Multi-level stretch lofter

Vores firma tilbyder installation af multi-level stretchlofter i Moskva for både private kunder og organisationer. I vores virksomheds katalog er der blanke, matte plader af PVC, satin samt sømløs stof til realisering af dristige design ideer. Multi-niveau lofter med belysning - Dette er en kompleks version af finishen, monteret på specielle aluminiumrammer: rund, oval, bølge (afhængigt af dit valgte design).

Med vores eget værksted til produktion, der er udstyret med tysk teknologi, vil vi fremstille rammer af de nødvendige former og størrelser, der præcist skærer loftmaterialerne til dem. I vores arbejde bruger vi kun krøllede aluminiums baguetter af følgende typer:

 • KSP - giver dig mulighed for at installere stræklofter på flere niveauer med skjult belysning;
 • PP - nødvendigt for at skabe trinovergange mellem dækningsniveauerne;
 • SP - kræves til horisontal sammenføjning af to paneler.

Beregn prisen på et loft på flere niveauer

Stræklofter lavet af ethvert materiale er velegnet til montering på flere niveauer: PVC eller stof (polyester med polyurethanbelægning). Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer af russisk, tysk, fransk produktion. I et projekt kan du kombinere stof og film, der skaber et originalt lysstykke - valget af teksturer og farver afhænger kun af din fantasi!

Fordelene ved flere lofter

Komplekse loftkonstruktioner er meget funktionelle: takket være dem kan du visuelt opdele rummet i zoner, skjule kommunikation og loftbjælker. Stegloft på flere niveauer har følgende fordele:

 • Den mindste afstand fra loftet (fra 3,5 cm, afhængigt af den afstand, der kræves til placeringen af ​​kommunikation og belysning). De gemmer ikke rummet i rummet.
 • Højt fugtighedsbestandighed, beskyttelse mod oversvømmelser. PVC og stof med en beskyttende belægning, der er modstandsdygtig overfor fugt. PVC elastiske film beskytter desuden værelset mod at blive oversvømmet ved at strække i stedet for at rive under vandets vægt.
 • Enkelhed og effektivitet i installationen. Til installation behøver du ikke at oprette et komplekst system med guider og bøjler over hele området af et loft på flere plan. Det er kun nødvendigt at arrangere baguetter og nøjagtigt rette lærduerne i dem.
 • Maksimal fleksibilitet. Stof- og PVC-film, i modsætning til GCR, er elastisk - de er bedre egnet til at skabe strukturer på flere niveauer).

Vi installerer stræklofter på flere niveauer i alle former og størrelser. Vi garanterer præcis opskæring af lærred. I arbejde bruger vi fastgørelser af højeste kvalitet.

Profil ksp for stræklofter

buet form og multi-level design

Aluminiumsprofiler til stræklofter PP, SP, PSC - er en progressiv teknologi designet specifikt til at skabe komplekse loftsstrukturer. Unikt i sine egenskaber giver det individuelle muligheder for udformning og installation af flere niveauer i originale formularer.

Vores firma bruger tre typer af profiler. Hver af dem udfører sin egen specielle funktion, den integrerede applikation sikrer en vellykket gennemførelse af komplekse projekter, uanset design og design af et loft på flere niveauer.

1. Profil for trinovergang

PP bruges til at udvikle rammen af ​​strækloftet, hvis konstruktion indebærer en trinvis overgang af niveauet / niveauerne.

Overgangsniveauets højde - 75 mm.

2. Design med skjult baggrundsbelysning

KSP bruges til to-niveau-stræklofter (multi-level) med skjult belysning.

3. Tilslutningsprofil

Fællesforetagendet giver tilslutning til loftmalerierne, der er sammenføjet langs et vandret plan.

Afhængig af harpoonenhedens position i forhold til forbindelsesplanet er der to typer tilsluttende baguetter - SP1 og SP2.

På grund af den aluminiumlegering, hvorfra profilerne er lavet, tåler de tunge belastninger, er modstandsdygtige mod temperaturforskelle, sikrer pålidelighed og lang levetid i loftet.

Profiler af PP, PCB og buede strukturer af stræklofter

Når du opretter krumme lofter, er disse typer af profiler meget effektive. De giver dig mulighed for at give kurver og dekorative linjer til et loft på flere niveauer.

Baguetter til stræklofter PP, PCB er 2,5 meter bjælker. For at give krumningen af ​​strålen filmet ved bøjningen, som er tilvejebragt af projektet. Bøjning kan være af forskellig grad af krumning. Den mindste deformationsradius er 25-30 cm.

 • Takket være savning kan profilen bøjes til indersiden og ydersiden;
 • dock dele af strukturen med forskellige grader af krumning;
 • for at sikre en jævn ændring i områdets krumningsgrad (ved implementering af spiralformer, vilkårlig kurver);
 • give niveauer af kompleks konstruktion stort set enhver arkitektur.

Præfabrikerede stræklofter

Vores virksomhed producerer en standard serie af produkter på basis af PP, KCP baguetter:

 • 90 ° hjørne med afrundingsradius af forskellige størrelser;
 • sektioner 1/2 og 1/4 af en cirkel af radius af forskellig størrelse;
 • sektioner 1/2 og 1/4 ovaler af forskellige størrelser.

Vi kan bestille udviklingen af ​​design af ikke-standardformularer ved at ændre profilerne af PP, KCP.

Udførte profilændringer:

 • indledende skæring på den nødvendige længde af et stykke
 • profilfiler;
 • Udvikling af buede sektioner i henhold til kundeleverede tegninger og diagrammer.

Modulære strukturer lavet ud fra standardprodukter:

Strukturelementerne fremstilles og samles i produktion og transporteres til stedet som et sæt moduler, der er fuldstændig klar til installation.

Udviklingen af ​​konstruktionen af ​​den oprindelige konfiguration udføres i henhold til kundens tekniske opgave og kan bestå af elementer med krøllet form, forbundne dele i hjørnerne, lige sektioner.

Produktion og installation af loft på flere niveauer

En af fordelene ved at installere lofter på flere niveauer ved hjælp af buede profiler er, at det meste af arbejdet udføres på fabrikantens område, ikke kundens. Navnlig strukturen af ​​strukturen er dannet og samlet af entreprenøren i værkstedet, og allerede er et sæt færdige komponenter installeret til anlægget.

