Tilladeligt hængende strækloft

Det er usandsynligt, at nogen kan være tilfredse med udseendet af sugende strækloft. Men jeg vil gerne henlede opmærksomheden hos forbrugerne, som desværre i dag i praksis er sådan en ting som "tilladt sagging" af spændingsvævet.

Denne definition forekom ikke uden grund - den blev introduceret af det velkendte firma "BARRISOL", der har specialiseret sig i produktion af PVC-lofter. Som et resultat blev "definitionen" omdannet til en standard, som bruges i praktiske aktiviteter rundt om i verden. Denne standard angiver: "Størrelsen af ​​den tilladte afdækning af spændevævet kan være inden for 1% af stoffets diagonale længde." Oftest er 1% ikke mere end et par centimeter i den centrale del af lærredet. Denne mængde af sagging er praktisk taget ikke bestemt af det menneskelige øje. Derfor havde du det indtryk, at installationen på installationen af ​​strækloftet blev udført forkert (forkert), og i loftet er mængden af ​​sagging betydeligt mere end 1%. Sørg for at kontrollere din hypotese og kontakte virksomheden for at rette fejl i deres arbejde. Men der er en lille advarsel. Virksomheder, der beskæftiger sig med salg af stræklofter, bør underrette kunden uden at fejle, at det for at kontrollere størrelsen af ​​sagging i tilfælde af et betydeligt S (S - areal) loft anbefales at bruge en klud, der ikke er fast, men separate klæder, som er forbundet og nødvendigvis udstyret med mellemliggende fastgørelser.

På mange måder afhænger loftets hæmning af størrelsen af ​​sit område, og om, hvorvidt yderligere understøtninger blev brugt under kludets installation, og selvfølgelig stoffet, selve loftets tekstur samt metoden for dens installation (spænding). For eksempel, hvis S af dit loft er mere end 50 m 2, så kan du bruge en solid lærred og cam eller harpoon fastgørelsesteknologi, men hvis området er større, skal du bruge flere paneler på én gang.

Hvis montageteknologien er anderledes - blad - så kan loftarealet nå 120 m 2. Ved brug af flere webs, anbefales det at bruge mellemliggende understøtninger. Det anbefales at bruge sådanne understøtninger til fast lærred, for eksempel kan de placeres på stedet, hvor lysekronen er fastgjort. Takket være brugen af ​​sådanne ekstra fastgørelser er det muligt at garantere manglen på selv den mindste mængde af sagging, hvilket er særligt vigtigt i et værelse med et lavt loft. Jo bredere bredden af ​​nettet er, desto mere presserende er behovet for mellemsæt.

Sammenfattende vil jeg gerne bemærke, at et hængende loft ikke vil dekorere nogen af ​​lokalerne, men du bør ikke "panikere", fordi det ikke er svært at løse dette problem, du skal kun søge yderligere hjælp fra specialister.

Derfor er det bedst at vælge et firma for at installere et strækloft, for at blive hos et firma med et godt omdømme og professionelle eksperter.

Saggy (sænket) hængende loft

Ubehagelige øjeblikke med hævede lofter er helt forskellige. Et af disse problemer er, når det hængende loft sags. Vi må først forstå, hvorfor en sådan mangel er opstået, så træffe foranstaltninger for at fjerne det.

Hvad er årsagerne hertil?

Når der sænkes loftsspænding - dette kan indikere en dårlig installation af strukturen, men der er andre grunde.

 1. Blæser gennem gulvpladerne - lærredet er oppustet. Med åbne vinduer er der tværtimod presset ind i indersiden.
 2. Lille udyazhka klud. Når du monterer filmen, viser det sig, at lærredet er for stort, og det er simpelthen umuligt at strække det. Oftest er årsagen til denne situation forkert måling af rummet.
 3. Den mest almindelige årsag til svævende loft er oversvømmelse. Under vægten af ​​vand lærred strakt.
 4. I sjældne tilfælde, men de er stadig der, falder gips, kalk og andre materialer på det materiale, som det hårde loft er færdigt med.

Der er tilladte standarder, der sænker loftet, som bruges over hele verden. Ifølge almindelige internationale standarder må strækloftet ikke overstige 1% af lærredets diagonale.

Hvordan slippe af med sagging

Med dette problem er det værd at kontakte et velprøvet og velrenommeret firma på markedet. Du bør ikke rette det selv, kun specialister vil klare denne opgave.

Hvis loftet har sænket som følge af inflationen, vil mesteren tage følgende handlinger:

 • demontering af lærredet, hvis klienten selv ønsker at fjerne og dække hullerne på pladerne selv
 • uden at fjerne loftet, installeres ventilationsgitter på de mest uhyggelige steder i rummet, for eksempel i hjørnet.

Når det nedhængte loft sænkes under vandets vægt, vil eksperterne fungere som følger:

 • vand vil blive drænet med en slange;
 • varme op i lærredet (når det opvarmes, vil det strække sig og blive lige).

Hvis du vælger firmaet "Nebosvod" som kunstner, så kan du være sikker på, at installationen af ​​lofterne vil blive udført med høj kvalitet. Vi har mestere på højeste niveau med mange års erfaring. Kontakt, vi hjælper dig gerne!

Stræklofter før eller efter vægpapir

Hvad er årsagerne til det faldende strækloft og hvad skal man gøre ved det?

Stræklofter i dag er blevet meget almindelige, de kan findes i næsten alle lejligheder, boliger, saunaer, restauranter, caféer, hoteller mv. Selvfølgelig er de meget indrettede indvendige i værelset. Derfor er det tilrådeligt at vide alt om stræklofter, herunder det faktum, at de kan sakke. Dette er ikke et globalt problem, men det kræver en løsning. Lad os først begynde at finde ud af, hvorfor der er en så ubehagelig hændelse? Find ud af årsagen - den første ting at gøre ejeren af ​​et hus eller lejlighed.

