Reparation og udskiftning af loftet med trægulve i Stalinke gør det selv

For mange ejere er højt til loftet en umulig drøm. Imidlertid er alle fordelene ved sådanne strukturer udjævnet i begyndelsen af ​​reparationen. Og hvis dette er en loftreparation i en stalinka med træbjælker, så vil der være seriøst arbejde. Gamle huse har ofte lækageisoleringsmaterialer, smuldrende træelementer og lergips med helvedesild på op til 10 cm. Fjernelse af alle lag er svært og besværligt, men nødvendigt.

Træloft reparationsmuligheder

Umiddelbart vil vi fastslå, at Stalinkas kaldes bygninger lavet i 30-50'erne af det sidste århundrede. Højde, rummelige værelser - fordele, men de spinkle gulve i træ - en minus. Hvis du har et projekt fra det 50. år, er der armeret betongulv i lejlighederne, der er ingen særlig vanskeligheder med at arrangere loftkonstruktionerne, den annullerede styrke af rammen er den ubestridelige fordel ved sådanne lejligheder.

Måder at reparere et træloft meget. Dette kan være en kosmetisk mulighed med fornyelse af foring og mindre arbejdskraft, finansielle omkostninger. Overhaling af loftet på et træhus er vanskeligere. I dette tilfælde skal du fjerne hele gipslaget, kontrollere integriteten af ​​stråleloftet og derefter udføre restaureringsarbejdet.

Revisionen af ​​træloftet udføres kun i tilfælde af uegnethed af den gamle belægning til fornyelse, kosmetisk restaurering. Ny gips på trægulve falder dårligt - designerne af den tid er præget af øget fleksibilitet.

Derfor anvendes følgende metoder til efterbehandling:

 • arrangement af hængslede mønstre;
 • male loftet
 • oprettelsen af ​​enkeltbyggede strukturer fra letvægtsmaterialer;
 • stakende tapet.

Det er vigtigt! Den vigtigste betingelse for reparation af et træloft i et gammelt hus stalinka - lav vægt. Stor belastning overlap kan simpelthen ikke stå.

redecorating

Vi vil straks sige, at det er nødvendigt at reparere loftet i et træhus med egne hænder, det er meget svært at finde en mester på Stalinka. Hvis gipset for det meste holder fast på jorden, tager processen ikke meget tid - du skal rense den gamle belægning, sand og primer bunden. Efter arbejde med maling, hvidvaskning og anden dekoration.

Hovedbetingelsen er at vaske det kalkholdige, vandbaserede lag til enden. Sløring udføres enten med sæbevand eller ved hjælp af særlige midler. Ekstremt sjældne lofter i stalinki rengøres med en spatel - så du kan beskadige gipset. Blødgør belægningen i nye boliger med betonplader, og det bør ikke være - en træbase, helvedesild hurtigt absorberer fugt, giver vægt, og selv en lille defekt er nok til, at basen kan "flyde".

Derfor er det ekstremt omhyggeligt og omhyggeligt rengjort den forrige belægning, overfladen glattes med et kit, slibes og kan revettes.

Tip! Med store forskelle i højde, ujævnhed, er det meget lettere at konstruere loftslofter fra plader af gipsplader. Metallprofilen er fastgjort til væggene, taket på lofterne vil ikke, fordi designet tåler mere end et dusin års drift.

Yderligere fordele ved den suspenderede struktur, spændingsstruktur vil være fraværet af behovet for at niveauere basen, såvel som evnen til at udstyre yderligere lyd- og varmeisolering. Og på plader GKL kan du smide enhver foring: fra tapet til spejlet lofter. På denne måde kan du opgradere selv de ældste lofter i temmelig tjente huse.

eftersyn

Her arbejder hårdere. Loftet opdateres i stalinka i flere faser:

 1. Forberedende arbejde er at sikre et sikkert arbejdsmiljø. Eliminering af den gamle belægning er forbundet med en stor mængde støv, snavs.
 2. Fjern den forrige belægning: hvidvask. Så skal du slå ned stuck, fjern gips, helvedesild. Gipset er fjernet svært, så du skal bruge en slag eller bore. Shinging elimineres kun mount, crowbar. Arbejdet vil blive ledsaget af en stor mængde skrald, du bør tage sig af dens fjernelse.
 3. Forbered nu grunden. Loftet er nivelleret, og gipsblanding bruges til at forsegle revnerne. Efter at gipset er tørret, påføres et lag af kitt. Derefter skal du lade loftet tørre, sand med sandpapir, dedust og primær sammensætning dyb penetration.

Overfladebelægningen påføres efter at primeren er tørret. Den mest budgetmæssige mulighed er hvidvaskning, dyrere er tapet, men står over for gipsvæggen, arrangement af strækpaneler koster endda mere, men det varer meget længere.

Tip! Overhaling af stalinka loftet er kun lavet i tilfælde af behov. Afmontering af værker i et værelse med trægulve skal udføres med en foreløbig undersøgelse af lagets styrke. Ellers øges risikoen for loftkollaps.

Overlap forstærkninger

Hvis du har brug for en komplet udskiftning af loftet i et træhus af Stalin type med forstærkede gulve, skal du huske:

 • der er huse med kombinerede lofter (armeret beton og træ);
 • Der skal udvises forsigtighed for at fjerne foringen, der er risiko for forbrændt sandpredning.

Som regel foretrækker ejerne at forstærke bjælker uden at krænke murernes integritet. I de fleste tilfælde er dette reelt, især hvis overlapningen ikke har smuldret i støv, bevarer de oprindelige egenskaber, er installationen af ​​"protese" nok

 1. Metalplader, stænger. Elementer er fastgjort på begge sider af det svækkede område. Det er vigtigt at forarbejde metalet med anti-korrosionsmidler.
 2. Træstænger. De bruges også som metalplader, men behandlingen er ikke anti-korrosion, men antifungale midler. Maksimal styrke opnås ved montering af protesen langs hele bjælkens længde.
 3. CFRP bruges mindre hyppigt, men overgår træ og metal i dets styrkeegenskaber. Carbonfibermateriale som tape, stoffer, plader og seler er tilgængelige. Ejeren selv kan vælge muligheden for at styrke. Og du skal holde arkene i så mange lag for at opnå den ønskede styrke af forstærkning. Arbejde med carbon fiber tape er simpelt: materialet er letvægts, sidder på limen, brænder ikke.
 4. Metal hjørner. Overlappende lags styrkes både i enderne og over hele længden - arbejdet afhænger af graden af ​​forringelse af strukturen.

Tip! Forstærkning udføres kun i tilfælde af en lille afbøjning af loftet, ikke ledsaget af en signifikant deformation af strålen. Hvis elementerne har alvorlig mekanisk skade, er gevinsten kun egnet som en midlertidig foranstaltning.

Årsager til skader på loftet, der kræver reparation

Generelt betragtes træ som holdbart og pålideligt materiale. Operationsprocessen er imidlertid forbundet med betydelige fysiske, mekaniske virkninger. Hvis træloftet i Stalinka er designet til gulvet til naboerne ovenfor, og i tilfælde af reparation af loftet i et træhus skal man tage hensyn til de ødelæggende faktorer i det uopvarmede underdakrum.

Der er flere grunde til behovet for reparationer:

 1. Sprækker, revner, udslæt af rot fra bjælker, ubehagelig lugt af rådne. Dette tyder på, at træet er ødelagt af eksterne påvirkninger.
 2. Stærke knirkende brædder, synlig deformation af loftet vendt mod. Årsagerne til krympningen af ​​gulve, en krænkelse af pålideligheden af ​​monteringsstrukturer.
 3. Spredning af overfladebehandling. Skift af basen, afbøjninger af gulvbjælkerne fører til det.
 4. Æstetisk unattractiveness af loftet dækker, defekter i form af ridser, skrælning maling, hvidvaskning.
 5. Udbøjninger. Årsager - krænkelse af isoleringens integritet, hævelse af træ, reducering af fastgørelsesstyrken.

Selvfølgelig tages der hensyn til den moralske forældelse af loftet, som står overfor, samt ønsket om at ændre indretningen af ​​rummet.

Sådan styrkes loftet i et træhus

Begynder arbejdet med at styrke, reparere loftet i et landhus med egne hænder, du bør kende de vigtigste typer arbejde.

Vi sørger for, at de øger arbejdskraft, økonomiske og tidsmæssige omkostninger:

 1. Ved hjælp af træforinger. Metoden anvendes i mangel af skader på træet, foringen er fastgjort på begge sider af tømmeret og syet med en bolt med en møtrik. Hvis området er stærkt beskadiget, skal stykket skæres ved at indsætte et nyt fragment. Det er bedre at forstærke bjælken langs hele dens længde.
 2. Metalplader bruges på samme måde som træ, men du skal først bore et hul til fastgørelsesbolten.
 3. Kulfibre kan ikke kun styrke loftet, men også hele loftet på bjælkestrukturerne. Materialet sidder på limen, antallet af lag øges afhængigt af den krævede styrke af loftet.
 4. Proteser af metal eller træ, monteret på enderne, bidrager til at styrke strålen ved krydset med støttemuren.
 5. Understøttende support. Denne mulighed gælder kun i private hjem. Under loftet er der placeret søjler, der understøtter loftet, gulvbjælker.
 6. Hvis logerne er intakte, og loftet er svagt, kan du smide rammen fra metalprofilen og forstærke lofterne med forstærkningsnet. Muligheden er dyr, men en sådan konstruktion vil vare længe nok.

At vide hvordan man opgraderer træloftet, det vil ikke være svært at reparere loftet med eventuelle fejl. Det vigtigste er at grundigt kontrollere træet for integritet, behandle ild og bioprotektive forbindelser, før du starter alt arbejde. Ikke kun gulvbjælker forarbejdes, men også træblokke, understøtter brugt til at styrke og styrke loftsområder.

Sådan genoprettes sugende træloft

Når man planlægger at reparere et træloft i et privat hus med hævning af det øvre plan, er det nødvendigt at inspicere tilstanden for ikke kun bjælkerne, men også isoleringen. Hvis de beskyttende lag er utætte, skal de ændres. Det samme gælder for bjælker. Det er umuligt at smide armering, for at genoprette overlapningen med væsentlig skade. En sådan struktur bliver ubrugelig efter meget kort tid, og loftet vil simpelthen kollapse.

Tip! Hvis strålen ikke har nogen spor af forfald, med en lille grad af deformation og årsagen til afbøjningen i den gamle bulkisolering, er det let at genoprette det. Det er nok at kaste et nyt materiale af varme, vandtætning, som vejer lidt. De naturlige processer af vådtørring af træ over tid er den manglende afdækning.

Signifikant afbøjning af bjælkerne kan fjernes ved påsætning af træproteser langs hele længden af ​​elementet. Dækplader er fastgjort på begge sider: fra siderne eller øverst og nederst. Fastgør den nye protese med enderne til niveauet for den ønskede løft af strålen. Fastgør til deformeret element med gennem bolte og møtrik.

Tip! Hvis lofthøjden tillader det, er der ingen trussel om træforstyrrelse, du kan syge loftrummet under strålebøjningen med dine egne hænder. Men så designet ikke bøjer længere, bliver hele isoleringen af ​​loftet rengjort. Materialer af varme og vandtætning er lagt i mellemrummet mellem bunden og den ophængte struktur.

Loftet i det gamle hus: tips om, hvordan man reparerer

Sådan repareres loftet i det gamle hus

Reparationer i det gamle hus er særlige forhold i proceduren, som kræver lidt opmærksomhed og nogle nuancer, og det gælder især loftet. For at få et attraktivt loftrum i dag er der et stort udvalg af materialer og teknologier. At finde det bedste er ikke en nem opgave. Derfor er det nødvendigt at forstå dette problem, se på billedet af interiøret for at træffe det rigtige valg.

Det specifikke i det gamle hus

Vi giver de karakteristiske vanskeligheder, der kan stå i vejen for kvalitetsreparation:

 • Det er ofte svært at reparere et gammelt hus, for eksempel på grund af den skæve overlapning eller andre lignende nuancer, der giver et aftryk på yderligere handlinger. I dette tilfælde anbefales det at anvende suspenderede eller spændingsstrukturer, som gør det muligt at niveauere overfladen uden stor indsats.
 • Flere lag af tapet, maling eller gips er hyppige konsekvenser af langvarig brug af værelset og ikke-professionelle reparationer. Her er det nødvendigt at være opmærksom på forberedelsen af ​​overfladen, selvom spændings- eller ophængsteknologien anvendes. Faktum er, at overskuddet af det gamle materiale over tid kan falde sammen og derved skabe truslen om et nyt design indefra. Forberedende foranstaltninger af høj kvalitet vil undgå sådanne problemer.
 • Trægulve. Hvis huset er gammelt, så kan det godt i det mindste delvist bestå af træ. Og det indebærer visse begrænsninger for brugen af ​​materialer. Dette er de vigtigste problemer, der skal konfronteres, når der laves et loft i et langtidsrum. Næste ser vi på, hvordan man skal handle i hvert enkelt tilfælde for at opnå et moderne design af loftrummet.

Overlapskurver

Hvordan håndteres dette problem? Til dels har vi allerede besvaret - brug suspenderede eller spændingsstrukturer. Selvfølgelig kan du forsøge at niveauere overfladen ved brug af gips eller andre lignende materialer, men det er usandsynligt med en sådan løsning, du kan opnå et kvalitativt resultat, især hvis det opnås ved din egen indsats.

Derfor bruger vi konstruktioner. Og her kan vi straks skelne. Hvis du har brug for at reparere værelset med dine egne hænder, så er et ophængt loft ikke det bedste valg. Dette skyldes behovet for at bruge specielt udstyr og streng overholdelse af teknologien, ellers er det let at forstyrre lærredets struktur og dermed ødelægge udseendet. Derfor er denne løsning mere egnet til situationen, hvis fagfolk er inviteret til reparationer. Dette vil garantere en høj kvalitet loftsoverflade.

Mange lag af tapet, maling eller gips

Som vi fandt ud af, er det nødvendigt at slippe af med det. For at gøre dette skal du beskytte dig selv med personlige værnemidler: Brug en hat, briller, handsker, beskyttede tøj og sko. Især er du nødt til ikke at opgive brillerne og hovedbeklædningen, fordi du skal arbejde med loftet, hvilket betyder at alt snavs smuldrer til bunden.

Fra værktøjerne kan du bruge en spatel og en mølle med en speciel dyse. Det kan endda kræve en mejsel og en hammer eller en hammerboremaskine med slagfunktion og dyse.

Du bør prøve at fjerne så mange lag af gips som muligt. Under alle omstændigheder skal du sikre dig, at belægningen var holdbar, dvs. fjern alt materiale, der ikke holder godt.

Hvis loftet har et stort antal lag af tapet, kan de fjernes meget nemt. Det er nødvendigt at fugte belægningen med vand ved hjælp af en lintrulle, og fjern derefter alt unødvendigt med en spatel.

Malingen fjernes mekanisk. Til disse formål kan du ikke kun bruge kværnen eller perforatoren, men også en industriel hårtørrer. Opvarmning af maling, det kan nemt fjernes med en spatel.

Så hvis overfladen er holdbar, solid, kan du gøre yderligere efterbehandling. Dette kan være gips, så kittet.

Derefter kan overfladen males eller pokleit nye smukke tapet eller skumplader.

Trægulve

I dette tilfælde er det umuligt at anvende traditionel kittet eller gips til beton: Du skal bruge tilpassede blandinger til kobling med træ. Dette forenkler imidlertid opgaven med at fastgøre profiler til ophængnings- og spændingssystemer. Efter alt behøver du ikke bruge dowels og perforator: nok skruer og en skruetrækker.

lofter

Behovet for at reparere gamle lofter kan opstå af flere grunde. De ledende stillinger er besat af nødsituationer, da loftet blev oversvømmet af naboer ovenfra, en banal slid - revner af malingslaget, udslippet af den gamle dekorative belægning fra bunden, udseendet af gule pletter. Reparation af loftet i det gamle hus er gjort i tilfælde, hvor der var et fælles ønske om blot at opdatere udseendet og dekorative belægning. I dette tilfælde er der ofte problemer med loftets overflade. Renovering af loftet vil også være nødvendigt, når den interne reparation af en lejlighed eller et privat hus udføres, som eksperterne anbefaler at starte fra toppen, hvorefter det vil skifte til andre typer arbejde. Dette skyldes det faktum, at loftet er den vigtigste del af interiøret, som først rammer øjet, når man kommer ind i lokalet. Der er mange muligheder for reparation af loftet, og valget af de mest foretrukne af dem skal gøres individuelt under hensyntagen til indretningens indretning. Før man fortsætter med reparationen af ​​loftet, er det nødvendigt at vurdere sin oprindelige tilstand, og kun derefter drage konklusioner om behovet for kosmetiske eller større reparationer.

indhold

Loft renovering: grundlæggende principper

Hvis du kun vil opdatere loftets udseende, har du sandsynligvis ikke alvorlige problemer med overfladen. I dette tilfælde er din hovedopgave at opdatere den dekorative belægning. Trods det faktum, at denne opgave ved første øjekast synes at være ret simpel, er det ofte kompliceret af mange faktorer i forbindelse med reparationen.

Først og fremmest er opgaven kompliceret af den manglende mulighed for at frigøre rummet fra møbler og omfangsrige ting, især hvis reparationen udføres i en 1-værelses lejlighed. I den henseende skal hele tiden flytte møblerne og dække det.

I dag er det næsten umuligt at møde dem, der vil blanke det gamle loft - tværtimod forsøger de at slippe af med hvidvask. Det er ikke overraskende, at fjernelsen af ​​et gammelt hvidvaskemiddel eller andet loftsbelægning fra overfladen anses for at være et af de mest beskidte trin i en loftreparation. Denne operation er ret tidskrævende, og den yderligere kvalitet af loftsbeklædning afhænger af grunden af ​​dens gennemførelse. Fjernelse af kalk, vand emulsion eller kalk hvidvaskning udføres ved hjælp af en rulle på et langt håndtag, som skal fugtes med vand og holdes langs loftet, hvilket er nødvendigt for at fugtiggøre hvidvaskningen. Derefter er det nødvendigt at fjerne det gamle loft - for dette er fugtet hvidvask rengøres med en spatel. Alle andre typer maling skraber af med en speciel rengøringsmiddel.

Algoritmen til yderligere handling afhænger af den valgte metode til afslutning af loftet. Hvis du planlægger at male loftet eller klæbe det med tapet eller loftfliser, skal du vide, at alle typer lim- og malingarbejder kun skal udføres efter indledende priming af overfladen, hvilket vil øge vedhæftningen af ​​det dekorative lag og hovedoverfladen. Ved installation af gipsplader eller stræklofter er forberedelse af basen ikke nødvendig.

Det er vigtigt! Udskiftning af de gamle elektriske ledninger i loftet og installation af vandhaner til forsænket lys udføres også i forberedelsesfasen.

I næste fase af forberedelsesarbejdet er overfladen nivelleret, og basen er primet. Fugtning af samlingerne mellem pladerne og fjernelse af store uregelmæssigheder udføres ved hjælp af gipsplaster, der påføres i flere lag. Gips af det gamle loft vil fjerne fejlene i loftoverfladen.

Undersøg overfladen, der skal trimmes for uregelmæssigheder, revner mellem pladerne eller små huller. Hvis de findes, belæg dem med cement eller gipsgips, hvis påføring gøres med en spatel, der bruges til at rengøre hvidvaskningen. Når du eliminerer revner og uregelmæssigheder i loftfladen, skal du sørge for, at de ikke rager ud over loftet og samtidig ikke falder for dybt. For at sikre, at loftets overflade er perfekt, skal du bruge et laserniveau. Ifølge resultaterne af målingerne må størrelsen af ​​de påviste afvigelser ikke overstige 5-7 mm.

Den sidste fase af redecoration er loft trimning, hvis kompleksitet afhænger af de valgte materialer og installationens kompleksitet. Det moderne niveau for udvikling af byggeteknologier dikterer sine egne regler, og i dag strækker lofter meget populære, hvis installation anbefales til at blive overdraget til specialister. Det kan dog gøres selvstændigt. På trods af dette anbefales det, at eksperter vælger enklere monteringsmuligheder til loftoverfladen: maleri, loftflise eller gipsvæg.

Maleri loftet: walkthrough

Hvis du har gennemført alle ovenstående forberedende trin, kan du fortsætte til afslutningen af ​​loftet og dets efterfølgende dekoration. Lad os overveje, hvordan man maler det gamle loft korrekt, samtidig med at man holder inden for kortest mulig tid.

Loftmaleri er en flerstadig proces, der omfatter mange trin:

 • Først og fremmest fjernes lag af gammel maling fra loftet. Dette er nødvendigt for at producere for at øge styrken af ​​den nye coating, såvel som for at sikre, at den er let at anvende. Fjernelse af maling fra loftets overflade kan gøres på flere måder:
 1. Mekanisk metode, der indebærer brug af en metal spatel, børste eller vinkelsliber;

2. Termisk metode, hvis princip er baseret på brugen af ​​en bygnings hårtørrer

3. Kemisk metode, som indebærer anvendelse af en særlig løsning til fjernelse af maling, hvorefter det vil være let at flytte.

