Profiler til hængende lofter med stigende linjer og omkostningerne ved arbejde

Spændingsservietter er længe blevet en af ​​de mest populære lining muligheder. På grund af materialets anvendelighed og holdbarhed har ejerne mulighed for at arrangere komplekse krøllede strukturer samt skabe forskellige visuelle effekter. Lad os se, hvilke flydende linjer til hævede lofter er, hvorfor de er nødvendige, og hvordan man gør arbejdet med egne hænder.

Hvad er flydende linjer til hævede lofter

Dekorativ modtagelse er mulig ved brug af specielle profiler og belysningsenheder. Profiler til svævende lofter er lavet af aluminium og udstyret med en speciel indsats, hvor LED-strimlen er monteret. Sporet kan være med eller uden en hætte.

Profiler uden hætter betragtes som praktiske og praktiske. LED'erne i et sådant design indsættes ved at snappe ind i rillen. Et sådant system hjælper med at ændre båndet så mange gange som nødvendigt, uden at ty til at afmontere tjenester fra specialister.

Det er vigtigt! Designernes særegenhed er, at profilen for svævende lofter er et element i spredningen af ​​lysstrålen, en slags loft. Ensartet fordeling af strålen giver en flydende loftseffekt.

Hvad er svævende loftet

Forskellen er den sædvanlige spændingsstruktur med den "vægtløse" ved brug af en særlig baguette til svævende stræklofter. Elementerne er udstyret med specielle huller til montering af LED'er, spotlights. Men materialet er taget almindeligt: ​​PVC film, vævet stof.

Resultatet er et udsøgt design, der har slørede grænser, hvilket skaber effekten af ​​vægtløshed. Skjulte profiler, belyset af en stråle, har visuelt ikke støtte på vægpaneler. Ejeren kan sætte lysene omkring omkredsen, lokalt eller en væg. De multi-niveau flydende lofter lofter dekoreret med fotoudskrivning ser meget flot ud.

Teknologi montering skrå loft med lys

Arrangement af konstruktion adskiller sig lidt fra den sædvanlige stretchfilm, lærred. Det vigtigste - at købe den rigtige skydeprofil for hævede lofter. Systemet er monteret rundt om rummets hele omkreds, hvis det er nødvendigt, skabes formede dele (multi-tiered, stepped, curvilinear).

Det næste trin er stofspænding. PVC film strækkes med forvarmning, materialet - uden opvarmning. En uerfaren mester vil lave mange fejl under arbejdet, derfor er det bedst at overlade sagen til fagfolk. Eksperter vil ikke kun udføre installationen af ​​profilen, lærredet, men også installere LED stripen. Hvis du vil have unikhed og bekvemmelighed, kan du forbinde belysningen med fjernbetjeningen og justere lyset efter dine behov.

Tip! Søvende lofter med LED'er i forskellige nuancer ser meget godt ud. For eksempel er fotoudskrivning med billedet af den stjerneklar himmel suppleret med blå lys og blomstermønstre - rødt, grønt. Via fjernbetjeningen kan du skifte tonede belysningsløsninger og skabe en unik atmosfære i rummet.

Værktøj og materialer til arbejde

For at afslutte loftet skal mesteren have følgende sæt:

 • klud stof eller PVC film;
 • fittings til materialet;
 • loftsprofiler;
 • LED stripe;
 • maskerende gennemsigtigt bånd;
 • varmepistol (hvis filmen er strakt);
 • niveau;
 • saks til skæring af profiler;
 • markør;
 • konstruktion ledning;
 • Pallen til tankstation af materiale i en baguette.

Brug en holdbar og stabil trinladder, personlige værnemidler. Når du strækker PVC-folien, er det nødvendigt at bruge trådhandsker, ellers vil fingeraftryk forblive på lærredet.

Vælge en profil til et flydende loft

Fås i flere typer baguetter. Eksperter tilbyder følgende muligheder for profiler afhængigt af ejerens ideer:

 1. For at jævnt fordele lysstrålen langs væggen skal du anvende profilvæggen KP 4003. Det er bedst at kombinere med gennemskinnelige klæder. Ulejligheden er, at profilsporet derefter overlapper med tape, for at ændre LED-strimlen bliver du nødt til at adskille hele panelet.
 2. Hvis du tager profilen KP 2301, kan du ændre båndet uden at afmontere nettet. Det suppleres også af et gennemskinneligt bånd, der transmitterer op til 90% af lysstrålen. Høj klarhed af lys-, farvegengivelse er især fordelagtig, når der arrangeres flerfarvede armaturer.
 3. Hvis du vil kombinere to lærrede med forskellig struktur, med tekstureret eller farveforskelle, skal du tage KP 4075-profilen. Dette forbindelseselement hjælper med at arrangere det høje loft med dine egne hænder. Fleksible systemer vil være nyttige til at skabe krøllede strukturer, det kan monteres både på loftet og på træet. Når der opstilles lofter på flere niveauer, er lysene monteret i en niche i midten af ​​profilen og derefter dækket af en indsats. Duken er fastgjort på begge sider af båndet, hvilket er meget bekvemt.
 4. PL 75 er en overgangsprofil, der kun anvendes i stræklofter på flere niveauer. Den høje profil er suppleret med riller, hvor båndet smækker ind, filmen er monteret på harpunerne, båndet og fastgørelseszoner lukkes med en diffuserende fane.

Tip! Der er KP-2, NP-5 profiler til salg. De er vist til indretning af stræklofter på flere niveauer, men der er forskel - der er ingen spatel, hvilket betyder, at lystransmissionen er meget bedre end ved brug af profilen til ubåden 75.

Valg af profiler til gennemskinnelige film - tag KP 4003-modellen, uigennemsigtige stoffer eller film - KP 2301. I begge tilfælde er der spredt lys, der forsigtigt blur grænserne.

Muligheden for at oplyse loftet

Efter at have behandlet designfunktionerne er det tid til at gå videre til detaljerne. Hvad er højdepunktet? Oftest monterede bånd LED'er, komplet med en switch, fjernbetjening. Men det er tilladt at tage spotlights. Lampene vælges under hensyntagen til maksimal opvarmning til +40 C. Hvis mere - stoffet smelter, tørrer ud og går revner.

