Rackpaneler - en fantastisk måde at afslutte loftet på

Rack suspended ceiling - dette er en af ​​de muligheder, de foretrækker at bruge i udsmykningen i værelser med høj luftfugtighed og ikke kun. Sådanne lofter har vist sig godt i boligområder, da de er resistente overfor korrosion, hævelse og udseende af rådne. Desuden er dette design monteret i kontorbygninger, restauranter, cafeer og shopping, underholdningscentre. Hovedrollen i valg af loftpaneler afspilles af deres attraktive og luksuriøse udseende. Lad os se på finesser og valg af montering af rackpaneler.

Hvorfor er det værd at vælge et rackloft design?

Groft ophængte lofter er opdelt i flere grupper. Lad os se på hver af dem særskilt.

Hvad er overfladen?

Før du taler om installationsarbejdet, skal du lære detaljerne om enheden. Lad os se, hvad der indbefatter opførelsen af ​​en hængende loftplade type. Grundlaget for denne overlap omfatter specialpaneler, der er sammenkoblet ved hjælp af en mellemliggende type metalprofiler.

Langs rummets omkreds på starteren er der monteret hjørner monteret på vægpanelerne. For det øverste bjerg er ansvarlige dæk, som er på suspensioner. Dette sikrer ensartet fordeling af belastningen på væggene og på loftbetonbasen.

Paneler og mellemmetalprofiler til loftet er lavet af aluminium ved hjælp af koldstemplingsteknologi. Sådanne suspenderede aluminiumslofter udsættes for fugt, især i køkkenet eller i badeværelset, og derfor er aluminium dækket af specialbeskyttede pulverlak, polyurethan eller plastisolstoffer i en beskyttelsesplan.

En interessant variant af bølgetækken

Ud over aluminium lofter er det muligt at installere træ i huset, men elementerne i et sådant loft er mindre modstandsdygtig over for fugt, og prisen på dette produkt er højere. Til ophængningssystemet og lejeskinnerne var holdbare, de er lavet af højt kulstofstål. Et sådant materiale, som anvendes til understøtningsstrukturen, giver det fleksibilitet og lav vægt.

Fordele og ulemper ved rack paneler

Montering af rackloftet kan du få følgende fordele:

 • Eksternt ser denne type konstruktion meget mere præsentabel ud end et malet loft eller en belægning af plastforing. Systemet af sådanne lofter adskiller sig fra plast i dens tæthed, og når lyset tændes, er rammen selv ikke synlig gennem frontalområdet.
 • Takets lave vægt lette belastningen på de bærende vægge og skillevægge.
 • En simpel ordning vil give mulighed for selvstændigt at installere rackloftet uden hjælp fra fagfolk, hvilket vil spare penge.

Derudover skelner blandt fordelene ved nem vedligehold og tæthed.

Blandt fordelene har et sådant dekorationsmateriale også ulemper, som også bør læses, når de vælges.

Visuel forøgelse i rummet på grund af diagonalarrangementet af lamellerne

Ulempen ved de slattede paneler er at:

 • hold ikke en stor mængde vand i forhold til strækloftet, hvis naboerne er oversvømmet, vil strømmen trænge ind i væggene og endda gulvet;
 • dyrt. Sammenlignet med andre materialer er omkostningerne til slattede loftsstrimler høje.

På trods af de negative egenskaber er levetiden mere end ti år, og alle omkostningerne udbetales fuldt ud.

Afhængige lofter af lofter er monteret ikke kun i lejligheder eller private ejendomme, men også på offentlige steder: lufthavne eller indkøbs- og underholdningscentre, hoteller og swimmingpools. Desuden er deres anvendelse vigtig på hospitaler, skoler og børnehaver.

Typer af loft lameller design

Fabrikanter af sådanne lofter har for forbrugeren flere muligheder for deres design. Blandt de vigtigste:

 • standard form af skinner;
 • krøllede modeller;
 • kubisk form;
 • V-formet;
 • og andre.

Samlingsarbejde

Lofter er installeret i flere faser, som hver især er vigtige og kræver ansvar.

Rammerne for opbygningen af ​​skinnerne

Køb dele

Dette er et af de første trin før installationen. Når køber skal overveje:

 • Alle aluminiumprofilkonstruktioner fremstilles hovedsageligt efter bestillingens størrelse, men der er i øjeblikket sæt af universelle dele på byggematerialemarkederne. At installere dem kræver alvorlige færdigheder, da dæk og metalprofiler skæres;
 • Når du vælger en model, ledes af producenten. For nylig er der næsten ingen forskel i kvalitet mellem indenlandske og udenlandske produkter, da lofterne er lavet ved hjælp af samme teknologi ved brug af identisk udstyr;
 • Før du bestiller, måler strukturen området på det rum, hvor loftet skal installeres. Elementerne er lavet med en lille margin - dette er gjort for at skære 2-3 centimeter, når du installerer det, fordi det er umuligt at opbygge profilen, så leddene er fraværende;
 • skyggen af ​​panelerne er valgt fra en bred palette af farver. Skinnernes farve kan afvige væsentligt fra det, der fremgår af online-butikskataloget på skærmen.

Det er vigtigt! Når man bestiller dele fra virksomheden, skal man være opmærksom på den særlige konfiguration af de egne lokaler, og hvis det har en uregelmæssig geometrisk form, er det bedre at invitere en måler.

Før du starter installationen, skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​alle nødvendige elementer, især hvis varen er bestilt ved levering.