Hvorfor sænker loftet?

1. Det mest almindelige tilfælde er manglen på utilstrækkelig kontakt af baguetten med overfladen af ​​loftet eller væggen. Selv om der er et lille mellemrum mellem materialet og hovedområdet - mindst en centimeter, vil sagen ikke tage lang tid at vente. Derfor er det ikke svært at forstå, at lavkvalitetsinstallation af produktet vil medføre betydelige omkostninger, ikke kun tid, men også finansiering. En sådan trist skæbne kan forstå suspenderede lofter i soveværelset og andre værelser. Det er også vigtigt at vælge det materiale, hvorfra produktet er oprettet, korrekt. Dårlig kvalitetskomponenter medfører ofte deformation.

2. En ikke stærk nok væg giver også et stort antal problemer, smuldrer og dårligt at holde hardware. Eventuelt resterende gips på produktet kan beskadige det.

3. Hvis bunden, hvor loftet er monteret, består af et ustabilt gipsplader eller lignende anlæg - systemet vil nødvendigvis sænke over tid uden at holde fast på det.

4. Glem ikke om omstændigheder uden for din kontrol - vand lækker ovenfra. Gradvis, at være mættet med fugt, strækloftet, prisen for hvilken ligegyldigt hvor høj, ville sag. Selve produktet er selvfølgelig lavet af moderne materialer, som er elastiske og, som det synes, lidt permeabelt. Intet kan dog holde en stor mængde akkumuleret vand, og loftet vil svulme. For at bekræfte dette behøver du bare at holde produktet i hånden - og du mærker straks den våde overflade. Sammen med vandet bryder gips og helvedesild ofte fra bunden, og alt dette kommer på strukturen og øger vægten.

Satsen for hængende strækloft

Teknologien til montering af strækloftet gør det muligt at sænke i midten af ​​rummet, hvilket er begrænset til visse rammer. Der er en standard; alle arbejdere involveret i installation af en sådan struktur bør holde fast ved det. Slagets størrelse bør ikke overstige 1% af længden af ​​diagonalen, der passerer gennem produktets område. Hvis du præciserer dette tal, er det ca. et par centimeter. Et sådant mellemrum vil ikke påvirke rummets æstetik.

Løsningen på problemet med at sænke strækloftet

I tilfælde af en monteringsgaranti skal et seriøst firma søge hjælp fra specialister. Det er klart, at alle økonomiske omkostninger i dette tilfælde bæres af firmaet. Hvis sidstnævnte er af ukendt oprindelse og omdømme, så bliver brugere ofte nægtet, selvom de har garantidokumenter. At henvende sig til en anden organisation, studere sin status og kunde anmeldelser, ikke skynd dig for at give penge til mistænkelige personer.

Ofte udfører ejerne selv reparationer til loftet, indfører monteringsprofilen. Hvis der ses vand på overfladen, skal du straks slukke for rummet og kontakte herrene. Forkert selvbetjening kan ødelægge en hængslet struktur og føre til betydelige finansielle omkostninger. Det er ønskeligt at overdrage demontering og ny installation til fagfolk.

Advarsel! Under ingen omstændigheder gennembryder loftet for at dræne vandet, det krænker helt sin funktionalitet. Med enhver opgave kan man klare en gruppe af eksperter, der installerer hævede lofter i Podolsk og andre byer i Rusland.

Slack spænding loft: alt i orden

I denne artikel vil jeg fortælle dig udtømmende om slækket spænding loftet. Hvad er det? Hvorfor sker det? Jeg vil besvare alle mulige spørgsmål om dette emne, samt fordrive forskellige myter, der er til stede i stort antal på internettet.

Hvad er det naturlige slanke strækloft?

Nogle mennesker tror, ​​at det oprindelige strækloft er helt fladt, og slakken vises over tid - da loftet er aldrende. Så det er det ikke.

Stretchloft er i starten slap. Umiddelbart efter installationen. Det er let at se, stå på en stige og sætte hovedet til loftet. Du vil se, at den centrale del er lidt lavere. Bare rolig, det er normalt.

Hvad påvirker størrelsen af ​​slakken?

 1. Rummets område;
 2. Dimensioner af rummet (forholdet mellem bredde og længde);
 3. Lærredets vægt
 4. Spændingskraft;
 5. Niveauet af plastisering af stoffet (til PVC).

Hvad er den normale mængde naturlig slap?

Nogle kilder hævder, at slamens norm er 1% af længden af ​​diagonalen i rummet. Denne formel fungerer ikke i 9 tilfælde ud af 10.

Se på det foregående spørgsmål. Der er fem faktorer, der påvirker størrelsen af ​​slakken. Der er ikke noget eksakt antal, og der kan ikke være. Efter min mening kan fraværet af visuel observation af en slap fra en højde af menneskelig højde betragtes som normen.

Har noget strækloft en naturlig slap?

Ikke nogen. Lakken af ​​lærredet forekommer i rum, hvis bredde overstiger 2,5 - 3,0 meter (afhængigt af lærredets masse, gr / m 2). I små værelser (badeværelser, hallways, små køkkener, loggier osv.) Bør der ikke være nogen sagging.

Kan der være slækket spændingsloft som følge af installation af dårlig kvalitet?

I stedet nej. Hvis loftet allerede er strakt, vil det ikke sænke.

Som følge af installation af dårlig kvalitet er loftet muligvis ikke nået. Men i dette tilfælde blev det tilladt at installere, og ikke efter nogen tid. Du bør simpelthen ikke acceptere sådant arbejde.

På hvilket fastgørelsessystem sagged mere?

På harpoonsystemet slipper naturen mere. På shtapikovoy kan du justere lærredets spænding og reducere slakken (alt afhænger af mesteren). Med en harpun er umulig.

