Hvordan fjerner pletter på det glatte stretchloft?

Det præsentable udseende af loftet strækstof med en blank overflade tiltrækker mange mennesker. Dette indvendige element kræver minimal vedligeholdelse. Loftene er snehvidt, med et flerfarvet tryk, mønsteret, de er gode, fordi de ikke får gul patina, afviser støv godt, det kan være nødvendigt at vaske under langvarig drift. Vi vil overveje et sådant problem som ikke-æstetiske pletter på et blankt strækloft, de kan danne sig efter mislykket vask eller af andre grunde. Vi er nødt til at forstå årsagerne til dette problem og hvordan vi plejer loftet.

Vask stræk blankt loft uden pletter

Omsorg for et blankt loft med en svamp

Eksperter opfordrer til at bruge bløde svampe ved rengøring af lærredet. Hvis du gnider loftet med børster eller bruger aggressive svampe, kan der forekomme ridser, deformerede områder og huller. Den bedste mulighed er en blød svamp gennemblødt med ikke for koncentreret sæbevand. For at beskytte mod uønskede striber skal du vaske kluden rigeligt efter sæbet. Ved rengøring er det nødvendigt at udføre cirkulære, nemme bevægelser, der bevæger sig direkte til forbindelsessømmen. For at forhindre pletter i færdiggørelsen af ​​processen bliver det nødvendigt at behandle hele overfladen med en tør klud. Det bør være absorberende materiale - flannel, mikrofiber.

Sikkerhed ved rengøring af det blanke loft

Ved rengøring fjernes alle potentielt farlige tilbehør fra kvinder eller mænds hænder. Faktum er, at dekorationerne kan beskadige lærredet, ridser er dannet af en skødesløs gestus. Også denne foranstaltning vil hjælpe med at holde intakt de dyre tilbehør selv. At gnide en klud koster uden pres, til dette formål er en moppe ikke brugt. Du skal også opgive grundig polering af lærredet, da bevægelserne kan forårsage deformation af loftet.

hvidt blankt strækloft ser godt ud og varer lang tid, hvis du plejer det ordentligt

Den rigtige teknik til at vaske strækloftet

Det er ønskeligt at udføre så lidt som muligt mekanisk tryk. Til glans er rengøringsmidler, der har slibende tilsætningsstoffer, kontraindiceret, de efterlader ridser på den sårbare overflade. Pulvere er skadelige for loftet, det samme gælder for sodavand. Det bedste valg ville være en spray designet specielt til pleje af et blankt lærred, rengøring medfører få mekaniske effekter og et fremragende resultat. I mangel af specielle produkter er det muligt at anvende ethvert middel til briller. Takket være den flydende ammoniak, der er en del af sådanne væsker, letter arbejdet, og der er ingen sandsynlighed for at gå af pletter. Vi anbefaler at bruge vand eller sæbevand, opvarmet til ikke mere end 40 grader Celsius, da al forurening vil blive fjernet med et minimum af indsats, bogstaveligt talt en enkelt gestus.

Værktøj til behandling af blankt strækloft

Anvendes under rengøringsanordningen skal være fuldstændig ufarlig for den behandlede overflade. Det er værd at huske, at løsninger, der indeholder acetone, anses for at være absolut uegnede. For at beskytte PVC-folien mod skade skal du gøre dig fortrolig med produktets sammensætning. Som det fremgår af praksis, kan lærredet reagere negativt på visse kemikalier. For eksempel i værste fald blødgør materialet først, så bliver det beskadigede område omdannet til folder, og i nogle tilfælde kan der forekomme lokale farveændringer og andre problemer som følge af det forkerte valg af vaskemidler. For at afprøve det købte lægemiddel i forvejen skal det påføres et lille beløb til et umærkeligt område af loftet, vent ca. 10 minutter, og vurder derefter resultatet - hvis alt er i orden med lærredet, kan du trygt påføre væsken over et større område. Af den måde kan detaljerede forklaringer om effektiv vask af stræklofter findes på emballagen af ​​polermidler designet til dette formål. Alkoholbaserede vaskemidler er det bedste valg, de hjælper til hurtigt og ubesværet at rense det blanke loft fra pletter, fjerne sæbepletter.

farvet strækloft opretholder en ren glans, hvis du forsigtigt rengør den fra pletter

Rengøring glansende strækloft folkemusik retsmidler

Salatmaling til opretholdelse af et blankt loft

Så vi regnede ud, hvordan vi ikke forlod pletter på et blankt strækloft, nu vil vi fremhæve emnet at miste farve med et lærred. Først skal du prøve den sædvanlige tørring uden specialværktøj med papir eller suede klud. Når en sådan foranstaltning ikke virker, bruges et kraftigere våben - en opløsning af ammoniak med en koncentration på 10%. Væsken er pænt fordelt over loftets problemareal og tørres derefter tørre.

Vaskemiddel til rengøring af strækloftet

Bygnings- og efterbehandlingsaktiviteter skaber et nyt interiør, men samtidig kan de forårsage forurening af det blanke strækloft. For at fjerne en sådan gener kan det være tilstrækkeligt at opløse alt vaskemiddel i varmt vand. Tag opløsningen og vask forsigtigt det snavsede lærred. Alle partikler skal vaskes af og i afslutningen af ​​arbejdet tørres loftet tørt.

På trods af eksistensen af ​​købte og hjemmelavede løsninger, der er sikre på et blankt loft, til rengøring af hjemmet, er det stadig nødvendigt at fokusere på at tørre med en blød klud eller svamp uden kemikalier og kun bruge stærke stoffer, når det er objektivt nødvendigt.

Skilsmisser på strækloftet: hvad skal man lave

Perfekt hængende loft - smukt og stilfuldt indvendigt

Stræklofter - dette er den bedste løsning til reparationer i en moderne lejlighed, som gør det muligt at undgå mange ulemper under arbejdet og realisere de mest utrolige fantasier, hvilket gør interiøret unikt og originalt. Disse funktioner er forbundet med forskellige farve løsninger.

Men som enhver anden overflade kan belægningen blive beskidt. Menneskelivet er forbundet med en række handlinger. Fede pletter, stænk fra champagne, succesfuldt lancerede sæbebobler, mange grunde kan ødelægge den ideelle overflade af loftet. Mange husmødre tænker på, hvad de skal gøre for at fjerne pletter fra loftet og klare det uden at beskadige belægningen.

