Suspenderede lofter

Populariteten af ​​suspenderede lofter på grund af praktisk, skønhed og holdbarhed af materialet. Hver klient bekymrer sig ofte om loftsprisen. Til lave priser er vi især værdsat af grossister, da prissætning er direkte afhængig af mængden af ​​materiale, der anvendes.

Vores fordele:

 • Ceilline samarbejder kun med de mest beviste og største fabrikanter af hævede lofter.
 • Vi har altid de mest populære stillinger i Armis, Grilyato, lameller, metalkassetter.
 • Lavpris i Moskva - du vil blive glædeligt overrasket. På trods af den høje konkurrence har vi formået at skille sig ud mod lave priser takket være et veletableret direkte forhandler samarbejde med producenter af loft systemer.
 • Udover salget er vi engageret i installation af lofter. Vi har masters med mange års erfaring.
 • I netbutikken Ceilline finder du ikke blot lofter, men også alle de nødvendige komponenter: suspensioner, vinkler, fjedre, profiler.

Lofter ARMSTRONG

Armstrong-hæmmede lofter kan variere i størrelse, farve, tekstur og formål. Loftsplader på 600x600 mm eller 1200x600 mm er anbragt på en metalramme. Designet er lavet på en sådan måde, at du altid har adgang til kommunikation og elektriske ledninger, du skal bare fjerne en eller flere loftfliser.

Der er mange lofter: Brandsikker, fugttæt, med høj støjisolering, farve. På Armstrong-siden finder du en mere detaljeret beskrivelse og alle de oplysninger, du har brug for.

Lofter Grilyato

Loftet på Grilyato ligner et gitter lærred bestående af celler. På grund af sin strenge minimalistiske design vil grilyato passe ethvert rum, selv med ikke-standardiserede designløsninger. Griliato er indrettet hovedsageligt med lofter i offentlige og forretningsmæssige lokaler: restauranter, kontorer, butikker, varehuse, bilforhandlere, butikker, indkøbscentre.

Pris pr. M2 grilyato afhænger af farve og størrelse af cellen. Jo større cellen er, desto mindre materiale bruges til fremstilling af strukturen og følgelig jo billigere loftet. Hvis cellen er lille - 50x50 mm eller 40x40 mm, vil konstruktionen blive dyrere, da materialet bliver brugt dobbelt så meget som en 100x100 mm celle. På Ceilline hjemmeside kan du vælge og købe Grilyato.

Montering af rackloft og design Armstrong

Rack lofter lofter i badeværelset

Racklofter er den letteste konstruktion, ikke kun med hensyn til vægt, men også hvad angår installation. Nedenfor vil vi tale om det, samt se videoen - hvordan man monterer et raked loft med egne hænder. For at få klarhed om principperne vil der blive taget hensyn til et enkelt design på et enkelt niveau, til installation, hvor alle nødvendige værktøjer og principper anvendes.

Loftmontering

Rack loft montage ordning

Som allerede nævnt vil vi se på, hvordan man monterer et slattedæksel og også til sammenligning lære at samle Armstrongloft, fordi princippet om montering af begge mønstre er meget ens. Man kan endda sige mere - designene af alle hævede lofter er grundlæggende ens i forhold til hinanden.

Rackloft

Etiket til loftniveau

Som regel begynder det hele med målinger, og montering af et ophængt loft er ingen undtagelse. Højden vælges vilkårligt, og mærker sættes på væggen. De kan indstilles ved hjælp af vandstanden. Hvis denne proces foregår i badeværelset, er de orienteret på keramiske fliser, eller rettere på sømmen (se Suspended lofter til badeværelset: installer og installer funktionerne)

Etiketter forbindes med reglen

 • Vi har allerede tags, og nu skal vi lave en kontrollinje mellem dem. I små værelser som et køkken eller badeværelse gøres dette nemt ved hjælp af reglen, men hvis du har brug for en linje på 2 eller flere meter, kan du bruge en farvekabel (chocline). Trækstangen er trukket ud som en buetring og frigivet kraftigt - som følge heraf opnås en glat linje markeret med blå.