Er der nogen unaturlig sagging?

Der er. Sådanne der er opstået som følge af eksterne faktorer: oversvømmelsen af ​​det indre hulrum n / n, loftets inflation.

I det første tilfælde strækkes lærredet som et resultat af at fylde lærredet med vand i det andet - som følge af tilstedeværelsen af ​​et træk inde i n / a og tilstrømningen af ​​en stor mængde luft.

Er det muligt at reducere slack n / n?

Teknisk set er dette muligt, men det er usandsynligt, at det giver mening. At transportere gammel klud er ikke meget billigere end at erstatte med en ny. Nogle gange er det lettere at installere et nyt loft end at reparere en gammel.

Hvorfor ikke strække lærredet, så der ikke er nogen slap?

Som jeg allerede har sagt, er det muligt med små værelser, men med store størrelser vil det desværre ikke fungere. Faktum er, at lærredens sikkerhedsmargen ikke er i stand til at kompensere for dens vægt over store områder. Med andre ord, hvis vi trækker loftet, indtil slakken er neutraliseret, vil materialet springe hurtigere, end det kan nå.

Stræklofter: en gennemgang af årsagerne og procedurerne

Det stilfulde udseende af stræklofter gør dem til den mest populære mulighed for efterbehandling af lejligheder og private huse. Glat jævn lærred kan forvandle ethvert værelse og gøre det til et hyggeligt hjørne, hvor det er behageligt at tilbringe fritiden sammen med familie og venner. Ofte står brugerne imidlertid overfor et uventet problem: Slagende lærred.

Skal det nedhængte loft sænke? Hvad er den tilladte sag af strækloftet? Hvad kunne der være grundene til, at lærredet sank? Sådan løser du problemet uden store finansielle udgifter? Skal jeg genoprette reparationen? Lignende spørgsmål med ledsagende billeder er ikke ualmindelige på internettet. I denne artikel vil vi i detaljer beskrive hvorfor strækloftet er og hvad der skal gøres for at bringe det tilbage til sit tidligere udseende.

Tilladt sagging - hvad er det?

Strukturelt er ethvert strækloft et lærred (stof eller PVC), der er fastgjort til baguetteprofilen. Profilen er monteret rundt om væggenes omkreds i en vis afstand (op til 10 cm) fra hovedloftet. Efter fastgørelsen af ​​filmen på baguetten opvarmes den af ​​en varmepistol. Ændring af temperaturtilstanden giver det ønskede spændingsniveau, på grund af hvilket overfladen af ​​loftet får sin signatur glat og jævnt udseende.

Ved første øjekast er alt simpelt og klart. Hvor kommer slacks fra?

Ligesom ethvert andet efterbehandlingsmateriale har lærredet sin egen vægt. Du kan bekræfte dette ved at samle en filmrulle, hvorfra du planlægger at lave et smukt strækloft. Da lærredet kun er fastgjort til baguetten ved kanterne og ikke understøttes af noget i midten, over tid er det under sin egen vægt.

Kvaliteten af ​​lærredet spiller praktisk taget ikke stor rolle: selv den mest elite og dyre film er ikke forsikret mod en sådan "forlegenhed".

Det skal dog bemærkes, at der er en norm for tilladt sag uanset typen af ​​film og design i stretch-stoffet. Det er ikke mere end 1% af den længste diagonal af den spændte bane.

For eksempel, hvis filmens areal er 20 kvadratmeter, bør dens tilladte sag under sin egen vægt ikke overstige 0,4 cm.

Sådan sagging er næsten ubetydelig og ødelægger ikke det samlede udseende af interiøret.

Skulle være bekymret i tilfælde af, at lærredet sænker en velmærkede boble. For at eliminere denne mangel skal du først afgøre, hvorfor det hævede loft dækker - det vil give dig mulighed for at vælge den bedste måde at løse problemet på.

Det er vigtigt! Skynd dig ikke for at gennembore eller fordybe den dannede "boble" - så du risikerer permanent at beskadige stoffet. Vi anbefaler, at du ringer til specialister, der vil finde årsagen til sagging, professionelt fjerne den og returnere loftet til dit originale udseende.

Hvorfor slap suspenderet loft?

Der er flere grunde, der fører til at sænke lærredens strækloft. Dette er en dårlig kvalitet af profilen, slap fra vandet, skrøbelige vægge, brugen af ​​en gipsvægskasse som understøtningsstruktur, fragmenter af hovedloft og luft i loftloftet.

Dårlig profilmontering

Hvis du bemærker, at lærredet på dit strækloft har sanket for 5 eller flere centimeter, skal du kontrollere den profil, som filmen er fastgjort til. Som regel svækkes spændingen, når der er dannet et mellemrum mellem monteringspladen og hovedloftet eller væggen.

Årsagen til hullets udseende er dårlig installationsprofil, lavet af en ikke-professionel. Baguetten kan også bevæge sig væk fra vægoverfladen på grund af brugen af ​​fastgørelsesmaterialer, som ikke er egnede til konstruktioner af denne type (for store eller for små ankerbolte, dowels).

Et mellemrum på 2 cm mellem monteringspladen og væggen fører til en svækkelse af spændingen og lærredet mærkbart.

Vand sagging

En af fordelene ved PVC-stof er dens vandmodstand. På trods af dets styrke har filmen en elastik, der gør det muligt for nettet at synke under tredjeparts vægt. En kvadratmeter af en web strækket over en profil kan modstå en fysisk belastning svarende til 50 kg uden deformation. Virksomheder med speciale i installation af stræklofter bruger denne ejendom som et vellykket reklameflyt.

