PVC film til loftsloft engros

Højkvalitetsfilm til hævede lofter - er nøglen til pålideligt design. Den er fastgjort på en speciel profil lavet af aluminium eller plast direkte under loftet. Virksomheden "Folien" tilbyder at købe pvc-film i bulk til en overkommelig pris. Vi bestiller produkter fra dokumenterede producenter med de relevante certifikater.

Typer af lærred til hævede lofter

Materiale til hævede lofter er af følgende typer:

 • PVC (svejset vinylfilm);
 • fra sømløse stof.

Den første visning er lavet til individuel konfiguration af dit værelse. Teknologien består i svejsning af strimler på en speciel maskine. Under installationen strækkes den med en gaspistol og fastgøres til den forberedte profil.

Loftet af det sømløse stof er lavet af et enkelt ark, der er imprægneret med polyurethan. Den er fast uden yderligere montering og strækning. Materialet er ikke bange for temperatur ekstremer og er miljøvenligt.

Vores firma tilbyder en bred vifte af film fra producenten i forskellige farver og teksturer. De mest populære er sådanne muligheder malerier fra Kina:

Den blanke loftsfilm er forskellig fra andre spejlbilleder. Med denne teknik kan du visuelt udvide rummet. Matt materiale passer ind i ethvert interiør og vil ikke give en refleksion. Sateen har en perle glans og virker blændende hvid. Måske produktionen af ​​multi-level design.

I vores firma kan du købe lærred af enhver art. Omkostningerne afhænger af det valgte materiale, dets tekstur og størrelsen af ​​rummet.

Salget udføres pr. Telefon. Også webstedet giver en prisliste med engrospriser. Vi tager hensyn til kundernes individuelle ønsker, når de bestiller.

Pvc stretch loft fabrikanter

CTN blev etableret for over 30 år siden. I dag har virksomheden formået at blive en anerkendt leder på det europæiske marked. CTN-mærket er velkendt ikke kun i Frankrig, men også i Belgien, Spanien, Storbritannien og også i Rusland.

CTN var oprindeligt kendt som producent af dekorative produkter til dekoration af reklamestande på udstillinger og andre arrangementer. Da de første stræklofter dukkede op i Frankrig, som hurtigt begyndte at vinde popularitet, organiserede CTN produktionen af ​​PVC-film. Takket være den løbende forbedring af produktionsteknologien af ​​PVC-film formåede CTN-specialisterne at opnå fremragende kvalitet af selve produkterne samt en misundelsesværdig konsistens: CTN har en af ​​de laveste produktionshastigheder på nuværende tidspunkt!

CTN er en af ​​de første virksomheder, der formåede at organisere hurtig levering til forbrugeren - kun 24 timer. CTN har altid været særlig opmærksom på at sikre overholdelsen af ​​PVC-folien fremstillet med europæiske miljø- og brandsikkerhedsstandarder.

Stræk loft produktion

Strækpladeproduktion i Moskva er ASBKOs hovedaktivitet.

 1. 1. Vi har en bekvem beliggenhed, i Moskva selv, nær metroen.
 2. 2. Vi har en hel liste over komponenter.
 3. 3. Uopsættelig produktion af klæder uden ekstra omkostninger.
 4. 4. Der er levering, også hurtig levering.
 5. 5. Vi udfører dealer træning, vi leverer alt relateret marketing materiale.
 6. 6. Vi arbejder uden fridage.
 7. 7. Vi udfører den sværeste opskæring af lærred i Moskva, andre producenter vender sig til os.
 8. 8. Fleksibelt rabatkort afhængigt af mængden.
 9. 9. Ved produktion af nedlagte lofter 5 år.
 10. 10. Ordrer accepteres indtil kl. 20.00 pr. E-mail eller telefon. Vi arbejder døgnet rundt.

Materialer præsenteres af forskellige producenter (mærker) i bredde fra 1,5 meter til 5 meter forskellige teksturer: mat, glans (lak), satin og forskellige farver (tal i kataloget).

Vi leverer basale ydelser: Spike af forskellige farver, Spike krøllede sektioner, Indvendig udskæring.
Vi laver en fotoudskrivning, komplekse aluminiumstrukturer på flere niveauer, malingsindsatser.

Materialet lanceres i produktion på basis af et måleark fra kunden, som er bygget i specialprogrammer. Kunden kan købe ogarpunenny materiale eller på skåret.

Vi beskæftiger os med produktion af miljøvenlige efterbehandling materialer (stretch lofter) professionelt, vi har moderne udstyr og dygtige håndværkere. Vores egen linje giver os mulighed for at reducere produktionsomkostningerne til et rimeligt minimum med konsekvent høj kvalitet.
Stræklofter - dette er den bedste løsning for enhver lejlighed. De er nemme at installere, de er miljøvenlige, efter installation er der ingen snavs, de fleste har god kvalitet og lave priser.

Stages af stretch loft produktion

 • uddannelse
  Det omfatter måling af loftet område af eksperter, definitionen af ​​strækloft med materiale, farve og tekstur. Et katalog vil hjælpe i udvælgelsen, da der er et stort antal filmruller af forskellige farver og teksturer på lager.
 • skæring
  Det sker i henhold til kundetegninger ved hjælp af specialprogrammer, der beregnes af loftet og tilstedeværelsen af ​​sømme.
 • Loftproduktion
  Det går ifølge tegninger, der skærer fra PVC-film. Dette tager højde for tilstedeværelsen af ​​buede sektioner, udskæringer mv. Afhængigt af ordren.
 • Ogarping på maskinen
  Inkluderer svejsning på kanterne på harpunet - "lås" af blød PVC. Ved hjælp af det kan kluden fastgøres i en stewt, der ikke tillader det at sænke.
 • pakning
  Det starter umiddelbart efter produktion af loftet og kontrol af kvalitet. Tøjet rulles op, pakket i en tre-lags pimply film, hvorpå data fra klienten sættes.
 • Levering til kunden
  Selskabet selv kan producere det, eller hvis loftet installeres uafhængigt, er det muligt selvforsendelse.

Gunstige tilbud fra ASBKO til forhandlere og grossister

ASBCO-firma - producenter af stræklofter i Moskva inviterer grossister, autoriserede forhandlere, udviklere og et team af dekoratører til at samarbejde og garanterer for vores del opfyldelsen af ​​forpligtelser og fordelagtige tilbud.

Brands: Stretch Ceiling Manufacturers

Vores firma leverer film til hængende lofter fra førende producenter. I vores arbejde bruger vi kun vores certificerede materialer.

I sortimentet Mos Silling kan du vælge og købe PVC filmbaner og stofbaner fra følgende producenter af stretchlofter.

Producent PONGS

Pongs (TM Pongs Textil GmbH) er en tysk producent af stoffer til stræklofter, der har været på markedet i over 100 år.

I dag er virksomheden en stor fremstillingsvirksomhed, hvis produkter har vundet verdensomspændende anerkendelse.

Stræklofter Pongs er lavet i henhold til moderne teknologi på højteknologisk udstyr. Dette giver materialer med høj kvalitet og det nødvendige niveau af miljøvenlighed, hvilket er bekræftet af produktcertifikater og et stort udvalg af lærred.

Tyske stræklofter Pongs er repræsenteret af PVC-film af forskellige teksturer og farver og stofklæder.