 • Det næste trin er indretningen af ​​loftoverfladen med en kittet, hvorefter den påføres, skal den primeres til maling;
 • Det sidste stadium - påføring af maling med en rulle. Eksperter anbefaler ikke at male loftet i henhold til den gamle maling, da dette vil påvirke både udseendet og kvaliteten af ​​loftet negativt. Afhængigt af det værelse, du reparerer, kan du male det gamle loft med vandbaseret maling og vælge akryl- eller latexmaling.

De enkleste designmuligheder malet loft: ekspertrådgivning

Hvis du er forvirret af designet af et malet loft, har du læst artiklen materiale, kan du vedtage flere muligheder.

 • En af dem er en polyurethan rosett indrettet med original relief. Hun kan blande sig med malingens tone eller gøre hendes kontrast til. Loftet får en speciel chic, hvis den volumetriske lindring på stuccoelementerne er dækket med guldblad i harmoni med de guldbelagte elementer i lysekronen;
 • Dette er dog ikke den eneste måde at dekorere overfladen af ​​et malet loft på. En anden mulighed for loftet design indebærer brugen af ​​en stencil, som er fastgjort på det rigtige sted ved hjælp af maskeringstape. Derefter er overfladen af ​​loftet malet med en anden farve, som kan være i overensstemmelse med farven på boligtekstiler eller vægbeklædning. For at afslutte loftet på denne måde foreslår eksperter at anvende fluorescerende maling, som kan påføres rundt om loftet eller langs konturets udformning, så det kommer til at skille sig ud i mørket;
 • En anden mulighed er at afslutte loftet med tapet til maling, hvis brug vil skabe en lettelse på loftets overflade. Denne færdiggørelsesmetode kan kombineres med andre materialer. Eksemplet nedenfor illustrerer denne situation. På billedet kan du se, hvordan loftet tapet klistret kun i den centrale del af loftet i form af en slags "tæppe". I midten er det indrammet af en frise, hvis skygge er i harmoni med væggenes udsmykning. Ved hjælp af denne teknik kan du visuelt justere konfigurationen af ​​rummet. Hvis du f.eks. Placerer kontrasttæppet i længderetningen eller tværretningen, kan du gøre rummet mere rummeligt eller omvendt kompakt.

Sådan repareres et fladt loft: efterbehandling

Overvej de grundlæggende muligheder for reparation af et gammelt træloft, som er kendetegnet ved en forholdsvis jævn base uden tilsyneladende højdeforskelle.

Lofts tapet

En af de nemmeste reparationsmuligheder er wallpapering loftet. Denne metode er bedst egnet til lejligheder, snarere end til private huse, da en lejlighedskompleks næsten ikke er genstand for krympning, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at finishen ikke skal skrælle fra loftets overflade. Hvis dit loft ikke er et ideelt plan, giver du fortrinsret til tapet med et stort reliefmønster, som vil skjule mindre uregelmæssigheder og gøre loftet visuelt glattere. Disse sorter omfatter tapet med komplekse geometriske mønstre.

For at lette processen med at klæbe tapet, prøv ikke at gøre arbejdet alene - inviter en partner, der vil understøtte den anden ende af tapetet, fugtet med lim. Dette vil undgå at rive nettet.

Teknologiske nuancer af klæbende tapet:

 • Stick tapet på loftet anbefales fra vinduet til den modsatte væg, hvilket vil gøre sømmerne mindre mærkbare;
 • Baggrunde skal skæres i dåser, hvis længde er lig med længden (bredden) på rummet + 4 cm (2 cm for overlapning). I forbindelse med arbejdet skal du kontrollere, om det er muligt at deltage i tilstødende lærred og nummerere hvert segment med en blyant, for ikke at forvirre klæbestandens rækkefølge;
 • Skær det nødvendige antal dåser, opløft limen og smør bagsiden af ​​dåserne med den, idet der lægges særlig vægt på kanterne. Hvis de medfølgende instruktioner kræver, skal du folde tapetet med accordeonet, så limen er bedre gennemblødt, og fortsæt med at anvende limen til næste lærred;
 • Hvis instruktionen angiver, at limning af tapetet udføres umiddelbart efter påføring af limen, skal du forberede en rulle og en tør klud, takket være, at du vil kunne fjerne overskydende lim og luftbobler og fortsætte til installationen af ​​loftets tapet;
 • Lægning af tapet på loftets overflade, sænk kanten på væggen, hvilket er nødvendigt for efterfølgende at rette kanten af ​​tapetet ved hjælp af loftsplinten;
 • Læk derefter lærredet ud med en rulle og en tør klud i retning fra midten til kanterne;
 • Hvis væggene i rummet er ujævne, før du limer tapetet, skal du tegne en linje på loftet, orientering, som du vil lægge kanten af ​​tapetet på. Hvis bredden af ​​tapetet er 50 cm, skal linjen trækkes i en afstand af 50 cm fra vinduet. Hvis tapetet er bredt - i en afstand af 1 m fra vinduet;
 • Efter limning af tapetet, indtil de er helt tørre, afstå fra at åbne ventilationsrummet og lufte rumene, hvilket forhindrer limen i at tørre ud ujævnt og rive lærdugene i leddene.

Loftfliser

Hvis loftoverfladen i det reparerede rum er præget af en højdeforskel, der er synlig i øjet, og du på grund af økonomiske problemer ikke kan producere en fuldstændig overfladepudsning, giver du fortrinsret til en polystyrenflise, som stadig ikke mister sin popularitet på grund af nem installation og demokratiske omkostninger.

Flisen er monteret i loftet med kraftig lim, der fastgør belægningen på loftoverfladen selv i tilfælde af uregelmæssigheder. For at gøre loftet mere originalt, anbefaler eksperter at montere flisen diagonalt.

Teknologiske nuancer af loftfliser installation:

 • Tegn to vinkelrette linjer på loftet, der forbinder de modsatte vægters centre. For at opnå dette skal du dele hver væg i to halvdele, og trække linjer til den modsatte væg fra de opnåede punkter. Resultatet af sådanne markeringer i loftet skal trækkes tværs, hvis midter er placeret nøjagtigt i loftets midte;
 • Den første flise skal lægges i midten, så dets hjørner projiceres nøjagtigt på de trukkede linjer. Det er nødvendigt at anvende lim ikke på hele bagsiden af ​​flisen, men på en prik, kun i hjørnerne og i midten;
 • Den anden og efterfølgende fliser lægges nøjagtigt på de trukkede akser, der gradvist bevæger sig fra midten til periferien. De to modsatte hjørner af flisen skal være strengt på linjen;
 • Når du har fuldstændigt forseglet alle akserne, skal du fortsætte med at fylde de tomme tomrum.
 • Når man nærmer sig afslutningsrummet omkring væggene, skal man være forberedt på det faktum, at det bliver nødt til at fylde med fliser og udarbejde en brevpapirkniv, som er perfekt til at skære polystyren;
 • Fuldt fylder loftet med fliser, installer bundpladerne, og belæg derefter alle leddene med kitt.

Fælles problemer, der fører til loftreparation

Hvordan man ikke fjerner det gamle whitewash-lag?

Hvis hvidvaskningen holdes fast nok, anbefaler eksperter ikke altid at fjerne kalklaget. En række forskellige byggematerialer på markedet giver mulighed for at blive primet og malet. Dette kan kun gøres ved hjælp af moderne primere, som kan anvendes direkte på kalklaget. Normalt producerer skriver om det på emballagen. Et af disse mærker er "Profix Antimel Firming" primer.

På loftets overflade findes store uregelmæssigheder. Sådan repareres det?

 • For at eliminere mærkbare højdeforskelle anbefaler eksperter, at man bruger Knauf Rotband universalgips, der påføres overfladeoverfladen med et lag på ikke mere end 5 cm. Et lag af primer af den angivne tykkelse påføres flere gange;
 • Der er en anden mulighed for udjævning af loftet, der involverer brug af gipsvæg. For at gøre dette er det nødvendigt at forberede en ramme lavet af metalprofiler, som er fastgjort på det gamle loft og beklædt med et ark gipsvæg. De resulterende sømme er forseglet med kittet, hvilket resulterer i en perfekt glat overflade;
 • Mindre elevationsforskelle kan maskeres med et strækloft, som ikke kun er stilfuldt og moderne, men også en praktisk måde at organisere loftrummet på.

Hvordan forsegler hullet mellem pladerne?

 • For at forsegle sømmen på loftet eller hullerne, der danner omkring rørene, skal de rengøres grundigt, og så skal sømmen være belagt med en dyb penetreringsprimer;
 • Fyld spalten i spalten med skum. Hvis sømene er indledningsvis smalle, skal de udvides med en perforator;
 • Efter 30 minutter skar du de udragende skumstykker med en kniv;
 • Afslutningsvis sætter du overfladen med en byggemateriale Knauf Uniflott, som påføres i 2 lag med et interval på 40 minutter.

Hvad skal man gøre hvis oversvømmet loft?

 • Det er muligt at tale om reparation af det oversvømmede loft først efter dets endelige tørring. I de fleste tilfælde sker dette ikke tidligere end den tredje dag fra lækagen. Efter at have kontrolleret den endelige tørring af loftet, kan du begynde at reparere det.
 • Hvordan visuelt afgøre placeringen af ​​en lækage? Det er ikke svært. Normalt dannes en våd brun plet på dette sted, som stærkt skiller sig ud fra baggrunden af ​​et hvidt kalkstenlag. Hvis stedet er lille, behøver loftoverfladen ikke at blive fuldstændig repareret, da det er muligt at håndtere problemet lokalt i dette tilfælde. Hvis mere end en tredjedel af loftoverfladen oversvømmes, kan du ikke undvære fuldstændig dekoration.
 • Sekvensen af ​​handlinger i tilfælde af reparation efter lækage ligner enhver anden reparation, hvis algoritme er beskrevet ovenfor. Det indebærer også fjernelse af det gamle efterbehandlingslag, der nivellerer overfladen om nødvendigt med dens efterfølgende priming. I dette tilfælde anbefales primeren at blive anvendt i to lag, mens det andet lag påføres efter 30 minutter fra tidspunktet for anvendelse af den første;
 • Så er du nødt til at tømme lekken. Når kittet er tørret, skal du sørge for, at der ikke er pletter. Hvis de genopdages, skal du dække problemområdet med matt maling. Det er muligt, at malingen skal påføres mere end en gang, men husk at hvert efterfølgende lag påføres efter at den forrige er tørret;
 • Efter at du har færdiggjort pletinstallationen, må du male loftet i projektionen af ​​pletten med en rulle og kun anvende det sidste lag maling over hele området af loftet.

Det er vigtigt! Når du maler loftet, skal du holde rullen i en retning, da kun den malede overflade vil være helt glat efter, at malingen er tørret.

Drikke på loftet: Hvad skal man forberede sig til?

Dranka er en træplade, der spidses tværs til loftet for påføring af gips på dem. Et af de hyppigste problemer, der kan opstå i gamle huse, er at gipset begynder at falde lige på hovedet. Hvordan håndteres det?

Der er flere muligheder:

Valg nr. 1: Aftag gipset med et valg, og monter en ramme lavet af metalprofiler Formet mellemrum mellem bunden og pladen af ​​gipsvæg kan om nødvendigt fyldes med isolering;

Mulighed nr. 2: Fjern helvedesild og gips loftet på den sædvanlige måde;

Mulighed nr. 3: Hvis gipset falder mindre, prøv at behandle helvedesilden med lim (det kan endda være PVA) og udfylde uregelmæssighederne med Knauf Rotband-blandingen;

Alternativ nr. 4: Hvis fejlene påvirkede helvedesilden selv, skal de fjernes ved at fjerne noget af gipset rundt om det og lappe dem med en gipsplaster, der er skruet med selvskærende skruer i spidsen med loftet. Samlinger tæt på forstærkningstape og kitt.

Loftet af helvedesild - hvordan man reparerer?

Længe før fremkomsten af ​​moderne materialer blev plasteringsmetoden til shinging meget udbredt til at afslutte lofter. Sådanne belægninger står overfor dem, der har lejligheder i den såkaldte "Stalin" eller bor i deres egne gamle bygninger. Helt til tiden holder helvedesilden perfekt gipset, men med tiden falder alt i forfald, og loftet er ikke længere tilfreds med dets udseende, hvilket betyder, at reparationer er nødvendige.

Design funktioner

Sådanne loftsstrukturer er et gitter af træplader - helvedesild, fastgjort til træbjælkerne i loftet. Helvedesilden tjener som grundlaget for gipset. Designet er ret pålideligt og ser godt ud efter færdiggørelsen, men fugt og mekaniske belastninger kan gøre en sådan belægning ubrugelig.

Hingslede begynder at sakke, og i tilfælde af lækage ovenfra kan det simpelthen begynde at rådne. Det kræver en grundig reparation, som kræver meget tid og kræfter. Det skyldes hovedsagelig, at det ikke kun er nødvendigt at rengøre og gips det beskadigede område, men også at erstatte en del af trægitteret, hvilket altid skaber mange problemer.

Reparationstrin

Arbejdets kompleksitet skyldes, at det er nødvendigt at rengøre loftet grundigt. I mursten og betonhuse behøver du kun at fjerne et ret tyndt lag af materiale, og det er det, men der er brug for mere arbejde her. Den gamle belægning påføres med et tilstrækkeligt tykt lag og tager lang tid at fjerne det helt. En masse affald er dannet.

Derudover er det nødvendigt at få adgang til loftets øverste del - fra loftet, for at eliminere årsagerne til lækage. Hvis naboerne oversvømmede dig, skal du lave alle de reparationer fra din side, hvilket altid er vanskeligere. Reparationsarbejde er konstrueret som følger:

 • For det første elimineres årsagen til skade - lækage
 • Efter eliminering fjernes alt vrøvl fra loftets overkant, og mellemrummet mellem loftbjælkerne er forseglet med mastik eller anden sammensætning, der sikrer beskyttelse mod lækage.
 • Fra siden af ​​rummet fjernes lagte stykker af gips sammen med beskadigede lameller.
 • I deres sted er enten nye lameller fastgjort, eller et gipsplader af passende form og størrelse er monteret.

Tip: At genoprette loftet på basis af helvedesild - en lang og vanskelig opgave. Derfor er det bedre at helt erstatte loftsbeklædningen i hele lokalet med mere moderne gipsvæg, så du undgår lignende problemer i fremtiden.

 • Næste er forseglingen af ​​leddene i det reparerede område og plastering hele overfladen af ​​strukturen
 • Efter det reparerede område er tørret op, er hele området af loftet malet eller tapetindrettet.

Deal med hvordan man reparerer loftet, hvis det er baseret på shing er let. Men du vil finde et meget stort omfang af arbejde. Delvis restaurering af beskadigede områder eliminerer ikke helt problemerne. Over tid vil andre belægninger kræve reparation. Derfor er det bedre at spare dig selv for yderligere problemer straks ved at udskifte hele loftdækket.

Fuld udskiftning

Der er meget mere arbejde at gøre end med delvis restaurering af belægningen, men denne metode gør det muligt for os at glemme en gang for alt om sænkede lofter og mulig rydning af helvedesild på grund af fugtindtrængning. Hovedproblemerne er at slippe af med det gamle design. Det sker sådan:

 • Alt gips på gulvet skal slås ned. For at gøre dette skal du anvende og specielle blødgøringspræparater, og bare brute kraft, banke den med en hammer og mejsel. Der skal lægges særlig vægt på byggepladsens grænseflade med væggen.
 • Dernæst erstattes hele den beskadigede, og resten af ​​træbattene styrkes. Her er de bedste assistenter en sømfanger og en hammer.
 • Bjælker behandles med antiseptisk og en primer for at fjerne skimmel og eliminere muligheden for udseende i fremtiden.
 • Herefter lukkes mellemrummet mellem loftbjælkerne og om nødvendigt lægges lag af lyd og varmeisolering.
 • Det endelige arbejde vil være opførelsen af ​​en ny loftstruktur. Dette kan være en spændingsbelægning eller en gipsvægssammensætning.

Reparation af loftet i huset med trægulve

Kompleksiteten af ​​reparationen af ​​loftet afhænger af mange faktorer - den gamle alder af den tidligere coating, den valgte finish, materialet i skillevæggen. Og en af ​​de sværeste muligheder er reparation af loftet i et træhus og reparation af loftet i en stalinka. De vil kræve at give dem meget tålmodighed, tid og arbejde, men selvom der i Stalins gamle bygning allerede er lidt rotte bjælker, er det helt realistisk at fornye og lave et nyt, smukt loft.

Afskalning og forfald af gipslaget

Den første ting at gøre, når det er planlagt at reparere et træloft, er at inspicere og trykke hele loftet for at identificere alle hulrum og tæthed i loftet. Hvis loftet er stærkt, kan du bare suge det gamle gips med en malerulle og rense det med en spatel.

Men det mest almindelige problem i de gamle stalinistiske huse er løsningen og ødelæggelsen af ​​det gamle lag af gips. 30-40 år siden for denne virksomhed brugte bygherrer ler, som er meget revner og smuldrer, så hvis denne proces allerede er begyndt, er det nødvendigt at fjerne hele laget for at kunne reparere høj kvalitet. Dette kan gøres lettere med en perforator eller en boremaskine med en stødfunktion.

I dette tilfælde fjernes gipset i lign. Lagret - kasser af tynde skinner, der tjente som grundlag for gipset i Stalin-type huse. Før dette skal man være opmærksom på at beskytte øjnene og åndedrætsorganerne - i færd med at gøre dette er rummet fyldt med støv. Til dette kan du bruge briller og åndedrætsværn.

Efter fjernelse af gipset fjernes helvedesild med en kuglebøjle, pry bar og andre improviserede værktøjer.

Det næste trin er justeringen af ​​loftet og reparationen af ​​revner. Sprækkerne udvides med en spatel, og så er de belagt inde med en dyb penetrationsmørtel eller hvid lim. Efter forsegling af revner inden næste trin af arbejdet, skal du vente til primeren er helt tør.

Før plastering kan du bruge et forstærket gipsrist af metal for at forhindre revner.

Derefter forsigtigt zashpatlevat loft, og sætte det sidste nivelleringslag, hvorefter det hårde arbejde kan betragtes som afsluttet, og fortsæt til afslutningen af ​​udvalgte materialer.

Skader på loftbjælker

Den gamle gipstilstand er ikke det eneste mulige problem i tilfælde af et loft med trægulve. Det er meget vigtigt at sørge for, at lejebjælkerne ikke er beskadiget, ellers vil det være nødvendigt at reparere træbjælker. For at bestemme deres tilstand, er de banket med en økse - en tud vil være et signal om en defekt på et bestemt sted.

For nøjagtig diagnostik bores der et hul i en gimlet - gennem det kan du se træets tilstand. Et andet diagnostisk værktøj er visuelt. På bjælken skal du holde en skruetrækker og klikke på den. Hvis en rille forbliver, skal strålen reparere.

Hvordan træ af bjælker kan blive beskadiget:

 1. Den mest almindelige løsning - råd og skimmel. Begge vises på grund af dårlig vandtætning og lækage af taget.
 2. Wormholes, skade, at træ bugs påføre, ødelægge træ, gør det til støv.
 3. Sprækker og delaminering langs længden af ​​fibrene af i første omgang ikke meget højkvalitets bjælker. Dette skyldes temperaturudsving.

Hvis strålen er beskadiget på den ene side, fjernes rotten fra den, styrkes med et antiseptisk middel og en træplade er placeret under. Hvis flere bjælker udsættes for rådneri, så bringes der en ramme under dem, og bjælkets ender understøttes på tværs.

I tilfælde af beskadigelse af en stråle fra to ender kan du bruge to plader, som er lige i længden af ​​selve strålen. Tykkelsen af ​​tømmeret, der anvendes til beklædningerne, kan være næsten ens, lidt mindre end strålesektionen. Pads er forbundet til bjælken med negle eller metal studs med en diameter på op til 14 mm, boring gennem huller for dem. Afstanden mellem fastgørelsesanordninger skal være ca. 400-500 mm.

Hvis 2/3 af strålen har været beskadiget, skal den udskiftes for at undgå sammenbrud af loftbelægningen og andre farlige situationer.

Det er også vigtigt at sikre, at der ikke er nogen deformation - loftslag. For at gøre dette skal du trække linjen og måle afstanden fra den til loftet, som på alle steder skal være det samme. Hvis målingerne registrerer en afbøjning, som kan forekomme i forbindelse med en revne eller splittelse af strålen, skal strålen forebygges styrket.

Måder at styrke strålen:

 • Balker, som er svigtet og sat på toppen.
 • Træforing, der kan fastgøres til bjælken ved hjælp af bolte - de anvendes ikke kun fra bunden og toppen, men også på bjælkens sider, efter at have udjævnet den ved hjælp af bagvandet.
 • Beslag. De er fastgjort til lejevægge, og de understøttes af en bolt, der modtager belastningen fra bundens ende.

Hjem renovering loft

Hvordan er reparation af lofter i et træhus?

Træhuset bliver stadig mere populært på grund af dets unikke økologiske egenskaber og visuel appel.

Tips til reparation af loftet gør det selv, billedforklaring

Loftene i sådanne huse er også lavet af træ i de fleste tilfælde, de bidrager til at skabe en vis stil i interiøret og komfort.

For at gøre reparationen af ​​loftet i et hus bygget af træ, skal du bruge disse værktøjer:

 • en hammer;
 • elektrisk boremaskine;
 • spatel;
 • målebånd;
 • bygning niveau;
 • nedstryger.

Til montering af et sådant loft er der lavet en solid træramme, og bærende materialer af træ er fastspændt på understøtningselementerne.

For sin længere drift er det nødvendigt at tage hensyn til nogle ekspertråd. For eksempel, hvis foringen er fastspaltet "i rillen", så vil de lige linjer her være helt uhensigtsmæssige.

Hvis du gør reparation af lofter i et træhus på denne måde, så neglene vil ikke være synlige, hvilket vil tillade ikke at forkæle udseendet af rummet. Der er endnu et tip til dem, der planlægger at reparere loftet i et træhus: planen for elektriske ledninger skal laves selv i den indledende fase af reparationen. Det vil sige, at du skal vide på forhånd, hvor lysekronerne og lamperne vil være placeret.

Nuancer af loft reparation

Ordningen med trægulve og loftisolering

Når loftet repareres, er det muligt at bevæge sig væk fra den accepterede ramme for forståelse af farve.

Du kan bruge specielle farvestoffer, der giver dig mulighed for at beholde træets indledende struktur, så farveskemaet vil være meget rig, hvilket giver et fantastisk udseende. Det skal bemærkes, at dette reparationssted i et træhus ikke er det dyreste, men effekten er fremragende, og der er en god mulighed for at skabe illusion af naturligt træ (valnød, cedertræ, fyr eller eg).

Hvis vi taler om reparation af gamle trælofter, så er der nogle nuancer.

Deres rekonstruktion bør være gradvis. Vægten på grunden af ​​huset bør reduceres. På denne måde kan du effektivt løse sikkerhedsproblemet i huset, samtidig med at du opretholder de akustiske og termiske isoleringsegenskaber.

Ved reparationer i et træhus mellem bjælkerne forbliver der et rum, der skal fyldes med moderne materialer.

For det første kan du lægge ler, så - screed og enhver belægning.

Denne metode til reparation i dag er meget populær af mange grunde.

Tid til at bruge lidt, brug ikke løsninger (de tørrer i lang tid).

Nyttige anbefalinger

Installation af gipsvæg er lavet på en forudinstalleret profil.

Det anbefales ikke at bruge sådant materiale som gipsvæg til at afslutte lofterne i et træhus: huset vil sætte sig ned gradvist, i takt med temperaturændringer er der mindre ændringer, der bidrager til en ret hurtig ødelæggelse af en sådan skrøbelig struktur.

Derfor er det bedre at bruge tynde krydsfiner eller komplekse strukturer lavet af dyre træ i reparationsprocessen. Det er således ikke kun muligt at udføre loftet af høj kvalitet, men også at dekorere det stilfuldt.

For at loftet skal være varmt, kan du bruge udvidet ler, savsmuld og andre bulkmaterialer.

I denne henseende er materialer bedst egnet som polyurethanskum, mineraluld og polystyrenskum. Hvis ved reparation af lofter i træhuset for at bruge mineraluld, så i loftet vil der være en god mulighed for at trække vejret. Ud over fremragende varmeisoleringsparametre har mineraluld fremragende lydisoleringskvaliteter.

Tæppet kan bruges som opvarmning materiale, det er perfekt til sådanne formål.

Sådanne reparationer er ikke vanskelige. Hvis alt er gjort korrekt, så kan en person, der ikke besidder specielle konstruktionskompetencer, selv håndtere sådant arbejde meget effektivt.

Og alt kan gøres hurtigt med egne hænder.

Baseret på webstedsmaterialer: http://1poderevu.ru

Hvordan man laver loftet i lejligheden?

Gamle træhuse, som de moderne, blev bygget i henhold til et bestemt projekt. Da der ikke var kendt teknologi i dag, nåede de fleste huse lofter næsten 2 meter. Selvfølgelig er det for en moderne person lavt, især i betragtning af at for mange mænd er højden fra 175 til 190 cm.

Reparation af loftet i lejligheden

Hvordan er der tilfældet, da jeg fik det gamle hus, men hovedstadsbyggeri er stadig ikke nok budget? Svaret vil være nogle af de måder, hvorpå du kan hæve et lavt loft, både faktisk og visuelt. Under alle omstændigheder bliver ophold i et sådant hus mere behageligt.

Faktisk

Til at begynde med overveje mulighederne for at hæve loftet i et træhus med brug af materialer og nogle tricks.

Det er ikke en hemmelighed, at konstruktionen i et træhus forudsætter en vis afstand fra bjælkerne eller tagbrædderne til loftet. Det er denne afstand, som vi vil bruge.

Hvis huset har et loft, men det er ikke nødvendigt, er det muligt at bruge dette rum til at øge loftet. For at gøre dette har du brug for følgende trin.

 1. Demonter det gamle loft. Ofte i et træhus anvendes spånplade, som er fastgjort til en specialkasse. Det er også træ, så det bliver nemt at demontere.

Imidlertid er det vigtigt at bestemme bjælkerne med bærestrukturerne nøjagtigt. Hvis du fjerner dem, vil stabiliteten i huset lide meget. Hæv loftet i et privat hus kan være endda en god 80 cm. Så i princippet vil rummet ikke være anderledes end lejligheden.

 • Fjern al eksisterende isolering.

  Efter denne procedure vil du se, hvad afstanden fra gulvkonstruktionen til tagets tag. Derfor bruger vi det.

 • Bestem bærerbjælkerne. De går normalt i midten og omkring omkredsen. Generelt kan de ikke fjernes, men blot senere at dekorere, så får du en interessant visuel effekt.

  Især hvis opgaven ikke er at lave en ultramodern retning i indretning. Generelt vil autenticitet i noget gammelt træhus være meget mere vellykket end det "high-tech" -design.

 • Efter at det gamle loft er demonteret og vaultene er synlige, laver vi designet af det nye loft. Til dette er det bedst at bruge yderligere træbjælker og metalprofiler.

  Hvis lejebjælkerne er placeret meget lave, kan du først montere de samme bjælker, kun højere, og fjern derefter de gamle.

 • Så snart metalrammen er klar, hæver vi loftet i huset.

  For dette er det afgørende at overveje isolation. Det passer på toppen af ​​det nye design. Du kan bruge tætte polymerisolatorer eller mineraluld. Derefter kan du blokere det nye loft.

  Det er også vigtigt at afhente materialer.

  Det nye loft kan lægges laminat, da det ikke er mærkeligt lyde, kan du bruge MDF-plader eller alle de samme krydsfiner eller spånplader. De vigtigste udvælgelseskriterier vil være budget og brugervenlighed. Du kan også lave et klassisk hvidkalket loft. For at gøre dette vil gulvet udføre gips.

  Generelt er et gipsplankloft den perfekte løsning.

  Selv om forstærkning af buen af ​​huset ikke var for glat, og rammen ikke var meget professionel, ville gipspladerne godt gemme alt dette og skabe et lige smukt loft. Samtidig er materialet nemt fastgjort ikke kun til metalprofiler, men også til træbjælker eller endda søjler. Når isoleringen er klar, og selvfølgelig er rammen samlet, du kan begynde at færdiggøre gipspladen. Til dette beregnes den krævede mængde materiale.

  Køb gipsplader til loftet. Med vægmateriale har de en forskel i tykkelsen. Loftgips er tyndere og lettere, hvilket betyder at installationen bliver meget nemmere.

  Også et vigtigt punkt i tilrettelæggelsen af ​​loftet i huset vil være belysning. Det skal bestemmes på forhånd og installeres i gipsplader.

  Hvis huset har gamle ledninger, skal det naturligvis udskiftes med en ny, især i en træstruktur. Dette er en ekstra sikkerhed, der ikke er overflødig.

  Visuel forstørrelse

  Det er ikke svært og visuelt at hæve loftet, for dette kan du bruge det samme gipsplader. Først skal du stadig demontere det gamle loft, og derefter om nødvendigt ændre isoleringen eller loftet, hvis det er rotet. Advarsel! Det sker så, at bjælkerne, der overlapper tagbueene, virkelig er slidt ud i lang tid.

  Det er ikke nødvendigt at fastgøre metalrammen på dem i dette tilfælde, ellers kan loftet falde sammen i hastighed, simpelthen fordi bjælkerne ikke modstår den ekstra belastning.

  Derfor er det vigtigt at kontrollere loftets tilstand i et træhus.

  Visuelt hæve lavt loft er let på grund af særlige belysning baggrundsbelysning. Til dette er et nyt loft lavet, eller rettere sagt, en ny belægning, mere jævn og holdbar. Derefter bliver der ved kantene af loftet og væggen lavet 10-15 cm brede, og spotlights er monteret i dem med et bestemt trin.

  Men de bør ikke belyse gulvet og loftet. På grund af denne enkle manipulation kan du visuelt hæve loftet og gøre rummet mere rummeligt. Derudover udføres alle handlinger uden at adskille taget og med minimale omkostninger.

  Et sådant skridt ville være ret hensigtsmæssigt, hvis lofterne i området 2-2,5 meter. Så vil det være bekvemt at være i rummet, og udseendet af interiøret bliver mere tidligt.

  Også spørgsmålet om hvordan man visuelt hæver loftet, kan du lave anbefalinger i valget af farvefinisher. Hvis farven på loftet er mørk, vil den se lavere ud. Og hvis du korrekt vælger bundpladerne bredt og fladt, kan du visuelt forstørre loftet. Du skal også være pæne med kontrastfarver i finishen.

  Tematisk video vil komme til undsætning, samt billeder, der viser, hvordan du kan hæve det lave loft på flere måder med minimale omkostninger.

  Sådan repareres loftet i det gamle hus

  Reparationer i det gamle hus er særlige forhold i proceduren, som kræver lidt opmærksomhed og nogle nuancer, og det gælder især loftet. For at få et attraktivt loftrum i dag er der et stort udvalg af materialer og teknologier. At finde det bedste er ikke en nem opgave. Derfor er det nødvendigt at forstå dette problem, se på billedet af interiøret for at træffe det rigtige valg.

  Det specifikke i det gamle hus

  Vi giver de karakteristiske vanskeligheder, der kan stå i vejen for kvalitetsreparation:

  • Det er ofte svært at reparere et gammelt hus, for eksempel på grund af den skæve overlapning eller andre lignende nuancer, der giver et aftryk på yderligere handlinger.

  I dette tilfælde anbefales det at anvende suspenderede eller spændingsstrukturer, som gør det muligt at niveauere overfladen uden stor indsats.

 • Flere lag af tapet, maling eller gips er hyppige konsekvenser af langvarig brug af værelset og ikke-professionelle reparationer. Her er det nødvendigt at være opmærksom på forberedelsen af ​​overfladen, selvom spændings- eller ophængsteknologien anvendes.

  Faktum er, at overskuddet af det gamle materiale over tid kan falde sammen og derved skabe truslen om et nyt design indefra. Forberedende foranstaltninger af høj kvalitet vil undgå sådanne problemer.

 • Trægulve. Hvis huset er gammelt, så kan det godt i det mindste delvist bestå af træ.

  Og det indebærer visse begrænsninger for brugen af ​​materialer. Dette er de vigtigste problemer, der skal konfronteres, når der laves et loft i et langtidsrum. Næste ser vi på, hvordan man skal handle i hvert enkelt tilfælde for at opnå et moderne design af loftrummet.

 • Overlapskurver

  Hvordan håndteres dette problem?

  Til dels har vi allerede besvaret - brug suspenderede eller spændingsstrukturer. Selvfølgelig kan du forsøge at niveauere overfladen ved brug af gips eller andre lignende materialer, men det er usandsynligt med en sådan løsning, du kan opnå et kvalitativt resultat, især hvis det opnås ved din egen indsats.

  Derfor bruger vi konstruktioner.

  Og her kan vi straks skelne. Hvis du har brug for at reparere værelset med dine egne hænder, så er et ophængt loft ikke det bedste valg.

  DIY loft reparation

  Dette skyldes behovet for at bruge specielt udstyr og streng overholdelse af teknologien, ellers er det let at forstyrre lærredets struktur og dermed ødelægge udseendet.

  Derfor er denne løsning mere egnet til situationen, hvis fagfolk er inviteret til reparationer. Dette vil garantere en høj kvalitet loftsoverflade.

  Mange lag af tapet, maling eller gips

  Som vi fandt ud af, er det nødvendigt at slippe af med det.

  For at gøre dette skal du beskytte dig selv med personlige værnemidler: Brug en hat, briller, handsker, beskyttede tøj og sko. Især er du nødt til ikke at opgive brillerne og hovedbeklædningen, fordi du skal arbejde med loftet, hvilket betyder at alt snavs smuldrer til bunden.

  Fra værktøjerne kan du bruge en spatel og en mølle med en speciel dyse. Det kan endda kræve en mejsel og en hammer eller en hammerboremaskine med slagfunktion og dyse.

  Du bør prøve at fjerne så mange lag af gips som muligt.

  Under alle omstændigheder skal du sikre dig, at belægningen var holdbar, dvs. fjern alt materiale, der ikke holder godt.

  Hvis loftet har et stort antal lag af tapet, kan de fjernes meget nemt.

  Det er nødvendigt at fugte belægningen med vand ved hjælp af en lintrulle, og fjern derefter alt unødvendigt med en spatel.

  Malingen fjernes mekanisk. Til disse formål kan du ikke kun bruge kværnen eller perforatoren, men også en industriel hårtørrer.

  Opvarmning af maling, det kan nemt fjernes med en spatel.

  Så hvis overfladen er holdbar, solid, kan du gøre yderligere efterbehandling. Dette kan være gips, så kittet.

  Derefter kan overfladen males eller pokleit nye smukke tapet eller skumplader.

  Trægulve

  I dette tilfælde er det umuligt at anvende traditionel kittet eller gips til beton: Du skal bruge tilpassede blandinger til kobling med træ.

  Dette forenkler imidlertid opgaven med at fastgøre profiler til ophængnings- og spændingssystemer. Efter alt behøver du ikke bruge dowels og perforator: nok skruer og en skruetrækker.