Har dine naboer problemer med VVS? Du behøver ikke bekymre dig om beskadigede møbler og gulve! Vand, der har trængt ind i din lejlighed gennem loftet, akkumuleres i loftet mellem lofterne, ikke at kunne sive gennem lærredet. For at returnere lærredet til den tidligere elasticitet, behøver du kun at dræne vandet fra strækloftet og trække lærredet igen.

Efter at have bemærket, at din ideelt glatte lærred "pouted", forsigtigt kør din hånd i stedet for sagging. Du vil føle vandet på den karakteristiske rullende. Hvis dine hængende lofter sænker vand, skal du ikke skynde dig for at slippe af med det selv. Det er bedre at ringe til specialister og give dem mulighed for at løse dette problem.

Det er vigtigt! Hvis du finder en slap fra vandet, skal du straks slukke for det berørte område. Dette vil undgå kortslutning i tilfælde af at vand kommer i kontakt med ledningerne.

Svage vægge

Sugning af stræklofter på grund af skrøbelige vægge er ret sjældne. Dette sker, når væggene i et rum er lavet af smuldrende materiale. I processen med at bore huller til fastgørelseselementer, bryder klumper væk fra vægoverfladen. På grund af dette viser hullet sig for bredt, og fastgørelserne i det holder ikke godt.

Desuden kan ødelæggelsen af ​​væggen fortsætte efter installationen af ​​lærredet. Vægten af ​​filmen og dens spænding "pull" fastgørelseselementer, hvilket fører til adskillelse af byggematerialet og tab af hardware.

Brug en drywall-boks

Gipspladekonstruktioner er bekvemme på grund af sin perfekt flade overflade, enkel installation og lav vægt. Gipsvæg har dog en stor ulempe: det bryder let under træning. Dette bør overvejes, når man planlægger installation af et strækloft på en skillevæg eller en kasse af dette materiale.

Hvis fastgørelsespunkterne på monteringspladen til kanalen ikke forstærkes, kan vægten af ​​strækloftet og dets spænding i sidste ende føre til dannelse af revner i gipsvæggen. Derefter øges revnerne og gipsvæg bryder. Strukturens integritet er brudt som følge heraf filmfilen.

Vraget af hovedloftet

Installation af stræklofter i husene i den gamle bygning skal udføres, idet man tidligere har kontrolleret hovedloftet. Om nødvendigt skal den være yderligere primet: dette undgår at falde på lærredstykker af exfolieret gips, helvedesild eller lime.

Sugning af lærredet på grund af snavs, der brød væk fra hovedloftet, er ret let at identificere. Kør din hånd over filmen i stedet for sagging - hvis det skyldes fremmedlegemer, vil du føle det.

Luft i loftrummet

Tværtimod sænker det nedhængte loft fra luften, der cirkulerer i rummet. Dette kan forekomme konstant eller være periodisk.

I det første tilfælde er årsagen til sagning luftstrømmen, som strømmer ind i mellemrummet gennem hullerne mellem væggene og loftet eller gennem en revne i facadevæggen. Luften, der falder mellem lærredet og bundloftet, har ikke mulighed for at gå udenfor, akkumulerer og strækker filmen under lysekronen. Som et resultat dannes en mærkbar slap. Hvis du omhyggeligt fjerner lysekronen, bliver den akkumulerede luft frigivet gennem hullet.

I det andet tilfælde strækker lærredet fra luften ind gennem hullerne i loftet, men det strækkes, hvis du åbner et vindue eller en balkon. En sådan vekselvirkning forveksler ofte lejlighedsejerne, og de tillader dem ikke at fastslå årsagen til slakken.

Hvordan går loftet tilbage til det oprindelige udseende?

Uanset årsagen til lærredets afdækning er det værd at kun gøre det alene, hvis du har evnen til at arbejde med stretchlofter. Ellers risikerer du at beskadige filmen og bruge penge på køb og installation af et nyt lærred.

Livslængden af ​​PVC-film er ret stor, så løsningen på problemet med sagging bør overlades til fagfolk. Dette gør det muligt for strækloftet at returnere et stilfuldt blik uden ekstra omkostninger.

 • Hvis lærredet skyldes dårlig monteret profil, udfører mesteren demontering af lærredet med højre side. Fastgørelser fjernes, i deres sted er installeret hardware, i overensstemmelse med deres egenskaber, der er egnede til opførelse af en baguette. Herefter udføres filmspændingen.
 • Hvis lofter lofter fra vand, skal du først slukke for strømmen. Under ingen omstændigheder må du gennembryde lærredet for at dræne vandet. Under væskens vægt omkring et lille hul revner øjeblikkeligt, der ødelægger filmens udseende. Væsken kan trækkes tilbage på to måder: Tøm den gennem hullet i lærredet under armaturet, eller demonter en del af lærredet og hæld vand gennem den åbne kant. Inden du installerer filmen tilbage, skal du tørre lærredet og hovedloftet korrekt.
 • Hvis årsagen til sagging er svage vægge, så kan problemet løses ved yderligere at styrke hullerne til fastgørelsesanordninger. For at gøre dette, demonteres lærred og baguette. Afhængig af egenskaberne af det materiale, hvorfra væggene er lavet, og strækloftets størrelse, skal du bruge en kork af træ, cement, ekspansionsstik osv. Monteringsbjælken er monteret på forstærkede huller, hvorefter banen er spændt.
 • Hvis der er en sagging af lærredet fastgjort på tørvægsboksen, vil demontering af hele strukturen og styrkelsen af ​​baguettes fastgørelsespunkter hjælpe. Sektionerne af kassen med revner og chips skal erstattes med nye ark.
 • Hvis filmen strækkes af fragmenter af gammelt gips, stykker af helvedesild eller kalk, afbrudt fra bundloftet, kan du fjerne dem ved forsigtigt at fjerne strækloftet. Overfladen af ​​hovedloftet rengøres fra den gamle belægning og primeres. Du kan vende tilbage til webstedet, når primeren tørrer ordentligt.
 • Hvis det hængende loft ligger fra luften, ville den bedste løsning på problemet være at forsegle hullerne på vægge og gulvets ledd. Filmen er demonteret, og så søg efter revner. De fundne revner er forseglet med hermetiske materialer (byggeskum, cementmørtel osv.) Og får lov at tørre. Under installationen af ​​filmen anbefales det at installere en lille ventilationsgitter (eller flere), som giver luftcirkulation i interceilrummet. Til salg er der kompakte modeller, der kan placeres i hjørnerne af strækloftet eller gemme sig bag gardiner.

