Reparation af lofter

Mange fordele ved strækloftet gjorde det populært og udbredt både i boliger og på kontorer. Men selv en sådan pålidelig og holdbar konstruktion er udsat for skade. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at reparere loftlofter, som skal udføres af fagfolk. Med hensyn til virksomheden "Formellofter" kan du:

 • Eliminere snit og tårer på nettet.
 • Udskift det i tilfælde af oversvømmelse med koldt eller varmt vand.
 • Fjern sagging.

Reparer spænding loft med rettidig adgang til specialister vil koste forholdsvis billige og vil blive udført på kortest mulig tid. Derfor bør du ikke forsøge at fjerne små udskæringer og punkteringer på lærredet selv - kun mesteren kan reparere de hævede lofter. Hvis du bemærker noget taggede loft, skal du straks ringe til fagfolk for at undgå at vente på alvorlige konsekvenser og større reparationer.

Når det er nødvendigt at reparere strækloftet

Oftest opstår problemer med lærredens strækloft, hvis det blev installeret på badeværelset eller i køkkenet. I det første tilfælde spiller høj luftfugtighed og lufttemperatur en rolle, som over tid kan forårsage sagging og endog brud på nettet. I køkkenet er de hyppigste bugter fra naboerne på toppen, hvorefter reparationer eller udskiftning af strækloftet er nødvendige.

Sommetider, på grund af uforsigtighed, lægger ejerne af lejligheden nedskæringer til lærredet, omarrangerer høje møbler eller monterer lyskilder. Forsøg ikke med mesterens opkald i sådanne situationer - specialister fra firmaet Formellofter vil hurtigt fjerne mindre mangler.

Ikke alle skader kan repareres med mindre reparationer. Hvis varmt vand hældes i badeværelset eller køkkenet, strækker PVC-belægningen for meget og kan ikke repareres. Du skal også ændre strækloftet, hvis stofmaterialet blev brugt, og naboerne oversvømmet fra øverste etage.

Ofte efter et par år opstår der et stort slag i loftet i store områder, som ikke kan fjernes uden at erstatte belægningen. Hvis en moderne sauna er installeret i badeværelset, kan loftet ikke kun strække og sænke, men smelter endda på steder, hvor der er baguetter.

På trods af filmens høje styrke, hvorfra strækloftet er lavet, forekommer episoder af dets utilsigtede udskæring. Ofte sker dette i de første dage efter at loftet er etableret, når man flytter høje møbler eller installerer lysekroner og lamper. Loftet, der blev installeret for nogle år siden, og som næppe har mærkbar sagging, bliver også farligt for nedskæringer. I sådanne situationer observeres udskæringer og tårer på stederne for fastgørelse af baguetter.

Hvis dette snit er lille i størrelse, kan det forsigtigt fjernes og maskeres. Selvforsegl defekten med maskeringstape og vent på, at en specialist er kommet. Guiden kan tilbyde dig flere løsninger på problemet. Efter at have forseglet hullet indefra, er det maskeret ovenfra med et dekorativt plaster eller en ekstra loftslampe installeret.

På grund af oversvømmelsen af ​​naboer ovenfra er det ofte nødvendigt at dræne vandet og genoprette strækloftet. Hvis det var lavet af højkvalitetsmateriale (PVC), er det i de fleste tilfælde muligt at genoprette belægningen og lave en lille reparation. I intet tilfælde kan du gennemsøge eller indse gulvet selv i stedet for sin sagging - dette kan permanent beskadige dit loft.

Øjeblikkelig indgriben af ​​fagfolk vil hjælpe dig med at spare ikke kun nedhængte lofter, men også gemme møbler og tapet fra vandskader. Hvis du bemærker bugten og hævning af lærredet, skal du slukke for el i lejligheden og kontakte mesteren, der vil dræne væsken. Husk at varmt vand kan forlade pletter og pletter på overfladen af ​​loftet, hvilket vil kræve udskiftning

Reparér strækloft ved skæring

Vores firma reparerer spændingslofter i Moskva og Moskva-regionen.

Afslutningsmateriale - hævede lofter - er godt for alle, undtagen en. Dette er en solid "akilleshæl", på en eller anden måde følsom over for berøring af skarpe genstande.

Årsager til strækophæng

Oftest forekommer der udskæringer eller punkteringer på strækloftet på grund af uforsigtighed.

Hvis dette sker på installationstidspunktet, er firmaet, hvis specialister beskadiget lærredet, forpligtet til at erstatte det med en ny.

Garantiforpligtelser strækker sig ikke til skæring eller punktering på grund af husowners fejl, og det vil være nødvendigt at reparere lærredet på egen regning.

Skader på strækloftet kan forekomme under visse handlinger. Dette er:

 • installation ved loftet af tagskægget, vægmaleri eller andre møbler;
 • omlægning af høje møbler;
 • rammer loftet af opkastede legetøj: dart, terning osv.
 • careless bevægelse af billard cue;
 • åbning af mousserende drikkevarer, såsom champagne;
 • Pas på lærredet med en hård børste eller andre hårde genstande.

Strækmaterialet er særligt følsomt for berøring umiddelbart efter installationen. Så er det "forsvaret" og er ikke længere så sårbart. Under alle omstændigheder vil korken fra champagne ikke skade det.

For ikke at skulle reparere skaden, er det bedre at straks installere stræklofter i henhold til anbefalinger fra eksperter, vælge mere holdbare materialer til billard og børnerum, for eksempel stofbaner.

Eliminering af nedskæringer på strækloftet:

Stretchloftet kan repareres, hvis skærekanterne er lige og længden ikke overstiger 25 centimeter. I andre tilfælde skal lærredet udskiftes.

Måden at fjerne udskæringen på spændingsmaterialet fra PVC-folien afhænger af dens placering.

Hvis punkteringen eller skæringen er i en afstand på højst 15 centimeter fra væggen, er det bedre at ringe til mesteren, hvem der kan trække materialet og afskære skaden. Denne metode er velegnet til harpoon og kile fastgørelse, efter at der ikke er spor af cut.

I tilfælde af ringe skade i den centrale zone på nettet kan du selv forsøge at reparere fejlen.

