Rack aluminiumsloft: fordele og ulemper

Valget af moderne materialer til loftindretning er slående i sin mangfoldighed. Blandt det foreslåede sortiment kan du vælge produkter, der opfylder de æstetiske og praktiske krav i lokaler, især for værelser eller bygninger med et specielt mikroklima. Dette er for eksempel et battenaluminiumloft, som er et system, der for nylig er kommet ind på markedet for efterbehandlingsprodukter, men hvis popularitet hurtigt er i gang med fremdrift.

Særlige egenskaber

Suspended ceiling strukturer er et kompleks bestående af tynde aluminium lameller med en flerlags lak belægning, som er monteret på en særlig monteringsmekanisme.

Det dekorative materiale er fastgjort med U-formede profiler, bøjler og traverser suspenderet fra loftet. Vejledninger er vægfastgørelsesanordninger og er monteret rundt om væggenes omkreds, der er monteret suspensioner på loftoverfladen. Panelerne selv har en speciel profil, takket være, at de er fastgjort til hinanden. På grund af det faktum, at lamellerne kan være af forskellige former, kan selve anordningen af ​​fastgørelsesorganer også være anderledes. Derfor er aluminium rack loft der to typer - indendørs og udendørs.

Produkter af åben type har en række karakteristiske træk. Først og fremmest er originaliteten af ​​panelernes udseende givet ved indlæg - layouter, som er installeret mellem lamellerne. Disse elementer kan laves i samme farve og tekstur som hovedmaterialet eller være af en anden skygge.

Denne egenskab af produkterne gør det muligt at diversificere loftets overflade i rummet, ikke kun ved farvekombinationen, men også ved at spille af chiaroscuro. Paneler og layouter kan have følgende dimensioner: 84 og 6 mm eller 84 og 16 mm.

Indføring er normalt mindre, hvilket gør det muligt at "drukne" mellem hovedpanelerne.

Der er muligheder, hvor layoutet er indstillet flush med lamellerne, der danner en flad overflade. Farveudformningen kan ikke nødvendigvis være af en enkelt skygge, det åbne loft giver mulighed for helt dristige designideer i udsmykning af loftoverfladen.

Aluminiumstativloftet af en lukket type har karakteristiske egenskaber fra den tidligere version, som vedrører strukturens sammensætning. Et sådant system indbefatter paneler med forskellige bredder. Ved at lægge produkter kan du opnå et solidt plan, hvis relief er givet af sømene mellem panelerne.

Listerne er fremstillet i følgende størrelser - 150, 100 og 75 mm. Nogle producenter tilbyder profilpakker med dimensioner på 100 og 25 mm, eller 150 og 25 mm. De installeres igen, hvilket gør det muligt at variere udseendet af loftet. Også denne type rackloft kan formes med elementer af forskellige farver og teksturer, hvilket er en positiv karakteristik, når der er et spørgsmål om kreativt indretning.

Der er en række funktioner, der er iboende i rackloftstrukturerne:

 • Hængslede systemer tager et par centimeter rumhøjde, men takket være disse sæt kan du nemt skjule eventuelle loftfejl og sy i forskellige kommunikations-, ventilationsanordninger i interceilrummet eller give rummet yderligere lydisolering ved hjælp af et specielt materiale. Desuden fungerer designet som en holder til belysningsenheder, der er nemme at placere i et valgt segment, og om nødvendigt kan de altid nås hurtigt.
 • Aluminiumsprodukter fremstilles i henhold til teknologien, hvilket forudsætter inklusion i sammensætningen af ​​forskellige slags stoffer, for eksempel en mat polymer og et reflekterende metalliseret lag af enhver farve.
 • På grund af produkttykkelsen, som er 0,4-0,7 mm, bliver lamellerne slidstærkt og letvægtsmateriale.
 • Et bredt udvalg af paneler gør det muligt at få buede overflader på loftet. Denne funktion er realiseret ved hjælp af krøllede og multi-level skinner, som er monteret ved hjælp af suspenderede stringers. Du kan kombinere farveløsninger, installere elementer i vinkelret eller i nogen anden retning, danne tegninger, billeder osv.
 • Panelerne er fremstillet i en speciel film, der sikrer beskyttelse mod deformation under installation og transport.

Tekniske specifikationer

Takket være rackstrukturerne til loftoverflader kan du få et unikt design, der har specifikke egenskaber og evner.

Aluminiumslofter har visse tekniske egenskaber:

 • Modstandsdygtig over for fugt, så de kan installeres sikkert i værelser med høj luftfugtighed - badeværelser, kældre, tekniske installationer, svømmebassiner, i køkkenet.
 • Brandsikkerhed. Disse egenskaber gør det muligt at udføre installationen af ​​bygninger i bygninger med øgede krav til objektets brandsikkerhed.
 • Gode ​​reflekterende egenskaber på grund af tilstedeværelsen af ​​metallisk glans, som har overfladen af ​​elementerne. På grund af dette er det i lokalerne muligt at bruge belysningsanordninger, der har en lille effekt, hvilket igen sparer energi.
 • Rack aluminiumkonstruktioner er hypoallergeniske, antistatiske og hygiejniske, materialet udsender ikke dampe, der er farlige for menneskers sundhed. Disse egenskaber tillader ikke udvikling og reproduktion af svampe, skimmelsvampe og andre skadelige mikroorganismer, produkterne er resistente overfor rådnende.
 • Let vedligeholdelse - For at loftet skal kunne beholdes glans og appel, er det nødvendigt at udføre forarbejdning ved hjælp af våde tæpper.
 • Høj profilstyrke - lameller har god modstand mod mekanisk skade. Baseret på elementernes slagmodstand anvendes produkterne til ekstern og intern foring.
 • Hurtig installation - designet indeholder en række elementer, hvis installation er mulig selv for begyndere på byggepladsen.
 • Den store operationelle periode gør omkring 20-50 år.
 • Lav vægt på grund af hvilken belægningen ikke udøver en belastning på overlapningen.
 • Attraktivt og æstetisk udseende.
 • Evnen til hurtigt at reparere overfladen: Det er nok at erstatte det beskadigede strukturelement med en ny del. For at gøre dette er der ikke behov for at demontere hele systemet.
 • Skinnernes kanter har en afrundet form, hvorfor deres fiksering er særlig pålidelig.
 • Profilerne er faste eller mikroperforerede.

design

Sådanne systemer kan have et varieret design, der gør det muligt at bruge dem til at skabe høj kvalitet og smukke loftoverflader i private lokaler såvel som til offentlig brug.

I dag kan du finde lamellofter af forskellige typer med karakteristiske forskelle i form og design:

 • Classic - består af tre eller seks meter lameller. En god mulighed for at dekorere små værelser, da produkterne gør det muligt at visuelt udvide deres område.
 • Designer - dyre produkter, takket være udseende, der skaber et unikt loftbelægning af usædvanlig form.

Uanset hvilken konstruktion du vælger, giver materialet dig mulighed for at supplere det indre af den oprindelige komponent i form af et attraktivt loftsbelægning under hensyntagen til de nyeste tendenser inden for dekoration.