Udviklingsstadier og installation af komplekse loft:

1. Måling af rummet

Ved udformning af et komplekst loft har nøjagtigheden af ​​målingerne og dataens fuldstændighed en meget høj værdi. Disse data danner grundlaget for skissen - en skematisk tegning af det fremtidige loft, hvor tegningen skal bygges.

2. Tegning loft

Der udarbejdes to konstruktionstegninger: et installationsdiagram og en designramme tegning.

Installationsprogrammet er oprettet i speciel software. Det angiver de nøjagtige dimensioner, komponenter, metoden til at samle strukturen, især dens geometri, fastgørelsespunkter og docking. Ordningen bruges under installationen af ​​loftet og hjælper med at udføre alt installationsarbejde så præcist og hurtigt som muligt.

I strækloftets tegningstegning er overgangene af niveauer og deres forbindelse bøjninger angivet. Under denne ordning er loftrammen monteret og installeret.

3. Tegemønster og stofproduktion

Mønsteret og produktionen af ​​linned udføres i henhold til installationsordningen.

4. Montering af rammens design

I overensstemmelse med den udarbejdede tegning monteres en ramme, og en speciel bandage er installeret på profilerne. Dette giver dig mulighed for at oprette alle elementer i spændingsstrukturen, som derefter demonteres og transporteres til objektet i et fuldt klar til installationskit.

5. Installation af et loft på flere niveauer

Den færdige ramme og stofkonstruktion er hurtigt og præcist monteret i overensstemmelse med installationsskemaet.

Fordelene ved at bruge teknologi:

 • reducerer antallet af dele og forenkler flerniveau loftsdesign;
 • mange gange øger niveauet af pålidelighed af et komplekst loft
 • gør design og installationsprocesser mere effektive
 • giver dig mulighed for med held at gennemføre projekter af enhver kompleksitet og arkitektur.

Du kan bestille færdigdesignede stræklofter med buede profiler fra os. Værdsætte mulighederne i den nye teknologi og det resultat, der opnås ved brug.

Vi tilbyder også omfattende tjenester til implementering af komplekse loftprojekter - fra projektudvikling til produktion og installation af lofter på flere niveauer.

Profil til to-niveau-stræklofter

Et af hovedelementerne i stræklofter er en profilramme. Specialister fra Mos Siling bruger specielle aluminiumsprofiler til stræklofter til at lave multi-tierede strukturer.

Profiler til to-niveau stretch lofter

Fire typer baguetter: Forbindelse, niche, trin og for skjult belysning - designet til integreret brug i skabelse af flertallede lofter med krøllede former. Deres fleksibilitet og alsidighed gør det muligt at lave en enklere og mere pålidelig ramme.

Disse slidstærke metallegeringer (aluminiumlegeringer) til stræklofter er designet til harpunmontering. De modstår høje spændingsbelastninger og strukturvægt og giver lofter med lang levetid. Baguettes længde er 2,5 meter.

Hvert af profilerne til flerniveau-lofter har eget formål:

 1. PP - baguette, der giver en overgang mellem to trin - niveauer, dens højde giver en afstand mellem tier på 7,5 cm.
 2. Fællesforetagendet - denne profil for stræklofter bruges til at forbinde to dåser af loft. Det er opdelt i et par muligheder designet til forskellige steder af harpunforbindelser.
 3. KP - baguette til to niveauer med loftslygter med inter-niveau belysning, dets design giver dig mulighed for i hemmelighed at lægge neon eller LED stripe.
 4. NP-profil for at gøre overgange i nicherne 5 cm høje med baggrundsbelysning.

Profiler til stræklofter på flere niveauer bøjer perfekt og holder formen af ​​spiraler, bølger, ovaler osv. Fra dem kan du oprette afrundede elementer med en radius på mindst 25 cm. Muligheden for at bøje baguetter opnås efter arkivering ved bøjninger.

Og således at profilerne til rammens strukturer bevarer deres form, selv når banen er stærkt spændt, er den fastgjort med aluminiumsbånd med selvdrejende skruer (et bånd pr. Tre arkivering) fra siden af ​​savene. Ved leddene skal der også 3 fastgørelsesdele - foring (størrelsen er 10-12 cm), skruerne skrues i dem hver 2 - 4 cm.

Profilkonstruktion til to-niveau-stræklofter

På Mos Siling kan du købe alle værktøjer og materialer til fremstilling af stræklofter, herunder færdige buede og retlinede designs fra PP, SP, NP og KP baguetter.

Blandt virksomhedens tjenester - skære baguetter på elementerne af den ønskede længde, arkivering, samt oprettelsen af ​​præfabrikerede rammer og modulære elementer af enhver radius:

 • rektangulær med afrundinger;
 • halvcirkelformede og kvart cirkler;
 • halv og kvart oval.

Af de listede standardelementer fremstiller Mos Siling rammerne i form af:

 • rektangler (lige og afrundede hjørner);
 • bølger;
 • ovaler;
 • cirkler.

På anmodning fra kunder producerer firmaets specialister originale rammer fra profiler til fastgørelse af strækloftet, der består af afrundede, vinklede og lige sektioner. Alt arbejde udføres på Mos Silling anlægget og leveres til installationsstedet med et sæt færdigmonterede elementer.

Fordele ved specielle profiler til stræklofter

Baguetter KP, SP, PP og NP på grund af arkivering kan bøjes i alle retninger, for eksempel for at lave en slange.

 • Glatte og buede profiler sømløst forbundet til hinanden.
 • Talrige arkiver gør baguetter meget fleksible, deres buede former er glatte, så du kan vride de indviklede spiraler.
 • Brugen af ​​disse profiler gør det muligt for designere og installatører at realisere de mest dristige projekter og skabe flertallede lofter af alle arkitektoniske former.

Multistage konstruktion

Hele produktionscyklussen af ​​loftet og dens ramme finder sted under produktionsbetingelserne for Mos Siling. Et komplet sæt leveres til kunden, hvis installation kræver kun få timer til at blive brugt.

Produktionsfaser:

Måling af arbejde

Mesterens specielle indretninger bestemmer de nøjagtige dimensioner af rummet, dets plan og dimensioner samt oplysninger om kommunikationssystemerne afspejles også af måleren i skissen, hvorved computerprogrammet producerer 2 tegninger: et installationsdiagram og en skabelon til skæring af filmen.