 • Den nemmeste måde er at installere en ekstra lampe, en falsk ventilationsgitter eller andet dekorativt emne, der er monteret på en forstærket sektion. For at gøre dette skal lampen indsættes i en speciel termisk ring Det er vigtigt, at kuttet ikke går ud over omkredsen af ​​denne ring.
 • En anden simpel metode er at anvende en patch på skæret, som du kan bruge et stykke lærred, gennemsigtigt tape eller applikation, for eksempel stjerner lavet med lysende maling.

Det er vigtigt ikke at lade klippet stå åbent i lang tid, da det kan stige. Hvis der ikke er materialer, der er egnet til reparation ved hånden, kan du straks holde den fast med tape for senere at lave en kvalitetsreparation.

Det er lige så vigtigt at vælge den rigtige lim. I dette spørgsmål er det bedre at rådføre sig med en specialist ved at ringe til vores firma.

Det er lettere at fjerne et snit på et strækloft lavet af klud. Den kan syes med tynde capron-tråde eller limes med en plaster, der efterfølgende dækker reparationsstedet eller hele loftet med akrylmaling, som perfekt maskerer det indlejrede snit.

I tilfælde af beskadigelse af strækstof fremstillet af stof eller PVC-film er det bedre ikke at tage op reparationen uden at have erfaring herom, men at ringe til specialister. Deres professionalisme kan tjene som en visuel oplevelse for fremtiden.

Hvor meget er reparationen af ​​strækloftet

Prisen på reparationer starter fra 3.500 rubler, men du kan ikke straks fortælle den nøjagtige pris, der vil koste reparationen af ​​strækloftet. Det afhænger af mange faktorer, så ved at ringe til vores firma, fortæller historien om et snit eller en punktering og besvare et par afklarende spørgsmål fra en specialist, vil du modtage de nøjagtige omkostninger ved reparationen.

Stræk loft reparation

Virksomheden "100 lofter" er ikke kun produktion og installation af loftsdække, men også en bred vifte af relaterede tjenester. Vi vil udføre reparationer af stræklofter - selv for strukturer af høj kompleksitet, direkte på anlægget eller i værksted, efter at den beskadigede strækning er fjernet.

Film- og stofklæder, på trods af den lille tykkelse, er ret holdbare og praktiske materialer. Med omhyggelig håndtering tjener de vidunderligt nogle femårige planer, og årsagen til udskiftning af lærredet vil kun blive ændret smag eller nye reparationer i en anden stil og farve.

Dog kan overtrædelse af driftsregler eller utilsigtet uagtsomhed føre til forekomsten af ​​fejl, hvoraf den mest almindelige er en webimpuls eller dens kritiske strækning. Dette sker i sådanne tilfælde:

 • Rengøring af loftet med genstande, der ikke er beregnet til dette formål, med skarpe kanter.
 • Oversvømmelse af loftet fra naboer fra toppen (vigtigt for flere etager), især når det kommer til varmt vand og den lange tilstedeværelse af en stor mængde mellem loftet og lærredet.
 • Forsøger at uafhængigt eliminere virkningerne af oversvømmelse af loftet.
 • Utilsigtet kontakt med et skarpt instrument, f.eks. Under installation af baguetter eller udskiftning af lamper i indbyggede sofits.

Reparation af lofter

En lille reparation af stræklofter er meget billigere end en fuld udskiftning.

Tilfælde, hvor restaurering af strækloftet er påkrævet, er mange, selv fejl under installationen og fremstilling af stoffet er ikke udelukket. Da strækloftet har et enormt levetid, er udseendet af forskellige skader ret normalt over tid. Især hyppige tilfælde efter renovering af lejligheden, og når der er børn i huset, der kan kaste op skarpt vinklet legetøj og genstande. Og til tider kan transformatorer af LED-lamper brænde ud, hvilket også skyldes kompleksiteten af ​​udskiftning, tilhører reparationskategorien.

Kun en lille mængde mulige skader:

 • Punkteringsspændingsloft
 • Stretch loft cut
 • Ripping lærred loft
 • Smeltning af lamper
 • Sugende spændingsloft
 • Mekanisk beskadigelse af spændevævet
 • Steder efter oversvømmelsen af ​​strækloftet
 • Brækket loftloft
 • Fabriksægteskab
 • Bølger strækker loftet
 • Stræk loft sugning
 • Walking effekt af stretch loftet
 • Udskiftning af inventar og tilbehør

Restrukturering af strækstoffet er muligt i 99% af tilfældene ved at: trække stoffet, udskifte komponenter, installere ekstra hætter og lamper, design maskering af punkteringer og udskæringer. Der er nogle restriktioner for tilbagevenden af ​​lærredet af det oprindelige udseende, nemlig lærredens alder, afstanden til skader fra væggen, det samlede areal af loftet lerret og andre. I tilfælde af umulighed at strække, anvendes dekorative elementer, og i hvert fald ser loftet visuelt perfekt ud.

Der er også noget opdelt i en harpun og hæftesystem, hvis forskel ikke kan bestemmes af kunden "for øje". Nemlig: harponsystemet er mere end muligt at trække og trække, hvilket giver lærredet et nyt udseende, men med shtapikovuyu er dette arbejde umuligt på grund af millimeternøjagtigheden af ​​snittet på lærredet under installationen. Genkendelse kan kun være specialist på anlægget.

Prisfastsættelse for reparationsarbejder stræklofter

Som nævnt ovenfor kan omkostningerne ved reparation af strækloftet være forskellige. Det tager højde for mange faktorer, der påvirker graden af ​​kompleksitet af arbejdet, og de er ikke altid til fordel for klienten. I nogle tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at erstatte nettet helt med en ny. Måske er det ikke billigere, men ikke dyrere, og levetiden forlænges betydeligt.

Selvfølgelig, med de sædvanlige punkteringer, skærer nær væggen, suger i lærredet og blinker lampen - du kan nemt rette op på situationen og genoprette loftet på mindre end et par timer og i et besøg hos mesteren.

Reparation af stræklofter efter et snit

Ofte dekorere de lykkelige ejere af stræklofter dem med alle slags dekorative elementer. Men nogle gange glemmer de, at loftmaterialet har en vis sikkerhedsmargen. Du skal vide, hvordan du løser det, hvis det går i stykker.