TM Descor (descor)

Brand Descor - stof stræklofter Pongs. Fabrikanten producerer flere typer stofprodukter:

 • Descor: universale lærred, der præsenteres i otte grundtoner.
 • De akustiske lofter i Descor (Descor Acoustic) har lydisolerende egenskaber. Installationen af ​​sådanne malerier forbedrer rummets akustik. Tøj fås i hvid og sort.
 • DESCOR stjerne er sequined lærred. Fås i fire farver.
 • DESCOR design designet til fotoudskrivning på stræklofter. Tekstilservietter af denne type er ideelle til at anvende et mønster eller mønster.

TM Lackfolie (Lacfol)

Lakfol varemærket er et blankt (lak) stretch PVC stof fremstillet af Pongs. Stræklofter af lak tekstur er præsenteret af producenten med 150 nuancer af film.

TM Mattfolie (Matfol)

Matfol varemærket er matt og satin PVC stretch stof fremstillet af Pongs. Duftstoffer varierer i filmtekstur og farve. Mattfilm har en grov overflade og ca. 30 nuancer. Sateen film har en glat overflade med den lyseste perle glans og omkring 20 nuancer.

TM Effektfolie

Dette er en dekorativ struktur af PVC film. Sortimentet af producenten af ​​lærredet med effekten af ​​en metaloverflade, med en krøllet tekstur af forskellige farver, samt gennemskinnelig lærred.

Karakteristik af PVC Pongs film:

 • Tykkelsen af ​​PVC-film er 0,18 mm.
 • Bredde i ruller: 1,3 meter, 1,4, 1,5 1,8, 2 og 3,25 meter.
 • En bred vifte af nuancer.
 • Brandbekæmpelsesklasse - КМ1 (ikke brændbart) Л2 - (tændes ikke).
 • Kvalitetensklassen af ​​filmen - B1.
 • Minimum temperatur: op til -2 ° C.
 • Vedligeholder en vandbelastning - 100 l / m².

Producent MSD

MSD er en kinesisk producent af stræklofter. Virksomheden producerer PVC film med forskellige teksturer og farver.

Ved produktion anvendes det moderne udstyr og teknologier, færdige produkter afleverer certificering i henhold til de europæiske standarder. Derfor opfylder kvaliteten af ​​kinesiske stræklofter hygiejniske krav og brandbestemmelser.

Selskabets sortiment er blank, mat, satin, dekorative PVC film teksturer. Bredde af klud i ruller fra 1,5 meter til 5 meter.

Producent Clipso

Det europæiske firma Clipso er en producent af stof til stræklofter. Cliffau lærredene er lavet i Frankrig i overensstemmelse med ISO 9001 standarder. Virksomhedens produkter er efterspurgte på verdensplan takket være produktets høje kvalitet.

Clipsos stræklofter er fremstillet af polyesterstof, der undergår yderligere behandling med en polyurethanforbindelse. Denne produktionsteknologi giver høj styrke og holdbarhed af materialet, på trods af at tykkelsen af ​​banen kun er 0,3 mm og dens vægt er op til 300 g. Produkterne modtog Oeko-Tex-mærket og den højeste A + -score. Tøjets maksimale bredde er 510 centimeter.

I fabrikantens produktsortiment er stræklofterne universelle (standard), akustiske, specielle, gennemskinnelige. Bredt udvalg af farver.

Kompetent valg af film til stræklofter: 3 typer overflade

PVC - det mest populære strækloft Stretchloft - måske den mest optimale måde at dekorere overdelen på i moderne interiør. Det giver dig mulighed for at skjule alle uregelmæssigheder i dette loft, ret holdbart og æstetisk. Der er to typer stræklofter - PVC og stof, og den første er særlig populær på grund af sine gode tekniske egenskaber og en temmelig attraktiv pris.

Filmtykkelse for hævede lofter og andre parametre

Loftet, der er lavet af polyvinylchloridfilm, er designet til at betjene sine ejere i lang tid, opretholde rummets æstetiske udseende og være miljøvenlig. Imidlertid vil kvaliteten af ​​et sådant loft og dens nemhed være direkte afhængig af den valgte belægning.

Præsenteret på hjemmemarkedet Typer af film til hævede lofter har følgende tekniske egenskaber:

 • Tykkelse fra 0,15 mm til 0,35 mm;
 • Bandbredde op til 5 m (normalt ca. 2,7 m);
 • Ekstremt tryk fra 100 kg / kvm.

Jo tykkere PVC, jo mere mærkbar er vedhæftningerne i loftet, men med korrekt installation, selv den tykkeste film, forbliver sømene næsten usynlige.

På trods af sin lille tykkelse er PVC-loftet stærkt nok

Hvis du vil undgå ledd, hvis det er muligt, er det bedre at vælge en film med en strimmelbredde, der overstiger bredden af ​​rummet. Nogle producenter producerer forholdsvis brede muligheder. Men når du vælger en film, skal du først og fremmest være opmærksom på kvaliteten og ikke på bredden, så loftet ser friskt og fejlfrit ud så længe som muligt.

På trods af sin lille tykkelse er PVC et relativt slidstærkt materiale, som let kan modstå, for eksempel et skud af champagnekork eller en oversvømmelse fra uagtsomme naboer. Men i det andet tilfælde for at eliminere konsekvenserne skal du ringe til teknikere, der vil demontere en del af loftet, dræne det akkumulerede vand og derefter bruge en særlig enhed til at tørre, varme filmen og geninstallere den.

Film til stræklofter: forskellene

PVC er en ideel mulighed for hævede lofter også på grund af den brede vifte af muligheder, der er tilgængelige på markedet for denne belægning.

nemlig:

 • Med en mat finish;
 • Med satinoverflade;
 • Med en blank overflade.

Glat loft afspejler hele rummet, og udvider derfor visuelt rummet. Den matte finish supplerer den hyggelige atmosfære og kan forveksles med almindeligt maleri. Satincoating er en granuleret blank finish.

Fordelen ved det blanke loft er, at det visuelt øger rummets rum.

Filmens type skal vælges afhængigt af det rum, hvor det vil blive strakt. Den glansede film kan vælges i de mest varierede farver, mens den matte fangst efter installationen kan males i den ønskede farve med en almindelig akrylmaling. For at installere et PVC-loft anvendes en speciel enhed, der opvarmer temperaturen i rummet. Under påvirkning af varme bliver filmen strakt og let monteret. Efter afslutningen af ​​arbejdet og genoprettelsen af ​​den normale temperatur samles filmen igen og danner en perfekt jævn loftsbeklædning.

Imidlertid er ikke alle typer af film installeret på denne måde. Ikke så længe siden optrådte en særlig type film på markedet - Koldt stræk, det vil sige koldspænding. Ifølge monteringsvejledningen til denne film er det ikke nødvendigt at opvarme det inden installationen. Dette forenkler arbejdet med at montere strækloftet og lindrer husets beboere fra en ubehagelig lugt under reparationsarbejdet. Sådanne film har endnu ikke opnået tilstrækkelig popularitet blandt kunderne, især på grund af prisproblemet.

Stretch Ceiling Film Manufacturers

Kvaliteten af ​​det fremtidige loft afhænger direkte af filmens valg, eller rettere producenten heraf. Find en god producent, og lav derefter et depositum i fremtiden ubekymret og lang levetid uden reparation.