Montering af væghjørnet

Vi fortsætter med at overveje hvordan man samler loftets loft og sætter vægprofilen i form af et hjørne. Også denne profil kaldes en cornice, så det vil være mere præcis, hvordan man monterer loftet cornice.

 • Profilen er lagt i 30-40 cm, og der laves huller i den, så af stencil overfører vi dem til væggen. Selv om det kan gøres på en anden måde - at bore huller i væggen gennem tagskægget - er det mere sandsynligt, at du ikke vil falde på kanten af ​​sømmen mellem fliserne. Til fastgørelse af hjørnetilstandsdykker med en diameter på 6 mm.

Efter montering af loftet taggrøfter er afsluttet, fortsætter vi med installation af strengere. Afstanden mellem dem skal være fra 70 til 150 cm - alt afhænger af belastningen på rammen fra loftlamperne. De ekstreme strenge er placeret 10 cm fra væggen, så der ikke er nogen sag af panelerne.

 • Strengerne kan fastgøres til hovedloftet med lange skruer med dykker, som vist på billedet, eller ved hjælp af trådbøjler. Afstanden mellem fastgørelsesanordninger må ikke overstige 70cm.
 • For at profilerne skal ligge fladt på flyet, bliver de udjævnet med en regel eller et langt niveau. På store områder skal du bruge kapron tråd, binde den under rammen. Til dette formål skrues selvlukkende skruer ind i væglisterne på modsatte dele af rummet, og en tråd fastgøres på dem.

Montering af lamperplade

Rammerne for loftet er klare, og vi vil fortsætte med at overveje hvordan man monterer loftet fra plastpaneler eller aluminium, hvilket absolut ikke har betydning i installationens betydning. Mål afstanden fra væg til væg og trækker 5-6 mm fra den - det vil være længden af ​​panelet. Installation kan startes fra enden af ​​loftet og endda fra midten - i hvert fald er hvert panel monteret på låsene på strengerne.

lav huller til lamper inden installation af paneler

Glem ikke om loftslysene. Ledningerne er klar til os, hvilket betyder at der er referencepunkter - vi markerer panelerne af dem og laver en skærer med den nødvendige huldiameter. Prøv at holde hullet i forhold til bredden af ​​skinnen i midten, så armaturet vil se mere præsentabel på grund af symmetri, og selve panelet vil ikke tabe styrke (se Mortise taklys - visninger og monteringsdetaljer)

Gabet mellem panelerne lukkede indsatser

Når panelerne installeres, forbliver der huller mellem dem, som er lukket med indsatser fra rackloftet. Dette efterbehandlingsarbejde kan ske parallelt med installationen af ​​skinnerne, eller efter at installationen er gennemført.

 • Hvis vi arbejder i et lille rum, for eksempel i et køkken eller badeværelse, vil samlingen af ​​slattedæpper tage os 3-4 timer med installationen af ​​rammen. Ekstra tid kan bruges, undtagen på ledninger af elektriske ledninger.

Armstrong Loft

Armstrong loft montage ordning

 • Armstrong-installationen ligner meget på montering af en stativ- og tandhjulsanordning, da det nedhængte loft kun kan monteres ved hjælp af en hængende ramme. Rammen selv for to typer lofter er helt sikkert anderledes, men princippet om enheden forbliver dog.

Montering af et væg hjørne til Armstrong ramme

Markeringen af ​​loftet Armstrong er nøjagtigt det samme som for skinnen og på den markerede kontrollinje er et hjørne eller en cornice fastgjort (du kan kalde det som du vil - det vil være rigtigt og så).

 • Begynd nu nogle nuancer i forskellen mellem installationen af ​​to lofter. På denne side er der en Armstrong loftmontering - video og tekstinformation, der vil lette sammenligningen mellem montering af to designs.

