Hvordan man ansøger hvidvask på loftet?

Granny beordrede at blanke loftet i huset. Hvad skal man sætte hvidkalk på loftet, så det er glat og æstetisk glædeligt?

For at være "glat og æstetisk" skal du fjerne det gamle hvidvaskemiddel.

Mest sandsynligt er der ikke blevet anvendt et enkelt lag hvidvaskemiddel til dette loft.

Tæpper skal fjernes, og møblerne er dækket af hvad der er til rådighed - film, gamle lagner.

Fjern det gamle hvidvaskemiddel med en spatel, forvædet med varmt vand. Rengøring udføres i små områder. Det giver ikke mening at våd hele loftet på én gang - det vil have tid til at tørre, før du har tid til at fjerne hvidvaskningen.

Til hvidvask ligger lige, skal det påføres med en spray. Stripes forbliver fra enhver pensel.

Hvad kan der bruges sprøjter til hvidvaskning?

Sprøjtepistol. Værktøjet er dyrt. Jeg tvivler på at hvidvaskning af et værelse er værd at koste. Hvis du kan tage et sådant værktøj til leje - den mest egnede mulighed.

Støvsuger. Vi har brug for en støvsuger, som ikke kun kan samle støv, men også arbejde i modsat retning - den er udstyret med en blæsefunktion.

Ulempe nummer 1 - du kan kun arbejde med en dåse med lille volumen - 0,5 l.

Ulempe nummer 2 - det er svært at finde en sådan støvsuger.

Sprayer.

Havespray - det billigste og mest overkommelige værktøj, der er egnet til hvidvaskning, når du arbejder med små mængder.

Anvendes gentagne gange, begyndende med Beetle (til hvidvaskning i loftet i skoleklassen)

og slutter med den sædvanlige manuelle pumpe på 1, 5-2 liter. Meget nyttig armatur. Den eneste ulempe er, at du kun kan blanke fra en stige eller fra et bord - din hånd skal ikke være mere end 30 cm fra loftet. Det er klart, at det ikke passer til permanent arbejde og store mængder, men for værelser op til 20 kvadratmeter. m.

For sådanne sprayer skal fortyndet hvidvaskning være godt drænet og tyndt. Rådgive gasbind eller strømpebukser. Jeg bruger gas sjaler.

Hvis mormor bor i landsbyen - har hun sandsynligvis også sprøjter og tørklæder på lager.

Til højkvalitets hvidvaskning har du brug for 2-3 lag. Hvidvaskning tørrer hurtigt. For et par dage, administrer - en dag til rengøring, den anden - til hvidvaskning.

Spray til hvidvaskning af loftet

Hvidvaskende store arealer tager meget tid og kræfter. For at lette processen, professionelle hold og hjemmeproducenter, der foretrækker at reparere med egne hænder, få en sprøjtepistol. Denne tilpasning tilskynder til tider overfladeblegning, men som et hvilket som helst værktøj kræver overvejelse af en række kriterier, når de vælges.

Sprøjtepistol til hvidvaskning

Slående anderledes end de sædvanlige børster og rulle. Værktøjet giver dig ikke kun mulighed for hurtigt at male og hvidvask træ, mursten, betonlofter og vægge, men garanterer også bedre arbejdsydelse. Hastigheden af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen giver ingen tvivl, da de fleste foretrækker kalkopløsninger og hydratiseret kalk til nymodede overfladebehandlinger.
Enheden arbejder med kridt og hydreret lime, primeropløsninger, plet af enhver art. Det bruges ofte til at fugte de behandlede overflader. Til salg er der tre typer af dette værktøj:

Hver art har sine egne egenskaber. Og for ikke at begå en fejl, bør du kende dig i detaljer med egenskaberne for hver specifik type.

Manuel sprøjtepistol

Den har det enkleste design og den mest overkommelige pris. Værktøjet giver dig mulighed for at behandle overfladen af ​​de mest komplekse geometriske konfigurationer. Enheden er ideel til brug i hjemmet, når højhastighed og bevægelse af sprøjtepistolen ikke spiller en afgørende rolle. Professionelle håndværkere, for hvem høj produktivitet er vigtig, vælger mere sofistikerede pneumatiske og elektriske sorter.
Strukturelt manuel sprøjtepistol er et reservoir af plast eller metal. De mest populære plastmodeller. I tanken, hvor kalk hældes, er der en slange, hvorigennem den føres til dyserne, når betjeningshåndtaget betjenes. For at dække loftet og væggene med mørtel, skal du bare trykke på en knap. Handlingen af ​​den manuelle type sprøjtepistol er baseret på indsprøjtning af tryk. Når håndtaget trykkes, kommer væsken under tryk ind i slangen, hvorigennem den går direkte til sprøjten.

Hvilke parametre er vigtige, når du vælger et værktøj?

For at få en god og pålidelig håndspray, skal du vælge et værktøj, som:

 1. Har det mest letvægts design for vægt, som giver dig mulighed for at holde enheden i lang tid og ikke blive træt. Du skal holde enheden i dine hænder for at se, hvor bekvemt tyngdepunktet er.
 2. Den er udstyret med en dyse med en anden diameter. Overgangen fra små til store huller giver det højeste kvalitetsblegemiddel.
 3. Lavet af plastdele. Hvis værktøjet har et metalreservoir, er det nødvendigt at sikre, at alle elementer er modstandsdygtige overfor korrosionsprocesser og slid.

Det er ikke nok bare at få et godt værktøj, det skal give den rigtige pleje. En gang om måneden kontrolleres sprøjtepistolen, den vaskes, de slidte pakninger udskiftes rettidigt. Enheden skal kontrolleres før hvidvaskning og efter arbejde.

Pneumatiske sprøjtepistoler

Repræsentere de dyreste apparater til hvidvaskning med en opløsning af kalk, men har den højeste ydeevne. De er ideelle til behandling af store arealer. Arbejde med værktøjet kræver en vis færdighed, men hvis du følger reglerne og brugsanvisningen nøjagtigt, garanteres kvaliteten af ​​hvidvask. På lofter og vægge forbliver ikke pletter og pletter.
Tilførslen af ​​kalkopløsning udføres på grund af konverterens arbejde, som injicerer luft, og hvidvaskning under konstant højt tryk påføres dyserne. En fin sammensætning, der giver høj kvalitet og ensartet belægning påføres overfladen, der skal behandles. Den største fordel ved den pneumatiske sprøjtepistol er den hurtige bearbejdning af vægge og lofter uden smudder.