At vælge den rigtige film bestemmer loftets kvalitet.

På markedet kan du finde film produceret i følgende lande:

 • Tyskland;
 • Frankrig;
 • Rusland;
 • Kina;
 • Belgien.

Tysk film Pongs er den dyreste på hjemmemarkedet. Og med god grund er kvaliteten af ​​denne film fremragende. En sådan film er miljøvenlig, og dens bredde kan nå 3,25 m, så under installationen er der ikke behov for at lave hyppige pigge. Blandt andre tyske film er der mærker af Lackfolie, Mattfolie og Descor, men de to første er separate varemærker af samme Pogs, og den sidste er slet ikke PVC.

Når du vælger en kvalitetsfilm, bør du foretrække det tyske firma Pongs

Renolit eksisterer stadig blandt tyske mærker, men produktionen af ​​denne film foregår hovedsageligt i Kina, som kun sælges til europæiske priser på grund af virksomhedens brede produktionsnetværk.

Det franske mærke Alkor Draka, som faktisk produceres i Holland, har ingen negative karakteristika enten blandt arbejdere eller kunder, men på grund af den lille bredde på rullerne (2 m) er pigge synlige, når den er installeret, og prisen på filmen er ret høj. I øjeblikket findes der ingen eksisterende producenter af gode film i Rusland, men produkterne fra Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder kan forblive i de gamle aflejringer af reparationsorganisationer. Men af ​​begrundede grunde er det bedre at opgive den russiske PVC til fordel for den kinesiske modpart for samme pris, men kvaliteten er meget højere.

Kinas filmfabrikker er repræsenteret på PVC-markedet af flere mærker: Botai, MSD, Hailide, Longwei og Yuli. Men de eneste gode muligheder er MSD og Hailide, som let forveksles med kvalitet og udseende. Belgien tilbyder PVC mærke Polyplast, men du bør bemærke, at denne film faktisk er lavet i Kina, og ikke den bedste kvalitet, det vil sige, at Polyplast kun sælger kinesisk film.

Når du vælger et materiale til et strækloft, behøver du ikke at jagte mærket. Først og fremmest skal du være opmærksom på kvalitet og kassere stereotyper: nogle gange betyder det ikke pålideligt dyrt.

Karakteristik af MSD film til stræklofter

Den bedste kombination af pris og kvalitet i øjeblikket er den kinesiske film MSD, ikke for ingenting, der er det mest populære valg af kunder i øjeblikket.

MSD har følgende forskelle fra sine modparter:

 • Webbredde op til 5,1 m;
 • Lavet af koreansk miljøvenlig plast;
 • Fabrikanten bruger ikke kridt som en del, derfor er den mere holdbar;
 • Egenskaber ved maskinproduktion indebærer ikke overførsel af vægt fra en maskine til en anden, derfor er mængden af ​​støv minimeret;
 • Overholder alle brandkrav og standarder for overholdelse.

I en kinesisk fremstillet MSD-film kombineres pris og kvalitet med fordel.

De væsentligste ulemper ved at bruge denne film kan betragtes som en høj procentdel af dens fejl, da det er i stor efterspørgsel, og andre uærlige virksomheder forsøger at tjene penge på det.

Kvaliteten af ​​MSD-filmen fremgår allerede af, at nogle skrupelløse virksomheder i hjemlige lejligheder installerer MSD i stedet for den tyske eller franske film, mens kunderne ikke klager over og forbliver tilfredse med resultatet.

Hvad skal filmen for hævede lofter (video)

Normalt reparationer er dyre. Men at spare på strækloftet er ikke det værd. Faktisk vil i dette tilfælde dets levetid falde, og reparationer vil blive krævet meget tidligere.

PVC film til hængende lofter: fordele og ulemper ved materialet, fabrikanter og applikationsfunktioner

Hvem laver PVC-film? Er dette materiale godt for alle? Er der noget alternativ til det? Er der nogen nuancer at overveje, når du vælger dette materiale? Lad os prøve at finde ud af det hele.

Det ligner et lager af råvarer fra et firma, der beskæftiger sig med installation af nøglefærdige lofter.

Stretch loft materiale

Lad os starte med en kort gennemgang af materialerne. Hvad gør stræklofter, hvad er miljøvenlighed af stræklofter?

Polyester imprægneret med polyurethan

Dette materiale fremkom noget senere PVC-film; Vi vil dog med vilje nævne det først. Det er trods alt ønskeligt at overveje funktionerne i polyvinylchlorid, fra et alternativ, er det ikke?

Så hvad kan vi fortælle om dette materiale?

 • Det er et forstærkende net af polyesterfiber, imprægneret med polyurethan.
 • Ved installationen har kluden ikke brug for forudgående skæring. Den rulles lige før installation direkte fra rullen.
 • Materialet er frostbestandigt. Det bevarer sine egenskaber fuldstændigt ved lave temperaturer.
 • Den mekaniske styrke af strækloftet baseret på syntetisk stof er udover ros. At rive en klud er det kun muligt meget at have prøvet.
 • Materialet er malet efter installationen. For at gøre dette skal du anvende de sædvanlige akrylmaling.
 • Da polyesterstoffet ikke strækker sig - kan komplekse virksomheder og linjer ikke oprettes med det.
 • Polyesterstof lækker vand. Derudover er det dårligt hvidvasket af snavs, primært fra det uundgåelige fedt og sod i køkkenet (se. Kan du lave et loft i køkkenet: anbefalinger).
 • Med alle disse kvaliteter er materialet meget dyrere end PVC.

I tilfælde af sømløse stræklofter er valget af farver mindre. Imidlertid kan de males efter installation.

Polyvinylchlorid

Nå, hvad med en sådan film til lofter? Hvad kan man sige om dette materiale?

 • PVC-film til lofter fremstilles i ruller op til fem meter brede. Muligheden for at svejse et par lærredstrimler gør det muligt at oprette stræklofter og større bredde.

Bemærk venligst: Den maksimale bredde af PVC-film til stræklofter produceret i Europa er 270 cm til matt og satinfilm Pongs (Tyskland). Andre producenter producerer endda ruller med en bredde på højst to meter. Noget bredere er Kina.

 • Loftene er absolut vandtætte. Når der oversvømmes ovenfra, samles vandet i sænketaket og kan drænes gennem ethvert hul i den.
 • Det bredeste udvalg af farver og teksturer er til rådighed. PVC - lofter kan laves af enhver regnbuefarve og være blank, mat, gennemsigtig, med virkningerne af den stjerneklar himmel og en metallisk glans.
 • Polyvinylchloridfilm er nem at rengøre; samtidig samler det ikke forurening (se. Sådan vasker du loftslofter).
 • Materialet understøtter ikke forbrænding - et bestemt plus for boliger med komfur opvarmning.
 • Materialet er plastik, det strækker sig godt. Jo højere temperaturen er, jo større er forlængelseskoefficienten. Til installation af lofter anvendes en varmepistol, der opvarmer luften i rummet til temperaturen i saunaen; Dette gør det nemt at strække lærredet.

En varmepistol bruges til at spænde lærredet.