Baggrundsbelysning monterings muligheder:

 • udvælgelse af loftets hele omkreds
 • enkelt side / væg belysning;
 • udvælgelse af krøllede mønstre, trin, nicher;
 • placering i midten eller skabelsen af ​​krøllede mønstre;
 • Lokalt udvalg af et mønsteret lærred, for eksempel baggrundsbelysning af et fotoprint mønster.

Det hele afhænger af ejerens fantasi, mesterens erfaring og økonomiske muligheder.

Trinvise instruktioner til installation af et flydende strækloft

Arbejdet begynder med forberedelsen af ​​lokalerne. Det er nødvendigt at tage alle møbler ud for at maksimalt få adgang til loft og vægge.

Algoritmen virker, hvordan man laver et loft med belysning:

 1. At bestemme designfunktioner og nuancer af lofter. Beregn og køb den rigtige mængde materialer, forbrugsstoffer.
 2. Hvis bundens indretning er stærk, behøver du ikke at fjerne den. Men når du kaster gips, maling, tapet - alt dette fjernes, rengøres basen. Det er vigtigt at forsegle hullerne, sømene, revnerne. Hvis det er nødvendigt, læg lyd og varmeisolering.
 3. Når du er færdig med at rense loftet, skal du gøre markeringerne. Find den laveste vinkel i rummet, sæt højden af ​​strækloftarrangementet til side - note. Lav en lignende procedure i alle hjørner, brug derefter en bygningskabel til at afvise en flad linje - dette er grænsen til fastgørelse af profiler. For at niveauere flyet skal du bruge laserniveauet.

Det er vigtigt! Udrustning krumme strukturer, nicher, andre elementer, er det nødvendigt at tage projektet som grundlag. Ellers strækkes lærredet ujævnt.

 1. Placer styrene langs linjen, fastgør skruerne, 10-15 cm stigning.
 2. Nu loftprofilerne. Fastgør dem til bunden, men du kan forankre træet, og på det smider allerede profiler. Træ er nødvendigt, hvis lofterne er lavet af gipsplader, krydsfiner - sådan er en konstruktion på flere niveauer eller en niche, en hylde holdes mere fast. Trin af fixture på 8-15 cm.

Tip! Til curvilinear figur viste sig at være glat, skæres profilen langs kanterne og bøjer derefter ved snitpunkterne.

 1. Læg LED-strimlen i sporet, klik den og kontroller forbindelsen. Efter at have testet baggrundsbelysningssystemet for at spænde lærredet.
 2. Før filmens spænding opvarmer rummet op til +50.. + 60 ° C. Installationen udføres på harpunerne, som skal placeres i slidserne og snappes. Temperaturtilstand for at holde indtil slutningen af ​​installationen virker. Start fra hjørner placeret på modsatte sider. Derefter forsynes harpunerne forsigtigt og flyttes til midten.

Tip! For at strække strækningen hurtigt og effektivt spredes lærredet på gulvet og suspenderes derefter på midlertidige strækmærker og fastgøres.

 1. Stofmaterialer opvarmes ikke, installationen starter fra midten af ​​den længste væg. Installationsteknik: Med en spatel med runde kanter, træk stoffet omhyggeligt ind i profilklipset. Flyt fra midten til hjørnerne, gå gennem hele omkredsen, så hjørnerne genopfyldes sidst. Skær overskydende materiale med en saks og dækk det fælles område med en splat.

Det er alt arbejdet. Det er fortsat at lægge et maskebånd til at sprede lys. Og så dække det tekniske mellemrum mellem væggen og loftets fleksible indsats, ledning. For at gøre det mere klart, se på installationen af ​​det svævende strækloft, videoen fra fagfolk løser alle problemer.

Omkostningerne ved installation af svævende lofter

For at få et kvalitetsresultat af dine ideer er det bedre at overlade arbejdet til herrene. Når man lærer om prisen på flydende lofter, er det nødvendigt at straks bestemme designfunktionerne, typen af ​​materiale, belysningen og anvendelsesområdet. For eksempel i køkkenet er det mere rationelt at strække PVC-folien, og i børnehaven er stofklæder mere passende - de er allergivenlige. Alle nuancer påvirker arbejdsomkostningerne, der starter fra $ 28-33 pr. M2.

Ekspertrådgivning om udvælgelse og installation

Erfarne herrer anbefaler slet ikke at starte et job for en nybegynder. Udover væsentlig skade og spild af penge modtager ejeren noget. Men hvis du har evnen til at arbejde med profilen, egnede værktøjer og materialer, tager alt arbejde ikke mere end 2-3 dage.

De mest almindelige fejl:

 1. Ugyldig belysningsenhed. Det er nødvendigt at beregne i forvejen antallet af pærer, typen af ​​lysdioder, behovet for at tilslutte en timer, fjernbetjeningen og slukke. Det er enklere og mere bekvemt at tage en almindelig enhed uden ekstra funktioner: det koster mindre, det varer længere.
 2. Der er ingen foreløbig ordning, arbejdsplan. Hvis man ved at trække et enkelt lærred stadig er i stand til at komme ved "ved øjet", kræver oprettelsen af ​​flerniveaustrukturer, krøllede former og nicher nødvendigvis en nøjagtig skematisk plan, der angiver elementernes længde og bredde.

Du kan installere baggrundslyset separat fra lærredet. En sådan uafhængighed gør det muligt hurtigt at skifte lysdioder, hvis de er trætte eller brændte. Det monokrome RGB-bånd, der bruges, er en nyhed med op til 90% farvegengivelse. Inkluderet straks solgt indsats med et reflekterende lag, der hjælper med at sprede lysstrålen og giver den perfekte effekt af det svævende loft - hvilket er det ultimative mål for værten.

Profil til to-niveau-lofter med belysning

To-niveau stretchlofter - en hurtig og praktisk måde at afslutte med unikke dekorative egenskaber og høj funktionalitet. Sådanne konstruktioner gør det muligt at skjule kommunikationen, der passerer under loftet, for at camouflere ujævnheden af ​​bundloftet og for at rette fejlene i rummets design. De er også en god måde at opdele et værelse på i funktionelle zoner og tillade at placere accenter på visse elementer i interiøret. Originalen af ​​moderne to-niveau lofter kan understreges ikke kun ved at bruge komplekse krøllede former, men også ved brug af inter-level LED belysning. I sådanne tilfælde anvendes en speciel profil til lofter med belysning. Det giver et smukt overgangsniveau og giver dig mulighed for at reparere LED-båndet.