Elektrisk sprøjtype

Dette er det gyldne middel mellem manuelle og pneumatiske modeller. Elektriske sprøjtepistoler er meget kraftfulde og produktive end de første. De er kun lidt ringere end pneumatiske enheder, der ofte har en meget lavere pris. Behovet for at forbinde værktøjet til netforsyningen gør værktøjet ikke det bedste valg til professionelle håndværkere, men ideel til brug i hjemmet.
Princippet om at levere en opløsning af kalk til hvidtning ved sprøjtepistolens elektriske sortiment, i modsætning til den pneumatiske og manuelle, luftfri. Lime pumpes og pumpes gennem motoren, hvilket sikrer høj hastighed og ydeevne ved hvidvaskning. Enhedens enkelhed gør det tilrådeligt kun at bruge en sådan enhed til et område med middelstørrelse. Store mængder arbejde anbefales at blanke ved hjælp af pneumatik.

Hvordan tilbereder man sprøjtepistolen til hvidvaskning?

For at kvalitativt behandle overfladen med en opløsning af kalk, skal der tages flere vigtige trin:

 1. Forbered en whitewash løsning. Det skal være fint, det vil sige ikke indeholde store partikler. Ellers bliver hullerne tilstoppede, hvilket vil forværre kvaliteten af ​​det arbejde, der udføres. Hvidvask bliver omhyggeligt filtreret gennem en metalsigte med en cellediameter på op til 0,5 cm. I stedet for en sigte kan du bruge gasbind foldet i flere lag.
 2. Juster dyseåbninger. Lime falder pænt og jævnt lag, hvis korrekt justering af dysen. Diameteren skal indstilles til mindste størrelse. Takket være den korrekte justering af værktøjet forbedres ikke kun kvaliteten af ​​hvidvaskningen, men også løsningen er gemt. For at kontrollere korrektionen af ​​korrektionen er det nok at blanke en lille del af loftet eller væggen.

Testapplikationen af ​​kalkmørtel gør det muligt at kontrollere enhedens indstilling for at forstå, hvor langt afstanden fra overfladen skal holde værktøjet.

Den rigtige teknologi hvidvaskes med sprøjtepistolen

Ensartet anvendelse af kalkmørtel kræver korrekt håndtering af værktøjet:

 • Armaturet skal holdes vinkelret på væggen eller loftets overflade. Hældningen af ​​sprøjtepistolen vil medføre dannelse af pletter og dårligt hvidkalkede områder. Hvis du påfører hvidvask igen, bliver laget for tykt. Gennem tæt og tyk lime vil det ikke holde godt.
 • Det anbefales at starte hvidtning fra hjørnerne, hvilket gør spirallignende, overlejring og overlappende bevægelser. Det første lag er gjort tyndt, dvs. retouchering, hvilket gør det muligt at male godt og skabe en base. På grund af den korrekt anvendte base bliver den efterfølgende påsætning af kalk den højeste kvalitet.

Denne whitewash-teknologi er helt den samme for enhver sprøjtepistol. Påfør opløsningen ifølge den ovenfor beskrevne teknologi, skal være manuel, elektrisk, pneumatisk værktøj. Dette vil hurtigt og effektivt hvide væggene med loftet.

Mal loftspraypistolen

Ved at bruge sprøjtepistolen i maleriet er loftet meget forskelligt fra at male med en rulle. For at overfladen skal have et pænt udseende, er det nødvendigt at kende alle finesser ved håndtering af dette værktøj. Fagfolk på denne måde male overfladen om få minutter, men for en nybegynder maler loftet med en airbrush kan være en lille udfordring. At lære at bruge sprøjtepistolen er ikke svært, denne artikel vil fortælle dig detaljeret med alle nuancer.

Fordelene ved sprøjtepistolen

I enhver reparation er kvalitet og arbejdshastighed af afgørende betydning. Airbrushen kombinerer disse kvaliteter nemt: du vil aldrig kunne male loftet med en rulle samt med en airbrush, der har brugt minimum tid på det. Sprøjtepistolen sprøjter meget tyndt, mens overfladen er jævnt belagt med maling, selv hvor det er svært at nå med en rulle og børste. På grund af den fine spray maling forbruges meget mindre, det sparer penge på reparationer.

Maling med airbrush giver ikke striber eller striber i loftet, som det sker ved brug af en rulle. Da intet rører overfladen under maling, forbliver malingslaget glat og glat. Medmindre du på grund af uerfarenhed lægger meget maling på ét sted, så bliver det samlet i dråber, som skal fjernes. Det er da skilsmisser kan forblive, selvom du fjerner dråberne meget omhyggeligt.

Hvad er en sprøjtepistol til hvidvaskning?

Prøv at undgå sådanne fejl, når det er muligt.

Sprøjtepistol bekvemt at male og glatte lofter, og med dekorative elementer eller tekstureret. Nu udsmykker mange lofter med stucco, hvilket er umuligt at male med en rulle og en pensel i lang tid. Og her passer sprøjtepistolen bare perfekt!

Forholdsregler og forberedelse

Når du bruger sprøjtepistolen til at male lofterne, skal du sørge for at tage dig af sikkerheden. Ved sprøjtning vil de mindste partikler af maling være i luften, hvorefter de ikke kun vil slå sig ned på gulvet og andre overflader, men også falde i øjnene og lungerne. På trods af at loftmaling indeholder næsten ingen skadelige stoffer, er indånding stadig farlig, det samme gælder for øjnene. Ofte ignorerer forsigtighedsreglerne ubehag, såsom hoste og rødme eller brændende i øjnene.

Det er klart, at arbejde i en åndedrætsværn ikke er så praktisk, men det kan ikke overses. Hvis der ikke er nogen åndedrætsværn, kommer en almindelig klud eller gasbinding ud. Lager også op med briller, så maleren kommer ikke ind i dine øjne. Før maleri skal rummet frigøres fra møbler, og alt, der ikke kan fjernes, skal lukkes med en film. Hvis du kun måler loftet igen, er væggene også dækket af polyethylen, så det sikres med maskebånd.

Nu skal du forberede malingen. Pakken indeholder som regel altid producentens anvisninger, som angiver de nøjagtige proportioner. Men det sker, at der ikke findes sådanne instruktioner, så det bliver nødvendigt at fortynde malingen intuitivt. Den optimale tykkelse bestemmes af hver mester separat, men maling bør ikke være meget tyk og også for væsken. Det er bedst at sprøjte lidt maling på en eller anden overflade, men ikke i loftet! Så du vil se, hvor godt malingen sprøjtes og falder, om det stadig er nødvendigt at fortynde eller allerede nok.

Efter fortynding af maling skal du sørge for at filtrere den, fordi de mindste partikler af affald, tørmaling eller blodpropper kan tilstoppe sprøjten og efterlade grimme mærker i loftet. Dette øjeblik er meget vigtigt: uden at filtrere, kan maling af loftet med en sprøjtepistol trække på og forårsage mange problemer.

