Hvilken fabrikant af stretchlofter at vælge?

Kontakt os, og vi vil fortælle dig, hvilket stretchloft der passer bedst til dig! Vi vil fortælle om egenskaberne ved egenskaberne, uanset om det er værd at betale for landet eller mærket af webproducenten

Popularitets sammenligning

Når man beslutter hvilket strækloft der skal vælges, skal fabrikanten sammenligne 4 egenskaber: materialetype, tekstur, farve og pris.

Materialet bestemmer den varme eller kolde installationsmetode, om stoffet vil lade fugt igennem og hvor modstandsdygtigt det vil være at beskadige.

Fra teksten afhænger graden af ​​refleksion af lys fra loftets overflade og forvrængning af farve i forskellige lysforhold, derudover vil reglerne indstilles

Valget af farve er dikteret af personlig smag og design af rummet, det har ingen indvirkning på forbrugernes egenskaber.

Prisen taler ikke længere om kvaliteten af ​​produktet, men om sortimentet af farver, bredde og produktionsland af strækloftet.

(* Tidsplanen er baseret på statistikken over ordrer udført for perioden fra januar til september 2014.)

Kort beskrivelse af mærker

Vi repræsenterer en række producenter af stræklofter af verdens berømmelse, som "Nebosvod" kan installere i dit værelse. I modsætning til nogle ikke rene virksomheder opdager vi ikke mærkenavne og sælger ikke budgettet kinesisk papir til deres typer. Originalen af ​​producenter fra vores katalog er bekræftet af certifikater!

Pongs
Streklofter fra Tyskland er en direkte rival til det berømte franske loft Barrisol og fortjener den højeste ros. Pongs tilbyder en række PVC-stoffer fra 130 farver. Inde i mærket er dukkerne opdelt i linjer Lackfolie og Mattfolie. Glatte PVC lofter af fremragende kvalitet tilhører "Lackfolie". "Mattfolie" - mat og satin PVC linned. Alle har ekspressiv farve, høj elasticitet og fuldstændig fravær af folder, lugtfri. En virkelig tysk tilgang til kvalitet, moderne innovative produktionsteknologier i kombination med fleksible prispolitikker har bragt disse stræklofter til verdensledere. Læs mere

Descor
Descor-mærket er ejet af den tyske producent Pongs Group. Et særpræg ved Descor stofstræklofterne er deres brand- og antistatiske egenskaber. For nogle farver af lærred er brugen af ​​alu-pigment karakteristisk, som når belyset giver overfladen af ​​loftet et let metallisk glimmer. Også dette tekstilstof bruges i enheden lydisolerende loftet, på grund af stoffets særlige struktur. Den maksimale bredde på 5,1 meter. Sammenlignet med Clipso har Deskor en mere overkommelig pris, og for hvilken den har en højere efterspørgsel i segmentet af stofstræklofter. Læs mere

MSD
Den kinesiske spændeklud af PVC opfylder de højeste europæiske kvalitetsstandarder. MSD New Material Co. har produceret industrielle tekstiler siden 2002. Den unikke kvalitet af disse PVC canvases er bredde. 5 meter bredt lærred gør det muligt at montere dem ved hjælp af sømløs teknologi. Kombinationen af ​​fremragende kvalitet og budgetpriser tillader det kinesiske mærke at konkurrere med de anerkendte producenter fra Frankrig, Tyskland, Italien. MSD-produkter har fået bekræftet deres høje kvaliteter og sikkerhed i Rostekhnadzor i Rusland, selskabet "Nebosvod" har overensstemmelsescertifikater, der bekræfter dette. Læs mere

CLIPSO
Specialisterne i det schweiziske firma Clipso i 1997 er udviklere af tekstilstrækstoffer og et unikt system af deres fastgørelse uden brug af varmeapparater. I sine aktiver har mærket et blændende hvidt og fade-resistent mat stof stof, gennemskinnelig med gnistre, samt akustisk speciel akustisk, med antibakteriel belægning med smudsafvisende eller vandafvisende imprægnering. Clipso er valgt af dem, der ønsker at få premium stretch loft. Læs mere

Bestil importerede stræklofter i "Sky"

Certified lofter, de nyeste varmepistoler og eksplosionssikre cylindre.

Parternes ansvar, omkostningerne til materialer og installation er reguleret af kontrakten.

2 år - arbejde, op til 10 år - materiale. Vi har arbejdet i Moskva siden 2003.

Ring nu til ekspertudtalelse.

"Skywalk" begyndte sit arbejde i 2003. Selskabets ydelser omfatter produktion, salg, installation og reparation af lofter. Egen produktion, der ligger ved siden af ​​metroen Avtozavodskaya.

Hvordan vælger man den bedste producent af stræklofter og hvordan de adskiller sig fra prisen

Når man vælger den bedste producent af stræklofter, skal den moderne mand vælge mellem franske, kinesiske, tyske, italienske og russiske stræklofter.

Franske stræklofter

Standarden for kvalitet er franske stretchlofter. Udgifterne til dem gælder selvfølgelig ikke for budgetsegmentet. På hjemmemarkedet er franske varer værdsat for fremragende kvalitet. Holdbarhed og perfektion af tekstur er karakteristiske træk ved producenten. Sandt nok er der en ulempe. Bredden på produkter op til 2 meter med mærker som "CTN", "Alkor" og "Draka" tillader dig ikke at installere dem bekvemt i store rum.

Franske produkters ubestridelige værdighed - æstetisk udseende. For holdbarhed kan de sammenlignes med russiske kolleger. Sandt nok tilbyder franskerne en længere garanti.

De franske var de første i historien for at give menneskeheden teknologien om at anvende PVC (polyvinylchlorid). Disse udviklinger var oprindeligt engageret i selskabet «CTN». Det afdækkede tilstrækkeligt erfaringerne fra sine forgængere og skabte en stor bedrift med kontorer i Storbritannien, Spanien og Belgien.

Virksomhedens produkter betragtes som benchmark for pålidelighed over hele verden. Samtidig gennemfører virksomheden de mest usædvanlige beslutninger af designere inden for stræklofter. Egen produktion gør det muligt for virksomheden at kontrollere hele processen med produktion af lærred og konstant forbedre. Samtidig garanterer CTN rimelige priser for købere. Hjemmeside - www.ctn.fr.

Med hensyn til fastgørelsessystemer er franske produkter også de bedste, da de er fastgjort på aluminiumsprofilen ved hjælp af særlige harpunindsatser. Aluminiumsprofilen betragtes som en af ​​de stærkeste, og harponsystemet er den bedste klemme til stræklofter. For det andet er kileanlægget i de tredje perler.

Blandt de italienske stræklofter kan du finde attraktive klassiske modeller, der ikke er ringere i kvalitet til deres franske kolleger. Repræsentanten for de italienske stræklofter i Rusland er "Malpensa".

Tyske stræklofter

Tyske modeller er billigere end franske stræklofter, men kvaliteten er ikke signifikant anderledes. Stræk tysk strækloft er designet til 2 meter 70 cm. Hvis du vil købe tyske modeller, kan du gøre det fra de officielle repræsentanter for Pongs og Renolit.

Den mest populære repræsentant for tyske stræklofter på hjemmemarkedet er Pongs Textil GmbH. Virksomheden er kendt verden over og producerer Mattfolie, Lackfolie og Descor loft serien. I lang tid (siden 1913) har producenten tilbudt en anstændig kvalitet baseret på moderne innovative teknologier.

Et rigt udvalg af tekstur er Pongs virksomhedens visitkort. Til fremstilling af hævede lofter bruger hun et blankt, mat og satinstof. I dette tyske selskab tilbydes 130 forskellige nuancer af stræklofter.

Producentens prispolitik er designet til russiske borgere med mellem og høj indkomst. For øvrigt opretholdes normerne for økologi i Pongs produkter. Det opfylder europæiske krav. Hvert produkt har ledsagedokumenter fra producenten. Virksomhedssted www.pongs.de.