Årsager til skade

Spændetøj er designet som følger - en metalramme, hvor lærredet strækkes. Med dette design forbliver et tomt lag mellem loftet og stoffet, som stoffet bliver sårbart udefra såvel som indvendigt.

Materialet i kluden kan modstå en stor belastning under spænding, men med bivirkninger har den lav styrke.

Fælles årsager til mekanisk skade på stoffet omfatter:

 • Beskadigelse af legetøj eller andre genstande under småprangster. Særligt farligt er flyvende fjernstyrede legetøj.
 • Graze, når du installerer høje møbler med skarpe hjørner.
 • Store forskelle i lufttemperaturen i lokalet (relevant for filmloft).
 • Skader med en skarp genstand, som f.eks. Værktøjer, hvilket resulterer i et snit eller punktering.
 • Fejl i processen med at skære lærredet eller ved montering af loftet.

Især omhyggelig med at håndtere loftet umiddelbart efter installationen. Dette skyldes det faktum, at lærredet har en høj spænding i løbet af denne periode.

Det er også muligt at beskadige overfladen ved at lave en fejl ved installation af de indbyggede lamper og i tilfælde af unøjagtig bevægelse med gnister fra bengalsk lys eller en anden ildkilde. I dette tilfælde vil loftet være det nemmeste at klæbe.

I hvilke tilfælde er reparation forbudt?

Der er to tilfælde, hvis reparation af strækloftet er forbudt.

For det første bør du ikke forsøge at reparere kluden, hvis den er spredt ud i sømene. I dette tilfælde bliver situationen kun reddet ved at spænde loftet af en specialist.

Tag heller ikke op reparationer, når lærredet er flyttet væk fra væggen. I dette, som i det foregående tilfælde, er det nødvendigt at geninstallere loftet af et team af specialister: styrkelse eller udskiftning af stoffets profil og spænding. Derudover er det nødvendigt at bestemme årsagen til hændelsen: panelet var dårligt fastgjort, eller omvendt var lærredet for stramt strakt. Afgørelsen af ​​årsagen vil hjælpe fagfolk til hurtigt at udføre de nødvendige reparationer.

Begge tilfælde er berettiget, og reparationsfirmaet skal udføre eliminering af sådan skade.

Hvordan laver man loftet?

Hvis skaden vedrører et garantisag (garantiperioden endnu ikke er udløbet, og kløften opstod uden din deltagelse), skal du ringe til specialisterne fra det firma, der installerede loftet, og de vil reparere det gratis for dig og give også garantiperioden for det udførte arbejde! Alternativer til selvreparation i tilfælde af en ikke-garanti sag vil blive beskrevet yderligere afhængigt af typerne af loftet.

Først og fremmest skal der træffes hastende forholdsregler for at forhindre en forøgelse af udskæringsstørrelsen, når der påvises mekanisk skade på nogen af ​​de forskellige lofter. Dette vil kræve et dobbeltsidet / maskeringsbånd. I mangel af sådanne materialer vil almindelig scorch tape gøre.

Hvis skaden er meget lille (punktering), repareres den med lim. Lim spredning vil ikke tillade nettet at sprede sig, og selve skaden vil være næsten umærkelig.

Dernæst vil vi fortælle dig, hvordan du reparerer loftet selv, hvis det er beskadiget.

stof

Husk at stoffet loft er lavet af "vejrtrækning" naturlige eller syntetiske fibre. Mekanisk beskadigelse af stoffet på kluden elimineres ret let på en af ​​to måder.

 • Ved hjælp af kapron tråde. Kapron-tråde sælges i de fleste sybutikker, du behøver kun at vælge den rigtige farve. Denne metode anvendes, hvis klippet er tyndt og har glatte kanter. Skæringen sys forsigtigt med tråd, og opgaven er afsluttet!

Til sømmen var ikke synlig, kan du male over stedet for skåret vandbaseret maling.

 • Ved hjælp af en patch. Denne metode anbefales til at ansøge om stor skade, men med en afstand på over 30 cm skal loftet ændres helt. Materialet til plaster kan være et stykke af selve selve loftet (hvis det er tilgængeligt), glasfiber eller i ekstreme tilfælde et tæt tæt stof matchet med farve.

Enhver plasterlim er egnet, forudsat at den er farveløs. Eksperter anbefaler dog at bruge lim baseret på cyanoacrylat.

Reparationssekvensen er ret simpel: en patch er skåret med en kant rundt om 2 cm på kanterne, lim påføres patchen, og så presses denne patch mod det skadede panel indefra. Tryk for hårdt kan ikke, det kan have konsekvenser i form af sænket loft i stedet for reparation.

Overskydende lim fjernes, og efter tørring behandles stedet med vandbaseret maling fra sprøjtepistolen.

membranøs

Lærredet til et sådant loft er lavet af polyvinylchlorid (PVC), som det har en glat blank eller mat overflade på.

Ved mekanisk beskadigelse af PVC-stof større end 2 cm er det nødvendigt at kontakte specialisterne, som sandsynligvis vil anbefale at erstatte det helt.

Hvis klippet er lille, kan du prøve at reparere det selv.

Metoden til reparation afhænger af placeringen:

 • Skjul skæret i baguettesporet. Kan bruges, hvis afstanden fra skære til kanten af ​​baguetten ikke overstiger 15 cm. Du skal bruge en længde af antennekabel og lim. Kablet limes ved siden af ​​skæret parallelt med baguetten. Mens limet hærder, forbereder bygningen hårtørrer til brug. Derefter opvarmes skæret med en hårtørrer og trækkes forsigtigt til kanten af ​​baguetten med et kabel. Kablet er gemt i baguettesporet med et fladt og stumpt værktøj.

Arbejde parvis vil sandsynligvis hjælpe med at undgå forekomster af folder og uregelmæssigheder. Ellers elimineres de folder, der er dannet i processen, på samme måde som et kabel.

