskebånd.

Aluminium Baguette

Installation af strækloftet med harpunteknologi udføres med aluminiums loftprofiler. Dette giver dig mulighed for at afslutte arbejdet på en temmelig kort tid og også hurtigt afmontere polyvinylchlorid kludet. Den øgede stivhed i aluminiumprofilen giver monteringen pålidelighed og holdbarhed, og når du laver et snit, bevarer det perfekt vinklen. Det er kun vigtigt at forstå, hvordan man kan rette profilen til strækloftet korrekt. Tykkelsen af ​​forvæggen svarer til den optimale værdi for sådanne strukturer, så profilen gør et fremragende arbejde med klæbens spændingskraft.

Ved hjælp af aluminiumprofiler er spændstrukturerne fastgjort til loftet og enhver vandret overflade. Loftets højde er reduceret med kun 2 cm, hullet i dette tilfælde er også maskeret med et specielt bånd.

Universelle guider til stræktavets lofter er fastgjort til ethvert plan præget af øget stivhed. Følgelig kan fastgørelsesanordninger placeres i en afstand af en halv meter. Tabet af loftets højde ved brug af universelle profiler når 3 cm. De huller, der dannes under installationen mellem spændingsstrukturen og væggene er dækket af et maskebånd.

Vægmonteret aluminiumsprofil til montering af strækloftet giver dig mulighed for at montere lærredet på væggen og forskellige vertikale overflader. Den har øget stivhed, derfor kan den fastsættes i trin på op til 20 cm, mens den ikke gentager de mindre fejl i væggen. Tabet af rummets højde er signifikant, deres minimumsværdier er 3,5 cm. De resulterende huller mellem væggene og spændingsloftstrukturen er maskeret med et specialtape.

Opdeling af aluminiumsprofiler til stræklofter er i stand til at forbinde to strækstoffer, hvis det er nødvendigt at omgå bygningsstrukturer, eller når lærredet strækkes over et stort område.

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-stoffet

Moderne stræklofter er fastgjort på følgende måder:

 • Monter med kiler.
 • Brug af harpunteknologi.
 • Shtapikovy fastgørelse.

Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper, som bør være opmærksom på.

Shtapikovoy teknologi mount

Denne mulighed kan kaldes de billigste og overkommelige monterede lofter. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage et ark af polyvinylchlorid lidt større end området af hovedloftet. Fastgørelsen af ​​profiler udføres i en mindste afstand fra basisfladen, derfor opnås der kun et mellemrum på 1,5 cm mellem hovedloftet og spændingsstrukturen. PVC-folien er fastgjort til profilen analogt med soklen, som kan være fremstillet af plast eller skum.

Hvis overfladen har en lille krumning ved svingning, så kan du bruge fleksible indsatser. I dette tilfælde forenkles tilgangen til hovedloftet til reparation af det, kontrol af driften af ​​kommunikationer og for dræning af vand i tilfælde af oversvømmelser fra naboerne herover.

Den eneste ulempe ved denne teknologi er vægten begrænsning af nettet, kun en letvægts sømløs polyvinylchlorid film kan anvendes.

Fastgørelse af spændingsstofkile-metoden

Denne type kom fra Holland, strækmonteringsteknologien i strækloftet kombinerer høj kvalitet og rimelig pris. Installation udføres i henhold til en bestemt ordning. Langs rummets omkreds er der monteret en aluminiums loftsprofil for stræklofter, mens ca. 3 cm skal trækkes tilbage fra hovedfladen. Derefter opvarmes panelet og specialkilerne fastspændes i baguetten. Under afkøling af filmen opstår dens spænding, hvilket resulterer i en glat og glat overflade.

Overskydende PVC-film skæres, men oftest er de gemt bag en dekorativ sokkel. Omkostningerne ved denne teknologi er lidt højere end for hæftemontering, men i dette tilfælde er kombinationen af ​​film og baguette meget stærkere. Derudover falder baguet mere smidigt på overfladen med små fejl. Ved hjælp af denne metode til montering af spændevæv kan du hurtigt komme til hovedloftet til reparationsarbejde eller installation af kommunikationssystemer.

