Tøj til strækloft:
priser og ordre i Moskva

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder et bredt udvalg af færdige loftslofter af egen produktion. Vi sælger produkter fremstillet af materialer af høj kvalitet produceret af førende globale virksomheder.

Vi har både elite og low-end modeller, og det vil være lige så nemt for dig at bestille alle deres sorter både engros og detail. Derudover tilbyder vi de mest overkommelige priser på materialer til lofter i Moskva. Det er sikkert at sige, at forholdet mellem omkostninger og kvalitet her er optimalt.

At afklare rækkevidden og lave en ordre er meget enkel: ring nummeret -
+7 (495) 132-13-60

Stræklofter: Priser uden installation

Omkostningerne ved den færdige dekorative belægning afhænger af mange faktorer. Disse er fremstillingsmaterialer og deres fabrikanter, mønsterets kompleksitet, tilstedeværelsen af ​​yderligere indretning og meget mere. Vi er klar til at tilbyde løsninger i en bred vifte af priskategorier, og mange muligheder er kun tilgængelige fra os, derfor er de eksklusive. Men uanset hvad og i hvilken mængde du vil købe, kan du være sikker: Du kan købe en film til stræklofter hos Nebosvod til de bedste priser i Moskva, både engros og detailhandel.

Du kan få en grov ide om prisfastsættelse ved hjælp af vores online-regnemaskine. For mere detaljerede oplysninger foreslår vi at undersøge prislisterne eller kontakte os på en bekvem måde.

Detailpriser for lærred til strækloft

Engrospriser for lærred til strækloft

Hvornår skal man købe et loftsloft uden montering

Virksomheden "Nebosvod" leverer et komplet udvalg af tjenester i forbindelse med fremstilling, salg, opskæring og installation af sådanne dekorative og efterbehandlingsklude i alle dets sorter. Men alle kan simpelthen købe et lærred fra os ved at bestille kun skære i henhold til de angivne parametre eller endda en film i ruller. Vi er tilgængelige for samarbejde i enhver form.

I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at du ved at nægte installatørernes service påtager dig alle risici forbundet med installationens korrekte og kvalitative kvalitet og dermed dets æstetik og holdbarhed. Som regel er det kun muligt at købe stræklofter i følgende tilfælde:

Hvis du vil blive en forhandler af denne type produkt, og vil købe det fra os i bulkmængder hos forhandlerforhold.

Hvis du har "dit eget" team af installatører, og du kun har brug for færdiglavede materialer (skæres til den ønskede størrelse af lærredet).

Hvis du er i stand til at montere en sådan, skal du afslutte dig selv og have de nødvendige færdigheder og værktøjer.

Bemærk: at købe materiale til stof- og PVC-stræklofter samt at bestille deres installation, er det altid bedre fra samme firma. Selvom du har mulighed for at inddrage arbejdet hos dine egne højt kvalificerede specialister, kan der opstå problemer, inkonsekvenser i definitionen af ​​design, målinger og andre problemer. For at undgå dette er det enkelt: bestil alt i et kompleks på ét sted. Samtidig gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at du ender med de højeste kvalitetsresultater uanset ordreformat.

Hvilke materialer til stræklofter kan købes hos os

Sortimentet af vores virksomhed er et produkt udelukkende fra pålidelige, tidstestede producenter, certificeret til salg og brug ikke kun i vores land, men også i EU. Vi tilbyder produkter fra så berømte mærker som:

Hvis du vil købe lærred til stræklofter i Moskva med den maksimale fordel for dig selv uden at miste i kvalitet, skal du være opmærksom på produkterne fra disse virksomheder. Msd er en god kinesisk producent, der tilbyder gode produkter til minimal penge. Pongs - dette er Tyskland, hvilket automatisk betyder den højeste kvalitet og perfektion i alt. Hvis de to tidligere firmaer specialiserer sig i PVC-film, fremstiller Descor og Clipso stofbelægninger med en høj grad af dekorativitet.

Køb film til hævede lofter engros eller detailhandel

Loftkonstruktioner baseret på polyvinylchloridmaterialer er de mest almindelige i denne kategori af efterbehandling materialer. De er holdbare (10 års tjeneste - ikke grænsen), absolut ikke krævende at pleje og meget praktisk. Men det vigtigste er de priser, hvor du kan købe PVC-film (lærred) til hævede lofter i detailhandel eller engros i vores virksomhed, fordi de er virkelig demokratiske. I dag er en sådan dekorative og efterbehandling belægning tilgængelig for folk og familier med ethvert budget, og den forretning, der er forbundet med det (detailhandel, installationstjenester, indretning osv.) Er garanteret at være aktiv og rentabel.

Vil du gerne lave en engros- eller detailbestilling? Bare ring til os og få eksklusive købsbetingelser!

Salg af stofbelægninger

Men vi har også andre muligheder, både eksternt og i forhold til parametre, der er væsentligt forskellige fra PVC. Specielt i firmaet "Nebosvod" kan du købe et stofstrækloft (detailhandel eller engros) fra en af ​​de førende europæiske producenter.

Dette er en speciel slags efterbehandling materialer, hvor dekorative, praktisk og miljøvenlighed kombineres meget succesfuldt. Stoffet er imprægneret med specielle beskyttende og dekorative sammensætninger, hvorved det bliver slidstærkt og slidstærkt og også godt beskyttet mod fugt, temperaturfald og andre driftsfaktorer. En sådan finish ser smuk ud og forringes ikke over tid uden at skulle repareres og opdateres, men det er ret billigt!

Firmen er din pålidelige partner!

Hvis du ønsker at købe lærred til stræklofter uden installation til en rimelig pris engros eller i detailsalg, bedes du kontakte os. Her finder du en bred vifte af materialer, alle nødvendige tilbehør, forskellige indretningsmuligheder og et komplet udvalg af relaterede tjenester.

"Skywalk" begyndte sit arbejde i 2003. Selskabets ydelser omfatter produktion, salg, installation og reparation af lofter. Egen produktion, der ligger ved siden af ​​metroen Avtozavodskaya.

PVC film til hængende lofter: fordele og ulemper ved materialet, fabrikanter og applikationsfunktioner

Hvem laver PVC-film? Er dette materiale godt for alle? Er der noget alternativ til det? Er der nogen nuancer at overveje, når du vælger dette materiale? Lad os prøve at finde ud af det hele.