Do-it-yourself loft stretch reparation

Sendt den 04/25/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Spændklud til dekoration af loftet er meget populært blandt forbrugerne. Blandt dens fordele er fugtmotstand, hurtig og nem installation, et æstetisk tiltalende udseende af den dekorerede overflade, et stort udvalg af farvepaletter, strukturerede strukturer. Men der er også svagheder i spændbelægningen - dette er en øget følsomhed over for skarpe genstande, en tendens til at falde uden tilsyneladende grund, og ændringer i temperaturregimet inde i rummet fører til fuld eller delvis udskiftning. Der er situationer, hvor reparation af lærredstrækket er muligt med egne hænder.

Årsager til skader på stræklofter

Blandt de hyppige fejl på film og stofklæder er:

 • skarpe genstandskæringer
 • huller, der opstår under uforsigtig drift af den suspenderede struktur
 • sænkningsprofil
 • sagging lærred
 • mellemrum langs sømmen af ​​den dekorative belægning
 • indtrængning af vand i tilfælde af oversvømmelse
 • smeltning af stoffet ved installation af armaturer
 • punkteringer

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1391214798_remont-natyazhnyh-potolkov-1.png "alt =" reparation af strækloftet uafhængigt "width =" 637 "height =" 480 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1391214798_remont-natyazhnyh-potolkov-1.png 637w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1391214798_remont-natyazhnyh-potolkov-1-300x226.png 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1391214798_remont -natyazhnyh-potolkov-1-174x131.png 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/1391214798_remont-natyazhnyh-potolkov-1-70x53.png 70w "sizes =" (maksimal bredde : 637px) 100vw, 637px "/>

Materialet af spændevævet ifølge dets ydeevne er i stand til at modstå meget alvorlige belastninger, men den har lav kontaktstyrke ved en koncentreret belastning. Oftest forekommer der udskæringer i processen med fastgørelse af tagskæggene, omarrangering af møbler, udskiftning af kommunikation. Selv et almindeligt legetøj med skarpe kanter, kastet op eller en sjusket flaske champagne åbnet af flasken får overfladen til at blive skåret. Reparationshuller i strækloftet skal udføres så hurtigt som muligt, ellers kan den øges med en faktor på 20 om nogle få timer.

For information! Det er meget dyrt at ændre spændedækslet helt, men det er stadig billigere end at installere det for første gang. Den hængslede konstruktion er efterladt på plads, kun lærredet ændres.

Det er helt muligt at reparere strækloftet selv, du skal bare gøre dig bekendt med handlingernes algoritme og følge instruktionerne.

.gif "data-dovetype =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/razriv.jpg "alt =" reparer hullet i strækloftet "width =" 480 "height =" 360 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/razriv.jpg 480w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/04/razriv-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/razriv-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/04/razriv-70x53.jpg 70w "sizes =" (maksimal bredde: 480px) 100vw, 480px "/>

Skader og reparation

Hver type skader på strækloftet har sine egne egenskaber og skal repareres i overensstemmelse hermed.

punktering

Nedskæringer, tårer, punkteringer af det dekorative lærred opstår i de fleste tilfælde i første gang efter installationen som følge af uforsigtig håndtering af et nyt element af interiøret.

Hvis hullet fra skader har en diameter på op til 1 mm, kan du bruge lim (Cosmophen). Efter limning vil internettet ikke stige i størrelse, og punkteringspunktet vil ikke være synligt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/sa-121.jpg "alt =" reparer hullet i strækloftet "bredden = "900" højde = "900" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/sa-121.jpg 900w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/04/sa-121-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/sa-121-300x300.jpg 300w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/sa-121-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 900px) 100vw, 900px "/>

Hvis loftindretningen er lavet af sømløs stofbaseret stof og defektlængden ikke er mere end 5-10 m, skal du som en førstehjælp hurtigt fastgøre kanterne af spalten, der vises med dobbeltsidet eller maskeringsbånd.

Hvis loftet er skåret fra en PVC-film, er handlingerne ens.

Det er muligt at fjerne eller skjule punkteringen eller skæringspunktet ved at montere specielle dekorative eller funktionelle elementer (det er umagen værd at sy punkteringsstedet med en nylon tråd).

Gap nær væggen

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/razriv.2-e1363917320574.jpg "alt =" reparér strækloftet med egne hænder video "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/razriv.2-e1363917320574.jpg 500w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/razriv.2-e1363917320574-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/razriv.2-e1363917320574 -174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/razriv.2-e1363917320574-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/ >

Med sådan skade vil det medvirke til at rette op på situationen, der strammer lærredet, hvor hullet trækkes ind i den fælles baguette. Du skal tage et lille segment af antennekablet (8-10 cm) og lim det til kanten af ​​skæret parallelt med profilen, baguette. Efter at klæbemidlet har fungeret, skal loftet på dette sted opvarmes med en hårtørrer, trække kablet og lede det ind i rillen med et fladt stump værktøj. De "bølger", der fremkommer ved en sådan manipulation, fjernes på samme måde langs hele længden af ​​loftet.

Reparér strækloftet, når du skærer dig selv - video:

Gap langt fra væggen

Et stort hul skal repareres med en plaster fra det materiale, hvorfra loftet blev lavet, eller fra en kontrastfilm til fremstilling af originale applikationer. Lim påføres den korrekte patch-version, og plåstret presses mod spalten (det klæbebånd, der midlertidigt dækker det beskadigede område fjernes på forhånd). For bedre fixering anbefales det at holde plasterne i nogen tid. Restklæbemiddel skal straks fjernes.

For information! I visse situationer er det tilrådeligt ikke at patchere skæret og i stedet for at installere en belysningsenhed, er hylstermodellen af ​​et dekorativt tilbehør.

.gif "data-dovne-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/dekorativnaya_zaplatka.jpg "alt =" reparere hævede lofter efter at have klippet deres egne hænder "bredde = "600" height = "426" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/dekorativnaya_zaplatka.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/04 / dekorativnaya_zaplatka-300x213.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Brænd og Reflow

Reparation af strækloftet i tilfælde af gennembrænding med egne hænder kan gøres som følger:

 1. Demonter belysningsenheden;
 2. Sørg for gode elektriske ledninger
 3. Fastgør en varmere ring med større diameter som ekstra beskyttelse;
 4. Installer en lampe med en lampe med passende strøm til det forrige sted.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/potolok-ustanovka-teplostoykogo-kolca1-e1363939284189.jpg "alt =" reparation strække loftet brænde med egne hænder "width =" 500 "height =" 359 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/potolok-ustanovka-teplostoykogo-kolca1 -e1363939284189.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/potolok-ustanovka-teplostoykogo-kolca1-e1363939284189-300x215.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

For ikke at forbrænde loftet og forhindre negative virkninger af høje temperaturer anbefales det ikke at installere apparater med en effekt på over 40 watt og ikke at installere armaturer tættere end 10 cm på loftoverfladen.