I dag kan aluminiumspladerne have forskellige farver og nuancer. De mest populære er hvide, guld og sølv materialer. Mange producenter tilbyder til forbrugerlamellerne med et allerede trykt mønster i en blank eller mattekstureret finish.

Der er sorter af slattede lofter, for eksempel italiensk, fransk eller tysk, som har et ejendommeligt karakteristisk design. Italienske produkter har en afrundet kant, tyske produkter er kendetegnet ved stramt design.

Når man vælger et slattedæksel, er det værd at overveje, at plastkonstruktionen eller systemet af træ kun kaldes slatted på grund af en lighed af typen og metoden til installation af komponenterne.

producenter

Virksomheder, der producerer aluminiumsloftlofter, tilbyder for det meste ikke kun aluminium, men også stålprodukter.

 • På hjemmemarkedet skiller firmaet Albes sig - en produktionsorganisation, der specialiserer sig i fremstilling af forskellige materialer til afslutning af lofter, blandt hvilke der er aluminiumsplader. Kvalitetsegenskaberne for produkter svarer til europæiske produkter og indenlandske GOST, men prisen på produkter pr. 1 m² er flere gange mindre end importerede modparter.
 • LLC "Bard" indtager en ledende stilling på listen over producenter af disse produkter. Virksomheden yder teknisk rådgivning samt computermodellering af det kommende projekt.
 • Der er mange udenlandske producenter af disse produkter, fordi der i Europa anvendes så meget dekorativt materiale. Fra denne liste kan vi udelukke det hollandske firma Hunter Douglas, som på grund af den høje kvalitet af sine produkter har stor efterspørgsel efter sine produkter. Profilerne i dette firma skelnes af et bredt udvalg af former og størrelser, og vigtigere er alle produkter behandlet med en korrosionsbestandig sammensætning, og der anvendes trelags emalje på dem.
 • Geipel er en tysk producent af aluminiumsplader, der producerer meget interessante produkter til forbrugerne. Det er af høj kvalitet, som det fremgår af overensstemmelsescertifikater af international standard, og har et moderne og stilfuldt design. Profiler er lavet af anodiserede råmaterialer, takket være hvilke produkter der købes til installation i børnehaver, hospitaler, fitnesscentre og anerkendes som helt sikkert for menneskers sundhed. Produkter af dette mærke produceres med succes ikke kun i Tyskland, men også indenlandske produktionsfaciliteter, som har en positiv effekt på omkostningerne ved færdige produkter, da der ikke længere er en opgave at levere varer fra Europa.

Tips til valg

Det er kun nødvendigt at erhverve lofter i jernbanetype i specialforretninger, hvor pålidelige virksomheder, der har et godt omdømme på markedet for efterbehandling, fungerer som producenter af de fremlagte varer. Også værd at være opmærksom på produkt anmeldelser.

Det skal forstås, at hævede lofter ikke er wallpapers, der kan ændres meget ofte, men et design, der er installeret i flere årtier.

Når du vælger produkter, skal du tage højde for visse nuancer:

 • Loftets højde - hvis det er mere end tre meter, så er det værd at foretrække et racksystem af lukket type, da det ikke har huller mellem lamellerne. I offentlige bygninger kan du installere en åben struktur. Højden skjuler hullerne, og belægningen ser meget attraktiv ud.
 • Formål med rummet, hvor der skal udføres et rackloft. Aluminium lameller er ideelle til værelser med høj luftfugtighed.
 • Farve design - Moderne produkter gør det muligt at lave loftet et spejl eller dekorere overfladen med et usædvanligt mønster. Men vi må ikke glemme, at modetrends er midlertidige, så designen af ​​skinnerne bør næres med en stor del af ansvaret, så designet i fremtiden ikke bliver en hindring, idet den har mistet sin relevans.
 • Du bør ikke træffe en beslutning til fordel for noget materiale, bare fordi det er udgivet af et udenlandsk selskab. Russiske produkter i dag er af høj kvalitet, hvilket ikke er ringere end importerede.

Uanset hvilken reparation, omkostning eller budgetmulighed er det vigtigste at få det til at se fuldstændigt ud. Uden et attraktivt, praktisk loft, en lejlighed, et privat hus eller en generel bygning vil bore og trætte med sin monotoni og monotoni. De mest dristige designideer til loftoverflader hjælper med at realisere konstruktionen af ​​aluminiumslister i livet.

Smukke eksempler i interiøret

Indretningen af ​​køkkenet eller spisestuen skal ikke kun være baseret på æstetisk appel, men også af praktiske overvejelser. Rack aluminium lofter kombineret disse to karakteristika.

Enkeltniveau kontrasterende belægninger af sort og hvid farver eller to-niveau systemer, der er lavet af alternerende guld og lyspaneler, suppleret med lyse spotlights, bliver en ægte dekoration i rummet.

Aluminiumsloft: typer, fordele, installationsanvisninger

Aluminiumsloft - letvægtsophæng. Med sin hjælp kan du hurtigt og for moderate penge til at udstyre rummet. Aluminiums loftsystemer skjuler revner og andre overlapningsfejl, lednings- og ventilationsrør.

Typer af aluminium hævede lofter

I systemer med slattede lofter er hovedelementerne lange lameller, der er fastgjort til det bærende loft ved hjælp af specielle klemme, egerne. Der er tre typer af lofter:

 • åben type;
 • lukket type;
 • kassette.

Aluminium åbne systemer

Åbn aluminiumsophæng af loft består af lameller, mellem hvilke specialindsatser er installeret. Disse er tynde strimler, der dækker slidserne, og er samtidig elementer af indretningen. Udformningen af ​​disse ophængningssystemer kan variere. Indsatserne mellem lamellerne kan variere i farve eller være de samme som de grundlæggende elementer i loftet.

Aluminiumssystemer af lukket type

Udformningen af ​​den lukkede type rackloft giver ikke tilstedeværelsen af ​​mellemstrimler. Skinnerne i disse systemer installeres tæt på hinanden. Ellers er lukkede systemer ikke anderledes end åbne. De samme principper for installation og krav til komponenter. Aluminiumssystemer af den lukkede type installeres hovedsageligt i offentlige bygninger.

Kassette aluminium lofter

Kassettelofter på mange måder ligner det velkendte Armstrong-loft. De består af firkantede eller rektangulære paneler. Men kassetten er ikke anbragt på styrene, og indstilles mellem dem ved hjælp af et system af låse.

Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på mindst 0,4 mm. De kan være faste eller perforerede. Farveopløsning er meget anderledes. Placering af kassetter af forskellige farver gør de spektakulære mønstre i loftet.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

I dag har slattedlofter ikke længere stor popularitet. Forbrugeropmærksomhed er mere fokuseret på spektakulære spændinger, glas og glasmosaiststrukturer. Men reekee glemt ufortjent. Disse lette og praktiske systemer i alle henseender har mange fordele.

