CESAL - fransk rackloft

Fransk rackloft - en slags ophængt loft, der skiller sig ud blandt lignende strukturer ved konfiguration af paneler og farver.

De franske lofter er lavet af firmaet Albes og den russiske producent Alconplast (varemærke CESAL).

Plus rackloftet på det "franske design", at det kan monteres både med huller og uden dem (ikke-version). Når de er installeret med huller, er slidserne dekoreret med 25 mm brede indsatser.

Materialer, typer af profiler og farver af "franske lofter"

Det væsentligste materiale, hvorfra lofter lofter er lavet er mad aluminium. Listerne er lavet af plademetal, hvis tykkelse er 0,6 mm. Dette garanterer paneler høj slagfasthed og pålidelighed.

Aluminiumspladetak "Fransk S design" indebærer brug af dekorative skinner S-formet type. Reiki bredde kan være 100 og 150 mm. De er installeret uden mellemrum (gapløs version) og med et lille hul på 25 mm. Hvis du vælger indstillingen med et mellemrum, er det hensigtsmæssigt at indsætte indsætningen.

Fordele ved fransk type lofter

En rig palette er en af ​​hovedfordelene. Dommer for dig selv, lamellerne kan laves med både en enkelt matte og metalliseret overflade i følgende farver: guld og ridset guld, perlehvid og grå stribe, lyserød perle og så videre.

Høj fugtbestandighed er den største fordel ved importeret aluminium. Af denne grund bruges metalpladelofterne Albes og Cesal ofte i værelser med særlige brugsbetingelser. Disse kan være pools og badeværelser samt værelser som terrasser og loggier.

Andre fordele ved hængende aluminiumslofter Albes og Alconplast:

 • De har alle fordelene ved et traditionelt loftophængssystem (de tillader at opbygge lamper, kommunikation, de er hurtigt monteret og demonteret);
 • tiltrække med rige designmuligheder;
 • venligst med miljøvenlige materialer;
 • garanti holdbarhed, holdbarhed og pålidelighed.

Rack loftsinstallationsskema

Du kan købe til en overkommelig pris metal rack loft Albes og Cesal "fransk design" du kan i virksomheden "Stroyfiks". Ved beregning af komponenter, omkostninger, levering, samt kampagner og rabatter, kontakt vores konsulenter.

Racklofter Fransk design

Frankrig har altid personificeret skønhed og raffinement. Her og racklofter i fransk design er ingen undtagelse. Loftet på denne linje vil se godt ud i absolut ethvert interiør, fra showrooms til din stue. Loftene i PPR KF serien er lavet med et stort udvalg af farver og nuancer, og under ingen omstændigheder vil de blive efterladt selv før den mest kedelige køber.

PPR-KF

Racklofter af fransk design foreslår ikke en størrelse af skinnerne, men adskillige på én gang. Denne linje indeholder paneler på 25 mm, 100 mm og 150 mm. I dette tilfælde er der ingen obligatorisk rækkefølge af deres installation. Når man lavede denne loftslinje, sørgede udviklerne for, at køberen kunne prøve sin hånd som designer og skabe sin egen unikke stil i loftet og lege med farver og paneler af forskellige størrelser. Du kan oprette din egen kombination og alternative paneler, så snart din sjæl ønsker. På grund af de forskellige farver og bredde af skinnerne kan disse lofter kombineres perfekt med andre materialer: strukturer af gipsplader, plast osv.

På grund af den høje kvalitet af håndværk, i modsætning til sine kinesiske modparter, har panelerne en ideel geometrisk form, hvilket positivt påvirker loftets udseende. Og deres egenskaber opfylder alle miljø- og brandkrav. Dette udvider i høj grad omfanget.

Moduler uden indlæg

Moduler med indsats

Racklofter i fransk design er hurtigt ved at blive populære på grund af fantasien i deres valg og hjælper med at understrege din stil og originalitet.

RIVERLØSNINGER

Fransk design

Rack loft Fransk design - du kan vælge og købe i vores online butik engros og detailhandel. Lave priser.

til vogn

RIVERANLYSNINGER "FRANSK DESIGN"

Der er en bred vifte af slattedlofter. En af dens "underarter" er fransk design. Hvad er karakteriseret og forskelligt fra andre fransk lofter?