Tyske stræklofter fra "Renolit AG" af lak og satindug har mere end 140 nuancer. Virksomheden udvider konstant farvepalet og belyser alle de lovende ønsker hos kunderne.

I hendes kollektion finder du modeller, der gør din interiør stilfuld og komfortabel. Produkter fremstilles på det teknologiske højpræcisionsudstyr, gennemgår streng kvalitetskontrol i hvert trin. Produktion erfaring er blevet akkumuleret af virksomhedens specialister i de lange år, så selskabet garanterer kvaliteten og raffinement af dens stræklofter. Lær mere på www.renolit.com.

Russiske stræklofter

Russiske modeller fremstilles i fabrikker i Kazan og Nizhny Novgorod. Indenlandske produkter har betydelige ulemper. Det er kun beregnet til størrelsen af ​​loftet er ikke mere end 1,4 meter.

Russiske malerier er 1,5 gange billigere end deres udenlandske kolleger, der ofte tiltegner skalaerne, når de vælger stræklofter til deres fordel.

I Rusland producerer spændingsduken "Kazan-kunstleder." Det er den mest erfarne virksomhed i branchen. Anlægget lægger stor vægt på kontrollen med produktionsteknologi. Det har sine egne laboratorier, der giver mulighed for at spore hvert trin i produktionen af ​​produkter og udvikle metoder til forbedring af teknologien.

Kinesiske og russiske malerier har nogle gange en ujævn farve, de lugter når de opvarmes, så eksperter anbefaler at fokusere på franske produkter. Indenlandske producenter giver kun en garanti på sømmen. I retfærdighed skal det bemærkes, at russiske stræklofter forbedres i kvalitet hvert år.

 • På alle mulige muligheder for farvedesign vil stræklofter fortælle denne publikation.
 • Dette link indeholder materiale på to niveauer stræklofter.
 • Hvis du vælger et hængende loft til soveværelset, anbefaler vi vores artikel.

Belgiske stræklofter

De belgiske versioner leveres til det russiske marked af firmaet Polyplast. Fordel ved produkter - ingen sømme. Med eksterne overfladestudier siger eksperter, at belgiske stræklofter er tæt på ideelle.

Stretch lofter "PTMC Polyplast" tjente kundernes tillid på grund af kvaliteten og rimelige priser. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af plastklude, som også anvendes til fremstilling af møbler, tagdækning, lamineret gulv og endda bankkort. Sortimentet af det belgiske sortiment skyldes lakeret, satin og matte stræklofter med upåklageligt udseende, bredde på op til 4 meter.

Kinesiske stræklofter

Kinesiske producenter gør en attraktiv tekstur og overflade design, der kan konkurrere med europæiske kolleger. En anden fordel - strækloft kan strække sig til 5,5 meter. Fikseringssystemet til kinesiske plastklude. Det reducerer prisen på produktet, men giver ikke høj pålidelighed. Når stoffet opvarmes på grund af plastik, fremkommer en særlig lugt.

Hvilke materialer skal du vælge stræklofter

Når du søger efter belægninger til brug i hjemmet og i kontoret, skal du vælge materialer, der vil være populære i løbet af de næste 5 år. På grund af den aktive udvikling af innovative teknologier er der en konstant opdatering af designfunktionerne og teksturerne af stræklofter, derfor er det svært at tilpasse sig modetrends.

Stofmaterialer anvendes af tyske producenter ("Descor"), italiensk ("Cerutti"), schweizisk ("Clipso"). Kinesiske virksomheder har også kopieret den tyske "Descor" og tilbyder deres modeller.

Afhængigt af det anvendte materiale kan ophængte lofter opdeles i stof og film. Filmmodeller er klassificeret i matte, halvglans (satin) og blank.

Stofdække kan kun være sløv. De har en betydelig fordel - har ikke sømme. Kvalitativt stoflofter kan variere både i struktur og i tekstur. Deres overflader er glatte, grove og kedelige.

Ulempen ved matmalerier er et lille udvalg af farver. De er lavet af stoffer, der er imprægneret med polyurethan. Imprægneringens kvalitet påvirker produktets egenskaber: brandmodstand, antibakteriel virkning, styrke. I fremstillingen af ​​matte lofter er ikke lig med Frankrig og Schweiz.

Glossy lærred giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. De bruges inden for højteknologisk stil. For en harmonisk kombination af glans med resten af ​​indvendige detaljer kræves kombinationen med krom og metaldele. Glatte overflader gør ofte interiøret usmageligt. Mattoverflader er mere praktiske. De er ideelt kombineret med ethvert interiør. Ethvert billede kan anvendes på dem.

Hue stretch loft skal perfekt kombineres med møbler, tapet, gulv. Det er muligt kun at vælge loftet, efter at der er maling, byggematerialer og et designprojekt på dine hænder. På jagt efter et passende lærred til loftet, går sammen og prøver. Dette er den eneste måde at perfekt matche deres kombination.

Normalt falder skyggen af ​​de dekorative elementer under profilerne sammen med loftets hovedfarve. Men nogle gange kan du købe kontrasterende indlæg, der kombineres med andre indvendige detaljer. Den bedste mulighed i dette tilfælde ville være creme, guld og beige indsatser.

Brug af forskellige finish gør det muligt at kombinere højt til loftet med et unikt interiør. Når du vælger loftet til et lille rum, skal du få et let strækloft uden sømme.

Det er således indlysende, at der med den krævede mængde bør foretrækkes franskfremstillede stræklofter. For det andet er Tyskland, for det tredje er modeller af franske firmaer samlet i Belgien.

Stræk loft produktion

Strækpladeproduktion i Moskva er ASBKOs hovedaktivitet.

 1. 1. Vi har en bekvem beliggenhed, i Moskva selv, nær metroen.
 2. 2. Vi har en hel liste over komponenter.
 3. 3. Uopsættelig produktion af klæder uden ekstra omkostninger.
 4. 4. Der er levering, også hurtig levering.
 5. 5. Vi udfører dealer træning, vi leverer alt relateret marketing materiale.
 6. 6. Vi arbejder uden fridage.
 7. 7. Vi udfører den sværeste opskæring af lærred i Moskva, andre producenter vender sig til os.
 8. 8. Fleksibelt rabatkort afhængigt af mængden.
 9. 9. Ved produktion af nedlagte lofter 5 år.
 10. 10. Ordrer accepteres indtil kl. 20.00 pr. E-mail eller telefon. Vi arbejder døgnet rundt.

Materialer præsenteres af forskellige producenter (mærker) i bredde fra 1,5 meter til 5 meter forskellige teksturer: mat, glans (lak), satin og forskellige farver (tal i kataloget).

Vi leverer basale ydelser: Spike af forskellige farver, Spike krøllede sektioner, Indvendig udskæring.
Vi laver en fotoudskrivning, komplekse aluminiumstrukturer på flere niveauer, malingsindsatser.

Materialet lanceres i produktion på basis af et måleark fra kunden, som er bygget i specialprogrammer. Kunden kan købe ogarpunenny materiale eller på skåret.

Vi beskæftiger os med produktion af miljøvenlige efterbehandling materialer (stretch lofter) professionelt, vi har moderne udstyr og dygtige håndværkere. Vores egen linje giver os mulighed for at reducere produktionsomkostningerne til et rimeligt minimum med konsekvent høj kvalitet.
Stræklofter - dette er den bedste løsning for enhver lejlighed. De er nemme at installere, de er miljøvenlige, efter installation er der ingen snavs, de fleste har god kvalitet og lave priser.