 1. Enkel og hurtig installation, der gør det muligt at montere et loft uden involvering af eksperter.
 2. Moderne design. Producenter producerer ophængningssystemer med forskellige farve løsninger, så det vil ikke være svært at vælge den mest egnede.
 3. Minimumsbelastningen på lejet overlapper hinanden.
 4. Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.
 5. Reiki og andre elementer i systemet er nemme at skære, så og passe til rummets størrelse.
 6. Der er ikke behov for at forberede overfladen til montering af aluminiumsystemet.
 7. Mangel på affald under arbejdet.
 8. Manglende "våde processer".

Hvad er aluminiumsloftet

Reiki

Reiki kaldes ellers "paneler" eller "lameller". Disse elementer i systemet er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 til 0,8 mm. Skinnernes standardbredde er 9-20 cm. Til udsmykning af stuer, badeværelser og badeværelser køber de oftest paneler med en bredde på 10-12 cm. De ser mest fordelagtigt på lave lofter af typiske lejligheder.

suspensioner

Suspensioner eller, som de også kaldes, egerne, er elementer, der holder loftet. De er fastgjort til bundoverfladen af ​​den øverste overlap og dækene hænger på dem. Hvis loftets konstruktion ikke giver mulighed for montering af spotlights og andre vægtbærende elementer, kan du i stedet for suspensioner til slattedele bruge andre - designet til installation af gipsvægskonstruktioner.

Spidser til aluminiumslofter består af to metalstænger forbundet med en fleksibel tynd stålplade, der kaldes en "fjeder". Hendes opgave er at holde egerne på plads. Suspensionens højde styres ved at komprimere denne plade.

Dæk eller strengere - de vigtigste understøtningselementer i aluminiumsophængssystemet. Det er knyttet til dem lameller. Dæk er tynde lysstrimler på den ene side, hvor der er fremspring der fungerer som låse. Suspenderede systemer adskiller sig strukturelt, så dækene har en anden konfiguration.

sokkel

En sokkel eller endeprofil er ikke kun et funktionelt element i systemet, men også et middel til dekoration. Med det lukker afstanden mellem væggen og loftet. Soklen kan være forskellig farve. Vælg den der passer bedst til indretningen og vægindretningen.

Lysarmaturer

Det hængende loft på aluminiumslister kan dekoreres med forskellige belysningsenheder. I små værelser er der ofte installeret spotlights, som fungerer som hovedkilden til lys. I rum af store områder er installationen af ​​lysekroner nødvendig, men spotlights anvendes også. De fremhæver loftets design og er en ekstra kilde til lys.

Racklofter er ikke bange for opvarmning og deformeres ikke under indflydelse. Derfor er det muligt at installere glødelamper af enhver kraft, men inden for rimelige grænser.

Suspended ceiling mounting teknologi

For at kunne installere aluminiumsophænget loft skal du først tegne en tegning. For at gøre dette skal du tage et stykke papir og en blyant, konsekvent udføre en række beregninger.

Tegning tegning loft

 1. Tegn et rektangel og angiver længden af ​​væggene. Du skal være forberedt på, at de modsatte vægge kan have forskellige størrelser. Hvis det er tilfældet, vil det komplicere installationsprocessen lidt.
 2. Bestem skinneretningen. Optimal - fra døråbningen til vinduet.
 3. Ifølge bredden af ​​skinnerne, tilstedeværelsen eller fraværet af skær, udgør de en plan af strukturen og noterer hver lamelles position ved en linje.
 4. Hvis længderne af de modsatte vægge er forskellige, vil den sidste skinne have en mere eller mindre udtalt trekantet form. Eliminer denne ulempe som følger. En tegning er lavet, hvor lamellerne er arrangeret diagonalt eller placeret på en sådan måde, at den første og den sidste har en trapezformet form. Den anden mulighed er mest gavnlig, da installationen langs diagonalen er mere kompliceret, og der vil være meget materialeaffald. Derudover er lofter med traditionelt lagde lameller (fra hoveddøren) mere æstetiske og giver ikke en følelse af visuelt ubehag.

At udføre arbejdet vil kræve:

 • målebånd;
 • bore eller skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • sakse til metal eller metal fil;
 • skruer og dowels;
 • en kniv

Installation trin

Trin 1. Mærkning af overfladen.

 1. Bestem afstanden, som du skal trække fra bundloftet. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.
 2. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau trækkes vandrette linjer rundt om væggenes omkreds.

Trin 2. Fastgørelsesguider (endeprofiler).

Ved de markeringer, der udføres i det foregående trin, er plankerne i endeprofilen fastgjort. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke overstige 20 cm. For større arbejde kan profilen først limes til væggen med monteringslim eller tætningsmiddel.

Trin 3. Installation af suspensioner.

Installation af aluminiumophæng er begyndt ved installation af strengere. De (dæk) skal installeres strengt parallelt med hinanden i retning vinkelret på skinneretningen. Ekstreme dæk (første og sidste) skal være i afstanden 20-40 cm fra væggene. I betragtning af disse installationsregler markeres loftet med en markør, målebånd og en lang flad genstand (bar, bobleniveau, flodsegment).

Hvis overfladen af ​​bundloftet er fladt, kan du fastgøre strengerne direkte til det. Men denne situation er sjælden.
Langs mærkningslinjerne er det nødvendigt at installere suspensioner, der holder strengerne. Opgaven udføres i flere trin:

 1. På markeringslinjerne markeres punkterne for ophængning under hensyntagen til, at de skal være i afstanden 40-60 cm fra hinanden (afhængigt af strukturens samlede vægt og areal). Ekstreme suspensioner skal installeres i en afstand på 20-30 cm fra væggene.
 2. På de markerede punkter bor bor huller med en bor, hvis diameter er 2-3 mm mindre end diameteren af ​​plastikdelen af ​​dowel.
 3. Kør dowels i hullerne.
 4. Vedhæftet til bæreoverfladesuspensionerne.

Trin 4. Installation af realkreditlån under lamperne.

På dette stadium skal du markere stedet for lamper på loftet. De borer huller og installerer kroge, trædyser eller andre elementer ved hjælp af hvilke lamperne holdes.

Trin 5. Hæk strengere på suspensioner. For at alle disse strimler skal være i samme vandret plan, er det nødvendigt at justere længden af ​​suspensionerne. For at lette opgaven skal du trække tråden i den højde, hvor strengerne skal være. Eller brug et laserniveau.

Trin 6. Installer det første panel.

Aluminiumophænget loft ser harmonisk ud, hvis bredden af ​​det første og sidste panel ikke er mindre end ½ bredden af ​​hele panelet. I betragtning af tegningen tidligere blev den første skinne trimmet langs dens længde. Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du installere panelet, bøje det lidt og indsætte det i åbningerne mellem strengene på strengerne.

Trin 7. Montering af skinnerne.

Hvis aluminiumloftet er af åben type, udføres skinnerne med hensyn til indsatserne.

Trin 8. Installer det sidste panel.

Trin 9. Installation og tilslutning af inventar.

