lofter

Ligesom ethvert loft skal gipsplankloftet repareres over tid. Der kan være flere grunde, fra simpel forældelse og ønsket om at ændre interiøret, indtil det bliver ubrugeligt. I sig selv er gipsvæggen ganske skrøbelig, hvilket betyder, at det kan sænke, revner, bukser eller huller på den. Derudover vil det efter overfyldning af naboer også kræves større reparationer eller fuld udskiftning. Artiklen vil diskutere, hvordan man laver reparationen af ​​loftet på deres gipsvæg.

Indhold:

Mulige fejl i loftet på gipsplader

Suspended loft system af GCR har en række fordele, der gør det populært. Men på grund af den lave styrke af gipsbasis er der ofte dannet defekter på den, hvilket kræver korrektion. Disse omfatter:

 • afbøjning af plader af gipsvæg, som kan opstå på grund af problemer med sin ramme, fastgørelse af ark af dårlig kvalitet eller på grund af selve bevægerens bevægelse;
 • befugtning gips forårsaget af oversvømmelser ovenfra. Afhængigt af hvor meget materialet bliver vådt, vælges reparationsarbejdet. Hvis befugtningen er ubetydelig, er det helt muligt at udføre restaureringen uden at fjerne alle lagnerne, med alvorlig skade, skal loftbeklædningen udskiftes med en ny;
 • revner i loftet af gipsplader. De forekommer på grund af dårligt udførte spacklingværker, kompositioner af dårlig kvalitet eller på grund af bygningens bevægelse som følge af krympning eller sæsonbestemt jordbearbejdning;
 • fremspring ved leddene af arkene. Vises også, når bunden er deformeret, til hvilken lathing er fastgjort;
 • mekanisk skade. Ofte, hvis der er børn derhjemme. Det er nok at kaste en tung eller skarpkantet genstand ind i loftet for at efterlade en bule på overfladen.

Inden arbejdet påbegyndes udføres en grundig inspektion af hele loftet for skade og deres mulige årsager. Dette vil tillade ikke kun at udvikle reparationsalgoritmen korrekt, men også at forberede i forvejen alle de nødvendige materialer og værktøjer. I tilfælde af mindre skader vil det ikke være svært at klare sig selv, ellers er det fornuftigt at ringe til specialister, som vil garantere deres arbejde. Nedenfor er de mest almindelige måder at reparere loftet på gipsplader, som gentagne gange testes i praksis af erfarne håndværkere.

Arched gipsvæg loft, hvordan man reparere?

Hvis dette ikke skyldes bevægelsen af ​​hele bygningen, kan der være to grunde:

 • installationsfejl, dårlig arkfiksering;
 • deformation af plader af gipsvæg, årsagen kunne være en høj fugtighed i rummet uden ordentlig ventilation, eller rummet havde en negativ temperatur i lang tid.

For små krumninger af overfladen, som ikke giver anledning til bekymring for hele strukturen, må man tyde på kittet. For at gøre dette, starter kittet, ret tykt, endda uregelmæssigheder. Og efter tørring, læg et lag af finish kittet

En anden måde at reparere afbøjningen af ​​GCR uden demontering er som følger:

 • du skal købe ikke de sædvanlige korte skruer, designet til gipsvæg og lang 90 mm. Det vil være dem, der vil trække arkene direkte op til loftet, og ikke til rammen;
 • stedet for den største afbøjning er markeret med en simpel blyant - dette vil lette arbejdet. Og i trin på 20 begynder at stramme skruerne. De kan ikke dybt fordybes, ellers kommer de simpelthen ind i GCR'en og forlader et hul. Derfor skrues de alle på en gang til det øjeblik, hvor hætten presses tæt på pladen uden tryk. Efter du kan allerede begynde at trække op. For at gøre dette, skrues hver skrue lidt efter hinanden lidt, og de skruer forsigtigt ombøjningen til loftet forsigtigt. Det er temmelig omhyggeligt og vanskeligt arbejde, hvor enhver uforsigtig eller for hurtig bevægelse kan føre til et hul fra skruen eller til et arkbrud;
 • en gipsvæg strammet på denne måde vil stadig ikke have en perfekt flad overflade og vil kræve yderligere puttying.

Men stadig har det ofte at holde større begivenheder.

Arbejdsfaser

 • Hvis installationen af ​​loftet ikke blev udført uafhængigt, skal du under alle omstændigheder løsne den bøjede plade og kontrollere, hvordan kassen er lavet. Dens installationsregler er forskellige fra dem, der anvendes til vægge. Så må skridtet mellem styreskinnerne ikke overstige 40 cm. Og selve konstruktionen udføres i form af kvadrater 40x40 cm.
 • Vægplader med en tykkelse på 12,5 mm passer ikke til loftet, og deres maksimale tykkelse må ikke overstige 9 mm for at lette vægten. Derudover er det bedre at vælge en fugtresistent GCR med et grønt ansigt. Det er optimalt ikke kun i et vådt besøg, men også ved mulige temperaturforskelle. Så almindelig gips absorberer meget fugt, som ved negative temperaturer fryser og kan forårsage deformation af arkene. Hvad vil være den mulige årsag til loftet bøjning.