Installation af Armstrong Guides på Hangers

Efter installationen af ​​hjørnet er de vigtigste T-formede styringer monteret 120 cm fra hinanden langs den lange væg. Hvis egen længde på 360 cm ikke er nok, er der tilsluttet en profil til profilerne. Et gennemsnit på 3 suspensioner bruges på en skinne, men en ekstra konsol kan placeres i kajpladserne.

 • Når du installerer hovedguiderne, skal du markere loftet, så profilen ikke er længere væk fra væggen end halvdelen af ​​flisen, det vil sige højst 30 cm. Efter montering af hovedprofilerne skal der monteres tværgående styringer, hvor afstanden også skal være 120cm. Sørg for, at profilerne skærer i en vinkel på 90 ° under installationen, fordi installationen af ​​fliserne selv afhænger af den.
 • Når du har en ramme med en 120cm celle klar, kan du bestemme, hvordan du monterer Armstrong-loftet. Det vil sige, pladerne kan være 600 × 600 mm eller 600 × 1200 mm og i overensstemmelse hermed vil du installere hoppere. Det vil sige, at cellerne får du enten firkantet - 600 × 600 mm eller rektangulært - 600 × 1200 mm.

Armstrong fliser installation

Armstrong loftsplader kan installeres meget nemt - bare indlejret i rammen cellen. Samtidig kan panelerne have forskellig struktur og tekstur og derved diversificere loftets design. Deres udseende ændres i striber og sektorer og i et tavlermønster.

Armstrong loft design

 • Nu ved du allerede hvordan man monterer Armstrong-loftet, men glem ikke belysningen. På lofterne af denne type installerer du normalt en lampe til 5m 2. Men det er ikke en forudsætning for alle, da det ved hjælp af belysningsudstyr er muligt at dekorere loftet og skabe et bestemt mønster.

Anbefaling. Efter installation af ophængsrammen til et rackloft eller til Armstrong - pas på loftlysene. Det er, før du installerer panelerne, er det tid til at gøre ledningerne.

Alle ledninger skal pakkes i en kabelkanal i form af et korrugeret rør af plast eller metal og fastgjort til hovedloftet. På kraner er tråden normalt ikke skåret - løkken er lavet sammen med korrugeringen. Det skæres allerede med ledningen, når armaturet er tilsluttet.

konklusion

For mere information, tilbyder vi at se videoen:

Installation af Armstrong- og slattedlofter kan varieres ved at skabe flere niveauer og indstille panelernes diagonale retning. Under alle omstændigheder, når du køber komponenter i et loft, der er knyttet til dem, monteringsvejledning, der vil hjælpe dig i dit arbejde. Men du kan altid tænde fantasien, der varierer loftets design, samtidig med at du opretholder de grundlæggende principper for installation.

Armstronglofter

 • matteret
 • blank
 • klud
 • satin
 • SLR
 • flere niveauer
 • baggrundsbelyst
 • sømløs
 • buet
 • skyhøje
 • Med fotoudskrivning
 • "Starry Sky"
 • farvet
 • økonomi
 • Premium
 • metal
 • aluminium
 • SLR
 • Loft fra MDF
 • Gipsplankloft
 • Polyuretanloft
 • træ

Første gang jeg gik et sted uden anbefalinger, bor jeg i det næste hus (Maryina Grove), jeg blev glædeligt overrasket: Jeg ringede til stationen og bestilte målingen, næste dag kom jeg til en aftale, næste dag lavede de et nedhængt loft. Professionalisme gager, ledere og installatører i højden. Tak! Jeg anbefaler det til alle.

Vi bestilte et grilyato-loft til et privat tandkontor i virksomheden, takket være Vitaly-teamet, gjorde det hurtigt og uden besvær!

Vi bestilte installationen af ​​hævede lofter på dette firma, gutterne klare hurtigt med arbejdet. Alt hurtigt og effektivt uden at pålægge ekstra ydelser. Tak!