Profil Model Brugt

På det moderne marked er der en bred vifte af profiler til skabelse af to niveauer lofter med og uden belysning. Hver profil er forskelligt strukturelt og har sine egne egenskaber. Ofte, når du installerer strukturer med baggrundsbelysning, bruges NP-5 profilen. En sådan profil alene er imidlertid ikke nok til at skabe en niveauovergang: den skal kombineres med KP-2-modelens rammeprofil, som er fastgjort til bundloftet. Højden på monteringsfladen er 40 millimeter.

Nederst i profilen er fast profil NP-5. LED stripen er fastgjort i rillen mellem de to profiler. Dette design giver dig mulighed for at skabe forskellige retlinede og komplekse buede elementer. Profilerne til stræklofter med belysning er lavet af slidstærk aluminiumslegering, og kludene i dem er fyldt med harpun.

Installation af profiler og installation af en to-tier struktur

Profiler NP-5 og KP-2 før installationen skal gennemgå en forberedelsesfase: En profilkonstruktion er lavet af dem med vaskede og buede elementer. Du kan bestille det hos AstaM online butik. For at gøre dette skal du udføre alle målinger og lave en skitse af det fremtidige design. Ved udfyldning af en ansøgning om fremstilling af konstruktioner fra profiler skal du oprette en skematisk tegning af loftet, der angiver det øverste (placeret tættere på bundloftet) og lavere (tættere på gulvet). Du skal også angive byggebindingerne i forhold til hver væg.

Profiler til to-niveau-stræklofter med belysning fremstilles på fabrikken i overensstemmelse med de af kunden fastsatte parametre. Før forsendelsen samles rammen, forsigtigt pakket og afsendt til installationsstedet. For at loftet på to niveauer skal vise sig at være helt glat, er det nødvendigt at skære kludene korrekt. Eksperter anbefaler at bestille fremstilling af profilrammen og forberedelse af malerier i et firma. Dette sikrer fuldstændig sammenfald af størrelsen og formerne af de skårne plader med profilkonstruktionen.

Når alle materialer og komponenter til et loft på to niveauer bliver leveret, kan du starte installationen. Processen omfatter flere trin.

 1. Montering af profilrammen (hvis den består af separate dele). Alle elementer er forbundet med skruer.
 2. Vedlægning af bundloft markeringer til montering af rammen af ​​et todelt design. Hvert niveau af konstruktion bestemmes ved hjælp af et laserniveau. Ved hjælp af en streng og en blyant eller farvet kridt anvendes markering rundt om rummets hele omkreds.
 3. Installation af et profildesign. Dens højde er 9,5 centimeter. Der er tilfælde, hvor profilrammen til et to-niveau strækloft med belysning skal sænkes nedenfor. I dette tilfælde er konstruktionen fastgjort til bundloftet ved hjælp af aluminiums hjørner eller træstænger.
 4. Montering af realkreditlån til belysning.
 5. Montering langs omkredsen af ​​rummets aluminiumprofil med harpoon monteringssystem lærred.
 6. Fastgørelse af LED-bånd i sporet af profildesignet med overgangsniveauet og dets forbindelse til strømforsyningen og controlleren. Strømforsyningen er fastgjort på bundloftet.
 7. Dimensioneringshuller dannet i profilrammen ved savning med aluminiumstape. Dette forhindrer lyset i at gå ud over rammen.
 8. Opvarmning og montering af bunden først, og derefter det øverste lærred.
 9. Installation af belysning.

Således at designet med to niveauer med belysning blev perfekt glat og fejlfri, anbefaler vi at overlade installationen til AstaM-fagfolk. For at se, hvordan den professionelle installation af et todelt design med belysning finder sted, se videoen.

Profil for "soaring" lofter

Flydende lofter - en populær type af lofter til lofter, så du kan opdage de specielle muligheder for designløsninger i interiører. Den unikke effekt opnås takket være baggrundsbelysningen, der befinder sig omkring omkredsen af ​​rummet, skaber dette følelsen af ​​flydende loft. For at opnå dette resultat er det muligt at anvende en speciel profil af fleksibel type monteret i mellemrummet mellem hovedloftet og væggene. Det har en speciel rille til montering af LED stripen, som er placeret i en særlig vinkel. Dernæst vil vi undersøge i detaljer denne teknologi, hvilke typer profil der anvendes til at opnå effekten af ​​et flydende loft.

Hovedtræk i det svævende loft

Effekten af ​​det flydende loft opnås gennem disse elementer:

 • PVC film;
 • Fastgørelseselementer;
 • Fleksibel profil til montering af PVC-film og LED-baggrundsbelysning;
 • Camouflage indsæt gennemsigtigt;
 • LED stripe;

Profilvisninger for flydende loftkonstruktion

Særlig profil

Profilen til det flydende loft er en særlig aluminiums baguette med en rille, hvor LED-båndet er monteret. Til montering af konstruktionen af ​​det flydende loft anvendes to typer profiler:

 • Profil for det flydende loft uden indsætstik;
 • Baguette til det svævende loft med en indsats.

Overvej to typer separat.

Profil uden plugin

Denne profil har en rille, hvor LED-strimlen er monteret. Båndet holder sig ikke fast, men klikker på plads.

Denne baguette har sine fordele og ulemper. Det skal være mere fortrolig med hver profil, inden loftet installeres.

Et træk ved denne profil er, at strækloftfilmen dækker LED-strimlen, bliver en slags båndkappe og behøver ikke en ekstra enhed til ensartet spredning af lyskilden. Stikket er ikke nødvendigt her, da monteringssystemet ser godt ud, selv uden baggrundslyset. Der er også nogle fordele ved at bruge denne type profil. Såsom:

 • Omkostninger (det er to gange billigere end en profil med en kasket;
 • Punkter fra det indbyggede LED-bånd er umærkelige nedenunder.

