Rackloft Albes - det officielle websted, installation og tips

Den indenlandske rackloft Albes løser de vigtigste opgaver for et færdigmateriale, mens det er meget billigere end udenlandske analoger. Virksomhedens produkter er fremstillet i over 15 år og besidder en solid position på markedet ved hjælp af kundernes velfortjente tillid. Produkterne er baseret på en højkvalitets aluminium profil. Et bredt udvalg af farver begrænser ikke designmulighederne.

Fordelagtige egenskaber ved Albes loftsystem

I hjertet af designet er et par parallelle paneler monteret på rammen. Denne tilgang til designkomponenten giver dig mulighed for at oprette usædvanlige praktiske forfatters kompositioner i lokalerne uanset destination. Overfladen på skinnerne er dækket af farvet polymer, der udvider funktionaliteten og tager designet til et nyt niveau.

Længden af ​​skinneloftet er 400 cm, men om nødvendigt kan disse tal øges. Bredden af ​​modulet er fra 20 til 25 cm, tykkelsen er fra 0,32 til 0,6 mm.

Loftkonstruktionen af ​​dette mærke har en række fordele, blandt hvilke en af ​​de vigtigste er prisen pr. Meter, hvilket er virkelig overkommelig for gennemsnitsforbrugeren. Udover den acceptable pris vurderes produkterne for:

 • praktisk og lang levetid
 • stilfuldt og moderne design med et næsten ubegrænset valg af farver og kombinationer;
 • materiale modstand mod forvitring
 • nonsusceptibility for korrosion;
 • modstand mod mekaniske skader og udsættelse for kemikalier
 • fremragende lydabsorberende egenskaber;
 • modstand mod ild;
 • reflekterende evne til at spare på energiforbrug;
 • højt modstandsdygtigt mod fugt
 • miljøvenlighed og sikkerhed;
 • modtagelighed for svampeformationer
 • enkel installation;
 • evnen til at interagere med indbygget belysningsudstyr
 • alsidighed (kombineret med interiør i enhver stil);
 • pålidelige monteringsmuligheder.

Det er også vigtigt at have studeret virksomhedens officielle hjemmeside, det bliver tydeligt, at produktionsomkostningerne ikke afhænger af valutakursen og forbliver faste, der er tilgængelige for den indenlandske forbruger.

Typer af rack designs

I første omgang placerede virksomheden produkter som værdige valg ikke kun i landets marked, men også i udlandet. Den overordnede funktion er et stort udvalg af rackmoduler i forskellige designs med et pålideligt fastgørelsessystem. Udover anerkendte modstykker fra Tyskland og Italien åbner russiske lærred nye muligheder for at realisere ideer, så du kan skabe både klassiske og abstrakte strukturer.

Loftsplader fås i flere farver med en anden overflade, lige fra traditionel glans til mat eller perforeret.

Du kan vælge lamellerne i færdig form fra det præsenterede sortiment, og du kan foretage en individuel ordre under hensyntagen til indretningens indretning. Alle elementer i systemet er perfekt kombineret med ingeniørkommunikation, er simpelthen monteret og ikke mindre afmonteret til reparation eller restaurering.

De traditionelle elementer i Albes-loftet omfatter følgende elementer:

 • direkte lath paneler af den valgte farve;
 • Panelindsatser til fiksering i åbne systemer;
 • hjørne profiler;
 • suspensioner;
 • guider dæk;
 • Paneler med perforering, om nødvendigt, loftanordninger med øget ventilationsniveau.

Installation starter med korrekte beregninger og markering.

Hvordan man laver beregninger: Hvad er der taget hensyn til

For ikke at tage fejl i beregningerne er det nødvendigt at måle korrekt. Så for eksempel at beregne længden af ​​hjørneprofilen, måles rummets omkreds, hvor installationen af ​​Albes-jernbanetaket er planlagt. Typisk er loftarealet og rumrummet identiske. Med data om bredden og længden af ​​skinnerne, vil det være nemt at beregne det nødvendige beløb til loftet.

For at bestemme længden af ​​føringsskinnerne på loftoverfladen er det nødvendigt at tegne parallelle linjer i trin på 1 meter. Deres samlede længde vil være længden af ​​strengerne. Tegn linier vinkelret på retningen af ​​stablede skinner.

Antallet af suspensioner, der er nødvendige til installation, bestemmes simpelthen ved at tage højde for standardhældningen mellem dem på 1,2 m og afstanden fra væggen op til 40 cm.

Sådan installeres loftkonstruktioner korrekt

Installationen af ​​Albes-systemet, uanset om arbejdet skal udføres alene eller med bistand fra specialister, skal udføres udelukkende efter projektdokumentationen, eksisterende reguleringsdokumenter. Den bedste løsning er installationen udført af specialister, der har den relevante licens og certificering, et sæt værktøjer og udstyr.

Et vigtigt punkt er de klimatiske forhold i de værelser, hvor lofterne vil blive installeret. Det er nødvendigt at kontrollere fugtighedsniveauet og dække systemets elementer med det mindste overskud med beskyttende pulverlakering.

Installationen begynder med forberedelsen af ​​loftets overflade. For at gøre dette rengøres lærredet af snavs og gammelt lag, forsigtigt primet, fjern huller og chips, nivellerer overfladen med spacklingblandinger. Ingeniørkommunikation er fastgjort på den forberedte overflade, og dermed færdiggøres stadiet af konstruktionen af ​​interceilrummet. Det næste skridt skal være organiseringen af ​​arbejdsområdet.

For at gøre det lettere at arbejde, skal du vælge en arbejdsplatform med længden af ​​det længste element i systemet. Arbejdspladsen skal være sådan, at det er bekvemt at arbejde på sit område. Et lige så vigtigt punkt er beskyttelse af stedet fra støv, et tankevækkende sted til opbevaring af systemelementer.

Teknologien til installation af loftkonstruktionen er praktisk talt ikke anderledes end installationen af ​​et traditionelt hæftet loft.

Baseret på de udførte beregninger udføres markeringen på væggene og loftet, der starter med højeste kvalitetsvæg med den mest jævne overflade. Fra den i en afstand af 30 cm placeres den første akse. Vinkelret på det i samme afstand fra den anden væg er placeret den anden akse. Huller er boret på mærkerne.

Det næste trin er at fastgøre hjørneprofilen omkring rummets omkreds. Suspensioner er kun monteret i tilfælde, hvor det er nødvendigt at maskere defekterne af overfladen af ​​trækbasis for at skjule kommunikationen.

Vejledende dæk er fastgjort på bøjler eller fastgjort direkte til hovedloftet, så de er parallelle med hinanden. Panelerne er fastgjort på strengerne på grund af specielle slots. Det sidste stadium er installationen af ​​ventilationsgitter og belysningsudstyr.

Prisen på loft systemer af den suspenderede type Albes er ikke fastsat, da den er dannet på grundlag af en række faktorer, herunder farve, parametre, tekstur. I gennemsnit koster loftlofter af denne type fra 400 til 1.500 rubler per kvadratmeter. Instruktioner vedrørende drift og vedligeholdelse af systemer findes på den officielle hjemmeside. Muligheden for at bestille loftet i færdig form er tilgængelig.

lofter

Rækloftet er en ophængt struktur med en attraktiv design og nem installation. Et sådant loft kan opføres i værelser med en række formål. På grund af den fremragende holdbarhed, god fugtresistens, et rigt udvalg af farver og teksturer, vil denne løsning dekorere ethvert interiør. For nylig er racklofter fra firmaet Albes, der er lavet af en aluminiumsprofil af højeste kvalitet og har en varieret belægning, fra simpelt hvid til eksklusivt spejl, blevet mere og mere populært. I artiklen vil vi overveje fordelene ved rackloftet albes og metoden til dens installation.

