150 mm brede lameller

Her er lamellerne til racklofter 150 mm brede. Generelt kan bredden af ​​stativet være 10-20 cm, og længden - 3 eller 4 meter. Aluminium lameller kan bruges til at designe loftet i ethvert rum, herunder badeværelser, brusere, pools og udendørs terrasser. De er uhøjtidelige og holdbare, de udgør ikke skimmel og rust. Det er nok at vaske dem med en våd klud (nogle gange med et ikke-slibende rengøringsmiddel), så de skinner som nyt igen. Forskellige farver og teksturer og deres kombination giver mulighed for at realisere interessante kreative løsninger. I nogle tilfælde kan du kombinere med hinanden skinner med forskellige bredder. Racklofter, og især blanke, giver rummet et smukt, luksuriøst udseende.

Ved valg og beregning af komponenter og slutprisen på slattedækket, bedes du kontakte vores specialister. Afhængig af ordremængden rabatter og særlige priser gælder. Vi leverer ordren til en passende tid for dig. Kontakt os nu!

Rake "Lineær-300"

For at beregne bestillingsomkostningerne skal du sende en forespørgsel med angivelse af det krævede antal loftelementer eller en loftplan med en angivelse af retningen af ​​at lægge skinnen

Omkostningerne til panelet "Lineær-300", bredde 300 mm, RAL 9003 PE, galvaniseret stål 0,5 mm - fra 850 rubler pr. M2. (underlagt en ordre på 500 m2);

Omkostningerne til panelet "Lineær-150", bredde 150 mm, RAL 9003 PE, galvaniseret stål 0,5 mm - fra 950 rubler pr. M2. (underlagt en ordre på 500 m2);

Kostnaden for kammen ("stringer"), længde 4050 mm, ubelagt, galvaniseret stål 0,5 mm - fra 100 rubler til meter. (med forbehold af 300 stykker);

* Dette tilbud er ikke et offentligt tilbud.

Det anbefalede trin, når du installerer kammen, er 600 mm;

Fastgørelse af kammen til stiften, diameter M6-M8 mm, ved anvendelse af et anker svarer til diameteren af ​​trådenes tråd.

RIDGE SUSPENDED CEILINGS er meget udbredt og anvendes i offentlige bygninger, industrielle faciliteter, transportfaciliteter og forskellige kommercielle faciliteter. Ud over en række funktionelle opgaver er lofter et glimrende værktøj til at forme det individuelle udseende af bygningens indre og ydre design. Lige parallelle paneler skaber interessante muligheder for rumligt design.

Rackpaneler fastgøres til hjælpelinjer - en kam eller Traverse. Særlige fastgørelsesdele fastgør jernbanen fast ved at snappe på plads. Ved hjælp af justerbare bøjler er det hængende loft fastgjort til de bærende bygningskonstruktioner.

• Hurtig samling, der ikke kræver særlige færdigheder;
• Forskellige typer af størrelser;
• levetiden er ikke begrænset
• Farveområde af forskellige muligheder.

Panelerne er lavet af malet aluminiumstape med en tykkelse på 0,8 mm eller maleret galvaniseret stål med en tykkelse på 0,55 mm.

 • bredde 150, 250 og 300 mm;
 • anbefalet længde - op til 6 m.
 • RAL 9003, 9006

Aluminium rackloft

Rackloft er en af ​​de mest populære typer af lofter. Konstruktivt består den af ​​metalpaneler (battens), som er fastgjort på et ophængningssystem, der er fastgjort til lofterne ved hjælp af eger. Aluminiumsloftet er fordelagtigt adskilt fra analoger fra andre materialer ved letvægt, den øgede korrosionsbestandighed. Det er brandsikkert, egnet til installation i våde områder. Det er også vigtigt, at prisen for aluminiumsloftloft er lav på grund af tilgængeligheden af ​​materialer til fremstilling.

Hvad er aluminiumhæmmede lofter

Der er aluminium lofter lukket og åben type. I de første lameller er de tæt knyttet til hinanden, og for det andet er der mellemrum mellem panelerne, der er fyldt med specielle indsatser. Det åbne drejebelagt aluminiums loft giver mulighed for at kombinere elementer i forskellige farver.

Skyggepaletten af ​​sådanne produkter er ret bred og kan omfatte næsten alle farverne på RAL bordet. Farven er fastgjort til produktet ved pulverbelægning, som påføres metallet. De mest populære lakeret hvide lofter, fordi de er en universel klassisk løsning. Også i efterspørgslen blandt brugere er gyldne, metalliske, sorte modeller.

Produktets overflade kan være uigennemsigtig, krom (spejl), blank. Aluminiumsloftlofter er tilgængelige i følgende designs:

 • Italiensk. Det har afrundede kanter og glatte former, hvilket gør den velegnet til næsten alle typer værelser.
 • Tysk. Panelerne har vedvarende rektangulære former, der giver dig mulighed for at arrangere loftet i et forretningsstil. Det er tilrådeligt at købe aluminiumstativ af denne type til kontorer, lobbyen i administrative bygninger og andre lignende lokaler. På siderne af skinnerne er der små riller, som øger styrken af ​​strukturen.
 • Omega. Reiki passer tæt på hinanden uden huller og danner en glat overflade uden sømme. Designmængden af ​​loftmalerier er tilvejebragt af en kombination af paneler af forskellige bredder og / eller nuancer.

Rackloft fra aluminiumformen - enheden og installationen

I betragtning af emnet af nedhængte lofter er det nødvendigt at berøre begrebet ophængte lofter som helhed. Navnet taler for sig selv: De er suspenderet fra basen indskudt fra den.

På grund af deres dekorative funktion kaldes også slatted lofter loftslofter. Deres popularitet er baseret på en række fordele, som nogle gange er afgørende:

 • hurtig og nem montering
 • ingen grund til at forberede grunde
 • lethed at løse problemet med belysning;
 • Mulighed for skjult installation af kommunikation
 • ubegrænset valg af designløsninger;
 • tilgængelighed på grund af det bredeste udvalg af muligheder.

Ulemperne kan henføres til forekomsten af ​​mellemrum mellem det falske loft og bundbunden, hvilket reducerer lofternes højde i rummet.

Fordele ved hængende lofter

Rack - loft monteret fra skinner, lange smalle paneler. Det er en fejl at antage, at et sådant loft kun er monteret af metalplader. Faktisk er følgende typer populære:

 • lining;
 • vægpaneler (PVC, MDF);
 • metalstrimler - aluminium, som regel.

Hver af mulighederne er værd at overveje. Men aluminiumsloftlofter er mest interessante. Lad os stoppe med dem.

Fordele ved aluminiumpladelofter:

 • nem installation;
 • fugt modstand;
 • brandsikkerhed;
 • modstand mod kemiske og bakterielle påvirkninger;
 • vedligeholdelse;
 • styrke;
 • tilgængelighed;
 • eksklusivt design.

Billede af aluminiumsophæng hængende loft.

Montering af aluminiumsophæng

Designet af slattedlofter indebærer brug af flere elementer:

 1. Aluminiumspaneler (lameller) med en bredde på 40 til 400 mm og en længde på 3 til 6 meter.
 2. Indlæg (smalle lameller, 16 mm brede).
 3. Bearing profil (dæk, stringer, kam, 4 m lang).
 4. Suspensioner (justerbar fjeder eller universal).
 5. End fringing (væg hjørne eller U-formet profil).

Typer og typer

Panelerne har forskellige bredder, er forskellige i farve, tekstur, designfunktioner: der er åben type og lukket. Dette refererer til forskelle i deres form.

Åbne paneler, med standardmontage, danner mellem hinanden mellemrum 16 mm brede, i hvilke en smal indsats skal indsættes. Hvis indsatsen ikke er monteret, forbliver gennemslidserne, og panelerne bliver ikke fastgjort stift.

Lukkede skinner antager installation med eller uden indsats. Og deres form forårsager alternativ montering, da hver næste kant overlapper med den forrige.

Fordel en anden type lamellofter - gabsløs, monteret uden indsatser. Faktisk kan du samle alle paneler uden huller. Fordi det ikke afhænger af deres form, men på karrieredækets egenskaber.

Mere om elementerne i konstruktion,

Dækbærer

Lejerprofilen er en stiv stålstruktur. Den har en V eller H-form, i den øverste del der er åbninger til hængernes kroge. På bunden - placeret spids klemmer. Panelerne snap på dem. Den type loft der samles afhænger af placeringen af ​​piggerne og afstanden mellem dem.

Ved køb af et rackloft er det vigtigt at være opmærksom på strengernes specifikationer. De skal svare til de valgte paneler og typen af ​​samling (med et hul eller en mellemrum). Normalt involverer afstanden mellem piggerne installation af paneler af en vis bredde med et hul under dekorative indsats.

suspensioner

Kammen er fastgjort med suspensioner eller direkte til bundloftet. Valget skyldes højden af ​​lofterne i rummet. Hvis denne parameter giver dig mulighed for at "stjæle" 10-20 cm, anvendes en justerbar suspension.

Euro bøjler er ofte inkluderet i levering af slattedlofter.

Dette fastgørelseselement består af to stålspidser arrangeret parallelt. Ovenfor er der en bøjning i form af en ring under skruen, fra bunden - en krog indsat i bærehjulsdækket. Egerne er forbundet med en C-formet plade (fjeder), hvis spænding løser justeringen. En sådan suspension er praktisk ved montering og justering, men det kræver en stor plads mellem bunden og det hængende loft.

Universal loftophæng - perforeret rustfrit stålbånd.

Universalophæng giver dig mulighed for at montere et falskt loft i en afstand på 5 - 10 cm fra loftet. Dens ulempe er behovet for at fastgøre profilen til suspensionen, hvilket komplicerer justeringen. Men hvis det ikke er første gang, at mesteren holder en skruetrækker i hænderne, er det ikke noget problem.

kantning

Det vigtigste designelement er kantkanten. Den bærer ikke belastningen og udfører en dekorativ funktion. Hele den visuelle effekt består af dette element. Når alt kommer til alt, ser øjnene først kant, kryds og hjørner.

Valget mellem væghjørnet og P-profilen er ret simpelt - en erfaren mester vil anbefale profilen. Det er svært alene og tilføjer stivhed til hele loftkonstruktionen. Imidlertid omfatter levering ofte enkle hjørner, de er billigere.

P-profilen er uundværlig, hvor det er umuligt at røre væggene igen. For eksempel kan en flise ligge med hulrum. Det betyder, at boring og boring vil medføre, at fliserne splittes.

I de fleste tilfælde bruger væghørnet. Men glatte vægge - en sjældenhed, og aluminiumshornet gentager deres krumning hårdt. Det vil sige, at det danner huller, der ikke kan rettes. Disse huller vil være mellem væggen og hjørnet og mellem lamellerne og hjørnet. Men nogle gange viser det sig at bøje hjørnet og reducere hullet. Men håbet er ikke det værd. Det er bedre at kontrollere, hvordan buede væggene er, og at fortsætte med dette under køb af materialet og dets installation. Under alle omstændigheder er den u-formede profil monteret mere tæt på panelerne, hvilket eliminerer unødige huller.

Installationen af ​​aluminium rackloft

Samlingen af ​​svækkede lofter kan opdeles i to faser:

 • ramme installation;
 • installation af paneler.

Væghjørne

Første fase begynder med installation af et væghjørne eller U-profil. Først skal du afvise udtænkt lofthøjdebyggeri omkring omkredsen. Hvis rummet er af anstændigt størrelse, vil det være bekvemt at anvende et laser- eller hydraulisk niveau.

Tip: Mange bruger til dette formål en lys markør, uden at tænke på at det bliver slettet. Og ikke det faktum, at det kan gøres. Det er bedre at tegne en let prikket linje med en simpel blyant.

At slå den perimeter du har brug for til at måle vægternes mål med et målebånd og skrive direkte på dem. Det anbefales at specificere dem til nærmeste millimeter. Afskærning af de nødvendige stykker af væghjørnet, de skal stå i hjørnerne. I de ydre hjørner er kantene forbundet i 45 graders vinkel.

Foto af det installerede væghør.

Det vigtigste er, at der ikke er nogen overlapning, da det vil tilføje huller mellem hjørnet og panelerne. Dette betyder, at det er nødvendigt at trække bredden af ​​et hjørne eller en profil fra hver signeret størrelse - 20 eller 25 mm.

Kanten skæres som regel med simple metal saks. Men du skal være forsigtig med ikke at skubbe kanterne op. De kan rettes med tang eller en hammer, men spor vil sandsynligvis forblive. Ud over saks, kan dette arbejde udføres "mølle". Imidlertid er malingen på kanterne af produktet sandsynligvis svag fra opvarmning.

Tip: I en pæn, men ikke enkel måde er det at bruge en hacksav.

Derefter skal der på hullets overflade, som presses mod væggen, bores huller, ca. hver 50 cm. Med profilen på plads markeres hullerne med en blyant på væggen og bor huller med en diameter på 5-6 mm under dyvelen.

Tip: Montering af kantene til væggene, foret med fliser, du kan prøve at skrue skruen ind i sømmen. Nogle gange er det den eneste måde at undgå spaltning af fliser og fremskynde processen.

Under arbejdet er det vigtigt at være opmærksom på væggens krumning på grundlag af hvilke og placere dowels. Tiltrækning af et hjørne i hulrummen, det vil være muligt at undgå forekomsten af ​​huller mellem kanten og væggen. Hjørnet sandsynligvis på samme tid vil blive bøjet og danner huller mellem sig selv og lamellerne. Det er muligt at gøre absolut ingen huller, hvis væggene er lige. Ellers skal du kigge efter en "midterste".

Dækbærer

Når du har fastgjort kantene (hjørne), skal du sætte dæktøjet fast. Den er installeret vinkelret på skinnerne, skåret med metal saks eller med en kværn - æstetik spiller ikke en rolle her. Placeringen af ​​piggerne på stringer er vigtig. At skære stringer er nødvendig, så det første panel falder tydeligt på disse pigge.

Efter at have forberedt stykker af et dæk af passende længde, lægges de på et væghjørne, idet de har indsat en pakning 10 mm tykk. Hvis der anvendes en P-profil, placeres stringer på sin øverste hylde.

Montering af lejetøj.

Lejeprofil skal placeres, afvige 30 cm fra sidevæggene. Afstanden mellem profilerne må ikke overstige 100 - 110 cm for at undgå at sænke loftet.

Bærerdækket fastgøres ved hjælp af suspensioner, hvor afstanden ikke må overstige 1 m. Suspensionernes frekvens bestemmes på grundlag af strukturens opnåede stivhed.

I store værelser er strengen brugt til at kontrollere loftets fladhed, i små rum gøres det simpelthen ved øjen, da støtteprofilen er ret stiv i sig selv og bør ikke sænke.

Montering af rammen er det nødvendigt at løse problemet med belysning og distribuere ledningerne. Installation af armaturer produceret sammen med installation af paneler.

Montering af skinner og armaturer

Panelerne skæres altid lidt mindre end vægernes længde for nem installation. Gør denne operation med en saks eller slibemaskine meget omhyggeligt. Hver bøjning vil helt sikkert føre til udseende af unødige revner. Fastgørelse af skinnerne er nemmere end at demontere dem, så det er bedre ikke at forveksle overalt.

Montering af lamperplade.

Efter at have nået den første spotlight, er det nødvendigt at skære et hul til det på panelet.

Tip: Det er mere bekvemt at gøre, mens hun ligger på gulvet. Til dette formål egnet til træbor. Ved valg af den ønskede diameter bores hullet ved lave hastigheder på boret. I dette tilfælde skal du være forsigtig, når du har passeret metalen, kan borren fange den og bøje den.

Det sidste panel skal som regel klippes i længderetningen. Dette kan gøres med en simpel brevpapirkniv, stivningsribber vil ikke blande sig. Efter at have brugt dem flere gange på skinnen, er det bare perelamyvayut. Den er indsat uden problemer. Men du skal tage højde for det faktum, at kanten af ​​panelet ikke er fastgjort af noget. Derfor kan du på toppen af ​​det indsætte en strimmel af materiale med en tykkelse på 10 mm, for eksempel gipsvæg.

Rackloft på badeværelset.

Når du planlægger et suspenderet rackloft, er det vigtigt at forstå nogle af dens funktioner:

 • aluminium er et blødt metal, kræver omhyggelig behandling;
 • ujævne vægge kan ødelægge loftets udseende, så det ville være godt at justere dem først;
 • aluminium lath loft fast ikke stramt. Og det betyder at vedhæftning af tilbehør til det er uønsket.

Relaterede artikler:

Hvordan laver man tegning tapet på væggen selv? Artiklen beskriver trinene til overførsel af billedet på væggen ved hjælp af et ark papir, glas og lommelygte.

Artiklen beskriver og viser på billedet alle stadier af selvproduktion af papir, tapeter, proportioner, nuancer og subtiliteter i flydende papir.

Vi vil vise detaljeret og tydeligt, hvordan man limer bambus tapeter på egen hånd, gør den korrekte markering og omgå de opståede forhindringer uden tab.

Et eksempel på at montere et strækloft med dine egne hænder ved hjælp af harpun.

Instruktioner til montering af kasser af gipsplader, tip, detaljer om eksemplet på montering af kasser af gipsplader på loftet med lys.

Tekniske kendetegn ved lofter

Rackloftets tekniske egenskaber er således, at de giver sine ejere mulighed for at betjene loftet uden forstyrrelse i lang tid. De paneler vi sælger er lavet af aluminium. Bagsiden af ​​panelerne er dækket af primer eller lak, eller primer plus emalje (Scandy) og forsiden - med en speciel dekorative belægning (Scandy) over primerlaget eller primer plus højkvalitets emalje. Denne belægning gør panelerne modstandsdygtige over for mekanisk belastning.

Rackloft kan monteres absolut i ethvert rum, både i en våd (panelerne er absolut ikke bange for fugt) og i værelser med høj brandsikkerhed (ikke brændbar).

Dimensionerne af rackloftet kan variere meget. Deres bredde varierer i området fra 83 til 165 mm afhængigt af designlinjen. Loftsplader PPR-84, fremstillet i italiensk stil, har en bredde på 84 mm, undtagen indsatser. Mere strenge tyske lofter PPR-83 83 mm brede. Der er brede paneler, lavet i hollandsk stil - PPR-149. Derfor er bredden af ​​slattedækket af denne type 149 mm. Hvis alt er helt klart med de ovenfor beskrevne loftlinier, så er det med lofterne af fransk design PPR-KF noget mere kompliceret. I denne linje har køberen mulighed for at eksperimentere med bredden af ​​lameller og indsatser. Bredden af ​​rackloftet i denne stil kan være 25, 100 og 150 mm. Panelerne er kombineret med hinanden i en hvilken som helst rækkefølge, afhængigt af designbeslutningerne.

Aluminiumspladetak til badeværelset: beregning af materialer og installationsteknologi

Du har besluttet at installere aluminiumspladetak til badeværelset, men er ikke bekendt med hvordan dette er gjort. Det er ligegyldigt, denne artikel er præcis, hvad du har brug for. Her er teknologien til at samle loftet af aluminiumsplader med egne hænder, samt nyttige tips og anbefalinger til begynderehjemmets håndværkere.

Hvilke elementer består af suspenderet rackloft

Først og fremmest består aluminiumsloftet til badeværelset af en metalramme og beklædningsplader (battens). Aluminiums badeværelse loftpaneler er fremstillet af koldt stempling. Ovenfor er de dækket af en speciel maling og beskyttelseslak, som forhindrer den ødelæggende virkning af fugt på panelet.

Metalrammen er lavet af metal-, stemplede og galvaniserede profiler. Zink hæmmer også metalkorrosion. I almindelighed suspenderes levetiden for komponentmaterialer i rackloft 25 år.

Rammesættet på et slattedække består af følgende elementer:

 • Væg hjørne profil
 • Tagdækningsprofil med indsnævring eller stringer
 • Universal justerbar ophængning (talekrog + egerløb forbundet petalfjeder)

Armaturet er lavet med dykker og selvskærende skruer 6 x 40 mm. Facing rammen er lavet af brede loftslister. Dimensionen af ​​loftskinnen: Bredde fra 9 til 20 cm, længde 3 eller 4 m, tykkelse 0,5 mm.

Takskinnen har afrundede buede kanter. Dette gøres for at sikre det til stringer. Den mest løbende rackbredde på 10 cm.

Hvilke slats at vælge

Aluminiums badelofter kan konfronteres med tre typer loftsplader:

 • Åben type
 • Lukket type
 • Reiki med indsatser

Den første type skinner forlader åbent mellemrumsrum. Det anbefales at finere loftet med sådanne paneler med en lofthøjde på 3 m eller derover. Hvis det er gjort nedenfor, vil loftkommunikationen være mærkbar, når lysene er tændt.

Den anden type har et fremspring på den ene side af panelet, som overlapper mellemrumsgabet, når det monteres på en stringer. Anvendelsen af ​​sådanne lameller vil give indtryk af at afslutte loftet med træklap.

Den tredje mulighed er den mest populære og originale. Mellem panelerne er indsatser monteret i aluminiumstativet, som kan fremstilles af aluminiumstrimler med en bredde på 16 mm, der er forskellige i farve.

Specielt smuk lookindsats med spejlbelægning. Dernæst overvejer vi, hvordan vi beregner stativloftene i badeværelset med lameller og indsatser.

Beregning af rackloftet til badeværelset

Vigtigt at vide! Monter et aluminiumsloft på badeværelset efter at have arbejdet med at lægge fliser på gulvet og vægge.

Følgende regler findes til beregning af rackloftet:

 • Længden af ​​væghjørneprofilen er lig med loftets omkreds
 • Taklejeprofilen er installeret langs længden af ​​rummet med et interval på 1,2 meter for små værelser, intervallet kan reduceres til 0,6 m. Dens længde kan beregnes ved hjælp af formlen: ((H / 0,6) - 2) x L = Z
 • H - rumbredde
 • 0,6 - afstand mellem tilstødende profiler
 • L er længden af ​​rummet
 • Z-profil længde kræves til værelset
 1. Antallet af universelle suspensioner er lig med den samlede længde af strengere divideret med monteringsintervallet for suspensioner eller 1 m
 2. Loftsskinner og indsatser monteret vinkelret på stringerens retning på hakene. Antallet af skinner kan beregnes med formlen: H / (S + J) = K
 • H - rummets bredde i m
 • S er bredden af ​​loftskinnen i m
 • J - breddeinterfluorinsætning i m
 • K - Antallet af loftslister og indsatser i stykker

Ceiling level markup

Da fliserne allerede er lagt på væggene, er det meget nemt at orientere niveauet af det fremtidige ophængningssystem langs den. Med en lineal er det nødvendigt at markere det krævede højde (vandret plan) af slattedækket og langs omkredsen på væggene for at placere mærker i en blyant i en afstand på højst 1 m fra hinanden.

Vigtigt at vide! Loftet i badebadeværelset kan sænkes til en vilkårlig højde, men ikke mindre end 12 cm. Dette mellemrum er nødvendigt til montering af indbyggede lysarmaturer.

På loftet markerer du aksen for lagerstrengernes placering. Langs akserne sættes mærker til montering af universelle suspensioner. Derefter er markeringen færdig.

Vær opmærksom! Linjen på væggene må ikke falde på fliseleddet. Ved boring af huller kan flisen briste.

Installation af elektriske belysningskabler

Belysning ledninger er placeret i en plast bølgepapir og er fastgjort til loftet på klemmerne. På steder af spotlights fjernes løkker med en længde på 25-30 cm for yderligere tilslutning af belysningsenheder.

Det er vigtigt at huske! Hvis der er ledige ender af ledningerne, skal de isoleres med tape.

På den markerede linje producerer væggen hjørne profil. For at gøre dette, med et trin på 35-40 cm boring huller. Vinklen er monteret med den malede side til gulvet.

Først skal du bore bit på flisen, og derefter på betonen. Dowelsne forsigtigt hammer ind i hullerne med en hammer og en vinkelprofil er fastgjort til dem med skruer. Fra mærkerne på støtteprofilens akser er universelle bøjler fastgjort med dykker. Til dette formål er der tilvejebragt en sløjfe på en talte.

Kroge hænger på de monterede kroge. Strenderens vandrette plan styres af en niveauregel.

Installation af loftsplader og indbyggede spotlights

Listerne på aluminiumspladet i badeværelset er trimmet i størrelse med en mølle. Monter skinnen på strengerne ved at snappe dem ind i skæreprofilen. På placeringen af ​​spotlights på skinnehullet. Dette gøres med en boremaskine med en krone på lampens diameter.

Belysningsindretningen er monteret i hullet og bøjer fjedrene. Herefter er skinnen installeret på snorene, og lamperne er forbundet med belysningskablerne. Hvis den sidste rake er større end det resterende åbne rum, skal det trimmes.

For at gøre dette skal du markere en ret linje langs lamellerne med en blyant og sammen med en linjal, flere gange med indsats med en skarp konstruktionskniv. Tværskårne lameller med metalskærer, skærer med et interval på 30 cm. Efter at have vippet stykket op og ned, er det brudt af.

Efter at den sidste skinne er installeret, monteres melleminterlineindsatserne. De er skåret i størrelse og snap mellem to loftsplader. Når denne procedure er afsluttet, er loftet justeret, så det ligger fladt på væghjørnet.

Aluminiumslofter: design og funktioner, layout, rammeinstallation og montage

Slattede aluminium lofter er lavet af aluminium profil, som er monteret på loftet med brug af dæk specielle profil.

Ved at installere tavlelofter kan du få et præsentabelt udseende loft på kortest mulig tid - uanset tilstanden af ​​loftet selv.

Aluminium profil loft

Design og egenskaber af aluminiumslammelofter

Hvad er et aluminium rackloft

Det færdige aluminiumsloft er et enkelt plan monteret af lignende aluminiumelementer - strimler. Til indretning af aluminiumhæmmede lofter kan anvendes lameller af forskellig størrelse og farver, hvilket giver mulighed for designbrug af aluminiumslofter.

De mest almindelige aluminiumslofter i to konfigurationer:

 • Glat - monteret af identiske aluminiumslister med minimal huller. Det er lettere at montere aluminiumslofter, men det færdige loft ser ikke ud til at være så præsentabelt.
 • Med skiftende profiler - monteret af aluminiumslister med indlæg af mellemprofiler mellem dem. Den mellemliggende loftprofil lavet af aluminium kan afvige fra hovedprofilerne (laths), ikke kun i størrelse, men også i farve - så ser loftet endnu mere spektakulært ud.

De lameller, der udgør overfladen af ​​aluminiumsloftet, er monteret på langsgående dæk (traverse). På hver passage fra bundsiden er der fastgørelseselementer, hvis form svarer til formen af ​​aluminiumprofilen.

Takket være dette design er installationen af ​​aluminiumskomponenter til lofter forenklet så meget som muligt: ​​profilerne snap sig ind i bjælken uden brug af fastgørelseselementer.

Loft design

Rails monteret på traversen (dæk)

Traverser kan fastgøres til loftet på to måder: i forholdsvis store rum er traversen nødvendigvis fastgjort til loftet med bøjler, og i værelser i et lille område (f.eks. På et badeværelse eller toilet) kan et aluminiumtæksdæk læges på vægmonteringshjørnerne uden at fastgøre i loftet.

Men i dette tilfælde er det noget sværere at fastgøre loftprofilen lavet af aluminium, da et dæk, der ikke er tilstrækkeligt stift, kan skifte.

Tip! Hvis rummets bredde overstiger 150 mm, er det bedre at bruge ophængningssystemet, da der med en sådan dæklængde er risiko for at sænke det, og som følge heraf - en ændring i selve loftets geometri.

Klar rackloft

Fordele ved aluminium lofter

Aluminiumsloftlofter - ikke kun en teknologi med smukke finish. Det er vigtigt at overveje deres tekniske egenskaber.

Deres tekniske egenskaber er sådan, at disse lofter i deres funktionalitet overgår mange andre loftkonstruktioner.

 • Aluminiumsprofilen til lofter er ikke modtagelig for ydre påvirkninger, primært for overskydende fugt og høje temperaturer.
  Derfor monteres aluminiumsloftlofter i badeværelser, i køkkener og i andre rum - hvor mange andre måder at efterbehandling er uacceptable på.
 • Enkel installation af aluminiumsloftlofter er en anden fordel. Efter at have købt alt hvad du behøver, kan du selv installere et sådant loft - med den sædvanlige færdighed vil du være helt nok. Installation vil ikke give dig problemer.
 • En anden ubestridelig fordel ved aluminiums loftsystemer er muligheden for at installere dem på krumme overflader. Aluminium loftsskinne bøjder ret nemt, og gør det muligt at installere et hofte-tag eller kuppelformet lathak.

Bend loft

Tip! For at montere et buet loft skal du købe flere monteringsskinner og installere dem på forskellige niveauer. I dette tilfælde vil fastgørelseselementerne være ret pålidelige, og buede lameller af aluminium vil skjule højdeforskellen.

 • Når man taler om fordelene ved jernbanealuminiumstrukturer, må man ikke glip af den æstetiske komponent.
  På grund af det faktum, at aluminium lofter er samlet fra elementer malet med stærkt resistente pulver maling, deres udseende er meget attraktivt.
  En bred palette giver dig mulighed for at vælge nøjagtigt den farve, der passer mest i indretningen af ​​hele rummet.

Montering af aluminiumskroglofter

For at installere loftet har vi brug for...

Før vi fortsætter med installationen af ​​et aluminiumtallakloft, skal vi købe alt, hvad vi har brug for.

Som regel er inkluderet i pakken af ​​et rackloft:

 • Dækmontering (tværgående) - afhængig af dimensionerne af det rum, hvor vi vil installere loftet.
 • Startprofil - et hjørne, der er monteret på væggene i rummet omkring omkredsen.

Loftsprofiler

Tip! Det er muligt at vælge profiler til et rackloft ikke kun i byggevirksomheder, men også på internettet ved at indtaste en søgeforespørgsel i søgemaskinen, for eksempel "aluminiumsprofil for loftet". Først skal du bestemme hvilken model du bedst kan lide, og kun derefter fortsætte med at købe.

Suspensioner - metalplader eller stænger, der bruges til at fastgøre rammen på overlapningen. Hvis afstanden mellem det planlagte loftniveau og overlapningen er 100 mm eller mindre, kan lamellære suspensioner anvendes. For længere afstande er fjeder-monterede stangtype suspensioner passende.

 • Fasteners.
 • Indbygningsarmaturer.
 • Værktøjer til montering af loftet, vi skal bruge følgende:

  • Impact boremaskine eller hammerboremaskine.
  • Skruetrækker til tilslutning af dele af rammen.
  • Niveau og målebånd til mærkning.
  • Saks til metal trimning profiler.

  Når alt hvad du behøver er tilgængelig - du kan begynde at markere loftet.

  Loftmærkning

  Vi starter markeringen med at fastsætte niveauet for vores fremtidige loft. Mindste afstand fra loftet er 35-40 mm, maksimum er begrænset af suspensions længde.

  Laser niveau markering

  • På det indstillede niveau omkring omkredsen af ​​rummet tegner vi en linje. Denne linje vil være afgørende, når vi installerer vores loft.
  • Tip! For at sikre, at vores fremtidige loft bliver ret fladt, skal linjen kontrolleres med et niveau, og afstanden fra linjen til gulvniveauet skal overvåges hver 1-1,5 m.
  • Så markerer vi loftet. Afhængigt af hvor mange traverser vi vil installere, skal vi anvende en eller flere markeringslinjer. Samtidig er den optimale afstand fra traversen til væggen 400-500 mm, og afstanden mellem de tilstødende traverser er 1000-1200 mm. Med dette trin vil lejedækene give den nødvendige stivhed til loftet.

  Når vi har afsluttet markeringen, begynder vi at samle rammen og montere loftet selv.

  Rammeindretning og montage

  Monteringsramme til loftet i følgende rækkefølge:

  • Det første trin er installationen af ​​startprofilen omkring omkredsen. For at gøre dette anvender vi startprofilen på den vandrette linie, vi har tegnet og ved hjælp af en perforator borer et hul i den og i væggen. Det er mere hensigtsmæssigt at gøre dette sammen: man løser profilen, og den anden - øvelser, der holder perforatoren med begge hænder.
  • Sæt plastikhullerne i de borede huller, hvorefter vi endelig løser profilen og hamrer skruerne til den eksplosive montering i dowels. Den optimale monteringshøjde er 500 mm.
  • Når profilen er fast - begynder vi at fastsætte suspensionerne i loftet. Vi vedhæfter traverser til de vedhæftede suspensioner.

  Herefter går du direkte til loftets samling:

  • Før monteringen på et dæk, er hver aluminiumsskinne skåret til størrelse.
   Den nemmeste måde at lave en let hak på med en kniv eller en kniv langs skærelinien, skar kantene på lamellerne med metal saks og afbryd profilen langs skårene.

  Hak på aluminiumsprofil

  • Afskær skinnenes hæve og klap på plads på dækmonteringen. Endene af lamellerne skal samtidig indtastes i startprofilen.
  • Indsæt mellemprofiler mellem hovedskinnerne.
  • Den sidste skinne skæres sammen om nødvendigt. Hun kan være "led" af en spiral, men det er ikke forfærdeligt - vi vil udfylde det i en guideprofil, og hun vil rette op.

  Aluminiumsloft under montage

  Vi afslutter installationen med installation af indbyggede lysarmaturer. Til dette formål skal der laves huller i lamellerne.

  Faktisk er installation af et aluminiumloft ikke så kompliceret, som det kan synes ud fra denne beskrivelse. Så hvis du nærmer dig virksomheden på en ansvarlig og omhyggelig måde at studere anbefalingerne fra denne artikel, så er et højkvalitets aluminium loftholder praktisk taget garanteret!

  Aluminiumsloft: typer, fordele, installationsanvisninger

  Aluminiumsloft - letvægtsophæng. Med sin hjælp kan du hurtigt og for moderate penge til at udstyre rummet. Aluminiums loftsystemer skjuler revner og andre overlapningsfejl, lednings- og ventilationsrør.

  Typer af aluminium hævede lofter

  I systemer med slattede lofter er hovedelementerne lange lameller, der er fastgjort til det bærende loft ved hjælp af specielle klemme, egerne. Der er tre typer af lofter:

  • åben type;
  • lukket type;
  • kassette.

  Aluminium åbne systemer

  Åbn aluminiumsophæng af loft består af lameller, mellem hvilke specialindsatser er installeret. Disse er tynde strimler, der dækker slidserne, og er samtidig elementer af indretningen. Udformningen af ​​disse ophængningssystemer kan variere. Indsatserne mellem lamellerne kan variere i farve eller være de samme som de grundlæggende elementer i loftet.

  Aluminiumssystemer af lukket type

  Udformningen af ​​den lukkede type rackloft giver ikke tilstedeværelsen af ​​mellemstrimler. Skinnerne i disse systemer installeres tæt på hinanden. Ellers er lukkede systemer ikke anderledes end åbne. De samme principper for installation og krav til komponenter. Aluminiumssystemer af den lukkede type installeres hovedsageligt i offentlige bygninger.

  Kassette aluminium lofter

  Kassettelofter på mange måder ligner det velkendte Armstrong-loft. De består af firkantede eller rektangulære paneler. Men kassetten er ikke anbragt på styrene, og indstilles mellem dem ved hjælp af et system af låse.

  Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på mindst 0,4 mm. De kan være faste eller perforerede. Farveopløsning er meget anderledes. Placering af kassetter af forskellige farver gør de spektakulære mønstre i loftet.

  Fordele og ulemper ved sladderlofter

  I dag har slattedlofter ikke længere stor popularitet. Forbrugeropmærksomhed er mere fokuseret på spektakulære spændinger, glas og glasmosaiststrukturer. Men reekee glemt ufortjent. Disse lette og praktiske systemer i alle henseender har mange fordele.

  1. Enkel og hurtig installation, der gør det muligt at montere et loft uden involvering af eksperter.
  2. Moderne design. Producenter producerer ophængningssystemer med forskellige farve løsninger, så det vil ikke være svært at vælge den mest egnede.
  3. Minimumsbelastningen på lejet overlapper hinanden.
  4. Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.
  5. Reiki og andre elementer i systemet er nemme at skære, så og passe til rummets størrelse.
  6. Der er ikke behov for at forberede overfladen til montering af aluminiumsystemet.
  7. Mangel på affald under arbejdet.
  8. Manglende "våde processer".

  Hvad er aluminiumsloftet

  Reiki

  Reiki kaldes ellers "paneler" eller "lameller". Disse elementer i systemet er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 til 0,8 mm. Skinnernes standardbredde er 9-20 cm. Til udsmykning af stuer, badeværelser og badeværelser køber de oftest paneler med en bredde på 10-12 cm. De ser mest fordelagtigt på lave lofter af typiske lejligheder.

  suspensioner

  Suspensioner eller, som de også kaldes, egerne, er elementer, der holder loftet. De er fastgjort til bundoverfladen af ​​den øverste overlap og dækene hænger på dem. Hvis loftets konstruktion ikke giver mulighed for montering af spotlights og andre vægtbærende elementer, kan du i stedet for suspensioner til slattedele bruge andre - designet til installation af gipsvægskonstruktioner.

  Spidser til aluminiumslofter består af to metalstænger forbundet med en fleksibel tynd stålplade, der kaldes en "fjeder". Hendes opgave er at holde egerne på plads. Suspensionens højde styres ved at komprimere denne plade.

  Dæk eller strengere - de vigtigste understøtningselementer i aluminiumsophængssystemet. Det er knyttet til dem lameller. Dæk er tynde lysstrimler på den ene side, hvor der er fremspring der fungerer som låse. Suspenderede systemer adskiller sig strukturelt, så dækene har en anden konfiguration.

  sokkel

  En sokkel eller endeprofil er ikke kun et funktionelt element i systemet, men også et middel til dekoration. Med det lukker afstanden mellem væggen og loftet. Soklen kan være forskellig farve. Vælg den der passer bedst til indretningen og vægindretningen.

  Lysarmaturer

  Det hængende loft på aluminiumslister kan dekoreres med forskellige belysningsenheder. I små værelser er der ofte installeret spotlights, som fungerer som hovedkilden til lys. I rum af store områder er installationen af ​​lysekroner nødvendig, men spotlights anvendes også. De fremhæver loftets design og er en ekstra kilde til lys.

  Racklofter er ikke bange for opvarmning og deformeres ikke under indflydelse. Derfor er det muligt at installere glødelamper af enhver kraft, men inden for rimelige grænser.

  Suspended ceiling mounting teknologi

  For at kunne installere aluminiumsophænget loft skal du først tegne en tegning. For at gøre dette skal du tage et stykke papir og en blyant, konsekvent udføre en række beregninger.

  Tegning tegning loft

  1. Tegn et rektangel og angiver længden af ​​væggene. Du skal være forberedt på, at de modsatte vægge kan have forskellige størrelser. Hvis det er tilfældet, vil det komplicere installationsprocessen lidt.
  2. Bestem skinneretningen. Optimal - fra døråbningen til vinduet.
  3. Ifølge bredden af ​​skinnerne, tilstedeværelsen eller fraværet af skær, udgør de en plan af strukturen og noterer hver lamelles position ved en linje.
  4. Hvis længderne af de modsatte vægge er forskellige, vil den sidste skinne have en mere eller mindre udtalt trekantet form. Eliminer denne ulempe som følger. En tegning er lavet, hvor lamellerne er arrangeret diagonalt eller placeret på en sådan måde, at den første og den sidste har en trapezformet form. Den anden mulighed er mest gavnlig, da installationen langs diagonalen er mere kompliceret, og der vil være meget materialeaffald. Derudover er lofter med traditionelt lagde lameller (fra hoveddøren) mere æstetiske og giver ikke en følelse af visuelt ubehag.

  At udføre arbejdet vil kræve:

  • målebånd;
  • bore eller skruetrækker;
  • skruetrækker;
  • tænger;
  • sakse til metal eller metal fil;
  • skruer og dowels;
  • en kniv

  Installation trin

  Trin 1. Mærkning af overfladen.

  1. Bestem afstanden, som du skal trække fra bundloftet. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.
  2. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau trækkes vandrette linjer rundt om væggenes omkreds.

  Trin 2. Fastgørelsesguider (endeprofiler).

  Ved de markeringer, der udføres i det foregående trin, er plankerne i endeprofilen fastgjort. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke overstige 20 cm. For større arbejde kan profilen først limes til væggen med monteringslim eller tætningsmiddel.

  Trin 3. Installation af suspensioner.

  Installation af aluminiumophæng er begyndt ved installation af strengere. De (dæk) skal installeres strengt parallelt med hinanden i retning vinkelret på skinneretningen. Ekstreme dæk (første og sidste) skal være i afstanden 20-40 cm fra væggene. I betragtning af disse installationsregler markeres loftet med en markør, målebånd og en lang flad genstand (bar, bobleniveau, flodsegment).

  Hvis overfladen af ​​bundloftet er fladt, kan du fastgøre strengerne direkte til det. Men denne situation er sjælden.
  Langs mærkningslinjerne er det nødvendigt at installere suspensioner, der holder strengerne. Opgaven udføres i flere trin:

  1. På markeringslinjerne markeres punkterne for ophængning under hensyntagen til, at de skal være i afstanden 40-60 cm fra hinanden (afhængigt af strukturens samlede vægt og areal). Ekstreme suspensioner skal installeres i en afstand på 20-30 cm fra væggene.
  2. På de markerede punkter bor bor huller med en bor, hvis diameter er 2-3 mm mindre end diameteren af ​​plastikdelen af ​​dowel.
  3. Kør dowels i hullerne.
  4. Vedhæftet til bæreoverfladesuspensionerne.

  Trin 4. Installation af realkreditlån under lamperne.

  På dette stadium skal du markere stedet for lamper på loftet. De borer huller og installerer kroge, trædyser eller andre elementer ved hjælp af hvilke lamperne holdes.

  Trin 5. Hæk strengere på suspensioner. For at alle disse strimler skal være i samme vandret plan, er det nødvendigt at justere længden af ​​suspensionerne. For at lette opgaven skal du trække tråden i den højde, hvor strengerne skal være. Eller brug et laserniveau.

  Trin 6. Installer det første panel.

  Aluminiumophænget loft ser harmonisk ud, hvis bredden af ​​det første og sidste panel ikke er mindre end ½ bredden af ​​hele panelet. I betragtning af tegningen tidligere blev den første skinne trimmet langs dens længde. Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du installere panelet, bøje det lidt og indsætte det i åbningerne mellem strengene på strengerne.

  Trin 7. Montering af skinnerne.

  Hvis aluminiumloftet er af åben type, udføres skinnerne med hensyn til indsatserne.

  Trin 8. Installer det sidste panel.

  Trin 9. Installation og tilslutning af inventar.

  Fabrikanter af hævede lofter

  Det hængende loft lavet af aluminiumpaneler er ofte forbundet med navnet "Albes". Det er en førende producent af stativsystemer. Det russiske selskab leverer produkter til alle bosættelser i Den Russiske Føderation og i udlandet. Prisen på lofter afhænger af design, type, udstyr. Den gennemsnitlige pris for 1m2 rack suspension system (fuldt lastet) - 850-1050 rubler.

  En anden kendt russisk producent - firmaet "Bard". Produkterne fra denne plante vokser stadigt. Bardlofterne har en bred farvepalet og en række designløsninger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i fuld sæt - 900-1100 rubler. Figurerede lofter (med bøjning) - fra 2000 rubler / m2.

  Af de udenlandske mærker kan nævnes de mest berømte: Geipel og Hunter Douglas. Den første producerede i Rusland af den tyske teknologi. Den anden - i Holland. Omkostningerne ved disse hævede lofter afhænger i vid udstrækning af leveringsområdet og varierer mellem 1200-2200 rubler / m2.

  Nyttig video

  I videoen kan du se eksempler på aluminiumsloftlofter i badeværelset:

  (1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

  Rack lofter

  Rack loft systemer (8)

  Rackloft Albes (17)

  Fransk "S" Design (18)

  Racklofter - en moderne løsning til indretning af offentlige bygninger

  Aluminiumsloftlofter kan installeres i kontorlokaler, sportshuse, industrilokaler, caféer og restauranter, vandrekreative komplekser mv. Under installationen er metalfunktionelle elementer monteret på en forudfastsat specialkonstruktion. Denne teknologi giver dig mulighed for at skjule mulige uregelmæssigheder og defekter på overfladen af ​​overlapningen.

  På det moderne hjemmemarked af efterbehandling materialer er der to hovedtyper af metal lamper loftcoating - åben og lukket.

  Det åbne type design indebærer tilstedeværelsen af ​​huller mellem panelerne, som er lukket med plastikindskårne indlæg. I konstruktioner af lukket type lukker rummet mellem lamellerne på indersiden en særlig "tunge".

  Hvis du vil rengøre hurtigt og effektivt - anbefaler vi at købe et aluminiumtætloft, dets sanitære sikkerhed er bekræftet af passende certifikater.

  Rack aluminiumsloft: fordele og ulemper

  Valget af moderne materialer til loftindretning er slående i sin mangfoldighed. Blandt det foreslåede sortiment kan du vælge produkter, der opfylder de æstetiske og praktiske krav i lokaler, især for værelser eller bygninger med et specielt mikroklima. Dette er for eksempel et battenaluminiumloft, som er et system, der for nylig er kommet ind på markedet for efterbehandlingsprodukter, men hvis popularitet hurtigt er i gang med fremdrift.

  Særlige egenskaber

  Suspended ceiling strukturer er et kompleks bestående af tynde aluminium lameller med en flerlags lak belægning, som er monteret på en særlig monteringsmekanisme.

  Det dekorative materiale er fastgjort med U-formede profiler, bøjler og traverser suspenderet fra loftet. Vejledninger er vægfastgørelsesanordninger og er monteret rundt om væggenes omkreds, der er monteret suspensioner på loftoverfladen. Panelerne selv har en speciel profil, takket være, at de er fastgjort til hinanden. På grund af det faktum, at lamellerne kan være af forskellige former, kan selve anordningen af ​​fastgørelsesorganer også være anderledes. Derfor er aluminium rack loft der to typer - indendørs og udendørs.

  Produkter af åben type har en række karakteristiske træk. Først og fremmest er originaliteten af ​​panelernes udseende givet ved indlæg - layouter, som er installeret mellem lamellerne. Disse elementer kan laves i samme farve og tekstur som hovedmaterialet eller være af en anden skygge.

  Denne egenskab af produkterne gør det muligt at diversificere loftets overflade i rummet, ikke kun ved farvekombinationen, men også ved at spille af chiaroscuro. Paneler og layouter kan have følgende dimensioner: 84 og 6 mm eller 84 og 16 mm.

  Indføring er normalt mindre, hvilket gør det muligt at "drukne" mellem hovedpanelerne.

  Der er muligheder, hvor layoutet er indstillet flush med lamellerne, der danner en flad overflade. Farveudformningen kan ikke nødvendigvis være af en enkelt skygge, det åbne loft giver mulighed for helt dristige designideer i udsmykning af loftoverfladen.

  Aluminiumstativloftet af en lukket type har karakteristiske egenskaber fra den tidligere version, som vedrører strukturens sammensætning. Et sådant system indbefatter paneler med forskellige bredder. Ved at lægge produkter kan du opnå et solidt plan, hvis relief er givet af sømene mellem panelerne.

  Listerne er fremstillet i følgende størrelser - 150, 100 og 75 mm. Nogle producenter tilbyder profilpakker med dimensioner på 100 og 25 mm, eller 150 og 25 mm. De installeres igen, hvilket gør det muligt at variere udseendet af loftet. Også denne type rackloft kan formes med elementer af forskellige farver og teksturer, hvilket er en positiv karakteristik, når der er et spørgsmål om kreativt indretning.

  Der er en række funktioner, der er iboende i rackloftstrukturerne:

  • Hængslede systemer tager et par centimeter rumhøjde, men takket være disse sæt kan du nemt skjule eventuelle loftfejl og sy i forskellige kommunikations-, ventilationsanordninger i interceilrummet eller give rummet yderligere lydisolering ved hjælp af et specielt materiale. Desuden fungerer designet som en holder til belysningsenheder, der er nemme at placere i et valgt segment, og om nødvendigt kan de altid nås hurtigt.
  • Aluminiumsprodukter fremstilles i henhold til teknologien, hvilket forudsætter inklusion i sammensætningen af ​​forskellige slags stoffer, for eksempel en mat polymer og et reflekterende metalliseret lag af enhver farve.
  • På grund af produkttykkelsen, som er 0,4-0,7 mm, bliver lamellerne slidstærkt og letvægtsmateriale.
  • Et bredt udvalg af paneler gør det muligt at få buede overflader på loftet. Denne funktion er realiseret ved hjælp af krøllede og multi-level skinner, som er monteret ved hjælp af suspenderede stringers. Du kan kombinere farveløsninger, installere elementer i vinkelret eller i nogen anden retning, danne tegninger, billeder osv.
  • Panelerne er fremstillet i en speciel film, der sikrer beskyttelse mod deformation under installation og transport.

  Tekniske specifikationer

  Takket være rackstrukturerne til loftoverflader kan du få et unikt design, der har specifikke egenskaber og evner.

  Aluminiumslofter har visse tekniske egenskaber:

  • Modstandsdygtig over for fugt, så de kan installeres sikkert i værelser med høj luftfugtighed - badeværelser, kældre, tekniske installationer, svømmebassiner, i køkkenet.
  • Brandsikkerhed. Disse egenskaber gør det muligt at udføre installationen af ​​bygninger i bygninger med øgede krav til objektets brandsikkerhed.
  • Gode ​​reflekterende egenskaber på grund af tilstedeværelsen af ​​metallisk glans, som har overfladen af ​​elementerne. På grund af dette er det i lokalerne muligt at bruge belysningsanordninger, der har en lille effekt, hvilket igen sparer energi.
  • Rack aluminiumkonstruktioner er hypoallergeniske, antistatiske og hygiejniske, materialet udsender ikke dampe, der er farlige for menneskers sundhed. Disse egenskaber tillader ikke udvikling og reproduktion af svampe, skimmelsvampe og andre skadelige mikroorganismer, produkterne er resistente overfor rådnende.
  • Let vedligeholdelse - For at loftet skal kunne beholdes glans og appel, er det nødvendigt at udføre forarbejdning ved hjælp af våde tæpper.
  • Høj profilstyrke - lameller har god modstand mod mekanisk skade. Baseret på elementernes slagmodstand anvendes produkterne til ekstern og intern foring.
  • Hurtig installation - designet indeholder en række elementer, hvis installation er mulig selv for begyndere på byggepladsen.
  • Den store operationelle periode gør omkring 20-50 år.
  • Lav vægt på grund af hvilken belægningen ikke udøver en belastning på overlapningen.
  • Attraktivt og æstetisk udseende.
  • Evnen til hurtigt at reparere overfladen: Det er nok at erstatte det beskadigede strukturelement med en ny del. For at gøre dette er der ikke behov for at demontere hele systemet.
  • Skinnernes kanter har en afrundet form, hvorfor deres fiksering er særlig pålidelig.
  • Profilerne er faste eller mikroperforerede.

  design

  Sådanne systemer kan have et varieret design, der gør det muligt at bruge dem til at skabe høj kvalitet og smukke loftoverflader i private lokaler såvel som til offentlig brug.

  I dag kan du finde lamellofter af forskellige typer med karakteristiske forskelle i form og design:

  • Classic - består af tre eller seks meter lameller. En god mulighed for at dekorere små værelser, da produkterne gør det muligt at visuelt udvide deres område.
  • Designer - dyre produkter, takket være udseende, der skaber et unikt loftbelægning af usædvanlig form.

  Uanset hvilken konstruktion du vælger, giver materialet dig mulighed for at supplere det indre af den oprindelige komponent i form af et attraktivt loftsbelægning under hensyntagen til de nyeste tendenser inden for dekoration.

  I dag kan aluminiumspladerne have forskellige farver og nuancer. De mest populære er hvide, guld og sølv materialer. Mange producenter tilbyder til forbrugerlamellerne med et allerede trykt mønster i en blank eller mattekstureret finish.

  Der er sorter af slattede lofter, for eksempel italiensk, fransk eller tysk, som har et ejendommeligt karakteristisk design. Italienske produkter har en afrundet kant, tyske produkter er kendetegnet ved stramt design.

  Når man vælger et slattedæksel, er det værd at overveje, at plastkonstruktionen eller systemet af træ kun kaldes slatted på grund af en lighed af typen og metoden til installation af komponenterne.

  producenter

  Virksomheder, der producerer aluminiumsloftlofter, tilbyder for det meste ikke kun aluminium, men også stålprodukter.

  • På hjemmemarkedet skiller firmaet Albes sig - en produktionsorganisation, der specialiserer sig i fremstilling af forskellige materialer til afslutning af lofter, blandt hvilke der er aluminiumsplader. Kvalitetsegenskaberne for produkter svarer til europæiske produkter og indenlandske GOST, men prisen på produkter pr. 1 m² er flere gange mindre end importerede modparter.
  • LLC "Bard" indtager en ledende stilling på listen over producenter af disse produkter. Virksomheden yder teknisk rådgivning samt computermodellering af det kommende projekt.
  • Der er mange udenlandske producenter af disse produkter, fordi der i Europa anvendes så meget dekorativt materiale. Fra denne liste kan vi udelukke det hollandske firma Hunter Douglas, som på grund af den høje kvalitet af sine produkter har stor efterspørgsel efter sine produkter. Profilerne i dette firma skelnes af et bredt udvalg af former og størrelser, og vigtigere er alle produkter behandlet med en korrosionsbestandig sammensætning, og der anvendes trelags emalje på dem.
  • Geipel er en tysk producent af aluminiumsplader, der producerer meget interessante produkter til forbrugerne. Det er af høj kvalitet, som det fremgår af overensstemmelsescertifikater af international standard, og har et moderne og stilfuldt design. Profiler er lavet af anodiserede råmaterialer, takket være hvilke produkter der købes til installation i børnehaver, hospitaler, fitnesscentre og anerkendes som helt sikkert for menneskers sundhed. Produkter af dette mærke produceres med succes ikke kun i Tyskland, men også indenlandske produktionsfaciliteter, som har en positiv effekt på omkostningerne ved færdige produkter, da der ikke længere er en opgave at levere varer fra Europa.

  Tips til valg

  Det er kun nødvendigt at erhverve lofter i jernbanetype i specialforretninger, hvor pålidelige virksomheder, der har et godt omdømme på markedet for efterbehandling, fungerer som producenter af de fremlagte varer. Også værd at være opmærksom på produkt anmeldelser.

  Det skal forstås, at hævede lofter ikke er wallpapers, der kan ændres meget ofte, men et design, der er installeret i flere årtier.

  Når du vælger produkter, skal du tage højde for visse nuancer:

  • Loftets højde - hvis det er mere end tre meter, så er det værd at foretrække et racksystem af lukket type, da det ikke har huller mellem lamellerne. I offentlige bygninger kan du installere en åben struktur. Højden skjuler hullerne, og belægningen ser meget attraktiv ud.
  • Formål med rummet, hvor der skal udføres et rackloft. Aluminium lameller er ideelle til værelser med høj luftfugtighed.
  • Farve design - Moderne produkter gør det muligt at lave loftet et spejl eller dekorere overfladen med et usædvanligt mønster. Men vi må ikke glemme, at modetrends er midlertidige, så designen af ​​skinnerne bør næres med en stor del af ansvaret, så designet i fremtiden ikke bliver en hindring, idet den har mistet sin relevans.
  • Du bør ikke træffe en beslutning til fordel for noget materiale, bare fordi det er udgivet af et udenlandsk selskab. Russiske produkter i dag er af høj kvalitet, hvilket ikke er ringere end importerede.

  Uanset hvilken reparation, omkostning eller budgetmulighed er det vigtigste at få det til at se fuldstændigt ud. Uden et attraktivt, praktisk loft, en lejlighed, et privat hus eller en generel bygning vil bore og trætte med sin monotoni og monotoni. De mest dristige designideer til loftoverflader hjælper med at realisere konstruktionen af ​​aluminiumslister i livet.

  Smukke eksempler i interiøret

  Indretningen af ​​køkkenet eller spisestuen skal ikke kun være baseret på æstetisk appel, men også af praktiske overvejelser. Rack aluminium lofter kombineret disse to karakteristika.

  Enkeltniveau kontrasterende belægninger af sort og hvid farver eller to-niveau systemer, der er lavet af alternerende guld og lyspaneler, suppleret med lyse spotlights, bliver en ægte dekoration i rummet.