Rackloft på badeværelset: hvordan man installerer gør det selv

Den ophængte struktur på badeværelset udfører en lang række tekniske funktioner: det maskerer defekten af ​​loftoverfladen, fungerer som en fremragende ramme for den indbyggede belysning og giver dig mulighed for at skabe et unikt projekt i den stil du kan lide.

Professionelle kan nemt klare både gipsplader og spændingsstrukturer, og for amatører er det bedre at starte med en enklere mulighed: at installere loftet i badeværelset på egen hånd - hurtigt og uden ekstra omkostninger.

Typer af suspenderede strukturer af skinner

Prototypen af ​​moderne plast- og aluminiumpaneler er den sædvanlige træforing, som stadig bruges til vægbeklædning og lofter.

Smalle lange lameller af forskellig længde er nemme at installere, så de bruges ofte til efterbehandling af huse, udhuse, kældre, loftsrum.

Med fremkomsten af ​​lysere og dekorative plastpaneler på markedet er valget af udsmykning af ophængte strukturer blevet udvidet - mest egnet til reparation af badeværelser, toiletter og køkkener.

Ifølge fremstillingsmaterialet er alle de populære paneler, som vores supermarkeder tilbyder, opdelt i plast og aluminium. PVC lameller har en standardlængde på 2,5 m - 3 m - 4 m (der er også 6 meter dele, men de vil ikke være nødvendige for standard badeværelser), men de varierer i bredde.

Paneler 25-30 cm brede efter installationen ligner en solid belægning, da de ikke har udtalt grænser eller indsatser. Vi vil dvæle på de elementer, der ligner smalle lameller, det vil sige de har en bredde på 85 mm, 100 mm og 150 mm.

Reiki afviger ikke kun i størrelse, men også i form. Blandt bygherrer er der "deres" opdeling i kategorier.

Eksempelvis er elementer med retvinkler og en klar konfiguration sædvanligvis kaldt tysk, med afrundede kanter, italienske og usædvanlige, karakteriseret ved en kompleks form og yderligere vanskeligheder under installationen, er designelementer.

Her er nogle typer dekorative plastpaneler:

Når man vælger disse eller andre detaljer, er det nødvendigt at fokusere på væggens beklædning, møblens farve, belysningsfunktioner og for at sikre, at skinnerne ikke strider imod den valgte stil.

Rackloft gør-det-selv: detaljerede fotoinstallationsinstruktioner

Overvej hvordan man hurtigt installerer et rackloft på badeværelset ved at bruge et minimum af billige reservedele. Denne vejledning er nyttig for begyndere at gøre sig bekendt med detaljerne i suspenderede strukturer.

Installationsproceduren er den samme uanset brugen af ​​aluminium, stål eller plastikdele.

Valget af tid til at installere strukturen

Glem ikke, at opførelsen af ​​et ophængt loft - kun et af stadierne ved reparation af et badeværelse, derfor er det på forhånd nødvendigt at bestemme sit sted blandt andre værker.

Konstruktionsaktiviteterne bevæger sig oftest i retning af bunden, det vil sige at lægge gulvet først og derefter revne væggene og endelig oprette en ophængt struktur. Dette er den mest korrekte og logisk forklarbare rækkefølge.

Montering af travers og montering af skinnerne er en hurtig og "ren" proces i sammenligning med, lad os sige, dekoreret med granitvægge. Der er næsten ingen snavs og snavs, og den sværeste begivenhed er den præcise installation af perimeteren og installationen af ​​suspensioner.

Afslutningsarbejde på loftet giver dig mulighed for at justere væggenes højde, maske fejlene i deres udsmykning. For eksempel er et lille mellemrum mellem flise og loft let at dække den hængende struktur.

Og her er det ikke overflødigt at huske en anden fordel ved rackloftet. Det kan altid gøres uden forudgående forberedelse, blot ved at installere en profil og "skrive" det nødvendige antal paneler.

Kort sagt, dette er en budgetversion af loftet, som kan bygges eller demonteres på et hvilket som helst tidspunkt i byggeprocessen.

Forberedende fase - materialer og værktøjer

Først og fremmest kræves der markeringsværktøjer, da korrekt målte afstande og intervaller er en garanti for et smukt resultat. Så er det nødvendigt:

 • markør;
 • square;
 • målebånd;
 • byggekabel (valgfri);
 • niveau (helst laser).

Ved hjælp af disse enkle armaturer kan alt forudgående arbejde udføres. Det første skridt er installationen af ​​en guideprofil, der løber langs hele rummet, så det er vigtigt at beregne højden af ​​den fremtidige struktur.

Vejledningen kan tjene som den øverste keramiske flise, og dens kant - en slags vejledning.

Hvis der er plastpaneler eller et lag af gips på væggene, skal du regne fra gulvet. Hvorfor ikke fra loftet?

Faktum er, at loftpladerne i nogle huse er ujævne, og hvis du fokuserer på dem, kan du lave et design med en hældning - denne fejl vil straks være tydelig.

Udover markeringsværktøjer skal du have en saks (eller en byggekniv), en boremaskine (perforator), en skruetrækker og en skruetrækker. Plast er let skåret med en almindelig byggekniv.

Men hvis du vælger aluminiumspaneler, bliver du nødt til at få specielle saks til metal. Som du kan se, er der få værktøjer.

Liste over krævede materialer:

 • loftpaneler - lameller af plast eller aluminium fra 85 til 150 mm brede
 • guide metal profil;
 • Traverse (støtte dæk til monteringsskinner) og suspensioner for dem;
 • dekorative sokkel;
 • fastgørelsesdele (dowels, skruer).

Før du køber, skal du beregne den omtrentlige mængde dele. Hvordan kan jeg spare? Vær opmærksom på længden af ​​produkterne.

Hvis badeværelsens bredde kun er en og en halv meter, er det fornuftigt at købe 3 meter dele, opdele dem i halvdelen og vælge et "cross" -design.

Beregningen af ​​transportørprofilen er som følger: Hvis badeværelsens længde ikke overstiger 2,5 m, er der 2 rækker nok, det vil sige maksimalt 5 m. Ved at kende antallet og længden af ​​dæk beregner vi rene suspensioner - med et let loft, 2-3 suspensioner pr. Dæk.

Ved køb af et sæt dele skal du tage vare på reservedele, der kan komme i brug ved næste reparation.

Installation af perimeter guider

Antag, at vi målte højden af ​​strømmen og markerede linjen langs hvilken styrene på alle fire sider ville passere. Afstanden til loftet - fra 10 til 20 cm.

Nedenfor er det umuligt, da værelset vil se trange, anbefaler de heller ikke det ovenfor, for at give plads til tekniske manøvrer - enheden af ​​belysningssystemet. Før installationen kontrolleres nøjagtigheden af ​​målinger med et niveau.

Skær lejeprofilen i segmenter svarende til længden af ​​siderne ved hjælp af metalskærer.

Hvis profilen er placeret oven på flisen, skal du sørge for, at mærkerne ikke falder på tværs af to fliser. I dette tilfælde er det bedre at bruge ikke et slag til boring, men en boremaskine og en speciel øvelse til keramik.