Indhold:

Producentoplysninger

"Albes" er en russisk produktionsgruppe, hvis hovedaktivitet er rettet mod fremstilling af aluminium og stålfinisheringsmaterialer. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og i dag forener flere forskellige virksomheder ansvarlige for produktudgivelse, dets salg og implementering.

 • Alle produkter fremstilles i henhold til koldvalseteknologi af metalplader samt ved stansning af tyndt aluminium og galvaniseret stål. Sådanne produkter anvendes i bygninger og strukturer, der stiller store krav til loftkonstruktioner.

Rack loft Albes foto

 • Det er muligt at købe varer fra industriforeningen Albes i detailforretninger, der er beliggende i Den Russiske Føderations område, i CIS-landene, og også i landene i nærheden af ​​udlandet. Producerede varer er højteknologiske materialer, der kombinerer den rige erfaring og intellektuelle viden om de bedste ingeniører i virksomheden. Derfor har virksomheden i flere år en førende position på det russiske marked for produktion af efterbehandling materialer samt deres kvalitet og en bred vifte af produkter.
 • De fremstillede produkter har bestået den nødvendige certificering og anbefales til brug i medicinske, uddannelsesmæssige, sportslige og mange andre institutioner. Derudover vandt produkterne flere gange i forskellige All-Russian-konkurrencer, og selve organisationen blev tildelt honorære diplomer og certifikater, som den bedste virksomhed til produktion af byggematerialer i Rusland.

De vigtigste egenskaber ved sladder lofter Albes

Racklofter er smalle lige parallelle paneler monteret på en speciel ramme af guider. Dette design er i stand til at løse mange funktionelle problemer og skabe et unikt rumdesign. Albes-lathene fremstilles som regel af tyndt aluminium og har en polymer belægning, hvorpå farveopløsningen afhænger. Desuden fremstilles paneler med farver, der efterligner forskellige teksturer.

anvendelsesområde

 • Loftkonstruktioner anvendes i beboelsesejendomme, i kontorbygninger og i offentlige bygninger, og de bruges også i industrielle faciliteter, medicinske og uddannelsesmæssige institutioner.

dimensioner

Følgende størrelser betragtes som standard:

 • længde - 300-400 cm, aluminiumstrimler med en længde på op til 6 m kan laves på en individuel rækkefølge;
 • bredde - afhængigt af typen af ​​produkt varierer fra 25 mm til 20 cm;
 • tykkelse - fra 0,32 mm til 0,6 mm.

Konkurrencefordele

 • Stærk og holdbar konstruktion med ubegrænset levetid og praktisk taget ikke behov for udskiftning;
 • originalt design og attraktivt udseende på grund af det store udvalg af farver og tilstedeværelsen af ​​mange forskellige modeller;
 • modstand mod mekaniske skader, kemikalier og anti-korrosionsbestandighed;
 • besidder lydabsorberende kvaliteter på grund af installation af et særligt substrat
 • Fremragende brandsikkerhed, da lamellerne er lavet af ubrændbare materialer;
 • øge naturlig belysning på grund af de reflekterende egenskaber;
 • øget fugtresistens, takket være, at rackloftsystemerne kan bruges selv i værelser med høj luftfugtighed (i badeværelser, i pools, saunaer osv.). Det er også tilladt at vaske og rengøre dem med et hvilket som helst rengøringsmiddel (uden slibende partikler i sammensætningen). Det er vigtigt at huske på, at ved anvendelse af galvaniserede lofter i et vådt miljø skal alle tilgængelige dele behandles med korrosionsforbindelser;
 • Miljøvenlighed af både loftsskinnerne og tilbehørene hertil
 • hygiejne, fordi metalstrukturer ikke rotner, støber, formidler bakterier og svampe og ikke udsender skadelige stoffer i miljøet;
 • hurtig og bekvem installation, som du kan klare uden behov for dyrt udstyr og højt kvalificerede specialister;
 • det er muligt at installere belysning og andre enheder direkte i lamellerne;
 • oprettelse af flerniveau og krøllede strukturer er tilladt
 • takket være profilens nøjagtigt verificerede dimensioner sikres pålideligheden og den nødvendige stivhed af strukturen, og deformationerne deformeres heller ikke under nogen belastning
 • god frostmodstand og slidstyrke, lath lofter kan installeres på uopvarmede loggier og balkoner, og de har desuden fremragende farve modstand, det vil sige de udsættes ikke for ultraviolet stråling;
 • universel anvendelse, da design af produkter passer perfekt ind i ethvert interiør og harmonisk supplerer det
 • Sikkerhed på grund af de særligt tynde aluminiumsvalsede produkter har Albes loftsladder en lav specifik vægt, og du behøver ikke bekymre dig om andres sundhed, hvis der opstår en force majeure-situation, hvor panelerne kan løsne og falde ned. I princippet er fastgørelsesteknologien så pålidelig, at det under alle normale forhold og i høj kvalitet ikke kan ske;
 • forholdsvis lave omkostninger på grund af produktionen af ​​produkter i sine egne fabrikker i Rusland.

Farveindstillinger

Suspenderede loftslofter "Albes" er lavet af aluminium eller galvaniserede plader, som er malet i fabriksforhold i produktionsfasen og desuden belagt med en polymer substans. Forsiden af ​​panelerne kan males i en ret bred vifte af farver. Blandt de mest almindelige nuancer er farver som:

 • hvide matte eller blanke indstillinger
 • metallisk - mat og sølv muligheder;
 • chrome, super chrome og super chrome suite;
 • guld og super guld;
 • beige og lys beige muligheder.

Disse farver tilhører standardfarven, såvel som de populære farver omfatter farver som sort, blå, lysegrå, kobber og crimson og en pistol.

 • Reiki kan have en overflade, der efterligner forskellige naturlige materialer, f.eks. Træ, perle eller granit tekstur samt blandede farver som: hvid perle med metal striber, en guldstrimmel på hvid baggrund, lys beige eller beige-guld streger på hvid baggrund, beige grøn eller grøn bar på en lys baggrund og så videre.
 • På anmodning af kunden kan der laves prægede paneler, der vil have en lille bølgning på overfladen eller have en mønstret perforering, samt en række lameller lavet af et specielt maske med firkantede, diamantformede og runde celler.
 • Hvis det ser ud til at designkonceptet for de foreslåede standardindstillinger ikke fungerer, kan du vælge en passende skygge fra mere end 200 farver, der er tilgængelige i RAL-farveindsamlingen (tysk farvestandard, som er blevet almindeligt accepteret). Enhver valgt farve kan bruges i en mat eller metalliseret version, samt give en lille spejl effekt. Den valgte maling påføres ved pulverlakering.

Det er vigtigt! Du bør ikke vælge en skygge i billedet på skærmen, på grund af farvegengivelsen kan farven på skærmen afvige fra den egentlige farve, så før du vælger, skal du altid se den færdige prøve førstehånds.

 • Den modsatte side af panelerne er desuden belagt med en beskyttende lak eller primet med en særlig forbindelse.
 • Takket være et rigt udvalg af farver og designstrukturer er det blevet muligt at oprette forskellige volumetriske indvendige løsninger, så man undgår inexpressive flade former.

Typer af rack paneler "Albes"

Aluminium loftsstrimler adskiller sig i profilform. Albes-selskabet tilbyder flere standardversioner af sine produkter.

Tysk design

 • Ligesom alt, der produceres i Tyskland eller har den karakteristiske "tyske", har denne type produkt en streng og kortfattet form. Disse er rektangulære lameller, hvis bredde kan være 8,5 cm, 13,5 cm og 18,5 cm.
 • At montere et sådant loft er tilladt på en åben eller lukket måde. Med en åben type er lamellerne installeret med jævne mellemrum, normalt 1,5 cm. Formede slidser findes enten i denne form eller lukkes med kontrastindlæg - dekorative layouter.
 • Lofter af lukket type monteres tæt, uden huller. Farven på panelerne selv kan være absolut nogen, muligheder med perforering (1,5 mm i diameter) eller yderligere designlindring tilbydes også.