Stages af stretch loft produktion

 • uddannelse
  Det omfatter måling af loftet område af eksperter, definitionen af ​​strækloft med materiale, farve og tekstur. Et katalog vil hjælpe i udvælgelsen, da der er et stort antal filmruller af forskellige farver og teksturer på lager.
 • skæring
  Det sker i henhold til kundetegninger ved hjælp af specialprogrammer, der beregnes af loftet og tilstedeværelsen af ​​sømme.
 • Loftproduktion
  Det går ifølge tegninger, der skærer fra PVC-film. Dette tager højde for tilstedeværelsen af ​​buede sektioner, udskæringer mv. Afhængigt af ordren.
 • Ogarping på maskinen
  Inkluderer svejsning på kanterne på harpunet - "lås" af blød PVC. Ved hjælp af det kan kluden fastgøres i en stewt, der ikke tillader det at sænke.
 • pakning
  Det starter umiddelbart efter produktion af loftet og kontrol af kvalitet. Tøjet rulles op, pakket i en tre-lags pimply film, hvorpå data fra klienten sættes.
 • Levering til kunden
  Selskabet selv kan producere det, eller hvis loftet installeres uafhængigt, er det muligt selvforsendelse.

Gunstige tilbud fra ASBKO til forhandlere og grossister

ASBCO-firma - producenter af stræklofter i Moskva inviterer grossister, autoriserede forhandlere, udviklere og et team af dekoratører til at samarbejde og garanterer for vores del opfyldelsen af ​​forpligtelser og fordelagtige tilbud.

Hvilket firma strækloft er bedre at vælge: vores bedømmelse

Tidligere skrev vi om, hvad du bør være opmærksom på på jagt efter firma-installatøren strækstof. Det er dog ikke nok at finde fagfolk, som kender alle de finesser, der er forbundet med at arbejde med materialet. Det er nødvendigt, at sidstnævnte er af høj kvalitet og gode præstationsegenskaber.

Der er mange navne på markedet. En bred vifte, et stort udvalg af priser... Forvirret i denne overflod er ikke svært. Hvis du ikke ved, hvilken producent der er bedre at vælge et hæftet loft, anbefaler vi dig at studere vores anmeldelse med detaljerede egenskaber ved produkterne i hvert firma.

Førende lande

I betragtning af populariteten af ​​denne type belægning er det ikke overraskende, at de forsøger at producere næsten overalt. Men nogle mennesker gør det på et højere niveau - oftest vores landsmænd bestiller stræklofter af fransk, italiensk og tysk produktion.

Et bredt udvalg og kinesiske malerier, både fra PVC film og stof. Det er let at forklare: lave omkostninger med ret god kvalitet sikrede høj efterspørgsel efter disse produkter.

På et tidspunkt syntes det, at "kineserne" ville blive presset fra russiske virksomheder. Dette skete imidlertid ikke.

Alas, men stræklofterne i Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder og NIIPK (Ivanovo) kan ikke prale af sådan pålidelighed, da de tæt på dem er kinesiske.

På grund af det faktum, at fabrikkerne ikke oprindeligt var designet til produktion af spændingsdug, viser det sig at være en størrelsesorden længere end konkurrenternes - ikke mere end 140 centimeter. Så under installationen er det nødvendigt at maskere flere sømme. Ja, og farvepaletten er ikke forskelligartet - begge fabrikker producerer kun 80 nuancer, som på niveau med konkurrenter er katastrofalt lave.

Derfor var vi nødt til at opgive ideen om at inkludere dem i vores rating - i øjeblikket når de russiske stræklofter ikke titlen på de bedste. Hvad har virksomheden indgået i det? Lad os se.

Leder af budgetsegmentet - MSD (Kina)

Produkterne fra MSD New Material Co., Ltd. holdingselskab ødelægge alle stereotyper om lavkvalitets kinesiske varer. Det er en af ​​verdens førende inden for salg af stretchlofter lavet af PVC. Samtidig er alle film absolut sikre - med miljøklassen A + tildelt efter ISO-certificeringen.

Interessant faktum: Meget ofte kan PVC-film fra dette firma findes under... europæiske mærker. For eksempel køber det tyske firma PONGS 3,2 meter brede bånd fra MSD og sender dem derefter som egen. Selvfølgelig bliver prisen meget højere - du betaler for "tysk kvalitet"...

Forresten var det denne producent, der først begyndte at producere lærredene, der måler 5,1 meter i størrelse - den bredeste af de certificerede film. Dette giver dig mulighed for i høj grad at lette installationen i store rum og undgå grimme led.

Med hensyn til kvalitet er det også i højden - filmen falmer ikke og falmer ikke med tiden (op til 15 år), deformeres ikke og brænder ikke. Ligesom alle gode stræklofter kan det modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

At sammenligne det med populære fremtrædende mærker bemærker ofte, at egenskaberne er næsten ens, og nogle steder endnu højere. Vægten på en kvadratmeter PVC-film er kun 190 gram, og tykkelsen er ca. 0,18 mm.

Farvepaletten er også fantastisk - mere end 200 forskellige nuancer af blanke, matte og satinstrukturer. Der er hvor man kan vandre, når du laver et værelse, ikke?

Vær ikke bange for kinesiske produkter, hvis de er veletablerede og har været certificeret.

Kig rundt - husholdningsapparater, smartphones, tøj, kosmetik... De fleste genstande omkring os er lavet i Mellemriget, selvom mærkerne siger det modsatte. Så måske har du ikke brug for at betale for meget?

Descor - stof lofter til en overkommelig pris

Efter at have analyseret snesevis af anmeldelser på konstruktionsfora, erklærer vi med sikkerhed, at i dette område er den bedste producent af det gennemsnitlige prisklasse det tyske selskab Descor.

Bredden af ​​deres lærred er fra 3,20 til 5,20 meter. Således er det nemt at installere dækning selv i det største rum. Antallet af ledd vil være minimal (og på sådanne lofter er de næsten usynlige).

Kvaliteten er også høj - lofterne er lavet uden skadelige urenheder, de brænder ikke og er ikke giftige (hvis du ikke planlægger at opvarme dem i lang tid).

En lille minus: ligesom de fleste stofklæder, kan de ikke prale af en bred vifte af farver - 30 nuancer, men usædvanligt rige og dybe. Separat vil jeg gerne fremhæve 4 af dem - serien "Alupigment", hvor basissignalet er fortyndet med en blød glans, hvilket giver materialet en elegant glød.

Vægten af ​​den færdige bane er et af minimumene i dette segment - kun 245 g / m2. Dette eliminerer behovet for massive profiler.

Forresten, ved brug af sidstnævnte: Descor tager let form - buer eller volumenelementer, hvis du installerer dem på rammen. Sandt nok skal du have yderligere komponenter på profilen. Med en tykkelse på kun 0,5 millimeter er dette næsten en unik ejendom.

Interessant at vide: Ægtheden af ​​lærredet er let at kontrollere - båndet skal have en frynse med påskriften "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND" langs hele længden af ​​kanten. Hvis ikke, tilbyder de dig en falsk.

Bedste i Premium segment - Clipso

Stoflofterne fra den franske producent Clipso blev den ubestridte leder af premium-segmentet.

Prisen er ret stor - fra 900 rubler per kvadratmeter. Hvad er fordelene ved en sådan dækning?

Like mange stoflofter tilbyder Clipso et ret stort lærred - op til 5 meter. Samtidig er de forskellige i farveskala - 40 toner, blandt hvilke der er ret ikke-standard. For eksempel med en guld tråd eller multi-farve, som skaber indtryk af volumetrisk tekstur.

Den perfekte glathed i lærredet afslører rigelige muligheder for dekoration - selv det mest komplekse tryk falder perfekt.

Fabrikantens levetid er 50 år gammel - det er lidt usikkert, men lofterne modstår 10-15 år uden tab af kvalitet.

På niveau og teknologiske egenskaber: 220 gram vægt, 0,4-0,6 millimeter tykkelse.

Gode ​​akustiske kvaliteter, holdbarhed, pålidelighed og skønhed - de svarer fuldt ud til prisen.

Elite Premium - Barrisol

Vil du skabe et helt unikt design? Vær opmærksom på det franske mærke Barrisol. Seks typer tekstur, 90 forskellige farver, høj kvalitet og 12 års garanti fra producenten.

I kombination med miljøvenlighed af graden A +, lav vægt (200 gram pr. Kvadratmeter) og brugervenlighed - næsten perfekt lærred.
På det sidste punkt vil jeg gerne sige særskilt. Sådanne belægninger modstår virkningerne af kemiske vaskemidler, kondenserer ikke og absorberer ikke lugt. Så det er tilladt at installere dem i alle lokaler.

