Multi-niveau gipsplader lofter - det er slet ikke svært

Måske kan det mest almindelige materiale til afslutning af lofterne af værelser betragtes som gipsvæg. Installeringsteknologien i en sådan ophængt struktur giver dig mulighed for at oprette lofter af flere niveauer af gipsplader. Det kan siges at moderne værelse design er bare en skat.

I det flerfasede loftelement er der installeret alle former for belysningsenheder. Lysekroner, drejepladser og spotlights kan bruges med næsten ingen begrænsninger. Dette kan ikke siges om stræklofter lavet af PVC film eller sømløse stoflofter.

Enheden af ​​forskellige kasser og forskellige designs giver dig mulighed for at placere dekorativ belysning. Dette gør loftet smukkere, og værelset er mere behageligt.

Det er slet ikke svært at installere gipsplankloftet selv, da det kan forekomme ved første øjekast.

Tip! Omkostningerne ved installation og efterbehandling er som regel lig med materialernes pris multipliceret med en faktor på 1,5.

Hvis du er interesseret i at spare penge på reparation, skal du læse denne artikel til slutningen. Vær særlig opmærksom på nyttige tips og råd.

Beregning af materialer til første og andet niveau

For at installere gulvloft på flere niveauer er det nødvendigt at skitse grundplanen på papir. For at gøre dette skal du tage et målebånd, en linjal og en blyant.

Tegn et billede af værelset ovenfor. Hvis der er fremspring eller indrykninger (nicher), skal du også mærke dem. Mål længden af ​​hver væg og overfør dimensioner på tegningen. Rummets nøjagtige omkreds angiver antallet af vægstyringsprofil UD-27. En sådan profil har en længde på 3 m. Ved at dividere omkredsen af ​​profilens længde, får vi nummeret.

Vigtigt at vide! Hvis det ikke er et helt tal, når der deles et tal, er det under alle omstændigheder nødvendigt at afrunde det.

Opdel længden af ​​væggen med vinduet med 0,6 m. Dette vil give nummeret (stykker) af CSD-60 loftsprofiler. Han vil bære gipsplader. Den er fastgjort til loftet med et interval på 600 mm. I dette tilfælde placeres de første og sidste profiler i en afstand af 300 mm fra væggene parallelt med dem. Fremstil CSD-60 med en længde på 3 m. Påfør tegningerne af loftsprofiler på tegningen.

Det er vigtigt at huske! Hvis profilens længde er mindre end længden af ​​rummet, så kan den øges. For at gøre dette skal du beregne det manglende beløb, mens afrundingen er resultatet også nødvendigt på en stor måde.

For at deltage i CSD'en skal du bruge specielle stik. Deres antal er lig med antallet af led (bestemm dem i henhold til tegningen).

Rammens loftsprofil for et gipsplade på flere niveauer er fastgjort til gulvpladerne på direkte bøjler. Suspensionens ben har perforeringer, hvilket letter vedhæftningen af ​​loftprofilen til dem. Suspensioner er placeret langs aksen af ​​bærerprofilen på CD'en med et interval på 1 m. De første og sidste suspensioner er monteret i en afstand på 300 mm fra væggen. Positionerne for U-suspensionerne indikerer i figuren.

På loftet gælder loftgipsplader (GCR). Den har en grå farve og følgende dimensioner: Bredde - 1,2 m, længde - 2 m, tykkelse - 9,5 mm. Opdel loftet med et arks område og få den ønskede mængde GCR.

På tegningen angiver konturen af ​​loftets andet niveau. For eksempel sætter højttalercirklen i midten af ​​loftet. Til dette design skal du anvende profil UD-27.

Dens mængde er lig med omkredsen og bølgelængden. Formlen for omkredsen er: L = 2πR hvor n = 3,14, R er cirklens radius. Området af gipsvæg til andet niveau er lig med arealet af figurerne (cirkelområdet S = NR ^ 2).

Det er vigtigt at huske! Cirkler til to niveauer lofter af gipsplader i enderne er også beklædt, så tag det i betragtning ved beregning.

Installation af et gipsloft

Installation af et loft på flere niveauer af gipsplader kræver deltagelse af en assistent. Vi starter med første niveau markup. På væggene ved hjælp af et laser- eller vandniveau skal du markere det første trins vandrette plan. Dens højde kan være så lav som 25 mm (CSD-profilens højde). Mærkerne er forbundet med en maleri tråd.

Påfør loftsprofilens akser på loftet og angive de punkter, hvor suspensionerne er placeret. Fastgør dem med dowels P-suspensioner og sænk deres ben nedad i en vinkel på 90 grader.

Til fastgørelse af suspensioner under gulvbelægning i flere niveauer er det nødvendigt at bruge dykker med flared hoved (svampe). Der er hulrum i gulvpladerne, og en enkel dowel kan falde ind i dem.

Langs væggenes omkreds langs den markerede linje (UD-27's nederkant) med dowel-negle samler vi vejledningsprofilen. Vi gør dette i trin på 35-45 cm. Loftprofiler er monteret på suspensionerne ved hjælp af 12 mm galvaniserede skruer til metal. Det er praktisk at gøre dette med en magnetisk skruetrækker.

For nemheds skyld, mellem de modsatte profiler, spænder UD ledningen langs den for nemt at orientere loftsprofilerne. Kanten af ​​CSD-profilen glides ind i sporet af DD'en og fastgøres med en selvdrejende skrue.

Elektriske lysledninger skal lægges i en korrugeret hylster og fastgøres til det eksisterende loft indtil det første niveau plettering af gipspladen.

På rammen af ​​første niveau gør installationen af ​​gipsplader. Ark sat i et løb. For det første samler de hele lagner og syer op med vinduer med skårne stykker. Glem ikke at skære hullet til ledningen og monteringshaken under lysekronen.