Italiensk design

 • Denne type produkt er en lath med afrundede kanter, lavet af aluminium, og meshpaneler af udvidet metalnet betragtes også som en af ​​sorterne. Loft i italiensk design er monteret i åben og lukket type. Hvis valget blev lavet til fordel for maskeplader, er loftet kun installeret ved en åben metode med eller uden ekstra dekorative led.
 • Panelernes standardbredde er 8,4 cm, højde 1,6 cm, disse tal giver den nødvendige stivhed og pålidelighed af den installerede struktur.
 • Farveskemaet tilbydes som en klassisk såvel som specialfremstillet; desuden kan perforering (1,5 mm) eller dekorativ relief påføres overfladen.

Design Omega / Omega

 • Rackloft i denne version er kun monteret af den lukkede type, da den fremstillede aluminiumsprofil har ingen sidespor. Standardstørrelser anses for at være 5 cm, 10 cm og 15 cm brede. Ved montering af en konstruktion anbefales det at kombinere skinner med forskellig bredde på en bærerkam. Denne løsning giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt individuelt design, det er også tilladt at kombinere loftpaneler og forskellige farver.
 • Ud over standardtyperne, under varemærket "Albes", fremstilles slattedlofter af originale former, der hjælper med at dekorere loftrummet på en stilfuld og unik måde.

Buede lameller

Bøjede betegnelser kaldes lofter, der har glatte overgange og bøjninger. Ofte er et sådant system installeret i de rum, hvor der er uregelmæssigheder i lofthøjden, samt om nødvendigt omkring nogen dele, ingeniørkommunikation mv.

Desuden giver denne type paneler dig mulighed for at skabe et unikt design. Bøjede laths er lavet på basis af panelerne "italiensk design". Den resulterende bølge kan have to retninger:

 • på tværs af skinner (når der anvendes specielle buede kamme og konventionelle paneler);
 • langs skinnerne (skinner er bøjet på en særlig måde i fabrikken).

Cube rake

 • Sådanne paneler anvendes i åbne konstruktioner med eller uden yderligere layout. Aluminiumsprofilen har et rektangulært tværsnit, og under installationen opnår overfladen af ​​loftrummet en udpræget lige relief.
 • Højden af ​​en sådan skinne kan være 25 mm eller 38 mm og en bredde på 30 mm og 37,5 mm.

V-formet rake

 • Sådanne lameller er også designet til åbne strukturer, og loftet der er monteret på dem har en udtalt lindring.
 • Det adskiller sig fra den tidligere form i form af paneler, som i sektionen ligner et hjerteformet objekt eller bogstavet "V". Skinnernes højde er 40 mm, og bredden af ​​den fremspringende kant er 45 mm.

Plate rake

 • Hvert sådant panel har en flad sektion. De installeres med jævne mellemrum i lodret stilling. Plader fås i 90 mm højde og 16,5 mm i bredde.

Påkrævede komponenter

 • Skinnen er lavet af aluminiumsark og er hovedelementet i rackloftsystemet. Den kan bestå af to typer: åben (den er færdig med layoutet) og lukket (den er monteret tæt på hinanden). Om nødvendigt tilpasses længden ved hjælp af specielle forbindelseselementer;
 • Layout - aluminiumsindsatser, 16 mm brede, designet til åbent loftkonstruktion, indsat i hullerne mellem åben type lameller;
 • kam (stringer) - elementet tilhører de vigtigste dele af strukturen, paneler indsættes i denne profil. Det er et ark galvaniseret stålplade (tykkelse ikke over 0,5 mm). Det fik sit navn på grund af "rier", som er nødvendige for at fastgøre paneler ved at snappe;
 • Perimeterprofilen er en vinkelprofil, der er fastgjort omkring perimeteren og er designet til at overlappe samlingen mellem væggen og skinnen, den giver strukturen et færdigt udseende og kan bestå af flere forskellige konfigurationer, et hjørne med dimensioner på 19x24 mm betragtes som standard;
 • suspension - består af to tynde nåle, hvoraf den ene har en ring med huller til dowels, med hvilket elementet er fastgjort i gulvpladen, den anden nål har en krog på enden for at holde kammen. Mellem nålene fastgøres en fjeder, som tjener til at justere højden. Elementet kan fastgøre slattedækket i en afstand fra understøtningsstrukturen fra 12 cm til 4 m;
 • hardware er skruer og dowels, hvor hele strukturen er fast.

Eksperter anbefaler brug af forsænket spotlights i rackloftsystemet, som vil afslutte kompositionen og skabe den nødvendige komfort og hygge i rummet.

Montering af rackloft Albes

Rackloft indebærer montering på en specielt monteret ramme. Lofter "Albes" kan monteres i en lukket og åben version, for dette er produceret to typer paneler. Til en åben type installation leveres et specielt layout, som har en mindre bredde end skinnen, og kan enten være i samme farveskema med panelerne eller kan modsættes i farver.

Den første ting, der skal gøres, før man fortsætter med den direkte installation, er at købe materiale i tilstrækkelig mængde, og derfor er det nødvendigt at udføre foreløbige beregninger.

Beregning af mængden af ​​materiale

 • Til at begynde med måles omkredsen af ​​det rum, der skal indrettes. Denne parameter er nødvendig for at installere den nødvendige længde af vinkelprofilen, som er fastgjort på væggene under loftet. Du kan få den nødvendige figur ved at måle længden og bredden af ​​rummet og multiplicere resultatet med to (hvis rummet har en rektangulær eller firkantet form, hvis der er fremskrivninger og et komplekst design, så beregnes hver vægsektion separat). Det er værd at overveje, at hjørnet er til salg 3 m i længden, hvilket betyder at den resulterende tal skal deles med 3, og det bliver således klart, hvor meget profil der skal købes til et bestemt rum.
 • Den næste ting at gøre er at beregne længden af ​​dørene og deres nummer. Det skal bemærkes, at vejledningen ikke skal placeres mere end 30-40 cm fra væggen, og afstanden mellem strengerne må ikke overstige 120-150 cm (det er bedre at lave en mindre afstand, så designet bliver mere stift).
 • Combs leveres til salg i standardstørrelser på 3,8 m. Husk også at guiderne er installeret vinkelret på skinnerne, dvs. hvis du planlægger at placere panelerne lodret, er styrene fastgjort vandret og omvendt. Vi beregner den ønskede længde i meter, baseret på rummets størrelse, og den resulterende figur divideres med 3,8. Således kan du finde ud af, hvor mange kamme der skal købes. Ved beregning skal der tages højde for antallet af stik til hjælpelinjer.
 • Det mest afgørende øjeblik er beregningen af ​​det krævede antal skinner. Her afhænger alt af den valgte panelbredde, samt på installationsmetoden (lukket eller åben). For eksempel kan du tage den mest almindelige størrelse på 8,4 cm, sæt med en indsats på 1,6 cm, det vil sige den samlede bredde vil være lig med 10 cm.
 • Valget af længden af ​​loftpanelerne afhænger af størrelsen af ​​det rum, der skal trimmes, så hvis bredden af ​​rummet er 3 m og længden er 5 m, så kan du købe lamellerne 3 m lange og montere dem over bredden af ​​rummet. Det vil sige på et værelse med dimensioner på 3x5 m, skal du købe 50 skinner og 49 indsatser (5000/100). Indlæg er altid påkrævet en mindre, da det ikke anbefales at installere dem på kanterne.
 • Denne beregning er korrekt, hvis en af ​​siderne af rummet og længden af ​​lathen er nøjagtig den samme; hvis rummet ikke passer til panelets standarddimensioner, vil du få for meget affald, for eksempel er det ikke rationelt at købe produkter på 3 m længde Det er bedst at købe 4 m lameller og læg dem på den mindre side, skære dem i halvdelen.
 • Tilslut om nødvendigt panelerne i længden, køb specielle forbindelseselementer. Det er vigtigt, hvis der er en mulighed for at undgå en sådan docking, så det er bedre at gøre det, da lige lige lige ser lameller uden unødvendige forbindelser meget mere attraktivt ud.
 • Den sidste ting at beregne er antallet af suspensioner. Til slattede lofter er det nok at installere suspensioner i en afstand på 30-40 cm fra væggene og 120-150 cm fra hinanden. Derudover kan du finde ud af det krævede antal dowels, da der for hver bøjle er 2 dowels-negle påkrævet.

