Stræklofter

Blandt andre måder at afslutte overflade dominans i dag for strakte paneler. En vigtig komponent når man køber et strækloft er baguettekvaliteten, fordi det er bærerdelen af ​​hele ophængningssystemet, som er monteret på loftet eller vægge, og skal derfor modstå en enorm spændingskraft uden at deformere på samme tid. Lad os tale i dag om typer af profiler til loftet af gipsplader og strækstof.

Indhold:

Funktioner af loftprofilen

Stræklofter er konstruktionen af ​​kluden, som er fastgjort på en plast eller metal baguette (profil) under hovedloftet. Stræklofter blev først leveret til verden i 1984 i Frankrig og senere optrådte på det russiske marked i 1995. Spændbeklædningsgenstande blev oprindeligt brugt i lejligheder og kontorer, hvor det var ret vanskeligt at fastsætte forskellige loftfejl.

Måske er baguetten den vigtigste komponent i spændingsdukken. Dette er en speciel profil designet til at sikre loftet. Fabrikken baguette længde er normalt 2,5 meter, men om nødvendigt kan den skæres på installationsstedet ved hjælp af en kværn i segmenter af den ønskede længde.

Processen med at installere stretchklude begynder med fastgørelse af baguetten rundt om rummets hele omkreds, og først efter at de fixerer og strækker PVC-folien. Når PVC-profilen er monteret og banen er fastgjort i den mellem filmen og væggen, forbliver kun to millimeter af den synlige del af den hvide bane. Baguette har særlige egenskaber, der gør det muligt for profilen at blive brugt i rollen som "tuck", det vil sige en film til en spændingsstruktur er indsat i den.

En sådan tilknytning er så stærk, at den kan modstå en belastning på 20 kg per kvadratmeter af loftet, hvilket giver mulighed for at hænge malerierne er ret store (Nogle kilder op til 100 kg!) - 6 til 12 meter og mere, mens der sikres pålidelig profil. Med denne metode til montering af filmen kan du demontere og installere stoffet ret hurtigt, det er muligt at justere stræklofterne under installationen.

Genanvendelig brug af en PVC-profil til et strækloft gør det muligt at reparere loftet, udskifte filmen, dræne vandet om nødvendigt, når dine naboer oversvømmer dig. Evnen til at installere og fjerne filmen i profilen kommer op til otte gange!

Typer af baguette til strækloft

Baguetter til PVC film er af disse typer: loft, væg, adskillelse og speciel.

 1. Universal profil er designet til at arbejde med tredimensionelle og krøllede designs.
 2. Wall baguette er egnet til fastgørelse af lærredet langs omkredsen af ​​rummet til vægkonstruktionen (svarende til monteringen af ​​profilen af ​​hævede lofter).
 3. Ved hjælp af loftet baguette fastgøres lærredet ved sine kanter til overfladen af ​​det stationære loft, hvis der ikke er mulighed for fastgørelse til væggene.

Der er også specielle typer af profiler, der afhængigt af systemet er designet til specifikke forbindelser, design kompleksitet og installationssted.

Separate baguetter kan bruges med et for stort område i rummet - over 60 kvadratmeter, når der er mulighed for at sænke under lærredets vægt. Separate profiler giver dig mulighed for at udstyre stræklofterne i flere installationsafsnit. En separationsprofil anvendes også, når der tilsluttes to forskellige dåser, overlapper store områder og omgå kolonner.

Den separate skrå profil eller dobbelt giver chancen for at klare to klæder på én gang. Det anvendes hovedsagelig til loftkonstruktioner, der er vanskelige at fremhæve, for eksempel hvis der anvendes gennemsigtige lærred. Dette kan skabe en stjerneklar himmel effekt.

Hjørneprofilen har i sit design to dele, som er forbundet under installationen. Bruges til at skabe alle slags loftkonstruktioner på flere planer, den vinkelforbindelse af malerier og bypass-bygningselementer. Også brugt til dette formål er en speciel konstruktion profil til multi-level stretch lofter.

Der er også strukturelle og vinkelprofiler med ensartede filer, så det er nemt at bøje. De er vant til at installere buen på flere niveauer og installere buede lofter.

Også baguetten til en spændeklæde er opdelt i usynlig og synlig, det vil sige, den er klassificeret ifølge en sådan indikator som usynligheden eller synligheden af ​​baguetten under kanten af ​​kluden, der blev installeret.

Plast PVC Baguette

Plastpose af PVC er universel til installation af stræklofter og kan kombineres med næsten enhver lofts harpoon. Den nederste del af slottet gentager næsten al den geometri, der findes i aluminiums baguette til hængende lofter.

Synlig PVC profil er designet til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale planer. Monteringstrinet er 10-20 centimeter. Den synlige del er hvid, halvmattet, 26 mm bred. Hvis der anvendes en sådan baguette, er den installeret med en synlig klingeharpe, og der er ingen grund til at bruge maskeringstape. Det mindste tab af højden er 3 centimeter.

Usynlig PVC-profil til loftet i dag er en ret almindelig baguette, som bruges til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale overflader. Sådanne profiler kan gentage alle uregelmæssigheder af væggene. Mounten skal ikke være mere end 10-20 centimeter.

Kun ved hjælp af en usynlig baguette kan buede sektioner af lofter uden synlige trin, hvis radius er mindre end 200 millimeter. En sådan afbøjning som vandret udføres uden at skære bagvæggen. Mindste tab af lofthøjde er ca. 2,5 centimeter. De huller, der dannes mellem loftet og væggen, dækkes normalt med maskeringsbånd.

Aluminiumprofil

Aluminiumsprofilen, der er designet til montering af spændeklude med harpunteknologi, gør det muligt på meget kort tid at færdiggøre installationen samt at hurtigt demontere PVC-folien. Takket være en temmelig grusom profil sikres holdbarheden og pålideligheden af ​​fastgørelsen, og også vinklen holder sig godt, når den skæres. Frontvæggen har en optimal tykkelse af profilerne, hvilket gør det muligt at modstå spændingskraften på nettet ganske godt.

Loft aluminium baguette er designet til at fastgøre dit spændingsstof til loftet samt forskellige vandrette overflader. Minimum højde tab op til 2 centimeter. Spaltet mellem panelet og væggen er dækket af et maskebånd.