Priserne på materialet ved begyndelsen af ​​udseendet af stræklofter i landet var imidlertid ublu, da produktionen og samlingsteknologierne udviklede sig og samtidig faldt udseendet af konkurrence til ret rimelige værdier.

Er det rigtigt, at PVC-film har nogle fordele? Ligner det perfekte materiale til lofter?

Med et par forbehold:

 • Arbejdstemperaturen for et strækloft lavet af polyvinylchlorid er ikke lavere end +5 grader.
 • Filmen er let revet, hvis du hakker den med en skarp genstand. Når du reparerer lejligheden og transporterer dimensionelle genstande, skal du være forsigtig.

Et stort udvalg af farver giver dig mulighed for at bruge meget uventede farver. Kan du lide det røde loft?

producenter

Hvilke europæiske producenter af film til hængende lofter er mest populære i post-sovjetiske rum?

 • Renolit blev grundlagt i Tyskland for mere end 60 år siden. I øjeblikket er virksomhedens fabrikker placeret i hele Europa; Loftfilm er kun en lille del af sit sortiment.

Filmene produceret af dette firma er den dyreste af alt i det nuværende marked. Bredden af ​​det producerede materiale er 130 centimeter.

 • Under mærket Lackfolie fremstilles PVC-film af det tyske firma Pongs. Priserne er noget mere overkommelige i forhold til den tidligere producent. Hovedsageligt på grund af egenskaberne ved transport af filmen fra produktionspunkterne til stedet, så at sige, om rebranding.

PVC film produceret af dette firma med en bredde på 130 og 180 centimeter.

 • Det italienske selskab Malpensa producerer film i ruller under eget navn. Og denne producent vil glæde os over kvaliteten af ​​sit materiale: Udgivelsen af ​​filmen udføres på det nyeste udstyr under den årlige overvågning af teknikere.

Virksomheden leverer kun filmen i hvid, blank, mat og satin. Bredde af ruller - 200 centimeter.

Her, til loftets udsmykning anvendes denne film.

 • Det franske selskab Alcor Draca er beliggende i byen Liancourt. Det producerer filmbredder på 130 og 180 centimeter.
 • Producenten Polyplast oprindeligt fra Belgien tilbyder PVC plader med en bredde på 250 centimeter og 300 centimeter.

Bemærk: bredden af ​​filmen er angivet i rullen. Den faktiske afstand fra en svejsning til en anden ved installation af stræklofter vil være ca. 20 centimeter mere.

Kinesiske producenter af PVC-film tilbyder ofte kvalitet, der ikke er ringere end europæiske, til meget lavere priser. For eksempel, med en lille engros ordre, vil prisen på en blank film være på $ 0,65 / m2, matte - 0,63.

Det er meget informativt, forresten, at sammenligne disse tal med omkostningerne til nedhængte lofter på det russiske marked. Det starter fra 350-400 rubler per kvadratmeter. Selvfølgelig under hensyntagen til måling, svejsning, skæring og installation.

Af producenterne værdig opmærksomhed, offhand kan kaldes MSD, Botai og Tianan. I deres produkter kombineres rimelige priser med konsekvent høj kvalitet.

Kinesiske producenter tilbyder ikke kun film af fremragende kvalitet, men også større bredde sammenlignet med europæiske virksomheder.

konklusion

Det er nemt at se, at PVC-film til stræklofter har meget få ulemper, og fordelene ved materialet er indlysende. Hvis du stoppede på dette materiale - kan du kun godkende dit valg. Succeser i reparation!

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Begynder at reparere i en lejlighed eller hus, skal der lægges særlig vægt på loftets afslutning, hvilket er den vigtigste del af ethvert interiør. Loftfladen stikker fra selve tærsklen.

Belægningen skal ikke kun være smuk, men har også visse præstationsegenskaber. Valgmuligheder for efterbehandling er der meget, men hævede lofter, for nylig, fastgjort på toppen af ​​vurderingen.

Overvej i detaljer, hvilke produkter der tilbyder de største producenter.

De har fået popularitet på grund af deres fremragende udseende, nem installation og fremragende egenskaber, som forbliver uændrede i mange år. Når der installeres en belægning, der kun varer et par timer, er der ikke noget papirkurven tilbage. Lukket overflade kræver ikke forberedelse, alle meddelelser og mulige mangler vil skjule materialet.

Det er et lærred og en ramme (baguette), lavet af plast eller duralumin, til installation.

Lerret kan være lavet af stof (polyester) eller PVC.

Sammenligning af vævede og filmtyper:

 • fugt modstand og fugt modstand;
 • elasticitet;
 • genanvendelighed;
 • modstand mod lugt og kemikalier
 • kan vaskes
 • nem gør-det-selv installation;
 • evnen til at montere komplekse strukturer.
 • modstand mod skader
 • komplekse former kan ikke oprettes;
 • dårligt klare lækager
 • genmontering er ikke mulig
 • problemfri installation;
 • dampgennemtrængelighed.
 • svag modstand mod mekanisk skade
 • tilstedeværelsen af ​​en søm.
 • lille udvalg af farver;
 • kompleks installation;
 • dårligt rengjort af snavs.

Præsenteret på markedet en række modeller, giver dig mulighed for at vælge dækning for ethvert interiør.

Filmlofter er repræsenteret af producenter i et stort udvalg af forskellige nuancer og teksturer: blank, mat, med metalliske og nacre effekter, satin og marmor, med perforeringer (med lysene slukket, simulerer en stjerneklar himmel), almindelig og trykt. Til belysningsanordningen kan der anvendes en gennemskinnelig film.

Fotoprint kan anvendes til ordre ved hjælp af øko-solvent, ultraviolet latex metoder. Omkostningerne ved denne service varierer fra 1 til 2 tusind rubler. pr. kvadratmeter.

Loftet, der er fremstillet af stof, kan kun være kedeligt. Det kan dog males med akrylfarvestoffer, og hvis du er træt af farver, skal du male igen.

Hvis du vælger den type loftsbeklædning, skal du være opmærksom på formålet med rummet og til dine egne ønsker for at dekorere overfladen. Efter at have studeret præstationsegenskaberne for begge typer lofter, kan du vælge en passende mulighed for dit værelse.

Overvej, hvad er de bedste producenter af disse produkter i Rusland.

Førende producenter

Det er vigtigt! Produkter, der tilbydes på hjemmemarkedet, skal certificeres i overensstemmelse med lovgivningsstandarderne i Den Russiske Føderation.

Selvfølgelig åbner vurderingen af ​​producenter af spændingsprodukter europæiske fabrikker - de tilbyder det højeste kvalitetsprodukt.

De mest kendte og velrenommerede er franske virksomheder. Deres produkter har fremragende kvalitet, lang levetid og fremragende udseende. Desuden har teknologien selv loftloftanordning længe været kaldt "franske stræklofter."

Det er temmelig vanskeligt at bestemme hvilken fabrikant der er bedre. Du bør fokusere på de foreslåede teksturer og farver, egenskaber, nogle nuancer af installationen, samt din egen tegnebog.

Lofter fra frankrig

Flere store virksomheder leverer deres produkter til det russiske marked.

Virksomheden Normalu, der producerer sine produkter under Barrisol-mærket, har produceret i næsten 50 år. I løbet af denne tid, der løbende forbedrede produktionsteknologien, fik hun mere end 80 patenter.

