Montering af PVC-paneler i loftet

Fra tid til anden er der behov for at reparere lofterne i lejligheden. Billig og praktisk mulighed - PVC paneler til loftet. Designet af denne type er ideelt til værelser med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse, hall). Installation er ret simpel og det er nemt at udføre selv den person, der er langt fra konstruktion, i nærvær af et bestemt værktøj.

Omkostningerne ved at installere et falsk loft lavet af PVC-paneler med egne hænder, sammenlignet med andre former for afslutning af loftoverfladen, er betydeligt lavere. Processen med at afslutte loftet med PVC-paneler indeholder flere faser, hvoraf nogle kan fordeles yderligere i flere punkter. Lad os se nærmere på hver af dem.

Forberedende fase

Det kan opdeles i tre punkter:

 1. Erhvervelsen af ​​de nødvendige materialer.
 2. Et udvalg af værktøjer.
 3. Overfladebehandling til installation.

Køb af nødvendige materialer

Valget af paneler er en ret alvorlig proces, da der er mange typer af disse produkter, og de varierer alt i størrelse, mønstre, tekstur. Vær særlig opmærksom på produktets bredde ved valg. Paneler med en bredde på højst 250 mm passer til værelser med et lille område. For store rum er det tilrådeligt at vælge indstillinger med en bredde på mere end 250 mm.

Det er bedre at kontakte sælgerne af en specialbutik for rådgivning, som de er godt forberedt og kan levere rådgivning af høj kvalitet om valg af materialer til montering af PVC-loft.

 1. Til installation af konstruktionen skal du have skruer med en pressevask 13 mm lang.
 2. Hvis trækloftet er lavet af træ og træblokke vil blive brugt som ramme, skal du fylde med skruer med en længde på 70 - 80 mm til montering.
 3. En dowel er egnet til betonlofter - negle af tilsvarende længde.

Barer skal have et tværsnit på mindst 30 * 30 mm.

Som loftplade i en PVC-loftkonstruktion kan du bruge en plastplade, der er specielt fremstillet til dette formål, som har en rille til montering af paneler i den. Plinten skal tages med en lille margen på ca. 1 m mere end loftets omkreds, da det under installationen skal skæres i en vinkel, og du kan begå en fejl.

Hvis du planlægger at lave en metalramme, skal du købe:

 • metalprofil 60 * 27 mm.
 • Startprofilen kaldes den som regel vejledning 27 * 28 mm
 • direkte suspension (til montering af profilen til loftet), enkelt niveau profil stik (krabbe).

værktøj

Ved arbejde med PVC lofter skal du:

 • Målebånd
 • Blyant eller tynd markør
 • Bygningsniveau
 • Bygnings hjørne
 • blonder
 • Sakse til metal
 • Mitre
 • Elektrisk stiksav eller hacksav
 • Den bulgarske med en disk ikke mere end 2 mm.
 • Percussion boremaskine eller perforator med boringsfunktion (til betonloft)
 • skruetrækker
 • Udvidelseskabel

Overfladebehandling til installation

Til installation er det nødvendigt at frigøre loftet fra alt, der kan forstyrre dets gennemførelse. Fjern de gamle lamper, lysekrone. Det er nødvendigt at bestemme på forhånd, hvor de elektriske ledninger er og markere disse steder med en markør eller blyant. Rengør overfladen mod snavs og støv.

Fremstillingsramme

Rammen kan være lavet af træstænger eller metalprofiler 60 * 27 mm. For våde rum er det tilrådeligt at bruge en metalstruktur, da den er mindre modtagelig for korrosion under påvirkning af fugt. Monteringssystemet på metalrammen er også ideel til udjævning af loftet, fordi det bruger suspensioner, der gør det muligt at sænke rammen med 3 - 4 cm.

Træstænger er ønskelige at bruge i et tørt rum og med et ret jævnt trækloft. En kombination af disse to metoder er også mulig, for der anvendes et system med metalbøjler i systemet med træstænger. Metoden er upraktisk, fordi du skal bruge stænger med et tværsnit på mindst 5 * 5 cm og ideelt glat.

Metalramme

Rammen af ​​metalprofilen skal installeres i en afstand på højst 4 cm fra trækloftet.

I det resulterende hul er det bekvemt at skjule ledningerne.

For det første er startprofilen 27 * 28 monteret på væggen rundt om loftet på en afstand på 3-4 cm, så i fremtiden kan du indsætte hovedprofilen 60 * 27 i den. Afhængig af væggens materiale er fastgørelsen lavet på skruer eller på en dowel-negle. Når du monterer på en dowel - negle, skal du bore et hul i profilen og i væggen og presse den tæt på hammeren i spidsen.

Startprofilen er monteret strengt i forhold til niveauet, startende fra et hvilket som helst hjørne af rummet og bevæger sig langs hele omkredsen. Hvis profilen er indstillet nøjagtigt, skal start- og slutpunktet konvergere og derved lukke omkredsen.

Næste trin er placeringen af ​​metalbøjler. For at gøre dette skal du markere de steder, hvor hovedprofilerne skal holdes. Til mærkning er det praktisk at bruge blonder. Hovedprofilen er monteret i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden strengt parallelt. Suspensioner skal installeres i en afstand af 80 cm fra hinanden. Suspensioner er monteret med skruer eller dykker - negle i hullerne til dette og er straks bøjet for at lette installationen af ​​hovedprofilen i dem.

Det sidste skridt er at installere hovedprofilen. Til dette skæres profilen til den ønskede længde med et hul på 5 mm på hver side, indsættes i startprofilen og fastgøres med skruer med en pressevask til suspensionerne. Niveauet styres af dets vandrette placering, såvel som strengt ligefrem placering.

Ramme af træstænger

Det er installeret analogt med metal, med den forskel, at fastgørelsen af ​​stængerne udføres ved hjælp af gennemstrømningsprocessen uden brug af suspensioner. For at flyve flyet er det tilladt at placere træflis under stængerne. Først er de ekstreme stænger installeret, og derefter fylder midten i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden.

Panelmontering

Først og fremmest måles loftsplinterne og vaskes i 45 graders vinkel. Deres fastgørelse er tilladt at udføre ved hjælp af 13 mm PSH skruer eller ved hjælp af flydende negle. Sokklerne er installeret langs hele omkredsen, så panelerne efterfølgende monteres passer nøjagtigt ind i deres rille.

Installation af PVC-paneler i loftet begynder med at bestemme længden af ​​emnet. For dette måles afstanden fra den ene væg til den anden, og der tages 2 cm fra denne afstand, og der trækkes en strengt vinkelret linje på panelet med en blyant og et bygningshjørne.