Det ligner et lager af råvarer fra et firma, der beskæftiger sig med installation af nøglefærdige lofter.

Stretch loft materiale

Lad os starte med en kort gennemgang af materialerne. Hvad gør stræklofter, hvad er miljøvenlighed af stræklofter?

Polyester imprægneret med polyurethan

Dette materiale fremkom noget senere PVC-film; Vi vil dog med vilje nævne det først. Det er trods alt ønskeligt at overveje funktionerne i polyvinylchlorid, fra et alternativ, er det ikke?

Så hvad kan vi fortælle om dette materiale?

 • Det er et forstærkende net af polyesterfiber, imprægneret med polyurethan.
 • Ved installationen har kluden ikke brug for forudgående skæring. Den rulles lige før installation direkte fra rullen.
 • Materialet er frostbestandigt. Det bevarer sine egenskaber fuldstændigt ved lave temperaturer.
 • Den mekaniske styrke af strækloftet baseret på syntetisk stof er udover ros. At rive en klud er det kun muligt meget at have prøvet.
 • Materialet er malet efter installationen. For at gøre dette skal du anvende de sædvanlige akrylmaling.
 • Da polyesterstoffet ikke strækker sig - kan komplekse virksomheder og linjer ikke oprettes med det.
 • Polyesterstof lækker vand. Derudover er det dårligt hvidvasket af snavs, primært fra det uundgåelige fedt og sod i køkkenet (se. Kan du lave et loft i køkkenet: anbefalinger).
 • Med alle disse kvaliteter er materialet meget dyrere end PVC.

I tilfælde af sømløse stræklofter er valget af farver mindre. Imidlertid kan de males efter installation.

Polyvinylchlorid

Nå, hvad med en sådan film til lofter? Hvad kan man sige om dette materiale?

 • PVC-film til lofter fremstilles i ruller op til fem meter brede. Muligheden for at svejse et par lærredstrimler gør det muligt at oprette stræklofter og større bredde.

Bemærk venligst: Den maksimale bredde af PVC-film til stræklofter produceret i Europa er 270 cm til matt og satinfilm Pongs (Tyskland). Andre producenter producerer endda ruller med en bredde på højst to meter. Noget bredere er Kina.

 • Loftene er absolut vandtætte. Når der oversvømmes ovenfra, samles vandet i sænketaket og kan drænes gennem ethvert hul i den.
 • Det bredeste udvalg af farver og teksturer er til rådighed. PVC - lofter kan laves af enhver regnbuefarve og være blank, mat, gennemsigtig, med virkningerne af den stjerneklar himmel og en metallisk glans.
 • Polyvinylchloridfilm er nem at rengøre; samtidig samler det ikke forurening (se. Sådan vasker du loftslofter).
 • Materialet understøtter ikke forbrænding - et bestemt plus for boliger med komfur opvarmning.
 • Materialet er plastik, det strækker sig godt. Jo højere temperaturen er, jo større er forlængelseskoefficienten. Til installation af lofter anvendes en varmepistol, der opvarmer luften i rummet til temperaturen i saunaen; Dette gør det nemt at strække lærredet.

En varmepistol bruges til at spænde lærredet.

Priserne på materialet ved begyndelsen af ​​udseendet af stræklofter i landet var imidlertid ublu, da produktionen og samlingsteknologierne udviklede sig og samtidig faldt udseendet af konkurrence til ret rimelige værdier.

Er det rigtigt, at PVC-film har nogle fordele? Ligner det perfekte materiale til lofter?

Med et par forbehold:

 • Arbejdstemperaturen for et strækloft lavet af polyvinylchlorid er ikke lavere end +5 grader.
 • Filmen er let revet, hvis du hakker den med en skarp genstand. Når du reparerer lejligheden og transporterer dimensionelle genstande, skal du være forsigtig.

Et stort udvalg af farver giver dig mulighed for at bruge meget uventede farver. Kan du lide det røde loft?

producenter

Hvilke europæiske producenter af film til hængende lofter er mest populære i post-sovjetiske rum?

 • Renolit blev grundlagt i Tyskland for mere end 60 år siden. I øjeblikket er virksomhedens fabrikker placeret i hele Europa; Loftfilm er kun en lille del af sit sortiment.

Filmene produceret af dette firma er den dyreste af alt i det nuværende marked. Bredden af ​​det producerede materiale er 130 centimeter.

 • Under mærket Lackfolie fremstilles PVC-film af det tyske firma Pongs. Priserne er noget mere overkommelige i forhold til den tidligere producent. Hovedsageligt på grund af egenskaberne ved transport af filmen fra produktionspunkterne til stedet, så at sige, om rebranding.

PVC film produceret af dette firma med en bredde på 130 og 180 centimeter.

 • Det italienske selskab Malpensa producerer film i ruller under eget navn. Og denne producent vil glæde os over kvaliteten af ​​sit materiale: Udgivelsen af ​​filmen udføres på det nyeste udstyr under den årlige overvågning af teknikere.

Virksomheden leverer kun filmen i hvid, blank, mat og satin. Bredde af ruller - 200 centimeter.

Her, til loftets udsmykning anvendes denne film.

 • Det franske selskab Alcor Draca er beliggende i byen Liancourt. Det producerer filmbredder på 130 og 180 centimeter.
 • Producenten Polyplast oprindeligt fra Belgien tilbyder PVC plader med en bredde på 250 centimeter og 300 centimeter.

Bemærk: bredden af ​​filmen er angivet i rullen. Den faktiske afstand fra en svejsning til en anden ved installation af stræklofter vil være ca. 20 centimeter mere.

Kinesiske producenter af PVC-film tilbyder ofte kvalitet, der ikke er ringere end europæiske, til meget lavere priser. For eksempel, med en lille engros ordre, vil prisen på en blank film være på $ 0,65 / m2, matte - 0,63.

Det er meget informativt, forresten, at sammenligne disse tal med omkostningerne til nedhængte lofter på det russiske marked. Det starter fra 350-400 rubler per kvadratmeter. Selvfølgelig under hensyntagen til måling, svejsning, skæring og installation.

Af producenterne værdig opmærksomhed, offhand kan kaldes MSD, Botai og Tianan. I deres produkter kombineres rimelige priser med konsekvent høj kvalitet.