Deres samling overstiger 200 nuancer. De film, der anvendes af Normalu, har et M1-brandbarhedsindeks ifølge franske krav. Dens tykkelse er kun 0,17 - 0,18 mm.

Produktlinjen er præget af et stort udvalg af standardmodeller samt akustiske, lyse, perforerede lofter. Med fotoudskrivning kan du oprette et luksuriøst og unikt billede.

Prisen for produkterne i dette firma er 1200-1400 rubler / m2.

 • CTN (Creations et Techniques Nouvelles)

Dette franske mærke har været på markedet i 30 år. Dens planter er også placeret i Belgien, Spanien og Det Forenede Kongerige. CTN-filmen har den højeste miljøpræstations kategori A +.

De foreslåede overtræksteksturer:

Flerfarvede film med suede-effekt er i stor efterspørgsel.

Dukkens bredde er 1,4 og 2,2 m. Og de spænder fra 500 til 1100 gn. / Kvm.

Produktionen af ​​lofter er blevet tilpasset hos denne virksomhed i ca. 30 år, og produkterne på det russiske marked har vist sig fra den bedste side. Meget holdbar (trækstyrke 120-150 kg / cm2), der er resistent over for forskellige påvirkninger af lærredet, vil dekorere interiøret i flere årtier.

Ved hjælp af et unikt monteringssystem Extenzo er det muligt at omhyggeligt behandle rummets højde. Designene kan installeres kun 3 cm fra bundfladen.

 1. Farveområdet har over 100 muligheder, flere teksturer er også tilgængelige: mat, glans, satin, "under huden", "under ruskind", metallisk.
 2. Med antibakteriel imprægnering.
 3. Filmtykkelse: 0,15-0,2 mm.
 4. Webbredde 1,3 - 2 m.

Den gennemsnitlige pris er 900 - 1900 rubler. pr. kvadratmeter.

tysk

Tyske producenter har også med succes produceret i lang tid, deres produkter er lige så populære.

Bekymringen har været involveret i produktion i mere end 40 år.

Der tilbydes 130 nuancer af blanke og matte materialer. Duftens bredde: 1,5, 2,2 og 3 m. Filmtykkelsen er 0,18 mm.

Stofmaterialerne har en lille celle, de er glatte til berøring. Samlingen har en interessant tekstur kaldet "Alupigment". Takket være de anvendte metalliske paletter spiller stoffet interessant, når lysene er tændt.

Priserne starter fra 1000 rubler.

Virksomheden blev grundlagt i Tyskland, men efter 12 års eksistens blev produktionen af ​​PVC-film overført til Tjekkiet.

 1. Glosset lærred har en bredde på 1,3 m, matte kolleger fås i to meter version. Tykkelsen er 0,16 - 0,18 mm.
 2. Et lag antiseptisk kan påføres stoffet, hvilket eliminerer muligheden for skimmelsvamp eller svamp.
 3. Prisen på lærredet begynder med 500 rubler.
 • Renolit AG

Bekymringen har produceret i 70 år, den har mere end 30 virksomheder spredt rundt om i verden. Virksomheden tilbyder mere end 200 typer blomster og teksturer.

Loftet af denne tyske producent ser dyre og ædle ud. De er lavet af super stærk, åndbar, antistatisk, sikker film.

Omkostningerne på 1 kvadratmeter starter fra 700 rubler. og kommer til 2.000 rubler.

Fra Schweiz

 • CLIPSO

Clipso kan kaldes forfader for produktionen af ​​stofmalerier.

 1. Denne producent kan også henføres til franske virksomheder. Som brugt i fremstillingen af ​​lofter film produceret i Frankrig.
 1. Den tydelige kvalitet af disse lofter er evnen til at bruge dem, når de geninstalleres. Polyesteren i stoffet er imprægneret med polyurethan, hvilket gør det muligt at øge vandbestandigheden.
 2. På linjen er der akustiske modeller, let transmitterbare, antibakterielle klud.
 3. Clipso produkter modtog en økologisk kategori "A +".
 4. Til installation anvendes en baguette under installation, hvor der ikke er behov for en sokkel, da en stribe på højst 4 mm forbliver i det synlige område.

Tøj fås i bredder på op til 5,1 m. Prisen kan variere fra 700 til 1500 rubler.

Pålidelighed, sikkerhed, der anvendes i fremstillingsprocessen og installationen af ​​stoffet, samt komponenter af høj kvalitet, samt malingens dæmpede farve, vil du gerne have i lang tid. Afsluttet med en patenteret plastikprofil, der forhindrer sandsynligheden for at sænke nettet, som lovet af installationsvejledningen:

På grund af den bilaterale imprægnering af stofklæder med polyurethan, såvel som påføring af et laklag, opnås materialets fugtighedsbestandighed.

Sammenligning af teksturer af tre producenter af stofmalerier:

 1. I udseende ligner materialet satintekstur af PVC. Dybest set malet i pastelfarver.
 2. Den vigtigste indikator for Cherutti-produkter er miljøsikkerhed. Det er muligt at installere i børns og medicinske institutioner.
 3. Separat vil jeg nævne de italienske producenters akustiske modeller, som giver fremragende lydisolering på grund af det skum-lydabsorberende lag.
 1. Fås i bredder på 2, 3,6, 4, 4,4 og 5 meter.
 2. Prisen overstiger 950 rubler. for 1 kvm

Produkter af belgiske producenter

Belgiske producenter tilbyder produkter til en lavere budget i forhold til franske priser.

 • Polyplast (Polyplast Trading Manufacturing Company (PTMC))

Virksomheden producerer film og stoftyper. Bredden af ​​malerierne varierer fra 3,2 til 5,5 m.

Det skal bemærkes, at filmen leveret af denne producent er lavet i Kina eller Argentina, hvor bekymringen har fabrikker, men man kan ikke sige, at den er af dårlig kvalitet. Prisen på kittet fra producenten Polyplast: i gennemsnit 800 rubler per kvadratmeter.

italiensk

 • Malpensa S.R.L.

Virksomheden har kun produceret i 10 år, men formåede at etablere sig på dette marked. Produktlinjen er blank, satin og mat.

Filmens bredde er 2,2 m, dens tykkelse er 0,13-0,22 mm. Omkostningerne ved filmen: 270 - 450 rubler per kvm.

Fra Holland

 • Alkor Draka

Fabrikanten har 60 års erfaring i produktion af PVC film og lofter, der konstant forbedrer teknologien. Produktionsanlæg er placeret i Holland og Frankrig.

I samlingen af ​​materialer, ud over standardmodeller, kan du finde marmoreret teksturer, moire eller ruskind. Filmbredde: 1,5 m. Prisen pr. 1 kvm er ret høj: 1400 - 1800 rubler.

kinesisk

Kinesiske lofter introduceres i stigende grad på vores marked. Ofte adskiller disse film sig ikke i kvalitet og holdbarhed, men der er flere fabrikker, hvis produkter måske konkurrerer med europæiske.

Dette firma har bevist sig fra den bedste side og frigiver kvalitetsprodukter.