Belægningstykkelse - mindre end 0,2 millimeter. Installationsfunktioner giver dig mulighed for at minimere tab af plads.

Nogle kan skræmme prisen - fra 800 rubler per kvadratmeter. På den anden side kan Barisol i modsætning til billige analoger genanvendes. Desuden er de let demonteret, hvis det er nødvendigt, og derefter genopretter deres udseende helt.

Således er omkostningerne ret høje, for PVC-film er det den eneste producent, hvis produkter overstiger stoflofter i mange kriterier.

Som du ser, er der i et prissegment altid et værdigt mærke - det vigtigste er at omhyggeligt undersøge oplysningerne, analysere virksomhedernes omdømme og anmeldelser om dem. Forresten skal du sørge for at læse, hvor meget stræklofter koster 1 kvm. i forskellige byer i Rusland.

Vi behandlede ikke specifikt spørgsmålet om hvilket strækloft der er bedre at vælge - stof eller PVC, da dette allerede er en professionel gennemgang. Her har vi kun samlet detaljerede svar på alle relaterede spørgsmål, der måtte opstå, når du køber en klud og tilbehør til installationen.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Begynder at reparere i en lejlighed eller hus, skal der lægges særlig vægt på loftets afslutning, hvilket er den vigtigste del af ethvert interiør. Loftfladen stikker fra selve tærsklen.

Belægningen skal ikke kun være smuk, men har også visse præstationsegenskaber. Valgmuligheder for efterbehandling er der meget, men hævede lofter, for nylig, fastgjort på toppen af ​​vurderingen.

Overvej i detaljer, hvilke produkter der tilbyder de største producenter.

De har fået popularitet på grund af deres fremragende udseende, nem installation og fremragende egenskaber, som forbliver uændrede i mange år. Når der installeres en belægning, der kun varer et par timer, er der ikke noget papirkurven tilbage. Lukket overflade kræver ikke forberedelse, alle meddelelser og mulige mangler vil skjule materialet.

Det er et lærred og en ramme (baguette), lavet af plast eller duralumin, til installation.

Lerret kan være lavet af stof (polyester) eller PVC.

Sammenligning af vævede og filmtyper:

 • fugt modstand og fugt modstand;
 • elasticitet;
 • genanvendelighed;
 • modstand mod lugt og kemikalier
 • kan vaskes
 • nem gør-det-selv installation;
 • evnen til at montere komplekse strukturer.
 • modstand mod skader
 • komplekse former kan ikke oprettes;
 • dårligt klare lækager
 • genmontering er ikke mulig
 • problemfri installation;
 • dampgennemtrængelighed.
 • svag modstand mod mekanisk skade
 • tilstedeværelsen af ​​en søm.
 • lille udvalg af farver;
 • kompleks installation;
 • dårligt rengjort af snavs.

Præsenteret på markedet en række modeller, giver dig mulighed for at vælge dækning for ethvert interiør.

Filmlofter er repræsenteret af producenter i et stort udvalg af forskellige nuancer og teksturer: blank, mat, med metalliske og nacre effekter, satin og marmor, med perforeringer (med lysene slukket, simulerer en stjerneklar himmel), almindelig og trykt. Til belysningsanordningen kan der anvendes en gennemskinnelig film.

Fotoprint kan anvendes til ordre ved hjælp af øko-solvent, ultraviolet latex metoder. Omkostningerne ved denne service varierer fra 1 til 2 tusind rubler. pr. kvadratmeter.

Loftet, der er fremstillet af stof, kan kun være kedeligt. Det kan dog males med akrylfarvestoffer, og hvis du er træt af farver, skal du male igen.

Hvis du vælger den type loftsbeklædning, skal du være opmærksom på formålet med rummet og til dine egne ønsker for at dekorere overfladen. Efter at have studeret præstationsegenskaberne for begge typer lofter, kan du vælge en passende mulighed for dit værelse.

Overvej, hvad er de bedste producenter af disse produkter i Rusland.

Førende producenter

Det er vigtigt! Produkter, der tilbydes på hjemmemarkedet, skal certificeres i overensstemmelse med lovgivningsstandarderne i Den Russiske Føderation.

Selvfølgelig åbner vurderingen af ​​producenter af spændingsprodukter europæiske fabrikker - de tilbyder det højeste kvalitetsprodukt.

De mest kendte og velrenommerede er franske virksomheder. Deres produkter har fremragende kvalitet, lang levetid og fremragende udseende. Desuden har teknologien selv loftloftanordning længe været kaldt "franske stræklofter."

Det er temmelig vanskeligt at bestemme hvilken fabrikant der er bedre. Du bør fokusere på de foreslåede teksturer og farver, egenskaber, nogle nuancer af installationen, samt din egen tegnebog.

Lofter fra frankrig

Flere store virksomheder leverer deres produkter til det russiske marked.

Virksomheden Normalu, der producerer sine produkter under Barrisol-mærket, har produceret i næsten 50 år. I løbet af denne tid, der løbende forbedrede produktionsteknologien, fik hun mere end 80 patenter.

Deres samling overstiger 200 nuancer. De film, der anvendes af Normalu, har et M1-brandbarhedsindeks ifølge franske krav. Dens tykkelse er kun 0,17 - 0,18 mm.

Produktlinjen er præget af et stort udvalg af standardmodeller samt akustiske, lyse, perforerede lofter. Med fotoudskrivning kan du oprette et luksuriøst og unikt billede.

Prisen for produkterne i dette firma er 1200-1400 rubler / m2.

 • CTN (Creations et Techniques Nouvelles)

Dette franske mærke har været på markedet i 30 år. Dens planter er også placeret i Belgien, Spanien og Det Forenede Kongerige. CTN-filmen har den højeste miljøpræstations kategori A +.

De foreslåede overtræksteksturer:

Flerfarvede film med suede-effekt er i stor efterspørgsel.

Dukkens bredde er 1,4 og 2,2 m. Og de spænder fra 500 til 1100 gn. / Kvm.

Produktionen af ​​lofter er blevet tilpasset hos denne virksomhed i ca. 30 år, og produkterne på det russiske marked har vist sig fra den bedste side. Meget holdbar (trækstyrke 120-150 kg / cm2), der er resistent over for forskellige påvirkninger af lærredet, vil dekorere interiøret i flere årtier.

Ved hjælp af et unikt monteringssystem Extenzo er det muligt at omhyggeligt behandle rummets højde. Designene kan installeres kun 3 cm fra bundfladen.

 1. Farveområdet har over 100 muligheder, flere teksturer er også tilgængelige: mat, glans, satin, "under huden", "under ruskind", metallisk.
 2. Med antibakteriel imprægnering.
 3. Filmtykkelse: 0,15-0,2 mm.
 4. Webbredde 1,3 - 2 m.

Den gennemsnitlige pris er 900 - 1900 rubler. pr. kvadratmeter.

tysk

Tyske producenter har også med succes produceret i lang tid, deres produkter er lige så populære.

Bekymringen har været involveret i produktion i mere end 40 år.

Der tilbydes 130 nuancer af blanke og matte materialer. Duftens bredde: 1,5, 2,2 og 3 m. Filmtykkelsen er 0,18 mm.

Stofmaterialerne har en lille celle, de er glatte til berøring. Samlingen har en interessant tekstur kaldet "Alupigment". Takket være de anvendte metalliske paletter spiller stoffet interessant, når lysene er tændt.

Priserne starter fra 1000 rubler.

Virksomheden blev grundlagt i Tyskland, men efter 12 års eksistens blev produktionen af ​​PVC-film overført til Tjekkiet.

 1. Glosset lærred har en bredde på 1,3 m, matte kolleger fås i to meter version. Tykkelsen er 0,16 - 0,18 mm.
 2. Et lag antiseptisk kan påføres stoffet, hvilket eliminerer muligheden for skimmelsvamp eller svamp.
 3. Prisen på lærredet begynder med 500 rubler.
 • Renolit AG

Bekymringen har produceret i 70 år, den har mere end 30 virksomheder spredt rundt om i verden. Virksomheden tilbyder mere end 200 typer blomster og teksturer.