Typer af sprøjtepistoler

Sprøjtepistoler er forskellige i udseende og i princippet om handling. Der er elektriske sprøjtepistoler, pneumatiske og manuelle sprøjtepistoler. Pneumatiske modeller bruges oftest i produktion, fordi de har den højeste kvalitet spray og høj produktivitet. Til husstanden er der brug for egnede sprøjtepistoler manuelt og elektrisk. Den enkleste elektriske sprøjtepistol er konstruktionen af ​​en malingstank, et sprøjtelåg og en konventionel støvsuger. Som beholder kan du tage en almindelig glaskrukke - så du kan overvåge tilstedeværelsen af ​​maling.

Sandt nok er der en advarsel: Ikke alle støvsugere er egnede til disse formål, mange udenlandske modeller giver ikke sådan mulighed. Men hvis din støvsuger tillader dig at tvinge luft ind i sprøjten, så glem det ikke at rengøre skraldespanden i god tid, men vask det. Denne mulighed er den mest økonomiske, men hvis midlerne tillader det, bør du købe en moderne, bekvem sprøjtepistol.

Vi begynder at male

Så hvis rummet er klar, er malingen fortyndet, og sprøjtepistolen til maling af lofterne er sat op, det er på tide at begynde at male. Før du tænder sprøjtepistolen, skal du lede den væk fra loftet: Når du tænder for det, bliver der ofte smurt mange maling væk. Vent, indtil maskinen begynder at levere malingen ensartet, og led den derefter til arbejdsfladen. Loftet skal males med glatte parallelle bevægelser, der gradvist maler hele overfladen. Det første lag maling skal nødvendigvis tørre, og først derefter begynde at påføre det andet. Hvert efterfølgende lag påføres vinkelret på den forrige.

Du kan ikke bringe sprøjtepistolen meget tæt på loftets overflade, den mest optimale afstand er fra 30 centimeter til en halv meter. For en meter af loftet skal du bruge omkring fem sekunder, selvom hver regulerer tiden efter eget skøn. Så på loftet var et lag maling ikke meget tyndt, fagfolk rådgiver maleri i tre lag.

Hvis man ved maling ser at dråber samles på overfladen, indikerer dette en lav hastighed af sprøjtepistolens bevægelse. På sådanne steder skal maling dråber forsigtigt med en blød svamp, idet man sørger for ikke at smøre malingen. Derefter påføres et andet lag på toppen og efterlades for at tørre. Hvis et eller andet sted har malingen fløjet løst og allerede er begyndt at tørre, er det ikke længere muligt at fjerne overskydende og ikke male igen. Problemområder bør tørre godt, så strømme kan slibes. Derefter sætter du igen et malingscoat.

På samme måde kan du bruge sprøjtepistolen til hvidvaskning af lofter, blot at erstatte malingen med hvidvaskning. Teknologien forbliver den samme.

Som du kan se, er malingen med en sprøjtepistol ikke forskellig i særlig kompleksitet. Efter at have arbejdet en sprøjtepistol et par minutter, forstår du selv, hvordan man maler.

Sammen med dette materiale læs også:

Afslutningsarbejder involverer maling og hvidvaskning. Hvis du skal whiten en lille overflade, så kan du gøre det manuelt. Behandling af store områder, derimod, tager meget tid og kræfter. Dette var hovedårsagen til, at ikke kun bygningshold og professionelle håndværkere, men også dem, der foretrækker at reparere lejligheden eller huset selv, bruge et særligt værktøj til hvidvaskning, kaldet airbrush. Og hvis eksperterne allerede har denne enhed i deres arsenal, vil andre, der tænker på at købe det, gerne lære mere om det eksisterende modeludbud og nuancerne om specifikationerne for at arbejde med det.

Hvad er en sprøjtepistol?

Dette er et specielt værktøj, der sparer tid og kræfter, når man udfører ikke kun maleri, men også hvidvaskning af ujævne mursten, beton, træflader af loft og vægge. I modsætning til rullen og børsten hjælper sprøjtepistolen med at gøre arbejdet ikke kun meget hurtigere og lettere, men også bedre.

Relevansen af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen til hvidvaskning er ikke i tvivl. Fremkomsten af ​​nye efterbehandlingsmaterialer har ikke påvirket det faktum, at mange foretrækker at afslutte lofterne i lejlighederne med chalky opløsning eller hydreret kalk.

Ved hjælp af sprøjtepistolen påføres overfladen alle former for pletter, kridtkrit og slagt kalk, primeropløsninger. Enheden kan også bruges til at fugte overfladen med almindeligt vand. For at købe dette udstyr og ikke begå en fejl, bør du vide, at sprøjtepistolerne er af tre typer:

Hver type værktøj har sine egne egenskaber, som bør overvejes, når man vælger udstyr.

Håndsprøjtepistol til hvidvaskning

Det er en enhed bestående af en metal eller plast tank. Sidstnævnte er mere udbredt. I tanken, hvor kalk rekrutteres, sænkes slangens ende. Gennem den kommer sammensætningen til sprøjten. Enheden aktiveres med en bekvem kontrolhåndtag, der trykkes af en finger under hvidvaskningen.

Funktionsprincippet for en manuel airbrush består i en trykstyringsmetode. Ved at trykke på håndtaget får opløsningen til at sprøjte ud af tanken gennem sprøjten. Dette er den nemmeste måde at belægge overflader med lime på, hvilket er årsagen til dens overkommelighed. Ved hjælp af en håndsprøjtepistol belyser kalk alle overflader, herunder komplekse former.

Enhedens enkelhed afspejles ikke kun i omkostninger, men også i størrelsen af ​​det dyrkede område. Manuel sprøjtepistol er perfekt til selvhvidvaskning. Professionelle håndværkere og konstruktionspersonale, der udfører store mængder arbejde, bruger mere komplekse og produktive modeller.

Værktøjskriterier

Udformningen af ​​en pålidelig og praktisk manuel spray til hvidvaskning skal opfylde følgende parametre:

at være så let som muligt, når tyngdepunktet er placeret, så maleren kan gøre arbejdet så længe som muligt og ikke blive træt med det samme;
have en sprøjte med flere dyser - åbninger med forskellige diametre, fra små til store;
samlet fra grundlæggende dele af øget modstandsdygtighed mod slid og korrosion, hvis beholderen ikke er lavet af plast, men metal.

At værktøjet tjente så længe som muligt, kræver det en månedlig check. Sprøjtepistolen skal vaskes, inspiceres uden skade, udskift pakninger, hvis de gamle er slidt. Enheden kontrolleres før og efter hvidvaskningen.

