Rack loft Geipel

For en række værelser og driftsforhold, kan du hente Geipel-lamperne. Fra panelerne i forskellige størrelser og farver kan du skabe unikke designs til både hjemmet og det elegante interiør af restauranter. Bag et perfekt fladt og attraktivt slattede loft kan du skjule den ujævne gave og endda "skjule" alle former for kommunikation, som elektriske ledninger og luftkanaler. Installationen er hurtig og ren takket være et veludformet ophængningssystem og komponenter af høj kvalitet.

I over 20 år har Geipel Decken- und Profilsysteme GmbH (Tyskland) udviklet og produceret loftslofter af varierende kompleksitet. Dette tyske selskab har åbnet mange afdelinger rundt om i verden. I Rusland blev anlægget lanceret i 2003. Der lægges stor vægt på produktionsorganisationen i henhold til Geipel-standarderne: Alle virksomheder er udstyret med det mest moderne udstyr, unikke teknologier i virksomheden introduceres, og medarbejderne vælges omhyggeligt. Kapaciteterne stiger konstant, og produktionen moderniseres. Uanset fabrikken er Geipel-mærket forbundet med den højeste tyske kvalitet. Flere oplysninger om firmaet og dets datterselskaber fortæller det officielle websted.

Du kan købe et slattedak Geipel åben eller lukket. Åbent lofter antager fyldningen af ​​hullerne mellem panelerne med specielle indsatser, og for den lukkede type er der en særlig "tunge". Med indsatser af samme farve som panelet opnås en jævn, ensartet og ensartet overflade. Anvendelsen af ​​paneler og indsatser af forskellige farver i forskellige kombinationer tilføjer sort.

Tilstedeværelsen af ​​hvide og farvepaneler, herunder guld og sølv, med et skinnende spejl og en mat overflade giver dig mulighed for at vælge det perfekte design. Emaljen af ​​matte hvide paneler påføres primerlaget og ligner automatisk slidstyrke. Til skinnende paneler brug anodiseret poleret aluminium med spejleffekt.

Pladepaneler adskiller sig ikke kun i type og farve. Virksomheden producerer skinner af forskellig bredde: 84, 134 og 184 mm, som tillader montering af moduler på henholdsvis 100, 150 eller 200 mm. Geipel-dæket er dog alsidigt og giver mulighed for montering af paneler af alle typer og størrelser. Prisen afhænger af typen af ​​panel, størrelse, farve og mængde købt. Når engros køber hvide åbne paneler, starter den fra 600 rubler / m2, sølv metallisk - fra 800 rubler / m2, men for sølv eller guld fra 1300-1500 rubler / m2. Leje dæk vil koste 80-100 rubler. for mp Mellemliggende indsatser - fra 35 rubler. for mp hvide og omkring 70 rubler. for mp guld og sølv.

Aluminium rackpaneler kan nemt modstå høj luftfugtighed og kan installeres selv i badeværelser, på verandaer, i svømmebassiner, gymnastiksaler, lagerhuse og udendørs arealer. Aluminium dæk er taget fra dem. For tørre rum med gunstige betingelser kan du også vælge paneler og dæk lavet af galvaniseret stål. Både stål og aluminium dæk på toppen er desuden dækket med beskyttende sort lak.

Panelerne er ikke genstand for deformation, de kan forblive i pletfri tilstand i mange år. Omhyggeligt kontrolleret tykkelse af panelerne gør det muligt for dem at holde deres form, fastgjort i rillerne og ikke rattle. Loftets æstetik og pålidelighed bidrager også til den præcise geometri af alle elementer. Det er ikke svært at indlejre forskellige forsænkede lys i panelerne. Udformningen af ​​Geipel-hæmmede lofter indebærer brug af belysnings- og ventilationsudstyr, således at loftet under deres vægt ikke svækker.

Materialerne og dermed lofterne selv er ikke brandfarlige, miljøvenlige, sikre, hygiejniske, tilladelige til installation i børne- og lægeinstitutioner. Svampe og skimmelsvamp påvirker ikke dem, selv støv ophobes ikke. Vedligeholdelse af lofter reduceres til periodisk vådrensning uden slibemidler. Produkterne er certificeret under den russiske statsstandard, har certifikater for overholdelse af sanitære og epidemiologiske standarder og et brandsikkerhedscertifikat.