 1. Webbredde: op til 5,1 m.
 2. Filmtykkelse: 0,17 - 0,18 mm.
 3. Filmen er lavet af miljøvenlig plastik, har en antibakteriel belægning.
 4. Produkterne er certificeret i henhold til ISO, modtaget kategorien "A +" for miljøsikkerhed og brandmodstand, tildelt klassen "KM1".
 5. MSD producerer en blank, matte spejl, perlemorfarve, gennemsigtig film samt en printcoating.
 6. Omkostningerne starter fra 300 til 350 rubler / m2. I øjeblikket er der en tendens til dens vækst.

Fabrikken i dette firma producerer film til mange kendte bekymringer, den har fremragende egenskaber.

Teknologier og kvalitetskontrol implementeret på fabrikken giver mulighed for at producere lofter, der fuldt ud overholder europæiske standarder.

 1. Der fremstilles lærred op til 5,6 m bred. Valget af teksturer er ret forskelligt: ​​glans, satin, matte.
 2. Omkostninger: fra 500 gn. / Kvm.
 3. Men ikke alt er uklar med kvaliteten af ​​kinesiske produkter. Ofte tilbyder leverandører kinesiske forfalskede produkter fra europæiske fabrikker.

Hvis du ikke ved, hvordan du bestemmer producenten, så skal du kigge efter mærker på kanten af ​​lærredet. Der er normalt sat europæerne. Når der ikke er europæisk mærke på lærredene, er filmen sandsynligvis lavet i Kina.

Også hvis der er et europæisk frimærke og bredden af ​​PVC-stoffet er mere end 3 m (som ikke findes blandt producenter fra Europa), kan det betyde en leverandørs ond tro.

Det er vigtigt! Mærkning tyske producenter sætter ofte på kinesiske produkter.

Forfalskning, der udstedes for produkter af velkendte bekymringer, er det vanskeligt at skelne visuelt. Efter tid, efter installationen, vil den falske følges.

Russiske virksomheder

 • Saros design

Virksomheden har produceret siden 2000. I øjeblikket fremstilles produkter på 8 fabrikker.

Teknologien giver mulighed for at producere lærred op til 5,5 m bred. Kunder tilbydes flere teksturer: blank, mat, satin. Beherskede teknologien til produktion af optioner med effekten af ​​stjerneklar himmel, såvel som akustiske produkter.

Omkostningerne afhænger af typen af ​​tekstur varierer mellem 670 og 900 rubler / m2.

Virksomheden har etableret sig som en god præstation til overkommelige priser. Pris: fra 450 rubler per kvm.

Anlægget har været involveret i produktion i lidt over 10 år. Produktionen af ​​film og stof malerier er blevet lanceret. Prisen på belægninger starter fra 550 rubler.

Ikke så længe siden, en ny teknologi, der kombinerer fordelene ved film og stofmaterialer.

Lofter lavet ved hjælp af denne teknologi er fri for mange af ulemperne ved filmbelægninger:

 1. filminstallation er lavet uden brug af varmepistoler;
 2. drift er mulig ved temperaturer op til minus 30;
 3. mangel på lugt;
 4. Tekstilens bredde når 3,6 m, hvilket gør det muligt for ikke for store lokaler at afslutte uden sømme.

På grund af fremkomsten af ​​denne teknologi i landhuse og loggier kan du bruge overfladen mere økonomisk materiale. Det er værd at bemærke, at den russiske producent Simplex tilbyder lignende sømløse PVC-lofter produceret af ICE-teknologien. Omkostninger: 600 - 700 rubler. pr. kvm

Læs også andre dele af artiklen:

Vi tilbyder på dette emne at se videoen.

Det er svært at besvare spørgsmålet om, hvilken fabrikant af stræklofter der er bedre. På markedet er der tilskud: fransk, tysk og schweizisk.

Deres produkter er tidsprøvede, men det er det værd. De puster i ryggen af ​​kinesiske og russiske virksomheder, der er involveret i produktion for ikke så længe siden, men gradvist bringer produktkvaliteten til europæiske.

For at du ikke skal gentage færdiggørelsen over tid, bør du omhyggeligt studere egenskaberne ved hvert mærke, gøre dig bekendt med certifikaterne og konsultere eksperter.

vigtigste

PVC-Market Company tilbyder engros PVC film til produktion og installation af stræklofter i ruller fra et lager i Moskva.

Der er et stort sortiment af hvid, farvet og tekstureret film til stræklofter fremstillet af MSD Premium og MSD Classic, repræsenteret af forskellige webbredder: 1,4, 1,8, 2,0, 2,2, 2,4, 2,6, 2,7, 3,0, 3,2, 3,5, 3,6, 3,8 4,5, 5,0 m.

Tilgængelighed opdateres jævnligt af containerleverancer, som giver dig mulighed for altid at have en bred vifte af hvid- og farvefilm på lager. Vores sortiment omfatter en stor serie af MSD Premium og Classic planter.
Den uigennemsigtige film til stræklofter i ruller en shagreen nr. 6 bredde er 140 - 360 cm og nr. 3 bredde er 380 - 500 cm.

Vores firma garanterer sine kunder den høje kvalitet af hele produktsortimentet og kun originalerne, vi er imod forfalskninger.

På lager PVC film til stræklofter i ruller Pongs lavet i Tyskland.

- matte 19-1303 og satin 19-303 pong med bredder på 200, 270 og 325 cm

- Glans 30-303 Pong 130, 180 og 325cm bred

- Descor Pongs D-Premium 00900069 og D-Premium 00900050 310, 350, 410, 450 og 505 cm brede

- Lackfolie og Descor, MSD.

Vores firma garanterer originalproduktion af MSD og Pongs.

PVC-Market er et komplet sortiment af indretning og udvalg af stræklofter af enhver kompleksitet for kontor og hjem.

Produktion af PVC-strækloft

Vores firma foreslår at købe PVC en klud til stræklofter til den gunstige pris. Polyvinylchloridfilm (international betegnelse - PVC) har fremragende egenskaber. Dette gjorde det muligt for hende at blive udbredt i hele verden. I øjeblikket udføres produktionen af ​​mange fabrikker i Tyskland og Kina. På grund af dette er materialet lave omkostninger.

PVC loft omkostninger

Prisen på loftet kan findes ved at ringe til +7 (495) 769 5304; +7 (495) 788 4746 eller lav en anmodning.

Dette er en af ​​varianterne af strækloftet, der er baseret på en tynd PVC-film, der er fastgjort omkring rummets omkreds i en baguette, der danner en flad loftsoverflade, hvor lyskilder er fastgjort (lysekroner og spotlights). Udvendigt er loftet helt fladt og kan ikke adskilles fra det sædvanlige solide loft.

Sortiment af PVC film til lofter, på lager

Yderligere arbejde med fremstilling af PVC-loft (intern produktion, HDTV-maskiner)

 • Hjørnebehandling
 • Buet afsnit
 • Indvendig udskæring
 • Central søm
 • Farvekombination

Komponenter til PVC lofter (på lager)

 • PVC indsats hvid, sort, farve
 • PVC indsats hvid, sort, farve
 • PVC-indsatsen er hvid, i split. baguette
 • Usynlig aluminiumsemballage
 • Loft aluminium baguette
 • Opdele aluminiums baguette
 • Harpoon til synlig, usynlig baguette

Anvendelsesområde

Kan bruges i alle bygninger i private hjem samt i kontorer. En række forskellige materialer gør det muligt at forfine ethvert værelse.