Kinesiske producenter tilbyder ikke kun film af fremragende kvalitet, men også større bredde sammenlignet med europæiske virksomheder.

konklusion

Det er nemt at se, at PVC-film til stræklofter har meget få ulemper, og fordelene ved materialet er indlysende. Hvis du stoppede på dette materiale - kan du kun godkende dit valg. Succeser i reparation!

PVC-film til hævede lofter - farvevarianten af ​​dit hjem

Til dato er der forskellige muligheder for at afslutte lofterne for et eller andet materiale. Men måske ser ingen af ​​dem lige så imponerende ud som PVC-film til hængende lofter. Denne type loft i beklædningsgenstande anvendes relativt nylig, men har allerede formået at opnå bred popularitet og popularitet.

Materialegenskaber

Ud over en fantastisk udsigt skal ethvert loft have høje praktiske kvaliteter, fordi det ikke er gjort i et år, men mindst ti. PVC lærred, bare, og opfylder disse krav.
Grundlaget for plastikbelægningen er en film af polyvinylchlorid - elastisk plast, der opnås som et resultat af organisk syntese. Fremstillingen af ​​strækplastak er baseret på egenskaben af ​​en polyvinylchloridbane for at opnå elasticitet ved opvarmning og tilbage til sin oprindelige form efter afkøling.

Hvad er så gode stræklofter PVC?

Før du beskriver designfunktionerne, er det nødvendigt at dvæle fordelene ved PVC-lofter. Og de er meget vigtige.
Disse er kvaliteter som:

 • æstetik;
 • holdbarhed;
 • miljøsikkerhed
 • forsamlingshastighed;
 • bredt temperaturområde
 • vandtæthed;
 • let vedligeholdelse;
 • brandsikkerhed;
 • en bred vifte af teksturer, farver og monteringsmuligheder;
 • muligheden for at vælge placeringen af ​​belysningsenheder
 • ingen søm og led på overfladen;
 • evnen til at skjule bærepladefejl og kommunikation placeret på den.

PVC film funktioner

PVC lofter lofter er kendetegnet ved et stort udvalg af former, farver og muligheder.

Materiale tekstur

Sammen med mange nødvendige og nyttige kvaliteter, er PVC-plader kendetegnet ved en række forskellige teksturer.
Til dato kan fabrikanter af stoffer tilbyde disse teksturer af dette materiale:

 1. Glossy. På loftet, udstyret med en sådan film, afspejler hele indretningen af ​​rummet. Denne efterbehandling giver dig mulighed for visuelt at øge størrelsen på rummet.
 2. Matt. Dette materiale er normalt hvidt og lav reflektivitet. Overfladen af ​​en sådan belægning har en finkornet struktur, der ligner et pudset og malet loft.
 3. Satin. Har en kornet, reflekterende overflade. Kombiner de positive kvaliteter af glatte og matte malerier.

Farve sort

Farveområdet af plast til lofter kan være:

 1. Hvid.
 2. Farve monofonisk.
 3. Farve med forskellige nuancer.
 4. Med trykt fotoudskrivning.
 5. Kombineret.

Endvidere kan loftmaterialet være uigennemsigtigt og gennemskinneligt.

Forskellige former

Hvad er den grundlæggende forskel mellem PVC strækbelægninger fra de andre, så de kan gives absolut enhver form.
Så strække plastbelægninger kan laves i form:

 • flad overflade (den kan være parallel med gulvet eller vippes);
 • i form af en bølge (over overfladen eller langs kanterne);
 • i form af en bue (på en eller to sider);
 • glat overflade med fremtrædende kegler.

Ud over det store udvalg af former og farver kan lofterne monteres i en eller flere niveauer. Denne arkitektoniske teknik giver mulighed for fuldstændig omdannelse af rummet.

Design funktioner

PVC stretchcoating har en ret simpel enhed.
De består af følgende dele:

 1. Klud. Ifølge fastgørelsesmetode til kludbagetter kan de være af harpuntype (med klemmer ved kanterne) eller uden en harpun, når filmen er fastgjort med klip af en baguette.
 2. Baguettes. De bruges til fastgørelse af PVC klud på dem. Der er loft og vægmontering. Fremstillet af aluminium eller plast. Aluminium tjener til harpunforbindelse. Plast indebærer en harpoon mount, samt muligheder for en non-harpoon - shtapikovy og kile.
 3. Strikers. Stoppestoppet for PVC-strækplastak er designet til at rette filmens form, når flere overflader er monteret.
 4. Dekorative indlæg. De tjener til at lukke krydset mellem baguetten og filmen, samt mellemrummet mellem baguetten og væggen. Lavet af blød plastik i forskellige farver.
 5. Fastgørelsesindretninger. Disse omfatter plastikskiver, skruer eller ankerbolte.

Montering af plastlofter

Installationsprocessen for spændbelægningen kræver visse værktøjer og består af følgende trin:

 • værelse forberedelse;
 • ramme installation;
 • fastgørelse lærredet.

Suspenderet loft kræver ikke særlig pleje, det skal regelmæssigt tørres af støv med en fugtig klud. Du kan få bekendtskab med mulighederne for forskellige typer PVC-strækplastbelægninger ved at se billeder af færdige værker.

PVC film produktion

Polyvinylchloridfilm til spænding af stoffer fremstillet på fabrikken.

Filmfremstilling

Produktionen af ​​polyvinylchloridklæder til stræklofter består af 4 ret store skridt:

 1. Vinylchlorid modifikation ved langvarig blanding.
 2. Ændringer i PVC-molekylers struktur ved udsættelse for ultraviolet og ioniserende stråling.
 3. Ekstrudering af materialet for at give det en tapeform.
 4. Varmt rullende PVC. Det opvarmede materiale gennemføres konsekvent gennem akslerne, som gradvist reducerer tykkelsen til den ønskede størrelse. Ved afkørslen afkøles filmen, uregelmæssigheder skæres ved dets kanter og rulles ind i en rulle.

Lærredet til strækloftet kan have en anden bredde afhængigt af det udstyr, der er tilgængeligt for producenten. Da elastiske beklædningsgenstande ikke kun er udstyret til festlokale, men også for de mindste rum, kan bredden af ​​arkene variere fra 100 cm til 510 cm, hvilket gør det muligt for køberen ikke at betale for ekstra centimeter.

