Profil for stretchloft engros og detailhandel

Interesseret i en profil til montering af strækloftet? Du kan købe det i firmaet "Nebosvod". Vi har fantastiske priser, et omfattende produktsortiment og garanteret høj kvalitet!

Vi holder jævnligt kampagner og tilbyder interessante rabatter for både nye og eksisterende kunder. At samarbejde med os er enkel og komfortabel, varerne kan sælges både i Moskva og leveres til enhver region i Den Russiske Føderation.

Eventuelt salg af baguette til hævede lofter engros og detailhandel til private og erhvervskunder. Bliv vores forhandler og få eksklusive salgsbetingelser!

For at få en smuk og holdbar konstruktion er det nødvendigt, at alle dets elementer er af høj kvalitet, og det gælder ikke kun filmen, men også tilbehør. Især er loftprofilen for strækloftet af stor betydning. Det afhænger af ham, hvor godt og hvor længe nettet vil blive strakt, samt hvordan det vil se i færdig form. Her finder du produkter til enhver smag, designet til PVC-film og stofmaterialer fra enhver fabrikant.

Tilgængeligt sortiment

I virksomheden "Nebosvod" kan du i øjeblikket købe en baguette til stræklofter i det mest omfattende sortiment. Med det kan du oprette enkelt- og flerniveau loftsstrukturer af enhver konfiguration.

Generelt er profiler:

Loft - fastgjort til loftet

Vægmonteret på vægge

Adskillelse - til forbindelse af malerier

Desuden kan alle produkter af denne type opdeles i to brede kategorier i henhold til fremstillingsmaterialerne.

aluminium

Aluminiumprofil for hævede lofter er mere pålidelig som enhver anden metalprodukt. Valget i hans favør er en garanti for optimal webspænding og fraværet af sagging over tid. Derudover giver det dig mulighed for at minimere afstanden mellem lærredet og overlapningen op til 2-4 cm, så højden af ​​rummet forbliver næsten uændret.

plast

Den største fordel ved denne type baguette til stræklofter er prisen, som er mere overkommelig end aluminiumsprodukter. Dette er et budget, men samtidig praktisk og holdbar mulighed for de fleste typer loftkonstruktioner. Derudover er den fleksibel og giver dig mulighed for at skabe buede strukturer med et eksklusivt design.

Profil for stræklofter

En universel aluminiumprofil til stræklofter giver mulighed for hurtigst mulig installation af PVC-film. Afmontering af spændingsarket ved hjælp af en sådan profil udføres også med lynhastighed.

Tekniske egenskaber og fordele ved aluminiumsprofil

Produktionen af ​​profiler til stræklofter er baseret på stemplingsteknologi. Det monolitiske design kombinerer fastgørelsesegenskabernes egenskaber og kilsporet bruges til fokusering. Modstand mod intensiv belastning er tilvejebragt ved hærdning, som udføres umiddelbart efter stempling.

På grund af profilens stivhed garanteres sikkerhed og holdbarhed af monteringen. Når snit er perfekt bevaret vinkel. Frontvæggen har en optimal tykkelse af profiler, som tjener som garanti for succesfuld opretholdelse af stræklimtets styrke.

Udover høj kvalitet og pålidelighed af brugen, glæder aluminiumprofilen funktionalitet. Produktet kan genbruges: Du kan installere og fjerne PVC-film i profilen flere gange. Dette er en nyttig funktion, om nødvendigt, omgående at reparere loftet eller installere en ny film.

Typer af profiler til hævede lofter

Der er flere typer profiler til PVC film: loft, væg (h-formet), tilslutning og speciel.

Vægprofilen er optimal til fastgørelse af nettet omkring rummets omkreds til vægkonstruktionen (monteringsteknologien er ens, når man arbejder med profilen af ​​hævede lofter).

Loftprofil giver dig mulighed for at vedhæfte filmen på kanterne til overfladen af ​​et standardloft. Denne løsning er relevant, hvis der ikke er mulighed for vedhæftning til væggene.

Tilslutningsprofilen bruges til at installere syede stoffer.

Specielle profiler kan variere afhængigt af kompleksiteten af ​​design og installationssted.

Til arbejde med volumetrisk og krøllet design anbefales en universel aluminiumprofil.

Du kan bestille en kvalitets aluminiumprofil til hævede lofter fra producenten i vores firma. Kataloget indeholder forskellige typer profiler, herunder en profil for stigende lofter og overgangsniveauet under baggrundslyset.

Universal Harpoon Aluminum Profile

Harpunmetode er en af ​​de mest pålidelige, når du lægger et strækloft. Langs omkredsen af ​​PVC-folien i form af en krog af et tilstrækkeligt stærkt metal er kantning. Ved hjælp af en sådan kant er lærredet fastgjort i aluminiumsprofilen. Teknologien gør det muligt at reducere lærredets størrelse, fordi filmens spænding udføres sammen med fastgørelsesanordninger.

Den største fordel ved harpunteknologi er, at der ikke er brug for at bruge bundplader på væggene - det vil sige, at hele fastgørelsessystemet er skjult. Dette garanterer yderligere æstetiske kvaliteter, generelt positivt påvirker indretningens muligheder.

Lønsomt køb af aluminiumsprofil

Hvis du leder efter en optimal profil for hævede lofter, giver Moskva en sådan mulighed. Vores firma har sin egen produktionslinje, som fremstiller profiler af forskellige typer. Vi samarbejder også med byggefirmaer, der giver mulighed for at købe aluminiumsprofiler til loftslofter i løs vægt.