Endelig deler vi med dig et lille trick. For at holde strækloftet i et stort rum, der ikke er under vægt, bruger fagfolk monteringsprofiler, der opdeler rummet i flere rektangulære sektorer.

For hver sektor er et separat lærred spændt, og leddene er maskeret med et specielt smalt bånd. Ved hjælp af denne teknik kan du oprette et loft med et originalt design eller zoneinddeling et værelse uden frygt for sagging.

Slack spænding loft normer

0 brugere og 1 gæst besøger dette emne.

 • International Forum om Streklofter »
 • Forum »
 • Til installatører af stræklofter »
 • Stretch ceiling installation »
 • Ægteskaber (Moderator: ALIK) »
 • Standarder for sagging

Hurtigt svar

I det hurtige svar kan du bruge BB-tags og smil.

Bemærk: Denne meddelelse vises ikke, før moderatoren godkender det.

Slack loftsspænding?

Spørg, PVC strakte loftet i rummet 3,5 med 4,5 meter, sankningen af ​​lærredet i midten var omkring 5 cm i forhold til vinklen, alle hullerne i loftet blev forseglet med skum, lærredet følte sig svagt strækket. Er det normalt skævt eller ej? Og hvor meget er normen?

Generelt kan sagging ikke undgås, især i store rum.

xbasilx skrev:
Og hvor meget er normen?

Jeg har et stof Descor (han gjorde) i rummet 3x5 sagged med ca. 15-20 mm. Hvor meget er normen - xs, men 50 mm, det forekommer mig lidt for meget.

Norm, jeg ved det ikke, men i livet strækker et normalt strakt loft ikke så meget, at det var synligt for øjet. Og det er meget let at bemærke, om der er en lysekrone i midten af ​​rummet - ved den mindste sag hviler loftet på lysekronens skive.
Med et filmloft sker dette sjældent, når der er en sammenblanding af ugunstige ventilationsforhold - vinduerne er så åbne, og vindretningen er sådan, at loftet "blæser" ned. Det er nødvendigt at lukke vinduet - loftet falder på plads.
Der er ikke noget sådant med stof - dets strækning er nok til at modstå sådan sugning.
Dette er oplevelsen af ​​deres lofter.

Profan27 skrev:
Der er ikke noget sådant med stof - dets strækning er nok til at modstå sådan sugning.

Ikke strækker sig, men luftgennemtrængeligheden af ​​et sådant loft er en størrelsesorden større end ventilationsspalterne i loftrummet. Derfor er kraften, der virker på loftet, en størrelsesorden mindre.

Mængden af ​​lærred er ikke mere end 1% af længden af ​​dens diagonale, det er en slags standard for PVC.
selv om det er klart, at det vigtigste er, at det ikke er synligt for øjet.

xbasilx skrev:
indendørs 3,5 med 4,5 meter

sandsynligvis omkring 5-6cm?

Samar skrev:
Mængden af ​​lærred er ikke mere end 1% af længden af ​​dens diagonale, det er en slags standard for PVC.
selv om det er klart, at det vigtigste er, at det ikke er synligt for øjet.
sandsynligvis omkring 5-6cm?

Gloom! Nafig har brug for dette? Jeg danner lofter med gips til en nøjagtighed på 2mm / 2m, hvilket ikke er så dyrt. Og så går regningen til CENTIMETERS ?? Ja, selv risikerer du derefter denne "kondom".

Prok12 skrev:
Gloom! Nafig har brug for dette? I niveau lofter med gips til en nøjagtighed på 2mm / 2m,

Og hvis du ikke kan se forskellen - hvorfor betale. Til dig

Samar skrev:
Mængden af ​​lærred er ikke mere end 1% af længden af ​​dens diagonale, det er en slags standard for PVC.

Nej, det er cool. Jeg har et PVC-loft i et rum, længden er 5,5 m. Så lad os sige, at vi har sagged op til 5,5 cm?
Ja, der er ikke sådan noget! Lysekronens skive har et hul på 1 cm fra loftet, hvis det sank ved 5, ville det være mere end mærkbart på lysekronen.
Og jeg så kun 1 gang - det var da en bestemt squash viste sig at være specifik, og loftet blev trukket til bunden. Jeg var så ked af det: her tænkte jeg, noget slags skat, jeg ville ringe til virksomheden. vinduet blev lukket - alt faldt på plads. Jeg trøstede mig selv: Nå vil jeg vide fra nu af, ikke være bange.
Men jeg har aldrig set noget lignende her igen. Svingninger her ligger inden for det 1 cm hul over lysekronen - de er fuldstændig usynlige, hvis de ikke er i stand til at kigge til formål.

Så mere end en master af plasterer-loftere med deres udjævning af 2mm modtog ikke en enkelt rubel fra mig og vil ikke modtage den i fremtiden. Derudover var følgende lofter allerede stof, med dem ingen problemer overhovedet.

Årsager til slække spændingsloft

I dag er en meget populær takfinish mulighed for at installere et spændedæksel. Mange mennesker, der er involveret i reparation, foretrækker dette design kursus. På trods af at loftet ser ud til at være meget smukt, er mange imidlertid flov over det øjeblik, lærredet kan falde.