Loftet af denne tyske producent ser dyre og ædle ud. De er lavet af super stærk, åndbar, antistatisk, sikker film.

Omkostningerne på 1 kvadratmeter starter fra 700 rubler. og kommer til 2.000 rubler.

Fra Schweiz

 • CLIPSO

Clipso kan kaldes forfader for produktionen af ​​stofmalerier.

 1. Denne producent kan også henføres til franske virksomheder. Som brugt i fremstillingen af ​​lofter film produceret i Frankrig.
 1. Den tydelige kvalitet af disse lofter er evnen til at bruge dem, når de geninstalleres. Polyesteren i stoffet er imprægneret med polyurethan, hvilket gør det muligt at øge vandbestandigheden.
 2. På linjen er der akustiske modeller, let transmitterbare, antibakterielle klud.
 3. Clipso produkter modtog en økologisk kategori "A +".
 4. Til installation anvendes en baguette under installation, hvor der ikke er behov for en sokkel, da en stribe på højst 4 mm forbliver i det synlige område.

Tøj fås i bredder på op til 5,1 m. Prisen kan variere fra 700 til 1500 rubler.

Pålidelighed, sikkerhed, der anvendes i fremstillingsprocessen og installationen af ​​stoffet, samt komponenter af høj kvalitet, samt malingens dæmpede farve, vil du gerne have i lang tid. Afsluttet med en patenteret plastikprofil, der forhindrer sandsynligheden for at sænke nettet, som lovet af installationsvejledningen:

På grund af den bilaterale imprægnering af stofklæder med polyurethan, såvel som påføring af et laklag, opnås materialets fugtighedsbestandighed.

Sammenligning af teksturer af tre producenter af stofmalerier:

 1. I udseende ligner materialet satintekstur af PVC. Dybest set malet i pastelfarver.
 2. Den vigtigste indikator for Cherutti-produkter er miljøsikkerhed. Det er muligt at installere i børns og medicinske institutioner.
 3. Separat vil jeg nævne de italienske producenters akustiske modeller, som giver fremragende lydisolering på grund af det skum-lydabsorberende lag.
 1. Fås i bredder på 2, 3,6, 4, 4,4 og 5 meter.
 2. Prisen overstiger 950 rubler. for 1 kvm

Produkter af belgiske producenter

Belgiske producenter tilbyder produkter til en lavere budget i forhold til franske priser.

 • Polyplast (Polyplast Trading Manufacturing Company (PTMC))

Virksomheden producerer film og stoftyper. Bredden af ​​malerierne varierer fra 3,2 til 5,5 m.

Det skal bemærkes, at filmen leveret af denne producent er lavet i Kina eller Argentina, hvor bekymringen har fabrikker, men man kan ikke sige, at den er af dårlig kvalitet. Prisen på kittet fra producenten Polyplast: i gennemsnit 800 rubler per kvadratmeter.

italiensk

 • Malpensa S.R.L.

Virksomheden har kun produceret i 10 år, men formåede at etablere sig på dette marked. Produktlinjen er blank, satin og mat.

Filmens bredde er 2,2 m, dens tykkelse er 0,13-0,22 mm. Omkostningerne ved filmen: 270 - 450 rubler per kvm.

Fra Holland

 • Alkor Draka

Fabrikanten har 60 års erfaring i produktion af PVC film og lofter, der konstant forbedrer teknologien. Produktionsanlæg er placeret i Holland og Frankrig.

I samlingen af ​​materialer, ud over standardmodeller, kan du finde marmoreret teksturer, moire eller ruskind. Filmbredde: 1,5 m. Prisen pr. 1 kvm er ret høj: 1400 - 1800 rubler.

kinesisk

Kinesiske lofter introduceres i stigende grad på vores marked. Ofte adskiller disse film sig ikke i kvalitet og holdbarhed, men der er flere fabrikker, hvis produkter måske konkurrerer med europæiske.

Dette firma har bevist sig fra den bedste side og frigiver kvalitetsprodukter.

 1. Webbredde: op til 5,1 m.
 2. Filmtykkelse: 0,17 - 0,18 mm.
 3. Filmen er lavet af miljøvenlig plastik, har en antibakteriel belægning.
 4. Produkterne er certificeret i henhold til ISO, modtaget kategorien "A +" for miljøsikkerhed og brandmodstand, tildelt klassen "KM1".
 5. MSD producerer en blank, matte spejl, perlemorfarve, gennemsigtig film samt en printcoating.
 6. Omkostningerne starter fra 300 til 350 rubler / m2. I øjeblikket er der en tendens til dens vækst.

Fabrikken i dette firma producerer film til mange kendte bekymringer, den har fremragende egenskaber.

Teknologier og kvalitetskontrol implementeret på fabrikken giver mulighed for at producere lofter, der fuldt ud overholder europæiske standarder.

 1. Der fremstilles lærred op til 5,6 m bred. Valget af teksturer er ret forskelligt: ​​glans, satin, matte.
 2. Omkostninger: fra 500 gn. / Kvm.
 3. Men ikke alt er uklar med kvaliteten af ​​kinesiske produkter. Ofte tilbyder leverandører kinesiske forfalskede produkter fra europæiske fabrikker.

Hvis du ikke ved, hvordan du bestemmer producenten, så skal du kigge efter mærker på kanten af ​​lærredet. Der er normalt sat europæerne. Når der ikke er europæisk mærke på lærredene, er filmen sandsynligvis lavet i Kina.

Også hvis der er et europæisk frimærke og bredden af ​​PVC-stoffet er mere end 3 m (som ikke findes blandt producenter fra Europa), kan det betyde en leverandørs ond tro.

Det er vigtigt! Mærkning tyske producenter sætter ofte på kinesiske produkter.

Forfalskning, der udstedes for produkter af velkendte bekymringer, er det vanskeligt at skelne visuelt. Efter tid, efter installationen, vil den falske følges.

Russiske virksomheder

 • Saros design

Virksomheden har produceret siden 2000. I øjeblikket fremstilles produkter på 8 fabrikker.

Teknologien giver mulighed for at producere lærred op til 5,5 m bred. Kunder tilbydes flere teksturer: blank, mat, satin. Beherskede teknologien til produktion af optioner med effekten af ​​stjerneklar himmel, såvel som akustiske produkter.

Omkostningerne afhænger af typen af ​​tekstur varierer mellem 670 og 900 rubler / m2.

Virksomheden har etableret sig som en god præstation til overkommelige priser. Pris: fra 450 rubler per kvm.

Anlægget har været involveret i produktion i lidt over 10 år. Produktionen af ​​film og stof malerier er blevet lanceret. Prisen på belægninger starter fra 550 rubler.

Ikke så længe siden, en ny teknologi, der kombinerer fordelene ved film og stofmaterialer.

Lofter lavet ved hjælp af denne teknologi er fri for mange af ulemperne ved filmbelægninger:

 1. filminstallation er lavet uden brug af varmepistoler;
 2. drift er mulig ved temperaturer op til minus 30;
 3. mangel på lugt;
 4. Tekstilens bredde når 3,6 m, hvilket gør det muligt for ikke for store lokaler at afslutte uden sømme.

På grund af fremkomsten af ​​denne teknologi i landhuse og loggier kan du bruge overfladen mere økonomisk materiale. Det er værd at bemærke, at den russiske producent Simplex tilbyder lignende sømløse PVC-lofter produceret af ICE-teknologien. Omkostninger: 600 - 700 rubler. pr. kvm

Læs også andre dele af artiklen:

Vi tilbyder på dette emne at se videoen.

Det er svært at besvare spørgsmålet om, hvilken fabrikant af stræklofter der er bedre. På markedet er der tilskud: fransk, tysk og schweizisk.

Deres produkter er tidsprøvede, men det er det værd. De puster i ryggen af ​​kinesiske og russiske virksomheder, der er involveret i produktion for ikke så længe siden, men gradvist bringer produktkvaliteten til europæiske.