Vi installerede stræklofter i salen i begyndelsen af ​​måneden. Takket være Andrey gjorde han sit job meget godt.

Fik en lejlighed i New Moscow med en forfærdelig reparation. Ikke et glat loft, med bølger og revner, som wonder-builders tapet sidder fast, som kun understregede problemet. Derfor besluttede reparationen at starte fra loftet. Kontakt virksomheden. Som et resultat, lavede vi på det kortest mulige tidspunkt et smukt fladt loft og lydisolering fra støjende naboer. Prisen er værd at kvaliteten af ​​arbejdet. Vi er glade og anbefaler til dig!

Gutterne arbejder hurtigt og effektivt. Monteret gipsplankloft i stuen. Særlig tak til Brigadier Andrew, der foreslog den oprindelige løsning for at fremhæve det nye loft.

Hun vendte sig til virksomheden for at erstatte de hævede lofter i lejligheden, resultatet var en meget god kvalitet af lofterne, installationen blev udført hurtigt og uden "overraskelser". Brigadier Sergey viste sig at være professionel, han organiserede hurtige og koordinerede arbejde af mesterne.

Bestilte lofter i stuen. Resultatet er tilfredsstillende. Masters kender deres ting.

Stretchloft fra andre firmaer var nødvendigt at omdirigere. På internettet var der ingen tid til at grave. Fundet dette firma ringede. Og på en eller anden måde blev de hurtigt tilsluttet og enige om. Jeg havde brug for den laveste budgetmulighed. Efterspurgte, indikeret, kom til en fællesnævner. Loftgipsvæg med lys, med lamper Ikke værre end spændingen ser ud. Meget tilfreds med resultatet

Gjorde reparationer på kontoret. Til installation af lofter tiltrukket specialister i selskabets billedhistorie. Alt blev gjort klart og effektivt. Vi udstedte en ordre på hjemmesiden, på samme dag blev vi enige om at forlade specialisten til beregningerne, næste dag indgik vi en aftale. Arbejdet blev afsluttet til tiden. Jeg vil gerne bemærke det høje faglige niveau af virksomhedens herrer, der er ingen klager over kvaliteten. Vi vil anbefale til vores partnere.

Gør reparationer i lejligheden for nye lofter, jeg vendte mig til dette firma, fordi jeg så disse herres arbejde fra naboerne. Vores hus er flisebelagt, loftet er ujævnt og ikke højt på grund af leddene på pladerne, så vi ønskede ikke kun at niveauere det, men også ikke tabe højden. Det blev besluttet at installere et to-niveau strækloft i stuen. Vi diskuterede med designeren af ​​firmaet stil, farve og belysningsløsning for visuelt at gøre loftet højere. Prisen var i princippet acceptabel, og jeg var tilfreds. Næste dag er mesteren allerede begyndt at arbejde. Specialister arbejdede hurtigt. Installeret LED-stripe på grænsen af ​​loftet, det ser meget imponerende ud. Jeg er tilfreds med slutresultatet. Strækloft skjuler ikke kun støv, men på grund af den glatte indsats i midten af ​​rummet, synes loftet at være højere.

Appelleret til dette firma med en anmodning om at lave en stjernehimmel i børnehaven. Fyrene alle målte og ankom den næste dag. De gjorde alt kvalitativt og ikke dyrt. Himmelen er som en gave, børnene er meget glade.

Gjorde reparationer i børnehaven. Alle kunne ikke beslutte, hvad vi ville have. Kontakt virksomheden. Manager Sergey tilbød en interessant løsning, og den næste dag kom de til os og lavede målinger, de sagde den omtrentlige pris og tid til arbejde. Vi er alle arrangeret. Ifølge den underskrevne aftale kom tre fyre til os og begyndte at arbejde. Selvfølgelig gjorde de det langsomt, men med høj kvalitet. Alt det affald, der blev dannet under reparationen, fjernede fyre for sig selv. Og opfyldte fristen. Nu beundrer vi skønheden i børnehaven. Vi tænker snart at opdatere badeværelset, lad os vende her.