Funktioner harpun teknologi

Den mest pålidelige og samtidig ret dyre teknologi er harpun fastgørelse af den spændende polyvinylchlorid klud. Denne metode indebærer følgende handlinger:

 • En speciel kantning er lavet omkring lærredets omkreds, som har form af en krog og er lavet af tilstrækkeligt stærkt metal.
 • Ved hjælp af PVC-kantning er filmen fastgjort i en plast- eller aluminiumprofil til stræklofter. For at gøre dette skal du forvarme spændingsarket og derefter rette det i profilsporene. Første strækning udføres diagonalt, og derefter omkring omkredsen af ​​loftrummet. Ved afkøling strækker filmen en fuldstændig flad overflade.
 • På grund af spændingen af ​​nettet i fikseringsprocessen bliver det muligt at erhverve et lidt mindre materiale.

Harpunteknologi har en meget vigtig fordel: Du kan bruge forskellige typer baguetter til at fastgøre en film af polyvinylchlorid. Derudover er der ikke behov for at installere dekorative bundplader, da klæbens fastgørelsessystem er helt skjult.

Hvordan man vælger og korrekt fastsætter loftsprofilen

Valget af loftprofil bør næres meget ansvarligt. For korrekt at bestemme hvilken baguette der passer bedst til et strækloft, skal du først undersøge alle fordele og ulemper ved hver indstilling.

I de fleste tilfælde foretrækker forbrugeren aluminiums baguetter. De er præget af høj styrke, pålidelighed, holdbarhed og et mere attraktivt udseende.

Plastprofiler til stræklofter er ikke særlig populære, det skyldes manglen på styrke til at holde tunge vægtyper.

Skjult vægprofil kan kaldes en af ​​de mest optimale muligheder. Med den kan du oprette en struktur af enhver form, lige eller buet.

Der er en anden mulighed - dette er en loftsprofil for et ophængt loft i form af bogstavet "P". Den er fastgjort direkte på loftoverfladen. Denne profilmodel bruges dog ganske sjældent til montering af et strækloft.

Efter at have valgt en af ​​de typer af baguette, kan du fortsætte med at bestemme typen af ​​fastgørelse af polyvinylchloridbanen til profilerne. Alle metoder er beskrevet ovenfor, men oftest mestere bruger harpoon montering metode. Dette skyldes, at PVC-folien er udstyret med særlige harpuner i produktionsprocessen. Derudover har baguetter allerede elementer til tilslutning, forskellige tøjnåle og stik, som skal vælges i overensstemmelse med området af strækloftet.

Fastlæggelse af stedet for fastgørelse af profilen er det vigtigt at undgå områder, hvor der er skjulte ledninger af kommunikation. Dernæst skal du bestemme placeringsniveauet for spændingsstrukturen og afvise en vandret linje, der vil indstille loftets højde under hensyntagen til baguettens højde. Dette element kan presses tæt til loftet eller placeres med en lille indrykning.

Med en vinkelforbindelse skæres styrene til strækloftet i slutdelen med 45 grader, mens afstanden mellem baguetterne skal være ca. 5 mm.

For at rette op på belysningskilderne er det nødvendigt at placere krydsfinerplatforme på loftets ophæng i højden af ​​deres placering. Til lysekroner gør specielle realkreditlån, og spotlights indstilles på enhver mulig måde. Også pantsætninger er monteret på steder med fastgørelse af gardiner.

Ved installation af indlejrede elementer er det bedre at vælge et valg til fordel for enkle træstænger, som i modsætning til loftbøjler har øget stivhed.

Efter klæbens spænding er de monterede elementer fastgjort på deres pantplatforme, og installationerne af spotlights fastgør punkteringsstedet med plastskiver.

Således afhænger styrken og holdbarheden af ​​hele spændingsstrukturen af ​​det korrekte valg af baguettype og størrelse for stræklofter.

profiler til montering af enkeltniveau stræklofter

Til fastsættelse af enkeltgrænser med lofter kræves der en profil (baguette) af loft eller vægmontering.

Profilen under strækloftet er et understøttende strukturelement af strækloftet. Alle typer profiler til fastsættelse af stræklofter kan opdeles i to hovedtyper: Synlig efter monteringsprofil og usynlig profil. Ved montering - på vægprofilen, loftsprofilen og universal. Usynlig vægmonteringsprofil (vægprofil) er den mest populære type profil for stræklofter, som har forskellige versioner afhængigt af formålet. Usynlig profil er lavet af PVC eller aluminium. Oftest til installation af lofter brugt PVC profil (plastprofil til lofter lofter). Dimensionerne af plastprofilen (højde 2,5 cm) gør det muligt at minimere hovedtæthedets højdeforløb. Det er plastprofilen (i modsætning til aluminiumprofilen), der gentager uregelmæssighederne på væggene bedre, og det passer i hjørnerne.