Midlerne til at bringe stræklofterne i perfekt stand

Hver husmor skal huske et grundlæggende princip - du må ikke bruge grove svampe eller børster for at fjerne snavs fra strækloftets belægninger, selv den blødeste børste kan ødelægge en glat blank overflade permanent. For stærkt stædigt snavs er det bedre at bruge en ekstremt blød klud eller skumsvamp. Hård børste og pletter vil ikke fjerne, og overfladen bliver håbløst ødelagt.

For at fjerne enkle forurenende stoffer, såsom champagnepletter, er det bedst at bruge en mild sæbeopløsning, fjern forurening med bløde cirkulære bevægelser. For at undgå pletter under sådan behandling på en blank overflade, ville den bedste løsning være at vaske loftet tørt med en mikrofiberdug, som takket være sin struktur ikke blot absorberer fugt, men også fjerner pletter.

Fedtpletterne af solsikkeolie fjernes godt med en svag opløsning beregnet til vask af vinduer. For at undgå en uventet situation er det bedst at fjerne ringene, armbåndene, urene, før de behandler loftet, fordi de ved et uheld kan røre strukturen og beskadige den. Der må ikke anvendes pulvere, cremer, der indeholder slibemidler. Selv bagepulver, så elskede for sin upåklagelige effekt i pleje af køkkenredskaber, kan beskadige den glatte overflade af lærredet.

Nogle hemmeligheder fra eksperter

DomStroy-specialister, hvis erfaring gør det muligt at tale om dem som fagfolk på dette område, advarer om, at vaske- og rengøringsmidler ikke skal indeholde enten slibemidler, men også acetone. Selvfølgelig giver en rimelig pris for stræklofter i DomStroy dig mulighed for at ændre dem mindst hvert år, men det er en skam at udføre denne operation på grund af uforsigtig håndtering, især hvis loftets design og farve passer ideelt til den overordnede situation i lejligheden.

Det er bedst at prøve ethvert middel, selv specielt designet til loftbeklædningen, i et lille område af loftet, et sted i et uhyggeligt hjørne, og efter et stykke tid kontrollere tilstanden af ​​belægningen. Hvis farven er ændret eller der er opstået rynker, kan den valgte agent ikke bruges.

Hvis eksperterne har foretaget installationen korrekt, er det nok at udføre med en lille indsats over overfladen med et lapssår på en mop, mens lommen ikke skal være meget vådt, for meget fugtighed fører til dannelse af pletter, hvilket ødelægger udseendet. Hvis der samtidig gøres små indsatser, vil selv den strakte overflade af belægningen meget hurtigt vende tilbage til sin oprindelige tilstand.

Hvis snavset er meget stædigt og gammelt, er det tilrådeligt at tørre loftet med en opløsning af ammoniak. Hvis stederne tørres med en sådan løsning umiddelbart efter behandling med tør blød flannel, vil der ikke være nogen striber. Meget gode resultater gives ved vask af plastikvinduer. Hovedprocessen i processen er at straks fjerne fugtigheden, tørre overfladen tør. Med passende pleje af stræklofter, vil de i mange år kunne behage dig med deres upåklagelige udseende.

Skilsmisser på strækloftet

Hvis du har valgt et blankt strækloft, skal du vide, hvordan du passer godt til det. Glans som de fleste købere, og ikke overraskende - belægningen ser stilfuld og dyr ud. Men for at bevare sin skønhed er det vigtigt ikke at glemme at fjerne fra overfladestøvet, pletter, der kan danne sig under drift. Vi vil præsentere hemmelighederne ved at rense de blanke lofter i vores artikel.

Skilsmisser på det glatte stretchloft: Hvad skal man fjerne?

Hvad forårsager dem, og hvordan kan de forhindres? Der kan være flere grunde, der spænder fra ukorrekt pleje og slutter med et højt fugtindhold. Som følge heraf bliver dit stilfulde loft blødt og uinteressant, fremmede steder ser det ud. For at fjerne dem skal du kende hemmelighederne ved at passe på materialet.

Et af de vigtige spørgsmål - hvordan man vasker et blankt loft uden pletter? Vælg en klud eller bare en svamp? Den bedste mulighed - en blød svamp, det efterlader ikke ridser og klare et tryk. Brug aldrig børster og hårde svampe, så du kun forkæler belægningen.

Et andet vigtigt aspekt - at bruge et specialværktøj eller en almindelig sæbeopløsning? Da de fleste af midlerne på hylderne i butikker består af aggressive komponenter, anbefaler vi at bruge en almindelig sæbeopløsning. Efter at du har behandlet belægningen med sæbevand, skal du tørre overfladen med en svamp dyppet i almindeligt vand, så du undgår udseende af pletter. Bevægelsen skal være cirkulær.

Hvis du ikke ønsker at lave en sæbeopløsning, kan du købe en sprøjte, der er designet til at passe til blanke stræklofter. I ekstreme tilfælde skal du bruge en spray til at rengøre glasset. Efter at have behandlet loftet med dette produkt, skal du ikke glemme at skylle det med vand og en tør klud.

Brug ikke produkter, der indeholder slibende partikler, da der er ridser på materialet efter dem. Det samme gælder for sodavand, kassere ideen.

Det sidste trin er behandlingen af ​​loftet med en tør klud, der hurtigt absorberer fugt.. Egnede stoffer som mikrofiber (servietter fra det kan købes i enhver butik), flannel.

Vi tester et produkt til pleje af et blankt loft!

Som sagt er ikke alle produkter egnet til at passe på denne overflade, da de kan beskadige det. Vi anbefaler dig at afprøve det købte værktøj og kun bruge det til at rengøre loftet.

Påfør en lille mængde af produktet på et ubetydeligt område af materiale. Efter 10-15 minutter skal du kontrollere materialet, og hvis det ikke er beskadiget, kan du sikkert bruge det til at behandle hele loftet.

Hvad kan ikke vaskes blankt loft?

Undgå de produkter, der indeholder acetone. Det er bedst at klare skilsmissefonde, som omfatter alkohol.

Er det muligt at bruge vaskepulver? Nej, det er umuligt, da det indeholder slibende partikler, vil det ikke være så nemt at vaske det fra overfladen.

Det samme gælder for vaskesæbe, tør sennep, klor. Mange råder over at bruge disse folkemekanismer, men hvis du vil bevare materialets skønhed, anbefaler vi ikke at gøre det. Forbered den sædvanlige sæbeopløsning eller køb et kvalitetsprodukt til loftet eller glasset.