Den detaljerede tegning viser loftets dimensioner og form, metoden til dens installation, de moduler, som rammen består af, knudepunkter og fixeringspunkter. Ifølge denne ordning er skeletet lavet, og strækningen af ​​vinylmembraner udføres.

Skabe et loft

Ifølge mesterens mønstre skæres loftet ud af PVC-folien. Hvis bredden er større end bredden af ​​filmen, produceres en højfrekvent strøm. Omkring hele kanten af ​​vinylmembranen er udstyret med en fleksibel plastplade harpoon - fastgørelsesanordninger.

Fremstilling og montering af rammelementer

Fra profilerne til stræklofter på flere niveauer er de elementer, der kræves af tegningen, skåret og bøjet, hvor rammen er foldet i værkstedet og justeret til at passe perfekt. Dens dele samt loftets membran er pakket og leveret til kunden.

Installation af et flerstages strækloft

Først og fremmest gør de markeringen, rammen af ​​to eller flere niveauer er knyttet til den. Derefter udføres elektrisk arbejde, og filmene strækkes (ved hjælp af termisk udstyr), de tekniske åbninger er skjult med en dekorativ hætte, og lamperne er fastgjort efter afkøling af stoffet.

Som konklusion: om fordelene ved teknologien med krøllede profiler

 • brugen af ​​specielle baguetter gør det muligt at reducere rammeelementets stykker, gør det lettere, strammere og lettere
 • et loft lavet i henhold til reglerne vil vare op til et halvt århundrede, metal profiler vil pålideligt reparere det alle disse årtier;
 • Disse profiler omdanner en besværlig proces til et let, hurtigt og behageligt arbejde;
 • Der er ikke sådanne komplekse lofter, der ikke kunne laves af profiler til to-niveau-stræklofter.

Mos Sealing Company - dit flagskib i havet af multi-level spænding teknologier!

profiler til to niveauer lofter

Streklofter med overgangsniveau (to-niveau eller multi-level stræklofter) er ikke kun et element i indretning. Ofte udover den dekorative funktion gør to-niveau konstruktioner det muligt at skjule ventilationskanaler, bjælker, kommunikation osv.

Installation af et to-niveau-strækloft kan opdeles i to nøglefaser:

 • Monteringsdesign til niveauovergang
 • Installation af stræklofter i lærred

Med os kan du både købe profiler til montering af to niveauer, og samle en struktur til niveauovergang selv og bestil en klar til installation af et loft på to eller to niveauer.

Profil for stræklofter

Tidligere blev stræklofter kun brugt i tilfælde hvor det var nødvendigt at skjule synlige og ret stærke defekter i loftoverfladen. Men i dag er spændingsstrukturer ikke kun funktionelle, de er også meget smukke og er et vigtigt element i designet af mange interiører.

Plastic baguette til stræklofter

Udover selve lærredet har opførelsen af ​​et sådant loft en profil, også kaldet en baguette. Profilen er fastgjort på væggene i en bestemt højde eller på et betong- eller trægulv, og lærredet spændes. Den er igen fastgjort i profilens klemmer og strakt til en perfekt flad overflade.

Aluminiumprofil til strækloft

En god baguette skal være pålidelig, holdbar, nem at installere og når du strækker loftet. Derudover skal den fastholde nettet og ikke tillade dets vindstød eller frigivelse i fremtiden. Det er svært at vælge en profil, der opfylder alle disse krav uden minimumskendskab.

Profilvisninger

Baguette til strækloft er en lang profil af komplekse tværsnit opnået ved at trække det opvarmede og plastiske materiale gennem hullet i den passende form på specialudstyr. Denne proces kaldes ekstrudering.

Konventionelt er profilen opdelt i to dele - låsen, som tjener til at fastsætte og spænde loftet (fremstillet af polyvinylchlorid eller polyesterstof) og planet til fastgørelseselementer. Opgaven udført af den sidste del er tydelig fra navnet - i dette plan, når der installeres baguetter, hulles bores, hvorefter fastgørelseselementer sættes i (f.eks. Skruer med dowels) og profilen er fastgjort under loftet.

På fastgørelsesoverfladen er det opdelt i følgende typer.

 1. Wall - baguette fastgjort til væggen under hovedloftet eller på en hvilken som helst anden lodret overflade.
 2. Loft - lås og plan til fastgørelsesanordninger er indrettet således, at profilen skal monteres på beton eller træloft eller på en anden vandret overflade.
 3. Universal - egnet til montering på både væg og loft.

Typer af profiler til strækloft

Det er vigtigt! Universal baguette bruges ofte til lofter i rum med komplekse geometrier. For eksempel, hvis der er nicher i rummet eller der er møbler, der optager hele rummet fra gulvet til loftet, og det er umuligt at strække lærredet over det.

Enhed af profilmekanismen

Derudover er der særlige typer baguetter.

 1. Separat - bruges i store rum, hvor det er upraktisk at lave en klud, som den ligger under sin egen vægt. Derfor er det nødvendigt at bruge flere lærduer på steder med et areal på over 60 m 2, hvor de er fastgjort ved hjælp af en separat baguette, som har to låse i sin konstruktion.
 2. Hjørne - består af to dele, den første er fastgjort til væggen, den anden - til loftet. Deres låse er placeret på en sådan måde, at lærredet strækker sig lodret til den første del og horisontalt til det andet. Hjørne baguette bruges til at skabe stræklofter på flere niveauer eller at omgå fremspringende elementer, såsom bjælker.

Hjørneprofil til tofladens loftslofter

Fleksibel aluminiumsprofil

Stræk loft kompleks form

Det er vigtigt! Den separate profil bruges ikke kun til værelser med et stort område, men også i tilfælde hvor det er nødvendigt at installere to eller flere lærred af forskellige farver og former. Dette giver dig mulighed for at sprede udsmykningen af ​​loftet i rummet og realisere usædvanlige designideer.

En separat profil bruges også, når det er nødvendigt at installere to eller flere lærrede i forskellige farver og former.

Skelne også mellem synlige og usynlige profiler til stræklofter. Alt er enkelt - det første kan ses selv med en strakt lærred, den anden er helt skjult bag den. Det skal forstås, at baguettes synlighed ikke betyder, at dine gæster vil blive tvunget til at overveje strukturelementerne i strækloftet - profilen er let lukket med et specielt dekorativt foring. Og nogle synlige profiler er allerede udstyret med en attraktiv bund.