Når alle beregninger er foretaget og materialer er købt i den krævede mængde, kan du fortsætte direkte til installationen.

Arbejdsfaser

Værktøj og materialer:

 • et sæt rack "Albes" loft (paneler, guider, vinkel og suspensioner);
 • boremaskine, perforator, skruetrækker;
 • blyant eller markør;
 • linjal, målebånd og konstruktion niveau;
 • tang, kniv og sakse til metal;
 • dyvel-negle.
 • Da Albes aluminiumsloftloft er en ophængt struktur, kræver hovedloftpladen ikke nogen særlig behandling. Hvis denne type konstruktion er installeret i et fugtigt rum, er det muligt at behandle overfladen under det med specielle primere, som omfatter antibakterielle midler, og alle defekter og søm på overfladen skal repareres.
 • Det er vigtigt at sikre de meddelelser, der skal placeres under slattedækket for at forhindre, at de ved et uheld falder på panelet og beskadiger den installerede loftsstruktur.
 • Til at begynde med anvendes markeringer på væggene til installation af en vinkelprofil. Hvis bjerget involverer borefliser, skal markeringen gøres for ikke at falde i sømmen, ellers kan fliserne knække eller splitte. Markeringslinjen skal være langs hele omkredsen i samme plan, for dette kan du bruge bygningens niveau eller laserniveau.
 • Hvis der skal planlægges yderligere elementer mellem det hængende loft og gulvpladen, skal dette tages i betragtning ved mærkningstrinnet og forudbestilles på forhånd fra den øverste kant af væggen, hvis rummet forbliver tomt, så kan minimumsafstanden være 5 cm.
 • Ved hjælp af en perforator laves der huller i den U-formede profil, der afgår fra kanten med 5 cm, i en afstand af 50 cm fra hinanden. Derefter bores væggen selv gennem disse huller. Hjørnet er fastgjort med dowel-negle. Derefter kan du gå til markeringen for hjælpelinjer og suspensioner.
 • Suspensioner installeres i en afstand på 30-40 cm fra væggene med intervaller på 1,2-1,5 m ved hjælp af 2 dowels. Når alle suspensioner er sikkert fastgjort, er det muligt at montere en ramme af strengere, hvor loftsstrimlerne vil blive placeret. Combs suspenderes på kroge, der er tilgængelige i suspensioner og er sikkert fastholdt af dem.
 • Hvert panel er formet således, at det let passer ind i styreskinnenes spor og klikker på plads der (til et karakteristisk klik). Hvis den sidste skinne ikke passer helt, skal den trimmes og først indsættes med den skårne side i hjørneprofilen og kun derefter låses på kammen.
 • I sidste fase er loftet nivelleret i et plan ved at spænde eller løsne suspensionerne til den ønskede højde.

Tips og tricks

 • Når du planlægger montering af paneler, skal du ligge på lysretningen fra vinduet, så ledningerne af leddene skal placeres i retning fra vinduet til modsatte væg.
 • Hvis rummet er smalt, vil det tværgående arrangement af skinnerne bidrage til visuelt at udvide det.
 • Det firkantede rum ændrer proportionerne med panelernes diagonale installation.
 • For hurtigt at skære igennem de skærede elementer (lamper, kommunikation, indretning) kan du bruge en boremaskine med en dysekrone med den ønskede diameter.

Loftssystemer

Rackophængene er meget udbredt og anvendes i offentlige bygninger, industrielle faciliteter, transportfaciliteter samt i sundheds- og uddannelsesinstitutioner.

 • Traditionelle lige parallelle linjer af paneler skaber interessante muligheder for rumligt design af værelser.
 • Ud over de mange funktionelle opgaver, der kan løse metalpladelofter, er de også et glimrende værktøj til dannelsen af ​​individuelle indretninger.
 • Rackpaneler er lavet af aluminiumsark med en tykkelse på op til 0,6 mm med forskellige typer dekorative belægninger, der er lavet på fabrikken. Standard længde af paneler - 3 m og 4 m, det er muligt at fremstille under ordren - op til 6 m og mere. Ved hjælp af specielle elementer er panelerne forbundet i længden og skaber effekten af ​​kontinuitet. Bredden af ​​panelerne varierer fra 50 til 200 mm.
 • Rackpaneler er fastgjort til styringer - kamme af aluminium med en tykkelse på 0,8 og 1,0 mm., Eller galvaniseret stålplade med en tykkelse på 0,6... 0,7 mm. Tungerne, der skæres i kamrene, fastgøres jævnligt ved at snappe.
 • Ved hjælp af justerbare fjederhængere er det hængende loft fastgjort til de bærende bygningskonstruktioner.
 • Til perimeter design anvendes perimeterprofil PL og U-formet RPP-18, som rammer loftet og giver kompletthed til projektet.

Farveindstillinger:

En bred vifte af farver giver dig mulighed for at skabe unikke indvendige løsninger, hvilket er særligt vigtigt nu. Valg af farve på forsiden af ​​panelet udføres på det internationale farvekort RAL.

Bagsiden af ​​panelet er dækket med primer eller beskyttelseslak, op til 5 mikrometer tykt.

Standardfarver: hvid mat, hvidglans, beige, metallisk sølv, metallisk metallisk, krom, guld, super krom, superguld, lys beige, superkrom luksus

Yderligere farver: lysegrå, sort, blå, hindbær, rouge, kobber, træstruktur

 • De designmaterialer, der tilbydes af virksomheden, omfatter ikke-standardfarve løsninger, som muliggør efterligning af overfladen af ​​forskellige naturlige materialer (træ, granit), alderen kobber, kameleon og andre.
 • På kundens anmodning er det muligt at fremstille rackplader fra udvidet metalnet.
 • En yderligere relief (dekorativ bølgethed) eller perforering kan påføres panelets profil, hvilket gør det muligt at undgå flade former og skaber interessante interiørløsninger, som opfylder de æstetiske og funktionelle krav i moderne konstruktion.

Økonomiske racklofter Albes

Hvis du vil dekorere loftet med smag, men samtidig enkelt og billigt, være opmærksom på Albes produkter. En sådan suspenderet struktur kan blive et værdigt dekorativt element til en beskeden økonomisk pris. Du kan afhente og købe rackloftet Albes fra os til en overkommelig pris.

Karakteristika for skinneophæng Albes

Robuste aluminiumslofter Albes blev populære på grund af deres tekniske kvaliteter og egenskaber:

 • lamellerne er lavet af aluminiumsark med en tykkelse på mere end 0,6 mm eller derover, hvilket sikrer holdbarhed og samtidig konstruktionens lethed
 • Ved at bruge Albes racklofter, kan du oprette ikke kun single-level, men endda multi-level systemer;
 • Sortimentet giver dig mulighed for at vælge en blank eller mat finish, mønstre (mat eller tryk) og beroligende farver i pastel og grå nuancer;
 • På grund af deres lave vægt er lofterne nemme at installere;
 • Dekorative belægninger og beskyttende maling af høj kvalitet og holdbarhed bruges til dekoration;
 • lameller og ophængningssystemer er miljøvenlige, men samtidig er de ikke udsatte over for ekstreme temperaturer, øget fugtighed, svamp, mug og andre eksterne påvirkninger;
 • Albes slats fås i bredder 85... 150 mm og 3 eller 4 meter lange;
 • Takket være den lysreflekterende evne øger de belysningen selv uden brug af ekstra lamper;
 • og to vigtige egenskaber - brandsikkerhed og lydisolering.