Saros Design producerer flere typer PVC-profil til hævede lofter - usynlig profil nr. 2b, nr. 2d og nr. 2g. Vi gør opmærksom på den usynlige profil № 2G (kræver ikke maskeringstape) - denne profil har ingen analoger på det russiske marked.

Aluminiumsprofiler til stræklofter (væg, loft, universal) har større stivhed i forhold til plastprofilen, så de kan fastgøres med et stort trin. Dette hjælper især med at løse problemet med at fastgøre profilen på vanskelige boreoverflader (for eksempel keramisk granit). Imidlertid gentager aluminiumprofiler dårligt uregelmæssighederne på væggene og er ikke bekvemme ved montering af buede sektioner. Vi anbefaler at bruge aluminiumsprofiler i tilfælde, hvor det nedhængte loft er installeret ud for varmekilder (f.eks. Tæt på pejsen).

Hvis du ikke ved, hvilken profil til strækloftet der er bedre at bruge, er vi altid klar til at give detaljeret teknisk rådgivning.

Monteringsprofil til strækloft

Profilmontering er et af de vigtigste trin i installationen siden Det er et understøtningselement til strækloftet. Kvaliteten og holdbarheden af ​​hele strukturen afhænger af korrekt installation af profilen.

Markering af installationswebprofilen

Den nemmeste måde at markere placeringen af ​​profilen på er at bruge et laserniveau (niveau). Brugen af ​​et sådant værktøj fremskynder mærkningsprocessen og gør det muligt for en person at udføre denne operation.

På grund af det faktum, at der ikke er nogen ideelt fladt loft, er det nødvendigt at bestemme det laveste punkt i loftet. For at gøre dette skal du indstille og justere laserstrålen så tæt som muligt på det eksisterende loft. I nærvær af kommunikationer, der skal være skjult strækloft - så tæt som muligt på disse meddelelser.

For nemheds skyld anbefales laserstrålens linje at overføres til væggen ved hjælp af en patch eller en blyant. På buede sektioner kan du bruge en fleksibel linjal. Således får du linjen i profilens øvre kant.
Til fastgørelse af en plastikpose er det nødvendigt at bore huller i intervaller på 7 til 15 cm, så der er stor sandsynlighed for at beskadige de skjulte ledninger eller rør. Vi anbefaler at markere placeringen af ​​den mulige placering af kommunikationen.
Ifølge SNiP skal alle elektriske ledninger og rør indlejret i væggen lægges lodret. Hvis opførelsen og reparationen af ​​lokalerne blev udført i overensstemmelse med gældende regler og regler, kan du sikkert fokusere på placeringen af ​​kontakter, stikkontakter og så videre. Det er nødvendigt at tegne lodrette linjer i loftet og markere disse steder, trække sig tilbage fra lodret 3 cm til højre og venstre - det er umuligt at bore på dette sted! Hvis en multi-rosett er installeret, skal du holde lodret fra sine kanter og trække sig tilbage 3 cm til venstre og højre.

Sådan monteres en profil for et strækloft

 • Før du begynder at bore, skal du være sikker på, at der ikke er skjulte ledninger eller anden kommunikation på stedet for fremtidige huller! Hvis du er i tvivl om placeringen af ​​skjulte kommunikationer, skal du bruge den skjulte ledningsdetektor.
 • Boring af huller i væggen - den mest støvede arbejdsplads. En puncher med et støvudsugningssystem vil gøre denne proces meget renere.

For at fastgøre plastprofil nr. 2 bores hullerne i overensstemmelse med den tidligere anvendte mærkning (5 mm under linjen). Boretrinnet kan måles ca. Dybden af ​​boringen og den anvendte type dowels afhænger af vægmaterialet. Over det borede hul er det nødvendigt at markere og installere dowel.

Vi anbefaler at bruge dykker med en diameter på 4-5 mm til hovedvægge. Ved hjælp af øvelser med Ø 4-5 mm kan du reducere bore tiden på væggen med 15-20% sammenlignet med Ø 6-8 mm.