Sådan vasker du et blankt loft uden pletter: tips

Vi besluttede os for hvilke materialer og værktøjer der vil blive brugt. Det er kun for at finde ud af, hvordan man korrekt udfører vaskeproceduren. Husk at dækslet ikke kan gnides med et stærkt tryk, bevægelsen skal være blød. Flyt mod tilslutningssømmen i en cirkulær bevægelse. Vi anbefaler dig at bære gummihandsker før proceduren.

Er det muligt at anvende ammoniak?

Ja, det anbefales at bruge det i tilfælde, hvor materialet er blevet kedeligt og ikke ser meget præsentabelt ud, og almindelig vask hjælper ikke med at rette op på situationen. Du skal opløses sal ammoniak i vand i en vis koncentration (1 til 10). For eksempel skal 200 ml vand tage 20 ml ammoniak. Vi vasker loftet med den forberedte opløsning og tørrer den med en tør klud.

For at vaske det blanke strækloft hurtigt og uden problemer, anbefaler vi dig at udføre det regelmæssigt, mindst en gang om måneden. Så du forhindrer dannelsen af ​​plaque og et lag af støv.

Hvordan og hvad skal man vaske glatte og matte stræklofter uden striber

Glatte stretchcoating er lavet af PVC film, som har absolut fugtighedsbestandighed. Dens største fordel er, at den kan betjenes i værelser med høj luftfugtighed. Produktet er ikke bange for forurening, fordi det er tilladt at vaske det ved hjælp af forskellige butiks- og husholdningsvaskemidler. Efter vask kan der dog forekomme pletter og striber på en blank overflade, så mange husmødre har et spørgsmål om, hvordan man kan vaske blanke stræklofter uden pletter.

Der er flere værktøjer til rådighed til denne opgave.

Fælles forureningsstræklofter

Rengøring af den blanke strækoverflade kan være nødvendig i følgende tilfælde:

 1. I køkkenet sætter sod og fedt sig på gulvet, så du skal regelmæssigt vaske loftdækket og kan ikke klare vand alene, du skal bruge syntetiske vaskemidler.
 2. Selvom PVC-film ikke tiltrækker støv, sætter små partikler sig til sidst på overfladen, så loftet skal rengøres af denne slags snavs. Men da rensning er nok til at fjerne støv, er spørgsmålet om, hvordan man skal vaske belægningen uden pletter, det ikke værd.
 3. Pletter fra champagne og andre væsker behøver også rettidig fjernelse. Desuden er det bedre at straks fjerne friske pletter, som i fremtiden ikke rejser spørgsmålet end at vaske strækloftet fra tørret snavs.
 4. Fingeraftryk efter montering af en strækbelægning af en blank film ødelægger udseendet, så de fjernes nødvendigvis.
 5. Limescale og rustne pletter efter vand på overfladen vaskes også nemt af.
 6. Betydeligt ødelægge udseendet af belægningen kan være gul eller sort blomst fra tobaksrøg, spor af markører, som børn ofte bruger til andre formål. Derfor er de også ønskelige at rengøre.

Færdigfremstillede produkter til vask af strækloftet

Lad os nu tale om, hvordan man vasker et blankt strækloft ved hjælp af færdige værktøjer. Først og fremmest skal du være opmærksom på prisen på butiksammensætning, men på indholdet af aggressive komponenter til polyvinylchlorid i den.

Det er vigtigt! Det er forbudt at bruge til at vaske loftoverfladematerialerne indeholdende alkali, slibepartikler, aggressive opløsningsmidler, syrer.

Ideelt egnet til disse formål gel og flydende vaskemidler. Især godt rengør pletterne opløsninger indeholdende ammoniak. Hvor meget et bestemt værktøjsudgifter afhænger af dets sammensætning, fabrikant og formål.

Løsninger til pleje af stræklofter

Disse er produkter, der er specielt designet til rengøring af glatte filmbelægninger.


Deres sammensætning indeholder:

 • Overfladeaktive stoffer (overfladeaktive additiver);
 • isopropyl eller anden alkohol, der fortyndes med destilleret vand;
 • adjuvanser;
 • aromaer.

Disse forbindelser sælges sædvanligvis i form af sprøjter, hvilket gør det muligt for dem at blive bekvemt målt og jævnt påført på loftoverfladen. Instruktioner til brug af hver løsning findes på pakken. Normalt sprøjtes blandingen på loftet på kort afstand, og poleres derefter til en skinne med en tør klud.

Det er vigtigt! På grund af dets alkoholindhold eliminerer blandingen godt pletter på overfladen af ​​en blank film.

Sammensætninger til vask af vinduer, spejle og fliser

Disse forbindelser indeholder ammoniak, som renser enhver forurenende brønd og efterlader ikke pletter på overfladen. Blandinger sælges sædvanligvis i beholdere med sprøjter, hvilket letter deres anvendelse.

Principen for anvendelse af disse løsninger er den samme som for værktøjer, der er specielt designet til at vaske loftsbeklædning fremstillet af spændingsmateriale. De sprøjtes på overfladen og tørres godt af med en blød klud eller klud.

Opvaskemidler

Før brug opløses disse væsker i en vis mængde vand. De indeholder overfladeaktive tilsætningsstoffer, så de vasker snavs, selv fedt og sod. Den forberedte opløsning påføres på loftet med en blød svamp. Overfladen vaskes i en cirkelbevægelse uden tryk. Derefter vaskes filmen med rent vand for at vaske skummet af og tørre det grundigt for at give loftet en blank skinne.

Hjem retsmidler til rengøring strækker PVC lofter

Hvis du ikke ved, hvordan du vasker stræklofter i hjemmet, så kommer du til redning almindelige hjemmelavede kompositioner, som mange husmødre bruger til at rengøre forskellige overflader.

Advarsel! Det er forbudt at anvende bagepulver, sennep, acetone og andre aggressive opløsningsmidler til at vaske loftet på spændingsfilmen. De kan ridse, smelte og permanent beskadige spændingsfladen.

Vaskepulver

Før brug skal alt vaskeopvaskemiddel være godt opløst i en stor mængde vand, så der ikke er nogen tætte partikler tilbage, der kan ridse filmen. Derefter vaskes overfladen med en blød svamp eller klud fugtet i den fremstillede opløsning. Derefter vaskes belægningen godt med rent vand for at slippe af med resterende vaskemiddel, som efter tørring giver en skilsmisse. Dernæst, uden at vente på loftet til at tørre, er filmen poleret til en glans med en tør, blød klud.

Tøjvask

Dette værktøj hjælper husmødre i mange husholdningsgaver.