Pneumatisk sprøjtepistol

Værktøjet er meget dyrere end den manuelle model, men har også høj ydeevne. Ideel til hvidvaskende overflader med en stor firkant.

Sprøjtepistol til hvidvaskning eller håndskyde og ikke mere!

Overholdelse af anbefalinger og regler for anvendelse af kalk med en pneumatisk type sprøjtepistol giver dig mulighed for at få perfekt hvidkalkede lofter og vægge, hvor der ikke er pletter og pletter på kortest mulig tid.

Funktionsprincippet for apparatet er baseret på injektion af luft af en kompressor, hvorved en opløsning tilføres under et stort konstant tryk gennem en dyse ind i sprøjten. Resultatet er et resultat af den fine sammensætning på det behandlede plan. Lag falder jævnt og effektivt. Eventuelle pletter og pletter, der tegner overskydende mængde af opløsningen. Instrumentets hvidvaskning sker hurtigt, effektivt og med minimale lønomkostninger.

Elektrisk sprøjtepistol

Meget mere praktiske og kraftfulde manuelle modeller. Værktøjet er kun lidt ringere i ydelse pneumatisk, men det er billigere. En airbrush af denne type opnås normalt, når tiden ikke er den afgørende faktor. Og hvis malerne bruger pneumatik som arbejdsredskab, er den elektriske sprøjte til hvidvaskning ideel til håndværkere hjemme. Princippet om kalkfoder, i modsætning til manuelle og pneumatiske modeller, er luftfri.

Blandingen pumpes og pumpes gennem en elektrisk motor. Dette giver større hastighed og produktivitetsblegning end i brug af håndværktøjer. En enklere enhed end pneumatik gør det kun hensigtsmæssigt at behandle mellemstore områder. Det anbefales at udføre store mængder arbejde ved hjælp af pneumatik, hvorom omkostningerne ofte er meget højere.

Forbered sprøjtepistolen før påføring af kalk

Det er et vigtigt skridt til hvidvaskning, hvor kvaliteten af ​​arbejdet afhænger. Opsætning indeholder flere trin:

 1. Fremstilling af opløsningen. Den fine sammensætning bør være uden store partikler. Hvis det ikke passerer filtreringen på forhånd, vil dyseshullerne i sprøjten hurtigt tilstoppe, hvilket vil komplicere og reducere kvaliteten af ​​yderligere arbejde. Limfilter ved hjælp af en metalsilinder.

Diameterne af cellerne må ikke være mere end 0,5 cm. Alternativt vil silen blive foldet i flere lag af gasbind.

 • Korrektion af diameteren af ​​dyseshullerne. For at kalken skal falde i et jævnt og pænt lag, er det nødvendigt at justere dimensionerne af dyserne til den mindste mulige diameter. Dette vil ikke kun forbedre kvaliteten af ​​whitewash, men også betydeligt reducere omkostningerne ved den anvendte løsning. Kontroller kvaliteten af ​​justeringen gør det muligt at prøve farvning et lille område af væggen eller loftet.
 • Gennemførelse af en prøveanvendelse af kalk giver dig mulighed for at sikre dig, at indstillingerne er korrekte, for at afsløre, hvor langt det er bedst at holde sprøjtepistolen. Når forberedelsen er afsluttet, skal du starte hvidvaskning.

  Teknologi hvidvaskende sprøjtepistol

  For at opnå en kvalitativ og ensartet anvendelse af kalk ved hjælp af en airbrush bør du følge nogle få enkle anbefalinger:

  1. Hold pistolen udelukkende vinkelret på overfladen, der skal behandles, hvilket sikrer ensartet belægning. Hvis du tillader afvigelser til siden, det vil sige at vippe værktøjet, så dårligt hvide områder og pletter kan forblive, vil forarbejdning heraf føre til påsætning af et tykt lag af kalk.
  2. Det anbefales at starte hvidvaskning fra hjørnerne. Sammensætningen skal påføres i en spiral, overlappende og overlappende bevægelse. Det første lag påføres retouchering. Det skal laves så tyndt som muligt, så de efterfølgende ligger på en velfarvet og jævn base.

  Denne procedure er ens for manuelle, pneumatiske og elektriske modeller. Det vigtigste er at vælge et værktøj, der giver dig mulighed for at kvæle den ønskede mængde overflade på kortest mulig tid.

  Sprøjtepistol til hvidvaskning eller håndskyde og ikke mere!

  Nødvendige værktøjer

  En håndspray til kalk hvidvask er en fantastisk enhed, der kan bruges til en hel del operationer inden for konstruktion og reparation på et helt professionelt niveau, selvom du tidligere ikke havde nogen ide om, hvordan man anvender maling til en overflade. Vi vil forsøge at afsløre alle fordele og ulemper ved dette udstyr og endda lære dig at bruge det.

  Hvad er en spray til hvidvaskning?

  En manuel spray til hvidvaskning kan naturligvis være et eksempel på den enkleste repræsentant for enheder af denne type, men derudover er der flere flere teknologiske sorter. Den pneumatiske sprøjtepistol bruger komprimeret luft som arbejdsstyrke, den injiceres ved hjælp af en kompressor. Som et resultat er belægningen mere ensartet, og arbejdshastigheden øges.

  Elektrisk sprøjtepistol er det mest ønskelige for dem, der ønsker at opnå maksimale resultater med minimal indsats. Løsningen til applikationen kommer fra tanken under pumpens omfang, oftest ved tyngdekraft, og han danner på sin side en strøm og skyder den gennem dysen. På trods af deres lille størrelse leveres disse værktøjer med justerbare dyser, forskellige anordninger til styring af materialeforbrug, sprøjtningshastighed og andre parametre.

  Men tilbage til den manuelle version af sprøjten, som består af en pumpe, et par slanger, en ventil og en sprøjte. Alt dette er samlet i en enkel struktur, hvis handlingsprincip vil blive klar selv til en nybegynder mester, og han vil være i stand til at reparere det selv i tilfælde af mindre problemer. Et stort problem her kan kun være mekanisk skade på en del, det fører kun til køb af en ny enhed. Heldigvis er deres priser lave. Og da der næsten ikke er noget at bryde der, er han anerkendt som den mest forståelige og pålidelige. Men denne medalje har en omvendt side: den vil have et stort hvidtvandsforbrug og en lav overfladebehandling.

