Armstrong Loft Calculator

Hvis du læser disse linjer, så er dit valg til loftindretning Armstrong-type loftsloft. Det giver ingen mening at nævne en enorm liste over fordele ved denne løsning, bare tilbyde vores beskedne hjælp i form af en gratis online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet.

Armstrong ramme, montage og plader beregning

Denne regnemaskine giver dig mulighed for hurtigt at beregne antallet af følgende elementer:

 • dekorative paneler (plader);
 • vejledninger, som rammen skal gøres til
 • hjørne profiler;
 • suspensioner

dvs. Du vil have alle de nødvendige data til rådighed, som vil være nok til at gå til bygningens supermarked. Selvfølgelig vil du selv kunne estimere alt, men hvorfor, når der er en pålidelig og tidsprøvet online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet?!

Nyttige anbefalinger til arbejdet

Vær ikke bange for at ændre vægprofilens geometri: Hvis du har brug for at sætte det i hjørnerne, kan du altid lave et snit og bøje - for at udføre de samme funktioner som med ethvert hjørne.

Det sker sjældent, at hele loftet er opdelt i firkanter af samme størrelse. Mange producenter i denne henseende rådede at trimme dekorative plader på en sådan måde, at den forbliver omtrent halvdelen af ​​bredden. Men med den rette færdighed er det bedre at ændre pladernes størrelse. Dette vil undgå betydelige overgange og endda gøre forskellen i størrelsen næsten umærkelig.

Hvis det så skete, at jeg var nødt til at trimme panelerne, skulle den skårne række placeres langs væggen modsat døren.

Perimeterprofilen kan fastgøres til væggen i trin på 0,3 til 0,6 m. Det afhænger af belastningen fra rammen, belysningsarmaturerne og pladerne selv.

Bearbejdningsprofiler af relativt korte vægge bør forsøges placeret parallelt. Denne fremgangsmåde skyldes reduktionen af ​​antallet af leddsprofiler, som generelt har en positiv effekt på rammens styrke.

Armstrong hævet loft beregning

Armstrong falsk loft calculator

Online-regnemaskinen beregner det omtrentlige antal komponenter til Armstrong-type loft

Armstrong loft calculator script til websted

Hvis du vil installere denne Armstrong online loft calculator på din hjemmeside - kopier koden herunder og indsæt den på det rigtige sted på siden.

Armstrong loft beregning

Det er ideelt bedre at overlade beregningen af ​​Armstrong-systemet til direkte implementere af den efterfølgende installation, således at Armstrong-loftkomponentberegningen tager højde for alle rummets individuelle egenskaber (kolonner, bjælker, partitioner osv.), Og fejlen minimeres. Ofte tilbyder leverandører af hævede lofter en gratis beregningstjeneste, men det er værd at huske, at det næsten altid er tilfældet med at bruge formler, der giver omtrentlige værdier for antallet af komponenter pr. Loft. Tilsvarende foretages en online beregning af Armstrongs loft på hjemmesiderne for virksomheder, der leverer Armstrongs loftsystem.

Armstrong loftsdesigner

For mere nøjagtige beregninger af forbrug af materialer anbefaler vi, at du bruger online-tjenesten.

Denne service viser et grafisk ledningsdiagram over loftet for en given størrelse på rummet og har også mange intuitive indstillinger.

Armstrong Calculator

Lommeregner giver dig mulighed for at beregne den omtrentlige pris. Find ud af de endelige omkostninger pr. Telefon fra vores ledere.

Ved hjælp af Armstrong-kalkulatoren kan du beregne det omtrentlige antal komponenter til et nedhængt loft og omkostninger. For at finde ud af det nøjagtige antal hjørner, skal du indtaste rummets omkreds; hvis du kun indtaster området, vil antallet af hjørner være omtrentlige.

Du kan kontakte vores firma, loftsakademiet, for en præcis beregning af alle Armstrong-loftkomponenter. For at gøre dette skal du have dimensioner af lokalerne på grundlag af hvilke lederen vil udarbejde et layout af guiderne.