Søm pause

Hyppige årsager til sømbrist er overdreven webspænding, dårligt håndværk og svejsning. Alt dette vedrører listen over fejl, der er acceptable, når du installerer den hængslede struktur som helhed.

I tilfælde af en sådan skade skal strækloftet erstattes fuldstændigt af det byggefirma, der er ansvarligt for udførelsen af ​​arbejdet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/7_small.jpg "alt =" reparation af stræktaft lærred "width =" 600 "height =" 400 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/7_small.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/04 / 7_small-300x200.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Rive af en profil (baguette)

Dette er en anden type tekniske fejl, der manifesteres ved ukorrekt installation af strækloftet. Fejl skal repareres af byggefirmaet gratis. Hvis garantiperioden er udløbet, kan situationen afhjælpes ved at installere yderligere afstandsstykker, hvorefter lærredet kan spændes og baguetten fastgøres.

I tilfælde af en profilbrud i tilfælde af overskydende spænding på nettet er det nødvendigt at installere en ny film med store dimensioner.

Ceiling sagging

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/2948226.jpg "alt =" reparér strækningstaket selvstændigt "width =" 699 "height =" 523 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/2948226.jpg 699w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/04 / 2948226-300x224.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/04/2948226-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/04 / 2948226-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 699px) 100vw, 699px "/>

Hvis der er opstået sagging på grund af oversvømmelse, er det nødvendigt at lave et lille snit og at dræne det akkumulerede vand gennem det. Herefter skal loftet vende tilbage til dets oprindelige tilstand, og hullet skal forsigtigt ryddes op.

Hvis sugning opstår på grund af lav temperatur, er det nødvendigt at trække materialet og opretholde den temperatur, der anbefales af fabrikanten inde i rummet.

Do-it-yourself stræk loft reparation - video:

Pas på strækloft

Moderne spændingsbelægninger adskiller antistatiske kvaliteter, hvilket forenkler processen med pleje af dem. Ved små snavs er det tilstrækkeligt at vaske rent eller tørre med en tør, blød klud regelmæssigt. I badeværelserne, køkkener og loggier, hvor støvophopning og fugtighed er flere gange højere, anbefales det at rengøre oftere.

Vaskning med slibemidler er strengt forbudt. Det er nok at bruge en sæbeopløsning, 10% opløsning af ammoniak eller poleret.

Afhængigt af overfladetypen er vaskemetoden væsentligt anderledes:

 • Til belægninger med en blank overflade anvendes samme metode som til pleje af spejle. Det anbefales at rengøre støvet med en blød klud, og brug en polsk, glasrenser eller alkoholopløsning fortyndet med en hastighed på 100 ml ammoniak pr. 1 liter vand for at tilføje skinne. Afslutningsvis tørres loftet med en tør klud, bevægelserne skal ikke være cirkulære, men frem og tilbage og dermed undgå skilsmisse.
 • Til stræklofter med en mat overflade anvendes vanddamp eller en særlig løsning. For at gøre det skal du hælde lidt opvaskemiddel eller briller i en beholder med varmt vand eller hæld hugget tøjvask. For at rense olieagtige pletter anbefales det at anvende flydende ammoniak.
 • Det anbefales ikke at bruge vaskemidler til at tage sig af skrøbelige belægninger på stofbasis. Sæbeopløsning anvendes kun med tung forurening. Du kan fjerne støv fra overfladen med en støvsuger, men forsigtigt uden at røre overfladen.

For information! I forbindelse med rengøring er det vigtigt ikke at overdrive det for ikke at krænke strukturens integritet.

Hvis strækloftet er beskadiget, behøver du ikke straks at fortvivle og tænke på den kostbare ændring af hele lærredet. I nogle situationer kan du reparere stræklofterne efter et snit med dine egne hænder.

Reparation af stræklofter i Moskva

Reparation af stræklofter i Moskva vil gøre det muligt at genoprette det oprindelige udseende af dit beskadigede loft. Klassificering af skade og deres årsager. Måder at reparere huller i strækloftet. Sådan repareres efter Golfen. Eliminering af slække spændedæksel.

Reparation af stræklofter i Moskva udføres af forskellige virksomheder og organisationer. Priserne for sådanne tjenester er direkte relateret til graden og typen af ​​skader på spændingsloftet.

Fælles skader og deres årsager

Du kan have stof eller film strækbelægninger installeret, men problemerne og årsagerne til at forårsage dem er de samme:

 1. Et hul i en spændingsartikel er den mest almindelige fejl, der kræver reparation. Skønt forskellen i tæthed mellem PVC-film og stofbelægning er signifikant forskellig, er alle belægninger udsat for punkteringer og nedskæringer. En sådan mangel opstår normalt som følge af mislykkede forsøg på at lave deres egen installation, selvinstallation af lysekroner med skarpe udragende dele. Ikke mindre farligt for loftet er kurver, der flyver ud af flasker og skumle børn, der kan lide at spille indianerekrig og starte flyvende legetøj i hjemmet.
 2. Reparation af loftet kan være påkrævet ved oversvømmelse af naboer ovenfor. Samtidig er kompleksiteten og omfanget af reparationsarbejdet direkte relateret til, hvor meget vand du hældte. Hvis det er rent, så er der færre problemer. Ved oversvømmelse med snavset affald eller tekniske farvande vil reparationer være lange og dyre. Til gennemførelse er det bedre at kontakte firmaet, der reparerer og installerer stræklofter. Graden af ​​skade afhænger også af typen af ​​belægning. Filmprodukterne er fugtbestandige, så i de fleste tilfælde truer de ikke noget. Et stofdække er ikke så modstandsdygtigt over for fugt som deres filmmodeller, så du må muligvis male produktet eller installere et nyt materiale.
 3. Ofte er årsagen til klagerne fra ejerne, at belægningen falder, hvilket kan forekomme umiddelbart efter installationen, efter oversvømmelse eller efter en vis tidsperiode. I de fleste tilfælde er dette problem forårsaget af uregelmæssigheder i installationsprocessen, belægningen af ​​belægningen under en stor vægt vand eller adskillelse af baguetter fra vægge.