Drej i midten af ​​loftet i gipsskrue 25 mm (halv). Bind en ledning til hætten med længden af ​​den krævede radius af cirklen. Ved enden af ​​ledningen fastgør du en blyant (en kompas af et kompas) og tegner en cirkel på gipsplade på første niveau.

UD-profilen skæres af en kværn i segmenter af en længde på 10 cm. Dette gør det muligt at bøje det i form af en cirkel. På linjen foretager vi installationen af ​​den indskårne UD til det første niveau gipsplader (2 skruer pr. Segment). Glem ikke at skære et hul til ledningen og kronen af ​​lysekronen.

Cirkelens skelet er syet med gipsvæg, og de overskydende stykker skæres af med en skarp kniv. Til plettering den anden ende af arket lag skæres GCR ønskede bånd bredde og hakket fra den ene side kniv i intervaller på 10 cm. Er Strimlen presset imod hjulprofilen snittede LE side og fastgjort med skruer. Lav et hul i arket på andet niveau for montering og tilslutning af lysekronen.

Installationen af ​​et loftsplade på flere niveauer er komplet. Du kan fortsætte til sin yderligere dekoration - kitt og maleri.

Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

To niveauer lofter lavet af gipsplader med egne hænder - instruktioner for enheden og installationen

Smukt, stilfuldt, originalt... mange flere epithets kan hentes og beundrer det smukke to-niveau loft fra gipsplader. At dette er det usædvanlige design af disse lofter. Det faktum, at hvert loft ser anderledes ut.

Og jo mere fantasi du viser, når du udvikler skitser på loftet, jo lysere vil det karakterisere dig og dekorere hallen, soveværelset, stuen eller køkkenet.

Sådan laves et loft på to niveauer af gipsplader

Ved første øjekast ser det ud til, at kun en tandem designer plus professionelle bygherrer kan skabe sådan skønhed. Men nej, for opførelsen af ​​lofter fra GK er der ingen grund til at færdiggøre en kunstskole, for at få en videregående uddannelse i specialbyggeriet. Ikke påkrævet og et sæt specialværktøjer. Det er nok at få en ide om, hvilken slags loft du vil lave og modtage. Og også for at vise noget kreativitet. Resten er et spørgsmål om teknik.

På trods af at alle lofter er visuelt forskellige, er forskellen givet af den endelige dekoration og et vellykket design. Nogen bekymrer sig mere om vejrværdien af ​​loftet, mens andre er mere optaget af designet, selv om disse processer kan være relaterede og supplere hinanden.

Teknologien til et to-niveau gipsloft loft er identisk for hver type (single-level, multi-level). Og for at gøre det nemmere for en nybegynder, vil denne artikel give trinvise instruktioner om, hvordan man installerer 2-niveau gipslofter. Men først en lille teori.

Hvordan man laver et to-niveau gipsplankloft - plan

Først og fremmest bør du overveje et par vigtige punkter:

 • højden af ​​rummet. To niveau loftsdesign vil reducere højden af ​​rummet. For beboere af moderne lejligheder i et panelhus er der endnu betydelige tab, selv 5-10 cm.
 • distribution af accenter. Ved hjælp af armaturer monteret i gipsloftets ramme, kan du zone rummet eller skifte fokus til enhver del af rummet.
 • rum fugtighed. Et sådant loft anbefales ikke at udstyre badeværelset, fordi pladen kan deformeres. Selv om der er fugtbestandig gipsvæg (GKLV), f.eks. Knauf, med korrekt installation og tilrettelæggelse af høj kvalitet ventilation, kan den tjene.
 • Tilstedeværelsen af ​​assistenter. Uafhængigt er en person til at udføre dette arbejde ikke i kraft.
 • design kompleksitet. Jo mere komplekse designet er, desto sværere er det at beregne mængden af ​​materialer og montere dem, og derfor vil arbejdet vare længere.

Gipsplader loftsprojekter

(single-level, to-niveau og multi-level)

Gipsplader loftsprojekter

Værktøj til montering af gipsvæg og profil

 • saks til metal;
 • slag eller bore;
 • maling kniv;
 • square;
 • målebånd;
 • styrtdykke;
 • bygning niveau;
 • gipsplader planer;
 • gitter til gipsvæg
 • spatel smal og bred
 • handsker og briller.

Gipsplader loftsmaterialer

Dette valg er nødvendigt, så du kan beregne og vide præcis hvad du skal købe, hvad et element ligner, og hvilket formål det bruges til. Vi håber at takket være en så detaljeret beskrivelse, vil du ikke købe for meget og spare penge og nerver.

Som regel anvendes loftgipsplader. Dens tykkelse er 9,5 mm.

For det andet lag, der ikke er beregnet til lamper og sidevægge, kan du bruge buet gipsvæg. Dens tykkelse er 6 mm.

UD Profil UD Profil

CD profil CD profil

Designet til splejsning af to cd-profiler.

Direkte loftsophæng eller ES-beslag. Direkte loftsophæng eller ES-beslag.

På den er profilen fastgjort til loftet.

Fjederophæng Fjederophæng.

Den bruges, hvis længden af ​​den direkte suspension ikke er tilstrækkelig til installation. Det vil sige, det andet loftniveau sænkes for lavt.

To-niveau stik To-niveau stik 2

For at forbinde cd-profiler på forskellige niveauer.

Gipsvægskrabbe

Krabbe til gipsvæg fast krabbe til gipsvæg.

Designet til at forbinde cd-profiler på samme niveau.

Sådan udskiftes en krabbe til gips. Tip.
Krabbe kan udskiftes. Hvordan man gør dette kan ses på billedet.

Hjørne profil stik hjørne profil stik.

Dens formål er at forbinde en cd-profil vinkelret og på samme niveau.

Dowel skrue til fastgørelse profiler Dowel skrue til fastgørelse profiler.

Ankerkile til fastgørelsesprofiler Ankerkile til fastgørelsesprofiler.

Valget afhænger af det materiale, hvorfra vægge og loft er lavet.

Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap Den selvlukkende skrue til fastgørelse af plader af gipspap.

Skrue "loppe" skruer til metal 3,5 med 9,5 mm. - "loppe".

Serpyanka Ribbon Serpyanka (selvklæbende)

Til limning af sømme eller flizelin til limning af loftet helt.

Påfyldning af tætning af sømme og samlinger Fyldning af tætning af sømme og led.

Indbyggede lys Indbyggede lys
(loft, spot, halogen eller LED led).

Rådet. Ledninger under lysene starter op, før arbejdet begynder på foring af gipsvæg.

Planer og skitser af to niveauer gipsplader lofter

At vide, hvad du vil se på loftet, vil betydeligt forenkle din materielle beregning og arbejde.

Inden du laver tegningstegninger, skal du gøre dig bekendt med, hvilke typer af gipsplader i to niveauer der findes.

Belyset gipsplankloft - installationsmetoder

Den første metode er at bygge et andet niveau uden at montere den første. Bruges, hvis du har en ideel loftsoverflade. Og lampen skal placeres i rammen.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den første metode

Tilgangen er den samme. Men lamperne er monteret på rammens side.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den anden metode

Installation af to rammer. Lamperne er monteret i den anden af ​​dem.

Ordningen for loftet på to niveauer lavet af gipsplader - den tredje metode

Installationsmetoden er den samme. Men lamperne er placeret på omkredsen af ​​anden tier.

Ordningen med et to-niveau loft lavet af gipsplader - den fjerde metode

En lignende tilgang. Men for sidelamperne, i stedet for rammen, er arrangementet af polypropylenprofilen tilvejebragt, som limes til rammen af ​​andet niveau ved hjælp af kittet.

Ordningen med et loft på to planer lavet af gipsplader - den femte metode

Ved hjælp af en af ​​de fremlagte grundtyper af installation, kan du nemt lave sådanne skitser af et loft på to niveauer, der vil appellere til alle familiemedlemmer.

Sådan laves et loftsplade på to niveauer - installationsanvisninger

Det skal bemærkes, at blandt fagfolk er der uenighed i hvilken rækkefølge at implementere enhedens niveauer. Der kan skelnes mellem to måder.

 • I det første tilfælde begynder arbejdet med installationen af ​​rammen på første niveau. Og så suspenderes skeletet af det andet lag til det. Gælder, hvis området i det andet lag er ubetydeligt, fordi hele vægten af ​​den anden ramme faktisk falder på arkene af den første.
 • I det andet tilfælde samles skeletet af det andet lag først og allerede mellem dets elementer gør skelet af den første. Mere komplekst design.

Vi vil tale mere detaljeret om den første installation af et to-niveau loft. Dette giver dig grundlæggende installationsoplysninger. Den anden mulighed, mere kompleks, vil blive beskrevet nedenfor og illustreret på billedet.

Vi laver et loft på to niveauer af gipsvæggen konsekvent og i overensstemmelse med vejledningen, så arbejdet udføres kvalitativt.

Teknologien til fremstilling af 2-niveau gipslofter giver mulighed for at udføre arbejde i følgende rækkefølge:

 1. Forberedelse af loftet for gipsvæg (forberedelse af arbejdspladsen).
 2. Vi udfører mærkning af loftet under rammen for gipsvæg.
 3. Montering af ramme til gipsvæg - første niveau.
 4. Installation af rammen til gipsvæg - andet niveau.
 5. Afslutning af et to-niveau gipsplankloft.

1. Forberedelse af loftet for gips

Forberedelse af arbejdsområdet Afslutning af loftet er ikke som at skrue en pære - her kan du ikke undvære møbler.

Frigør rummet og tilgange til det, så det bliver lettere at installere. Det er vigtigt at forberede overfladen selv. Enig, det er bedre at gøre noget i et frit rum end konstant at bøje rundt, skære, vaske nogle rester. Alle løsgips skal fjernes. Nogle håndværkere forlader det, men alt, der ikke holder godt før eller senere, forsvinder.

2. Layout af loftet under gipsvæggen

Til dette skal du tage følgende trin:

Måling af hjørnernes højde - mål højden på hjørnerne i rummet

- bestem vinklen med den mindste højde.

Det vil tjene som udgangspunkt for mærkning. Når alt kommer til alt, har vi brug for designet til at være lige med hensyn til det horisontale;

Ceiling markup - lav markering.

På vægge til profiler betegner en flad linje. Vi sætter prikker på loftet for direkte suspension. Den ekstra markering er ubrugelig, det vil kun forvirre. Til disse formål er det praktisk at bruge et laserniveau eller vandniveau.

Hjemmelavet vandniveau Tip. Vandstanden af ​​den ønskede længde kan fremstilles uafhængigt ved anvendelse af en nylonslange (for eksempel fra en medicinsk dropper) med diametre på 10-15 mm. og fylde det med vand.

Det kan ske, at i dit værelse er ikke kun vinklerne forskellige, men også længden af ​​de modsatte sider. Prøv i så fald først at vandrette horisontalt. Og derefter tegne et klart billede på loftet og glatte designet rundt om kanterne. Så du kan visuelt centrere loftet.

3. Montering af ramme til gipsvæg - installation af første niveau

3.1. Installation begynder med installationen af ​​UD profiler.

De er guider og er monteret på væggen, langs hele strukturen. Monterings trin - 600 mm. Og også på loftet.

Metoden til at forbinde profilen på væggen Metoden til at forbinde profilen på væggen og i hjørnet er vist i billedet (henholdsvis til højre og venstre).

Vejen til at forbinde profilen i hjørnet

Hvis det er meningen at danne afrundede elementer, skal du tegne et billede på væggen, og fastgør UD-profilen langs den. Men først på profilen skal du lave hak.

Fastgørelse af en UD-profil på en mærkning Og at fastgøre på linjen trukket på loftet.