  Manuel airbrush til hvidvaskning - driftsprincip

  Men du har besluttet, at du sjældent arbejder med hvidvaskning, du behøver ikke airbrush til andre formål, hvilket betyder, at det ikke giver mening at erhverve høje teknologier, derfor stoppede du i den manuelle version. Lad ikke med kosmisk hastighed, men du maler stadig lofterne hurtigere end med en børste. Når valget er lavet, er det tid til at finde ud af, hvad du skal arbejde med. Selvom enheden er ligetil, men der stadig er noget at tale om.

  Det vigtigste arbejdselement er en stempelpumpe, der er indkapslet i et cylindrisk legeme, til hvilket en sugeslange, der sænkes ned i en hvidtank, passer på den anden side, går en trykslange ud. En malestang er fastgjort til den, der har form af et konventionelt plastrør, og en sprøjtedyse er anbragt oven på den. Der er et filter i slutningen af ​​sugeslangen for ikke at tilstoppe pumpesystemet med mulige uregelmæssigheder, klumper eller snavs.

  Røret kan have en låsemekanisme, der aktiverer strålen med hver tryk eller gør det muligt at låse det i en bestemt position, hvilket skaber en kontinuerlig stråle med et bestemt tryk.

  Selve pumpen består af en cylinder, stang og håndtag. Et passende og forlader muffen er forbundet til pumpen ved hjælp af ventiler (tryk og sugning). Under drift begynder vi processen ved at indsprøjte farvestofsammensætningen i pumpen ved at hæve stammen, dette åbner sugeventilen og flydende rushes til udløbsventilen. Når stangen sænkes, forekommer der en slags kasteling, sugeventilen lukker, og udløbsventilen åbner, og væsken har tendens til at være i reservoiret inde i pumpen.

  Videre trækkes hvidvaskningen ud af tanken ind i malestangen på anmodning fra låsemekanismen eller under påvirkning af det tryk, der dannes af den. Et fiskestangsrør kan sammenfoldes, så vi kan justere længden, og dysen i enden kan sædvanligvis justeres i overensstemmelse med diameteren af ​​den resulterende fakkel og intensiteten af ​​strålen. En sådan sprøjtepistol giver dig nogle gange ikke mulighed for at erhverve trinladdere, og at få en jet til loftet, selv fra gulvet, samtidig med at man får en god ensartet belægning.

  Valget af sprøjtepistol til hvidvaskning: typer og principper for airbrush

  Af Anastasia Isakova · Indsendt 05/17/2017 · Opdateret 17-05-2017

  I den moderne byggebranche er der ganske mange typer finish. Men med dette mister maling og hvidvaskning af overflader ikke sin popularitet. Dette skyldes det faktum, at omkostningerne ved denne proces lidt, og rummet får et ret attraktivt udseende. Men der er ofte problemer med ensartet afsætning af farvestoffet. En sprøjtepistol til hvidvaskning kan være en assistent i denne sag.

  Fordelene ved at bruge en airbrush

  Når man starter hvidvaskningsarbejder, er der konstant problemer med en sådan plan, hvordan man udfører processen uden korroderende hænder med kalk, udseendet af pletter og udsmykninger på overfladen. Sprøjte til hvidvaskning kan næsten eliminere alle ubehagelige øjeblikke og gøre processen med hvidvaskning mindre problematisk. Fordelene ved sprøjtepistolen til hvidvaskning omfatter:

  • Fordelingen af ​​et lag af kalk er ensartet på overfladen, der skal males.
  • Evnen til at male svært at nå steder uden dannelse af stænk og strimler. Dette gælder især hjørnesæder.
  • Der er ingen grund til at bære stiger og geder til loftoverfladen.

  Ud over de vigtigste faktorer er det muligt at nævne forbedrede forhold og øge hastigheden af ​​det udførte arbejde. På en temmelig kort tid er det muligt at male et ret stort område af den malede overflade. Især relief arbejdet mærkes, når hvidvaskning af loftet. Dette er en problematisk del af rummet, som du altid skal tinker. Ved håndkalkning skal du anvende flere lag. Spray kan håndtere dette job på én gang, og resultatet er en godt malet loftoverflade uden pletter.

  Sprøjtetyper

  For at hvidvaske loftet, kan du vælge enhver form for sprøjtepistol. Der er ingen særlig forskel i farvningsresultater. Deres anordning og driftsprincip afviger lidt. Her er det nødvendigt at være styret af personlige præferencer. Til dette formål overvejer vi de eksisterende typer sprøjtepistoler til hvidvaskning med kalk og maling. Der er enheder manuel, pneumatisk og elektrisk type. Vi giver en kort teknisk egenskab af hver af dem.

  manual

  Den mest optimale og overkommelige løsning er en håndspray til hvidvaskning. Normalt foretrækkes de af nybegyndere eller forbrugere, der gør hvidvask med egne hænder. Fordelene ved håndsprayen omfatter:

  • Enkelt design, der er meget nemt at demontere og samle. Også uden problemer kan du erstatte ethvert element, der har fejlet.
  • At betjene en manuel spray giver ingen problemer. Det er meget nemt at anvende kalkmørtel.
  • Sprøjten af ​​denne type er en universel model, der ikke kun er egnet til kalk, men også til enhver form for farvestof.
  • Enheden har en relativt lav pris.

  Dette udstyr til hvidvaskning er optimalt egnet til husholdningsarbejde, selv når der vaskes træer.

  Det er vigtigt! Med alle fordele er der en lille ulempe. Det er problematisk i ham at holde det nødvendige tryk manuelt. På grund af dette er jetens hastighed tabt.

  pneumatisk

  Airbrush til hvidvaskning med en pneumatisk mekanisme er fortrinsvis foretrukket af fagfolk. Det bruges normalt til at udføre store mængder arbejde. Dens forskel fra en manuel airbrush består i mekanismen til understøttelse af det nødvendige tryk i en tank. For at gøre dette skal du bruge en kompressor, der kan give konstant tryk, og strålen går uden afbrydelse. Resultatet er en perfekt malet overflade.

  Pneumatisk trækker koster sig væsentligt anderledes end manuel. I tilfælde af, at brugen heraf vil være sjælden, er overtagelsen uberettiget.

  elektrisk

  Hvis det pneumatiske værktøj er dyrt, men jeg ønsker virkelig at få den perfekte overflade, så er den elektriske type malingssprøjter ideel til husholdningsbehov. Trykket i det er forsynet af en elektrisk motor. Og hvis du lytter til mesterens mening, så er denne opfattelse næsten ikke anderledes end en pneumatisk enhed.

  I videoen: Tips, når du vælger en sprøjtepistol.

  Principen for airbrushen

  Arbejdet af alle typer sprøjtepistoler udføres efter samme princip:

  • Kalkstenblandingen er fyldt i cylinderen, og det krævede tryk nås ved hjælp af en speciel slange ved hjælp af en kompressor eller en elektrisk motor.
  • Under tryk kommer opløsningen ind i den indbyggede fordelingsslange og derefter ind i stangen for at sprøjte maling.