Stræk loft produktion

Strækpladeproduktion i Moskva er ASBKOs hovedaktivitet.

 1. 1. Vi har en bekvem beliggenhed, i Moskva selv, nær metroen.
 2. 2. Vi har en hel liste over komponenter.
 3. 3. Uopsættelig produktion af klæder uden ekstra omkostninger.
 4. 4. Der er levering, også hurtig levering.
 5. 5. Vi udfører dealer træning, vi leverer alt relateret marketing materiale.
 6. 6. Vi arbejder uden fridage.
 7. 7. Vi udfører den sværeste opskæring af lærred i Moskva, andre producenter vender sig til os.
 8. 8. Fleksibelt rabatkort afhængigt af mængden.
 9. 9. Ved produktion af nedlagte lofter 5 år.
 10. 10. Ordrer accepteres indtil kl. 20.00 pr. E-mail eller telefon. Vi arbejder døgnet rundt.

Materialer præsenteres af forskellige producenter (mærker) i bredde fra 1,5 meter til 5 meter forskellige teksturer: mat, glans (lak), satin og forskellige farver (tal i kataloget).

Vi leverer basale ydelser: Spike af forskellige farver, Spike krøllede sektioner, Indvendig udskæring.
Vi laver en fotoudskrivning, komplekse aluminiumstrukturer på flere niveauer, malingsindsatser.

Materialet lanceres i produktion på basis af et måleark fra kunden, som er bygget i specialprogrammer. Kunden kan købe ogarpunenny materiale eller på skåret.

Vi beskæftiger os med produktion af miljøvenlige efterbehandling materialer (stretch lofter) professionelt, vi har moderne udstyr og dygtige håndværkere. Vores egen linje giver os mulighed for at reducere produktionsomkostningerne til et rimeligt minimum med konsekvent høj kvalitet.
Stræklofter - dette er den bedste løsning for enhver lejlighed. De er nemme at installere, de er miljøvenlige, efter installation er der ingen snavs, de fleste har god kvalitet og lave priser.

Stages af stretch loft produktion

 • uddannelse
  Det omfatter måling af loftet område af eksperter, definitionen af ​​strækloft med materiale, farve og tekstur. Et katalog vil hjælpe i udvælgelsen, da der er et stort antal filmruller af forskellige farver og teksturer på lager.
 • skæring
  Det sker i henhold til kundetegninger ved hjælp af specialprogrammer, der beregnes af loftet og tilstedeværelsen af ​​sømme.
 • Loftproduktion
  Det går ifølge tegninger, der skærer fra PVC-film. Dette tager højde for tilstedeværelsen af ​​buede sektioner, udskæringer mv. Afhængigt af ordren.
 • Ogarping på maskinen
  Inkluderer svejsning på kanterne på harpunet - "lås" af blød PVC. Ved hjælp af det kan kluden fastgøres i en stewt, der ikke tillader det at sænke.
 • pakning
  Det starter umiddelbart efter produktion af loftet og kontrol af kvalitet. Tøjet rulles op, pakket i en tre-lags pimply film, hvorpå data fra klienten sættes.
 • Levering til kunden
  Selskabet selv kan producere det, eller hvis loftet installeres uafhængigt, er det muligt selvforsendelse.

Gunstige tilbud fra ASBKO til forhandlere og grossister

ASBCO-firma - producenter af stræklofter i Moskva inviterer grossister, autoriserede forhandlere, udviklere og et team af dekoratører til at samarbejde og garanterer for vores del opfyldelsen af ​​forpligtelser og fordelagtige tilbud.

Profil for PVC klud

Hvis du vil installere stræklofter i dit værelse, skal du være opmærksom ikke kun på lærredets kvalitet, men også på profilens kvalitet. Da profilen er den største byrde. Profiler til stræklofter skal uden problemer uden at blive udsat for deformation, modstå spændingskraften. Der er flere typer profil.

Typer af profiler til stretch loft PVC film:

 • universel;
 • Vægmonteret;
 • loft;
 • Adskillelse.

Den universelle loft baguette bruges på krøllede sektioner. Vægprofiler, som navnet antyder, bruges til at installere stoffet omkring rummets omkreds til væggene.

Takprofilen giver dig mulighed for at fastgøre PVC-stoffet i hovedloftet, hvis det ikke er muligt at fastgøre til væggene.

Adskilte profiler til hævede lofter er monteret i tilfælde hvor rummet er meget stort (mere end 50m2) eller der er stor sandsynlighed for at lægge i lærredet under egen vægt. Ved hjælp af denne profil er der skabt loftsystemer bestående af flere sektioner. En delt (dobbelt) profil bruges også, når det er nødvendigt at deltage i to lærrede. Med det kan du rette to fakturaer af PVC-film på en gang. Den anvendes hovedsagelig til loftkonstruktioner med kompleks belysning ved installation af gennemskinnelige stoffer.

Profiler er også opdelt i: aluminium og plast

Plastprofil, lavet af polyvinylchlorid, betragtes som universel til installation af stræklofter, det passer til næsten enhver slags harpun. Ifølge sine egenskaber er plastprofilen meget ringere end aluminiumprofilen, da den er mindre pålidelig, mere fleksibel og kan deformere over tid. Derfor, hvis du tænker på stræklofter, bør du bestemt ikke vælge en plastprofilkonstruktion.

Minimum indrykning af dette design er 3,5 centimeter. Denne profil bores hver 10 cm til hovedvægge. Også her skal man være opmærksom.

Aluminium Baguette

Det næste og mest efterspurgte syn på konstruktionen af ​​strækloftet er aluminiumprofilen.