Svejseklude

PVC stretch stof anvendes ikke kun i huse og lejligheder, men også i offentlige institutioner, såsom:

For sådanne lokaler kan du bruge lærred af et ganske stort område og farver. For at installere et hængende loft i et rum, hvis bredde overstiger filmens bredde, anvendes svejsning. Det udføres på fabrikken ved hjælp af en særlig svejsemaskine. På denne måde kan lærred af forskellige farver føjes sammen. På overfladen af ​​uigennemsigtige stoffer er sømmen næsten umærkelig.
Desuden bruges svejsemaskinen til at svejse harpunet på stoffet. Dette gøres, når loftet er lavet til ordre, i henhold til specifikke dimensioner.

PVC Stretch Ceiling Producenter

Til dato produceres PVC-loftsbeklædning både i Europa og i Asien.

Bemærk: europæiske produkter, fordi producenterne har mere erfaring, bedre kvalitet og mere populær.

Takket være den industrielle revolution i landet når de kinesiske producenter gradvist et højt niveau af kvalitet.
På PVC-filmmarkedet præsenteres i dag produkterne af sådanne producenter:

 • Tyske virksomheder (Renolit og Pongs), som tilbyder et produkt af høj kvalitet med en bredde fra 130 cm til 180 cm;
 • Italiensk (den mest berømte virksomhed Malpensa, der producerer højkvalitets hvidfilm med en bredde på 200 cm);
 • Fransk (firmaer Alkor Draka og CLIPSO, der producerer materiale i forskellige størrelser op til 510 cm inklusive);
 • Belgisk (Polyplast-selskab, der producerer højkvalitetsfilm, op til 500 cm bred);
 • Kinesisk (HALEAD og MSD, som i en kort periode af eksistens lykkedes at få stor popularitet for høj kvalitet og tilgængelighed af deres produkter).

Produktionen af ​​disse producenter opfylder alle kvalitetsstandarder og overholdelse af alle reglerne for produktionsteknologi.
Lige så vigtigt, udover kvalitet, er prisen på produktet. Så traditionelt og fortjent, har strakte lofter fra tyske råvarer den højeste pris. Dens pris, sammen med installationen, kan nå op til 1.500 rubler per m2. Det mindste beløb du kan betale for kinesiske produkter. Installation af et sådant loft vil koste omkring 450-500 rubler per m2.
Hvilken film der skal installeres i sit værelse, beslutter alle for sig selv, baseret på deres økonomiske muligheder. Men du skal huske at du skal betale for kvalitet.

Stræk loft produktion

Strækpladeproduktion i Moskva er ASBKOs hovedaktivitet.

 1. 1. Vi har en bekvem beliggenhed, i Moskva selv, nær metroen.
 2. 2. Vi har en hel liste over komponenter.
 3. 3. Uopsættelig produktion af klæder uden ekstra omkostninger.
 4. 4. Der er levering, også hurtig levering.
 5. 5. Vi udfører dealer træning, vi leverer alt relateret marketing materiale.
 6. 6. Vi arbejder uden fridage.
 7. 7. Vi udfører den sværeste opskæring af lærred i Moskva, andre producenter vender sig til os.
 8. 8. Fleksibelt rabatkort afhængigt af mængden.
 9. 9. Ved produktion af nedlagte lofter 5 år.
 10. 10. Ordrer accepteres indtil kl. 20.00 pr. E-mail eller telefon. Vi arbejder døgnet rundt.

Materialer præsenteres af forskellige producenter (mærker) i bredde fra 1,5 meter til 5 meter forskellige teksturer: mat, glans (lak), satin og forskellige farver (tal i kataloget).

Vi leverer basale ydelser: Spike af forskellige farver, Spike krøllede sektioner, Indvendig udskæring.
Vi laver en fotoudskrivning, komplekse aluminiumstrukturer på flere niveauer, malingsindsatser.

Materialet lanceres i produktion på basis af et måleark fra kunden, som er bygget i specialprogrammer. Kunden kan købe ogarpunenny materiale eller på skåret.

Vi beskæftiger os med produktion af miljøvenlige efterbehandling materialer (stretch lofter) professionelt, vi har moderne udstyr og dygtige håndværkere. Vores egen linje giver os mulighed for at reducere produktionsomkostningerne til et rimeligt minimum med konsekvent høj kvalitet.
Stræklofter - dette er den bedste løsning for enhver lejlighed. De er nemme at installere, de er miljøvenlige, efter installation er der ingen snavs, de fleste har god kvalitet og lave priser.

Stages af stretch loft produktion

 • uddannelse
  Det omfatter måling af loftet område af eksperter, definitionen af ​​strækloft med materiale, farve og tekstur. Et katalog vil hjælpe i udvælgelsen, da der er et stort antal filmruller af forskellige farver og teksturer på lager.
 • skæring
  Det sker i henhold til kundetegninger ved hjælp af specialprogrammer, der beregnes af loftet og tilstedeværelsen af ​​sømme.
 • Loftproduktion
  Det går ifølge tegninger, der skærer fra PVC-film. Dette tager højde for tilstedeværelsen af ​​buede sektioner, udskæringer mv. Afhængigt af ordren.
 • Ogarping på maskinen
  Inkluderer svejsning på kanterne på harpunet - "lås" af blød PVC. Ved hjælp af det kan kluden fastgøres i en stewt, der ikke tillader det at sænke.
 • pakning
  Det starter umiddelbart efter produktion af loftet og kontrol af kvalitet. Tøjet rulles op, pakket i en tre-lags pimply film, hvorpå data fra klienten sættes.
 • Levering til kunden
  Selskabet selv kan producere det, eller hvis loftet installeres uafhængigt, er det muligt selvforsendelse.

Gunstige tilbud fra ASBKO til forhandlere og grossister

ASBCO-firma - producenter af stræklofter i Moskva inviterer grossister, autoriserede forhandlere, udviklere og et team af dekoratører til at samarbejde og garanterer for vores del opfyldelsen af ​​forpligtelser og fordelagtige tilbud.

Brands: Stretch Ceiling Manufacturers

Vores firma leverer film til hængende lofter fra førende producenter. I vores arbejde bruger vi kun vores certificerede materialer.

I sortimentet Mos Silling kan du vælge og købe PVC filmbaner og stofbaner fra følgende producenter af stretchlofter.

Producent PONGS

Pongs (TM Pongs Textil GmbH) er en tysk producent af stoffer til stræklofter, der har været på markedet i over 100 år.

I dag er virksomheden en stor fremstillingsvirksomhed, hvis produkter har vundet verdensomspændende anerkendelse.