Den universelle aluminiumsprofil til et strækloft er beregnet til at fastgøre filmen på forskellige planer, der har høj stivhed. Det følger heraf, at fastgørelse er mulig til loftet og væggen i trin på op til 50 centimeter. Mindste tab af lofthøjde når 3 centimeter. Mellemrummet mellem loftoverfladen og væggen er også dækket af et maskebånd.

Væg aluminiums baguette er designet til fastgørelse af spændevævet til forskellige vertikale overflader og vægge. Har også stivhed uden at gentage de små uregelmæssigheder af væggen, monteret i intervaller på 15-20 centimeter. Samtidig når det mindste tab af lofthøjden 3,5 centimeter. Mellemrummet mellem loftet og væggen dækkes normalt med et maskeringsbånd.

Aluminiumsdeleren til strækloftet er designet til at forbinde to spændingsbaner, hvis du skal omgå kolonnerne såvel som overlapper forholdsvis store områder. Tabet af loftets højde er ca. 2 centimeter. Gabet, der dannes mellem dåserne, er også dækket af et maskeringsbånd.

Typer af monteringsspændeskiver

I dagens tid for nedhængte lofter er der tre temmelig almindelige metoder til fastgørelsesdele: kil, harpun og hæftning. Disse typer af fastgørelsesanordninger har forskellige ulemper og fordele.

Hæfteknologi

Den billigst og overkommelige russiske fastgørelsesteknologi spændingsstof. Med denne type PVC-fastgørelse er lærredet taget lidt større end hovedloftet. Baguetter er monteret på vægge meget tæt på bundfladen. Afstanden mellem hoved- og strækloftet er kun et og et halvt centimeter. Filmen er fastgjort til profilen som en sokkel, som er skum eller plast.

Det er også muligt at tilslutte ved hjælp af fleksible indsatser, hvis flyene på svingene har små krumninger. Med denne type montering er det let at komme til hovedloftet, hvis det er nødvendigt (for at reparere loftet, ledninger og fjernelse af oversvømmelser). På en sådan montering kan du også installere et forholdsvis let, sømløst stof.

Wedge teknologi

Den hollandske kile type mount viser en temmelig god kombination af kvalitet og pris. For det første er en metalfastgørelsesprofil til loftet installeret omkring rummets omkreds i en afstand af 3 centimeter fra hovedloftet. Derefter opvarmes lærredet, og ved hjælp af specielle kiler fastgøres kanvasens kanter i profilen. Så når den afkøles stramt strækker den sig og danner således en perfekt flad overflade.

Så er overskydende PVC trimmet eller gemmer sig bag dekorative sokkler. Selvfølgelig er kileteknologien dyrere end shtapikovoyen, men giver en ret høj pålidelighed af forbindelsen af ​​filmen med profilen og tillader baguetten at ligge på ujævne overflader. Denne teknologi giver dig også mulighed for hurtigt og nemt at adskille loftet til lægning af kommunikation og reparationer.

Harpun teknologi

Harpunteknologi er en af ​​de mest pålidelige og dyre teknologier til fastgørelse af spændingsmaterialet. Her er hvad harpunteknologien består af: En kant er lavet rundt om PVC-filmens omkreds i form af en krog lavet af ret stærkt metal. Ved hjælp af en sådan grænse er nettet fastgjort i profilen. Denne teknologi gør det muligt at reducere lærredets størrelse, fordi filmens spænding er færdig på fastgørelsestidspunktet.

Filmen opvarmes før spænding, og så indsættes den i profilsporet til fastgørelse. Først trækkes filmen diagonalt, og først efter det - rundt om loftets omkreds. Derefter afkøles og strækker filmen og danner en flad overflade. Den største fordel ved harpunteknologi er, at du kan bruge enhver form for profil til et strækloft, og det er heller ikke nødvendigt at installere sokler på væggene - det vil sige, at hele fastgørelsessystemet af PVC-folien er skjult.

Loftprofil montering

Inden du vedhæfter loftprofilen til loftet, skal du vælge det. Det er bedre at give deres fortrin til fordel for aluminiumsprofiler, de er stærkere, mere pålidelige, mere holdbare og ser meget mere solide ud. Men plastprofiler til stræklofter bruges meget sjældnere.

Det mest rimelige køb vil være skjult vægprofil. Denne profil giver mulighed for at skabe lige og buede former. En loftsprofil anvendes hyppigere for et strækloft, som er fastgjort direkte til loftoverfladen selv og er U-formet.

Når du har valgt en baguette, skal du beslutte, hvilken type fastgørelse nettet skal være på de profiler, du vil installere. De monteringsmuligheder vi har beskrevet ovenfor. Den mest populære mulighed er harpun. Producenter, der stadig er i fremstillingsfasen af ​​PVC-film, svejses til lærredens særlige harpuner. Og baguetten har vedhæftede dockningselementer, tøjnåle og stik. Alle disse elementer skal vælges i forvejen under hensyntagen til størrelsen af ​​spændevævet.

Under fastgørelsen af ​​profilen er det vigtigt at sikre, at der ikke er skjulte ledninger i stedet for fastgørelsen. Derefter er det nødvendigt at finde den laveste vinkel, langs omkredsen af ​​rummet et vandret niveau springer ud af det, idet loftets position indstilles under hensyntagen til baguettens højde. Profilen kan i det mindste næsten ligge imod gulvpladerne eller være placeret i en vis højde fra dem.

Endene af profilen i hjørnerne skal skæres i en vinkel på 45 grader. Og mellem 2 baguetter skal efterlade et teknologisk hul på ca. 5-8 millimeter. Ifølge størrelsen af ​​loftsophænget laver de en krydsfinerbund og laver derefter pantelåner til lysekronen. Og fastgørelsen af ​​punktbokse gøres på en anden overkommelig måde, hvilket gør det muligt at sænke dem direkte ind i planet på nettet ved hjælp af et laser- eller hydroniveau.

Når du bruger en laser, kan du også overføre mærker til overfladen af ​​gulvet, du kan finde de steder, hvor lysene er placeret. På steder, hvor gardinerne er fastgjort, er det nødvendigt at organisere de indlejrede elementer med pålidelig fastgørelse til pladen.

Det er bedre ikke at bruge loftsbøjler, fordi de ikke skelnes af tilstrækkelig stivhed. Derfor er det nødvendigt at foretrække træstænger, der er op til niveauet af spændingsvævet i højden. Og efter at du strækker PVC-folien, vil alle monterede elementer blive fastgjort til deres pånekuponer. På steder med punktering af kluden for troskab skal du holde plastikskiver.

