Loftsplade lavet af polyurethan, træ, gips og skum, montering af polyurethan baguette og montering af ledd

Polyurethan loft bundplader

Til dekorativ dekoration af samlingen mellem loftet og væggen, brug lister, baguetter, frise og forskellige typer af soklen. Den mest populære er den sidste type dekoration, og i denne artikel vil vi tale om, hvordan man limer loftsplinten af ​​polyurethan.

Typer af loftsplinter

Træ loft sokler

Træ loft sokkel

 • Loftsplanker af træ kan kaldes det oprindelige russiske designelement, fordi træet i Rusland siden oldtiden var hovedbygningen og efterbehandlingsmaterialet. Sådanne fileter anvendes, når man afslutter hele rummet med et træ. Du kan lim en træprofil på den passende lim, og nogle gange på skruer eller negle.
 • Loftsplanker af træ kan kaldes det oprindelige russiske designelement, fordi træet i Rusland siden oldtiden var hovedbygningen og efterbehandlingsmaterialet. Sådanne fileter anvendes, når man afslutter hele rummet med et træ. Du kan lim en træprofil på den passende lim, og nogle gange på skruer eller negle.

Gips loftsplinter

Gips loftsplinter

 • Gipsstøbning er kendt verden over som et produkt fra den antikke æra, så loftets grundplader af dette materiale kan kaldes en klassiker af genren blandt fileter (se Typer af bundplanker: en detaljeret beskrivelse af de bedste praktiserende læger). Sådanne profiler er lavet af næsten enhver størrelse på tværs af bredden (alt afhænger af matricen) og limes normalt til kittet. Sokkelens reliefformel er undertiden malet, og oftest er det bronze.

Skumplade sokler

Skumplade lister

 • Den mest almindelige og populære kan kaldes skørtskum. Sådanne produkter er meget billige, lette, bekvemme at samle og de bøjer sig til en vis grænse. Disse profiler er oftest 2m lange og 6 til 10 cm i bredde. Monteret loftsfilet, som polymerklæbemidler af forskellige typer, og på fyldstofet, hvor hun har en meget stor lighed med gipsproduktet.

Polyuretan skørt på loftet

Polyuretan sokkel på loftet kan bøjes

Det væsentligste kendetegn ved polyurethan-bundpladen er den næsten uendelige fleksibilitet. Dommer for dig selv, nu er krøllede lofter og søjler meget populære, som skal indrammes med noget i nærheden af ​​loftet (se Loftloft: materialer, installationsfunktioner og nyttige tips). Tidligere blev dette gjort ved hjælp af gipsstøbning, men nu er der kommet en ny enkel og hurtig løsning - loftsplinten lavet af polyurethan.

Montering af polyurethan sokkel

Plinth loft polyurethan Evroplast

 • Til husholdningsbrug produkter fremstillet af polyurethan er meget omkostningseffektive, og i betragtning af materialets høje slidstyrke og temperaturbarrieren fra -60 ° C til + 80 ° C kan polyurethanplinten kaldes evigt (se Endelig lektion af loftalfabetet: montering af loftsplinter). Disse fileter anvendes hovedsageligt i kombination med keramiske fliser, plastpaneler og vinylstræklofter, selv om denne profil som tidligere nævnt er egnet, hvor der er behov for sin skarpe bøjning.

Polyuretan skørt er fastgjort på MOMENT limen

 • Polyuretanfilet til loftet installeres normalt på polymerklæbemidlet, som påføres på kanterne af profilen ved siden af ​​væggen og loftet. Hovedkravet til lim ligger i dets hurtigtørring under installationen af ​​profilen. Bemærk at du skal holde hænderne oprejst, og hvis limen hærder i lang tid, kan installation af bundkortet blive en smertefuld procedure. Til arbejde er gode klæbemidler som "Moment", "Liquid negle" og forskellige silikoneforseglingsmidler.

Passende tilpasning

 • Til skæring indenfor hjørner, er loftet polyurethan bundplader normalt indsat i snedkeren, som har en standard stencil sæt med vinkler på 90 °, 67,5 °, 60 og 45 °. Så, for indvendige og ydre hjørner anvendes en stencil til 45 °, og til sammenføjning af fileter i væggen - 90 °.

