Direkte suspension til gipsplader og med byrde: Fabrik og hjemmelavet

Gipspladerne er et vigtigt element i mange gipspladkonstruktioner. Disse produkter anvendes til pålidelig fiksering af profiler på lejeoverfladen, når de udjævner vægge med gipsplader og gipsplader, til lægning af isoleringsmaterialer, hvilket skaber enkle og multi-niveau lofter. Fås i flere typer suspensioner, som adskiller sig fra hinanden og anvendes i forskellige situationer.

Direkte suspension

Direkte suspension til gipsvæg, der har form af en metalplade af galvaniseret stål med perforeringer og skær, er den mest almindelige type produkt. På trods af sin lille tykkelse (0,6-0,8 mm) er den ret holdbar. Forstærkede beslag med en tykkelse på 1 mm og en længde på 0,2 m til 0,5 m anvendes også til udjævning af sammenklappede vægge med stor forskel, når der lægges kommunikation bag falske vægge eller med en stor tykkelse af isolering.

Separat kan vi nævne vibropodvesdy suppleret med et elastisk element af gummi, hvilket eliminerer kontakten af ​​basen og profilen og derved reducerer transmissionen af ​​strukturel støj på rammen betydeligt. Anvendes, når højkvalitets lydisoleringsdesign er påkrævet.

Assemblers splitter ofte sammen korte suspensioner, og for at øge den bæreevne, de er vedhæftet oftere. Men prisnedsættelsen er ikke nået.

 • Suspensioner til gipspaneler er fastgjort til væg eller loft på dykker eller skruer i 2 eller 3 steder, hvorefter de bøjer og tager en U-form. Fæstetype afhænger af materialets overflade.
 • Profilen er monteret på suspensioner med små metalskruer med en flad brede hætte ("bugs"). Som et resultat er der dannet et lille rum under rammen, hvor kommunikation er lagt, varme- eller støjisolering, ledninger, stikkontakter, kontakter og lamper monteret.

Suspensions giver dig mulighed for at skabe et hul på op til 12 cm og kortere produkter - ikke mere end 7,5 cm.

For vægge afhænger afstanden af ​​tykkelsen af ​​isoleringspanelerne eller lydisoleringen, som er ca. 5 cm. På loftet kan de også bruges, men der skal man også tage højde for dimensionerne af de indbyggede armaturer. For dem er der en margen på op til 10-12,5 cm, der ikke kun er forbundet med deres dimensioner, men også med behovet for at fjerne den genererede varme, fx fra halogenlamper.

mount

Bor huller til fastgørelseselementer i væg eller loft.

Det er vigtigt! Til loftet er kun metaldug eller ankre egnede, da plastikene trækkes ud under en konstant belastning.

 • Beslagene er fastgjort til væg eller loft, hvorefter siderne er bøjet i en ret vinkel.
 • Derefter sættes profiler i samme plan og niveau.
 • Højttalere "ører" bøjes til siderne.

Ved lave lofter er det tilrådeligt at lime arkene til loftet med et særligt kitt eller en blanding af 2% knoglelim fortynet med vand.

Suspension med

Nogle gange er det nødvendigt at sænke loftet med op til 0,5 m. Der kan være flere grunde:

 • liggende kommunikation;
 • installation af ventilationskanalen;
 • installation af et loft på flere niveauer.

I disse tilfælde anvendes trådbøjler. Uden dem er det svært at lave, når man opretter strukturer med flere niveauer. Enheden er en fjeder i form af en sommerfugl, i hvilken 2 stålstænger 4 mm tykke er indsat.

Til installation i loftet bores 1 hul og fastgør ledningen i ankeret eller metalpladen. Til dette gøres en sløjfe i den ene ende af ledningen. En profil er ophængt fra bunden til stangen til krogen, som skal presses med tang.

Placeringen af ​​suspensionens placering afhænger af belastningen: hver af dem overstiger ikke 25 kg. Det er nemt at beregne vægten af ​​strukturen: Et standard 9,5 kg tykt gipsplader med dimensioner på 1200 x 2500 mm vejer 22 kg. Det samme modstår et standardanker.

Profilhøjden kan justeres. For at gøre dette skal du klikke på sommerfuglen. Når den frigives, holder den stængerne fast.

Eksperter mener, at dette design ikke er pålideligt nok. At holde strukturen med to buede hylder skaber ikke en stiv fjeder: fjedrene glider fra lasten. Det er umuligt at justere gipspladekonstruktionen på grund af manglende adgang til fikseringerne. En mere perfekt mulighed - ankerophæng med et klip og en pod.

Hjemmelavede suspensioner

Du kan lave en hjemmelavet suspension af loftguideprofilen. For at gøre dette skal du tage et stykke og skære sidekanter. Derefter folder den i en vinkel på 900, hvorefter en overlap skærer igennem og danner et hårdt hjørne, der kaldes en boot. En del af den er fastgjort til loftet eller væggen og den anden til profilen.

En anden mulighed er at skære og bøje det i en U-form, og fastgør sålen til loftet, og ørerne - til profilen. Designet giver dig mulighed for at have en ramme i stor afstand fra loftet.

En anden konstruktion opnås, hvis du skærer en del af rygprofilen på loftprofilen langs kanterne, og bøj derefter siderne og fastgør dem på loftet. Den nederste del er fastgjort til profilen.

Hvor mange suspensioner har jeg brug for?

Antallet af suspensioner afhænger af deres bæreevne, hvilket er 25 kg pr. 1 stk. til almindelig og 40 kg - til forstærket. Afstanden mellem profilerne er 60 cm. I så fald skal afstanden fra hver væg være 300 mm. Frontindrykket langs profilens længde er fra 0,7 til 1 m. Her kan du allerede vælge antallet af suspensioner i henhold til deres bæreevne.

konklusion

Monteringen af ​​rammen til gipsvæg er forenklet, når der anvendes suspensioner. Den mest populære er direkte suspension, som er velegnet til vægge og lofter. Afhængig af lofternes kompleksitet anvendes forskellige hængende anordninger på stænger med fjedre eller håndlavet tilbehør fra resterne af loftprofilen.

Hvad er størrelsen af ​​bøjler til gipsvæg?

På loftet og i væggene fastgøres en metalprofil, der er designet til gipsvæg, ved hjælp af specielle elementer, der kaldes bøjler, og danner samtidig et yderligere undergrund og lukket rum.

I dette rum i fremtiden kan du placere ethvert kommunikationsnetværk, herunder computer, telefon, elnet, varmeledninger og lige vandforsyning. Hvis det ønskes, kan der lægges lyd- og varmeisoleringsmaterialer.

Sådanne suspensioner er lavet af lavkarbonstål, som er galvaniseret galvaniseret på begge sider. Antallet og typen af ​​suspensioner, der skal anvendes under installationen, vælges ud fra selve loftet, såvel som dets højde og konfiguration. Man skal huske på, at metalrammen, som derefter monteres på gipsvægge, pålægger nogle krav, hvis hovedbestandighed er dens bæreevne, så rammen kan klare vægten af ​​det fremtidige loft.

Direkte suspensioner

Lige bøjler designet til gips er den enkleste. Dette element er i det væsentlige en metalplade, der har huller og skær, der er fastgjort til loftet eller væggen med dowels og derefter deformeres således, at bogstavet P. opnås. Dernæst skal du i den ønskede højde installere PP- eller MO-profilen i det modtagne øje og fiksere det med ved hjælp af metal skruer. Hvis der er overskud langs længden af ​​den perforerede del af gimbalen, kan de skæres eller bøjes i nogen vinkel efter installationen af ​​metalprofilen, så de ikke blander sig under installationen af ​​gipspladens loft.

Direkte suspensioner bør kun anvendes i nærværelse af en lille højde af gulvpladen. Når man monterer en metalprofil ved hjælp af direkte suspensioner, bliver det maksimale loftrum ca. 6 cm.

Standardmålene til direkte bøjler til gipsvæg er 12,5x6x3 cm, og tykkelsen er 0,6, 0,7 og 0,9 mm.

Trådbøjler

Hvis rummet har en temmelig stor højde af interfloor lofter, og et falskt loft af gipsplader skal installeres langt under niveauet for det eksisterende loft, skal der anvendes suspensioner med et klip og en ledestang.

Trådstangens diameter er ca. 4 mm. På den ene side har det øje til forankring til armeret betongulve, og den anden side har et tryk fastgjort i et klip af galvaniseret stål. Du kan justere højden af ​​det hængslede loft ved at øge eller mindske længden af ​​trådstangen, hvorefter du simpelthen kan afskære overskuddet. Traction har en standardlængde på 100 og 50 cm. Metallprofilen monteret på en sådan suspension er fastgjort med et fastgørelsesklemme.

Bøjle med klemme

Disse suspensioner med klip, der er designet til cd-profilen, bruges til at fastgøre rammen på det hængende loft, der er lavet af profil CD 60/27. Ankerophæng består af en stød- og ankerophæng med et klips. Den er indsat i profilen, og derefter sikret med en ekstra lås, som er placeret i bunden af ​​suspensionen. Ankerophæng med en belastning på 25 kg, og dens standarddimensioner af bøjler til gipsvæg er 10x5.8x4.2 cm.

Gipspladerbøjler: sorter og deres egenskaber

Gipsvæg - et populært byggemateriale, der giver dig mulighed for at skabe komplekse strukturer. Som regel er gipspladerne fastgjort til understøtningen, som er samlet fra yderligere elementer. En af de vigtigste dele, hvorfra monteringen af ​​gipsvæggen monteres, er en suspension. Forskellige typer af suspensioner giver dig mulighed for at realisere den planlagte reparationsplan så meget som muligt og opnå et godt resultat. Derudover giver mange af dem yderligere styrke til strukturen, hvilket forbedrer sikkerheden og modstanden mod deformation af rammerne for fastgørelse af gipsplader.

tid

Suspensioner bruges til at samle rammen i tilfælde, hvor overfladen der skal syes med plader af gipsplader, har højdeforskelle eller andre uregelmæssigheder. Hangers giver dig mulighed for at skabe en pålidelig fastgørelse af profilen og guiderne for arkene. Stramme og hængende lofter, vægkonstruktioner med kompleks geometri kan ikke installeres uden særlige ophængningssystemer. For hvert tilfælde skal du anvende en bestemt type produkt.

Suspensioner giver dig mulighed for at skabe plads bag væggen eller under loftet, hvor kommunikation som elektriske ledninger kan skjules. Også i det dannede rum kan indbyggede skaller indbyggede lamper og lysekroner.

Suspension til gipsplader (gipsplader) er traditionelt lavet af galvaniseret stål, som har fremragende korrosionsegenskaber, hvilket betyder, at den ikke er bange for fugt og temperaturændringer og vil fungere, hvis den er korrekt installeret i 5 eller flere år. Du bør vide, at jo større tykkelsen af ​​suspensionen er, desto større belastning kan den modstå.

Advarsel! Hvis reparationen er planlagt til at blive udført uafhængigt, er det nødvendigt at følge anbefalingerne for at vælge typen af ​​suspension til bestemte opgaver. Manglende overholdelse af disse regler kan føre til ubehagelige konsekvenser (for eksempel styrken af ​​en struktur eller dens geometri kan blive væsentligt svækket).

Det samme gælder for hyrede herrer: det er vigtigt, at de følger disse regler.

Typer og deres egenskaber

Afhængig af formål og anvendelsesområde er suspensioner for gipspladestrukturer opdelt i:

lige

Denne suspension er den mest populære af alle sorter, der anvendes til installation af gipsplader. Det er en simpel galvaniseret stålplade. Dens utvivlsomme fordel er, at dens form kan ændres i arbejdsprocessen og give et uformet udseende. Denne fastgørelse kan modstå en belastning på op til 40 kg.

Kan bruges til:

 • skabe en ramme for det efterfølgende gipsplader gipsplank af loftet med en ujævn overflade;
 • montering af en ramme til vægge eller loft
 • forud planlægning af enhver overflade.

Direkte suspension er let fastgjort til beton, mursten og stenoverflader, digteren kan bruges i forskellige områder.

anker

Hængende med et klip anvendes til fastsættelse af falske lofter af gipsplader. Takket være disse elementer kan du oprette den nødvendige størrelse af rummet over loftet, det vil sige, du kan justere højden af ​​den samlede struktur. Dette er muligt på grund af brugen af ​​trådstød. På den ene side af en sådan suspension er en forankring, og på den anden side - en klemme. Højdejustering udføres af flydende ophængselementer.

vernier

Påkrævet for at give strukturen ekstra stivhed. Den består af den nederste del, repræsenteret af en klemme eller et fastgørelsesorgan med huller til skruer. Normalt er der mange fastgørelseshuller, det er nødvendigt for nemme at fastgøre på det rigtige sted. Monteringsbeslaget (klemme) er nødvendigt for at holde ophængningen i den ønskede position.

sommerfugl

Dette er en speciel suspension, der har u-formede og buede kanter, der snap ind i profilen og giver dig mulighed for at skabe den mest pålidelige fastgørelse.

Vibrerende bøjler

Anvendes til lydisolering. Udformningen af ​​denne del indeholder et fjederelement, som forhindrer transmissionen af ​​lydbølger fra overlappende. Kan modstå belastninger fra 15 til 50 kg. Den bruges både til beklædning af gipsplader og loftet.

Krabber bruges også til at forbinde strukturer - specielle fastgørelsesanordninger til cd-strukturer. Det giver dig mulighed for at montere en stærk ramme på kortest mulig tid. Krabber anvendes ikke kun til hævede lofter, men også til at skabe en metalramme af vægge, som efterfølgende er beklædt med gipsplader. Disse fastgørelsesdele er meget holdbare og kan modstå betydelige belastninger og forhindre deformation.

dimensioner

Valg af den rigtige type suspension afhænger af størrelse, såvel som til hvilke formål det er nødvendigt. Rette linjer har dimensioner på 12,5x6x3 cm, så hvis der er planlagt en grandiøs konstruktion af store dimensioner med en kompleks geometri, er det usandsynligt, at at bruge denne type fastgørelseselementer til at opnå et tilfredsstillende resultat. I sådanne situationer er det berettiget at anvende suspensioner med et klip, hvis længde er fra 0,5 til 1 m.

Aflange suspensioner, som er tilgængelige hos nogle producenter, kan også bruges, eller det er muligt at udvide den eksisterende suspension med egne hænder. Til dette er et element skruet til den anden med bolte (normalt er to nok).

På hvilken afstand at sætte?

Det er også vigtigt at beregne antallet af nødvendige suspensioner. Denne værdi afhænger direkte af den belastning, den er i stand til at modstå, idet der tages hensyn til det faktum, at en gipsplader med dimensioner på 1200x2500 cm har en vægt på 22 kg.

Suspension kan modstå følgende belastninger:

 • lige linje - ca. 40 kg;
 • anker - op til 25 kg
 • nonius - op til 40 kg;
 • vibrationsbeslag - fra 12 til 50 kg;
 • sommerfugl - ca. 40 kg.

Således er vibro-suspensionen i stand til at modstå den største belastning, så de vil have brug for færre og flere ankre. Baseret på den tilladte belastning er det muligt at forstå, på hvilken afstand fra hinanden, kan suspensionerne placeres og hvor mange der skal bruges.

Det er vigtigt at tage hensyn til anbefalingerne om placeringen af ​​profiler og suspensioner samt tilladte led. Afstanden mellem profilerne er 60 cm, og afstanden fra væggene er 30 cm. Frontindrykket er op til 1 m.

Sådan fastgøres?

For at installere konstruktionen til vægbeklædning af GKL-loftet skal være så bekvem og korrekt som mulig, skal alle materialer og værktøjer udarbejdes på forhånd.

Du skal bruge:

 • profiler;
 • suspensioner;
 • dyvel skruer;
 • metal skruer (frø);
 • bore;
 • Punch;
 • lang regel (mindst 2 m);
 • reb eller ledning;
 • konstruktion plummet.

Installationsteknologi omfatter sekventielle trin.

 1. Mærkning af arbejdsfladen. For at gøre dette er der på lofterne eller væggen markerede linjer fastgørelsesstyringer. Det er vigtigt at overveje, at fastgørelseslinjen skal være lavere end alle uregelmæssigheder (hvis den berører loftet). For dette er det praktisk at bruge reglen.
 2. Gennem profilen trykt til væggen med en perforator, hulles der huller i væggen. Derefter skrues skruerne ind i dem med en boremaskine.
 3. Suspension mount. De installeres langs profilernes akser. Hver suspension er fastgjort med to dowel-skruer. De kan skrues både i midten af ​​suspensionen og ved dets kanter.
 4. Hver profil er trimmet til den ønskede længde. Derefter skal de indsættes i styrene og fastgøres i en vandret position (for loftet) eller lodret (til væggene).

Sådan forlænges suspensionerne for gips

Rammehængere

Perfekt glat loft - er det ikke drømmen om næsten alle ejere af ejendomme? Dens design spiller en vigtig rolle i det samlede indre af lejligheden. En professionel tilgang til valg af loftets design og kvaliteten af ​​det udførte arbejde vil medvirke til at gøre det mest elegante og originale selv det enkleste rum med hensyn til indretning.

Den mest relevante og acceptabel i dag er lofter lavet af gipsplader. Deres høje popularitet forklares først og fremmest af den lave pris, enkelhed og bekvemmelighed af installationen og upåklageligheden af ​​den resulterende overflade.

Guidet af trinvise vejledninger og anbefalinger fra fagfolk, kan alle lave et sådant loft. Spørgsmålet opstår naturligvis: hvor skal man begynde, hvordan man vælger de rigtige materialer og komponenter, og hvordan man fastgør gipsvæggen til loftet. Nogle gange kan kun specialister besvare disse spørgsmål kompetent og professionelt. Faktum er, at fastsættelse af gipsvæg på en eksisterende ramme ikke vil være vanskelig. Den primære opgave er at skabe et solidt og pålideligt fundament, ellers vil loftet tjene dig i en kort tid og snart sagen, krakket i leddene.

For at samle metalrammen i det hængende loft skal følgende komponenter være påkrævet:

Typer af profiler til gips

 • guider;
 • suspensionselementer;
 • elementer til at slutte sig til profilen og guiderne.

Hovedelementet i metalrammen for hængende gipsplanklofter er vejledninger. Strukturelt er styrene en U-formede sektion af forskellige længder og tykkelser af galvaniseret stål.

Suspensioner bruges til at fastgøre rammen til bundfladen og gøre den stiv. Hver producent kan som regel tilbyde flere typer suspensioner. Deres vigtigste opgave - uanset designfunktionerne til at modstå vægtbelastningen fra loftet.

Direkte suspensioner

Det nemmeste at bruge ved montering af rammen til hovedloftet er direkte suspensioner. Afhængigt af det materiale, fra hvilket lejefladen er lavet, kan der fastgøres direkte suspensioner med forankringselementer, dykker-negle eller ved hjælp af skruer. Direkte suspensioner anvendes som regel i tilfælde, hvor det er nødvendigt at sikre den minimale afstand mellem bunden og monterede overflader - ca. 10 cm. Overlapningsfejl i dette tilfælde må ikke overstige 3 cm.

Suspension lige til CD-60 - 125 mm

Suspensioner med clips, hvis design giver dig mulighed for hurtigt at justere højden af ​​fastgørelsen af ​​hovedprofilen, er velprøvet og efterspurgt.

Suspensioner af denne type anbefales ikke til brug i værelser med lave lofter, hvis højde ikke overstiger 2,5 m. Med dimensioner på 100x58x42 mm reducerer de allerede det lille boligareal, hvilket gør loftet endnu lavere. En anden ulempe ved suspensioner af denne type er de lavt tilladelige værdier af designbelastninger, numerisk lavere end to gange de tilsvarende indikatorer for direkte suspensioner.

Justerbare suspensioner

I dag er der på forbrugermarkedet af byggematerialer to typer af justerbare suspensioner: nonius suspensions og rod (wire) suspensions.

 • Nonius suspensions giver dig mulighed for hurtigt at ændre niveauet af installationen af ​​loftets ramme i forhold til basen direkte under installationsarbejdet. Højdejustering udføres ved at ændre længden af ​​suspensionens øverste komponent i området fra 200 til 1000 mm. Suspensioner af denne type er konstrueret til belastninger i størrelsesordenen 40 kg.
 • Stangsuspensioner, på trods af manglende stivhed, anvendes meget i boliger. De er ståltråd fra 3 til 6 mm i diameter. Ved montering af rammen af ​​det hængende loft er den ene ende af ledningen fastgjort i metalværket og den anden i bundfladen. Afstanden mellem overfladerne i dette tilfælde svarer til trådens længde. Regulering af længden af ​​stangophænget, du kan justere højden på det monterede hængende loft.

Anti-vibrations suspensioner

Suspensioner af denne type er blevet en slags innovativ løsning på problemer med henblik på at reducere støj- og vibrationsniveauer i alle typer boligområder. Afhængig af typen af ​​understøtningsstrukturer er der udviklet flere typer af vibrationsisolerende suspensioner. Deres karakteristiske egenskaber:

 • Tilstedeværelsen af ​​anti-korrosionsbelægning på alle metal suspension elementer.
 • Materialet anvendt til fremstilling af vibrationsisolerende suspensioner er en mikroporøs polyurethanelastomer, der er karakteriseret ved en høj evne til at absorbere støj og vibrationer. Sådanne suspensioner er især i stand til at absorbere op til 90% af vibrationer med en frekvens på ca. 20 Hz.
 • Garantiperioden for deres drift er 10 år.

Den næste opgave er at korrekt samle og forbinde sektionerne af profilen i separate elementer i rammen. Ved installation af et gipsloft skal profilen i rammen forlænges, sammenføjes og monteres i en ret vinkel. Til disse formål er der specielle extenders og single-level krabber til gipsvæg. Du har ikke problemer med hvordan du korrekt forbinder guiderne tværs i samme plan, hvis du har krabber til hånden. Profil sektioner indsættes med enderne ind i krabbernes riller, snappes ind og skrues til den.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at formålet med denne artikel ikke var at besvare mange spørgsmål af interesse, for eksempel hvordan man fikser gipsvæggen eller installerer en hængende loftramme. Hovedopgaven var at give omfattende information om de vigtigste elementer i rammen, især - elementerne i suspensioner. Vi håber, at materialet, der støttes af faglighed og professionalisme, vil give i det mindste et skridt tættere på virkeligheden og skabe et pletfri loft - grundlaget for yderligere kreative ideer og designfund.

http://opotolkax.com/wp-content/uploads/2016/06/potolochnye-podvesy-min.jpg 480 640 admin http://opotolkax.com/wp-content/uploads/2016/04/image-min. png admin 2016-07-14 23:57:17 2016-07-14 23:57:17 Sådan monteres suspensionerne for profilen til loftet

Hvad er størrelsen af ​​bøjler til gipsvæg?

På loftet og i væggene fastgøres en metalprofil, der er designet til gipsvæg, ved hjælp af specielle elementer, der kaldes bøjler, og danner samtidig et yderligere undergrund og lukket rum.

I dette rum i fremtiden kan du placere ethvert kommunikationsnetværk, herunder computer, telefon, elnet, varmeledninger og lige vandforsyning. Hvis det ønskes, kan der lægges lyd- og varmeisoleringsmaterialer.

Sådanne suspensioner er lavet af lavkarbonstål, som er galvaniseret galvaniseret på begge sider. Antallet og typen af ​​suspensioner, der skal anvendes under installationen, vælges ud fra selve loftet, såvel som dets højde og konfiguration. Man skal huske på, at metalrammen, som derefter monteres på gipsvægge, pålægger nogle krav, hvis hovedbestandighed er dens bæreevne, så rammen kan klare vægten af ​​det fremtidige loft.

Direkte suspensioner

Lige bøjler designet til gips er den enkleste. Dette element er i det væsentlige en metalplade, der har huller og skær, der er fastgjort til loftet eller væggen med dowels og derefter deformeres således, at bogstavet P. opnås. Dernæst skal du i den ønskede højde installere PP- eller MO-profilen i det modtagne øje og fiksere det med ved hjælp af metal skruer. Hvis der er overskud langs længden af ​​den perforerede del af gimbalen, kan de skæres eller bøjes i nogen vinkel efter installationen af ​​metalprofilen, så de ikke blander sig under installationen af ​​gipspladens loft.

Direkte suspensioner bør kun anvendes i nærværelse af en lille højde af gulvpladen. Når man monterer en metalprofil ved hjælp af direkte suspensioner, bliver det maksimale loftrum ca. 6 cm.

Standardmålene til direkte bøjler til gipsvæg er 12,5x6x3 cm, og tykkelsen er 0,6, 0,7 og 0,9 mm.

Trådbøjler

Hvis rummet har en temmelig stor højde af interfloor lofter, og et falskt loft af gipsplader skal installeres langt under niveauet for det eksisterende loft, skal der anvendes suspensioner med et klip og en ledestang.

Trådstangens diameter er ca. 4 mm. På den ene side har det øje til forankring til armeret betongulve, og den anden side har et tryk fastgjort i et klip af galvaniseret stål. Du kan justere højden af ​​det hængslede loft ved at øge eller mindske længden af ​​trådstangen, hvorefter du simpelthen kan afskære overskuddet. Traction har en standardlængde på 100 og 50 cm. Metallprofilen monteret på en sådan suspension er fastgjort med et fastgørelsesklemme.

Bøjle med klemme

Disse suspensioner med klip, der er designet til cd-profilen, bruges til at fastgøre rammen på det hængende loft, der er lavet af profil CD 60/27. Ankerophæng består af en stød- og ankerophæng med et klips. Den er indsat i profilen, og derefter sikret med en ekstra lås, som er placeret i bunden af ​​suspensionen. Ankerophæng med en belastning på 25 kg, og dens standarddimensioner af bøjler til gipsvæg er 10x5.8x4.2 cm.

Post navigation

Jeg anbefaler at læse

 • Knauf gips størrelse. Typer og typer af gipsplader Temaet i vores artikel i dag: "Størrelse på gipsvæg.
 • Hvad er størrelsen af ​​bøjler til gipsvæg? På metalprofilens loft og vægge, prednazn.
 • Hvilke størrelser af fugtbestandigt (vandtæt) gipsplader? Ganske meget populær blandt materialerne til.
 • Hvad er profilens dimensioner for gipsvæg? For nylig blandt byggematerialer gi.
 • Størrelsen af ​​loftet gipsvæg. Beregning af antal ark Blandt de byggematerialer, der leveres af ugler.
 • Størrelsen på stativprofilen til gipsvæg. Typer af rackprofil Metalprofiler designet til gips.
 • Hvad er standard drywall størrelse? Gør reparationer i en lejlighed, landsted eller ja.
 • Gipspladens størrelse Størrelsen på gipspladen, som i øjeblikket er i brug.
 • Standard Gipsvæg Tykkelse De mest populære gipsvægstyper er 0 tykkelse.
 • Gipsvæg - størrelser og priser. Tabel Er prisen på gipsvæg afhængig af størrelsen? Ja, det gør det.

© 2014 Gipsvæg Størrelse - længde, bredde, tykkelse. Kopiering af materialer fra dette websted er forbudt uden henvisning til razmer-gipsokartona.ru.

Sådan forlænges suspensionerne for gips

Suspenderet gipsplankloft er ikke ualmindeligt. Gips gipsplader beklæder væggene, fra det gør også skillevægge til at opdele værelserne i zoner. Styrken og holdbarheden af ​​gipsvæggen bygger på den korrekte fastgørelse af de suspensioner, som hele rammen hviler på.

Suspension er et specielt element, med hvilket rammen er fastgjort til bundloftet, der danner et lille mellemrum mellem udkast og lofter. Elektrisk kommunikation, termisk og lydisolering er lagt i den resulterende niche. Den rigtige mængde og den korrekte placering af bøjlerne giver den nødvendige stivhed af hele gipsvæggen. Nogle gange er det nødvendigt at vide, hvordan man forlænger bøjlerne til gips.

Typer af suspensioner

Ankerophæng til gipsplader

Suspension med ledning (anker) anvendes i tilfælde af at det er nødvendigt at installere en ophængningsstruktur, godt under loftets niveau. Højdejusteringen af ​​gipsvægskonstruktionen gøres ved at reducere eller øge trådstangen.

Vær opmærksom! Ulempen er, at foråret, der forbinder nålen og suspensionen svækkes, og loftkonstruktionen af ​​drywall sags. Carrier anker suspension op til 25 kg.

Universal lige suspension er det mest almindelige fastgørelseselement. Fastgørelseselementet (suspension) er en tynd perforeret, fleksibel strimmel. Fastgjort til væg eller loft med dowels. Suspensionens ender er bøjet i en ret vinkel, profilen er fastgjort med en skrue.

Suspensioner er lavet af et tyndt stålplade med galvaniseret belægning. Efter at metalprofilen er såret, fjernes benene af suspensionen. Monteret ophængning gennem et aflangt hul, som er placeret i midten af ​​pladen. Det lange hul gør det muligt at flytte gimbalen ca. to centimeter (2 cm) til højre eller venstre. Suspensioner til loftet er monteret i en afstand på 50-70 cm.

Det er muligt at anvende en suspension til ethvert element i et metal eller en træramme. Direkte suspension er en universel og nødvendig ting ved reparation af en lejlighed eller et landhus. Lige fiksering anvendes ikke kun i hverdagen. Det bruges til reparations- og byggearbejde i industrielle lokaler. Carrier ekstrakt direkte suspension til 40 kg.

Vær opmærksom! Fås i 65 og 125 mm fastgørelsesdele. Suspensioner 250 mm er sjældent tilgængelige.

Suspensioner kan udvides på flere måder.

Forlængelsesmetoder

Du kan øge suspensionen på bekostning af en anden

Den nemmeste måde at udvide fikseren på er at skrue stykkerne fra den anden suspension til det eksisterende element, og fastgør dem på hver side med to skruer (to "lopper" på hver plade). Det vil sige, udvide den eksisterende suspension på hver side med perforerede plader fra den anden suspension. Som erfaringen viser, er denne forlængelsesmetode ikke den billigste, fordi det er nødvendigt at købe mindst dobbelt så mange bøjler.

Profilhænger

En anden måde er at skære suspensionen af ​​den krævede længde fra styringsprofilen UD.

Som du kan se, er mulighederne for forlængelse af den direkte suspension ikke så meget, men vejen er fundet og bruges til succes under installationen af ​​rammen til gipspladekonstruktionen.

Sidste udgave: 09/05/2015 Indsendt af: Olga

Gipsplader

Indsendt 07/31/2017 i Byggematerialekategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Enhver, der planlægger at lave reparationer i en lejlighed på egen hånd, skal på et bestemt tidspunkt tænke over materialevalg. En af de mest hensigtsmæssige, efter vores mening, er gipsvæg. Den bruges til forskellige formål, fra opvarmning og udjævning af vægge, der slutter med installation af et ophængt loft.

Under arbejdet med ham er det værd at tænke på et så vigtigt øjeblik som loftshængere til gips.

Hvad er en gipsvægsophæng og hvad er det for?

Ofte er overfladen, på hvilken gipsvæg skal monteres, ikke helt flad. Derfor er vedhæftning af ark til dem ikke særlig praktisk og anbefales ikke. For at justere væggene eller loftet, brug rammer, hovedsagelig fra en metalprofil. For at rette profilen og hjælpelinjerne til gips, skal du anvende suspensioner.

Ved hjælp af suspensioner kan du skabe et mellemrum mellem væg eller loft og konstruktion af gipsplader. Dette kan være nødvendigt for at skjule ledninger, kontakter, lamper eller bare skabe et luksuriøst loftsdesign.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/podves-dlya-gkl-na-provolochnoy-tyage.jpg "alt = "hvad er suspensions for gipsvæg" width = "600" height = "450" ​​srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/podves-dlya-gkl- na-provolochnoy-tyage.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/podves-dlya-gkl-na-provolochnoy-tyage-300x225.jpg 300w, https: // remontcap. ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / podves-dlya-gkl-na-provolochnoy-tyage-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/podves-dlya -gkl-na-provolochnoy-tyage-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Typer af suspensioner og deres egenskaber

Afhængig af opgaven anvendes strukturens masse, anvendelsesbetingelserne, forskellige typer suspensioner:

 • Direkte suspension
 • Med en ledning
 • Ankerophæng
 • Nonius suspension
 • Vibropodves

Direkte suspension

Den mest populære type suspension er direkte. Når den køber, vil den ligne en simpel plade. Men direkte i færd med at arbejde kan du ændre sin form som du vil, og dette vil allerede være en fuldvandet uformet suspension til gips.

Det er værd at bemærke, at det er i stand til at modstå en stor belastning (op til 40 kg). Derfor kan den monteres ikke så ofte: efter 60-70 centimeter.

Men du bør ikke bruge nylon dowels med det, da de kan falde ud. Den bedste løsning - galvaniseret. Direkte ophængning vil være ideel til byboere, der bor i præfabrikerede huse, da det helt absorberer støj.

Et andet plus er en lejlighedskøbspris. Den spænder fra 3 til 5 rubler til en suspension.

Installation er som følger:

 1. Vi bor et hul med en langstrakt form. Dette vil give mulighed for at justere alt på et plan
 2. Indsæt dowel.
 3. Vi fastgør vores produkt.

Vigtigt: For loftet er det bedre at bruge en metal dowel - plast under vægten med tiden "stretch".

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-2-1024x681.jpg "alt =" hvad er suspensions for gipsvæg "width =" 620 "height =" 412 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-2-1024x681.jpg 1024w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-2-300x200.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-2.jpg 1200w "størrelser = "(maks bredde: 620px) 100vw, 620px" />

Gipspladespænding

Det sker, at et falsk loft skal sænkes med en værdi på 0,5 meter. Det kan skyldes forskellige grunde:

 • Montering af et loft på flere niveauer
 • Lægge kommunikation
 • Ventilation boks, som skal være skjult

Brug derefter suspensionen med en ledning eller, som det også kaldes, en glidende suspension. Denne bøjle består af en fjeder, der ligner en sommerfugl, og to stålstænger indsættes i en fjeder. Tykkelsen er normalt 4 mm.

Denne type suspension er velegnet til et loft på flere plan, da det er meget let at justere i højden - tryk bare på sommerfuglen.

Disse suspensioner er i stand til at modstå en belastning på op til 25 kg. Frekvens - hver 60-70 cm i et standard design. Med et loft på flere niveauer bør der foretages en reduktion afhængig af arkets vægt.

Pris: fra 4 til 15 rubler. Alt afhænger af tykkelsen af ​​stængerne.

Tip: Det er nemt at beregne vægten af ​​gipsplader - standard, 1200x2500 i størrelse og 9,5 mm tyk, vejer 22 kg. Den samme vægt kan modstå en suspension.

Installation er som følger:

 1. Borehul
 2. Fastgør med metal dowel eller forankre den ende, som sløjfen er placeret
 3. I den anden ende ved hjælp af tang på krogen hænge profil.

Dette er en klassisk loftmontering til gipsvæg, men på trods af dette mener eksperter ikke, at det er tilstrækkeligt pålideligt. Stiv fastgørelse med en fjeder er umulig, derfor kan strukturen glide med tiden under påvirkning af en belastning. Der er ingen mulighed for at justere på grund af utilgængelighed.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4.jpg "alt =" hvad er bøjler til gipsvæg "width =" 463 "height =" 347 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4.jpg 463w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max bredde: 463px) 100vw, 463px "/>

Ankerophæng

Mere pålidelig og sikker suspension er med et klip, også kaldet anker. Det bruges oftest som en suspension for loftprofilen. Med ankerophænget kan du nemt justere rammens højde, men må ikke bruges i bygninger med lave lofter.

Prisen når 20 rubler, men det er det værd - det er den mest bekvemme suspension for GCR. Blandt ulemperne er der det faktum, at i forhold til de tidligere versioner har ankerophænget til gipsvæg en lavere belastning end en lige eller glidende.

Den mest pålidelige type suspensioner - er ikke bange for fugt, korrosion og vil ikke forringes på grund af en skarp temperaturændring.

Installation af justerbare suspensioner:

 1. Bor et ankerhul;
 2. Traction fastgjort til loftet;
 3. Profil - i guider;
 4. Nu sætter vi på suspensionen;
 5. Indsæt profilen i suspensionen;
 6. tilpasse;
 7. Vi løser.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1568001_0x0.jpg "alt =" hvad er suspensions for gipsvæg "width =" 700 "height =" 519 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1568001_0x0.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/1568001_0x0-300x222.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1568001_0x0-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Nonius suspension

Den består af to dele, som er forbundet med skruer, som gør det muligt at justere længden af ​​suspensionen. Den øverste del er fastgjort direkte til loftet, jo lavere - til profilen selv.

Det er en forstærket version og kan modstå op til 40 kg. Dette er ideelt, hvis du arbejder uden assistenter.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/76324049_w640_h640_nonius.jpg "alt =" hvad er suspensions for gipsvæg "width =" 500 "height =" 192 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/76324049_w640_h640_nonius.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/76324049_w640_h640_nonius-300x115.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Gipspladspjæld

Denne type bør overvejes særskilt fra andre. Vibropoder anvendes, hvor lydisolering er påkrævet, det vil sige undertrykning af lydbølger. Til dette formål er der et specielt isolerende element. Det tillader ikke lydvibrationer fra loftet, der skal overføres til profilen.

Afhængigt af materialet og typen er vibropodvoden i stand til at modstå belastninger i området fra 12 til 56 kg. Den bruges til vægbeklædning, loft.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/SoundGuard-Vibro-SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600.jpg " alt = "hvad er suspensions for gipsvæg" width = "600" height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/SoundGuard-Vibro- SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/SoundGuard-Vibro-SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600-150x1ctr. https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/SoundGuard-Vibro-SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/SoundGuard-Vibro-SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Ved hjælp af sådanne forskellige typer af bøjler til gipsvæg, korrekt valg og kombination af dem, vil du selv med dine egne hænder kunne varme eller niveauere væggene eller loftet med minimal tid og kræfter.

Størrelser af suspensioner og hvad de påvirker

Den mest populære suspension er direkte, det er værd at bruge, hvis du vælger at justere eller isolere væggen eller loftet. Da dens dimensioner er 12,5 x 6 x 3 cm. Det maksimale, du kan gøre, er at skjule ledningerne mellem det ægte loft og gipsloftet.

Hvis du ønsker at legemliggøre en elegant designerfiktion i dit hjem eller skjule noget mere voluminøst (ventilationskasse), skal du bruge en fjederophæng til gipsvæg (også kendt som wire pull).

Ledningens tykkelse er 0,5 eller 1 meter. Dette giver dig mulighed for at gennemføre de mest dristige designplaner.

Hvor mange suspensioner har du brug for

Før du begynder, skal du beregne mængden af ​​materiale, såvel som suspensionerne selv. Først beregner du massens struktur: rammen og arkene selv. Baseret på den tilladte belastning af forskellige typer suspensioner, beregne deres nummer.

Et standardark (1200x2500 cm og en tykkelse på 9,5 mm) har en vægt på 22 kg.

Tilladt belastning på suspensionsformer:

 • Direkte - op til 40 kg
 • Glidende op til 25 kg
 • Anker - op til 25 kg
 • Nonius - op til 40
 • Vibrerende støtte - 12-56 kg

Tip: Hvis lofterne er tæt nok på gipsvæggen, er det tilrådeligt at klæbe det med et specielt designet kitt eller ved at blande gipsen fortyndet i vand med 2% knoglelim.

Hvordan kan jeg forlænge den direkte suspension til gips

Du har allerede set det størrelse og længde spørgsmål. Men hvad skal man gøre, hvis man bruger en suspension med en ledning eller en anden upraktisk, og den lige har ikke den ønskede længde? Derefter kan du forlænge den direkte suspension selv: Du skal tage del af den anden og fastgør med to bolte på hver side til den første.

Brug af suspensionen til gipsvæg med maksimal effektivitet

I forberedelsen til reparationen i lejligheden tænker du ufrivilligt på brugen af ​​gipsvæg. Med det kan du få helt glatte vægge, gøre ekstra isolering eller konstruere et hæftet loft. Ved arbejde med dette materiale kræves en række fastgørelsesdele. Suspensioner til gipsvæg anvendes ikke kun, når der opstilles et ophængt loft. De bruges også til at skabe væggen af ​​GCR. Med deres hjælp bliver rammen stærk nok til at modstå vægten af ​​gipsplader og efterbehandling.

Hvorfor skal jeg bruge suspensionen

Fastgørelse af gipsvæg til den skabte ramme er normen. Der er muligheder, når installationen udføres uden montering af rammen, men de er sjældne. At lave en flad væg eller et loft går til et specielt design af metalprofiler. For mere pålidelig fastgørelse af profiler på overfladen anvendes en direkte suspension til gipsvæg.

Hvis rammen er lille, så kan du bare rette profilerne til hinanden ved hjælp af jumpere. Hvis området for den samlede struktur er for stor, vil profilerne uden bøjler "spille".

I første omgang blev den direkte suspension brugt i samlingen af ​​lofter (det hedder det så loftet), men det har fungeret godt ved montering af vægrammen.

Jo længere metalprofilen er, desto stærkere kan den sænke. Som et resultat er der situationer, når det er bøjet under indflydelse af gipsvæggen ved installation af sidstnævnte. For at undgå denne profil er fastgjort med yderligere fastgørelsesdele. Til denne velegnet suspension til gipsvæg.

Typer af suspensioner

Som med et fastgørelsesmiddel sælges suspensionen i flere versioner:

 • lige linje;
 • vibration mount;
 • glidende (med ledning);
 • anker;
 • Vernier.

Direkte suspension

Direkte suspension er mest almindelig. Den er lavet i form af en lige plade, som du skal bøje i bogstavet "P". Ryggen er fastgjort til overfladen (for dette er der særlige ører), og kronbladene skrues til profilen med skruer og fastgøres.

Det antages, at den direkte suspension for hl til loftet kan modstå en belastning på op til 40 kg. For større pålidelighed, og at arkene ikke sager, er det installeret hver 60-70 cm.

Fordelen ved denne lukning er dens evne til at absorbere støj. Vibrationer, der går fra væggen (loftet) til gipsvæggen, absorberes delvist, hvilket gør livet i lejligheden mere behageligt.

Illustrative layout af alle elementer i rammen af ​​det hængende loft

Det anbefales at fastsætte suspensionen med galvaniserede dowels, da nylonanalogen anses for upålidelig.

Vibrerende bøjler

Brug af vibropoder er nødvendig i tilfælde, hvor du har brug for lydisolering af høj kvalitet. For de fleste lejligheder er der ikke behov for at ty til sådanne fastgørelsesanordninger, og det bruges i sjældne tilfælde.

Det giver ingen mening at bruge kun vibrerende bøjler. Hvis der allerede er valgt et sådant fastgørelsesmiddel, skal der også lægges et lydisoleringsmateriale mellem gipsvæggen og loftet.

For at undertrykke lydbølgerne er de vibrerende bøjler udstyret med et specielt element, som skal undertrykke lydvibrationer. På grund af brugen af ​​et ekstra lydisolerende element vil vibrationsbeslaget kunne modstå en mindre belastning end den sædvanlige suspension for gipslamper.

Du kan lave vibrerende bøjler til gips med dine egne hænder. For at gøre dette skal du klæbe isoleringsbåndet på bagsiden af ​​fikseren. Du skal også bruge gummipuder under skruerne, så fikseren ligger fladt på overfladen. Klart kan processen ses på video.

Glidende suspension

I lejligheder med højt til loftet under reparationen vil jeg gøre dem lavere. I nogle layouter er der en højde af vægge under 3 meter eller mere, hvilket giver en masse ulejlighed. Naturligvis vil du sænke loftet ikke være 10 cm, men mindst en halv meter. Til disse formål anvendes en glidende gimbal. Det er egnet i følgende situationer.

 1. Påkrævet for at oprette et loft på flere niveauer.
 2. Det er nødvendigt at skjule ventilationsboksen, som indtager en væsentlig del af rummet.
 3. Det er nødvendigt at reducere loftets højde for at sænke belysningen nedenfor og spare på materialer til reparation af væggen. På vægge med en højde på 2,5 meter har du brug for færre penge end på vægge med en højde på 3 meter.

I alle disse situationer er det rationelt at bruge en glidende suspension til gips. Det skal dog ikke bruges, når man arbejder med vægge eller lave lofter.

Glidende suspension har i sin design to stænger, der er indsat i foråret. Det kaldes glidende, fordi det kan justeres ved dets sædvanlige pres på "sommerfuglen". Installer den i trin på 60-70 cm.

Det antages, at denne fiksering er i stand til at modstå en belastning på op til 25 kg, men efter et par år kan fjederen strække og løsne. Dette er den største ulempe ved fastgørelsesanordninger. Også suspensionen selv for gipsplader er ikke blandt de pålidelige fastgørelseselementer

Ankerophæng

Forankringsmekanismen anses for at være den mest pålidelige til fastgørelse af en loftsprofil, selv om den er 4-5 gange dyrere end en direkte suspension. Ankerprincip for fastgørelsesanordninger giver dig mulighed for at justere højden af ​​konstruktionen af ​​profilerne.

Denne fastgørelse skjuler højden, så den bruges ikke i værelser med lave lofter. Det har et simpelt installationsdiagram:

 • anker huller er boret;
 • udkast fastgjort i loftet
 • profilen indsættes i guiderne, og selve suspensionen sættes på begæret;
 • En profil indsættes i gimbalen, hvorefter strukturen er nivelleret og fastgjort i en given position.

vernier

Nonius bruges sjældent, når man arbejder med gips, men det er værd at nævne at fuldføre billedet. Det er i stand til at modstå belastninger på op til 40 kg, hvilket gør det muligt at bruge det til fastgørelse af tunge strukturer.

Den består af to elementer, der er forbundet med specielle skruer. På grund af dette er det muligt at justere den ønskede højde af vernieren.

Det øverste element i nonius er fastgjort i loftet, og profilen er fastgjort til det nederste element.

Tekniske specifikationer

Suspension til en gips profil har visse egenskaber, baseret på hvilke du kan planlægge størrelsen af ​​strukturen, samt andre detaljer. For eksempel er højden af ​​den direkte suspension 75 mm eller 125 mm. Baseret på denne parameter kan du på forhånd vide, hvad den maksimale afstand fra væggen til gipsvæggen kan være. Dette er nødvendigt for at kunne planlægge ledningen af ​​kommunikationssystemer og gøre varme- eller lydisolering.

Direkte suspension til gipsvæg og dens dimensioner

Vær ikke bange for, at bjerget ikke bærer vægten af ​​rammen med gips. Selv om et almindeligt ark vejer mere end 20 kg, og selv rammen gør det ikke lettere, er suspensionerne ikke bange for en sådan belastning.

Den maksimale belastning på suspensionen af ​​en anden type:

 • lige linje - 40 kg;
 • vibrationsbeslag - 56 kg (der er forekomster, der ikke kan tåle mere end 12 kg);
 • glidende - 25 kg;
 • nonius - 40 kg;
 • anker - 25 kg.

Regler for arbejde med fastgørelsesanordninger

Der er ikke noget svært at forstå, hvordan man korrekt monterer suspensioner for gips. Afhængigt af deres mangfoldighed skal du installere suspensioner umiddelbart før eller efter at du har lagt den profil, der vil blive knyttet til dem.

Først skal du lave en markering for at identificere alle de vigtige steder, hvor bjerget vil blive lavet. Huller bores i væggen eller loftet, hvor dupper indsættes og suspensioner monteres. Derefter skal du trimme profilerne og kontrollere, om de er i samme plan. Derefter kan du fiksere profilen med skruer.

Skematisk placering af loftets elementer

Afstanden mellem bøjlerne på gipspladens loft skal være ca. 60-70 cm. Et mere specifikt monterings trin afhænger af rummets størrelse, fordi det skal være omtrent det samme.

Nogle gange er der situationer, hvor profilen er stærkt væk fra væggen på grund af årsager uden for vores kontrol. På disse steder er standardophængslængden muligvis ikke tilstrækkelig. Dette rejser et logisk spørgsmål, men hvordan man forlænger suspensionerne for gipsvæg? Løsningen er meget enkel. Du skal blot indsætte en suspension i den anden (ikke fuldstændigt), fastgør dem fra siderne med hinanden med selvdrejende skruer. Så fikseren vil blive forlænget af den manglende centimeter.