lofter

Ligesom ethvert loft skal gipsplankloftet repareres over tid. Der kan være flere grunde, fra simpel forældelse og ønsket om at ændre interiøret, indtil det bliver ubrugeligt. I sig selv er gipsvæggen ganske skrøbelig, hvilket betyder, at det kan sænke, revner, bukser eller huller på den. Derudover vil det efter overfyldning af naboer også kræves større reparationer eller fuld udskiftning. Artiklen vil diskutere, hvordan man laver reparationen af ​​loftet på deres gipsvæg.

Indhold:

Mulige fejl i loftet på gipsplader

Suspended loft system af GCR har en række fordele, der gør det populært. Men på grund af den lave styrke af gipsbasis er der ofte dannet defekter på den, hvilket kræver korrektion. Disse omfatter:

 • afbøjning af plader af gipsvæg, som kan opstå på grund af problemer med sin ramme, fastgørelse af ark af dårlig kvalitet eller på grund af selve bevægerens bevægelse;
 • befugtning gips forårsaget af oversvømmelser ovenfra. Afhængigt af hvor meget materialet bliver vådt, vælges reparationsarbejdet. Hvis befugtningen er ubetydelig, er det helt muligt at udføre restaureringen uden at fjerne alle lagnerne, med alvorlig skade, skal loftbeklædningen udskiftes med en ny;
 • revner i loftet af gipsplader. De forekommer på grund af dårligt udførte spacklingværker, kompositioner af dårlig kvalitet eller på grund af bygningens bevægelse som følge af krympning eller sæsonbestemt jordbearbejdning;
 • fremspring ved leddene af arkene. Vises også, når bunden er deformeret, til hvilken lathing er fastgjort;
 • mekanisk skade. Ofte, hvis der er børn derhjemme. Det er nok at kaste en tung eller skarpkantet genstand ind i loftet for at efterlade en bule på overfladen.

Inden arbejdet påbegyndes udføres en grundig inspektion af hele loftet for skade og deres mulige årsager. Dette vil tillade ikke kun at udvikle reparationsalgoritmen korrekt, men også at forberede i forvejen alle de nødvendige materialer og værktøjer. I tilfælde af mindre skader vil det ikke være svært at klare sig selv, ellers er det fornuftigt at ringe til specialister, som vil garantere deres arbejde. Nedenfor er de mest almindelige måder at reparere loftet på gipsplader, som gentagne gange testes i praksis af erfarne håndværkere.

Arched gipsvæg loft, hvordan man reparere?

Hvis dette ikke skyldes bevægelsen af ​​hele bygningen, kan der være to grunde:

 • installationsfejl, dårlig arkfiksering;
 • deformation af plader af gipsvæg, årsagen kunne være en høj fugtighed i rummet uden ordentlig ventilation, eller rummet havde en negativ temperatur i lang tid.

For små krumninger af overfladen, som ikke giver anledning til bekymring for hele strukturen, må man tyde på kittet. For at gøre dette, starter kittet, ret tykt, endda uregelmæssigheder. Og efter tørring, læg et lag af finish kittet

En anden måde at reparere afbøjningen af ​​GCR uden demontering er som følger:

 • du skal købe ikke de sædvanlige korte skruer, designet til gipsvæg og lang 90 mm. Det vil være dem, der vil trække arkene direkte op til loftet, og ikke til rammen;
 • stedet for den største afbøjning er markeret med en simpel blyant - dette vil lette arbejdet. Og i trin på 20 begynder at stramme skruerne. De kan ikke dybt fordybes, ellers kommer de simpelthen ind i GCR'en og forlader et hul. Derfor skrues de alle på en gang til det øjeblik, hvor hætten presses tæt på pladen uden tryk. Efter du kan allerede begynde at trække op. For at gøre dette, skrues hver skrue lidt efter hinanden lidt, og de skruer forsigtigt ombøjningen til loftet forsigtigt. Det er temmelig omhyggeligt og vanskeligt arbejde, hvor enhver uforsigtig eller for hurtig bevægelse kan føre til et hul fra skruen eller til et arkbrud;
 • en gipsvæg strammet på denne måde vil stadig ikke have en perfekt flad overflade og vil kræve yderligere puttying.

Men stadig har det ofte at holde større begivenheder.

Arbejdsfaser

 • Hvis installationen af ​​loftet ikke blev udført uafhængigt, skal du under alle omstændigheder løsne den bøjede plade og kontrollere, hvordan kassen er lavet. Dens installationsregler er forskellige fra dem, der anvendes til vægge. Så må skridtet mellem styreskinnerne ikke overstige 40 cm. Og selve konstruktionen udføres i form af kvadrater 40x40 cm.
 • Vægplader med en tykkelse på 12,5 mm passer ikke til loftet, og deres maksimale tykkelse må ikke overstige 9 mm for at lette vægten. Derudover er det bedre at vælge en fugtresistent GCR med et grønt ansigt. Det er optimalt ikke kun i et vådt besøg, men også ved mulige temperaturforskelle. Så almindelig gips absorberer meget fugt, som ved negative temperaturer fryser og kan forårsage deformation af arkene. Hvad vil være den mulige årsag til loftet bøjning.

Tip: Hvis årsagen er kun kasser af dårlig kvalitet, så er dette en garanti, og installationsfirmaet skal rette det gratis.