Stræklofter Pongs er lavet i henhold til moderne teknologi på højteknologisk udstyr. Dette giver materialer med høj kvalitet og det nødvendige niveau af miljøvenlighed, hvilket er bekræftet af produktcertifikater og et stort udvalg af lærred.

Tyske stræklofter Pongs er repræsenteret af PVC-film af forskellige teksturer og farver og stofklæder.

TM Descor (descor)

Brand Descor - stof stræklofter Pongs. Fabrikanten producerer flere typer stofprodukter:

 • Descor: universale lærred, der præsenteres i otte grundtoner.
 • De akustiske lofter i Descor (Descor Acoustic) har lydisolerende egenskaber. Installationen af ​​sådanne malerier forbedrer rummets akustik. Tøj fås i hvid og sort.
 • DESCOR stjerne er sequined lærred. Fås i fire farver.
 • DESCOR design designet til fotoudskrivning på stræklofter. Tekstilservietter af denne type er ideelle til at anvende et mønster eller mønster.

TM Lackfolie (Lacfol)

Lakfol varemærket er et blankt (lak) stretch PVC stof fremstillet af Pongs. Stræklofter af lak tekstur er præsenteret af producenten med 150 nuancer af film.

TM Mattfolie (Matfol)

Matfol varemærket er matt og satin PVC stretch stof fremstillet af Pongs. Duftstoffer varierer i filmtekstur og farve. Mattfilm har en grov overflade og ca. 30 nuancer. Sateen film har en glat overflade med den lyseste perle glans og omkring 20 nuancer.

TM Effektfolie

Dette er en dekorativ struktur af PVC film. Sortimentet af producenten af ​​lærredet med effekten af ​​en metaloverflade, med en krøllet tekstur af forskellige farver, samt gennemskinnelig lærred.

Karakteristik af PVC Pongs film:

 • Tykkelsen af ​​PVC-film er 0,18 mm.
 • Bredde i ruller: 1,3 meter, 1,4, 1,5 1,8, 2 og 3,25 meter.
 • En bred vifte af nuancer.
 • Brandbekæmpelsesklasse - КМ1 (ikke brændbart) Л2 - (tændes ikke).
 • Kvalitetensklassen af ​​filmen - B1.
 • Minimum temperatur: op til -2 ° C.
 • Vedligeholder en vandbelastning - 100 l / m².

Producent MSD

MSD er en kinesisk producent af stræklofter. Virksomheden producerer PVC film med forskellige teksturer og farver.

Ved produktion anvendes det moderne udstyr og teknologier, færdige produkter afleverer certificering i henhold til de europæiske standarder. Derfor opfylder kvaliteten af ​​kinesiske stræklofter hygiejniske krav og brandbestemmelser.

Selskabets sortiment er blank, mat, satin, dekorative PVC film teksturer. Bredde af klud i ruller fra 1,5 meter til 5 meter.

Producent Clipso

Det europæiske firma Clipso er en producent af stof til stræklofter. Cliffau lærredene er lavet i Frankrig i overensstemmelse med ISO 9001 standarder. Virksomhedens produkter er efterspurgte på verdensplan takket være produktets høje kvalitet.

Clipsos stræklofter er fremstillet af polyesterstof, der undergår yderligere behandling med en polyurethanforbindelse. Denne produktionsteknologi giver høj styrke og holdbarhed af materialet, på trods af at tykkelsen af ​​banen kun er 0,3 mm og dens vægt er op til 300 g. Produkterne modtog Oeko-Tex-mærket og den højeste A + -score. Tøjets maksimale bredde er 510 centimeter.

I fabrikantens produktsortiment er stræklofterne universelle (standard), akustiske, specielle, gennemskinnelige. Bredt udvalg af farver.

Kompetent valg af film til stræklofter: 3 typer overflade

PVC - det mest populære strækloft Stretchloft - måske den mest optimale måde at dekorere overdelen på i moderne interiør. Det giver dig mulighed for at skjule alle uregelmæssigheder i dette loft, ret holdbart og æstetisk. Der er to typer stræklofter - PVC og stof, og den første er særlig populær på grund af sine gode tekniske egenskaber og en temmelig attraktiv pris.

Filmtykkelse for hævede lofter og andre parametre

Loftet, der er lavet af polyvinylchloridfilm, er designet til at betjene sine ejere i lang tid, opretholde rummets æstetiske udseende og være miljøvenlig. Imidlertid vil kvaliteten af ​​et sådant loft og dens nemhed være direkte afhængig af den valgte belægning.

Præsenteret på hjemmemarkedet Typer af film til hævede lofter har følgende tekniske egenskaber:

 • Tykkelse fra 0,15 mm til 0,35 mm;
 • Bandbredde op til 5 m (normalt ca. 2,7 m);
 • Ekstremt tryk fra 100 kg / kvm.

Jo tykkere PVC, jo mere mærkbar er vedhæftningerne i loftet, men med korrekt installation, selv den tykkeste film, forbliver sømene næsten usynlige.

På trods af sin lille tykkelse er PVC-loftet stærkt nok

Hvis du vil undgå ledd, hvis det er muligt, er det bedre at vælge en film med en strimmelbredde, der overstiger bredden af ​​rummet. Nogle producenter producerer forholdsvis brede muligheder. Men når du vælger en film, skal du først og fremmest være opmærksom på kvaliteten og ikke på bredden, så loftet ser friskt og fejlfrit ud så længe som muligt.

På trods af sin lille tykkelse er PVC et relativt slidstærkt materiale, som let kan modstå, for eksempel et skud af champagnekork eller en oversvømmelse fra uagtsomme naboer. Men i det andet tilfælde for at eliminere konsekvenserne skal du ringe til teknikere, der vil demontere en del af loftet, dræne det akkumulerede vand og derefter bruge en særlig enhed til at tørre, varme filmen og geninstallere den.

Film til stræklofter: forskellene

PVC er en ideel mulighed for hævede lofter også på grund af den brede vifte af muligheder, der er tilgængelige på markedet for denne belægning.

nemlig:

 • Med en mat finish;
 • Med satinoverflade;
 • Med en blank overflade.

Glat loft afspejler hele rummet, og udvider derfor visuelt rummet. Den matte finish supplerer den hyggelige atmosfære og kan forveksles med almindeligt maleri. Satincoating er en granuleret blank finish.

Fordelen ved det blanke loft er, at det visuelt øger rummets rum.