  Det er vigtigt! Nogle modeller har et specielt justeringsværktøj, som kan ændre opløsningens sprøjteradius.

  Brugsbetingelser for sprøjtepistolen

  Tiden er kommet til at overveje i detaljer reglerne for at arbejde med sprøjtepistolen. For at opnå høj kvalitet overflademaling, er det nødvendigt at overholde visse anbefalinger fra mestrene.

  Fremstilling af opløsningen

  Forbrugerne kan argumentere, fordi fremstillingen af ​​farvesammensætningen ikke virker med sprøjtepistolen. Til en vis grad har de ret, men hvor godt farvestoffet skal tilberedes afhænger af, at værktøjet fungerer glat. Nogle tips:

  • Farvestoffet skal fremstilles strengt i henhold til vejledningen. Dens konsistens bør ikke være for tyk. Ellers vil han glemme systemet for hurtigt.
  • Kontroller opløsningen for tilstedeværelsen af ​​klumper. Derfor er sammensætningen bedre at anvende en byggemixer til blanding.

  Tip! For at sikre en kvalitetsfiltreringsproces, føres limemængden gennem en sigte, som har en maksimal cellestørrelse på 5 mm. Du kan også bruge "bedstemorens" måde - stamme gennem gasbind.

  Pump justering

  Før arbejdet påbegyndes, er det ønskeligt at justere pumpen. Det er bedre at gøre dette og danne en plet på overfladen. Prøven udføres på en overflade, der ikke bliver malet. Ellers skal du glatte lagret. Ideelt, hvis dette er et stykke tapet, der ikke kan bruges. De er fastgjort til væggen på en sådan måde, at deres overflade er vinkelret på sprøjten. Vi overholder afstanden fra tapetet, som er planlagt til at producere alt efterfølgende arbejde.

  Det anbefales at justere pumpen i henhold til følgende parametre:

  • Vi begynder at sprøjte maling i en veldefineret retning, indtil vi får en ensartet plet, og der vises strimler ved kanterne. Det er nødvendigt at foretage justeringer.
  • I det tilfælde, hvor flosserne dannes, og pletten ikke er tilstrækkeligt ensartet, er det nødvendigt at reducere graden af ​​luftindtag.
  • Hvis der forekommer pletter i midten af ​​stedet, skal luftstrømmen øges.
  • I det tilfælde, hvor pletten dannes ujævnt, bør opløsningens viskositet reduceres.

  Kom her opmærksom på størrelsen af ​​sprøjtetangen. En ensartet og økonomisk sprøjtemetode opnås med mindste dimensioner af diametriske tværsnit.

  På videoen: funktionerne i sprøjtepistolindstillingerne.

  Sprøjtefarve

  Det er bedre at starte hvidtning fra loftet, nemlig fra hjørnet. På trods af at værktøjet til hvidvaskning giver et ret ensartet lag fra første gang. Det anbefales dog at udføre farvning i to faser. Det første lag skal være tættere. Efter dets anvendelse, giv tid til at tørre godt. Så fortsæt til anvendelse af en anden, men lavere densitet. Fordelene ved denne farvemetode er:

  • gemmer alle fejlene som loftoverfladen og malingslagene;
  • længere levetid.

  Det er vigtigt! Ved hvidvaskning skal instrumentet placeres strengt vinkelret på den malede overflade. Den er placeret således, at enheden vil kunne garantere ensartetheden af ​​kalkanvendelsen.

  Hvis du med al flidskonflikt sluttede med tilstedeværelsen af ​​nogle fejl, så skal du ikke være foruroliget. Når alt kommer til alt, med manuelle hvidvaskende pletter, viser det sig meget mere og lønomkostningerne meget mere. Alt kommer med erfaring. Det er værd at øve flere gange, og resultatet vil ikke vare lang tid.

  Hvis du arbejder med sprøjtepistolen for at udføre de anbefalede ekspert anbefalinger ovenfor, så kan en nybegynder endda få et kvalitetsresultat.

  Hvordan at hvide loftet i lejligheden?

  Hvidvaskning i lejligheden, på trods af fremkomsten af ​​nye typer af efterbehandling materialer, er stadig populær blandt konservative ejere. Whitewashing har sine egne egenskaber, der aldrig vil gå tabt. Hvidvasken selv forhindrer udseendet af mug og er et antiseptisk middel.

  Med hensyn til anvendelsesmåden kan hvidvaskningen udføres på forskellige måder ved hjælp af både en simpel børste (en bred børste med lang lur) og en sprøjtepistol.

  Sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet.

  For at kvalitativt male loftet, skal du bruge sprøjtepistolen. Denne proces er ikke kompliceret, men kræver omhyggelig overvejelse. Et vellykket hvidvaskresultat opnås ved at bruge nogle metoder og anbefalinger fra specialister.

  Hvis sprøjtepistolen er valgt og alle nødvendige materialer købes, kan du fortsætte med forberedelsen og hvidvaskning af loftet.

  Forberedende arbejde. Før du begynder at kalkbehandle, skal du dække alt, hvad der er i rummet med en speciel konstruktionsfilm, for ikke at beskidt møblerne. Hvis dette er en ny bygning, kan du simpelthen lægge på områder, der ikke er ønskeligt ramt hvidvaskemateriale.

  Processen med hvidvaskning er som følger:

  • Det er nødvendigt at hælde stoffet til hvidvaskning i beholderen;
  • Du skal starte hvidvaskning fra et af de fjerneste hjørner af rummet;
  • Når hvidvaskes loftet med en airbrush, er det nødvendigt at opfylde kravene til en klar vinkelrethed af enheden i forhold til væggen;
  • Alle handlinger skal være glatte og progressive. Det er nødvendigt at anvende hvidvaskning på loftet med striber, mens den næste strimmel skal være lidt på den forrige;
  • Under hvidvaskning skal loftet holdes i et moderat tempo, ikke haste og stoppe ikke;
  • Det er nødvendigt at anvende hvidvask i to lag. Det andet lag anvendes kun efter fuldstændig tørring af den første.

  Spray til hvidvaskning af loftet.

  Indendørs hvidvaskning er et pålideligt anti-svampemiddel. Selvom moderne materialer har længe erstattet denne type antiseptisk fra massebrug. Den sædvanlige kalk erstattes af mere praktiske materialer af høj kvalitet til maling af overflader, herunder lofter.