Skæreplan af loftsplintens indre og ydre hjørner

 • Polyuretanskirvning på loftet på det ydre hjørne skæres som følger: På venstre side af profilen indsættes i kroppen på venstre side og presses mod den nærmeste side. Den side af fileten, som vil være tæt på loftet, skal være under, det vil sige når du ser på soklen ovenfra, ser du den i sin naturlige fremspring, når den er installeret. Indsæt hacksaven i 45ф stencilen fra højre til venstre.
 • For at afskære den højre vektor af det ydre hjørne skal du installere bundkortet på samme måde, men på højre side, og du skal skære det rigtigt til venstre. Det vil sige for yderste hjørner, vil filets overkant altid være længere end den nederste.
 • For at afskære den venstre vektor af det indvendige hjørne indsættes profilen i tønderne på venstre side og hacksaven indsættes i 45 ° stencilen fra højre til venstre. For at klippe den rigtige vektor indsættes fileten fra højre side og skæres fra venstre mod højre. For indvendige hjørner vil bundens bundside altid være længere end toppen.
 • Hvis du ikke har en køjeseng, kan du tegne to parallelle linjer på bordet, og efter at have markeret en firkant i dem tegner du diagonaler, der tjener som stencil til at skære 45 ½ vinkler, kun i stedet for en side vil der være en tegnet linje. Selv om det er ubelejligt for dig at holde profilen i dine hænder, mens du skærer uden stop i siden, skal du derefter fastholde en streg langs linjen eller erstatte en kasse.

Sokkelens layout på loftet

 • Og hvordan man lim en filet i hjørnet, når dette hjørne ikke har 90 ° og stencils ikke egner sig til præcis tilslutning? Til dette er der markering på loftet. Soklen anbringes på destinationspunktet mod parringsvæggen, og en linje trækkes langs loftet på det sted, hvor profilens overdel passer.
 • En sådan operation udføres på begge sider af hjørnet, og efter det vil basispladen krydse den vinkelrette linje langs toppen. Krydsningspunktet bliver det øvre cut-off-punkt, og det andet punkt bliver det nederste hjørne af profilen. For det ydre hjørne er proceduren den samme, kun skiveets retning ændres, og det øverste hjørne er længere.

Et par installationsanbefalinger. Loftsstifter lavet af polyurethan er godt skåret med en hacksav, og hvis skærevinklen efter skæring skæres, kan den behandles med en byggekniv, blot ved at skrabe de udragende stykker. For at gøre snittet af hjørnet af soklen til at blive mere præcist, er det nødvendigt at jævnt fordele bredden af ​​fileterne på siden og bunden, når profilen installeres i kroppen. Hvis du skærer en profil uden enheder, så prøv også at holde den på en sådan måde, at den fordeles jævnt på lodret og vandret plan. I dette tilfælde vil fugen arbejde uden huller.

konklusion

Selvom sådanne produkter oftest anvendes til buede og stræklofter, men dette er ikke reglen. Et eksempel på dette er Europlast polyurethan soklen til loftet, som er tilgængelig i forskellige bredder og med forskellige reliefs, og er derfor velegnet til indretnings- og rumhøjder.

Polyuretan loft lister

VÆLG DIN HØJLIGHEDSPILTYPE AF INTERESSER FRA TABELLEN, OG DER SKAL GÅ TIL SIDEN MED SAMMENLIGNENDE MODELLER OG FILTER SOM STØRRELSE.

polyurethan loft sokkel

Polyurethan loftsplanker er et vigtigt punkt, når man udsmykker et værelse. Et godt udvalgt element vil gennemføre designkonceptet, give rummet et særligt udseende og udvide det visuelt. Lad os ikke glemme den praktiske komponent - skjule væggen og loftet, alle disse øjeblikke vil give et positivt resultat.

I dag tilbyder den et næsten ubegrænset valg af forskellige typer loftpolyuretan. Modellerne varierer i form, størrelse og mønster på overfladen. Produkterne er lavet med enkle, lige linjer og indeholder et komplekst mønstret ornament.

Polyurethan loft lister - den mest udbredte.

De vigtigste positive egenskaber er: nem montering og fastgørelse til forskellige overflader, produktet er let malet, muligheden for vådrengøring, glidning mister ikke farve under drift.

Duropolymer cornices er en mere moderne generation af polystyrenprodukter. Den negative faktor er mere vægt og øget stivhed.

Fordelene er: alsidighed og et bredt segment af applikationen, relativt lave omkostninger.

I vores online butik kan du vælge og købe den bedste løsning, der passer til alle de nødvendige krav.

Polyuretanrør til loftet: Fastgør korrekt

Uanset den valgte loftdækning er det vigtigt, at installationen ser ud til at være komplet, når du installerer. Afslutning af belægningen giver soklen, hvor du kan skjule ledningerne. Polyuretan skørt til loftet er velegnet som efterbehandling af loftoverflader på det afsluttende trin af arbejdet.

Fordelene ved at bruge polyurethanprofiler

Polyurethan er en gummibaseret forbindelse. Materialets hovedkomponent er skumplast. Anvendelsen af ​​loftet af polyurethan til loftet giver følgende fordele:

 1. lang levetid. Sådanne cornices kan vare mere end 30 år;
 2. sikkert økologisk materiale, der kan bruges selv i børnenes værelser
 3. Polyuretanlister til loftet deformeres ikke under drift. Materialet sprækker ikke, det ser ikke ud som chips og ridser;
 4. polyurethan henviser til fleksible materialer på grund af dets sammensætning. Derfor er der mulighed for æstetisk design af forskellige bump og uregelmæssigheder på loftoverfladen;
 5. kan installeres i rum med høj luftfugtighed;
 6. ikke bange for temperaturændringer og udsættelse for sollys;
 7. Under polyurethan cornice kan du skjule ledninger eller kommunikationselementer;
 8. stort udvalg af struktur og farve af materialet. Hvis det ønskes, kan du købe materialet i hvidt, og derefter male det i den skygge du kan lide;
 9. let pleje Du kan bruge en fugtig svamp til rengøring og endda rengøringsmidler. Over tid mister polyurethan ikke lysstyrken.