Profildataene til strækloftet er beregnet til fastgørelse af nettet i henhold til harpunets fastgørelsessystem, takets installeringstid reduceres væsentligt ved hjælp af denne profil, og dette fastgørelsessystem gør det muligt at demontere film om nødvendigt hurtigt. Aluminiumprofilen har tilstrækkelig stivhed til at sikre designets holdbarhed og pålidelighed. På grund af det faktum, at profilens forvæg har en optimal tykkelse til den, modstår den let spændingskraften af ​​banen.

Aluminiums loftprofil er designet til montering af PVC-film på overfladen af ​​loftet og anden vandret overflade. Samtidig lukkes mellemrummet mellem strukturen og væggen med en indsats.

Aluminiums vægprofil anvendes ved installation af strækloftet direkte til væggene og forskellige vertikale overflader. Det er meget holdbart, men gentager ikke små uregelmæssigheder, profilen er fastgjort med hver 20 centimeter. Mindste indrykning af strukturen fra niveauet af hovedloftet er 3,5 centimeter. Gabet der opstod i installationsprocessen mellem loftet og væggene er maskeret med en speciel indsats.

Produktion af baguette til stræklofter

God dag til alle! I dagens post vil vi tale om produktionen af ​​baguette til hævede lofter - i det seneste har der været masser af nyttige oplysninger. Men først, et par ord om stræklofter selv. Det vides at stræklofter er en stærk dekorativ film af polyvinylchlorid, imprægneret med polyurethan, hvor der ikke er nogen cadmium. Tykkelsen af ​​en sådan film er 0,16-0,22 mm, og for at fastgøre den i loftet, strækkes den på en aluminiums- eller plastpose (baguette til væg).

Produktionen af ​​stræklofter er opdelt i tre faser:

1-skæring klud;

2- Svejse flere baner i en;

3- svejsning langs harpunbladsens omkreds.

I det første trin er det vigtigste for måleren at præcis fjerne de nødvendige dimensioner - skære dem ved hjælp af speciel software, som gør det muligt at opnå den fejlfri nøjagtighed af det færdige loft.

Den anden fase - svejsning af klæder udføres ved hjælp af høj præcisionsstrøm. Denne metode er den mest avancerede, det giver dig mulighed for at lave slidstærke lofter, mens de tilslutende sømme praktisk talt ikke er ringere i styrke og elastik til resten af ​​materialet.

Stretch loft udstyr

Der skal lægges særlig vægt på svejsning af harpunen, da det med sin hjælp bliver hele stræktaftet fastgjort til vægprofilen (baguette).

I de fleste tilfælde (især hvis du kontakter virksomheden med et væld af erfaringer og et velprøvet ry), er komponenter til hængelofter lavet af førsteklasses materialer i overensstemmelse med alle normer og krav, som garanterer komponenternes fremragende kvalitet. Men for at strække loftet gav dig ikke nogen problemer så længe som muligt, anbefaler jeg, når du vælger (både lofter og komponenter), bede sælgerfirmaet om at vise de relevante certifikater, og sørg for at udstede en garanti for de købte produkter.

Komponenter til hævede lofter omfatter:

- wall baguette (aluminium eller plast)

- en harpoon kompatibel med alle typer baguetter, den er produceret i en naturlig farve til PVC - efter installation af stræklofterne er harpunen ikke synlig;

- Dekorative maskeringstape, der dækker hullerne mellem væggen og loftet, kommer i dag i et stort antal farver.

Vi åbner produktion af harpun og baguette til stræklofter

Lad os nu tale direkte om produktion af baguette og harpun til ophængte lofter. Hvis du beslutter dig for at købe udstyr til fremstilling af baguette i Tyrkiet, anbefaler jeg dig at være opmærksom på firmaet "Mikrosan" - i marts bestilte ekstrudere og komplette linjer på panelet og vindueskarmet, indtil videre ingen klager. Forresten er sekretæren for den fantastiske tyrkiske kaffe madlavning på deres fabrik... I Kina vil det naturligvis være billigere, men konsekvenserne er uforudsigelige. I Europa vil det være lidt dyrt.

Hvad skal man vælge udstyr til fremstilling af baguette til stræklofter - hvad angår enkeltskrue eller dobbeltskrue ekstruder? Jeg kan helt sikkert sige, at twin-screw behandler materiale bedre (ingen forskel i sekundær, primær, pulver eller træk). Men dobbeltskrue er altid dyrere end enkeltskrue.

Før du begynder produktionen af ​​baguette (harpun), skal du bestemme kildematerialet - pulver eller strimlet. Der skal overvejes. Broken er et færdigt produkt (forresten for

baguette produktion perfekt pasform profil profil affald eller selve profilen) - knust og fast i en ekstruder. Omkostningerne starter fra købsprisen for profilen (affald) og omkostningerne ved knusning. Med hensyn til pulveret skal du have en mixer (der er mixere på markedet med en minimumskapacitet på 400 kg / time). Her består prisen af ​​omkostningerne til råvarer og blanding. Også spørgsmålet kan løses lidt anderledes - for at finde en person, der har en blanding, og bestille den færdige blanding fra dem. I dette tilfælde omfatter prisen på den færdige blanding omkostningerne ved blandingen plus tjenester til blanding. Der er virksomheder, der kun er involveret i fremstillingen af ​​den færdige blanding og granuler, for eksempel soligran, solvay osv. Generelt skal du "kigge rundt" og finde den mest optimale løsning for dig selv, baseret på specifikke forhold. Ja, jeg har næsten glemt, at produktionen af ​​PVC-baguette og især produktionen af ​​harpuner til stræklofter adskiller sig fra ekstrudering af andre lister, idet det er absolut umuligt at tilføje mere end 15-20 kridt til opskriften - produktet vil være for skrøbeligt og vil ikke modstå belastningen.