Suspensionssystemet består af et bærehjul, væghjørner, strikbøjler og stik til dæk og paneler. Fastgørelsesanordninger er universelle, så de passer til alle typer paneler af denne producent. Installation er ekstremt simpel: Vedhæft hjørnerne til væggene og dækket til loftet, og klik derefter blot på panelerne i specielle slots. I modsætning til T-24 er kun vægelementerne i ophængningssystemet synlige her. Det er muligt at demontere og samle det slattedragte loft, hvilket gør det nemt at komme ind i interceilrummet for at reparere skjulte kommunikationer eller til at ændre individuelle elementer, hvis det er nødvendigt.

Bæreskinnen kan fastgøres direkte til det flade loft. Men hvis der er behov for at justere loftets plan eller har brug for et bestemt hul til at rumme kommunikation, anvendes der suspensioner. Geipel gjorde dem med klip. Under installationen klikker de simpelthen på visse punkter på dækket, og den resulterende struktur fastgøres på spidsen, der er fastgjort til loftet.

Det er lige så nemt at bruge og stik til dæk og paneler, splejsning af de bærende dæk eller styrkelse af leddene på skinnerne. Yderligere fastgørelseselementer er ikke påkrævet: designet af disse elementer gør det muligt at rette dem ordentligt og sikkert. Takket være forbindelsesstykkerne opnås både den stærke styrke i konstruktionen uden risiko for sænkning og forskydning af leddene og besparelse af materialer. Med dem kan selv en lille trim bruges til installation: leddene bliver næsten usynlige. I den forbindelse vil de endelige omkostninger ved loftet sammen med materialer og installation være mere attraktive i forhold til produkter fra andre producenter. Du kan også bruge stik til splejsningspaneler i forskellige farver.

For hvert værelse beregnes antallet af påkrævede paneler og komponenter afhængigt af området, rummets designfunktioner og selve loftets design.

Rack lofter Geipel

Har du brug for en konsultation? Ring til os: +7 (495) 778-08-05 - eller send en forespørgsel.


Pris: fra 80 rubler pr

Racked ceiling Geipel - en god måde at designe loftrummet på ethvert værelse, uanset om det er en festlokal i en restaurant eller et badeværelse i din lejlighed.

De æstetiske egenskaber ved dette design kombineres med deres funktionalitet. Racklofter lavet i Rusland ved hjælp af originale tyske teknologier kan i lang tid modstå høje fugtighedsforhold (uden at miste deres egenskaber).

Eventuelle belysningselementer og klimaanlæg kan indlejres i Geipel-lofteret. Ved at kombinere paneler i forskellige farver kan du oprette farverige mønstre, der passer ideelt til det indre af et værelse.

Ved fremstilling af strukturelle elementer bruger producenten kun miljøvenlige, brandsikre materialer. Belægninger, der beskytter dem, anvendes også i medicinalindustrien og fødevareindustrien takket være, hvilke loftssystemer der kan installeres i medicinske og børneinstitutioner. Desuden giver anvendelsen af ​​en speciel sammensætning på bagsiden af ​​panelerne dem mulighed for at bevare de oprindelige egenskaber i aggressive miljøer og gør rammerne for lofterne næsten grænseløse.

Suspended suspended lofts Geipel

Tysk kvalitetsaluminiumophæng Geipel taler for sig selv. De er sikre for mennesker og dyr, da de er lavet af miljøvenlige, ikke-brændbare materialer, der ikke udsender skadelige stoffer, når de opvarmes.

De kan dekoreres som du vil, vælge den størrelse og farve, der passer bedst til indretningens farveskema. Racklofter har høj fugtmodstand, som gør det muligt at installere dem i ethvert formål: i boligbyggeri, lejligheder, butikker, caféer og restauranter, sportshuse, svømmebassiner og saunaer i varehuse. Samtidig samles panelerne i rackloftet ikke og udvider ikke, men forbliver i deres oprindelige form i mange år.

Installationen af ​​Geipel-loftet tager kun et par timer afhængigt af rummets rum og kompleksiteten af ​​den valgte bygning. Systemet med ophængte lofter skaber plads over panelerne til installation af luftkanaler, elektriske ledninger og anden nødvendig kommunikation til lokaliteterne. Omkostningerne afhænger af farve, materiale og areal i lokalet, hvor installationen skal udføres.