Derefter ved hjælp af slibeskæringen. Derefter skal du installere det første panel i rillerne i loftsplinten og skub helt ned til væggen. Som et resultat skulle det vise sig, at det første panel fra tre sider gik ind i loftsplintens riller. Først efter dette er det muligt at feste panelet til stængerne eller profilen.

Efterfølgende paneler er skåret i størrelse og installeret, så enderne er i sporene på basispladerne, og hvert næste panel blev inkluderet i den foregående lås. Det sidste panel skal skæres i længden, og derefter måles den ønskede afstand, skæres til bredden og derefter indstilles.

Du kan lære mere om installationsprocessen ved at se videobeskrivelsen af ​​processen.

PVC loftpaneler

PVC loftpaneler er en praktisk og billig løsning til at skabe et behageligt interiør.

Loftsplader af plast, fremstillet af PVC, har en række nuancer, teksturer og størrelser af funktionelle moduler.

De er modstandsdygtige over for fugt og høje temperaturer og er derfor ideelle til at afslutte loftet på badeværelser, køkkener, loggiaer, verandaer og andre opvarmede og uopvarmede værelser. Desuden har denne indretning antistatiske egenskaber.

Plastpaneler til loftet kræver ikke særlig pleje, deres renlighed er nem at vedligeholde under den traditionelle vådrensning. Installation tager ikke meget tid og kan om nødvendigt udføres uden involvering af professionelle eksperter.

På vores hjemmeside præsenterer Safito og Kronaplast deres produkter - populære indenlandske producenter af plastpaneler, som har tjent forbrugernes tillid.

Sådan fikseres PVC-paneler til loftet

Der er mange materialer, der kan bruges til at afslutte lofterne, men den mest praktiske og bekvemme mulighed for at arbejde er PVC-paneler. Og de bliver endnu mere attraktive, fordi det er ret nemt at samle dem selv, så der er ingen grund til at tiltrække et team af bygherrer. På hvordan man fastgør PVC-paneler til loftet og hvordan man vælger dem korrekt, vil vores artikel fortælle.

PVC paneler - hvad er det?

PVC paneler er et efterbehandling materiale lavet af polyvinylchlorid, en plastik, som brænder dårligt og er kemisk resistent. Nu overveje design af PVC paneler.

PVC paneler til loftet

De består af to tynde plader af plast, forbundet med et sæt ribben. Længden af ​​PVC-panelerne er på den ene side en stor installation, og på den anden side - en lille monteringshylde. Den første bruges til at fastgøre PVC-arket til loftrammen, og den anden bruges til at forbinde de installerede ark med hinanden.

Så hvorfor er PVC paneler så populære? Nedenfor er en liste over fordelene ved dette efterbehandling materiale.

 1. PVC-paneler er modstandsdygtige over for fugt. Gipte gipset fra det fugtige fra loftet? Med plastikplader sker det ikke! Du bor i en højhus, hvor der er hyppige problemer med rindende vand, og du er bange for, at naboerne ovenover kan oversvømme dig? For PVC-paneler er dette ikke et problem - efter en lokal oversvømmelse kan de tages, tørres og simpelthen installeres tilbage.
 2. Holdbarhed. Af sig selv kan højkvalitets PVC paneler vare mere end et dusin år. Og for at erstatte de beskadigede eller forældede paneler bliver det ikke let.
 3. Det er let at passe på loftet på PVC-panelerne - det er nok at tørre det regelmæssigt af støv med en svamp dyppet i sæbevand. Men det skal huskes, at rengøring af et sådant materiale ikke kan bruge produkter, som indeholder slibende partikler eller stærke baser og syrer.

PVC paneler

PVC spejlpaneler

Udvælgelse af PVC paneler

Så ved du, hvad slags materiale det er, nu skal du vælge PVC-paneler og købe dem. Først skal du bestemme størrelsen. I øjeblikket i bygningsforretningerne kan du se plastpaneler enten i form af foring eller i form af rektangulære plader med de dimensioner, der er vist i nedenstående tabel.

Tabel. Standardstørrelser af PVC-paneler.

Hvordan bestemmer du det for dig er gode ting? Hvordan kan jeg ubevidst ikke købe lavkvalitets PVC paneler, der vil knække under installationen eller miste deres farve efter et par års service?

Mulige former og teksturer af PVC paneler

Når du går til hardwareforretningen, skal du være opmærksom på følgende punkter. For mindre værelser er de mest egnede PVC paneler af "foring" type. De bør også give præference, hvis du vil have et loft lavet af plast, stiliserede træplader. Og for større lokaler er det bedre at tage paneler eller plader af polyvinylchlorid. Med hensyn til tykkelse er den overvejende den samme i alle typer PVC-plader og er 10 millimeter.

 1. Stivningerne af PVC-paneler må ikke skinne igennem fra forsiden. Tæl også deres nummer - jo flere kanter er der, jo stærkere og mere holdbare paneldesign.
 2. Overfladen af ​​materialet skal være helt fladt, uden defekter, chips og skader.
 3. Montering og montering hylder skal være tilstrækkeligt fleksible og ikke bryde, når de forsøger at bøje dem.
 4. Prøv lidt tryk på PVC-panelet. Hvis der opstår en knæk eller en knast på overfladen, så er der en dårlig kopi foran dig, hvis overtagelse skal opgives.
 5. Tag et par paneler og prøv at sætte dem sammen. Godt materiale passer glat og uden huller.
 6. Vær opmærksom på udseendet af de indkøbte PVC-paneler - kopier af alle pakker skal være klare og have samme struktur. I nogle tilfælde har PVC-plader fra forskellige partier små forskelle i farve.

Hvad skal man kigge efter, når man køber PVC-paneler: 1. Antallet af ribben: Jo mindre de er, jo mere ustabilt er produktet.
2. Kanten af ​​plastfliserne skal være intakte og lige.
3. PVC-panelets overflade skal være jævnt malet, glat og uden uregelmæssigheder.
4. To paneler skal tilsluttes i høj kvalitet i stedet for forbindelsessporet.

Udover PVC-arkene skal du selv købe en installationsprofil. Den består af to "hylder", hvoraf den ene er fastgjort til rammen, og den anden er forbundet med plastpaneler. Begge start- og finishplader er fastgjort til installationsprofilen. Når man vælger det, skal man være opmærksom på tykkelsen af ​​plastik og om profilen har bøjninger eller defekter.

PVC lofter

Glem ikke også at købe et loftsplint - det tjener ikke kun som et dekorativt element i det fremtidige loft, men lukker også kløften mellem væggen og loftet af PVC-paneler. Typisk kaldes disse sokler fileter, lavet af plastik og er monteret på lim.

Hvad angår udseendet af de indkøbte PVC-paneler, skal du definere det selv, baseret på designprojektet for at afslutte rummet og din egen smag. Din opmærksomhed vil blive præsenteret for mange muligheder for paneler af forskellige farver og teksturer. Her er det tilrådeligt at bruge en farvekompatibilitetstabel til at matche loftets udseende med væggen og møblens farve.