Til stuer egnede gennemskinnelige muligheder med placering af lamper under gulvet. Til køkkener er der specielle matte og blanke løsninger, der tåler den øgede temperatur over madlavningen. I badeværelset og toilet er det bedst at installere et vandtæt ark. Med en lækage af vand og spildevand vil det spare fra dyre reparationer. Efter at have bemærket problemet, skal du kun annoncere det til dine naboer, og derefter ringe til guiden, hvem der forsigtigt skal skylle vandet uden at skulle udskifte komponenterne.

Moderne råmaterialer til produktion er miljøvenlige. Dette tillader installation i børnehaver og hospitaler.

Producenter af PVC-strækloft bruger højkvalitets råmaterialer og moderne teknologi. På grund af dette får produkterne sådanne egenskaber som:

 • Lav pris. Prisen på PVC-stræklofter overstiger ikke andre typer finish, idet der tages hensyn til, at garantien for dem er 15-20 år.
 • Funktionalitet. Tøjet er let at rengøre.
 • Holdbarhed. PVC film til hævede lofter med korrekt spænding mister ikke udseendet i mange år.
 • Æstetik. Produktionen af ​​PVC-lofter indeholder muligheden for at anvende et fotoprint.
 • Sikkerhed. Filmen brænder ikke. Det udsender heller ikke giftige stoffer.
 • Pålidelighed og holdbarhed. I modsætning til en suspenderet eller slattede loftkonstruktion kan filmbanen beskytte mod oversvømmelser fra lejligheden ovenfor.

Vi tilbyder at købe PVC-lofter i Moskva

Vi tilbyder at købe PVC film til stræklofter til lavpris engros og detailhandel. Vi er forhandlere af de mest kendte producenter af dette byggemateriale.

Produktionsomkostningerne er angivet i prislisten. Du kan købe PVC til stræklofter med hjemmelevering, samt med installation. Installation i Moskva og Moskva-regionen udføres af mestere med erfaring. En kvalitets stretch sikrer et godt kig på dit værelse i mange år.

Når du bestiller PVC eller stofversion, skal du sørge for, at den ønskede farve, type og størrelse, der er angivet i ansøgningen, findes i vores lager.

Hvorfor foretrækker at købe varer fra os

Køb lærred fra os kunder motiverer:

 • Lav pris. Vi bruger ikke formidlere.
 • Høj kvalitet. Alle leverede produkter bliver geninspekteret. Parametre såsom spændingskraft, filmtykkelse vurderes.
 • Bredt udvalg. Du selv kan være sikker på de forskellige typer lærred og deres farver. Køb vil være en lysbegivenhed for dig i bogstavelig og figurativ forstand.

Pas på forfalskninger

Ofte tilbyder svindlere brandede muligheder til priser, der ligger langt under markedspriserne. Ved køb af sådanne produkter indser kunden ikke, at den bliver færdiggjort med materialer af ukendt oprindelse. Ved fremstilling af stof kan der anvendes giftige stoffer. Det foreslåede materiale har også ofte sænket styrkeegenskaber. Dette påvirker holdbarheden negativt.

PVC stræklofter

Fig. 1. Stretch PVC loft fra vores designer. Det var monteret blank og satin lærred fra Pongs (Tyskland)

Stræklofter PVC (Polyvinylchlorid) er nemme at installere, praktisk, funktionel, egnet til enhver form for interiør. Hvad de er, hvordan og i hvilke lande de produceres, og hvad er deres fordele i forhold til andre typer loftbelægninger?

Hvilke typer PVC-lofter er?

Fig. 2. Eksempler på matte, satin og glatte teksturer (fra venstre til højre)

PVC lofter omfatter følgende sorter:

 • Glans. De skelnes af en "lak" overflade med en spejl effekt og glans. De reflekterer og spredter lys fra lamper, hvilket øger belysningen af ​​værelserne.
 • Matt. Har rolige pastellfarver, efterligner gips.
 • Satin. Fremstillet af PVC, men efterligner den silkeagtige struktur af satinstof, hvorfra deres navn stammede fra. Karakteriseret af perle glans og delikat tekstur.

Produktion af PVC-lofter

Fig. 3. Rullemaskine til fremstilling af polyvinylchloridfilm

Loftproduktion begynder med produktion af PVC film. Det er en blanding af polyvinylchloridpolymer (dette er PVC) med varmestabilisatorer, som forhindrer deformation af filmen, når den opvarmes, og blødgørere, der sikrer elasticiteten af ​​nettet. Derudover tilsættes farvepigmenter. Blandingen opvarmes for at fuldføre homogenitet og passeres gennem rullemaskiner (kalenders). Resultatet er et lærred.

Klæder erhverves direkte af firmaet, der installerer lofter. Hvert loft er lavet individuelt i henhold til tegningerne svarende til rummets størrelse. Duftene er skåret i størrelse med + 10% til krympning og svejset på HDTV-maskiner ("højfrekvent strøm"). Derefter svejses en harpun på kanten af ​​nettet - en plast- eller aluminiumsprofil med fremspring, der sikrer nettet til en baguette.

Fabrikanter af stræklofter

PVC lærred til lofter produceres i Rusland, Kina og Europa - i Frankrig, Tyskland, Italien og Belgien. Hver producent har ulemper og fordele.

Europæiske producenter af PVC-film

Fig. 4. Produktionskomplekset af firmaet Pongs (Tyskland)

Europæisk PVC-film er af højeste kvalitet og miljøvenlighed samt forskellige farver. Garantien på den er mindst 10 år. Der er alle hygiejne- og hygiejneattester, klæder leveres med firma mærkning. Tykkelsen af ​​banen er 0,13 mm. Glans af europæiske malerier er mere mættet end kinesiske kolleger.

En af de førende ledere i produktionen af ​​PVC-stoffer er det tyske selskab Pongs (Pongs Textile). Det producerer en række glatte stoffer - Lackfolie og matte - Mattfolie, som pålideligt efterligner dekorative gips. En anden linje - Effektfolie - indeholder lærred med perlemorøs og præget.

Kinesiske producenter af PVC-film

Fig. 5. MSD Production Complex (Kina)

Kinesiske stræklofter er lavet på moderne europæisk udstyr, så kvaliteten er lidt ringere end tysk og er ca. 2 gange billigere. Tykkelsen på lærredet - 0,13 mm, bredde - fra 3 til 5 m, som giver dig mulighed for at afslutte rummelige værelser uden sømme. Blandt minusserne - et lille antal nuancer og tilstedeværelsen af ​​folder på lærredet (folderne afviger over tid). Den anerkendte kinesiske producent af stretchstoffer - MSD Corporation, der blev grundlagt i 2002. I 2010 modtog hun alle nødvendige tilladelser og certifikater for at sælge sine malerier i Rusland.

Et alvorligt problem med kinesiske malerier er, at de ofte er falmede. Dette gælder også for MSD-produkter. Derfor er det nødvendigt kun at købe lærred fra betroede leverandører og være opmærksom på udseendet og lugten ved køb. Alle PVC-stoffer har en lille specifik lugt. Men for et PVC-stof af høj kvalitet forsvinder lugten efter installation helt inden for 2 til 3 dage, hvis den varer længere, sandsynligvis er det en falsk.