Selvfølgelig materialet til fremstilling. Franske lofter er fremstillet af importeret aluminium, miljøvenlig mad. Tykkelsen af ​​sådant aluminium er ikke mindre end 0,5 mm. På grund af dette er franske designpaneler meget holdbare og holdbare. Fra et sådant materiale fremstilles der også strengere (specielle transportdæk, hvorpå installation af paneler finder sted).

Sådanne paneler er ikke bange for korrosion, så installation i værelser med høj luftfugtighed er ikke forfærdeligt for dem. Det er også muligt at installere på balkoner og terrasser, da temperaturen falder ikke påvirker tilstanden af ​​slattedlofter.

Loftslameller er af to typer. Vi tilbyder dig præcis S-design. Bredden af ​​sådanne strimler er 100 eller 150 mm. Og det er muligt at montere begge tæt på hinanden og med en afstand på 2,5 cm mellem dem. I den anden version skal hullet lukkes med et specielt layout.

Farveskemaet er et andet glimrende loft med fransk design. Usædvanlige farver kan være både monofoniske og metalliserede. Vi tilbyder dig en bred vifte af farvepalet slattedlofter, der kan behage nogen.

Racklofterne i det franske designfirma Albes, på trods af at de er indenlandske producenter, er på ingen måde dårligere i kvalitet til importerede, og prisen er meget lavere.

Rackloft "Fransk design S"

Franske aluminium lofter - en løsning, der vinder stigende popularitet. I dag kan de ses ikke kun i kontorer, indkøbs- og administrative bygninger i Moskva, men også i private huse. Samtidig medfører navnet på serien "French Design" stadig forvirring. Købere, der ikke er bekendt med funktionerne i forskellige typer af slattedlofter, mener, at det kommer fra landets producent af strukturer. Det er det ikke.

Franske lofter er et klassisk farveskema og en speciel S-formet jernbaneprofil. Deres produktion er reguleret - rackplade er lavet med en fast bredde på 25, 100 og 150 mm.

Længden af ​​panelerne er 3 og 4 meter. På anmodning fra kunder er det muligt at fremstille op til 6 m.

Franske lofter: fremstillingsmateriale, jernbaneprofil, farver og fordele

Tysk, italiensk, fransk, indenlandsk - det er meget vanskeligt for en ikke-specialist at forstå forskelligheden af ​​slattedlofter. Faktisk er alle fremstillet af samme materialer, monteret på nøjagtig samme måde og afviger kun i design (se. Metal rackloft - valgmuligheder)

Lad os prøve at finde ud af, hvordan de franske lofter adskiller sig fra andre lignende systemer.

Fransk slattedak design

Hvis du allerede har været interesseret i disse ophængningssystemer, har du sikkert hørt eller læst anmeldelser, som skruppelløse sælgere, som er underlagt de franske lofter, forsøger at narre indenlandske produkter. Det er det virkelig. Fordi Frankrig ikke har noget at gøre med det, da vi kun taler om profilens form og farvepræstationen af ​​rackpanelerne. Det drejer sig om et bestemt design.

Og disse lofter er produceret af det russiske firma Alkonplast, hvis produkter er tildelt CESAL varemærket. At de hedder franske lofter.

Funktioner af franske lofter

Du vil helt sikkert være interesseret i at vide, hvad der er specielt med lofterne i fransk design, og hvordan de adskiller sig fra de såkaldte italienske eller tyske lamellofter.

Fremstillingsmateriale

Rack fransk loft er kun fremstillet af miljøvenlig mad, der importeres aluminium. Tykkelsen af ​​aluminiumpladen, der går til fremstilling af skinner til disse lofter, er mindst 0,5 mm, så panelerne har fremragende styrke og holdbarhed.

Stringere er også lavet af aluminiumslegering - specielle bærende dæk, som beklædningen er monteret på.

Fransk badeværelse loftet

Disse materialer er fuldstændig ikke-ætsende, så de franske fjedringssystemer kan sikkert bruges til at dekorere værelser med vanskelige driftsforhold. Det drejer sig om svømmebassiner og badeværelser, hvor der altid er høj luftfugtighed samt loggier, balkoner, åbne terrasser og markiser, hvor temperaturen kan variere fra plus til minus værdier (se loftslofter for badeværelset: installerings- og installationsfunktioner)

Der er dog ingen hindringer for installationen af ​​disse ophængningssystemer i andre lokaler.

Rail profil

Loftplade ved franske lofter af to typer.