Til de listede fordele ved polyurethan kan du tilføje samtidig styrke og lethed af materialet, evnen til at modstå øget belastning.

Typer af tagskærme til lofter

Længden af ​​lister til lofter er normalt 1,2 - 2 meter. Tyrene er adskilt i form, farve og bredde. Tilgængelige profiler med ekstra dekorationer.

Polyuretanloftlister er af følgende sorter:

 • efterligning af stucco;
 • faste profiler;
 • med elementer af kulisser. For eksempel i form af perler;
 • med specielle slots til armaturer.

Dernæst vil vi diskutere mere detaljerede typer af polyuretanstøbning i loftet.

Belyset sokkel

I nogle værelser er belysningen monteret på en sådan måde, at der i tillæg til hovedbelysningen installeres yderligere belysningsenheder i form af små enheder. I dette tilfælde anvendes polyurethan bundplade til loftet med belysning. Diode lamper er monteret direkte i bundkortet. Du kan købe færdige paneler, som allerede har huller til diodelamper.

Følgende typer af armaturer er monteret på polyurethanpladerne til loftet:

 • halogen;
 • neon;
 • led stripe.

Ulempen ved designet med halogenlamper er opvarmning af armaturerne i processen. Som følge heraf kan tagskærerne smelte.

LED-bånd monteret i polyurethan baguetter til loftet, tværtimod forbruger den mindste mængde energi. Båndet med lysdioder er let at installere på grund af tilstedeværelsen af ​​et specielt klæbende lag.

Montering af en sokkel med belysning

Installationen af ​​den oplyste loftsprofil begynder med markeringen. Det er nødvendigt at forlade en lille afstand mellem profilen og loftets overflade til fri passage af lys. Fra den øverste kant af væggen måler 10 mm, og ved hjælp af niveauet sætte en linje. Den nødvendige linje bruges til at beregne det krævede antal polyurethanprofiler.

Herefter skal du forberede arbejdsfladen. Hvis væggen er beton, renses overfladen og primeres. Hvis tapetet er klistret, rengøres arbejdsfladen også og affedtes derefter.

Hvis neonbelysning er monteret, er det nødvendigt at forberede nicher til lamper og bringe ledninger til dem. Endvidere er kæden monteret, og røret er fikset.

Tape med lysdioder kan fastgøres direkte til bundkortet. Først samles båndet, forbindes derefter til strømforsyningen og kontrollerer ydeevnen. Hvis alt fungerer, er båndet fastgjort til den affedtede overflade ved hjælp af et klæbende lag.

Ved installation af halogenlamper samles kontakterne først, hvorefter lamperne er fastgjort til loftfileten.

Polyuretanskaksel er monteret ved hjælp af flydende negle, en speciel klæbemiddelopløsning eller plantet på gips. For styrke kan du fastgøre soklen med selvdrejende skruer, og luk dem med dekorative stik.

Loftet soklen efterligner stukkegods

Polyuretanstik på loftet er af to typer:

Skirtning efterligner kostbare stucco i stilarter som:

Med en fleksibel type polyurethan bundplader kan du dekorere kolonner, lukke forskellige fejl og ændre omkreds geometrien.

Polyuretanstik på loftet er fugttæt og modstandsdygtigt mod temperaturforskelle. Denne type bundplader er velegnet til badeværelser og køkkenfaciliteter.

Sådan repareres?

For at montere loftsplinterne korrekt skal du følge de trinvise instruktioner. Lad os se nærmere på, hvordan man løser polyurethanbjælker til loftet.

Alt arbejde kan opdeles i følgende faser:

 1. beregning af antallet af polyurethanprofiler;
 2. forberedelse af værktøj med materialer til installation
 3. inspektion af grundfladen og om nødvendigt forberedende aktiviteter
 4. layout;
 5. installation.

Polyuretanloftprofiler kan fastgøres ved hjælp af følgende metoder:

 • holde sig til tapet;
 • holde fast ved væggen;
 • mekanisk monteringsmulighed.

Lad os overveje, hvordan man gradvist fastgør bundpladen til loftet med klæbemiddel.

Materiale beregning

For at beregne det krævede antal polyurethanprofiler er det nødvendigt at dividere rummets omkreds med længden af ​​en profil. Det resulterende tal er afrundet til hele tallet.

Ved køb af polyuretanlister skal du tage 10% mere materiale for at have nok til hjørner og mislykket trimning.