Men der er også ulemper:

 • LED stripen skinner på væggen, ikke ned, så lyset er dæmpet og mindre lyst;
 • På grund af det faktum, at LED-strimlen er placeret bag filmen, skal den i tilfælde af funktionsfejl også fjernes.

Profil system med specialiseret indsats

Denne profil, beregnet til flydende loft, er monteret på væggen på samme måde som en standard vægprofil. Den eneste forskel er, at du kan vedhæfte en LED stripe til den. En gennemskinnelig indsats med et specielt translucidumlag er fastgjort til det. Takket være ham er LED-strimlens lyspunkter umærkelige og passerer ca. 90% af lyset, hvilket skaber effekten af ​​et flydende loft.

Det har også sine fordele og ulemper, som skal sorteres ud.

Fordelene ved at installere denne profil er som følger:

 • Lyset fra LED-strimlen er nedad, på grund af hvilket det er lysere;
 • LED-stripen er placeret uden for loftet, og i tilfælde af funktionsfejl er det let at demontere
 • LED belysning er praktisk at installere.

ulemper:

 • Omkostninger (koster dobbelt så meget som en profil uden et stik);
 • For at LED-båndet ikke skal lukke, er der brug for ekstra isolering mellem profilen og dioderne.

Soaring suspenderet loft

Montering af det svævende loft

Baguette design og montering detaljer

Ved første etape er målingen lavet, et designskitse af loftet er oprettet, så udseendet af strukturen og materialerne er valgt. Fortsæt derefter til installationsarbejdet. Selve processen består af flere trin. Det bør være mere detaljeret at overveje dem.

Forberedende fase

O omfatter:

 • Rengøring af hovedloftet fra det gamle eksfolierede gips.
 • Elektriske ledninger til belysning.

Monteringskonstruktion

Arbejds rækkefølge:

 • Afgang fra loftet i den ønskede afstand for at producere markeringer på væggene.
 • Ved hjælp af klumper og skruer skal installationen af ​​profiler og realkreditlån installeres til belysning.

Vtyazhka af kluden

Til installation af PVC-film anvendes varmepistol. Med hjælpen opvarmes rummet og lærredet til den ønskede temperatur. Dernæst, sammen med LED stripen er monteret gennemskinnelig indsats.

Interessant interiør med skyhøje loft

Flydende lofter vil være en højdepunkt i interiøret. Med deres hjælp kan du skabe en følelse af komfort og luksus i dit interiør.

PROFILER ANVENDER - NY KVALITETSNIVEAU

Vi tilbyder dig en bred vifte af aluminiumsprofiler til alle typer lofter, hvis anvendelse vil forenkle og forbedre dit arbejde med installation af stræklofter. Da alle komponenter er udviklet og fremstillet i vores firma, får du et kvalitetsprodukt på kortest mulig tid, hvilket gør det muligt at udføre ordrer fra dine kunder endnu hurtigere. Anvendelsespolitik er høj kvalitet, konkurrencedygtig værdi og et langsigtet samarbejde fokus. Vi vil tage dine strækmonteringstjenester til et nyt niveau!

Påfør 20

 • Perfekt pasform med vægprofil;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • Takket være det velkonstruerede profilkølesystem er det muligt at bruge selv den mest kraftfulde superlette Led-tape (fra 24 til 28,8 W);
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Skjult "hylde" under LED-strimmel sikrer korrekt spredning og retning af lys omkring omkredsen;
 • Der er intet alternativ til markedet;
 • Nem installation demontering af øverste niveau;
 • Ensartet lysfordeling takket være en speciel stik;
 • Ideel til at skabe 3D-lofter, herunder baggrundsbelysning mellem niveauer, på grund af den optimale højde mellem lærredene på 2 cm;
 • Profil højde 3,5 cm.

Anvendes af:

 • TL-stik;
 • Særlig silikone stik mellem niveauer;
 • Enhver LED Led Strip (Type LED'er - 3014; Farve / Farvetemperatur: 6000-6500, 2700-3200, 4000-4500; Spredningsvinkel, grad - 120; Lysstyrke, lm / m - 2000; Spænding, V - 12 ; Strøm, A / m - 2; Strøm, W / m - 24; Antal lysdioder, stk / m - 240; bånddimensioner, mm - 5000 * 10/18 * 1,5);
 • RGB-bånd (Antal lysdioder pr. 1 meter: 60, Lysstyrke: 15 Lumens / LED; Størrelse (bredde * længde): 10mm * 5m; Spænding (konstant): 12V; Strøm 14.4 W / meter, Strøm: 1, 2 A; Beskyttelsesgrad: IP 20, levetid: 50.000 h).

Applikationsmuligheder:

Påfør 5

 • Perfekt pasform med vægprofil;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Der er ingen analoger på markedet;
 • Monteringshøjde 5 mm;
 • Den optimale afstand er 5 mm for at skabe en 3D-effekt af et udskåret loft (denne afstand kan ikke opnås med andre profiler);
 • En mulighed for at montere lamper både i toppen og i det nedre niveau;
 • Docket med alle slags profiler;
 • Profil højde 3cm.

Anvendes af:

Applikationsmuligheder:

Anvend 0

 • Perfekt pasform med vægprofil;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Ingen analoger;
 • Docket med alle slags profiler;
 • Det er muligt at oprette et let loft Anvend;
 • Designet, så du kan bruge stjernespidsystemet;
 • Ideel til montering af lofter (Anvend "Back Light");
 • Højde 5 cm fra bundloftet;
 • Profil højde 3 cm.

Anvendes af:

Applikationsmuligheder:

Universal mini NY 2018

Se på mulighederne for at anvende profilen, dens fordele, funktioner og visualisering af installationen.

 • Der er ikke noget alternativ på markedet;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • Ideel sammenføjning af profiler indbyrdes takket være yderligere tekniske spor, hvor der er etableret styrespåner;
 • Forstærket stivhed af profilen, hvilket forenkler fastgørelsessystemet til loftet og reducerer forbruget af ankervinkler;
 • Takket være det velkonstruerede profilkølesystem er det muligt at bruge selv den mest kraftfulde ultra-lyse Led-tape (fra 24 til 28,8 W);
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Ideel til brug i sådanne produkter som "flydende linjer", "flydende lofter", "flydende lamper", gardinsystemer til gardinstænger;
 • Den har en optimal højde på 3,5 cm, takket være, at vi ikke mister højden i rummet, sænker bundloftet til en afstand på 5-6 cm;
 • Evnen til at justere bredden af ​​den "flydende linje", "lampe", fra 6,3 cm til 10 cm på grund af det l-formede profil design;
 • Profilen er 2 meter lang, hvilket gør det nemt at installere produkter af en given længde;
 • Docket med alle slags profiler.