Du kan sende ansøgningen til beregning af komponenter til adressen [email protected]

Armstrong loft beregning - regnemaskine

Armstrong Loft Calculator

Online-regnemaskinen beregner det omtrentlige antal komponenter af Armstrong-type hæftet loft baseret på gennemsnitlige forbrugskoefficienter.

For mere nøjagtige beregninger anbefaler vi at bruge vores service:

eller kontakt specialisterne for at tage højde for alle de individuelle karakteristika ved indretningen af ​​rummet (kolonner, bjælker, skillevægge mv.).

Armstrong loft calculator script til websted

Hvis du vil installere denne Armstrong online loft calculator på din hjemmeside - kopier koden herunder og indsæt den på det rigtige sted på siden.

Armstrong Type Ceiling Calculator

Det er bedre at overlade den korrekte beregning af Armstrong-systemet til ikke-middelmådige loftinstallationsarbejdere for at minimere fejl i beregningerne. Da måling skal tage højde for alle nuancer og egenskaber i rummet som kolonner, bjælker, skillevægge, nicher i væggene og meget mere.

Hvis du beslutter dig for at foretage målingerne selv, så er du specielt opmærksom på omkredsmåling, tage højde for alle nuancer af dine vægge. Når du bestiller Armstrong-systemet, skal du tilføje fra 5% til 10% af materialet for at undgå manglende greb på nogen af ​​komponenterne, hvis omkostninger ved levering kan betydeligt overstige omkostningerne til komponenterne selv og så let at bruge.

Hvis du tvivler på dine evner og viden, er vi altid klar til at tilbyde dig vores service til måling og installation af alle de loftsystemer, vi har til salg. Vi har flere bygge- og installationshold (beboere i Moskva, Moskva og medborgere i Den Russiske Føderation). Du kan bestille (finde ud af prisen) loftsystemet, levering og installation via feedback formularen.

Blive advaret! Online-regnemaskinen giver ikke 100% af det korrekte resultat af beregningen af ​​komponenter, måske ikke en stor fejl!

Beregning af Armstrong-type hængende loft med en pladestørrelse på 600x600mm og 1200x600mm

Armstrong falsk loft beregning formel

S - værelse område
P - rummets omkreds

Armstrong Calculator

Armstrong Calculator

RESULTAT BEREGNINGER

Tak for ordren, operatøren vil kontakte dig.

Armstrong Loft er en moderne suspenderet struktur, herunder et rammesystem og beklædningspaneler. Rammen består af metalprofiler af forskellige typer og former. Til beklædningen af ​​loftet tilbydes flere paneler: Baikal, Detail, Oasis, Plain, Dune, etc. For at beregne forbruget af loftmaterialer og antallet af Armstrong-armaturer med en lommeregner, skal du:

 1. Bestem omkredsen og området af rummet.
 2. Vælg den ønskede type af modstående plade.
 3. Angiv opsætningen af ​​suspensionen
 4. Indtast dataene i kalkulatorfelterne.
 5. Tryk på "calculate" knappen.

Introduceret online-regnemaskine til beregning af loftet vil Armstrong beregne antallet af følgende elementer:

 • fliser;
 • suspensioner;
 • hjørne profil;
 • ramme guider;
 • armaturer (nummeret kan variere afhængigt af ønsket - standard loftudstyr tilbydes)

Beregningen af ​​komponenterne i loftet Armstrong online på området og omkredsen af ​​rummet vil medvirke til at spare penge og tid - du ved præcis, hvor meget du skal købe de nødvendige materialer.

Med os kan du få gratis råd om valg af loft og ophængningssystem. Vi tilbyder rimelige priser for højkvalitets og certificerede varer. Med en stor ordre tilbydes gratis levering over hele Den Russiske Føderations område.

Armstrong loft beregning

Armstrong-hængende loft er en forholdsvis billig og enkel løsning, der ikke kræver store arbejdsomkostninger eller særlige værktøjer til installation. På grund af designfunktionerne tillader Armstrong installation af et hvilket som helst antal lamper (og ikke nødvendigvis under installationen), udskiftning af slidte plader og andet nødvendigt arbejde. Giver god lydisolering, ser stilfuld og solid ud. Man bør huske på, at Armstrong er et ophængningssystem, der sænker loftet med ca. 25 cm fra den første. Derfor er valget af denne mulighed kun tilladt for værelser med relativt høje lofter. Desuden tåler Armstrong-pladerne ikke helt at blive våde og bliver straks ubrugelige, derfor er muligheden for lækage af hovedloftet overlejret brugen af ​​dette system.