Tak jer for et godt stykke arbejde! Loft og belysningslamper

Godt færdige fyre og sande fagfolk. Ærligt havde ikke engang forventet, at alt vil blive gjort så hurtigt og effektivt. Separat var jeg tilfreds med tjenesten og den hyggelige og vigtigste menneskelige holdning til kunderne. Jeg anbefaler alle!

Guys er fagfolk på deres område. Han selv arbejdede 15 år på dette område. Alt blev gjort til tiden og strengt ved teknologi. Jeg ryster min hånd! Godt gjort! Hold det op!

Bestilt et ophængt loft i stuen. Separat tak til designer Diana. Du er bare et geni! Hver dag ser vi med din mand til dit arbejde og beundrer! Kæmpe menneskelig tak.

Jeg takker ledelsen af ​​virksomheden og de arbejdstagere, der lavede lofterne i vores sommerhus. Alt blev gjort klart og i overensstemmelse med projektets udformning, men det sker som regel på nogen måde... Enhver, der nogensinde har lavet reparationer, vil forstå, hvad jeg mener. Jeg er ikke fan af at skrive anmeldelser, men i dette tilfælde forblev kun positive følelser fra samarbejdet med dette firma! Generelt, hvis du har brug for lofter, skal du kontakte disse fyre uden at tænke selv. Bliv tilfreds!

Armstrong-hængende loft er en konstruktion af aluminiumskinner og en flise fastgjort på den: mineralfiberkassetter. Fastgørelse udføres til overlapning med euro suspension.

Hvor Armstronglofter anvendes

Kassettdesignet er værdsat for sin enkle installation, det ledige rum over loftet til lægning af kommunikation, simpel reparation af belysningsudstyr og evnen til at udskifte et beskadiget element. Alle disse faktorer gør Armstrong-systemet til loftet for første valg til kontorer, uddannelses- og administrative institutioner, handelshaller, caféer og så videre.

Armstrong loft typer

Når du vælger et rammeophæng, skal du være opmærksom på designfunktionerne for harmonisk at supplere stilen på dit værelse og egenskaberne af mineralplader, som kan være:

 • vandtæt, egnet til svømmebassiner og andre steder med høj luftfugtighed, hvis tilladte værdier kan nå 95%;
 • lydisolerede, akustiske, de er uundværlige i kontorbygninger, til kreative og sportslige sektioner;
 • hygiejnisk, som har en speciel belægning, der forhindrer loftet i at klæbe fedt, damp og bakterier, hvilket er vigtigt for mad og lægehjælp.

For at skabe en stram forretningsmæssig atmosfære vælger man oftest det klassiske hvide loft Armstrong, hvor prisen pr. 1 m2 er den mest demokratiske. Samtidig er designere af "Image Story" klar til at tilbyde eksklusive designmuligheder ved hjælp af mosaikker, spejlfliser, fotoprint og mønstre.

Parametre og egenskaber

Standard kassettstørrelsen er 60x60 cm, 120x60 cm plader kan også bruges. Tykkelsen varierer fra 0,8 til 2,5 cm, og deres vægt er fra 3 til 8 kg pr 1 m2. Armstrong loftinstallation kan laves i lokaler af enhver form og størrelse på en valgt højde, hvilket gør det muligt at justere mængden af ​​plads til forsyninger og alarmer. Fordelene ved systemet omfatter også:

 • evnen til at skjule alle fejl i loftet i form af uregelmæssigheder og utilsigtet udseende
 • hurtig og nem installation på grund af simpel design og professionalisme i Image Story-teamet;
 • praktisk og billig reparation, som er forbundet med udskiftning af kun beskadigede fliser uden at det berører resten og med nem adgang til elektrisk ledningsføring, ventilation og anden kommunikation;
 • høj reflektivitet (83%) vil spare på yderligere belysningsenheder og skabe et præsentabelt interiør;
 • lydisoleringsegenskaber (0,55 NRC, lyddæmpning - 34 dB) uden brug af ekstra materialer og strukturer, hvilket er vigtigt for kontorbygninger;
 • termisk ledningsevne (0,056 W / m * ºі) fliser vil spare på opvarmning område, og den lille vægt af samlingen gør materialet uundværligt til store rum;
 • Sikkerhed og miljøvenlighed af mineralplader, holdbarhed, modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger (ikke-brændbart materiale) og nem omhu for at opretholde renlighed;
 • evnen til at skabe et klassisk kontorinteriør med en minimumspris og et luksuriøst premium design med eksklusive fliser og mosaikker.

Loftmontering

Hvis du beslutter dig for at købe et Armstrong-hængende loft, skal du vælge velkendte eksperter, mestere i dit håndværk, så det valgte design vil tjene dig i mange år og behage øjet med upåklageligt udseende. Ellers risikerer du at få effekten af ​​uforsigtig billig reparation på grund af ujævn vejledning og ukorrekt fastsatte plader, hvilket negativt påvirker kundens loyalitet.

 1. Designeren fra "Image Story" hjælper dig med at vælge den type flise, afhængigt af rummets egenskaber og den indvendige stil.
 2. Ifølge måleren beregner vi det nøjagtige antal fliser, guider og komponenter i systemet.
 3. Før Brigadens ankomst skal bringes til loftet og om muligt rette alle nødvendige kommunikationer.
 4. I betragtning af den valgte højde af loftet markerer installatørerne laserniveauet og indstiller vægvinklen.
 5. Derefter er guiderprofiler installeret og på dem med en hældning på højst 1,2 m fastgørelse i form af suspensioner til Armstrongloftet, bestående af en bar og en krog.
 6. Langs- og tværgående profiler, henholdsvis 1,2 og 0,6 m lange, vil skabe et gitter af celler af den krævede størrelse til indsættelse af fliser.
 7. Under installationen er armaturerne også installeret: klassiske eller rasterformede celler.

Omkostninger til

Prisen på 1m2 hævet loft Armstrong afhænger kun af den valgte type flise (økonomi eller præmie) og gulvplads samt type installation - klassisk eller diagonal. Antallet af hjørner og funktionelle åbninger til rør og armaturer påvirker direkte monteringsfunktionerne. Ved at kende loftets omkreds kan vi nemt beregne antallet af fliser, der bærer, langsgående og tværgående skinner, suspensioner og andre komponenter ved hjælp af Armstrong loftsberegningsberegner. Omkostningerne afhænger også af typer armaturer, ventilationsgitter og dekorative elementer - vi indleder individuelt løsningen af ​​problemer i hvert enkelt tilfælde.

Vi gør alt for at bevare de ledende stillinger i installationen af ​​lofter i Moskva, vi værdsætter vores ry og tillid hos vores kunder. Derfor tilbyder vi den bedste service og upåklagelig kvalitet af materialer og installation:

 1. Montering af loftet er muligt den næste dag efter behandling.
 2. Arbejd kun under kontrakten i strengt etablerede tidsrammer.
 3. Personlig leder i alle faser af samarbejdet.
 4. Visuel rapport på skærmen på din gadget, online udsendelse fra objektet.
 5. Garanti op til 25 år.

Ring til os på +7 (495) 132-40-40 eller send en anmodning om høring på hjemmesiden, betro reparationen til fagfolk og tag din virksomhed til et nyt niveau i dag!

Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.