Suspension markup

3.2. Vi sætter en direkte suspension på de punkter, der er markeret i loftet.

Trin under suspensionen Samtidig overholder vi fastgørelsestrinnet - 600 mm.

Hvis overfladen af ​​loftet er perfekt til dig, så kan du springe over dette trin. Og start straks med installationen af ​​andet niveau.

Montering af CD-profilen på suspensionen

3.3. På den direkte suspension er monteret CD-profil.

Fast CD-profil på suspensionen

Den resulterende ramme vil have formularen præsenteret i diagrammet og billedet.

Fast CD-profil på loftet

Krabber på cd-profilen Stivheden af ​​rammen giver brugen af ​​krabber.

Vi syr rammen med plader af gipsvæg

3.4. Vi syr rammen med plader af gipsvæg.

Chamfer på gipsplader Ark.

Hvor arket blev skåret, er det nødvendigt at tilvejebringe en affasning. For at gøre dette skal du klippe med en knivdel af materialet fra et ark af gipsvæg.

Hvorfor skubbe på plader af gipsvæg Dette er nødvendigt for bedre at lægge kitt på sømmen. Og sømmen sælges ikke med tiden.

4. Montering af ramme til gipsvæg - installation af andet niveau

Dernæst fortsæt til overvejelse af den fasede installation af loftets andet niveau.

4.1. Rammens layout til gipsvæg.

Linjer under UD-profilen På denne måde tegner vi linjer under UD-profilen, og i loftet tegner vi en fremtidig tegning.

Tilstedeværelsen af ​​ordningen på loftet vil ikke blot forenkle installationsprocessen, men også hjælpe dig med at forstå, hvordan din struktur vil se ud efter færdiggørelsen af ​​arbejdet. Og derfor får du mulighed for at foretage de nødvendige tilpasninger.

4.2. Gipspladeramme

Gipspladeramme

Vi monterer loftrammen på en metalprofil (UD-profil), fastgør den på væggen og i loftet.

Vi ved allerede, hvordan man laver rammen af ​​den ønskede form (rundt profilen).

Materiale forberedt til webstedet www.moydomik.net

4.3. Vi sænker rammen til den ønskede længde.

Til dette har du brug for:

 • Afbryd cd-profilen for den længde, som du vil sænke rammen til;
 • På den ene side af disse stykker skærer du "tungerne". For at gøre dette skal du afskære profilens sider. Så det bliver lettere at montere dem.
 • Sæt de udskårne stykker ind i styret UD-profilen, som allerede er fastgjort til loftet. Har brug for at indsætte en flad side.
 • Fix stykkerne ved hjælp af en "loppe". Trinet mellem lige linjesegmenter er 500-600 mm. Et større trin vil gøre strukturen utilstrækkelig pålidelig, en mindre vil gøre den tyngre. Trinet mellem krumme segmenter er 200-300 mm. Dette skyldes, at det krøllede ark skal fastgøres oftere.
 • "Sæt" en UD-profil på de hængende stykker og reparer dem med en "loppe".

Sidevæg af rammen Som følge heraf skal du få rammens sidevæg, som denne.

 • Afskær CD-profilen med længden svarende til afstanden fra rammens sidevæg til UD-profilen på væggen;
 • sikre dem med "lopper" på begge sider.

Klar ramme Du har en færdig metalramme. Derefter skal den være klæbet med gips og fortsætte til efterbehandling.

4.4. Manufacturing arch af gipsvæg.

At lave en bueskive fra gipsvæggen Foto og billede viser, hvordan man bøjer gipsvæggen til buen og hvordan cd-profilen og gipspladen skal udarbejdes.

Gør buen af ​​gipsvæg Deres anordning er meget enkel, det er vigtigt at lave skår på arket, og ikke skære igennem det forreste lag af pap.

4.5. Facing gipsplader runde overflader

Hvis det er muligt at skære den ønskede størrelse fra et helt ark, er spørgsmålet let løst. Hvis ikke, skar segmenterne ud og monter dem i stykker.

Det skal bemærkes, at rammen i dette tilfælde skal være stivere. Fordi er hver skrue skruet ind i profilen.

Resultatet af gipspladeforing af runde overflader. Resultatet af din indsats skal se ud som det der vises på billedet.

5. Afslutning af gipspladens loft

Sealsømmer bånd serpyanku Sømme sy ribbon serpyankoy.

Sæt leddene med kitt. ​​Anvend en lille kitt på båndet med en lille trowel.

Tæt sømme og huller med kitt. ​​Også kitt på selvlukkende skruer.

Dette er nødvendigt, så rust ikke manifesterer sig over tid gennem maling eller tapet.

Generelt kittet Godt at vide.
Hvis du planlægger at male et loft på to niveauer på gipsvæg, er det bedre at zashpatlevat hele overfladen. Ellers vil der under malingen vise grimme sømme.

Forarbejdning og slibning Sømens sted (eller hele overfladen) gnides med et gitter eller kværn.

Kantbehandling og slibning Tip.
Gnid forsigtigt overfladen i hjørnerne. For at forhindre forekomst af laterale riller fra riven.

Den anden metode til montering af et to-niveau gipsbelagt loft

Som konklusioner, som vi lovede, leverer vi en fotoinstruktion om den anden version af loftmonteringen, når skeletet i anden tier er samlet først og allerede mellem dets elementer monterer førstes skelet.

Montering af et todelt gipspladeloft. Installation af et gipspladerloft loft af gipsplade Fastgørelse af gipsplader Installation af gipsplader Beklædning af rammen af ​​gipspladens profil Loftet, fastgjort med gipsplad P gipsvæg trim klar til færdiggørelse

Design af to niveauer gipsplader lofter - foto

Idéer og inspirationer til enhver farve og smag.

