Vægindretning i garagen med egne hænder

Enhver bil ejer ønsker, at hans bil skal være på et sikkert sted. Men mange holder ikke kun bilen i den, men bruger ofte tid i garagen. Valget af beklædning afhænger af destinationen: Uanset om du bruger det som en hvælving eller ofte er sammen med venner. Det er under alle omstændigheder ikke-boligområder: Materialets udseende går ind i baggrunden, i hovedet er det praktisk.

Den nemmeste mulighed - gipsvægge i garagen. Men vi vil undersøge andre metoder i artiklen nedenfor.

Kriterier for valg af garagefinish:

 1. Impact resistance;
 2. Let omhu;
 3. Fugtbestandighed;
 4. Brandmodstand
 5. styrke;
 6. Modstand mod temperatur ekstremer.

Før du vælger at trimme væggene i garagen, skal du beslutte, og hvad er de faktiske krav i dette rum? Garagen er et koldt og fugtigt sted. I dette tilfælde kan tilstedeværelsen af ​​teknisk snavs forkæle enhver form for foring.

Materialet til væggene skal vælges med slagfasthed, det er bedre at overfladen ikke er bange for ridser. Ofte i garagen opbevarer vi mange brændbare stoffer, så foringen skal være ildfast eller i det mindste ikke at understøtte forbrænding.

En anden afgørende faktor er let pleje. Vask konstant væggene til meget få mennesker, så materialet bør ikke være modtageligt for aggressive stoffer og ikke være bange for vådrensning.

Før de vender mod garggårdens vægge, er de normalt isolerede. Dette bør dog ikke være iver. Mange mennesker tror, ​​at de ideelle betingelser for at opretholde en bil er de samme som for en person. Det modsatte. Temperaturen i garagen om vinteren må ikke overstige fem grader. Svære temperaturfald vil ikke være til gavn for din jernhest, men kun skade.

En anden almindelig fejl er manglen på ventilation. Du behøver ikke at tilslutte alle hullerne til sidst, så du forhindrer bilen i at blive luftet, og du selv risikerer at lide. I bilens garage er der en masse skadelige gasser, der er sundhedsfarlige og livsfarlige. Ventilationssystem skal være påkrævet.

Hvad kan isolere væggene i garagen:

 1. Mineraluld
 2. Glasuld
 3. Skumplast

En af de fælles isolering er mineraluld. Dette er et åndbart materiale, det skaber ikke en dåseffekt. Den svage side af ulden - det absorberer fugt, så når du bruger den, skal du beskytte den med dampspærre.

Glasuld er en af ​​de billigste isoleringsmidler. Men at arbejde med hende er meget vanskeligere. Det er nødvendigt at arbejde omhyggeligt i beskyttelse og handsker. At klø din næse under arbejdet lykkes ikke. Glasuld er bange for vand, så det er pakket med fugtig isolering til beskyttelse. Hvis der kommer vand i glasuld under arbejdet, kan det smides væk.

Det mest almindelige materiale til isolering - skum. Det bruges i lejligheder, huse, garager. At arbejde med ham er let, det er billigt. Det er let at skære og vejer lidt. Polyfoam er ikke bange for fugt, insekter, rådner, ekstra behandling er ikke nødvendig. Men han har svagheder. Polyfoam passerer ikke luft og brænder godt nok.

Maksimal varmetab opstår gennem garagedøren, så deres isolering er vigtigst. Du kan ikke engang isolere kun porten. Deres isolering sker på samme måde som væggene.

Sådan færdiggøres garggårdens vægge

I de fleste tilfælde er finishen mere æstetisk, men det er værd at tænke på den praktiske side. Under nogle typer af beklædning kan du lægge isolering, der sparer din bil.

 1. gips
 2. flise
 3. PVC paneler
 4. Støbt
 5. Krydsfiner eller afstand

gips

Gamle og enkle finish metode. Skjuler fejl, mens du ikke tager centimeter fra rummet. Men sådan en finish vil selvfølgelig ikke redde dine vægge mod snavs, men under det kan du lægge isolering. Som sådan kan du bruge regelmæssigt skum. Pladetykkelsen skal være mindst 5 cm. Tag ikke tynde plader, for vores hårde vinter bliver de simpelthen ubrugelige.

Primer væggene i to lag. Dette er nødvendigt, da det forhindrer opsamling af fugt. Nederst i nærheden af ​​gulvet er der fast ramme, hvor pladerne er placeret. De er fastgjort til væggen med lim. For en bedre indstilling skal limen spredes rundt om hele arkets omkreds, hvis der ikke er noget, så kan du anvende det med dråber ved kanterne og i midten.

Efter at have fuldstændigt indsat hele omkredsen af ​​væggene, gipser væggene. Spatel smøre jævnligt lim på væggen. Indtil sermen er tørre, skal du installere serpyanka. Det er muligt at fixe pladerne ved hjælp af dowels svampe. Påfør derefter gipset. Lag skal være en halv tomme. Efter tørring, videregive væggen med sandpapir for at slippe af med fejlene. Afhængigt af resultatet, kan du forlade det, gå igen et lag af gips eller male væggen.

flise

Flise var og er en af ​​de mest almindelige typer af vægindretning i værelser med høj luftfugtighed og snavs. Ingen undtagelse og en garage. Det overlever eventuelle vejrforhold og bliver ikke deformeret. Men det er værd at være forsigtig med chips, du behøver ikke at slå værktøjerne på flisen, det er ret holdbart, men det er stadig bedre at ikke risikere det. Plejeflise er ikke svært, så det er velegnet.

Før du lægger væggen primer og sæt til at lim. For det bedste resultat påføres limen og spredes over fliserne, og der påføres et tyndt lag på væggen. Særlige kors er installeret ved hjørnerne af fliserne, så afstanden mellem fliserne er den samme. Efter tørring fjernes krydsene og sømene gnides. En væsentlig ulempe ved at lægge fliser er prisen, du vil bruge en masse penge.

PVC paneler

Som noget materiale har plastpaneler deres styrker og svagheder. Plastpaneler er bedre at købe til facadearbejde, de har bedre kvalitetsegenskaber. Til paneler bare pleje. De vejer lidt og er nemme at installere. Der er to monteringsmetoder: direkte til væggen eller til rammen.