Russiske producenter af PVC-film

Fig. 6. Produktionskompleks af Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder (Rusland, Tatarstan)

I Rusland fremstilles lærred til PVC-lofter i Ivanovo (IvNIIPIK) og i Tatarstan (Kazan-kunstværk af kunstlæder). Desværre er kvaliteten af ​​russiske stræklofter ifølge eksperter ikke helt op til hinanden. Ulemperne omfatter blænding og striber på den glatte overflade og den maksimale bredde af lærredet på 1,4 m, hvilket indebærer tilstedeværelse af sømme, når man afslutter store rum. Tykkelsen af ​​russiske lærred er 0,18 mm, på grund af dette strækker de sig værre under installationen. Garanti på russiske malerier - 3 år.

Blandt fordelene er et stort antal nuancer, sanitære og hygiejnecertifikater af den statlige prøve og lave omkostninger. Russiske lærred vil koste 20% -30%, billigere end europæiske på grund af lavere transportomkostninger fra udlandet. De kan være en god budgetmulighed, men hvis der ikke er behov for ekstremt hårde besparelser, er det værd at bo på kinesiske eller europæiske producenter.

Karakteristika af stræklofter lavet af PVC

Fig. 7. Liste over de vigtigste egenskaber ved PVC-lofter

Stræklofter af PVC har følgende egenskaber:

 • polyvinylchlorid er sikkert for mennesker (forudsat at PVC-stoffet er fremstillet i overensstemmelse med alle standarder);
 • PVC lofter er ikke brændbare, fugttætte, indeholder ikke organiske stoffer, det vil sige "ikke tiltrække" bakterier, svampe, insekter mv.
 • ipoallergenny;
 • "afstøde" støv, snavs og statisk elektricitet;
 • let at rengøre - nok våd rengøring hver 1 - 2 måneder. Du kan læse de detaljerede anbefalinger til pleje af spændingsmaterialet;
 • opretholde t fra 0 til 40º;
 • levetid - mindst 10-15 år.

Bredden af ​​malerierne varierer fra 1,4 m til 5 m - det afhænger af fremstillingslandet.

Fordelene og fordelene ved PVC-lofter

Fig. 8. Designet flerskikts PVC-strækloft med belysning

PVC lofter har betydelige fordele i forhold til andre typer af overflader - gipsplader, lofter, lofter og lattæpper lavet af aluminium eller plastlameller. De består af følgende:

 • Stræklofter - den billigeste måde at trimme hovedloftet på (med undtagelse af plastering eller efterbehandling af tapet). Og det nemmeste og mest effektive, hvis hovedloftet er ujævnt, med stærke forskelle. PVC-lærredens overflade er perfekt flad og glat, mens gips, gipsvæg og loftslofter "giver" en grov overflade.
 • PVC-knive beskytter pålideligt mod lækage ovenfra. Således kan 1 m² PVC stof klare 100-120 liter vand. Efter oversvømmelsen skal du bare åbne en speciel ventil og dræne vandet. Ingen anden dækning giver denne mulighed.
 • Vandmodstand. Velegnet til brug i badeværelser og andre rum med høj luftfugtighed. Gipsvæg er kontraindiceret til gips. Racklofter i badeværelser kan "tåle" over tid, og derudover kommer der kondens på dem.
 • Spændbeklædninger monteres i 3 - 4 timer uden støv og snavs - det er nok at tage møblerne ud af rummet. Gipsvæg er placeret 5-10 dage, kan plastering tage op til 5 - 7 dage, loftslofter sættes 2 - 3 dage, slatted (afhængig af gulvplads) - mindst 8 - 10 timer.
 • Giv bedre lydisolering end gips og gipsplader, selv uden brug af lydisolerede materialer.
 • Lider ikke af krympning af huset, som det er tilfældet med gipsplader eller gipsstrukturer, som under krympning kan begynde at knække. Derfor er det bedste valg for nye bygninger.

Deres levetid er 10-15 år i forhold til 2-3 år nær pudsede lofter og 5-7 år ved hængning. Gipsvæg vil vare 10 år, men kan kræve maling og reparation af revner. Og stadig - ved bevægelige stræklofter kan PVC fjernes, tages væk med dig og installeres på et nyt sted. Dette kan ikke gøres med nogen anden form for loftsbeklædning.

Ulemper og minuser af PVC-lofter

Fig. 9. To-niveau stretch loft i stuen med en lysekrone og lamper

Der er PVC-lofter og ulemper i forhold til andre typer loftbelægninger. De er få, men de skal stadig være opmærksom på:

 • På den billige finish gips uden konkurrence i forhold til andre typer af belægninger. Derudover vil det "spise" kun 2 - 3 cm af højden af ​​rummet, mens PVC lofter i gennemsnit - 10 - 15 cm.
 • Med hensyn til holdbarhed er lath lofter stadig foran stræklofter, da de kan vare i 25 år.
 • Hvis væggene i rummet er i en beklagelig tilstand (gammel, smuldrende osv.), Vil det sandsynligvis kræves, at der installeres et strækloft. Hvis dette ikke er muligt, så skal du igen gipsere loftet eller lim tapetet.
 • Stræklofter kræver valg af lamper med lamper med en kapacitet på ikke over 35 - 50 W, ellers begynder de at smelte. De kan ikke hænge meget tunge lysekroner eller andre designs, som de begynder at sænke. I sådanne tilfælde er det værd at foretrække gipsvæg.
 • PVC-stof kan briste, hvis det beskadiges af en skarp genstand. Derfor bør de ikke placeres i børne-, billard- og andre "farlige" værelser.

Farvepalette til hævede lofter

Fig. 10. Ifølge farvepaletten kan du nemt vælge den ønskede farve af PVC-lærred, som passer perfekt ind i din lejlighed.

Farvepaletten af ​​blanke glanslofter i PVC har op til 150 lyse, mættede farver på RAL-skalaen for enhver smag. Paletten af ​​matte og satinplader er mindre og indeholder ca. 30-40 bløde pastellfarver. Satin lærred er også kendetegnet ved deres usædvanlige silkeagtige tekstur og perle glans. Tøj kan efterligne ruskind, læder, marmor, leopardhud osv.

Stræk loft design

Fig. 11. Eksempler på mulige designs af PVC-loft: Fladniveau, flydende, med fotoudskrivning, enkeltniveau, flerfarve osv.

Udformningen af ​​PVC-lofter indebærer et næsten uendeligt antal løsninger. Blandt dem er:

 • enkle single-level systemer;
 • Multilevel systemer af flere niveauer eller helt af PVC-klud eller med gipspladestrukturer, kan strukturerne selv være af nogen form;
 • flydende lofter, suspenderet på specielle profiler, som om "flyver" i luften med en indramning af LED-belysning;
 • zoneinddeling ved hjælp af lodde klud af forskellige farver og teksturer;
 • tilrettelæggelse af alle baggrundslyssystemer, herunder fiberoptiske systemer, der simulerer en stjerneklar himmel, auroras osv.

Det er nemt at give en højdepunkt til PVC-lofter ved hjælp af fotoudskrivning, for hvilke der ikke er nogen begrænsninger. Du kan vælge mellem et stort antal billeder fra kataloget, du kan også bruge billeder fra dit personlige arkiv eller internettet.