Således forstår du, hvorfor det er så vigtigt, at man nærmer sig valget af loftprofilen, fordi hele strækloftet holder fast på det! Og det er ikke længere en vittighed, da det kan modstå op til 100 kg vægt pr. 1 kvadratmeter, så kan du forestille dig, hvor holdbar baguetten skal være.

Hvad er profilen til et strækloft - typer af baguetter

Spændtøj i dag indtager en ledende stilling blandt de forskellige reparationsmuligheder for loftrum. Grundlaget for sådanne strukturer er en baguette, meget afhænger af kvaliteten af ​​denne vigtige komponent. Baguette - dette er det vigtigste strukturelle element, fastgjort til væggene eller loftet. Derfor bør der ikke være nogen profil deformation på grund af en enorm spændingskraft.

Hvorfor har vi brug for profiler til hævede lofter

Grundlaget for spændingsstrukturen er en film af polyvinylchlorid, som er fastgjort til hovedloftet med en baguette. De første stræklofter opstod i Frankrig i slutningen af ​​det tyvende århundrede. I Rusland lærte de kun om sådanne strukturer 10 år senere. I første omgang blev der ved hjælp af spændingsstrukturer korrigeret defekter i loftrummet.

Den vigtigste komponent i strækloftet er en profil, som er en speciel profil, der retter kluden. Standardprofilstørrelser for stræklofter er 2,5 meter, men ved montering bliver dette element skåret til den ønskede længde ved hjælp af en mølle.

Begyndelsen af ​​installationsprocessen er fiksering af profilen omkring rummets omkreds, og derefter begynder at fastgøre og strække kluden. Under installationen af ​​strækloftet mellem panelet og væggen er der plads på ca. 2 mm. Det er baguetten, der tjener som en slags plukningselement, i hvilken en polyvinylchloridbane indsættes.

Ved hjælp af forskellige typer baguette til stræklofter holdes der store film, 6 * 12 meter og mere. Desuden er den struktur, der er fastgjort i profilen, i stand til at modstå en belastning på mere end 20 kg pr. M 2. Denne fastgørelsesmetode gør det muligt at fjerne kluden og stramme den igen, samt at justere strækloftet.

Profilen får lov til at blive brugt mange gange, hvilket gør det muligt at udføre reparationer på hovedloftet eller at dræne vand, hvis naboerne har en oversvømmelse på toppen. Du kan installere og fjerne PVC-film op til 8 gange.

Baguette sorter

Flere typer profiler til stræklofter bruges til at fastgøre en film af polyvinylchlorid:

 • Loftselementer fastgør PVC-film rundt om kanterne på hovedloftets overflade. De bruges i tilfælde, hvor det ikke er muligt at fastgøre strukturen på væggen.
 • Ved hjælp af wall baguettes klæbemiddel fastgjort til væggene omkring omkredsen af ​​rummet.
 • Specielle profiler er designet til at fastsætte komplekse strukturer afhængigt af typen af ​​tilslutning og installationssted.
 • Opdeling af baguetter anvendes i værelser med et areal på mere end 60 m 2. I dette tilfælde er det muligt at lægge lærredet under vægten af ​​sin egen vægt. Ved hjælp af en separat profil oprettes strukturer fra flere sektioner, to forskellige webs er tilsluttet og en kolonne går rundt. Separate guider til et strækloft af den skråtype eller de dobbelte, giver dig mulighed for at rette to lærred på én gang. Dette er især tilfældet, når man installerer dårligt gennemskinnelige strukturer, det er hvordan effekten af ​​den stjerneklar himmel er skabt.
 • Hjørneprofiler består af to dele, der er sammenkoblet under installationen. Ved hjælp af sådanne elementer er der skabt stræklofter af en multileveltype, webs er forbundet i hjørnerne og bygningskonstruktionerne omgåes.
 • Strukturelle profiler har rammer placeret i samme afstand fra hinanden for en mere behagelig fold. Oftest bruges de i installationen af ​​komplekse strukturer, der involverer installation af flere niveauer og skabelsen af ​​buede lofter.

Desuden udsender en synlig og usynlig profil til et strækloft. I særdeleshed taler vi om baguettes udseende på grund af kanten af ​​polyvinylchlorid stof.

Plastic baguettes

Baguette PVC-loft kan kaldes et universelt element til montering af et ophængt loft, da det kombineres med nogen harpun til loftets struktur. Den nederste låsedel følger formen af ​​en aluminiumspose til et strækloft.

Ved hjælp af en plastikprofil af synlig type er lærredet fastgjort til væggen og andre vertikale overflader. Montage er placeret i en afstand på 10-20 cm fra hinanden. Den del af baguetten, der forbliver i syne, laves oftest i hvid eller halvmattet farve, dens bredde er ca. 2,5 cm. Ved brug af en sådan baguette er en synlig bladskål installeret parallelt, så det er ikke nødvendigt at bruge maskebånd. På grund af baguettes lille bredde til strækloftet er hegn i dette tilfælde kun 3 cm.

Usynlige baguetter i dag er meget populære, det er også vant til at vedhæfte lærredet til væggene og forskellige vertikale fly. En sådan baguette gentager ujævnigheden af ​​væggen, monteringen er anbragt med et trin op til 20 cm.

Usynlig profil for et strækloft giver dig mulighed for at skabe buede strukturer med en radius på op til 20 cm, uden nogen synlige trin overhovedet. I dette tilfælde udføres horisontale afbøjninger uden udskæringer på bagvæggen. Rummets højde i en sådan situation er reduceret med kun 2,5 cm. Spaltet mellem loftet og væggene er dækket af et specielt maskebånd.

Aluminium Baguette

Installation af strækloftet med harpunteknologi udføres med aluminiums loftprofiler. Dette giver dig mulighed for at afslutte arbejdet på en temmelig kort tid og også hurtigt afmontere polyvinylchlorid kludet. Den øgede stivhed i aluminiumprofilen giver monteringen pålidelighed og holdbarhed, og når du laver et snit, bevarer det perfekt vinklen. Det er kun vigtigt at forstå, hvordan man kan rette profilen til strækloftet korrekt. Tykkelsen af ​​forvæggen svarer til den optimale værdi for sådanne strukturer, så profilen gør et fremragende arbejde med klæbens spændingskraft.