For at du ikke skal gentage færdiggørelsen over tid, bør du omhyggeligt studere egenskaberne ved hvert mærke, gøre dig bekendt med certifikaterne og konsultere eksperter.

Stræk loft mærker

Advarsel! Markedet for stræklofter er overfyldt med tilbud om fiktive (ikke eksisterende) stræklofter. Under dække af disse mærker sælger materialer af ukendt oprindelse. Sådanne materialer kan være sundhedsfarlige.

Specielt for dig har jeg udarbejdet en liste over mærker af hævede lofter, der virkelig eksisterer.

For ikke at være ubegrundet, vedhæfter jeg for hvert mærke et link til fabrikantens officielle hjemmeside og min kommentar.

Stretch tak fabrikanter

Multi-niveau lofter er i stand til at give
dit hjem, lejlighed eller arbejdskontor
ikke-standard visning.

Til dekoration
lofter der er 3 måder:

 • bredformat udskrivning
 • håndmalet med specielle maling
 • projicerede billeder
Udsmykningen passer
som for stræklofter fra naturlige
fibre og til PVC lofter.

Loft "Starry Sky" kan oprettes
Brug af en printer, børste, LED
lampe eller speciel projektor.

Hvilke lofter er bedre?

På det russiske marked er der et stort udvalg af forskellige producenter af hævede lofter. Hvordan man ikke går tabt i kalejdoskopet af mærker og vælger hvilket loft der er bedre?

Du har besluttet at installere et strækloft. Du vil have det til at være så pålidelig, miljøvenlig, holdbar og selvfølgelig ideel. Et sådant loft kan kun være fra producenten med et kendt navn, der producerer et superklasset lærred, de mest pålidelige komponenter og selvfølgelig hænderne på disse herrer!

For at få det, du vil have, skal du finde et firma til at installere stræklofter på anbefalingen eller lidt indblik i kernen i sagen.

Vi vil fortælle dig, hvilke førende producenter af lærred er repræsenteret i Moskva og Moskva-regionen, og henholdsvis i Rusland. Vores firma "Vesterloft" i deres arbejde bruger disse mærker!

Franske stræklofter "Extenzo"

I dag er det førende inden for kvalitet og sortiment af PVC filmbaner. Extenzo: præsenterer duker af de mest kendte: "Glossy, Satin, Matte" muligheder til sådan eksklusiv: "Perforeret, Gennemsigtig, Antibaktericidal, Under huden, Under ruskind, Marmor, Metallisk, Galaxy og Kunst"

Fransk-tyske lofter "Saveline"

En meget værdig producent af PVC film med den bredeste farvepalet af farver i alle varianter: Matt, Satin og Glossy film.

Kinesisk producent af PVC film, patenteret under mærket MSD

Den har den højeste kvalitet og opfylder alle europæiske krav. Udtrykket "Price - Quality" er meget velegnet til denne producent af PVC film til alle typer lokaler. Varianter af farver og nuancer samt graden af ​​glans, giver designere og bare kreative mennesker mulighed for at vælge.

Franske stoflofter "Clipso"

Det er førende inden for produktion af sømløse stoffer til stræklofter. Moderne teknologier og designløsninger har gjort stoffets stretchloft "Clipso" meget populært i Europa og Rusland.

Tyske stoflofter "Descor"

Berømte tyske teknologer har udviklet og sat i produktion et lærred til stræklofter lavet af højeste kvalitet stof med så vigtige egenskaber som: brændbarhed, modstand mod mekaniske skader, miljøvenlighed. På grund af de antistatiske egenskaber af lærredet gør støvet næsten ikke noget, og specielle tilsætningsstoffer gør det nemt at passe på lærredet. Modstandsdygtighed over for lave temperaturer gør det muligt for stoffet ikke at sænke.

Vores teknologer overvåger konstant fremkomsten af ​​nye produkter fra førende producenter.

Alle disse produkter er certificeret og har en garanti på 10 år.

Levetiden for sådanne lofter vil være meget længere.

Stretch canvas priser

Virksomheden "Vester Ceiling", der er førende inden for produktion og montering af lofter i Moskva og Moskva-regionen, tilbyder en bred vifte af priser på lærredlofter. Priser for yderligere arbejde, se side Prisliste.

Brands: Stretch Ceiling Manufacturers

Vores firma leverer film til hængende lofter fra førende producenter. I vores arbejde bruger vi kun vores certificerede materialer.

I sortimentet Mos Silling kan du vælge og købe PVC filmbaner og stofbaner fra følgende producenter af stretchlofter.

Producent PONGS

Pongs (TM Pongs Textil GmbH) er en tysk producent af stoffer til stræklofter, der har været på markedet i over 100 år.

I dag er virksomheden en stor fremstillingsvirksomhed, hvis produkter har vundet verdensomspændende anerkendelse.

Stræklofter Pongs er lavet i henhold til moderne teknologi på højteknologisk udstyr. Dette giver materialer med høj kvalitet og det nødvendige niveau af miljøvenlighed, hvilket er bekræftet af produktcertifikater og et stort udvalg af lærred.

Tyske stræklofter Pongs er repræsenteret af PVC-film af forskellige teksturer og farver og stofklæder.

TM Descor (descor)

Brand Descor - stof stræklofter Pongs. Fabrikanten producerer flere typer stofprodukter:

 • Descor: universale lærred, der præsenteres i otte grundtoner.
 • De akustiske lofter i Descor (Descor Acoustic) har lydisolerende egenskaber. Installationen af ​​sådanne malerier forbedrer rummets akustik. Tøj fås i hvid og sort.
 • DESCOR stjerne er sequined lærred. Fås i fire farver.
 • DESCOR design designet til fotoudskrivning på stræklofter. Tekstilservietter af denne type er ideelle til at anvende et mønster eller mønster.

TM Lackfolie (Lacfol)

Lakfol varemærket er et blankt (lak) stretch PVC stof fremstillet af Pongs. Stræklofter af lak tekstur er præsenteret af producenten med 150 nuancer af film.

TM Mattfolie (Matfol)

Matfol varemærket er matt og satin PVC stretch stof fremstillet af Pongs. Duftstoffer varierer i filmtekstur og farve. Mattfilm har en grov overflade og ca. 30 nuancer. Sateen film har en glat overflade med den lyseste perle glans og omkring 20 nuancer.

TM Effektfolie

Dette er en dekorativ struktur af PVC film. Sortimentet af producenten af ​​lærredet med effekten af ​​en metaloverflade, med en krøllet tekstur af forskellige farver, samt gennemskinnelig lærred.

Karakteristik af PVC Pongs film:

 • Tykkelsen af ​​PVC-film er 0,18 mm.
 • Bredde i ruller: 1,3 meter, 1,4, 1,5 1,8, 2 og 3,25 meter.
 • En bred vifte af nuancer.
 • Brandbekæmpelsesklasse - КМ1 (ikke brændbart) Л2 - (tændes ikke).
 • Kvalitetensklassen af ​​filmen - B1.
 • Minimum temperatur: op til -2 ° C.
 • Vedligeholder en vandbelastning - 100 l / m².

Producent MSD

MSD er en kinesisk producent af stræklofter. Virksomheden producerer PVC film med forskellige teksturer og farver.

Ved produktion anvendes det moderne udstyr og teknologier, færdige produkter afleverer certificering i henhold til de europæiske standarder. Derfor opfylder kvaliteten af ​​kinesiske stræklofter hygiejniske krav og brandbestemmelser.

Selskabets sortiment er blank, mat, satin, dekorative PVC film teksturer. Bredde af klud i ruller fra 1,5 meter til 5 meter.

Producent Clipso

Det europæiske firma Clipso er en producent af stof til stræklofter. Cliffau lærredene er lavet i Frankrig i overensstemmelse med ISO 9001 standarder. Virksomhedens produkter er efterspurgte på verdensplan takket være produktets høje kvalitet.