Sådan repareres hullerne i loftet?

De fleste af de skårne eller punkterede stræklofter er i stand til at reparere. Det hele afhænger af størrelsen af ​​skaden og hvor de er placeret. Samtidig kan hullet fjernes både på filmen og på stofbelægningen. For at gøre dette bruger guiden en af ​​følgende metoder:

 • Hvis du gennemboret stofloftet, er størrelsen af ​​skaden lille, og den er ikke på et meget fremtrædende sted, så kan du klare problemet ved hjælp af nylontråde. Klippet er simpelthen syet op. Det er dog bedre at overdrage denne procedure til skibsføreren for ikke at lave ekstra huller i loftet og ikke forværre yderligere situationen.
 • Skader af betydelig størrelse på stofdækslet kan repareres ved hjælp af en regelmæssig patch. Den er lavet af restspændingsmateriale, som normalt afskæres efter installation. I mangel af en sådan mester kan man bruge ethvert egnet stof. Patchen skæres til hullets størrelse med et lille tillæg omkring omkredsen. Så begynder det til et hul og limes til bagsiden med gummi lim på bagsiden. Føreren skal gøre alt omhyggeligt, så der ikke er nogen rynker på stoffet hvor som helst og ingen lim glider ud. Derefter skal belægningen være malet med vandbaseret maling for endelig at skjule fejlen.
 • Hvis punkteringen optrådte på en film eller stofprodukt, men på det mest synlige sted, kan det elimineres meget nemt. I dette tilfælde indebærer reparationen af ​​stræklofter i Moskva installation af belysningsarmaturet på stedet. Denne metode kan kun bruges, hvis hullets dimensioner ikke overstiger dimensionerne af enhedens bund, et elektrisk kabel kan lægges til installationsstedet.

Reparation efter bugten

På grund af de forskellige egenskaber ved stof- og filmbelægninger udføres deres reparation efter bugten lidt anderledes. For at mesteren skal vælge den nøjagtige metode til reparation af belægningen, skal han vide, hvor meget vand du har fyldt:

 • koldt tryk
 • hot tap
 • vand fra vaskeenhederne
 • teknisk væske fra varmesystemet

Ved oversvømmelse med rent koldt vand vil reparation og eliminering af oversvømmelsesproblemer være det nemmeste og billigste. Ved oversvømmelse med snavset spildevand vil det være nødvendigt at rengøre loftet og hale det. Nå, hvis dine naboer har sprængt batterier fra toppen, så kan du bare smide dækslet af.

Normalt i dette tilfælde udføres reparation i følgende rækkefølge:

 1. Først drænes vand gennem hullet under lampen, kanten af ​​kluden taget ud af baguetten eller gennem et specielt hul. For at gøre dette skal du bruge en fleksibel slange og en masse tomme beholdere.
 2. Hvis du oversvømmes med rent vand, tørres overfladen af ​​PVC-loftet med en bygnings tørretumbler. Hvis snavset vand - det demonteres, vaskes og tørres.
 3. Tørret ikke fjernet belægning opvarmes med en varmepistol for at eliminere sagging. Og den fjernede og vaskede klud er monteret på ny.

Reparation efter oversvømmelse af stofstræklofter er lidt anderledes på samme måde som deres installation. Vand er drænet på en lignende måde, men selve belægningen kan ikke genoprettes til dets oprindelige udseende. Dette skyldes materialets lave fugtighedsbestandighed, som efter floden er dækket af pletter. Men du kan nemt klare det ved at male overfladen med en vandbaseret emulsion.

Slack Repair

Nogle gange kan reparationen af ​​loftet slingende mester udføre gratis. Dette er kun muligt, hvis det slukkede loft eller udladningen af ​​baguetter opstod gennem installatørernes fejl. Men du kan kun bevise deres skyld, hvis du har en garantiforpligtelse for virksomheden.

Hvis loftet skyldes belægningen af ​​belægningen under en stor vægt vand, som du lækkede selv, så skal du bare ringe mesteren til huset. Det vil opvarme belægningen med en hårtørrer, og overfladen af ​​PVC-folien bliver igen lige og jævn.

Hvis dine stræklofter kræver hurtig reparation, skal du ringe til de angivne telefonnumre. Vores mester vil gå på stedet og vurdere graden af ​​beskadigelse af belægningen samt taktikken for yderligere handlinger. Omkostningerne ved vores tjenester vil behageligt overraske dig.

Reparér strækloft gør det selv fra bugten, skåret

Hver person ønsker, at hans hjem skal være behageligt, smukt og behageligt. Moderne teknologier giver mulighed for at løse de mest kreative designopgaver.

Stræklofter ikke så længe siden kunne kun ses i filmene eller i de mest luksuriøse palæer. I dag er denne skønhed blevet tilgængelig, og selv en mellemindkomstperson har råd til at installere et strækloft. De er meget smukke og vil give plads til sofistikering og charme. En række forskellige teksturer og tegninger gør dit værelse unikt.

Stræklofter med professionel og korrekt installation er ret stærke og vil vare dig længe. Men som enhver anden ting har dens svage punkter, hvilket kan føre til skade og behovet for reparation.

Typer af skade

Dette er nogle af de fælles problemer.

På loftet var der et hul eller en skæring.

Loftsudbrud. Dette kan ske ved skæring, såvel som når overfladen krystalliserer, når den udsættes for temperaturer under 0 ° C.

Sagging - løsner kanten af ​​loftet med en profil.

Harpun fjernelse fra loftfilm.

Bay - med andre ord blev du oversvømmet med koldt eller (hvilket er generelt dårligt) varmt vand.

Stræk loft reparation

Med nogle af de mest alvorlige skader på strækloftet kan det ikke repareres, det er nødvendigt at udskifte. Men der er problemer, der kan håndteres. Nogle af dem kan du selv bestemme, men der er nogle, som kun erfarne herrer kan gøre.