Ved hjælp af aluminiumprofiler er spændstrukturerne fastgjort til loftet og enhver vandret overflade. Loftets højde er reduceret med kun 2 cm, hullet i dette tilfælde er også maskeret med et specielt bånd.

Universelle guider til stræktavets lofter er fastgjort til ethvert plan præget af øget stivhed. Følgelig kan fastgørelsesanordninger placeres i en afstand af en halv meter. Tabet af loftets højde ved brug af universelle profiler når 3 cm. De huller, der dannes under installationen mellem spændingsstrukturen og væggene er dækket af et maskebånd.

Vægmonteret aluminiumsprofil til montering af strækloftet giver dig mulighed for at montere lærredet på væggen og forskellige vertikale overflader. Den har øget stivhed, derfor kan den fastsættes i trin på op til 20 cm, mens den ikke gentager de mindre fejl i væggen. Tabet af rummets højde er signifikant, deres minimumsværdier er 3,5 cm. De resulterende huller mellem væggene og spændingsloftstrukturen er maskeret med et specialtape.

Opdeling af aluminiumsprofiler til stræklofter er i stand til at forbinde to strækstoffer, hvis det er nødvendigt at omgå bygningsstrukturer, eller når lærredet strækkes over et stort område.

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-stoffet

Moderne stræklofter er fastgjort på følgende måder:

 • Monter med kiler.
 • Brug af harpunteknologi.
 • Shtapikovy fastgørelse.

Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper, som bør være opmærksom på.

Shtapikovoy teknologi mount

Denne mulighed kan kaldes de billigste og overkommelige monterede lofter. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage et ark af polyvinylchlorid lidt større end området af hovedloftet. Fastgørelsen af ​​profiler udføres i en mindste afstand fra basisfladen, derfor opnås der kun et mellemrum på 1,5 cm mellem hovedloftet og spændingsstrukturen. PVC-folien er fastgjort til profilen analogt med soklen, som kan være fremstillet af plast eller skum.

Hvis overfladen har en lille krumning ved svingning, så kan du bruge fleksible indsatser. I dette tilfælde forenkles tilgangen til hovedloftet til reparation af det, kontrol af driften af ​​kommunikationer og for dræning af vand i tilfælde af oversvømmelser fra naboerne herover.

Den eneste ulempe ved denne teknologi er vægten begrænsning af nettet, kun en letvægts sømløs polyvinylchlorid film kan anvendes.

Fastgørelse af spændingsstofkile-metoden

Denne type kom fra Holland, strækmonteringsteknologien i strækloftet kombinerer høj kvalitet og rimelig pris. Installation udføres i henhold til en bestemt ordning. Langs rummets omkreds er der monteret en aluminiums loftsprofil for stræklofter, mens ca. 3 cm skal trækkes tilbage fra hovedfladen. Derefter opvarmes panelet og specialkilerne fastspændes i baguetten. Under afkøling af filmen opstår dens spænding, hvilket resulterer i en glat og glat overflade.

Overskydende PVC-film skæres, men oftest er de gemt bag en dekorativ sokkel. Omkostningerne ved denne teknologi er lidt højere end for hæftemontering, men i dette tilfælde er kombinationen af ​​film og baguette meget stærkere. Derudover falder baguet mere smidigt på overfladen med små fejl. Ved hjælp af denne metode til montering af spændevæv kan du hurtigt komme til hovedloftet til reparationsarbejde eller installation af kommunikationssystemer.

Funktioner harpun teknologi

Den mest pålidelige og samtidig ret dyre teknologi er harpun fastgørelse af den spændende polyvinylchlorid klud. Denne metode indebærer følgende handlinger:

 • En speciel kantning er lavet omkring lærredets omkreds, som har form af en krog og er lavet af tilstrækkeligt stærkt metal.
 • Ved hjælp af PVC-kantning er filmen fastgjort i en plast- eller aluminiumprofil til stræklofter. For at gøre dette skal du forvarme spændingsarket og derefter rette det i profilsporene. Første strækning udføres diagonalt, og derefter omkring omkredsen af ​​loftrummet. Ved afkøling strækker filmen en fuldstændig flad overflade.
 • På grund af spændingen af ​​nettet i fikseringsprocessen bliver det muligt at erhverve et lidt mindre materiale.

Harpunteknologi har en meget vigtig fordel: Du kan bruge forskellige typer baguetter til at fastgøre en film af polyvinylchlorid. Derudover er der ikke behov for at installere dekorative bundplader, da klæbens fastgørelsessystem er helt skjult.

Hvordan man vælger og korrekt fastsætter loftsprofilen

Valget af loftprofil bør næres meget ansvarligt. For korrekt at bestemme hvilken baguette der passer bedst til et strækloft, skal du først undersøge alle fordele og ulemper ved hver indstilling.

I de fleste tilfælde foretrækker forbrugeren aluminiums baguetter. De er præget af høj styrke, pålidelighed, holdbarhed og et mere attraktivt udseende.

Plastprofiler til stræklofter er ikke særlig populære, det skyldes manglen på styrke til at holde tunge vægtyper.

Skjult vægprofil kan kaldes en af ​​de mest optimale muligheder. Med den kan du oprette en struktur af enhver form, lige eller buet.

Der er en anden mulighed - dette er en loftsprofil for et ophængt loft i form af bogstavet "P". Den er fastgjort direkte på loftoverfladen. Denne profilmodel bruges dog ganske sjældent til montering af et strækloft.

Efter at have valgt en af ​​de typer af baguette, kan du fortsætte med at bestemme typen af ​​fastgørelse af polyvinylchloridbanen til profilerne. Alle metoder er beskrevet ovenfor, men oftest mestere bruger harpoon montering metode. Dette skyldes, at PVC-folien er udstyret med særlige harpuner i produktionsprocessen. Derudover har baguetter allerede elementer til tilslutning, forskellige tøjnåle og stik, som skal vælges i overensstemmelse med området af strækloftet.

Fastlæggelse af stedet for fastgørelse af profilen er det vigtigt at undgå områder, hvor der er skjulte ledninger af kommunikation. Dernæst skal du bestemme placeringsniveauet for spændingsstrukturen og afvise en vandret linje, der vil indstille loftets højde under hensyntagen til baguettens højde. Dette element kan presses tæt til loftet eller placeres med en lille indrykning.