Resultatet skal være en flad ramme, der omgiver hele rummet. Det vil tjene som støtte til installation af skinner og udføre en dekorativ funktion.

Installation af suspensioner og traverser

Suspensioner (metalperforerede plader, på hvilke dæk monteres) er fastgjort på strømmen og borer huller i dykens overflade.

Hammer ind i de specielt designet huller med en dowel, så indsæt 2 skruer hver og stram dem med en skruetrækker eller skruetrækker.

Vi tager dæk, vi bringer dem til suspensioner og reparerer dem pålideligt med skruer i den krævede højde. De resterende frie ender af suspensionerne er bøjet opad, så de ikke forstyrrer fastgørelsen af ​​skinnerne.

Det sker så, at dækket ikke er nok til hele længden af ​​rummet. I dette tilfælde skal det øges. I slutningen af ​​den installerede traverse monterer vi en anden fjeder, lader ned det manglende segment og fastgør strukturen.

Ved dette udkast er arbejdet afsluttet, er det fortsat at samle loftet, og lægge lamellerne ud ifølge det planlagte projekt (langs, tværs, diagonalt, kombineret).

Loftmontering

Vi tager lamellerne ud af pakningerne, fjern beskyttelsesfilmen. Indtil dette punkt anbefales det ikke at udpakke plast- eller aluminiumpaneler for ikke at beskadige kanterne eller det øverste dekorative lag ved et uheld.

Skær i sektioner langs længden eller bredden af ​​rummet.

Den sidste rake passer ikke altid i bredden, nogle gange skal den trimme. Snap sidste detaljer - loftet er klar.

Det er fortsat at afslutte installationen af ​​belysningssystemet.

Installation af armaturer

Installationen af ​​lysekronen interesserer os ikke, da det ikke passer godt med stativtækket. Den enkleste og bedste løsning er et sæt spotlights. Deres placering kan være enhver:

 • omkring rummets omkreds;
 • langs lange vægge
 • diagonalt;
 • over arbejdsområder
 • forskudt osv.

Faktisk udarbejdes løveparten af ​​systemet på forhånd. Allerede inden fastgørelsen af ​​skinnerne er det nødvendigt at lægge ledningerne, bringe det til armaturernes fikseringspunkter og skære huller i panelerne i størrelse.

I dette tilfælde forbliver installationen af ​​loftet for at fastgøre lamperne og skrue lampen.

Udseendet af lampen kan være noget, men det skal kombineres i farver med panelerne og opfylde stilen på rummet.

De mest populære modeller er runde sølv eller guld, men der er hundredvis af originale lamper dekoreret med rhinestones, tjekkisk glas, farvede nuancer eller vedhæng.

Hemmeligheder af designet af slattedlofter

Efter at have besluttet at bygge et fladt loft i badeværelset eller på toilettet med egne hænder, tænk over dens design, selv før arbejdet begynder. Du kan opnå en utrolig effekt, i betragtning af tekstur eller placering af skinnerne.

Den enkleste løsning, der kan kaldes universal, er hvide paneler uden indsatser og tegninger, med indbyggede lamper. Det passer til et badeværelse i klassisk stil eller i en moderne version.

Sort loft med smalle indlæg af samme farve ser præsentabel ud, især på baggrund af forkromede tilbehør og skinnende VVS.

Populært rackloft med sølv eller guld accenter. Det har to fordele: det øger de dekorative muligheder i paneler af enhver farve og passer godt ind i fyldt med forkromede detaljer.

Hvis du har tilstrækkelig dygtighed til at installere suspenderede strukturer, kan du eksperimentere og skabe en kompleks kombination af design, lege med tekstur og arrangement af skinner i forskellige farver

Endelig - en af ​​mulighederne for at installere en kombineret ophængningsstruktur.

Rackloft på badeværelset - udvælgelse og installation

Suspended strukturer på loftet i brusebad kan ikke kun dekorere rummet, men også udføre praktiske funktioner. Den funktionelle ramme skjuler pålidelig kommunikation. Et andet spørgsmål er, hvilken design eller model der skal vælges? For at gøre dette skal visse betingelser være opfyldt, for eksempel muligheden for montering manuelt. Derudover skal du overveje at badeværelset er et bestemt sted.

Drift af efterbehandling materialer og husholdningsartikler i brusebadet er kompliceret af rummets egenskaber. Som regel opstår der vanskeligheder med øget fugtighed, temperaturændringer, forekomst af svamp eller skimmelsvamp, samt andre negative faktorer. Desuden skal det fremtidige slattedæksel til badeværelset have holdbarhed, holdbarhed, pålidelighed og andre fordele. Hvorfor skal valget af suspensionsstruktur henvises i detaljer.

styrker

Racklofter til et badeværelse skal have mange fordele for at kunne klare forskellige negative forhold. Separat skal det bemærkes, at loftets udseende i dette tilfælde skal opfylde høje standarder og opfylde sin direkte funktion. Det er ønskeligt, at installationen kunne laves manuelt. Efter alt er installationen af ​​rammen en af ​​de vigtigste begivenheder.

 1. Modstand mod fuld kontakt med vand. Denne type gulve ruster ikke med tiden, oxiderer ikke og rotter ikke. Du skal dog være opmærksom på bøjler lavet af galvaniseret stål, hvilket er et svagt punkt i designet.
 2. Masking kommunikation. Rack loft i badeværelset godt gemmer alle former for kommunikation i form af vandrør eller elektriske ledninger. Derudover er der fri adgang til dem, hvilket eventuelt kan være nødvendigt.
 3. Ukompliceret pleje. Den nemme funktion af denne ramme er i selve materialet. Uhøjtidelige produkter giver dig mulighed for at tage en pause fra konstant rengøring til deres ejere, da alt hvad der kræves af dem er at tørre loftet en gang om året.
 4. Masking defekter. Det er ingen hemmelighed, at mange lofter i boliger ikke opfylder høje kvalitetsstandarder. For at eliminere mangler kræver ofte betydelige midler. Rackloft på badeværelset hjælper med at løse dette problem med dets design, da det helt skjuler uregelmæssigheder og har ingen sømme.

Disse teknologiske og operationelle egenskaber hjælper jernbanen til at forblive en af ​​lederne på hjemmemarkedet. De vigtigste fordele i form af nem montering med egne hænder samt uundværlig pleje tillader rammen at forblive et ønskeligt erhverv. Derudover gør det attraktive udseende og det brede udvalg det muligt at eksperimentere med designet på badeværelset. Hvilket loft er bedre at vælge?

arter

Rackloft på badeværelset kan overraske ikke kun en række forskellige former og størrelser, men forskellige anvendte materialer. Dækbeklædningen udføres af forskellige produkter. For at kunne bestemme hvilket materiale der er bedre, skal du kende alle fordele og ulemper ved hver af dem.

træ

Træ har altid været betragtet som de mest populære materialer til dekoration. I øjeblikket anvendes træprodukter ikke kun som gulvbelægning, men også som loftafsnit. Et levende eksempel på den vellykkede anvendelse af træ er badet. Forskellige racer bruges til brug under det hængslede loft, så deres kvaliteter opsummeres. Styrker:

 • Miljøvenligt materiale.
 • Naturlig farve og struktur.
 • Høj lydisolering.
 • Ekstern æstetik.

