9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

lofter

Når loftet er monteret eller kittet, er det tid til at tænke på at male det. Det er nødvendigt at bestemme ikke kun med farve, men med typen af ​​maling. For eksempel anbefales ikke olie at bruge, fordi den skaber en damptæt film, og den har desuden en skarp lugt og tørrer i lang tid. Den bedste maling til loftet er stadig vandbaserede eller vanddispersionsformuleringer. Artiklen vil detaljere de typer af maling og de bedste producenter.

Indhold:

I dag er byggemarkedet fyldt med maling til lofter i forskellige priskategorier. Efter at have kommet til butikken, løber øjnene fra snesevis af dåser, ved første øjekast det samme. Alle er fulde af etiketter, og det er ikke underligt, at uden yderligere viden vil det være svært at træffe det rigtige valg.

Selvfølgelig kan du kontakte konsulenterne, men det garanterer ikke, at du vil kunne vælge den optimale kombination af pris og kvalitet, da sælgerens primære opgave er at sælge dyrere tog.

Men selv efter at have studeret klassificeringen af ​​maling- og laksesammensætninger, er det umuligt at finde ud af, hvad der sælges i denne eller den pågældende bank med det samme. Derfor skal vi langsomt læse de egenskaber, som fabrikanten angiver på etiketten. Først og fremmest være opmærksom på dets sammensætning, og mere præcist på grundlag af hvilken komponent malingen blev lavet. Og også i løbet af tørringen, forbruget af sammensætningen pr. M2, modstandsdygtighed over for slid, fugt eller vandresistens, formål. For eksempel:

 • Nogle gange på malingspanden er der en bemærkning om, at sammensætningen er resistent over for tørt slid. Det betyder, at den malede overflade kan tørres med en tør svamp eller støvsuges, men tørres med en fugtig klud, og jo mere kan den ikke vaskes. Ofte har sådanne egenskaber billige vandbaserede maling. De er ret egnede til at male loftet;
 • Fabrikanten kan også give oplysninger om, at malingen kun kan bruges i lokaler med lave driftsbelastninger. Dette betyder for tørre rum, såsom et soveværelse, påklædningsværelse eller en korridor. Der er en anden nuance, i områder hvor folk ofte ryger, kan denne maling blive gul. Hun anbefales ikke at male loftet i køkkenet eller badeværelset;
 • at have slidstyrke egenskaber og være uudslettelig, er sammensætningen meget mere alsidig. Det kan vaskes med sæbe og vand. Det er sandt, at det ikke er muligt at vaske pletten helt, og måske vil der være et spor, hvis du gnider det stærkt. Men generelt, for at opdatere loftets farve, fjerne støv fra det, vil det vise sig;
 • nogle vandbaserede maling giver styrkeegenskaber. Når påskriften er smudsafvisende eller vaskbar, kan du sikkert købe det til at male loftet i køkkenet eller i et rum med høj luftfugtighed. Det kan vaskes med alkaliske vaskemidler og gør det gentagne gange uden at gå på kompromis med dets udseende.

Nuancer i at vælge maling til loftet

 • Farven på maling til loftet og dens tekstur er valgt ud fra rummets stil, farveskema og formål. Det er opdelt i 3 hovedtyper: matte, halvglans og blank. Sidstnævnte hjælper bedst til visuelt at forøge rummet i rummet, og matt hvid maling giver rummet en diskret adel og poise.
 • Ved forberedelsen af ​​loftets overflade til maling er det nødvendigt at opnå perfekt ensartethed. Dette gælder for kitning og slibning. Maling ikke kun skjuler selv mindre uregelmæssigheder, men tværtimod vil det understrege dem endnu mere. Glatte stave, mere modstandsdygtige over for slid, skelner tydeligere alle depressioner eller konvexitet. Lidt mere loyalt i denne henseende er mat maling, der maskerer små defekter. Det er bedst, i dette tilfælde at vælge noget sekundært, for eksempel halvglans.
 • Vandig emulsionsmaling, på grund af at den indeholder vand, mister sine egenskaber efter frysning. Derfor anbefales det ikke at købe det om vinteren på markeder, der ikke er udstyret med et opvarmet lager.
 • Ved første øjekast har malinger med samme egenskaber en bred vifte af priser. Men det er ikke helt sandt, fordi dyre mærker ofte har mindre malingforbrug pr. Kvadratmeter. Derfor er omkostningerne ved dyre og billige formuleringer ikke så meget forskellige, når man beregner mængden af ​​maling i en spand med antallet af malede målere.
 • Paradoksalt nok, men sommetider er maling af en dokumenteret producent værre end mindre kendt. Dette sker på grund af de høje omkostninger ved sammensætninger af de promoverede mærker, så de bliver oftest smedet. Den nye producent er stadig lidt kendt og tilbyder derfor sine produkter af god kvalitet til en lav pris.
 • Nu er det ofte skrevet på maling dåser, at det er beregnet til maling lofter. Hvis den ikke har en så smal specifikation, er det nødvendigt at vælge en universel til indvendig arbejde. Det har godt skjul, og vigtigst, når det påføres, falder det straks på overfladen uden dannelse af dråber.
 • Vær ikke bange for, at malingen i stedet for snehvid under applikationen har nogen lysfarve. Fabrikanten tilføjer et specielt pigment til det, så de ikke-farver er synlige, og efter tørring forsvinder det fuldstændigt, hvilket efterlader den malet overflade af loftet helt hvidt.
 • Glansig maling til loftet. Det skaber effekten af ​​specularitet, som kun ser smuk ud på et perfekt jævnt pudset loft. Det er bedre at bruge i små rum, at det vil visuelt forstørres. Det vasker godt og mindre tiltrækker støv.
 • Matte loftmaling. Det absorberer lys godt, så det gemmer loftet i loftet lidt. Takket være god skjul kan en enkelt frakke være tilstrækkelig. Når det tørres, danner selvvaskbare typer en porøs overflade. På grund af hvad der vasker værre end den glatte modstykke.

Hvilken slags maling er bedre til loftet

Typer af maling, der er egnet til at male loftet:

 • akryl;
 • vand emulsion;
 • silicone;
 • latex.

Alle ovennævnte typer har ingen skarp lugt, tør hurtigt, er nemme at påføre og danner en overflade egnet til vask. Fabrikanten kan yderligere forbedre sammensætningen ved at tilsætte komponenter, der forbedrer de fugtighedsbestandige kvaliteter.

De passer godt i loftet med børster, ruller eller sprøjtepistoler. Ethvert af disse værktøjer er i stand til at opnå ensartethed og ensartethed af dækning.

Vandemulsion og vanddispersionsmaling

 • Den klassiske version af maling til loftet er vandbaserede formuleringer. I mange årtier er de blevet valgt til deres lave pris og miljøvenlighed. Lavet på en vandbase, de har ikke en stærk lugt, tørre hurtigt og er nemme at bruge. Ved at slå på en overflade uden anstrengelse vaskes de af svampen fugtet i vand. Undtagelsen er vaskbare maling, men de er også nemme at rengøre, hvis de fjernes før tørring.
 • Vandig emulsionsmaling har fremragende vedhæftning til loftets kittens overflade, det er let at tynde selv med dine egne hænder (når du køber et farveskema i en specialbutik, beregner sælgeren hvor meget farve du skal tilføje farve til en liter maling for at opnå den ønskede skygge).
 • Vanddispersionsegenskaber svarer til vandbaseret, men mere modstandsdygtig over for slid og vask. I den forbindelse anbefales det til lofter i badeværelser og køkkener.
 • Efter tørring skaber de en dampgennemtrængelig belægning, hvilket er særligt vigtigt, når gulvet er lavet af træ. Nogle producenter tilføjer særlige antiseptiske og antifungale ingredienser til dem. I et rum med høj luftfugtighed forhindrer dette mal.

Akryl loftmaling

 • I sammenligning med vandbaserede maling er prisen væsentligt højere. Derfor, for at male loftet, som sjældent udsættes for mekanisk stress, vælges det ikke så ofte. Men den højere pris er berettiget af gode egenskaber og egenskaber.
 • Så det danner en holdbar belægning, der er egnet til gentagen vask. Samtidig slettes det dekorative lag ikke og bliver ikke kedeligt.
 • Akrylmaling er ikke bange for ultraviolet, og fader derfor ikke selv med direkte sollys. For det meste er dette vigtigt for farvede lofter. Akrylformuleringer behøver ikke at være farvet på egen hånd, de sælges i et stort farveområde.
 • Ved tørring udsender den ikke en ubehagelig lugt, og på grund af den viskose konsistens ligger den på overfladen, det er i stand til at maskere selv små revner.
 • Farven på etiketten er altid lidt mørkere end ved første øjekast farven selv i dåsen. Dette skyldes, at akrylmaling efter tørring bliver mere mættet.

Latex loft maling

 • Dette er en god mulighed for at male loftet, men dets popularitet er ikke så højt på grund af sammensætningens omkostninger. Men denne pris er fuldt berettiget, da belægningen er meget ridsefast, vaskebestandig og med et attraktivt udseende og dampgennemtrængeligt.
 • På trods af dens høje modstandsdygtighed over for fugtige miljøer er det nødvendigt at bruge yderligere antisvampsprimere eller imprægneringer, når de dækker loftet i sådanne våde rum som et brusebad, badeværelse eller pool. Faktum er, at latexmaling svagt modstår svampformationer.
 • Som nævnt ovenfor har den ikke en ubehagelig lugt og er ikke skadelig for helbredet, så det kan endda males indendørs uden at lufte. Derudover tørrer det hurtigt, det tager 30-120 minutter at sætte helt.
 • Latex maling har god dækning og vedhæftning med næsten alle typer baser, men fabrikanter anbefaler at anvende en primer, før de påføres.

Men hun har også ulemper:

 • lav modstand mod ultraviolette stråler, hvilket betyder, at lyse farver i solen falder hurtigt;
 • Det tolererer ikke lave temperaturer, på grund af hvilken hele overfladen er dækket af små revner, og under langvarige temperaturfald taler det helt.

Hvilken maling at vælge til loftet

Efter en kort meddelelse om den mest almindelige form for maling og lak, der er egnet til maling af loftet, er det nu værd at være opmærksom på, hvad du skal stole på, når du vælger.

 • For det første - dette er dets uigennemsigtighed, hvilket angiver strømningshastigheden og den krævede mængde materiale.
 • Hvis loftet har en fejl, skal du sørge for graden af ​​maling maskering effekt.
 • Kanylens volumen, de samme ydre beholdere kan have en forskel på 100 ml eller mere.
 • Operationelle træk ved den resulterende coating.
 • Pris.

Alle typer af maling, der anbefales til lofter, er vandige suspensioner af pigmenter og forskellige polymerer. Det er sidstnævnte, der er ansvarlig for malingens navn, selvom de faktisk er vanddispergerende.

De vigtigste forskelle er i kvalitet, pris og mulige farver.

Top loftmaling rating

DUFA

 • Det anses af mange fagfolk at være en af ​​de bedste glansmalerier til loftet.
 • Det sælges i form af en 10-liters plastikspand med navnet dufa superweiss. Den gennemsnitlige pris er 3500 rubler.
 • Dens fordele er i god dækningsevne, snehvide blank overflade, styrke og holdbarhed. Og alt dette til en rimelig pris på 300-500 gnid / l.
 • Ikke-påtrængende glansloftdækning i prioritet hos de fleste købere. I et lyst rum lægger han desuden vægt på hvidhedens hvide, og et lille rum øges visuelt.
 • I Dufa produktlinjen er der specielle dekorative kompositioner til at skabe spektakulære teksturer og mønstre i loftet. Det betyder, at der ikke vil være nogen begrænsninger på toner, men fuldstændig kreativitet er skabt for at skabe smukke mønstre og optiske illusioner.

Caparol

 • Tilbyder modstandsdygtig maling til lofter i landhuse og havehuse. Den gennemsnitlige pris på 4000 rubler / 10l.
 • Denne producent fremstiller silikone loft maling. Disse forbindelser er værdsat for evnen til at dække og maskere små uregelmæssigheder. Når de er tørre, fylder de og helt gemmer revner op til 2 mm brede. Så før du anvender dem behøver du ikke at skabe det perfekte fundament, så de bliver ofte valgt til sommerhus. Silikone maling selv når frysning ikke sprækker og begynder ikke at skrælle af.
 • På grund af siliconebasen opnår det lag, der opnås ved tørring, også fremragende vandafvisende egenskaber, hvilket gør det muligt aktivt at vasket. Derudover er dette loft næsten ikke forurenet.
 • Og vigtigst af alt, for et kvalitetsresultat er det nok at anvende kun 1 lag.

Dulux

 • Masters foretrækker det for mange andre at skabe et matte loft. Til en pris på 3000rub / 10l er den af ​​høj kvalitet. Sandt når du køber, skal du være opmærksom på, at den blev produceret i Storbritannien. Malinger lavet under dette mærke på russiske fabrikker er signifikant dårligere i kvalitet.
 • På trods af at malingerne ikke skjuler fejlene i belægningen, er de lysabsorberende egenskaber ved Dulux dårlige loftmalinger så gode, at de næsten helt overflade overfladen med små revner.
 • For at skabe en høj kvalitet holdbar belægning skal du anvende 2 lag. Men det er økonomisk og ligeligt liggende, så det samlede malforbrug er lille.
 • Derudover er det en helt miljøvenlig sammensætning, der ikke har en stærk lugt, har en bred farvepalet. De kan endda male en uforberedt overflade.

halogen

 • Den indtager en ledende position blandt den vaskbare maling til loftet. Billig version af økonomiklassen, prisen for en plastikspand på 13 l i alt 900-1000 rubler.
 • Det skaber en matt finish på lofter af enhver art. Oftest har uigennemsigtige maling af lys eller pastellfarver høj uigennemsigtige egenskaber. Oriol produkter håndterer det helt uden at give dyrere modstykker, og det tørrer næsten dobbelt så hurtigt.
 • Kan dække med to lag selv den gulede bund af loftet eller væggene.
 • Ifølge anmeldelser på internettet er denne maling fortjent så populær. Alle skriver om det økonomiske forbrug, lave omkostninger og god præstation.

Tikkurila

 • Ikke underligt at dette er den bedste vandbaserede loftmaling. Dette mærke i mange år er nøglen til høj kvalitet. Prisen på en sådan maling er 2500-3000 gnid / 9 l.
 • Produkterne fra det finske mærke er kendt for deres rene farve og en bred vifte af farver (du kan købe en færdig skygge eller kappe med et køb i butikken i næsten enhver skygge). Opretter en meget holdbar og holdbar belægning, der er karakteriseret ved høj miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod ultraviolette stråler. Når farvning ikke danner dråber og pletter, tørrer det hurtigt.
 • Til salg er som en ægte finsk maling, og er lavet i nærheden af ​​Skt. Petersborg. I nogle tilfælde vil den anden afvige i kvalitet til det værre.

Ceresit

 • Det er veletableret blandt de silikatbaserede loftmalerier. Dens pris er 3400 gnid / 15l.
 • Kernen er disse facadesammensætninger, men på grund af det fremragende resultat anbefaler professionelle molarer det til at male vandene indeni. Ud over god anvendelse og miljøvenlighed inkorporerer de svampekomponenter.
 • De er nemme at betjene, da de er lette at rengøre. Men ret krævende af basen. Bedste af alt, Ceresit silikat maling falder oven på mineralet gips.
 • Ifølge anmeldelser fra foraene er lofterne dækket med gammel vandbaseret maling helt dækket uden forudgående forberedelse.

sne

 • Denne maling er en af ​​de bedste blandt de billigste formuleringer på det russiske marked til en pris på 1200 rubler / 10l.
 • Fantastisk kombination af pris og kvalitet. Dekker perfekt overflade med flere overflader (for eksempel når gipspladens loft ikke er helt fyldt, men kun ved sømmen). Takket være sin gode skjulkraft skaber den et tæt, uigennemtrængeligt lag.
 • Snemaling er allergivenlig og sikker, men har lav vandtæt ydeevne. Fordelene er muligheden for farvning, selvstændigt. Men en betydelig ulempe er det store faktiske forbrug, hvilket er næsten det dobbelte af fabrikanten.

En ekspert

 • Måske er dette den billigste hvide maling til loftet, som giver dig mulighed for at opnå gode resultater. Gennemsnitsprisen for vaskepræparatet er ca. 800 rubler / 12 kg.

Professionelle malere skelner hendes rene hvide farve uden grå. Derudover har de en række fordele:

 • Over tid bliver de ikke gule og bliver ikke grå og beholder en rig hvid farve;
 • ikke smuldrer, og vask det ikke, når det vaskes
 • tør hurtigt
 • ingen skarp toksisk lugt
 • Miljøvenlig og allergivenlig, egnet til maling af loftet i børns rum;
 • falde på enhver form for loftoverflade (kitt, beton eller tapet).

Paint Expert anbefaler ikke farvning, da resultatet måske ikke er mest vellykket. En anden ulempe ved sammensætningen - for tykk konsistens. Men det er let at rette ved at tilføje vand. Men kun de nødvendige proportioner skal afhente dig selv, da producenten ikke angav dem.

tex

 • Det anbefales at male lofter i værelser med høj luftfugtighed. Den omtrentlige pris på 1500 rubler / 10l. Ofte er det vandbaserede maling baseret på polyvinylacetat. Denne billige sammensætning har næsten ingen lugt.
 • På trods af at det bedst viste sig i vådområder, har det en række ulemper. For eksempel er farvning i en hvilken som helst farve ikke længere mulig, men kun i tone fra deres katalog. Og også lav skjulekraft, og derfor for at opnå en flad monokromatisk overflade, bliver du nødt til at anvende mange lag.
 • Derudover er alle malinger med en lignende sammensætning ikke egnet til vask. Når du forsøger at vaske snavset, vil malingen selv vaske af.
 • Det er en god maling til billig reparation eller renovering af gråmalet maling.

Tips om, hvordan man vælger en vandbaseret loftmaling

 • Når du køber importerede lakmaterialer, behøver du kun at vælge den, der er lavet i deres hjemland, og ikke på en af ​​de russiske fabrikker.
 • Selv billige indenlandske maling kan falde, så det er værd at købe produkter kun i store butikker, der giver garantier og kan vise certifikater.
 • Valg af maling i overensstemmelse med egenskaberne på etiketten tager altid højde for fejlen. Det er bedre at lave en ekstra udgift.

Substandard loft maling kan blive skilt, vise yellowness eller andre pletter gennem lagene. For loftet for at behage øjet, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge sammensætningen og ikke forsøge at spare penge.

Hvilken maling er bedre at bruge til loftet

I modsætning til vægge og gulve er lofterne tomme, hele deres plan er åbent, og overfladenes mindste plet eller ujævnhed er perfekt synlig, især med sidelys, der falder fra en lysekrone eller andet lysarmatur. Hertil kommer, at lofter altid er i zone med forhøjet temperatur, fugtighed og er et sted for koncentration af støv og andre forurenende stoffer, der opdrættes af konvektionsstrømme.

Sådanne operationelle træk stiller særlige krav til loftmaling. De fleste indvendige maling til dette formål er ikke tilpasset og vil medføre andet end vanskeligheder i arbejde og yderligere udnyttelse. Fabrikanter af maling og lak af de fleste mærker har en særlig niche inden for rækkevidde af lofter. Men for at sige utvetydigt, hvilken form for maling til loftet i lejligheden er bedre og vanskelig - de adskiller sig normalt kun i nogle specifikke egenskaber, og i hvert enkelt tilfælde er det nødvendigt at vælge deres sammensætning.

Hvilke typer maling passer bedst til maling af loftet i lejligheden

For at bestemme hvilken maling der er bedre til loftet, kan du sammenligne dem i komposition. Oftest anvendes maling af flere kemiske sammensætninger:

Ud over prisen er de ganske forskellige forbrugsegenskaber, men igen kan man ikke sige, hvad der er bedre og som er værre - hver af dem har visse fordele i forhold til et bestemt rum og loftmateriale.

Akrylmaling

Den mest populære type vandopløselige indvendige maling, som oftest bruges til at male loftet. De er baseret på akrylharpikser, deres copolymerer og en række andre komponenter. Akrylkompositioner fremstilles i form af emulsioner og dispersioner - de mindste partikler af maling suspenderet i vand. Hvis du ser under et mikroskop, ser emulsionsmalerne ud som små bolde, der flyder i vand.

Akrylharpikser opløses ikke i vand, og det er umuligt at blande disse væsker på andre måder. Før brug skal akrylmaling blandes grundigt, så partiklerne er jævnt fordelt efter volumen. Efter maling af loftet males kulerne over hele flyet, fusioneres i en kontinuerlig film og danner en tynd, men holdbar belægning. Efter at vandet er fordampet, vil farvestoffet polymerisere og reagere ikke længere med vand. Akrylmaling er ret elastisk, og med en temperaturændring i rummet skrider ikke og danner ikke buler.

Latex maling

Ændring af akryl loft maling er latex. De er skabt på samme grundlag, men der er kunstige gummi og andre additiver i sammensætningen, som efter tørring danner en meget tæt belægning, der er kendetegnet ved høj fugtbestandighed, men lav dampgennemtrængelighed.

Latex loftsmaling er normalt tilgængelig i form af hvide og snehvide kompositioner med forskellige niveauer af glans, halvglans og halvmattet er meget populære, de kombinerer alle fordelene ved latexmaling med kravene til afslutning af lofterne. Men også blanke og dybe uigennemsigtige maling med latexindhold anvendes også ofte, især på lofter med kompleks relief. Faktum er, at gummi giver overtrækslaget en høj grad af elasticitet, det bøjer perfekt rundt om overfladen og danner en monolitisk film på indretningen af ​​enhver kompleksitet.

Latex maling fremstilles for det meste på basis af acrylcopolymerer, så det er billigere uden mærkbart tab af kvalitet. Men der er sammensætninger uden acrylater, kun på gummibasis. Men de er meget dyre og bruges sjældent i massekonstruktion og reparation.

Silikat maling

Grundlaget for sådanne malinger er flydende kaliumglas emulgeret i vand, suspension af talkum, kridt, zinkhvid (base A) eller calciumborat (base B). Efter tørring danner malingen et slidstærkt vandtæt lag, der er karakteriseret ved høj dampgennemtrængelighed.

En begrænsning af brugen af ​​silicatmaling er deres manglende styrke på løst, højt porøst, absorberende og poleret overflade. Men på mineralbaser - gips, beton, mursten, gipsvæg, er de i nogle tilfælde bedre end akryl og latex, især i våde rum.

Silikatformuleringer er ideelle til:

Men i soveværelserne og stuerne anbefales det ikke.

Ulempen ved silicatsammensætninger er deres lave plasticitet - de dækker ikke mikroskader og andre basefelter. Men denne ulempe er afbalanceret af snavsafvisende egenskaber og høj modstand mod vask ved næsten ethvert middel. Derudover forhindrer de aktivt forekomsten af ​​skimmel og svamp, hvilket eliminerer ophopningen af ​​fugt inde i loftet. Selv uden brug af antiseptika er risikoen for sporer, der forekommer og multipliceres, minimal. Omkostningerne kan også betragtes som et plus - silikatmalinger er i budgetsegmentet og er et af de bedste i forhold til pris / kvalitet.

Silikone maling

Bestemmer jo bedre maling loftet, du kan ikke tabe silikone maling. De er baseret på silikoneharpiks, men i deres rene form anvendes de næsten ikke som indvendige maling. Fabrikanter bruger aktivt deres egenskab til at blande med akrylharpikser og tilbyde formuleringer baseret på acrylater med en høj procentdel af silikoner.

Sådanne blandinger er yderst praktiske og kombinerer alle de positive egenskaber af silicat og acrylforbindelser. De er holdbare, fleksible, har høj dampgennemtrængelighed, vandtæt. X er også kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for vand, elasticitet og styrke af finishfilmen. Høj vedhæftning til de fleste mineralske materialer suppleres med fremragende kompatibilitet med gamle maling. De kan anvendes både på akryl og silikat maling.

Hvordan man vælger farve og tekstur af maling til loftet

Valg af maling til loftet, du kan fokusere på deres glans, vandmodstand, muligheden for farvning, omkostninger. Men det er bedst at vælge maling til det tilsigtede formål - til køkken, stue, hall, badeværelse. Typisk har producenter, der anbefaler en bestemt type maling til et bestemt rum, allerede taget hensyn til funktionerne i driften og har indarbejdet de nødvendige komponenter i malingen for at forbedre egenskaberne.

Valget af maling tekstur

Med hensyn til glans er der et meget stort udvalg af belægningsindvendige maling:

 • blank;
 • halvblank;
 • halvmat;
 • mat;
 • dyb matte

De er næsten ens i sammensætningen, bortset fra de komponenter, der er ansvarlige for overfladeglans. Til loftet er det bedst at vælge malinger, lige fra halvmattens niveau. De skjuler helt små defekter i overfladefinish, tuberkuler, hulrum, spor af værktøjer. Og blankt fremhæver alle fejl, skygger dem og gør dem mere synlige i reflekteret lys.

Men det betyder ikke, at højglans maling til loftet ikke passer - i mange tilfælde de kan opnå interessante og nyttige optiske effekter, for eksempel, visuelt øge størrelsen af ​​rummet, lave en lys, fremhæve de interessante træk ved den arkitektoniske udformning af huset. Desuden har blanke maler normalt en høj fugtighedsbestandighed og er meget bekvemme ved rengøring, hvilket gør det muligt at bruge aktive vaskemidler.

Mal farvevalg

Traditionelle hvide lofter er ikke ude af brug, men man kan ikke sige, at de fortsat er i toppen af ​​populariteten. Oftere begyndte at opfylde mulighederne for maleri i pastel og lyse farver med forskellig mætning og endda flerfarvede lofter med en kombineret farve, hvor det er hvidt eller slet ikke, eller det er ikke dominerende.

Men valget af loftets farve er ikke vilkårligt - der er visse regler, hvormed man vælger maling.

De fleste indvendige maling kommer til markedet i form af hvide baser af varierende grad af farvemætning - hvid, lys hvid, snehvid, blændende hvid. De er som regel farvet i pastelfarver eller anvendes uden farvning. En anden del af farverne tilbydes i en farveløs form - de er tonede i alle farver, blandt hvilke domineres af lyse og mættede. Hvis du bestemmer hvilken farve der vil sejre, så skal du vælge basis - hvid farve kræver mere pigment, så denne maling bliver dyrere.

Mal farvene manuelt eller på specielle maskiner med computervalg af pigmenter. Ofte er omkostningerne ved farvning sammenlignelig med prisen på hvidt loftmaling, så tæl reparationsbudgettet for denne omstændighed. Men det er muligt at tilføje farve til maling manuelt, før maling, men det er ret svært at komme ind i en skygge nøjagtigt. Hvis det ansvarlige loft er malet i et designerinteriør, må du ikke spare på maskinens farvning.

Når du vælger en maling fra en bestemt producent, skal du prøve at købe pigmenter eller farvepasta fra kataloget af samme mærke. Som regel udvikles de til bestemte sammensætninger og kan ikke give den ønskede virkning i en blanding med malinger af forskellig oprindelse. Vær også opmærksom på, hvilken kemisk sammensætning farvestoffet er beregnet til - pigmenter til silikone maling er ikke altid velegnede til akryl og er fuldstændig uegnet til silicat.

Hovedregelen ved valg af farve til loftet - det skal være i harmoni med vægternes farve, men ikke fusionere med dem. Hvis dette sker, mister rummet straks sin form, og der er en følelse af ubegrænset plads, hvilket ikke er meget acceptabelt i det indre af en boligbygning.

Designere anbefaler at vælge de mest behagelige farver til en bestemt type lokaler. Anbefalinger er ikke strenge regler - hver designer har sin egen tilgang til løsning af rumlige problemer, men sådanne farver er mest hensigtsmæssige:

1. For små værelser med et begrænset antal vinduer eller uden dem (korridorer, gange) - blå, hvid, beige.

2. For køkken og spisestue - farverne er ikke for lyse nuancer. Malingen er valgt vandtæt, dampgennemtrængelig.

3. Soveværelse, stue - rolige pastelfarver, ren hvid i halvglans eller matglans.

4. Børn - lyse munter farver.

5. Skabe - hvid, creme, beige, i grønne eller blå toner.

Under ingen omstændigheder skal loftet være mørkere end væggene, selvom sådanne tendenser kan ses i nogle designers arbejde. Selv i stærkt lys vil et sådant rum skabe en følelse af tunghed over dit hoved. Det er bedst, hvis farven gradvist lyser fra gulvet til loftet, ikke fusionerer, men ikke kontrasterende.

Graden af ​​glans er allerede nævnt - matte og halvmattede malinger er mest foretrukne i værelser med et normalt forhold mellem højde og areal. Glans og halvglans er passende i små værelser, værelser med ikke-standard konfiguration og til løsning af forskellige specielle designopgaver.

Bedste loftsmaling - Producentanmeldelse

Vi gentager i erklæringen, at det er svært, næsten umuligt at vælge den bedste maling for alle indikatorer. Hver af dem har sine egne fordele og ulemper. Du kan kun bestemme det bedste ved en eller to indikatorer. For eksempel vil en maling med fremragende skjulekraft og vandmodstand være for "duftende", mens en miljømæssig sikker og dampgennemtrængelig maling er dårligt tonet. Derfor begrænser vi os kun til et kort overblik over de bedste producenter, med en indikation af fordelene ved deres maling.

sne

Maling polsk producent «Sniezka» forskellige praktisk, lav pris, brugervenlighed. De findes i mange forskellige typer, og du kan finde en sammensætning til beton, gipsvæg, træ, gips. Dette gør det muligt for en maling at dække loftet på forskellige tilstødende materialer.

Maling "Snowball" blev værdsat af både fagfolk og folk, der bruger det i daglig reparation. For familiens budget er der ikke noget bedre valg end at male loftet, da der næsten ikke er nogen sne. De bedste loftmalerier er Disney, Ultra Bel og ECO serien.

Dulux

Professionel maling forbedret miljøsikkerhed. Til lofterne er specielle formuleringer meget bekvemme, som, når de påføres, er lyserøde i farve og efter tørring bliver helt hvide. Dette undgår ublegede områder på baggrund af en hvid primer eller det første, allerede tørrede lag af maling. I nogle forbindelser indført sølvioner, der eliminerer udseendet af skimmelsvamp og svamp i loftet.

Til malinger tilbyder Dulux et bredt udvalg af farvestoffer indsamlet i kataloget Dulux Colour Palette. Se hvordan loftet ser ud i forskellige belysninger kan ses ved hjælp af specielle computerprogrammer udviklet af virksomheden.

Tikkurila

Et af de mest berømte virksomheder i malerierne. Produkter af finsk bekymring tilhører eliten af ​​maling og lak. Du kan vælge malinger til materialer, der er tonet i farverne på "Tikkurila Symphony" (20.000 farver), OPUS 1 (2436), Monicolor (2024) og flere dusin andre muligheder. Alle malinger er af højeste kvalitet og selvfølgelig ganske høj pris. Som regel bruges malinger af det finske mærke til designreparationer til design af eksklusive interiører.

Den finske budgetmaling vedrører Tikkurila. Det produceres både i Finland og i Rusland til udbredt brug, oftest til husstandsreparationer. De kræver ikke højtuddannede bygherrer, men resultaterne fra brugen af ​​TEX er ikke alt for imponerende. Men til en overkommelig pris, maling loft opdatering hvert 2-4 år er helt acceptabelt for ethvert budget. God maling i hvid og under farvning i værelser med normalt og tørt mikroklima. For køkkener, badeværelser, kontorer, er det bedre at vælge maling dyrere.

Caparol

Med den nuværende markedssituation er Caparol-mærket meget trygt og ikke overlegen i popularitet til Snowball og endda overgår det. Men prisen på denne maling er betydeligt højere. Tysk mærke Caparol producerer miljøvenlige indvendige maling til forskellige formål. Latex- og silikoneforbindelser i serien CAPASILAN, Indeko-Plus, Samtex og andre er beregnet til lofter. De er perfekt tonede i henhold til ColorExspress-systemet og er kendetegnet ved coatingens holdbarhed og ekstraordinære farvefasthed.

Loftmaling - hvilken er bedre: 9 svar på spørgsmålet

Dette er det spørgsmål, vi ofte spørger os selv, når vi bygger vores hjem eller har til hensigt at lave reparationer i den. Jeg vil dog straks bemærke, at du absolut ikke vil svare på det. Det hele afhænger af materialets og kvaliteten af ​​basen, formålet med rummet og udformningen af ​​dets interiør.

Til lofter kan du bruge mange typer og mærker af maling.

Hvad er kvaliteterne til at evaluere loftmaling

Når loftet maling er nævnt, kommer i de fleste tilfælde et loft på beton til at tænke på. Men faktisk kan basisfladen bestå af forskellige materialer.

Ofte er lofterne malet i lys nuancer.

For eksempel fra gips, træ og produkter af dets behandling, gipsvæg, loft tapet eller stof mv. Og for alle disse materialer skal man vælge farvesammensætningerne, der passer til deres kvaliteter.

Det skal også tages i betragtning, at lokalerne har forskellige formål. Derfor skal malingsmaterialer til dem vælges på baggrund af dette.

Loftmaling skal vurderes i henhold til følgende kriterier:

Fra materialets uigennemsigtighed afhænger det af forbruget.

 1. Niveau til at gemme sig. Det vil sige kompositionens evne til helt at skjule det forrige lag med et minimum af dets omkostninger.

Symbolerne på banken siger om skjulekraften i

 1. Maskeringseffekt.
 2. Graden af ​​fugtighedsbestandighed. Denne egenskab er vigtig for våde rum.
 3. Bulk maling.
 4. Dens omkostninger.

Udseendet af belægningen

Ved at vælge loftmaling skal du først og fremmest bestemme, hvad der vil være din prioritet - den visuelle opfattelse af belægningen eller dens særlige egenskaber.

I det første tilfælde skal du tage højde for, at malingen er forskellig i den visuelle effekt, der skabes.

Glansmateriale giver en strålende finish.

 1. Glatte sammensætninger giver en stærk glansoverfladebelægning. De ser godt ud på lofter med et stort område. På grund af deres høje refleksivitet udvider de visuelt rummet.
  Imidlertid fremhæver glans visuelt og understreger alle uregelmæssigheder og mangler i basen. På dette grundlag, hvis du ikke er sikker på kvaliteten og ensartetheden af ​​loftet, bør du ikke bruge sådan maling.

Den uigennemsigtige belægning af lys afspejler praktisk taget ikke.

 1. Matte maling skabe en belægning, der ikke skinner, det vil sige næsten ikke afspejler lys. Sådanne sammensætninger kan moderat skjule uregelmæssigheder og defekter i lofter.
  Uigennemsigtige maling kan anvendes til lofter af alle typer værelser. Den skabte overflade ser således meget æstetisk glædeligt ud.
 2. Halvblanke forbindelser er et kompromis mellem de to første kategorier. De belægninger, de opretter, er skinnende, men moderate.

Effekter skabt af tekstureret maling.

 1. Imponerende maling til vægge og lofter.

I deres sammensætning er der ud over farvestoffer også yderligere ingredienser:

 • Disse komponenter kan være en række fyldstoffer af mineralfibre, polymer og naturlige chips, efterligne forskellige naturlige teksturer og teksturer;
 • Sådanne forbindelser er i stand til at maskere signifikante basisdefekter på grund af den kendsgerning, at de påføres i relativt tykke lag.

Det er bedre ikke at bruge olie maling til loftet.

Ved valg af maling til loftet bemærkes, at det er meget uønsket at dække det med en oliesammensætning. Efter at det tørrer ud, danner det en fuldstændig luft- og fugtsikker belægning. Dette vil provokere en langsom ødelæggelse af basen, da loftet ikke vil "trække vejret".

Hvorfor vælge vandbaserede maling til lofter

Til indretning er de mest egnede vandbårne maling. Lad mig forklare hvorfor.

Fordelene ved sådanne sammensætninger

 1. Vandmaling kan dække bunden af ​​alle typer materialer. Det er uønsket at gøre dette kun med metal, da vand kan fremkalde korrosion af basen.

Der er ingen skadelige stoffer i sammensætningen af ​​vandmaling.

 1. Sådanne sammensætninger er de mest miljøvenlige og indeholder ikke skadelige stoffer. Ved maling af loftet er der ikke vedvarende stærke og ubehagelige lugte, der ikke kan forvitres i flere dage.
 2. For at fjerne den gamle vandbaserede belægning fra loftet er der ingen grund til at bruge opløsningsmidler eller rengøringsmidler. Det er kun nødvendigt at fugte overfladen og efter 7-10 minutter kan malingen fjernes med en spatel.

Ved hjælp af farve kan hvid maling få en hvilken som helst farve.

 1. I de fleste tilfælde produceres vandbaserede malingstyper i hvid, den såkaldte "base" farve.

Efter behov kan du købe en række farver i alle farver og toner til dem:

 • takket være dette kan du genskabe alle nuancer af belægningen. Denne omstændighed gør konstruktionen af ​​loftet meget bekvemt.
 • hvide lofter er mest almindelige og betragtes som klassiske. Men nu bliver deres farveindretning mere og mere populær. Det øger indretningens æstetik, selvfølgelig, hvis belægningens tone er velvalgt og accenterne er lavet.

Farve på æstetikets grad, i det mindste, taber ikke til andre designmuligheder for lofter. Denne finer har en meget lav pris. På grund af dette er maleri næsten altid billigere end andre finish.

Typer af vandmaling

Variationer af vandbaserede malingsmaterialer er vrimlede. Derfor kan du vælge en passende analog til alle forhold i lokaler og design.

Sandsynligvis er der ikke en enkelt person, der ikke ved, at der er en sådan belægning som vandbaseret maling eller på en enkel måde - vandbaseret maling. Men vi er ikke alle klar over, at sådanne lakematerialer kan variere i deres sammensætning og tekniske egenskaber.

Derfor vil jeg forklare dig følgende.

 1. Faktisk er emulsionen et dispersionssystem (homogent). Den består af to væsker, der ikke kan blandes på molekylær niveau. Det er med andre ord en væske, der er mættet med dråber af en væske, der ikke er opløselig i den.
 2. Hvis vi taler om maling, så er deres emulsionstyper en fysisk blanding af vand, et fremspringende dispersionsmedium og harpiksharpikser, der spiller rollen som en dispergeret fase (en slags suspension).
 3. Emballageens hovedegenskaber og karakteristika afhænger af det anvendte materiale som den dispergerede fase. På denne baggrund er det mere korrekt at kalde sådanne farvestoffer vanddispergerende.

Den samme vandemulsion

Vandmaling er ikke fugtbestandig.

Vandig emulsionsmaling (vandemulsion) fremstilles på basis af den dispergerede fase af polyvinylacetat (PVA). Hun er forfader for alle vanddispersionsmalinger, fordi det begyndte at producere sådanne forbindelser fra hende.

Polyvinylacetat vandbaseret maling blev hurtigt populær på grund af dens meget lave omkostninger. Og det faktum, at det endnu var lettere at vaske belægningen end at anvende det, forværrede kun materialets succes.

På foto - loftsemulsionspræparatet

Imidlertid har disse malinger flere væsentlige ulemper:

 1. Belægningen har en meget kort driftsperiode - 1-3 år.
 2. Fra udsættelse for solens stråler bliver gulen gul.
 3. Vandemulsionen er ikke vandtæt. Fra vandlogning begynder formen på det, og der dannes pletter. I sidste ende, det showered.

På baggrund af ovenstående mangler begyndte mange brugere at opgive brugen af ​​vandbaseret maling. Producenterne begyndte også at udvikle vandbaserede maling med forbedrede egenskaber.

Moderne vandbaserede polymerformuleringer

Moderne sammensætning baseret på akrylharpiks.

Som følge heraf blev coatings baseret på polymerer udviklet: akryl, latex, polyurethan og silicone. De er ikke bange for udsættelse for ultraviolet og vand.

Efter at have forbedret den vandbaserede maling med sine fremragende tekniske egenskaber gav polymererne mulighed for at stige til et meget højere forbrugerniveau:

 1. I øjeblikket er vanddispersionsmaling ikke kun materiale til loftbelægning. Med deres hjælp kan du effektivt dekorere lokalerne og ikke kun i segmentet lavpris reparationer.
  Derfor bruger brugerne ofte denne type beklædning, samtidig med at de harmonisk kombinerer flere toner af maling i det indre af værelserne.
 2. LKM på basis af vandpolymeremulsioner har god elasticitet. De kan være både blanke og matte.

Vandbaseret sammensætning

 1. Disse belægninger er ikke meget nemme at fjerne fra bunden under efterfølgende reparationer. Dette gøres dog ofte og ikke nødvendigt, fordi belægningen er holdbar.

Den største fordel, at akrylmaling har til loftet, er, at den belægning, den skaber, kan rengøres med husholdningsvaskemidler.

 1. På grund af den øgede elasticitet fylder denne sammensætning alle mikroskopiske revner og porer i basen.

Vanddispersionsformuleringer er ret økonomiske.

 1. Derfor er akryl vanddispersionsmaling meget økonomisk. Når loftet til efterbehandling er godt forberedt, er det ofte et lag med lakering.
 2. 1 liter akrylmaling er nok til at påføres på en 6 m² overflade.

Polyurethan maling er særligt værdsat.

Polyurethan og silicone vanddispersionsmaling er især værdsat:

 1. Når de påføres, giver de mulighed for at maskere synlige revner og andre ubehagelige fejl i loftet.
 2. Den belægning, de skaber, kan vaskes og rengøres med slibende forbindelser.
 3. Det er brandsikkert og har god modstand mod mekanisk belastning.
 4. Desuden er silikone og polyurethan maling modstandsdygtig over for fugt. Derfor er de det bedste valg til våde rumlofter.
 5. Det er værd at advare, at disse to typer vanddispersionsmalinger er de dyreste blandt analoger.

Alle typer vandbaserede polymermalinger er dampgennemtrængelige og ikke-toksiske. Disse egenskaber er især vigtige for stuer.

Særlige loftsmaling

Indskriften "maling til lofter" betyder kun, at den er mere flydende.

Ofte spørger amatørbyggerne sig selv - hvad er forskellen mellem loftmalinger og væganaloger. Jeg kan straks svare - der er ingen særlige forskelle mellem dem.

Langt de fleste vanddispersionsformuleringer er universelle. Ofte mærkes de som "interiør", med andre ord, deres formål er at male lofter og vægge inde i lokaler.

Hvis du finder en krukke med påskriften "loftmaling" i butikken, betyder det kun, at sammensætningen er lidt tyndere. Dette er nødvendigt, så sprayanvendelsen er mere bekvem.

Derudover har disse forbindelser en høj grad af hvidhed. På spande og dåser er der skrevet: "super-hvid maling". Disse materialer er farvet værre og bruges kun til efterbehandling af lofter.

Farvesammensætninger til træbase

Trælofter kan også males.

Træ og produkter af dets behandling (brædder, vægpaneler, dekorative bjælker, krydsfiner, OSB osv.) Anvendes ofte til loftsplader. Det kan også males med vanddispersionsmaling.

Vandbaserede maling dækker helt tekstur og tekstur af træ.

Imidlertid dækker sådanne lakmaterialer helt den naturlige tekstur og tekstur af træ. Denne omstændighed er ikke til alles smag. Denne situation vedrører mangfoldigheden af ​​vores æstetiske smag.

For eksempel i køkkenet, træ lofter dækket med lys maling ser meget godt ud.

Alkyd maling og lak til træ

Alkyd emalje er velegnet til trælofter.

 1. Træet har en høj absorptionskapacitet. For at niveauere det skal basen primeres før malingen. Omkostningerne ved vanddispersionsovertræk til træ er dog stadig større end for gips, gips eller beton.
 2. Det er svært at male over mørke skove.

Af den grund er den bedste mulighed at bruge alkydmaling til trælofter. Det har et højt niveau at gemme sig. Desuden er de fleste kvaliteter af alkydmaterialer en 2 in 1 coating. For eksempel primermaling eller antiseptisk maling.

Før du køber kompositionen, skal du sørge for, at den er beregnet til farvning af træ. Der er mange varianter af maling baseret på alkydharpikser. Imidlertid bruges PF emalje oftest til træ. De omfatter pentaphthal lak.

Alkyd maling er lyse, holdbare og elegante.

Ud over pigmenter og farver, der er ansvarlige for farven på maling, kan de indeholde sådanne tilsætningsstoffer:

 • perlemor;
 • kvarts baby;
 • marmormel osv.

På billedet - flerfarvede alkyd maling.

Disse komponenter gør det muligt at skabe dekorative yderligere effekter.

Alkyd maling er som regel allerede malet i enhver farve og er fuldt klar til brug. De har det bredeste udvalg af toner og nuancer. De er saftige og lyse, hvilket gør det muligt at genskabe kontraster og accenter.

Malet træloft på et bolighus.

Alkyd-finish er holdbar, det er ikke bange for sol og fugt. Derfor kan en sådan belægning revet trælofter ikke kun i boliger, men også på terrassen, åben veranda, sommer køkken, på loftet.

Toning og imprægneringspræparater

Trælofter har en grundlæggende forskel fra andre fundamentale - deres naturlige struktur er bedst at ikke maske, men snarere at bevare og understrege.

Det er, når man farger trælofter med egne hænder, er det bedst at foretrække gennemsigtige maling, der har en farvende effekt.

Der er flere sorter af sådanne malinger:

Dekorativ azurblå til træ.

 1. Dekorative azurer er de mest populære nu, såvel som imprægnerende lakker. Deres primære funktion er at beskytte træet mod rådne. Kun sekundært spiller de en dekorativ rolle.
  Et sådant lakering efterlader træteksturen, overfladen af ​​basen er kun tonet. I dette tilfælde har belægningen en glans, taktil, den er silkeagtig og glat.

Træloft dækket med beskyttende azurblå

 1. Til efterbehandling af trælofter anvendes også forskellige farvede alkydlakker på opløsningsmidler. Disse gennemskinnelige formuleringer skaber en beskyttende film baseret på, som har god styrke. Det varierer i glansniveau.

Træ dækket med plet.

 1. Der er også lansing imprægneringer på syntetisk eller vandbaseret basis. Faktisk er det pletten.

De trænger dybt ind i træet og farve basisfibrene:

 • med deres hjælp bliver billigt træ som værdifulde arter - eg, palisander, valnød, mahogni mv.
 • Hvis loftet var beklædt med en dyr slags træ, vil pletten kun understrege dens tekstur og tekstur. Efter glasering kan basen være belagt med en blank, halvblank eller matt lak.

Vurdering: 9 bedste loft maling

Nedenfor præsenterer jeg dig de 9 bedste farver i forskellige kategorier, der kan købes i Rusland.

Matt bedste loftmaling

Denne maling er den bedste blandt matte kompositioner.

Det højeste kvalitetsmærke af matt maling er Magic White Dulux. Jeg advarer dig omgående, at materialet er lavet direkte i Storbritannien. Fabrikker i Rusland kan ikke altid producere produkter af højeste kvalitet.

 1. Denne maling har fremragende lysabsorberende egenskaber. De gør det muligt næsten at skjule alle små fejl i lofterne.
 2. Materialet har et højt niveau at gemme sig. Nok af sine to lag, så overfladen af ​​basen så "hundrede procent".
 3. Derudover har materialet: miljøvenlighed, lavt forbrug pr. Kvadratmeter, en bred vifte af toner, muligheden for påføring på en uforberedt base, nem omhu.

For perfekt dækning er kun to lag af sådan maling tilstrækkelig.

På baggrund af ovenstående er det ikke overraskende, at denne maling er blevet så populær.

Den eneste minus af den engelske Dulux Magic White-maling er dens høje pris. Det er ca. 3100 rubler. for 10 l.

Den bedste blanke sammensætning

Dufa "Superweiss" - den bedste blanke sammensætning.

Af den blanke maling er den mest populære tyske maling Dufa "Superweiss".

Denne loftmaling er værdsat for disse kvaliteter:

 • perfekt hvidhed;
 • silkeagtig glans;
 • høj dækning;
 • dækningsvarighed
 • styrke.

På et fladt loft ser denne maling godt ud, som om vi strækker lærredet!

Glatte belægninger som de fleste af os. De understreger renhed af farve og udvider visuelt rummet. På grund af dette er Dufa "Superweiss" ofte brugt til at male loftet på små værelser.

Producenten af ​​dette mærke producerer og dekorative materialer, genskabe på baggrund af spektakulære tegninger. På grund af dette kan du ikke kun arbejde med toner og nuancer af belægningen, men også skabe visuelle illusioner, originale teksturer på lofterne.

Den omtrentlige pris ved Dufa Superweiss-maling er 3300 rubler / 10 l.

Det fineste halvglansmateriale

Polsk maling "Sniezka-Eko" er meget overrasket over det bedste kvalitet / omkostningsforhold. Det passer til næsten alle typer baser og har et glimrende niveau at gemme sig.

"Snowball" tillader kombinationen af ​​overflader med forskellige teksturer. For eksempel er det nødvendigt, når du installerer lofter i gipsplader. Denne maling har ikke høj fugtighedsbestandighed, men det er miljøvenligt og allergivenligt. Denne sammensætning er let at tynde til den ønskede tone og skygge.

Loft med dette materiale vil være halvglans.

Jeg vil advare om minus af denne maling. Dens praktiske forbrug pr. Kvadratmeter er næsten 2 gange højere end fabrikantens krav.

De omtrentlige omkostninger ved belægningen "Sniezka-Eko" er 1400 rubler. til en 10-liters spand.

Den bedste polyvinylacetatmaling

"TEX-pro" - den bedste vandbaserede maling.

Maling "TEKS-Pro" refererer til typen af ​​klassiske vandbaserede polyvinylacetatkompositioner. Med andre ord: det er billigt, nemt fordelt og lugtede lugt. Det er muligt at tynde belægning ifølge TEKS selskabskatalog.

De vigtigste ulemper ved denne maling:

 • høje materielle omkostninger;
 • øgede krav til basen
 • ikke meget god skjulkraft, belægningen skal fordeles i flere lag for at få et kvalitetsresultat.

Bemærk, at loftet dækket med denne sammensætning ikke kan vaskes.

Ved at vælge sammensætningen af ​​"TEKS-pro" skal du overveje de særlige forhold ved at passe på overtrækket. Det, ligesom alle andre vandbaserede PVA-maling, vaskes let af med rent vand. Baseret på dette kan du ikke rense det forede loft.

Den omtrentlige pris for "TEKS-pro" er 1600 rubler. til en 9-liters skovl.

Det højeste kvalitet silikone materiale

Det bedste silikone materiale.

Det tyske selskab Caparol producerer den bedste silicone maling under varemærket "CapaSilan".

Efter tørring maskerer eller eliminerer silikone materialer mindre uregelmæssigheder, revner og ruhed på underlaget. På grund af dets tilspændingsegenskaber kan CapaSilan skjule revner, som er op til 2 millimeter brede.

Denne maling er perfekt til et bad.

Sammensætningen har en god skjulkraft og under visse forhold er et lag tilstrækkeligt til fremragende farvning. Den skabte belægning er nem at rengøre. Det er praktisk taget ikke forurenet, fordi det har vand- og støvafvisende egenskaber.

Den omtrentlige pris, Caparol "CapaSilan" silikone maling har, er 3900 rubler. til en 10-liters spand.

Den bedste akrylmaling til lofter

Halo Discount er en stor akrylmaling.

Empilis, en Rostov-baseret producent, producerer den bedste akrylmaling af Aureol-Discount. Det passer perfekt på bunden af ​​ethvert materiale, der danner en ensartet mat finish.

De fleste matte formuleringer har et højt niveau af opacitet. Især når sammensætningen har en hvid, pastel eller terracotta farve. "Halo Discount" vil ikke være en undtagelse.

Materialet skaber en glat mat finish.

Denne maling tørrer hurtigere (1,5 gange) efter dens anvendelse end tilsvarende produkter fra andre producenter. Belægningen er nem at rengøre og vaske.

Af minuserne er følgende. Udgifterne til materiale, som fabrikanten udtrykker i praksis, overskrides ofte.

Den omtrentlige pris for Oreol-Discount er 900 rubler. til en spand på 13 l.

Den mest gode latex sammensætning

Mal Tikkurilla "Euro-7".

Det finske firma Tikkurila har i mange år associeret den russiske forbruger med definitionen af ​​"høj kvalitet", når det gælder de fleste typer belægninger.

Latex-maling Tikkurilla "Euro-7" har følgende fordele:

 • belægning holdbarhed;
 • farve renhed;
 • miljøvenlighed
 • bred vifte af farvestoffer;
 • modstand mod solens ultraviolette stråling;
 • gode specifikationer.

Køkken malet med maling Tikkurilla.

Jeg advarer dig straks: Et produkt af høj kvalitet betyder ægte finsk maling Tikkurila. Anlægget nær Skt. Petersborg producerer ikke altid et ideelt materiale.

Den omtrentlige pris for Tikkurilla Euro-7 er 2800 rubler. til en 9-liters skovl.

Den bedste silikatmaling til lofter

Den bedste silikatsammensætning.

Den russisk-tyske silikatmaling "Ceresit CT-54" var oprindeligt beregnet til udvendig, det vil sige facadearbejder. Men det kan også bruges indendørs - til lofter og vægge. Materialet har miljøvenlighed, høj skjulekraft, antifungale kvaliteter, holdbarhed og nem pleje.

Denne maling er krævende på kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​basen. På den bedste måde falder den på gipset.

Den omtrentlige pris for "Ceresit CT-54" er 3300 rubler. til en 15-liters spand.

Stor super hvid loftmaling

Dette materiale er det bedste superhvidt.

Maling "Expert Washable" er et af de materialer, der fremstilles af det russiske firma DEKART. Belægningen skabt ved brug, ser blændende hvid ud.

Fabrikantens manual identificerer følgende malingsegenskaber:

 • det er ikke-giftigt;
 • tørrer meget hurtigt;
 • næsten lugter ikke
 • over tid, mister ikke den oprindelige farve, slides ikke og slipper ikke;
 • ser godt ud i både blank og matt version.
 • egnet til alle typer af baser.

Tinting denne maling er ret svært - resultatet er ofte uheldigt. På denne baggrund er det bedst at forlade sammensætningsgrundlaget - hvidt.

Den omtrentlige pris for "Expert Washable" er 850 rubler. til 14 kg.

konklusion

Hvem sagde at loftet kun skulle være hvidt?

Nu er der en bred vifte af typer og mærker af maling, der kan bruges til at afslutte loftet. Du skal bare vælge den sammensætning, der passer bedst til din sag.

Efter at have læst videoen i denne artikel forstår du mere i dette emne.