Armstrong hængende loft - typer og egenskaber, enhed og design beregning, installation af fliser og lamper, pris med nøglefærdige installation og hvor man kan købe i Moskva og Skt. Petersborg

Indsendt af: admin i loftet 09/02/2018 0 5 Visninger

På det russiske marked med hængende lofter er Armstrong den klare leder. Armstrong hævet loft er et bredt udvalg, kvalitet af materiale, rimelig pris. Sådanne lofter har en alsidig og let konstruktion, fremstillet af miljøvenlige materialer, holdbare og holdbare.

 1. Producent Info Armstrong
 2. Typer og egenskaber ved hængende lofter Armstrong
 3. Nedhængt loftarmatur Armstrong
 4. Beregning af falsk loft Armstrong
 5. Montering af et hængende loft Armstrong
 6. Suspended ceiling komponenter Armstrong
 7. Armstrong hævet loftpris
 8. Hvor kan man købe Armstrong fliser og lofter?
 9. video
 10. Feedback og kommentarer

På et falsk loft fra fabrikanten Armstrong

Armstrong-firmaet (Armstrong) er verdensledende inden for branchen af ​​hævede lofter. Hendes historie begyndte for 150 år siden. Fra et lille værksted er et transnationalt selskab vokset, der omfatter mere end 40 fabrikker i 12 lande og over 15.000 ansatte. I dag tilbyder det en bred vifte af lofter med unikke egenskaber. Armstrongs mærke er blevet et husstandsnavn sammen med Xerox og andre succesfulde producenter, som producerer kvalitetsprodukter.

Typer og egenskaber ved hængende lofter Armstrong

Suspenderet lofter Armstrong har mere end 500 genstande. De adskiller sig i overfladetyper, fremstillingsmaterialer, form, egenskaber, udseende - og er i stand til at tilfredsstille behovene hos næsten enhver kunde.

Afhængigt af værelsestype er Armstrong-lofter inddelt i:

 • Suspended lofts økonomiklasse
 • Akustiske lofter
 • Hygiejniske lofter
 • Designer lofter
 • Funktionelle lofter
 • Fugtbevidste lofter
 • Og andre

Typer af metallofter fra producenten Armstrong: populære farver

Armstrong metalophænget loft er præget af følgende egenskaber:

 • Høj brandsikkerhed
 • holdbarhed
 • Vandmodstand
 • hygiejne

  Metalloftet er godt til forskellige typer værelser, herunder til at afslutte badeværelset. Til produktion anvendes paneler med akustiske korrektorer, som giver den nødvendige balance af forståelighed og privatlivets fred i rummet. For at skabe maksimale lydisoleringspaneler har mineralfiberindlæg med en tykkelse på 15 mm.

 • Vandtæt

  Hovedformålet med Armstrong fugtbestandige lofter er drift i rum med høj luftfugtighed og manglende evne til at kontrollere temperatur og fugtighed (bade, badeværelser, puljer, vaskerier, hospitaler osv.).

  Tip! Typer af fugtbestandige lofter kan have den samme sammensætning, men forskellige tekstur, tykkelse eller installationsteknologi.

  Til deres fremstilling anvendes der som regel mineralfibermaterialer. Armstrong fugtbestandige lofter er også modstandsdygtige over for mekaniske deformationer. En 10 års garanti bekræfter deres kvalitet og holdbarhed. Blandt de typer af fugtbestandige lofter står "NEWTONEResidence" og "MYLAR" ud.

  Nedhængt loftarmatur Armstrong

  Armstrong-hængende loft er en metalskinne, der er fastgjort til de bageste loftsophængsophæng og kassetter stablet på skinnerne. Ved design er ophængte lofter opdelt i modulære og faste.

  I skemaet: Armstrong ophængt loftsdesign

  Modulloftets plan består af modulære elementer i skinnen, kassetterne og panelerne er kombineret og fastgjort til rammen. Desuden kan rammen være skjult bag den ydre hud eller være på forsiden af ​​loftet.