Overfladebehandling

Det er nødvendigt at omhyggeligt inspicere fastgørelsespunkterne af polyurethan bundplader. Hvis overfladen på disse steder er ujævn, eller hvis der er fejl, så vil profilen ikke sidde på klæbebasen. Derfor skal alle defekter løses.

Monteringstilbehør

For at lime polyurethan bundpladerne til loftet, skal du bruge følgende værktøjer:

 • kontorkniv;
 • simpel blyant
 • bakke til kitt;
 • målebånd;
 • gummiblade spatel;
 • miter box Dette er et specielt værktøj til at skære enhver profil i en vinkel. Efter skæring er kantene af profilerne slibet.

Hvis hjørnerne af rummet er fladt, sættes soklen i kassen og trimmes derefter. Sørg for at observere en vinkel på 45 grader.

For at udføre arbejdet har vi brug for følgende yderligere materialer:

 • kittet opløsning;
 • montering klæbemiddel;
 • plank til fastgørelse af soklen;
 • beslag til fastgørelse af hjørner;
 • akrylforseglingsmiddel;
 • vandemulsion

Vigtigt: Når blokken bruges til at skære bundpladerne, er støbningen kun placeret til venstre og derefter trykt fast langs kanterne. Kniven er monteret til højre og observerer en vinkel på 45 grader.

mærkning

Du skal markere loftet med vægge ved hjælp af en tegning lineal. I tilfælde af ujævne hjørner af rummet skal du lægge en sokkel på den ene side og derefter tegne en linje i længden. Den samme handling skal udføres på bagsiden.

Dernæst er mærket ved krydset mellem de øverste og nederste linjer. Derefter markeres de samme linjer på den vedhæftede sokkel. Det er nødvendigt at udføre mærkning på en sådan måde, at der ikke efterlades nogen spor af blyanten efter installationen.

På de etablerede mærker er skåret. Du kan købe færdige hjørneplanker, men sådanne varer er for dyre.

montering

Klæbemiddelsammensætningen påføres på bagsiden af ​​polyurethan soklen. Der skal sørges for, at overskydende lim ikke fremkommer på profilens forside.

Limning af hjørneelementerne på basispladerne betragtes som det sværeste trin i installationen. Derfor anbefales det at starte installationen fra disse steder.

Soklen med det påførte klæbemiddel påføres og holdes i et par minutter. Du behøver ikke at udøve stor indsats, tryk let på profilen.

Hver sokkel, når du klæber forsigtigt, passer ind i den foregående profil. I slutningen af ​​rummet måles afstanden og skæres profilen af ​​den ønskede længde.

Det sidste segment af fileten skal være 1 mm længere. Under docking med overfladen under tryk vil materialet trykke på. Som følge heraf vil fugen være usynlig.

Efter installation af alle profilerne skal du fjerne overskydende klæbemiddelsammensætning og lade strukturen tørre i 2 timer. Efter fuldstændig tørring er revner og sprækker fyldt med et kit.
Du kan bruge små knopper som en ekstra vedhæftning til polyurethan bundplader. Efter installationen er kappen lukket med et kittelag.
Om nødvendigt kan du male polyurethanprofilen. Før overfladen er jorden malet med sandpapir og primet. Det er muligt at sætte maling på en dag efter afslutningen af ​​installationen.

Efter 2 dage tørres lister med en fugtig svamp.

Polyurethan loft bundplade

Stilfuldt interiør er ikke kun en smuk dekoration og dyre møbler. Interiøret, som et billede, består af småblade, der giver charmen og fuldstændigheden af ​​sammensætningen. En af sådanne smågrise er en sokkel. Detaljen der dækker leddene mellem overfladerne, hvor du kan skjule ledninger eller baggrundsbelysning. Plinten kan betragtes som en ramme af det samlede billede, uden at reparationen vil virke ufærdig og smagløs.

Polyurethan loft bundplade

I professionelle kredse kaldes basispladen filet. Ordet kom til det russiske sprog fra tysk, oversat som "hak". Nogle gange kan du høre andre navne - støbning, baguette eller cornice. Soklen bærer både æstetisk lastning og funktionel. Med det kan du forklare uregelmæssigheder, revner og mindre fejl reparation. Hvis der er stræklofter i rummet, vil basispladen bidrage til at skjule detaljerne i designet.

Byggebranchen kan tilbyde profiler af moderne materiale - polyurethan. Polyuretan sokler er simpelthen utrolig fleksibilitet. De er meget populære, fordi bare en sådan sokkel kan bruges til at dekorere værelser og søjler af forskellige former. For at forstå, hvordan man monterer sådanne fileter og hvordan de opfører sig under drift, skal man overveje egenskaberne af polyurethan.