Typer af profiler: a - synlig, b - skjult

Baguette med dekorative indsats

Baguetter til strækloft - materialer

I dag fremstilles disse profiler enten af ​​aluminium eller af fast polyvinylchlorid (PVC). Begge materialer har deres egne egenskaber, fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

Aluminiums baguetter optrådte først, fordi de tidligere blev brugt meget oftere - selv efter udseendet af plastanaloger - i kraft af vane. Sådanne profiler har stor styrke og pålidelighed og er bedst egnet til fastgørelse af store massive paneler. Derfor har aluminiums baguettes holdbarhed ingen klager.

Profiler til stræklofter (aluminium)

Ulempen ved denne profil for hævede lofter - fortsættelsen af ​​dens fordele. Aluminium er selvfølgelig et let, blødt og formbart metal, men i sammenligning med polyvinylchlorid har den for stor stivhed og masse. Derfor er det meget vanskeligt at skabe flere niveauer og buede strukturer med den. Derudover skal hullerne til fastgørelseselementer i aluminiums baguetten bore i forvejen, "på jorden". Og selvfølgelig er metalprofiler dyrere.

Profil for strenge aluminium lofter

Plastpåsuetter dukkede senere end aluminium, men over tid overvandt de mistillid til specialister og fik deres andel i dette område. Sådanne profiler kendetegnes ved lethed, lav pris, de er lettere at håndtere. PVC-baguetter bøjes godt, så med deres hjælp skaber de unikke og usædvanlige stræklofter af komplekse former. Men for store og dermed tunge paneler er de ikke egnede - under en stor belastning kan plastprofilen bøjes eller endda briste (sidstnævnte indikerer en lav kvalitet på produktet og en overtrædelse af fremstillingsteknologien).

Plast h-formet profil

Typer af klemmer

Canvas stræk loft fastgjort til baguette med klip. Disse klemmer er af tre typer, varierer i design, pålidelighed, installationskompleksitet og omkostninger.

Shtapikovy klip. Profilen til fastgørelse af denne type er lavet med en lås af en vis form og lukkede perler - aluminiumsskår af trekantet tværsnit, hvor en af ​​siderne har en afrunding. Med denne fastgørelsesmetode må lærredets længde og bredde være større end de tilsvarende indikatorer i rummet.

Shtapikovy måde at montere strækloftet på: 1 - shtapik; 2 - baguette; 3 - loft klud; 4 - hovedloftet 5 - dekorative overlay; 6 - væg

Lerret er drevet ind i en baguette, og så sættes en perle ind i låsen, som presser på profilen og retter materialet. Afslutter processen med montering af foringen, som presser hele bunden. Desuden tjener det som et dekorativt element i strækloftet.

De vigtigste fordele ved et sådant klip er lave omkostninger og nem håndtering. Det er også forholdsvis let at afmontere hæfteklipset for at få adgang til loftet. Men under installationen bliver webben deformeret, og derfor anbefales det ikke at demontere og genmontere. En anden sådan fastgørelsesmetode er ikke bedst for tunge baner - den kan hoppe ud fra under perlen på et tidspunkt.

Den næste type klemme, som modtog bred distribution - harpun. Ved denne fastgørelsesmetode omkring lærredets omkreds fastgøres kantene i form af kroge af komplekst tværsnit, der kaldes harpuner. Ved montering af filmen opvarmes og fastgøres i en baguette med harpuner, først i hjørnerne, så langs resten af ​​omkredsen. Hook, der kommer ind i profilen, komprimeres, men så unclenched, hooked på fremspringet i sektionen af ​​baguette.

Harpoon metode til fastgørelse af et strækloft: 1 - en harpun; 2 - baguette; 3 - lærred; 4 - hovedloftet 5 - dekorative overlay; 6 - væg

Fastgørelse på tilsvarende måde viser sig at være meget pålidelig, hvilket gør det muligt at bruge harpunklemme til et stort og dermed tyngre blad. Men prisen på en sådan profil er betydeligt højere end den, hvor fastgørelsen finder sted ved hjælp af perler.

Profil monteringsskema med harpoon fastgørelsessystem

Det er vigtigt! Krogene selv er fastgjort til polyvinylchloridfilmen på scenen for at gøre kluden på specialudstyr. Samtidig skal rummets størrelse omhyggeligt opretholdes, hvilket lidt øger filmproduktionstidspunktet.

Et andet fastgørelsesprincip er klippet. Det bruges mere sjældent, og for det meste til stoflofter (som f.eks. CLIPSO). Baguetten af ​​denne type har et klip af to fly, mellem hvilke et ark indsættes under installationen. Resultatet er et medium med pålidelighed.

Klemmetode til fastgørelse af et strækloft: 1 - klip; 2 - loft 3 - væg; 4 - hovedloft

Beregning og forberedelse

Det første trin i alle reparations- og efterbehandlingsarbejder er beregning og planlægning. Før du begynder at fastsætte baguetter skal du måle alle rummets vægge langs længden.

Derudover er det nødvendigt at måle længden af ​​diagonalerne - værelserne under konstruktionen er ikke ideelle, og dette bør tages i betragtning. For værelser med kompleks form eller med buede sektioner er denne proces kompliceret.

Sådan måles strækloftet

Efter afslutning af målinger er det nødvendigt at bestemme, hvor mange materialer der er behov for. Et eksempel på en liste over nødvendige materialer og værktøjer findes i nedenstående tabel.

Tabel. Værktøj og materialer, der er nødvendige til montering af baguetter.

Multi-level stretch lofter

Vores firma tilbyder installation af multi-level stretchlofter i Moskva for både private kunder og organisationer. I vores virksomheds katalog er der blanke, matte plader af PVC, satin samt sømløs stof til realisering af dristige design ideer. Multi-niveau lofter med belysning - Dette er en kompleks version af finishen, monteret på specielle aluminiumrammer: rund, oval, bølge (afhængigt af dit valgte design).