Fabrikanter af hævede lofter

Det hængende loft lavet af aluminiumpaneler er ofte forbundet med navnet "Albes". Det er en førende producent af stativsystemer. Det russiske selskab leverer produkter til alle bosættelser i Den Russiske Føderation og i udlandet. Prisen på lofter afhænger af design, type, udstyr. Den gennemsnitlige pris for 1m2 rack suspension system (fuldt lastet) - 850-1050 rubler.

En anden kendt russisk producent - firmaet "Bard". Produkterne fra denne plante vokser stadigt. Bardlofterne har en bred farvepalet og en række designløsninger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i fuld sæt - 900-1100 rubler. Figurerede lofter (med bøjning) - fra 2000 rubler / m2.

Af de udenlandske mærker kan nævnes de mest berømte: Geipel og Hunter Douglas. Den første producerede i Rusland af den tyske teknologi. Den anden - i Holland. Omkostningerne ved disse hævede lofter afhænger i vid udstrækning af leveringsområdet og varierer mellem 1200-2200 rubler / m2.

Nyttig video

I videoen kan du se eksempler på aluminiumsloftlofter i badeværelset:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Aluminiumsloftlofter

Sådanne lofter kan ofte ses.

 • I boliger - på badeværelset, toilet, køkken, entre og forkammer.
 • I offentlige områder - butikker og indkøbscentre, kontor, regeringscentre på hospitaler, undergrundsbaner og uddannelsesinstitutioner.
 • I ikke-private lokaler - garage, lager, hytter mv.

fordele

 • Vandmodstand - Sådanne lofter er ikke bange for vand, og efter lang driftstid ruster de ikke og taber ikke deres tidligere udseende i 10 til 20 år.
 • Ser godt ud på loftet - på grund af kombinationen med dekorative indlæg og et stort udvalg af farver.
 • Hurtig og nem installation - installationen af ​​et sådant loft tager kun 1 dag til 50 m2.
 • Høj kvalitet og miljøvenligt materiale - certificeret af certifikater og virkelige livserfaringer fra millioner af købere rundt om i verden.
 • Stort udvalg af belysning - Til sådanne lofter kan du hente spotlights af ethvert design, der passer til lamellernes diameter, eller indlejre lys uanset størrelse.

Rack loftsdesign

Rækloftet er lavet af aluminiumlegering i form af paneler 10-15 cm brede og 3 og 4 meter lange.

Monteringsrammen på det hængende loft er samlet fra en perimeter p-profil, der også er lavet af aluminium, med en kam (stringer) med en længde på 4 meter og suspensioner.

Installation - Først og fremmest fastgøres en vægp-profil på perimeteren til en dowel-nail eller et andet fastgørelsesmiddel efter eget valg, f.eks. Med skruer, hvis det er monteret på et træ> så er der ved hjælp af perimeterprofilen en støttekamme fastgjort - den er fastgjort til hovedudkastet på kileankeret, hvis du har brug for at sænke loftet, anvendes der suspensioner til dette - de er anbragt på en stringer og fastgjort til ankerkilen til bunden af ​​loftet med dem, du kan sænke slattedækket til enhver afstand.

Vi er klar til at tilbyde dig den bedste mulighed for det hængende loft, der passer dig i pris og kvalitet.

Nøjagtighed installation rack loft

Forskellige materialer til efterbehandling lofter er fantastisk i det moderne marked. De adskiller sig betydeligt fra hinanden ved hjælp af egenskaber, fordele og ulemper, pris. Du kan vælge den mest budgetmæssige løsning til efterbehandling: hvidvask, lim med skumplast eller omvendt bruge en stor mængde på moderne 3D-kompositioner. Denne artikel beskriver den oprindelige måde at afslutte loftet på.

Særlige egenskaber

Udseendet af slattedlofter er udpeget ret for nylig, men de har allerede vundet mange russers kærlighed. Forklaringen på dette er deres høj styrke, enkle drift, holdbarhed, hvilket gør installationen af ​​lofter tilgængelig for alle.

Fordelene ved slattedlofter omfatter:

 • fugtmodstand, der giver dig mulighed for at installere dem i badeværelset, badet, vasken, køkkenet, hvor ofte der er høj luftfugtighed;
 • På grund af brugen af ​​ikke-brændbare materialer som belægning er lofter beskyttet mod ild;
 • Sparer elektrisk energi: da overfladelaget af lamellofter afspejler lys, er det derfor muligt at anvende belysning med lavere effekt;
 • miljøvenlige materialer, derfor frigives ingen farlige stoffer i miljøet;
 • simpel pleje af lofter. Til rengøring er det tilstrækkeligt at tørre med en fugtig klud;
 • styrken af ​​de anvendte materialer, så de er egnede til udendørs applikationer;
 • nem installation;
 • æstetiske lofter
 • holdbarhed - levetiden er op til 50 år, og garantiperioden er kun 20 år;
 • det er muligt at udskifte beskadigede områder uden at fjerne demonteringsdelene;
 • falsk loft ser attraktivt og stilfuldt ud.

Det skal bemærkes, at stativstrukturen er en ophængt struktur. Dette gør det muligt at justere loftets overflade uden brug af specielle sammensætninger, for eksempel gips.

Også under et sådant loft kan du nemt skjule hjemledningerne, og dette er et vigtigt øjeblik.

Der er praktisk taget ingen ulemper i stativstrukturer. Disse omfatter kun det faktum, at reparationer ikke gøres på en meget praktisk måde. Hvis et panel mislykkes under drift, skal hele belægningen adskilles for at erstatte defekten. En anden ulempe: Når du installerer en slaty suspenderet struktur i ethvert rum, vil dens højde falde lidt. Dette er en uoverensstemmende minus, hvis du ikke placerer ingen tekniske enheder under strukturen.

Enhedsdesign

Udformningen af ​​et ophængt aluminiums loft giver dig mulighed for sikkert at fastgøre enheden og rette den på loftfliserne.

Loftet består af følgende hovedkomponenter:

 • Metallegeringsskinne er en frontoverflade. Skinnens fjedrende design bidrager til dannelsen af ​​forbindelser, der er holdbare og pålidelige;
 • Kam (traverse, stringer) ligner en bøjet kanal profil med tænder. Små elementer i remmen passerer gennem rillen, og kammen er fastgjort til fjederfjedrene gennem profilen. Den er lavet af aluminium og stål, 1,5 mm tykt;
 • Interstitiel indsats bruges til at forsegle lamellerne. Det er valgt i overensstemmelse med skinnen eller med en kontrasterende ydeevne, takket være muligheden for at anvende designarbejde under designet har vist sig;
 • Hjørne træprofil bruges til at designe loftet omkring omkredsen. I længden er det ikke altid muligt at afskære skinnen nøjagtigt, og nogle gange er det stadig muligt at trimme dele i bredden. For at skjule uregelmæssigheder og unøjagtigheder anvendes indretning ofte, det er fastgjort på væggen.

Korrekt installation omfatter udformning af rummet og bestemmelse af belysningen. Suspension installation afhænger direkte af belysningsenhedens højde. Oftest er den suspenderede overflade et par centimeter lavere end de anvendte belysningsarmaturer.

Efter udarbejdelsen af ​​ordningen er det nødvendigt at beregne mængden af ​​materialer til installation af loftpaneler. Her spilles den vigtige rolle ved den korrekte beregning af længden af ​​hver skinne, hvormed belægningen vil blive monteret. Normalt tilbyder producenterne produkter på 3 og 4 meter. For at dække lofterne i et lille rum er en 3 m lang skinne perfekt. I dette tilfælde vil reparationsarbejdet blive udført med et minimum af affald.

For et værelse med en stor omkreds anvendes lameller med en længde på 4 m. Ved at lave en rumplan på forhånd kan du bestemme det ønskede antal og længden af ​​dele.

Beregningen af ​​det hængende loft indbefatter måling af rummets omkreds, hvilket svarer til hele længden af ​​profilen.

Trin for trin installationsvejledning

Efter alle beregninger og erhvervelse af de nødvendige materialer til montering af loftet skal væbnes:

 • konstruktion kniv;
 • en hammer;
 • boremaskine eller perforator;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • niveau;
 • sakse, hacksaw;
 • en blyant
 • målebånd, kvadratisk.

Derudover de nødvendige dowels, tøj, beskyttelsesbriller og handsker.

Til montering af stativet med egne hænder skal du lave et loftslayout. For at gøre dette skal du blot tegne omkredsen til profiloverfladen. Hvis loftet er vandret, er det nødvendigt at markere linjen vandret. Her vil blive installeret kam.

Til installation af komplekse multi-level strukturer udføres beregninger mere kompliceret. I dette tilfælde anvendes et laserniveau i stedet for et målebånd. Sandsynligheden for at lave en fejl her er udelukket.

Monteringsteknik:

 • skære metaldelene i de nødvendige nedskæringer;
 • Bor huller i profilbelægningen, hvis der ikke er nogen klare huller på profilen til fastgørelse af produktet.

Der skal også fastgøres huller i væggen. Til dette nyttige bor, slag. Fastgør derefter skruerne i 45 grader vinkler til de ydre hjørner og stød - på indersiden.

Guider er installeret på væggen, hvilket angiver placeringen af ​​den fremtidige ophængte struktur. Den skal være lavere med 20 cm fra den gamle. Linjer skal være vandrette; laserniveauer anvendes til dette. Profiler vil blive monteret langs disse linjer.

Monter suspensionen med dykker i de forborede huller. I dette tilfælde skal du sørge for at kontrollere den korrekte placering af styredelene ved hjælp af niveauet. Derefter kan du begynde at montere paneler. Til dette skal du konsekvent skære en vis størrelse skinne.

Et målebånd bør nævnes områder af lejedæk.

Det første mærke skal være i en afstand af 30 cm fra væggen selv, og resten skal være parallelt med hinanden hver 90 cm.

Dækmontering:

 • Intervallet mellem dem bør ikke være mere end 1 meter, og de er sat 90 grader vinkel på skinnen;
 • Brug af en skruetrækker dæk skal skrues til suspensionen. For den perfekte ensartethed af designet bør forsøge ikke at tillade den mindste fejl;
 • Hjørneprofilen og dækket skal være i en afstand på 10 mm. I så fald kan dæket være kortere end den angivne værdi, og du kan blot tilføje det og fastgøre suspensionen i det efterfølgende dæk.

I begyndelsen af ​​arbejdet fjernes en beskyttende film fra hver skinne og afskæres afhængigt af loftets størrelse. Længden skal være 10 mm mindre end afstanden mellem væggene.

Først og fremmest er det nødvendigt at bøje og montere panelet på hjørneprofilen, derefter rette det og stik det på dækkens holdere. Den anden skinne er installeret ved siden af ​​den forrige, og den tredje ligger modsat. Forklaringen på dette er, at den første række af længden er meget mindre end resten, og du bliver nødt til at reparere lamellerne. Dette problem opstår ganske ofte. Det er muligt at justere dækets højde ved at ændre dybden af ​​skruer. Hvis bredden i enden af ​​skinnen ikke passer, så kan den simpelthen skæres med en kniv. Derefter skal du skære skinnen fastgør træstangen, et stykke hjørneprofil.

Efter montering af et par paneler skal du installere yderligere profildele (mellemliggende). I fremtiden vil det ikke være svært at indsamle detaljerne. Det største problem opstår, når du fastgør det mest ekstreme panel. Det skal installeres meget tæt. For at gøre dette holder vi os ved et lille trick: det er nødvendigt at fastsætte et par træstænger mellem endeskinnen og væggen. Dette sikrer tilstrækkelig tæthed. Stakes kan være gemt under soklen.

Montering af et hæftet loft med egne hænder forårsager ikke stor indsats, hvis dette ikke er arbejdet med en kompleks konfiguration. Så skal du overlade installationen af ​​konstruktionen til erfarne og dygtige specialister.

belysning

At montere belysningsenheder er det mest omhyggelige arbejde. Før du begynder alt arbejde, bør du overveje placeringen af ​​alle lamper, lamper og andre enheder afhængigt af det ønskede belysningsniveau i rummet.

Som et vedhæng belysningsudstyr vil være en glimrende mulighed:

 • LED lamper. De vil belyse indretningens individuelle detaljer samt skabe en atmosfære af komfort og modernitet;
 • Lysstofrør vil skabe belysning i klassisk stil;
 • Små lamper vil skabe en varm og hjemlig atmosfære på værelset.

Rack aluminiumsloft: fordele og ulemper

Valget af moderne materialer til loftindretning er slående i sin mangfoldighed. Blandt det foreslåede sortiment kan du vælge produkter, der opfylder de æstetiske og praktiske krav i lokaler, især for værelser eller bygninger med et specielt mikroklima. Dette er for eksempel et battenaluminiumloft, som er et system, der for nylig er kommet ind på markedet for efterbehandlingsprodukter, men hvis popularitet hurtigt er i gang med fremdrift.

Særlige egenskaber

Suspended ceiling strukturer er et kompleks bestående af tynde aluminium lameller med en flerlags lak belægning, som er monteret på en særlig monteringsmekanisme.

Det dekorative materiale er fastgjort med U-formede profiler, bøjler og traverser suspenderet fra loftet. Vejledninger er vægfastgørelsesanordninger og er monteret rundt om væggenes omkreds, der er monteret suspensioner på loftoverfladen. Panelerne selv har en speciel profil, takket være, at de er fastgjort til hinanden. På grund af det faktum, at lamellerne kan være af forskellige former, kan selve anordningen af ​​fastgørelsesorganer også være anderledes. Derfor er aluminium rack loft der to typer - indendørs og udendørs.

Produkter af åben type har en række karakteristiske træk. Først og fremmest er originaliteten af ​​panelernes udseende givet ved indlæg - layouter, som er installeret mellem lamellerne. Disse elementer kan laves i samme farve og tekstur som hovedmaterialet eller være af en anden skygge.

Denne egenskab af produkterne gør det muligt at diversificere loftets overflade i rummet, ikke kun ved farvekombinationen, men også ved at spille af chiaroscuro. Paneler og layouter kan have følgende dimensioner: 84 og 6 mm eller 84 og 16 mm.