Paneler er ikke bange for vand og temperaturændringer. De vil nemt modstå alle vejrforhold, og de behøver ikke yderligere behandling.

Det er nemt at beregne det krævede antal paneler: Må kun måle længden på alle væggene og dividere med bredden af ​​et panel. Tilføj til dette nummer 2-3 paneler for tilfælde af deformation under transport eller i processen. Fastgøring af panelerne til lim er ikke særlig svært: Læg det på indersiden af ​​panelet og fastgør det til væggen. Men rammeplanlægningen indebærer mere komplekst arbejde.

Overfladen inden arbejde skal vaskes og tørres. Marker væggen herunder for at installere den første plank og markér de lodrette linjer for at fastgøre profilen. Installation begynder med side skinner, strækker tovene mellem dem med et målebånd og niveau. Så de lodrette guider bliver glattere. En intern profil er installeret i hjørnerne og en startprofil nedenunder. Fastgør stangen i den til det karakteristiske klik. Installer derefter alle strimlerne, indtil væggen er helt fyldt.

Træbeskyttelse

Sheathing clapboard er en af ​​de mest populære typer af beklædning. Denne type foring i tilfælde af brand vil kun tilføje en gnist, men det ser godt ud. For at sikre sikkerhed kan træ behandles med en særlig brandbekæmpelsesforbindelse. Det vigtigste er at være opmærksom på dets sammensætning, ingen giftige stoffer. Dette lindrer dig ikke helt fra tændingen af ​​huden, men vil reducere risikoen betydeligt.

Mange vælger clapboard på grund af dens bekvemmelighed. Det er nemt at fastholde hylder, nelliker til et træ, og det er lettere at arbejde med det generelt. Materialet bliver ikke beskadiget. For garagen er en vigtig betingelse, så mange vælger præcis klapbrættet.

Før montering skal du behandle væggen med antisvampforbindelse, så skimmel og svamp ikke samles under træet. Foring, samt plastpaneler monteret på rammen. Installationsprocessen er ikke fundamentalt anderledes.

Dækker krydsfiner eller OSB

En anden populær type beklædning. Men ark af OSB og krydsfiner har ikke vandmodstand, så før de installeres i garagen skal de behandles med en vandafvisende forbindelse. Til kost er disse materialer i midten af ​​prisklassen. De kan males eller lægges oven på flisen.

Ekspert kommentarer

Hvis du har et spørgsmål end at sheathe væggene i garagen, så vil svarene være mange. Der er flere muligheder, der er ingen perfekt løsning. Nogle materialer er ikke modtagelige for fugt, men er vanskelige at installere, andre er brandfarlige mv. Valget falder på ejerens skuldre. Bestem hvad der er vigtigere for dig: sikkerhed, udseende eller holdbarhed af materialet og køb baseret på dine præferencer.

Den mest almindelige finish er foring, plast eller træ. Udseendet af materialet er det mest æstetiske. Det er praktisk at arbejde med træ: Negle er let drevet ind i det og deformerer ikke overfladen, hvilket er vigtigt for en garage. Du skal forsøge at installere noget på plastik. Men han støtter ikke brænding.

Den billigste finish er gips. Men en sådan proces kræver i det mindste nogle færdigheder og er lang at installere. Selv om garagen er praktisk at øve før fremtidige reparationer i lejligheden. Flise er den mest bekvemme løsning til pleje. Det er nemt og nemt at fjerne snavs fra det, men desværre er det bange for slag. Hvis du ved et uheld slår overfladen med et værktøj, kan en spal dannes.

Et andet valgkriterium - mount. Hvis du vedhæfter materialet direkte til væggen, har du ikke mulighed for at isolere garagen. Men når du monterer rammen, kan du lægge isolering med ethvert praktisk materiale. Men glem ikke at der skal være et ventilationssystem i garagen. Fuldt lukke åbningerne kan være livstruende på grund af kuldampene fra bilen.

Plast vægpaneler til garage og pantry

PVC vægpaneler i garagen og opbevaringsrummet

Indvendig væg dekoration med PVC paneler - den bedste løsning til garagen eller pantry. Paneler er nemme at rengøre, må ikke absorbere fugt, brandhæmmende. Syvægge med PVC vægpaneler giver dig mulighed for at vaske væggene med Kreker.

Det næste spørgsmål vil være, hvordan plastikplast vægpaneler fremstilles og andre byggematerialer nævnt ovenfor. Grundlaget for fremstillingen af ​​PVC-produkter er en ekstruderingsmetode. Ekstrudering er en kontinuerlig teknologisk proces, der består i at tvinge et stærkt viskøst smeltebaseret materiale.

Takket være denne metode viste plastik PVC vægpaneler til garagen. Ved brug af dette byggemateriale til indretning af vægge i garagen, opbevaringsrummet og andre udhus.

Vægpaneler i garagen til opbevaring af værktøj

Overvej et af styrken af ​​dette materiale er universalitet. To problemer løses straks.

Den første er en æstetisk løsning, da plastvæggen S-paneler er præsenteret i tre farver og bruger dem som færdigmateriale, du forråder værelset til et færdigt udseende og lang levetid, såvel som ikke nogle få vigtige faktorer, det er en nem vedligeholdelse. S-paneler er ikke bange for fugt og er ikke udsat for temperatursvingninger. Ved hjælp af minisink kan du nemt holde dem rene.

Den anden opgave er S-paneler, en moderne løsning til opbevaring af værktøj, have- og sportsudstyr. Du selv vil være i stand til at danne opbevaringsområder til dette, du skal blot flytte ophænget, hylde eller krog til et sted, der er bekvemt for dig langs planet på universelle plastvæg S-paneler. Du behøver ikke længere at perforere væggene for at tilføje en anden krog eller lægge en hylde til opbevaring. S-panel er en assistent til dem der elsker ordre. Ordren, hvor hver ting har sin plads, et sted, som du vil vide og om nødvendigt kunne bruge.

Sådan køber du plastpaneler til garagen

For at købe plastik S-paneler af plast, kan du efterlade en forespørgsel på hjemmesiden eller ringe, vores eksperter kan rådgive dig om nødvendigt, give anbefalinger og også beregne antallet af paneler til dit bryggers, garage eller opbevaringsrum.

Er det hvad du har brug for? Ring til os +7 (495) 135-27-67 eller send en anmodning, og vi vil gøre vores job professionelt.