False lofter Armstrong

Armstrong loft enhed

Systemet som helhed er en metallisk beklædning suspenderet fra loftpladen med justerbare kroge. Kassernes celler er fyldt med plader eller lamper, og deres placering kan kombineres og ændres til enhver tid.

Kassen består af flere typer profil.

 1. Væghjørne. Fastgjort til væggen omkring omkredsen af ​​rummet, tjener som bærer og dekorativt element.
 2. Hovedvejledningen. Den er afhængig af væghjørnet og bøjlerne, har en længde på 370 cm, er normalt installeret på tværs af rummet og påtager hovedbelastningen.
 3. Krydsguide. De er to typer, 120 cm og 60 cm lange. De der er længere, er installeret mellem hovedguiderne og korte - mellem dem, det vil sige lange tværgående.

Således opnås et gitter med celler i form af kvadrater med en side på 60 cm. Alle forbindelser er lavet ved hjælp af låse, med hvilke profilen er udstyret på forhånd.

Anordning af falske lofter Armstrong

Kroge er fastgjort til loftet med dykker og skruer over fastgørelsespunkterne til hovedskinnerne. Dekorative paneler eller lamper indsættes i den resulterende ramme indefra.

Armstrong lofts kant typer

Monteringsprocessen er at installere et væghjørne rundt om rummets omkreds i den ønskede højde, montering af hovedstyrene, mens der fastgøres kroge over dem. Mellem hovedguiderne opretholdes et mellemrum på 120 cm til installation af lange tværstænger, hvor afstanden er 60 cm. Installationen udføres gradvist, og installationen af ​​hver efterfølgende hovedstyring følges straks ved at forbinde tværstængerne. Efter at kassen er fuldt monteret, installeres lamper og dekorative paneler.

Etaper af installation af et ophængt loft Armstrong

Valget af materiale Armstrong loft. Plader af økonomiklasse OASIS

Standardstørrelser

Som allerede nævnt er den mest anvendte firkantcelle 60 x 60 cm. Der er dog andre muligheder for fyldning med firkantede dekorative paneler 120 x 60 cm. Denne mulighed opnås med undtagelse af 60 cm tværgående styringer. Denne metode anvendes sjældent, så da styrken i dette tilfælde falder, og det dekorative panel, der optager fugt fra atmosfæren, kan begynde at sænke under sin egen vægt.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Materialet til dekorative paneler er oftest rockuld, som for alle sine positive kvaliteter reagerer dårligt på øget luftfugtighed. Problemet kan løses ved at bruge paneler lavet af andre materialer (MDF, glas, spejle mv.), Der er lidt påvirket af fugt. Du kan bruge et kombineret system, der indeholder både firkantede og rektangulære celler med forskellige dekorative paneler. Æstetisk er denne metode meget attraktiv og giver dig mulighed for at finde en masse muligheder.

Tilladelige belastninger til rammelementer til Armstronglofter

Sådan beregnes det krævede antal elementer

Den nemmeste måde at beregne længden af ​​væghjørnet på. For at gøre dette opsummeres hele længden af ​​væggene på elementets fastgørelsessted, hele omkredsen, herunder bjælker, fremspringende dele af væggene, nicher mv. Vi deler den resulterende mængde ved standardlængden af ​​hjørnet - normalt 3 m - og rund det op for at få hele nummeret. Det vil sige, hvis omkredsen af ​​rummet er 40 m, så vil antallet af hjørner være 40: 3 = 13.3333... Afrunding, vi får 14 hjørner.

For at beregne antallet af grundlæggende og tværgående styringselementer skal du tegne en tegning, som viser placeringen af ​​loftelementerne.

Armstrong loft design

Ofte viser det sig, at loftet ikke tillader brugen af ​​et helt tal af celler, der er overskud. Ideelt set skal alle elementer arrangeres omkring loftet, så de mindre celler fordeles jævnt rundt om hele omkredsen. I praksis viser det sig ofte, at balancen er for lille til at opdele den i to dele, og du skal bare placere de trimmede paneler på den ene side af rummet.