Her er den optimale opskrift:

- 15-20 dele kridt

3-4 dele stabilisator

- 2-2,5 dele af modifikatoren

- 0,3 del smøring

- 0,2-0,25 dele polyethylenvoks;

- 0,2-0,3 dele polyethylenoxyethylen voks;

- 0,15-0,25 dele calciumstearat

- 1-2 dele titandioxid (hvis du ekstruderer en farve baguette, så i stedet for titandioxid skal du tilføje et farvestof som anbefalet).

Produktionsteknologien baguette er som følger: i ovennævnte proportioner kastes komponenterne i mixerens varmtank, der ved en temperatur på 120-140 grader blandes fra 5 til 15 minutter (

tyrkerne blander cyklen i ca. 15 minutter, kineserne har 15-20, tyskerne "MTA" - 5 minutter, italienerne "Plasmek" eller "Ariostea" - 6-8 minutter). Derefter slipes blandingen i mixerens koldtank og afkøles til 40 grader. Vær opmærksom: Koldtankens volumen skal være 2-3 gange mere varm (i nødstilstand). Længere fra kulden dumpes den til en bigbeg eller en noria til efterfølgende overførsel til ekstruderbunkeren. Den færdige blanding skal stå i ca. 12 timer.

Ovenfor gav jeg en standard, gennemprøvet opskrift, så når du bliver komfortabel med dens forberedelse, kan du eksperimentere for at reducere omkostningerne.

Og endnu en ting: Jeg råder ikke til begyndere at forstyrre med at blande, da mangel på erfaring kan råvareomkostningerne måske vise sig at være det samme som at købe og knuse et vindue. Der er en årsag - i første omgang vil mængden af ​​råvarer du køber være mikroskopiske, hvilket betyder at de vil sælge det til dig på den øverste linje for sådanne kunder. I 2012 var jeg i et firma, der havde 18 skørtekstruderingslinjer, og alle arbejdede på en købt pellet. De besluttede at sætte blanding med granulering kun et år senere.

En anden ulempe ved blanding er tilstedeværelsen i luften af ​​en stor mængde støv fra PVC og kridt, som vil afregne hele produktionen - indtil du lærer at bekæmpe det, kan der være mange fejl. Generelt ville jeg vælge at købe et billigt vindue, dets højkvalitets pererablivanie, køb af en hurtigere ekstruder med dobbeltsnekke med en spindel.

Dernæst har du brug for en ekstruder (ekstruderingslinie) til fremstilling af baguette (harpun) PVC. Hvis du finder en god brugt tyrkisk fremstillet ekstruder, tag det som en formue - du kan selvfølgelig søge, men kun det komplette affald forbliver. Jeg købte en ven, og skiftede derefter sneglen, varmelegeme, hvilket resulterede i, at denne ekstruder kom til ham til prisen for en ny. Jeg anbefaler den dobbelte skrue tyrkisk ekstruder MCV 55 (kapacitet op til 60 kg / h) i økonomiserien. En sådan ekstruder anvendes til ekstrudering af en harpun eller baguette i en strøm med en hastighed på ca. 5 m / min med en vægt på 0,2 kg / smp. For at producere i to strømme kræves en twin-screw ekstruder MCV 67 (kapacitet op til 120-140 kg / time) af en økonomiserie. En sådan ekstruder anvendes til ekstrudering af en baguette i to strømme med en hastighed på 5-6 m / min med en vægt på 0,2 kg / m.

I tilfælde af en kinesisk ekstruder kan jeg ikke fortælle noget godt eller dårligt, for efter at have købt dem i Kina sælges alt dette i et halvt år til Avito. Nogle gange, for at begynde at producere en plastic baguette (harpoon), begynder begyndere en enkeltkryds "kinesisk", og så spekulerer på, hvorfor der er meget forkædning og et lille godt produkt uden at indse, at selv en enkeltskrues "kinesisk" kan fordøje dårligt.

Når jeg vælger knusere, anbefaler jeg at være opmærksom på italiensk (jeg tror, ​​at Tria er optimal - ingen problemer, du behøver kun at knive knive), i ekstreme tilfælde - tyrkiske knusere. Forresten har en ven en tyrkisk knuser, hun har knust en vindueskarm på hende i to år - har endnu ikke klaget. Han siger, at knive bør skærpes med de samme intervaller som de italienske knusere. Den omtrentlige produktivitet af sådanne knusere på en 10 mm maske er 350 kg / h, på en 5 mm maske - ca. 250 kg / h.

Kinesiske knusere er lige så pålidelige som kinesiske ekstrudere. Det er på nogen måde. Jeg købte dem tre gange, og jeg kan sige, at det bedste her er bare prisen. Det starter en uge senere: Gearkassen vil flyve, så knivene begynder at smuldre (nye knive koster omkring tusind dollars, to gange om året med en forandrer), produktiviteten er fem gange mindre end passet (overbetalt i lønnen til arbejderne), der hele tiden blev forladt - måtte ændres. Generelt siger jeg en kendsgerning, baseret på min egen (lange og bittere) oplevelse: Køb en kinesisk knuser - du vil også bruge tid og penge til reparationer, sæt en anden sådan omkostning om et år. Og endnu et mål mod de kinesiske kamerater: Hvis du går ud af drift, vil det være lettere for dig at sælge en italiensk eller tyrkisk knus til en overkommelig pris. Ingen vil købe brugt Kina.