Garagepaneler

Indvendige vægge og lofter i garagen med PVC plastpaneler

Garagenes arrangement med GarageTek-systemet begynder med installationen på væggene i de patenterede TekPanels garage trim paneler. Afhængig af opgaverne for forbedring af en bestemt garage dækker de alle rummets vægge eller kun en del af dem.

I garager med efterbehandling bruges TekTraks hjælpelinjer til at organisere opbevaringssystemet. Designet af garagen kan sørge for brugen i samme rum en kombination af TekPanels og TekTraks.

Hvordan laver man hylderne til sådanne paneler, er de stærke nok?

Tekpanelpaneler er ikke kun af høj kvalitet, men også understøtningsstrukturen til tilbehør til GarageTek-lagringssystemet. Så i et lille bryggersværelse med et lavt loft - garagen i Vladimir Etush, har vi ikke kun smukt færdiggjort væggene, men også organiseret et fuldt udstyret opbevaringssystem på dem, herunder områder til værkstedet og opbevaring af badning, have, sportsudstyr. Det er vigtigt at montere panelerne korrekt og ikke overbelaste tilbehør. Plastpaneler og spor har en speciel profil: langsgående riller løber over deres overflade. Specielle monteringer, der er tilgængelige på GarageTeks møbler og tilbehør, er fastgjort i panelets riller uden ekstra monteringsmaterialer. Denne teknologi gør det muligt at installere møbler hurtigt og pålideligt og samtidig nemt bevæge sig og opveje det efter behov eller tage det med dig under bevægelsen.

Efterbehandling garagen med PVC paneler har flere fordele i forhold til enhver anden finish. TekPanels plastikpaneler er ideelle til vægdekoration, fordi de:

 • er ikke kun et færdiggørende materiale, men også en understøttende struktur til tilbehør til GarageTek-lagringssystemet
 • holdbar, pålidelig og sikker
 • brandsikre (smelte, men ikke brænde)
 • let at vaske
 • de falder ikke, bliver ikke gule og skræl ikke med tiden, da de ikke er malede hvidt, men er helt hældt ud af et materiale af sådan farve
 • modstandsdygtig overfor ekstreme temperaturer
 • giftfri og absorberer ikke lugt
 • visuelt udvide rummet, hvilket gør det lysere
 • Giv det indre af garagen et moderne og præsentabelt udseende

mirspirs> Blog> Garage. Kappede væggen med PVC paneler.

PVC-paneler blev købt for længe siden, men jeg fik ikke rettet dem, jeg ventede på at blive varmere udenfor, så væggene tørrede ud og alle revner kunne repareres. I går lavede jeg en kasse, jeg fulgte ikke specielt niveauet, og i mit tilfælde er det ikke nødvendigt. Træt af at bore huller i komfuret, gnidte brystet fra boret.

Panelerne havde ikke nok de sidste tre rækker lavet af flere stykker. Generelt kan jeg godt lide, hvordan garagen begyndte at se, det er nødvendigt at fortsætte konstruktionen. Det næste skridt er at male bjælkerne, skærmen og loftet i hvidt.

Vægpaneler

Hovedpanelet med hvilket er fastgjort til alle kroge og kurve. Takket være vægpaneler ser udseendet af væggene ikke kun æstetisk glædeligt ud, men har også en meget høj funktionalitet.

Montering af vægpaneler

Skema 1

1. Placer vægpanelet i henhold til skema 1

2. Fastgør panelet til væggen med selvskærende skruer eller dowels, afhængigt af væggenes materiale.

3. Før først krogens bund ind i den øvre rille og derefter ind i den nederste, indtil den er helt låst.

Montering af lejepaneler på væggene

Installation af understøtende PVC-paneler er en af ​​de bedste muligheder for færdiggørelse af garagens vægge indefra for at sikre stabilitet og pålidelighed i mange år.

Virksomheden GARAKS udfører hurtigt og effektivt alle former for arbejde med vandtætning, indretning, beskyttelse af hjørner og vægge i garagen med moderne vinylpaneler. Afhængigt af opgaven kan vi installere et sådant system i hele rummet eller på separate vægge.

Arbejdet udføres af et team af dygtige håndværkere ved hjælp af professionelle værktøjer. Selv om lagerkanalerne kan installeres selvstændigt, kan involveringen af ​​fagfolk gøre det muligt at foretage installation hurtigt og effektivt, hvilket er nøglen til holdbarhed og sikkerhed i den opbyggede struktur.

Fordele ved at understøtte vægpaneler

 • Anvendes ikke kun til efterbehandling, men også som understøtningsstruktur til garageopbevaringssystemer: Møbelprodukter og tilbehør kan hurtigt og nemt fastgøres i specielle langsgående riller af paneler uden brug af andre fastgørelsesdele.
 • Holdbarhed og pålidelighed;
 • Brandsikkerhed: Når der udsættes for høje temperaturer på garagens vægge, smelter en sådan finish, men brænder ikke;
 • Nem pleje: For at holde panelet rent, er det nok til at vaske det med vand;
 • Holdbarhed: fast plast blokerer ikke, guler ikke og smelter ikke;
 • Sikkerhed: Materialet er giftfri og absorberer ikke lugt;
 • Æstetik: Efterbehandling af indvendige vægge i garagepanelerne giver interiøret et moderne udseende, der giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet og gøre det lettere.

For at bestille monteringen af ​​lejepaneler på garageens indvendige vægge, bedes du kontakte vores konsulenter. Vi garanterer en rationel serviceomkostning, som er bestemt af arbejdets omfang og kompleksitet.

Vægge i garagen: fordele og ulemper ved forskellige materialer

Efter opførelsen af ​​garagen er spørgsmålet naturligvis rejst om indersiden af ​​dets vægge, fordi for mange bilister bliver en beskeden parkeringsplads næsten et "andet hjem". I dette tilfælde er det naturligt at sikre, at en behagelig og æstetisk atmosfære omgiver dig. Udsmykningen af ​​væggene i garagen løser problemet med harmonisk design af rummet og udfører også en beskyttende funktion.

Hvad er kravene til vægbeklædning?

Det første du bør overveje, når du vælger et belægningsmateriale, er sikkerhedskrav. Garagen er et brandfarligt objekt, fordi det indeholder brændbare væsker og andre kemiske reagenser. Stoffer udstødt i luften må ikke ligge i rummet, absorberes i vægbeklædningen eller deponeres på de omgivende genstande.