Markup og installationsarbejde

Bemærk venligst, at installationsprogrammet kan afvige fra standarden, da forskellige producenter har forskellig fuldstændighed. I nogle typer sætter de ikke en mellemliggende type slat, men efterlader et mellemrum mellem panelerne. Installationen af ​​stativtæppet begynder i henhold til en ordning, uanset om det er plast, aluminium eller træ.

mærkning

Det indebærer flere trin:

 • På væggen af ​​rummet er en linje af den grundlæggende type, på hvilken loftet er monteret. Det mest passende spænd fra loftet til mærkning 10-15 centimeter;
 • for at holde loftet, er hovedlinjen markeret fra den laveste vinkel;
 • Hvis installationen af ​​belysningsarmaturer er planlagt, skiftes markeringerne yderligere ti centimeter. Tag højde for indlejret belysning i betragtning. De skal komme frit ind under dækning;
 • at anvende markeringen vil kræve et niveau, men det er bedre, at det var et laser- eller hydroniveau.

Rammeinstallation

Efter at have foretaget markeringen, fortsæt direkte til installationen. Til dette:

 • en sluttypeprofil anvendes til hovedlinjen. Derefter borer vi huller med en diameter på seks millimeter og en dybde på mere end fem centimeter ved hjælp af en perforator med en boremaskine på beton.
 • plastdykninger hamres ind i de borede huller, og startprofilen er fastgjort med selvdrejende skruer;
 • Når du installerer panelerne i køkkenet eller på badeværelset, kan det være nødvendigt at bore fliserne og gøre det omhyggeligt og bruge en specialiseret spydformet boremaskine, mens boren anvendes.
 • suspensioner er knyttet til loftet beton loft. Hvis overlapningen er nødvendig for at sænke med 110-150 millimeter, anvendes der metalplader, med stor afstand er stålstænger udstyret med kroge installeret;
Montering af rammemontage med syede skinner
 • Carrier-type dæk er fastgjort til suspensionerne og er monteret med tænderne ned. Hvis der er behov for at reducere dækets længde, skal de trimme ved brug af saks til metal;
 • Dækkanter ændres til en profil af sluttypen. Nogle af modellerne kræver små udskæringer.

Samlingsskinner

Det udføres i flere faser:

 • racktypeprofilen er trimmet til den ønskede størrelse ved hjælp af en metalsave. Paneler af træ eller plast kræver behandling med et elektrisk stiksav;
 • de forberedte paneler og metalfastgørelser af den mellemliggende type stiger skiftevis til loftdækket og snapper fast på samlestængerne;
 • enderne af panelerne føres ind i et hjørne eller metalbeslag U-formet, som er fastgjort til væggen;
 • det ekstreme panel skæres langs. Det vil føre skruen, men dette problem løses let, panelet indsættes i slutdelen;
 • Samlingen færdiggøres ved montering af belysningen. I de huller, der er forberedt på forhånd, fjern ledningerne og monter belysningsenhederne. Til montering af brugte specialiserede gitterdelere. Belysningsenheder er fastgjort på forberedte specialiserede suspensioner. Ofte bruges almindelige indlejrede modeller af belysningsenheder.
Montering af skinner og armaturer

Nøjagtigheder og funktioner under installationen

På tidspunktet for planlægningen af ​​designet af slattedækslet, tages der hensyn til retningen af ​​de linjer, der dannes, når de to paneler slutter sammen. Fastgørelse udføres fra vinduet til den modsatte væg. For et smalt rum er det bedste valg det tværgående arrangement af lamellerne, for et firkantet rum, fortrinsvis diagonalt.

I et stort rum vil det være nødvendigt at fusionere de to paneler. Denne proces kræver brug af mellemliggende liners, hvilket giver æstetisk appel til leddene.

Rack loftspaneler tillader brug af spotlights. Huller til dem er lavet på forhånd. Det er nødvendigt at tegne det sted, hvor det er nødvendigt, og ved at bruge saks til metal skære dem. Det er nødvendigt at gøre alt omhyggeligt, og så vil lamperne installeres med høj kvalitet.

Det er vigtigt! Når du gør installationen selv, skal du sørge for, at panelets forside opretholder integritet, da mindre ridser og skruer er synlige på det færdige loft.

Aluminium loftsplader er et slidstærk og pålideligt overtræk og et fremragende efterbehandling materiale.

Den endelige version af loftet på skinnerne

Racklofter - en fremragende mulighed for at afslutte rummet, uanset om det er bolig eller kommercielt. Det er vigtigt at udføre alt arbejde ansvarligt og følge anbefalingerne, følg vejledningen. Jo mere kompetent alt er gjort, jo højere er loftets kvalitet. Rackloft - et højdepunkt i interiøret sammen med funktionalitet.

Rack lofter

Rack loft systemer (8)

Rackloft Albes (17)

Fransk "S" Design (18)

Racklofter - en moderne løsning til indretning af offentlige bygninger

Aluminiumsloftlofter kan installeres i kontorlokaler, sportshuse, industrilokaler, caféer og restauranter, vandrekreative komplekser mv. Under installationen er metalfunktionelle elementer monteret på en forudfastsat specialkonstruktion. Denne teknologi giver dig mulighed for at skjule mulige uregelmæssigheder og defekter på overfladen af ​​overlapningen.

På det moderne hjemmemarked af efterbehandling materialer er der to hovedtyper af metal lamper loftcoating - åben og lukket.

Det åbne type design indebærer tilstedeværelsen af ​​huller mellem panelerne, som er lukket med plastikindskårne indlæg. I konstruktioner af lukket type lukker rummet mellem lamellerne på indersiden en særlig "tunge".

Hvis du vil rengøre hurtigt og effektivt - anbefaler vi at købe et aluminiumtætloft, dets sanitære sikkerhed er bekræftet af passende certifikater.

Rackloft: typer og designfunktioner

Rackloft, som andre loftsbeklædning, har sine egne egenskaber, herunder ikke kun et interessant udseende. Først skal du forstå, hvilke typer strukturer der er, hvad der adskiller nogle lofter fra andre.

Hvad er det?

Rackloft ser meget som klapbræt til facade eller indretning, som syntes at være lagt på loftet, men loftsstrimlerne kan være lavet af forskellige materialer og ikke kun træ. Panelerne er lette, således at loftet ikke bøjer under sin egen vægt, samtidig med at det opretholder et attraktivt udseende i mange år.