Der er 2 vigtigste måder at fastgøre en aluminiumsprofil på.

1 måde: foreløbig boring af en profil og videre overførsel af denne mærkning på en væg. Ved at anvende profilen til væggen markeres fremtidige borepunkter gennem hullerne. For denne metode foreslår Saros Design at anvende perforerede aluminiumsprofiler.

2 veje: Efter at profilen er fastgjort til væggen på en skrue i midten eller 2 skruer på kanterne, bores væggen direkte gennem profilen.

Denne metode har flere ulemper. I første fase har du brug for to personer. Derudover er det yderst vanskeligt at deltage i profiler med hinanden og komme ind i et hjørne. Til støvfjernelse i dette tilfælde er det kun tilladt at bruge en støvsuger siden Støvudsugeren til perforatoren er ikke effektiv i dette tilfælde.

Installationen af ​​profilen skal begynde i hjørnerne af rummet. Det indre hjørne er dannet som følger: På et passende sted af pisken er bagvæggen lavet, profilen er bøjet mere end 90 grader.


ADVARSEL! Sagerne til dannelse af hjørnerne er lavet uden at påvirke profilens forreste hylde og bøjlens hylde.

Det profilerede hjørne af profilen påføres på hjørnet af rummet og fastgøres med en tappeskrue på det nærmeste bekvemme sted, over hvilket det tidligere indstillede mærke er anbragt. Linjen skal være på profilens øverste kant. Følgende skruer skrues i overensstemmelse med mærkerne.

Yderligere, hvis længden af ​​rummet tillader, er en hel pisk af profilen installeret ende-til-ende.

For at få pæne led af profilen, er det nødvendigt at undersøge det omhyggeligt: ​​enderne skal have en glat, glat snit. I ét rum er det ønskeligt at bruge en profil fra en batch.

Når du installerer det næste afsnit af profilen, er det nødvendigt at måle afstanden fra slutningen af ​​den installerede profil til det næste hjørne af rummet. Træk 9 mm (profiltykkelse) fra den målte afstand. Den resulterende størrelse måles på en ny pisk, gør profilens bagvæg langs mærket og danner den næste vinkel.

For at danne det ydre hjørne af rummet er det nødvendigt at vedhæfte en profil til dette hjørne (profilens ende skal slutte sig til det tidligere etablerede segment) og markere afskæringspositionen direkte på profilen. Propyl rygprofil skal udføres fra etiketten i retning af fremtidig bøjning. Klippets længde skal være 1-1,5 cm fra mærket.

Ifølge denne ordning er profilen monteret langs hele rummets omkreds.

Bøjede sektioner med bøjningsradius på mere end 1 meter monteres på samme måde som lige linjesegmenter. I det tilfælde, hvor radius er mindre end 1 meter på profilen, udføres hele længden af ​​den krøllede sektion med et trin på 15-20 mm.

Profilens ender skal forbindes til hinanden i stedet for arbejdskanten (bøjningshylde). Krydsningen af ​​de to piske skal styrkes med plastik. Til dette formål kan du bruge skummet PVC eller trimme profilen, lim dem med superlim.

Vi anbefaler at færdiggøre boringen og installationen af ​​profilen for at kontrollere lyset i rummet, afbryderne og deres drift.

Profil for strækloft: størrelser, funktioner, typer

Fastgørende spændingsstrukturer ved hjælp af profiler (baguette), som er installeret på lofter eller vægge, og kan være fremstillet af forskellige materialer (PVC eller aluminium). Hvad er funktionerne i tagskægget? Hvad er nuancerne at være opmærksomme på i udvælgelsesprocessen? Disse og andre spørgsmål vil blive overvejet i artiklen.

Forskellige arter

Før du begynder arbejde, bør du vide om alle eksisterende typer baguetter og deres funktioner.