  • praktisk
  • billige
  • æstetisk
  • Bare installeret
  • Skjul ingeniørkommunikation
  1. Det betragtes som den samlede optagelse af loftet. Til det tilføjes 2% (hvis rummets geometri er standard) og 3-4% (ikke-standard).
  2. Det resulterende tal er afrundet opad i pakker af multipler.
  1. For en tværgående skinne på 0,6 m. Den samlede loftsmængde multipliceres med en faktor på 1,33 (eller 1,5 for ikke-standard layout).
  2. For den tværgående styring 1,2 m. - med en faktor på 1,33.
  3. For en universel skinne 3,7 m. - med en faktor på 0,21.

  Beregning af væghør: Den samlede loftsmængde multipliceret med en faktor på 0,66

  Suspensionberegning for et nedhængt loft: - med en faktor på 0,6.

  Armstrong hæmmede loft ser ud som et komplekst produkt, men installationen er enkel og hurtig. Dette er et af de enkleste loftsystemer blandt alle eksisterende.

  En af mulighederne for et falsk loft: spejl

  Installationsvejledning:

  1. Inden arbejdet påbegyndes, skal du installere og udføre al nødvendig kommunikation.
  2. Mål højden på alle indbyggede tilbehør. Grundlaget for markeringen vil tjene de højeste satser, således at systemet til sidst lukker det fremspringende tekniske knudepunkt.
  3. Med en bygning eller et laserniveau skal du mærke på væggene omkring rummets omkreds (vejledende profiler er monteret på det).
  4. Ved siden af ​​den markerede linje skal du installere en L-formet metalprofil (findes i sættet). For at skære profilen af ​​den ønskede længde, brug en hacksav til metal. Fastgør profilen for at danne en hylde, rettet med den malede side nedad.
  5. Dernæst installer guide profiler, hvilket gør dem til et gitter. Sørg for, at cellernes dimensioner falder sammen med målene på finishpladerne.
  6. Fyld gitteret med kassetter og tilbehør.

  Tip! Det er bedre at begynde at lægge kassetterne fra midten af ​​konstruktionen, så vil den centrale celle straks falde på plads. Ekstreme plader er normalt lidt trimmet. Og loftet ser glat og smukt ud.

  • Layoutet er dekorativt
  • Metal hjørne
  • rammer
  • Vejledningsprofil
  • vedhæng
  • Lysarmaturer
  1. Lamperne førte ind i loftet Armstrong

   Til Armstrong-loftet er der specielle LED-lamper på 60x60 cm i størrelse med korte lysstofrør. De er monteret inden installation af papkort. Yderligere suspensioner tillader ikke loftet at sænke. Til noten: Celler uden armaturer er kun fyldt med papkort efter installation og test af alle armaturer.

  2. Specifikationer for Armstrong loftfliser
  3. Mineralfiberkassetter
  4. Kassette tykkelse ca. 20 mm
  5. 2 hovedstørrelser (600x600 og 600x1200 mm)
  6. Næsten brandfarlig
  7. Gode ​​varme- og støjisoleringsegenskaber
  8. Mange farve løsninger.

  Kvaliteten af ​​Armstrongs loft og flise passer til prisen. Omkostningerne bestemmes af forskellige faktorer, og afhænger af typen af ​​loft og andre nuancer. Det er dog meget acceptabelt for kunderne. For eksempel er prisen på kvm. loftpaneler "Baikal" - fra 150 rubler. Omkostningerne ved installation af et nøglefærdigt loft Armstrong er fra 290 rubler. pr. kvm

  Armstrong hævet loft

  Populariteten af ​​loftfliser er så høj, at du kan finde den i næsten enhver relevant butik.

  Armstrong suspenderede strukturer har en række positive egenskaber. De er optimale til gennemførelse af hurtig og høj kvalitet afslutning af store lokaler, så du kan skjule komplekse ingeniørkomponenter, samtidig med at de giver hurtig adgang, hvis det er nødvendigt. Ved at vælge Armstrong-loftet, gør du et godt valg.