Stræk loft reparation

Virksomheden "100 lofter" er ikke kun produktion og installation af loftsdække, men også en bred vifte af relaterede tjenester. Vi vil udføre reparationer af stræklofter - selv for strukturer af høj kompleksitet, direkte på anlægget eller i værksted, efter at den beskadigede strækning er fjernet.

Film- og stofklæder, på trods af den lille tykkelse, er ret holdbare og praktiske materialer. Med omhyggelig håndtering tjener de vidunderligt nogle femårige planer, og årsagen til udskiftning af lærredet vil kun blive ændret smag eller nye reparationer i en anden stil og farve.

Dog kan overtrædelse af driftsregler eller utilsigtet uagtsomhed føre til forekomsten af ​​fejl, hvoraf den mest almindelige er en webimpuls eller dens kritiske strækning. Dette sker i sådanne tilfælde:

 • Rengøring af loftet med genstande, der ikke er beregnet til dette formål, med skarpe kanter.
 • Oversvømmelse af loftet fra naboer fra toppen (vigtigt for flere etager), især når det kommer til varmt vand og den lange tilstedeværelse af en stor mængde mellem loftet og lærredet.
 • Forsøger at uafhængigt eliminere virkningerne af oversvømmelse af loftet.
 • Utilsigtet kontakt med et skarpt instrument, f.eks. Under installation af baguetter eller udskiftning af lamper i indbyggede sofits.

Reparation af loftspris pr. M2

Professionelle specialister fra vores virksomhed på kort tid vil udføre arbejde med reparation af lofter. Vi går til enhver genstand - til reparationer i lejligheden, privat hus, kontor og andre bygninger. Eliminer revner, strukturelle mangler, forny det gamle loftbeklædning. Vi tilbyder gunstige priser på loft reparationer og garanti kvalitet.

Hurtig omkostningsberegning

Volumrabatter

Vi hjælper med valg af materialer

Vi arbejder med store og små kunder

Høring, afgang til anlægget - gratis!

Reparation af loftet i lejligheden omkostninger ved arbejde per m2

Loft reparation i Moskva er en populær service, der leveres af mange byggeorganisationer. Afslutningsflader med gipspræparater eller andre materialer er nødvendige både for lokaler i lejligheder og i private huse. Også meget ofte er der et behov for at fjerne nogle defekter, der opstod under operationen. Nogle gange er der simpelthen ikke behov for helt at gentage arbejdet fra tidligere herrer, hvis du bare skal reparere et par revner eller opdatere en gammel dekorativ belægning.

Hvordan er standard loft reparation gjort?

De fleste ejendomsejere overholder standardplanen, når de udfører reparationer:

 1. Rengøring af overfladen fra den gamle belægning. I tilstedeværelsen af ​​tapet, kridt hvidvask eller maling, skal de fjernes. Det fjerner også eksfolieret gips sammen med den gamle belægning.
 2. Reparation revner. De vises meget ofte og i fremtiden kan forkæle udseendet af finishen. Ofte fjernes revnerne med et tyndt lag af kitt, eller hele loftet er nivelleret. Den sidste løsning på problemet er mere optimal i nærvær af et stort antal fejl, der er spredt over hele området.
 3. Priming udføres, hvilket hjælper med at forøge adhæsionen af ​​substratet med efterfølgende lag.
 4. Tegning en efterbehandling dækker.

Vores priser er den laveste i Moskva, som kan konstateres ved at se oplysningerne på hjemmesiden. De præsenterede priser er informative af naturen og kan variere afhængigt af anvendte materialer og kompleksiteten af ​​finishen. Den nøjagtige pris er let at vide ved at ringe til vores medarbejder. Måleren kommer til webstedet gratis og giver et skøn. De endelige omkostninger ved vores ydelser er fastsat i den officielle kontrakt og ændres ikke under reparation.

Reparation af loftet i lejligheden

Reparationer i lejligheden begynder traditionelt med loftet. Der er mange måder at give loftet et friskt og stilfuldt udseende, så det er nogle gange ikke let at vælge den type dekoration, især hvis du reparerer det for første gang. Forstå funktionerne i forskellige materialer vil hjælpe vores artikel.

Reparation af loftet i lejligheden

Reparation og dekoration af loftet

Reparation arbejde bør omfatte installation af revner, sømme og led, gips og kitt i loftet med dets justering. Afhængig af typen af ​​yderligere dekorative dekorationer kan mængden af ​​reparationsarbejde være anderledes.

Seal revner i loftet

Måder at dekorere loftet kan opdeles i flere grupper efter færdigbehandlingsteknologi. Valg af materialer til hver gruppe er ret bredt, mens sekvensen af ​​arbejde generelt er ens.

De mest populære typer af overflader:

 • farvning eller hvidvaskning;
 • wallpapering eller klud;
 • loftfliser
 • podshivny og suspenderede design;
 • stræklofter.

Af loftets materiale og design afhænger af dets egenskaber og holdbarhed. Af denne grund bør du ikke blot stole på din egen smag og mulighederne i tegnebogen, men også tage højde for materialernes egenskaber. At reparere loftet er ikke nødvendigt for at tiltrække specialister, du kan gøre alt selv.

Loft reparationsteknologi

Reparationsarbejde udføres for at bevare gulvets varme- og lydisoleringsegenskaber samt at forberede basen til yderligere dekorative efterbehandling. Tabellen beskriver teknologien for reparation af loftet med en beskrivelse af hvert trin. Behovet for at udføre hver operation bør vurderes efter valg af en dekorativ finish.

Tabel 1. Reparation af loftet inden starten af ​​færdiggørelsen fungerer.

Fjern gammel finish

Sammenføjning af sømme og revner

Tætning af revner og sømme med skum

Plastering og plastering fejl

Afslutning af kitt og udjævning

Afslutning kitt til maling

Video - DIY loftgips

Maling og hvidvaskning af loftet

Prisbillig, billig og meget almindelig måde, egnet til alle lokaler, herunder et badeværelse og en balkon. Maleri påvirker ikke lofternes højde, så det bruges ofte i gamle lejligheder - "Khrusjtjov" og "Brezhnevka". Afslutningens holdbarhed afhænger af den valgte farvesammensætning og rumtypen er fra 2 til 10 år.

Mørkrosa malet loft

 • kridt og kalk hvidvask;
 • vandmaling;
 • indvendige maling baseret på akryl og latex.

Kompositioner til hvidvaskning varierer i lav pris og god miljømæssig ydeevne. Kridt og lime er naturlige materialer og har en positiv effekt på mikroklimaet i lejligheden. Hvidvaskning er ikke forfærdelig høj luftfugtighed, belægningen understøtter ikke forbrænding, efter tørring har ingen lugt. Opløsningen kan tones i en hvilken som helst skygge.

Desværre, på denne liste over fordele whitening udmattet. Holdbarheden af ​​hvidkalkede lofter er lille: i værelser fra tre til fem år og i køkkenet - ikke mere end to. Krydset hvidvask er bange for vandlækage og forurening - dette skaber pletter, der kun kan vaskes af med et lag kridt.

Kalkpasta til hvidvaskning af loftet

Lime er mere modstandsdygtig, det kan forsigtigt tørres af med en fugtig svamp, men det vil ikke fungere for at rense komplekse pletter. Over tid bliver hvidvaskningen gul og skræl, og reparationen af ​​loftet skal udføres igen, herunder den tidskrævende forberedelse af overfladen.

Kalk til hvidvaskning

For at forberede klar hvidstenopløsning fra quicklime bliver den slukket med vand. Denne proces kræver særlige forholdsregler, da det kan ledsages af en voldsom reaktion, kogende vand og sprøjtning af blandingen.

Stadier whitewash loft

Vandig emulsionsmaling er en mere holdbar forbindelse, den kan forsigtigt vaskes og fjerne små snavs, ellers adskiller det sig ikke fra hvidvask. Vandemulsionen bliver også gul med tiden og bliver farvet med lækager, flager og smuldrer efter flere års brug.

DALI® loftsmaling

Moderne indvendige maling på akryl og latex er dyrere hvidvask, men giver dig mulighed for at få en ganske modstandsdygtig og holdbar belægning. Malingen er tonet i enhver nuance, du kan vælge en mat eller skinnende sammensætning. Ved hjælp af forskellige ruller kan et lag maling få den ønskede tekstur.

Loft maleri ordning

DIY male loftet

Før man fortsætter med at anvende maling eller hvidvask, er det nødvendigt at forberede loftet til maling. Det indebærer fjernelse af den gamle belægning, forsegling af huller og led, udjævning og spaltning. Ellers vil overfladen være ujævn - malingen skjuler ikke loftets mangler, og i nogle tilfælde understreger de endog dem.

Hvidvaskning og maling af loftet - en god mulighed for billig reparation. For værelserne er det bedre at vælge vandbaserede formuleringer til badeværelset og køkkenet - på latex absorberer de mindre fugt og lugt og tillader våd rengøring.

Hvordan at hvide loftet?

Du finder svaret på dette spørgsmål i form af detaljerede trinvise instruktioner i denne artikel! Vi råder dig også til at læse om, hvordan man maler loftet med en rulle med egne hænder.

Pasta loftet med tapet eller klud

En anden måde at afslutte på, påvirker ikke loftets højde og bruges derfor til reparation af standardlejligheder med små dimensioner. Pasta tapet bruges i tørre rum - fra høj fugtighed tapet skrælner hurtigt.

Ceiling Baggrund

Forberedelse af loftet under tapetet skal være meget grundigt: du skal fjerne den gamle maling, forsegle sømme, revner og præg overfladen for at fjerne støv. Holdbarheden af ​​en sådan reparation afhænger af det valgte tapet, for billig papir er 3-4 år, ikke-vævet og vinyl kan vare mere end ti år.

Typer af materialer til at klæde loftet:

 • papir tapet;
 • vinyl tapet;
 • ikke-vævet tapet;
 • silke eller satin stof.

Papir wallpapers er de billigste på denne liste, de kan have en glat eller præget tekstur og næsten enhver skygge og mønster. På grund af deres lave vægt holder de sig godt på loftet og er lette at klæbe. Men deres holdbarhed er lille, efter et par år blæser papirbelægningen og taber udseendet. Desuden kan tynde papirbaggrunde ikke skjule selv små uregelmæssigheder og defekter, så forberedelsen af ​​loftet for dem burde være meget grundig.

Papir tapet på loftet

Vinyl tapet produceret på papir eller non-woven base.

To typer af vinyl tapeter er velegnede til loft dekoration:

 • silketryk trykker på glat vinyl tapet og har en skinnende glat overflade, der efterligner naturlig silke;
 • skummet vinyl - tapet med præget mønster, gentagelse af tekstur af forskellige efterbehandling materialer - træ, sten, flise eller gips.

Vinyl tapeter har god fugt modstand, du kan forsigtigt tørre dem med en fugtig svamp for at fjerne støv og pletter. På grund af vinylens mere tætte struktur skjules mindre defekter i loftet.

Vinyl tapet i væggene og loftet

Ikke-vævet tapet kan være både farve og hvid. Farvede bruges som en selvstændig finish, monokromatisk hvid - for at give loftet et reliefmønster, de er malet med indvendig maling ved hjælp af en rulle eller sprøjtepistol. Fordelen ved disse baggrunde er, at de kan omsmudses op til syv gange uden at spilde tid og penge.

Ikke-vævet tapet til maleri

Klipning af loftet med naturlig silke eller sateen er ikke så almindelig på grund af den høje pris på disse materialer. Efterbehandling af stoffet giver dig mulighed for at skabe et unikt stiligt interiør, så denne metode fortjener opmærksomhed. Stof kan kombineres med andre former for efterbehandling, fx med indvendig maling, klæbe den med separate sektioner eller nicher.

Sådan klippes tapet

Loftslayout

Kalklinie på loftet for at holde det første tapetark

Klistermærke tapet på loftet (del 1)

Klistermærke tapet på loftet (del 2)

Vær opmærksom! For at tapetet skal holde sig godt i loftet, skal du bruge lim designet specielt til denne type materiale. Du kan også bruge universallim, fortyndet i henhold til vejledningen til denne type belægning.

Lim til tapet PUFAS

Loftfliser

Polystyren flise - en budget type finish, giver dig mulighed for at få en vaskbar tagbeklædning, glat eller med et mønster. Loftfliser er både hvide og farvede, ofte pastellfarver, og overfladen er grov eller lamineret. Takket være dens fugtighedsbestandighed kan fliser limes på badeværelset og i køkkenet samt på balkonen. Holdbarheden af ​​polystyrenfliser varierer fra 2 til 10 år afhængigt af driftsbetingelserne.

Loftfliser fra polyfoam

Overfladen af ​​trækloftet til trimning af fliser skal rengøres fra den gamle belægning og støv. Sprækker, fejl og små uregelmæssigheder kan ikke repareres, fliserne fliser dem helt. Hvis dråberne er betydelige, er der lavet en udjævningsramme af træplader under fliser eller gips.

Lim flisen på en særlig lim - "Moment", "Titan" - eller brug flydende negle. Ved installation og justering er flisen let skåret af en kniv. Lofterne i loftet og væggene er desuden dekoreret med en loftsplint for at give finish til mål. Du kan også bruge elementer, der efterligner stucco - de vil give loftets originalitet.