Loftet af denne type består af en lys ramme, hvor lamellerne er fastgjort. Rammen selv indeholder skinner, der udfører understøttende funktion.

Modellen blev for nylig på det russiske marked - i slutningen af ​​det tyvende århundrede. Først var denne art ikke særlig populær. Ære til ham kom, da renoveringen kom i mode. Selvfølgelig var prisen på produktet oprindeligt meget højere end gennemsnittet på grund af at rackkonstruktionen kun blev produceret i Tyskland. Imidlertid mesterede russiske virksomheder over tid også produktionen af ​​komponenter til sådanne lofter, og de blev offentligt tilgængelige.

Gradvist ophørte loftslofter med at blive brugt i stuerne, der blev tvunget ud i badeværelserne og køkkenerne. Faktisk ser dette materiale sig bedst ud, da dets moderne udseende i atmosfæren i disse rum ikke giver anledning til spørgsmål.

I badeværelser og køkkener er komfort ikke det vigtigste. Meget vigtigere er den praktiske komponent. Så suspenderet stativkonstruktion opfylder alle krav, herunder modstand mod ændringer i fugt og temperatur.

Afhængigt af hvilket materiale og hvilke tekniske lofter der er lavet, er de opdelt i forskellige kategorier. Uanset navnet repræsenterer de samme ting - hængslet rackkonstruktion. Der er endnu en division: dekorative eller enkle funktionelle. Så dekorative lofter er de samme som de sædvanlige, kun takket være en speciel finish ser de meget lysere ud og mere mærkbar.

Det er vigtigt at huske på, at rackloftet normalt bruges som accentcenter, derfor er det vigtigt, at miljøet, hvis det er til stede, forbliver relativt beskedent. Det vil også være nødvendigt at koordinere belysningen. Afhængigt af hvilke lameller der vælges (blank eller mat), vælges typerne af inventar og deres nummer.

Særlige egenskaber

Rack modeller har mange positive kvaliteter. De karakteriseres ikke kun af deres attraktive udseende, men også af deres modstand mod forskellige slags virkninger.

Det skal tages i betragtning, at når du installerer et hvilket som helst af racksystemerne, er det altid nødvendigt at bruge de vedhæftede instruktioner, så installationen går glat. Selv om en lille skade på en af ​​lamellerne kan føre til tab af udseende på hele lærredet.

Racklofter har flere store fordele.

 • Installation er virkelig enkel. Med i det mindste lidt viden inden for byggeriområdet og med den rette fysiske styrke kan enhver person hurtigt og effektivt installere.
 • I tilfælde hvor udkastet til loftet er beskadiget, deformeret eller simpelthen i en attraktiv tilstand, vil rackloftet være et glimrende valg. Med det kan du hurtigt og fuldstændigt lukke alle eksisterende fejl.
 • På grund af det faktum, at den overvejende rackvariant er lavet af syntetiske, ikke-brændbare materialer, er det brandsikkert. Træmodeller behandles enten med specielle forbindelser, der forhindrer hurtig tænding af panelerne eller kun monteres i lokaler, hvor sandsynligheden for en brand er under gennemsnittet.
 • Reiki behandles med specielle antiseptiske midler, der forhindrer udviklingen af ​​svampe og meldug på dem, samt forhindrer parasitter i at formere sig. De fleste materialer selv indebærer ikke, at der findes sådanne problemer.
 • Racklofter til kontrol er mere holdbare end andre. Dette skyldes den øgede modstand mod de faktorer, som almindelige materialer ikke tåler: forhøjet temperatur, høj luftfugtighed, korrosion, reproduktion af mikroorganismer og andre.
 • Opførelsen af ​​skinnerne kan "overleve" en lille oversvømmelse naboer. Den samme store mængde vand som stræk PVC lofter, lath analog kan ikke stå, men det er stadig mere stabilt end almindeligt hvidvaskning eller vægpapir.
 • Ved hjælp af sådanne lofter kan du nemt skjule alle kommunikationer, det være sig elektriske ledninger, ventilation eller gasledninger, kabler eller andre husholdningsartikler.
 • Reiki garanterer et attraktivt udseende af strukturen og suppleres med designelementer, det bliver endnu bedre. Som regel er der kun installeret spotlights på sådanne lofter og forsøger dermed at understrege deres originalitet.
 • Suspended rack konstruktion har en lav vægt, så belastningen på væggene forbliver minimal. Der er praktisk taget ingen risiko for, at strukturen vil sænke eller falde sammen under egen vægt.

Imidlertid er slattedlofter ikke uden fejl, som også skal diskuteres mere detaljeret.

 • Materialets høje pris taler ikke til hans fordel. Selvom siden 1990'erne er prisen for dem faldet, er den stadig på et niveau, der overstiger mange andre analoger. Denne ulempe stopper ikke mange, da denne belægning er resistent overfor de fleste ugunstige faktorer.
 • Reparationsproblemet taler heller ikke for rackstrukturerne. I tilfælde af skade mindst en skinne kan du ikke demontere og udskifte kun den, du skal demontere hele loftet. Som en undskyldning kan vi sige, at at ødelægge et sådant loft er svært nok, du skal prøve det, så der er ikke mange tilfælde, hvor reparation er påkrævet.
 • Manglende evne til at bruge sådanne strukturer i lejligheder eller huse med lave lofter. I teorien kan du selvfølgelig vælge et sådant loft for "lave" værelser, men det skal bemærkes, at lofthøjden vil falde med en højde på 4 til 10 cm afhængigt af hvilket belysningssystem der vælges. Derudover vil nogle få centimeter gå tabt rent visuelt.

Efter at have analyseret både de positive og negative sider kan du træffe en endelig beslutning om rimeligheden af ​​køb af en sådan mulighed.

Racklofter er forskellige. De er opdelt efter antallet af niveauer, de materialer, som lamellerne er lavet af, og mange andre faktorer. Alle lath strukturer kan opdeles i to grupper.