Derfor skal vægbeklædningsmaterialer have følgende egenskaber:

 • Brandmodstand
 • Kemisk resistens
 • Let omhu;
 • Fysisk styrke, modstand mod slag og ridser
 • Manglende evne til at absorbere fordampning.

Vi giver en liste over de mest brugte værktøjer til færdiggørelse af garagens vægge indefra, analysere i detaljer deres styrker og svagheder. Så du kan træffe en velinformeret beslutning baseret på personlige præferencer og økonomiske muligheder.

gips

Vægge i garagen - gips

Enhver gipsammensætning hjælper dig med at glatte murværket, skjule andre fejl. Dette gælder især i forbindelse med opførelse af en garage af mursten eller betonblokke. Imidlertid er det muligt at gipe nogen vægge overhovedet, hvis det før er korrekt behandlet. Overfladen skal rengøres af snavs, fugtet med vand fra sprøjten. På glatte blokke forudpåførte hak for at holde løsningen bedre. For at forlænge gipsets levetid anvendes også et lag af vandafvisende maling på væggene - for eksempel silikone eller gummi. Det beskytter belægningen mod revner, for høj fugt og opbygning af snavs.

Fordelene ved gipsvægge:

 • Lav omkostning til foring, som i øvrigt kan gøres på egen hånd;
 • Ufarliggørelsen af ​​sammensætningen af ​​de fleste blandinger;
 • Modstandsdygtighed over for ild og kemiske agenser;
 • Nem opdatering dækning;
 • Holdbarhed.

Ulemper ved denne mulighed:

 • Dette er ret vanskeligt og beskidt arbejde;
 • Hvis belægningsteknologien ikke følges, vil belægningen ikke vare i lang tid.

Vægpaneler

Vægindretning i garagen - paneler

Det skal bemærkes, at dette er den hurtigste vej til garderobens indvendige vægge, som også ikke kræver meget arbejde fra dig. Store pladepaneler skrues til det vertikale hegn med trækasser. De er meget nemme at skære og veje lidt. Materialet kan anvendes chipboard OSB, som er modstandsdygtig overfor fugt, ild og forskellige skadedyr. Plast viste sig at være endnu bedre - PVC liningplader vaskes let fra sod og snavs, må ikke absorbere vand og lugt, må ikke brænde.

Fordelene ved denne finish:

 • Lavpris;
 • Muligheden for at lægge et isolationslag mellem væggen og panelet under installationen.
 • Enkelhed med arbejde med materialet.

Ulemper ved paneling:

 • Svag slagstyrke af belægningen;
 • Vanskeligheder knyttet til vægge på hylder, skuffer og andre ting.

flisebelægning

Vægge i garagen - flisebelagt

Fliserne er et meget holdbart, æstetisk og sikkert materiale med en naturlig sammensætning. Keramik giver højkvalitets beskyttelse af vægge mod fugt, temperaturændringer, brænding, forskellige kemikalier og mekaniske skader. I stedet for standardfliser kan du også bruge klinkersten, der har et smukt mønster og en ikke-porøs, fugt-resistent overflade.

 • Æstetik, velplejede udseende af væggene;
 • Høj grad af beskyttelse mod skadelige faktorer;
 • Holdbarhed.
 • Installations kompleksitet: Væggene skal være helt glatte og rene, deres forberedelse tager meget tid og penge.
 • Tungt materiale er ikke beregnet til tynde vægge.

Vægindretning i garagen af ​​sandwichpaneler

Indvendige vægge i sandwichpanelets garager er ikke nødvendige

Mest af alt held til ejerne af moderne garager, lavet af sandwichpaneler, fordi de ikke kræver nogen indvendig eller udvendig dekoration. Sådanne vægge er fuldt forberedt til installation og drift allerede på fabrikkens produktionsstadium. Sandwichpaneler har en perfekt flad, slidstærk og hermetisk overflade, der giver høj lydabsorption, brand- og fugtbestandighed samt korrosionsbeskyttelse. Derudover giver producenterne en bred vifte af farver og muligheder til dekorative bearbejdning af sådant vægmateriale.

Gør det indre af garagen selv

Materiale krav

Valget af byggematerialer til indretningen af ​​garagen er stort nok. Der er en række præstationskrav, der skal overvejes ved valg af materialer. Hver overflade - gulv, vægge og loft - har sine egne egenskaber.

Vægge og gulve skal være så modstandsdygtige over for mekaniske skader som muligt og modstå tunge belastninger. Det er nødvendigt at vælge et materiale, der er modstandsdygtigt over for stød og deformation.

Modstand mod temperaturændringer er en meget vigtig parameter, hvis vi taler om indretning af en garage i et rum, der ikke har opvarmning. Temperaturforskelle for sådanne bygninger er meget karakteristiske, og ikke alle materialer tåler for lave temperaturer eller for højt. En vigtig faktor er også graden af ​​varmeisolering.

Jeg råder dig til at være opmærksom på den lette pleje, da det er ret nemt at snavse væggene, gulvet og endda loftet i rummet hvor du opbevarer bilen. Når man vælger byggematerialer, er det derfor værd at overveje, hvor nemt det bliver at vaske.

Det er meget vigtigt, at pleje af materialet ikke tager meget tid, og det kan beskyttes eller opdateres yderligere med maling eller lak.

En sådan valgfaktor som modstand mod kemiske påvirkninger er også vigtig, fordi der hvor der er gemt en bil, er der altid værktøjer til reparation, smøring, olie osv. Ved udførelse af arbejde er der stor sandsynlighed for at få forskellige olier på væggene og gulvet, syrer og benzin. Derfor skal færdigmaterialet være modstandsdygtig overfor kemikalieangreb.

Valg af byggematerialer til indretning af garagen, du skal tage højde for deres brandmodstand. De bør også ikke absorbere lugt og snavs. Tror ikke, at dette værelse ikke kan være æstetisk tiltalende. Ved at vælge materialer, der opfylder alle ovennævnte krav, og også have dekorative egenskaber, kan du dekorere et hus til en bil ikke kun bekvemt og praktisk, men også smukt.