Hvad der dør ved valget af dysen - hvis du køber en ekstruderingslinje på Mikrosan, skal du tage dyserne her (det er bedre at bestille gennem Mikrosan, da dette firma vælger fabrikanten af ​​dør, der i øjeblikket gør bedre og bedre kvalitet). Jeg vil præcisere - hvad med dørpladen du skal spørge. Det er meget bekvemt at bestille en ekstruder sammen med et fyldstof, da du straks kan kontrollere deres ydeevne på stedet (jeg anbefaler på det kraftigste at kontrollere alt personligt og grundigt) - i hvilket tilfælde vil du hurtigt rette det. Forresten, dette øjeblik skal være registreret i kontrakten og tilbagekaldt før test på fabrikken. En anden advarsel - du kan bede om reservedele for det kommende år (lad dem ikke tilbyde skruen, det vil være nok for dig i tre år), flere tusinde euro er billigere end konstant at købe til ublu priser. Også en god mulighed ville være at bestille en dør i Yoshkar-Ola, firmaet "Tehosnastka." Det er muligt at spare, men ingen klagede over kvaliteten.

Og det sidste: For at tilpasse produktionen af ​​profiler til stræklofter kræves kompressor og køleudstyr - i princippet er deres erhvervelse ikke kritisk, men stadig. En billig kompressor er nok til at starte, ligesom en køler. Når produktionen vokser, og du har omkring et dusin ekstruderingslinjer, kan du tænke på at købe en kompressor og køler, som hjælper med at spare penge.

profiler

Profil KRAAB 3.0, gapløs system, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for lofter uden maskebånd

Profil "kontur" PF 5642, flydende linjer, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for konturbelysning med udvidet rille.

Aluminiums vægprofil 2,5m Standard

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil til montering af loftet med et harpunsystem

Profilvæg aluminium harponsystem perforeret letvægts (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Perforeringstrin: 5 cm

Profilvæg aluminium harpoon tung (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung profil

Profilvæg aluminium harpoon tung med huller (2,5 m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung perforeret profil

Profil loft aluminium harpun system 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminiums loftsprofil for harpun.

Aluminiumprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Universal profil til installation.

PVC profil væg harpun system 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil for harpunsystem

PVC profil væg harpun system perforeret 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" væg Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til stoflofter

PVC-profil "Clothes Peg" væg med huller Descor, Clipso 2,6m

Formål: Klipsystem

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" loft Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Profil "PVC" Clothespin "loft med huller Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Aluminium profil shtapikovy standard 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofilstandard til.

Aluminium shtapik lette profil 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminium vægprofil letvægt til.

Profil shtapikovy U-formet perforeret 2 m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy aluminium h-formet 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

H-formet aluminiums vægprofil til.

Shtapikovy profil h-formet perforeret 2m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy PVC 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til kilesystem

PVC hvid perle 1m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC-perle til fastgørelse af banen c.

PVC-kilefiksering til separation baguette 2,6 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgør kile til opdelingsprofil

Profil dividende skrå 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Profil adskiller sig tilbøjelig til installation.

Aluminiumdelingsprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Separationsprofil til montering af lofter.

Profil dividende "vinkel" aluminium 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Profil dividende vinkel for.

PVC profil kile dividere 2,6m

Formål: kilesystem

Fastgørelsestype: loft

PVC kile profil

PVC sokkel til en ahornseparation baguette hvid 2,6 m

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya system

Profil forbinder aluminium vertikal SP2 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Tilslutningsprofil til loftinstallation.

Profil for niveauovergang med belysning NP-5 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofil for trin.

Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning KP-2 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminium stelprofil med lys

Stretch ceiling profiler i online butik

Vores online butik tilbyder en bred vifte af profiler til stræklofter. Her finder du alle former for baguetter til fremstilling af væv og filmrammer, enkelt- og flerniveau systemer.

Online bestilling er en mulighed for hurtigt, komfortabelt og billigt at købe en baguette til stretchlofter engros og detailhandel. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Profil sortiment

Vores online butik sælger aluminium- og PVC-profiler til spændingsstrukturer.

PVC profil til hængende lofter

Polyvinylchlorid-baguetter er fleksible, så de er uundværlige ved montering af lofter på buede overflader. Tæt adhærer ujævne vægge, PVC-profiler skjuler deres defekter.

Installeringsteknologien i Clipo og Descor luksustofter er baseret på brug af PVC-pin-baguetter. Fastgørelsesklips baguettes holder stoffet sikkert. Deres brug reducerer installationstiden og gør det muligt at aflevere maskeringstape.

Vi tilbyder PVC-kile- og kilefordelingsprofiler, kiler, bundplader og vvs-stifter, tøjnåle (lofter og væg) baguetter, perforerede og forstærkede harpunprofiler, stødstop og også glasperler.

Aluminiumprofil til lofter

Metal baguetter er holdbare og pålidelige, holdbare og lette, derfor giver de høj kvalitet og holdbare lofter. Derfor er det aluminiumsprofiler, der er designet til at skabe originale lofter i design og multi-tierede strukturer af forskellige former med eller uden belysning.

I vores butik finder du aluminium harpun-baguetter til svævende lofter, der giver dig mulighed for at skabe en særdeles spektakulær LED-baggrundsbelysning og gør det nemt at udskifte ledbåndet, der er monteret i slidserne under plastik gennemsigtige indlæg.