Indføring er normalt mindre, hvilket gør det muligt at "drukne" mellem hovedpanelerne.

Der er muligheder, hvor layoutet er indstillet flush med lamellerne, der danner en flad overflade. Farveudformningen kan ikke nødvendigvis være af en enkelt skygge, det åbne loft giver mulighed for helt dristige designideer i udsmykning af loftoverfladen.

Aluminiumstativloftet af en lukket type har karakteristiske egenskaber fra den tidligere version, som vedrører strukturens sammensætning. Et sådant system indbefatter paneler med forskellige bredder. Ved at lægge produkter kan du opnå et solidt plan, hvis relief er givet af sømene mellem panelerne.

Listerne er fremstillet i følgende størrelser - 150, 100 og 75 mm. Nogle producenter tilbyder profilpakker med dimensioner på 100 og 25 mm, eller 150 og 25 mm. De installeres igen, hvilket gør det muligt at variere udseendet af loftet. Også denne type rackloft kan formes med elementer af forskellige farver og teksturer, hvilket er en positiv karakteristik, når der er et spørgsmål om kreativt indretning.

Der er en række funktioner, der er iboende i rackloftstrukturerne:

 • Hængslede systemer tager et par centimeter rumhøjde, men takket være disse sæt kan du nemt skjule eventuelle loftfejl og sy i forskellige kommunikations-, ventilationsanordninger i interceilrummet eller give rummet yderligere lydisolering ved hjælp af et specielt materiale. Desuden fungerer designet som en holder til belysningsenheder, der er nemme at placere i et valgt segment, og om nødvendigt kan de altid nås hurtigt.
 • Aluminiumsprodukter fremstilles i henhold til teknologien, hvilket forudsætter inklusion i sammensætningen af ​​forskellige slags stoffer, for eksempel en mat polymer og et reflekterende metalliseret lag af enhver farve.
 • På grund af produkttykkelsen, som er 0,4-0,7 mm, bliver lamellerne slidstærkt og letvægtsmateriale.
 • Et bredt udvalg af paneler gør det muligt at få buede overflader på loftet. Denne funktion er realiseret ved hjælp af krøllede og multi-level skinner, som er monteret ved hjælp af suspenderede stringers. Du kan kombinere farveløsninger, installere elementer i vinkelret eller i nogen anden retning, danne tegninger, billeder osv.
 • Panelerne er fremstillet i en speciel film, der sikrer beskyttelse mod deformation under installation og transport.

Tekniske specifikationer

Takket være rackstrukturerne til loftoverflader kan du få et unikt design, der har specifikke egenskaber og evner.

Aluminiumslofter har visse tekniske egenskaber:

 • Modstandsdygtig over for fugt, så de kan installeres sikkert i værelser med høj luftfugtighed - badeværelser, kældre, tekniske installationer, svømmebassiner, i køkkenet.
 • Brandsikkerhed. Disse egenskaber gør det muligt at udføre installationen af ​​bygninger i bygninger med øgede krav til objektets brandsikkerhed.
 • Gode ​​reflekterende egenskaber på grund af tilstedeværelsen af ​​metallisk glans, som har overfladen af ​​elementerne. På grund af dette er det i lokalerne muligt at bruge belysningsanordninger, der har en lille effekt, hvilket igen sparer energi.
 • Rack aluminiumkonstruktioner er hypoallergeniske, antistatiske og hygiejniske, materialet udsender ikke dampe, der er farlige for menneskers sundhed. Disse egenskaber tillader ikke udvikling og reproduktion af svampe, skimmelsvampe og andre skadelige mikroorganismer, produkterne er resistente overfor rådnende.
 • Let vedligeholdelse - For at loftet skal kunne beholdes glans og appel, er det nødvendigt at udføre forarbejdning ved hjælp af våde tæpper.
 • Høj profilstyrke - lameller har god modstand mod mekanisk skade. Baseret på elementernes slagmodstand anvendes produkterne til ekstern og intern foring.
 • Hurtig installation - designet indeholder en række elementer, hvis installation er mulig selv for begyndere på byggepladsen.
 • Den store operationelle periode gør omkring 20-50 år.
 • Lav vægt på grund af hvilken belægningen ikke udøver en belastning på overlapningen.
 • Attraktivt og æstetisk udseende.
 • Evnen til hurtigt at reparere overfladen: Det er nok at erstatte det beskadigede strukturelement med en ny del. For at gøre dette er der ikke behov for at demontere hele systemet.
 • Skinnernes kanter har en afrundet form, hvorfor deres fiksering er særlig pålidelig.
 • Profilerne er faste eller mikroperforerede.

design

Sådanne systemer kan have et varieret design, der gør det muligt at bruge dem til at skabe høj kvalitet og smukke loftoverflader i private lokaler såvel som til offentlig brug.

I dag kan du finde lamellofter af forskellige typer med karakteristiske forskelle i form og design:

 • Classic - består af tre eller seks meter lameller. En god mulighed for at dekorere små værelser, da produkterne gør det muligt at visuelt udvide deres område.
 • Designer - dyre produkter, takket være udseende, der skaber et unikt loftbelægning af usædvanlig form.

Uanset hvilken konstruktion du vælger, giver materialet dig mulighed for at supplere det indre af den oprindelige komponent i form af et attraktivt loftsbelægning under hensyntagen til de nyeste tendenser inden for dekoration.

I dag kan aluminiumspladerne have forskellige farver og nuancer. De mest populære er hvide, guld og sølv materialer. Mange producenter tilbyder til forbrugerlamellerne med et allerede trykt mønster i en blank eller mattekstureret finish.

Der er sorter af slattede lofter, for eksempel italiensk, fransk eller tysk, som har et ejendommeligt karakteristisk design. Italienske produkter har en afrundet kant, tyske produkter er kendetegnet ved stramt design.

Når man vælger et slattedæksel, er det værd at overveje, at plastkonstruktionen eller systemet af træ kun kaldes slatted på grund af en lighed af typen og metoden til installation af komponenterne.

producenter

Virksomheder, der producerer aluminiumsloftlofter, tilbyder for det meste ikke kun aluminium, men også stålprodukter.