Anvendes af:

 • R caps; R-ru;
 • Enhver LED Led-strimmel (parametre: type lysdioder - 3014; farve / farvetemperatur: 6000-6500, 2700-3200, 4000-4500; spredningsvinkel, grad - 120; lysflux, lm / m - 2000; spænding, V - 12, Strøm, A / m - 2, Strøm, W / m - 24; Antal lysdioder, stk / m - 240; bånddimensioner, mm - 5000 * 10/18 * 1,5);
 • RGB-bånd (Antal lysdioder pr. 1 meter: 60, Lysstyrke: 15 Lumens / LED; Størrelse (bredde * længde): 10mm * 5m; Spænding (konstant): 12V; Strøm 14.4 W / meter, Strøm: 1, 2 A; Beskyttelsesgrad: IP 20, levetid: 50.000 h).

Applikationsmuligheder:

universel

Se på mulighederne for at anvende profilen, dens fordele, funktioner og visualisering af installationen.

 • Der er intet alternativ til markedet;
 • Perfekt pasform med vægprofil;
 • Takket være profilens forbedrede struktur er det muligt at demontere bladet uden mekanisk skade.
 • 100% dockingprofiler med hinanden på grund af yderligere tekniske spor;
 • Forstærket stivhed af profilen, hvilket forenkler fastgørelsessystemet til loftet og reducerer forbruget af ankervinkler;
 • Takket være det velkonstruerede profilkølesystem er det muligt at bruge selv den mest kraftfulde superlette Led-tape (fra 24 til 28,8 W);
 • Skjult harpun system (pænt udseende af loftet);
 • Ideel til brug i produkter som "flydende linjer", "flydende lofter", "flydende lamper", gardinsystemer til gardinstænger;
 • På grund af den hvidmalede profil opnås maksimal lystransmission (kameraet lyser uden forvrængning);
 • Når man opretter et system til gardiner, ser en hvidmalet profil mere æstetisk ud (konstruktionen er komplet);
 • Den har en optimal højde på 7 cm for at skabe ensartet belysning;
 • Evnen til at justere bredden af ​​den "flydende linje", "lampen", systemet af cornice til gardiner fra 5 til 10 cm på grund af det l-formede profil design;
 • Profilen måler 2 og 3,2 meter, hvilket skaber bekvemmelighed, når det er nødvendigt at installere produkter af denne længde uden forbindelse mellem dem.
 • Docket med alle slags profiler.

Anvendes af:

 • R caps;
 • Enhver LED Led-strimmel (parametre: type lysdioder - 3014; farve / farvetemperatur: 6000-6500, 2700-3200, 4000-4500; spredningsvinkel, grad - 120; lysflux, lm / m - 2000; spænding, V - 12, Strøm, A / m - 2, Strøm, W / m - 24; Antal lysdioder, stk / m - 240; bånddimensioner, mm - 5000 * 10/18 * 1,5);
 • RGB-bånd (Antal lysdioder pr. 1 meter: 60, Lysstyrke: 15 Lumens / LED; Størrelse (bredde * længde): 10mm * 5m; Spænding (konstant): 12V; Strøm 14.4 W / meter, Strøm: 1, 2 A; Beskyttelsesgrad: IP 20, levetid: 50.000 h).

Valg af profil til det flydende strækloft, den subtilitet af monteringsstrukturer

Flydende lofter - den nyeste finishteknologi, der åbner op for specialfunktioner inden for interiørdesign. Den unikke effekt stammer fra den lysende halo, som er placeret omkring rummets omkreds, hvilket skaber følelsen af ​​flydende loft. For at opnå dette resultat anvendes en specialiseret fleksibel baguette, som er monteret med afstanden mellem loftet og væggen. Den er udstyret med en rille til montering af LED-båndet, som er placeret i en bestemt vinkel. Lad os se nærmere på denne teknologi, hvilke typer profil der bruges til at gøre loftet soar. Billederne hjælper os med dette.

Konstruktionsegenskaber

Anvendelsen af ​​en sådan profil giver mange muligheder for implementering af dristige designløsninger til udformning af strækpanel og belysning. Billeder viser klart dette. Ved hjælp af en profil udføres krøllede strukturer, som hjælper med at ombytte billigt og hurtigt det indre af et værelse uden at afmontere den gamle spændingsoverflade.

Fordelene ved denne metode til lysdesign:

 • Kombinationen af ​​LED-strimler med forskelligt tekstureret design og nuancer af stretch lærred uden at ændre farvebelysningen;
 • udskiftning af belysningsindretningen sker uden at demontere selve loftssystemet, da båndet er monteret uden for spændingsdækslets film;
 • evnen til at udføre installationsarbejde på ujævne områder af loftoverfladen;
 • Den gennemskinnelige indsats, der følger med i sættet sikrer spredningen af ​​lysflowen og skjuler de enkelte lysdioder, det er let at installere.
Det høje loft er en stilfuld løsning.

Fordele ved design i det høje loft

 • På grund af installationen af ​​en fleksibel aluminiumsprofil er konstruktionen pålidelig, holdbar og på samme tid lys;
 • hurtig installation uden dannelse af byggepladser og støv;
 • et stort udvalg af klæder til montering af strukturen;
 • Det er muligt at justere farveintensiteten, når du tænder og slukker med fjernbetjeningen.
 • moderat prisfastsættelse sammenlignet med modparter fra gipsvægge.

Subtiliteter og strukturelle træk ved det kraftige strækloft

De vigtigste og ekstra elementer gør loftet soar:

 • stof eller film stretch stof;
 • fastgørelseselementer;
 • fleksible profiler til montering af spændingsfilm og baggrundsbelysning;
 • gennemskinnelig camouflageindsats;
 • LED stripe eller andre belysningsenheder;
 • Yderligere anvendte elementer er forskellige. Det afhænger af hvilket design strækloftet er valgt.