Filmens type skal vælges afhængigt af det rum, hvor det vil blive strakt. Den glansede film kan vælges i de mest varierede farver, mens den matte fangst efter installationen kan males i den ønskede farve med en almindelig akrylmaling. For at installere et PVC-loft anvendes en speciel enhed, der opvarmer temperaturen i rummet. Under påvirkning af varme bliver filmen strakt og let monteret. Efter afslutningen af ​​arbejdet og genoprettelsen af ​​den normale temperatur samles filmen igen og danner en perfekt jævn loftsbeklædning.

Imidlertid er ikke alle typer af film installeret på denne måde. Ikke så længe siden optrådte en særlig type film på markedet - Koldt stræk, det vil sige koldspænding. Ifølge monteringsvejledningen til denne film er det ikke nødvendigt at opvarme det inden installationen. Dette forenkler arbejdet med at montere strækloftet og lindrer husets beboere fra en ubehagelig lugt under reparationsarbejdet. Sådanne film har endnu ikke opnået tilstrækkelig popularitet blandt kunderne, især på grund af prisproblemet.

Stretch Ceiling Film Manufacturers

Kvaliteten af ​​det fremtidige loft afhænger direkte af filmens valg, eller rettere producenten heraf. Find en god producent, og lav derefter et depositum i fremtiden ubekymret og lang levetid uden reparation.

At vælge den rigtige film bestemmer loftets kvalitet.

På markedet kan du finde film produceret i følgende lande:

 • Tyskland;
 • Frankrig;
 • Rusland;
 • Kina;
 • Belgien.

Tysk film Pongs er den dyreste på hjemmemarkedet. Og med god grund er kvaliteten af ​​denne film fremragende. En sådan film er miljøvenlig, og dens bredde kan nå 3,25 m, så under installationen er der ikke behov for at lave hyppige pigge. Blandt andre tyske film er der mærker af Lackfolie, Mattfolie og Descor, men de to første er separate varemærker af samme Pogs, og den sidste er slet ikke PVC.

Når du vælger en kvalitetsfilm, bør du foretrække det tyske firma Pongs

Renolit eksisterer stadig blandt tyske mærker, men produktionen af ​​denne film foregår hovedsageligt i Kina, som kun sælges til europæiske priser på grund af virksomhedens brede produktionsnetværk.

Det franske mærke Alkor Draka, som faktisk produceres i Holland, har ingen negative karakteristika enten blandt arbejdere eller kunder, men på grund af den lille bredde på rullerne (2 m) er pigge synlige, når den er installeret, og prisen på filmen er ret høj. I øjeblikket findes der ingen eksisterende producenter af gode film i Rusland, men produkterne fra Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder kan forblive i de gamle aflejringer af reparationsorganisationer. Men af ​​begrundede grunde er det bedre at opgive den russiske PVC til fordel for den kinesiske modpart for samme pris, men kvaliteten er meget højere.

Kinas filmfabrikker er repræsenteret på PVC-markedet af flere mærker: Botai, MSD, Hailide, Longwei og Yuli. Men de eneste gode muligheder er MSD og Hailide, som let forveksles med kvalitet og udseende. Belgien tilbyder PVC mærke Polyplast, men du bør bemærke, at denne film faktisk er lavet i Kina, og ikke den bedste kvalitet, det vil sige, at Polyplast kun sælger kinesisk film.

Når du vælger et materiale til et strækloft, behøver du ikke at jagte mærket. Først og fremmest skal du være opmærksom på kvalitet og kassere stereotyper: nogle gange betyder det ikke pålideligt dyrt.

Karakteristik af MSD film til stræklofter

Den bedste kombination af pris og kvalitet i øjeblikket er den kinesiske film MSD, ikke for ingenting, der er det mest populære valg af kunder i øjeblikket.

MSD har følgende forskelle fra sine modparter:

 • Webbredde op til 5,1 m;
 • Lavet af koreansk miljøvenlig plast;
 • Fabrikanten bruger ikke kridt som en del, derfor er den mere holdbar;
 • Egenskaber ved maskinproduktion indebærer ikke overførsel af vægt fra en maskine til en anden, derfor er mængden af ​​støv minimeret;
 • Overholder alle brandkrav og standarder for overholdelse.

I en kinesisk fremstillet MSD-film kombineres pris og kvalitet med fordel.

De væsentligste ulemper ved at bruge denne film kan betragtes som en høj procentdel af dens fejl, da det er i stor efterspørgsel, og andre uærlige virksomheder forsøger at tjene penge på det.

Kvaliteten af ​​MSD-filmen fremgår allerede af, at nogle skrupelløse virksomheder i hjemlige lejligheder installerer MSD i stedet for den tyske eller franske film, mens kunderne ikke klager over og forbliver tilfredse med resultatet.

Hvad skal filmen for hævede lofter (video)

Normalt reparationer er dyre. Men at spare på strækloftet er ikke det værd. Faktisk vil i dette tilfælde dets levetid falde, og reparationer vil blive krævet meget tidligere.

Pvc stretch ceiling film producenter

CTN blev etableret for over 30 år siden. I dag har virksomheden formået at blive en anerkendt leder på det europæiske marked. CTN-mærket er velkendt ikke kun i Frankrig, men også i Belgien, Spanien, Storbritannien og også i Rusland.

CTN var oprindeligt kendt som producent af dekorative produkter til dekoration af reklamestande på udstillinger og andre arrangementer. Da de første stræklofter dukkede op i Frankrig, som hurtigt begyndte at vinde popularitet, organiserede CTN produktionen af ​​PVC-film. Takket være den løbende forbedring af produktionsteknologien af ​​PVC-film formåede CTN-specialisterne at opnå fremragende kvalitet af selve produkterne samt en misundelsesværdig konsistens: CTN har en af ​​de laveste produktionshastigheder på nuværende tidspunkt!

CTN er en af ​​de første virksomheder, der formåede at organisere hurtig levering til forbrugeren - kun 24 timer. CTN har altid været særlig opmærksom på at sikre overholdelsen af ​​PVC-folien fremstillet med europæiske miljø- og brandsikkerhedsstandarder.

vigtigste

PVC-Market Company tilbyder engros PVC film til produktion og installation af stræklofter i ruller fra et lager i Moskva.