Valget af materialer til væggene

Gips - er den mest økonomiske måde at afslutte væggene på. Det niveauer overfladen og beskytter det mod skader. Du kan også male væggene i forskellige farver. Når du vælger et gips, giver du fortrinsstilling til cement-sandbaserede løsninger. Efter tørring skaber denne gips en solid overflade. Det er bedst at male vægge med facade maling, de er mere modstandsdygtige over for kemiske angreb, vandafvisende og nemme at rengøre. Afslutning af garagen med egne hænder med gips virker ikke som en vanskelig proces.

Efterbehandling garagen inde med keramiske fliser er en af ​​de dyreste måder. Fordelen ved fliser er fugtbestandighed, lethed ved vedligeholdelse, brandmodstand og holdbarhed. Derudover er dette byggemateriale æstetisk attraktivt. Der er et par nuancer til at dekorere væggene i kassen med keramiske fliser. Da flisen er tung nok, kan den kun lægges på beton eller mursten. Legeprocessen er lang og består af flere trin.

PVC-paneler til indersiden af ​​garagen har deres ulemper og fordele. Fordelen er hurtig og ren installation af paneler, fugtbestandighed og brandmodstand i materialet. Samt muligheden for nemt at varme rummet. Manglen på PVC-paneler er, at de ikke er stærke nok, da byggematerialet kan blive deformeret ved indvirkning.

Facing autoboxens vægge ved hjælp af sidespor har sine fordele. For det første er sidesporene overkommelige og har gode præstationsegenskaber. For det andet er den resistent over for skader, brandsikre og nemme at rengøre. Sidingpaneler kan males for yderligere beskyttelse, og væggene under dem er let isolerede. Søgning på internettet kan du finde mange fotos af indersiden af ​​garagen i forskellige stilarter.

Loftfinish

Det er nødvendigt at tage højde for egenskaberne i loftet, når garagen er færdig indeni, da det flade tag ofte kan lække. Efter regnen stagnerer vand på flade tage og skaber fugt i autoboxet, hvis loftets overflade ikke er godt beskyttet mod fugt. I dette tilfælde er det nødvendigt at vandtætte loftet. Derefter behandles overfladen med en primer, som har yderligere egenskaber til beskyttelse mod fugt, svampe og skimmelsvamp. Efter et sådant forberedende arbejde kan du gå videre til loftets udsmykning.

Da denne overflade er mindre tilbøjelig til at beskadige, kan du vælge PVC- eller MDF-paneler. De giver et æstetisk udseende, såvel som fugtsikker og brandhæmmende. Installationsprocessen skaber ikke snavs og er meget hurtig og nem at installere. Du kan desuden varme loftet med det indvendige i garagen med PVC paneler. Du kan også skjule ventilationsrørene og ledningerne ved hjælp af rammeinstallationsmetoden til panelerne.

En anden populær måde at dekorere loftet på er gips. Billig, hurtig og praktisk - alt dette er fordelene ved dette materiale. Du kan male overfladen af ​​loftet og dermed give yderligere beskyttelse.

Valg af materiale til færdiggørelse af garagen inde - overvej alle funktioner i dette rum og glem ikke at kontrollere kvaliteten. Reparation arbejde i dette rum kræver ikke særlige konstruktion færdigheder, og du kan gøre det selv, hvilket vil spare dig penge. Husk at byggemateriale til design af autoboxer ikke kun er praktiske, men også smukke.

Hvad dækker gulvet?

Gulvbelægningen til indersiden af ​​garagen skal være stærk og holdbar. Anvendes fortrinsvis bulkbeton eller fortov eller keramisk flise. Disse materialer er mest holdbare, fugtfaste og brandhæmmende. De særlige træk ved gulvfliser med keramiske fliser til autoboksering er obligatoriske foreløbige vandtætningsarbejder.

Den mest populære og økonomiske måde at afslutte gulvet på - dette er bulkbeton. Det er slidstærkt, bestandigt mod kemiske virkninger og frostbestandige. Pavement fliser har et mere æstetisk udseende, det kan kombineres med bulk beton. Men den konkrete bolle har sine ulemper, da betonen gnides og skaber støv. Processen med at dekorere gulvet med beton og fliser er ganske simpelt, og du kan selvstændigt udføre alt reparationsarbejde.

Det er sværere at lægge keramiske gulvplader - det er en ret arbejdskrævende proces. Når man vælger materiale til gulvet, når man laver garagen inde, skal man først og fremmest være opmærksom på dens styrke. Belastningen på gulvet i denne type rum er altid stor. Materialet bør heller ikke absorbere kemikalier.

Video "Indretning af garagen"

Optagelsen viser hvordan processen med indvendig efterbehandling.

Loft i garagen

Selvom garagen betragtes som et sted til parkering og service af et personligt køretøj, søger mange bilentusiaster at udvide funktionaliteten i dette rum og gøre det til et sted for et behageligt tidsfordriv. For at give et interiør med komfort, skal du først og fremmest skære de indre overflader med et praktisk, men samtidig behageligt materiale. Overvej hvilke loft trimning teknikker er de bedste.

Loft i garagen

Hvordan dækker loftet?

Før du går til hardwareforretningen, bør du tage højde for en række vigtige nuancer. For det første at finde en passende mulighed, der kun fokuserer på kriteriet om udseende, kan være fyldt. Hvis produktet ikke er i stand til at opretholde dets egenskaber under tryk af temperaturudsving, fugtig luft og andre faktorer, kompenserer enhver udseende og tiltrækningskraft ikke for denne ulempe.

Det er også nødvendigt at tage højde for garageens specifikationer: Her er det ikke kun klimaet, men også fordampningen af ​​bremsevæske, motorudstødning og andre stoffer, som bilens arbejde er forbundet med.

Hvis du vælger hvad der skal dække loftet i garagen, kan du ikke fokusere på belægningens styrke og udseende, men på fugtighedsbestandighed og varmeisolering. Brændbarheden af ​​det anvendte materiale er også meget vigtigt, det skal i det mindste være let brændbart eller slet ikke understøtte forbrænding.

I betragtning af at garagestrukturen er sjældent udstyret med et fuldt udstyret varmesystem, er det nødvendigt at tage alle tilgængelige foranstaltninger for at opretholde varmen. For dette skal garagens tag isoleres indefra med en speciel "pude".

Garage overlap enhed

De bedste kandidater til sidstnævntes rolle er:

 • skumplast;
 • mineraluld;
 • penoplex og andre.