Hvis du efter reparation i lejligheden har bemærket et sænket loft, så skal du først og fremmest afgøre, hvorfor dette skete. Det er ikke nødvendigt at udelukke kun defekter. Sammen med dem er det nødvendigt at eliminere årsagerne.

Få mennesker ved, hvorfor dette sker, og hvordan man løser problemet. Det er denne uvidenhed, der ofte skubber folk væk fra brugen af ​​denne efterbehandling og forgæves. Denne artikel vil diskutere de vigtigste årsager til sagging og de metoder, der kan bruges til at fjerne denne situation.

Er der en defekt eller en norm?

Så snart du installerer loftet, vil du helt sikkert blive blændet af sin skønhed og vil ikke mærke nogen fejl, da det vil virke fejlfrit. Over tid, når det første indtryk ikke længere er så lyst, vil du ved en tæt inspektion af lærredet sikkert mærke en lille slap. Hvis det ikke overstiger 1% af længden af ​​loftets diagonale, er der ingen grund til bekymring, da dette er normen og ikke er nødvendigt at træffe foranstaltninger. Fysisk er loftet ikke i stand til at have en perfekt flad overflade, fordi nettet svinger lidt under påvirkning af sin masse. Et stort område af lærredet skaber en stærkere forskel mellem niveauet ved kanterne og den centrale del.

Visuelt er denne slap næsten umærkelig. Det kan kun afgøres, hvis vi overvejer lærredet langs overfladen. Hvis sænkningsområdet er mere end 1%, er dette en grund til bekymring.

grunde

Den store fordel ved stræklofter er, at de giver dig mulighed for at få en perfekt glat overflade. Selv en svag sagging i denne situation påvirker belægningens udseende negativt. Man bør overveje årsagerne til, at loftet kan falde, da der kan være mange.

 • Naturlig. I dette tilfælde er den ovenfor nævnte regel underforstået. En sag på 1% kan udløses af forskellen i temperaturen i rummet med den, der er koncentreret i loftloftet. Hvis der monteres ventilationsgitter i loftet, vil der ikke være nogen sagging af denne grund, da temperaturen bliver lige.
 • Den anden grund til normal sagging er vægten af ​​nettet. Som nævnt tidligere opstår problemet oftest i værelser med et stort område. Det er derfor, at lærredet i de rummelige rum er skabt fra flere dele.
 • Oversvømmelse ovenfra. Hvis højden af ​​sagen er signifikant, så er grunden til dette oversvømmelsen af ​​naboerne. I denne situation er savning ikke en ulempe, men bliver dens fordel, da lærredet ikke tillod vand at komme ind i lokalet, ødelægge møblerne og gulvene. Hvis der blev brugt lyssendende filmtyper, så vil de meget hurtigt vende tilbage til deres oprindelige form efter afvanding af vandet.

I en sådan situation kan afbøjningsniveauet være anderledes. I nogle tilfælde ligger loftet næsten til gulvet, mens lærredet ikke er revet og kan modstå en lignende belastning. Niveauet afhænger af mængden af ​​vand, der er kommet ind i mellemrummet mellem loftoverfladen og lærredet.

Hvis årsagen til aftagende loft oversvømmede ovenfra, anbefales det ikke at rette op på situationen selv. Det er nødvendigt at slukke for el i rummet og invitere en specialist, især hvis dit loft stadig er under garantiservice.

Handler alene, kan du ikke kun forkæle lærredet, men også oversvømme din lejlighed.

For at løse dette problem har du brug for specielt udstyr, som du hurtigt kan dræne vandet fra loftet uden at beskadige selve lærredet. Ofte er mængden af ​​vand, der er koncentreret i loftet, meget stort, så det vil ikke være i stand til at passe i en spand eller et bassin. Desuden skal loftet være korrekt tørret. Hvis dette ikke er gjort, vil pletter og pletter forblive på overfladen.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at foretage delvis demontering for at tørre lærredet, hvilket bør overlades til fagfolk på dette område.

Der er andre grunde til at falde:

 • Dårlig kvalitet materiale. Der er hyppige situationer, når loftet sænkes, og det skyldes brugen af ​​materialer af lav kvalitet. Dette er typisk for kinesiske produkter, som er kendetegnet ved deres lave omkostninger. Hvis vi taler om stræklofter, så er det bedst at spare penge og vælge kendte producenter, der allerede har etableret sig fra den bedste side. Det skal bemærkes, at prisforskellen mellem høj kvalitet og lavtliggende lofts lofter ofte er ubetydelig, mens du sikkert ved, at loftet vil være i stand til at modstå forskellige belastninger og vil være helt sikkert for dit helbred.
 • Profilen er flyttet væk fra væggen. Der er situationer, hvor den fiksering, i hvilken spændearket er gemt, af en eller anden grund afviger fra væggen. Der er en fri luftstrøm. Hvis du står over for en lignende situation, bør du helt sikkert kontakte det firma, der installerede loftet for dig, da årsagen til dette problem sandsynligvis er relateret til dårlig kvalitet fastgørelseselementer af profilen til væggen selv. For at rette op på denne fejl skal du fjerne den slanke del, forstærke profilen og genstramme belægningen.
 • Tilstedeværelsen af ​​fejl i overlapningen. Der er situationer, hvor der under udarbejdelsen af ​​bundloftet ikke blev fjernet hvidvaskningen, som efterhånden begynder at smuldre. Dette er det der fremkalder yderligere svævende loft. Nogle gange sker dette på grund af installatørernes fejl, som ikke har betalt tilstrækkelig opmærksomhed på forberedelsen af ​​loftoverfladen. Kun professionelle mestere kan rette op på denne fejl, da det ikke vil fungere alene. For at gøre dette spændes belægningen op og rengøres, rester af hvidvask og gips fjernes fra hovedloftet, hvorefter lærredet igen spændes.

lægemiddel

Eksperter inden for fremstilling og installation af stræklofter anbefales ikke at uafhængigt eliminere det problem, der er forbundet med loftet. Dette skyldes det faktum, at en person, der ikke har den nødvendige erfaring, næppe vil kunne udføre kvalitetsreparationer.