Polyurethan baguette på strækloftet

Sammensætning og egenskaber af polyurethan

Polyurethan er et syntetisk gummibaseret materiale, som på grund af dets egenskaber er stærkt forankret i mange områder af menneskelig aktivitet. Sammensætningen af ​​polyurethan gør den resistent over for virkningerne af benzin, syre og vand. I hjertet af materialet er skumplast. Det tolereres godt af mekaniske effekter, så polyurethan er blevet meget populær i byggebranchen. Derudover er polyurethan et miljøvenligt materiale, der afgiver ikke giftige dampe, det kan bruges i børnenes værelser. Polyuretanskum tolererer temperatursvingninger, er perfekt til badeværelser. Produkter fra dette materiale er nemme at installere, de kan males i enhver farve og tone med vandbaseret maling. Galteli vil regelmæssigt tjene i mange år.

De vigtigste egenskaber ved polyurethan

Da der er et stort udvalg af produkter fra polyurethan, kan forskellige dekorative elementer vælges til basispladerne.

Polyuretanfileter og hovedstæder kan ikke adskilles visuelt fra gipslister

Der er flere point værd at være opmærksom på. Polyurethan tagduer har stor vægt. Deres installation kræver ikke specielle færdigheder og mange års erfaring, men nogle færdigheder i denne sag gør ikke ondt. Skørt polyurethanskum er dyrere end plast eller skum, men billigere end gips lister. Ikke desto mindre er det ret realistisk at vælge en demokratisk mulighed.

Polyuretanfilet

Moderne teknologier gør det muligt at lave fileter af forskellige former, farver, med yderligere elementer af dekoration.

Typer af loftsplinter

Profilerne varierer ikke kun i materialet, men også i form af produktet i bredde. Længden er normalt fra 1,2 m til 2 m.

Derudover er polyurethan skørt:

 • med efterligning af stucco

Fretwork fra polyurethan fra Allegro serien fra det belgiske firma NMC

Polyurethan loftlister (fast)

Funktioner ved installation af et neonrør i loftsplinten

Ud over ovenstående er der nogle typer grundplader lavet af polyurethan.

Loftplinten til belysning er en fashionabel trend nu i verden af ​​indretning. En sådan filet er beregnet til værelser, hvor der er en hovedkilde til lys og mange små ekstra lamper. Diode lamper er ideelt skjult af en polyurethan profil, lyskilden er simpelthen monteret i en filet. Mange virksomheder laver baseboards med færdige huller til dette formål.

Belyset loftsplint

LED strips sokkel

En anden type baseboard er fleksibel, den er designet til at skabe glatte former, det er godt for dem at dekorere runde søjler. Desuden skjuler den fleksible profil godt rummets mangler og ændrer geometriens omkreds.

Polyurethan loft sokkel

Der er en anden type loftsplint - Dekomaster. Det er bemærkelsesværdigt, at det kan være både stift og fleksibelt, og begge kan kombineres med hinanden.

Farve stucco Dekomaster

Omkostningerne ved polyurethanprofiler varierer fra 300 til 2-3 tusind rubler til en enhed. Prisen vil afhænge af typen af ​​profiler; enkle, glatte dem er billigere, med et reliefmønster og dekorative elementer - dyrere. Det er således muligt at vælge en acceptabel mulighed for personer med forskellige indkomster. Du kan spare penge ved hjælp af mesteren ved at installere soklen selv. Eller køb et hvidt materiale, og far det i den ønskede farve. Derefter vil du være i stand til periodisk at opdatere interiøret.

Maleri af loftsplint - virkning af patination

Mal loftloftet

Valg af loftsplint

Når du vælger en sokkel, er det vigtigt at overveje, hvad rummet bruges til, i hvilken stil det er lavet og hvad er området. Der er et mønster: Jo større rum og jo højere loftet er i, desto større skal tasuetten være. Ellers forsvinder den smalle profil simpelthen mod baggrunden for et omfattende rum. Men opgaven med dette element er at "samle" væggene og loftet sammen. Hvis profilen er for bred, vil han i et lille rum "spise" dyrebart rum. For at gøre det lettere at beregne størrelsen af ​​soklen, se tabellen over proportioner.

Tabel 1. Proportional beregning af loftets højde og rummets størrelse.

Plinth loft polyurethan DECOMASTER

Duropolymer er et moderne, miljøvenligt materiale, der har en høj densitet (400 kg / kubikmeter), hvilket øger modstanden af ​​dekorative elementer af dette materiale til mekaniske skader og ydre påvirkninger. Det er en sammensat polymer opnået fra højdensitets polystyren skum.

Ved fremstilling af DECOMASTER dyuroprofile tilsættes råkul pulver til råmaterialets sammensætning, som har den unikke egenskab af et absorberende stof, som absorberer skadelige kemikalier fra indendørs luft, der stammer fra byggeri, efterbehandling og lakering.

Decomaster dyuroprofile (duropolymer sokkel, lister) er ikke underordnet i styrke til sine modstykker, der er lavet af udvalgte egetræ, mens de har fordele i forhold til træ eller MDF:

 • ikke underkastet deformation
 • over tid krymper ikke;
 • besidder fugtbestandighed
 • det er ikke underkastet råtning;
 • absorberer ikke lugt.