Multi-level konstruktioner er samlet som designer takket være elementer som loft og væg harpoon profiler til klapløs overgang, gearkasser til KP til belysning, loft stopper med et tværsnit i form af bogstaverne Z og Y.

Samlinger og overgange i komplekse lofter er skabt ved brug af harpun vinkel og universal, opdeling og tilslutning, skrå og lodret baguetter, og en aluminium band-bandage sikrer pålidelig fiksering.

For elskere af indenlandsk teknologi tilbyder vi hæftemetal baguetter (standard, perforeret og letvægts). Blandt de nye produkter i intervallet er Anvend applikationer (0; 0,5 og 40) til udskårne lofter. Og for en skjult hængsel gardiner og lambrequins, vi har et metal loft cornice.

At købe en baguette til stræklofter

Samarbejde med os er rentabel og praktisk. Efter at have valgt synlige eller skjulte, harpoon eller bezgarpunnye, PVC eller aluminium baguetter i vores katalog, kan du betale dem på nogen måde bekvemt for dig:

 • hvis du er i Moskva - i kontanter på vores kontor eller efter levering af kurer;
 • Nonresident-brugere kan bruge Yandex.Money-systemet eller via Alfa-Bank.

Vi udfører levering af profiler og andre komponenter i Moskva og til transportselskabet (med en ikke-hjemmehørende ordre) fra 8-00 til 21-00. Ved bestilling af mere end 30 tusinde rubler er leverancen GRATIS.

Effektivitet og ansvar for godets integritet - garanteret! I Moskva leverer vi ved vores egen transport (uden at løfte varer til gulvet). For levering af varer i Rusland samarbejder vi med mange leveringstjenester: "Business Lines", "PEK", "Baikal Service", "ZheldorAlyans", "SeverKim", "ZhelDorEkspeditsiya" "Elite Trans" osv.

Profil for stretchloft engros og detailhandel

Interesseret i en profil til montering af strækloftet? Du kan købe det i firmaet "Nebosvod". Vi har fantastiske priser, et omfattende produktsortiment og garanteret høj kvalitet!

Vi holder jævnligt kampagner og tilbyder interessante rabatter for både nye og eksisterende kunder. At samarbejde med os er enkel og komfortabel, varerne kan sælges både i Moskva og leveres til enhver region i Den Russiske Føderation.

Eventuelt salg af baguette til hævede lofter engros og detailhandel til private og erhvervskunder. Bliv vores forhandler og få eksklusive salgsbetingelser!

For at få en smuk og holdbar konstruktion er det nødvendigt, at alle dets elementer er af høj kvalitet, og det gælder ikke kun filmen, men også tilbehør. Især er loftprofilen for strækloftet af stor betydning. Det afhænger af ham, hvor godt og hvor længe nettet vil blive strakt, samt hvordan det vil se i færdig form. Her finder du produkter til enhver smag, designet til PVC-film og stofmaterialer fra enhver fabrikant.

Tilgængeligt sortiment

I virksomheden "Nebosvod" kan du i øjeblikket købe en baguette til stræklofter i det mest omfattende sortiment. Med det kan du oprette enkelt- og flerniveau loftsstrukturer af enhver konfiguration.

Generelt er profiler:

Loft - fastgjort til loftet

Vægmonteret på vægge

Adskillelse - til forbindelse af malerier

Desuden kan alle produkter af denne type opdeles i to brede kategorier i henhold til fremstillingsmaterialerne.

aluminium

Aluminiumprofil for hævede lofter er mere pålidelig som enhver anden metalprodukt. Valget i hans favør er en garanti for optimal webspænding og fraværet af sagging over tid. Derudover giver det dig mulighed for at minimere afstanden mellem lærredet og overlapningen op til 2-4 cm, så højden af ​​rummet forbliver næsten uændret.

plast

Den største fordel ved denne type baguette til stræklofter er prisen, som er mere overkommelig end aluminiumsprodukter. Dette er et budget, men samtidig praktisk og holdbar mulighed for de fleste typer loftkonstruktioner. Derudover er den fleksibel og giver dig mulighed for at skabe buede strukturer med et eksklusivt design.

Stræklofter

Virksomheden "Donskoy Aluminium" tilbyder komponenter til stræklofter, herunder baguetter, aluminiumsprofiler samt færdige systemer til gode priser. Vi har præsenteret produkter til to niveauer, flere niveauer lofter, samt at dele profiler. I øjeblikket er mange virksomheder engageret i fremstilling af disse produkter, og det er nemt at købe komponenter og loft systemer. Du kan vælge kvalitetsproduktet i vores firma.

Kære kunder!

I vores virksomhed er der et fleksibelt rabatssystem, der afviger på mængderne af de krævede varer. Vore ledere med glæde vil konsultere dig, da det er tilgængeligt og at bestille!

For spørgsmål om at få priser, kontakt venligst:

(495) 685-92-01
(495) 685-95-93
(495) 565-47-97

OOO "Donskoy Aluminium"

140000, MO, Lyubertsy, st. Oktober udsigten, d. 249

Man-fre: 8.30 - 17.30

Telefon: +7 (495) 685-92-01, 685-95-93, 565-47-97

profiler til montering af enkeltniveau stræklofter

Til fastsættelse af enkeltgrænser med lofter kræves der en profil (baguette) af loft eller vægmontering.