Mest sandsynligt, hvis du beslutter dig for at handle på egen hånd, så simpelthen ødelægge loftet og det bliver uegnet, så i fremtiden skal du købe lærredet igen til efterbehandling.

Overvej de forskellige situationer og metoder til at løse sagende spændingsbelægning.

Værelset var oversvømmet af naboerne ovenfor

Hvis du bemærker at loftet begynder at sænke gradvis, så indikerer det helt sikkert, at det fylder med vand. I denne situation skal du straks slukke for elektriciteten, fordi vand er en fremragende elektricitetsleder, så det er muligt at modtage elektrisk stød. Hvis du ikke slukker for strømmen i tide, kan du simpelthen ødelægge ledningerne.

I dette tilfælde er det helt muligt at rette op på situationen alene, da du kun skal dræne vandet, som er koncentreret i interceilrummet. Dette kan gøres gennem åbninger til spotlights, men først efter at deaktivere rummet. Så snart du slipper af med vandet, vil det lyssende filmloft tage sit oprindelige udseende, men der er undtagelser.

Hvis du har installeret en vævsopsætning, vil fjernelse af vand ikke hjælpe med at fjerne de mørke pletter, der dannes på overfladen. Dette skyldes det faktum, at vand trænger dybt ind i stoffet og får det til at mørke. Eliminere disse pletter i fremtiden vil ikke fungere.

Ceiling sagging

# 1 KRU

# 2 NeuFeat

# 3 alexx601

# 4 klart

# 5 Sergey

Jeg havde det, tre gange loftet blev ændret.


tre gange. det er meget tid for ingenting!
Og hvem skrev så tålmodigt loftet?
Men hvad en oplevelse. )))

# 6 Victor

For nylig var der en sag. Installeret loftet i et rum på 18 kvadratmeter. m. rektangulært standard værelse. Etableret en fransk hvid, frostet tæt CTN. Alle færdige, underskrevet en handling af udført arbejde. Som de siger, at alle er glade, klapper deres hænder, livet fortsætter. Men nej, den næste dag kalder kunden og klager over det slanke loft. Vi går til stedet, vi ser et billede - i dette rum til montering af loftet monterer møbelproducenterne garderoben næsten til loftet selv. Alt ville ikke være noget, men det er tydeligt synligt, at vægafstanden fra toppen af ​​kabinettet til loftet er en, og i midten af ​​kabinettet er det anderledes, dvs. meget mindre og loftet falder næsten på visiret. Når du åbner vinduet, falder afstanden. Det er klart, at loftet ved en lavere temperatur er betydeligt mindre. Men jeg har et spørgsmål, hvad skal der være krympning i loftet? Fabrikanten hævder at prisen på 9-10%. Fortæl en anden, hvordan du kommer ud af disse situationer.

Og hvorfra kunne sådan en grusom slap komme tæt på muren? Jeg forstår rigtigt, at skabet ikke er midt i rummet. Normalt er standard panelhallen i standardpanelet på 4,3 * 4,3, 1,5 cm, med en 9% sammentrækning.

# 7 PALETTE

# 8 klart

# 9 PALETTE

Og det er endnu bedre at fastgøre i skabsrummet, så vil der ikke være sådanne spørgsmål præcist.

Om dette og betød. Sandheden er nogle gange, at der er vanskeligheder, hvis en lille visir eller et spejl på døren til loftet, så er linjen for realkreditlån nødvendig, men det er snarere en undtagelse fra reglen, hvilket er en tendens. Skabeskabe har normalt en trævisir, de er ordentligt godt, så du kan vedhæfte dem direkte til dem, så du kan tydeligt se, hvordan tingene går med niveauet. Og endnu værre, når kundens anmodning forlader den angivne afstand i tillægget under klædeskabet, strækker loftet i hoveddelen af ​​rummet, og så klædeskabet ikke svarer til de angivne mål. Det er bedre at omgå det virkelige element i virkeligheden end at afslutte eller genoprette noget.
I denne situation er det svært at forstå, hvad med hvad der ikke er nøjagtigt. Årsagerne til kabinets krumning kan være masse: et buet gulv, vægge, kabinettet selv, kabinetmontering mv. I denne situation er garderoben allerede lettere at klare end loftet. Du kan ikke være ansvarlig for uregelmæssighederne i bygninger eller færdiggørelser, hvis du sætter loftniveauet, så kan du ikke have nogen spørgsmål. Loftet skal være niveau med hensyn til niveauet, og ikke de specifikke fly: karmen, gulvet, kabinettet mv. Din hovedopgave er at demonstrere for kunden at du har indstillet loftet efter niveau. Og loftet har sagged, er ujævnhederne i andre strukturer i forhold til det allerede de fysiske love og parametre for driftsforholdene, som du som fitter ikke kan holdes ansvarlig for. En anden ting er, at det bare er af nysgerrighed, at det er interessant for dig selv at forstå, hvorfor dette skete.

Hvorfor det nedhængte loft sags: Almindelige årsager, tilladt sænkning og eliminering

Hævning af loftet kan ses med det blotte øje

Problemer med hævede lofter kan være meget forskellige. Og hvorfor det hævede loft sags - den mest almindelige af dem, på grund af forskellige grunde. For at fjerne denne fejl skal du forstå, hvorfor det opstod. Og derefter træffe passende foranstaltninger.

Hvorfor sker det her

Slack spænding loftet kan være resultatet af dårlig installation, men der er andre årsager til dette problem.