Hvordan man laver et todelt gipsloft med egne hænder To niveauer af gipsplader i loftet - originalt design Gør et todelt gipsloft Eksempel på et todelt gipsloft Design af et todelt gipsloft

To niveauer gipsplader lofter - video lektion

konklusion

I denne artikel så vi på, hvordan man laver et todelt loft fra gipsvæggen med egne hænder. Vi håber, at de oplysninger, der gives her, samt billederne der ledsager det, giver dig mulighed for ikke kun at udføre installationsprocessen korrekt og effektivt, men også for at nyde dette virkelig kreative arbejde.

Multi-niveau gipsplader lofter med belysning i interiøret

Du kan skabe et unikt og hyggeligt design af ethvert værelse i lejligheden ved hjælp af loftet. Det er trods alt denne detaljer, der fanger øjet først, når de kommer ind i lokalet. Et af de oprindelige ideer i indretningen er gulvbelægning med flere niveauer med belysning.

Særlige egenskaber

På grund af sin lette og nemme forarbejdning giver gipsplader dig mulighed for at oprette komplekse tredimensionale strukturer, som efter montering kun kan behandles med et kit og males i en hvilken som helst farve. Resultatet er en imponerende indvendig detalje med en glat overflade, ikke ringere i skønhed til dyre byggematerialer.

Gipsplankloftet på flere niveauer er normalt fastgjort til metalpladeprofiler, som er nemme at skære, giver dem en buet form og fastgøres til betonggulve med skruer med dykker.

For små værelser op til 16 kvadratmeter. m er nok til at lave 2 niveauer, og i rummelige stuer og haller bruger 2-3 niveauer eller mere.

Det er meget rimeligt at lave et belysningsniveau på flere niveauer i rummet eller gangen, der giver elegance og komfort til interiøret. På grund af det faktum, at plader af gipsvæg let kan skæres, kan du direkte indlejre små lamper med lyst eller svagt lys ind i dem. De vil være et godt supplement til hovedlysekronen eller naturligt lys fra vinduet.

Oplyste gipsplader lofter har en række bemærkelsesværdige fordele:

 • Ved hjælp af dem kan du opdele rummet i zoner, som hver især udfører en bestemt funktion.
 • Indbyggede lys er yderligere belysning, med lysekronen slukket, de kan skabe en hyggelig skumring.
 • Gipsvæg justerer alle overflader af loftet godt.
 • I nichen under arkene GK kan du skjule ledninger og andre kommunikationer.
 • Ved hjælp af volumetriske former og forskellige typer belysning kan du indse enhver designidee.

Til installation af den indbyggede belysning i lofter i flere niveauer er det værd at tage økonomiske energibesparende pærer, der ved højt lysniveauer forbruger lidt elektricitet og næsten ikke opvarmer.

design

Den mest almindelige løsning, som belyser gulvbelægning i flere niveauer med belysning i soveværelset eller hallen, er en ramme 15-20 cm bred rundt om rummet i kombination med den centrale del forhøjet med 5-10 cm. Ofte for dette design vælg hvid farve, men du kan eksperimentere med andre nuancer. Rammen er ret let at lave: Den øverste del er lagt med plader i hele loftet, og bunden af ​​den nederste del er fastgjort til den og væggene.

Arbejdet her forenkles ved, at alle vinkler er lige, og det er ikke nødvendigt at bøje metalprofilerne.

En sådan konstruktion af to niveauer kan let monteres om dagen. På trods af systemets enkelhed ser det resulterende loft ud spektakulært, især hvis du tilføjer originalbelysning til den. Indbyggede spotlights kan placeres jævnt i bundrammen omkring rummets omkreds eller gøre skjult belysning i nicher. Til sidstnævnte metode er det nødvendigt at ændre designet noget - rammeboksens indre sidevægge er ikke helt lukkede, men efterlad et hul, hvorigennem lyset fra lamperne gemt i nichen kommer.

Skjult rumbelysning har sine egne egenskaber. Da lampene selv ikke er synlige, rammer det lyse lys fra dem ikke øjnene, og det samlede billede nedenfor kan imponere gæsterne. Forskellige design af nicheloftprofilen, som vil være placeret lamper, påvirker lysniveauet. Afhængig af højden af ​​den åbne åbning og placeringen af ​​lamperne ændres lysstrimlens bredde også. Den kan være moderat (150-300 mm), lys (100-200 mm), meget lys (50 - 100 mm) eller diffus (300 - 500 mm).

En god løsning ville ikke kun være at samle den hængende loftramme med skjult belysning, men også for at gøre det manuelt justerbart. For at gøre dette er det nok at medtage i det interne ledninger et lille kredsløb, der ændrer modstanden. Derefter vil det være muligt at ændre belysningen i dit værelse med en simpel vægmonteret fjernbetjening - fra lyst dagslys til intimt skumring.

Loftet i rummet kan opdeles i 2 - 3 tier, der hver især vil betegne sit funktionelle område i rummet. Overgange mellem dem kan gøres lige, men grænser i form af bølger eller andre komplekse kurver ser mere imponerende ud. Gipsplader er meget smidbare i skæring, det er nemt at oprette en buet linje. Det er sværere at give den ønskede form til de profiler, som GCR'er er knyttet til, men denne opgave er også løsbar. For det første skæres de U-formede styrninger langs sidekanterne i en afstand på 3-5 cm og bøjes derefter ind i den ønskede kurve linje.

På hvert loftniveau kan du installere dine egne tiered lights. Hvis du vil oprette et mere belyst område, vælges lamperne kraftigere, eller de placeres oftere. I mørke områder vil 2 til 3 punkter belyses.

Taket på tre niveauer kan være helt oplyst ved hjælp af 10 til 15 LED-lamper med en E27-type base med en effekt på op til 12 W, og selv du kan ikke bruge en stor centrallysekrone.

design

Et ophængt loft på 2 - 3 niveauer med belysning kan dekoreres med forskellige designs. En minimalistisk loftramme med et enkelt trin kan se godt ud selv i et lille rum. Niveauet ved siden af ​​vinduet skal hæves til 5 - 10 cm, og niveauet tættere på indgangen er bedre at give 3 - 4 indbyggede lys. Hvis overgangen er lige, går lamperne i en række, og hvis trinet ender med en buet linje, skal lamperne gå langs en kurve.