Med vores eget værksted til produktion, der er udstyret med tysk teknologi, vil vi fremstille rammer af de nødvendige former og størrelser, der præcist skærer loftmaterialerne til dem. I vores arbejde bruger vi kun krøllede aluminiums baguetter af følgende typer:

 • KSP - giver dig mulighed for at installere stræklofter på flere niveauer med skjult belysning;
 • PP - nødvendigt for at skabe trinovergange mellem dækningsniveauerne;
 • SP - kræves til horisontal sammenføjning af to paneler.

Beregn prisen på et loft på flere niveauer

Stræklofter lavet af ethvert materiale er velegnet til montering på flere niveauer: PVC eller stof (polyester med polyurethanbelægning). Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer af russisk, tysk, fransk produktion. I et projekt kan du kombinere stof og film, der skaber et originalt lysstykke - valget af teksturer og farver afhænger kun af din fantasi!

Fordelene ved flere lofter

Komplekse loftkonstruktioner er meget funktionelle: takket være dem kan du visuelt opdele rummet i zoner, skjule kommunikation og loftbjælker. Stegloft på flere niveauer har følgende fordele:

 • Den mindste afstand fra loftet (fra 3,5 cm, afhængigt af den afstand, der kræves til placeringen af ​​kommunikation og belysning). De gemmer ikke rummet i rummet.
 • Højt fugtighedsbestandighed, beskyttelse mod oversvømmelser. PVC og stof med en beskyttende belægning, der er modstandsdygtig overfor fugt. PVC elastiske film beskytter desuden værelset mod at blive oversvømmet ved at strække i stedet for at rive under vandets vægt.
 • Enkelhed og effektivitet i installationen. Til installation behøver du ikke at oprette et komplekst system med guider og bøjler over hele området af et loft på flere plan. Det er kun nødvendigt at arrangere baguetter og nøjagtigt rette lærduerne i dem.
 • Maksimal fleksibilitet. Stof- og PVC-film, i modsætning til GCR, er elastisk - de er bedre egnet til at skabe strukturer på flere niveauer).

Vi installerer stræklofter på flere niveauer i alle former og størrelser. Vi garanterer præcis opskæring af lærred. I arbejde bruger vi fastgørelser af højeste kvalitet.

Profil ksp for stræklofter

Vi tilbyder dig en unik og eksklusiv mulighed for at forenkle og forbedre dit arbejde med installation af stræklofter. Produktion af strukturer ifølge din tegning giver dig mulighed for at udføre dine tjenester endnu hurtigere og med bedre kvalitet. Det er meget nemt at arbejde med os, og takket være kundens personlige konto kan du altid spore status for din ordre. Samarbejde med Flexy er et kvalitativt nyt niveau af installationstjenester til stræklofter og uden tvivl en garanti for høj kvalitet på dit arbejde.

Unikhed af FLEXY profil system formler
bekræftet af patenter og patentansøgninger!

Typer af profiler til hævede lofter (15 billeder)

Brugen af ​​strakte PVC-stoffer til efterbehandling lofter er i øjeblikket meget populær. Tidligere blev denne teknologi kun brugt med det formål at efterligne den ideelle loftoverflade for at undgå den tidskrævende proces til at udjævne basen. Senere med en stigning i lærredens kunstneriske ydeevne blev vinylskaller også monteret på flade lofter for at øge finishens æstetiske kvalitet.

De første primitive prøver af stræklofter af håndværksproduktion var et lærred af almindelig grov calico, som efter vædning i spænding blev fastgjort til væggene ved hjælp af træplader. Tørring, stoffet rettet og strakt til en perfekt ensartethed, hvorefter den blev primet flere gange med en opløsning af kompleks sammensætning og derefter farvet med en spray. Brug af klemskinner var en obligatorisk del af denne teknologi.

Moderne stræklofter, som er en forbedret form for den gamle teknologi, har ikke mistet kerne i designet og er også installeret på en monteret ramme. Men til fremstilling af sådanne baser er der ikke brugt lameller, og en speciel profil til hævede lofter, også kaldet baguette og produceret flere sorter.

Overvej de moderne typer baguette, der anvendes til fastgørelse af dekorative vinylplader.

Krav til rammer til hævede lofter

Betydningen af ​​dette design til den vellykkede installation og drift af dekorative loftskapper er høj, så rammematerialet skal opfylde flere krav.

Sektionen baguette er lavet med beregning af fastgørelse i det kanten af ​​lærredet. Fra det øjeblik, hvor skallen er installeret, skal rammen være i stand til at modstå filmens spændingskraft, hvilket er signifikant selv i små rum. Hvis profilafsnittet er deformeret under belastning, bliver webspændingen ujævn, og fold eller sags vises på loftet. Derudover vil det være vanskeligt, om ikke umuligt at frigive filmen fra den deformerede vedhæftning for at udføre rutinemæssige reparationer.

Sikkerhed. Profilen til strækloftet skal ikke kun sikre pålidelig fastgørelse af lærredet i baguetten, men også ikke have skadelige emissioner i miljøet, og understøtter heller ikke forbrænding i tilfælde af ledningsføring af belysningssystemet.

Praktisk design. Arbejdet med installationen af ​​lærredet udføres i en højde, og profildesignet skal give nem montering af rammen på understøtningsbasserne samt lethed at fastgøre filmen i en baguette, samtidig med at muligheden for demontering af den til genoprettelse bevares.

Æstetik. Rammen er en hjælpestruktur, der ikke bærer en kunstnerisk belastning, så efter montering af vinylkappen skal den synlige del af baguetten opfylde den dekorative klasse af elastikbeklædningen, især til profilen til tofladens design af loftoverfladen.

Enheden og sorten af ​​baguette til fastgørelse af PVC-loftsskaller

Alle former for profiler til vinyl stræklofter består af uadskillelige monterings- og låsedele.

Monteringsdel - er bærersiden af ​​materialet langs hele længden, beregnet til fastgørelse af rammen til bunden. Profilerne, hvis monteringsdel er designet til at blive fastgjort til væggen, kaldes væg, til loftet - loft.

Begge typer materiale har en stiver i tværsnit.

Det er vigtigt! Med samme materiale er loftet baguetter stivere end væggen, da deres stivhed er tilvejebragt af den monterende del af sektionen, hvis bredde er større end højden af ​​vægprofilens stivere.

Også produceret universel en type materiale, der er egnet til montering både på væggen og på loftet. Det beløb, hvormed loftet falder efter installationen af ​​filmen afhænger af profilens profil, og om rammen er monteret på væggen eller i loftet. Nogle universelle baguetter har et tværsnit, der "sænker" loftet med samme beløb uanset installationssted.