Hvad du kan gøre på egen hånd

Reparation af strækloftet ved skæring: Hvis kluden ikke er revet meget, kan du prøve at holde det selv eller forsigtigt sy den med nylon tråd.

Hvis udskæringen opstod på et sømløst strækloft, eller det er ubetydeligt, kan du gøre følgende:

 • Tag scotch tape (kun stof), forsegle snitstedet;
 • hvis loftet er solidt, skal det males, så plaster ikke skiller sig ud;
 • Et lille snit kan sys op ved at samle en tråd efter farve eller så en farvetone til reparation.

Reparation af strækloftet efter bugten: Hvis der er opstået en bugt, men alle fastgørelser på stedet har brug for:

 • demontere et hjørne af loftet eller (hvis der er) en lysarmatur og forsigtigt dræne vandet;
 • vent på fuldstændig tørring;
 • Sæt hjørnet tilbage i baguetten.

I videoen vil du tydeligt se, hvordan du gør dette.

Skader på monteringssystemet. Hvis baguetten er afvist på ét sted, kan du selv løse problemet og sikre det på plads.

Reparér stræklimmerne

Der er tilfælde, hvor du ikke kan undvære hjælp fra en kvalificeret mester:

 1. Stort hul fra et snit eller punktering.
 2. Broket søm mellem lærredene.
 3. Du er fyldt med varmt vand eller vand i stor mængde.
 4. Separation fra baguettevæggen.
 5. Sækker loftet.
 6. Afbryd harpunen.

Metoder til fejlfinding.

Hvis stedet for gennembrud eller punktering er placeret nær væggen, elimineres det uden at krænke loftets integritet ved hjælp af taljen.

Hvis problemet er tættere på midten, anvendes en camouflage patch eller dekorative applikation.

Visuel demonstration af eliminering af haste på videoen:

I nogle tilfælde vil det være hensigtsmæssigt at installere en lampe eller et andet dekorativt element i udskæringsstedet. Føreren vil installere en særlig ring rundt om skæret og skære filmen indeni.

Hvis sømmen mellem dåserne er spredt, kan det skyldes forkert installation eller lodning af sømme, eller der er en fabriksfejl. Med dette problem må du ikke forsøge at løse det selv. Kontakt den virksomhed, der etablerede loftet, de er forpligtet til at reparere eller erstatte på egen regning.

Hvis du har et hængende loft på grund af det faktum, at du er oversvømmet, og det ikke er muligt at løse problemet selv, skal du ringe til mesterne.

Hvis du er fyldt med koldt vand, vil lærredet forblive det samme efter tørring. Hvis vandet var varmt afhænger resultatet af typen af ​​loft (stof eller film). Men selv PVC-folien tåler ikke meget varme temperaturer, den trækkes ud og deformeres. I dette tilfælde skal du ændre loftet.

Nogle gange, når vandets vægt er signifikant, kan selve lærredet (det er stærkt nok) tåle vægten, men den hængende struktur kan revet ud af væggen eller loftet. Det er presserende at ringe til mesteren, hvem der skal demontere det gamle system og installere de nye fastgørelsesdele.

Hvis en baguette revet ud af væggen, kan årsagen være en defekt i fastgørelseselementet eller det forkerte mønster af lærredet.

Med en dårlig fastgørelse, vil den simpelthen blive erstattet af at installere ekstra stivere. Hvis overdreven spænding skyldes ukorrekt udskæring - er det nødvendigt at ændre lærredet selv.

Selv med perfekt pleje over tid, kan loftet sakke (især hvis et stort område). Det samme kan ske ved installation af et strækloft i rum med pludselige temperaturændringer (bade, saunaer). Loftet skal ændres.

Hvis der er adskillelse af harpunet fra filmen - kan det være et fabriksægteskab. En erfaren specialist kan løse dette problem om en time på stedet.

Reparation af loftet "stjerneklar himmel" - svigtet af lysrelæet (en del eller hele området ophørte med at flimre eller lyse op). En erfaren mester er forpligtet til at udskifte et relæ eller reparere det.

Hvor meget er reparationen af ​​strækloft

Hvis dit strækloft er i problemer i garantiperioden og på grund af ukorrekt arbejde eller fabriksfejl, vil reparationer blive foretaget gratis for garantiservice.

I andre tilfælde afhænger reparationsprisen på kompleksiteten af ​​arbejdet. Når du kontakter servicecenteret, vil du blive underrettet om reparationsomkostningerne.

Når du skal udskifte lærredet, skal du være opmærksom på: du behøver kun at ændre lærredet selv, den hængslede struktur forbliver den samme. Så loftet vil koste dig mindre end en ny, men du har mulighed for at skifte loft til en ny med et helt andet mønster og give dit værelse et helt andet udseende!

Strække lofter i lang tid vil give dig komfort og bekvemmelighed!

REPARATION AF STRØMTE BELØB

Reparation af loftet fra PVC-film (harpunsystem)

Desværre er uafhængig professionel reparation af et strækloft af en almindelig forbruger praktisk taget umuligt.

I tilfælde af beskadigelse (en punktering, et lille snit) kan du selv limte punkteringsstedet med et specielt forstærket tape og derefter indsætte (allerede på tape) nogle dekorative elementer (f.eks. Et klistermærke i form af en stjerne eller en cirkel osv.).

Når du ringer til en Star Ceiling specialist, er der tre muligheder for at løse problemet:

 1. En specialist kan (efter at have demonteret en del af lærredet) indlejre et ekstra lysarmatur (en spotlight) og installere en struktur for et loft (krok) lysekrone. Duken åbnes samtidig for installation af specielle design til lamper og forsyning af dem med elektrisk ledninger.
 2. En specialist i Star Ceiling-firmaet kan også indsætte små ventilationsgitter (runde med en diameter på op til 5 cm). For at gøre dette kan du ikke åbne lærredet.
 3. Varianten er den sværeste, men er kun anvendelig, hvis skaden ligger tæt på lærredets kant (baguette fastgøring).

Peregarpunivanie er den bedste og professionelle måde at slippe af med mangler i PVC-stof.

Star Ceiling specialist først demonterer loftet ved siden af ​​skæret, og skærer derefter en del af nettet sammen med det beskadigede område.