  På trods af sådanne tendenser anvendes hvidvaskede lofter stadig i reparationer. Nu er der innovative metoder til hvidvaskning af loftet, hvis anvendelse ikke kun forenklet denne opgave, men også i høj grad fremskyndet hele processen.

  En metode til hvidvaskning af loftet er brugen af ​​sprøjter. De har et anderledes udseende, men designet er det samme.

  Sprøjten er et værktøj, der består af et hus med to indløb, en justerbar sprøjte, en reguleringsmekanisme og to slanger (tilførsel af hvidvask og luftforsyning fra kompressoren).

  Princippet om dets funktion er meget simpelt: stoffet føres gennem en slange ind i sprøjten, hvorefter luften pumpes fra kompressoren, når man trykker udløsningsventilen på sprøjten, og skubber en flydende hvidvask. Med justeringen kan du justere området og spraytømmen.

  Roller til hvidvaskning af loftet.

  Nogle ejere, der ikke har evnen til at bruge automatiske apparater til hvidvaskning af loftet (sprøjtepistol eller sprøjte), skal man anvende en mekanisk metode til påføring af hvidvask på overfladen - en rulle. Du kan også hvide loftet med en rulle.

  Før hvidvaskning skal du forberede værktøjet (malingbakke, rulle med en stor fleecy dyse, børste) og materiale (hvidvask i flydende form).

  For at starte processen skal du:

  • Hæld opløsningen i malkebakken;
  • Dyp en rulle ind i beholderen og rul den over bakken af ​​ribben for at fjerne overskydende materiale fra den;
  • Påfør hvidt vask forsigtigt for at dække overfladen jævnt. Hver efterfølgende bane skal overlappe den forrige bane;
  • Det er nødvendigt at starte hvidtning fra hjørnet af rummet og bevæge sig enten langs bredden af ​​rummet eller langs længden;
  • Efter påføring af det første lag, skal du vente til den første tørrer;

  Også det vil være nyttigt for dig:

  • Tips guiden om, hvordan man vasker hvidvask fra loftet.
  • Sådan vælger du et tapet på loftet - ekspertrådgivning, læs her http://stroykadekor.ru/kakie-vyibrat-oboi-na-potolok/
  • Hvordan limes tapet på loftet - ekspertrådgivning, se her.
  • Det andet lag kan påføres parallelt med den, der oprindeligt blev rullet op.

  Se også en interessant video om hvidvaskningsspray

  Med glæde ser jeg på gæster eller i magasiner på interessante hæmmede lofter eller stræklofter, men jeg forlod mig selv det sædvanlige loft med hvidvask. Og jeg betragter mig ikke som en konservativ!
  Jeg bor i Khrushevka, om end på første sal - og vores loft er højere end på de andre etager - men jeg vil ikke tabe ekstra centimeter. Føreren anbefalede mig til reparationer, han arbejdede på dem i flere dage med mine lofter. Som et resultat - jeg har det mest lige perfekte loft! Må ikke karpe. Smuk, glat, hvid, mat. Det er klart, at loftet selv var fri for fejl på gulve eller andre - med sådanne fejl gemmer man dem kun under suspenderede lofter. Og med et sådant neutralt loft tillod jeg mig selv dristige vægge. Mit loft er ikke en fortsættelse af interiøret, men simpelthen forstyrrer ikke mit indre. Vi tager ikke mærke til det. Han er ikke den vigtigste i mine værelser. Men hvis du pludselig holder øje på mine lofter - så bliver det behageligt for hjertet - lofterne er perfekte. Og det vigtigste plus: gemt højden af ​​rummet.

  En airbrush kræver visse færdigheder for ikke at male over vægge og vinduer. Valsen er et mere sparsomt instrument til hvidvaskning, og jeg bruger det. For et ideelt loft har du brug for tre lag maling: den første fra vindue til dør, den anden over den første og den tredje gentager den første. Dette undgår bands og "hares". Men hvorfor bruge en rulle med en stor bunke?

  Jeg whitened loftet i køkkenet med en rulle, simpelthen fordi jeg ønskede at købe en sprøjtepistol til hvidvaskning af 10 kvadratmeter. m. betragtet som irrationel. Men hvidvaskning ved hjælp af en airbrush giver de bedste resultater.

  Du kan selvfølgelig tage og rulle - ikke den værste måde. Men han, som for mig, passer især til pensionister, der har masser af tid. For alle andre - bare spray!

  Ceiling Whitening Technology

  Tiderne, hvor reparationerne i lejligheden blev bestemt ikke af lejerens ønske, men af ​​de materialer, der var til rådighed i bygningsbutikkerne, var langt væk. Dagens valg giver dig mulighed for at tilfredsstille den mest spændende og udsøgte smag af gourmetinteriør. Enhver udsmykning vil dog vare i lang tid, hvis teknologien til brug af byggematerialer overholdes fuldt ud.

  Loft maling belægninger var kun lidt ringere end suspenderede systemer, kun anvendelig med en tilstrækkelig afstand fra gulvet til gulvpladerne. Derfor er maling af loftet, som stadig simpelthen kaldes whitewash, en aktuel og efterspurgt operation til dato.

  Enhver malingsteknologi er metoden til at påføre malingsmateriale på overfladen. Der kan være flere sådanne metoder, og hver af dem skal sikre både holdbarheden af ​​den yderligere drift af belægningen og overdrage sine dekorative egenskaber fuldt ud.

  Hvis vi taler om den visuelle effekt, afhænger det meget meget af, hvilken slags hvidvaskning loftet er valgt. Der er i alt tre hovedmetoder til at anvende lakmaterialer (malinger og lakker):

  Maling med en pensel på en stor overflade er en tidskrævende og lang proces, og resultatet er en "C grade". Selvom der selvfølgelig er herre, der kan opnå et meget højt kvalitetsresultat med en børste. Men teknologier står ikke stille, værktøjer slipper også bagud, og børsten i loftets udsmykning bruges kun ved priming eller måling af hjørner og vanskelige områder.

  Loft forberedelse

  På de to resterende metoder, lad os tale lidt lavere, men lad os nu fokusere på en meget vigtig faktor - forberedelse. I sovjetiske tider var det ofte muligt at se et godt slogan på fabrikkerne: "Kammerat, husk: dårlig kvalitet kan ødelægge ethvert beløb!" Dette princip bør anvendes med absolut sikkerhed til det hvidkalkede loft.