Til vask af filmpaneler anvendes den som følger:

 1. Et lille stykke tinder sæbe er revet for at få fine chips.
 2. Bulkmiddel hældes i bassinet med vand og omrøres, indtil sæbepartiklerne er opløst, og der dannes et rigt skum.
 3. En blød svamp fugtes i den forberedte opløsning, og loftet vaskes i en cirkulær bevægelse.
 4. Overfladen vaskes rigeligt med rent vand.
 5. Filmen gnides for at skinne med en tør klud.

ammoniak

Det er ikke nødvendigt at købe færdige præparater baseret på ammoniak. Du kan tilberede dem selv. Ren alkohol anvendes ikke. Forbered normalt en 10% vandig opløsning. Til dette blandes ammoniak med vand i et forhold på 1:10.

Den tilberedte væske kan hældes i sprøjten for nem påføring på overfladen eller brug en almindelig klud eller en svamp til vask. Fordelen ved at bruge ammoniak er, at loftet efter skylning ikke skal skylles med rent vand. Det er nok at tørre tørt med en klud, og det vil skinne som en ny.

Tip! Efter at have forberedt et hjemmemedicin, prøv dens virkning på en knap synlig del af loftoverfladen, for eksempel i hjørnet bag møblerne. Først efter at du har kontrolleret, at det er sikkert, kan du anvende løsningen til at vaske hele belægningen.

Sådan rengøres stofloftet

Lad os nu tale om, hvordan man vasker stræklofter lavet af polyesterstof. I modsætning til filmen tåler stofbelægningen ikke direkte kontakt med vand, så det anbefales kun at rengøre det ved en tør metode, f.eks. Med en støvsuger eller en tør klud.


Fordi stofduge ikke installeres på steder med høj luftfugtighed eller i køkkenet, behøver de normalt ikke grundig vask. Den eneste situation, hvor belægningen er meget snavset og farvet, er oversvømmelsen af ​​naboerne ovenfra. Men for at vaske overfladen virker det ikke, det kan kun males med en vandemulsion.

Hvis der dog er behov for at vaske stofloftet, anvendes en sæbeopløsning til disse formål. Svampen fugtes i væske og presses godt, for ikke at vådte belægningen. Tør overfladen forsigtigt af med en fugtig svamp og tør med en blød klud.

Hvilken forurening på PVC-lofter kan ikke vaskes

Vaskestræklofter vil være ineffektive i tilfælde af forurening af stofoverfladen. Spor af rust på sådanne belægninger efter oversvømmelsen kan forsøge at rense olieholdige ler eller en blanding af vand og sodavand. Men det er normalt ikke meget effektivt.

For filmbelægninger er det ubrugeligt at forsøge at rense følgende forurenende stoffer:

 • dybt indvundne spor af maling, blæk eller markører;
 • små brændte pletter af kampe eller sparklers;
 • Spor af tobaksrøg indtages ofte dybt ind i materialets struktur, derfor vaskes de ikke;
 • blegede pletter efter eksponering for aggressiv kemi fjernes heller ikke;
 • klæbrig gummi, ler eller scotch kræver intens friktion for fuldstændig fjernelse, hvilket ikke er tilfældet med glatte filmcoating.

Værktøj til rengøring af stræklofter

Før du renser strækloftet, skal du fylde på følgende værktøjer:

 1. Da du bliver nødt til at arbejde i højden, skal du have en stige. Det er meget mere bekvemt at bruge et bord, hvor du kan lægge et bassin med vaskemiddel og sætte værktøjer på det. Så du behøver ikke hele tiden at gå ned fra højden for at tage den rigtige ting.
 2. For at vaske stædigt snavs på en vævet klud har du brug for en støvsuger med en damprens. Men for filmprodukter kan den ikke bruges.
 3. Til kemisk rensning skal du bruge en støvsuger med en særlig blød dyse.
 4. Det er praktisk at vaske loftet med en moppe på et langt håndtag med en blød skumgummidyse. Så du behøver ikke at stige til højde.
 5. Sprøjtepistol letter anvendelsen af ​​væsker til loftet.
 6. Blød mikrofiber klud, køkken ikke-slibende svampe eller klude.
 7. Taz for vand.

Nu ved du, hvordan man vasker et strækloft lavet af blank PVC-film eller polyesterstof. Ved omhyggelig håndtering og korrekt regelmæssig pleje varer spændingsdækslet i mange år, samtidig med at det oprindelige udseende bevares.

Sådan vaskes blanke stræklofter uden striber - forskellige muligheder

Sådan vasker du det glatte stretchloft uden en skilsmisse hjemme - det mest presserende problem efter reparationen. Få mennesker dækker for øjeblikket loftet med tapet, det er meget mere praktisk og praktisk at lave et strækloft. Dette giver dig mulighed for at vælge de mest forskellige farver og nuancer, for at placere belysningen som du vil, for at skjule mulige uregelmæssigheder.

Vask loftet er ikke den nemmeste opgave, fordi det er bare ubelejligt. Det er vigtigt at vide, hvad spændingsdækslet kan vaskes, og hvorfor skal afvise.

Indsættelse af tapet på loftet kan du ikke længere røre ved. Spændbelægningen er mere krævende i plejen, især for første gang efter reparationen.

Når bygherrer trækker materialet, rører de det med deres hænder, selvom de har på handsker, forbliver spor.

Glatte overflader gør noget snavs synligt, så når alt arbejde er færdigt, skal det vaskes. Fingeraftryk og andre mærker skaber et ikke meget behageligt billede, hvilket bliver særlig mærkbart i dagslys. Desuden skal et sådant loft efter færdiggørelsen af ​​byggearbejdet tørres af støv, fordi det tiltrækker fine partikler godt.

Efter reparationen forblev der meget støv og snavs, som endog er i loftet.

Det er på tide at sætte alt i orden. Stretch loft er helt lunefuldt, så ikke alle midler kan bruges til at vaske det. Det er bedre at forudbestille visse udstyr på forhånd, så der ikke er noget mere distraherende under rengøringen.

 1. Ladder eller trinladder, en genstand uden at rense loftets kvalitet er simpelthen umuligt.
 2. Medium hårde svampe.
 3. Bløde naturlige filler.
 4. Vaskemiddel af ikke-slibende oprindelse.
 5. Støvsuger med blød dyse.

Som nævnt ovenfor, til vask af strækloftet egnet ikke-foretrukket værktøj. Det er bedst at vaske den glansede finish med rent vand eller sæbevand (kun en mild babysæbe er egnet).