Loftet på diagrammet skal opdeles i firkanter 60 med 60 cm (i skala). Antallet af kvadrater, herunder ufuldstændige dele, er antallet af dekorative paneler og lamper.

På samme ordning tæller vi antallet af hovedguider. Normalt er de placeret på tværs af rummet, vinkelret på den lange væg. Den første række er ideelt set 60 cm fra den tilstødende væg, den næste - ved 120 cm fra den første mv. I praksis er længden af ​​rummet næsten ikke opdelt i det krævede antal segmenter, så de forsøger at placere elementerne symmetrisk, eller hvis balancen er for lille fra den side, der er mindre iøjnefaldende.

Beregning af mængden af ​​materialer

Hvis bredden af ​​rummet er større end hovedlederens standardlængde (dvs. 3,7 m), så sammenføjes de langs længden ved hjælp af låse, og overskuddet afskæres med metal saks. I dette tilfælde øges antallet af grundlæggende guider så mange gange, som mange elementer skal tilsluttes. For eksempel med en rumbredde på 5,8 m skal du forbinde to hovedledere. Hvis længden af ​​rummet er 10 m, så skal du bruge 9 rækker af grundlæggende guider eller 18 standardelementer.

Derefter skal du tælle de tværgående guider, først længere og derefter kort, hvis det er relevant.

Det er vigtigt! Enhver vare, der kræver trimning i længden tælles som en helhed.

Andre beregningsmetoder

Hvis du ikke kan lave en tegning eller forstyrre en eller anden grund, kan du tælle antallet af elementer på en anden ret simpel måde. For det første beregnes loftet. Derefter multipliceres det med en bestemt koefficient, og den resulterende værdi afrundes til et helt tal. Hvert element i suspension systemet bruger sin egen koefficient.

Formlen til beregning af arealet af et rektangulært loft

Et eksempel på beregning af loftets areal i rummet med uregelmæssig form

Tabel. Odds for forskellige elementer af Armstrong sele.

Regnemaskine og beregning af Armstrong-loft, T-profil og kassetteplade

For at montere Armstrong-hængende loft eller kassetteplade er det nødvendigt at montere skeletet fra T-profilen. Hvor godt rammen skal laves afhænger af loftets levetid og dets udseende. Uafhængig beregning af den krævede mængde materiale er en kompleks og tidskrævende proces. For at spare tid og penge foreslår vi, at du bruger vores gratis, hurtige og bekvemme online-regnemaskine til at beregne det nødvendige antal T-profil, Armstrong-loft og kassetteplade.

Hvordan man laver beregninger

 1. Vælg et T-system (24/25 eller 15/38).
 2. Indtast antallet af m2 og længden af ​​omkredsen m.
 3. Bestem lofttype: Armstrong, kassette eller kun T-profilen (ramme).
 4. Klik på knappen Beregn.

Fordelene ved at bruge en online-regnemaskine:

 • Hastighed - ved hjælp af serviceberegningerne vil der gå et par minutter;
 • Nøjagtighed - vil hjælpe med at undgå mangel eller køb af overskydende materiale;
 • Beregning af en sum penge - du vil vide, hvor meget du skal tælle.

Hvis du har problemer med uafhængigt valg af T-profil eller kassetteplade, vil vores eksperter altid hjælpe dig.

Også for nemheds skyld tilbyder vi at udskrive eller sende os et bord med mængden af ​​alle materialer, som vores ledere hurtigt vil forberede en faktura til betaling.

Når du vælger en T-profil, skal du overveje kanten af ​​kassetten eller Armstrong-loftet. Al vores T-profil (ramme) af god kvalitet, lavet ikke af tin, men af ​​galvaniseret stål og opfylder alle specifikationer.

Sådan vælger du Armstrong-loftet og kassetteloftet

Hvis du har brug for et loftsloft for værelser med stort areal samt for værelser med specielle hygiejne- og hygiejniske krav, så er den bedste løsning at vælge et kassettloft eller Armstrong-loft. For at vælge den ønskede type loft anbefaler vi at du lærer mere om denne type loft på kassettens loftside, Armstrong-loftet.