Clipsos stræklofter er fremstillet af polyesterstof, der undergår yderligere behandling med en polyurethanforbindelse. Denne produktionsteknologi giver høj styrke og holdbarhed af materialet, på trods af at tykkelsen af ​​banen kun er 0,3 mm og dens vægt er op til 300 g. Produkterne modtog Oeko-Tex-mærket og den højeste A + -score. Tøjets maksimale bredde er 510 centimeter.

I fabrikantens produktsortiment er stræklofterne universelle (standard), akustiske, specielle, gennemskinnelige. Bredt udvalg af farver.

Stræklofter

Blandt de mange muligheder for indretning af lofter er spændingsstrukturerne kendetegnet ved deres høje dekorative virkning og nem installation. Der er et stort udvalg af teksturer, typer og farver. Et sådant væld af variationer er kun til rådighed for erfarne designere og almindelige forbrugere. Det er imidlertid en bred vifte, der komplicerer valget af den uvidende person i alle de spændende lærreds komplicationer. Lad os forsøge at klarlægge situationen og overveje i detaljer de kriterier, som du skal være opmærksom på, når du bestiller "franske" lofter.

De vigtigste udvælgelseskriterier for lofter

Populariteten af ​​stræklofterne stiger hvert år. Den nuværende tendens skyldes deres vigtigste fordele: praktiske, æstetiske og dekorative. Byggemarkedet tilbyder en bred vifte af stretchmalerier. For ikke at blive forvirret i hele sorten er det nødvendigt at bestemme selv de vigtigste parametre for lærredet.

 1. Materialet i stoffet. Først og fremmest bør du bestemme hvilket loft der skal foretrækkes: film eller tekstil. Når de foretager et valg, tager de hensyn til rummets størrelse, formålet med rummet, typen af ​​loft (flere niveauer, enkeltniveau osv.).
 2. Tekstureret dækning. Det er nødvendigt at bestemme hvilken overflade der er bedre:
  • glans, hvor refleksioner er synlige, lakeret eller med glitter;
  • matte, understreger den ideelle fladhed i loftet;
  • stof - fibre er synlige på overfladen.
 3. Størrelsen på lærredet. Parameteren afhænger af stoffet i strækloftet og dimensionerne af rummet.
 4. Lærred design. Her er valget ekstremt rig - almindeligt lofter, lærred med fotoudskrivning og tredimensionale billeder.
 5. Stretch ceiling producenter. Dette kriterium bestemmer stort set kvaliteten og holdbarheden af ​​lærredet.
 6. Monteringsmetode. Muligheden for fastgørelsesanordninger påvirker monteringshastigheden og udseendet af loftet. Der er tre hovedfastgørelsesmetoder:
  • ved hjælp af en plastindsats - den teknologiske afstand mellem væg og loft er lukket med en perle;
  • Lukkfri fastgørelse er den bedste mulighed, da der ikke er noget hul tilbage ved krydset af loftet og væggen;
  • no-gun installation - materialet er afskåret efter spænding, geninstallation er ikke mulig.

PVC lærred til hævede lofter: fordele og ulemper

Lærred til stræklofter baseret på PVC begyndte at blive brugt i 60'erne af XX århundrede i Frankrig. Produktionsteknologier forbedres og giver dig mulighed for at oprette unikke designer mesterværker.

Den største fordel ved PVC lofter - en række forskellige teksturer og farver. Derudover har de yderligere fordele:

 • let vedligeholdelse - loftets overflade kan rengøres med en blød svamp;
 • Vandtæt filmbelægning beskytter værelset mod oversvømmelse af naboer;
 • evnen til at anvende PVC-film til indretning af lofter med nogen hældningsvinkel og i alle lokaler
 • Om nødvendigt kan filmbanen demonteres og geninstalleres, for eksempel når man flytter til et nyt bopælssted;
 • PVC-lofter kan konstrueres med spotlights og monteres på overfladen af ​​brandsikkerhedsfølere;
 • giftfri belægning - højkvalitets filmlofter er lavet af miljøvenlige materialer, der ikke understøtter forbrænding;
 • forskellige teksturer.

Ulemperne ved filmbanen indbefatter:

 • i de fleste tilfælde er installationen af ​​PVC-lofter udført med 1-2 led, da den maksimale bredde af en rulle vinyl klud er 2,55 m;
 • Måling af fejl og skærefejl vil føre til forfald af lærredet - dette medfører dobbelte omkostninger;
 • installation af PVC-film udføres ved hjælp af en varmepistol, hvis anvendelse i nogle værelser er uacceptabel;
 • Nogle producenter introducerer dårlige kvalitetsfarvestoffer ind i materialet.

Rådet. Hvis du vælger et vinylloft, skal du snuse lærredet. En skarpt skarp lugt indikerer giftige tilsætningsstoffer.

Når man vælger et strækstof, skal man være opmærksom på sine tekniske egenskaber:

 • filmtykkelse er 15-20 mm;
 • Webvægt - 180-250 g / m².
 • Høj kvalitet vinyl lærred er 100% vandtæt;
 • rækkevidden af ​​tilladte temperaturer til påføring af PVC-klud er i området fra + 5 ° С til + 50 ° С; ved lave temperaturer fryser filmen og begynder at revne, og når den opvarmes, strækker stoffet sig
 • ultimativ trækstyrke - i længderetningen kan filmen klare en belastning på 12 N / mm2 og i bredde - 10 N / mm2;
 • niveauet af lysmodstand viser stoffets evne til ikke at falme i solen; Højkvalitets stof har en modstandskoefficient for at falme mindst 6.

Fordele og ulemper ved tekstilstof til lofter

Til fremstilling af vævet stof ved anvendelse af polyurethan garn, interlaced med en særlig metode. Det resulterende stof behandles med polyester og andre imprægneringer, der forbedrer materialets fysisk-kemiske egenskaber.

Tekstilstof som vinyl har en række fordele:

 • stof er helt sikkert for helbred;
 • speciel vævning skaber en særlig tekstur med små "mikroporer", der gør det muligt for lærredet at trække vejret, passere luften og fremme naturlig ventilation af rummet derudover forhindrer denne kvalitet dannelsen af ​​kondensat og ophobning af damp på overfladen af ​​loftet;
 • tekstiler er ikke bange for kulde, så dette lærred er velegnet til montering i uopvarmede rum;
 • installationsarbejde udføres uden brug af en varmepistol;
 • nem installation - stoffet er skåret med små tillæg, og det overskydende materiale efter at have lagt stoffet er simpelthen afskåret; Tekstillofter - den bedste mulighed for selvinstallation;
 • den store bredde af kludene giver dig mulighed for at installere sømløse design;
 • stof stof er modstandsdygtig over for mekaniske skader, punkteringer og udskæringer.

Ulemper stofstoffer:

 • i farve og tekstur tekstillofter er dårligere end stretch PVC sengetøj;
 • stof loftet vil ikke redde fra oversvømmelsen; Loftet absorberer gradvist fugt, som følge af, at dets udseende begynder at forværres;
 • stoffets loft kan ikke vaskes - for at rengøre kluden skal ringe til rengøringsselskabet, og dette er et ekstra affald;
 • genbrug stof klud efter demontering umuligt.

Vi præsenterer de vigtigste egenskaber ved tekstilstof til "franske" lofter:

 • rullebredde - 310, 410, 510 cm;
 • styrke faktor - 50 daN / 5 cm;
 • varmebestandighed - tekstiler mister ikke deres ydeevne selv ved lave temperaturer;
 • følsomhedsniveau - dets optimale værdi skal være> 6.

Stræklofter: typer af lærred på fakturaen

Filmpaneler adskiller sig i forskellige teksturer. Når man vælger en bestemt overflade, skal man forstå deres egenskaber.

Glans eller lak har en reflekterende overflade og glans. I en separat gruppe kan tilskrives lofter med ekstra-glansbelægning, der har en hundrede procent refleksivitet - overfladen ligner et spejl. Laklofter bruges ofte til at afslutte badeværelser og pools.

Tip! Glat lærred gør rummet visuelt bredere. Denne variant af loftet er optimalt til kompakte rum.