Racklofter er så holdbare, at de tjener mere end 20 år. Det vigtigste at huske er, at omsorg for dem skal være forsigtig. Sådanne lofter akkumulerer ikke støv, er ikke udsat for skimmelsvamp og svampe, så det er nok at tørre overfladen med en fugtig klud (uden brug af slibende rengøringsmidler) under rensningen af ​​rummet. Geipel aluminiumsloftlofter er opdelt i to typer: åben og lukket.

Åbent lofter er arrangeret, så der er huller mellem panelerne for at fylde dem med mellemribber. Indlæggene er lavet af samme materiale og samme farve som panelerne selv. Således skabes effekten af ​​et ensartet loftbelægning.

Loftet af den lukkede type har en særlig "tunge", som dækker interfloorrummet.

Geipel loftpaneler bredde:

  • 84 mm (100 mm modul)
  • 134 mm (150 mm modul)
  • 184 mm (200 mm modul)

Aluminiumsophængede loftslofter vil dekorere ethvert værelse og passer perfekt ind i ethvert interiør, det være sig en beskeden komfortabel lejlighed eller et moderne kontor.

Suspended lofter Geipel

TMT-Group samarbejder kun med dokumenterede virksomheder, der har tjent respekt for et stort antal kunder. Vores sortiment omfatter også produkter fra det tyske mærke Geipel. Virksomheden startede sin virksomhed i 1980 og har stadig en ledende position på markedet og giver forbrugerne pålidelige, holdbare og højkvalitetsvarer. Arbejdets hovedfokus er produktionen af ​​metalkassette og lamellofter samt yderligere komponenter og materialer.

Producentfirmaet giver kunderne et stort udvalg af produkter til enhver smag fra klassisk til de mest sofistikerede. På grund af de forskellige farver kan du vælge den mest passende mulighed for ethvert værelse.

I vores firma kan du købe hævede lofter fra Geipel af en anden type, samt bestille installation fra erfarne specialister eller gøre det selv.

Rackloft GEIPEL (tysk design) - priser

Populære produkter

Alle produkter i kategori Rackloft GEIPEL (tysk design)

* Nogle nedhængte lofter, loftlamper og komponenter kan bestilles i detailsalg for et beløb på mindre end 20.000,00 rubler. I dette tilfælde angives muligheden for forsendelse, adresse på lageret og detailprisen fra telefon- og e-mail-ledere. Ved bestilling af en type produkt mere end 500.000,00 rubler. Der er specielle priser.
** Der gives oplysninger om fortrolighed, alle data er hentet fra kataloger og tekniske referencebøger fra fabrikanter. Ikke et offentligt tilbud. Tjek venligst priser hos ledere.

Rackloft GEIPEL (tysk design) - undergrupper

beskrivelse

Racklofter i det tyske firma Heipel åben og lukket med rektangulære kanter (tysk design)

I forbindelse med væksten i euroen er råvarepriserne på råvarer steget, prisen på aluminiumsplade, der produceres af Albes, stiger. Stigningen vil påvirke rackloftet, kassetten, grilyato og ventilerede facader af aluminiumprofil. Nye priser træder i kraft den 4. september 2018.

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

Geipel

Omkostningerne til lofter Geipel
Installation af Geipel-sladderlofter tager 2-3 timer afhængigt af installationsområdet og kompleksiteten af ​​loftkonstruktionen. Et særligt træk ved lamperne er tilstedeværelsen af ​​et luftkammer over panelerne, hvor du kan skjule eksterne ledninger, luftkanaler, telefon og tv-kabler. Hver ordre beregnes individuelt. Udgifterne til Geipellofter med installation afhænger af materialet (farve, størrelse af paneler) og arbejdsmængden (installationsområde, designets kompleksitet).

farve

beskrivelse

Rack falske lofter Geipel

Den europæiske kvalitet af Geipel loft systemer fremstillet af aluminium legering sikrer deres fejlfri udseende og problemfri drift. Materialet er ikke brandfarligt, indeholder ikke toksiner og udsender ikke skadelige komponenter, selv når det opvarmes, hvilket betyder at det kan installeres sikkert i boligbyggeri, børnepasningsfaciliteter, hospitaler.