 • S-formede lameller er tilgængelige i bredder på 100 og 150 mm. De kan monteres tæt på hinanden og med et interval mellem lamellerne på 25 mm. I sidstnævnte tilfælde lukker kløften interpanelprofilen.

S-formet loftsskinne

 • U-formede lameller samt interpanelindsatser af denne serie er kendetegnet ved en rektangulær profilform. Bredden af ​​skinnerne - 85 og 135 mm, bredden af ​​indsatsen - 15 mm.

U-formede lameller og indsats

Farveområde

Dette er den største fordel, hvormed de franske lofter lofter. Sammenlignet med andre slattedlofter har de et usædvanligt farvet design. Reiki kan have en traditionel monofon mat eller metalliseret overflade, men usædvanlige farver ser mere elegant ud. Blandt dem er:

  • Golden strip
  • Ridset guld
  • Perlehvide med metalstrimmel

Perlehvide med metalstrimmel

  • Gul matta
  • Grå strimmel
  • Pink perle

Dette er kun en lille del af de teksturer og farver, som rack-and-ceiling fransk kan prale af. Bare forestil dig, hvor mange forskellige kombinationer af dem du kan komme med.
Interpanelindsatser findes i tre primære farver: hvid mat, krom og guld. De er også fyldige dekorative elementer, der giver dig mulighed for at skabe forskellige farve- og rumlige kombinationer.

Til reference. Indlæg kan installeres gennem en med skinner, og det er muligt gennem flere rækker. Det er også muligt at installere flere indsatser i træk. Det universelle transportdæk giver dig mulighed for at eksperimentere med eventuelle muligheder.

Fordele ved franske lofter

Fransk rackloft har alle fordelene ved suspenderede systemer. Det giver dig mulighed for hurtigt og præcist at afslutte overfladen uden at adressere de synlige fejl i bundloftet. Det kan være indbygget lysarmaturer, fans, klimaanlæg. Et sådant loft demonteres ubesværet og kan geninstalleres i et andet egnet rum.
Men han har også særprægede fordele i forhold til andre typer af slattedlofter.

  • Først og fremmest er dette et usædvanligt design. En række farver giver dig mulighed for at installere disse lofter, ikke kun i offentlige bygninger, men også i boligområder, hvilket skaber et unikt interiør.
  • En anden vigtig fordel er materialets miljøvenlighed, dens modstand mod fugt, høje og lave temperaturer og korrosionsbestandighed.
  • Holdbarhed, som opnås ved holdbarheden af ​​belægningen af ​​hver skinne.
  • Holdbarhed og pålidelighed af et design med sin lille vægt.
  • Muligheden for at montere dæk direkte på overfladen af ​​bundloftet og derved opnå et mindsket fald i loftet i rummet. På samme tid er strengerne nivelleret på niveauet ved at skrue i skruerne til en bestemt dybde og (se Installation af slattedempet loft: første bekendtskab med løsningen og de vigtigste faser af arbejdet)

Installationsskema uden brug af suspensioner

Alle disse egenskaber gør det muligt at overveje fransk bath lofter at være en fremragende opfindelse, der samtidig kan opfylde mange æstetiske og praktiske krav til lofter.

konklusion

Vi håber, at efter at have læst dette materiale, vil du ikke se i butikker og byggemarkeder for lamper i franske producenter. Som du kan se, er indenlandske produkter fuldt ud i stand til at konkurrere med de mest kendte europæiske mærker.

Franske lamme lofter. Alle funktioner og fordele ved systemet

Det må siges, at i de "rene" franske racklofter var meget kort tid - lige så længe produktionen af ​​produkter i kvalitet, ikke ringere end udenlandsk, ikke behersket af indenlandske producenter.

Nogle russiske firmaer anvender dog aluminiumfolie af virkelig importeret oprindelse, og det er usandsynligt, at loftet bliver "fransk".

En anden ting er designet, som vi beskriver detaljeret lidt længere. Franske lamellofter er sædvanligvis lavet i et stort udvalg af farver og nuancer, som gør det muligt at udfolde designerens fantasi fuldt ud, og kombinationen af ​​individuelle lameller af forskellige farver giver dig mulighed for at opnå et virkelig imponerende fransk resultat. Derfor er traditionen at kalde dem fransk.

Nu ved du helt sikkert, at hvis vi skal tale om sådanne lofter, vil konsulenten huske på "fransk design" snarere end loftets oprindelsesland.