 • Lukket er de modeller, hvor mellemrummet mellem lamellerne eller lukkede dekorative nederdele eller lameller passer så tæt til hinanden, at rummet mellem dem slet ikke er.
 • I modeller af åben type gennem hullerne mellem lamellerne kan du se alle de kommunikationer, guider, inventar, der ligger over skinnerne.

Rackophænget aluminiumsloft

Hvis du har den opgave at lave loftet på plastpaneler i mange år med minimale omkostninger, så har vi noget at tilbyde dig. Kvalitet af aluminiumsplader i badeværelset og andre områder fra førende producenter i online-butikken i Moskva.

På vores officielle hjemmeside er der alle billeder af slattedlofter med detaljeret beskrivelse og priser. I varekortene finder du alle detaljerede oplysninger og kan nemt vælge. Omkostninger pr. 1m2 som angivet på webstedet.

Rack lofter

 • " I begyndelsen
 • «Forrige
 • 1
 • Næste »
 • I sidste ende "

Hvad er nedlagte lofter

Rackloft består af metalplader og et hængende monteringssystem. Designet er fastgjort til de specielle lameller med specielle klemmer eller striknåle. Ved leddets kanter er væggene og leddet forseglet med specielle V-formede hjørner.

Mellem loftet og stativkonstruktionen er der et tomt rum, hvor du kan placere belysningen, skjule ledningerne og placere ventilationsudstyret.

Typer og typer af slattedlofter

Disse typer lofter har forskellige former og er opdelt i 2 typer: de er voluminøse og flade. Det hængende loft er såkaldt, fordi det er monteret på specielle bøjler.

For eksempel er aluminium opdelt i lukket eller ellers kaldes solid og åben. I begge muligheder er der både billige priser på 1 m² af slattedækket og dyrere muligheder efter eget valg.

Omkostningerne påvirkes ikke kun af selve panelets form og udseende, men også af farvebeslutningen, afhængigt af applikationens kompleksitet. Maling og påføring af spejlbelægning af høj kvalitet er meget mere kompliceret end en simpel lakeret maling.

For eksempel er et loft loft i et badeværelse den mest korrekte beslutning i dag, hvis du vil installere belysning i loftet, måske. For eksempel er et plastloft ikke særlig velegnet til disse formål.

Panelerne selv kan skinne gennem stærkt lys og sømmen vil være synlige, men i metalloftet bliver disse sømme ikke synlige.

Omfanget af slattedlofter

På grund af deres egenskaber er rackdesign en universel løsning, som folk for nylig har begyndt at bruge i lokaler til forskellige formål. På grund af deres dekorative egenskaber og evnen til at vælge forskellige nuancer, installeres disse systemer ofte i kontorlokaler, men de bruges også mindst i hjemmet.

Disse lofter er fugttætte og er ikke modtagelige for korrosion. Du kan bestille et lamper i badeværelset, i køkkenet og i ethvert andet rum. De har også en høj modstandsdygtighed over for ild, hvor der er høje brandkrav.

Hvad skal du købe et rackloft

Vi har været på markedet for byggematerialer siden 2010 og har studeret de grundlæggende behov og ønsker hos vores kunder. Hver dag forsøger vi at reducere priserne på slattedækket og foretage indkøb via internettet så bekvemt og sikkert som muligt. Du kan placere din ordre direkte gennem webstedet ved at tilføje produktet til vognen eller ved at ringe.

Rackloft

Racklofter bliver stadig mere populære i det moderne interiør i bolig- og kontorlokaler. De har et fremragende æstetisk udseende, nem installation og fremragende præstationsegenskaber. Blandt det store antal sorter af svævede lofter er rackstrukturer den mest overkommelige, holdbare og alsidige.

fabrikanter:

 • +7 (495) 666-29-52
 • +7 (800) 555-79-05

Rail C07. Beige perle

Materiale: Aluminium
Farve: Beige Pearl

Rake 010B. Gylden perle

Materiale: Aluminium
Farve: Golden Pearl

Rake 203. Golden streak

Materiale: Aluminium
Farve: Guld stribe

Rake 210. Beige slagtilfælde

Materiale: Aluminium
Farve: Beige Bar

Materiale: Aluminium
Farve: Himmel

Rake 3306. Hvid matte

Materiale: Aluminium
Farve: Matt Hvid

Rake 3306. Perforering

Materiale: Aluminium
Farve: Perforering

Rake A03. Sort perle

Materiale: Aluminium
Farve: Perle Sort

Rake A08. Chrome Suite

Materiale: Aluminium
Farve: Chrome Suite

Rake A09. Gold Suite

Materiale: Aluminium
Farve: Guld Luksus

Rake B17. Gul gunny

Materiale: Aluminium
Farve: Gunny gul

B18 rake. Gunny mørk

Materiale: Aluminium
Farve: Gunny er mørk

Rake B19. Pearly White

Materiale: Aluminium
Farve: Perlehvid

Rake B20. Gul-blå bar

Materiale: Aluminium
Farve: Gul og Blå Stregkode

Rack B21. Gul Bar

Materiale: Aluminium
Farve: Gul Bar

Rake B22. Metal med metalstrimmel

Materiale: Aluminium
Farve: Metal med metalstrimmel

Rake B23. Blå Hornbill

Materiale: Aluminium
Farve: Matting blå

Rake B24. Pink hatchback

Materiale: Aluminium
Farve: Gul Bar

Rail 503. Beige marmor

Materiale: Aluminium
Farve: Beige Marmor

Rake 511. Hvid marmor

Materiale: Aluminium
Farve: Hvid marmor

Rake 513. Blå marmor

Materiale: Aluminium
Farve: Blå Marmor

Rake 705. Æg honning

Materiale: Aluminium
Farve: Honning Oak

Rake 3305. Sort matte

Materiale: Aluminium
Farve: Matt Sort

Rake 3313. Metallisk sølv

Materiale: Aluminium
Farve: Metallisk Sølv

Rake B28. Creme mosaik

Materiale: Aluminium
Farve: Mosaic creme

Rake B29. Hvid silke

Materiale: Aluminium
Farve: Silke Hvid

Rake B30. Crystal Champagne

Materiale: Aluminium
Farve: Champagne Krystal

Rake B31. Champagne Bianco

Materiale: Aluminium
Farve klassifikation: Champagne bianco

Rake B32. Mosaic Metallic

Materiale: Aluminium
Farve: Mosaic Metallic

Rake B33. fatamorgana

Materiale: Aluminium
Farve: Mirage

Rake B34. Hvid frost

Materiale: Aluminium
Farve: Hvid frost

Rake B35. Blå frost

Materiale: Aluminium
Farve: Blå Frost

Rack B36. bølge

Materiale: Aluminium
Farve: Bølge

Rake B38. Mosaic guldmaling

Materiale: Aluminium
Farve klassifikation: Mosaic guldmaling

Rake B39. jasmin

Materiale: Aluminium
Farve: Jasmine

Rake B40. årgang

Materiale: Aluminium
Farve: Vintage

Rake B37. Lyserød

Materiale: Aluminium
Farve: Lyserød

Rake B318. Golden touch

Materiale: Aluminium
Farve: Golden Bar

Rail C01. Pearly White

Materiale: Aluminium
Farve: Perlehvid

Rail C02. Metallisk sølv

Materiale: Aluminium
Farve: Metallisk Sølv

De tiltrækker tilgængelighed, nem installation og design. Panelerne har en længde på op til 6 m, så du kan overlappe bredden af ​​de fleste værelser uden endeforbindelser.

Rack loft systemer er lavet af metal. Ofte er det stål eller aluminium. Et bredt udvalg af indretningspaneler og muligheden for deres kombination hjælper med at finde interessante designløsninger. Ligesom ethvert hæftet loft giver det dig også mulighed for at skjule gulvets uregelmæssigheder og placere kommunikationen i mellemrummet.

For at beregne prisen skal du bruge en lommeregner eller kontakte vores specialister. Prisen på komponenter til racklofter er angivet i prislisterne og nedenstående tabel.

Racksystemer har en meget enkel monteringsmetode. Efter installation på niveauet af lejeprofiler med specielle låse, forbliver det kun at snappe dem ind i de monterede dele af loftpanelerne. Om nødvendigt er de også let fjernet, og dette kan gøres mange gange.

De vigtigste fordele ved loftslygter:

 • nem og hurtig installation;
 • brandsikkerhed;
 • ubegrænset anvendelsesområde
 • attraktivt design;
 • holdbarhed.

Rackpaneler har desuden god lysreflektion, hvilket gør rummet mere komfortabelt og rummeligt.

Vi kan bestille lofter til badeværelse, køkken og andre værelser. Vi udvikler også individuelle designprojekter, udfører nøglefærdig installation.

Racklofter af aluminiumpaneler

Rackloft består af et ophængningssystem og metalplader. Designet er fastgjort til loftet med specielle klemme - striknåle. Væglederne er forseglet med W- eller V-lignende hjørner. Mellem loftet og stativkonstruktionen er der plads til elektrisk og ventilationskommunikation, ventilation og andet udstyr.

Materialer fremstilling og design af loftslofter

De grundlæggende materialer til fremstilling af lamellofter er stål og aluminium. For at forøge produktets holdbarhed og korrosionsegenskaber lamineres, belægges med anodiseret aluminium eller pulverfarvestof.

Overfladen på skinnerne kan være blank, mat, spejl. Også på salg er loftpaneler, hvis udseende efterligner forskellige materialer (for eksempel træ). I dag kan du købe i Moskva rackloft næsten enhver skygge. Men de mest populære er de hvide, sorte og grå, metalliserede og beige modeller.

Vælg et slattedak med skygge:

Hvad er nedlagte lofter

Ved konstruktion er stænger af stål og aluminium af to typer:

 1. Open. Mellem loftspanelerne er der langsgående huller, som er fyldt med specielle indsatser. Dette design giver dig mulighed for at kombinere i loftet 2 eller flere nuancer.
 2. Lukket. Reiki passer tæt på hinanden, der er ingen kløft mellem dem.

Standardlængden af ​​lamellerne er 3 ± 1 m. Nogle virksomheder fremstiller modeller med en længde på op til 6 m. Dette er nok til udsmykning af almindelige værelser, og til store haller anvendes specielle stik af metalplader. Denne løsning giver dig mulighed for at lave et glat monolitisk lærred.

For at matche panelerne var af høj kvalitet, er det tilrådeligt at købe lath lofter af dokumenterede producenter. Sådanne produkter har høj precision geometri, der giver dig mulighed for at udføre deres perfekte match. Skinnernes bredde er 3-40 cm.

Vigtigste fordele ved nedhængte lofter

 • Modstand mod negative eksterne faktorer. Racklofter modstår kontakt med vand og åben ild, korroder ikke. De er i stand til at opretholde deres attraktivitet i lang tid selv under ugunstige driftsforhold.
 • Sikkerhed. Til fremstilling af lofter anvendes harmløse miljøvenlige materialer, så designet udsender ikke nogen skadelige forbindelser.
 • Dekorative. Til salg er der rackdesign af alsidige nuancer og farvekombinationer. Varierer og overfladetekstur. På samme tid på rackloftprisen er det meget overkommeligt. Der er få løsninger på byggematerialemarkedet, der kombinerer så høje dekorative kvaliteter med overkommelighed.
 • Praktisk i installation og drift. Preliminær forberedelse af basen er ikke nødvendig. Tilstedeværelsen af ​​interceiling plads giver dig mulighed for at skjule alle kommunikation og ekstraudstyr. Metalpladelofter er lette at rengøre og rengøre. Om nødvendigt kan de behandles med desinfektorer uden frygt for at loftet bliver ubrugeligt.

Vælg rackloft efter mærke:

Anvendelsesområde for hævede lofter

På grund af dets egenskaber er stativstrukturer en universel løsning, som kan bruges i forskellige lokaler. På grund af de fremragende dekorative egenskaber og evnen til at vælge / kombinere forskellige nuancer, installeres sådanne systemer ofte i kommercielle, kontor- og erhvervslokaler. På grund af den øgede modstand mod fugt- og korrosionsbestandighed er det muligt at bestille et loftloft på badeværelset. Og modstanden mod flamens virkninger gør det muligt for dem at blive brugt på specielt vigtige genstande, hvor der stilles strenge krav til brandsikkerhed.

Vælg et slattedloft på brugsstedet:

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

Loftsplader som en værdig mulighed for en talentfuld person

I moderne moderne indretning er loftpaneler til indendørs dekoration næsten den største niche. Hemmeligheden ved dette fænomen er simpel - gips og kitt er gammeldags, drywall fodret op og stræklofter er dyre. I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvilke typer paneler til loftet der findes, hvilke værelser der er egnede, og skitsere de grundlæggende principper for deres installation.

Loftpaneler i et moderne interiør.

Produktklassificering

Moderne loftpaneler er en hel verden, og for ikke at "drukne" i dette hav, lad os se på, hvordan disse materialer er klassificeret.

Så hvordan gør man sådan skønhed? Den nemmeste måde at klassificere en sådan belægning på efter monteringsmetode:

 • Den såkaldte kassettsuspension er kendt siden sovjetiske tider. Gennem de vestlige markedsførers indsats kaldes nu disse strukturer Armstrong og betragtes næsten som et gennembrud i design. Selvom i den gode halvdel af de sovjetiske institutioner har denne nyfængte Armstrong hængt siden det sidste århundredes tress.
  Princippet selv er simpelt, et bur af metal hjørner er suspenderet fra loftet. Standardcellestørrelsen i en sådan celle er 600x600 mm, mindre end 600x1200 mm. I hver celle danner de T-formede hjørner en kant rundt omkretsen, og det er her loftpanelet passer;

Kassette loft "Armstrong" i den administrative bygning.

 • Hvis kassettehængeren er mere velegnet til administrative og kontorlokaler, regner racktypen af ​​montering i boligsektoren. Installation af alle lange og relativt smalle paneler refererer til stativ- og spidsretningen. Sådanne materialer kan monteres enten på en træ eller metal kasse eller blot limes til loftet. Mellem dem kan sådanne lange lameller forbindes i henhold til torn / rilleprincippet eller monteres ende-til-ende;

Det oprindelige design af stativophænget.

 • Og selvfølgelig stikker den nemmeste måde at montere på. Hvis loftet er lige, så kan der monteres loftsplader på det, undtagen måske metal. Plastplader af polyurethan, skumplast, MDF og plast anbringes oftest på limmen, i princippet kan alle letvægtsmaterialer med en jævnt og flad bund limes.

Processen med at klæde loftets elementer af skum.

Hvis loftet er lavt, og du ikke behøver at skjule bag sig nogen kommunikation, så er den nemmeste måde at sætte finish på lim. Rammer og kassette monteringsmetoder er gode til at skjule uregelmæssigheder og kommunikation, samt hvis du planlægger at bruge paneler til et hæftet loft.

Video. Montering af loftet "Armstrong".

Råmaterialer til paneler

Det er ingen hemmelighed, at de samme dekorative paneler til loftet kan monteres på forskellige måder. Derfor vil jeg fortsætte med at tale specifikt om fordele, ulemper og komplicationer ved at arrangere et loftsbelægning fra forskellige materialer.

Rack efterbehandling på store områder.

Naturligt træ

Træ lath variant af dekorative overfladeflader er måske kendt for alle - det her er gammelt, fint foring. På trods af at vægpanelet er vægpanelene på loftet, er det monteret ret ofte, og det ser godt ud der.

Den traditionelle finish af loftet er træ clapboard.

Typer af foring nu er der mange, og næsten alle af dem bruges til en lignende finish. Men uanset konfigurationen af ​​lamellerne har denne type finish en fælles funktion: i det overvejende antal tilfælde er vægpanelet fastgjort ved hjælp af klemmer på en ramme fremstillet af træstænger eller metalprofiler.

Selvom det ikke er meget ofte, er der stadig en kassette metode til at arrangere træstrukturer. I dette tilfælde udover brugen af ​​udskårne firkantede paneler, er rammen og rammen selv færdig i samme stil.

Kunstnerisk finish af egekassette.

Selvfølgelig er træ uønsket til brug på våde områder. Men for at beskytte det produceres der nu mange imprægneringer, og der er også kraftige lakker og maling. For eksempel yacht lak, som er i stand til at beskytte array, selv fra havvand.

Plus, ingen plastik kan erstatte i rummet skønhed og vidunderlig energi af naturligt træ. Derudover må vi ikke glemme, at ud over den traditionelle for vores land nåletræ og løvtræ, nu er der også så eksotisk som bambus og korkpaneler til lofter.

Bambus suspenderet struktur.

Bambus finish kom til os fra Indokina. Faktisk er det en vævet mat lavet af finhakket, stryges og presset bambuslamper. I sin natur er det i første omgang meget holdbart og samtidig elastisk, plus det er ikke bange for nogen fugtighed. Forresten er denne beklædning monteret på kassetteprincippet.

Dækket fra et pith træ adskiller sig i oprindelige udseende, direkte vi fortæller sådan efterbehandling på ventilatoren. Ofte limes korkpaneler enten direkte til loftet eller til stive plader, som igen kan være stativ eller kassettemonteret. Cork tolererer fugt og er en unik naturlig lydisolator.

Akustisk kork trim.

Et langt forhold til naturligt træ kan betragtes som de såkaldte mineralplader. Basis i dem er træstøv eller savsmuld, men form og tekstur af produktet er givet ved hjælp af polymere bindemidler.

Brugen af ​​metal i finishen

Metalplader er nu overvejende lavet af aluminium, selv om der nogle gange er budgetmuligheder lavet af tyndplader galvaniseret eller forniklet stål. Pladetykkelse varierer fra 0,3 til 0,7 mm.

Loftet er lavet af nikkelbelagte paneler.

Sådanne produkter blev først fremstillet med en mat eller blank spejlovertræk og blev som regel anvendt i moderne højteknologisk stil design.

Perforeret metalloft, udstyret med infrarøde elementer.

Nu er linjen af ​​metallofter flere gange bredere, paneler med polymerfarvning er blevet tilføjet såvel som belægninger dekoreret med naturligt træ eller sten. Metalperforerede paneler med original tekstur, udstyret med infrarøde elementer, der opvarmer rummet, anses for at være den nyeste mode.

De kan monteres i en kassette eller på en rackmonteret måde. Kassetteversionen distribueres i store haller af administrative, indkøbs- og underholdningscentre. Rack modeller er normalt monteret i et boligområde.

Kassette konstruktion af metalelementer.

Med en så bred vifte af designer metal kan installeres næsten hvor som helst. Men vores folk foretrækker at afslutte dem med lofterne af køkkener, badeværelser og andre værelser med ustabil luftfugtighed og temperatur.

Hvis rammen til kassettemontering er næsten den samme overalt, udføres montering af rackplade på specielle guider med kroge. Desuden har hver model sine egne vejledninger.

Selve lamellerne er en slags beslag, der fra indersiden med to buede indvendige kanter klamrer sig til metalledernes kroge. Som et resultat giver nogle modeller en næsten monolitisk belægning uden revner og huller.

Montering af metalskinner på specielle guider.

Hvis du vælger et sådant loft, skal du ikke glemme at bringe loftfileter (basisplader) til det. Faktum er, at der mellem plade af loft og væggene er et samlingsgab tilbage, og dette mellemrum skal dækkes.

Formålet med dette hul er to gange: for det første kræver monolitisk lufttæt belægning ekstra ventilation. Og for det andet, før du demonterer loftet på metalplader, der er tilsluttet tæt stød, skal du fjerne soklen, og derefter får du adgang til krogens kanter.

Skema for montering af jernbane metalkonstruktion.

Med hensyn til præstation er de nok den højeste blandt alle de nærmeste konkurrenter. Garantien for lette metalplader med en moderne polymerbelægning starter kun fra 50 år.

Det oprindelige design af metalstativtæppet.

Selvom de i det store og hele har en sådan beskyttelse, kan de endda stå i badet i meget længere tid. Disse lofter vil sandsynligvis blive moralsk forældet snarere end forkælet.

Video montering rack design.

Plast og andre polymerer

Jeg ville dele alle polymerpaneler i lath og square. Rack loftsplader lavet af plast, mere præcist polyvinylchlorid (PVC), bryder nu alle rekorder af popularitet. Der er flere grunde til dette:

Mulighed dekoreret plast.

 • Plastmaterialer, der er bøjelige, henholdsvis et sådant produkt kan let gives enhver form, farve og tekstur. Muligheden for moderne fotoudskrivning åbner store horisonter for plastbelægninger, op til 3D-billeder;
 • Men sammen med så kolossale designmuligheder stiger prisen på disse dekorative belægninger sjældent over gennemsnittet. Og de fleste plastmodeller er generelt i den offentlige sektor;
 • Alle ved, at plastik er absolut ligeglad med høj luftfugtighed. Plus, hvis du ikke skimp og tager modellen dyrere, vil sollyset med temperaturfald ikke forårsage farveændringer. Kort sagt, kvalitet modeller ikke falme med tiden;

Afslutende glatte plastpaneler.

 • Installation af plast, som regel, forårsager ikke vanskeligheder selv for begyndere. Alt er meget simpelt: de proppede kassen rundt omkretsen, de installerede en U-formet startprofil, og så sætter du spikespladerne ind i rillen og fixer hver på kassen med en klyimer. Generelt er instruktionen den samme som ved installation af vægpanelet.

Montering af plastplader på en trækasse.

Selvfølgelig er alt ikke perfekt med plastik, og denne belægning har også en række relativt alvorlige ulemper:

 • Den mest alvorlige er materialets ret svage mekaniske styrke. Men glem ikke at vi taler om loftet, og hvis du ikke vil spille fodbold, så sker der ikke noget forfærdeligt;
 • Plast og de polymerer, der i øjeblikket anvendes til loftindretning, er ikke i stand til at modstå temperaturer over 70 ° C, så de nedbryder og udsender kræftfremkaldende stoffer. Faktisk anbefales det derfor ikke at montere det i badene. Plus, absolut er alle polymerer brandfarlige.

Plastforing på loggia.

Nogle smarte sælgere tilbyder tynde lavkvalitets paneler, der afleveres som lofter. Påstået er de lettere derfor mere tilpassede til denne type belægning. Tror ikke, at plastikplanker på loftet går fint. Og de et par tiotals gram spiller ikke en rolle, det vigtigste er, at kvaliteten var på niveau.

Rack efterbehandling er opdelt i solide paneler og den såkaldte plastforing. De er monteret næsten ens, men faste paneler er mere egnede til indvendig beklædning.

Fuldt finish skum paneler.

Kvadratiske polymerpaneler er nu lavet af polyurethan eller skum. Polyurethan er lidt dyrere og smukkere, skum betragtes som en budgetmulighed. Teoretisk kan de selvfølgelig lægges på en kassette, men i virkeligheden limes både skum og polyurethan altid til loftet.

Denne finish er god, fordi den er billig, monteres ret hurtigt og nemt. Derudover kan begge disse materialer blive gentegnet op til 5 - 7 gange, hvilket betyder at i et par årtier vil det være præcis nok.

Nogle gange når der er isolerende balkoner og loggier, er lofter lavet af sandwichpaneler - det er sådan en "sandwich", hvorimod der er isolering, og på toppen og bunden er denne isolering limmet med dekorative eller almindelige plastik.

Dekorative sandwichpaneler med plastisk trim.

Det er også værd at nævne panelerne med metal finish ark, men de er næsten aldrig brugt til indendørs lofter.

MDF finish

Loftpaneler fra MDF besidder en separat niche. Prisen for dem er omtrent det samme som for naturligt træ. Faktisk er MDF et naturprodukt. Denne belægning er lavet af træstøv, hvor paraffin blev tilsat, og det opvarmedes kraftigt under tryk.

Montering af MDF-skinner på en trækasse.

Faktum er, at hvis træstøv opvarmes i nogen tid under højt tryk, udsendes naturlig lim kaldet lignin fra det. Det er denne lignin, og ikke polymerer, som mange tror, ​​der gør en monolitisk og meget solid støvplade.

Loft MDF plader fås i flere sorter. Metoden til installation vælges afhængigt af panelets egenskaber og konfiguration. Dette er et af de få materialer, der er til rådighed til alle typer installationer: limning, den sædvanlige ramme, som under panel- og kassetterammen.

Kassette loft fra MDF.

 • Den mest overkommelige løsning er MDF, lamineret med PVC film. Men der er mange fejl, under denne "sauce" sælges ofte fiberboard, klistret over med den samme film;

Hvis du har mistanke om, så ved, at denne MDF-plade du ikke kan gennembore med en ale, men i fiberpladen vil vække.

Dette er udseendet af laminerede PVC film MDF paneler.

 • Den mest populære anses nu at være klistret over med MDF papir og lamineret med melaminharpikser. Som du forstår, kan papir have nogen indretning, og gennemsigtig melaminharpiks giver belægningen med enestående styrke.

Højkvalitetslaminering af MDF under træet.

 • En anden populær model i MDF-sektoren er finérplader. Dette er en af ​​de dyreste muligheder, da oven på toppen er sådanne plader dækket af naturlige finér af elite sorter af træ (tynd finer af træ op til 3 mm tykt kaldes finér).

Fineret MDF-beklædning.

 • MDF-emaljerede plader fremstilles også, de ser smukke ud, men de bruges sjældent til lofter, deres møbler er deres parti.

Loftdesign 3D-paneler fra MDF.

Den nyeste mode i denne niche var udseendet af MDF paneler med 3 D tekstur. I dette tilfælde taler vi ikke om virkningen af ​​tilstedeværelse. Helt enkelt har disse lofter en udtalt relief struktur. Dette kan være et abstrakt mønster eller semantisk panel.

LED loft indstillinger

En nyhed i denne niche er de såkaldte loft Led-paneler. Enkelt sagt, indbyggede loftlamper, lavet i form af flade paneler. De adskiller sig fra almindelige armaturer, fordi LED'erne bruges som hovedkilden til lys frem for traditionelle lamper.

Designet er lavet, så LED'erne selv ikke er synlige. Ved hjælp af et system af linser og reflektorer får vi en sektion af loftet, der udsender blødt lys over hele området.

Suspended Led downlight.

Disse produkter er ret kompakte, den maksimale tykkelse af lyspladen er ca. 50 mm, hvilket som du forstår gør det nemt at installere sådanne lamper i en kassette og i enhver anden ophængt konstruktion.

Seriemodeller er firkantede og runde. I firkantede armaturer af en sådan plan varierer sidestørrelsen fra 200 til 600 mm. Men runden hidtil er kun tilgængelig med en diameter på 270 mm.

Design ved brug af punktdioder.

Selv om det måske er, er dette allerede forældet information, da denne industri udvikler sig i spring og grænser og næsten hver måned gør markedet os tilfredse med nye produkter. Det sidste hit var LED-paneler til lofter.

Installation af LED-lys på kassette design.

Deres største fordel er, at de næsten ikke opvarmes, hvilket betyder at disse lamper kan placeres i nærheden af ​​polymerfilmen i strækloftet. Ofte er de monteret i en to-planet ophængt struktur og sendt til loftet.

Stak er bestemt smuk, men ærligt kære. Selvom du ikke bør fortvivle, har vores talentfulde folk lært at lave LED-loftspaneler med egne hænder. Sådanne konstruktioner omgår ca. 3 gange billigere end fabrikkerne. For de interesserede er der en video nedenfor.

LED baggrundsbelysning polymer belægning.

Video om hvordan man monterer LED-lampen.

konklusion

Loftsplader er nu en fremherskende forkant inden for indretning. Jeg fortalte kun om de mest populære og anerkendte typer af design, og hvis du er talentfulde, forbyder ingen dig at søge efter dine muligheder. Efter alt er ethvert design frem for alt kreativitet, og hvis der er et ønske om at diskutere, så velkommen til kommentarerne, er emnet interessant.

Rackpaneler

Hængende loft på rackpladerne - En moderne, stilfuld designløsning til indretning til forskellige formål. Alt, hvad der er nødvendigt for dette, kan købes ved hjælp af Perestroika tilbuddet. Fastgørelsesanordninger og andet tilbehør, der kræves til installation, vælges individuelt.

Funktioner af slatted paneler

Rackloftets struktur omfatter et ophængningssystem og et sæt metalplader, der når de er samlet, danner en flad, smuk overflade. Attraktivt udseende giver fremstillingsmaterialet - stål eller aluminium med farvecoating, der simulerer en række forskellige materialer (stof, sten, træ). Vores sortiment giver mulighed for at vælge paneler efter fabrikant, farve og størrelse - længde, bredde.

Montering af rackplade udføres på ophængningssystemet, som omfatter ophæng med justerbar længde og traverser (strengere) til fastgørelse af skinnerne. Ved siden af ​​væggene udføres ved hjælp af specielle startprofiler. Monteringsskinner kan laves tæt på eller med et mellemrum mellem tilstødende elementer. Tilstedeværelsen af ​​et hulrum mellem hovedloftet og rackpanelerne tillader skjult placering af elektriske ledninger, ventilationskanaler og andet udstyr.