Tip: Hvis årsagen er kun kasser af dårlig kvalitet, så er dette en garanti, og installationsfirmaet skal rette det gratis.

 • På grund af gipspladens plasticitet kan det foldede ark korrigeres. For at gøre dette er det demonteret og forsigtigt sænket på en flad vandret overflade. Efter at være rigeligt fugtet fra sprøjtepistolen og efterladt den i flere dage, er det sandsynligt, at det vil udjævne, og efter fuldstændig tørring er det igen egnet til installation. Men før det er det nødvendigt at afslutte rackprofilerne på loftet for at styrke batten.

Sådan repareres revner på loftet af gipsplader

Årsagerne til, at der var revner på GCR-loftet:

 • Afslutningsarbejdet blev gjort for tidligt i den nye bygning, hvilket ikke gjorde det muligt for huset at gennemgå en komplet krympning. Eller der blev lavet et forkert fundament for et privat hus, for hvilket det er berørt af jordens naturlige plage, og derfor bliver vægge og loft deformeret;
 • forkert kitteteknologi og intet forstærkningsbånd anvendt til plader
 • med stærke ændringer i temperatur eller fugtighed under installationen.

Tip: Arbejd ikke med gips i et uopvarmet rum i den kolde årstid. Det er det, der ofte forårsager problemer med gipspladens loft under yderligere drift. Det anbefales også at arbejde med det i slutningen af ​​den hårde finish af rummet, efter at betonte gulvet og fylde væggene.

Fjernelse af revner i leddene af to niveauer gipsplader strukturer

 • Det er nødvendigt at starte med et forstærkningsbånd, hvis det er selvklæbende, så påføres det straks på indersiden af ​​niveauerne. Foldet i halvdelen er den anbragt lidt længere, end den har en revne og er tæt limet.
 • Med et simpelt bånd skal du først lægge et tyndt lag af kitt og på toppen sætte et stykke serpyanka ned og trykke det med en spatel fra midten til kanterne. Du skal få en flad strimmel uden led og sømme. Alle tilbage til tørre i en dag.
 • Anvend derefter et andet lag af universal kittet. Her er det nødvendigt at sikre, at kanten af ​​den puttede blanding går "til nul" med resten af ​​loftet. Der skulle ikke være nogen riller. Hvis dette ikke kunne opnås, da reparationslaget var for tykt, blev hele området af loftet, herunder plasteret, lagt med en færdigspaltning, hvorved der blev skabt en enkelt glat bane.
 • Når du reparerer en revne i et udvendigt hjørne, skal du udskifte eller rette hjørneprofilen. Ofte ligner det et aluminium perforeret hjørne. For det første skrues det af, rengøres af den gamle belægning og sættes på plads, fastgøres med selvskærende skruer med et trin på 10-15 cm. Profilen er meget tynd, så den kan ikke strammes kraftigt, ellers vil kanten blive "bølger". Ovenfor er det puttied og forarbejdet med sandpapir.

Tips til tætning af revner i flyet:

 • For den ønskede indtrængning af kittens blanding i gipspladen er revnen lidt fordybet og udvidet. Kanterne skæres nøjagtigt med en skarp brevpapirkniv;
 • Som reparationsforbindelse anvendes kittet til led eller universal;
 • hvert tørret lag (ensartet træk) skal omhyggeligt forarbejdes med en rivemaskine med fint metalnet;

Reparation af gipsplader lofter foto

 • Det anbefales at forstærke en meget bred revne yderligere med forstærket glasfiber. Det er fastgjort til et tykt lag lim lige langs åbningens kanter. Når dette lag tørrer, er revnen fyldt med kitt og efterladt til tørring.
 • Efter tørring skal du male og forberede dig til maling. Sådanne reparationer forbliver som regel ubemærket.

Reparation af loftet med gipsvæg video

Sådan repareres et hul i loftet af gipsplader

 • Hvis det er nødvendigt, forsegle et lille område og ikke-gennemgående dent, er det nok at smøre dette sted med en primerforbindelse (PVA lim fortynet med vand vil passe) og kitt med et stykke serpyanka. En dag senere sættes et andet lag kitt og sand ned efter tørring.
 • For at reparere gennemhullet skal du bruge en brevpapirkniv, en linjal, profilstykker (træplader eller stænger af den ønskede tykkelse vil gøre), primer og kitt.