Priserne på Albes loftslofter er lave, og selvom vi i vores katalog angiver stykkostnaden for komponenter, kan du få de nødvendige oplysninger fra vores konsulenter. De vil hjælpe med at beregne det krævede antal komponenter og bestille.

© 2010-2016 Online butik byggematerialer "Stroyfiks" Moskva

Rack Ceiling Albes

Rackloft Albes er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at købe et pålideligt, slidstærkt og fashionabelt materiale til afslutning af loftet på et badeværelse eller køkken eller til kontorlokaler, butikker. Racklofter - den mest populære trend for efterbehandling lofter. Men ikke den billigste. Men hvis du beslutter dig for at købe slattede aluminium lofter, vil det være mere rentabelt, at du køber dette materiale i vores butik. For at bekræfte vores ord skal du bare se på priserne på andre lignende onlineforretninger, vi tror, ​​du vil være tilfreds med samarbejdet med os.

Så vi præsenterer dig de hævede lofter fra det russiske firma Albes

Rackloft Albes anvendes i offentlige bygninger, industrielle komplekser, transportfaciliteter, i medicinske institutioner og i uddannelsesinstitutioner. Rackloft Albes har flere fordele i forhold til konkurrenter. Direkte traditionelle parallelle linjer af paneler og mange funktioner, der kan udføres Albes racklofter bliver tilbudt til din opmærksomhed. Disse lofter har også et godt design og passer perfekt ind i arbejdslokalet i forskellige rum. Køb et fladt loft på badeværelset fra firmaet Albes er en god løsning, der vil tjene dig i årevis. Hvad angår de tekniske egenskaber, har vi her et panel af aluminiumsark med en tykkelse på 0,6 mm, med et andet valg af dekorative belægninger fremstillet på fabrikken. Længden er tre til fire meter, der er valgmuligheder på bestilling op til seks meter og derover.

Brug af hævede lofter

Rack loft ALBES af høj kvalitet aluminium profil, dækket med en polymer mat eller metalliseret spejl belægning. Dette loft er perfekt til værelser med høj luftfugtighed (saunaer, svømmebassiner), til hospitaler og butikker. ALBES kan bruges både i indvendig og udvendig dekoration. Interessante muligheder for rumligt design er mulige takket være de traditionelle lige parallelle linjer af panelerne. Aluminiumsloftlofter er i stand til at løse mange funktionelle problemer og er et fremragende værktøj til dannelse af individuelt indretning.

Installation af aluminiumslofter Albes

Ved hjælp af specielle fastgørelseselementer af panelet er forbundet i længden og udseendet af integritet og kontinuitet. Bredden er fra 50 til 200 mm. Fastgørelse er lavet til styring kamme lavet af aluminium med en tykkelse på 0,8 og 1,0 mm eller stål med en tykkelse på 0,6

0,7 mm. Tungerne i kammen fastgør bare skinnen som et snap. Suspension af loftet til støttestrukturerne udføres af justerbare fjederhængere. Profiltype PL og U-formet RPP-18 rammer loftet og giver fuldstændighed til hele strukturen.

Udseende og design

Rack til badeværelset er et godt alternativ til det sædvanlige aldrende loft. Rackloft Albes er dækket med primer eller beskyttelseslak på bagsiden for større pålidelighed og holdbarhed. Overtræklaget er fem mikrometer. Rack lofter til køkkenet vil blive værdsat af husmødre, der elsker meget og lave lækker mad. Rackloft kan desuden have eksklusive farver og efterligninger af forskellige typer træer, sten, alderen kobber, kameleon og andre arter. Til æstetik kan en speciel relief type dekorative bølge eller perforering påføres overfladen af ​​panelet for at undgå flade former.

Hvor bedre at bestille og købe slattedlofter?

Rackloftpris pr. M2 i vores butik er en af ​​de laveste i Moskva blandt butikker. Det er mere rentabelt at købe et lathak fra os, og der er gode grunde til dette. Lavpris uden store markeringer og margener, kvalitetsgaranti, god service, obligatoriske rabatter for alle kunder og gratis forsendelse. Vi har ingen weekender eller pauser! Vi kan ringe dig tilbage til din bekvemmelighed!

Rackloft Albes / Albes

Rack lofter Albes er allerede helt fast ind i vores liv. Det er svært at forestille sig et offentligt rum uden sådanne lofter. I ethvert indkøbscenter laves der sanitære faciliteter sammen med lamper. Og også i badeværelserne og på balkoner i mange lejligheder og endda korridorer. Dette skyldes den billige pris, et stort udvalg af design og nem installation.

Design rack loft Albes

Rake Albes kan være på tysk design. Bredde af lameller 085 mm og 135 mm. Monteret et sådant loft kun skinne + indsats. Indsatsbredden er i dette tilfælde 15 mm. Installation uden indsættelse er ikke mulig. Fransk design. Bredde af lameller 100 mm og 150 mm. Den er monteret med både indsats og uden indsats. Rake + rake eller rake + indsæt. Bredde indsættes 25 mm. Og udformningen af ​​Omega. Bredde skinne 100 mm og 150 mm. Indsatser til dette design sker ikke. Alle lameller, indlæg og U-formede profiler, der er installeret langs omkredsen, kan være hvidmalet, hvidt blankt, farvet, superchromt (spejl), Supergold og endog sort. Sort slattedæksel anvendes i opbevaringsrum og på balkoner. Og i de sanitære stuer, ifølge kunderne, en hvid jernbane og krom indsats. Rækken er 3 meter og 4 meter lang. Men under ordren kan du endda lave en 6 meter skinne.

Rackloftmonteringskema

Først og fremmest er perimeterprofilen, målt i højden, monteret. Efter at perimeterprofilen er monteret i loftet, er suspensionen monteret, hvis det er nødvendigt, at sænke loftet mere end 5 cm fra hovedloftet. En stringer (monteringsskinne) er hængt på suspensionerne. Afhængig af rummets størrelse kan antallet af bøjler variere. Suspensionen er monteret hver 1-1,2 meter, men de bør ikke være tæt på væggen. Fra væggen 20-30 cm indent.

Næste begynder installationen af ​​Albes rackloft. Det begynder med en skinne og med en kant. Efter halvdelen af ​​loftet er monteret, fortsætter installationen på den anden side af rummet. Hvis du installerer i en retning, kan den sidste skinne eller indsats, der kommer til væggen, simpelthen ikke indsættes. Den sidste skinne og indsats skal være ca. i midten. Man skal huske på, at skinnen og indsætningen af ​​stativloftet er sat ind i lommen af ​​perimeterprofilen. Den sidste skinne er bare lidt bøjet, omhyggeligt for ikke at bøje den og indsætte den i stringerens sidste celle. Rackloft Albes klar.

Hvordan og hvor man skal købe et lammetak Albes

På vores hjemmeside finder du Albes rackloft til de laveste priser. I nærværelse af rummets omkreds kan vi beregne reolloftet. I vores showroom værelse kan du se prøver af Albes rackloftet. Hvidt eller farvet slattedækt. Hvis loftet skal sænkes til din størrelse, skal du betale fuld betaling, da varerne vil blive klippet specielt til dig. Vi forsøger altid at skære med en margen, fordi det er umuligt at returnere skærevarerne senere. En mester, ifølge kunderne, giver ofte omtrentlige dimensioner. Placer altid loftet for at skære bedre på plads. Vi leverer et rackloft på ethvert sted og tidspunkt, der er bekvemt for dig.

Racklofter Albes (Albes)

Har du brug for en konsultation? Ring til os: +7 (495) 778-08-05 - eller send en forespørgsel.


Pris: fra 50 rubler pr

Blandt de mange muligheder for loftsdesign er dette mærkes produkter skræddersyet til deres alsidighed og fremragende kvalitet. De er installeret i kontorer, industrielle faciliteter og offentlige institutioner. Company V.V.K. tilbyder at købe i Albes loftet i Moskva: pris pr. m2 - fra 500 rubler.