Så i stedet for installationen tildeles følgende typer af en profil:

 • væg - det produkt, der er mest efterspurgt, når du installerer spændingsstrukturer. Profilen er fastgjort til væggen omkring omkredsen af ​​rummet. I dette tilfælde er monteringstrinnet 15-20 centimeter. Reduktionen af ​​loftet ved brug af en sådan profil er 3-3,5 centimeter, ikke mere;
 • Loft er en anden populær type profil, som i modsætning til den tidligere type er fastgjort til loftet. Denne mulighed er relevant, når profilen monteres på væggen, fordi en eller anden grund er umulig. Histetabet er op til 1,5-2 centimeter. Efter afslutningen af ​​arbejdet kan der opstå et hul - det fjernes med et specielt bånd;
 • Special Purpose - Baguettes, der bruges til at løse de mest komplekse forbindelser;
 • separator - en type baguette, som anvendes ved indretning af lofter i værelser med et areal på mere end 60 "kvadrat". Behovet for brug på grund af den store risiko for svævende loft. Uden en sådan profil er det umuligt at lave et "komplekst" loft bestående af flere typer lærred.

Ifølge funktionerne i montering baguetter er opdelt i to kategorier:

 • synlig. Sådanne konstruktioner forbliver ude efter installationen, og derefter overlapper ved hjælp af soklen. Denne profil er egnet til fastgørelse af filmen til væggene eller andre vertikale strukturer. Fastgørelse af enheden er lavet hver 15-20 centimeter. Bredden af ​​den fremspringende del er 2,6 cm. I praksis anvendes den synlige profil i værelser med lave lofter, da der er gået op til 3 cm i højden her;
 • usynlig - en baguette, der er dækket af PVC film eller klud klud på toppen. Hvis det er nødvendigt, er det muligt at skjule strukturen ved hjælp af en dekorativ sokkel, der limes til væggen i ét stykke. Når du vælger en profil, er det værd at overveje tilstanden af ​​væggen. Hvis den er flad, kan en aluminiumsprofil monteres. Ellers er det nødvendigt at foretrække PVC-baguetter. I sidstnævnte tilfælde er monteringstrinnet 15-20 centimeter. Fordelen ved usynlige baguetter er også at de kan bruges til at organisere buede sektioner af loftet. Rummets højde er reduceret med 2,5 centimeter.

Se videoen: Funktioner af montering baguette

Også alle profiler er opdelt efter type materiale - aluminium og polyvinylchlorid.

Om dem vil blive diskuteret nedenfor.

Gapless profil: funktioner, typer, omfang

Når man organiserer mesterens indre, anvender han ofte hulleløse baguetter, som det er muligt at skabe design af enhver kompleksitet.

På grund af manglende mellemrum mellem profil og væg, er der ikke behov for at bruge en dekorativ indsats. Derefter kan du i slutdelen montere LED-baggrundsbelysningen.

De mest populære typer af klare profiler skal omfatte:

1. PD 3000 - en letvægtsversion af den adskillende spaltfrie baguette med en speciel chipper. Plus-produkter - evnen til at fastgøre uden brug af bunden direkte på konsollen.

En anden fordel ved produktet er en overkommelig pris, som er lavere end konkurrenternes samt manglende huller efter installationen. Minus - den øgede kompleksitet af fastgørelseselementer. Enheden bruges til installation af multi-level stof. Differencens højde overstiger ikke seks centimeter.

2. PD 2999 - gummiløs type baguette, udstyret med et stop. Et sådant design kan samles på forhånd til efterfølgende levering til objektet i den tilberedte tilstand og med vedhæftede lærred.

Profil PD 2999 har fundet anvendelse i installationen af ​​multi-level strukturer. Under monteringsprocessen er dråben syv centimeter. Den største fordel ved profilen er manglen på behovet for at bruge en krydsfiner eller plastbase samt manglen på et hul efter installationen.

Øvelse viser, at brugen af ​​denne type profil - en chance for at reducere omkostningerne ved arbejde, forbedre effektiviteten og overordnede præstationer.

Samtidig vil kvaliteten af ​​installationen være på et højt niveau, selvom uerfarne installatører er involveret. Tiden til montering af loftet er ikke mere end en dagslysdag.

Slet video: Installation af ubrugelige stræklofter

Adskilingsprofil: typer og funktioner i installationen

Dividing profil - et produkt, der bruges i værelser med et stort område (fra 60 "kvadrat" eller mere). Hovedformålet med ansøgningen er at undgå at sænke nettet under sin egen vægt.

Desuden er en sådan baguette monteret i tilfælde af tilslutning af flere dåser mellem hinanden, når man går rundt om forhindringer (for eksempel søjler) såvel som i nærværelse af en gruppe af monteringssektioner.