 • På hjemmemarkedet skiller firmaet Albes sig - en produktionsorganisation, der specialiserer sig i fremstilling af forskellige materialer til afslutning af lofter, blandt hvilke der er aluminiumsplader. Kvalitetsegenskaberne for produkter svarer til europæiske produkter og indenlandske GOST, men prisen på produkter pr. 1 m² er flere gange mindre end importerede modparter.
 • LLC "Bard" indtager en ledende stilling på listen over producenter af disse produkter. Virksomheden yder teknisk rådgivning samt computermodellering af det kommende projekt.
 • Der er mange udenlandske producenter af disse produkter, fordi der i Europa anvendes så meget dekorativt materiale. Fra denne liste kan vi udelukke det hollandske firma Hunter Douglas, som på grund af den høje kvalitet af sine produkter har stor efterspørgsel efter sine produkter. Profilerne i dette firma skelnes af et bredt udvalg af former og størrelser, og vigtigere er alle produkter behandlet med en korrosionsbestandig sammensætning, og der anvendes trelags emalje på dem.
 • Geipel er en tysk producent af aluminiumsplader, der producerer meget interessante produkter til forbrugerne. Det er af høj kvalitet, som det fremgår af overensstemmelsescertifikater af international standard, og har et moderne og stilfuldt design. Profiler er lavet af anodiserede råmaterialer, takket være hvilke produkter der købes til installation i børnehaver, hospitaler, fitnesscentre og anerkendes som helt sikkert for menneskers sundhed. Produkter af dette mærke produceres med succes ikke kun i Tyskland, men også indenlandske produktionsfaciliteter, som har en positiv effekt på omkostningerne ved færdige produkter, da der ikke længere er en opgave at levere varer fra Europa.

Tips til valg

Det er kun nødvendigt at erhverve lofter i jernbanetype i specialforretninger, hvor pålidelige virksomheder, der har et godt omdømme på markedet for efterbehandling, fungerer som producenter af de fremlagte varer. Også værd at være opmærksom på produkt anmeldelser.

Det skal forstås, at hævede lofter ikke er wallpapers, der kan ændres meget ofte, men et design, der er installeret i flere årtier.

Når du vælger produkter, skal du tage højde for visse nuancer:

 • Loftets højde - hvis det er mere end tre meter, så er det værd at foretrække et racksystem af lukket type, da det ikke har huller mellem lamellerne. I offentlige bygninger kan du installere en åben struktur. Højden skjuler hullerne, og belægningen ser meget attraktiv ud.
 • Formål med rummet, hvor der skal udføres et rackloft. Aluminium lameller er ideelle til værelser med høj luftfugtighed.
 • Farve design - Moderne produkter gør det muligt at lave loftet et spejl eller dekorere overfladen med et usædvanligt mønster. Men vi må ikke glemme, at modetrends er midlertidige, så designen af ​​skinnerne bør næres med en stor del af ansvaret, så designet i fremtiden ikke bliver en hindring, idet den har mistet sin relevans.
 • Du bør ikke træffe en beslutning til fordel for noget materiale, bare fordi det er udgivet af et udenlandsk selskab. Russiske produkter i dag er af høj kvalitet, hvilket ikke er ringere end importerede.

Uanset hvilken reparation, omkostning eller budgetmulighed er det vigtigste at få det til at se fuldstændigt ud. Uden et attraktivt, praktisk loft, en lejlighed, et privat hus eller en generel bygning vil bore og trætte med sin monotoni og monotoni. De mest dristige designideer til loftoverflader hjælper med at realisere konstruktionen af ​​aluminiumslister i livet.

Smukke eksempler i interiøret

Indretningen af ​​køkkenet eller spisestuen skal ikke kun være baseret på æstetisk appel, men også af praktiske overvejelser. Rack aluminium lofter kombineret disse to karakteristika.

Enkeltniveau kontrasterende belægninger af sort og hvid farver eller to-niveau systemer, der er lavet af alternerende guld og lyspaneler, suppleret med lyse spotlights, bliver en ægte dekoration i rummet.

Montage og omkostninger ved hængende skinne loft aluminium

Suspended loftbelægninger er meget populære, fordi de har mange fordele. De skjuler grundfejl og ingeniørkommunikation, kræver ikke grundforberedelse, monteres hurtigt og giver mulighed for en jævn og jævn overflade. Der er flere sorter af sådanne belægninger. Hvert hængende loft har sine egne egenskaber, fordele og ulemper, og er også monteret i henhold til en bestemt teknologi. Vi vil tale om slattedak.

Fordele og ulemper med slattedlofter

Aluminiumophænget loft har følgende fordele:

 1. Metallskinnen er præget af mekanisk styrke, holdbarhed, korrosions- og temperaturændring, derfor kan sådanne strukturer installeres både inde i lokalerne med våde processer og udendørs.
 2. Rackloft har alle fordelene ved ophængningssystemer, som vi diskuterede i starten af ​​artiklen.
 3. Montering af hele strukturen er let med egne hænder, hvis du følger installationsteknologien. Det samme gælder for demontering. Stativsystemet kan gentagne gange monteres og demonteres, transporteres til et andet sted.
 4. Belægningen kan betjenes med enhver belysningsindretning.
 5. På grund af det store udvalg af designmuligheder, farver og teksturer i skinnerne, vælger hver forbruger produktet til sin smag under hensyntagen til indretningens stil.
 6. På grund af aluminiums særlige egenskaber kan loftet vaskes med vaskemidler.
 7. Rackloftets levetid er 20 år eller mere.
 8. Suspended rackloft kan være enkelt eller multi-level med glatte overgange mellem tier og buede overflader.
 9. Måske systemet med åben og lukket type. I det første tilfælde forbliver der huller mellem panelerne, hvilket giver ventilation af loftrummet.
 10. Ved montering af stativtæppet kan du spare på belysning på grund af god overfladerefleksivitet. I denne henseende kan du bruge lavt strømforsyningsudstyr.

Hvis installationen af ​​skinnesystemet foregår i et lavt rum, er det værd at huske, at den nye loftsoverflade vil falde med mindst 50 mm. Men for at gøre loftet visuelt højere, er det nok at bruge spejlglansbelægninger.

Den største ulempe ved sådanne loftsystemer er umuligheden af ​​lokal reparation og udskiftning af et element, samt vanskelig adgang til rummet bag loftet, hvor der lægges kommunikation. For at komme til loftet på loftet eller udskifte et panel, skal du fjerne en del af finishen til dette sted.

Pris rack montering

Den præcise pris på slattedækket afhænger af panelernes dimensioner, deres farver, dekorationsmuligheder og overfladestruktur. Kvadratmeteren af ​​de billigste skinner vil koste $ 6,7. De dyreste produkter med guld, krom, spejl eller sølvoverflade. De kostede $ 16,7 pr. Kvadrat.

Priserne er kun beregnet til reiki. For at købe de nødvendige komponenter skal du tilføje 20 procent til dækningens omkostninger. Hvis installationen af ​​stativoverfladen vil blive udført af fagfolk, så skal arbejdet betale ca. $ 8 pr. Kvadrat.

Tekniske egenskaber ved skinnesophængssystemerne

Loftsplader er lavet af folie af aluminium. Tykkelsen af ​​materialet er 0,4 mm. Listerne har afrundede langsgående kanter, som de kan snappe ind i låsen af ​​holderen. Længden på en slat er 300-400 cm, men under ordren kan du lave 6 meter elementer. Bredden på en del er 250-300 mm.

Det er vigtigt! I rummet, hvor ventilation af loftrummet er vigtigt, anvendes perforerede strimler.