Med en vinkelforbindelse skæres styrene til strækloftet i slutdelen med 45 grader, mens afstanden mellem baguetterne skal være ca. 5 mm.

For at rette op på belysningskilderne er det nødvendigt at placere krydsfinerplatforme på loftets ophæng i højden af ​​deres placering. Til lysekroner gør specielle realkreditlån, og spotlights indstilles på enhver mulig måde. Også pantsætninger er monteret på steder med fastgørelse af gardiner.

Ved installation af indlejrede elementer er det bedre at vælge et valg til fordel for enkle træstænger, som i modsætning til loftbøjler har øget stivhed.

Efter klæbens spænding er de monterede elementer fastgjort på deres pantplatforme, og installationerne af spotlights fastgør punkteringsstedet med plastskiver.

Således afhænger styrken og holdbarheden af ​​hele spændingsstrukturen af ​​det korrekte valg af baguettype og størrelse for stræklofter.

Guider og profiler til montering af strækloftet

Funktioner ved installation af spændeklude er i det faktum, at et stof eller et filmprodukt strækkes på et bærerelement monteret på væggen omkring rummets omkreds. Dette produkt kaldes baguette eller profil. Det skal modstå den betydelige indsats for at bryde, som har et spændingsstof. Derfor skal profilen til strækloftet være tilstrækkeligt holdbart og pålideligt. Afhængig af mekanismen for fiksering af lærredet adskilles flere typer profiler. Derudover er de forskellige i det materiale, de er fremstillet af.

Hvad er en loftsprofil?

Loftprofil er en metal- eller plastskinne, som er fastgjort til væggene eller loftet. Strækning af loftet sker kun ved brug af denne særlige del. Endvidere afhænger pålideligheden af ​​lærredens fastgørelse i baguetten af ​​låsemekanismen, og styrken af ​​fastgørelsen af ​​profilen til væggene er direkte relateret til væggens materiale og fastgørelsestrin for fastgørelseselementerne.

I fabrikkens profiler er der en længde på 2500 mm. Om nødvendigt kan de skæres. I forbindelse med montering af spændevævet fastgøres disse understøtningselementer først til væggene i rummet ifølge mærkning, og kun derefter udføres klæbens installation. Under installationen er der dannet et lille hul rundt om loftet mellem lærredet og væggen. Den er dækket af en loftsplint, en dekorativ indsats, der følger med nogle profiler, eller med et specielt overlag, der kan købes separat.

Nogle vedhæftningssystemer giver dig mulighed for at frigive en klud eller film fra en baguette. Dette er kun muligt i systemer med en harpoonfixeringsmekanisme. Længden af ​​lærredets omkreds skal være en særlig harpun. Takket være ham kan produktet demonteres og geninstalleres op til 8 gange.

Advarsel! Profilen er i stand til at modstå ikke kun strammekraften på lærredet, men også vægten af ​​en stor mængde vand, som akkumuleres på filmcoatet efter at være oversvømmet ovenfra. En sådan styrke sikres ved, at baguetten er i stand til at modstå en belastning på 20 kg / m².

Loftprofilens komponenter:

 • samling del;
 • slot element.

Den første del er placeret langs hele længden af ​​produktet og er dens bærerbase. Med det er elementet fastgjort til loftet eller væggen. Låsedelen er beregnet til fastgørelse af spændingsfilmen eller stoffet. Faktisk er det en lås, der holder det strakte lærred i en stew. Nogle typer låse giver dig mulighed for at justere spændingen på nettet under installationen. Der er tre typer låse, der hver især er kendetegnet ved princippet og pålideligheden af ​​fikseringen. Prisen og populariteten af ​​disse produkter er også forskellige.

Typer af profiler til hævede lofter

Afhængig af den overflade, som baguetten er fastgjort på, skelnes væg- og loftsprofiler til et strækloft. I dette tilfælde er loftproduktet på grund af den bredere monteringsdel mere holdbar. Hvordan strækloftet er fastgjort afhænger stort set af typen af ​​bæreelement.

Det er vigtigt! Afhængig af den anvendte profil er spændefladens minimumshøjde 1 cm for loftprodukter og 3 cm til vægelementer. Overholdelse af minimumsafstanden er kun mulig, når den relative fladhed på basisfladen.

Ud over væg- og loftprodukter er der:

 1. Universalelementer, der kan monteres på væg eller loft. I dette tilfælde afhænger den nederste mindste højde af installationsstedet og profilens højde. Nogle universelle baguetter giver samme reduktion uanset installationsstedet.
 2. Dividende profiler er vejledninger til stræklofter, der bruges til konstruktion af strækbelægninger på flere niveauer. De vil også være nødvendige, når der opstilles et flerfarvet loft på et niveau. Dette produkt er monteret i stedet for sammenføjning af to paneler, derfor er det produceret til montering i loftet.
 3. Fleksible baguetter er nødvendige for at fastgøre strækloftet til en buet gipspladeboks. Sådanne produkter kan bøjes i en eller to fly. For at give den nødvendige fleksibilitet i elementets hylder er der specielle slots. Sådanne bærende dele fastgøres med et minimumstrin på 2-5 cm.

Udover klassificering efter formål er profiler skjult eller delvist synlige. I det første tilfælde er det helt skjult i rillen bag spændingsvævet. Et lille mellemrum, der fremkommer efter kludets installation, er lukket med en dekorativ indsats eller støbning.

Plastprofiler

Plastprofiler bruges normalt, hvis du skal installere et strækloft til gipsplader, faste mursten eller betonvægge. Når du skruer baguetten på gipsvæggen, er det vigtigt, at fastgørelseselementerne ikke kun er fastgjort i gipspladen, men også i stållejerprofilen, der anvendes ved installation af systemer fra gipsplade. Bogmærke denne detaljer skal gives på forhånd i fase af installationen af ​​gipsvægge strukturer. Ellers vil lynlåse nemt bryde ud af løs gips på grund af spændingskraften på nettet.

Stivheden af ​​plastproduktet er lidt lavere end den af ​​sin aluminiummodel. Derfor fastgøres fastgørelsesdele i trin på 100 mm for at tilvejebringe den nødvendige styrke af fiksering. Da plastposen er mere fleksibel end aluminium, og der ofte monteres fastgørelseselementer, sikrer dette sig, at produktet er fastgjort til formen på vægoverfladen. På grund af dette reduceres sandsynligheden for revner, og behovet for at bruge indsatser forsvinder.