Klæbende loftfliser uden sømme

Vær opmærksom! Polystyren er et brændbart materiale, brugen af ​​fliser øger brandfare i rummet. Derfor skal der lægges særlig vægt på kvaliteten af ​​elektriske ledninger og lamper, når de klæber.

Loftflise Layout

Loft flise lim

Arbejds rækkefølge ved montering af loftfliser

Hvordan limes fliser på loftet?

I denne artikel finder du detaljerede instruktioner til klistring af loftfliserne! Placering af fliser er en af ​​de mest populære måder at afslutte loftet på. Det er økonomisk og giver værelset et glimrende udseende. Samtidig er det let at klæbe fliserne, men du kan klare opgaven alene.

Suspended og suspenderet lofter

Hovedtræk ved denne type finish er installationen af ​​modstående materialer på en speciel ramme fastgjort til loftet. Rammen på loftet er fastgjort direkte til gulvpladen med ankre eller selvskærende skruer. Suspended strukturer er monteret ved hjælp af guider installeret langs omkredsen af ​​vægge og bøjler fastgjort i loftet med et bestemt trin.

Eksempelloft

Installationsskema af et loftsophæng på et niveau

Forberedelse af loftet for denne type finish er ret simpelt: du skal fjerne flammeelementer og forsegle store huller for at opretholde lofterne for lydisolering. Når loftlofterne er installeret, ændres niveauet af efterbehandlingsloftet med 2-5 cm, hæmmede lofter sænker det med mindst 10-15 cm. Målets holdbarhed afhænger af materialet og er mindst 10 år.

Materialer til installation af hævede lofter kan være forskellige, men de mest populære er:

 • et træ;
 • dekorative paneler;
 • drywall;
 • metal lameller;
 • fliser type "Armstrong".

Sådan laver du en ramme til hemming

Suspended lofter monteres som regel på en ramme lavet af metal profiler, designet specielt til dette formål. Profiler skelnes med formål på guider, loft og væg. Tilslut dem med skruer eller specielle klemanordninger. Prisen på den færdige ramme på samme tid viser sig at være ret høj, den svarer til omkostningerne ved selve færdigmaterialet.

Fastgørelse af støtteprofilen af ​​rammen af ​​det hængende loft

I nogle tilfælde er det lettere og billigere at montere en ramme fra en træbjælke. Sidstnævnte bruges til udsmykning af altaner og loggier samt ved montering af rammen direkte til loftet. Til rammen er der brug for en bar med tørt træ med en sektion på 40x60 eller 50x50 mm samt selvskærende skruer til træ og dowels.

Trinvise instruktioner til montering af rammen er vist i tabel 2.

Tabel 2. Trinvise instruktioner til fremstilling af rammer for trælofter til lukkede lofter.

Loftsniveau markering

Fastgørelses væg guider

Loftplacering og ophængning

Monteringslofter

Efter installation af rammen kan du fortsætte til det afsluttende trin af efterbehandling - installation af et hemmedloft på det valgte materiale.

Træbeskyttelse

Takbeklædningen med naturligt træ bruges ofte i landet eller i et landhus, men i lejligheden kan den være stolt af sted. Træplanker og paneler kan bruges som en selvstændig finish eller i kombination med andre materialer.

Træloft i en by lejlighed

Fordele ved træloft finish:

 • miljøvenligt materiale;
 • høje dekorative egenskaber;
 • enkel installation;
 • kan males med nogen form for maling;
 • holdbarhed mere end 10 år
 • når der anvendes speciel imprægnering, kan det bruges i våde områder og på balkonen.
 • brandfarligt materiale
 • træ er underlagt rotting og svampeskader, kræver regelmæssig behandling.

Træbindemidlet er monteret på en stangramme eller direkte på loftet. De fastgør tavlerne med skruer eller søm, fastgørelsespunkterne gnides senere med speciel mastik eller dækkes med lameller.

Ordningen af ​​enheden af ​​en træramme til foring

Metoder til fastsættelse af foring

Monter det første bord

Montering af foring til loftet

MDF og plastpaneler

Helt populært materiale til køkken, badeværelse, hall og balkon. Sortimentet af dekorative paneler er stort nok. De er monokromatiske, farvede, mønstrede eller efterligne naturlige materialer - træ, sten, mosaik eller sten.

Loft lavet af plastpaneler

Fordele ved loftpaneler:

 • plastpaneler har høj fugtbestandighed;
 • paneler er nemme at rengøre;
 • et stort udvalg af farver giver dig mulighed for at vælge den rigtige indretning;
 • de kan installeres på ethvert niveau ved brug af vægprofiler;
 • giver dig mulighed for at skjule ledninger og ventilationskanaler, samt installere indbyggede lamper.
 • Paneler af dårlig kvalitet udsender lugt;
 • plast er brandfarlig; i tilfælde af brand frigives giftige stoffer;
 • paneler er ret skrøbelige, de er nemme at beskadige.

De monterer paneler på rammen eller specielle guider placeret langs omkredsen af ​​væggene. Mellem dem er de forbundet ved hjælp af "tungen og rillen" systemet, som giver dig mulighed for at gøre leddene næsten usynlige. Panelernes levetid - fra 5 til 10 år.

PVC plastloft

Installationsskemaet af loftet af PVC-paneler

Fastgør det første PVC-panel til profilrammen

Sådan repareres PVC paneler til loftet?

PVC paneler er et efterbehandling materiale lavet af polyvinylchlorid, en plastik, som brænder dårligt og er kemisk resistent. Læs hvordan man retter sådanne paneler til loftet i denne artikel!

gips gipsplader

Et af de mest populære materialer til installation af lofter. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette dristige mønstre og former, gøre multi-tier hylder med integreret belysning og andre dekorative elementer. Efter gipsplastering er loftet pudset og malet med indvendig maling eller dækket af tapet.

Gipsplader falsk loft i lejligheden

 • naturmateriale, det påvirker ikke mikroklimaet i lejligheden;
 • det kan bruges til hurtigt og præcist at niveaue loftet uden overskydende snavs og støv;
 • Under det færdige loft kan du skjule enhver kommunikation, såvel som lyd- og varmeisoleringsmaterialer;
 • Du kan lave sofistikeret indbygget belysning og belysning;
 • fugtbestandigt gipsplader kan bruges i badeværelset;
 • til behandling og installation behøver ikke et komplekst værktøj.
 • Materialet er ret skrøbeligt og modstår ikke chok;
 • bange for lækager, når der er våde splittelser og sammenbrud;
 • til installation af komplekse strukturer og yderligere færdiggørelse af færdigheder i maleri og efterbehandling værker eller hjælp fra specialister er nødvendige.

Plader af gipsvæg er monteret på en ramme af en bar eller metalprofil, monteret på vægge og loft med skruer. Yderligere efterbehandling består af to faser - kitt og påføring af en dekorativ belægning. Levetiden for gipsplanklofter afhænger af typen af ​​efterbehandling, mens konstruktionen selv kan vare i mindst 25 år.

Reparation af loftet i Moskva: kosmetiske og store, herunder efter oversvømmelser eller oversvømmelser

Reparation af lofter i lejligheden
fra 190 rubler pr. m 2 af arbejdet

Vi leverer materialer "til døren" og tager ud byggaffald

"Cromwell-Story - Moskva"

107140, Rusland, Moskva, Komsomolskaya-pladsen, 6

Udførelse af reparationer i lejligheden med egne hænder, du skal vælge kun højkvalitetsmaterialer for at undgå virkningerne af skadelige kemiske dampe, udviklingen af ​​skimmelsvamp og skimmel, der påvirker menneskers sundhed.

1. Forberedende arbejde

Ved reparation uden fejl er det nødvendigt at udføre følgende arbejde:

 • eliminering af den gamle belægning
 • tætning af led af gulvplader
 • loft vandtætning.

1.1 Forberedelse til vægpapir, hvidvaskning eller maling

Sekvensen af ​​værker i forberedelsen af ​​overflader:

 1. Fjernelse af gammelt gips.
 2. Rengøring af overfladen fra støv.
 3. Primer loft.
 4. Seal alle revner med kitt.
 5. Gentagen primer.
 6. Sætter efterbehandling hårdt kittet.
 7. Afrunding af overfladebehandling med sandpapir.

1.2 Forberedelse til installation af den ophængte konstruktion

Suspended strukturer bruges til at installere gipslofter eller PVC paneler. I dette tilfælde udføres følgende arbejde:

 1. Fjernelse af gammelt gips.
 2. Rengøring af overfladen fra støv.
 3. Primer loft.
 4. På væggene på niveauet af armeret metal guide.
 5. Suspensioner eller monteringsprofiler, der danner grundlaget for det fremtidige loft, er fastgjort til loftet.
 6. Går endelig design.

Under arbejdet er det vigtigt at overvåge niveauet for det fremtidige loft, hvilket forhindrer dets afvigelse fra den horisontale eller den valgte multilevelform.

1.3 Forberedelse til installation af spændingsstof

Det vigtigste arbejde med installation af rammen til strækloftet udføres af mesterne i sin installation.

 1. Fjernelse af gammelt gips.
 2. Rengøring af overfladen fra støv.
 3. Primer loft.

Reparation af loftet i Moskva af mestere af virksomheden "Cromwell"

Vores priser ændres ikke under arbejdet

2. Afslutningsarbejde på reparation af lofter i lejligheden

2.1 hvidvaskning eller maling

Hvidvaskning af loftet i nyere tid næsten aldrig brugt, da det indebærer en årlig opdatering. Men med en mangel på budgetoverhaling af loftet kan hvidkalkede:

 • Den skabte overflade vil være mere holdbar, hvis der tilsættes en lille PVA lim til løsningen.
 • Fugtiggør før påføring af kalk.

Når du måler loftet, skal du bruge vandtæt maling af høj kvalitet. Påføringen af ​​maling kan udføres ved hjælp af sprøjtepistolen eller rullen i mindst to lag. Lagene skal være vinkelret på hinanden. Det sidste lag skal laves i vinduets retning.

2.2 Baggrund

Når du arbejder med tapet, skal du overholde følgende regler:

 • Markeringen af ​​strimlerne er nødvendig for at gøre lidt mere end loftets længde og afskære overskuddet efter klistermærket.
 • Strimlerne limes parallelt med væggen med et vindue. Du skal begynde at indsætte fra vinduet.
 • Til indsætning er det bedre at bruge vandtæt og vaskbar tapet.
 • Under udførelsen af ​​værker og indtil tapetet er helt tørt, er udkastene uacceptable.

2.3 Polystyrenfliser

Med et lille budget til reparation kan du klæde over loftet med polystyrenskum eller skumplader. Når limning skal følge følgende regler:

 • Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at bestemme midten af ​​rummet og holde den centrale flise der.
 • De resterende fliser skal tilpasses den, med fokus på den valgte retning.

2.4 Falsk loft

Hvis plastpaneler er markeret til loftet, er de skiftevis fastgjort til den samlede ramme med selvdrejende skruer.

Skruer skrues ind i panelets tynde kant, der er placeret ved siden af ​​endepladen, som vil blive gemt af det næste modul.

Mellem dem er modulerne forbundet ved hjælp af kamme og riller. Langs rummets omkreds brændes panelerne i et specielt hjørne, der skjuler deres udskæringer og kanter.

Installation af loftet på gipsvæg er en forholdsvis kompleks proces, som skulle tildele en særskilt artikel.

2,5 strækloft

Strækloft er vanskeligt at klare med egne hænder, så arbejdet er bedre at betro fagfolk med specialværktøjer.

3. Funktioner ved reparation af loftet i køkkenet og badeværelset

Disse rums specificitet er tilstedeværelsen af ​​høj luftfugtighed:

 • i køkkenet skabes der fugt ved madlavning;
 • i badeværelset - som følge af afsætningen af ​​varmt vanddamp på kølige vægge og lofter.

Derudover er det i disse områder, at der er størst risiko for oversvømmelse fra naboerne ovenfor.

Disse faktorer tvinger brugen af ​​vandtætte materialer til reparation af loftet - maling, plastik, vinylstrækloft. Det er stadig uønsket at bruge vandtæt gipsplader i badeværelset, da dets tilstand afhænger meget af ventilationssystemets kvalitet. I køkkenet er brugen af ​​fugtbestandig gips helt acceptabel.

Ellers udføres reparationen af ​​lofter i disse rum på samme måde som i de øvrige rum (under hensyntagen til udførelsen af ​​øget fugtresistens for elektriske ledninger og belysningsarmaturer).

4. Reparation af loftet efter lækage

Afhængig af typen af ​​loftafslutning, varierer reparationsmetoderne. Den mest almindelige finish af følgende typer:

 • gips;
 • drywall;
 • stræk loft
 • fliser og plastpaneler.

4.1 Pudset loft

Normalt er et sådant loft ikke fuldt beskadiget som følge af bugten. Ofte finder vand svage punkter i leddene af overlapningen eller steder, hvor det elektriske ledningsføring udlæses og gennemsyrer.

Trin til reparation af det gipsede loft efter lækage:

1) Fjernelse af det beskadigede område

Spatelen fjerner fuldstændigt våde gipsområder.

2) Tørring

Beskadigede områder tørres med en bygning hårtørrer eller naturligt.

3) Stripping

Sandpapir er slutrengøring af betonbasen. Krydset af de beskadigede og intakte områder glattes i en afstand på 2-3 cm. Gipsets kant bør ikke være skarp.

4) Støvfjernelse

Den endelige forberedelse indebærer fuldstændig rengøring af arbejdspladsen fra støv. Dette gøres med en støvsuger eller en blød børste.

5) Primer

Denne operation styrker belægningen og forbedrer kittens adhæsion til substratet.

6) Putty

Det beskadigede område er anbragt med en lille tilgang til den rensede overflade af det intakte.

7) Stripping

Efter at kittelaget er tørret, er det nødvendigt med en fin overfladebehandling for at fjerne alle de hulrum og bump, der er dannet.

8) Maleri

På grund af det forhold, at det er ret vanskeligt at vælge den nødvendige farve af maling, er det nødvendigt at male hele loftet som helhed.

Bestil reparation af loftet i Moskva fra firmaet "Cromwell"

Du behøver ikke at tilpasse arbejderne til at bekæmpe deres dårlige vaner.

Vi har ikke dovne arbejdere og gæstearbejdere!

4.2 Gipsloft

Trin til reparation af gipsplankloft efter lækage:

 1. Fjernelse af beskadigede dele. Det er umuligt at korrigere chippen af ​​gipspladerne, så alle våde arealer skæres ud.
 2. Hvis skaden er begrænset til et område på et ark, kan du straks udskifte den med en ny. Det resulterende led er forseglet som ved den sædvanlige installation af et gipspladloft.
 3. Med en mindre mængde skader fjernes gipsvæggen til nærmeste bæreprofil. Skær et stykke gipsvæg på størrelsen af ​​det resulterende hul. Fugen med den intakte del af loftet er forseglet på den sædvanlige måde.
 4. Loftet er malet helt eller delvist, afhængigt af den tidligere valgte farveopløsning.

4.3 strækloft

Reparation stræk loft afhænger af sin type:

 • Stof strækloft til at reparere virkningerne af oversvømmelser vil ikke lykkes. I tilfælde af vandpletter skal stoffet udskiftes helt.
 • Vinylloft er ikke modtageligt for farvning. Ofte er alt lækket vand samlet i det som i en tank. Under ingen omstændigheder kan den fjernes ved at punktere nettet. Vand kan forsvinde gennem hullerne til belysning eller dekorative indsatser.

Indsatsen er normalt placeret i hjørnet af rummet. Den skal fjernes fra klemmen i en længde på 3-5 cm. Gennem det dannede hul skal alt akkumuleret vand drænes, hæve loftet og lede vandet til udløbspunktet. Væggen nær udledningsstedet skal beskyttes mod rennende vand med cellofanfilm.

Alt arbejde skal udføres, tidligere deenergisering af værelset.

Vinylcoating vil gradvist genskabe sin oprindelige form. Du kan fremskynde processen ved at opvarme rummet med en varmepistol eller en tørretumbler.

4.4 Loft af PVC paneler og fliser.

Denne type loft er nemmest at genoprette efter bugten. Hvis de bærende konstruktioner i loftet ikke udsættes for vand, er panelet nok til at tørre og vente på, at de tørrer. I svære situationer kan du erstatte flere paneler med nye.

Reparation af loftet i lejligheden prisen er billigere end konkurrenter med 10%, i 1 dag, værksted til produktion af lofter, kvalitetskontrol

Reparation af loftet i Moskva, omkostningerne ved tjenester til prislisten, navn på arbejde:

Organisationen og valget om at reparere loftet i lejligheden er ikke altid i overensstemmelse med prisen: den dyre konstruktion på flere niveauer, der skal udføres, ser dyster ud i et værelse med lille højde. En lakonisk gipsoverflade, malet med en vandemulsion og indrammet med en baguette, kan give rummet en minimalistisk stilfuldhed. Derfor foreslår vi at fokusere ikke på priser, men på en kombination af rummets stil og dens dimensioner. Et stilfuldt loft, der supplerer interiøret, er ikke så meget et dyrt job som et godt valg af sin type.

Typer af lofter

En masse teknologier, materialer og stilarter fremkaldte fremkomsten af ​​et stort antal måder at trimme den øverste del af rummet på. Tabellen viser typerne af lofter og analyserede deres egenskaber:

Type loft finish

karakteristika

Egenskaber ved efterbehandling / installation

Inaktiv tid i arbejde, med hjælp er det muligt at ændre farve accent i et interiør uden global reparation

Overfladen skal være helt flad.

Det maskerer fejl og små uregelmæssigheder, æstetiske

Pasta en vandret overflade kræver færdighed

Let at rengøre, kan males, tjener som varmelegeme

Væsentlige svingninger kræver justering.

Hurtig installation, række design ideer, nem at vedligeholde, lang levetid

Omkostningerne ved reparation af strækloftet efter et snit, lækage afhænger af hullets størrelse og typen af ​​belægning

Gipspladespænding

Flere niveauer, der spiller rundt baglyset, støjisolering

Kræver en betydelig højde på rummet, du kan indstille formen og linjerne

Omkostningerne ved reparation af loftet

Evrostroy-firmaet tilbyder takfinishering af enhver kompleksitet. Vi arbejder med alle typer materialer. Du kan beregne prisen for denne type arbejde ved hjælp af online formularen til budgettering. Vælg lofttyperne, angiv dets areal og overflade dimensioner for relaterede tjenester (indsæt baguettes, monteringsskinner osv.). Vi fjerner også problemerne i forbindelse med beskadigelse af den færdige overflade. Hvor meget koster det at reparere loftet efter en lækage?

Stræklofter

Ejere af lejligheder med nødbelagte lofter har en mening i den næste reparation for at lave en hængslet struktur. Et sådant loftmål er et glimrende valg med mange fordele. Dette er et fremragende efterbehandling materiale, som gør det nemt at skabe et usædvanligt indretning. Det eneste du skal stå over for er reparation af stræklofter, og det er vigtigt at gøre det kompetent. Korrekt installation af spændingsfilmen er en garanti for holdbar drift, men der kan være situationer, hvor integriteten er brudt. Der er forskellige omstændigheder, hvor spændingsarkets spænding opstår, og det er værd at diskutere i detaljer hvordan man fjerner defekten i hvert enkelt tilfælde.

Indholdsfortegnelse:

Stretch loft funktioner

Stræklofter bliver stadig mere populære på grund af de mange nuancer og teksturer af filmruller. I dag er det endda muligt at anvende et billede med en særlig printer, for eksempel blomstrende sakura grene mod en klar himmel. Der er blanke, næsten spejldug, der visuelt forstørrer væggene næsten fordoblet. Den matte struktur af kontinuerlige stræklofter er så tæt som hvidvask, for ikke at afvige fra klassikerne i indretning.

Ikke mindre interessant er det sorte gennemskinnelige lærred i soveværelset, bag hvilke der er placeret dioder, der minder om stjernens blinkende i nathimlen. Denne effekt kan ikke opnås på nogen anden måde, så snart du installerer stræklofter på en ramme strækket fra loftet for polyesterstof eller PVC-film. Denne lærred er monteret på en baguette rundt om loftets omkreds og straktes, når den opvarmes med en speciel varmepistol.

Dette er en spektakulær og holdbar loftbelægning, der gør det muligt at skjule alle fejl i leddene af gulvplader. Ved omhyggelig betjening og omhyggelig pleje varer et ophængt loft uden korrektion fra 5 år til flere årtier. Og hvis det begynder at sænke, opvarmes det igen, hvorefter lærredet igen strækker sig. Stretch loft monteret ved hjælp af 2 systemer:

Enhver force majeure, og lærredet i nærheden af ​​loftet kan blive beskadiget. Selvfølgelig beskadiger et skud af champagnekork ikke filmloftet. Men hvis naboerne ovenfra oversvømmer lejligheden, sker der en ild, eller en person smider en skarp genstand i loftet, så vil elasticiteten og integriteten af ​​PVC-folien blive brudt. Derefter er reparationen af ​​et værelse med et strækloft uundgåeligt. Nogle gange er det nok at klæbe eller skjule et lille snit korrekt, og det hængende stof ligner nyt. Men for store skader kræver udskiftning af hele loftet.

Vær opmærksom: Når de indstillede lofter installeres af specialiserede firmaer, der yder garantier og yder kundeservice, vender de til dem for en løsning. I andre tilfælde skal reparationen af ​​lofter i lejligheden udføres uafhængigt.

Hvis alt er gjort korrekt, eliminerer mindre defekter, så er der mulighed for at undgå fuldstændig udskiftning af filmbelægningen og spare på reparation af lofter. Hvis du ved, hvordan du reparerer en lille skade, er det nemt at undgå dyre reparationer, selvom den "store oversvømmelse" fra naboerne over loftet sank i form af en taske.

Ejerne forsøger ikke at vaske det strakte loft efter reparationen og holde det i sin oprindelige form. Men over tid skal du rense det for snavs, føre et kabel med en diod tape tæt på loftet eller skifte lys. Dette kan føre til en krænkelse af filmens integritet, og selvreparation af det hængende loft kræver omhu og yderste omhu. Praksis viser, at selv en sådan meget pålidelig finish bliver sommetider beskadiget, hvoraf ingen er forsikret. Ofte er det nødvendigt at reparere loftet i køkkenet, og i soveværelset er det sjældent beskadiget.

Fordelene ved strækfilmlofter:

 • hurtig installation;
 • Mulighed for yderligere isolering af loftet på øverste etage
 • al kommunikation er skjult under rammen;
 • ekstremt lav vægt og belastning
 • store dekorative muligheder;
 • bruges til at opnå den mest jævne overflade;
 • kan bruges i komplekse strukturer på flere niveauer;
 • hypoallergen fugtbestandig belægning, der ikke bidrager til dannelsen af ​​patogen mikroflora i et begrænset rum;
 • Det er muligt at kombinere flere typer belysning og installation af dekorative elementer.
 • elektrificerer ikke, afviser støv
 • ikke bange for vask og rengøring med en vandig opløsning.

Hvordan forsinker reparationen af ​​hævede lofter?

Ved korrekt betjening kan reparationen af ​​stofstrækloftet undgås, især da situationer med dets skader forekommer sjældent. Men enhver polyvinylchloridfilm eller syntetisk stof er sårbar over for kontakt med skarpe, piercing og skæreobjekter. Et sådant loftbelægning reagerer på temperaturændringer - det kan tabe elasticitet, fordreje, deformere. Et mærkbart slag i loftet opstår, hvis naboerne oversvømmer toppen, og reparation af køkkenet med stræklofter er uundgåeligt.

Operation stretch filmloft kræver kompetent pleje, som gør det muligt at undgå reparation eller delvis omarbejde. Det er nødvendigt at følge enkle regler:

1. I et rum med et strækloft er et mikroklima med konstant temperatur vigtigt, altid over 0 ° C - filmkrystallisation og overfladeafbrydelser er mulige i et uopvarmet landhus.

2. Et værelse med et strækloft anbefales ikke at opvarme over 60 °, hvilket vil medføre smeltning ved krydset med bjerget. Derfor krænkelse af integritet og sagging.

3. Uønsket kontakt af bladet med eventuelle skarpe genstande og blotte ledninger - reparation er uundgåeligt. Derfor repareres arbejdet på loftets overflade ekstremt omhyggeligt. Særligt uønsket vægbeklædning og installation af skillevægge med træpaneler eller gipsplader efter installation og reparation af stræklofter.

4. Det værste af alle stræklofter reagerer på varmt vand, hvis de bryder gennem rørene fra naboerne ovenfor. I dette tilfælde akkumuleres hele massen af ​​kogende vand ikke kun under filmen, men strækker den også til grænsen. Så er det lettere at slå lærredet i midten og lade vandet dræne fra gryder og spande så hurtigt som muligt, ellers vil filmen briste. Meget bedre end kluden reagerer på vægten af ​​koldt vand, men her er den grundlæggende reparation uundgåelig.

Forsigtig: Hvis du tørrer filmen og opvarmer for at genoprette elasticiteten, er det ikke nok, du skal ændre hele strækloftet. Hullet gennem hvilket vandet blev frigivet fra "oversvømmelsen" er moderigtigt at klæbe eller tilstoppe. Efter restaureringen sættes belysningsanordningerne på plads, eller der installeres nye - brede loftslysekroner for at lukke defekten.

Hovedårsagerne til reparationen af ​​strækloftet:

 • klip eller ridser med skarpe genstande;
 • oversvømmelse ovenfra;
 • opvarmning fra split-systemet og sagging;
 • klud defekter;
 • mangler under installationen.

Regler for pleje af filmweb

Streklofter er attraktive og modstandsdygtige over for de fleste mekaniske effekter, kræver ikke særlig pleje. Strækfilmen skjuler perfekt alle loftets uregelmæssigheder, så det er den nemmeste måde at hurtigt og effektivt skjule fejlene på gulvpladerne.

Vedligeholdelse af en sådan belægning - rengøring ved brug af husholdningsvaskemidler med en blød svamp eller ren bomuldsklude. Det kan ikke bruges:

 • faste mikrogranuler;
 • opløsningsmidler;
 • sandpapir;
 • slibende partikler.

Filmen fremstilles i forskellige tykkelser og kvaliteter, så levetiden for hævede lofter varierer. Men selvom producenten giver en garanti i 10-15 år, med omhyggelig omhu og en konstant temperatur i rummet, kan disse perioder fordobles. Og hvis filmen blev installeret ukorrekt og havde for stor spænding eller belastning under oversvømmelse, vil et sådant loft ikke vare i lang tid.

OBS: Hvis der ikke er noget særligt behov for at rengøre lærredet, skal du ikke røre ved det! Forsøg ikke at gnide filmen til generel rengøring eller generel desinfektion - det er tilstrækkeligt at begrænse spray aerosol. Det samme gælder for sagen, hvis der var kakerlakker i køkkenet - du må ikke bruge en blyant eller lægge blandinger rundt om loftets omkreds, bare sprøjt løsningen eller sprayen.

Under vask efter installation af stræklofter bemærker brugerne, at når man presses med en hånd, bøjer stoffet let mod loftet. Dette er normalt, der er ikke noget forfærdeligt her, men du bør ikke trække og øge presset. Selv om spændingsfilmen er stærk nok, bør du ikke teste den ved grænsen af ​​belastningen. Afrundede genstande, bløde mopper og vinkurve beskadiger ikke loftet, men du kan ikke trække det fra side til side!

De mest effektive måder at reparere loftslofter

Skader og mangler er af forskellig størrelse, og med små ridser, huller med lille diameter eller mindre revner er det tilladt at bruge almindeligt tape eller lim. Dette vil ikke skjule fejlen, men der vil ikke være nogen yderligere spredning af hullet. Hvis dette sker straks, vil fejlbehovet uundgåeligt øge.

Hvis det er nødvendigt at forsegle et lille hak eller et fladt snit, skal kanterne strammes og tilsluttes. Der er forskellige metoder til eliminering af en sådan defekt.

1. Lim spændfilmen med et plaster af samme farve og tekstur til, og om muligt gøre det indefra. På forsiden af ​​båndet tag forsigtigt den ene side af skæret og tilslut den til den anden side.

2. Patchen kan ikke være helt dækket, derfor anbefales det at sætte dekorative elementer eller loftlamper på dette sted. Effektivt vil phosphorescerende stjerner eller punktdioder se efter belysning, hvis de placeres i grupper eller langs en linje. Små loftslamper eller deres efterligning ser også bedre ud på et bestemt mønster.

3. Nogle gange er det fornuftigt at lave montering af gipsstik eller andre dekorative dele, især når der er store huller efter "oversvømmelsen".

4. Ofte vil der blive beskadiget filmen langs sømmen, hvis det ikke er en solid web. Denne reparation er vanskelig, fordi den vedrører fejl i installationen. Kun en vej er muligt - fjern den revne klud og udskift den med en helhed. Dette sker ved dårlig svejsning af klud eller installation af utilstrækkelig mængde materiale, som krymper stærkt, når det opvarmes under installationen.

5. Når du bryder en film med en skarp genstand, anbefales det nogle gange at sy kantene med en nylon tråd.

6. Det nemmeste hul er den nemmeste måde at klæbe stoffet tape, maleri flizelin eller graft fra glasvæggen af ​​den tilsvarende farve, plantet indefra. Kanten af ​​et sådant plaster pressede let på lærredet og opvarmedes med en husholdningsapparat.

7. Det reparerede fragment af loftet vil ikke være tydeligt, hvis plaster eller materialet til limning vil have samme farve som lærredet, og kanterne vil ikke rynke. Nogle gange er et håbløst beskadiget stof gennemboret med en falsk hætte, hvis det er et køkken, eller et lille plasma-panel er anbragt i loftet, hvis denne fejl er over sengen eller sofaen.

8. Det sværeste er at genoprette strækloftet efter en lækage. Det bedste er ikke at bryde igennem, men omhyggeligt at afmontere hjørnet af strækloftet for at dræne det kolde vand og tørre lærredet. Varmt vand vil helt sikkert strække filmen i midten, fordi der ikke er behov for at gøre uden en punktering af nettet. Hvis PVC-panelet ikke er stærkt beskadiget, og det er nemt at placere det i baguetten igen, vil opvarmning med en varmepistol hjælpe lofterne til at vende tilbage til deres oprindelige udseende. Men hvis de store masser drog ud og deformerede den baguette, som filmen blev fikset på, bliver du nødt til at rive den af.

OBS: stretch lofter installation Garantiperiode - 3 år, og hvis der var en spontan demontering Loose baguette, en virksomhed, der har etableret lofter, har endnu ikke kommet fri. Ved underskrivelsen af ​​kontrakten skal du angive alle betingelser for yderligere vedligeholdelse af strukturen.

Fased reparation af strækloftdetaljer på videoen:

Loft reparation

Reparation af enhver kompleksitet

Reparation af loftet er ret en besværlig proces, så det er bedst at søge hjælp fra fagfolk.

Virksomheden "Hænderne på skuldrene" tilbyder sine tjenester til reparation af loftet i Moskva og andre regioner. For dem, hvornår tid er værdifuldt, er vi klar til at lave et loft på to timer. Kontakt os! Vores fagfolk vil gøre alt på højeste niveau, og du vil helt sikkert være tilfreds med vores arbejde. Ring på telefon +7 495 374-75-64

Priser til loft reparation

Bestil reparation af loftet i Moskva hos os - ingen forudbetaling, arbejde på kontrakten og lave priser. For dem, hvornår tid er værdifuldt, er vi klar til at lave et loft på to timer. Kontakt os! Vores fagfolk vil gøre alt på højeste niveau, og du vil helt sikkert være tilfreds med vores arbejde.

Beregn omkostningerne ved reparation af loftet i Moskva vil hjælpe vores estimator, han vil ankomme til anlægget, estimere mængden af ​​arbejde og mængden af ​​materialer og foretage et skøn. Hvis du ikke har tid og ønske om at engagere sig i indkøb af materialer, så tager vi det på os selv. Vi kan tilbyde materialer til engrospriser takket være mange års samarbejde med leverandører.

Forberedelse af loftoverfladen til reparation

Reparation af loftet er ret en besværlig proces, så det er bedst at søge hjælp fra fagfolk.

Den første ting at begynde at reparere er at forberede loftets overflade til efterbehandling:

Grov finish
Hvis du for nylig flyttede til en helt ny lejlighed eller startede en renovering, så kan du ikke klare dig uden en "hård finish". På dette stadium udføres lathing af et træ eller betonloft, udjævning af hele området, overfladeforstærkning og lydisolering.

Loftgips
For ikke så længe siden var loftet på mode, så en god halvdel af befolkningen trimmet loftet til hende. En anden af ​​de tidligere muligheder er loftets tapet. Hvis du mødtes med et af disse lofter, skal du være klar til massearbejdet. Udover det faktum at alt materiale skal fjernes, vil loftet kræve gipsjustering. Når overfladen er klar, kan du gå videre til næste trin.

Loft fyldstof
For at slippe af med små uregelmæssigheder og defekter anvendes flere lag af kitt på loftet. Så skal du gøre slibning og priming. Resultatet er en perfekt flad overflade, forberedt til videre arbejde.

Valget af materiale til reparation af loftet

Så hvordan begynder du at reparere loftet i lejligheden? "Med en ide" vil vi svare. Den første ting du skal vælge er det materiale, du gerne vil se i himmelen i din hyggelige lejlighed. Hvidvask og fliser er længe blevet relegeret til baggrunden. Streklofter er meget populære, fordi de er praktiske og nemme at udskifte. Derudover kan materialet påføres fotoudskrivning og maling for at gennemføre eventuelle kreative ideer.

Ikke mindre populære nedhængte lofter. Der er et stort antal typer af lofter - rack, kassette, gips og gipsplader, spejl. Du skal kun beslutte om de nødvendige materialer og prisen, som skal opfyldes.

Nye designløsninger bliver i stigende grad kork- eller gipspladekonstruktioner. Det bliver også meget populært at installere polyurethan baguetter på loftet. Fans af usædvanlige innovative løsninger vælger i dag suspenderede gitterlofter. Og også udbredt lister for at fremhæve loftet.

Hvis du vil reparere loftet var billigt, men samtidig kvalitativt, så vil du ikke fortryde kontakte os et øjeblik.

At kende omkostningerne ved reparation af lofter pr. Kvadratmeter

Elektriske laboratorie- og elprojekter

Gem kuponen i vores database og brug når som helst.

Kampagnen er gyldig indtil slutningen af ​​måneden!

Kuponkode: BOH232

 • Reparation og dekoration
 • tjenester
 • Loft reparation

Vi tilbyder et komplet udvalg af reparationer.

Moderne byggemarked giver dig mulighed for at udføre næsten enhver ide om design af overflade af loftet: du kan lave hvidvaskning, pasta over tapet, sæt spejlpaneler, dekorere med stof, lav et ophængt loft.

Priserne for reparation af loftet varierer afhængigt af registreringsmetoden og afhænger af de anvendte byggematerialer.
Virksomhedens officielle hjemmeside præsenterer faktiske priser for 2017. Prislisten viser priserne pr. Kvadratmeter. m i gnidning.

renvaske

Denne metode til afslutning af arbejdet med reparation af lejligheder i Moskva er nu ringere end mange andre former for afslutning af loftrummet. Desværre varer den lange skygge ikke længe, ​​og efter nogle år bliver den mørkere og kræver genfarvning. Derfor i moderne dekoration ekstremt sjældent ty til denne type reparation.

Og selvom whitewash er et meget forældet materiale, kan de også finde fordele i dem:

 • Først prisen. Omkostningerne ved materialer vil være ubetydelige, fordi denne mulighed er ret egnet til budgetoptimering.
 • For det andet, teknologiens enkelhed. Da kvaliteten af ​​den resulterende overflade ikke fremsætter for høje krav, er det meget simpelt at klare arbejdet. Og værktøjssætet kan bruges som det mest primitive: Der er tilfælde, hvor loftet blev hvidt med en kost. Bogstaveligt talt.
 • En positiv kvalitet er også kalklagets hygroskopicitet: på grund af det er fugtigheden i rummet normaliseret.

Ulemperne ved denne færdiggørelsesmetode er meget mere:

 • For det første, som vi allerede har nævnt, opstår kvaliteten af ​​overfladen i de fleste tilfælde spørgsmål.
 • For det andet begynder næsten enhver hvidvaskning over tid at sprænge, ​​så du skal opdatere det regelmæssigt.
 • For det andet er slidbestandigheden af ​​denne belægning praktisk taget fraværende. Forsøg på at fjerne selv den mindste forurening nødvendigvis fører til udseendet af en ubrugelig plet eller spor.

maleri

På grund af de lave omkostninger ved denne type reparation betragtes som billigt. Den udvidede palette giver dig mulighed for at vælge enhver farve og udføre interessante designbeslutninger. Man må huske på, at det er vigtigt at udføre arbejde med rengøring af loftet og udjævning før maling. Der skal udvises forsigtighed for at behandle dette arbejde samt til kitt og gips for at undgå udbrud på overfladen. Det skal være ensartet påført / sprøjtet maling, så udseende af smudder undgås.

Suspenderede lofter

Denne type af vedhæftede strukturer er meget god for dets evne til at skjule eventuelle fejl i loftet og giver dig mulighed for at skjule ledninger og forskellige kommunikationer.
Fordele ved nedhængte lofter:

 • al kommunikation er omhyggeligt gemt under loftet. Interessant nok er det ikke vanskeligt at få adgang til dem, og når som helst kan du nemt reparere ledninger eller ledninger.
 • Ved brug af hævede lofter kan du skjule nogle af manglerne i loftet og væggene;
 • der er mulighed for at udskifte fastgørelsesanordninger;
 • suspenderede strukturer er monteret uden vanskeligheder;
 • Sådanne lofter er normalt holdbare;
 • de er også nemme at rengøre;
 • ser godt ud;
 • har et højt niveau af varme- og støjisolering.

Ulemper ved nedhængte lofter:

 • ret høj pris;
 • reducerer højden af ​​rummet med 15-20 centimeter;
 • Arbejde bør kun udføres under ledelse af en specialist;
 • samlingerne mellem pladerne af modulære lofter kan blive meget mærkbare, især med dårlig installation;
 • design er ikke modstandsdygtig overfor fugt

Gipsplankloftkonstruktioner

At være den mest almindeligt anvendte form for efterbehandling arbejder for loftrum, de er ret almindelige i design på grund af de miljøvenlige egenskaber ved gipsvæg og muligheden for at skabe et loft på flere niveauer. Denne form for arbejde bør kun stole på fagfolk, fordi det er meget nemt at lave fejl på grund af manglende erfaring, og så kan de koste yderligere omkostninger. Denne slags strukturer giver dig mulighed for at fastgøre dem direkte på loftet, metalrammen, samt bygge dem i lamper for at opdele rummet i lyse zoner.

Stræklofter

Takket være de seneste udviklinger blev det muligt at anvende polymere stoffer ved installation af stræklofter. Samtidig kan du oprette fantastiske visuelle effekter. På trods af dette er overfladen kendetegnet ved en ensartet stofbelægning og kræver ikke specielt nivelleringsforberedende arbejde. Kundens valg er forsynet med en bred vifte af farver. Disse typer lofter har unikke egenskaber for fugtresistens, så du kan holde en stor vandkolonne ved oversvømmelse ovenfra. Belægningen kræver ikke særlig pleje og har varige egenskaber.