Typer af profiler til konstruktion af strukturer

Profilen til svævende lofter er en specialiseret aluminiums baguette med en rille, hvor du installerer båndet med lysdioder. I Rusland findes der to typer baguette, takket være designet "soars":

 • Baguette til svævende lofter uden indsætstik;
 • profil for at skabe en svæveffekt på indsatsen.

Lad os se på hver af dem særskilt.

Det er vigtigt! Valget af profil afhænger af formålet med rummet. Den første mulighed er mere praktisk at bruge i værelser med høj luftfugtighed.

Profil system uden special indsættelse

Denne type loftelement uden indsatsdæksel har en rille, hvor LED-strimlen er installeret. Baggrundsbelysningen holder ikke fast, men klikker på plads, og det gør det nemt at demontere.

En sådan profil har både fordele og ulemper. Vær opmærksom på dem før installationen.

Baguette med indsat film for at skabe en svævende effekt

Den særlige egenskab ved denne profil er, at strækloftfilmen dækker båndet med lysdioder, bliver loftet for det og behøver ikke yderligere enheder til ensartet spredning af lyskilden. Indsæt er ikke nødvendig, da profilsystemet ser godt ud og uden det medfølgende lys. Der er flere fordele ved at bruge denne type profil. Blandt dem er:

 • Det er to gange billigere end en baguette med en indsats;
 • Prikker fra indlejret LED-strimmel er usynlige nedenunder.

Sammen med fordelene er der også ulemper:

 • båndet med dioder skinner på væggen, ikke ned, så lyset bliver dæmpet og mindre lyst;
 • da LED-strimlen er placeret bag filmen, skal den i tilfælde af funktionsfejl også fjernes.

Profil system med specialiseret indsats

Denne baguette, designet til flydende lofter, er monteret på væggen på samme måde som en standard vægtype. Den eneste forskel er, at den kan monteres i LED-strimmel, monokrom eller RGB. En translucent indsats dækket med et specialiseret translucidum lag er inkluderet i sættet med en sådan baguette. Takket være ham er de lyse punkter usynlige og passerer omkring 90% af lyset, hvilket skaber effekten af ​​at skyde.

Han har også fordele og ulemper, som skal forstås grundigt før et valg. Lad os overveje dem.

Fordelene ved at bruge denne type profilsystem er som følger:

 • Lyset fra LED stripen er rettet nedad, så det er lysere end i det første tilfælde;
 • LED stripe er placeret uden for loftet og i tilfælde af funktionsfejl er det let at demontere
 • Det er bekvemt at montere et bånd.

Ulemper ved at bruge denne type profil:

 • koster dobbelt så meget som uden en specialindsats
 • lidt synlige punkter fra LED stripen;
 • således at båndet ikke lukker, kræves der yderligere isolering mellem profilen selv og dioderne.
Smukt og originalt design af loftet

Strukturelle træk ved den fleksible typeprofil

Takket være specialiserede aluminiumsprofiler, der er monteret mellem væggen og loftkonstruktionen med et hul på 1-2 centimeter, skabes en lysende halo. Dimensionerne på dette element er 28/8 mm, den maksimale højde til hovedloftet overstiger ikke 3 cm. Dette er en PVC-loftguide, et harponsystem lavet af aluminium. Billedet viser designfunktionerne.

Harpoon fastener er så navngivet på grund af ligheden med dette fiskeredskab. Harpunen er omdannet til en baguette og fastgjort ved hjælp af tænder på sporets vægge, hvilket bidrager til den fremragende opbevaring af den spændte klud.

Dette profil system tilbydes på markedet med loft og vægmontering. Vedhæftningstypen afhænger af placeringen af ​​den specialiserede hylde på den: i vægmonteringen er den lodret, og i loftet er den drejet 90 grader. Loftplade er valgt, så afstanden til loftet var minimal. Til fælles af to baner anvendes specialiserede harpunelementer, som er forbundet med en fælles væg (skillelinjer).

Yderligere profil brug muligheder

Baggrundsbelysningen er monteret uanset det valgte lærred. Dette giver dig mulighed for at udskifte den defekte belysning uden at afmontere hele strukturen. Lysarmaturet selv er monteret i en vinkel, og lyskilden er forsigtigt diffunderet.

Til belysning design anvendes spotlights flerfarvet eller monokromatisk plan, LED strip. Takket være denne belysning er der en illusion af tomhed, en følelse af vægtløshed og fraværet af en materiel forbindelse mellem loftet og væggene, det vil sige, at loftet dækker at flyde i luften. Talrige fotos på internettet viser et sådant resultat.

Med dette design skabes en række geometriske former, tematiske elementer. Profilbøjninger i enhver konfiguration, der hjælper med at skabe et unikt interiør. Profilen er installeret langs hele rummets omkreds eller langs en væg, i enhver vilkårligt valgt zone eller rum.

Fordelen ved sådanne mønstre er, at lysindretningen er dækket af en film som tidligere nævnt, når der anvendes en profil med en indsats, der spiller rollen som en plafond, korrekt diffunderer lys og giver fuldstændiggørelse til interiøret.

Det er vigtigt! Den krøllede profil bidrager til den stigende effekt af komplekse loftstrukturer. Du kan købe færdige baguetter, der er buede i henhold til typiske mønstrede mønstre eller gøre dem selv efter dit personlige projekt.

Montering af det høje loft

Indledningsvis foretages der målinger, udformes skitser af det fremtidige loft, så udvælgelsen af ​​strukturen og materialet er valgt. Start derefter installationen. Processen involverer flere trin for at montere spændingsfilmen på loftet. Lad os se på hver af dem.

Forberedende fase

Det omfatter:

 • Rengøring af bunden af ​​loftet på det gamle og eksfolierede gips.
 • Overfladebehandling med antiseptisk opløsning.
 • Ledninger til belysning under loftet.

Rammeinstallation

Arbejdsfaser:

 • Afgå fra loftet i den ønskede afstand og udfør markeringer på væggene under filmstrækningsloftet.
 • Ved hjælp af dykker og skruer skal du vedhæfte en specialiseret baguette. I dette tilfælde er monteringstrinnet 8-15 centimeter. Det afhænger af den anvendte profil, hvilken type lærred der vælges.
 • Installer belysningen og tilslut den, og kontroller resultatet af installationen af ​​belysning.