Profilen under strækloftet er et understøttende strukturelement af strækloftet. Alle typer profiler til fastsættelse af stræklofter kan opdeles i to hovedtyper: Synlig efter monteringsprofil og usynlig profil. Ved montering - på vægprofilen, loftsprofilen og universal. Usynlig vægmonteringsprofil (vægprofil) er den mest populære type profil for stræklofter, som har forskellige versioner afhængigt af formålet. Usynlig profil er lavet af PVC eller aluminium. Oftest til installation af lofter brugt PVC profil (plastprofil til lofter lofter). Dimensionerne af plastprofilen (højde 2,5 cm) gør det muligt at minimere hovedtæthedets højdeforløb. Det er plastprofilen (i modsætning til aluminiumprofilen), der gentager uregelmæssighederne på væggene bedre, og det passer i hjørnerne.

Saros Design producerer flere typer PVC-profil til hævede lofter - usynlig profil nr. 2b, nr. 2d og nr. 2g. Vi gør opmærksom på den usynlige profil № 2G (kræver ikke maskeringstape) - denne profil har ingen analoger på det russiske marked.

Aluminiumsprofiler til stræklofter (væg, loft, universal) har større stivhed i forhold til plastprofilen, så de kan fastgøres med et stort trin. Dette hjælper især med at løse problemet med at fastgøre profilen på vanskelige boreoverflader (for eksempel keramisk granit). Imidlertid gentager aluminiumprofiler dårligt uregelmæssighederne på væggene og er ikke bekvemme ved montering af buede sektioner. Vi anbefaler at bruge aluminiumsprofiler i tilfælde, hvor det nedhængte loft er installeret ud for varmekilder (f.eks. Tæt på pejsen).

Hvis du ikke ved, hvilken profil til strækloftet der er bedre at bruge, er vi altid klar til at give detaljeret teknisk rådgivning.

Monteringsprofil til strækloft

Profilmontering er et af de vigtigste trin i installationen siden Det er et understøtningselement til strækloftet. Kvaliteten og holdbarheden af ​​hele strukturen afhænger af korrekt installation af profilen.

Markering af installationswebprofilen

Den nemmeste måde at markere placeringen af ​​profilen på er at bruge et laserniveau (niveau). Brugen af ​​et sådant værktøj fremskynder mærkningsprocessen og gør det muligt for en person at udføre denne operation.

På grund af det faktum, at der ikke er nogen ideelt fladt loft, er det nødvendigt at bestemme det laveste punkt i loftet. For at gøre dette skal du indstille og justere laserstrålen så tæt som muligt på det eksisterende loft. I nærvær af kommunikationer, der skal være skjult strækloft - så tæt som muligt på disse meddelelser.

For nemheds skyld anbefales laserstrålens linje at overføres til væggen ved hjælp af en patch eller en blyant. På buede sektioner kan du bruge en fleksibel linjal. Således får du linjen i profilens øvre kant.
Til fastgørelse af en plastikpose er det nødvendigt at bore huller i intervaller på 7 til 15 cm, så der er stor sandsynlighed for at beskadige de skjulte ledninger eller rør. Vi anbefaler at markere placeringen af ​​den mulige placering af kommunikationen.
Ifølge SNiP skal alle elektriske ledninger og rør indlejret i væggen lægges lodret. Hvis opførelsen og reparationen af ​​lokalerne blev udført i overensstemmelse med gældende regler og regler, kan du sikkert fokusere på placeringen af ​​kontakter, stikkontakter og så videre. Det er nødvendigt at tegne lodrette linjer i loftet og markere disse steder, trække sig tilbage fra lodret 3 cm til højre og venstre - det er umuligt at bore på dette sted! Hvis en multi-rosett er installeret, skal du holde lodret fra sine kanter og trække sig tilbage 3 cm til venstre og højre.

Sådan monteres en profil for et strækloft

 • Før du begynder at bore, skal du være sikker på, at der ikke er skjulte ledninger eller anden kommunikation på stedet for fremtidige huller! Hvis du er i tvivl om placeringen af ​​skjulte kommunikationer, skal du bruge den skjulte ledningsdetektor.
 • Boring af huller i væggen - den mest støvede arbejdsplads. En puncher med et støvudsugningssystem vil gøre denne proces meget renere.

For at fastgøre plastprofil nr. 2 bores hullerne i overensstemmelse med den tidligere anvendte mærkning (5 mm under linjen). Boretrinnet kan måles ca. Dybden af ​​boringen og den anvendte type dowels afhænger af vægmaterialet. Over det borede hul er det nødvendigt at markere og installere dowel.

Vi anbefaler at bruge dykker med en diameter på 4-5 mm til hovedvægge. Ved hjælp af øvelser med Ø 4-5 mm kan du reducere bore tiden på væggen med 15-20% sammenlignet med Ø 6-8 mm.

Der er 2 vigtigste måder at fastgøre en aluminiumsprofil på.

1 måde: foreløbig boring af en profil og videre overførsel af denne mærkning på en væg. Ved at anvende profilen til væggen markeres fremtidige borepunkter gennem hullerne. For denne metode foreslår Saros Design at anvende perforerede aluminiumsprofiler.

2 veje: Efter at profilen er fastgjort til væggen på en skrue i midten eller 2 skruer på kanterne, bores væggen direkte gennem profilen.

Denne metode har flere ulemper. I første fase har du brug for to personer. Derudover er det yderst vanskeligt at deltage i profiler med hinanden og komme ind i et hjørne. Til støvfjernelse i dette tilfælde er det kun tilladt at bruge en støvsuger siden Støvudsugeren til perforatoren er ikke effektiv i dette tilfælde.