Penoplex bevarer temperaturen mest effektivt: selv et tyndt lag vil være tilstrækkeligt til at stabilisere mikroklimaet. Denne funktion er relevant for lave garager, hvor overdreven sænkning af loftet markant reducerer rummets allerede beskedne rum.

Penoplex betragtes som en af ​​de mest effektive varmeisolatorer

Behovet for selve isoleringsproceduren er begrundet i, at omkring en fjerdedel af varmen går tabt gennem loftet. Så efter færdiggørelsen af ​​den korrekte installation af isoleringen vil resultatet være mærkbart uden et termometer.

For at skabe et pålideligt isolerende ark skal du danne en ramme, der kan være fremstillet af træ eller metal. Træ vil naturligvis koste billigere, men det er også sårbart over for forhold, der fremkalder ild (et andet træ skal behandles med brandhæmmende før installation). En vellykket installation af rammekonstruktion kræver viden om teknologi, som vil blive diskuteret yderligere.

Afslutning af garagen loftet over sektion døre

At lave en træramme

 1. Hvis dit loft er repræsenteret af et glat betonplan, kan træbjælkerne bores direkte på det og derefter færdig med noget materiale. Det er dog muligt, at du bliver nødt til at nive loftet. I dette tilfælde vil der i øvrigt falde tape spændinger af metal i form af bogstavet "P".

Træ hængende ramme

Trærammeversion uden brug af bøjler

Ordningen med installation af en træramme på bøjler

Falsk loft på en træramme

Metal hængende ramme

 1. Denne mulighed er ens i dens ydeevne ved installation af en træramme. Mærkerne er lavet i henhold til samme ordning: Omkredsen er skitseret, og efter det er skinnernes steder foger med væggene. Efter suspensionsforanstaltningerne beregnet til CD-profilen, med en halve meter, er monteret.

Metal ramme installation

Installation af profiler på væg og loft, tilslutning af profiler til hinanden

CD-profilen er indlejret i UD-profilen

For at justere flyet skal du bruge en nylon tråd.

Tip! Når du forsøger at fastsætte suspensionerne på en betonplade, vil du sandsynligvis støde på et problem: dowels vil glide indad, fordi betonmassen er hul. Det er muligt at omgå denne forhindring ved at anvende flared dowels. Stødpropper fungerer også, hvis du henter en anden skrue.

Da ophængene er monteret på 6 mm dykker, vil skruer med en diameter på 4-5 mm være bedst. Undladelse af denne anbefaling vil medføre, at dowel falder ud af hullet, da det ikke bliver tilstrækkeligt udvidet.

Ramme materiale

Warming

Den enkleste måde er at indsætte isoleringsmateriale mellem profilerne og fylde leddene med skum. Denne metode er bedst, hvis en termopillows rolle tjener skum. Selvom det samme princip kan lægges og mineraluld med en særlig betingelse: dets kanter skal skubbes under rammen, fordi selve skummet ikke vil holde så blødt materiale.

Opvarmning af garagen loftet

Foliepolyethylen (penofol) klare sig godt med isoleringsopgaverne. Efter at have lavet et enkelt lærred, hvis dimensioner er koordineret med loftets parametre, skal det fastgøres til rammen ved hjælp af en monteringshæftemaskine, og leddene skal limes med tape. Over laget af penofol fastgør lameller, som igen foring eller andet beklædningsmateriale.

Folieret polyethylenskum presset mod rammen

Tip! Pas på om dit valg faldt på mineraluld. Brug beskyttelsesudstyr (nemlig briller, åndedrætsværn og lukkede tøj), der forhindrer fiberstøv i at komme ind i kroppen og ind i luftvejene.

Dette er især vigtigt for allergier og bærere af forskellige lidelser, der påvirker åndedræt: kræftfremkaldende partikler, der kommer i kontakt med hud og slimhinder, fremkalder stærk irritation.

Video - Termisk isolering i garagen af ​​penoplex

Valget af materiale til plating

Til dato er fire måder at dekorere loftet på garagerummet mest almindelige:

 • vådpudsning;
 • Rooms' gipsplader;
 • installation af PVC paneler;
 • lægge OSP ark.

Materialer har både fordele og ulemper. Ud over præstationen varierer de meget i pris. Derfor er det nødvendigt at udrydde for dyre muligheder og vælge fra det resterende sæt.

Det er også værd at overveje forbruget af materiale. Det er tilrådeligt at beregne det beløb, der vil blive involveret i arbejdet i forvejen og tilføje 1/10 af de modtagne tal. En sådan foranstaltning sikrer, at materialet er tilstrækkeligt til fuld gennemførelse af reparationsplanen.

Gipsplademateriale

Plastpaneler, uanset de ydre farve- og tonefabrikanter, producerer følgende størrelser:
• længde - 2,6; 2,7 og 3 m.
• Bredde fra 0,15 til 0,50 m
• 6,8,9 og 10 mm tykt.

Størrelser af OSB af plader

Du behøver ikke at overse de faktorer, som loftet står overfor. Aggressive stoffer, fugt og temperaturudsving kan negere alle anstrengelser, hvis det anvendte produkt ikke er beregnet til sådanne forhold.

Vådpudsning

Denne metode er blevet udbredt inden for de andre og taber stadig ikke relevans, da det viser meget gode resultater med hensyn til kriterierne for holdbarhed og holdbarhed. Selve processen har tre trin.

Montering af glasdug gipsnet

Først skal du lægge et forstærkende maske

Trin 1. Sprøjtning - påfør en løsning, der er bragt til en cremet konsistens på en tidligere befugtet overflade.

Splashing vægge og loft

Trin 2. Anvendelse af en endnu mere fortykket sammensætning til den frosne spray og yderligere udjævning. Dette er grundlaget for belægningen, fordi dette lag er det tykkeste.

Anvendelse af det andet lag

Trin 3. Cover. Her anvendes den tykkeste løsning, som påføres lokalt ad gangen og udjævnes med en skraber. Sådanne grundige foranstaltninger er nødvendige, da de to foregående trin ikke kan give et tilstrækkeligt glat plan.

De attraktive egenskaber ved det våde gipsloft er for gode for ikke at skjule det trick, der ligger i procesens kompleksitet. Ikke alle kan investere så meget arbejde og tid i garagenes arrangement, og derfor flytter mange til alternative løsninger.

PVC paneler

Disse paneler er god installationshastighed, som ikke tager mere end 4 timer. Samtidig er levetiden virkelig imponerende, hvilket i sammenhæng med uhøjtidelig pleje gør dette materiale til en yndling i praktikernes øjne. Ethvert husholdnings kemikalier vil være egnet til rengøring. Med hensyn til den eksterne komponent giver det moderne sortiment dig altid mulighed for at vælge noget efter din smag. Lukker fordelene ved fordelene ved PVC er ret rimelig pris.

PVC paneler på loftet af garagen

Med henvisning til de operationelle egenskaber er det umuligt at ikke bemærke den ekstraordinære modstand mod fugt og beskyttelse mod antændelse. Alle installationsforanstaltninger kan implementeres uden hjælp fra eksperter, som igen sparer reparationsbudgettet.

Den eneste fejl PVC - brølhed. Men hvis du omhyggeligt håndterer problemerne ikke opstår, skal du bare afstå fra at ramme panelerne.

Installation af PVC-plader på loftet indebærer følgende række handlinger.

Trin 1. Forbered paneler fra væg til væg. Panelerne vil være placeret på tværs af rammeprofilerne. Skære lærredet til din egen bekvemmelighed skal være en konstruktionskniv, ikke glem at bryde den dumme ende.

Sådan skæres og bøjes PVC-paneler

Trin 2. På det første bræt skal du klippe forgreningen, så den kommer i tættere kontakt med styret. Dette forhindrer støvede streger.

Trin 3. Fastgør panelet med selvdrejende skruer med presseskiver. Dette sikrer strukturens styrke, selvom deformeres under indflydelse af temperatur.

PVC-paneler er fastgjort til metalrammen med en skrue med en pressevasker

Trin 4. Forkort og trim bordet. For at beregne den passende bredde skal du måle afstanden fra profilens dybe kant til den nærmeste ende af det næstsidste panel og derefter trække 5 mm fra den opnåede værdi.

Montering af PVC-paneler på en træramme

Trin 4. Sæt først det færdige element i det nye loft ind i styret, og skub det derefter ind i slutsporet på det næste bord (helst med våde palmer for bedre greb).

Video - Installation af PVC-paneler på loftet

Denne algoritme, med nogle forskelle, anvendes også, når du installerer gipsvæg og OSB boards.

gips gipsplader

De fleste ejere af garager foretrækker at sy loften med gipsplader. Dette skyldes enkeltheden af ​​proceduren, selv i betragtning af behovet for at samle rammen. Selv ikke-professionelle kan udføre en sådan installation alene. Rammen er oftest bygget af lysgalvaniserede profilplader, som også er karakteriseret ved en overkommelig pris.

Gipsplankgipsplader

Brugen af ​​gipsvæg fremhæver en række åbenlyse fordele, herunder:

 • evnen til at maskere dækfejl;
 • den elementære installation, der ikke tager meget tid
 • evnen til at skjule kommunikation mellem loft og gipsvæg
 • segmentering af arket i ark, hvilket gør det muligt at fjerne beskadigede dele uden at skulle udskifte resten;
 • muligheden for at skabe et multi-level design
 • Sikkerhed og miljøvenlighed af materialet
 • overkommelig pris.

Følgende omstændigheder kan medføre afvisning af at dække med dette materiale:

 • højden af ​​det andet loft vil være mindre end den første prioritet med mindst 3 - 4 centimeter;
 • arksamlinger med tiden kan knække og blive til et sted, hvor der opsamles fugt, hvilket udgør en større trussel mod gipsvæggen;
 • Sårbarhed over for vand vasker heller ikke overfladen. (kun tørre med en knap fugtig klud);
 • hurtigt tab af original farve.

Installation af gipsvæg til loftet indebærer følgende regler.

 1. Arklederne skal placeres under profilbjælkerne, det vil sige at skjule dem.

Det ligner samlingen af ​​gipsplader

Skruerne skal være forsænket

Sæt kittet på et suspenderet gipsplankloft

Orienteret strand bord

Hvis de tidligere beskrevne materialer var en kombination af praktiske og æstetiske egenskaber i en vis procentdel, er GSP et materiale, der klare sig godt med hovedopgaverne, men ofrer udseende af hensyn til det. Sådanne plader er egnede til dem, der ønsker at få høj kvalitet og billig plating. Ark er tilgængelige i forskellige tykkelser, så du kan vælge den rigtige konfiguration.

Indvendige finish garage OSB paneler

Ved produktion er OSB mættet med harpiks og paraffin, hvilket giver produktet enestående fugtmodstand og holdbarhed. Materialet kan også males og let at behandle.

OSB - Oriented Strand Board

Samtidig forbliver vanddampning et problem, som det er tilfældet med gipsvæg: Lad kontakt med fugt ikke være forfærdeligt for pladerne, men deres kanter forbliver sårbare. Dæk det svage punkt vil hjælpe med omhyggelig håndtering af specielle forbindelser.

Installationen udføres på samme måde som i PVC og spredes kun fra det om få minutter.

 1. Uanset om det er træ- eller metalramskruer, kan produkter, der ikke overstiger 25 mm længde, anvendes.
 2. Inden du skjuler den uklare tekstur af OSB'en ved hjælp af maling, skal du fylde hullerne på leddene af kitt på træ. At være malet, orienteret strandbræt vil ikke kunne skelnes fra gipsvæggen.

Trinnene med hovedet på loftet ved hjælp af OSP

Tip! Størrelsen på standardplader OSB 2,5 x 1,25 m. Det viser sig to ark i længden over garagen, idet der tages hensyn til udskæringerne, når de passer under ujævnhederne på væggene. Det viser sig, at afstanden mellem de ekstreme bærers aksiale linjer vil være 1,25 m og en yderligere bærer i midten. Det skal bemærkes, at afstanden mellem bærerne på arket skal opretholdes meget nøjagtigt, så at begge tilstødende ark møder på midten af ​​en 50 mm bred stråle.

Det er nemmere at sammenligne de overvejede måder at dække garageloftet på og vælge den bedste løsning, hvis man ser på bordet.

Tabel. Sammenligning af måder at dække loftet i garagen.

PVC fliser til garage

Bygning en garage, mange bilsejere ikke indse i tide at overvære valget af den rigtige gulv. Og kun i løbet af driften opdages problemer forbundet med ujævne og skrøbelige gulve. Det sker, når beton er ødelagt. Ved reparation af gulvet i garagen, som i medicin, er det lettere at forhindre end at helbrede, så det er bedre fra begyndelsen at minimere forekomsten af ​​skade ved at vælge det rigtige omslag.

Hvorfor har du brug for PVC fliser i garagen?

Gulvet i garagen er oftest lavet af beton. Denne beslutning er forklaret af følgende fordele ved dette materiale:

 • Apparatets enkelhed - oftest er bunden af ​​gulvet udseende af en betonplade, der ligger under konstruktionen af ​​garagen. I det allerede færdige rum er gulvet let at hælde beton;
 • Høj styrke - beton i sig selv er et relativt holdbart materiale;
 • Holdbarhed - Betonggulv er lang tid, hvis den ikke udsættes for væsentlig mekanisk belastning.

Dette materiale har imidlertid sine ulemper. For det første - det er udsat for ødelæggelse, når det rammes af hårde genstande, som ofte kan ske i en garage. Hertil kommer, at vand fanget i revner ved lave temperaturer forværrer og fremskynder ødelæggelsesprocessen.

For at fjerne disse problemer har gulvet brug for yderligere dækning eller behandling, hvilket øger prisen. Som belægning er det nødvendigt at vælge et materiale, der er modstandsdygtigt over for ødelæggelse ved påvirkning, udsættelse for aggressive medier som syrer og brændbare smørende stoffer, der er almindelige på gulvet i garagen. Udvalget af sådanne materialer i vores tid er ret bredt, og deres valg er kun begrænset af de økonomiske muligheder hos garagerens ejer og enhedens enkelhed.

PVC flise

Et af disse overtræk er polyvinylchlorid. Et sådant modulært gulv er tilgængeligt i form af en flise eller et firkantet panel. For at forenkle installationen er låse anbragt rundt om flisernes kanter i form af fremspring og huller til fastgørelse af panelerne til hinanden. Fordelene ved denne gulvbelægning:

 • Holdbarhed - PVC har en temmelig høj grad af slidstyrke
 • Beskyttelse mod fugt - PVC er et vandtæt materiale, der beskytter gulvet mod vandindtrængen på det og med det - snavs, især i kolde og fugtige årstider.
 • Lydisolering - denne etage forhindrer indtrængen af ​​overskydende støj i garagen;
 • Elasticitet - takket være denne egenskab, PVC tjener som en ekstra beskyttelse mod vibrationer;
 • Modstand mod aggressive medier såsom syrer, olier, benzin;
 • Nem installation - takket være låse på kanten af ​​fliserne, der lægger et sådant gulv vil ikke medføre vanskeligheder for ejeren af ​​garagen og giver dig mulighed for uden professionelle assistenter;
 • Sikkerhed - PVC er et ubrændbart materiale, der eliminerer forekomsten af ​​brand. Desuden bliver overfladen ikke glat ved vædning og sænkning af temperaturen, hvilket reducerer risikoen for skade.
 • Æstetik - nu produceres PVC plader i en række forskellige farver;
 • Pris - sammenlignet med mange andre belægninger er prisen på PVC-paneler ret overkommelig og tilgængelig for alle bilejere.

Ud over disse fordele er det nødvendigt at bemærke muligheden for nem demontering og om nødvendigt let udskiftning af modulet i tilfælde af beskadigelse af gulvet.

æglæggende

Installation af PVC fliser er en simpel proces og kræver ikke tid og kræfter. Men som for andre belægninger kræver det en flad base til installation af høj kvalitet. De vigtigste faser af lægningen er som følger:

 • Justering af basen - gulvet, på hvilket modulpladen er placeret, skal være fladt. Den kan lægges enten på en betonplade eller på et gulv, der er fyldt med polymer. Ved konventionel beton skal bunden udjævnes og poleres overflade;
 • Affaldssamling - Bygningsaffald, der er dannet ved udjævning af gulvet, nemlig - betonfliser og støv skal fjernes, før der lægges modulvuler PVZ. Ellers kan uregelmæssigheder dannet på overfladen af ​​belægningen forårsage beskadigelse af modulerne;
 • Beregning af antal moduler - Antallet af paneler beregnes afhængigt af garagen. Dækningen skal være tyve procent større end gulvplads
 • Laying - startende fra det fjerne hjørne af garagen, er fliserne lagt ved at fastgøre det til hinanden ved hjælp af låse på kanterne.
Lægning af PVC fliser produceret ved hjælp af en hegn

Dette arbejde er enkelt. Prisen på belægningen selv er lav, og prisen på arbejdet på den direkte installation er generelt nul, da de kan gøres uafhængigt. Fra værktøjene, direkte til montering af fliserne, behøver du kun en linjal, et målebånd og en hegn - en træhammer, hvis pris heller ikke byrder garagerens ejer.

Flise udvælgelse

Men prisen vil være tid til at tænke på senere, og inden du vælger en belægning, skal du sørge for, at bunden af ​​gulvet er jævn og klar til at lægge yderligere dækning. Derefter kan du gå videre til udvælgelsen af ​​plader. Det skal huskes, at garagen er et sted, hvor bilejere bruger meget tid. Ofte bruges den ikke kun til opbevaring af en bil, men også til reparation og vedligeholdelse. Mange garager bruges som mini-bil reparation butikker af naboer.

Derfor vælger du PVC-plader, du skal være opmærksom ikke kun på deres farve og pris, men også til kvalitet og vigtigst af alt - sikkerhed. Mange skrupelløse producenter, der fremstiller deres produkter, bruger råmaterialer med et højt indhold af giftige materialer, som for eksempel formaldehyd. Tilstedeværelsen af ​​sådant materiale i garagen kan forårsage forskellige sygdomme hos bilens ejer. Særlig høj sandsynlighed for at anvende lavkvalitetsfarvestoffer og bindemidler.

Anvendelsen af ​​råmaterialer af ringe kvalitet kan øge overtræks brandfare betydeligt, for ikke at nævne muligheden for en betydelig reduktion af levetiden og beskyttelsesegenskaberne. Ved køb af dækning er det nødvendigt at kræve, at sælgerens dokumenter bekræfter produkternes kvalitet - certifikater og overensstemmelseserklæringer, kvalitetscertifikater. Kvalitets PVC-gulv kan vare i mange år.