Arbejdsfaser

 • Uden at afmontere hele pladen af ​​gipsplader, ledes gennemgående hul lige på loftet. Dette skal ske med små kvoter og i form af et fladt firkant eller rektangel. I et af hjørnerne med en kniv skal skæres gennem. Derefter skæres en linjal eller en anden hård stencil, for eksempel en profil, en cirkelformet form med en kniv til den fulde dybde af gipsvæggen. Det resulterende stykke trækkes forsigtigt ud.
 • Så kan du gå på to måder. I det første tilfælde laves en ramme under det udskårne stykke, og styringer af den krævede størrelse skrues til loftet. Eller små stykker er skåret ud af tynd krydsfiner, deres antal svarer til antallet af sider af figuren, derfor kræves 4 stykker til et rektangel. Halvdelen kommer under gipsplankloftet, de fastgøres direkte til gipset på skruerne. Til deres anden fremspringende halvdel bliver en reparationspatch fastgjort.
 • Efter montering anbefales det at blive lidt begravet for at gøre dem nemmere at putte (som flade kanter af gipsplader).
 • Endvidere udføres alt arbejde som sædvanligt: ​​kitt i flere lag med serpyanka og yderligere polering.

Gipsloftet er forældet og kræver udskiftning

Det er muligt, at udseendet af fejl ikke reparerede loftet. De ophobede, og over tid blev alle loftsdæksler krakket eller deformeret. Hvis der ikke er noget ønske eller hensigtsmæssighed til at foretage en delvis reparation, er det værd at udskifte hele loftet.

Arbejdsfaser

 • Overfladen rengøres fra maling og kitt på de steder, hvor der skal være selvlukkende skruer. Hvis det ikke er muligt at finde dem på denne måde, vil løsningen være at blot bryde arkene. Dette gøres omhyggeligt for ikke at beskadige den kommunikation, der er skjult bag den.

Tip: Ved denne demonteringsmetode dannes der meget gipsstøv, som hurtigt fylder hele rummet. Derfor er det bedre at gøre dette i den varme årstid, med vinduerne åbne og i form af individuel beskyttelse. Værelset er også helt rengjort af møbler og interiørartikler.

 • Kontroller tilstanden af ​​kasser. Hvis disse er træplader, er det ønskeligt at behandle dem med antiseptisk imprægnering, hvis der er tale om en metalprofil, kræves der ingen yderligere foranstaltninger.
 • Rammen under loftet er ikke rørt, de skruer kun nye ark HL 9 mm på den. Begynd arbejde fra hjørnet af rummet. Det er mest bekvemt at gøre dette sammen, mens en fastgøres, den anden understøtter. Derfor skal du fylde op på geder eller to stiger.
 • Skæring af gipsvæg i størrelse er let med en regelmæssig kontorkniv, men gipset knækker meget hurtigt knivene, så du skal have dem på lager og ændre dem med jævne mellemrum. I modsat fald vil det gøre skåret ragged.
 • Efter at have monteret hele strukturen, fortsæt til primer, forstærkning og kitt.

Reparer gipsplankloft i vand i lejligheden

Måske er dette den alvorligste skade, som et gipspladloft kan få. Gips er et porøst materiale og absorberer let vand. På grund af hvad det bliver vådt og kollapser.

 • Med en høj grad af reparationsskade er den ikke længere underlagt, men kun en komplet udskiftning. Men inden du lægger nye ark, fjernes de gamle, og loftet tørres i flere dage med luftning af rummet.

Tip: nogle herrer rådgiver at forsøge at genoprette det. Til dette slukker strømmen straks ved påvisning af oversvømmelser. Gennem huller laves i loftet. Når detekteres afbøjningen af ​​arket fra den største akkumulering af vand, sæt stiver. Det skal bemærkes, at det burde være med en bred "sole" for ikke at gennembore materialet. Fra to fjerne kanter af rummet er hullerne skåret ud og en bygnings hårtørrer er placeret i en af ​​dem, eller en varmepistol er rettet. Dette vil medvirke til at tørre underkapitalområdet hurtigere.

 • Lidt befugtning forårsager ikke mange problemer. Som regel i lofterne af gipsmonterede spotlights. I tilfælde af oversvømmelse ovenfra fjernes lysene, hvorved der dannes ventilationskanaler. Efter et par dage kan de sættes tilbage, og de dannede pletter (hvis nogen) er plasterede og malede over.
 • Den gennemsnitlige grad af befugtning er heller ikke en sætning for gipsloftdesign. Som i det foregående tilfælde fjernes alle spotlights og vedhængskroner. Derudover laves huller gennem aske, skruetrækker eller kniv. Dette er nok til at tørre ud. I fremtiden kan disse små huller ikke engang kittet, men simpelthen maskeret med akryl silikone, hvilket ikke er svært at afhente farven. Eller simpelthen genfortæt loftet helt. Steder med et beskadiget papirlag forstærkes med en særlig net serpyanka