 • På grund af gipspladens plasticitet kan det foldede ark korrigeres. For at gøre dette er det demonteret og forsigtigt sænket på en flad vandret overflade. Efter at være rigeligt fugtet fra sprøjtepistolen og efterladt den i flere dage, er det sandsynligt, at det vil udjævne, og efter fuldstændig tørring er det igen egnet til installation. Men før det er det nødvendigt at afslutte rackprofilerne på loftet for at styrke batten.

Sådan repareres revner på loftet af gipsplader

Årsagerne til, at der var revner på GCR-loftet:

 • Afslutningsarbejdet blev gjort for tidligt i den nye bygning, hvilket ikke gjorde det muligt for huset at gennemgå en komplet krympning. Eller der blev lavet et forkert fundament for et privat hus, for hvilket det er berørt af jordens naturlige plage, og derfor bliver vægge og loft deformeret;
 • forkert kitteteknologi og intet forstærkningsbånd anvendt til plader
 • med stærke ændringer i temperatur eller fugtighed under installationen.

Tip: Arbejd ikke med gips i et uopvarmet rum i den kolde årstid. Det er det, der ofte forårsager problemer med gipspladens loft under yderligere drift. Det anbefales også at arbejde med det i slutningen af ​​den hårde finish af rummet, efter at betonte gulvet og fylde væggene.

Fjernelse af revner i leddene af to niveauer gipsplader strukturer

 • Det er nødvendigt at starte med et forstærkningsbånd, hvis det er selvklæbende, så påføres det straks på indersiden af ​​niveauerne. Foldet i halvdelen er den anbragt lidt længere, end den har en revne og er tæt limet.
 • Med et simpelt bånd skal du først lægge et tyndt lag af kitt og på toppen sætte et stykke serpyanka ned og trykke det med en spatel fra midten til kanterne. Du skal få en flad strimmel uden led og sømme. Alle tilbage til tørre i en dag.
 • Anvend derefter et andet lag af universal kittet. Her er det nødvendigt at sikre, at kanten af ​​den puttede blanding går "til nul" med resten af ​​loftet. Der skulle ikke være nogen riller. Hvis dette ikke kunne opnås, da reparationslaget var for tykt, blev hele området af loftet, herunder plasteret, lagt med en færdigspaltning, hvorved der blev skabt en enkelt glat bane.
 • Når du reparerer en revne i et udvendigt hjørne, skal du udskifte eller rette hjørneprofilen. Ofte ligner det et aluminium perforeret hjørne. For det første skrues det af, rengøres af den gamle belægning og sættes på plads, fastgøres med selvskærende skruer med et trin på 10-15 cm. Profilen er meget tynd, så den kan ikke strammes kraftigt, ellers vil kanten blive "bølger". Ovenfor er det puttied og forarbejdet med sandpapir.

Tips til tætning af revner i flyet:

 • For den ønskede indtrængning af kittens blanding i gipspladen er revnen lidt fordybet og udvidet. Kanterne skæres nøjagtigt med en skarp brevpapirkniv;
 • Som reparationsforbindelse anvendes kittet til led eller universal;
 • hvert tørret lag (ensartet træk) skal omhyggeligt forarbejdes med en rivemaskine med fint metalnet;

Reparation af gipsplader lofter foto

 • Det anbefales at forstærke en meget bred revne yderligere med forstærket glasfiber. Det er fastgjort til et tykt lag lim lige langs åbningens kanter. Når dette lag tørrer, er revnen fyldt med kitt og efterladt til tørring.
 • Efter tørring skal du male og forberede dig til maling. Sådanne reparationer forbliver som regel ubemærket.

Reparation af loftet med gipsvæg video

Sådan repareres et hul i loftet af gipsplader

 • Hvis det er nødvendigt, forsegle et lille område og ikke-gennemgående dent, er det nok at smøre dette sted med en primerforbindelse (PVA lim fortynet med vand vil passe) og kitt med et stykke serpyanka. En dag senere sættes et andet lag kitt og sand ned efter tørring.
 • For at reparere gennemhullet skal du bruge en brevpapirkniv, en linjal, profilstykker (træplader eller stænger af den ønskede tykkelse vil gøre), primer og kitt.

Arbejdsfaser

 • Uden at afmontere hele pladen af ​​gipsplader, ledes gennemgående hul lige på loftet. Dette skal ske med små kvoter og i form af et fladt firkant eller rektangel. I et af hjørnerne med en kniv skal skæres gennem. Derefter skæres en linjal eller en anden hård stencil, for eksempel en profil, en cirkelformet form med en kniv til den fulde dybde af gipsvæggen. Det resulterende stykke trækkes forsigtigt ud.
 • Så kan du gå på to måder. I det første tilfælde laves en ramme under det udskårne stykke, og styringer af den krævede størrelse skrues til loftet. Eller små stykker er skåret ud af tynd krydsfiner, deres antal svarer til antallet af sider af figuren, derfor kræves 4 stykker til et rektangel. Halvdelen kommer under gipsplankloftet, de fastgøres direkte til gipset på skruerne. Til deres anden fremspringende halvdel bliver en reparationspatch fastgjort.
 • Efter montering anbefales det at blive lidt begravet for at gøre dem nemmere at putte (som flade kanter af gipsplader).
 • Endvidere udføres alt arbejde som sædvanligt: ​​kitt i flere lag med serpyanka og yderligere polering.