Geipel-lamperne er præsenteret i et stort udvalg af farver og størrelser. Ved at kombinere farver og paneler af forskellige geometrier, kan du designe et loft af forskellige former og bringe dets design så tæt som muligt på interiøret. Takket være den fugtbestandige aluminiumslegering er Geipel loftsystemer universelle - de kan installeres i alle lokaler, herunder dem med høj luftfugtighed. Under hele driftstiden mister materialet ikke sit æstetiske udseende, giver ikke op til deformation og aldring, derfor vil aluminiumpanelerne efter 10 år forblive så smukke og pæne.

Karakteristik af racktæppet Geipelsystemer

Den gennemsnitlige levetid for sådanne lofter er mindst 20 år på grund af materialets høje styrke. På trods af modstanden mod eksterne faktorer kræver konstruktionen omhyggelig behandling og regelmæssig vedligeholdelse. Aluminiumspaneler tiltrækker ikke støv og er ikke bange for svampe, skimmel, så hygiejneprocedurer reduceres til vådrensning uden brug af slibende overfladeaktive stoffer.

Der er to typer Geipel loft systemer:

  1. Åbn (N). For at forbinde panelerne anvendes en smal stativprofil, så monteringsfladen er ensartet.
  2. Lukket (C). Racklofterne er forbundet med en smal U-formet profil, der efterlader et lille mellemrum mellem panelerne, men tillader ikke støv i loftet over loftet.

De vigtigste geometriske parametre for Geipel racklofter er som følger:

  • 84 mm med modul 100;
  • 134 mm med modul 150;
  • 184 mm med modul 200.

Racklofter Geipel (Tyskland)

Tyske lofter Heipel

Vores ledere er altid klar til at rådgive dig og hjælpe med udvælgelsen.

Opkald (telefon multikanal):

Suspended rackloft - en bekvem måde til korrekt at skjule ventilations-, brand-, varme-, lavspændings-, elektriske og andre kommunikationer, der ligger under det bærende bygningsloft. Så du holder en altid tilgængelig tilgang til yderligere komfortabel, effektiv og hurtig betjening af det pågældende udstyr i loftet. Dette design vil skjule alle ufuldkommenheder, revner og pletter af den vigtigste overlapning.

Installation og vedligeholdelse

Installation og vedligeholdelse af loftet kræver ikke indsats og meget tid. Desuden giver den ophængte loftsstruktur til enhver tid mulighed for at installere ekstra kommunikation og andet ekstra udstyr, forskellige typer dekorative kontorlamper. Du kan også, hvis du ønsker, opdatere udseendet - udskift forældede eller kedelige lameller på paneler af forskellig størrelse eller et andet farveskema. Spektakulære indstillinger opnås ved at forbinde skinner i forskellige farver.

Officiel forhandler af slattedæpper Geipel

Vi er glade for at kunne meddele nyheden om, at vores firma er blevet den officielle forhandler af mærket Geipel - den berømte tyske producent af loftsystemer. Nu har du mulighed for at købe fra den officielle forhandler af dette selskabs originale produkter i Rusland.

Fordelene ved vores virksomhed

I næsten 10 år af vores aktivitet kunne vi vinde et godt navn til vores firma og realisere kvalitetsmateriale til reparation af lejligheder og huse. Nu, som en officiel Geipel-forhandler i Moskva, har vi nået et nyt niveau og tilbyder flere forskellige produkter, herunder de mest populære muligheder i Europa til reparation og dekoration. I betragtning af vores direkte kontakter med producenten er prisen for alle loftkonstruktioner af Geipel den laveste blandt vores konkurrenter, og Moskva kan ikke prale af en overflod af varer af tilsvarende kvalitet.

Vores specialister hjælper ikke kun dig med at gøre det perfekte valg til dit værelse, men også udføre hurtig installation, så nye loftslofter i dit hus vises meget hurtigt.

Hvordan adskiller et falsk loft Geippel sig fra sine modparter?

Rackloft fra dette tyske mærke er berømt for sin smukke udsigt og vigtigst af alt - for dets holdbarhed og modstandsdygtighed mod forurening. Salget af hævede lofter i Moskva er vores hovedprofil, så vi forsøgte at finde de mest forskelligartede muligheder for dig. Den eneste forskel mellem dem er prisen, mens du kan købe nogen mulighed, fordi kvaliteten af ​​alle produkter fuldt ud overholder europæiske standarder.