Matt lerret strækloft ligner en glat malet eller pudset overflade. Materialet skaber ikke blænding, der afspejler det meste af lyset. Uigennemsigtige klæder udstedes i mindre rækkevidde end glans. Blandt forbrugere er pastelfarver mest relevante. Et sådant materiale har en acceptabel kombination af pris / kvalitet og bruges hyppigere til at dekorere værelser med et klassisk design.

Universal til finish af loftet anses for at være neutral hvid. Matt lærred skrigende lyse farver er sjældne. Designere anbefaler ikke at installere dem, fordi intensiteten snart bliver kedelig og irriterende. Erfarne specialister til at skabe farvesammenhæng kombinerer bløde nuancer og arrangerer lofter på flere plan.

Satin lærred - en slags matte lofter. Sådanne lærred er kendetegnet ved en særlig diskret perle glans. "Lys glans" giver rummet respekt og charme. Under installationen er lærredet fastgjort til profilen med en speciel klemme.

Satinplader fremstilles kun i lyse farver.

Tekstureret lærred efterligner forskellige overflader. På den matte eller glatte film ved hjælp af en storformatudskrivning eller vakuummetode anvendes tegning. Billedet kan stiliseres under huden, sten, mosaik, stuck eller ruskind.

Valget af størrelse og mønster til strækloftet

Valget af lærred til strækloft afhænger af rummets dimensioner. Loftets areal og form bestemmer, at det faste eller sømte lærred vil blive brugt. "Sutur" lofter er lavet af filmmateriale. Tøjet er skåret ud, og hvis klippet ikke er nok, så bliver det formalet og derefter indstillet. Med kvalitet er sømmen praktisk talt usynlig, holdbar. Dette design er ikke bange for fugt. Bredde af PVC filmrulle - 1,2-2,2 m.

Det sømløse stretchloft (bredden af ​​en klud ca. 5 m) er modellerne fremstillet af polyesterstof. Selvfølgelig ser fraværet af en søm mere æstetisk glædeligt, men samtidig har tekstilstoffer også nogle ulemper, der er anført ovenfor.

Valget af farver og billeder af lærredet giver rigelige muligheder for fantasyflugten. Franske lofter giver dig mulighed for at realisere enhver design idé. Her er nogle anbefalinger fra specialister i valget af billedet:

 1. For indretningen af ​​børnehaven er det bedre at vælge lyse billeder, der udvikler barnets kreative potentiale. Tegneseriefigurer, sjove mønstre og udskrifter hjælper med at skabe en fantastisk atmosfære. Abstrakte tegninger, natur, geografiske kort eller billeder af historiske begivenheder vil passe børn i skolealderen.
 2. Soveværelset er bedst fyldt med afslappende, beroligende farver. Kompetent udvalg af farver og mønstre vil bidrage til at skabe en hyggelig atmosfære. Anbefalede billeder: havoverflade, vanddråber, bjergtoppe, ornamenter og blomster.
 3. I den rummelige hal ser fladtækket stræklofter med billedudskrivning godt ud. Sådanne lærreder fylder rummet med særlig energi og kan være et centralt element i rummets design.
 4. På badeværelset er det hensigtsmæssigt at placere lærred, der skildrer sunkne skibe og havdyr. Den foretrukne farve på lærredens strækloft - blå, sand og solgul.
 5. Frugt, blomst, kaffe temaer er populære i køkkenets design. Psykologer anbefaler i det mindste at bruge blå toner og andre kolde nuancer, der dulger appetitten.

Stræklofter, lærred: et billede i interiøret

Oversigt over de vigtigste fabrikanter af stoffer til hævede lofter

Frankrig, Tyskland, Italien, Belgien, Schweiz, Rusland og Kina betragtes som førende inden for produktion af stræklofter.

Det populære mærke Alkor Draka (Frankrig-Holland) producerer PVC-plader af høj kvalitet, som ikke forårsager klager fra kunder eller installatører. Filmen har et brandsikkerhedscertifikat BS1D0 og overholdelse af ISO 9001: 2008. Den maksimale bredde af matmodeller - 2 m, blank - 1,65 m. Den største ulempe ved det franske lærred - den høje pris.

Malpensa (Italien) - filmen er lavet på fabrikken, konverteret fra bilen. Siden 2008 begyndte frigivelsen af ​​vinylklæder til hævede lofter, som først besejrede italienernes lofter og derefter besejrede det russiske marked. Bredden af ​​en rulle er 2 meter.

Blandt russiske producenter har Expert, С-Light, New Mat, Extenzo og Barrisol vist sig godt. Hvert mærke har sine egne fordele og ulemper, men generelt er disse de mest værdige og velkendte mærker. Selvfølgelig er udenlandske produkter repræsenteret af et rigere farvespektrum, de er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en bakteriedræbende belægning, og selve materialet er en størrelsesorden bedre. Prisen på russiske malerier er dog mindre.

Gode ​​præstationer og dekorative egenskaber viser produkterne fra det tyske firma Pongs. Vinyl film er fuldt vandafvisende, opfylder standarderne for rækkevidde, indeholder ikke tungmetaller og farlige stoffer. Produktionen af ​​miljøvenlige produkter er hovedformålet med selskabet, derfor er Pongs filmlofter en ideel mulighed for boligområder. Pongs stof linje af tæpper - Descor lofter.

I dag tilbyder virksomheden en film med en bredde på op til 3,25 m. Denne størrelse er ofte nok til at installere et sømløst strækloft.

Kinas produkter fortjener også brugerens opmærksomhed. I de senere år har producenterne af stræklofter "strammet" deres kvalitet til et anstændigt niveau. Blandt firmaerne kan identificeres:

 • Botai er den første fabrik i Kina for at begynde at producere PVC-film til lofter. Bredden af ​​lærredet når 3,2 m, men selve materialet er ikke af høj kvalitet.
 • MSD er leder blandt kinesiske leverandører af vinyllofter. Dette firma var den første i verden, der satte transportbåndet på en bred filmproduktion - 5,1 m. På grund af en betydelig fordel konkurrerede materialet med andre kendte mærker. MSD lofter er slidstærk, vandtæt, anti-svampe og anti-bakteriel. Produkterne er certificeret.
 • Hailide - en kæmpe plante med stor produktionskapacitet. Producerede film opfylder kravene i tekniske forskrifter. Men skabelsen anvendte et billigere blødgøringsmiddel - dioctyl phthalat (DOP), hvilket gør stoffet mere skadeligt. En anden ulempe er filmens tykkelse. For at redde filmen gør tyndere og tilføj kridt til den.
 • Yuli - selskabet laver filmduge til lofter. Bredden af ​​rullerne er op til 5 m. De færdige lærred af tvivlsom kvalitet er lidt sløv glans, og de matte lærred har tværtimod en usædvanlig glans. Signifikant minus - en ubehagelig lugt.

Sådan vælges fastgørelsesanordninger til installation af strækloft

Forskellige måder at fastgøre lærredens strækloft har deres egne egenskaber, som du bør være opmærksom på, før du køber lærredet. Overvej nuancer af individuelle metoder til vedhæftning.

Harpoon fastgørelsesanordninger er kun egnet til PVC-klud. Blandt dens fordele er: overkommelighed, nem montering / demontering og evnen til at geninstallere filmbanen. Ulemper ved metoden: vanskeligheden med at vælge indsatsens farve og manglende evne til at installere en fast indsats på væggene med en buet form.

Den "gapless" metode kan bruges til at forbinde et panel med en flise eller en kasse med gipsplader. Som et resultat af arbejdet mellem væggen og loftets kant er der ikke et hul. Den største ulempe er den høje pris.

Wedge fastening system giver dig mulighed for at justere spændingen af ​​stoffet. Ideel til selvinstallation. Når du bruger denne vedhæftningsmetode, er det sandsynligt, at panelet begynder at falde over tid.

Clips samling vil være dyrt, men denne metode har betydelige fordele:

 • enkelhed og hastighed af installation / demontering
 • evnen til at geninstallere internettet
 • giver dig mulighed for at ændre loftets spænding.