Duropolymer slagfaste elementer skal anvendes på steder, der er udsat for mekanisk påvirkning af møbler. Duroprofile er ideel til brug i rum med høj luftfugtighed. Installation af produkter udføres ved hjælp af selvdrejende skruer. Det anbefales at male duropolymer bundplade med akryl- eller dispersionsmaling. Indenfor gulvet giver stifter og lister en kanal til ledninger.

Virksomheden "Dekomaster" tilbyder Duroprofil i klassisk stil, lavet i Tyskland. Her kan du købe gulv og loft sokkel af duropolimer, samt lister dekoreret med ornamenter.

Polyurethan loftsprofil

610,00 gnid / stk.
305,00 gnid / meter

625,00 gnid / stk.
313,00 gnid / meter

1250,00 gnid / stk.
625,00 gnid / meter

1244,00 gnid / stk.
622,00 gnid / meter

622,00 gnid / stykke
311,00 gnid / meter

1200,00 gnid / stk.
600,00 gnid / meter

600,00 gnid / stk.
300,00 gnid / meter

604,00 gnid / stk.
302,00 gnid / meter

1208,00 gnid / stk.
604,00 gnid / meter

587,00 gnid / stk.
294,00 gnid / meter

1174,00 gnid / stk.
587,00 gnid / meter

581,00 gnid / stk.
291,00 gnid / meter

1162,00 gnid / stk.
581,00 gnid / meter

625,00 gnid / stk.
313,00 gnid / meter

1250,00 gnid / stk.
625,00 gnid / meter

563,00 gnid / stk.
282,00 gnid / meter

1126,00 gnid / stk.
563,00 gnid / meter

568,00 gnid / stk.
284,00 gnid / meter

1565,00 gnid / stk.
783,00 gnid / meter

3130,00 gnid / stk.
1565,00 gnid / meter

446,00 gnid / stk.
223,00 gnid / meter

892,00 gnid / stk.
446,00 gnid / meter

731,00 gnid / stykke
366,00 gnid / meter

1462,00 gnid / stk.
731,00 gnid / meter

721,00 gnid / stk.
361,00 gnid / meter

1439,00 gnid / stk.
720,00 gnid / meter

2336,00 gnid / stk.
1168,00 gnid / meter

794,00 gnid / stk.
397,00 gnid / meter

1588,00 gnid / stk.
794,00 gnid / meter

698,00 gnid / stk.
349,00 gnid / meter

1396,00 gnid / stk.
698,00 gnid / meter

1618,00 gnid / stk.
809,00 gnid / meter

3238,00 gnid / stk.
1619,00 gnid / meter

1011,00 gnid / stk.
506,00 gnid / meter

2021,00 gnid / stk.
1011,00 gnid / meter

Polyuretan taggrunde og tagger af duropolymer hjælper ikke kun med at skjule uregelmæssighederne i loftet og væggene, men også at understrege interiørets stil. Og takket være specielt lette materialer kan de endda fastgøres til gipsplader eller lofter. Vores online-butik præsenterer af høj kvalitet, omkostningseffektive og elite modeller af forskellige mærker: ORAC Decor og ORAC Axxent (Belgien) gardinstænger, Europlast (Rusland) gardinstænger, Fabelloi Decor (Malaysia), Art Flex, Decomaster (Kina), Decor-Dizayn (Sydkorea). Cornices af polyurethan Perfect er præsenteret i tilstrækkelig detaljer.

Typer af polyurethan taggrunde, som implementerer online butik "Lepmarket" i Moskva:

 • Glat loftsprofil. De er lavet af skumplast med høj densitet. Universelt velegnet til ethvert interiør, der forstærker indtryk af statisk, ren og kortfattet.
 • Polyuretan taggrunde med et mønster eller ornament er designet gennem legen af ​​lys og skygge, den originale ornament understreger stilen på rummet. Velegnet til barok, jugendstil og eklektisk interiør.
 • Separat, vælg cornice under baggrundslyset, som er monteret 12-15 cm under loftet og udstyret med reflekterende folie og belysningsenheder. Det udfører to opgaver på én gang - praktisk og dekorativt: det giver ekstra sidelys og skaber effekten af ​​et "flydende loft".
 • Fleksible polyuretanskanter (bogstav F i kataloget - flex). De pynter karnapperne, halvtørrere og andre afrundede linjer. Bøjlenes fleksibilitet er individuel og afhænger af mærket.

* KARNIZ (tyske karnier), i arkitektur: en vandret kant på væggen, der understøtter bygningens tag og beskytter væggen mod rennende vand. Der er en mellemliggende cornice, der adskiller gulvene. Tagene er også den øverste del af entablaturen i arkitektoniske ordrer.

* Plint med - dekorative strimmel, forstærket vandret langs vægkrydset med gulv eller loft for at skjule det.