Glem ikke, at Geipel-mærket i Rusland betragtes som meget populært, men det vil være svært for dig at finde et salg af lofter til en passende pris. Derfor forsøger vi at holde deres omkostninger inden for de tilgængelige rammer, så du kan få et billigt, men ekstremt højkvalitets produkt.

Rackloft af den lukkede Geipel 134C type, 3000 mm. en hvid

pris:

Tilgængelighed: ved bestilling

Du kan købe et Geipel rackloft fra os med levering eller afhente det i et lager i Moskva. >>>

Rackloft Geipel lukket type - dette panel uden indvendige ribber indsættes, i stedet for indsatser her kan du se rillerne, som taket har et trinvist ydre. Rackloft lukket type er markeret 134C (150 mm modul).

Disse lofter anvendes i vid udstrækning til udsmykning af forskellige slags lokaler. Designet er originalt, og dets oprindelse tiltrækker i stigende grad opmærksomheden hos designere og arkitekter. Der anvendes ofte lofter som "C", hvor det er nødvendigt at give rummet et mere højtideligt udseende.

Rack lofter Geipel

Det tyske firma Geipel, der fremstiller lofter og lofter, blev grundlagt i 1980. Udover lofter producerede virksomheden klimaanlæg, der er indbygget i væg- og loftpaneler.

Den tyske kvalitet af hængende jernbanesystemer "Geipel" er ubestridelig. Disse lofter er sikre for mennesker og dyr, fordi de er lavet af miljøvenlige og ikke-brændbare materialer, som i tilfælde af en forøgelse af temperaturen ikke udsender nogen skadelige stoffer.

Du kan dekorere loftet, som du ønsker, vælge de størrelser og farver, der passer til indretningens stil og farveskema. Racklofter har forbedret fugtbestandighed, hvilket gør det muligt at montere dem i lokaler med ethvert formål: i kontor- og boligområder, supermarkeder, restauranter og caféer, saunaer, gymnasier og svømmebassiner. Rack loftpaneler har ikke ejendommen til at indgå kontrakt eller udvide, så i mange år lofter forbliver i deres oprindelige form.

Installationen af ​​loftet "Geipel" er ret simpelt, og tidsomkostningerne er flere timer, den specifikke installationstid afhænger af loftets rumfang og kompleksiteten af ​​den konstruktion, der er designet i det konkrete tilfælde. Suspensionssystemet skaber plads til installation af luftkanaler over panelerne, samt til ledningskabler og anden intern kommunikation. Omkostningerne ved lofter afhænger af materialet, farven og arealet af loftrummet, hvor installationen skal udføres.

Racklofter har en sådan styrke, at levetiden er mere end 20 år. Det vigtigste er ikke at glemme, at de også har brug for omhyggelig omhu. Racklofter ophober ikke støv, skimmel og svampe dannes ikke på dem, så det bliver nok at tørre overfladen af ​​panelerne fra støv med en fugtig klud (udelukkende brug af slibemidler) under rengøringsprocessen.

Der er to typer af "Geipel" lofter, åben og lukket.

Racklofter af åben type (N) har en sådan indretning, at der er huller mellem panelerne, der dækker de indbyrdes nitteindsatser, der er fremstillet af samme materiale som panelerne, de er heller ikke forskellige i farver. Dette giver dig mulighed for at skabe et visuelt ensartet loftsbelægning.

Racklofter af lukket type (C) har i deres struktur en særlig "tunge", der dækker mellemrummet mellem panelerne.

Valget af loft lofter i aluminium vil dekorere ethvert værelse. De passer perfekt til ethvert interiør, hvad enten det er en hyggeligt beskeden lejlighed eller et rummeligt moderne kontor.

Geipel-firmaet udgiver tre modifikationer af paneler af åben type (N):

• 84N (modul 100mm

• 134N (150mm modul

• 184N (200mm modul

Når monteret, er panelerne fastgjort til et universaldæk, med langsgående huller mellem panelerne. I disse huller er faste interstitiale indsatser fastgjort. Sådanne indsatser er egnede til alle tre modifikationer af åbne paneler, det vil sige de er universelle. I et rack og et loftsystem er det muligt at kombinere for eksempel spejl og hvide elementer ved at forbinde paneler og mellemribber.