Indenlandske producent

I øjeblikket har Alkonplast, et selskab med russisk oprindelse, hvis produkter er bedre kendt under CESAL-varemærket, fast beskæftiget sin niche på markedet for byggematerialer med hensyn til franske lamellofter.

Dette mærke er primært forbundet med aluminiumsloftlofter i fransk design. Moderne materialer, streng kontrol og strenge krav til produktkvaliteten kombineret med overkommelige priser har gjort Alconplast LLC til den ubestridte leder blandt producenter af slattede aluminiumslofter i fransk stil.

Hvad er der fælles mellem "fransk" og andre typer af aluminium lofter?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en betydelig stigning i valget af udvendigt design af aluminiumslofter har ført til tabet af deres grundlæggende teknologiske kvaliteter, skynder vi os for at berolige: det er ikke sådan!

Fransk bath lofter har stadig de karakteristiske egenskaber af alle aluminium lofter:

 • Miljøvenlighed af materialet (fødevarekvalitet aluminium anvendes);
 • styrke, pålidelighed og holdbarhed
 • korrosionsbestandighed;
 • Mulighed for drift under forhold tæt på ekstreme temperaturfald, øget luftfugtighed osv.
 • høj grad af brandsikkerhed.

Fordele ved franske aluminiums loftkonstruktioner

Den første og største fordel ved disse lofter er evnen til at passe dem ind i et hvilket som helst interiør i helt forskellige lokaler fra et landhus og en bylejlighed til en klub eller et kontor takket være en utrolig farveskema.

Bare lyt til skygns navn: lyserøde perler, ridset guld, beige dash, gulmåtte, sorte perler og mange andre!

Ved at kombinere dem kan du opnå utrolige resultater i interiøret, hvilket giver fantastisk originalitet. Der er ikke flere tilbageholdelsesfaktorer i form af en dårlig farvepalet, typisk for nogle andre lofter af denne type.

En anden ubestridelig fordel i forhold til konkurrenter er, at de lastbærende dæk (strengere) til de franske loftstrimler er fastgjort direkte til udkastet, det oprindelige loft. Dette gør installationen endnu nemmere, og vigtigst af alt kan du "spise" kun 3,5 cm fra rummets samlede højde. Og lakens belægning af laths "under perlen" på grund af dets lysreflekterende evne gør rummet visuelt endnu højere end med det "native" loft inden du installerer franskerne!

Design muligheder

Loftet af det franske loft i profilen er S-formet og U-formet.

Den første mulighed kan monteres tæt på hinanden, det er også muligt med interline-indlæg.

Til gengæld antager den U-formede profil af en rektangulær form kun anvendelse med en inter-lobe insert og er en mere budgetmæssig mulighed med hensyn til omkostninger.

Enheden af ​​lejetæk er sådan, at den giver dig mulighed for at fastgøre skinnen og indsætte begge skiftevis og skifte dem gennem et bestemt antal rækker, hvilket skaber endnu mere plads til kreative løsninger.

Sætets geometriske egenskaber er også praktiske: længden af ​​skinnerne er 3 m eller 4 m.

S-formede lameller har en bredde på 100 og 150 mm, U-formet - 85 og 135 mm.

Bredden af ​​inter-rim indsatsen er henholdsvis 25 mm og 15 mm.

Således opnår vi den beregnede bredde på sætet 125 og 175 mm for S-profilen, 100 og 150 mm for U-profilen, hvilket i høj grad forenkler montering af loftet til rummets dimensioner under installationen.

Racklofter Fransk design

Frankrig har altid personificeret skønhed og raffinement. Her og racklofter i fransk design er ingen undtagelse. Loftet på denne linje vil se godt ud i absolut ethvert interiør, fra showrooms til din stue. Loftene i PPR KF serien er lavet med et stort udvalg af farver og nuancer, og under ingen omstændigheder vil de blive efterladt selv før den mest kedelige køber.

PPR-KF

Racklofter af fransk design foreslår ikke en størrelse af skinnerne, men adskillige på én gang. Denne linje indeholder paneler på 25 mm, 100 mm og 150 mm. I dette tilfælde er der ingen obligatorisk rækkefølge af deres installation. Når man lavede denne loftslinje, sørgede udviklerne for, at køberen kunne prøve sin hånd som designer og skabe sin egen unikke stil i loftet og lege med farver og paneler af forskellige størrelser. Du kan oprette din egen kombination og alternative paneler, så snart din sjæl ønsker. På grund af de forskellige farver og bredde af skinnerne kan disse lofter kombineres perfekt med andre materialer: strukturer af gipsplader, plast osv.