Steg-for-trin beskrivelse af, hvordan du laver et multi-level gipspladloft med dine egne hænder

Det er muligt at lave flere niveauer af gipslofter med egne hænder, forudsat at 3 punkter udføres korrekt: udformning af en gennemtænkt tegning under hensyntagen til alle detaljer - vægt, form, belysningselementer og strukturfiksering, valg af høj kvalitet, passende til rummets funktioner og arbejder udført, materialer og robust design. og robust ramme.

Forberedelse til installation

Før loftet bestemmes med den funktionelle værdi:

 • Designet er installeret som en dekorativ dekoration af rummet;
 • Anvendes til zoneinddeling
 • Det udfører funktionerne i en kasse, der skjuler kommunikationsrør og ledninger.

Derefter måles rummet, og ifølge de opnåede parametre er der tegnet en tegning, der tager hensyn til alle nuancer af layoutet - kolonner, skillevægge, ventilationsrør, ledninger osv. Det er lettere at udføre tegningen ikke med egne hænder med blyant og lineal, men ved hjælp af computerprogrammer Det er mere hensigtsmæssigt at beregne højden og længden af ​​retlinede suspenderede figurer for at betegne radier og centre af buerne af krøllede former. Det punkt, hvor online design starter, er nederste venstre hjørne af rummet.

Populære figurer for enheden af ​​strukturer på flere niveauer - forskellige trinvise kaskader, buer, volumetriske cirkler, baldakiner med udsmykkede / lige og symmetriske ansigter. Ud over projektet, lavet for hånd, som grundlag for brug af færdige design af lokaler, hvoraf billeder findes i forskellige kataloger. Sæt derefter markeringen ud fra dataene på den lavede tegning på væggene og loftet på rummet.

Tegningsplan for loftet med flere niveauer

Enhedsramme

Den mest almindelige konstruktion til selvmontering er en 2-niveau ramme, som er installeret i store og ikke meget store værelser med en lofthøjde på 2,5 m. Hovedtræk ved dette design er, at 2. niveau ikke er placeret over hele loftfladen, og i en vis del: i form af en kasse på 20x20 cm omkring omkredsen af ​​rummet eller hjørneindsatsen på modsatte sider af rummet, følgelig er den visuelle skade i højden ikke følt. Ofte er der lofter med 3 eller flere niveauer, men højden af ​​lokalerne til deres installation er mindst 3,5 meter.

Bundrammenhed:

 • En vandret linje trækkes fra hjørnet med den mindste højde på mindst 5 cm fra loftet langs hele rummets omkreds;
 • En Dowel UD-profil er installeret langs denne linje ved hjælp af dowels;
 • Takets bredde, vinkelret på føringsprofilerne, tegner linjer med et trin på 50 cm. Ifølge dem er der monteret monterede cd-profiler, de er indsat i UD-bjælken, så deres størrelse er 1 cm mindre end længden af ​​linjen;
 • Rackprofilen er fastgjort til loftet ved hjælp af en suspension og en "bug" type skrue, antallet af suspensioner beregnes ud fra formlen 1 stk. for hver 50 cm reolmonteret strimmel fastgøres suspensionen til loftet med en ankerbolt;
 • Vinkelret på stativerne med et trin på 40 cm fastgøres stivningsribber, der er forbundet med profilen ved hjælp af en "krabbe", der fastgøres til loftet ved hjælp af en suspension;
 • For at afslutte arbejdet med et grundlæggende niveau er den resulterende ramme beklædt med plader af gipsvæg.
Verifikation af rammens korrekte placering i forhold til vandret ved hjælp af konstruktionens niveau

Byg et andet niveau loft

Når bundniveauet er sikkert fastgjort på loftet, begynder de at skabe 2. niveau. Til dette:

 • På bundloftet tegner grænserne for den fremtidige figur på 2. niveau;
 • Fra 2 sider på ledeprofilen laves små symmetriske fordybninger i en afstand på 3-4 cm ved hjælp af metalskærer;
 • Fastgør UD profilen til loftet langs den trækede linje;
 • Fra denne vejledning til siden af ​​gulvet i en afstand af 20 cm fra hinanden for at placere suspensionerne skåret fra cd-profilerne, er suspensions længde lig med højden af ​​loftet på 2. niveau;
 • Suspensions forbinder UD-profilen, dens form efter installation ligner den figur, hvorfra suspensionerne tidligere var faldet ned;
 • På samme niveau som den nederste kant af hængeren skal du installere en anden føringsprofil på væggen;
 • Forbind det med suspensioner ved hjælp af stativprofiler, trin - 40 cm;
 • For styrke mellem rackprofilerne skal du installere stivere.

Parallelt med slagtekroppen er ledningerne udført til fremtidig belysning: de bestemmer placeringen af ​​punkter i loftet, trækker et kabel til dem med en lille overlap, tilslut kablerne til fordelingsblokke og skærme. Når rammen er klar, er ledningerne skjult i en korrugeret hylse og fastgjort til loftet med plastikklip.

Klar ramme til andet niveau

Arbejde med gipsvæg

At dække rammen med egne hænder er hurtig. For at gøre dette skal du tage skruerne og skrue i gipspladen med materialets overflade. Pladen er midt i rackprofilen, det næste ark er på den anden halvdel af planken. Arbejdet begynder i hjørnet af rummet. Antallet af selvlukkende skruer pr. 1 plade - 20-30 stk. Til loftet anvendes et materiale med en tykkelse på 6-9,5 mm af den sædvanlige eller fugtbestandige type.

Skæring HL på loftets andet niveau udføres efter montering på rammen, så det passer præcis til kantens form. For LED-belysning på andet niveau forlader et ark med gipsvæg på 5-10 cm længere end rammen, er det nødvendigt for dannelsen af ​​sagen, som vil rumme båndet.

Behandling af GKL efter installation:

 • For at fjerne et ark papirvarer fra et ark med en 45 graders vinkel på en kant, er tykkelsen af ​​den fjernede strimmel ikke mere end 0,5 cm;
 • Rengør pladerne fra støv og snavs med en kost eller støvsuger i tilstanden lav effekt;
 • På hjørnet af hjørnerne sættes monteringsvinklen mellem pladerne af gipsplader.
 • At belægge hypospladens overflade med en primer, der beskytter materialet mod forme og svampdannelser (brug en rulle til økonomisk forbrug af sammensætningen);
 • Når primeren tørrer, anbringes pladerne i flere lag med en lille trowel, hvorigennem forstærkningsbåndet skal lægges;
 • De selvlukkende skruer dækker også med kitt;
 • Efter tørring sætter kittet igen et lag af primer;
 • Efter et par timer skal du sænke overfladen af ​​arket med et stykke sandpapir, så leddene mellem kittet og stålpladen er lige og i samme plan.
Loftet, beklædt HL og klar til at forbinde baggrundslyset

Når alle niveauer i loftet er beklædt og dækket af ru finish, skæres huller til belysning på overfladen af ​​pladen med en kniv eller gipskniv (pladser til dem er markeret på forhånd, vedhæftning af pladen til loftet under ledninger). Hullernes diameter svarer til lampens størrelse. Sæt derefter det færdige lag af gips, gå til farvningen eller klæbende tapet, tilslut lys.

Selv med arrangementet af loftet på gipsplader gør indsatser fra polyvinylchlorid stof. Robust metalrammekonstruktion og loft GCL-skillevægge - et pålideligt grundlag for lærredet. De giver en flad overflade for nem installation og deformeres ikke under spænding. Du kan lære at lave en loftsramme med flere niveauer med dine egne hænder og dekorere det med et stretch lærred i videoen nedenfor.

Mindre men vigtige detaljer.

Fremhævning er vigtig for at understrege loftsniveauerne, som ud over at fremhæve grænserne for hvert hængselelement synligt bringer det tættere på loftet, skaber effekten af ​​skyhøje, hvilket signifikant øger rummet i rummet.

Et væld af baggrundslys variationer

Til dette formål er loftet på flere niveauer dekoreret med spotbelysning, LED-strimler, vedhængslamper. Ved at designe belysningsforbindelsen med egne hænder opnår de en effekt, hvor lysstrømmen er spredt gennem rummet, rettet mod en bestemt zone eller belyser en separat genstand.

Det vigtigste er at tænke over alle nuancer på forhånd, så senere ville det ikke være vanskeligt at forbinde baggrundslyset til strømforsyningsnetværket. Kabelføringen udføres forsigtigt, idet sikkerhedsforanstaltningerne overholdes for at eliminere risikoen for elektrisk stød.

Stegloft på flere niveauer giver rummet et usædvanligt udseende, og de indbyggede lys gør det lyst at spille med skyggen. Store lokaler nyder godt af deres installation.

Hvordan laver man gipsplader med flere niveauer med egne hænder?

Fra forfatteren: Vil du tilføje en funktion til interiøret? Skal du smukt arrangere flyet? Lav en fremhævning i designet, der hjælper split-level gipslofter. Dette design er ideelt til et værelse, der har uregelmæssigheder i loftet, eller hvor det er nødvendigt at skjule VVS og lyskontakter. Gipsvæg ark giver dig mulighed for at skabe buede former og en række bøjninger.

I denne artikel vil vi i detaljer forklare, hvordan man med egen hånd kan lave den mest almindelige konstruktion - et to-niveau gipsplankloft. Og også med os kan du se billeder og videoer af denne type arbejde.

Multi-niveau lofter er ret almindelige i køkkenet. Sådanne designs kan tilføje belysning på det ønskede sted og skjule unødvendige vandhaner og hætter. For at installere et sådant loft med egne hænder kræves der ingen særlig viden - det er nok at beherske installationen af ​​et loft på et niveau. Men jeg vil advare dig: Du skal være opmærksom på, at et sådant arbejde skal udføres af specialister, og denne artikel er af anbefalende karakter.

Forberedelse til arbejde med gipsplader

Hovedlisten over værktøjer og materialer:

 • saks til metal;
 • bulgarsk;
 • lige rake;
 • konstruktion kniv;
 • Punch;
 • plug;
 • rasp;
 • nålrulle;
 • niveau og fiskeri linje.

Så først udarbejder vi overfladen - vi foretager en inspektion. Der skal lægges særlig vægt på revner, hvis der er sådan - de skal sættes i gang. Og også, hvis der er steder med en læsion med en svamp, skal de godt behandles med et antiseptisk middel.

Tegne en tegning af loftets fremtid: planets første niveau er angivet med en solid linje, den anden - den stiplede linje. Vigtigt: Hvis du beslutter dig for at tilføje isolering til designet, skal du huske det, når du markerer. Nu ser vi hvad der sker.

ramme

Alt er klar, og du kan fortsætte med det vigtigste - vi laver et skelet. Det er nødvendigt at nærme denne fase af arbejdet så alvorligt og omhyggeligt som mulig, fordi hele strukturen vil blive understøttet på rammen, og det endelige resultat afhænger af installationsnøjagtigheden.

Rammen er vigtig for at give god styrke, for dette parallelt med den lige metalprofil skal du tilføje langsgående ribber. Det er ikke nødvendigt, at ribbenene er symmetriske - i bund og grund er de fastgjort på stedet for fremtidige led, hvilket sikrer en sikker fastgørelse.

Gipsvæg kan monteres både på metalprofilen og på træstrukturen. Vi anbefaler ikke at vælge et træ, da det er kortvarigt - det kan spises af barkbille eller svulme fra fugt. Hvis du alligevel besluttede at reparere strukturen på træstænger, så en dag før installationen, behandle dem godt med antiseptika.

Så måler vi det ønskede stykke af profilen, skæres af ved hjælp af saks til metal eller mølle. Træblokkene skæres med en hacksav.

Fastgør. På en træramme er det selvfølgelig lettere at producere fastgørelseselementer. Det er nok at kombinere gipsvæg med stænger med selvdrejende skruer. Hvis overfladen er beton, skal du bruge en perforator. Med hjælp hjælper vi huller i loftet og reparerer profilerne med selvdrejende skruer.

Tillad ikke tilslutning af metalprofiler i nærheden, det er nødvendigt at forlade et lille hul. Det vil spare dig for problemer i tilfælde af udvidelse af materialet.

Gipspladens loftspladetryk er kun kvalitativt, hvis flyet er korrekt lavet. Så tag din tid. Få hjælp fra venner eller familie. På hvert trin skal du kontrollere placeringen af ​​elementer. Efter installationen af ​​arkene er det alligevel umuligt at ordne noget eller gøre det meget vanskeligt.

Vi fører ledningerne

Loftet skal være forsynet med belysning, da du skal holde kablet. En forbindelseskasse skal installeres på forbindelsesstedet, alle ledninger passer til den. Når du vælger et sted til kassen, skal du være opmærksom på, at der skal være fri adgang til det. I tilfælde af fejl skal du komme til det uden problemer.

Så sæt boksen. Bestem lampens placering med 1 lyspære pr 1 m 2. Vi gør på de rigtige punkter kanaler for levering af ledninger. På det sted, der er beregnet til belysningselementet, skal du lade et lille kabel med en margen. Fastgør ledningen med klemmer.

Tilslut derefter alle lysene. Fordelingen af ​​lys passer dig? Hvis ja, afbryd forbindelsen og fortsæt med at arbejde. Husk, efter at du har installeret plader af gipsvæg for at gentage alt, vil det være problematisk.

Gipsvæg installation

Efter installation af rammen og træk kablerne er tiden kommet for det vigtigste - at montere den første del af hele strukturen. Vi vil beskrive princippet om førstegangsforbindelserne, og arbejdet med at installere det andet er næsten det samme.

Før du begynder, skal du tydeliggøre, når du opretter et loft på flere niveauer, kan du lave ekstra varme- og lydisolering. Materiale til lydisolering kan være glasuld. Lægning sker samtidig med installation af ark. Uanset hvilken isolering du vælger, skal du overveje vægten og tykkelsen af ​​materialet, da ikke alle ophængte strukturer vil modstå en stor vægt af isolering.

Lad os komme på arbejde. Normalt begynder du at fastsætte ark fra hjørnet af rummet, helst fra vinduet. Gipsvæg er fastgjort til rammen med selvskærende skruer, der skrues ind i mellemrummet med et trin på 15 cm og med en afstand fra kanten på 1 cm. Sørg for, at skruen er strengt vinkelret på planet - hvis det går galt, fjern det og udskift det med en ny. Den næste vedhæftning efter den forkerte kan foretages i en afstand på mindst 5 mm fra den forrige. Det er vigtigt, at kartonerne ikke i de steder, hvor de er fastgjort, er ubehagelige.

Skruer skal trænge ind i metalprofilen til en dybde på 10 mm, ind i en træstang ca. 20 mm. Hatten har brug for lidt "drukning" i gips, men du kan ikke rive kartonlaget. Efter installation af alle pladerne bliver pladen tynd, og hullerne bliver ikke synlige.

Klæder skal monteres på forskudt måde og kun på bæreprofilerne. Det er ikke nødvendigt at slutte sig til arkene tæt på hinanden, og tryk ikke på materialet på væggen. Forlad et hul på ca. 5 mm.

Andet niveau

Installation af andet og tredje niveau er næsten det samme som det første, men der er nogle nuancer. Fremstil arbejdet med at installere andet niveau så forsigtigt som muligt. Efter færdiggørelsen vil alle unøjagtigheder være synlige.

På loftet har vi allerede en prikket linje på andet niveau. Har brug for at lave en markering på væggen. Yderligere i henhold til ordningen: Vi skærer profilen eller træstængerne ind i den krævede størrelse, og i henhold til markeringen laver vi rammerne for andet niveau.

Nu laver vi en profil mount - mange bruger en radius, men du kan vælge enhver konfiguration. Det vigtige punkt: Udfør ikke radius på forhånd, så snart du er færdig med flyet på andet niveau, fortsæt til bøjning - nu kan du gøre det mere præcist.

Hvis du har besluttet at lave et 9 cm trin, når du installerer en profil, skal du klippe den i en længde på 8,5 cm - det vil sige mindre. Nu gennemfører vi armatur på den radiale vejledning. Lav en profilbøjning i henhold til den nederste vejledning, og skær langs radiusen.

Gå nu videre til gipspladens plating. Alt foregår på samme måde som beskrevet ovenfor, bortset fra radius. Det er nødvendigt at lave et arkbøjning.

Curvilinear figurer

For at skabe krøllede former, der anvendes:

 • tør metode - riller er lavet fra siden af ​​bøjningen for at bøje arket;
 • våd metode - befugtning med vand, en side rullet med en nålevalse. Så snart lærredet er gennemblødt, overføres det straks til formularen;
 • bøjning med maskeringsbånd - bøj strontium skal klæbe båndet. Forsigtigt bøjning af gipsvæggen strækkes maskeringsbåndet og forhindrer pladen i at springe.

Så det dobbelte loft er klar, det er stadig at afslutte kittet. Ifølge denne ordning kan du lave så mange niveauer som din sjæl kræver, hvis kun højden på rummet tillader det. Du kan se, hvordan arbejdet med at installere et gipspladeloft på flere niveauer gøres i videoen:

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner