Spejl loft på badeværelset

Installering af et spejlet loft i badeværelset er en måde at realisere ikke kun et smukt design på, men også gøre en holdbar og praktisk finish. I vores onlinebutik finder du alt, hvad du har brug for til installation, og konsulenter hjælper med at beregne antallet af komponenter, herunder spejlkassetter og elementer i ophængningssystemet.

Fordelene ved spejl hængende på badeværelset

Badeværelse - et sted med høj fugtighed og temperaturændringer. Derudover er dette normalt et lille rum, og det forstyrrer ikke visuelt ved hjælp af spejle og glansoverflader. Derfor kan du købe et spejlloft til badeværelset til en pris på 95 rubler. for et bånd eller fra tusind rubler. pr. kvadratmeter (prisen på suspension systemet vil blive tilføjet til denne pris).

Fordelene ved sådanne lofter for badeværelser:

 • Miljøvenlighed er en vigtig betingelse for at vælge efterbehandling materialer, især til din lejlighed eller hus;
 • mere lys og plads til et lille badeværelse;
 • Takket være den ophængte struktur er det let at skjule alle uregelmæssigheder og defekter i hovedloftet. Det behøver således ikke at være specielt forberedt, nivelleret eller jordet før installationen.

En lige så vigtig fordel er let pleje. Et sådant loft kan vaskes eller tørres af med væske til spejle, og det vil altid være så nyt.

Da glas og metal (stål) ikke korroderer, vil din reparation være meget holdbar. Men selvom du vil opdatere indretningen af ​​badeværelset, så afspejler spejloverfladen som regel regenerationen af ​​væggene og dekorationselementerne og bliver dermed perfekt kombineret med det nye design.

Spejlkassetter er ikke altid lavet af spejle. Nogle gange er de lavet af polerede aluminiumsplader belagt med en spejlfilm ovenpå. Men her finder du ægte spejlpaneler, dækket af et beskyttende lag på toppen og med en glastykkelse på 4 mm.

For at installere spotlights kan du straks bestille kassetter med 75 mm huller.

Spejlloft kan monteres direkte eller diagonalt, afhængigt af dit ønske. Forskellige paneler kan kombineres med hinanden. Der er små størrelsesplader (30x30 cm), som er perfekte til et lille badeværelse, men du kan vælge en større størrelse (60x60 cm).

Spejl loft - fornøjelsen er ikke billig, men i dens praktiske og holdbarhed, samt stil og skønhed overgår det mange andre finish. Bestil det fra os, og dit badeværelse vil glæde dig i mange år!

Spejl loft på badeværelset

Ønsket om at gøre boligarealet unikt skubber til at søge efter ekstraordinære løsninger af indretning. Det spejle loft i badeværelset er et eksempel på at tænke uden for boksen.

Denne tilgang sikrer ikke kun den visuelle udvidelse af rummet, men viser også en fed designløsning, der bringer designen af ​​hele badeværelset til et nyt niveau. Kommentarer til det installerede spejlloft på badeværelset er yderst begejstrede.

Installer et spejlet loft i badeværelset er helt i stand til folk med forskellige niveauer af sikkerhed. Der er økonomi muligheder og der er super dyre, luksuriøse design.

Økonomi muligheder for spejlet lofter

Billige spejllofter perfekt efterligner et spejl takket være en speciel belægning, der er i stand til meget effektivt at afspejle lys. Prisen på 1 kvadratmeter af sådanne lofter varierer fra $ 15 til $ 55.

Denne gruppe omfatter lofter:

 • Stretch Vinyl
 • Spejlholder

Stryk spejl vinyl lofter

En meget populær type spejlet loft. Dens utvivlsomme fordel i et bredt udvalg af farveskygger af den reflekterende overflade. Det mest fordelagtige ser strakte spejlloft på badeværelset i kombination med andre typer af det. Især med lofter i flere niveauer, monteret af fugtighedsbestandigt gipsplader.

Spejleffekten er hovedsagelig tilvejebragt af de glatte overflader af stræklofter. Mørkere nuancer øger refleksiviteten af ​​vinyl. For maksimal refleksion af lys producerer producenter vinylfilm med et ekstra lag, hvilket i høj grad forbedrer spejlsimitationen.

Installation af et spejlvendt vinylloft er ikke forskelligt fra den sædvanlige installation af spændingen:

 • Langs rummets omkreds, på niveauet af det planlagte loft, har der specielle plast- eller aluminiumsposeuetter
 • Vinyl opvarmes af varm luft for at øge dens elasticitet.
 • Strækloftets overflade retter, juster sømme og udfyld baguetter
 • Når vinylen er afkølet, vil den strække sig, blive elastisk og kun under garantien varer mindst 10 år

Men uanset hvor hårdt producenterne prøver, er det ikke muligt at opnå en absolut spejleffekt i denne version. Der er en lille sløring af linjer i refleksionen.

Spejl loftet slat

Lister til ophængte spejllofter er lavet af aluminium. For at opnå en reflekterende effekt påføres et forkromet lag på panelerne og forsigtigt poleret. Kvaliteten er sådan, at spejlet loftslofter til badeværelset er meget vanskelige at skelne fra ægte spejle.

Montering af spejlplade

Meget enkel og hurtig montering af loftloftet er ikke engang professionel. Fabrikanter har skabt en fremragende designer, ifølge de klare instruktioner, hvorpå det falske loft monteres.

Kort beskrivelse af samleprocessen:

 • Gør markeringen af ​​det fremtidige loft
 • Fastgør væg hjørner
 • Suspender styrene til skinner - traverse
 • Monter dem på lameller med spejlbelægning

Når vi monterer, glemmer vi naturligvis ikke belysningen, som, når den spejles, er bedre monteret på lameller.

Udseendet af dette loft er stort, men der er stadig nogle mindre fejl i refleksionen.

Storslået spejle på loftet

Et ægte, ikke-imiterende spejlvendt loft i badeværelset er en kilde til forhøjet og behageligt humør med hvert bad eller brusebad.

Spejlet er et poleret glas med en tykkelse på 3 - 7 mm, med en tyndeste sølv, bronze, titaniumcoating på den ene side eller i en særlig dyr udgave guld. Der er unikke kombinationer af belægninger, der kan give spejlet en farvereflektion. Typen af ​​belægning ændrer spejlets skygge, men reducerer ikke dens reflekterende egenskaber. Sølvplettering er den mest almindelige.

For at maksimere skønheden i spejlet hjælper behandlingen af ​​ansigtet i en vinkel på op til 45 grader. En sådan finish hedder facet. Loftet på facetspejle er betagende med dets skønhed og fuldstændighed af former.

Takdesignets designbeslutning kan efterlade minimal led mellem spegerne åbne eller dække dem under dekorative smalle lameller.

Placering af spejle på loftet i badeværelset sikrer fuld 100% reflektion af lys, men øger også væsentligt kravene til personlig sikkerhed. Spejlet er ret tunge efterbehandling materialer, som kræver meget pålidelig fiksering. Især når det kommer til loftet på badeværelset.

Typer af installation af spejle på loftet på badeværelset

Når du arbejder med et spejl, skal du træffe forholdsregler. Glaset, som spejlet er lavet af, er et meget skrøbeligt materiale.

Det er vigtigt! I tilfælde af utilsigtet brud dannes skarpe kanter, der kan forårsage dybe skæresår.

Næsten alle typer af loftinstallationer bliver nødt til at blive udsat for skæring. Spejlet skal skæres på en perfekt flad overflade med en glasskærer, som skal fugtes med petroleum umiddelbart før processen. Klippet bliver helt glat.

En diamantbelagt kerneboremaskine borer huller til belysningselementer. For at opnå teknologiske huller med lille diameter anvendes specielle øvelser til diamantbelagt glas.

Der er tre muligheder for at implementere ideen om et loft på spejle:

 • Fastgørelser baseret på speciel lim
 • Med dykker og skruer med gummipuder
 • Suspended loft sæt fra fabrikanter

Adhæsiv binding

Den første mulighed kun ved første øjekast er meget enkel. Faktisk involverer det det ideelle forberedelse af stedet til limning af spejlet. Det skal være så glat og holdbart som muligt. Det er ofte nødvendigt at montere en pålidelig ophængsstruktur.

Det er vigtigt! Det er forbudt at klæbe spejlet på gipslaget. Liminstallationen skal udføres direkte eller på betonggulvet, eller på et fugtbestandigt gipsplader eller på fugtfast mod krydsfiner.

I vægmontering af spejlet anbringes limen på sin indre overflade, omkring omkredsen og krydset på korset. Ved montering af spejlet i loftet er det tilrådeligt at anvende lim langs perimeter og zigzags langs hele det resterende indre plan. I denne udførelsesform er der ingen trussel om sammenbrud af store stykker af spejlet i tilfælde af utilsigtet skade, som kan forårsage skade.

Det er vigtigt! I virksomhedens hængende loftdesign anvendes spejle, med beskyttende film påført dem fra indersiden, som vil kunne holde fast på alle fragmenterne i tilfælde af en ødelæggende virkning. Her er der en komplet analogi med bilvinduerne.

En væsentlig fordel ved klæbemetoden er evnen til sikkert at installere meget store spejle på loftet.

Fastgør spejlet med dowels

Installation af spejle på loftet ved hjælp af dowels adskiller pålidelighed og enkelhed. På grund af den store vægt af spejle anvendes i denne form for montering deres små størrelser. Den maksimale sidelængde må ikke overstige 60 cm.

Som regel bores monteringshuller ved spejles hjørner. Gummipuder skal anbringes under dowel skruerne, og dowel caps er dækket med dekorative overlays.

Denne metode har en fordel. Der er ikke behov for at installere en ophængt struktur og perfekt justering af loftet. Det horisontale niveau af hele loftet er udlignet af skruenes spænding.

Hvis bundloftet er glat, skal du bruge en kombineret klæbebånd med dykker i spidsens kanter.

Signatur Suspension

Berømte byggemærker Albes (Rusland), Geipel (Tyskland), Donn (Tyskland), Armstrong (England) tilbyder forskellige færdige sæt af ophængte spejllofter.

Kits er en elementær konstruktør. Det er ikke svært at samle et ophængt spejlloft på badeværelset alene uden involvering af specialister.

Fordelene ved at erhverve et ophængt spejlloft fra virksomheder med en professionel tilgang er indlysende:

 • Udmattende loftudstyr
 • Enkelhed og nem installation
 • Smukt, tankevækkende design
 • Sikker driftsgaranti

Alle leje og fastgørelseselementer i fjedringssystemerne T-15 og T-24 til et spejlet loft er lavet af enten aluminium eller galvaniseret jern.

15 og 24 er bredden i millimeter af det dekorative profildæksel synligt nedenunder, hvilket kan have en farve:

 • guld
 • mat guld
 • chrom
 • crimson
 • matt sort
 • sølv
 • en hvid

Hovedelementet i loftet i badeværelset er spejlet. Producenter tilbyder forskellige størrelser og nuancer af farver.

Spejlplader i sæt er tilgængelige i følgende størrelser:

 • 292 mm * 295 mm
 • 395 mm * 395 mm
 • 495 mm * 495 mm
 • 595 mm * 595 mm
 • 295 mm * 595 mm
 • 295 mm * 895 mm
 • 895 mm * 895 mm
 • 1195 mm * 1195 mm

Følgende farve nuancer af spejle tilbydes:

 • Farveløs (standard sølvbelægning)
 • bronze
 • pink
 • tonet
 • grå
 • blå
 • grøn
 • antik

Der er to hovedretninger til at installere et spejlet loft i et badeværelse:

 • Diagonalt rum
 • Parallelt med væggene

Den første mulighed ligner foretrukket, men antager et betydeligt større antal skarpe spejle.

Hvis valget er lavet til fordel for spejletes retning i badeværelset parallelt med væggene, skal installationen starte fra fjernvæggen fra indgangsdøren. Forkortede spejle i dette tilfælde vil være placeret nær indgangen og vil være visuelt mindre mærkbar.

Installation af et spejlet loft i badeværelset:

 • Forbered sub loft plads. Vi renser det fra løsningen af ​​gips og maling, primet
 • Vi markerer fremtiden flow
 • Fix et dekorativt hjørne på væggene
 • Monter understøtningsstrukturen på forbindelses- og tværprofilerne og fastgør den med beslag på loftet
 • Vi skærer spejle, der er ekstreme til væggene, bor huller til lamperne
 • Først installerer vi spejle med huller til fremtidige belysningselementer.
 • Installer belysningselementer
 • Vi arrangerer design på alle de andre spejle

Installationen af ​​loftet er forbi.

Prisen på spejlet loftet i badeværelset, afhængigt af præstationen varierer fra $ 40 til $ 150 per kvadratmeter.

Det spejlede loft på badeværelset er ikke bange for fugt, det er miljømæssigt sikkert, ser fantastisk ud og bringer det overordnede design af rummet til perfektion.

Spejl loft i badeværelset - typer og funktioner

Ønsket om at arrangere loftet i brusebadet skubber dig ofte for at søge efter meget usædvanlige muligheder. Samtidig skal designet skelnes af forbedret ydeevne samt et attraktivt udseende.

Spejl loft i badeværelset - bare sådan en løsning! Det udvider visuelt rummet, hvilket gør det mere originalt. Denne metode til rumdesign er i stabil efterspørgsel på hjemmemarkedet af efterbehandling materialer.