Alle racksystemer er opdelt i to typer:

 1. De åbne er kun lavet af skinner, der er monteret på en bestemt lige afstand fra hinanden.
 2. Lukkede systemer leveres med indlægssnit og uden disse dele. I sidstnævnte tilfælde placeres panelerne tæt på hinanden, så overfladen af ​​loftet er solid og glat. Dæksler med indsatser er også faste, men dekorative elementer udsmykner og diversificerer overfladen. Brug normalt indsatser i en kontrasterende farve eller tekstur, der adskiller sig fra lamellerne.

Enheden rack design med lamper

Hele konstruktionen af ​​stativtæppet består af aluminiumbelægningen selv og understøtningselementerne. Desuden skal varmeisoleringsmaterialet fastgøres (hvis du planlægger at isolere eller lydisolere rummet), inden du fastsætter rammebelægningen på bundloftets overflade.

Yderligere på suspensionerne er loftsdæk eller snor fastgjort til hovedoverfladen. Aluminium lameller er hængt på specielle dæklåse. Desuden skæres hullerne til belysningsindretningerne under skinnerne, og installationen og tilslutningen af ​​lamperne sker efter samlingen af ​​hele belægningen.

Monteringsteknologi

Ofte anvendte slattedlofter med interstitiale indsatser. De ser originale ud og giver meget plads til udførelsen af ​​forskellige muligheder for design af loftoverfladen. Derfor overvejer installationens rækkefølge eksemplet på montering af stativkonstruktionen af ​​den lukkede type med indsatser.

Beregning af de nødvendige materialer

Antallet af krævede materialer og komponenter beregnes som følger:

 • Den samlede længde af vægprofilerne findes omkring rummets omkreds (værdien er afrundet op til hele elementet);
 • For at beregne antallet af strengere skal du tegne et loftsskema på skalaen og tegne linjer på tværs af rummets bredde med en tonehøjde på 1200 mm og derefter beregne den totale længde af disse linjer og dividere med længden af ​​et element;

Advarsel! Glem ikke, at strengerne er monteret vinkelret på loftskinnerne.

 • Justerbare suspensioner installeres langs loftsdækets monteringslinje (da installationstrinnet for suspensionerne er 1,2 m, deler vi den samlede længde af strengerne med dette nummer og finder antallet af suspensioner);
 • Det er bekvemt at beregne antallet af loftsplader og inter-rimindsatser ved at udvide dem på rumlayoutet (under hensyntagen til bredden af ​​hvert element).

Værktøjer, du skal arbejde

Aluminiumsladdet loftsloft monteres ved hjælp af følgende værktøjer:

 • skruetrækker;
 • linje;
 • Punch;
 • en blyant
 • dykker og skruer;
 • bore;
 • laser og bygning niveau;
 • maling ledning;
 • stigen;
 • målebånd;
 • saks til skæring af metal;
 • dyse til boring af store huller til belysning;
 • tråd;
 • lyskilder;
 • tang.

Værelseslayout

For at udføre markeringen finder vi højden af ​​sænkning af loftoverfladen under hensyntagen til fladheden af ​​bunden, indlejrede apparater og ingeniørkommunikation. Vi udsætter denne værdi ned fra den laveste vinkel i rummet.

Mærket overføres til de resterende vinkler ved hjælp af en laser måleindretning. Derefter forbindes alle punkter i hjørnerne af langsgående linjer på væggene. Til arbejde bruger vi en maleri ledning. Vi anvender markeringer for strengere i loftet med en tonehøjde på 1,2 m. Vi markerer fastgørelsespunkterne for suspensionerne i disse retninger.

Komponenter til stativbelægning

Aluminium rackloft kan ikke monteres uden brug af nødvendige komponenter:

 1. Loftsdæk med låsespor til fastgørelse af skinnerne kaldes også stringers, holdere eller kam.
 2. Galvaniserede bøjler med højdejusterbare traverser. De er fastgjort til basisoverfladen. Under strengere fastgjort til suspensioner. Ved at justere højden på traversen kan holderen installeres i samme plan.
 3. Aluminium lameller er det vigtigste modstående materiale. De kommer med forskellige typer af belægninger eller perforeringer.
 4. Mellemliggende indsatser lukker mellemrummene mellem lamellerne installeret i en vis afstand fra hinanden. Faktisk er det et dekorativt element, uden hvilket du kan gøre.
 5. Omkreds hjørnet er monteret på væggene i rummet og lukker krydset af slutningen af ​​strimlerne med væggene.

Rammontering

Montering af understøtningsrammen udføres i denne rækkefølge:

 • Et omkreds hjørne er fastgjort til væggene ved påført mærkning. Fastgørelsesanordninger monteres i trin på 0,5 m. Imidlertid monteres ekstreme fastgørelsesanordninger fra væggene i en afstand på højst 50 mm. For at løse profilen ved hjælp af dykker og skruer.
 • Vi fastsætter justerbare suspensioner på loftoverfladen. Disse elementer er fastgjort til et par dowel-negle. Derudover installeres ekstreme suspensioner fra væggene ikke længere end 30 cm, og stigningen af ​​mellemelementerne er 1,2 m.
 • Strengeforkortelserne forkortes eller forøges ved bredden af ​​rummet og fastgøres på spidsens krog. Endene af loftdækket bør ikke nå væggene. De er lavet 0,5-1 cm kortere for at kompensere for udvidelsen af ​​materialet.
 • Vi justerer højden af ​​traversen, så strengerne er placeret i samme vandret plan.

Montering af aluminiumskinner

Reiki forkortes langs længden af ​​rummet. Længden af ​​et panel skal være 0,5 cm mindre end afstanden mellem de modsatte vægge. Fjern beskyttelsesfilmen fra produktet. Enderne af planten i sporet af vægprofilen. For at gøre det nemmere at gøre uden at bøje produktet, skal du udvide det diagonalt. Længde siderne af skinnen snap sig ind i låse af loft holderen.

Det sidste panel er skåret i længde og bredde. For at afskære en lang metalstrimmel skal du trække en linje og lave tværsnitsskæringer fra kanten, der vil blive skåret. Derefter skærer sagen delen ved at markere. Vi forbereder det forberedte produkt i væghjørnet med afskåret side og klap hele kanten ind i holderens lås.

Det er vigtigt! Montering af internagleindsatser udføres efter installation af alle loftsstrimler. De dekorative indlæg er bøjede ind i væghjørnerne, tæt pressede og snappet mellem lamellerne.

Valg af højde på loftet af metal lameller

Den mindste afstand, som rackbundet falder til, består af loftholderens højde og tykkelsen af ​​finishen. Med en glat base vil overfladen falde mindst 50 mm. I dette tilfælde er loftholderet fastgjort direkte til bundloftet uden strammer.

Men hvis du planlægger at lægge ingeniørkommunikation, er fundamentet ikke engang, eller du skal installere forsænket belysning, så installeres strengere på bøjler. I dette tilfælde vil sænkning af loftoverfladen være betydelig. Den nøjagtige værdi afhænger af lys- og kommunikationsenhedernes dimensioner.

For at gøre installationen af ​​rackloftet gør det selv hurtigt, vil videoinstruktionen i slutningen af ​​artiklen hjælpe dig med at forstå processen i arbejdet klart: