Reparation af loftet i Stalinka

Loftet i stalinka hvordan man laver reparationer? Omgående vil jeg skrive for den utålmodige, at du ikke kan tænke på noget bedre end gipsvæg og / eller stræklofter. Jeg råder dig til gipsvæg - har ikke mange problemer "fra loftet". En anden mulighed er 50/50 gipsloft til en ny. Gamle loftsplaster i Stalinka er uforudsigelige, især i shing. Men at se på loftet og stalinkas vægge sammen med ejendomsmægleren kan ikke afgøres om helvedesildene er der eller ej. Ikke kun væggene var lavet af helvedesild, men også loftet i stalinka og det blev åbnet med gips med hvidvaskning, med revner fra gammel alder.

I den tidlige 30-årige Stalin-æra er den "native" type loftgips 100% ler, under hvilken der er en "shing" - en træplade, der tjener som grundlag for skillevægge, loftet og interroom-skillevæggen. Dette er en betydelig ekstra omkostning for at reparere loftet. Fjernelse af det gamle gips fra loftet i stalinka og opbygning af en ny er en dyr og tidskrævende metode, der passer i tilfælde, hvor det gamle gips er fuldstændig skævt og ikke er egnet til restaurering eller renovering, og selv gips med en profil kan ikke fastgøres til den. I grunden består omkostningerne "skjult" under et 10 cm lag af gips med helvedesild af en stor mængde affald og en lav kvalitet af "nyt" gips.
Det skal forstås, at loftet / loftet i stilken er mere "springende" end pladen på Khrusjtjov-gulvet. Og mere fleksibel, hvis overlapningen stalki træ. Der er risiko for, at "det nye loftsgips" snart begynder at knække og falde i søvn. Find en specialist, der vil forpligte sig til at genoprette det gamle loft i stalinka, vil være et reelt problem! Ved at trække loftsliften stalinki kittet - meget besværligt og risikabelt, vil problemet være fjernelsen af ​​det gamle hvidvaskemiddel, som moderne materialer ikke klæber godt på. Hvis du lægger ned de gamle gipshidder med en tykkelse på 10 cm - vil der blive udhældet yderligere 0,5 m affald, affald og slagge, hvilket vil give højden af ​​stalinka-loftet til 3,7 m (fra omdrejningspunktet til transom) og en bunke af affald. I dette tilfælde formindsker gulvets stivhed fra naboerne mærkbart og gulvet begynder at "gå".

Demontering af loftet i stalinka kan være farligt! De situationer, der er beskrevet på byggemasseforaene (efter fjernelse af skillevægge er der kun 1 pylon, der understøtter loftet og naboens bund, der er tilfælde af sammenbrud).

Situationen med loftet ved de sene stalinokser i 50'erne, med armeret betongulve, er lidt anderledes. Jernplader af stalinka er et system af bolte (┴ formede bjælker) med påfyldning med t-bjælker (slagge med tilsætning af bindemidler og cement og ind i hulen). De samme gulve er loftet af stalinka fra 1. til 5. etage (ingen huse blev bygget over 5), inkl. på loftet. Loftet af stalinka fra gipsplader gulve kan pudses, det gamle gips holder fast nok til installation af gipsvæg, men til prisen bliver loftgipset dyrere og længere end gipsvæggen / strækloftet (det skal stadig være kittet). Ved installation af gipspladsprofiler er det nødvendigt at tage højde for at bolte er meget holdbare armerede betonstrukturer, og du kan ikke bore huller med perforator. Jeg er glad for at gulvene i en sådan stalinka også er holdbare.

Udgaven med gipsplader / strækloft er den mest velegnede i forholdet mellem pris og kvalitet. Og for stalinka loftet af gipsplader og strækloft vil koste omkring det samme. Den anden mulighed er hurtigere, har usædvanlige filmfarver, er glattere (men det ser unaturligt ud, det bliver hurtigt kedeligt, sværere at betjene, PVC-film anvendes). Som følge heraf er gipsvæg over det gamle loft en effektiv og mindre arbejdskrævende metode, den negative side ville være et fald i højden af ​​stalinki-loftet. Profilen og gipsvæggen har en tykkelse på mindst 3 cm og i virkeligheden - ca. 10 cm af lofthøjden tages. Det skal bemærkes, at gipsloftet har en tykkelse på 9 mm og er lettere end vægtykkelsen, som har 12 mm. Resultatet er også anderledes, gipsloftets loft fører stærkere, når fyldlaget tørrer og loftet bliver mindre jævnt. Det er dit valg at bruge 9mm eller 12mm - prisen adskiller sig lidt. Hvis du senere vil bruge LED-belysningen i stalinka, skal du få et fladt loft uden defekter, ellers lyser lysdioderne alle de "uslebne" ujævne steder. De fleste herrer vil anbefale dig at reparere stalinka-loftet med gipsplader:

 • Primer af plader GK og forsegling søm kittet (for eksempel semin, knauf fugenfuller) med serpyanka
 • putty efterbehandling (for eksempel knauf
 • det endelige lag er akryl kittet (for eksempel stabill)
 • fugning + loft slibning
 • primer før maling (for eksempel anserglob og helst ikke med en rulle, men med en kvalitet børste)
 • at male

Der er nogle funktioner i reparationen af ​​loftet på badeværelset. Det sker, at en sifon stikker ud af loftet, og naboerne dræner ovenfra (hvis du har købt en stalinka ikke på øverste etage) og røret går ind i væggen. En kloak riser kan være placeret i en nærliggende lejlighed. Det kan også være kompliceret af tilstedeværelsen af ​​et gasrør under loftet, hvis der tidligere var en gasvarmer i badeværelset (den skulle overføres til køkkenet i overensstemmelse med TB's regler). Det skal erindres, at gipsplankloftet stalinki i badeværelset skal være fugtbestandigt (grønt gipsplader) og behandlet med en antiseptisk primer. Den ovenfor angivne refererer til stalinisten, hvor intet er blevet gjort siden 50'erne - kun tapet og maling på dørene lagdelt. Som følge heraf kan du vælge mellem to muligheder for reparation af loftet i stalinka: gips eller gipsvæg / ophængt loft.

KONKLUSIONER for reparation af loftet i Stalinka:

 1. banke loftet, inden du starter reparationer, bestem tilstanden af ​​det gamle loft gips i stilken
 2. demontering af det gamle gipsloft med hvidvaskning i stalinka er meget skrald og farligt, fordi Det vides ikke, om der er overlapninger mellem naboerne ovenfor
 3. gipsvæg / ophængt loft til prisen er omtrent det samme og er den mest effektive løsning til reparation af loftet i stalinka
 4. demontering af det gamle loftgips skal gøres som en sidste udvej, som mængden af ​​affald og arbejdsomkostningerne stiger betydeligt

 • siden
 • fremad

Hvad er den bedste måde at reparere loftet i et gammelt hus, hvis dets fundament er lavet af helvedesild?

Svar specialister. House of the 80s. Det forekommer P-44 (som Mitino, Solntsevo.). Stueetagen Konstant tilstopping af blommer. Vandet i toilettet tager også lang tid. Det føles som om der er en vask på toilettet. Vi er ikke mere end andre. Meget svag udstrømning af vand i toilettet. Vi købte en lejlighed for et halvt år siden. Kaldte VVS. De stakkede, snoede, skubbede, snoede. De sagde, at alt er fint der. Hvad er det her? Konstruktion fejl? Er det muligt at gøre noget under reparation af badeværelset, badet og køkkenet?

Svar fra brugere og eksperter på forummet til spørgsmålet: Hvad er den bedste måde at reparere loftet på i et gammelt hus, hvis basen er fra helvedesild7

Der er mange muligheder. Korrekt, simpelt: Vælg åbner revnerne, rengør loftet af gips, som selv falder af. Gipshuller, kit, hvidt / maling
Korrekt, vanskeligt: ​​Skru op alt gips, tjek helvedesilden, beting det tagsystem, reparér om nødvendigt, gips loftet, så se tidligere :)
Den rigtige teknologi 2: Tænger helvedesild og gips, fiks metalprofilen, sheathe gipspladen. Forkert teknologisk: Fastgør metalprofilen straks, skyll gipset: - Vi taber i højden af ​​rummet. Dum og simpel: pasta over polystyren fliser.

... af et gammelt hus. Hvis du bare laver en kosmetisk reparation, så reparér...

... niveau træ loftet. Sandsynligvis for nogle... loft.

Riv det gamle gips af alt nyt.

Juster med Vitonite, og far derefter.

Slå af gipset og lav et loft på GCR'en

Tilbage ned 5cm. og læg på gipsvæg, og gør hvad du vil, smukke, dubbe og lim. t. d.

Rive gips og helvedesild og lav loftet på gipspladen.

Skyd det gamle gips ned og sy det med hyproc.

Flere måder at fjerne eller bære gips på
1. Vi laver loftet med plader af træspånplader på en selvdrejende skrue på træ 3, 6x105 med en vaskemaskine for ikke at opkastere fiberpladen. Det er bedre at komme ind i underloftbjælker, der går i trin på 1, 2 - 0, 9 m. du kan bruge substandard billig fiberboard, plating mindre tidskrævende end plastering. - køb af materiale (omkostninger)
2. repulse gips tårer shing
Til reparation af loft
Hvad angår omkostninger, vil jeg råde dig til at skure de plastiske hvidpaneler hurtigt og billigt for at adskille dig selv adgang til loftet - den begrænsede størrelse på panelet er 2,75 m, så hvis rummet er bredere, skal du gøre noget som en ramme
Mulighed 2 spænding - de fleste kan ikke fjernes og sættes på plads i tilfælde af skade er vanskeligt at reparere
Mulighed 3 hl - kompleksitet, belastningen på undergraver
4 version af det hævede loft amstrong + billigste 1 bystromomontiruymy. - Design hurtigere til kontor end til hjemmet

slippe af med det gamle gips, gips på de nye fyrtårne, kitt og mal over

lofter

Behovet for at reparere gamle lofter kan opstå af flere grunde. De ledende stillinger er besat af nødsituationer, da loftet blev oversvømmet af naboer ovenfra, en banal slid - revner af malingslaget, udslippet af den gamle dekorative belægning fra bunden, udseendet af gule pletter. Reparation af loftet i det gamle hus er gjort i tilfælde, hvor der var et fælles ønske om blot at opdatere udseendet og dekorative belægning. I dette tilfælde er der ofte problemer med loftets overflade. Renovering af loftet vil også være nødvendigt, når den interne reparation af en lejlighed eller et privat hus udføres, som eksperterne anbefaler at starte fra toppen, hvorefter det vil skifte til andre typer arbejde. Dette skyldes det faktum, at loftet er den vigtigste del af interiøret, som først rammer øjet, når man kommer ind i lokalet. Der er mange muligheder for reparation af loftet, og valget af de mest foretrukne af dem skal gøres individuelt under hensyntagen til indretningens indretning. Før man fortsætter med reparationen af ​​loftet, er det nødvendigt at vurdere sin oprindelige tilstand, og kun derefter drage konklusioner om behovet for kosmetiske eller større reparationer.

indhold

Loft renovering: grundlæggende principper

Hvis du kun vil opdatere loftets udseende, har du sandsynligvis ikke alvorlige problemer med overfladen. I dette tilfælde er din hovedopgave at opdatere den dekorative belægning. Trods det faktum, at denne opgave ved første øjekast synes at være ret simpel, er det ofte kompliceret af mange faktorer i forbindelse med reparationen.

Først og fremmest er opgaven kompliceret af den manglende mulighed for at frigøre rummet fra møbler og omfangsrige ting, især hvis reparationen udføres i en 1-værelses lejlighed. I den henseende skal hele tiden flytte møblerne og dække det.

I dag er det næsten umuligt at møde dem, der vil blanke det gamle loft - tværtimod forsøger de at slippe af med hvidvask. Det er ikke overraskende, at fjernelsen af ​​et gammelt hvidvaskemiddel eller andet loftsbelægning fra overfladen anses for at være et af de mest beskidte trin i en loftreparation. Denne operation er ret tidskrævende, og den yderligere kvalitet af loftsbeklædning afhænger af grunden af ​​dens gennemførelse. Fjernelse af kalk, vand emulsion eller kalk hvidvaskning udføres ved hjælp af en rulle på et langt håndtag, som skal fugtes med vand og holdes langs loftet, hvilket er nødvendigt for at fugtiggøre hvidvaskningen. Derefter er det nødvendigt at fjerne det gamle loft - for dette er fugtet hvidvask rengøres med en spatel. Alle andre typer maling skraber af med en speciel rengøringsmiddel.

Algoritmen til yderligere handling afhænger af den valgte metode til afslutning af loftet. Hvis du planlægger at male loftet eller klæbe det med tapet eller loftfliser, skal du vide, at alle typer lim- og malingarbejder kun skal udføres efter indledende priming af overfladen, hvilket vil øge vedhæftningen af ​​det dekorative lag og hovedoverfladen. Ved installation af gipsplader eller stræklofter er forberedelse af basen ikke nødvendig.

Det er vigtigt! Udskiftning af de gamle elektriske ledninger i loftet og installation af vandhaner til forsænket lys udføres også i forberedelsesfasen.

I næste fase af forberedelsesarbejdet er overfladen nivelleret, og basen er primet. Fugtning af samlingerne mellem pladerne og fjernelse af store uregelmæssigheder udføres ved hjælp af gipsplaster, der påføres i flere lag. Gips af det gamle loft vil fjerne fejlene i loftoverfladen.

Undersøg overfladen, der skal trimmes for uregelmæssigheder, revner mellem pladerne eller små huller. Hvis de findes, belæg dem med cement eller gipsgips, hvis påføring gøres med en spatel, der bruges til at rengøre hvidvaskningen. Når du eliminerer revner og uregelmæssigheder i loftfladen, skal du sørge for, at de ikke rager ud over loftet og samtidig ikke falder for dybt. For at sikre, at loftets overflade er perfekt, skal du bruge et laserniveau. Ifølge resultaterne af målingerne må størrelsen af ​​de påviste afvigelser ikke overstige 5-7 mm.

Den sidste fase af redecoration er loft trimning, hvis kompleksitet afhænger af de valgte materialer og installationens kompleksitet. Det moderne niveau for udvikling af byggeteknologier dikterer sine egne regler, og i dag strækker lofter meget populære, hvis installation anbefales til at blive overdraget til specialister. Det kan dog gøres selvstændigt. På trods af dette anbefales det, at eksperter vælger enklere monteringsmuligheder til loftoverfladen: maleri, loftflise eller gipsvæg.

Maleri loftet: walkthrough

Hvis du har gennemført alle ovenstående forberedende trin, kan du fortsætte til afslutningen af ​​loftet og dets efterfølgende dekoration. Lad os overveje, hvordan man maler det gamle loft korrekt, samtidig med at man holder inden for kortest mulig tid.

Loftmaleri er en flerstadig proces, der omfatter mange trin:

 • Først og fremmest fjernes lag af gammel maling fra loftet. Dette er nødvendigt for at producere for at øge styrken af ​​den nye coating, såvel som for at sikre, at den er let at anvende. Fjernelse af maling fra loftets overflade kan gøres på flere måder:
 1. Mekanisk metode, der indebærer brug af en metal spatel, børste eller vinkelsliber;

2. Termisk metode, hvis princip er baseret på brugen af ​​en bygnings hårtørrer

3. Kemisk metode, som indebærer anvendelse af en særlig løsning til fjernelse af maling, hvorefter det vil være let at flytte.

 • Det næste trin er indretningen af ​​loftoverfladen med en kittet, hvorefter den påføres, skal den primeres til maling;
 • Det sidste stadium - påføring af maling med en rulle. Eksperter anbefaler ikke at male loftet i henhold til den gamle maling, da dette vil påvirke både udseendet og kvaliteten af ​​loftet negativt. Afhængigt af det værelse, du reparerer, kan du male det gamle loft med vandbaseret maling og vælge akryl- eller latexmaling.

De enkleste designmuligheder malet loft: ekspertrådgivning

Hvis du er forvirret af designet af et malet loft, har du læst artiklen materiale, kan du vedtage flere muligheder.

 • En af dem er en polyurethan rosett indrettet med original relief. Hun kan blande sig med malingens tone eller gøre hendes kontrast til. Loftet får en speciel chic, hvis den volumetriske lindring på stuccoelementerne er dækket med guldblad i harmoni med de guldbelagte elementer i lysekronen;
 • Dette er dog ikke den eneste måde at dekorere overfladen af ​​et malet loft på. En anden mulighed for loftet design indebærer brugen af ​​en stencil, som er fastgjort på det rigtige sted ved hjælp af maskeringstape. Derefter er overfladen af ​​loftet malet med en anden farve, som kan være i overensstemmelse med farven på boligtekstiler eller vægbeklædning. For at afslutte loftet på denne måde foreslår eksperter at anvende fluorescerende maling, som kan påføres rundt om loftet eller langs konturets udformning, så det kommer til at skille sig ud i mørket;
 • En anden mulighed er at afslutte loftet med tapet til maling, hvis brug vil skabe en lettelse på loftets overflade. Denne færdiggørelsesmetode kan kombineres med andre materialer. Eksemplet nedenfor illustrerer denne situation. På billedet kan du se, hvordan loftet tapet klistret kun i den centrale del af loftet i form af en slags "tæppe". I midten er det indrammet af en frise, hvis skygge er i harmoni med væggenes udsmykning. Ved hjælp af denne teknik kan du visuelt justere konfigurationen af ​​rummet. Hvis du f.eks. Placerer kontrasttæppet i længderetningen eller tværretningen, kan du gøre rummet mere rummeligt eller omvendt kompakt.

Sådan repareres et fladt loft: efterbehandling

Overvej de grundlæggende muligheder for reparation af et gammelt træloft, som er kendetegnet ved en forholdsvis jævn base uden tilsyneladende højdeforskelle.

Lofts tapet

En af de nemmeste reparationsmuligheder er wallpapering loftet. Denne metode er bedst egnet til lejligheder, snarere end til private huse, da en lejlighedskompleks næsten ikke er genstand for krympning, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at finishen ikke skal skrælle fra loftets overflade. Hvis dit loft ikke er et ideelt plan, giver du fortrinsret til tapet med et stort reliefmønster, som vil skjule mindre uregelmæssigheder og gøre loftet visuelt glattere. Disse sorter omfatter tapet med komplekse geometriske mønstre.

For at lette processen med at klæbe tapet, prøv ikke at gøre arbejdet alene - inviter en partner, der vil understøtte den anden ende af tapetet, fugtet med lim. Dette vil undgå at rive nettet.

Teknologiske nuancer af klæbende tapet:

 • Stick tapet på loftet anbefales fra vinduet til den modsatte væg, hvilket vil gøre sømmerne mindre mærkbare;
 • Baggrunde skal skæres i dåser, hvis længde er lig med længden (bredden) på rummet + 4 cm (2 cm for overlapning). I forbindelse med arbejdet skal du kontrollere, om det er muligt at deltage i tilstødende lærred og nummerere hvert segment med en blyant, for ikke at forvirre klæbestandens rækkefølge;
 • Skær det nødvendige antal dåser, opløft limen og smør bagsiden af ​​dåserne med den, idet der lægges særlig vægt på kanterne. Hvis de medfølgende instruktioner kræver, skal du folde tapetet med accordeonet, så limen er bedre gennemblødt, og fortsæt med at anvende limen til næste lærred;
 • Hvis instruktionen angiver, at limning af tapetet udføres umiddelbart efter påføring af limen, skal du forberede en rulle og en tør klud, takket være, at du vil kunne fjerne overskydende lim og luftbobler og fortsætte til installationen af ​​loftets tapet;
 • Lægning af tapet på loftets overflade, sænk kanten på væggen, hvilket er nødvendigt for efterfølgende at rette kanten af ​​tapetet ved hjælp af loftsplinten;
 • Læk derefter lærredet ud med en rulle og en tør klud i retning fra midten til kanterne;
 • Hvis væggene i rummet er ujævne, før du limer tapetet, skal du tegne en linje på loftet, orientering, som du vil lægge kanten af ​​tapetet på. Hvis bredden af ​​tapetet er 50 cm, skal linjen trækkes i en afstand af 50 cm fra vinduet. Hvis tapetet er bredt - i en afstand af 1 m fra vinduet;
 • Efter limning af tapetet, indtil de er helt tørre, afstå fra at åbne ventilationsrummet og lufte rumene, hvilket forhindrer limen i at tørre ud ujævnt og rive lærdugene i leddene.

Loftfliser

Hvis loftoverfladen i det reparerede rum er præget af en højdeforskel, der er synlig i øjet, og du på grund af økonomiske problemer ikke kan producere en fuldstændig overfladepudsning, giver du fortrinsret til en polystyrenflise, som stadig ikke mister sin popularitet på grund af nem installation og demokratiske omkostninger.

Flisen er monteret i loftet med kraftig lim, der fastgør belægningen på loftoverfladen selv i tilfælde af uregelmæssigheder. For at gøre loftet mere originalt, anbefaler eksperter at montere flisen diagonalt.

Teknologiske nuancer af loftfliser installation:

 • Tegn to vinkelrette linjer på loftet, der forbinder de modsatte vægters centre. For at opnå dette skal du dele hver væg i to halvdele, og trække linjer til den modsatte væg fra de opnåede punkter. Resultatet af sådanne markeringer i loftet skal trækkes tværs, hvis midter er placeret nøjagtigt i loftets midte;
 • Den første flise skal lægges i midten, så dets hjørner projiceres nøjagtigt på de trukkede linjer. Det er nødvendigt at anvende lim ikke på hele bagsiden af ​​flisen, men på en prik, kun i hjørnerne og i midten;
 • Den anden og efterfølgende fliser lægges nøjagtigt på de trukkede akser, der gradvist bevæger sig fra midten til periferien. De to modsatte hjørner af flisen skal være strengt på linjen;
 • Når du har fuldstændigt forseglet alle akserne, skal du fortsætte med at fylde de tomme tomrum.
 • Når man nærmer sig afslutningsrummet omkring væggene, skal man være forberedt på det faktum, at det bliver nødt til at fylde med fliser og udarbejde en brevpapirkniv, som er perfekt til at skære polystyren;
 • Fuldt fylder loftet med fliser, installer bundpladerne, og belæg derefter alle leddene med kitt.

Fælles problemer, der fører til loftreparation

Hvordan man ikke fjerner det gamle whitewash-lag?

Hvis hvidvaskningen holdes fast nok, anbefaler eksperter ikke altid at fjerne kalklaget. En række forskellige byggematerialer på markedet giver mulighed for at blive primet og malet. Dette kan kun gøres ved hjælp af moderne primere, som kan anvendes direkte på kalklaget. Normalt producerer skriver om det på emballagen. Et af disse mærker er "Profix Antimel Firming" primer.

På loftets overflade findes store uregelmæssigheder. Sådan repareres det?

 • For at eliminere mærkbare højdeforskelle anbefaler eksperter, at man bruger Knauf Rotband universalgips, der påføres overfladeoverfladen med et lag på ikke mere end 5 cm. Et lag af primer af den angivne tykkelse påføres flere gange;
 • Der er en anden mulighed for udjævning af loftet, der involverer brug af gipsvæg. For at gøre dette er det nødvendigt at forberede en ramme lavet af metalprofiler, som er fastgjort på det gamle loft og beklædt med et ark gipsvæg. De resulterende sømme er forseglet med kittet, hvilket resulterer i en perfekt glat overflade;
 • Mindre elevationsforskelle kan maskeres med et strækloft, som ikke kun er stilfuldt og moderne, men også en praktisk måde at organisere loftrummet på.

Hvordan forsegler hullet mellem pladerne?

 • For at forsegle sømmen på loftet eller hullerne, der danner omkring rørene, skal de rengøres grundigt, og så skal sømmen være belagt med en dyb penetreringsprimer;
 • Fyld spalten i spalten med skum. Hvis sømene er indledningsvis smalle, skal de udvides med en perforator;
 • Efter 30 minutter skar du de udragende skumstykker med en kniv;
 • Afslutningsvis sætter du overfladen med en byggemateriale Knauf Uniflott, som påføres i 2 lag med et interval på 40 minutter.

Hvad skal man gøre hvis oversvømmet loft?

 • Det er muligt at tale om reparation af det oversvømmede loft først efter dets endelige tørring. I de fleste tilfælde sker dette ikke tidligere end den tredje dag fra lækagen. Efter at have kontrolleret den endelige tørring af loftet, kan du begynde at reparere det.
 • Hvordan visuelt afgøre placeringen af ​​en lækage? Det er ikke svært. Normalt dannes en våd brun plet på dette sted, som stærkt skiller sig ud fra baggrunden af ​​et hvidt kalkstenlag. Hvis stedet er lille, behøver loftoverfladen ikke at blive fuldstændig repareret, da det er muligt at håndtere problemet lokalt i dette tilfælde. Hvis mere end en tredjedel af loftoverfladen oversvømmes, kan du ikke undvære fuldstændig dekoration.
 • Sekvensen af ​​handlinger i tilfælde af reparation efter lækage ligner enhver anden reparation, hvis algoritme er beskrevet ovenfor. Det indebærer også fjernelse af det gamle efterbehandlingslag, der nivellerer overfladen om nødvendigt med dens efterfølgende priming. I dette tilfælde anbefales primeren at blive anvendt i to lag, mens det andet lag påføres efter 30 minutter fra tidspunktet for anvendelse af den første;
 • Så er du nødt til at tømme lekken. Når kittet er tørret, skal du sørge for, at der ikke er pletter. Hvis de genopdages, skal du dække problemområdet med matt maling. Det er muligt, at malingen skal påføres mere end en gang, men husk at hvert efterfølgende lag påføres efter at den forrige er tørret;
 • Efter at du har færdiggjort pletinstallationen, må du male loftet i projektionen af ​​pletten med en rulle og kun anvende det sidste lag maling over hele området af loftet.

Det er vigtigt! Når du maler loftet, skal du holde rullen i en retning, da kun den malede overflade vil være helt glat efter, at malingen er tørret.

Drikke på loftet: Hvad skal man forberede sig til?

Dranka er en træplade, der spidses tværs til loftet for påføring af gips på dem. Et af de hyppigste problemer, der kan opstå i gamle huse, er at gipset begynder at falde lige på hovedet. Hvordan håndteres det?

Der er flere muligheder:

Valg nr. 1: Aftag gipset med et valg, og monter en ramme lavet af metalprofiler Formet mellemrum mellem bunden og pladen af ​​gipsvæg kan om nødvendigt fyldes med isolering;

Mulighed nr. 2: Fjern helvedesild og gips loftet på den sædvanlige måde;

Mulighed nr. 3: Hvis gipset falder mindre, prøv at behandle helvedesilden med lim (det kan endda være PVA) og udfylde uregelmæssighederne med Knauf Rotband-blandingen;

Alternativ nr. 4: Hvis fejlene påvirkede helvedesilden selv, skal de fjernes ved at fjerne noget af gipset rundt om det og lappe dem med en gipsplaster, der er skruet med selvskærende skruer i spidsen med loftet. Samlinger tæt på forstærkningstape og kitt.

Reparation og udskiftning af loftet med trægulve i Stalinke gør det selv

For mange ejere er højt til loftet en umulig drøm. Imidlertid er alle fordelene ved sådanne strukturer udjævnet i begyndelsen af ​​reparationen. Og hvis dette er en loftreparation i en stalinka med træbjælker, så vil der være seriøst arbejde. Gamle huse har ofte lækageisoleringsmaterialer, smuldrende træelementer og lergips med helvedesild på op til 10 cm. Fjernelse af alle lag er svært og besværligt, men nødvendigt.

Træloft reparationsmuligheder

Umiddelbart vil vi fastslå, at Stalinkas kaldes bygninger lavet i 30-50'erne af det sidste århundrede. Højde, rummelige værelser - fordele, men de spinkle gulve i træ - en minus. Hvis du har et projekt fra det 50. år, er der armeret betongulv i lejlighederne, der er ingen særlig vanskeligheder med at arrangere loftkonstruktionerne, den annullerede styrke af rammen er den ubestridelige fordel ved sådanne lejligheder.

Måder at reparere et træloft meget. Dette kan være en kosmetisk mulighed med fornyelse af foring og mindre arbejdskraft, finansielle omkostninger. Overhaling af loftet på et træhus er vanskeligere. I dette tilfælde skal du fjerne hele gipslaget, kontrollere integriteten af ​​stråleloftet og derefter udføre restaureringsarbejdet.

Revisionen af ​​træloftet udføres kun i tilfælde af uegnethed af den gamle belægning til fornyelse, kosmetisk restaurering. Ny gips på trægulve falder dårligt - designerne af den tid er præget af øget fleksibilitet.

Derfor anvendes følgende metoder til efterbehandling:

 • arrangement af hængslede mønstre;
 • male loftet
 • oprettelsen af ​​enkeltbyggede strukturer fra letvægtsmaterialer;
 • stakende tapet.

Det er vigtigt! Den vigtigste betingelse for reparation af et træloft i et gammelt hus stalinka - lav vægt. Stor belastning overlap kan simpelthen ikke stå.

redecorating

Vi vil straks sige, at det er nødvendigt at reparere loftet i et træhus med egne hænder, det er meget svært at finde en mester på Stalinka. Hvis gipset for det meste holder fast på jorden, tager processen ikke meget tid - du skal rense den gamle belægning, sand og primer bunden. Efter arbejde med maling, hvidvaskning og anden dekoration.

Hovedbetingelsen er at vaske det kalkholdige, vandbaserede lag til enden. Sløring udføres enten med sæbevand eller ved hjælp af særlige midler. Ekstremt sjældne lofter i stalinki rengøres med en spatel - så du kan beskadige gipset. Blødgør belægningen i nye boliger med betonplader, og det bør ikke være - en træbase, helvedesild hurtigt absorberer fugt, giver vægt, og selv en lille defekt er nok til, at basen kan "flyde".

Derfor er det ekstremt omhyggeligt og omhyggeligt rengjort den forrige belægning, overfladen glattes med et kit, slibes og kan revettes.

Tip! Med store forskelle i højde, ujævnhed, er det meget lettere at konstruere loftslofter fra plader af gipsplader. Metallprofilen er fastgjort til væggene, taket på lofterne vil ikke, fordi designet tåler mere end et dusin års drift.

Yderligere fordele ved den suspenderede struktur, spændingsstruktur vil være fraværet af behovet for at niveauere basen, såvel som evnen til at udstyre yderligere lyd- og varmeisolering. Og på plader GKL kan du smide enhver foring: fra tapet til spejlet lofter. På denne måde kan du opgradere selv de ældste lofter i temmelig tjente huse.

eftersyn

Her arbejder hårdere. Loftet opdateres i stalinka i flere faser:

 1. Forberedende arbejde er at sikre et sikkert arbejdsmiljø. Eliminering af den gamle belægning er forbundet med en stor mængde støv, snavs.
 2. Fjern den forrige belægning: hvidvask. Så skal du slå ned stuck, fjern gips, helvedesild. Gipset er fjernet svært, så du skal bruge en slag eller bore. Shinging elimineres kun mount, crowbar. Arbejdet vil blive ledsaget af en stor mængde skrald, du bør tage sig af dens fjernelse.
 3. Forbered nu grunden. Loftet er nivelleret, og gipsblanding bruges til at forsegle revnerne. Efter at gipset er tørret, påføres et lag af kitt. Derefter skal du lade loftet tørre, sand med sandpapir, dedust og primær sammensætning dyb penetration.

Overfladebelægningen påføres efter at primeren er tørret. Den mest budgetmæssige mulighed er hvidvaskning, dyrere er tapet, men står over for gipsvæggen, arrangement af strækpaneler koster endda mere, men det varer meget længere.

Tip! Overhaling af stalinka loftet er kun lavet i tilfælde af behov. Afmontering af værker i et værelse med trægulve skal udføres med en foreløbig undersøgelse af lagets styrke. Ellers øges risikoen for loftkollaps.

Overlap forstærkninger

Hvis du har brug for en komplet udskiftning af loftet i et træhus af Stalin type med forstærkede gulve, skal du huske:

 • der er huse med kombinerede lofter (armeret beton og træ);
 • Der skal udvises forsigtighed for at fjerne foringen, der er risiko for forbrændt sandpredning.

Som regel foretrækker ejerne at forstærke bjælker uden at krænke murernes integritet. I de fleste tilfælde er dette reelt, især hvis overlapningen ikke har smuldret i støv, bevarer de oprindelige egenskaber, er installationen af ​​"protese" nok

 1. Metalplader, stænger. Elementer er fastgjort på begge sider af det svækkede område. Det er vigtigt at forarbejde metalet med anti-korrosionsmidler.
 2. Træstænger. De bruges også som metalplader, men behandlingen er ikke anti-korrosion, men antifungale midler. Maksimal styrke opnås ved montering af protesen langs hele bjælkens længde.
 3. CFRP bruges mindre hyppigt, men overgår træ og metal i dets styrkeegenskaber. Carbonfibermateriale som tape, stoffer, plader og seler er tilgængelige. Ejeren selv kan vælge muligheden for at styrke. Og du skal holde arkene i så mange lag for at opnå den ønskede styrke af forstærkning. Arbejde med carbon fiber tape er simpelt: materialet er letvægts, sidder på limen, brænder ikke.
 4. Metal hjørner. Overlappende lags styrkes både i enderne og over hele længden - arbejdet afhænger af graden af ​​forringelse af strukturen.

Tip! Forstærkning udføres kun i tilfælde af en lille afbøjning af loftet, ikke ledsaget af en signifikant deformation af strålen. Hvis elementerne har alvorlig mekanisk skade, er gevinsten kun egnet som en midlertidig foranstaltning.

Årsager til skader på loftet, der kræver reparation

Generelt betragtes træ som holdbart og pålideligt materiale. Operationsprocessen er imidlertid forbundet med betydelige fysiske, mekaniske virkninger. Hvis træloftet i Stalinka er designet til gulvet til naboerne ovenfor, og i tilfælde af reparation af loftet i et træhus skal man tage hensyn til de ødelæggende faktorer i det uopvarmede underdakrum.

Der er flere grunde til behovet for reparationer:

 1. Sprækker, revner, udslæt af rot fra bjælker, ubehagelig lugt af rådne. Dette tyder på, at træet er ødelagt af eksterne påvirkninger.
 2. Stærke knirkende brædder, synlig deformation af loftet vendt mod. Årsagerne til krympningen af ​​gulve, en krænkelse af pålideligheden af ​​monteringsstrukturer.
 3. Spredning af overfladebehandling. Skift af basen, afbøjninger af gulvbjælkerne fører til det.
 4. Æstetisk unattractiveness af loftet dækker, defekter i form af ridser, skrælning maling, hvidvaskning.
 5. Udbøjninger. Årsager - krænkelse af isoleringens integritet, hævelse af træ, reducering af fastgørelsesstyrken.

Selvfølgelig tages der hensyn til den moralske forældelse af loftet, som står overfor, samt ønsket om at ændre indretningen af ​​rummet.

Sådan styrkes loftet i et træhus

Begynder arbejdet med at styrke, reparere loftet i et landhus med egne hænder, du bør kende de vigtigste typer arbejde.

Vi sørger for, at de øger arbejdskraft, økonomiske og tidsmæssige omkostninger:

 1. Ved hjælp af træforinger. Metoden anvendes i mangel af skader på træet, foringen er fastgjort på begge sider af tømmeret og syet med en bolt med en møtrik. Hvis området er stærkt beskadiget, skal stykket skæres ved at indsætte et nyt fragment. Det er bedre at forstærke bjælken langs hele dens længde.
 2. Metalplader bruges på samme måde som træ, men du skal først bore et hul til fastgørelsesbolten.
 3. Kulfibre kan ikke kun styrke loftet, men også hele loftet på bjælkestrukturerne. Materialet sidder på limen, antallet af lag øges afhængigt af den krævede styrke af loftet.
 4. Proteser af metal eller træ, monteret på enderne, bidrager til at styrke strålen ved krydset med støttemuren.
 5. Understøttende support. Denne mulighed gælder kun i private hjem. Under loftet er der placeret søjler, der understøtter loftet, gulvbjælker.
 6. Hvis logerne er intakte, og loftet er svagt, kan du smide rammen fra metalprofilen og forstærke lofterne med forstærkningsnet. Muligheden er dyr, men en sådan konstruktion vil vare længe nok.

At vide hvordan man opgraderer træloftet, det vil ikke være svært at reparere loftet med eventuelle fejl. Det vigtigste er at grundigt kontrollere træet for integritet, behandle ild og bioprotektive forbindelser, før du starter alt arbejde. Ikke kun gulvbjælker forarbejdes, men også træblokke, understøtter brugt til at styrke og styrke loftsområder.

Sådan genoprettes sugende træloft

Når man planlægger at reparere et træloft i et privat hus med hævning af det øvre plan, er det nødvendigt at inspicere tilstanden for ikke kun bjælkerne, men også isoleringen. Hvis de beskyttende lag er utætte, skal de ændres. Det samme gælder for bjælker. Det er umuligt at smide armering, for at genoprette overlapningen med væsentlig skade. En sådan struktur bliver ubrugelig efter meget kort tid, og loftet vil simpelthen kollapse.

Tip! Hvis strålen ikke har nogen spor af forfald, med en lille grad af deformation og årsagen til afbøjningen i den gamle bulkisolering, er det let at genoprette det. Det er nok at kaste et nyt materiale af varme, vandtætning, som vejer lidt. De naturlige processer af vådtørring af træ over tid er den manglende afdækning.

Signifikant afbøjning af bjælkerne kan fjernes ved påsætning af træproteser langs hele længden af ​​elementet. Dækplader er fastgjort på begge sider: fra siderne eller øverst og nederst. Fastgør den nye protese med enderne til niveauet for den ønskede løft af strålen. Fastgør til deformeret element med gennem bolte og møtrik.

Tip! Hvis lofthøjden tillader det, er der ingen trussel om træforstyrrelse, du kan syge loftrummet under strålebøjningen med dine egne hænder. Men så designet ikke bøjer længere, bliver hele isoleringen af ​​loftet rengjort. Materialer af varme og vandtætning er lagt i mellemrummet mellem bunden og den ophængte struktur.

Loftet af helvedesild - hvordan man reparerer?

Længe før fremkomsten af ​​moderne materialer blev plasteringsmetoden til shinging meget udbredt til at afslutte lofter. Sådanne belægninger står overfor dem, der har lejligheder i den såkaldte "Stalin" eller bor i deres egne gamle bygninger. Helt til tiden holder helvedesilden perfekt gipset, men med tiden falder alt i forfald, og loftet er ikke længere tilfreds med dets udseende, hvilket betyder, at reparationer er nødvendige.

Design funktioner

Sådanne loftsstrukturer er et gitter af træplader - helvedesild, fastgjort til træbjælkerne i loftet. Helvedesilden tjener som grundlaget for gipset. Designet er ret pålideligt og ser godt ud efter færdiggørelsen, men fugt og mekaniske belastninger kan gøre en sådan belægning ubrugelig.

Hingslede begynder at sakke, og i tilfælde af lækage ovenfra kan det simpelthen begynde at rådne. Det kræver en grundig reparation, som kræver meget tid og kræfter. Det skyldes hovedsagelig, at det ikke kun er nødvendigt at rengøre og gips det beskadigede område, men også at erstatte en del af trægitteret, hvilket altid skaber mange problemer.

Reparationstrin

Arbejdets kompleksitet skyldes, at det er nødvendigt at rengøre loftet grundigt. I mursten og betonhuse behøver du kun at fjerne et ret tyndt lag af materiale, og det er det, men der er brug for mere arbejde her. Den gamle belægning påføres med et tilstrækkeligt tykt lag og tager lang tid at fjerne det helt. En masse affald er dannet.

Derudover er det nødvendigt at få adgang til loftets øverste del - fra loftet, for at eliminere årsagerne til lækage. Hvis naboerne oversvømmede dig, skal du lave alle de reparationer fra din side, hvilket altid er vanskeligere. Reparationsarbejde er konstrueret som følger:

 • For det første elimineres årsagen til skade - lækage
 • Efter eliminering fjernes alt vrøvl fra loftets overkant, og mellemrummet mellem loftbjælkerne er forseglet med mastik eller anden sammensætning, der sikrer beskyttelse mod lækage.
 • Fra siden af ​​rummet fjernes lagte stykker af gips sammen med beskadigede lameller.
 • I deres sted er enten nye lameller fastgjort, eller et gipsplader af passende form og størrelse er monteret.

Tip: At genoprette loftet på basis af helvedesild - en lang og vanskelig opgave. Derfor er det bedre at helt erstatte loftsbeklædningen i hele lokalet med mere moderne gipsvæg, så du undgår lignende problemer i fremtiden.

 • Næste er forseglingen af ​​leddene i det reparerede område og plastering hele overfladen af ​​strukturen
 • Efter det reparerede område er tørret op, er hele området af loftet malet eller tapetindrettet.