Det er takket være skillelinjeprofilen, at de to dåser er fastgjort sammen. Men det er ikke alt. Opdelingsprofilen er en reel hjælper, når du opretter en stjerneklar himmel-effekt eller skaber en anden type kompleks baggrundsbelysning.

De mest anvendte delingsprofiler af aluminium, der bruges til at kombinere de to canvases, fast harpoon metode.

Samtidig med baguetten anvendes Z-formede bumpere. Hvis et andet niveau har en krøllet form, så kan en lille fil og bøjning af nettet langs den ydre radius ikke gøres. Lignende aktioner gives til Z-profilen.

I praksis kan forbindelsen mellem to canvases gøres på to måder - ved hjælp af en delingsprofil eller ved limning.

Den anden mulighed er mere foretrukket. Hvis der efter installationen er et lille mellemrum, så er det nemt at fjerne ved hjælp af specielle stik.

Hvad er kernen i harpoon mount? Harpoon separationsprofil er lavet af PVC eller aluminium.

Begge typer profiler er fleksible nok til at gentage formen af ​​selv det tømte loft. Hvad angår betingelserne for at installere en sådan profil, er det vigtigste ved tilstedeværelsen af ​​en flad overflade.

Harpoon mount er den mest pålidelige (sammenlignet med andre typer fixering). Når lukningen er færdig, kan lærredet ikke længere hoppe ud af rillen.

Strukturelt harpunteknologi indebærer tilstedeværelsen af ​​to dele - mobil og stationær. Den første del er nødvendig for at skubbe på nettet, hvorefter den åbner og holder filmen.

Se videoen: Installation og installation af separation baguette

Takket være dette design er lærredet let at fjerne. Alt, hvad der kræves, er at presse fjederdelen af ​​harpunen med en spatel og fjerne lærredet uden risiko for skade.

Den største ulempe ved harpunmontering, som ofte nævnes af eksperter, er installationens lave hastighed. I dette tilfælde skal skæringen af ​​bladet og lodningen kun udføres på fabrikken.

Algoritmen er enkel. Mesteren foretager målinger, sender dem til fabrikken, hvor lærredet skæres, loddes og sendes til modtageren. Hele proceduren tager lidt tid og koster mere.

Profil for strækloft: Foto, valgfuldhed

Ofte er begyndere forvirret i forskellige baguetter og kan ikke altid gøre det rigtige valg.

Kom til undsætning:

 • Billeder af forskellige profiler til fastgørelse af spændingsstoffer. Efter at have evalueret udseendet og designfunktionerne for hvert af produkterne, kan du træffe den endelige beslutning om en eller anden mulighed. Undersøgelsen af ​​fotografier eller personlig inspektion af produkter er et obligatorisk trin, når de vælges;
 • kendskab til funktionerne i forskellige typer profil, som selve loftet vil blive afholdt. I dag er der to muligheder - aluminium og PVC.

Hvilken profil skal du foretrække? Den største forskel mellem produkterne - prisen. PVC profil er billigere. Hvis du ikke er enig på forhånd om typen af ​​vedhæftning med installatøren, vil de højst sandsynligt medbringe en sådan baguette.

Den anden forskel er fleksibilitet. I denne henseende vinder plastprofilen, som er præget af et øget niveau af lethed og evne til at bøje. Hvad angår aluminiumproduktet, uden særlig træning, vil den ikke have tilstrækkelig duktilitet.

På den anden side kan aluminiums baguette anvendes på buede sektioner. Alt hvad der kræves, er at lave specielle snit hver 6-10 centimeter.

Se videoen: Plinth for stretch ceiling photo

Den tredje forskel er belastningen. Aluminiumprofilen klæber tydeligt selv med en stor vægt af spændevævet uden hint af deformation. Med hensyn til plastik adskiller den sig ikke i sådan pålidelighed, og efter at installationen er gennemført, kan der opstå et mellemrum mellem loftet og væggen.

Den fjerde forskel er holdbarhed. Produktet, der er fremstillet af aluminium, kan tjene meget længere end sin konkurrent. Disse egenskaber opnås takket være ovenstående faktorer - pålidelighed og plasticitet.

Hvis det skal opsummeres, er det værd at fremhæve følgende nuancer:

 • aluminiumsprofil - har lang levetid og er præget af høj plasticitet;
 • plastik - fleksibel og har en lav pris.