Armstrong-kassettelofter og lofter har forskellige typer kanter, der påvirker loftets overordnede udseende. Med dette element kan du visuelt udvide rummet og dekorere interiøret. Til forskellige typer kanter passer din type T-system.

 • For microlook-kanten delsystemet T15 / 38
 • Til T24 / 25 delsystem, tegulære og linjekanter

Når du vælger et kassetteloft og Armstrongloft, skal du overveje dets formål og egenskaber. Hvis du korrekt studerer egenskaberne for alle typer plader, så gør du ikke fejl. Hvis det er svært at selv bestemme, kontakt os, og vi vil med glæde nøjagtigt vælge den passende og nødvendige mulighed.

Armstrong falsk loft calculator

Hvis man vælger et hængende loft som et designkontor eller andre lokaler, står hver især over for et problem, men hvordan man tæller antallet af nødvendige komponenter, eller hvordan man beregner det hængende loft Armstrong?

Armstrong loft beregning, som du ved, er udført af en standard formel. For nemheds skyld har vi lavet et værktøj til beregning af Armstrong hæftet loft online.

For at beregne materialer til et hængende loft på vores hjemmeside, skal du vide længden og bredden af ​​loftet, hvor det er planlagt at placere Armstrong.

Vores beregnede loftsberegner beregner ikke kun mængden af ​​materialer, der skal bruges, men beregner også den samlede pris for hele loftet. For at gøre dette skal du i de rigtige felter vælge alle komponenter i det hængende loft: pladen, ophængningssystemet og suspensionens længde, resten, vores kalkulator i det hængende loft vil gøre for dig.

Ved at kende antallet af armaturer vil den beregnede loftsregnemaskine tage dem i betragtning ved beregning af det krævede antal plader.

For at beregne loftet Armstrong brug vores regnemaskine - det er praktisk!

Instruktioner til loftsberegningsenheden

 • Indtast længden og bredden af ​​dit værelse, hvor du planlægger at installere loftet. Bemærk, at brøkværdier skal indtastes gennem et punkt og ikke komma.
 • Vælg den ønskede plade til et hæftet loft. Du kan gøre dig bekendt med teksturen på pladerne til loftet, deres egenskaber og priser i Armstrong loftkatalog. Pladerne beregnes med en 10% margin
 • Vælg et ophængningssystem.
 • Hvis du har brug for armaturer, skal du markere feltet og vælge type armaturer. Du kan se lamperne her.
 • Vælg længden af ​​ophængningen - det vil sige i hvilken højde fra loftet vil du sænke loftet. Alle suspensioner er justerbare, deres maksimale længde er angivet i titlen.
 • Klik på beregningsknappen, og du vil se et bord med priser for hver komponent i loftet og den endelige pris for dit volumen.

  Hvordan man selvstændigt beregner loftet Armstrong

  Armstrong hævede lofter

  Du besluttede at bygge et loft på Armstrong-tallerkener, men du ved ikke, hvordan du præcist beregner antallet af nødvendige komponenter og pladerne selv? Du kan bruge regnemaskinerne, som du finder på hjemmesiderne for producenter af dette loftfinisheringsmateriale. Og du kan undvære dem. Faktum er, at beregninger af Armstrongs hæmmede lofter afhænger af teknologien i deres konstruktion og konstruktion. Desuden udføres uafhængigt, de viser sig at være mere præcise end dem, der opnås ved hjælp af online regnemaskiner.

  Hvordan er Armstrong-loftet

  Foretag straks en reservation om, at dette er et ophængningssystem bestående af en ramme og beklædningsplader.

  Rammen er lavet af metalprofiler af forskellige konfigurationer. Disse kan være:

  • Perimeter hjørner.
  • T-formede profiler.
  • Kors og langsgående profiler.
  • Justerbare bøjler designet til montering af rammen på overfladen af ​​bundloftet.

  Hjørner er fastgjort omkring rummets omkreds til væggene med dykker og skruer. Guideender er fastgjort til hjørner og bøjler. Afstanden mellem de tilstødende guider - 1200 millimeter. Mellem dem er disse profiler fastgjort med tværstykker, hvor afstanden er mellem 600 millimeter. Det vil sige, at der i toppen skal være en metalgrill med celler på 600 * 1200 millimeter.