Du kan købe polyurethan gardin stænger ved at bestille i vores online butik uden at registrere eller ved at ringe til telefonnummeret på webstedet.

Eaves med en glat profil

Polystyren loftlister begyndte at blive produceret i Belgien tilbage på 50'erne ved hjælp af ekstruderingsteknologien - klemmer ud af en varm smeltedigel gennem en profilåbning af en hurtigt størkende masse.

Eaves med en glat profil er lavet af polyethylen med høj densitet. Polyuretan (polyurethanskum) - det mest effektive og nu populære materiale til stucco, blev opfundet i 30'erne af XX-tallet i Rusland. For produktion af stucco begyndte at bruge det i Europa i slutningen af ​​60'erne. I dag er loftet cornice en polyurethanprofil, der har et højt niveau af styrke og er letvægt.

Fordele ved polyurethan loft lister:

 • lys;
 • Modstandsdygtig mod fugt
 • Eaves fra polyurethan ikke smuldrer og ikke knække med tiden;
 • Perfekt rengørbare;
 • Økologisk sikkert, i denne henseende, kan anvendes i alle lokaler, herunder planteskoler og soveværelser;
 • Visuelt øge rummets højde;
 • Nem installation;
 • Har et minimum af ledd;
 • Optimal ved udsmykning af omkredsen;
 • Kan males i enhver farve i overensstemmelse med stilen på dit interiør.

Hvad er loftet taggrene?

Både indenlandske og udenlandske producenter af dekorative loftsplanker tilbyder i dag et stort udvalg i deres kataloger:

 • Eaves med en glat profil;
 • Eaves med et ornament;
 • Eaves af den skjulte belysning. Til belysning kan du bruge LED-, neon- eller fluorescerende lamper.

Fleksible hjørner har fundet bred anvendelse.

Da polyurethan er et fugtighedsbestandigt materiale, kan loftskærme af polyurethan installeres i værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I badeværelser eller puljer. Polyuretan kan modstå store temperaturudsving, så gardinestængerne kan bruges til dekoration af arbors, forskellige havebygninger, pavilloner, lukkede verandaer, terrasser, loggier og andre uopvarmede lokaler.

I vores katalog af taggrunde er der mere end 600 navne på dekorative loftsplanker med en glat profil fra de mest kendte indenlandske og udenlandske producenter:

 • Eaves af Evroplast (Rusland);
 • Cornices Orac Axxent (Belgien);
 • Eaves Orac Decor (Belgien);
 • Cornices Fabello Decor (Malaysia);
 • Eaves NMC (Belgien);
 • Eaves Lepninaplast (Rusland);
 • Perfect Cornices (Kina);
 • Cornices Decomaster (Kina).

I vores onlinebutik kan du købe loftafskærmninger fra polyurethan med levering, ved hjælp af en online-butik, eller bestil taggafler med tallene på hjemmesiden. Vores ledere er klar til at rådgive dig om ethvert spørgsmål i forbindelse med udvælgelse, levering og installation af loftlister.

Eaves med en glat profil

Vis efter mærke:

Eaves med en glat profil fra polyurethan - en af ​​de mest krævede formater af en stucco støbning. Hemmeligheden omkring populariteten af ​​denne type indretning er enkel og ligger i sin alsidighed: loftet cornice med en glat overflade uden et ornament vil nemt passe ind i det overordnede stuk ensemble, der kombinerer med andre elementer.

Glatte loftsprofiler (cornices) af polyurethan kan være konkave eller konvekse, kombinere flere geometriske elementer og trin. I vores katalog er modeller af forskellige størrelser præsenteret, hvilket gør det muligt at bruge glatte gardinstænger til at dække hullerne i dekorationen, for eksempel for at skjule de grimme samlinger af væggene og loftet.

Afhængigt af opgaverne kan du i kataloget "Home Decor" vælge ikke kun direkte gardinstænger, men også fleksible polyuretanprofiler. Strukturen af ​​sådanne elementer er tilsat gummi, så de er uundværlige, når du skal designe radiusoverflader - nicher, kolonner osv....

"Husindretning" © 2001-2018
Shopbyggeri og efterbehandling materialer: facade stucco og stucco af polyurethan.

Glat profil loftsplint

Loftet soklen er præsenteret med en glat profil i vores butik Domremont meget bredt. Alle globale producenter producerer uden undtagelse bulebord af forskellige størrelser i bredde og højde.

Område og mærker af loftsplint

Loftsplintens profiler er også meget forskellige i konturer. Et stort antal loftsplinter fra hele sortimentet kan produceres ikke kun i hårde men også i fleksible versioner.

I samlingen af ​​Oár Décor, Europlast, Decomaster, Perfect er der loftsplinter, der er designet specielt til at belyse rummet. Loftsplanker til belysning har en bredere nedre kant, som giver dig mulighed for at give en solid støtte til bordpladen imod væggen uden at påvirke loftet.