De vil ikke beskadige den fine struktur og vil ikke ødelægge udseendet. For at fjerne stædige pletter kan en blød klud fugtes med væske og med en lille indsats for at fjerne pletten. Når hele loftet er blevet behandlet med mørtel, skal det tørres med en tør klud for at fjerne eventuelle pletter.

Sæbeopløsningen har en lille ulempe, på trods af at det fjerner synligt snavs fra hænderne godt, det kan forårsage pletter efter det. Du kan fjerne dem med ammoniak.

 • alkohol fortyndes i vand for at få en svag koncentration;
 • i den resulterende opløsning fugtes en svamp eller en blød klud og tørrer den ønskede del af loftet;
 • På enden af ​​loftet må du tørre med en tør klud.

For at sikre, at ammoniak interagerer godt med loftbelægningen, er det bedst at først prøve det ud på et lille område. Derfor, inden arbejderne forlader, beder dem om at forlade et lille stykke materiale.

Stretch Loft - Det er moderne, stilfuldt og smukt. Med passende pleje ændrer den ikke sin farve, strækker den ikke og deformerer ikke.

Lampe kan arrangeres som praktisk for ejerne, for dette behøver du ikke at bygge yderligere nicher og skabe yderligere forvirring. For at kunne tjene strækloftet i lang tid, er det meget vigtigt at tage sig af det. Vask sådanne overflader kan kun være visse midler.

Husholdnings kemikalier butikker kan tilbyde flere muligheder for værktøjer, der let fjerner enhver forurening fra overfladen, ikke efterlade pletter og ændre loftets udseende. Men nogle midler kan ikke bruges kategorisk, hvis din reparation og loftet selvfølgelig er værdifulde for dig.

Vaskepulver eller pulvermidler

Hvis der er fundet alvorligt snavs på loftet, f.eks. Fra sod, så skynd dig ikke for at tage aggressive kemiske stoffer.

Vaskepulver af enhver art, uanset om de er børn eller bløde, er ikke egnet til vask af lofter. Sammensætningen af ​​bulkmaterialet indeholder partikler, der let ødelægger belægningen. Eksperimentering er ikke det værd.

Tjære eller husholdnings sæbe

Efter reparationer på loftet kan der forblive spor af hænder eller bygningsmaterialer, endda maling. Ud af uvidenhed, mange haste for at fjerne forurening ved hjælp af de første tilgængelige midler, og det er slet ikke korrekt. Vi er vant til at vaskevasken er et universelt middel, der nemt kan klare mange forurening.

I dette tilfælde kan det kun forkæle alt. Faktum er, at for et strækloft er husholdnings- eller tjære sæbe et ret aggressivt middel, som kan føre til deformation af materialet og forandring i farven. Derfor er det utvivlsomt værd at give det op og give præferencer til blødere produkter, eller det er bedre at bare bruge rent vand.

sennep

Nogle håndværkere rådes til at vaske strækloftet med mad sennep. At argumentere for dette er, at der ikke er aggressive stoffer i det, og generelt er det et produkt og kan ikke forårsage synlig skade.

Dette er en stor fejl, sennep kan virkelig bruges til at rense betonpletter, men de må ikke placeres på et strækloft. Hun fjerner ikke bare pletterne fra belægningen, men tværtimod vil de efterlade lyse spor og føre til deformation. Hvis strækloftet er sort, så vil der efter kontakt med sennep forblive lettere pletter på visse steder.

Bagepulver

Ofte bruges sodavand til at fjerne eventuelle pletter, det kombineres med andre stoffer, og der opnås et ret effektivt middel. I dette tilfælde er denne mulighed absolut umulig at bruge. Soda er små partikler, strækloft er en meget blid og delikat belægning.

Ved kontakt med mad kan ridser forblive på materialet, dvs. glansen vil permanent lide. Hvis pletterne let kan fjernes med vand, vil ridserne ikke gå overalt, men på en blank overflade vil det være meget godt synligt. Derudover kan ikke kun ridser forblive fra sodavand, men også deformerede områder.

acetone

Acetone - et værktøj, der helt fjerner spor af maling fra enhver overflade. Faktisk under reparation er der hyppige tilfælde, hvor der er spor af maling på strækloftet, men det sædvanlige middel til at fjerne det er absolut umuligt at bruge. Aceton er et meget aggressivt middel, der kan efterlade et lysere område på tøj eller føre til ødelæggelse af delikate stoffibre.

Det er forfærdeligt at forestille sig, hvad der vil ske, hvis du tillader kontakten med dette stof med belægningen af ​​strækloftet. Mest sandsynligt vil det forblive et stort hul og bliver nødt til at lave det igen. Hvis du vil vide mere præcist, hvad der kan ske, udfør et eksperiment på et lille område af materiale, som naturligvis ikke skal være på loftet.

chlor

Klor er et stof, som moderne husmødre længe har forsøgt at slippe af med. Det er farligt for hænder og åndedrætsorganers hud.

Han leverer meget flere problemer end godt. Klor efter langvarig eksponering kan nemt ødelægge vævets struktur. Ved kontakt med strækloftet kan et hul forblive på overfladen, og materialet omkring det vil miste sin farve.

Video: hvordan man vasker et blankt strækloft uden pletter i hjemmet?

Stræklofter i køkkenet lider mest. Selv på trods af tilstedeværelsen af ​​et ekstrakt, dannes en mærkbar fedtet plet på belægningen over tid. Derfor skal lofterne i køkkenet vaskes oftest, så snavs ikke har tid til at akkumulere, og rengøringsprocessen som følge heraf tager ikke meget tid.

Loftet i køkkenet vaskes på samme måde som i andre værelser.

Det er uacceptabelt at bruge forskellige affedtningsmidler. At fjerne pletter nok sæbeopløsning eller rent vand. Når alt synligt snavs er vasket af, tørres loftet forsigtigt med en ren, fugtig klud og tørres derefter tørre.

Moderne stræklofter behandles med specielle stoffer, der forhindrer opbygning af støv, så det skal ikke vaskes meget ofte. Det kan være nok nok en gang hvert halve år, loftet i køkkenet skal vaskes en gang hver tredje måned.

Du har installeret et smukt strækloft, nok tid er gået, og du vil vide, hvordan du skal vaske blanke stræklofter uden pletter? Vi vil hjælpe med denne aftale.