Derudover er det værd at bemærke muligheden for at installere spejloverlapninger med egne hænder. En bred vifte giver dig mulighed for at vælge loftet i forskellige priskategorier fra økonomi til de dyreste design. Modstand mod høj luftfugtighed, temperatur ekstremer, damp og kondensat er væsentlige fordele ved produktet. Dette er dog ikke alt! Positive sider af spejlmodeller:

 1. Usædvanligt design. Spejl loft i badeværelset har et fremragende udseende. Det ser spektakulært ud, så du kan vise den gode smag af ejeren af ​​brusebadet uden at lade dine gæster ligeglade.
 2. Visuelt udvider rummet. Denne mulighed er perfekt til et lille værelse. Spejl overlapper visuelt hæver loftet, hvilket gør det væsentligt højere.
 3. Rige muligheder. Hvis du vælger denne måde at dekorere badeværelset på, kan du regne med flere muligheder for installation af produktet. Selvinstallation er den mest overkommelige, og for andre bliver det nødt til at gaffel ud.
 4. Yderligere belysning. Ud over hovedlyset vil spejle bidrage til at øge belysningen af ​​området. Rummet bliver meget lysere og mere behageligt ved hjælp af refleksion.

Ud over de positive sider har materialet negative egenskaber. De kan henføres til de subjektive faktorer, men skal stadig noteres. Spejlets belægning er meget krævende at bruge. For at undgå udslip fra damp eller kondensat skal overfladen rengøres grundigt med specielle midler. Vi skal også bemærke den høje pris på produktet, som bliver et bestemt problem.

arter

Af hensyn til retfærdighed skal det siges, at det spejlede loft i badeværelset kan præsenteres i flere former. Hovedsageligt er overlappningssorter forskellige installationsprincipper. Derudover er det værd at tilføje et andet prisklasse, muligheden for at skjule fejlene i loftoverfladen og faktisk udseendet. Således er spejlbelægningen opdelt i følgende typer:

 1. Paneler af plast. Disse produkter er en økonomisk mulighed. Med hensyn til ekstern glans er de dårligere end naturligt glas, men de har deres egne fordele. Plastmodeller er svære at bryde, deres pris er betydeligt lavere end analoger fra andre materialer, og fleksibiliteten er på et højt niveau. Derudover er der mulighed for at vælge modeller, der på ingen måde er mindre end naturligt glas.

værdighed

Spejl loft til brusebad ikke kun ser originale, har fremragende præstationsegenskaber, men har også en række andre fordele. Styrken af ​​materialet:

 • God fugtighedsbestandighed. Glas modstår modstandsdygtig fugt, kondensat og damp. Korrekt montering af loftet hjælper med at undgå problemer med forskellige former for skimmelsvamp eller mugg. Forseglede sømme beskytter overfladen på en forsvarlig måde mod fugtindtrængning.
 • Visuel forøgelse i rummet. På grund af lysets gode refleksivitet udvider spejlet visuelt badeværelset. Denne teknik er meget nyttig til at placere små dimensioner, som vil virke ret rummelige. Denne mulighed benyttes aktivt af designere over hele verden.
 • Gør det selv installation. Installation af et spejlet loft kan gøres manuelt, hvis du viser lidt dygtighed og tålmodighed. Derudover giver en række monteringsmuligheder dig mulighed for at vælge enhver indstilling, der passer til visse forhold.
 • Visuel appel. Præparatets udseende forårsager, hvis ikke glæde, så sikkert godkendelse. Til dato er der næppe noget materiale ensartet i sine æstetiske egenskaber til et spejl.

svagheder

Ulemperne ved spejlloftet er subjektive. For eksempel er den høje pris nivelleret af det elegante udseende, såvel som materialets ydeevneegenskaber. Desuden vil korrekt installation, forarbejdning og skæring af spejlkomponenter vare mere end et årti. Installation med egne hænder vil betydeligt spare på arrangementet af brusebadet. Det er nok at vise lidt udholdenhed, og loftet fra spejlet vil være klar.

Derudover kan du reducere omkostningerne på grund af plastikelementer, som er meget billigere. Du bør også være opmærksom på den korrekte pleje af glasset. For at undgå pletter skal du konstant bruge specielle rengøringsprodukter, og ofte nok. I dette tilfælde vil matt spejle tjene som et godt alternativ, da pletterne ikke er meget synlige på dem.

Spejl loft på badeværelset

En glimrende løsning til realisering af enhver designer fantasier ville være et spejlet loft i badeværelset med en reflekterende overflade. Installation af sådanne strukturer giver ikke kun originalitet til interiøret, men skaber også rummelighed, udvider rummet visuelt. I dette tilfælde varierer de materialer, der anvendes til fremstilling og installation, praktiske, alsidige og attraktive udseende.

På det moderne byggemarked er forskellige variationer af reflekterende overflader præsenteret. Alle har mulighed for at vælge den bedste løsning, der passer til pris og stilistiske kriterier.

Fordele og ulemper

Spejlloftet i badeværelset er en effektiv mulighed for at kombinere æstetik og funktionalitet til værelser af enhver størrelse. Sådanne materialer af forskellige design, form og designretninger fremstilles.

Til de beskrevne overflader har særlige krav. For holdbarhed og pålidelighed skal alle typer lærred være udstyret med høje vandafvisende egenskaber. Alle reflekterende overflader er fugtige, har en lang levetid. Blandt de velfortjente fordele ved designet er:

 • effekt af visuel ekspansion af rummet
 • miljøsikkerhed
 • usædvanlige indvendige løsninger
 • tilgængelighed af flere installationsindstillinger
 • ekstra rumbelysning.

Efterspørgslen efter en sådan indretningsmetode på grund af manglende behov for forbehandling af overfladen. For visse typer strukturer er det muligt at skjule alle uregelmæssigheder og grovhed af belægningen, tekniske kommunikation, nemt og æstetisk. I dette tilfælde kræver installationen betydelige kontantomkostninger fra ejeren.

Blandt de negative sider skelner kravene til udnyttelse. For at undgå dannelse af pletter og pletter, er det nødvendigt at tørre belægningen grundigt med specielle ikke-slibende produkter, bløde klud.

Det er værd at bemærke: For pleje er det strengt forbudt at bruge hårde børster, husholdnings kemikalier på slibende basis. Dette medfører materielle skader, revner og ridser.

Typer og træk ved strukturer

Spejllofterne afviger i princippet om installation og egenskaber af de anvendte materialer. I denne model har en anden pris og design rækkevidde. Tilstedeværelsen af ​​en bred vifte af byggematerialer vil gøre det muligt at realisere de mest komplekse og originale stilistiske fantasier.

Spejlbelægninger er opdelt i følgende typer:

Rack konstruktioner

Suspended loft i badeværelset på en rack ramme refererer til den mest almindelige metode til efterbehandling. Det betragtes som et af de eftertragtede badeværelser til udsmykning af våde værelser. Systemerne består af aluminiumsplader af en vis størrelse, fastgjort til bjælkerne på jorden. Alle detaljer i designet har høj vandafvisende ydeevne, der ikke er modtagelige for de skadelige virkninger af fugt.

Rack spejl loft til badeværelset, hvis foto er præsenteret nedenfor, har mange væsentlige fordele:

Her er rack spejl loftet på badeværelset.

 • modstand mod atmosfærisk korrosion
 • sikkerhed;
 • gode reflekterende egenskaber;
 • nem installation;
 • evnen til at skjule under et ventilationssystem, klimaanlæg, ingeniørrør.

Det er værd at bemærke: På grund af designfunktionerne kræver sådanne systemer ikke reparationer af høj kvalitet. Hvis en af ​​delene er beskadiget eller deformeret, kan den let fjernes og den nye skinne monteres.

Reflekterende elementer er lavet i guld eller sølvfarve. Hvis spørgsmålet opstår, hvordan man installerer et slattedæksel i et badeværelse med dæmpet spejl effekt, er det tilrådeligt at kombinere de beskrevne paneler med produkter dækket af et anodiseringslag. Samtidig vil lærredet ikke miste evnen til at reflektere, men udelukker muligheden for at kopiere indretningen.

Spændingsstrukturer

Installation af stræk PVC-klud med en blank overflade hjælper med at udvide rummet betydeligt. Belægninger laves individuelt til et bestemt rum, der passer til værelser af enhver størrelse. På grund af de mange farver er det muligt at opnå en reflekterende effekt i varierende grad. Jo mørkere skyggen af ​​overfladen - jo lysere resultatet.

Det skal bemærkes: For at opnå den ønskede effekt skal lyset fra alle belysningsindretninger rettes opad. Ved tilrettelæggelse af indbyggede lysstrimler, halogenlamper eller andre anordninger skal al mærkning udføres, før banerne strækkes.

Efterspørgslen efter stræklofter skyldes:

 • sikkerhed og miljø design
 • styrke;
 • lethed af klæder;
 • modtagelighed for temperaturændringer, fugtighed;
 • modstand mod dannelse af svampe, skimmel.

Det skal bemærkes: Installation af systemer beskytter værelset på en forsvarlig måde mod mulige oversvømmelsesrisici. Plast lærred er i stand til at holde mere end hundrede liter vand. Det kræver ikke en stor indsats for at fjerne væsker. Eksperter eliminerer problemet ved at lave små huller ved hjælp af en medicinsk nål, hvorigennem vandet gradvist smider ud. Efter fjernelse vender PVC-folien tilbage til den angivne position, taber ikke dens driftsegenskaber.

Købere tiltrækkes også af den overkommelige pris, muligheden for at bestille flere niveauer, tegne forskellige billeder, tegninger og billeder af 3D-malerier på overflader. Dette giver dig mulighed for at skabe en æstetisk og individuel interiør sammensætning.

Spejl loft i badeværelset - finesser af installationen

En af måder at omdanne et badeværelse til et sted, hvor du ikke kun kan vaske, men også slappe af og slappe af er at installere et spejlet loft på badeværelset. Dette er ikke så svært, men du bør vælge den type loft. Vi vil også overveje installationen.

Fordele og ulemper ved spejlet lofter i badeværelset

Til at begynde med, lad os se, hvorfor det for nylig er blevet så fashionabelt at hænge spejlbelægninger på badeværelset, for i dag i næsten alle indretnings- og designmagasiner kan du finde billeder af et sådant bad med spejlhæmmede lofter. Den vigtigste fordel er, at denne belægning udvider rummet visuelt - selv det mindste bad vil se flere gange større og mere rummeligt.

Den anden fordel er, at loftet i badeværelset vil være glat og jævnt uden en enkelt fejl, fordi overfladen inden installation af spejlstrukturen skal udjævnes og dækkes med en primer til loftet. Den tredje synlige fordel er let pleje.

For at gøre spejlloftet i badeværelset rent, skal du blot tørre det med en blød klud fugtet med et specielt værktøj en gang om ugen. For at forenkle arbejdet skal du tørre overfladen en gang om dagen med en tør klud.

Sandt nok var det ikke uden fejl. For eksempel vil et sådant loft naturligvis være meget skrøbeligt. Men denne minus kan næppe kaldes kritisk, da loftet sjældent udsættes for stød og mekanisk skade. Men forsigtighed gør ikke ondt. Minus - en temmelig høj pris for en sådan dækning.

Krav til spejlet lofter i badeværelset

Badeværelset er kendetegnet ved høj luftfugtighed, temperaturvariationer observeres ofte. Derfor, inden du vælger materialet til loftet, lad os undersøge, hvilke krav spejlfladen skal opfylde.

 • Modstandsdygtig over for pludselige ændringer i temperatur, damp, vand og fugtighed. Disse egenskaber skal gælde for både loftet og alle monteringsdetaljer. Du behøver ikke bruge ikke-vandtætte gipsplader, lim og kitt.
 • Let at pleje. Glem ikke, at spejlfladen ikke bevarer sit udseende af sig selv. Hvis du ikke er klar til konstante komplekse manipulationer, er det bedre at vælge materialer, du bare skal passe på.
 • Vægt af strukturen. Når du vælger et materiale, skal du være opmærksom på loftets vægt, for ikke at skabe en ekstra belastning på loftet. Således lysere dækket, jo bedre.
 • Sikkerhed. På grund af betingelserne i badeværelset skal du være på gulvet, som ikke udsender skadelige stoffer. Under alle omstændigheder er det bedre at nægte billig og lav kvalitet plast.

Hvilken slags loft til badeværelset at vælge?

Takket være moderne teknologi kan producenterne tilbyde dig spejlet lofter til badeværelset fra en lang række materialer.

Den første type - slatted spejl loft til badeværelset. Det kan ofte ses på billedet i forskellige magasiner. Et sådant loft består af aluminiumstrimler, dusting med en spejlbelægning. Disse profiler kan udføres i forskellige farver, så du nemt kan vælge det rigtige design til dit bad. Det vigtigste er, at skinnernes farver ikke står i kontrast til spejlepanelets skygge. På trods af det faktum, at rackloftet næppe kan kaldes helt spejl, betragtes det som det mest populære. Og alt sammen takket være det faktum, at rackbelægningerne er billige, er de karakteriseret ved lang levetid, de er ikke bange for fugt. Desuden kan beskadigede skinner nemt udskiftes med nye uden at ændre loftet helt.

Spejlpolystyrenplader er de sværeste at installere. De er plader med selvklæbende ryg. Den største ulempe ved et sådant loft er behovet for høj kvalitet udjævning af overfladen. Hvis lamperne kan installeres på overfladen med små uregelmæssigheder, så skal loftet være helt fladt i tilfælde af polystyrenplader. Hertil kommer, at når limning af plader skal være meget forsigtig, gør det ikke ondt og assistent. Det er nødvendigt at klæbe jævnt, fordi det vil være meget svært at rive allerede klæbte plader fra overfladen.

Suspenderede spejlede lofter gør det muligt at skjule kommunikation (rør, ledninger). Deres eneste ulempe er den ret høje pris.

Stræk spejl loftet repræsenterer en let tyndeste film med en glat overflade. Sådanne overflader er slet ikke bange for vand, temperaturer, må ikke tåle over. Hvis du pludselig oversvømmes med naboer, vil dette loft også beskytte dit badeværelse mod vandindtrængning.

Montering af spejle loftsloft

Som vi har sagt, rack spejl loftet i badeværelset er den mest populære. Det handler om dets installation, vi snakker nu. Den første ting at gøre er at beregne mængden af ​​materiale. Husk i så fald, at du skal tage lidt mere, end du har brug for, så du altid kan udskifte det ødelagte materiale. Der er ikke noget svært. Listerne sælges i 4 m længde - bestem kun hvor mange lameller du skal dække hele overfladen af ​​loftet.

Glem ikke at tælle de ekstreme paneler. På trods af det faktum, at de oftest skal skæres, betragtes lamellerne som heltal. Det resulterende tal er det mindste nødvendige antal skinner, og for pålidelighed, som vi har sagt, tager omkring 10% af det samlede antal paneler lige i tilfælde. Installationsarbejdet begynder med markeringer til slutprofilen, hvis rigtighed skal kontrolleres ved hjælp af et bygningsniveau. Efter montering af slutplanerne, fortsæt til installationen af ​​strengere, der giver belastningsfordeling på strimlerne. Fastgør strengere med skruer.

Derefter går til installationen af ​​panelerne selv. Den første bjælke skal monteres på kort afstand fra murens kant, hvorefter lamellerne fastgøres til strengerne med en låselås. Finishing lameller snap sig også i enderne. I sidste fase af arbejdet er soklen monteret i loftet og lukker de resterende huller mellem væggene og lamellerne. Det er alt, det spejlede loft i skinnens badeværelse er klar! Det er kun for at give ham den rigtige pleje, så bygningen varer så længe som muligt.

Rack spejl loft

Bestil historie af et aluminium spejl loft til et badeværelse. Billeder af stadier af arbejde, samt beregning af omkostningerne ved suspenderede spejllofter.

Loftet er spejlholder, prisen er fra 2160 rubler af kvm

Virksomheden "Base - Ceilings" modtog en ordre til produktion og installation af jernbane spejl loft i badeværelset. Efter at have lavet en foreløbig beregning af prisen på loftet på spejlepanelerne, omkostningerne ved installation og aftale med kundernes forhold samt den tid, vi startede produktionen. Først og fremmest gik vores måler, der lavede en fri måling af rummet, til kunden, diskuterede finesserne af installationen og gav prøver af lofterne fra spejlet paneler. Efter at have lavet den endelige beregning af omkostningerne faldt ordrenes størrelse med 500 rubler, hvilket behageligt overraskede klienten, og han besluttede uden tvivl at købe det spejlede slattedæksel på badeværelset. Værelset havde et indvendigt hjørne, samt 4 indbyggede armaturer.

Beregning af omkostningerne ved spejle rackloft

Gulvplan af badet og placeringen af ​​det spejlede spejlloft på badeværelset samt beregningen af ​​prisen, som omfatter omkostningerne til spejlpanelernes spjeldloft, omkostningerne ved inventar, installationstjenester og levering.

Området på badeværelset var 3.825 kvadratmeter. Prisen pr. Kvadratmeter M2 spejlet afskårne loftslofter med en rabat på 2160 rubler.

Spejlhyldeplade, pris og omkostningsberegning:

 • Levering af 500 rubler
 • Omkostningerne ved materialer er 8262 rubler
 • Montering af rackloft 3030 rubler
 • LED lamper 4 stk. (Accent 4.2W) - 1200 rubler

Og spejl loftet loft med installation og lamper til kunden kostede 12992 rubler.

Billedet viser installationsstadierne og det færdige slatspejlophæng, der er installeret af Baza i en af ​​lejlighederne i St. Petersburg.

Installeret stringer, som sikrede spejlet loftspaneler. Installeret endeprofil på loftets omkreds. Ledningerne til tilslutning af LED-lamper, indlejret i loftet.

Vi fortsætter med at opbygge spejlloftet i kundens badeværelse. Tiden på installationen af ​​loftet var 4 timer.

Levering af installeret hængende aluminiumsloft monteret fra spejlpaneler med spejlintervaller til kunden.

Find ud af værdien af ​​dit rackloft ved at ringe 995-96-75.

Pris spejl loft loft 1,7 x 1,52

Omkostningerne ved spejlet loftslofter til et badeværelse med standardstørrelse 1,7 * 1,52 er 5.580 rubler. Omkostningerne ved at installere dette loft i byen St. Petersborg er 2580 rubler, prisen på tre LED lys Accent 4.2W - 900 rubler. Og prisen på aluminium spejl hævet loft, nøglefærdige, vil være 9060 rubler. Rabat inkluderet i prisen.

Spejl loft på badeværelset

Med hensyn til vores virksomhed kan du købe et spejlet loft på badeværelset, som opfylder enhver smag.

Spejllofter i badeværelset i dag er monteret af mennesker, der er overbeviste om deres praktiske og stilmuligheder. Og med rette, da denne type loft markant udvider opfattelsen af ​​rummet, hvilket er særligt effektivt i højhuse med små badeværelser. Desuden reagerer spejlet loftet i badeværelset helt ikke på høj luftfugtighed, oversvømmelse ovenfra af naboer, i mange år bevarer det sin tiltrækningskraft og renlighed med minimal behov for pleje.

Vores firma tilbyder dig flere typer spejlet lofter:

 • spejlplader (normalt 30 x 30) - interessant at dividere det reflekterede billede i separate segmenter
 • spejlede loftslofter
 • solide spejllofter (fast lærred) - især spektakulære
 • plast spejl paneler - en sikker og nem mulighed fra polystyren
 • stræklofter - giver en frostet sløret overflade

Pris fra 990 rubler / m 2

Prisen på et spejl loft til et badeværelse afhænger af mængden af ​​arbejde og omkostningerne ved det materiale du vælger. Kontakt os via telefon eller online, den on-site specialist vil foretage de nødvendige målinger, og du vil være i stand til at forhandle den endelige pris. Under alle omstændigheder vil du modtage et kvalitets moderne produkt til en loyal pris.

Spejl loft på badeværelset

Spejllofter i badeværelset gør det selv

Spejllofter ser ikke kun godt ud i næsten ethvert interiør, men også visuelt forstør rummet. I dag er de ofte skabt i badeværelser.

Spejlede loftslofter til badeværelset passer perfekt. De er ikke bange for høje niveauer af fugtighed og overflod af kondensat. De kan også installeres i køkkener, swimmingpools, badeværelser. Faktum er, at disse lofter er lavet af aluminium, men det er ikke modtageligt for korrosion og er ikke dækket af rust. Racksystemer kan vaskes. Derudover er badeværelserne meget små, og spejlet forvrider rummet, "skubber" det.

Til loftslofter kan du vælge forskellige belysninger - f.eks. Klassisk, væg, indbygget. Overfladenes individualitet er mulig takket være en række farver og tegner på overfladen af ​​billedet. Som et resultat synes badeværelset ikke kun større, men erhverver også en særlig, usædvanlig og mystisk atmosfære.

Sådan beregnes mængden af ​​materiale

Sælgeren skal indberette loftets samlede areal for at finde ud af prisen pr. Kvadratmeter. Hvad er interessant, jo større er dets område, jo lavere er prisen. For at købe et spejlet loft i badeværelset skal du betale meget - de billigste muligheder koster 15-20 dollars pr. Kvadratmeter, for fremragende kvalitet skal du betale 30-60 dollars.

Montering af spejle lofter

Spejlhængt loft i badeværelset er let at installere. Men før du begynder at installere det, vil det ikke skade at vide, hvordan det virker.

Lameller af forskellige længder er skåret af aluminium tape, derefter foldes på siderne - ofte i butikken kan du finde længden på 3-4 meter. Med hensyn til bredden - det kan være 9-20 cm. Den mest krævede er lamellerne med universelle ti centimeter bredde. Skinnernes tykkelse spiller en vigtig rolle - jo større er det, desto stærkere bliver loftet. Den optimale tykkelse er 0,5 millimeter - den holder sin form godt og bøjer ikke under installationen. Hvis tykkelsen er mindst lidt mindre, vil loftet slynge, bøje og til sidst miste sin form. Krummet spejlloft på badeværelset vil se grimt ud, og det bliver nødvendigt at montere det igen.

Aluminium lameller er af tre typer: lukket, åben og med indlæg. Den lukkede type er monteret ende-til-ende og ligner klapbrættet. Den åbne udsigt har små huller, der næsten er usynlige. Disse lameller er velegnede til store værelser med lofter over fem meter høje. De lameller, der har indlæg, ser ud som åbne, men hullerne mellem dem er dækket af tynde aluminiumstrimler.

Til badeværelset er det værd at vælge dem med indsatser, da der ikke er huller, fordybninger og fordybninger (mere: "Aluminiumsloft til badeværelset er en ideel mulighed"). Når du køber forkromede spejlskinner, skal du være opmærksom på filmens tilstedeværelse. Kvalitetsprodukter dækkes altid med en film, der beskytter lamellerne mod snavs, støv, ridser under transport.

Loftmontering

Spejl loft i badeværelset er let at installere. Men om hvordan alt vil blive udført korrekt, afhænger designens skønhed og dets levetid. Hvis ophængningssystemet kun vil blive monteret i badeværelset, så vil dets område være lille, så det giver ingen mening at involvere specialister i denne sag.

Når du installerer, skal du gøre alt omhyggeligt - et uforsigtigt pres, og der kommer et hul på skinnen, som ikke kan fjernes. Dæk er normalt fastgjort til sæt skinner (for at undgå bøjninger og forvrængninger), suspensioner, væglister.

For det første er det nødvendigt at mærke på loftet - det repræsenterer fastgørelseslinierne der definerer loftplanets position i forhold til loftet. Hvis du planlægger at installere indbyggede lys, skal du sørge for, at afstanden fra bundplade til at passe selen til størrelsen af ​​den armaturhus.

Efter påføring af mærket begynder den direkte installation af loftet. Spejlede lofter i badeværelset begynder at installere med montering på vægprofilen. Den er monteret i henhold til markeringen af ​​hovedlinien ved hjælp af ankerbolte med en afstand på 30-40 centimeter.

Det vil hjælpe dig med at forstå, hvordan man begynder at installere et spejlloft på badeværelset fotoet. Derefter monteres dæk til skinner. Bundled dæk er normalt lidt større, så de skal trimmes med metal saks. Derefter er de forbundet med profilen. Panelerne indsættes i profilens riller og fastgøres til dækket med en lås. Mellemprofilens elementer indstillet mellem hovedlamellerne.

Meget oprindelige udseende lameller med belægning fremstillet af chrom, og en kombination af spejl strimler med et materiale, som er farvet af kobber eller guld.

Stræk spejl lofter

Strækloft i badeværelsespeglet er også nemt at gøre. Sådanne designs kan bruges i forskellige rum. Den utvivlsomme fordel er, at der ikke kræves nogen forberedende arbejde med hovedloftet. Spejloverfladen opnås på grund af den glansede film, som perfekt reflekterer lyset, selv om det ikke er et ægte spejl.

Ved brug af stræklofter behøver du ikke at frygte sammenbrud og ødelæggelse af spejlelementer. Materialet er holdbart, behøver ikke særlig pleje og har lang levetid.

Sandt nok, at spare penge på specialisternes ydelser vil ikke fungere - det er umuligt at lave et hævet loft på egen hånd. For at skabe spejlstrukturer anvendes der et harponsystem, der er monteret rundt om loftets plan langs guideprofiler, så er loftet strakt ved hjælp af termisk udstyr. Se også: "Spejllofter i badeværelset er stilfulde og usædvanlige."

Både loftslofter og lofter er velegnet til badeværelset. De ser originale og smukke ud, rummet bliver mere visuelt, hvilket ikke er overflødigt i tilfælde af et lille badeværelse.

For et spejlet loft på badeværelset er prisen overkommelig for en bred vifte af forbrugere. Omkostningerne til stræk og ophængt spejlloft er omtrent det samme - du kan vælge billigere muligheder, såsom 15-20 dollars pr. Kvadratmeter, og du kan dyrere - for 30-60 dollars. Det hele afhænger af den finansielle kapacitet og hvor ofte interiøret ændres. Hvis du hvert år ønsker at gøre noget nyt, giver det ingen mening at installere dyre lofter, designet i mere end 25 års tjeneste - det er ret økonomisk valg. Under alle omstændigheder vil rummet se usædvanligt interessant ud!

Forlad feedback:

Spejl loft på badeværelset

En glimrende løsning til realisering af enhver designer fantasier ville være et spejlet loft i badeværelset med en reflekterende overflade. Installation af sådanne strukturer giver ikke kun originalitet til interiøret, men skaber også rummelighed, udvider rummet visuelt. I dette tilfælde varierer de materialer, der anvendes til fremstilling og installation, praktiske, alsidige og attraktive udseende.

På det moderne byggemarked er forskellige variationer af reflekterende overflader præsenteret. Alle har mulighed for at vælge den bedste løsning, der passer til pris og stilistiske kriterier.

Fordele og ulemper

Spejlloftet i badeværelset er en effektiv mulighed for at kombinere æstetik og funktionalitet til værelser af enhver størrelse. Sådanne materialer af forskellige design, form og designretninger fremstilles.

Til de beskrevne overflader har særlige krav. For holdbarhed og pålidelighed skal alle typer lærred være udstyret med høje vandafvisende egenskaber. Alle reflekterende overflader er fugtige, har en lang levetid. Blandt de velfortjente fordele ved designet er:

 • effekt af visuel ekspansion af rummet
 • miljøsikkerhed
 • usædvanlige indvendige løsninger
 • tilgængelighed af flere installationsindstillinger
 • ekstra rumbelysning.

Efterspørgslen efter en sådan indretningsmetode på grund af manglende behov for forbehandling af overfladen. For visse typer strukturer er det muligt at skjule alle uregelmæssigheder og grovhed af belægningen, tekniske kommunikation, nemt og æstetisk. I dette tilfælde kræver installationen betydelige kontantomkostninger fra ejeren.

Blandt de negative sider skelner kravene til udnyttelse. For at undgå dannelse af pletter og pletter, er det nødvendigt at tørre belægningen grundigt med specielle ikke-slibende produkter, bløde klud.

Det er værd at bemærke: For pleje er det strengt forbudt at bruge hårde børster, husholdnings kemikalier på slibende basis. Dette medfører materielle skader, revner og ridser.

Typer og træk ved strukturer

Spejllofterne afviger i princippet om installation og egenskaber af de anvendte materialer. I denne model har en anden pris og design rækkevidde. Tilstedeværelsen af ​​en bred vifte af byggematerialer vil gøre det muligt at realisere de mest komplekse og originale stilistiske fantasier.

Spejlbelægninger er opdelt i følgende typer:

Plastpaneler - den mest økonomiske mulighed. Betragteligt ringere i glans og grad af refleksion over for naturmateriale. De kæmper ikke, har stor fleksibilitet.

Selvklæbende film - en nem måde at designe overflader til minimal pris. Med hensyn til ydeevne og udseende mister den til originale overflader. Den anvendes kun på jævnt og tørt grundlag, under installationen overvåges det med undtagelse af dannelsen af ​​luftbobler under filmen.

Spejl mosaikker eller plader er en praktisk og effektiv metode til indvendig transformation. Sådanne systemer er monteret på en stiv metalramme for at skabe høj styrke. Ved plantning af plader på lim for at reducere risikoen for forskydning af mønsteret, skal du pre-markere basen. Resultatet er en æstetisk cellulær belægningsstruktur med fremragende reflekterende egenskaber. Mosaikken er let suppleret med gravering og tegninger. Kræver omhyggelig og rettidig pleje.

Et fast eller fast spejl er en kompleks måde at skabe en fantastisk udsigt over den færdige overflade på. Installation af sådanne strukturer kræver involvering af professionelle eksperter, ekstraomkostninger. Sjældent anvendelig til store arealer. Det er præget af pålidelighed, holdbarhed, miljøvenlighed, god lys og farvereflekterende egenskaber.

Rack konstruktioner

Suspended loft i badeværelset på en rack ramme refererer til den mest almindelige metode til efterbehandling. Det betragtes som et af de eftertragtede badeværelser til udsmykning af våde værelser. Systemerne består af aluminiumsplader af en vis størrelse, fastgjort til bjælkerne på jorden. Alle detaljer i designet har høj vandafvisende ydeevne, der ikke er modtagelige for de skadelige virkninger af fugt.

Rack spejl loft til badeværelset, hvis foto er præsenteret nedenfor, har mange væsentlige fordele:

Her er rack spejl loftet på badeværelset.

 • modstand mod atmosfærisk korrosion
 • sikkerhed;
 • gode reflekterende egenskaber;
 • nem installation;
 • evnen til at skjule under et ventilationssystem, klimaanlæg, ingeniørrør.

Det er værd at bemærke: På grund af designfunktionerne kræver sådanne systemer ikke reparationer af høj kvalitet. Hvis en af ​​delene er beskadiget eller deformeret, kan den let fjernes og den nye skinne monteres.

Reflekterende elementer er lavet i guld eller sølvfarve. Hvis spørgsmålet opstår, hvordan man installerer et slattedæksel i et badeværelse med dæmpet spejl effekt, er det tilrådeligt at kombinere de beskrevne paneler med produkter dækket af et anodiseringslag. Samtidig vil lærredet ikke miste evnen til at reflektere, men udelukker muligheden for at kopiere indretningen.

Spændingsstrukturer

Installation af stræk PVC-klud med en blank overflade hjælper med at udvide rummet betydeligt. Belægninger laves individuelt til et bestemt rum, der passer til værelser af enhver størrelse. På grund af de mange farver er det muligt at opnå en reflekterende effekt i varierende grad. Jo mørkere skyggen af ​​overfladen - jo lysere resultatet.

Det skal bemærkes: For at opnå den ønskede effekt skal lyset fra alle belysningsindretninger rettes opad. Ved tilrettelæggelse af indbyggede lysstrimler, halogenlamper eller andre anordninger skal al mærkning udføres, før banerne strækkes.

Efterspørgslen efter stræklofter skyldes:

 • sikkerhed og miljø design
 • styrke;
 • lethed af klæder;
 • modtagelighed for temperaturændringer, fugtighed;
 • modstand mod dannelse af svampe, skimmel.

Det skal bemærkes: Installation af systemer beskytter værelset på en forsvarlig måde mod mulige oversvømmelsesrisici. Plast lærred er i stand til at holde mere end hundrede liter vand. Det kræver ikke en stor indsats for at fjerne væsker. Eksperter eliminerer problemet ved at lave små huller ved hjælp af en medicinsk nål, hvorigennem vandet gradvist smider ud. Efter fjernelse vender PVC-folien tilbage til den angivne position, taber ikke dens driftsegenskaber.

Købere tiltrækkes også af den overkommelige pris, muligheden for at bestille flere niveauer, tegne forskellige billeder, tegninger og billeder af 3D-malerier på overflader. Dette giver dig mulighed for at skabe en æstetisk og individuel interiør sammensætning.

Vi anbefaler dig at læse:

Spejl loft i badeværelset - typer og funktioner

Spejl loft i badeværelset - bare sådan en løsning! Det udvider visuelt rummet, hvilket gør det mere originalt. Denne metode til rumdesign er i stabil efterspørgsel på hjemmemarkedet af efterbehandling materialer.

Derudover er det værd at bemærke muligheden for at installere spejloverlapninger med egne hænder. En bred vifte giver dig mulighed for at vælge loftet i forskellige priskategorier fra økonomi til de dyreste design. Modstand mod høj luftfugtighed, temperatur ekstremer, damp og kondensat er væsentlige fordele ved produktet. Dette er dog ikke alt! Positive sider af spejlmodeller:

 1. Usædvanligt design. Spejl loft i badeværelset har et fremragende udseende. Det ser spektakulært ud, så du kan vise den gode smag af ejeren af ​​brusebadet uden at lade dine gæster ligeglade.
 2. Visuelt udvider rummet. Denne mulighed er perfekt til et lille værelse. Spejl overlapper visuelt hæver loftet, hvilket gør det væsentligt højere.
 3. Rige muligheder. Hvis du vælger denne måde at dekorere badeværelset på, kan du regne med flere muligheder for installation af produktet. Selvinstallation er den mest overkommelige, og for andre bliver det nødt til at gaffel ud.
 4. Yderligere belysning. Ud over hovedlyset vil spejle bidrage til at øge belysningen af ​​området. Rummet bliver meget lysere og mere behageligt ved hjælp af refleksion.

 • Øget fugtmodstand. Hvis du udfører en kompetent installation, vil spejlloftet på badeværelset i hele levetiden beskytte rummet mod fugt, fugt og svamp.
 • Høj sikkerhed. For at beskytte en person under beskadigelse af belægningen behandles alle produkter med en speciel film, der ikke tillader spejlet at falde fra hinanden.
 • Ud over de positive sider har materialet negative egenskaber. De kan henføres til de subjektive faktorer, men skal stadig noteres. Spejlets belægning er meget krævende at bruge. For at undgå udslip fra damp eller kondensat skal overfladen rengøres grundigt med specielle midler. Vi skal også bemærke den høje pris på produktet, som bliver et bestemt problem.

  arter

  Af hensyn til retfærdighed skal det siges, at det spejlede loft i badeværelset kan præsenteres i flere former. Hovedsageligt er overlappningssorter forskellige installationsprincipper. Derudover er det værd at tilføje et andet prisklasse, muligheden for at skjule fejlene i loftoverfladen og faktisk udseendet. Således er spejlbelægningen opdelt i følgende typer:

  1. Paneler af plast. Disse produkter er en økonomisk mulighed. Med hensyn til ekstern glans er de dårligere end naturligt glas, men de har deres egne fordele. Plastmodeller er svære at bryde, deres pris er betydeligt lavere end analoger fra andre materialer, og fleksibiliteten er på et højt niveau. Derudover er der mulighed for at vælge modeller, der på ingen måde er mindre end naturligt glas.

  Plast spejl loft

 • Spejlplader. En populær måde at afslutte et brusebad på. Loftet som en sammensat mosaik af spejlelementer anvendes ganske bredt. Glasdele i form af firkanter skal installeres over hele overfladen meget omhyggeligt. Ellers er der en mulighed for, at materialet bliver ubrugeligt på grund af dets skrøbelighed.

 • Selvklæbende film. Det er den nemmeste mulighed at lave et loft fra et spejl i et brusebad uden betydelige omkostninger. Samtidig mister filmen i det væsentlige originalen både i driftsegenskaber og i udseende.

  Spejlfilm på loftet

 • Spejl i ét stykke Denne metode er ret dyr, og anvendes meget sjældent i praksis til efterbehandling af store badeværelser. At udføre installationen af ​​produktet med egne hænder er en besværlig forretning, der kræver visse viden og færdigheder. Derfor vil involveringen af ​​specialister være relativt dyrt. Selvom det endelige resultat vil se imponerende ud, med alle omkostningerne.
 • Rack model. Spejlprodukter, lavet analogt med lameller, har deres charme, såvel som fordele. De gemmer pålideligt alle fejlene på overfladen af ​​udkastet til loftet. Ved korrekt installation er dette design ens i funktionaliteten til spejlpladerne.

  Rack spejl loft

 • Spejl stretch loft. Det er en model fra en lidt anden kugle, men den har lignende egenskaber og udseende. Belægningen ser attraktiv, praktisk ud i drift, men spejlbilledet er langt fra ideelt.

  Spejl stretch loft

  værdighed

  Spejl loft til brusebad ikke kun ser originale, har fremragende præstationsegenskaber, men har også en række andre fordele. Styrken af ​​materialet:

  • God fugtighedsbestandighed. Glas modstår modstandsdygtig fugt, kondensat og damp. Korrekt montering af loftet hjælper med at undgå problemer med forskellige former for skimmelsvamp eller mugg. Forseglede sømme beskytter overfladen på en forsvarlig måde mod fugtindtrængning.
  • Visuel forøgelse i rummet. På grund af lysets gode refleksivitet udvider spejlet visuelt badeværelset. Denne teknik er meget nyttig til at placere små dimensioner, som vil virke ret rummelige. Denne mulighed benyttes aktivt af designere over hele verden.
  • Gør det selv installation. Installation af et spejlet loft kan gøres manuelt, hvis du viser lidt dygtighed og tålmodighed. Derudover giver en række monteringsmuligheder dig mulighed for at vælge enhver indstilling, der passer til visse forhold.
  • Visuel appel. Præparatets udseende forårsager, hvis ikke glæde, så sikkert godkendelse. Til dato er der næppe noget materiale ensartet i sine æstetiske egenskaber til et spejl.

  svagheder

  Ulemperne ved spejlloftet er subjektive. For eksempel er den høje pris nivelleret af det elegante udseende, såvel som materialets ydeevneegenskaber. Desuden vil korrekt installation, forarbejdning og skæring af spejlkomponenter vare mere end et årti. Installation med egne hænder vil betydeligt spare på arrangementet af brusebadet. Det er nok at vise lidt udholdenhed, og loftet fra spejlet vil være klar.

  Derudover kan du reducere omkostningerne på grund af plastikelementer, som er meget billigere. Du bør også være opmærksom på den korrekte pleje af glasset. For at undgå pletter skal du konstant bruge specielle rengøringsprodukter, og ofte nok. I dette tilfælde vil matt spejle tjene som et godt alternativ, da pletterne ikke er meget synlige på dem.