Montering af selve lærredet

At installere PVC-folien ved hjælp af en varmepistol for at opvarme rummet til den ønskede temperatur. I spalten med LED-båndet indstilles gennemskinnelig indsatsmaskeringstype.

Skønheden og nåden af ​​det skyhøje loft

Det svævende loft vil være et højdepunkt i interiøret. Det er muligt at oprette det selv, det vigtigste er at vælge profilsystemet korrekt og følge anbefalingerne for installationen af ​​filmen. Float-loftet gør den specielle belysning skabt af LED-bånd.

Typer af profiler til to niveauer stræklofter med belysning

Der er en slags suspenderet loft med lys, kaldet skyhøje. De bruger en særlig baguette med lys til et strækloft. Den er monteret rundt om strukturen og skaber en følelse af flydende overflade og fraværet af en stiv forbindelse med rummets vægge. Monteringsprofilen er monteret i rillen mellem væggen og loftet og har et hul til at lægge LED stripen. Den er placeret i fastgørelsen i en bestemt vinkel. På grund af dette giver lysflowen sådan, at der skabes en svævende effekt.

Designfunktioner og specifikationer

Profil til to-niveau-stræklofter med belysning giver designere ubegrænset plads med hensyn til implementeringen af ​​selv de mest dristige ideer. Fleksibel baguette giver dig mulighed for at oprette en todelt buet loftkonstruktion. Skjult belysning skaber en særlig atmosfære og komfort i rummet.

Denne type strækloft og skjult belysning opnås ved brug af følgende strukturelle elementer:

 • stof stretch stof eller PVC film;
 • Speciel fleksibel profil til to niveauer med belysning;
 • Yderligere fastgørelsesanordninger (lofts- og vægstifter, guider osv.);
 • Camouflage gennemskinnelig indsats;
 • LED-bånd eller anden lyskilde;
 • Afhængigt af loftets konstruktion kan der anvendes forskellige yderligere elementer (gipsvæg og metalprofilsystemer, indbyggede lyskilder osv.).

Fordelene ved belyste lofter

Oplyste lofter omkring baguettens perimeter har følgende fordele:

 1. Baggrundslys loft baguette med LED tape giver dig mulighed for at ændre farven på loftet og hele interiøret i humør. Denne fordel er kun mulig, når du bruger et bånd med flerfarvede lysdioder.
 2. Da båndet er fastgjort til baguetten efter at spændingspanelet er installeret, udføres dets udskiftning og reparation uden at afmontere spændedækslet.
 3. Fleksibel baguette til to niveauer med loftsbelysning med belysning kan monteres på ujævne baser og buede strukturer.
 4. Den gennemskinnelige indsats gemmer pålideligt den installerede LED og gør det muligt at diffundere lyset.
 5. Aluminiumprofil giver holdbarhed, pålidelighed og lette konstruktion.
 6. Hele loftkonstruktionen er monteret hurtigt og uden meget støv og snavs.
 7. Takket være et stort udvalg af farver og teksturer af paneler, farver og belysningsmuligheder, kan du oprette forskellige og unikke lofter. Baggrundsbelysningen under loftet med LED-strimmel på billedet og i det rigtige interiør ser meget flot ud.
 8. Til den medfølgende LED-stribe er en fjernbetjening, der gør det muligt at justere lysets intensitet, baggrundslysets farve, slukke og tænde lyset.
 9. Hvis vi sammenligner omkostningerne til tid og penge for at skabe et lignende design af gipsplader, vil installationen af ​​spændingsvævet blive lettere, hurtigere og med mindre økonomiske omkostninger.

Vælg en profil for at oprette en struktur

Ved udformningen af ​​skyde lofter anvendes en særlig baguette med en rille til installation af LED-stripen. I dag anvendes følgende typer profiler til to-niveau-stræklofter med skjult belysning til installation af sådanne strukturer:

 • baguetter uden en særlig stik;
 • profiler med en indsats.

Advarsel! Når du vælger en bestemt profiltype, skal du tage hensyn til formålet med rummet. Den første mulighed er egnet til steder med høj luftfugtighed.

Effekten af ​​at svæve loftsbeklædningen er dannet af en lysende halo omkring det installerede ark. Det fremgår som følge af brugen af ​​aluminiumsprofiler, der er monteret mellem væggen og loftoverfladen i en afstand på 10-20 mm. Profilmålene er 28x8 mm. Ved installation skal højden til bundloftet ikke overstige 30 mm.

Profilen bruger en harpoon fikseringsmekanisme til spændingspanelet. Dette navn blev givet til slottet for dets lighed med en fiske harpun. Lærredet sættes med en spatel ind i låsen til et karakteristisk klik. Selv med en stærk spændingsbelægning låser sikker PVC film.

Der er to typer baguetter:

 • væg - har en lodret hylde til skruer
 • Loft - varierer i et vandret arrangement af hylden og fastgørelsen til loftet (størrelsen er valgt afhængigt af minimale afstand til loftet).

Det er vigtigt! For at forbinde to lærrede i forskellige farver eller i forskellige niveauer anvendes der specielle separerende baguetter. De har to harpunslåse med en fælles væg.

Takket være fleksible baguetter kan du skabe forskellige former i loftet. Profiler kan monteres rundt om rummets omkreds ved loftet og vægge eller omkring en bestemt figur af strækstof. I sidstnævnte tilfælde er virkningen af ​​skyhøje individuelle elementer i loftstrukturen.

Profiler uden indsætning

I dette element er der en speciel rille til installation af LED stripen. Det holder ikke fast i strukturen, men snapper ind i den. Takket være dette kan om nødvendigt tapeet demonteres og installeres igen. Produktets egenart er, at spændingsbeklædningen helt dækker LED'en, så der er ikke behov for specielle anordninger til at gemme båndet og sprede lysflux. Selv med lyset slukket, ser hele systemet smukke og harmoniske ud.

Fordelene ved fastgørelsesanordninger uden indsatser omfatter følgende:

 • prisen er 2 gange mindre end den for et produkt med en gennemsigtig indsats;
 • i det indre er LED-strimlen installeret i designet helt usynlig.