På grund af den høje kvalitet af håndværk, i modsætning til sine kinesiske modparter, har panelerne en ideel geometrisk form, hvilket positivt påvirker loftets udseende. Og deres egenskaber opfylder alle miljø- og brandkrav. Dette udvider i høj grad omfanget.

Moduler uden indlæg

Moduler med indsats

Racklofter i fransk design er hurtigt ved at blive populære på grund af fantasien i deres valg og hjælper med at understrege din stil og originalitet.

RIVERLØSNINGER

Montering af rack fransk loft på badeværelset

Hvordan kan jeg installere loftet under reparationen i badeværelset? Det moderne marked tilbyder mange muligheder, hvoraf den ene er stativkonstruktionen. Dekorative lameller har en række farver og et utænkeligt lysstykke. Et interessant design har fundet anvendelse i udsmykningen af ​​lofter i køkkenet, badeværelset, samt i svømmebassiner og kontorbygninger. Fra starten blev slattedækket oprettet til brug i rum med høj luftfugtighed og temperatur.

Fordelene ved lofter

Franske lofter glæde og tilfredsstille behovene hos selv de mest krævende kunder. Har fremragende kvalitet, sådanne materialer har ikke mistet deres egenskaber og er stadig de mest populære. De positive karakteristika ved skinnerne er:

 • fugt modstand;
 • korroder ikke
 • deres installation er enkel;
 • lang operationel periode
 • pleje er ikke svært;
 • i forhold med høj luftfugtighed mister de ikke deres udseende;
 • universalitet i anvendelse
 • rimelig pris.

Bygningsegenskaber

Det franske loft er et langt smukt panel, de er monteret på en ophængt struktur, som blev udviklet direkte til våde rum. De er lavet af miljøvenligt materiale (fødevarekvalitet aluminium). Malet med en speciel pulver sammensætning og behandlet med et beskyttende middel.

Udsigt til det franske loft

Designet består af metallejerprofilerne, specielle suspensioner og en sokkel. Lejerprofil er en flad bar med riller, der er designet til montering af strimler. Den er lavet af aluminium eller stål, hvis tykkelse er ca. 0,7 mm. Anti-korrosionsbestandighed betragtes som et plus, derfor bør du ikke bekymre dig om forekomsten af ​​overskydende fugt i rummet.

Bredden de har 100 mm og 150 mm, længde - 3 eller 4 meter. Dette er information om metalmetaller, men der er også perforerede lameller på grund af de egenskaber, som ventilationen er forbedret i rummet.

Ved hjælp af et slattede loft kombineres indsatser fra smalle strimler. Dette design udsmykker værelset perfekt og viser, hvor unik det franske loft er.

Bandtype klassificering

For at få det rigtige valg af skinner, bør du vide, hvordan de er klassificeret. Først skal du overveje det materiale, de er lavet af. Rack striber af PVC vil gøre. Disse er de mest almindelige og praktiske billige modparter, der er installeret på galvaniseret profilkonstruktion.

Franske lofter i badeværelset anbefales at installere i en metalversion. Aluminium er et ikke-jernholdigt metal, som modstår fugt og temperaturændringer. En lang driftstid på et sådant loft er garanteret i mindst 25 år.

Fransk loft på badeværelset

Den 0,5 mm tynde stålversion er også velegnet til installation i badeværelset. Panelerne er dækket af et specielt beskyttende lag, der garanterer fremragende beskyttelse mod ydre påvirkninger i mindst 15 år. Derudover er en vigtig fordel den overkommelige pris i forhold til den foregående løsning.

Futuristisk, eller med andre ord - Rumudsigten af ​​metalplader er overraskende med dets visuelle potentiale. Farveskemaet er stort, hvilket gør det muligt at lave loftet i de mest fantastiske kombinationer. Du kan mødes i det indre krom, guldstriber eller indlæg.

Materialet er opdelt efter grad af glans: matte, halvglans, blank og spejl. Sidstnævnte typer er velegnede til badeværelset, da dette rum er lille i størrelse, og materialet udvider visuelt rummet og skaber også indtryk af at flyve i det åbne. Så det kommer ud af grunden til, at forsiden af ​​panelet er poleret. Det blanke loft kan være af enhver farve, der passer til designet. Brugen af ​​sådant materiale skaber indtryk af en konstant ferie.