  På den lange side er hver celle igen delt i halvdelen, hvilket vil kræve langsgående profiler. I sidste ende viser det sig rammen med celler 600 * 600 millimeter. Dette er størrelsen på Armstrong-paneler.

  Advarsel! Amerikansk standard 610 * 610 millimeter. Derfor skal rammen strengt laves for dem. På det russiske marked er dette materiale en sjældenhed.

  Og endnu en ting at overveje, når du beregner Armstrong-loftet. Hvis en profil ikke passer til længden eller bredden af ​​rummet, skal den trimmes. Hvis rummets dimensioner er store, og længden af ​​et element vil være utilstrækkelig, så bliver det nødt til at stige. Så - de afskårne materialer under beregningen skal betragtes som en hel enhed.

  Facing plader

  Der er to typer beklædningsplader:

  1. Dem, der investerer i rammen indefra.
  2. De der snap ud.

  Men deres erhvervelse afhænger helt af den anvendte type ramme. Det er grunden til valget, der er præcis kassen, ikke pladen. Vær opmærksom på dette.

  Hvad tilbyder producenterne i dag som loftsbeklædning?

  • Gipsplader.
  • Fra spejlet.
  • Farvede ruder.
  • Af metal (stål eller aluminium).
  • Mineral- og mineralfiberplader.

  Og valget af materiale påvirker ikke antallet af paneler, der anvendes på nogen måde. Men prisen vil påvirke - det er helt sikkert.

  Beregning af mængden af ​​materialer

  Armstrong-loftet gør det selv

  Beregningen af ​​Armstrong-lofter skal begynde med målinger. For at gøre dette skal du bestemme omkredsen af ​​rummet, dets område, hvis der er fremskrivninger eller nicher, så deres dimensioner også. Normalt er det nok at beregne loftet ved hjælp af en lommeregner. Men det sker ofte, at dette ikke tager højde for usynlige elementer. For eksempel kanaler og ventilationsgitter eller belysning. Derfor, ved at bruge en lommeregner, vil beregningen være omtrentlig. Rådet - hold det for hånd.

  Hvor skal man starte? Det er nødvendigt at overføre loftoverfladen til papir til målestok. Derefter kan du opdele området i firkanter med en cellestørrelse på 600 * 600 millimeter. Gitteret opnået på papir er dit Armstrong-loft - hvis beregning allerede kan gøres så simpelt som muligt. Omkredsen er hjørnerne. Markér straks guiderne, som normalt hænger på tværs af rummet. Det betyder, at de tværgående profiler vil blive lagt langs lokalerne.

  Mål hvert ramelement og multiplicer de opnåede indikatorer efter skala. Her har du længden af ​​hvert ophængningselement separat. Den kvantitative indikator opnås ved at dividere længden af ​​alle profiler med længden af ​​et standardelement. Hvis det ikke er et helt tal, skal du rulle det op. Tæl nu cellerne - dette vil være antallet af plader.

  En lille udgravning. Ikke alle os vil eller er i stand til at skalere. Mange bare doven. Derfor skal du tage højde for følgende formler, hvormed du kan beregne antallet af nødvendige elementer i Armstrongloftet:

  • Antallet af beklædningselementer er 2,78 * S, hvor "S" er loftområdet.
  • Rails - 0.23 * S.
  • Tværgående og langsgående elementer af batten - 1.4 * S.
  • Hjørner på væggene - P / 3, hvor "P" er omkredsen af ​​rummet.
  • Suspension - 0,7 * S.

  Vær opmærksom! Hvis den suspenderede struktur bliver tungere, for eksempel er de indbyggede lamper installeret, eller strukturen er isoleret, er det nødvendigt at øge antallet af suspensioner.

  Sammendrag af emnet

  Selvfølgelig er en regnemaskine god, og vigtigst af alt, hurtigt. Men hvis du planlægger at spare penge uden at kaste penge for at købe ekstra materiale, så er vores råd at tage en blyant og en lommeregner i dine hænder, lav et diagram på papir og tæl alt. Sådanne beregninger vil være mere præcise.