Ulemper ved fastgørelsesanordninger uden indsatser:

 • lysstrømmen er rettet mod væggen, ikke nedad, derfor er belysningen ikke så lys og mættet;
 • da båndet er gemt bag spændingsfilmen, så skal lærredet fjernes for demontering.

Indsatte profiler

Disse produkter er specielt designet til at skabe skarpe strækbelægninger. Baguetten er fastgjort til væggen på samme måde som en traditionel fiksering med en harpunlås. Den største forskel er evnen til at installere LED strip. Leveres med en gennemsigtig indsats. Det har en translucid belægning, der overfører 90% af lysfløften og skjuler punkter fra enkelte LED'er.

Fordelene ved at bruge baguetter med indsatser:

 • lysstrålen er rettet nedad, derfor reduceres lysstyrken og mætningen ikke;
 • båndet er monteret på ydersiden af ​​loftkonstruktionen, så det kan evt. fjernes og udskiftes uden at afmontere spændingsarket;
 • LED let og hurtigt installeret i sporet af elementet.

Ulemper produkter med indsatser:

 • prisen er to gange højere end den for almindelige fastgørelsesdele;
 • For beskyttelse mod kortslutning er der installeret et specielt isolerende bånd mellem lyskilden og profilen.

Montering af det høje loft

Først skal du tage målinger af lokalerne og lave en skitse af det fremtidige design. Efter at have købt alle nødvendige materialer og værktøjer, fortsæt til installationen, som består af flere trin.

Forberedende fase

I forberedelsesfasen rengøres basisfladen fra den gamle finish. Delamineret gips, maling eller tapet skal fjernes, da partikler af den gamle finish kan falde af og beskadige filmen under spændingsbelægningen.

Om nødvendigt, en antiseptisk behandling af basisoverfladen. Dette er vigtigt at gøre, hvis der er områder med skimmelskader. Løse grunde skal desuden forstærkes med dyb penetration primer.

Efter dette ledning er lagt under belysningsenhederne. Forberedte baser af krydsfiner eller spånplader til lamper. Baserne er monteret på bøjler og er placeret i samme plan med den fremtidige spændbelægning.

Rammeindretning

Installation af understøtningsrammen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Find først den laveste vinkel. For at gøre dette skal du bruge laserniveauet. Efter denne vinkel sætter de den afstand, som vores loft vil falde i fremtiden. Ved brug af samme enhed overføres mærket til andre hjørner af rummet. Alle markeringer i hjørnerne er forbundet med vandrette linjer på væggene.
 2. Ved hjælp af skruer og dowels, bæres baguettes til væggene. Monteringsstrinnet af fastgørelsesanordninger er 150-300 mm og afhænger af typen af ​​understøtningselementet og typen af ​​kluden.
 3. Desuden holder LED-båndet i en baguette og er forbundet til en strømforsyningskilde. Efter kontrollen er driften af ​​LED'erne midlertidigt slukket.

Montering af lærred

Installation af PVC-film udføres med en varmepistol opvarmet til en temperatur på 60-70 grader. Før dette er kluden rettet og hængt på klip i hjørnerne af rummet. Efter opvarmning med en gas eller elektrisk varmepistol, spændes filmen og lægges i baguetter med en spatel med afrundede ender. Desuden begynder arbejdet at lede fra hjørnerne af rummet og gradvist bevæger sig til den centrale del. Endelig er en gennemsigtig indsats monteret på profilen.

Flydende loftdæksel vil være en ægte udsmykning af interiøret. Fremhævning af loftet med en sokkel giver mange fordele. Det er kun vigtigt at tænke på fremtiden om det fremtidige design og at gennemføre installationen i overensstemmelse med teknologien. Hvis du tvivler på dine egne evner, kan du overlade installation til fagfolk.

Zakarniznaya lys strækker loftet.

Zakarniznaya lys, i de fleste tilfælde brugt i multi-level stretch lofter. Det lys giver dig mulighed for at understrege overgangen af ​​niveauer og gøre loftet mere voluminøst. Firelight belysning i et to-niveau loft er en yndlings metode til indretningsarkitekter.

Your Sky Company er klar til at installere dig et hængende loft med en hængslet baggrundsbelysning (i en kasse) til de bedste priser i Moskva og Skt. Petersborg. Konstruktionen kan allerede være delvist lavet af gipsplader, eller vi er klar til at tilbyde dig et lignende design, der udelukkende er fremstillet af stretchlofter.

Hvordan er loftet lys loftbelysning.

Vores eksperter har udarbejdet en ordning for installation af stræklofter med udendørs belysning i stofdesign og i udførelsen af ​​PVC-film.

 1. Det nedre niveau af strækloftet
 2. Øvre niveau stretch loft
 3. Speciel profil til opførelse af et multi-niveau stretchloft med belysning
 4. LED strip
 5. Harpoon stretch loft
 6. Udkast lofts
 7. Konsol til montering af overgangsniveauets profil
 8. væg
 9. Dekorativt bånd
 10. Harpoon stretch loft
 11. Vægprofil til montering af strækloftet
 1. Øvre niveau stretch loft
 2. Overgangen af ​​det øverste niveau (zakarniznaya niche)
 3. Speciel profil til opførelse af et multi-niveau stretchloft med belysning
 4. LED strip
 5. tømmer
 6. Profil for niveauovergangsenhed
 7. Udkast lofts
 8. Konsol til montering niveau overgang struktur
 9. væg
 10. Vægplade profil
 11. krydsfiner
 12. Det nedre niveau af strækloftet

Omkostningerne ved lofter med elliptisk belysning.

Omkostningerne ved sådanne strukturer afhænger af mange parametre, hvis valget falder på en todelt struktur, der udelukkende er fremstillet af stræklofter - så kan du se forskellige versioner med priser i sektionen "Fler niveauer". Hvis du allerede har lavet en kasse med en zakarizkoy niche fra gipsvæg, beregnes loftet som et standard enkeltniveau og den nøjagtige pris, du kan få i regnemaskinen, eller lære bekendtgørelsen af ​​arbejdsomkostningerne i afsnittet i priser. Du kan også modtage fuld pris og høring fra vores eksperter via telefon.