Hvis du har brug for at spare penge, ser plastikudvalget mere til at foretrække. I andre tilfælde er det nødvendigt at foretrække aluminiumprofilen.

Profil for svævende stræklofter

Relativt for nylig kom designet med definitionen af ​​svævende lofter. For at oprette en sådan sammensætning skal du kende dens funktioner og have den nødvendige profil til arbejde, der tjener som grundlag for sammensætningen som helhed.

Hovedforskellen mellem baguette til svævende lofter er en usædvanlig form, der er designet specielt til den efterfølgende placering af baggrundslyset.

Desuden fremstilles produktet på en sådan måde, at der er et lille mellemrum mellem væggen og overfladen af ​​filmen, hvilket gør det muligt at opnå effekten af ​​at "hænge" lærredet i luften.

Så snart samlingen er gennemført, bliver hullet næsten umærkeligt for øjnene, indtil LED-strimlen eller anden type baggrundsbelysning er tændt.

Lys fra båndet trænger igennem et specielt hul og garanterer en usædvanlig visuel effekt.

Når der oprettes et flydende loft, anvendes en speciel profil, der har typen PP-3003. Produktet er lavet af aluminium og er monteret på væggen. Indvendigt er der en speciel rille, hvor LED-lamperne er monteret.

I dette tilfælde er båndet ikke limet, men indsat i rillen, som gør det muligt at fjerne produktet, hvis det er nødvendigt (til udskiftning eller reparation).

De vigtigste fordele ved PP-3003-profilen er nem installation, nem installation af LED-båndet, rimelig pris, ensartet lysfordeling og skabelsen af ​​en oprindelig effekt af skyhøje. Desuden gør denne profil mere design af rummet.

Nuancer af vedhæftet fil

En af de mest populære produkter til fastspændingsstof er en loftpose. Som nævnt er dets anvendelse relevant i tilfælde, hvor den klassiske vægmulighed er umulig at vedhæfte, eller der er risiko for deformation af produktet.

Det første skridt er at vælge den rigtige løsning. Masters sikrer, at det er bedre at give fortrinsstilling til aluminiums baguetter, som har større pålidelighed. Hvad angår PVC-loftprofilerne, anvendes de mindre ofte.

Fordelene ved aluminiums baguette er oplagte - soliditet, holdbarhed og evnen til at holde en stor vægt af lærredet. Nogle gange brugt loft baguette med en U-formet.

Når den passende profil til loftet er valgt, kan du gå videre til næste trin - valg af muligheder for fastgørelseselementer. Den mest pålidelige og efterspurgte version vi overvejede ovenfor - harpun.

Her fremstiller fabrikanterne på tidspunktet for fremstillingen størrelsen, hvorefter harpunerne er svejset til den. Med hensyn til baguetten er der i tillæg til dem elementer til docking, specielle stik og tøjnåle. Disse enheder anbefales at blive købt på forhånd.

Før arbejdet påbegyndes, skal du undersøge ledningsdiagrammet og sørge for, at ledningerne i væggen ikke bliver beskadiget. Herefter finder du den laveste vinkel i rummet og indstiller vandret niveau hele vejen rundt.

Bemærk, at installationsprofilen er tilladt tæt på loftet eller med en lille indrykning. Her er det værd at overveje, om de indbyggede lamper vil blive installeret, og hvilke lamper de er udstyret med.

Se videoen: Sådan limes soklen (baguette) til strækloftet

For præcis tilslutning skal profilkanterne trimmes i en vinkel på 45 grader. I forbindelse med fastgørelse mellem faste strimler af profiler, efterlad et lille hulrum, der har en teknologisk karakter (som regel er 6-8 millimeter nok).

Endvidere måles suspensionens størrelse på loftet, og der udarbejdes en speciel platform til installation af lysekronen (hvis det er planlagt at installere det). Med hensyn til spotlights går deres bokse direkte ind i loftet.

I dette tilfælde er det værd at forudse, hvor langt overfladen vil synke.

Separat opmærksomhed fortjener installationen af ​​cornice til gardiner. Før fastgøringsprofiler langs omkredsen skal du forberede realkreditlånet og installere det i loftet med selvdrejende skruer og dowels.

Nogle herrer anbefaler at bruge loftbøjler, men det er en fejltagelse. Sådanne strukturer har ikke tilstrækkelig pålidelighed, så det er bedre at vælge træblokke.