Folien, der ligger på indersiden af ​​loftsplinten, gør den uigennemsigtig underfra og giver dig mulighed for at styre strømmen af ​​diffust lys, hvilket gør loftet lyst, højt, som om det skyder.

Materiale til fremstilling af loftsplint anvendes meget anderledes. Denne polystyren, og gips og træ, som en værdifuld art, og ikke særlig, det er en simpel plastik. Alle disse materialer er enten ikke holdbare og brændbare, eller vanskelige at installere, eller blot miljøskadelige.

Vi kan overveje, at Belgien er fødestedet for polyurethanloft soklen, det var der, der i 50'erne begyndte at bruge ekstruderingsteknologi. Polyethylen med høj densitet blev brugt som et råmateriale, som forresten blev opfundet i det trediverne af det tyvende århundrede i Rusland.

Køb loftslister

Køb loftsplint er en af ​​de bedste måder at gøre interiøret i ethvert værelse visuelt komplet.

Brugen af ​​loftsplint, ud over æstetiske funktioner, giver dig også mulighed for at skjule fejl i reparationen eller endda installation af bygningen.

Fra et æstetisk synspunkt kan loftsplinten tilskrives evnen til at bringe enkelhed, elegance og fuldstændighed af kompositionen til interiøret.

Med en praktisk loftssokkel, er huller og unøjagtige led, som fremkommer som følge af opbygning af krympning eller af andre årsager, let maskeret.

Vi tilbyder at købe den mest praktiske i drift, nem at installere og omkostningseffektiv til kostpris, bundplader af polyurethan.

tagudhæng

I alt 129 produkter

Polyuretan loft lister

Eaves - en uerstattelig detalje af ethvert interiør. At være den færdige del af loftet blødgør overgangen til væggen, gør linjerne komplette og harmoniske. Afhængig af bredden, stilen, kompleksiteten af ​​strukturen kan polyurethan cornice være både et praktisk, men usynligt element i indretningen og en ægte udsmykning af rummet.

Polyurethan Eaves Catalogue

Det belgiske firma Orac Decor har udviklet en fremragende samling af stilfulde loftslister. Kataloget præsenterer minimalistiske designprodukter, såvel som strukturelt komplekse, rige på designmodel. På grund af den holdbare polyurethan produkter vil tjene dig i mange år, samtidig med at den oprindelige appel opretholdes.

Sortimentet er præsenteret med slanke produkter af en tilbageholden moderne stil, respektable klassikere med et elegant ornament og udførlige hjørner med barokstyk. Takket være dette kan du hente detaljer, der passer perfekt ind i et hyggeligt privat hus samt et stramt kontor eller en luksuriøs restaurant.

Orac Decor producerer profiler af forskellige former med en bredde på 2,3 til 26,6 cm. Afhængigt af opgaven kan du købe en subtile, smalle polyurethan-loftskærm eller en bred multi-level model, der kan blive en højdepunkt i indretningen.

Vil du give rummet mere komfort? Ceiling cornice lavet af polyurethan med skjult belysning hjælper dig med dette. Takket være den velkonstruerede profilformular giver den indbyggede LED-strimmel et blødt diffunderet lys, der sætter dig op for at opnå en god hvile og afslapning.

Til arbejde i værelser med komplekse geometri, foreslår Orac Decor at købe i Moskva et fleksibelt loftplade af polyurethan. Det kan være klassisk eller kantet.

Derudover findes i vores online butik multifunktionelle universelle modeller. De kan bruges, herunder som gulvstifter, som plader til vindue og døråbninger.

Hvordan man vælger en polyurethan takskærm til loftet

For at få produktet til at se harmonisk ud i det indre, er det vigtigt at huske nogle regler for valg af loftlister:

 • - Den brede sokkel skjuler visuelt højden af ​​rummet. Derfor anbefales det at anvende det i rummelige høje værelser. Ellers vil finishen se for massiv ud.
 • - Store lister på taggrænserne vil se godt ud i store værelser med højt til loftet.
 • - En profil, der er ens i farve til takets lyd, vil visuelt gøre rummet højere.
 • - En bred profil malet i væggenes farve vil gøre rummet visuelt mindre.
 • - Kontrastplade takflader - en fantastisk løsning til store værelser.

Køb loftsplint polyurethan

Vores butik er den officielle leverandør af produkter Orac Decor. Takket være dette vil prisen behageligt overraske dig på loftsplinten lavet af polyurethan. Til din opmærksomhed - et komplet udvalg af produkter, garantibevis fra producenten og professionelle konsulenttjenester. Med os kan du ikke kun købe loftsskovler lavet af polyurethan, men også branded samling og forbindelsesblandinger.

Foretag en ordre er meget enkel. Du skal tilføje din yndlingsposition til kurven, angive antallet af emner og udfylde et program. På grund af at lageret ligger i Moskva, indser vi, at alle ordrer er rettidige.