Aluminiumsprofiler

I sammenligning med PVC-produkter er aluminiumprofilen for stræklofter mere holdbar, og derfor bruges den ofte ved montering af paneler på et stort område. Aluminiumsemballager anvendes ofte, når du installerer tekstilbelægninger, der ikke er så modstandsdygtige som film, og derfor kræver mere spænding. Lette og stive aluminiumsplader giver dig mulighed for at skabe en glat understøtningsramme, selv på ujævne vægge.

Aluminiums baguetter fremstilles med to typer låse - hæftning og harpun. Fastgørelseselementer i sådanne elementer skrues i trin på 15-30 cm. Jo større spændingsstyrken på lærredet er, desto mindre er trinet. Hyppigheden af ​​montering af skruer afhænger af rummets rum.

Fordele og ulemper

Blandt de positive kvaliteter af plastic baguetter værd at bemærke følgende:

 • høj fleksibilitet
 • rimelig pris;
 • fraværet af revner, der kræver dekorative indlæg;
 • gentager præcis formen af ​​overfladen, til hvilken den er fastgjort;
 • Passer til nogen af ​​de tre typer af låse;
 • Da plastiket ikke strømmer, beskytter det montøren mod uhelds elektrisk stød, hvis skruen kommer ind i ledningerne.

Det er vigtigt! Ulemperne ved plastelementer er deres lave stivhed. Derfor bruges de kun ved montering af elastiske filmbelægninger på små og mellemstore områder.

Fordele ved aluminiums baguetter:

 • På grund af den gode styrke er produkterne velegnet til montering af stofklæder, der kræver meget spænding;
 • egnet til montering af paneler i store områder
 • rake er letvægt;
 • Selvdrejende skruer kan skrues ind med et stort trin;
 • bruges til ensartet spænding af PVC-paneler i et rum med ujævne vægge.

Manglen på aluminium monteringer er, at de kun kan have en harpoon eller hæftemekanisme. Derudover udfører aluminium elektricitet godt. Når du er installeret på en ujævn overflade, skal du bruge en dekorativ indsats til at skjule hullerne.

Stretch Ceiling Mounting Systems

Afhængigt af låsens design er der tre typer låsemekanismer i en baguette:

 • harpoon mekanisme;
 • kile (hæftning) lås;
 • klipsfiksering.

Hver art har sine fordele, ulemper og egenskaber ved brug. For at vælge en passende låsemekanisme skal du forstå funktionerne i hver lås.

spyd

Tøj, der har en specielt svejset fortykning omkring omkredsen hedder harpunstræklofter. En særlig polymerstrimmel svejses langs kanten af ​​skærpanelet med højfrekvente strømme. I snit ligner den en harpun. Denne fortykning under installationen er gemt i låsen med en speciel trowel. Om en pålidelig fastgørelse af en harpun i lås taler karakteristisk løg.

Harpunen til stræklofter bruges kun sammen med polyvinylchloridfilmduv. Fordelene ved brugen er, at stoffet om nødvendigt kan demonteres for at rengøre det eller i varigheden af ​​reparationen og geninstallere det på samme sted.

Fordelene ved harpoon lås: høj pålidelighed af fiksering, enkel og hurtig installation. I denne henseende er harpoon låse baguetter dyrere. Den eneste ulempe ved at bruge profiler med harpoon låsemekanismer er, at når en harpun er slået fra på et lærred, er det ikke muligt at reparere det på egen hånd.

klip

Klipsfastgørelsesmekanismen består i at fylde stoffet mellem to klip, der forbinder i en spids vinkel. Låsen er ikke egnet til montering af filmpaneler. De er ret tynde og glatte, så de glider let ud af en sådan lås. Stoffbelægninger har en lærredstekstur, tykkere, så de holdes sikkert i klipset.

Fordelene ved klemlås i et lille fald i loftet. Mindsteafstanden fra basisfladen er 10 mm. Til fremstilling af klipsfastgørelsesanordninger anvendes kun plastik, fordi det giver det bedste greb med lærredet.

Den mest acceptabel med hensyn til pris betragtes kilelås. Men mekanismen til at fastsætte hans sværeste. Produktet består af en monteringsdel og en aftagelig lås, som er en kile. Det kaldes også ekspansionsperle. Det fastgør sikkert lærredet i en baguette, og efter installation er den skjult af en dekorativ indsats.

Installationssekvensen er som følger:

 1. Kanten af ​​den forberedte og skåret klud er lagt på baguetten fastgjort til væggen.
 2. En perle er placeret oven på den. Det skal være over profilsporet.
 3. Derefter bringes perlen ind i låsen, hvilket sikrer en pålidelig fastgørelse af spændbelægningen.
 4. Overskydende væv eller film, der rager ud under kilen, skæres med en brevpapirkniv.
 5. Slidsen lukker en dekorativ hætte.

Til installation i en baguette med et killåsstof eller PVC-klud skæres med en kant på 15-20 cm rundt om omkredsen. Samtidig svejses ingen fortykning langs kanten. Ulempen ved en sådan fikseringsmekanisme er, at det efter afmontering af kluden ikke er muligt at geninstallere det i samme rum på grund af manglende kvoter, som er nødvendige for at spænde produktet.

Typer af profiler til hævede lofter (15 billeder)

Brugen af ​​strakte PVC-stoffer til efterbehandling lofter er i øjeblikket meget populær. Tidligere blev denne teknologi kun brugt med det formål at efterligne den ideelle loftoverflade for at undgå den tidskrævende proces til at udjævne basen. Senere med en stigning i lærredens kunstneriske ydeevne blev vinylskaller også monteret på flade lofter for at øge finishens æstetiske kvalitet.

De første primitive prøver af stræklofter af håndværksproduktion var et lærred af almindelig grov calico, som efter vædning i spænding blev fastgjort til væggene ved hjælp af træplader. Tørring, stoffet rettet og strakt til en perfekt ensartethed, hvorefter den blev primet flere gange med en opløsning af kompleks sammensætning og derefter farvet med en spray. Brug af klemskinner var en obligatorisk del af denne teknologi.

Moderne stræklofter, som er en forbedret form for den gamle teknologi, har ikke mistet kerne i designet og er også installeret på en monteret ramme. Men til fremstilling af sådanne baser er der ikke brugt lameller, og en speciel profil til hævede lofter, også kaldet baguette og produceret flere sorter.