Eksempler på udført arbejde

Funktioner af hævede lofter Albes


Højkvalitetsprodukter: Lavet af aluminiumprofil med tykkelse 0,6 mm, dækket af matte eller spejlbelægning.


Bred vifte af applikationer: Kan bruges i næsten ethvert rum, herunder medicinske, børne-, uddannelsesinstitutioner, industribygninger mv.


Udvikling af individuelle designløsninger. Albes-aluminiumsloftet giver dig mulighed for at skabe et originalt design, så sådanne designs bruges ofte til at dekorere værelserne i en individuel stil. Derudover er der mulighed for at skabe lofter på flere niveauer.


Bredt udvalg af farver. Ud over de sædvanlige farver (sølv, hvid, beige, krom, guld og andre) er det muligt at fremstille paneler af enhver skygge ifølge RAL-tabellen. Fabrikanten tilbyder også paneler med efterligning af forskellige overflader (granit, træ), med effekten af ​​alderen kobber og andre muligheder.


Ubegrænset levetid. På grund af belægningen af ​​høj kvalitet på begge sider ruster panelerne ikke og deformeres ikke over tid, behold lysstyrken i farverne gennem hele brugen.


Højtydelsesindikatorer (frostmodstand, vandmodstand, brandsikkerhed).
Aluminiums rack "Albes" loft kan bruges i badeværelset, køkkenet, som baldakin på gaden mv.


Miljøvenlighed og sikkerhed for mennesker og natur.

Rack loft Albes

Suspended lofter i dag - en vigtig egenskab af moderne indretning. Dette er ikke kun den vigtigste komponent i interiøret; det er holdbarhed, funktionalitet og æstetik. Diga Company tilbyder at købe et loft på Albes af forskellige modeller (stål eller aluminium). Albes suspenderede strukturer omfatter rack, kassetteversioner og lofter, som blev populære under navnet "Grilyato".

Rack loft Albes: designer sort til den bedste pris

Et kompetent designet og korrekt monteret rackloft forstørrer visuelt rummet, hvilket giver det det ønskede udseende. Men for at nå dette mål er det ikke så enkelt - det er nødvendigt at give præference for materialet fra en producent med et pålideligt ry. Rackloft Albes opfylder kun alle ovennævnte krav og er praktisk, fordi det har en lys understøtningsramme såvel som Armstrong-loft.

Suspenderede alber har følgende fordele:

 • holdbarhed;
 • attraktivt udseende;
 • evnen til at "maskere" tekniske kommunikation og uregelmæssigheder.

Den konkurrencedygtige pris for Albes-loftet i DiGA i Moskva gør det muligt at udstyre lokalerne uden at bruge fantastiske beløb.

Rack loft Albes

Rack lofter Albes - tysk kvalitet og stil

Albes racklofter, der er populære i Europa, er fremstillet af stål og aluminium og har flere grader af korrosionsbeskyttelse. Denne løsning vil være mest praktisk i værelser med høj luftfugtighed. De har ildfaste egenskaber og kan installeres i industrielle lokaler med forhøjede temperaturer.

Forskellige konfigurationer af profiler giver dig mulighed for at skabe et loftsbelægning med original relief.

Suspenderet rammekonstruktion, som rackloftet er monteret på, gør det muligt at skjule elementerne i ledninger, kabelsystemer og andre tekniske systemer placeret i loftet. Samtidig er der mulighed for reparation og service, da nogle af elementerne er nemme at demontere og geninstallere.

Rackloft Albes, installation

Racklofter hedder moderne suspenderede strukturer, som har et meget attraktivt design og (vigtigst!) Nem installation. Sådanne lofter er opført i en række lokaler til forskellige formål. Denne løsning er kendetegnet ved sin fremragende styrke, god fugtighedsbestandighed, et rigt udvalg af teksturer og farve regnbue i forskellige nuancer. I øjeblikket populariteten af ​​rack lofter, fremstillet af Albes. De er lavet af aluminium af højeste kvalitet, har en anden belægning - fra den sædvanlige hvide til spejlet eksklusive. Det tilbydes opmærksomheden den fulde karakteristik af Albes hævede lofter.

Fabrikant af hævede lofter Albes

Albes er et russisk produktionsselskab, som har til opgave at fremstille efterbehandling af aluminium og stål. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og forbinder nu forskellige firmaer, der er ansvarlige for produktion, reklame og salg af det fremstillede produktsortiment. Særtræk ved kombinationen af ​​Albes:

 • Alle komponenter til fremstilling af lofter fremstilles ved hjælp af koldvalsning af metalplader, metoden til stansning af stål af galvaniseret og tyndt aluminium. Sådanne produkter anvendes i bygninger og strukturer, som pålægges ud over kravene til loftkonstruktioner.
 • Albes produkter kan købes på specialiserede og branded forretninger i hele SNG og nabolande. Alle produkter med Albes-logoet er højteknologiske materialer, hvor den rige erfaring og efterretninger fra de bedste ingeniører i gruppen er kombineret med succes. Derfor har denne virksomhed i en årrække haft prioriterede stillinger i produktionen af ​​materialer til dekoration i deres kvalitet og bred vifte.
 • Alle produkter passerer den nødvendige certificering før salg og anbefales til dekoration af medicinske, uddannelsesmæssige og sportslige lokaler. Albes-selskabet har forskellige statuspræmier og præmier i prestigefyldte konkurrencer og tildeles også eksamensbeviser og æresbeviser. I øjeblikket er Albes den førende virksomhed for produktion og salg af færdigbyggede byggematerialer i hele Den Russiske Føderation.

Karakteristika for de hævede lofter Albes

Racklofter - Smalle parallelle paneler, der er monteret på en speciel ramme af metalskinner. Sådanne designs løser mange funktionelle opgaver og skaber et unikt design af ethvert rum. Albes lameller er lavet af tynde ark af aluminium, belagt med polymerer, hvilken farve afhænger. Tilgængelige paneler med en farve, der efterligner forskellige teksturer.

Loftkonstruktioner anvendes i beboelsesejendomme, i kontorbygninger og i offentlige bygninger, og de bruges også i industrielle lokaler såvel som i medicinske og uddannelsesmæssige institutioner.

Dimensioner af slattedlofter er standard og er:

 • bredde - fra 25 mm til 20 cm afhængigt af produkttype,
 • længde - 3-4 meter (dette er en standard dyne, men ifølge en individuel rækkefølge kan det nå 6 m)
 • tykkelse - 0,32 mm - 0,6 mm.

Fordele ved Albes lofter

Ceiling design af dette selskab har mange forskellige fordele, der adskiller dem fra andre typer af belægninger. Overvej i detaljer disse fordele:

 • slattedloft - holdbar og holdbar konstruktion med ubegrænset levetid og næsten ingen grund til at blive udskiftet;
 • originalt design og attraktivt udseende på grund af det store udvalg af farver og tilstedeværelsen af ​​mange forskellige modeller;
 • modstand mod mekaniske skader, forskellige kemikalier og korrosionsbestandighed;
 • Rack design har lydabsorberende kvaliteter på grund af installation af et særligt substrat;
 • Fremragende brandsikkerhed, da lamellerne er lavet af ubrændbare materialer;
 • lofter øger naturlig belysning på grund af de reflekterende egenskaber;
 • øget fugtresistens, takket være, at rackloftsystemerne kan bruges selv i værelser med et højt fugtighedsindeks (i svømmebassiner, badeværelser, saunaer osv.). Det må også vaskes og rengøres med et flydende vaskemiddel (uden slibende partikler i sammensætningen). Det er vigtigt at huske på, at ved anvendelse af galvaniserede lofter i et vådt miljø skal alle tilgængelige dele behandles med korrosionsforbindelser;
 • Miljøvenlighed af både loftsskinnerne og tilbehørene hertil
 • hygiejne - på grund af, at metalkonstruktionerne rotner, støber, formidler bakterier og svampe og ikke kan frigøre skadelige stoffer i miljøet;
 • hurtig og bekvem installation, som du kan klare uden behov for dyrt udstyr og højt kvalificerede specialister;
 • det er muligt at installere belysning og andre enheder direkte i lamellerne;
 • oprettelse af flerniveau og krøllede strukturer er tilladt
 • takket være præcist verificerede dimensioner af profilen sikres pålideligheden og den nødvendige stivhed af strukturen;
 • lamellerne deformeres ikke under nogen belastning;
 • god frost- og slidstyrke, lath lofter kan installeres på uopvarmede balkoner og balkoner;
 • de har en fremragende farvefasthed, det vil sige, de udsættes ikke for ultraviolet stråling;
 • universel anvendelse, da design af produkter passer perfekt til absolut ethvert værelse og interiør, harmonisk supplerer det;
 • Sikkerhed: På grund af de særligt tynde aluminiumsvalsede produkter har Albes loftsladder en lav specifik vægt, og du behøver ikke bekymre sig om sundheden hos dem omkring dig, hvis der opstår en force majeure situation, hvor panelerne kan løsne og falde ned.
 • forholdsvis lave omkostninger på grund af produktionen af ​​produkter i sine egne fabrikker i Rusland.

Farvområdet for lofter Albes

Racklofter "Albes" er lavet af aluminium eller galvaniserede plader, som er malet på fabrikken i produktionsfasen og desuden dækket af et polymert stof. Forsiden af ​​panelerne kan males i en ret bred vifte af farver. Blandt de mest populære og populære nuancer er følgende:

 • hvid - i to versioner: mat eller blank
 • metallisk - mat og sølv muligheder;
 • chrome, super chrome og super chrome suite;
 • guld og super guld;
 • beige og lys beige muligheder.

De angivne farver refererer til standardfarven, også almindelige farver indeholder sådanne farveløsninger som:

Men disse er standard faste farver. Ifølge den enkelte ordre kan Albes-selskabet lave lofter efter kundens ønske, nemlig:

 • loftsplader kan have en overflade, der efterligner forskellige naturlige materialer, f.eks. træ, perle eller granit tekstur, samt blandede farver som: hvid perle med metal striber, en guldstrimmel på hvid baggrund, lys beige eller beige-guld streger på en hvid baggrund, beige-grøn eller grøn dash på en lys baggrund mv.
 • På anmodning fra kunder kan der laves paneler og prægede paneler, som vil have en lille bølgning på overfladen eller have en mønstret perforering, samt en slags lameller lavet af et specielt gitter med firkantede, diamantformede og runde celler,
 • bagsiden af ​​panelerne er desuden belagt med en beskyttende lak eller primet med en særlig forbindelse,
 • Takket være et rigt udvalg af farver og designstrukturer er det blevet muligt at oprette forskellige volumetriske indvendige løsninger, idet man undgår inexpressive flade former,
 • Hvis det ser ud til, at der ikke er noget ønske fra standardindstillingerne for at gøre designideen til virkelighed, så kan du vælge en passende skygge fra mere end 200 farver, der er tilgængelige i RAL-farveindsamlingen (tysk farvestandard, som er blevet almindeligt accepteret). Enhver valgt farve kan bruges i en mat eller metalliseret version, samt give en lille spejl effekt. Den valgte maling påføres ved pulverlakering.

Det er vigtigt at huske! Det er ikke nødvendigt at vælge en skygge i billedet på computerskærmen. På grund af farvegengivelsen kan farven på skærmen være forskellig fra den faktiske farve, så inden du tager et valg, skal du altid se den færdige prøve med dine egne øjne.

Design af slattedlofter

Aluminium loftsstrimler adskiller sig i profilform. Albes-selskabet tilbyder flere standardversioner af sine produkter, der er mest populære blandt forbrugerne.

Tysk design

 • Ligesom alt, der produceres i Tyskland eller har den karakteristiske "tyske", har denne type produkt en streng og kortfattet form. Disse er rektangulære lameller, hvis bredde kan være 8,5 cm, 13,5 cm og 18,5 cm.
 • At montere et sådant loft er tilladt på en åben eller lukket måde. Med en åben type er lamellerne installeret med jævne mellemrum, normalt 1,5 cm. Formede slidser findes enten i denne form eller lukkes med kontrastindlæg - dekorative layouter.
 • Lofter af lukket type monteres tæt, uden huller. Farven på panelerne selv kan være absolut nogen, muligheder med perforering (1,5 mm i diameter) eller yderligere designlindring tilbydes også.

Italiensk design

 • Denne type produkt består af lameller med afrundede kanter, der er lavet af aluminium, og meshpaneler fremstillet af udvidet metalnet betragtes også som en af ​​sorterne. Loft i italiensk design er monteret i åben og lukket type. Hvis valget blev lavet til fordel for maskeplader, er loftet kun installeret ved en åben metode med eller uden ekstra dekorative led.
 • Panelernes standardbredde er 8,4 cm, højde 1,6 cm, disse tal giver den nødvendige stivhed og pålidelighed af den installerede struktur.
 • Det klassiske farveskema tilbydes, og det kan også være specialfremstillet; desuden kan perforering (1,5 mm) eller dekorativ relief påføres overfladen.

Omega Design

 • Rackloft i denne version er kun monteret af den lukkede type, da den fremstillede aluminiumsprofil har ingen sidespor. Standardstørrelser anses for at være 5 cm, 10 cm og 15 cm brede. Ved montering af en konstruktion anbefales det at kombinere skinner med forskellig bredde på en bærerkam. Denne løsning giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt individuelt design, det er også tilladt at kombinere loftpaneler og forskellige farver.
 • Ud over standardtyperne, under varemærket "Albes", fremstilles slattedlofter af originale former, der hjælper med at dekorere loftrummet på en stilfuld og unik måde.

Buede lameller

Bøjede betegnelser kaldes lofter, der har glatte overgange og bøjninger. Ofte er et sådant system installeret i de rum, hvor der er uregelmæssigheder i lofthøjden, samt om nødvendigt omkring nogen dele, ingeniørkommunikation mv.

Desuden giver denne type paneler dig mulighed for at skabe et unikt design. Bøjede laths er lavet på basis af panelerne "italiensk design". Den resulterende bølge kan have to retninger:

 • på tværs af skinner (når der anvendes specielle buede kamme og konventionelle paneler);
 • langs skinnerne (skinner er bøjet på en særlig måde i fabrikken).

Cube rake

 • Sådanne paneler anvendes i åbne konstruktioner med eller uden yderligere layout. Aluminiumsprofilen har et rektangulært tværsnit, og under installationen opnår overfladen af ​​loftrummet en udpræget lige relief.
 • Højden af ​​en sådan skinne kan være 25 mm eller 38 mm og en bredde på 30 mm og 37,5 mm.

V-formet rake

 • Sådanne lameller er også designet til åbne strukturer, og loftet der er monteret på dem har en udtalt lindring.
 • Det adskiller sig fra den tidligere form i form af paneler, som i sektionen ligner et hjerteformet objekt eller bogstavet "V". Skinnernes højde er 40 mm, og bredden af ​​den fremspringende kant er 45 mm.

Plate rake

 • Hvert sådant panel har en flad sektion. De installeres med jævne mellemrum i lodret stilling. Plader fås i 90 mm højde og 16,5 mm i bredde.