Lidt stræklofter

Komfort og fordele ved stræklofter - i deres lange levetid, hurtig installation og evne til at skjule fejl. Ulemperne ved sådanne lofter er i deres pris (forholdsvis dyre) og rengøring (selvom det sjældent fremstilles) i en tilstrækkelig højde.

Stræklofter kan være glatte og matte, fremstillet af PVC film og stof imprægneret, men de har begge antistatiske egenskaber (derfor kan de ikke rengøres dagligt). Sandt, placeringen og glansen af ​​belægningen eller dens fravær bestemmer også hyppigheden af ​​rengøring.

Det er muligt at se efter et strækloft på tør eller våd måde. Efter rengøring med en fugtig klud skal du gnide det tørt.

Tips til, hvordan man vasker et blankt strækloft

Vask stræklofter - processen er ikke let. Det tager tid og pleje.

Dem, der ikke længere kan stå i højden og gnider overfladen, kan søge hjælp fra særlige tjenester. Professionelle gør høj kvalitet rengøring af loftet (ved hjælp af særlige midler til rengøring).

For dem, der skal tage sig af deres eget råd: Hæv certifikatet udstedt efter installationen. Det er i det, der giver detaljerede anbefalinger til pleje af belægningen.

Her er mulighederne, hvordan og bedre at vaske det strækblanke loft:

 • Til rengøring fra støvt bundfald i værelserne eller på balkonen er det bedre at vaske rensning med en ludfri, blød klud.
 • Til mere sjælden våd rengøring anvendes sæbe og kemiske opløsninger, specielle midler i sprøjter (du kan gnide sæbesten, forsigtigt opløse dem i vand, du kan også opløse vaskepulver, du kan bruge Mr. Proper, Fairy og andre væsker til opvaskemaskiner og glasrensere ).
 • For udfældninger, der optrådte på det glansede strækloft fra brænding og sod, bruges vandfletter, en 10 procent ammoniakopløsning.
 • Specielt fremstillede rengøringsmidler til stræklofter.

Spørgsmålet er, om man skal vaske det blanke strækloft ikke er det værd. Før værtinden, hvor oftere er der et andet spørgsmål: hvordan man rydder op og ikke skader den tætte, men samtidig delikate tekstur af loftet?

 • Aldrig brugt til vask af slibemidler, i stand til at ridse, produkter (sodavand, tørblanding);
 • Brug ikke børster eller andre genstande med en meget tæt bunkestruktur;
 • ingen rengøring udføres ved hjælp af piercing / skære genstande, herunder dem med konvekse ringe eller armbånd;
 • acetonholdige stoffer anvendes ikke, således at loftet ikke mister farve, eller hvad der er værre, det er ikke deformeret;
 • Tør ikke ren (tryk aldrig på spændingsfladen, især hvis du bruger en børste eller speciel mop til vask).

Et særskilt problem er at rense strækloftet i køkkenet.

Hvordan vasker strækloftet blankt i køkkenet?

Stræklofter i køkkenet bliver mere beskidte og hurtigere end i andre værelser. Især hvis de er glatte. Indskud på balkonen er også uundgåelige, men de vil være rigeligt støvede.

Og hyppigheden af ​​renseri, især om foråret og sommeren, vil overstige hyppigheden af ​​rengøring i resten af ​​året. Hyppigheden af ​​våd rengøring med et strækloft på badeværelset vil også være højt. Uanset hvor svært du forsøger at vaske eller brusebad.

I køkkenet er det muligt og nødvendigt at installere en hætte til renlighed og maksimal bortskaffelse af lugt og nedbør. Men det sparer ikke helt fra rengøring.

Vi vil forstå, hvad man skal vaske strækloftet - glans i køkkenet?

Pleje her vil ske på begge måder at rengøre, men oftere - vådt.

Renseri udføres i køkkenet efter en lille madlavning, hvis nedbør ikke har fedtdråber. Efter at have taget blødt tørt stof, er det bedre mikrofiber, er det nødvendigt at "bøje" bundfald med nemme bevægelser.

Men hvis udfældningerne ikke kun er støvholdige, har de heller ikke alle konsekvenser af madlavningstimer, lange og mange arbejdsdage, og det ophængte loft ser ud til at være ikke blankt, vådt rengøring kan ikke undgås.

For at rense loftet i køkkenet skal man bruge ammoniakopløsning, sæbevand, fortyndet vand (bare glem ikke at lave sæbevand og ikke sæbepulp), hvilket forhindrer udseende af pletter efter rengøring af loftet.

For at undgå "skilsmisse efter høst" ud over den producerede vådrensning er det også nødvendigt at gnide det alle på obligatorisk basis. Arbejdet er ikke hurtigt og omhyggeligt, som ved rengøring af briller.

Efter at have studeret i detaljer, hvordan man skal passe et blankt strækloft og hvor ofte det bliver renset med det, ønsker vi dig et godt arbejde i den retning, så hver indkommende gæst vil sige, at alt skinner i dette hus.

Stræklofter er nu måske den mest populære mulighed for at afslutte loftoverfladen. Dette er ikke overraskende, fordi de kombinerer sofistikering og praktisk funktionalitet. Derudover er der et hav af plads til forskellige designbeslutninger.

Deres funktionalitet ligger i, at de vil tjene dig i mange år uden at have brug for særlig pleje. Og ifølge nogle producenter må de ikke engang vaskes. Selv om det ikke er helt så.

Tørr og våd rengøring er stadig nødvendig.

Selv om overfladen behandles med en antistatisk sammensætning, er støvet stadig umuligt at besejre uden at ty til rengøring. Derudover kan der være anden forurening, som også skal kæmpe. På hvordan man vasker stræklofterne hjemme og hvordan man udfører renseri, fortæller vi i denne artikel.

Typer af stræklofter

Før man fortæller, hvordan man skal vaske stræklofter, skal man sige, at de er opdelt i to grupper i henhold til produktionsmateriale: stof og PVC. Og også i to grupper på overfladen: blank og mat.

Stoflofter er dyrere, fordi de er mere holdbare og kan være sømløse over hele overfladespændingen. Stoffet er i stand til at holde vand i sig selv og ikke lade det være, hvis naboerne pludselig oversvømmer dig på gulvet ovenfor.

PVC lofter er billigere, men de har den fordel, at deres farver er mere forskelligartede. Derudover kan de efterligne nat- og daghimlen. Især ser det spektakulært ud med korrekt installeret og valgt belysning.

Hvad er en mat og blank overflade, behøver ikke fortælle nogen. Vi kan kun sige, at det matte loft ligner en meget godt pudset overflade.