Overvej de moderne typer baguette, der anvendes til fastgørelse af dekorative vinylplader.

Krav til rammer til hævede lofter

Betydningen af ​​dette design til den vellykkede installation og drift af dekorative loftskapper er høj, så rammematerialet skal opfylde flere krav.

Sektionen baguette er lavet med beregning af fastgørelse i det kanten af ​​lærredet. Fra det øjeblik, hvor skallen er installeret, skal rammen være i stand til at modstå filmens spændingskraft, hvilket er signifikant selv i små rum. Hvis profilafsnittet er deformeret under belastning, bliver webspændingen ujævn, og fold eller sags vises på loftet. Derudover vil det være vanskeligt, om ikke umuligt at frigive filmen fra den deformerede vedhæftning for at udføre rutinemæssige reparationer.

Sikkerhed. Profilen til strækloftet skal ikke kun sikre pålidelig fastgørelse af lærredet i baguetten, men også ikke have skadelige emissioner i miljøet, og understøtter heller ikke forbrænding i tilfælde af ledningsføring af belysningssystemet.

Praktisk design. Arbejdet med installationen af ​​lærredet udføres i en højde, og profildesignet skal give nem montering af rammen på understøtningsbasserne samt lethed at fastgøre filmen i en baguette, samtidig med at muligheden for demontering af den til genoprettelse bevares.

Æstetik. Rammen er en hjælpestruktur, der ikke bærer en kunstnerisk belastning, så efter montering af vinylkappen skal den synlige del af baguetten opfylde den dekorative klasse af elastikbeklædningen, især til profilen til tofladens design af loftoverfladen.

Enheden og sorten af ​​baguette til fastgørelse af PVC-loftsskaller

Alle former for profiler til vinyl stræklofter består af uadskillelige monterings- og låsedele.

Monteringsdel - er bærersiden af ​​materialet langs hele længden, beregnet til fastgørelse af rammen til bunden. Profilerne, hvis monteringsdel er designet til at blive fastgjort til væggen, kaldes væg, til loftet - loft.

Begge typer materiale har en stiver i tværsnit.

Det er vigtigt! Med samme materiale er loftet baguetter stivere end væggen, da deres stivhed er tilvejebragt af den monterende del af sektionen, hvis bredde er større end højden af ​​vægprofilens stivere.

Også produceret universel en type materiale, der er egnet til montering både på væggen og på loftet. Det beløb, hvormed loftet falder efter installationen af ​​filmen afhænger af profilens profil, og om rammen er monteret på væggen eller i loftet. Nogle universelle baguetter har et tværsnit, der "sænker" loftet med samme beløb uanset installationssted.

Der er en anden type baguette til fleksibelt PVC-loft - adskillelse, bruges til opførelse af multi-level suspenderede strukturer eller udførelse af zoning af rummet ved at installere en enkelt niveau shell, men ved brug af vinyl klæder af forskellig teksturer og farver. Placeringen af ​​en sådan profil - ved krydset af plotterne - forårsager frigivelse af produkter kun loftmontering.

Når du installerer vinylskaller på bunden med en oval konfiguration, skal du bruge profil fleksibel i en eller begge fly. Fleksibiliteten af ​​dette materiale er tilvejebragt ved tilstedeværelsen af ​​slidser i ribbenene. Som regel er trinnet med at fastgøre sådanne baguetter til basen meget lille, afstanden mellem monteringsskruerne er 2-5 centimeter.

Til dekoration af den synlige del af sådanne rammer anvendes en række dekorative lister, indsatser og foringer, både til individuelt brug, de medfølgende vinylloftmodeller og universelle.

Rammens profil afhænger af sektionens design, efter montering af filmen, helt skjult i rillen mellem væggen og lærredet og kan forblive delvist synlig. Kombinationen af ​​vægge og loftsbeklædning kan dekoreres med dekorative indlæg eller loftsplint, gemmer revnerne og forhindrer ophopning af støv i dem.

Slottet del af baguette - Det er et uadskilleligt profilelement langs hele dets længde, hvilket sikrer vedhæftning af vinylkappen til rammen med mulighed for at strække under installationen. Eksisterende designs af låse adskiller sig i funktionalitet og grad af holdbarhed ved at fastgøre nettet i en baguette, hvilket medfører en forskel i deres pris og popularitet.

Præstationsmateriale

Profil til strækloft lavet af aluminium eller plast.

Aluminium Baguette ethvert tværsnit er stærkere end en ensartet plastikprofil, og derfor er store kludskiver monteret på en metalramme, mere foretrukket også til tekstilskaller, der er mindre elastiske end filmskaller. Aluminiumsprofilen med en lav specifik vægt har god stivhed, der sikrer ensartetheden af ​​rammens sider, når den fastgøres til vægge med overfladefejl. Dette giver dig mulighed for at strække vinyl lærredet med en ensartet kraft langs hele omkredsen af ​​skallen.

Aluminiums baguetter er fremstillet med låse til 2 måder at fastgøre stoffet på i rammen - harpoon og hæfteklammer, der afhænger af bundens styrke, er monteret i trin på 15-30 cm. Monteringsstrinnets størrelse afhænger også af PVC-arkets materiale og dimensioner af rummet. Tekstilskallernes lave elastik og den store størrelse af rummet medfører et fald i afstanden mellem skruerne.

Plastic baguettes lavet af polyvinylchlorid og egnet til udrustning med lås af ethvert design. Disse profiler er ikke mindre populære end aluminium, men anvendes til fastgørelse af vinylskaller af små og mellemstore størrelser. I betragtning af de mindre end aluminiumsplader, stivhed, er hældningen af ​​vedhæftede plastrammer til bunden 10-15 cm. Et lille trin udover at sikre fastgørelsesstyrken tillader profilen at gentage basekonfigurationen i tilfælde af små uregelmæssigheder - dette eliminerer behovet for dekorative maskeringsbånd at skjule revnerne på lærredets samlinger med væggen.

Det er vigtigt! Plast er en dielektrisk, derfor PVC-baguette, i tilfælde af utilsigtet kontakt med monteringsskruen i ledningerne forbliver det sikkert for kontakt med en person.

Måder at fastgøre spændingsforing i profilen

Baguetter til rammen af ​​stræklofter er lavet med låse af tre typer konstruktion - harpoon, shtapikovy (kil) og klipsovy, der har individuelle fordele og ulemper.