Gipsloftet er forældet og kræver udskiftning

Det er muligt, at udseendet af fejl ikke reparerede loftet. De ophobede, og over tid blev alle loftsdæksler krakket eller deformeret. Hvis der ikke er noget ønske eller hensigtsmæssighed til at foretage en delvis reparation, er det værd at udskifte hele loftet.

Arbejdsfaser

 • Overfladen rengøres fra maling og kitt på de steder, hvor der skal være selvlukkende skruer. Hvis det ikke er muligt at finde dem på denne måde, vil løsningen være at blot bryde arkene. Dette gøres omhyggeligt for ikke at beskadige den kommunikation, der er skjult bag den.

Tip: Ved denne demonteringsmetode dannes der meget gipsstøv, som hurtigt fylder hele rummet. Derfor er det bedre at gøre dette i den varme årstid, med vinduerne åbne og i form af individuel beskyttelse. Værelset er også helt rengjort af møbler og interiørartikler.

 • Kontroller tilstanden af ​​kasser. Hvis disse er træplader, er det ønskeligt at behandle dem med antiseptisk imprægnering, hvis der er tale om en metalprofil, kræves der ingen yderligere foranstaltninger.
 • Rammen under loftet er ikke rørt, de skruer kun nye ark HL 9 mm på den. Begynd arbejde fra hjørnet af rummet. Det er mest bekvemt at gøre dette sammen, mens en fastgøres, den anden understøtter. Derfor skal du fylde op på geder eller to stiger.
 • Skæring af gipsvæg i størrelse er let med en regelmæssig kontorkniv, men gipset knækker meget hurtigt knivene, så du skal have dem på lager og ændre dem med jævne mellemrum. I modsat fald vil det gøre skåret ragged.
 • Efter at have monteret hele strukturen, fortsæt til primer, forstærkning og kitt.

Reparer gipsplankloft i vand i lejligheden

Måske er dette den alvorligste skade, som et gipspladloft kan få. Gips er et porøst materiale og absorberer let vand. På grund af hvad det bliver vådt og kollapser.

 • Med en høj grad af reparationsskade er den ikke længere underlagt, men kun en komplet udskiftning. Men inden du lægger nye ark, fjernes de gamle, og loftet tørres i flere dage med luftning af rummet.

Tip: nogle herrer rådgiver at forsøge at genoprette det. Til dette slukker strømmen straks ved påvisning af oversvømmelser. Gennem huller laves i loftet. Når detekteres afbøjningen af ​​arket fra den største akkumulering af vand, sæt stiver. Det skal bemærkes, at det burde være med en bred "sole" for ikke at gennembore materialet. Fra to fjerne kanter af rummet er hullerne skåret ud og en bygnings hårtørrer er placeret i en af ​​dem, eller en varmepistol er rettet. Dette vil medvirke til at tørre underkapitalområdet hurtigere.

 • Lidt befugtning forårsager ikke mange problemer. Som regel i lofterne af gipsmonterede spotlights. I tilfælde af oversvømmelse ovenfra fjernes lysene, hvorved der dannes ventilationskanaler. Efter et par dage kan de sættes tilbage, og de dannede pletter (hvis nogen) er plasterede og malede over.
 • Den gennemsnitlige grad af befugtning er heller ikke en sætning for gipsloftdesign. Som i det foregående tilfælde fjernes alle spotlights og vedhængskroner. Derudover laves huller gennem aske, skruetrækker eller kniv. Dette er nok til at tørre ud. I fremtiden kan disse små huller ikke engang kittet, men simpelthen maskeret med akryl silikone, hvilket ikke er svært at afhente farven. Eller simpelthen genfortæt loftet helt. Steder med et beskadiget papirlag forstærkes med en særlig net serpyanka

Sådan fjerner pletter og pletter fra loftet på gipsvæggen

Nogle gange kan gule pletter efter oversvømmelser endda vise gennem et lag af kitt og vandbaseret maling. I disse tilfælde anbefales det at gøre følgende:

 • at rense pletten af ​​pletter, fjerne det beskadigede lag af maling og kitt til gipspladerne;
 • Derefter slibes med en flyde eller finkornet sandpapir;
 • pryder hele overfladen af ​​loftet;
 • Hvis rengøringen af ​​gipsblandingen blev beskadiget under rengøringen, kan den gendannes ved hjælp af glasfiber eller forstærkningsnet (afhængigt af sektionens størrelse, men nettet skal være det samme). Den er monteret på et tyndt lag af kittet, og efter tørring sættes det med et lag med hele loftet;
 • en dag senere efter fuldstændig tørring sætte den endelige sammensætning og bringe overfladen ved slibning. Over sæt et lag maling eller pasta over med vægpapir (den anden variant er mere at foretrække).

Når pletten er en eller meget få af dem, er det muligt at reparere kun disse beskadigede områder uden at påvirke hele loftdækket med kitt.

 • Først er pletten også ryddet af efterbehandling og gnides med sandpapir til gipsvæg.
 • Startkittet fyldte disse riller med et lille tillæg på siderne, som skulle have glatte kanter.
 • Efter tørring skal du male. Du kan klæbe tapetet ovenpå, hvis loftet er malet, så skal du også anvende et lag af efterbehandlingstætning.

Tip: Selv med den fulde match af farvefarven anbefales det ikke at male kun de reparerede områder. Frisk farvning vil skille sig stærkt ud fra den generelle baggrund.