Derefter limes et stykke af en ny harpun til lærredet med en speciel lim (speciel PVC-kant langs kanten af ​​lærredet, som oprindeligt var loddet på produktionen).
Ved efterfølgende installation af loftet på plads vil der kræves intensiv opvarmning og strækning af PVC-folien.

Med en lille afstand fra stedet for skader fra væggen (10-15 cm) kan denne metode næsten uden at miste lærredets hovedstyrkeegenskaber fuldstændigt slippe af med spor af punkteringer, udskæringer, uudslettelige pletter osv.

Alle eksempler på værker angivet ovenfor kan kun udføres af højt kvalificerede specialister i installation og reparation af PVC-filmlofter.

Reparation af stoflofter

Stoffet lofter er meget stærkere end PVC filmlofter, det er næsten umuligt at beskadige dem ved blot at røre lige skarpe genstande.

Sådanne lærreder kan kun skæres med en meget skarp kniv (f.eks. Når man trimmer en rulle under vægpapir på vægge).

Reparation for at eliminere problemerne er næsten umuligt, du kan simpelthen bare grøfte lærredet (efter at du har valgt trådene i tæthed og farve) og dermed eliminerer den yderligere spredning af skæret.

Under alle omstændigheder anbefaler vi at konsultere med specialister, inden reparationerne påbegyndes.

Stræk loft reparation

Loftsskæring

Stræklofter har et stort antal fordele, blandt hvilke det æstetisk attraktive udseende, styrke og holdbarhed samt fugtresistens bør fremhæves. Men på samme tid suspenderede lofter kan medføre ulejligheden for ejerne af lejligheden, som startede reparationer efter installation af lofter.

Årsagerne til reparation af stræklofter

Den kendsgerning, at lærredens strækloft er et tyndt lag af stof eller en simpel film af PVC, som justerer overfladen og giver et attraktivt udseende til hele rummet. Det er nok at røre loftet med en skarp genstand under montage af et overdrevent højt kabinet, og dette smukke udseende af strækloftet vil blive ødelagt.

En anden grund kan være et sænket loft, som enten skyldes dårlig installationsarbejde eller på grund af oversvømmelse. Dette problem er særligt akut i badeværelset og i badeværelset, hvor der er næsten høj luftfugtighed næsten hele året, og hvor risikoen for en rørafbrydelse er stor.

Hvad skal man gøre?

For at skjule loftsskæringen er det ikke nok bare at dække det eller forsøge at reparere det. Det er meget mere korrekt at søge hjælp fra specialisterne i vores firma.

Vandafløb

Streklofter er meget komfortable ikke kun med hensyn til deres attraktivitet og pæne udseende, som de giver til en lejlighed eller et hus, men også på grund af dens vandtæthed og kapacitet.

Selvfølgelig vil ingen af ​​ejerne af boliger i en lejlighedskompleks ikke blive offer for oversvømmelsen, og efter et par måneder efter færdiggørelsen af ​​reparationsarbejdet begynder de igen at købe materialer og ringe til specialister. Men takket være stræklofterne kan du glemme at oversvømme hele lejligheden, fordi alt vandet vil forblive i en stor boble, som ikke tillader det at strømme ud til de nye dyre møbler og det smukke laminat.

Der er mange billeder af værelser i netværket i dag, i centrum hvor en stor boble hænger fra loftet. Selvfølgelig er skuespillet ikke en behagelig, men du er enig, det er meget bedre at vandet akkumuleres i boblen og ikke spredes i hele lejligheden.

I intet tilfælde bør du forsøge at lave et lille hul på egen hånd og forsigtigt dræne vandet, fordi vand simpelthen brister gennem dette lille hul og oversvømmer hele din lejlighed.

At gøre det rigtige betyder:

 • sluk alle belysningsenheder og ledninger i din lejlighed;
 • søge hjælp fra eksperter.

Demontering af loftet

Stræklofterne kan betegnes som de mest holdbare, holdbare og pålidelige lofter, men samtidig kan små ridser eller nedskæringer, der kan dannes i forbindelse med uforsigtige handlinger hos en person, føre til midlertidig demontering af loftet eller dets komplette udskiftning.

Afhængig af typen af ​​loft udføres demonteringsprocessen på forskellige måder.

Typer af stræklofter:

 • PVC belægning, som er en film.
 • stof.

For at fjerne filmen er det nødvendigt at opvarme belægningen, hvilket kræver særligt udstyr, der ikke findes i hver værktøjskasse.

Den anden belægning har også sine egne vanskeligheder, især det er meget vanskeligt at trække belægningen ud af profilen uden at deformere den.

Lofter lavet af tyndt stof eller PVC belægning er virkelig genanvendelige, det vil sige, når du har fjernet dem, kan du returnere den samme belægning til sit oprindelige sted. Men det er vigtigt at bemærke, at processen med installation og demontering kræver særlige færdigheder og evner, derfor kan du ikke gøre det uden hjælp fra specialister.

Kontakt vores firma for at få professionel hjælp til demontering af lofter.

Demontering af kluden og udskiftning af den med en anden

En af de vigtigste fordele ved stræklofter er deres holdbarhed, men i denne verden er der intet evigt og kræver ikke udskiftning. Lofter kan faktisk vare i flere årtier, men uhensigtsmæssige driftsforhold, som for høje temperaturer og høj luftfugtighed, samt udskæringer og ridser, bugter af naboer, der bor på øverste etage, kan tvinge lejere til at afmontere lærredet og erstatte det med et andet.

Stræklofter er lavet af to grundmaterialer:

Det er ligegyldigt, hvad strammerne er lavet af i din lejlighed, fordi demontering med egne hænder uden specielle værktøjer og færdigheder kan føre til fuldstændig ødelæggelse af dækningen og umuligheden af ​​at rette op på den allerede beklagelige situation. Derfor ville det rigtige skridt være at søge hjælp fra specialisterne i vores firma.

Hvis din lejlighed er udstyret med stræklofter lavet af fint stof, bliver det umuligt at demontere det uden specialværktøj. Afmontering af stræklofter fra en film kræver opvarmning, hvilket er umuligt uden fagkundskabets særlige viden og færdigheder.

Efter en kompetent demontering vil vores specialister installere nye stræklofter, der kan tjene dig i lang tid.