Installationen af ​​profilen skal begynde i hjørnerne af rummet. Det indre hjørne er dannet som følger: På et passende sted af pisken er bagvæggen lavet, profilen er bøjet mere end 90 grader.


ADVARSEL! Sagerne til dannelse af hjørnerne er lavet uden at påvirke profilens forreste hylde og bøjlens hylde.

Det profilerede hjørne af profilen påføres på hjørnet af rummet og fastgøres med en tappeskrue på det nærmeste bekvemme sted, over hvilket det tidligere indstillede mærke er anbragt. Linjen skal være på profilens øverste kant. Følgende skruer skrues i overensstemmelse med mærkerne.

Yderligere, hvis længden af ​​rummet tillader, er en hel pisk af profilen installeret ende-til-ende.

For at få pæne led af profilen, er det nødvendigt at undersøge det omhyggeligt: ​​enderne skal have en glat, glat snit. I ét rum er det ønskeligt at bruge en profil fra en batch.

Når du installerer det næste afsnit af profilen, er det nødvendigt at måle afstanden fra slutningen af ​​den installerede profil til det næste hjørne af rummet. Træk 9 mm (profiltykkelse) fra den målte afstand. Den resulterende størrelse måles på en ny pisk, gør profilens bagvæg langs mærket og danner den næste vinkel.

For at danne det ydre hjørne af rummet er det nødvendigt at vedhæfte en profil til dette hjørne (profilens ende skal slutte sig til det tidligere etablerede segment) og markere afskæringspositionen direkte på profilen. Propyl rygprofil skal udføres fra etiketten i retning af fremtidig bøjning. Klippets længde skal være 1-1,5 cm fra mærket.

Ifølge denne ordning er profilen monteret langs hele rummets omkreds.

Bøjede sektioner med bøjningsradius på mere end 1 meter monteres på samme måde som lige linjesegmenter. I det tilfælde, hvor radius er mindre end 1 meter på profilen, udføres hele længden af ​​den krøllede sektion med et trin på 15-20 mm.

Profilens ender skal forbindes til hinanden i stedet for arbejdskanten (bøjningshylde). Krydsningen af ​​de to piske skal styrkes med plastik. Til dette formål kan du bruge skummet PVC eller trimme profilen, lim dem med superlim.

Vi anbefaler at færdiggøre boringen og installationen af ​​profilen for at kontrollere lyset i rummet, afbryderne og deres drift.

Profil for PVC klud

Hvis du vil installere stræklofter i dit værelse, skal du være opmærksom ikke kun på lærredets kvalitet, men også på profilens kvalitet. Da profilen er den største byrde. Profiler til stræklofter skal uden problemer uden at blive udsat for deformation, modstå spændingskraften. Der er flere typer profil.

Typer af profiler til stretch loft PVC film:

 • universel;
 • Vægmonteret;
 • loft;
 • Adskillelse.

Den universelle loft baguette bruges på krøllede sektioner. Vægprofiler, som navnet antyder, bruges til at installere stoffet omkring rummets omkreds til væggene.

Takprofilen giver dig mulighed for at fastgøre PVC-stoffet i hovedloftet, hvis det ikke er muligt at fastgøre til væggene.

Adskilte profiler til hævede lofter er monteret i tilfælde hvor rummet er meget stort (mere end 50m2) eller der er stor sandsynlighed for at lægge i lærredet under egen vægt. Ved hjælp af denne profil er der skabt loftsystemer bestående af flere sektioner. En delt (dobbelt) profil bruges også, når det er nødvendigt at deltage i to lærrede. Med det kan du rette to fakturaer af PVC-film på en gang. Den anvendes hovedsagelig til loftkonstruktioner med kompleks belysning ved installation af gennemskinnelige stoffer.

Profiler er også opdelt i: aluminium og plast

Plastprofil, lavet af polyvinylchlorid, betragtes som universel til installation af stræklofter, det passer til næsten enhver slags harpun. Ifølge sine egenskaber er plastprofilen meget ringere end aluminiumprofilen, da den er mindre pålidelig, mere fleksibel og kan deformere over tid. Derfor, hvis du tænker på stræklofter, bør du bestemt ikke vælge en plastprofilkonstruktion.

Minimum indrykning af dette design er 3,5 centimeter. Denne profil bores hver 10 cm til hovedvægge. Også her skal man være opmærksom.

Aluminium Baguette

Det næste og mest efterspurgte syn på konstruktionen af ​​strækloftet er aluminiumprofilen.

Profildataene til strækloftet er beregnet til fastgørelse af nettet i henhold til harpunets fastgørelsessystem, takets installeringstid reduceres væsentligt ved hjælp af denne profil, og dette fastgørelsessystem gør det muligt at demontere film om nødvendigt hurtigt. Aluminiumprofilen har tilstrækkelig stivhed til at sikre designets holdbarhed og pålidelighed. På grund af det faktum, at profilens forvæg har en optimal tykkelse til den, modstår den let spændingskraften af ​​banen.

Aluminiums loftprofil er designet til montering af PVC-film på overfladen af ​​loftet og anden vandret overflade. Samtidig lukkes mellemrummet mellem strukturen og væggen med en indsats.

Aluminiums vægprofil anvendes ved installation af strækloftet direkte til væggene og forskellige vertikale overflader. Det er meget holdbart, men gentager ikke små uregelmæssigheder, profilen er fastgjort med hver 20 centimeter. Mindste indrykning af strukturen fra niveauet af hovedloftet er 3,5 centimeter. Gabet der opstod i installationsprocessen mellem loftet og væggene er maskeret med en speciel indsats.