Deal med hvordan man reparerer loftet, hvis det er baseret på shing er let. Men du vil finde et meget stort omfang af arbejde. Delvis restaurering af beskadigede områder eliminerer ikke helt problemerne. Over tid vil andre belægninger kræve reparation. Derfor er det bedre at spare dig selv for yderligere problemer straks ved at udskifte hele loftdækket.

Fuld udskiftning

Der er meget mere arbejde at gøre end med delvis restaurering af belægningen, men denne metode gør det muligt for os at glemme en gang for alt om sænkede lofter og mulig rydning af helvedesild på grund af fugtindtrængning. Hovedproblemerne er at slippe af med det gamle design. Det sker sådan:

 • Alt gips på gulvet skal slås ned. For at gøre dette skal du anvende og specielle blødgøringspræparater, og bare brute kraft, banke den med en hammer og mejsel. Der skal lægges særlig vægt på byggepladsens grænseflade med væggen.
 • Dernæst erstattes hele den beskadigede, og resten af ​​træbattene styrkes. Her er de bedste assistenter en sømfanger og en hammer.
 • Bjælker behandles med antiseptisk og en primer for at fjerne skimmel og eliminere muligheden for udseende i fremtiden.
 • Herefter lukkes mellemrummet mellem loftbjælkerne og om nødvendigt lægges lag af lyd og varmeisolering.
 • Det endelige arbejde vil være opførelsen af ​​en ny loftstruktur. Dette kan være en spændingsbelægning eller en gipsvægssammensætning.

Hvordan genoprette loftet shingled århundrede hus

Indsendt af Frolpifragt, 14. maj, 2017 i reparation og konstruktion

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, 28. august, artikel

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Egenskaber og reparation af lerloft

Udsmykningen af ​​lerlofter er nu praktisk taget ikke brugt og er længe blevet eksotisk. Men i husene i den gamle bygning kan du stadig finde et lerloft, og der er derfor spørgsmål om drift og reparation. I dette materiale vil vi forsøge at besvare de hyppigste spørgsmål og overveje mulige muligheder for reparation af sådanne belægninger.

Drift og nye problemer

Under drift forårsager sådanne belægninger ikke særlige problemer. Det eneste værd at huske hele tiden er, at de virkelig ikke kan lide vand og dens indvirkning. Det er nødvendigt at minimere kontakten af ​​leroverfladen med vand. Ellers vil lerlofterne ligner standarden, behandlet med gipsplaster.

Ingen har dog lavet et sådant design i lang tid, og det betyder, at dit loft har eksisteret i mange år, og det kan levere ganske mange problemer med dette. De største problemer, som ejerne af sådanne overlapninger kan støde på, vil være sådan:

 • Sugning af loftet eller hele flyet.
 • Udseendet af pletter.
 • Fældede stykker ler.
 • Udseendet af mug og rådne.
 • Bump, revner og bukser på overfladen.

reparationer

Det bedste, men samtidig er den sværeste løsning på alle problemer med sådanne overlapninger en komplet omarbejdning. Det vil sige at rense gulvet fra lerlaget til bunden og anvende en ny belægning af moderne gipsblandinger eller efterbehandling med andre materialer. Denne måde vil spare dig for alle problemer i fremtiden.

Ulemperne ved en sådan beslutning kan henføres til mange forskellige faktorer - fra kompleksiteten af ​​arbejdet til det tidspunkt, det tager at udføre en sådan reparation. Det vil ikke kun være nødvendigt at fjerne laget af gammelt ler, men også at reparere fundamentet, som oftest er helvedesild, og dets restaurering er en meget vanskelig proces.

Derudover skal der anvendes et nyt lag af gips til den fornyede base. For at gøre det sådan, at loftet senere kunne beundres, kan kun en professionel mester, som desværre vil tjene mange penge til arbejde. Derfor er denne metode kun egnet til dem, der har tid og økonomisk evne til at lave en lang og dyr reparation.

Den anden mulighed er meget enklere med hensyn til ydeevne og vil koste meget mindre. Dette indebærer lokal restaurering af beskadigede områder. Forskellige materialer er egnede til sådanne reparationer - gipsplader, gips eller cementgips osv. I dette tilfælde genoprettes lerloftet kun i skaderne, og reparationer udføres som følger:

 • Den beskadigede del rengøres af snavs og fnugmaterialer.
 • De tilstødende områder af belægningen kontrolleres for styrke og om nødvendigt fjernes fragmenter.
 • Helvedesilden eller andet grundlag, hvorpå ler blev holdt, bliver genoprettet.
 • Overflader behandles med primere og antibakterielle forbindelser.
 • Det beskadigede område er forseglet med et egnet GL stykke i form og størrelse, eller forseglet med en gipsblanding.
 • Niveau flyet ved hjælp af kitt og maling til tonen på hovedfladen.

Denne metode er imidlertid heller ikke et universalmiddel. Efter et stykke tid begynder loftet igen at forårsage problemer, da kun en lille del af det er blevet repareret, og hovedplanet er stadig lavet af gammelt ler. Derfor er der en anden metode, der kombinerer de to foregående fordele.

Han er at fjerne leret helt, til helvedesild. Derefter behandles overfladen med forbindelser, der forhindrer rottning, samt udvikling af støbeform og på den måde arbejder med de gamle coatingender. Installationen af ​​en ny ophængt loftsstruktur begynder.

Metoden er mindre tidskrævende end den første, men det tager længere tid end den anden. Et slags kompromis. Denne løsning har imidlertid mange fordele i forhold til de andre overflader.

 • Det nye loft bliver helt nyt.
 • Der er mange muligheder for sådanne strukturer - fra stretch stof til gipsvæg kompositioner.
 • Et loftmonteret rum vises, der kan anvendes rationelt.
 • Om nødvendigt kan du isolere loftet eller tilføje et lag lydisolering.
 • Omkostningerne ved sådanne reparationer vil være billigere end at genoprette det oprindelige lerlag.
 • Dette design ser meget bedre ud end genoprettede lofter.