  Den endelige kvalitet af maleriet afhænger ikke kun af færdiggørelsen til påføring af lakmaterialer, men i mange henseender på korrekt forberedelse af overfladen. Vi vil ikke dvæle på hvert trin i denne proces, vi angiver bare deres rækkefølge:

  • Komplet fjernelse af den gamle trim fra loftet
  • Bevarelse af spor af lækager, rust og svamp med specielle primere (om nødvendigt også vandtætning)
  • Priming med dybe penetrationsprimere
  • Justering - tætning sømme, revner, huller, kitteplan
  • Re-priming med en poleret kit
  • Efterbehandling maling (hvidvaskning)

  Afvisning fra et hvilket som helst af disse faser for at spare penge kan yderligere føre til meget højere omkostninger, så du bør ikke forsøge at skære budgettet her.

  Jo mere forsigtigt forberedt overfladen af ​​loftet, desto bedre er den endelige hvidvaskning! En lille hemmelighed: Med et velforberedt plan kan en god visuel effekt opnås ved hjælp af billige maling.

  Hvidvaskende loft shakprilom

  Der er en fejlagtig opfattelse, at du skal købe dyre materialer til kvalitetsdækning. På et solidt fundament vil huset stå ud af det enkleste mursten, men hvis fundamentet er svagt, vil den dyreste sten ikke stå. Det samme med lofternes afslutning - hvis overfladen er perfekt jævnligt forberedt - vil en simpel vandbaseret emulsion falde på det meget smukt.

  Når der er betydelige fejl eller forhøjninger i loftet, anvendes to typer kitt: Begyndende med en større brøkdel og tilsætning af forstærkende fibre og efterbehandling med meget fin slibning. Forbruget af fint kornet materiale er meget mindre, og det er ikke altid tilrådeligt at købe en stor 25 pund taske. I sådanne tilfælde kan du købe en færdig kitt i en lille spand.

  Det er meget bekvemt, når der findes et universelt materiale, der passer til flere operationer på én gang. I forhold til lofter kan det siges om den finkornede "Spacre" kitt. Hovedanvendelsen er at forsegle mindre defekter, når lagtykkelsen ikke overstiger 2 mm. Det samme materiale kan dog være hvidt.

  Hvidvaskning med shpakrilomloft bærer ikke nogen specielle forskelle, men i dette tilfælde er kittet fortyndet med vand i et forhold på fra 0,5 til 0,8 liter pr. 1 kg materiale. Derefter påføres den resulterende opløsning på en af ​​de tre ovennævnte måder.

  Overvej nu de to andre hvidvaskningsmetoder.

  Ceiling whitewash spray

  Anvendelsen af ​​maling og lak ved hjælp af en sprøjte giver overfladen af ​​højeste kvalitet. En af underarten af ​​denne mulighed er luftfri sprøjtning.

  Dens essens ligger i, at maling og lak (i ​​vores tilfælde hvidvaskesammensætning) føres til sprøjtehovedet under meget højt tryk (250-300 atmosfærer). Ved udgangen af ​​dysen på grund af et skarpt trykfald, eksploderer materialestrålen "og danner en retningsfakkel.

  Hvordan maler loftet luftfri spray (video).

  Ulempen ved denne metode er, at den luftfrie sprøjtemaskine er et professionelt udstyr, der bruges til store mængder maleri, og det er meget dyrt. I nogle byer kan den udlejes.

  Ud over de høje omkostninger vil materialet forbruge være meget højere, fordi en del af det i form af maling tåge ikke når overfladen eller hopper ud af det. Denne metode til hvidvaskning er den mest "snavset", men det giver en meget glat og høj kvalitet overflade.

  Adskillige lignende princip anvendes, når der anvendes dispenseren til hvidpigmenteret loft, men her materialet leveres under et betydeligt lavere tryk fra dåsen (i tilfælde af en enkelt dyse til en støvsuger) eller reservoir sprøjtepistol og forstøves ved hjælp af trykluft jet.

  Hvis der er en støvsuger med funktionen af ​​omvendt luftforsyning, kan du bruge en speciel dyse, der hjælper med at vaske hvidt. Og vi snakker ikke kun om omslaget, der fulgte med de gamle støvsugere. Til salg er der mere moderne enheder, som dog allerede ligner ikke blot en dyse, men en færdig sprøjtepistol. De koster ikke så dyrt, og ikke også påvirker det generelle budget for reparation.

  Nå, hvis dit hus har en gammel sprøjtehætte, kan du bruge den. For at materialet skal begynde at strømme fra dysen, skal du lukke hullet på låget med fingeren. Derefter kommer luften ikke ud af tanken, og vil begynde at presse malingen ud af dåsen. Støvsugeren forbliver ved hele tiden. Hvidvaskning af loftet med en støvsuger kræver en vis fingerfærdighed, og alligevel er det mere hensigtsmæssigt at bruge moderne dyser til at fremskynde processen betydeligt og opnå et bedre resultat.

  Whitewash loftsrulle

  Valsen er den mest almindelige enhed til hvidvaskning. Men med hjælp er det bedre at male lofterne med vandbaserede maling, der indeholder akrylpolymerer (samme shakpril, for eksempel), der, når de tørres, er sammenkoblet og danner en slags film.

  For at blanke loftet med en rulle for at opnå det forventede resultat, skal du vælge det rigtige maleri. Velour og skumruller er ikke helt egnede her, den bedste mulighed ville være en fleece uldpude eller med lang syntetisk pels. Deres fordel er, at en lang lur absorberer mere materiale, bedre overfører det til overfladen.

  Du skal bruge en bakke til maling, som hældes klar pobelochny løsning. Rullen dyppes i maling, mens det er nødvendigt at dreje det for at kunne jævne samle materiale. Til dette formål ruller rullen flere gange over den skrånende bølgede overflade af bakken med et let tryk - hvorpå hvidvask distribueres langs hele længden af ​​bunken.

  For at gøre det mere bekvemt at anvende hvidvask på loftet, er det bedre at bruge et langt stanghåndtag.

  I forbindelse med hvidvaskning skal du flytte værktøjet i parallelle bevægelser, mens du let tager fat i den foregående strimmel med en rulle. Den er malet i to lag (minimum), hvis efterfølgende påføres vinkelret på den forrige, efter at den er helt tørret. Hvis en loftsplint limmes rundt om omkredsen, så er den først i malet med en pensel.

  På den tørrede overflade af loftet bør der ikke være pletter, streger, striber. For at undgå dette skal man være opmærksom på, at rullen er jævnt gennemvædet. For at følge dette er ret simpelt: en våd hvidvask skal være et kontinuerligt, ligefremt befugtet plan. Pletter kan tyde på, at hvidvaskning blev udført ujævnt eller utilstrækkeligt antal passager.

  Når hvidvaskningen er færdig, skal du ikke glemme at skylle alle værktøjerne med vand grundigt, hvis du ikke har planer om at købe et nyt malermateriale til hver ny reparationsdag.

  Opdateret og smukt loft over dig!