Harpoon slot

En sådan låsestruktur er en polymerstrimmel med en speciel profil svejset rundt om strækloftets perimeter, der ligner en harpun i tværsnit. Når du installerer vinylbeklædning, indsættes en speciel spatel i harpongens fold, og "krogen" sammen med kanten af ​​lærredet er gemt i låsepladen, indtil den klikker.

Det er vigtigt! Hvis strækloftmaterialet er PVC-film, tillader det, at harpoon-designlåsen om nødvendigt frigiver lærredet fra baguetten uden at beskadige lærredet og derefter installere det igen. Hvis kluden er vævet, er det ikke muligt at sætte den på plads efter demontering af skallen fra harpoon-baguetten. Polyesterstofets lave elastik vil ikke tillade det.

Wedge fixation

Denne metode til fastgørelse af spændeskeden i rammen er den sværeste at udføre, men samtidig den billigste.

Udformningen af ​​en sådan ramme ud over montering og låsning af en del indbefatter en fastgørelsesperlefastgørelsesfilm, som efter installation er skjult af en dekorativ indsats.

Til montering af PVC-stof i rammen strækkes vinylskalens kant på baguetten, og der lægges en glasperle over filmen langs rillen, som derefter sænkes ind i låsen, hvorved stoffet fastgøres og rettes på samme tid. Efter installationen af ​​lærredet er afsluttet, overskydes skallen langs perlen forsigtigt med en brevpapirkniv, og det resterende hul lukkes med et dekorativt overlæg.

Vinyl trim med denne metode til montering i rammen er skåret med en margin i størrelse, og dens kant er ikke udstyret med noget. Vanskeligheden ved at anvende stiften baguette ved installation af elastiske vinyllofter er behovet for gentagne gange at indsætte og fjerne perlerne for at rette filmspændingen.

Klips mount

Denne fremgangsmåde til fastgørelse af spændingsforingen i rammen er baseret på påfyldning af banen mellem de to kanter af låsedelen, tæt forbundet i en spids vinkel. For at kantene kan holde fast i huset, skal overfladen af ​​PVC-materialet have en tilstrækkelig friktionskoefficient og tykkelse. Derfor anvendes rammematerialet med låsedelen af ​​klipsdesignet til montering af kun stofbaner, hvis overflade har lærredets struktur.

Loftprofilen med en klipslås reducerer højden af ​​rummet med et minimum (1 cm), men i tilfælde af støt i loftet er denne type baguette også lavet på væggen. For at give klippene tilstrækkelig kraft er rammematerialet med en sådan låsedel fremstillet af slidstærk og stiv plast, hvilket giver bedre vedhæftning til PVC-banen end aluminium.

Fordelen ved denne form for fastgørelse af spændeklæder er, at der ikke er behov for at bruge ekstra dekorative elementer - overskydende stof er gemt i en baguette, og samlingen af ​​skallen med en fastgørelseskant behøver ikke at blive dekoreret.

Ulempen ved klipindretningen er umuligheden af ​​at demontere lærredet fra låsen uden at beskadige kanten af ​​skallen, demontering af denne låseindretning.

Montering af en baguetteprofil på lagerbasserne

Arbejdet begynder med markeringer under startstrimlens loft - en vandret linje langs hvilken rammen vil blive installeret. Afstanden fra understøtningsbasis til profilen, der skal monteres, udføres under henvisning til rammematerialets tværsnit, loftets fladhed og konstruktionen af ​​spændeskeden. Elementer af en ramme fastgøres til basis selvdrejende skruer.

Det er vigtigt! For at undgå skade på elektrisk stød under boring af basen skal mærkning af startlinjen tage højde for den mulige placering af de elektriske ledninger under loftet, som bestemmes af de installerede forbindelsesbokse.

En- og to-niveau skaller

Efter markering fortsæt til installationen af ​​rammen af ​​strækloftet. Arbejdets omfang afhænger af spændingsprocessen. Installation af enkeltniveauer rammer normalt fra flere timer til 1-2 dage. Varigheden af ​​installationen af ​​komplekse multi-niveau fundamenter, især i betragtning af design af belysningssystemet, vil tage flere dage.

Huller i baguetten fremstilles ved foreløbig markering af banen: i aluminium - på monteringshylderen i plast - i henhold til en særlig kvadratisk sektion eller profilfortykning. Afstanden fra rammeelementets kant til det første hul må ikke overstige 2 cm.

Rammen for et to-niveau strækloft er en kompleks struktur, som kan bestå af flere typer profiler og mange typer ekstra tilbehør. Det er ikke rimeligt at påbegynde sin uafhængige produktion for første gang, selv med færdighederne til at udføre andet installationsarbejde. Det er bedre at begrænse valg af design og overlade udøvelsen af ​​fagfolk.

Profil for soaring strækloft

I løbet af de sidste par år er en slags strækvendt, kaldet svævende loft, blevet populært. Baguette, der anvendes til fremstilling af rammen af ​​dette design, har samme navn - stigende profil.

Kraften i det svævende loft er som følger. Mellem væggen og lærredet er der et hul, hvor belysningen er monteret. Sådan belysning skjuler loftets konjugation med vægbasserne, og illusionen om fraværet af fysiske forbindelser mellem disse vægkonstruktioner er skabt - loftet som det var "skyder" mellem væggene.

Profil for enheder flydende lofter har en mere kompleks sektion, forskellig fra andre typer baguetter - den giver en rille til montering af baggrundslyset. For at kunne implementere forskellige designløsninger ved hjælp af et sådant loft er rammematerialet også fremstillet med forskellige tværsnitsstørrelser, væg- og loftplacering, men med mulighed for at montere og fastgøre LED-strimmel i den. Omkostningerne ved sådant materiale kan naturligvis betydeligt overstige prisen på almindelige baguetter.

konklusion

Sortimentet af baguette sorter til stræklofter taler ikke kun om producenternes ønske om at imødekomme de husejers æstetiske behov. Først og fremmest skyldes dette behovet for korrekt at tage hensyn til totaliteten af ​​alle de faktorer, der er til stede i et bestemt tilfælde - fra rummets dimensioner til de indvendige strukturers styrkeegenskaber.

Når du vælger et materiale til rammen, er det derfor nødvendigt at prioritere - først identificer gruppen af ​​fastgørelsesskinner, der opfylder driftsbetingelserne, og vælg derefter en baguette med foretrukne æstetiske parametre fra denne gruppe.