Mest almindelige forurening

Ud over det sædvanlige støv, der er ret nemt at håndtere, på stræklofter kan der være andre former for forurening. Hvis du tager forskellige værelser i lejligheden, vil listen blive som følger.

 • Køkken - sod og fedtpletter.
 • Badeværelse - vandpletter pletter.
 • Børns - pletter fra forskellige børns legetøj, såsom vandpistoler og andre sprøjtepistoler.
 • Stue - spor af den forkerte åbne flaske champagne eller sodavand.

Se også: Sådan fjerner du den gamle maling, hvilke typer vasker

Med alle disse forureninger klare ikke så svært. Til dette skal du vide, hvordan og hvad du skal vaske. Det er også vigtigt at vide, hvad du ikke bør gøre, når du plejer strejfelofter.

Selvom stræklofter er lavet af slidstærkt materiale, kan brugen af ​​nogle plejeprodukter skade dem. Brug ikke:

 • slibemidler og pulvere,
 • acetone og andre opløsningsmidler,
 • chlorholdige midler og syrer,
 • vaskeklude.

Nogle gange spørger nogle mennesker et spørgsmål: er det muligt at vaske stræklofter med varmt vand? Svaret på dette spørgsmål er også negativt.

Deres overflade kan kun vaskes med varmt vand. Manglende overholdelse af disse betingelser kan medføre alvorlig skade på overfladen, som ikke længere kan genoprettes. Aceton, for eksempel, kan let brænde dem og ridse slibende partikler.

Sådan vasker du et blankt strækloft

Glansens hovedkarakteristika er dets glans og selv på en sådan overflade er alle pletter, der er tilbage efter vådrensning, hvis det er gjort forkert, helt synligt. Hvad er der behov for vådrensning?

 • en blød mikrofiber klud, ruskind eller svamp,
 • sæbeopløsning
 • rent varmt vand
 • mop eller stepladder, hvis lofterne er høje,
 • glas renere.

Almindeligt støv, hvis der ikke er andet snavs på overfladen, er let at fjerne. Dette kræver ikke ekstra vaskemidler, brug for almindeligt varmt vand.

Hovedspørgsmålet, der opstår fra husmødrene, inden du blødgør det blanke loft: hvordan man vasker stræklofterne, så der ikke bliver pletter. Oftest bruges midler til vaskebriller. Når du køber dem og inden du bruger dem, skal du være sikker på at gøre dig fortrolig med fondens sammensætning, i nogle af dem er der acetone.

Du må ikke straks begynde at vaske hele overfladen. For det første bør du prøve værktøjet på et lille ubemærket websted.

Og hvis applikationen ikke er rynket, er der ikke bobler op, etc., kan værktøjet bruges på hele overfladen. At bruge sådanne midler til vask af stofstræklofter er heller ikke værd, da de er mere modtagelige for destruktion ved kemiske midler.

Desuden kan du bruge en sæbeopløsning, der indeholder ammoniak eller ethylalkohol, til at vaske uden pletter og tilføje skinne til loftet. Det er også muligt at bruge konventionel vodka.

Og nu lidt om, hvordan man vasker blanke stræklofter. Flush overfladen skal bevæge sig langs omkredsen, fra et hjørne til et andet.

Hvis konstruktionen består af flere sektioner, skal rengøringen udføres i sektioner. Bevægelsen skal være blød og glat uden stærkt tryk, hvilket kan beskadige loftet. Brug ikke cirkulære bevægelser, som også kan forårsage cirkulære hvide striber.

For at fjerne pletter fra loftet, bør der ikke anvendes stor indsats.

Da du ikke fjerner pletten med dette, vil du kunne forårsage beskadigelse af loftet i form af ridser og deformation. Når du bruger en mop, skal du sørge for, at lemmen, som du vil vaske loftet, er helt dækket af en lap. Og hvis du bruger en trinladder, skal du sørge for at feste den godt for at undgå skade og ikke forkæle den glatte overflade.

Sådan vasker du matte stræklofter

Mattoverfladen er ikke så lækker i modsætning til den glatte. De pletter og støv derpå er næsten usynlige. Men det betyder ikke, at vasken skal behandles uden forsigtighed.

De er også bange for kemikalier og acetone. Så du skal vaske det med alle de samme midler som glatte. Men der er ikke behov for poleringsmidler, såsom alkoholløsninger.

I kontrast til det glatte, kan matte strækloft rengøres med en støvsuger.

Men der er nogle begrænsninger. Sugekraften bør holdes på et minimum for at forhindre sagning. Og støvsugeren bør ikke røre overfladen.

Se også: Rengøring af den automatiske maskine fra snavs og lugt udenfor og indeni

Læser tips

Vi har en stræk loftmatte, så jeg bruger ingen kemi til at passe på dem, kun varmt, rent vand og en blød klud.

Der er ingen skilsmisse. Ridser er heller ikke synlig. Det eneste du har brug for er at gøre denne rengøring ofte.

Jeg så en støvpatina, tog den af ​​med en blød, tør klud, og du skulle også slippe af med spindelvæv. Og jeg plejer at gøre våd rengøring hver 1-2 måneder. Det hele afhænger af sæsonen.

For at polere et blankt loft bruger jeg almindelig billig vodka.

Og ikke kig efter ren alkohol til dette. Det er nok at lave en stor koncentration af vodka i vandet. Påfør på overfladen og poler derefter med en blød klud.

Først var jeg bange for denne proces. Det er, at jeg trykker for hårdt, og der kommer et hul i loftet. Nu tilpasser jeg mig selv og gør det, man kan sige på en fuld maskine.

Det er særligt vanskeligt at vaske lofter i køkkenet. Foruden det sædvanlige støv, der er overalt, er der jo også sod og pletter fra forskellige stænk. Jeg vasker dem med sæbevand.

Men ikke med flydende, men med skum, hvor jeg vådte en klud. Det vasker bedre end selve løsningen, som jeg bemærkede, foruden er der færre pletter efter det. Og fjern dem meget lettere med almindeligt rent vand.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at for at rengøringsresultaterne kun skal være positive, skal du omhyggeligt behandle stræklofterne.

For eksempel at fjerne mærkbare pletter med det samme, uden at lade dem bløde. Brug særlige antistatiske midler. Hvis du tvivler på at du vil kunne klare overfladen, er det værd at benytte sig af rengøringsselskabets service.

Opmærksomhed, kun i dag!