Der er et stort sortiment af hvid, farvet og tekstureret film til stræklofter fremstillet af MSD Premium og MSD Classic, repræsenteret af forskellige webbredder: 1,4, 1,8, 2,0, 2,2, 2,4, 2,6, 2,7, 3,0, 3,2, 3,5, 3,6, 3,8 4,5, 5,0 m.

Tilgængelighed opdateres jævnligt af containerleverancer, som giver dig mulighed for altid at have en bred vifte af hvid- og farvefilm på lager. Vores sortiment omfatter en stor serie af MSD Premium og Classic planter.
Den uigennemsigtige film til stræklofter i ruller en shagreen nr. 6 bredde er 140 - 360 cm og nr. 3 bredde er 380 - 500 cm.

Vores firma garanterer sine kunder den høje kvalitet af hele produktsortimentet og kun originalerne, vi er imod forfalskninger.

På lager PVC film til stræklofter i ruller Pongs lavet i Tyskland.

- matte 19-1303 og satin 19-303 pong med bredder på 200, 270 og 325 cm

- Glans 30-303 Pong 130, 180 og 325cm bred

- Descor Pongs D-Premium 00900069 og D-Premium 00900050 310, 350, 410, 450 og 505 cm brede

- Lackfolie og Descor, MSD.

Vores firma garanterer originalproduktion af MSD og Pongs.

PVC-Market er et komplet sortiment af indretning og udvalg af stræklofter af enhver kompleksitet for kontor og hjem.

PVC stræklofter

Fig. 1. Stretch PVC loft fra vores designer. Det var monteret blank og satin lærred fra Pongs (Tyskland)

Stræklofter PVC (Polyvinylchlorid) er nemme at installere, praktisk, funktionel, egnet til enhver form for interiør. Hvad de er, hvordan og i hvilke lande de produceres, og hvad er deres fordele i forhold til andre typer loftbelægninger?

Hvilke typer PVC-lofter er?

Fig. 2. Eksempler på matte, satin og glatte teksturer (fra venstre til højre)

PVC lofter omfatter følgende sorter:

 • Glans. De skelnes af en "lak" overflade med en spejl effekt og glans. De reflekterer og spredter lys fra lamper, hvilket øger belysningen af ​​værelserne.
 • Matt. Har rolige pastellfarver, efterligner gips.
 • Satin. Fremstillet af PVC, men efterligner den silkeagtige struktur af satinstof, hvorfra deres navn stammede fra. Karakteriseret af perle glans og delikat tekstur.

Produktion af PVC-lofter

Fig. 3. Rullemaskine til fremstilling af polyvinylchloridfilm

Loftproduktion begynder med produktion af PVC film. Det er en blanding af polyvinylchloridpolymer (dette er PVC) med varmestabilisatorer, som forhindrer deformation af filmen, når den opvarmes, og blødgørere, der sikrer elasticiteten af ​​nettet. Derudover tilsættes farvepigmenter. Blandingen opvarmes for at fuldføre homogenitet og passeres gennem rullemaskiner (kalenders). Resultatet er et lærred.

Klæder erhverves direkte af firmaet, der installerer lofter. Hvert loft er lavet individuelt i henhold til tegningerne svarende til rummets størrelse. Duftene er skåret i størrelse med + 10% til krympning og svejset på HDTV-maskiner ("højfrekvent strøm"). Derefter svejses en harpun på kanten af ​​nettet - en plast- eller aluminiumsprofil med fremspring, der sikrer nettet til en baguette.

Fabrikanter af stræklofter

PVC lærred til lofter produceres i Rusland, Kina og Europa - i Frankrig, Tyskland, Italien og Belgien. Hver producent har ulemper og fordele.

Europæiske producenter af PVC-film

Fig. 4. Produktionskomplekset af firmaet Pongs (Tyskland)

Europæisk PVC-film er af højeste kvalitet og miljøvenlighed samt forskellige farver. Garantien på den er mindst 10 år. Der er alle hygiejne- og hygiejneattester, klæder leveres med firma mærkning. Tykkelsen af ​​banen er 0,13 mm. Glans af europæiske malerier er mere mættet end kinesiske kolleger.

En af de førende ledere i produktionen af ​​PVC-stoffer er det tyske selskab Pongs (Pongs Textile). Det producerer en række glatte stoffer - Lackfolie og matte - Mattfolie, som pålideligt efterligner dekorative gips. En anden linje - Effektfolie - indeholder lærred med perlemorøs og præget.

Kinesiske producenter af PVC-film

Fig. 5. MSD Production Complex (Kina)

Kinesiske stræklofter er lavet på moderne europæisk udstyr, så kvaliteten er lidt ringere end tysk og er ca. 2 gange billigere. Tykkelsen på lærredet - 0,13 mm, bredde - fra 3 til 5 m, som giver dig mulighed for at afslutte rummelige værelser uden sømme. Blandt minusserne - et lille antal nuancer og tilstedeværelsen af ​​folder på lærredet (folderne afviger over tid). Den anerkendte kinesiske producent af stretchstoffer - MSD Corporation, der blev grundlagt i 2002. I 2010 modtog hun alle nødvendige tilladelser og certifikater for at sælge sine malerier i Rusland.

Et alvorligt problem med kinesiske malerier er, at de ofte er falmede. Dette gælder også for MSD-produkter. Derfor er det nødvendigt kun at købe lærred fra betroede leverandører og være opmærksom på udseendet og lugten ved køb. Alle PVC-stoffer har en lille specifik lugt. Men for et PVC-stof af høj kvalitet forsvinder lugten efter installation helt inden for 2 til 3 dage, hvis den varer længere, sandsynligvis er det en falsk.

Russiske producenter af PVC-film

Fig. 6. Produktionskompleks af Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder (Rusland, Tatarstan)

I Rusland fremstilles lærred til PVC-lofter i Ivanovo (IvNIIPIK) og i Tatarstan (Kazan-kunstværk af kunstlæder). Desværre er kvaliteten af ​​russiske stræklofter ifølge eksperter ikke helt op til hinanden. Ulemperne omfatter blænding og striber på den glatte overflade og den maksimale bredde af lærredet på 1,4 m, hvilket indebærer tilstedeværelse af sømme, når man afslutter store rum. Tykkelsen af ​​russiske lærred er 0,18 mm, på grund af dette strækker de sig værre under installationen. Garanti på russiske malerier - 3 år.

Blandt fordelene er et stort antal nuancer, sanitære og hygiejnecertifikater af den statlige prøve og lave omkostninger. Russiske lærred vil koste 20% -30%, billigere end europæiske på grund af lavere transportomkostninger fra udlandet. De kan være en god budgetmulighed, men hvis der ikke er behov for ekstremt hårde besparelser, er det værd at bo på kinesiske eller europæiske producenter.

Karakteristika af stræklofter lavet af PVC

Fig. 7. Liste over de vigtigste egenskaber ved PVC-lofter

Stræklofter af PVC har følgende egenskaber:

 • polyvinylchlorid er sikkert for mennesker (forudsat at PVC-stoffet er fremstillet i overensstemmelse med alle standarder);
 • PVC lofter er ikke brændbare, fugttætte, indeholder ikke organiske stoffer, det vil sige "ikke tiltrække" bakterier, svampe, insekter mv.
 • ipoallergenny;
 • "afstøde" støv, snavs og statisk elektricitet;
 • let at rengøre - nok våd rengøring hver 1 - 2 måneder. Du kan læse de detaljerede anbefalinger til pleje af spændingsmaterialet;
 • opretholde t fra 0 til 40º;
 • levetid - mindst 10-15 år.

Bredden af ​​malerierne varierer fra 1,4 m til 5 m - det afhænger af fremstillingslandet.

Fordelene og fordelene ved PVC-lofter

Fig. 8. Designet flerskikts PVC-strækloft med belysning

PVC lofter har betydelige fordele i forhold til andre typer af overflader - gipsplader, lofter, lofter og lattæpper lavet af aluminium eller plastlameller. De består af følgende:

 • Stræklofter - den billigeste måde at trimme hovedloftet på (med undtagelse af plastering eller efterbehandling af tapet). Og det nemmeste og mest effektive, hvis hovedloftet er ujævnt, med stærke forskelle. PVC-lærredens overflade er perfekt flad og glat, mens gips, gipsvæg og loftslofter "giver" en grov overflade.
 • PVC-knive beskytter pålideligt mod lækage ovenfra. Således kan 1 m² PVC stof klare 100-120 liter vand. Efter oversvømmelsen skal du bare åbne en speciel ventil og dræne vandet. Ingen anden dækning giver denne mulighed.
 • Vandmodstand. Velegnet til brug i badeværelser og andre rum med høj luftfugtighed. Gipsvæg er kontraindiceret til gips. Racklofter i badeværelser kan "tåle" over tid, og derudover kommer der kondens på dem.
 • Spændbeklædninger monteres i 3 - 4 timer uden støv og snavs - det er nok at tage møblerne ud af rummet. Gipsvæg er placeret 5-10 dage, kan plastering tage op til 5 - 7 dage, loftslofter sættes 2 - 3 dage, slatted (afhængig af gulvplads) - mindst 8 - 10 timer.
 • Giv bedre lydisolering end gips og gipsplader, selv uden brug af lydisolerede materialer.
 • Lider ikke af krympning af huset, som det er tilfældet med gipsplader eller gipsstrukturer, som under krympning kan begynde at knække. Derfor er det bedste valg for nye bygninger.

Deres levetid er 10-15 år i forhold til 2-3 år nær pudsede lofter og 5-7 år ved hængning. Gipsvæg vil vare 10 år, men kan kræve maling og reparation af revner. Og stadig - ved bevægelige stræklofter kan PVC fjernes, tages væk med dig og installeres på et nyt sted. Dette kan ikke gøres med nogen anden form for loftsbeklædning.

Ulemper og minuser af PVC-lofter

Fig. 9. To-niveau stretch loft i stuen med en lysekrone og lamper

Der er PVC-lofter og ulemper i forhold til andre typer loftbelægninger. De er få, men de skal stadig være opmærksom på:

 • På den billige finish gips uden konkurrence i forhold til andre typer af belægninger. Derudover vil det "spise" kun 2 - 3 cm af højden af ​​rummet, mens PVC lofter i gennemsnit - 10 - 15 cm.
 • Med hensyn til holdbarhed er lath lofter stadig foran stræklofter, da de kan vare i 25 år.
 • Hvis væggene i rummet er i en beklagelig tilstand (gammel, smuldrende osv.), Vil det sandsynligvis kræves, at der installeres et strækloft. Hvis dette ikke er muligt, så skal du igen gipsere loftet eller lim tapetet.
 • Stræklofter kræver valg af lamper med lamper med en kapacitet på ikke over 35 - 50 W, ellers begynder de at smelte. De kan ikke hænge meget tunge lysekroner eller andre designs, som de begynder at sænke. I sådanne tilfælde er det værd at foretrække gipsvæg.
 • PVC-stof kan briste, hvis det beskadiges af en skarp genstand. Derfor bør de ikke placeres i børne-, billard- og andre "farlige" værelser.

Farvepalette til hævede lofter

Fig. 10. Ifølge farvepaletten kan du nemt vælge den ønskede farve af PVC-lærred, som passer perfekt ind i din lejlighed.

Farvepaletten af ​​blanke glanslofter i PVC har op til 150 lyse, mættede farver på RAL-skalaen for enhver smag. Paletten af ​​matte og satinplader er mindre og indeholder ca. 30-40 bløde pastellfarver. Satin lærred er også kendetegnet ved deres usædvanlige silkeagtige tekstur og perle glans. Tøj kan efterligne ruskind, læder, marmor, leopardhud osv.

Stræk loft design

Fig. 11. Eksempler på mulige designs af PVC-loft: Fladniveau, flydende, med fotoudskrivning, enkeltniveau, flerfarve osv.

Udformningen af ​​PVC-lofter indebærer et næsten uendeligt antal løsninger. Blandt dem er:

 • enkle single-level systemer;
 • Multilevel systemer af flere niveauer eller helt af PVC-klud eller med gipspladestrukturer, kan strukturerne selv være af nogen form;
 • flydende lofter, suspenderet på specielle profiler, som om "flyver" i luften med en indramning af LED-belysning;
 • zoneinddeling ved hjælp af lodde klud af forskellige farver og teksturer;
 • tilrettelæggelse af alle baggrundslyssystemer, herunder fiberoptiske systemer, der simulerer en stjerneklar himmel, auroras osv.

Det er nemt at give en højdepunkt til PVC-lofter ved hjælp af fotoudskrivning, for hvilke der ikke er nogen begrænsninger. Du kan vælge mellem et stort antal billeder fra kataloget, du kan også bruge billeder fra dit personlige arkiv eller internettet.