Der er en anden type baguette til fleksibelt PVC-loft - adskillelse, bruges til opførelse af multi-level suspenderede strukturer eller udførelse af zoning af rummet ved at installere en enkelt niveau shell, men ved brug af vinyl klæder af forskellig teksturer og farver. Placeringen af ​​en sådan profil - ved krydset af plotterne - forårsager frigivelse af produkter kun loftmontering.

Når du installerer vinylskaller på bunden med en oval konfiguration, skal du bruge profil fleksibel i en eller begge fly. Fleksibiliteten af ​​dette materiale er tilvejebragt ved tilstedeværelsen af ​​slidser i ribbenene. Som regel er trinnet med at fastgøre sådanne baguetter til basen meget lille, afstanden mellem monteringsskruerne er 2-5 centimeter.

Til dekoration af den synlige del af sådanne rammer anvendes en række dekorative lister, indsatser og foringer, både til individuelt brug, de medfølgende vinylloftmodeller og universelle.

Rammens profil afhænger af sektionens design, efter montering af filmen, helt skjult i rillen mellem væggen og lærredet og kan forblive delvist synlig. Kombinationen af ​​vægge og loftsbeklædning kan dekoreres med dekorative indlæg eller loftsplint, gemmer revnerne og forhindrer ophopning af støv i dem.

Slottet del af baguette - Det er et uadskilleligt profilelement langs hele dets længde, hvilket sikrer vedhæftning af vinylkappen til rammen med mulighed for at strække under installationen. Eksisterende designs af låse adskiller sig i funktionalitet og grad af holdbarhed ved at fastgøre nettet i en baguette, hvilket medfører en forskel i deres pris og popularitet.

Præstationsmateriale

Profil til strækloft lavet af aluminium eller plast.

Aluminium Baguette ethvert tværsnit er stærkere end en ensartet plastikprofil, og derfor er store kludskiver monteret på en metalramme, mere foretrukket også til tekstilskaller, der er mindre elastiske end filmskaller. Aluminiumsprofilen med en lav specifik vægt har god stivhed, der sikrer ensartetheden af ​​rammens sider, når den fastgøres til vægge med overfladefejl. Dette giver dig mulighed for at strække vinyl lærredet med en ensartet kraft langs hele omkredsen af ​​skallen.

Aluminiums baguetter er fremstillet med låse til 2 måder at fastgøre stoffet på i rammen - harpoon og hæfteklammer, der afhænger af bundens styrke, er monteret i trin på 15-30 cm. Monteringsstrinnets størrelse afhænger også af PVC-arkets materiale og dimensioner af rummet. Tekstilskallernes lave elastik og den store størrelse af rummet medfører et fald i afstanden mellem skruerne.

Plastic baguettes lavet af polyvinylchlorid og egnet til udrustning med lås af ethvert design. Disse profiler er ikke mindre populære end aluminium, men anvendes til fastgørelse af vinylskaller af små og mellemstore størrelser. I betragtning af de mindre end aluminiumsplader, stivhed, er hældningen af ​​vedhæftede plastrammer til bunden 10-15 cm. Et lille trin udover at sikre fastgørelsesstyrken tillader profilen at gentage basekonfigurationen i tilfælde af små uregelmæssigheder - dette eliminerer behovet for dekorative maskeringsbånd at skjule revnerne på lærredets samlinger med væggen.

Det er vigtigt! Plast er en dielektrisk, derfor PVC-baguette, i tilfælde af utilsigtet kontakt med monteringsskruen i ledningerne forbliver det sikkert for kontakt med en person.

Måder at fastgøre spændingsforing i profilen

Baguetter til rammen af ​​stræklofter er lavet med låse af tre typer konstruktion - harpoon, shtapikovy (kil) og klipsovy, der har individuelle fordele og ulemper.

Harpoon slot

En sådan låsestruktur er en polymerstrimmel med en speciel profil svejset rundt om strækloftets perimeter, der ligner en harpun i tværsnit. Når du installerer vinylbeklædning, indsættes en speciel spatel i harpongens fold, og "krogen" sammen med kanten af ​​lærredet er gemt i låsepladen, indtil den klikker.

Det er vigtigt! Hvis strækloftmaterialet er PVC-film, tillader det, at harpoon-designlåsen om nødvendigt frigiver lærredet fra baguetten uden at beskadige lærredet og derefter installere det igen. Hvis kluden er vævet, er det ikke muligt at sætte den på plads efter demontering af skallen fra harpoon-baguetten. Polyesterstofets lave elastik vil ikke tillade det.

Wedge fixation

Denne metode til fastgørelse af spændeskeden i rammen er den sværeste at udføre, men samtidig den billigste.

Udformningen af ​​en sådan ramme ud over montering og låsning af en del indbefatter en fastgørelsesperlefastgørelsesfilm, som efter installation er skjult af en dekorativ indsats.

Til montering af PVC-stof i rammen strækkes vinylskalens kant på baguetten, og der lægges en glasperle over filmen langs rillen, som derefter sænkes ind i låsen, hvorved stoffet fastgøres og rettes på samme tid. Efter installationen af ​​lærredet er afsluttet, overskydes skallen langs perlen forsigtigt med en brevpapirkniv, og det resterende hul lukkes med et dekorativt overlæg.

Vinyl trim med denne metode til montering i rammen er skåret med en margin i størrelse, og dens kant er ikke udstyret med noget. Vanskeligheden ved at anvende stiften baguette ved installation af elastiske vinyllofter er behovet for gentagne gange at indsætte og fjerne perlerne for at rette filmspændingen.

Klips mount

Denne fremgangsmåde til fastgørelse af spændingsforingen i rammen er baseret på påfyldning af banen mellem de to kanter af låsedelen, tæt forbundet i en spids vinkel. For at kantene kan holde fast i huset, skal overfladen af ​​PVC-materialet have en tilstrækkelig friktionskoefficient og tykkelse. Derfor anvendes rammematerialet med låsedelen af ​​klipsdesignet til montering af kun stofbaner, hvis overflade har lærredets struktur.