Er vigtigt. I tilfælde af installation af dårlig kvalitet er du berettiget til at stole på garantireparation eller fuldstændig omarbejdning af hele konstruktionen, men kun på betingelse af, at der er indgået en formel kontrakt med virksomheden.

De mest almindelige årsager

 • Baguette lag fra vægens overflade eller hovedloftet (se Enkeltstrækloft: sorter af film, baguette og montering). Efter at have konstateret, at de hævede lofter har sagged, først og fremmest kontrollere, hvor stramt baguetten er til overfladen. Hvis loftet er lille, er det nok et to-centimeter mellem profilen og væggen, så slakken bliver mærkbar. En sådan sag er bare resultatet af en ukorrekt installation eller brug af et utilstrækkeligt vægbeslag.

Styrkens fastgørelse af baguetten skal kontrolleres, inden du lægger kluden i.

 • En lignende årsag er skrøbelige vægge. Når boring huller i dem, overflader smuldrer og smuldrer, hardware i en sådan væg ikke holder godt, og brudstykker af gips falder af på overfladen af ​​loftet.
 • Et særligt tilfælde er installation af stræklofter til skillevægge eller gipsplader (se Reparation af hævede lofter - en komplet beskrivelse af trinene i trin). Stretch ceiling sags, hvis ramme strukturen ikke er blevet styrket på niveauet af fastgørelse baguette. På grund af det faktum, at gipspladerne, som ikke er ordentligt fastgjort, påvirkes af spændingsstyrken på nettet, kan gipset på dette sted bryde og rive af resten af ​​overfladen.

Metallprofilen skal installeres langs hele omkredsen af ​​baguettefastgørelsen

Advarsel! Denne sag betragtes kun som garanti, når det samme firma, der installerede det nedhængte loft, var engageret i enheden af ​​gipspladekonstruktionen.

 • Den mest almindelige årsag, som strækloftet er, ikke relateret til kvaliteten af ​​materialet eller arbejdet, er lækage af vand fra de øvre naboer. Den elastiske bane strækker sig under vægten af ​​vand og sags. Det er i stand til at holde en stor nok vægt, men ikke at miste styrke. Når oversvømmelsen er alvorlig, er det umiddelbart forståeligt. Hvis slakken er lille, skal du trække den over med din håndflade. Hvis det mærkes under vægt og rindende vand, bliver årsagerne til at blive synlige.

Vand akkumuleres på ét sted, hvilket får loftet til at synke

 • Det er ret sjældent, men det sker stadig, at stykker af kalk, gips, helvedesild - de materialer, der blev brugt til at trimme bundloftet - falder på overfladen af ​​strækloftet. De er også nemme at opdage og føler plassen slap med hænderne.

Tilladeligt klæbende lærred

Der er en sådan ting som tilladt slack spænding loftet. Dette er den tilladte værdi, hvormed lærredet ligger i midten af ​​rummet i forhold til perimeterniveauet.

Over hele verden bruger fabrikanter af stræklofter en fælles standard: mængden af ​​sagging bør ikke være mere end en procent af lærredets diagonale længde. Som regel er det flere centimeter, som ikke er slående og næsten umærkelige.

I de fleste tilfælde kan du selvstændigt afgøre, hvorfor loftet har sagged og, afhængigt af dette, træffe en beslutning om, hvordan du løser dette problem.

Sådan elimineres sagging

Garantisager

Hvis du har underskrevet en kontrakt om installation af hævede lofter med et seriøst firma, men efter et stykke tid begyndte de at saksage, skal udøveren eliminere dette problem. Og for egen regning. Sørg for at inkludere denne vare i kontrakten, hvis den ikke er i det (se Kontrakt for installation af hævede lofter - garanti for deres kvalitet).

Men hvad skal man gøre, hvis det nedhængte loft sank, og du kan ikke finde kunstneren?

I dette tilfælde skal du søge hjælp fra et normalt firma med et godt omdømme. Men her bliver du nødt til at betale.

Demontering af strækloftet

Ofte skal du helt afmontere loftet og genmontere monteringsprofilen under hensyntagen til alle væggenes funktioner. Og derefter spænde lærredet igen.

Toplækage

Hvis der kommer vand på loftets overflade, skal du straks slukke for strømforsyningen i hele lejligheden og ringe til specialister. De demonterer forsigtigt en del af lærredet, dræner vandet, tørrer loftet og loftet, og sætter alt på plads igen.

Hvis der er lamper i loftet, kan vand ofte frigøres gennem hullerne for dem. Men alt sådant arbejde er bedre ikke at gøre det selv.

Dræn vand gennem hullet til lampen

Advarsel! Træk aldrig stoffet i strækloftet for at frigøre vand fra det. På denne måde ødelægger du det uigenkaldeligt.

Udenlandske objekter på loftet

Først og fremmest bør du undersøge bundfladen og sørge for, at den er holdbar, selv før du installerer lofterne. Ellers er det nødvendigt at rense det fra den gamle belægning og prale den. Derefter bliver du ikke nødt til at kæmpe i fremtiden, hvorfor suspenderede lofter sag.

Rengør loftet, inden du strækker stoffet

Hvis problemet allerede er sket, et råd - ring installationsgruppen. Hun demonterer lærredet, og efter at have fjernet årsagen til sagging, vil den returnere den til sin plads.

konklusion

Hvis du kun skal installere stræklofter - kan problemer med dem undgås, hvis du tager en ansvarlig tilgang til udøvende kunstners valg og kvaliteten af ​​det forberedende arbejde.

Hvis du på trods af alt mærker en afstivning på nettet, må du ikke forsøge at reparere det selv, uanset årsagerne til denne fejl. Under alle omstændigheder skal dette arbejde udføres af specialister.