Efter denne behandling vises der ingen pletter på det friskmalet loft.

Ved første øjekast kan det virke som om reparation af et gipsloft loft er meget besværligt og tidskrævende. Men under alle omstændigheder vil det kræve mindre indsats end den komplette udskiftning. Derudover vil det give mulighed for at spare familiebudgettet godt. Så i gennemsnit vil installation af en enkeltstrøm fra et professionelt team uden kittelse koste fra 500 rubler / m2.

Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

Værelse forberedelse

 • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
 • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
 • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

Værktøjsforberedelse

Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

Materiale forberedelse

I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

Du skal også bruge:

 • UD loftsprofiler;
 • CD hoved loftprofiler;
 • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
 • selvskærende skruer;
 • dyvler.

Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

Udgiftstabel

For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

mærkning

Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

 • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
 • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
 • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
 • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

Det er hvad du skal have til sidst.

Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

ramme

Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

 • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
 • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
 • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
 • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

Plader gipsplader

Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

 1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
 2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
 3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

dekoration

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

 • kitteledd og huller;
 • overflade primer;
 • dekorative trim.

Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

konklusion

Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

Reparation gipsplankloft: alle måder at eliminere revner

Det er ikke længere overraskende nogen at finde ud af gipspladens lofter. Disse suspenderede strukturer er monteret i lang tid og overalt. Af disse og andre grunde er det ofte nødvendigt at reparere gipsplader i de fleste tilfælde.

Hvad du behøver at vide om gipsplader lofter

Gipsplankloft - ophængt struktur. Det kan være single-tier eller multi-tier, men består altid af et metal (i sjældne tilfælde - træ) ramme og dets hud: ark af GCR. Når man laver en renovering af lejlighederne, bliver gipsplankloftet delvist demonteret for at erstatte dets sagke, revnede eller deformerede elementer.

For at udføre arbejdet korrekt er det vigtigt at vide, hvilke materialer rammen består af, og hvad hver af dens elementer er beregnet til. Ordningen med ethvert loft indbefatter:

 • Længde- og tværgående strimler af loftmetallprofilen (hovedsagelig brug PP 60/27);
 • guide metal profil (PN 27/28), som er en støtte til loftet;
 • suspensioner - fleksible perforerede plader, der fastgøres til bundloftet
 • stik, der fastgør rammens skærende linjer;
 • plating - ark GCR.

Afslutning af suspensionen kan være anderledes. Traditionelt er denne farvning eller wallpapering. Men ofte sætte dekorative gips eller flydende tapet. Hvis du reparerer køkkenet, er gipsloftet normalt malet med fugtfaste maling.

Spræng i loftet. Hvad skal man gøre

Sprækker i huset kan ødelægge udseendet af nogen, selv det mest spektakulære design. Situationen forværres af den kendsgerning, at kunstig belysning sænker dem, hvilket gør det endnu mere mærkbart. De mest almindelige årsager til revner:

 • Under installationen af ​​beklædningen blev mellemrummet mellem gipspladerne, der kræves af teknologien, ikke efterladt;
 • ramme deformation;
 • bygning krympning.

Processen med at finde ud af årsagerne til dannelsen af ​​en defekt

Trin 1. Demontering.

Reparation af hængende gipsplader lofter i lejligheden begynder med demontering af ydre trim. Hvis det er tapet, fjernes de, fugtes med vand med en rulle eller børste. Hvis det er dekorativt gips, fjern det med en spatel.

Det er nødvendigt at fjerne efterbehandlinglaget fra hele overfladen af ​​den del af loftet, hvor revnen er placeret. Herefter skal du tage en skruetrækker eller skruetrækker og skrue skruerne, der holder arket GKL med en revne. Fjern lærredet.

Trin 2. Præcisering af årsagen til dannelsen af ​​en defekt.

For at afklare årsagerne til det triste resultat er følgende fakta og omstændigheder konsekvent udelukket:

 • er det muligt at tegne bygningen (dette er vigtigt for nye bygninger);
 • om der er vibrationer på grund af nærliggende spor eller sporvognskinner, større motorveje
 • har der tidligere været en oversvømmelse ovenfra, som følge af, at GCR er blevet opsvulmet på grund af fugt, efterfulgt af dets tørring;
 • hvorvidt der er spjældled mellem gipsplader (der skal være huller på 2-3 mm)
 • om teknologien kræver den nødvendige sammenføjning af sømene mellem pladerne af gipsplader
 • Er metalprofilen bøjet i fejlområdet?
 • om suspensionen med fastgørelsesrammen hviler fast på bundloftet.

Fejlrensningsproces

Der lægges særlig vægt på, om GKL-arkene ligger korrekt i forhold til hinanden. Ved montering eller reparation er det gjort, at leddene på gipsplankloftet skal placeres med forskydning: vzbezhku. Hvis dette krav ikke er opfyldt, opnås lange mellemrum mellem plader af gipsplade, hvilket fremkalder udbrud af revner.

Hvis dette er forkert, placeringen af ​​sømme, kan situationen afhjælpes ved fuldstændig udskiftning af huden. Samtidig behøver du ikke købe nye plader gips. Det er nok at fjerne de eksisterende og sætte dem på den rigtige måde. I dette tilfælde skal du skære nogle ark. På de steder, hvor der ikke er nogen fabriks docking riller, chamfer.

Dette slutter ikke reparationen af ​​loftet. Gipsplader beklædt, og fortsæt med at forsegle spjældene. For at gøre dette skal du udføre følgende arbejde konsekvent:

 • en klud eller en pensel renser overfladen af ​​huden fra støv;
 • På sømene holder de et glas klud selvklæbende spjæld tape (i almindelig folk - "serpyanka");
 • Spatel sat på tape kittet (oftest brugt af Fugenfuller);
 • efter tørring kittet tag rifler med slibemiddel eller sandpapir fint korn, og niveau overfladen;
 • fjern støv og påfør primer.

Så gør reparationen af ​​loftet på gipsvæg med egne hænder. Den næste fase - efterbehandling arbejde. GKL-maling, pasta over med vægpapir, læg på det dekorative gips.

Gipsloft sank. Hvad skal man gøre

Reparation af gipsplader lofter er sværest i tilfælde af deres sagging. For at løse problemet skal du udføre hele komplekset af værker om demontering af huden, svarende til arbejdet med eliminering af revner. Men det er kun det første skridt.

Udsættelse af rammen, fortsæt med at afklare årsagerne til dens deformation. Her er flere muligheder.

 1. Anvendes ved installation af for tynd metalprofil, der ikke er i stand til at modstå vægten af ​​pletterings- og finishmaterialer. Faktum er, at mange ejere køber en billigere profil med en metal tykkelse på 0,35-0,5 mm for at spare. En stærkere profil er til salg, med en metal tykkelse på 0,65-0,7 mm. Disse produkter er dyrere, men de skal købes for at undgå senere deformationer af rammen.
 2. Dårlig suspension mount.
 3. Manglen på guider omkring omkredsen af ​​rummet.
 4. Dårlig installation af stik, som følge af, at der var et skift af metalprofilerne.

Reparation af gipsplader lofter i lejligheden, hvor der var oversvømmelser ovenfra, kræver ofte demontering af hele rammen og fjernelse af gipslaget på bundloftet. Med den efterfølgende tegning et nyt lag og dets priming. Herefter samles rammen igen.

Hvis loftets tak er forårsaget af ovenstående problemer, skal du udskifte metalprofilen eller forstærke monteringen. Sæt derefter pladerne på gipsvæg og fastgør dem med skruer.

For at udføre arbejdet skal du bruge følgende værktøjer:

 • skruetrækker eller boremaskine;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • en hammer;
 • spatel;
 • Bulgarsk med en disk til metal;
 • saks til metal (hvis der ikke er slibemaskine).

Det er ønskeligt at have en stabil trinladder, da alt arbejde vil blive udført i højden.

Stadier eliminerer det klæbende gipsloft.

Trin 1. Fjern efterbehandlinglaget (tapet eller dekorative gips).
Trin 2. Løsn skruerne og fjern arkene GCR.
Trin 3. Find årsagen til deformationen af ​​rammen.
Trin 4. Hvis dette er en upålidelig fastgørelse af suspensionen på basisfladen, fortsæt som følger.

 1. Løsn skruerne og fjern denne suspension.
 2. Skift hans punkt (suspension) fiksering til højre eller venstre med 5-7 cm.
 3. På dette sted skal du bore et hul til dykkeren.
 4. Støvfri hul.
 5. Kør i dowel.
 6. Kombiner hullet i suspensionen med et hul i dowel.
 7. Skruet ind i dybeskruen.
 8. Fastgør sidesideens perforerede hylder, fastgør dem med skruer til rammens metalprofil.

Trin 5. Hvis sænkning af gipsloftet skyldes afbøjningen af ​​metalprofilstrimlerne, skal du fjerne den og udskifte den med en ny stærkere. Til denne opgave kan det være nødvendigt at demontere en stor del af rammen. For at undgå en stor mængde arbejde, fortsæt som følger.

 1. På begge sider af afbøjningen i en afstand på 10-15 cm indstilles til yderligere suspension. De (suspensioner) skal fastholde rammebjælken, der skal udskiftes.
 2. Med saks til metal eller slibemaskine med en skive til metal afskåret den deformerede del af sladen.
 3. Afskåret en stribe af tilsvarende længde fra en ny metalprofil og sæt den på plads bøjet.
 4. På steder af samlinger fastgør profiler to-niveau-stik.

Trin 6. Reparation af gipspladens loft kan kræve demontering af belysningsarmaturer. Denne opgave udføres i overensstemmelse med alle elektriske sikkerhedskrav.

Hul i et gipsplankloft. Hvad skal man gøre

Et stort hul kan kun forekomme i et gipspladloft på grund af et slag. I sådanne situationer dannes enten en dent eller et hul i hudarket med et stykke GCR. Metoden til at eliminere disse problemer er den samme. For at udføre arbejdet skal du bruge et nyt ark med gipsvæg.

 1. Afrundningsmaterialet fjernes rundt i bruddet.
 2. Sluk skruerne, og fjern holderen GCR.
 3. Kontroller rammens styrke ved pausen. Om nødvendigt forstærkes remmen med ekstra bøjler eller stik (to niveauer eller fire niveauer).
 4. Udfør målinger og skåret ud af det nye ark GKL stof til plettering.
 5. Fastgør gipsvæggen til rammen med skruer.
 6. Støvfri trim og læg en primer på den.
 7. Start færdiggørelsen.

Eliminering af små revner og pletter

Eliminering af små revner og pletter er en nem og hurtig proces. Ingen demontering arbejde kræves. Små revner kan opstå på grund af en overtrædelse af efterbehandlinglaget (kittet, dekorativt gips, maling) eller en lille deformation af huden på grund af forskellige faktorer:

 • vibrationer fra arbejdsperforatoren (herunder naboerne);
 • dårlig kvalitet af efterbehandling værker;
 • force majeure, som følge af, at der var skarpe temperaturfald i rummet.

Reparation af gipsloftet i sådanne tilfælde er kosmetisk. I problemområder udfører:

 • fjernelse af det gamle finishlag;
 • feje;
 • Shpatlevanie;
 • slibning;
 • ny finish.

Hvis loftet er malet, kan pletter vaskes. Hvis tapetet er klistret, kan du prøve at skrubbe pletten med en fugtig klud eller pletfjerner.

Under drift rengøres gipsloftet periodisk med støv, og styrken af ​​rammen kontrolleres. Hvis installationen af ​​den suspenderede struktur blev udført korrekt, vil den trofast tjene sine ejere i mange år.

Nyttig video

I videoen ses en mesterklasse om installation af gipsvægssømme:

Detaljerede instruktioner til reparation af gipspladens loft vil hjælpe med at klare ethvert problem, der opstår under driften af ​​disse strukturer. For at udføre arbejdet skal du bruge de værktøjer, som hver ejer har. Takket være de trinvise instruktioner kan reparationen af ​​loftet udføres selv af en nybegynder uden erfaring.

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Reparation af gipsplader lofter

Sendt den 07/10/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Gipsplader (GKL) er udstyret med mange fordele, så afslutningen af ​​lofterne er meget efterspurgt. Gipsbasen er ikke særlig stærk, hvilket fører til dannelsen af ​​nogle defekter, der skal justeres. Reparation af gipsvægssystemer er enkel, du kan udføre det selv, hvis du kender årsagen til fejl og måder at rette op på, følg handlingsplanen.

Det er ønskeligt at have en ide om mulige defekter før installationen for at undgå fejl, som de kan manifestere sig, tage hensyn til alle nuancer og om muligt udsætte reparationen af ​​gipslofter. De mest almindelige årsager til deformation og beskadigelse af loftkonstruktioner lavet af gipsplader:

 • Overtrædelse af loftbeklædningsteknologi (indretning til indramning eller lægning af plader)
 • Brugen af ​​konventionelt materiale i stedet for fugtbestandige steder, hvor det skal gøres
 • Temperaturudsving i lokalerne på tidspunktet for installationen
 • Oversvømmelse af loftet struktur med vand
 • Krympning af strukturen
 • Dårlig forsegling af sømene mellem arkene
 • Manglende priming
 • Konstante vibrationer fra forskellige tungt udstyr
 • Brug af dårlig kvalitet eller svage stik under installationen

Alle disse nuancer og overtrædelser kan forårsage en række fejl, der skal rettes.

Pletter og pletter

Disse fejl kan forekomme på grund af oversvømmelser af naboer ovenfra. Fugt er i stand til at træde gennem gipslaget, og gennem kittet og gennem vandbaseret maling danner gule pletter med pletter. Løs det nemt:

 1. Steder hvor pletter dukkede op, blev renset, fjernet lag af kitt og maling, der var blevet ubrugeligt, helt op til gipspladen;
 2. Sand disse steder med fint sandpapir;
 3. Påfør et lag af primer dyb penetration på hele loftet;
 4. Start kittet tæt op beskadigede områder af loftet. Det er meget vigtigt at forlade kvoter på kanterne af den glatte form;
 5. Overfladen af ​​gipsplader beskadiget under slibning kan genoprettes med et forstærkende net eller glasfiber. Det afhænger af skaderne. Materialet er fastgjort på kittet anbragt på pladen af ​​gipsvæg med et tyndt lag;
 6. Efter tørring skal loftsystemet være grundigt olieret;
 7. Efter en dag (kittet skal tørre godt) påfør en finish gips og polere til loftet;
 8. Derefter kan du male loftkonstruktionen igen eller indsætte den med tapet.

Det er vigtigt! Du skal male hele overfladen igen. Et nyt, lige anvendt lag af maling efter tørring vil stadig skille sig ud på det gamle.

Efter genopbygningen vil pletterne ikke blive vist, og loftet vil se ud som nyt. Sådanne reparationer til at strække gipspladerlofter i lejligheder vil spare penge på at udskifte et nyt design til tider.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1296739739.jpg "alt =" redecorating loftet af gipsplader "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1296739739.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/1296739739-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1296739739-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/1296739739-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

udbøjninger

Hvis denne mangel ikke er et resultat af bevægelse eller formindskelse af strukturen, kan årsagen hertil være:

 • Fejl foretaget af masteren under installationen
 • Deformation af gipspladerne selv

Det andet kan være resultatet af krænkelse af krav til valg af materiale. For eksempel brugen af ​​konventionelle gipsvæg i stedet for fugtighedsbestandige i et rum, hvor fugtigheden er for høj. Samt manglende ventilation eller negativ temperatur i rummet i lang tid.

Hvis sagen er lille og ikke giver anledning til bekymring for hele loftkonstruktionens integritet, korrigeres defekten ved spackling. For at gøre dette påføres et tykt lag af startgips i afbøjningen, og efter tørring skal overfladen overfladeformeres med et færdiglag af kitt.

Hvad mere kan du gøre:

 • Hvis installationen af ​​gipspladekonstruktionen ikke blev udført uafhængigt, skal det deformerede ark løsnes, kassen skal kontrolleres, nemlig hvordan den blev lavet. Trinnet mellem ledeprofilen må ikke være over 40 cm. Rammen skal være i form af kvadrater med dimensioner på 40x40 cm.
 • Til lofter må man ikke bruge vægark 12,5 mm tykt. Materialet skal være loft, 9 mm tykt og skal være fugtighedsbestandigt (forsiden skal være grøn). Det kan modstå ikke kun luftfugtigheden i rummet, men også temperaturudsving.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/4_1050-500x375.jpg "alt =" reparation af gipspladerlofter i lejligheder "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/4_1050-500x375.jpg 500w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 4_1050-500x375-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/4_1050-500x375-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/4_1050-500x375-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Således kan du reparere de lofte gipsplader lofter i lejligheden alene, hurtigt uden ekstra kontantomkostninger.

GKL er udstyret med høj plasticitet. Det deformerede ark kan demonteres, lægges på en flad overflade, fugtes rigeligt med en sprøjteflaske og efterlades i flere dage for at tørre helt. Sandsynligheden for selvnivellerende materiale på denne måde er meget høj. Efter tørring sættes den på plads, godt fastgjort. For at forbedre designet bør der tilføjes et par profiler.

iblødsætning

Gipsvæg refererer til de porøse typer af byggematerialer, derfor passerer fugt og absorberer godt. Hvis der var en stærk befugtning af loftkonstruktionen af ​​gipsplader, skal materialet udskiftes.

Det skal demonteres, og loftet er godt tørret, inden du installerer et nyt ark. Hvis du vil gendanne det, kan du gøre dette:

 1. Når du er blevet våd, skal du slukke for strømmen straks;
 2. At lave et gennemgående hul på flere steder i loftet;
 3. På steder med den største akkumulering af fugt, hvor arket er bøjet, skal du bygge stiver (bredden af ​​dens sål skal være bred nok), så sørg for at den ikke gennemborer loftdesignet;
 4. I de fjerne steder af rummet er lavet gennem åbninger, de er placeret i en bygning hårtørrer eller varmepistol.

Denne metode hjælper med at tørre ikke kun gipsplader, men også hele loftets overflade.

Let befugtning er meget let at rette. Normalt i loftet konstruktion af gipsvæg monteret lamper. De kan fjernes og fjernes i flere dage. Gennem sådanne luftveje er cirkulationen af ​​luftstrømmene forbedret, hvilket bidrager til tørring af overflader. Efter fuldstændig tørring installeres lamperne på deres steder.

Den gennemsnitlige grad af befugtning bør heller ikke skabe problemer med korrektionen af ​​defekten. Til dette har du brug for:

 1. Fjern lysene fra loftet;
 2. Pierce gipsvæg på flere steder ved hjælp af en aske eller en skruetrækker;
 3. Ved at skabe luftveje på denne måde kan du lade strukturen i flere dage tørre.

Punktstedet kan anbringes eller forsegles med akrylforseglingsmiddel.

revner

Årsagen til dannelsen af ​​revner på gipsvæggen kan være nogen, nogle af dem er:

 • Installationen blev udført for tidligt (det sker i nye bygninger, indtil bygningen krymper helt)
 • Forkert valgt fundament (dybde) i en privat struktur, bevæger huset sig på grund af jordens hævning, deformering af væggene og loftet
 • Spackling-teknologien er brudt, eller der er ingen forstærkende mesh i leddene mellem arkene.
 • Installationen blev udført med betydelige temperaturfald

Det er uacceptabelt at installere suspenderet gipspladeloft ved lav temperatur på værelset uden opvarmning. Dette fører til dannelsen af ​​forskellige defekter på overfladen, herunder revner.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1321678049_treshhina-na-potolke11.jpg "alt =" reparation af gipspladens lofter i lejligheder "width =" 800 "height =" 568 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1321678049_treshhina-na-potolke11.jpg 800w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1321678049_treshhina-na-potolke11-300x213.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Sådan fjerner du revner:

 1. Arbejdet begynder med lægning af forstærkningsbånd. Hvis materialet er selvklæbende, så lægges det straks langs niveauernes indre led. Båndet er foldet i halvdelen og placeret på en længde lidt større end en revne.
 2. Enkel tape passer lidt anderledes. For det første anbringes et tyndt lag af kitt på overfladen af ​​pladen, på toppen af ​​det ligger et forberedt stykke serpyanka ned og presses med en spatel og udjævnes i retning fra midten til kanten. Resultatet skal være en perfekt flad patch strip uden udslag og sømme. Lad loftet tørre i 24 timer;
 3. Efter tørring har du brug for et universaltæt. Hun udjævede endelig plasteren. Det er meget vigtigt at sikre, at dets kanter når "nul" uden spor.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/6_906-500x377.jpg "alt =" reparation af suspenderede gipspladelofter "width =" 500 "height =" 377 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/6_906-500x377.jpg 500w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 6_906-500x377-300x226.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/6_906-500x377-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/6_906-500x377-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Sprækker dannet i de ydre hjørner vil kræve yderligere, men ubetydelige omkostninger. Profil i hjørnet skal udskiftes. Det er meget tyndt, så det bør ikke slibes, så det ikke går i bølger. Et nyt element er gipset og slibet.

En anden måde at fjerne revner i et gipsplankloft:

 1. Sprækket fordybes lidt og udvider, det er nødvendigt, så kittens sammensætning kan trænge dybt nok ind. Kanterne kan nivelleres ved at skære dem med en skarp papirmaskine;

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/50a0a1877529922a3247d67463e01e2b.jpg "alt =" redecorating loftet af gipsplader "width =" 640 "height =" 464 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/50a0a1877529922a3247d67463e01e2b.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/50a0a1877529922a3247d67463e01e2b-300x218.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 640px) 100vw, 640px "/>

 • Putty er valgt, som er beregnet til forarbejdning af sømme og led. Det er bedst at tage det universelle;
 • Hvert lag af kittet, der påføres revnen (ru og finish), skal slibes med sandpapir eller en fin float;
 • GLC leddene behandles også omhyggeligt med sandpapir;
 • Hvis revnen er stor og dyb, skal den forstærkes med glasfiber fastgjort med en kitt eller lim på fejlens kanter. Efter tørring skal cracken fyldes med reparationsblanding, lad det tørre godt;
 • Efter fuldstændig tørring skal du male.
 • En sådan genopretning af loftet på gipsplader vil medvirke til at udvide strukturens levetid. Det kan gøres af enhver, der kan holde en spatel i deres hænder.

  Huller og buler

  Der er flere måder at lave små huller eller bukser på:

  • Coating med primer eller PVA fortyndet lim med beskadigelseslim efterfulgt af limning med serpyanka strimmel. Efter tørring af området til sand
  • Gennem hullerne repareres lidt anderledes. For at gøre dette skal du forberede en skarp papirmaskine, linjal, profil og træstænger af passende tykkelse samt reparation af komposition og primer

  Trinvise reparationsanvisninger:

  1. For ikke at fjerne hele pladen af ​​gipsplader fra loftet, er skaden omkranset direkte på den, hvilket giver tilstrækkelige kvoter. Stroke - i form af et rektangel eller firkant. For at gøre dette gøres der en slot (gennem) i et hjørne af defekten, så påføres en linjal eller en forberedt stencil (det er muligt at bruge en profil som en mulighed). På den er den cirklede figur skåret igennem og fjernet.
  2. Stykker skæres af et tyndt krydsfinerark. De burde være lige så mange som siderne af skåret figuren. En firkant eller et rektangel - 4 stk.
  3. Krydsfiner er lavet omkring halvdelen af ​​længden under gipspladekonstruktionen og er fastgjort med selvskærende skruer. På de udragende dele af emnerne fikseres reparationsplaster.
  4. Efter installationen af ​​plåstret skal samlingen uddybes lidt for at gøre det nemmere at putte.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/8_862-500x375.jpg "alt =" reparation af gipsplader lofter "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/8_862-500x375.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 8_862-500x375-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/8_862-500x375-174x131.jpg 174w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 8_862-500x375-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  Efter alle de udførte manipulationer er alt arbejdet gjort på den sædvanlige måde - kitt, primer, polering, maleri.

  Udskiftning af det gamle loft med en ny

  Hvis der er et ønske eller behov for at erstatte den gamle loftstruktur med en ny selv, skal du udføre følgende trin:

  1. Rengør loftet fra den gamle kitt, maling og så videre på steder, hvor der skal være, og der er skruer. Hvis de er svære at opdage, så kan du bare bryde den gamle GCR. Det er nødvendigt at bryde omhyggeligt for ikke at skade og ikke beskadige de tekniske kommunikation, der ligger bag dem.
   Råd til mesteren! En sådan demonteringsrute sørger for dannelsen af ​​et tykt lag af gipsstøv. Det er bedre at udføre det om sommeren med åbne vinduer og døre. Føreren anbefales at bære åndedrætsværn eller gasbind. Det anbefales også at tage møblerne ud af stuen, især bløde;
  1. Efter at arkene er fjernet, kontrolleres udseende og tilstanden af ​​batten. Træplader skal genbehandles med antiseptiske midler. Metal, hvis de har et godt udseende, deformeres ikke og forbliver flade, du kan ikke røre ved;

   .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/9_805-500x375.jpg "alt =" reparation gipslofter "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/9_805-500x375.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 9_805-500x375-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/9_805-500x375-174x131.jpg 174w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 9_805-500x375-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  2. På rammen er det muligt at montere ny GCR. Installationsproceduren skal starte fra et af hjørnerne. Arbejde skal ske sammen;
  3. Skåret ark har brug for en skarp papirmaskine. Og du bør købe flere af dem, fordi gipset hurtigt blæser bladet. Hvis du skærer gipsvæggen med en kedelig kniv, bliver kanten revet
  4. Derefter kan du erstatte de gamle ark med nye;
  5. Derefter forstærkes leddene, kitt og primer overfladen. Det er bedre at lave arkene sammen. Så det er lettere, og risikoen for at bryde er reduceret til nul.

  Udskiftning af det gamle loft med en ny giver mulighed for kontantomkostninger. Hvis du har brug for det, fordi GKL er for slidt, så er denne tilgang passende og nødvendig.