Loftprofilen med en klipslås reducerer højden af ​​rummet med et minimum (1 cm), men i tilfælde af støt i loftet er denne type baguette også lavet på væggen. For at give klippene tilstrækkelig kraft er rammematerialet med en sådan låsedel fremstillet af slidstærk og stiv plast, hvilket giver bedre vedhæftning til PVC-banen end aluminium.

Fordelen ved denne form for fastgørelse af spændeklæder er, at der ikke er behov for at bruge ekstra dekorative elementer - overskydende stof er gemt i en baguette, og samlingen af ​​skallen med en fastgørelseskant behøver ikke at blive dekoreret.

Ulempen ved klipindretningen er umuligheden af ​​at demontere lærredet fra låsen uden at beskadige kanten af ​​skallen, demontering af denne låseindretning.

Montering af en baguetteprofil på lagerbasserne

Arbejdet begynder med markeringer under startstrimlens loft - en vandret linje langs hvilken rammen vil blive installeret. Afstanden fra understøtningsbasis til profilen, der skal monteres, udføres under henvisning til rammematerialets tværsnit, loftets fladhed og konstruktionen af ​​spændeskeden. Elementer af en ramme fastgøres til basis selvdrejende skruer.

Det er vigtigt! For at undgå skade på elektrisk stød under boring af basen skal mærkning af startlinjen tage højde for den mulige placering af de elektriske ledninger under loftet, som bestemmes af de installerede forbindelsesbokse.

En- og to-niveau skaller

Efter markering fortsæt til installationen af ​​rammen af ​​strækloftet. Arbejdets omfang afhænger af spændingsprocessen. Installation af enkeltniveauer rammer normalt fra flere timer til 1-2 dage. Varigheden af ​​installationen af ​​komplekse multi-niveau fundamenter, især i betragtning af design af belysningssystemet, vil tage flere dage.

Huller i baguetten fremstilles ved foreløbig markering af banen: i aluminium - på monteringshylderen i plast - i henhold til en særlig kvadratisk sektion eller profilfortykning. Afstanden fra rammeelementets kant til det første hul må ikke overstige 2 cm.

Rammen for et to-niveau strækloft er en kompleks struktur, som kan bestå af flere typer profiler og mange typer ekstra tilbehør. Det er ikke rimeligt at påbegynde sin uafhængige produktion for første gang, selv med færdighederne til at udføre andet installationsarbejde. Det er bedre at begrænse valg af design og overlade udøvelsen af ​​fagfolk.

Profil for soaring strækloft

I løbet af de sidste par år er en slags strækvendt, kaldet svævende loft, blevet populært. Baguette, der anvendes til fremstilling af rammen af ​​dette design, har samme navn - stigende profil.

Kraften i det svævende loft er som følger. Mellem væggen og lærredet er der et hul, hvor belysningen er monteret. Sådan belysning skjuler loftets konjugation med vægbasserne, og illusionen om fraværet af fysiske forbindelser mellem disse vægkonstruktioner er skabt - loftet som det var "skyder" mellem væggene.

Profil for enheder flydende lofter har en mere kompleks sektion, forskellig fra andre typer baguetter - den giver en rille til montering af baggrundslyset. For at kunne implementere forskellige designløsninger ved hjælp af et sådant loft er rammematerialet også fremstillet med forskellige tværsnitsstørrelser, væg- og loftplacering, men med mulighed for at montere og fastgøre LED-strimmel i den. Omkostningerne ved sådant materiale kan naturligvis betydeligt overstige prisen på almindelige baguetter.

konklusion

Sortimentet af baguette sorter til stræklofter taler ikke kun om producenternes ønske om at imødekomme de husejers æstetiske behov. Først og fremmest skyldes dette behovet for korrekt at tage hensyn til totaliteten af ​​alle de faktorer, der er til stede i et bestemt tilfælde - fra rummets dimensioner til de indvendige strukturers styrkeegenskaber.

Når du vælger et materiale til rammen, er det derfor nødvendigt at prioritere - først identificer gruppen af ​​fastgørelsesskinner, der opfylder driftsbetingelserne, og vælg derefter en baguette med foretrukne æstetiske parametre fra denne gruppe.

Tilbehør til montering af strækloft

Læg i indkøbskurv

Profil væg h-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Profil væg h-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Læg i indkøbskurv

F-type loftsprofil

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

F-type loftsprofil

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Læg i indkøbskurv

Profil væg n-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Profil væg n-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Læg i indkøbskurv

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Universal profil

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Læg i indkøbskurv

Profil adskille loft w-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Profil adskille loft w-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Læg i indkøbskurv

Profil dividende vinkel m-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Profil dividende vinkel m-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Læg i indkøbskurv

Profil dividende hældende y-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Profil dividende hældende y-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Læg i indkøbskurv

Profildeling (tilslutning) SP2

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Profildeling (tilslutning) SP2

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Læg i indkøbskurv

Profil BP 40 til loftsgardiner

I pakning: 40 stk

Profil BP 40 til loftsgardiner

I pakning: 40 stk

Læg i indkøbskurv

Y-type bump profil

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpoon, shtapikovaya

Anvendelse: Niveauovergang

Y-type bump profil

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpoon, shtapikovaya

Anvendelse: Niveauovergang

Læg i indkøbskurv

Profil z-type bump stop

I pakning: 100 m. Vare

Profil z-type bump stop

I pakning: 100 m. Vare

Læg i indkøbskurv

PVC-profil z-type bump stop

I pakning: 100 m. Vare

PVC-profil z-type bump stop

I pakning: 100 m. Vare

Læg i indkøbskurv

Profil "Clothespin" væg Descor, Clipso

I pakning: 40 stk

Dimensioner: 2,5 m; 2,6 m

Profil "Clothespin" væg Descor, Clipso

I pakning: 40 stk

Dimensioner: 2,5 m; 2,6 m

Læg i indkøbskurv

Profil "Clothespin" loft Descor, Clipso

I pakning: 40 stk

Dimensioner: 2,5 m; 2,6 m

Profil "Clothespin" loft Descor, Clipso

I pakning: 40 stk

Dimensioner: 2,5 m; 2,6 m

Læg i indkøbskurv

Shtapikovy profil h-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Shtapikovy profil h-type

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Læg i indkøbskurv

Shtapikovy profil n-type standard

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Shtapikovy profil n-type standard

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Læg i indkøbskurv

Profil shtapikovy h-type vægstandard

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Profil shtapikovy h-type vægstandard