Glossy fransk loft

Fremragende reflektivitet giver dig mulighed for at montere indbyggede belysningsenheder i overfladen.

Semi-matte og matte skaber en fredelig atmosfære. Badeværelset tager form af soliditet og stringens.

En anden forskel er størrelsen. For at erhverve det krævede antal strimler er det vigtigt at kende de nøjagtige dimensioner af rummet og dimensionerne af det foreslåede efterbehandlingsmateriale. Skinnen er en lige og lang U-formet strimmel. Dens sidevægge tjener til at fastgøre strukturen til bunden.

Længden af ​​strimlen er 3 og 4 meter, men i en individuel rækkefølge er enhver størrelse lavet. Bredden har et bredere udvalg - fra 25 til 400 mm. Dette hjælper med at vælge banen så meget som muligt og undgå at skære den på den ene side. Ofte anvendes paneler med en bredde på 100, 150 og 200 mm.

Konfigurationen af ​​bandet bruges oftest selv, men nogle gange bruges bølgeoptioner. Om nødvendigt produceres strimler med perforering (specielt fremstillede huller). På byggemarkedet sælges strimler til loftet i et sæt og separat, så du kan oprette en individuel version.

Strip installation

At gøre installationen af ​​et sådant loft er nemt. Det kan endda begynder.

Det er vigtigt! Før installationen skal alt efterbehandling i værelset være afsluttet.

De nødvendige redskaber til arbejde er en perforator, en elektrisk boremaskine, en skruetrækker eller en skruetrækker, og du kan ikke klare et bygningsniveau og en markør.

Arbejdet skal udføres i flere faser. Først skal du måle højden på badeværelset med et målebånd. Derefter bestemme den vandrette linje på niveauet og skitsere markøren, hvor det er planlagt at rette hjørnet. Glem ikke om alle former for kommunikation, der vil blive brugt, og lamperne.

Derefter trækkes parallelle strimler gennem 1 meter, men de skal være vinkelret på strimlernes retning. Dette er stedet hvor traverser er placeret, fastgør dem til suspensioner eller til basisfladen.

Efter markeringen, fortsæt direkte til installationen af ​​strimler.

Montering af skinner på loftet

Før installationen skal de skæres i størrelse og indsættes i specielle tænder i traversen, indtil de klikker. Så kan du installere belysning. Hvis der anvendes indbyggede armaturer, skal du først forberede huller til dem.

Monteringen af ​​slattedækket vises i denne video:

Fransk design

Rack loft Fransk design - du kan vælge og købe i vores online butik engros og detailhandel. Lave priser.

til vogn

RIVERANLYSNINGER "FRANSK DESIGN"

Der er en bred vifte af slattedlofter. En af dens "underarter" er fransk design. Hvad er karakteriseret og forskelligt fra andre fransk lofter?

Selvfølgelig materialet til fremstilling. Franske lofter er fremstillet af importeret aluminium, miljøvenlig mad. Tykkelsen af ​​sådant aluminium er ikke mindre end 0,5 mm. På grund af dette er franske designpaneler meget holdbare og holdbare. Fra et sådant materiale fremstilles der også strengere (specielle transportdæk, hvorpå installation af paneler finder sted).

Sådanne paneler er ikke bange for korrosion, så installation i værelser med høj luftfugtighed er ikke forfærdeligt for dem. Det er også muligt at installere på balkoner og terrasser, da temperaturen falder ikke påvirker tilstanden af ​​slattedlofter.

Loftslameller er af to typer. Vi tilbyder dig præcis S-design. Bredden af ​​sådanne strimler er 100 eller 150 mm. Og det er muligt at montere begge tæt på hinanden og med en afstand på 2,5 cm mellem dem. I den anden version skal hullet lukkes med et specielt layout.

Farveskemaet er et andet glimrende loft med fransk design. Usædvanlige farver kan være både monofoniske og metalliserede. Vi tilbyder dig en bred vifte af farvepalet slattedlofter, der kan behage nogen.

Racklofterne i det franske designfirma Albes, på trods af at de er indenlandske producenter, er på ingen måde dårligere i kvalitet til importerede, og prisen er meget lavere.