Oftere, besøger venner eller bekendte, du kan se strakte lofter i deres lejligheder. For nogle få år siden blev denne type dekoration anset for næsten utilgængelig for blot dødelig. Ud over de høje omkostninger var teknologien selv ikke tilstrækkeligt udviklet, og der var meget få specialister i stand til at montere stræklofter med høj kvalitet.

I øjeblikket er situationen ændret dramatisk. Fremkomsten af ​​nye materialer og forbedring af installationsteknologi reducerede væsentligt omkostningerne ved deres omkostninger. Anvendelsen af ​​specialværktøjer har i høj grad forenklet selve installationsprocessen, hvilket har resulteret i, at antallet af specialister, der er i stand til at samle dem effektivt, er steget.

Hvis du vælger et strækblankt loft ud af alle de forskellige materialer, skal du tage højde for det før eller senere for at returnere det til sin oprindelige elegance og lysstyrke. Du bliver nødt til at vaske det. Det er her problemet vil opstå: Sådan vasker du glatte lofter uden farvning. Lad os prøve at besvare det stillede spørgsmål, hvordan med minimal tid og kræfter kan du sætte dit loft i orden.

Flere årsager til forurening

Selvom lærredene gennemgår en grundig og passende behandling med antistatiske midler og andre kemikalier, som gør det muligt for dem at opretholde deres glans og lysstyrke i temmelig lang tid, falder det nedhængte loft stadig med tiden.

Hovedårsagen til tabet af tiltrækningskraft er, omend en langsom, men konstant sedimentering af støv på den. Derudover er der mange måder at plette loftet "med magt" på.

Uanset forurenings natur, for at glansen igen skal glæde dig med sin glans, skal den vaskes. For at vaskeprocessen ikke skal have uønskede konsekvenser, skal der imidlertid følges nogle enkle regler.

Hvordan og hvad man skal vaske strækblanke lofter uden striber: Grundregler

For at kunne vaske stræklofterne, skal du følge nogle regler, der hjælper dig med at vende tilbage til dit loft og charme.

 1. Sørg for, at dine hænder er fri for ringe, ure eller andre genstande med skarpe kanter, der kan efterlade ridser på en tynd blank overflade;
 2. Fra improviserede midler skal du have en blød svamp og mindst en blød klud for at fjerne overskydende fugtighed;
 3. Hvis du beslutter dig for at bruge et nyt rengøringsmiddel, skal du først prøve at anvende det på lærredets rester, som sandsynligvis forblev efter installationen af ​​strækloftet, og hvis der ikke findes nogen på et uplettede sted.
 4. Udfør aldrig rengøringsbevægelser på tværs af sømmen, der er en søm på lærredet, det skal kun vaskes i længderetningen;
 5. For at vaske det strækblanke loft er det bedre at bruge skum;
 6. Slibende rengøringsmidler og grove børster bør aldrig bruges, de kan sandsynligvis beskadige et tyndt lag af dit loft.

Hvordan vasker stræklofter blanke uden striber?

For fuldstændig sikkerhed deler vi dette spørgsmål i to dele:

 1. Værktøj og materialer;
 2. Rengøringsmidler og husholdningsartikler.

Svaret på første del af spørgsmålet er ret simpelt: alt afhænger af graden af ​​forurening. Hvis der af en eller anden grund er opstået en rimelig mængde støv på loftoverfladen, er det nødvendigt at fjerne overskydende støv med en støvsuger, inden den vaskes.

Dette skal ske ved hjælp af en blød dyse uden at gøre en indsats, og bedst af alt, og slet ikke røre overfladen. Derefter forbliver det at vaske det strækblanke loft direkte. For at gøre dette skal du have en blød svamp, i det mindste en blød klud, samt dine dygtige hænder og et uopretteligt ønske om at gøre dit hjem rent og behageligt.

Hvad angår den anden del af spørgsmålet, er situationen her noget mere kompliceret. I øjeblikket er der så mange vaskemidler, at det er meget svært at sortere dem ud.

Før vi går direkte i sagen, vil vi lette opgaven for os selv og straks udelukke alle pulveropvaskemidler samt eventuelle derivater fra listen over midler. Til sikker vask strækker det blanke loft kun væske og gelbaserede vaskemidler. Derudover bemærkes, at fordelene ved at vaske strækloftet bliver meget små, hvis du deformerer lærredet eller ridser filmen, så alt arbejde skal først og fremmest udføres!

I tilfælde af mindre kontaminering med almindeligt husholdningsstøv vil det være tilstrækkeligt at forsigtigt tørre overfladen af ​​lærredet med en blød svamp dyppet i varmt vand. Fugt kan fjernes fra loftet med en blød, tør klud eller klud.

Hvis støvet i loftet har løst sig i lang tid, eller hvis der er noget større end støvet i forureningen, skal der anvendes mere alvorlige midler. Lad os finde ud af, end at vaske strækblanke lofter uden pletter.

At vaske tøj bruger produkter, der ikke indeholder aktive ingredienser i høje koncentrationer. Du kan selv forberede et sådant værktøj, for dette har du brug for:

 1. Vaskepulver;
 2. Spåner sæbe;
 3. Enhver af de tilgængelige "vindues" vaskemiddel.

Opløs ingredienserne i varmt vand, du kan fortsætte. For at returnere den blændende glød til dit loft, prøv at røre lidt ammoniak i varmt vand.

Hvad er forbudt at vaske strækblanke lofter

Ud over tvivlsomme muligheder er det umuligt at udlade fra kategorien, men hvis du virkelig vil, så kan du også meddele, at du absolut ikke skal bruge:

 1. Brug ikke en kost til at fjerne det støvede lag: selv den blødeste kost vil helt sikkert efterlade mikroskader på et tyndt skinnende lag;
 2. Prøv at rengøre strækloftet manuelt, brug kun en mopp og andre enheder i tilfælde af nødsituationer;
 3. Brug ikke sodavand, sennep, acetone og andre opløsningsmidler til vask; disse stoffer er ret aggressive og kan højst sandsynligt beskadige glansen på lærredets overflade;
 4. Som nævnt ovenfor må du ikke bruge produkter, der indeholder slibende krystaller, de vil uundgåeligt efterlade ridser på lærredet.

Nu ved du end at vaske stræklofter blanke uden pletter. Selvfølgelig er det meget besværligt og tidskrævende at sætte loftet i orden, men servicen af ​​"rengøringsmidler" er også dyrt, men valget er som altid dit.

 • ubratdoma.ru
 • potolki-nikomaks.ru
 • pochistim.com
 • masterok-remonta.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.