Farvekompatibilitetstabel i interiøret

Nødvendige værktøjer

Nu skal du lave en liste over værktøjer, der skal bruges til montering af PVC-paneler i loftet. Du behøver ikke noget kompliceret eller meget dyrt, alt listet nedenfor kan findes i enhver hardware butik.

 1. Puncher - nødvendigt til installation af rammen.
 2. Skruetrækker. Hvis du ønsker det, kan du fastgøre plastpaneler til en profil eller en bar ved hjælp af en perforator, men det er meget tungt, og det er meget ubelejligt at bruge det til sådanne opgaver. Derfor vil tilstedeværelsen af ​​en skruetrækker betydeligt lette arbejdet og øge hastigheden af ​​installationen af ​​PVC-paneler. Og hvis du ikke fastgør dem med skruer, men med hæfteklammer, så tag en byggestifter i stedet for en skruetrækker.
 3. For at kontrollere nøjagtigheden af ​​markeringerne og placeringen af ​​plastpanelerne har du brug for en firkant, et niveau og en måltråd.
 4. Blyant eller markør til tegning af linjer og mærkning af PVC-paneler i den rækkefølge, de er lagt.
 5. Målebånd.
 6. Elektrisk stiksav eller cirkelsav - til indramning af rammeprofil og plastpaneler.
 7. Stigestige. Selvfølgelig kan du altid gøre med et bord eller en skammel, men det er usikkert og ubelejligt.
 8. Gummi mall, som kan være nyttigt til montering af PVC paneler til hinanden under installationen.

Værktøj til montering af PVC-paneler

Ud over værktøjer skal du købe materiale til rammen. Dette kan enten være en metalprofil (UD-27 til hoved og CD-60 til hjælpelinjer) eller en træbjælke. Glem også at købe fastgørelsesdele (skruer, hæfteklammer eller lim), øvelser til stempelet, dyser til skruetrækker, dykker og spændinger til profilen.

Tilbehør til montering af PVC paneler

uddannelse

Det er værd at bemærke, at selv før du besøger hardware-butikken, er det værd at starte forberedende arbejde. Det første punkt, der skal gøres, er at lave en plan. For at gøre dette skal du måle længden og bredden af ​​rummet og tegne et diagram over den fremtidige ramme.

Ca. plan for loftet af PVC-paneler

Derefter beregner du hvor mange ark og hvilke størrelser du skal bruge til at lave et loft.

Vigtigt I planlægningsfasen vil det ikke være overflødigt at markere de linjer, hvorigennem du vil udføre skæringen af ​​rammeprofilen og PVC-panelerne. I dette tilfælde kan de mærkes med en blyant og markør, der angiver, i hvilken rækkefølge de skal lægges.

Husk, at god og omhyggelig planlægning er en garanti for kvalitetsarbejde og pålidelig forsikring mod forskellige problemer og behovet for at omarbejde alt på ny.

Det andet forberedelsessted er fjernelse af gamle efterbehandling materialer. Hvis loftet var dækket før med et tykt lag af gips eller maling, skal alt dette fjernes, ellers kan store dele af den gamle finish beskadige rammen eller panelerne selv.

Det sidste trin i det forberedende arbejde - markerer linjen i den fremtidige ramme. For at gøre dette måles med målebånd højden af ​​alle hjørner af rummet. Find den, hvor den vil være den mindste. Fra det ned skal man måle 50 millimeter og tegne en strengt vandret linie (styre den ved hjælp af en maskerende tråd og et niveau). Den samme linje på nøjagtig samme højde skal trækkes på den modsatte væg. Ifølge dem vil rammen af ​​det hængende loft installeres senere.

Rammontering

På linjerne tegnet hvert 50-100 mm mærke hullerne boret gennem en perforator. Derefter indsættes dowels i dem. På hullerne boret i væggen med selvlukkende skruer (for eksempel med en 6x40 mm selvdrejende skrue) fastgøres hovedrammen, der er fremstillet af deres UD-27 profil, med et dæksel til væggen. Glem ikke at bruge niveauet og sørg for, at elementerne i rammen er placeret strengt vandret.

Trækasse til montering af PVC-paneler

Ved hjælp af bøjler og en CD-60-profil oprettes der derfor skinner, som PVC-panelerne bliver fastgjort til. Den optimale afstand imellem dem er 500 millimeter. Metalprofil CD-60 er installeret med et dæksel til gulvet, og enderne af skinnerne skal indsættes i profilrammen på hovedrammen.

Tip! Alene er det meget svært at montere rammen korrekt og installere PVC-paneler, fordi dette arbejde skal udføres sammen med din partner. Det vil ikke være overflødigt at hjælpe en person, der vil fodre og tage værktøjer, skære og bringe plastpaneler.

Efter afslutningen med rammens montering skal du kontrollere det flere gange for vandret og ingen forskel i højden - det fremtidige loft på PVC-paneler skal være helt glat, og det afhænger stort set af, hvor godt kassen er installeret.

Profil kasse

Dernæst skal du fortsætte med installationen af ​​elektriske ledninger (hvis du planlægger at lave taklamper). Det anbefales at lægge det i en bølgepappemuffe, der beskytter ledningerne mod fugt.

Et alternativ til metalprofilen kan være en ramme lavet af træbjælker. Dette design koster mindre, men det er udsat for fugt. Teknologien i sin installation svarer i mange henseender til teknologien til en metalprofil.

 1. Vi tegner to strengt vandrette linjer på modsatte vægge.
 2. Vi bor huller på dem med et hul på 5-15 centimeter.
 3. Vi sætter dowels i huller.
 4. Fastgør hovedrammen til væggen med skruer og de ovennævnte huller.
 5. Vi monterer med hjælp af bøjler guider fra en træbjælke.
 6. Fastgør styrene til hovedrammen med hjørner.
 7. Vi kontrollerer hele strukturen ved hjælp af niveau og roulette.

Det skal bemærkes, at for en træramme er en mere optimal armatur til plastpaneler ikke skruer, der er indpakket med en skruetrækker, men beslag, for hvilke der kræves en byggestifter. Metalfastgørelser kan også erstattes med "flydende negle" - bygningslim, der fast kan holde mellem et plastpanel og en ramme, selv med relativt store belastninger.

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-paneler

Det er vigtigt! Hvis der er en ekstra belastning, såsom en stor lysekrone eller et andet niveau af lofter, skal rammen forstærkes. For at gøre dette skal du montere flere styreskinner, hvilket reducerer kløften mellem dem. Det er obligatorisk ikke kun for rammen af ​​træ, men også for konstruktion af en metalprofil.

Fastgørelse af PVC-paneler til loftet

Først skal du montere installationsprofilen ved at montere den store "hylde" på styreskinnerne ved hjælp af selvskærende skruer. Det kan installeres både omkring rummets omkreds og på stederne for fastgørelsen af ​​start- og efterbehandlingskanalerne.

Montering af PVC-paneler på loftet

Nu er det nødvendigt at afskære PVC-panelerne i henhold til den tidligere udviklede plan og den anvendte mærkning. Mange eksperter anbefaler samtidig at gøre længden af ​​arket lidt mindre end rummets bredde, da PVC kan udvides selv ved lave temperaturer, hvilket betyder, at installationen af ​​"end-to-end" kan føre til fremtidige deformationer af det hængende loft.

Tip! Du bør heller ikke installere PVC-paneler i et rum med lav temperatur, især da dette materiale bliver sprødt under sådanne forhold.

Hvis du planlægger at lave en indbygget belysning til et loftsloft - er det tid til at lave udskæringer til lamper i PVC-ark.

Montering af spotlights i loftet af PVC-paneler

Når materialet er fuldt forberedt, kan du begynde at montere det første (eller startende) panel. For at gøre dette skal du og assistenten indsætte lanceringspuden i installationsprofilen fra monteringshylderen og derefter fastgøre den med skruer på skinnerne. På samme tid skal du sørge for, at de ikke kommer ind for dybt i PVC, ellers vil der være risiko for, at skruerne vil beskadige arket.

Derefter forsigtigt "dock" det næste panel ved hjælp af monteringshylderen med start en og fastgør den ved hjælp af fastgørelsesanordninger. Således sker montering af PVC-paneler til hinanden. Tilslut dem sammen bør være med stor omhu for at forhindre skade. Der må heller ikke være huller eller revner, PVC-paneler skal passe tæt sammen. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre en "pasform" ved hjælp af slap slag af en gummibåd.

Montering af paneler på skruer

Før du monterer det sidste PVC-panel måler du det resterende afdækkede rum i loftet med et målebånd - ofte passer plastpanelet ikke helt, fordi det skal trimmes. På samme tid skal du sørge for, at klippet er lige så godt som muligt, og der må ikke være huller mellem PVC-efterbehandlingspanelet og installationsprofilen.

Ordningen med limning loftsplint

Det sidste stadium er limning af loftsplinterne. Herefter kan loftet af PVC-paneler betragtes som komplet. Derudover er det allerede muligt at udføre installationen af ​​lamper, vægdekoration og rensning af affald.

Video - Gør loftet af PVC paneler

Som du kan se, er fastgørelsen af ​​PVC-paneler til loftet en temmelig simpel øvelse, som ikke kræver meget viden og erfaring i konstruktion. Fordi til selvdynamiske udsmykninger af rummet og især loftpladspanelerne er de bedst mulige muligheder.

Sådan repareres PVC-paneler til loftet - 4 dokumenterede muligheder

Plast efterbehandling har nu begge tilhængere beundrende sin skønhed og praktiske, samt modstandere, der mener, at kunstige materialer ikke har plads i huset. Jeg vil ikke filosofere om dette emne nu, men hvis du skal færdiggøre loftet hurtigt, billigt og med gode resultater, så er plast et værdifuldt valg. I denne artikel vil jeg forsøge at beskrive i detaljer hvordan man korrekt fastgør PVC-paneler til loftet på fire dokumenterede måder, og du kan vælge, hvad der passer dig bedst.

Sortimentet af plastbelægning.

Jeg må sige, at selve fastgørelsen af ​​plastpaneler til loftet i alle fire metoder ikke er meget anderledes. Tale i denne sag vil fokusere på at skabe rammer for en sådan belægning. Men først, lad os forstå forberedelsen til hovedprocessen.

Hvad skal man overveje, når man forbereder

Før du går til butikken, bemærk at der er PVC-paneler i loftet og der er plastpaneler til væggene. Hvis alt er korrekt monteret, så vil de se nøjagtigt det samme ud.

Forskellene ligger i egenskaberne. Loftbeklædning er traditionelt lavet og tyndere for ikke at overbelaste suspensionen. Samtidig kan vægafslutningen modstå højere mekaniske og punktbelastninger.

Plast til loftplade.

Selvfølgelig kan du på et godt grundlag sikkert montere både loft og vægpaneler. Men tænk på, om du har brug for øget styrke i loftet. Når alt kommer til alt, vil ingen røre ved sine albuer, og kæledyrskloer der kommer heller ikke derhen. Men pengene bliver nødt til at betale mere, fordi prisen på vægplast er mindst 30% højere.

Nu et par ord om, hvordan panelerne er. Uden at gå dybt ind i vildene kan opdeles i 2 hovedområder: det er sutur og sømløse paneler.

Suturpaneler, til ekstern lighed, kaldes almindeligvis plastklapplader i hverdagen, som regel er de billigere. Men ikke for hver indretning passer.

I de fleste tilfælde foretrækker folk at beklæde lofterne i stuer med sømløse paneler med en blank finish. Ved tæt undersøgelse er det naturligvis let at opdage, at tilslutningssømmen er opmærksom. Men du kan tro på mig, disse lofter ser meget mere spektakulært ud.

Selvdrejende skruer til fastgørelse af PVC-paneler.

Bredden af ​​standardpaneler varierer fra 250 til 500 mm. Længden afhænger af den specifikke model og producenten kan variere fra 2,7 til 6,0 m. Selvfølgelig er der også plastforing med en bredde på 100 til 200 mm, men jeg anbefaler det ikke, da det ser temmelig middelmådigt ud på loftet.

Og glem ikke beslagene. Hvis du er begrænset til kun loftet, så har du brug for arrangementet af perimeterloftets sokkel. Her er der en lille nuance: Når væggene er glatte, er det bedre at tage en specialbelægning af dekorative plastplader med en installationsspor.

Hvis der er en "bølge" på væggen, vil denne krumning være for mærkbar mod baggrunden af ​​en glat bundplade. I dette tilfælde anbefaler jeg at tage den sædvanlige U-formede startprofil, og udover den skal du holde en fleksibel vinylplade sokliste ovenpå.

Dowel "Hurtig installation".

Blandt de tilsvarende tilbehør er der også en H-formet dockingprofil. Selvom du ikke vil dock, anbefaler jeg at du tager mindst en bar i reserven. Det koster en krone, men det kan godt hjælpe, hvis du skal reparere et segment af loftet.

Typer af tilbehør til efterbehandling af plast.

Vi arrangerer basen

Som sagt er fastgørelsen af ​​panelerne til bunden den samme overalt. Det er meget vigtigere at forberede dette fundament godt. Generelt er der 4 typer af baser til sådan foring:

 1. Metalramme monteret fra UD- og CD-profiler;
 2. Rammen af ​​træstænger;
 3. Montering af paneler på plastskinner med bevægelige klammer;
 4. Limning af panelerne direkte til loftet.

Plast vægpanel på loggia loftet.

Valg nr 1. Monter jernrammen

Rammerne fra galvaniserede profiler er den mest pålidelige, stærke og holdbare løsning på et loft. Naturligvis kræver arrangementet af en sådan struktur i forhold til alle andre grundlæggende forudsætninger tid og finansielle investeringer.

Men tag mit ord til det, metalrammen er værd at disse ofre. Hvis du en dag bliver træt af plast, kan du efterhånden afmontere det med egne hænder om et par timer. Men i stedet kan du installere alt hvad du vil have, plader af gipsplader, MDF paneler, træpaneler og mange andre anstændige materialer.

Jeg er sikker på at du har set sådanne konstruktioner mere end én gang, men du troede sikkert, at det var for svært, i det mindste indtil jeg mestrer denne videnskab selv, tænkte jeg det. Bare rolig, intet der ville kræve grundlæggende viden inden for byggeri er ikke her. Hvis du ikke er bange for bore, skruetrækker og mølle, så er denne vejledning helt mulig for dig.

UD- og cd-profiler.

Faktisk er den eneste ulempe ved den hængende metalramme, at den vil gøre dit loft mindst 5-7 cm under. For boligejere med lofter fra 3 m og derover spiller denne del ofte ingen rolle. Men ejerne af Chrusjtjov har noget at tænke på.

Enhver sådan konstruktion er samlet fra 2 typer galvaniseret metalprofil. Dette er den såkaldte UD-profil, i den nationale mærkning af PN (guideprofil) og CD-profil, i vores klassificering af PP (loftsprofil).

Ud over selve profilerne vil der også være brug for metalperforerede bøjler, og selvfølgelig er "Quick Installation" dowel eller anker allerede afhængig af typen af ​​base. Mellem sig selv fastgøres metalprofiler og -suspensioner ved hjælp af små metalskruer. I folkene hedder de bugs eller bedbugs, hvem er vant til det.

Forresten vil plastbeklædningen også monteres på skruer 4,2x16 mm. Mit råd til dig tager mindst 100-200 stykker på en gang, de vil ikke være overflødige på gården.

Når du køber materiale til sådant arbejde, skal du tage mindst 10% mere. Disse 10% går som regel til beskæring, ægteskab og andre uforudsete omstændigheder. Plus det er altid bedre at have en lille margin i tilfælde af nødreparation.

Fra det obligatoriske værktøj skal du bruge en skruetrækker og en boremaskine eller hammerboremaskine. Metalprofiler kan skæres med en mølle, men for eksempel er det mere bekvemt for mig at arbejde med saks til metal.

Vedhængspunkter for suspensionen til loftet.

Nå, hvis du har et laserniveau, men dette værktøj er professionelt, og prisen er fantastisk. Derfor bruges det i stedet ofte til hydroniveau.

Forhold ikke hydraulikniveauet og det sædvanlige byggeri. Hydro-niveau kaldes et langt gennemsigtigt rør i hvilket vand hældes, denne enhed fungerer i overensstemmelse med princippet om at kommunikere fartøjer og har flasker med graduering langs kanterne. Prisen er ikke stor, så det er bedre at købe, det vil ikke være overflødigt.

 • Arbejde starter naturligvis ved installation af enhver ramme med markering. I dette tilfælde skal vi finde ud af, hvordan loftet er "fyldt". Faktum er, at alle lofter ser ud til at være strengt vandrette, kun så længe du ikke begynder at måle dem. I 90% af tilfældene er der altid dråber i hjørnerne. Og vi skal finde det nederste hjørne. Det er her, hvor laser- eller vandstanden er praktisk.

Fastgørelsespaneler på skruer til CD-profiler.

 • Efter at have fundet "vinklet" vinkel, skal du måle 50 mm ned fra det, det vil være niveauet for vores fremtidige lofts plan. Ved konstruktion af falske lofter af denne type er 50 mm et minimum, men hvis isolering er planlagt at blive installeret på loftet eller nogen kommunikation passerer gennem det, kan der gøres mere;
 • Udover den markerede vinkel vil det være nødvendigt at overføre denne horisont til hele rummet. Det er her, hvor vandstanden kommer til nytte igen. Det vil være nødvendigt at markere de tilstødende punkter i hjørnerne, derefter gnide ledningen med kridt, trække den langs væggen mellem markeringspunkterne og afvise vandret;
 • UD (PN) profilen vil blive installeret langs denne vandrette, den vil passere langs profilens nederste del. Profilen selv er fastgjort til væggen med "Quick Installation" dowels eller ankre med en hældning på ca. 60-80 cm. Og så begge vinger er rettet ind i rummet, siden vi senere indsætter en CD (PP) profil i denne rille;
 • Lad os nu snakke om, hvordan man vedhæfter en cd (PP) profil, vi får det som grundlag for PVC paneler. Igen skal du først markere installationsplaceringen af ​​bæreprofilerne;

Husk, at støtteprofilen og PVC-panelerne skal være vinkelret i forhold til hinanden, og her er det absolut ubetydeligt, hvad profilen er lavet af metal, træ eller plast. For øvrig er ikke kun plast monteret på denne måde, alle langsgående paneler, det være sig MDF, foring eller sidespor, er også monteret vinkelret på styrene.

Ordning af metalrammen på loftet.

 • Som jeg allerede har sagt, vil CD (PP) profilen blive indsat i de modsatte riller i UD (PN) profilen, men en sådan vedhæftning er ikke nok, derfor skal CD (PP) profilen stadig være hængt fra de perforerede suspensioner til loftet;
 • Perforerede suspensioner er fastgjort til loftet med samme "Quick Installation" dowels eller ankerbolte. Men for at de skal passere klart over CD (PP) profilen på loftet, skal en flad linje afstødes ved hjælp af en belagt snor;
 • Efter markering kan du fortsætte til installationen af ​​suspensioner på denne markering. Til plast er det nok at installere bøjler i en afstand af 80 cm. Men jeg plejer at montere dem oftere på en afstand på ca. 60 cm. Dette er hvis ejerne vil skære loftet med tungere materiale, for eksempel MDF paneler eller clapboard i stedet for plastik;

Metalramme til plastforing.

 • Så er alt simpelt. Sæt CD-profilen (PP) i sporene i UD (PN) -profilen, bøj ​​vingerne af de perforerede bøjler fast og fastgør designet med små skruer på alle kontaktpunkter. Det er alt, din ramme er klar, og du kan fortsætte med installationen af ​​plastpaneler på den.

Alternativ nummer 2. Monter trækassen på loftet

Sammenlignet med ovenstående valg er trækassen meget lettere at montere. Men det har sine plus og minuser.

Af fordelene kan du pege på nem installation og lavere byggekostnader. Trærammen koster dig mindre end metallet mere end 2 gange.

Loftkasse lavet af træ.

Men det er yderst uønsket at montere træ i våde rum, for eksempel i service. De moderne imprægneringer vil stadig beskytte mod skimmel og mugg, men i dette tilfælde er der ingen beskyttelse mod deformation på grund af temperatur- og fugtighedsforskelle.

Der er en anden nuance her, ideelt selv tørre søjler er dyre. Og hvis du tager budgetmuligheden, så er der næsten alle lamellerne lidt skævt. For at kunne huske en sådan ramme skal du så meget tinker. Barens tværsnit starter fra 25x25 mm, hvis du tager tyndere, kan den knække.

Fastgør panelet med en skrue på en træbjælke.

I dette tilfælde er rammens træstænger fastgjort til loftet, på skruer eller et anker med et trin på 60 - 80 cm. Ifølge reglerne er det også nødvendigt at tegne flyet strengt langs niveauet.

Men hvis loftet er visuelt ens, så kan du bare sætte kasser ind i det og ikke genere med opdræt til nul. Hvis en lille krumning ikke var synlig indtil begyndelsen af ​​beklædningen, så vil den ikke være mærkbar selv efter færdiggørelsen.

Hvis der er store fejl i loftet, vil trækile hjælpe dig. Personligt er jeg strengt horisontalt plan med hjælp af kiler, først udsætter jeg 2 ekstreme lameller.

Facing loftet med plastik PVC paneler på en træ kasse.

Herefter strækker jeg mellem 3 kapronkabler (langs kanterne og i midten) og installerer resten af ​​bjælkerne på disse ledninger. Afstanden mellem lamellerne i trækasserne holdes i en halv meter.

Optionsnummer 3. Montering af plastkasser

Plast kasse ting er meget behagelig og meget holdbar. Men problemet er, at det koster ikke mindre end installationen af ​​en metalramme. På samme tid kan du kun fiksere PVC-paneler af plast. Intet andet modstående materiale kan hænges på det længere.

Planken af ​​en sådan obreshetka er en U-formet profil med kanterne bøjet indad. Klemmerne bevæger sig langs en sådan original guide, hvorved plastpladen selv er fastgjort.

Princippet om fastgørelse til plastkassen med klyimery.

Til loftet er de monteret på samme princip som trækassen. Kun i sammenligning med træ er plastik mindre slidstærkt, og hvis du skal bruge trækile til underlaget, bliver fastgørelsesskruerne eller ankre drevet ind i loftet gennem en kil.

Dette er vigtigt, da hvis fikseringspunktet er på et andet sted, så kan de dyre plastikflader ødelægge i tilfælde af deformation af trækilene.

Det store plus ved denne version af batten er ikke kun, at plasten nemt og hurtigt kan monteres på den. Om nødvendigt kan du også hurtigt adskille hele strukturen.

Plast guider på loftet.

Desuden forbliver både plastpaneler og batte i deres oprindelige form, og al denne skønhed kan også indsamles andetsteds.

Mulighed nummer 4. "Liquid negle" for at hjælpe dig

Langt de fleste lofter i bylejligheder er armeret beton gulvplader. Og hvis det er godt at putte leddene mellem disse plader, får du et perfekt fladt loft.

Det er ikke nødvendigt at montere en kasse på den, så en sådan basisplastpanel kan simpelthen limes til byggelugen kaldet "Liquid Nails". Teoretisk kan du tage en anden lim, men da jeg kom på tværs, skal du bruge denne.

Startende U-formet profil og loftsplint med en rille i sammenligning.

Arbejde med lim "Liquid Nails" har sine egne egenskaber, og det er bedre at tage dem i betragtning, især når det kommer til loftarbejde. Hvis du blot smider panelet med lim og trykker det på loftet, så skal du stå i denne stilling og vente til limen griber i mindst en halv time. Enig, udsigten er ikke klar.

Behov for at handle anderledes:

 • Efter smøring af panelet med lim, presses det mod loftet, så limen spredes og straks kommer ud;
 • Derefter sættes dette panel til side og holdes i 5 - 7 minutter;
 • Og først efter det vil plastikken nemt, hurtigt og fast holde sig til loftet.

"Flydende negle" lim, selvfølgelig god, men at han greb fast på en betonbase, bør dette fundament grundes. Som regel er der nok 2 lag standard jord med dyb penetration "Betonkontakt".

Lim "Liquid Nails".

Selvklæbende paneler på gulvbelægninger af armeret beton er en hurtig, enkel og billig metode, og vigtigst er det ikke at lave lofter lavere. Men jeg tror, ​​du forstår, at det ikke længere vil være muligt at afmontere en sådan beklædning uden at skade den. Faktisk er dette en engangsopsætning.

Plastpanelmonteringsteknik

Nu er det tid til at tale om, hvordan man laver plastpaneler i loftet. Uanset længde, bredde og tykkelse er alle disse paneler forbundet i henhold til torn-rilleprincippet.

Men først skal du rette startprofilen rundt om rummet, hvor plastpladerne skal indsættes. Jeg har allerede nævnt ovenfor, at hvis rummets vægge er glatte, er det fornuftigt at bruge en plastplade med en monteringsspor som startprofil.

Fastgørelsespaneler med en byggeplads.

Fastgørelse af loftsplinten med monteringssporet er det samme som fastgørelsen af ​​plastpanelerne selv. Det er:

 • Hvis du har en metalramme, er soklen fastgjort til den på skruerne;
 • Stiften eller startprofilen kan enten skrues på trærammen eller skrues på trærammen med en hæftemaskine;
 • På plastikledninger er den fastgjort med klyimer;
 • Tja, til et fladt loft sætter sig simpelthen fast på "flydende negle."

Loftsplade med monteringsspor.

Som i loftsplinten med monteringsspor og i den U-formede startprofil er den nederste understøtningsstang specielt fremstillet bredere. Her drives i denne udvidelse og selvstikende skruer eller bøjler i byggestiften.

Når startprofilen er monteret, kan du selv gå videre til installationen af ​​plastpanelerne. Det første panel er indsat med en spids inde i startprofilen, og på bagsiden er den nedre kant af rillen fastgjort på styrestangen med en selvdrejende skrue, hæfteklammer eller klyaymerom.

Det næste plastpanel er monteret på samme måde. Spidsen af ​​det nye panel er indsat i sporet af den forrige, vi trykker den på styrene og fixer den bagfra. Som du kan se, er instruktionen meget enkel.

Limning af loftsplinten.

Men de fleste begyndermestere har ofte et problem med, hvordan man laver det sidste panel i loftet. Dette problem løses simpelt:

 • Først måler vi afstanden fra det næstsidste panel til kanten af ​​startprofilen. Fra denne værdi lægger vi 5 - 7 mm af og skærer af vores ekstreme panel.
 • Så starter vi det ekstreme panel med et snit i startprofilen, op til stop. Som et resultat bliver panelet flush med det forrige;
 • Og nu forsøger vi forsigtigt at skubbe spidsen af ​​vores beskårne panel ind i sporet af den forrige. Efter flere forsøg falder det som regel efter alt.

Dybden af ​​den U-formede startprofil eller skørtbrættet med monteringssporet varierer omkring 10-20 mm, så afstanden mellem skørtbrættets kant og den trimmet stang vil ikke være synlig.

I spørgsmålet om hvordan man fastsætter loftplinten til plastpaneler er der en anden nuance. Det er ikke så vigtigt, at du holder den fast eller skruer den på skruerne, et anstændigt udseende afhænger af, hvor præcist du er med i det i hjørnerne.

Mærkning til trimning af loftsplint.

I de fleste af instruktionerne anbefales det at blot tage en snedkerblok og "slakte" tilstødende hjørner ved 45º. Men i vores hjem har ikke alle hjørner en klar 90º, og hvis vinklen er udviklet eller skarp, er standard snedkeren generelt ubrugelig.

Jeg gør meget anderledes. For det første påføres soklen på den ene side af hjørnet, og der trækkes linjer på det på loftet og på væggen.

Og så skal den samme procedure gøres på den tilstødende del af hjørnet. Som følge heraf får du 2 skæringspunkter, som vil tjene som retningslinjer for at skære loftplinten.

Tip: Elektrisk installation til hovedlinjen er indirekte. Men mit råd til dig, hvis du gør layoutet under huden, så inden du installerer plasten, skal du samle kredsløbet og kontrollere, om det virker. Ellers skal du adskille alt.

Arrangement af huller til lamper.

konklusion

På loftet med plastik med egne hænder er det ikke så vanskeligt, som det måske synes først. På billedet og videoen i denne artikel finder du flere tips og anbefalinger. Og hvis du har spørgsmål, lad dem være i kommentarerne, vil jeg forsøge at hjælpe.

Blank plastik i badeværelset.

hvordan man fastgør startprofilen i loftet, hvis under loftsrammen passerer varmeledningen, der forstyrrer skruerne.

Nikolay, beregne afstanden, så røret forbliver under det hængslede loft. Ingen big deal. dette gøres nogle gange, hvis der ikke er nogen anden vej ud.

Hej Hjælp mig med at finde ud af det. Jeg købte paneler på loftet med en blank tykkelse på 5 mm, en bredde på 375 mm. Kan jeg fastgøre dem til jernprofilen med selvlukkende skruer?

Tatyana, ja, du var ikke forkert. Hvis rammen er aluminium eller stål, er plastpladerne fastgjort til den med små skruer.

Hej! Jeg vil gerne rette panelerne til loftet med plastikprofiler, jeg vil også installere pletter, men profiltykkelsen er ikke nok til at sætte et sted, hvordan man kommer rundt om dette punkt?

Hvor mange pvc paneler og alle komponenter vil jeg have med bredden og længden af ​​et værelse på 10x10

Egor, beregningen blev lavet til en væghøjde på 2,5 meter og der er 4 vinduer og en dør.

Dimensionerne på et vindue er 1,8 m ved 1,2 m, og dørene er 2,2 m ved 0,9 m. Plastplader med dimensioner på 250 x 30 cm vil blive brugt.

Først beregner vi det samlede areal af væggene:

(10 + 10 + 10 + 10) x2,5 = 100 m2

Så skal du kende området for alle vinduer og døre:

1,8 * 1,2 * 4 + 2,2 * 0,9 = 8,64 + 1,98 = 10,62 m2

Når vi tager væk fra væggeområdet fra vinduer og døre, får vi et nyttigt område, det vil sige den, der skal skære:

100-10,62 = 89,38 m2

Derefter skal området for et panel beregnes:

Derfor vil du for det givne eksempel have brug for:

89,38 / 0,75 = 119,17 paneler

Afrunding af denne værdi på en stor måde, vi får 120 stykker.

brudt kloakrør i toilettet. spræng i støbejern - hvad kan der repareres?

En lille lækage kan repareres med specielle klemmer eller reparationskoblinger. For at gøre dette skal du købe en klemme af passende diameter i en hvilken som helst hardware butik, læg den på røret på det rigtige sted og stram det. Som et alternativ til køb af klemmen er det ret passende stykke gummi, som du vil sprænge lækagen og stramme den med ledning. Afskaffelsen af ​​skader på denne måde foregår om få minutter.

Den følgende metode, der bruger cement, tager længere tid, og rørledningen kan kun bruges, efter at cementet er indstillet (ca. en dag). Så skal du fylde på cement og bandage. Forbindelsen skæres i lige store dele, ca. 40-50 cm lang, og cementen fortyndes i vand eller flydende glas.

Derefter sænkes bandagen i den forberedte opløsning, og efter at den er godt gennemblødt, vikler de det beskadigede område og drys det med tør cement. Dette arbejde gentages, indtil der er dannet en lille "kokon" på røret, som kan behandles ovenfra med flydende glas (silikatlim). Også i stedet for cement kan du tage en epoxyharpiks, alle faser af arbejdet vil være de samme. En lille revne kan også forsegles med færdige silikonebaserede fugemasser. Til dette er det nødvendigt at øge skaden lidt, hvilket giver den a-formet form. Derefter rengøres, affedtes og tørres. Derefter hældes en fugemasse i revnen, vent på, at den tørrer ud, og du kan bruge kloaksystemet.

Højkvalitetsforseglingsmiddel kan fremstilles uafhængigt ved at blande 3 dele kobberoxid med to dele phosphorsyre. Denne blanding bør påføres på den affedtede overflade umiddelbart efter forberedelsen, da det hærder meget hurtigt.

Også som en plaster kan du bruge en særlig blanding - "kold svejsning". Arbejdsstadier: Rengøring og affedtning af det reparerede sted, overlejring af "patch" og på toppen af ​​det en gummitætning.

Montering af PVC-paneler i loftet - detaljeret artikel-instruktion

Det er svært at gøre uden at opdatere loftoverfladen, når det kommer til fuld reparation. Og selvom værdige alternativer i nichemarkedet er et dime et dusin, er installation af PVC-paneler på loftet stadig et af de mest populære muligheder. I mange henseender skyldes lethed og tilgængelighed af værkerne selv, samt manglen på alvorlige krav til udvælgelsen af ​​tilgængelige værktøjer. Om hvordan man installerer PVC-panelerne i loftet med egne hænder og vil blive diskuteret i vores detaljerede artikel-instruktioner. Alle de nødvendige fotos og videoer - for at hjælpe dig.

Valg af materiale

Før den direkte installation af PVC-paneler på loftoverfladen som før månen, indtil du har besluttet på farve, tekstur og størrelse af materialet. Hver byggestue vil straks tilbyde dig en bred vifte af plastpaneler, så vælg ikke den rigtige mulighed for dig selv - du skal prøve. Ikke desto mindre er her nogle tips, der hjælper dig med ikke at forveksle med købet:

 • For små værelser skal man vælge paneler med en bredde på højst 25 centimeter, henholdsvis større rum end 25 centimeter;
 • Vær opmærksom på produktspecifikationen: Loftpaneler, på trods af deres visuelle lighed, adskiller sig fra væggen ved deres lavere vægt;
 • almindelige hvide paneler bruges oftest til efterbehandling af offentlige og private sanitære faciliteter; for andre muligheder er det bedst at vælge farvede eller tekstureret indstillinger - visuelt kan de støtte selv det mest interessante og ikke-trivielle interiør;
 • hvis opgaven er at visuelt forstørre et rum, der ikke kan prale med et anstændigt område, ville det ideelle valg være paneler med en blank overflade, der arbejder betydeligt for at skabe volumen og dybde;
 • Vælg paneler med skjult søm - så dit loft vil se monolitisk ud, hvis du skal bruge hele kaskaden af ​​indbyggede lys, så er det helt muligt at tillade køb af materiale med en udvalgt søm, det vigtigste er at indføre det korrekt i interiøret.

Hvad er nødvendigt for installation?

Alt du behøver til installation findes i den praktiske liste nedenfor:

 1. selvskærende skruer;
 2. ankerbolte;
 3. plug;
 4. stænger (til træramme);
 5. loftsplint;
 6. Cd- og UD-profiler;
 7. Krabbesuspensioner.

Værktøjsforberedelse

Kontroller, om du har alle de værktøjer, du har brug for. Så skal du:

 • målebånd;
 • blyant, markør;
 • niveau;
 • maling ledning;
 • Område;
 • saks til metal;
 • puslespil;
 • perforator (boremaskine);
 • skruetrækker.

Grundforberedelse

 1. fjern alle lamper og lysekroner, der tidligere er installeret
 2. Marker postpunkterne med en markør;
 3. Fjern alt snavs og støv fra betonbunden af ​​loftoverfladen.

mærkning

 • ved hjælp af niveauet bestemme nederste punkt af loftet base
 • trække sig tilbage 5 cm og mark det punkt, der vil tjene som niveauet for dit fremtidige loft
 • trække en linje langs hele omkredsen af ​​lokalerne ved hjælp af en lakledning eller et hydro-niveau;
 • Din pvc panel layout er klar.

Ramme forberedelse

Rammen til den efterfølgende installation af PVC-paneler kan være lavet af træstænger, plast- eller metalprofiler. Beslutningen om dette spørgsmål er kun taget af dig, men det er umuligt ikke at annullere den almindeligt accepterede kendsgerning: I værelser med høj luftfugtighed er det bedst at bruge metalprofiler (læs mere om teknologien til montering af lofter lavet af pvc-paneler i badeværelset), som ikke er så bange for fugtindflydelse som almindelige stænger.

Rammen af ​​træstænger vil koste dig cirka to gange billigere end metal, og det vil samle lidt hurtigere. Sandt nok skal man vælge stænger med et tværsnit på mindst 3 til 3 cm.

Den nuance, som det er nødvendigt at være opmærksom på: prisen for helt flade stænger svarer til prisen på de færdige metalprofiler.

Men hvis du alligevel lykkedes at klare ujævne stænger, så er dit næste skridt at rette dem på loftet med selvdrejende skruer. Følg trin på 60 cm, og hvis du ønsker at bringe flyet ideelt ind i niveauet, skal du forsigtigt hamre de ydre strimler og fra dem i midten og langs kanterne, strække kapronkablerne. Allerede i overensstemmelse med de spændte ledninger skal du på samme måde køre de resterende stænger og overholde det mindst nødvendige trin på 50 cm.

Krat af plastik U-formede profiler koster dig omtrent det samme som metallet, men det er langt fra universal. Hvis du senere vil skifte PVC-panelet til andet materiale, skal du forberede rammen igen.

Her er hvad det ser ud på billedet.

Men som i virkeligheden.

Princippet om fastgørelse til basen er det samme som rammen på træstænger med den eneste forskel, at fastgørelsen skal udføres ved hjælp af fastgørelsesskruer gennem præmonterede kiler. Fordelen ved denne mulighed er den fantastiske bekvemmelighed ved direkte montering af PVC-paneler, der nemt drives ind i rillen. Nå har vi allerede nævnt ulemperne ovenfor.

Den mest almindelige version af fremstillingen af ​​rammen - fra metalprofiler.

Vi vil ikke afsløre noget nyt her:

 1. langsgående CD-profil indsættes i de modsatte riller af styringsprofilen UD;
 2. Ved hjælp af crab-type suspensioner er den langsgående CD-profil desuden fastgjort i loftet med ankerbolte;
 3. trin til installation af suspensioner - fra 60 til 80 centimeter;
 4. trin til fastgørelse af profiler - 50-60 centimeter.

Montering af plastpaneler

 1. Fastgør til rammen omkring perimeterloftet soklen med monteringssporet med skruer;
 2. vi indsætter det første panel med en spike inde i startprofilen og fastgør den på styrestangen med selvlukkende skrue, hæfteklammer eller klyaymer - afhængigt af hvilken type konstruktion du har valgt;
 3. installationen af ​​det næste panel introducerer ikke noget nyt: det er indsat i sporet af den forrige med en spids, presset mod styrene og fastgjort på bagsiden;
 4. Det sidste panel er det sværeste, og for at kunne samle det korrekt skal du skære det langs længden og derefter skære det til bredden efter dine målinger og derefter lave en direkte enhed.
 5. I tilfælde af at det sidste panel ikke er medtaget, er det altid nemt at slippe af med overskydende materiale ved hjælp af en kontorkniv.

Hvis du følger alle trin omhyggeligt, så er installationen af ​​PVC-paneler på loftfladen nem og fejlfri. Sådan ser det ud på videoen:

Men det kan godt vise sig under installationen på dig.

konklusion

For at udføre den korrekte installation af pvc-paneler i loftet, behøver du ikke mange års praksis og andre grusomme forberedelsesfaser. I dag er det en af ​​de mest overkommelige og attraktive i praktiske og visuelle termer af hjemme reparation, som kan gøres uden problemer med egne hænder. Mange forudsagte PVC paneler bliver hurtigt glemt på markedet for efterbehandling materialer på grund af fremkomsten af ​​interessante alternativer til lofter, men du kan ikke argumentere for folkelig anerkendelse: der er flere og flere nye teksturer og farver med dekorative accenter, så der er ingen tvivl om relevansen af ​​dette materiale.