Nødvendige tilbehør til installation

 • Skinnen er lavet af aluminiumsark og er hovedelementet i rackloftsystemet. Den kan bestå af to typer: åben (den er færdig med layoutet) og lukket (den er monteret tæt på hinanden). Om nødvendigt tilpasses længden ved hjælp af specialfremstillede forbindelseselementer.
 • Layout - aluminiumsindsatser, 16 mm brede, designet til åbent loftdesign, indsat i hullerne mellem åbne planker.
 • Kam (stringer) - elementet tilhører hovedelementerne i strukturen, paneler indsættes i denne profil. Det er et ark galvaniseret stålplade (tykkelse ikke over 0,5 mm). Fik sit navn på grund af "rippet", som er nødvendigt for at fastgøre panelerne ved at snappe.
 • Perimeterprofilen er en vinkelprofil, der er fastgjort rundt omkredsen og er designet til at overlappe krydset mellem væggen og skinnen, det giver strukturen et færdigt udseende og kan bestå af flere forskellige konfigurationer. Et hjørne med dimensioner på 19x24 mm betragtes som standard.
 • Suspension - består af to tynde nåle, hvoraf den ene har en ring med huller til dowels, med hvilket elementet er fastgjort i pladen, den anden nål har en krog på enden for at holde kammen. Mellem nålene fastgøres en fjeder, som tjener til at justere højden. Elementet kan fastgøre slattedækket i en afstand fra understøtningsstrukturen fra 12 cm til 4 m.
 • Hardware - det er skruer og dowels, som fastgør hele strukturen.

Eksperter anbefaler brugen af ​​forsænket spotlights i rack loftet system, der vil fuldende sammensætningen og skabe en aura af komfort og hygge i rummet.

Enkle installationsregler for hævede lofter

Rackloft indebærer montering på en specielt monteret ramme. Lofter "Albes" kan monteres i en lukket og åben version, for dette er produceret to typer paneler. Til en åben type installation leveres et specielt layout, der har en mindre bredde end skinnen, og kan enten være i samme farveskema med panelerne eller være i kontrast til dem i farve.

Det første, der skal gøres for at gå videre til direkte installation, er at købe materiale i tilstrækkelig mængde, og derfor er det nødvendigt at foretage foreløbige beregninger, fordi hvis materialet ikke er nok, vil det være meget vanskeligt at købe lameller af nøjagtig samme farve - hvert parti er anderledes i toner.

Sådan beregnes mængden af ​​materiale

 • Før udgang måles omkredsen af ​​det rum, der skal indrettes. Denne parameter er nødvendig for at installere den nødvendige længde af vinkelprofilen, som er fastgjort på væggene under loftet. Du kan få den nødvendige figur ved at måle længden og bredden af ​​rummet og multiplicere resultatet med to (hvis rummet har en rektangulær eller firkantet form, hvis der er fremskrivninger og et komplekst design, så beregnes hver vægsektion separat). Det er værd at overveje, at hjørnet er til salg 3 m i længden, hvilket betyder at den resulterende tal skal deles med 3, og det bliver således klart, hvor meget profil der skal købes til et bestemt rum.
 • Den næste ting at gøre er at beregne længden af ​​dørene og deres nummer. Det skal bemærkes, at vejledningen ikke skal placeres mere end 30-40 cm fra væggen, og afstanden mellem strengerne må ikke overstige 120-150 cm (det er bedre at lave en mindre afstand, så designet bliver mere stift).
 • Combs leveres til salg i standardstørrelser på 3,8 m. Husk også at guiderne er installeret vinkelret på skinnerne, dvs. hvis du planlægger at placere panelerne lodret, er styrene fastgjort vandret og omvendt. Vi beregner den ønskede længde i meter, baseret på rummets størrelse, og derefter er det resulterende tal divideret med 3,8. Således kan du finde ud af, hvor mange kamme der skal købes. Ved beregning skal der tages højde for antallet af stik til hjælpelinjer.
 • Det mest afgørende øjeblik er beregningen af ​​det krævede antal skinner. Her afhænger alt af den valgte panelbredde, samt på installationsmetoden (lukket eller åben). For eksempel: Den mest almindelige størrelse er 8,4 cm, sat med en indsats på 1,6 cm, det vil sige den samlede bredde bliver 10 cm.
 • Valget af længden af ​​loftpanelerne afhænger af størrelsen af ​​det rum, der skal trimmes, så hvis bredden af ​​rummet er 3 m og længden er 5 m, så kan du købe lamellerne 3 m lange og montere dem over bredden af ​​rummet. Det vil sige på et værelse med dimensioner på 3x5 m, skal du købe 50 skinner og 49 indsatser (5000/100). Indlæg er altid påkrævet en mindre, da det ikke anbefales at installere dem på kanterne.
 • Denne beregning er korrekt, hvis en af ​​siderne af rummet og længden af ​​lathen er nøjagtig den samme; hvis rummet ikke passer til panelets standarddimensioner, vil du få for meget affald, for eksempel er det ikke rationelt at købe produkter på 3 m længde Det er bedst at købe 4 m lameller og læg dem på den mindre side, skære dem i halvdelen.
 • Tilslut om nødvendigt panelerne i længden, køb specielle forbindelseselementer. Det er vigtigt, hvis der er mulighed for at undgå en sådan docking, da glatte lige skinner uden unødvendige forbindelser ser meget mere attraktivt ud.
 • Den sidste ting at beregne er antallet af suspensioner. Til slattede lofter er det nok at installere suspensioner i en afstand på 35-40 cm fra væggene og 120-150 cm fra hinanden.

Når alle beregninger er foretaget og materialer er købt i den krævede mængde, kan du fortsætte direkte til installationen.

Trin af installation

Værktøj og materialer:

 • et sæt rack "Albes" loft (paneler, guider, vinkel og suspensioner);
 • boremaskine, perforator, skruetrækker;
 • blyant eller markør;
 • linjal, målebånd og konstruktion niveau;
 • tang, kniv og sakse til metal;
 • dyvel-negle.

Vi fortsætter til installationen:

 1. Da Albes rack aluminium loftet er en ophængt struktur, kræver hovedtegningen ingen særlig behandling. Hvis denne type konstruktion er installeret i et fugtigt rum, er det muligt at behandle overfladen under det med specielle primere, som omfatter antibakterielle midler, og alle defekter og søm på overfladen skal repareres.
 2. Det er vigtigt at løse alle forbipasserende kommunikationer, som ligger direkte under slattedækket, så de kan forhindres fra at falde ved et uheld ved panelet og beskadige den installerede loftsstruktur.
 3. Mærket til installation af hjørneprofilen påføres på hver væg. Hvis bjerget involverer borefliser, skal al markering gøres for ikke at falde i sømmen, ellers kan fliserne knække eller splitte. Mærkningslinjen skal være placeret langs hele omkredsen, til dette formål bruger de værktøjer: en konstruktion eller et laserniveau.
 4. Hvis der skal planlægges yderligere elementer mellem det hængende loft og gulvpladen, skal dette tages i betragtning ved mærkningstrinnet og forudbestilles på forhånd fra den øverste kant af væggen, hvis rummet forbliver tomt, så kan minimumsafstanden være 5 cm.
 5. Ved hjælp af en boremaskine eller perforator fremstilles huller i den U-formede profil, der afgår fra kanten med 5 cm, i en afstand af 50 cm fra hinanden. Derefter lægges et hjørne til væggen, selve væggen bores gennem disse huller. Fastgørelsesvinklen er fastgjort med dowel-negle. Derefter kan du gå til markeringen for hjælpelinjer og suspensioner.
 6. Suspensioner installeres på 30-40 cm fra væggene med intervaller på 1,2-1,5 m ved hjælp af 2 dowels. Når alle suspensioner er sikkert fastgjort, er det muligt at montere en ramme af strengere, hvor loftsstrimlerne vil blive placeret. Combs suspenderes på kroge, der er tilgængelige i suspensioner og er sikkert fastholdt af dem.
 7. Hvert panel er formet således, at det let passer ind i styreskinnenes spor og klikker på plads der (til fornemmelsen af ​​et karakteristisk klik). Hvis den sidste skinne ikke passer helt, skal den trimmes og først indsættes med den skårne side i hjørneprofilen og kun derefter låses på kammen.
 8. I det sidste trin er loftet nivelleret i et plan ved hjælp af stramning eller løsring af suspensionerne manuelt til den ønskede højde.