Træbelægningen er velegnet til elskere af rustik eller naturlig stil i udsmykningen. Men i tillæg til sine fordele har træet sine egne svagheder som ethvert andet materiale. ulemper:

 1. Lav grad af brandmodstand.
 2. Høj pris
 3. Kort levetid.
 4. Godt absorberer vand.
 5. Svage kæmper mikroorganismer.
 6. Til plejen har du brug for specielle formuleringer.
 7. Yderligere belysning kræves.

aluminium

Metalophænget loft er nu vendt fra en eksotisk variant til en daglig rutine. Hvis det tidligere var svært at forestille sig, at loftet i brusebadet ville være lavet af aluminium, nu er det i rækkefølge af tingene. Dette materiale har en hel liste over fordele, der gør det muligt at bruge det i badeværelset.

 • Modstår høje belastninger.
 • Lang levetid.
 • Ukompliceret pleje.
 • Omfattende udvalg.
 • Præsentabel udseende.
 • Brandsikkerhed.
 • Det er en kilde til yderligere belysning på grund af den reflekterende overflade.
 • Samler ikke støv.
 • Det har gode lydisoleringsegenskaber.
 • Det er ikke underlagt korrosion.

Aluminiumsprodukter kan installeres manuelt. Installation er forholdsvis simpel, da elementerne er monteret analogt med designeren kun store størrelser. Derudover kan metalloftet dekoreres med forskellige billeder og dekorative mønstre, hvilket gør det muligt for designet at have en ekstra effekt. Men alle fordelene vil ikke skjule ulemperne ved rammen. Svagheder:

 1. Høj nok pris.
 2. Ved behandling af materialet er der visse vanskeligheder.
 3. Nogle multi-level designs vil kræve deltagelse af specialister.

Normalt købere af aluminium gulve er velhavende mennesker. Men endnu mindre velhavende borgere har råd til at købe et metalloft, da det vil betale sig over tid. Udvendigt ser aluminium ud spektakulært og passer til dem, der foretrækker højkvalitets og holdbare materialer med en vis grad af raffinement eller endda luksus.

plast

Hvilket andet materiale kan du vælge, om ikke plast? Disse produkter er præget af højeffektive egenskaber, attraktivt udseende og funktionalitet. Montering af en struktur med egne hænder er en ægte aftale. Installation kan ske uden at ansætte arbejdstagere, hvilket tilføjer fans til denne type loft.

 • lav pris;
 • lethed at behandle produkter;
 • let pleje;
 • høj vandmodstand
 • bredt udvalg;
 • nem installation

For at vælge plastik skal du veje alle fordele og ulemper. Evnen til at installere med egne hænder tiltrækker mange, men samtidig skal du forsøge at samle hele strukturen korrekt. Skønt dette også skulle opstå specielle problemer. Plastloftet har dog stadig sine svage punkter og er ikke altid behageligt. ulemper:

 1. materiale skrøbelighed;
 2. kort levetid
 3. brændbarhed;
 4. dårligt modstår mekanisk stress.

De fleste forbrugere vælger loftet i brusebadet fra plastik. Dette skyldes de lave omkostninger ved produktet i forhold til dets modstykker fra andre materialer. Det skal bemærkes, at andre fordele er i tilstrækkelige mængder. Derudover er nem vedligeholdelse og lang levetid også på siden af ​​plastkonstruktionen.

Installation af rackloftet i badeværelset: en liste over materialer og instruktioner til arbejdet

Det er en meget rimelig løsning at montere et loftplade på badeværelset, i køkkenet eller i et andet rum med høj luftfugtighed, da der under sådanne forhold ikke er nogen anden finish som holdbar.

Desuden vil den ophængte konstruktion have en perfekt flad overflade og give dig mulighed for at placere stilfulde indbyggede lys.

Vi tilbyder læseren at kende bekendtskab med teknikken til montering af rackloftet i badeværelset, som som han kan se, ikke er svært selv for en nybegynder.

Udvælgelse af aluminiumspaneler

Først og fremmest skal du bestemme, hvordan loftet vil være.

Aluminiumsplader fås i en ret forskellig ydeevne:

 1. Farve. En bred vifte af matt hvid til guld er tilgængelig.
 2. Form.
 3. Størrelse.
 4. Tilstedeværelsen af ​​perforering. Giver ventilation mellem lamellerne og gulvpladen.

Formen skelner mellem tre typer skinner:

 • klassisk rektangulær form uden afrunding (de hedder "tysk");
 • med afrundede hjørner (italiensk ");
 • med en speciel formular ("designer"): normalt lidt mere kompliceret at installere.

Længden af ​​skinnerne (standardområde - 2,5, 3, 4 og 6 m) skal vælges under hensyntagen til badeværelsens størrelse, så trimningen forbliver så lille som muligt.

Aluminiumpladerophæng

Bredden af ​​panelet er opdelt i:

 • bred (25 - 30 cm): ingen visuelt afgrænsende elementer, så overfladen af ​​loftet ser solid ud;
 • smal (85, 100, 150 mm): Har klart definerede kanter, så grænserne på hver skinne er let at se efter installationen.

Derudover kan du installere en række indsatser mellem smalle lameller, der gør konstruktionen af ​​konstruktionen mere spektakulær.

Hvad er nødvendigt for installation?

Udover skinnerne vil mesteren have brug for flere elementer såvel som værktøjer. Men først skal du svare på spørgsmålet: Hvornår skal du starte installationen?

Valget af tid til at installere strukturen

Et positivt træk ved slattedækket er, at dets installation ikke finder anvendelse på enten "våde" processer eller at beskidt generelt. Derfor kan du engagere dig i sin enhed i slutningen af ​​reparations epic.

Denne taktik er helt i overensstemmelse med den almindeligt accepterede rækkefølge af indretning: de starter normalt fra gulvet og bevæger sig fra bunden op til loftet.

Nødvendige materialer og værktøjer

Ud over panelerne skal du købe:

 • guider (metalstrimler med en speciel profil);
 • Traverse (elementer til hvilke lamellerne vil blive fastgjort);
 • suspensioner for traverse (i mængden 2 - 3 for hver passage);
 • dowels og skruer.

Den samlede længde af traversen bestemmes ud fra, at de vil blive installeret i trin på 1 - 1,2 m.

Alle materialer skal som altid købes med en vis margen. Det vil være nødvendigt, hvis nogle elementer ved et uheld bliver beskadiget under installationen, samt i tilfælde af udskiftning af beskadigede elementer i fremtiden.

Du skal også sørge for tilgængeligheden af ​​sådanne værktøjer:

 • niveau: det er bedre at tage ikke boble, men vand (to glasrør forbundet med en lang gummi);
 • markeringsværktøj: markør, ledning;
 • Punch;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • konstruktion kniv (hvis PVC paneler anvendes);
 • saks til metal;
 • roulette hjul

Installation af perimeter guider

Arbejdet begynder med fastgørelsen af ​​guider til væggene, som samtidig fungerer som den dekorative indramning af loftet. Alle skal være placeret:

 • strengt vandret
 • i en afstand på ca. 10 cm fra gulvpladen.

Den anden ting er en anbefaling: 10 cm - det er den optimale værdi, som ikke reducerer højden af ​​rummet væsentligt og samtidig giver dig mulighed for nemt at placere alle elektriske og armaturer.

Om nødvendigt kan den justeres i enhver retning.

Hvordan opnår man en strenge horisontal position af guiderne? Det er ikke fornuftigt at afsætte lige afstande fra hovedloftet - der er ingen garanti for, at pladen selv ligger strengt i vandret plan. Du kan "danse" fra gulvet, da det altid er justeret med niveauet.

Men den mest pålidelige måde er at lave mærker med vandstand. Brugen af ​​dette værktøj eliminerer enhver fejl, der ville have været opstået, når afstanden blev forsinket med et målebånd eller ved hjælp af et laserniveau af bobletypen.

Vi markerer mærkerne lavet med lige linjer, afbrudt ved hjælp af en spændet ledning, hvorefter vi fastgør dykkerne langs guiderne langs dem (bred side). Monteringsfasen af ​​fastgørelsesanordninger er 40 cm.

Rack loftsinstallationsskema

Hvis guider er monteret oven på en flisebelagt foring, er det meget ønskeligt at undgå at fastgøre huller i sømene mellem fliserne. Hvis du stadig havde det, skal du bore et hul med en speciel øvelse til keramik og uden perforeringstilstand.

Hvis metalstangen skal trimmes, kan dette ske med metal saks.

I hjørnerne er guiderne indsat i den anden.

Blandt loftsystemer er lamperne i badeværelset valgt på grund af den relative let installation og æstetiske udseende af konstruktionen.

På hvordan man blæser loftet i badeværelset, kan du læse her.

Gipsvæg - et materiale, hvorfra du kan skabe et interessant dekorativt loft på badeværelset. Du kan læse mere om egenskaberne af gipsvægslofter.

Montering af suspensioner og traverse

Denne fase af installationen af ​​aluminiumsloftet er lavet i denne rækkefølge:

 1. På pladen slår vi af lige linjer vinkelret på skinnerne i det fremtidige loft. Afstanden mellem linjerne er 1 - 1,2 m, i samme afstand skal den første og den sidste af dem adskilles fra de nærmeste vægge. Dette er markeringen til transverse installation.
 2. Langs hver linje installerer vi ensartet 2 - 3 suspensioner, skruer dem på gulvpladen med to dowels. Efter at have fastgjort en suspension, skal begge "benene" bøjes ned.
 3. Mellem de øverste kanter af styrene mod hinanden, der tidligere er boltet til væggene, strækker vi ledningen eller tråden for at indikere horisontalplanet.
 4. Vi installerer traverserne, placerer dem mellem "benene" af suspensionerne i den ønskede højde og skruer dem med selvlukkende skruer. Traverses skal ligge langs flyet angivet ved anstrengte tråde. Således vil de være over guiderne installeret langs rummets omkreds. I længden skal hver traverse være næsten fra væg til væg (efterlade små huller). Den kan bestå af flere korte strimler, der sikrer hver af dem på deres egne suspensioner og holder dem sammen.

Enderne af "benene" af suspensioner under traversbøjningen opad (de ville forhindre installation af lamellerne).

Loftmontering

Så overvej hvordan man monterer og monterer et slattedæksel. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 1. Beskyttelsesfilmen fjernes fra strimlerne. Dette skal ske i sidste øjeblik for at forhindre skade på grund af uforsigtige handlinger af kanterne eller dekorative belægninger.
 2. Skær med en byggekniv (PVC-skinne) eller med et saks til metal (aluminium) et fragment af den ønskede længde.
 3. Hvis der monteres et armatur i dette panel, skal der skæres i et rundt hul: en cirkel er trukket, flere små huller bores gennem den. Mellemrummet mellem hullerne skæres, hvorefter kanten af ​​det resulterende runde hul er jordet.
 4. Den forberedte skinne vikles med begge ender i styrprofiler på modsatte vægge, og i midterdelen snaps til tværstængerne (de er udstyret med specielle tænder).

Visuel layout af rackloftet

Installation af armaturer

Lyskilder kan arrangeres på forskellige måder:

 • langs væggene omkring omkredsen;
 • langs kun lange vægge;
 • forskudt over loftet;
 • asymmetrisk med koncentration over arbejdsområder.

I tilfælde af PVC-paneler bør lamperne ikke udstråle for meget varme.

Lofter lavet af plastpaneler har fremragende fugtresistens, så de anvendes meget i badbehandling. Hvordan man laver et loft på plastpaneler, læses på vores hjemmeside.

Tips til installering af et loftsloft på badeværelset findes her.

I et fugtigt rum anbefales det at installere et lavspændingsbelysningssystem, for hvilket der kræves en spænding på 12 eller 24 V. Derudover er det mere økonomisk. Nogle halogenlamper er designet til en sådan strøm samt lamper af den nye generation - LED'er. Sidstnævnte er karakteriseret ved særligt lavt strømforbrug og betydelig ressource.

Rackloft på badeværelset

Den største fordel ved plast er dens fleksibilitet, og slattede lofter er blevet et glimrende alternativ til indretning af loftet på badeværelset. Disse lofter er lavet af aluminium, og prisen pr. M2 starter fra 900 rubler.

I vores katalog præsenteres kun de højeste kvalitet og populære modeller på markedet. På produktkortene kan du se detaljerede fotos og beskrivelser i nærbillede med installationsvejledningen.

Vores konsulenter hjælper dig med at beregne, hvor mange paneler der kræves til dit badeværelse. Efter at have bekræftet din ordre kan du købe og bestille levering i hele Rusland eller afhentning i Moskva.

Rackloft

Racklofter bliver stadig mere populære i det moderne interiør i bolig- og kontorlokaler. De har et fremragende æstetisk udseende, nem installation og fremragende præstationsegenskaber. Blandt det store antal sorter af svævede lofter er rackstrukturer den mest overkommelige, holdbare og alsidige.

fabrikanter:

 • +7 (495) 666-29-52
 • +7 (800) 555-79-05

Rail C07. Beige perle

Materiale: Aluminium
Farve: Beige Pearl

Rake 010B. Gylden perle

Materiale: Aluminium
Farve: Golden Pearl

Rake 203. Golden streak

Materiale: Aluminium
Farve: Guld stribe

Rake 210. Beige slagtilfælde

Materiale: Aluminium
Farve: Beige Bar

Materiale: Aluminium
Farve: Himmel

Rake 3306. Hvid matte

Materiale: Aluminium
Farve: Matt Hvid

Rake 3306. Perforering

Materiale: Aluminium
Farve: Perforering

Rake A03. Sort perle

Materiale: Aluminium
Farve: Perle Sort

Rake A08. Chrome Suite

Materiale: Aluminium
Farve: Chrome Suite

Rake A09. Gold Suite

Materiale: Aluminium
Farve: Guld Luksus

Rake B17. Gul gunny

Materiale: Aluminium
Farve: Gunny gul

B18 rake. Gunny mørk

Materiale: Aluminium
Farve: Gunny er mørk

Rake B19. Pearly White

Materiale: Aluminium
Farve: Perlehvid

Rake B20. Gul-blå bar

Materiale: Aluminium
Farve: Gul og Blå Stregkode

Rack B21. Gul Bar

Materiale: Aluminium
Farve: Gul Bar

Rake B22. Metal med metalstrimmel

Materiale: Aluminium
Farve: Metal med metalstrimmel

Rake B23. Blå Hornbill

Materiale: Aluminium
Farve: Matting blå

Rake B24. Pink hatchback

Materiale: Aluminium
Farve: Gul Bar

Rail 503. Beige marmor

Materiale: Aluminium
Farve: Beige Marmor

Rake 511. Hvid marmor

Materiale: Aluminium
Farve: Hvid marmor

Rake 513. Blå marmor

Materiale: Aluminium
Farve: Blå Marmor

Rake 705. Æg honning

Materiale: Aluminium
Farve: Honning Oak

Rake 3305. Sort matte

Materiale: Aluminium
Farve: Matt Sort

Rake 3313. Metallisk sølv

Materiale: Aluminium
Farve: Metallisk Sølv

Rake B28. Creme mosaik

Materiale: Aluminium
Farve: Mosaic creme

Rake B29. Hvid silke

Materiale: Aluminium
Farve: Silke Hvid

Rake B30. Crystal Champagne

Materiale: Aluminium
Farve: Champagne Krystal

Rake B31. Champagne Bianco

Materiale: Aluminium
Farve klassifikation: Champagne bianco

Rake B32. Mosaic Metallic

Materiale: Aluminium
Farve: Mosaic Metallic

Rake B33. fatamorgana

Materiale: Aluminium
Farve: Mirage

Rake B34. Hvid frost

Materiale: Aluminium
Farve: Hvid frost

Rake B35. Blå frost

Materiale: Aluminium
Farve: Blå Frost

Rack B36. bølge

Materiale: Aluminium
Farve: Bølge

Rake B38. Mosaic guldmaling

Materiale: Aluminium
Farve klassifikation: Mosaic guldmaling

Rake B39. jasmin

Materiale: Aluminium
Farve: Jasmine

Rake B40. årgang

Materiale: Aluminium
Farve: Vintage

Rake B37. Lyserød

Materiale: Aluminium
Farve: Lyserød

Rake B318. Golden touch

Materiale: Aluminium
Farve: Golden Bar

Rail C01. Pearly White

Materiale: Aluminium
Farve: Perlehvid

Rail C02. Metallisk sølv

Materiale: Aluminium
Farve: Metallisk Sølv

De tiltrækker tilgængelighed, nem installation og design. Panelerne har en længde på op til 6 m, så du kan overlappe bredden af ​​de fleste værelser uden endeforbindelser.

Rack loft systemer er lavet af metal. Ofte er det stål eller aluminium. Et bredt udvalg af indretningspaneler og muligheden for deres kombination hjælper med at finde interessante designløsninger. Ligesom ethvert hæftet loft giver det dig også mulighed for at skjule gulvets uregelmæssigheder og placere kommunikationen i mellemrummet.

For at beregne prisen skal du bruge en lommeregner eller kontakte vores specialister. Prisen på komponenter til racklofter er angivet i prislisterne og nedenstående tabel.

Racksystemer har en meget enkel monteringsmetode. Efter installation på niveauet af lejeprofiler med specielle låse, forbliver det kun at snappe dem ind i de monterede dele af loftpanelerne. Om nødvendigt er de også let fjernet, og dette kan gøres mange gange.

De vigtigste fordele ved loftslygter:

 • nem og hurtig installation;
 • brandsikkerhed;
 • ubegrænset anvendelsesområde
 • attraktivt design;
 • holdbarhed.

Rackpaneler har desuden god lysreflektion, hvilket gør rummet mere komfortabelt og rummeligt.

Vi kan bestille lofter til badeværelse, køkken og andre værelser. Vi udvikler også individuelle designprojekter, udfører nøglefærdig installation.

Rackloft på badeværelset. Fordele og regler for installation

Rackloft på badeværelset - ikke kun dekoration. Dette er en funktionel suspension struktur, der gør det nemt at forkæle stygge kommunikationsveje. Valget af materiale til indretning af loftet i badeværelset bør tages med helt ansvar, da høj luftfugtighed i sådanne rum er bogstaveligt destruktiv for en række efterbehandling materialer. Loftet lavet af aluminium lameller er perfekt til brug i dette fugtige mikroklima.

En smuk kombination af matte og spejl aluminiumslister

Rackloft på badeværelset. Nøglefordele

Aluminiumsplankloft er en næsten perfekt ophængt struktur til brug i badeværelser. Dette skyldes følgende fordele:

 1. Det forringes ikke af for høj fugtighed. Suspensionssystem af denne type oxiderer ikke og ruster ikke. Suspensioner fremstillet af galvaniseret stål kan betragtes som en af ​​de svage punkter i hele strukturen, men de vil også vare 15-20 år.
 2. Det er værd at bemærke de forholdsvis lave omkostninger. Rack loft i badeværelset af aluminium vil koste ikke mere end en strækning.
 3. Afhængige systemer af denne type er ret nemme at vedligeholde. Har ikke brug for specielle rengørings- og rengøringsprodukter. De kan vaskes med en almindelig klud.
 4. Rackloft er let at installere med egne hænder, da princippet om samling af strukturen er elementær.

På listen over fordele ved sådanne loftsystemer kan du tilføje et utrolig smukt udseende, et stort udvalg af farver og evnen til at designe komplekse strukturer.

Design funktioner i et rack loft til et badeværelse

Den simple konstruktion af det hængende loft består af kun nogle få grundlæggende elementer:

 • aluminium lameller;
 • stringer (transportdæk);
 • startprofil (væg)
 • suspensioner.

Farve løsninger til aluminium lofter

Slatene selv kan opdeles i flere typer. De er åbne, med indsatser og lukkede. Når du installerer åbent, kan der opstå et lille mellemrum, lukket lukkes tæt sammen. Slats med indsatser er mere praktiske, fordi de giver dig mulighed for helt at lukke den resulterende led, hvilket signifikant forbedrer udseendet af loftet.

Bredden af ​​prøverne på markedet kan være anderledes, den varierer inden for 9-20 cm. Den mest populære er størrelsen 10 cm. Længden af ​​sådanne produkter er 3 eller 4 m. Det er meget nemt at skære dem ved hjælp af et elektrisk stiksav eller en håndsav til metal.

Installation af et slattedæksel

En stringer er en slags erstatning for en konventionel metalprofil, der bruges til at oprette suspenderede gipsplader. Han opsamler lameller på samme niveau. De kommer også i tre eller fire meter. Vægprofilen er nødvendig for at sikre, at ophængningssystemet er helt klæbet til væggene omkring omkredsen. Ved hjælp af suspensioner hæftes loftsloft sikkert til loftet. Moderne bøjler hjælper med at regulere højden på stingeren og den ophængte struktur selv.

Aluminiumsloft på badeværelset

Gode ​​råd! For at fastsætte rammen af ​​den ophængte struktur, bør du ikke vælge sorte metalskruer. Høj luftfugtighed og temperaturvariationer vil hurtigt fremkalde ætsende fænomener og derefter ikke undgå rustne dryp.

Nøjagtighed installation rack loft

Som allerede nævnt er det ikke let at installere et loftloft på badeværelset. Hele processen er opdelt i flere successive faser, hvor du kan oprette en smuk og original loftkonstruktion:

 • mærkning. Afgang af den ønskede afstand fra loftet, på væggene omkring omkredsen tegner en linje, hvor bunden af ​​den ophængte struktur vil blive placeret. Dette gøres bedst ved brug af vand eller laser niveau. Det er også værd at bemærke på forhånd de steder, hvor suspensionerne vil blive placeret;

Rack loftsmonteringselementer

 • installation af vægprofilen. Hjørnet eller profilen skæres til en forudbestemt længde og fastgøres til væggen i henhold til en forudtegnet markering. For at gøre dette skal du bruge klumper eller skruer. I hjørnerne af rummet laves dockeprofilen i en vinkel på 45º;
 • mount suspensioner. Dowels bruges også til fastgørelse af dem. Suspensioner skal installeres, så deres kroge er placeret lige over væggen hjørnet;
 • montering stingers. De afskærer krydset af den ønskede længde, men kun så der er et lille hul på ca. 5 mm fra væggene på begge sider. Så er de monteret på skure. Til dette formål er der tilvejebragt særlige huller i konstruktionen af ​​stingerne;

Forskellige stilløsninger på badeværelset

 • Stingerjustering. Dette gøres ved hjælp af fjedre på suspensionerne. Alternativt klemmer du nødt til at installere dem, så hele strukturen var lige over væg hjørnet omkring 1 cm;
 • montering af rackloft. Hver skinne er trimmet til den ønskede størrelse, hvorefter den lægges på hjørnerne ved hver kant og klikker på stingeren. Det sværeste at installere den nyeste skinne, det er sværere at fastsætte i profilen.

Gode ​​råd! Hvis du planlægger at installere loftlamper, skal hullerne til dem forberede sig på forhånd, inden du installerer hele konstruktionen.

Rack loftsinstallationsskema

Rackloft på badeværelset ifølge disse instruktioner til indsamling er ikke vanskeligt. Den fasede udførelse af arbejdet letter installationen og giver dig mulighed for at samle en virkelig høj kvalitet konstruktion uden deltagelse af en professionel mester.

Relateret artikel:

Sådan vælges en smuk og praktisk dør til badeværelset og toilet. Valget af materiale og design af døre. Krav og egenskaber ved installation af døre i badeværelset og toilet, foto.

Plastic rack loft

Ud over aluminiumsloftlofterne i badeværelset bruger ofte deres plastikskifte. Suspenderet konstruktion af PVC-skinner adskiller sig næsten ikke fra udseendet af sine aluminiumkongenere og har også et vist antal positive kvaliteter.

Plastic rack loft

Plast er et unikt materiale. Det er modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer, er ikke underkastet rottende eller ætsende fænomener. Upretensiøs i drift, har en relativt lavere vægt, hvilket væsentligt lindrer belastningen på loftet. Montering af sådanne skinner ligner installationen af ​​et aluminiumophæng, kun i dette tilfælde kan rammen samles fra en konventionel metalprofil eller endda en trælad. Plastprodukter er fastgjort med skruer. Du kan bruge en konstruktion hæftemaskine.

Loft lavet af plast lameller i badeværelset

Plastplader kan dog blive beskadiget af skarpe genstande. De kan ikke installeres i sådanne bygninger som dampbad, bad, saunaer, fordi materialet ikke tåler ganske høje temperaturer. Plastskinnen kan også ødelægge de kemiske opløsningsmidler, der anvendes i reparationen.

Men den vigtigste fordel ved et rackloft i et badeværelse fra PVC er det lave omkostninger. Prisen på det færdige design vil være 2-3 gange mindre end med arrangementet af aluminiumsophængssystemet. Hvis budgettet til reparation er fattigt, er det muligt at bruge en lignende analog.

Sådan installeres et slattedæksel på badeværelset, gør det selv (instruktion)

Alt arbejde på arrangementet af loftet i badeværelset udføres i sidste omgang.

På badeværelset ville en god løsning være at installere et slattedak. Før installationen tegner de et diagram over rummet, markerer hvor lamperne skal være og beregner den nødvendige mængde væghør, bærehjul (stringer), suspensioner og paneler.

Det næste trin vil være forberedelsen under loftrummet, overfladen behandles med antifungal primer eller en opløsning af "anti-mold".

Dernæst gør ledningerne under lamperne, ifølge skemaet er alle ledninger gemt i korrugeringen og sikkert fastgjort til loftet.

Rammeinstallation

For at udføre installationen skal du købe sådanne materialer og have følgende værktøjer:

 • rackloft, dets kit indeholder bærende kamme, vægprofil og lameller;
 • suspensioner;
 • plug;
 • Punch;
 • skruetrækker;
 • vandstand
 • bygning niveau;
 • sakse eller håndsav til skæring af metal;
 • måleinstrumenter;
 • markør.

Hvis du opretter et loft på flere niveauer, bliver beregningerne og layoutet mere komplicerede.

Påfør mærkning for lejekamme, tegne linjer parallelt med hinanden og i forhold til panelerne, i en ret vinkel.

Vægprofilen er fastgjort til væggen med et trin på 40-50 cm, efterfølgende installeres suspensioner i henhold til mærket. Fra væggen skal ekstreme suspensioner forkortes med 30-40 cm, og afstanden mellem tilstødende elementer fra 1,2 til 1,5 meter.

Efter installation af suspensioner er der fastgjort dæk med riller.

Panelmontering

Du skal skære panelerne, husk at de er lavet nogle få millimeter kortere end afstanden mellem de understøttende profiler. Ind i sporene af bærerkammen indsættes panelerne før den karakteristiske spalte, hvilket indikerer deres fiksering.

Sjældent, når det er muligt at installere hele det sidste panel, bliver det normalt afskåret. For at lette installationsprocessen er det trimmede panel monteret næstsidste, og længden af ​​sidstnævnte gør 14 mm mindre.

Ekspertrådgivning

For at sikre en lang levetid på rackloftet er det nødvendigt at udføre sin installation med høj kvalitet og ordentligt pleje det:

 • Plast- og metalplader er ikke bange for vand, de kan rengøres med en fugtig klud fugtet med et ikke-slibende rengøringsmiddel;
 • til køkkenet er aluminiumkonstruktion bedst egnet;
 • Metalelementer er miljøvenlige, derfor bruges de både i beboelsesområder og lokaler;
 • For køkkenet er det nødvendigt at vælge paneler med en beskyttende film.

konklusion

Da montering af rackloftet er simpelt, vil enhver hjemmehåndværkere være i stand til at håndtere det med egne hænder. Det vigtigste: at overholde instruktionerne, udføre markeringen korrekt og pålideligt fastsætte suspensionerne.

Rack lofter i badeværelset: Hvilken er bedre at vælge og hvordan man installerer?

For nylig har mulighederne for implementering af designløsninger nået det højeste niveau. Dette har også påvirket badeværelset.

For at få et værelse, der er glædeligt for øjet og ikke kræver konstant grundig pleje for at opretholde funktionalitet og tiltrækningskraft er en ret opløselig opgave.

En af løsningerne er slattede badeværelseslofter, der vokser i popularitet dag for dag.

Hvad er et slattedæksel?

Rackloft er en ophængt struktur af metalplader, fastgjort med en metalramme. Denne løsning er egnet til køkkenet, gangen og til badeværelset ser det særligt vellykket ud.

Brillant eller mat, med eller uden dekorative elementer, et sådant loft er pålideligt, holdbart, miljøvenligt, æstetisk og på grund af de forskellige komponenter, der tilbydes, vil det blive perfekt kombineret med enhver stil af badeværelse - fra klassisk til højteknologisk.

Det er muligt at oprette strukturer af kompleks form, herunder flere niveauer. I dag rack lofter er meget bredt repræsenteret, så vælg den bedste mulighed for dig selv er ikke svært.

Hvad er der sket?

Med alle de forskellige farver, størrelser og andre egenskaber ved tilbudte materialer, skal du vælge den mulighed der passer dig. Men det er ikke så nemt, hvis du ikke kender forskellene. Udbudte slattedlofter adskiller sig i flere grundlæggende parametre.

Forbindelsesprincip

Hvorledes lamellerne er fastgjort til hinanden afhænger af udseendet af loftet og dens egenskaber.

 • Åben forbindelse Listerne er installeret med huller på ca. 1,5 cm. Gabet er lukket med en dekorativ profil. Hvis højden af ​​rummet er mere end 5 m, kan den dekorative profil ikke bruges.
 • Lukket forbindelse. Reiki støder op til hinanden ved hjælp af træplanken. Brug af ekstra dekorative strimler er ikke nødvendig.
 • Gapless forbindelse. Slats er monteret butt joint, uden ekstra indsatser.

Mount type

Når man køber skinner, kan man stå over for vilkårene:

 • Tysk rake,
 • fransk rake
 • Italiensk rake.

Disse navne er ansvarlige for princippet om fastgørelse af skinnerne til guiderne og betyder varianten af ​​skinneprofilen (efter oprindelsesland). Den mest almindelige italienske rake, hvis sider har en afrundet form. Den tyske jernbanes sider - U-formede.

Fransk rake - en kombination af tysk og italiensk. Dette har ingen indvirkning på loftets udseende, da sidevægge er skjult bag lamellerne.

Skal jeg afslutte badeværelset med plastpaneler? Find ud af denne artikel.

materiale

Dybest set anvendes aluminiumslister til rackloftet på badeværelset. Dette metal er ideelt til mikroklimaet i badeværelset, modstandsdygtigt over for aggressive miljøer og holdbar (levetid på ca. 25 år).

Mindre almindeligt er der anvendt lameller af stål 0,5-0,7 mm tykt til tømmerlofter. For at forhindre korrosion er lamellerne dækket af et beskyttende lag. Servicetid - op til 15 år. Sammenlignet med aluminium er stålskinner væsentligt billigere.

udseende

Reiki til loftet præsenteres i et stort udvalg af farver og varierer også i graden af ​​glans:

 • SLR. Den reflekterende effekt opnås ved at anvende en krompoleret belægning. Dette loft øger visuelt størrelsen på badeværelset.
 • Glossy. Forskellige kombinationer, mange farver, moderat glans skaber en følelse af lysstyrke og festlighed. Et sådant loft er ideelt til installation af indbygget belysning.
 • Semi-matte og matte. Disse lameller er mest i overensstemmelse med den rolige stil på badeværelset, hvilket giver det et stramt og respektfuldt udseende.

Samlede dimensioner

For at vælge det rigtige rackloft er det nødvendigt at måle badeværelset omhyggeligt og, når det købes, styres af standarddimensionerne af de skinner, der tilbydes.

Skinnen er en lige U-formet profil. Sidevæggene i denne profil er efterfølgende fastgjort til understøtningsstrukturen, deres størrelse er sædvanligvis ikke mere end 2 cm.

Parametrene for de foreslåede skinner varierer:

 • Længde. Racks 3 eller 4 m long er lavet.
 • Bredde. Bredden af ​​skinnerne er fra 2,5 til 40 cm. Til badeværelset er den mest egnede bredde 10, 15 og 20 cm.

Før du køber, skal du foretage de nødvendige beregninger og vælge de lameller af de dimensioner, du har brug for.

Fordele og ulemper

Populariteten af ​​sådanne designs til badeværelset er ret forståeligt af følgende grunde:

 • Det materiale, som et sådant loft er lavet på, påvirkes ikke af fugt, temperatur ekstremer, korrosion og deformation.
 • Rackloft er meget holdbart.
 • Enkelhed og lethed - i nogle tilfælde er det nok at tørre overfladen med en fugtig klud.
 • Suspended konstruktion skjuler defekter i bundloftet og gør det muligt at skjule kommunikation. Du kan bygge i et ventilationssystem og nemt lave den belysning, du har brug for. For adgang til kommunikation er det ikke nødvendigt at efterfølgende adskille hele loftet.
 • Rackloftet er perfekt kombineret med næsten alle stilarter, der er vedtaget til design af badeværelset.
 • Nem installation. Installation kan udføres uafhængigt, det er ikke nødvendigt at have nogen specielle faglige færdigheder. Selvfølgelig skal vi arbejde hårdt, men der er ikke noget super vanskeligt i sådan arbejde.

Hvis vi taler om ulemperne, er de svært at finde. Er det et tab af højde op til 10 cm, men det er ulejligheden for alle suspenderede strukturer.

Lidt mere foruroligende pris. Rackloft koster dyrere strækninger. Men levetiden for dette design er ret stor, så generelt ser denne løsning til loftet på badeværelset sig ret praktisk.

Loftmontering

Hvis du ikke er selvsikker i dine egne evner, kan du henvende dig til fagfolk. Skynd dig dog ikke. Racklofter tilbydes nu ofte i et sæt, der ligner en voksen designer med trinvise instruktioner.

Materialer og værktøjer

Måling af dit badeværelse og, efter at have lavet beregningerne, får du de nødvendige lofterækkeelementer eller et færdigt sæt. Du skal have:

 • jernbane;
 • væg hjørner, maskering af hullerne mellem lameller og vægge;
 • føringsskinner til fastspændingsskinner (tysk, fransk eller italiensk type), skinner og skinner skal stemme overens
 • galvaniserede justerbare beslag beregnet til montering af hele ophængt konstruktion;
 • selvdrejende skruer (galvaniseret) og dowels.

Til selvmontering af rackloftet skal du bruge følgende sæt værktøjer:

 • målebånd
 • en blyant
 • linje,
 • vand eller laser niveau
 • Bulgarsk eller hacksaw,
 • elektrisk hammerboremaskine eller perforator,
 • øvelser til beton, fliser og metal 6 mm,
 • hammer,
 • skruetrækker eller skruetrækker.

Hvis du har alt på lager, kan du komme til at arbejde.

Hvordan man laver et loft med egne hænder?

Hvis alt er gjort korrekt, er installationen ikke særlig vanskelig. Vi har kun brug for visse færdigheder til at arbejde med en boremaskine, en hammer, evnen til at skære metal, korrekte beregninger og præcis markering.

For det første består præparatet af følgende trin:

 1. Grundig rengøring af bundloftets overflade, plastering om nødvendigt.
 2. Antifungal behandling.
 3. Fremtidig belysning installation. Blyledninger samles normalt i et korrugeret rør, på de rigtige steder fjernes og isoleres de.

Gør markering:

 1. På væggene er en linje svarende til den nederste kant af det fremtidige loft. Glem ikke at tage hensyn til højden af ​​de indbyggede belysningselementer (der skal være et hul på mindst 1 cm). For nøjagtigheden af ​​markeringen skal bruge et laser- eller vandniveau.
 2. Vi markerer placeringen af ​​skinnerne på loftet på badeværelset. De er placeret vinkelret på loftet laths i en afstand af 30-40 cm fra de vægge, hvor de er parallelle. Afstanden mellem guiderne - højst 120 cm.

Installer væghørene:

 1. Mål området i overensstemmelse med badeværelsens længde og bredde, afskåret med en savsås eller mølle. Kanten af ​​hjørnet, det er ønskeligt at skære i en vinkel på 45 grader, det vil være krydset.
 2. Sæt hjørnet på væggen, markér stedet for den fremtidige vedhæftning. Fra hjørnet til fastgørelseshullet bør der ikke være mere end 5 cm, afstanden mellem hullerne - 40-50 cm.
 3. Vi bor i hjørnet af hullet med en diameter på 2-3 mm.
 4. Fastgør hjørnerne til væggen med galvaniserede skruer og dowels. Skruernes længde -25-35 mm.

Fastgør guiderne:

 1. Skær styrene, hvis længde er mindre end afstanden mellem væggene med 1 cm.
 2. Alternativt anvender vi vejledninger om mærkning til loftet, hvilket giver et mellemrum på 0,5 mellem guiden og væggen. Planlagt på loftet monteringspunkt beslag.
 3. Vi bor markerede huller i loftet.
 4. Fastgør loftbøjlerne med hjælpelinjer med skruer og skruer 55-70 mm.
 5. Juster styrene til et vandret niveau ved hjælp af beslagets justeringer. Du kan fokusere på væggen hjørnet, guiderne vil hænge 0,5-1 cm over det.

Sådan monteres lameller og strimler:

 1. Markér lamellerne og strimlerne, deres længde er 1 cm mindre end afstanden mellem væggene.
 2. På skinner planlægger vi pladser til fremtidige belysningsenheder.
 3. Afskæres med en hacksav eller grinder den ønskede længde, bor huller til lamper.
 4. Vi fjerner beskyttelsesfilmen fra skinnen og forsyner forsigtigt en af ​​kanterne over ledningerne. Den anden kant snap forsigtigt. Rydder med vægge på alle sider 0,5 cm. Glem ikke, at hvis der er en lampe på skinnen, så monteres den umiddelbart efter installation af skinnen.
 5. Når du har sikret alle lamellerne, skal du forsigtigt indsætte de forberedte strimler mellem dem.

Rackloft på badeværelset er klar.

Se videoen om, hvordan du installerer rackloftet:

Hvilken slags armaturer passer?

Armaturerne dekorere loftet meget, hvilket giver det et færdigt udseende. I betragtning af valget af belysning til badeværelset skal du ikke glemme den høje luftfugtighed i dette rum.

Til lamperne er spotlights oftest brugt. De er af følgende typer:

 • Med glødelamper er de attraktive i pris og velkendte, men de tjener mindre end andre og på grund af store lampestørrelser kræver en stor afstand af skinnerne fra loftet. Dette skal overvejes i forvejen.
 • Halogen - den foretrukne løsning. Halogenlampens levetid er ca. 10 år, elforbruget er økonomisk. Dimensionerne af en sådan lampe er små, kun 3-5 cm lange.
 • LED. LED'er har til dato vist sig godt: høj effektivitet, lang levetid, modstand mod aggressive påvirkninger - fugtighed, temperatur osv. På trods af den højere pris betales LED-lamperne for sig selv og er de mest pålidelige og praktiske til et loftsloft på badeværelset.

Valg af lamper, tænk først og fremmest om kvaliteten af ​​de købte varer.

Vælge en udstødningsventilator på badeværelset. Typer af fans og populære modeller.

Designfunktioner af vandhåndklædestænger med lateral forbindelse i denne artikel.

Rack loft vedligeholdelse

Dette loft kræver ikke særlig pleje. Det er nødvendigt at tørre overfladen lejlighedsvis. I tilfælde af kontaminering kan du bruge ikke-slibende rengøringsmidler.

Det er nødvendigt at observere en vis nøjagtighed. Rackloft er bange for ridser. Beskyt det derfor for skarpe genstande, så det vil være meget svært at reparere skader.

Hvor meget er det?

Rackloft - fornøjelsen er ikke billig. Prisen afhænger af det materiale, hvorfra lamellerne er lavet, og den dekorative belægning. Så vil stålplader med maling og lakbelægning koste omkring 400 rubler pr. 1 m². m.

Aluminium lameller er meget dyrere, cirka en og en halv gange, og dette er minimumsprisen. Hvis lamellerne er lavet af dyrt spiseligt aluminium, vil en kvadratmeter af sådant materiale koste dig i mængden af ​​1.100 rubler.

Omkostningerne ved hjælp af guider - fra 180 rubler per stykke, parenteser - fra 80 rubler, væghjørnet - fra 70 rubler.

Hvis du skal montere loftet selv, skal du tilføje forbrugsstoffer her. Det er alle omkostningerne.

Hvis du ikke er sikker på dine evner og har til hensigt at vende sig til fagfolk, øges omkostningerne ved loftet betydeligt. Således koster installationen af ​​en kvadratmeter ca. 600 rubler, og installationen af ​​lamper - fra 300 rubler per punkt.

Lad os opsummere. Rackloft - en praktisk og attraktiv løsning til badeværelset. Den relativt høje pris er opvejet af mange fordele.

Hvis du ønsker at montere en sådan struktur ved hjælp af mange kræfter, reducerer dette betydeligt omkostningerne. Det vigtigste er at korrekt konstruere et sådant loft, vælg materiale, farve og lamper.

Forhåbentlig indeholdt denne artikel oplysninger, der hjalp dig med at bestemme slattedækket, og du træffer det rigtige valg.

Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer via RSS, eller bliv afstemt med Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.