Så snart nettet er strakt på plads, er det tilladt at fastgøre elementerne til deres realkreditlån. Steder, hvor filmen er loddet, bør forstærkes med specielle skiver af plast.

Processen med at vælge loftet baguette og dens installation kræver særligt ansvar, fordi baguetten skal rumme betydelig vægt. Så hastende i denne sag er kontraindiceret.

Plastprofil: fordele

Som nævnt ovenfor er PVC-lameller mest efterspurgte i fastgørelsen af ​​lofter. Hovedårsagerne til populariteten - mobilitet, lethed og overkommelig pris.

Desuden manifesterer PVC-baguette sig godt i buede sektioner, hvor der kræves særlig fleksibilitet i strukturen. Også plastpose er også egnet til montering af lofter med flere niveauer.

For mange mennesker er nøglefaktoren, der skråner til valget af PVC-baguette, prisen. Selv herrerne bruger i stigende grad plastprofiler, idet de betragter dem som den mest foretrukne løsning.

På den anden side har PVC-baguette en række ulemper, som får dig til at tænke flere gange, inden du foretager dit endelige valg. I tilfælde af en stærk banespænding er plastikskinnen usandsynlig at modstå belastningen og bryde.

Hvis produktionen brugte plastik af ringe kvalitet, kan produktet bryde. Derfor er valget at veje fordele og ulemper, og derefter træffe en beslutning. Nogle gange er det bedre at overpay end at bruge på at købe et loft.

Fleksibel profil: typer og funktioner

Hovedtræk ved den fleksible profil er evnen til at bøje, hvorfor det er muligt at producere nogen form for loftet.

Pluset af sådanne baguetter er i nærvær af et pålideligt fastgørelsesorgan, der sikrer en pålidelig fastgørelse af bladet.

I praksis udføres den fleksible profil i to versioner:

 • blød. I dette tilfælde giver håndværkerne en særlig form til produktet på stedet;
 • hård. I en sådan situation fremstilles produktet på forhånd.

Det særegne er, at næsten alt arbejdet er færdigt på gulvet. Derefter fastgøres den færdige profil på loftoverfladen, hvilket forenkler installationen og sikrer høj arbejdshastighed. Allerede til den forberedte ramme er kluden monteret.

Aluminiums baguette - som et alternativ til PVC profil

Hvis installationen kræver særlig pålidelighed, og bladets vægt er meget stor for almindelige plastpose, skal du give aluminiumprofilen fortrinsret. Et sådant produkt er mere egnet til loftinstallation i værelser med et areal på 60 kvadratmeter eller derover.

Blandt ulemperne ved aluminium er at fremhæve:

 • de høje omkostninger, der skræmmer mange kunder;
 • stor vægt, hvilket komplicerer installationsprocessen
 • Mulighed for brug på lige sektioner. Varianten med buede sektioner er kun mulig, når profilen er forberedt på forhånd;
 • At bore en sådan profil er en vanskelig opgave. Derfor, inden installationens start er det nødvendigt at forberede produktet til fastgørelsesanordninger.

Installation af aluminiums baguette er lavet i henhold til følgende algoritme:

 • Bor huller i en afstand af 20 cm i forhold til hinanden. På samme tid fra kanten af ​​profilen er at trække sig tilbage 5-6 cm;
 • Baguetten skal påføres væggen langs den linje, der tidligere var målt. Boringen skal ske gennem hullerne i profilen;
 • Læg baguetten, så den helt dækker væggene. Hvis dette er svært, skal du bruge en yderligere profil;
 • Kombinationen af ​​to profiler er lavet i en vinkel på 45 grader Celsius. Fikseren er lavet ved hjælp af klumper eller skruer.

resultater

Når du køber en profil, skal du overveje følgende punkter:

 • montering af en baguette af enhver type reducerer lofthøjden med 2-3 centimeter;
 • ved køb skal der tages hensyn til fordele og ulemper ved den valgte profil;
 • Det anbefales at købe en skjult profil, som du kan oprette nogen form for;
 • Loftprofil bruges meget sjældnere;
 • det materiale, som profilen er lavet til, skal vælges under hensyntagen til vægten af ​​nettet og rummets rum
 • Fleksible profiler passer til værelser med et stort antal buede dele.