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Læg i indkøbskurv

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Hvid perle

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Læg i indkøbskurv

Shtapikov skilles profil

I pakning: 40 stk

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Shtapikov skilles profil

I pakning: 40 stk

Fastgørelsessystem: hæfteklammer

Læg i indkøbskurv

Profilovergangsniveau PP75 (P / Ur - 7,5 cm)

I pakning: 40 stk

Profilovergangsniveau PP75 (P / Ur - 7,5 cm)

I pakning: 40 stk

Læg i indkøbskurv

Profilovergangsniveau PL75 med KS indsats (P / Ur - 7,5 cm)

I pakning: 40 stk

Profilovergangsniveau PL75 med KS indsats (P / Ur - 7,5 cm)

I pakning: 40 stk

Læg i indkøbskurv

Overgangsprofil for KP2-niveaurammen (P / Ur - 5 cm)

I pakning: 40 stk

Overgangsprofil for KP2-niveaurammen (P / Ur - 5 cm)

I pakning: 40 stk

Læg i indkøbskurv

Profilovergangsniveau NP5 niche (P / Ur - 5 cm)

I pakning: 40 stk

Profilovergangsniveau NP5 niche (P / Ur - 5 cm)

I pakning: 40 stk

Læg i indkøbskurv

Profilovergangsniveau KP4000 gapless (P / Ur - 6 cm)

I pakning: 40 stk

Profilovergangsniveau KP4000 gapless (P / Ur - 6 cm)

I pakning: 40 stk

Læg i indkøbskurv

Profil takskærer af KP4042

I pakning: 40 stk

Profil takskærer af KP4042

I pakning: 40 stk

Læg i indkøbskurv

Profilvæg KP 4003 (svævende loft)

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Anvendelse: armatur, belysning

Profilvæg KP 4003 (svævende loft)

I pakning: 100 m. Vare

Fastgørelsessystem: harpun

Anvendelse: armatur, belysning

Læg i indkøbskurv

Profilvæg KP 2301 (svævende loft) komplet med gennemskinnelig indsats

profiler

PVC- og ALU-profiler til montering af loftet på et harpunsystem

ALU Vægprofil + Fixer + Rentabel maskeringstape

ALU Vægprofil + Fixator + Maskeringstape Rentabel..

ALU BS Luxury Wall Profile

ALU BS Luksus væg profil..

ALU CLS Classic vægprofil

ALU CLS Classic vægprofil..

ALU Wall profil ECH Luxury

ALU Vægprofil ECH Luxury..

ALU HP Luxury Wall Profile

ALU HP Luxury Wall Profile..

ALU LEDCLS Classic vægprofil

ALU Vægprofil LEDCLS Classic..

ALU Vægprofil LXR Luxury

ALU Vægprofil LXR Luxury..

ALU F-12 Level Transition Profile

ALU F-12 profil på overgangsniveau Fordel ved profilen: Muligheden for at gøre designet lige..

ALU Kink V Classic / Luxury

ALU Kinking V Classic / Luxury..

ALU Bend Z Classic / Luxury

ALU Bend Z Classic / Luxury..

ALU PL 75 med KS indsats til niveauovergang

ALU PP-75 (2,5 m.) Profilniveauovergang Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning PL 75 med K-indsats.

ALU loftsstøbning KP 4042

ALU KP 4042 loftkornetFæstning af gardinet til strækloftet er nemt, hvis det bruges..

ALU Ceiling Profile BS Luxury

ALU Ceiling Profile BS Luxury..

ALU loftsprofil CLS Classic

ALU loftsprofil CLS Classic..

ALU loftsprofil ECH Luxury

ALU loftsprofil ECH Luxury..

ALU loftsprofil LXR Luxury

ALU loftsprofil LXR Luxury..

ALU HP Luxury Harpoon Ceiling Profile

ALU loftsprofil HP LuxuryProfile Aluminum Harpoon System HP luksuriøst loft monteret..

ALU PP-75 (2,5m.) Profilniveau overgang

PP 75mm. (2,5 m.) Aluminiumprofil for niveauovergang. Overgangshøjden er 75 mm. Fordelen ved..

ALU profil KP 4075

ALU profil KP 4075Profil KP 4075 bruges til at skabe en integreret LED baggrundsbelysning på..

ALU Profil Anvend 0

ALU profil Anvend 0 Aluminiumsprofilen Anvend 0 bruges til at installere udskårne stræklofter...

ALU profil Anvend 0,5

ALU profil Anvend 0,5 Aluminiumsprofil Anvend 0,5 er konstrueret til montering af udskårne lofter. Højde..

ALU Profil Anvend 40 DOPL Luxury

Aluminiumprofil Anvend 40 DOPL LuxuryAluminum profil Anvend 40 bruges til installationer..

ALU Profil LEDHPF Luksus

ALU Profil LEDHPF Luxury..

ALU Profil LEDHPH Luxury

ALU Profil LEDHPH Luxury..

ALU TBL Classic / Luxury Profile

ALU Profil TBL Classic / Luxury..

ALU Profil UNS Luxury

ALU Profil UNS Luxury..

ALU profil BP 40

ALU profil BP 40 Profil BP 40 bruges til at installere et strækloft med en niche under gardinet lige..

ALU profil for klare overgangsniveauer KP 4000

ALU profil for klapløs overgang af niveauer af KP 4000 Gapless profil til stræklofter af KP 4000..

ALU profil til skyde lofter KP 2301

ALU profil til skrånende lofter KP 2301 Profil til svævende loftslofter lavet af aluminium..

ALU profil for overgangsniveau baggrundsbelyst KP-2

ALU profil for niveauovergang med baggrundsbelysning KP-2 Profil KP-2 bruges til at oprette multi-level..

ALU Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning NP-5

ALU Profil for niveauovergang med belyst NP-5NP-5 eller nicheprofil bruges til at bygge..

ALU profil KP 4003, skyhøje loft

ALU profil KP 4003, skyhøje loft Baguette til svævende stræklofter KP 4003 er lavet af pla..

ALU aluminium universel profil

ALU profil universel aluminiumUniversal profil bruges til harpoon monteringsspænding..

ALU separator hjørne profil separator W Classic / Luxury

ALU separator hjørne profil separator W Classic / Luxury Separating hjørne profil til sæler..