Sådan fjerner pletter og pletter fra loftet på gipsvæggen

Nogle gange kan gule pletter efter oversvømmelser endda vise gennem et lag af kitt og vandbaseret maling. I disse tilfælde anbefales det at gøre følgende:

 • at rense pletten af ​​pletter, fjerne det beskadigede lag af maling og kitt til gipspladerne;
 • Derefter slibes med en flyde eller finkornet sandpapir;
 • pryder hele overfladen af ​​loftet;
 • Hvis rengøringen af ​​gipsblandingen blev beskadiget under rengøringen, kan den gendannes ved hjælp af glasfiber eller forstærkningsnet (afhængigt af sektionens størrelse, men nettet skal være det samme). Den er monteret på et tyndt lag af kittet, og efter tørring sættes det med et lag med hele loftet;
 • en dag senere efter fuldstændig tørring sætte den endelige sammensætning og bringe overfladen ved slibning. Over sæt et lag maling eller pasta over med vægpapir (den anden variant er mere at foretrække).

Når pletten er en eller meget få af dem, er det muligt at reparere kun disse beskadigede områder uden at påvirke hele loftdækket med kitt.

 • Først er pletten også ryddet af efterbehandling og gnides med sandpapir til gipsvæg.
 • Startkittet fyldte disse riller med et lille tillæg på siderne, som skulle have glatte kanter.
 • Efter tørring skal du male. Du kan klæbe tapetet ovenpå, hvis loftet er malet, så skal du også anvende et lag af efterbehandlingstætning.

Tip: Selv med den fulde match af farvefarven anbefales det ikke at male kun de reparerede områder. Frisk farvning vil skille sig stærkt ud fra den generelle baggrund.

Efter denne behandling vises der ingen pletter på det friskmalet loft.

Ved første øjekast kan det virke som om reparation af et gipsloft loft er meget besværligt og tidskrævende. Men under alle omstændigheder vil det kræve mindre indsats end den komplette udskiftning. Derudover vil det give mulighed for at spare familiebudgettet godt. Så i gennemsnit vil installation af en enkeltstrøm fra et professionelt team uden kittelse koste fra 500 rubler / m2.

Reparation af gipsplankloft

Under drift begynder alle ting eller materialer at miste deres oprindelige udseende. Og hvis du lavede en reparation for et par år siden, så har det over tid brug for omarbejde. Og reparationer skal starte med et gipsplankloft. Sprækker og huller kan optræde på den, det kan falde, eller du kan observere virkningerne af oversvømmelser. For ikke at genoprette hele loftet, kan du reparere det. Og så du ikke bruger penge på håndværkere, vil vi fortælle dig, hvordan du laver reparation af loftet fra gipsvæggen med dine egne hænder.

Hvad deaktiverer loftet

Har du revnet loftet? Er der pletter på det? Han sagged og huller dukkede op? Hvorfor sker det her? Her er nogle grunde:

 • Loftet, som kræver reparation under montage af rammen, gipsplader og finish, arbejdsteknologien blev overtrådt;
 • høj fugtighed og forkert valg af materiale
 • skarpe temperaturudsving under installationen;
 • oversvømmelse naboer over, hvis du bor i en lejlighed;
 • bygningskrympning;
 • dårligt forseglede samlinger mellem ark;
 • ingen primer påført før kittet;
 • konstant vibration forårsaget af maskinens bevægelse
 • brugte svage dowels.

Alt dette fører til, at dit loft skal repareres.

Vigtigste problemer

Alle ovenstående faktorer bidrager til dit loft:

 1. Begynder at sag.
 2. Det danner små og store revner.
 3. Der er huller i gips.
 4. Det er farvet.

Hvis vi snakker om sagging, forekommer dannelsen af ​​"bølger" af tre grunde. Først et sjældent trin kasser. Hvis arket kun er fastgjort ved kanterne, bøjer det sig under egen vægt, og gipset, som er på det, styrker processen kun. For det andet løber det efter oversvømmelse, da gipsvæggen opfanger fugt og bliver blød og tung. For det tredje er det konsekvenserne af uhensigtsmæssige fastgørelseselementer. Når skruerne skrues ind i pladen dybt, bryder kartonen. Og da skruerne på skruerne er små, kan pladen på dette sted rive sig væk fra profilen.

Små revner er dannet med det forkerte valg af materiale til gips, samt når installationen og kittet blev lavet ved lav temperatur. Dannelsen af ​​store revner forekommer hovedsageligt på stedet for leddene af arket til arket. Dette skyldes, at forstærkningsbåndet ikke blev limet på leddene, eller at fastgørelsen med hardware blev udført i trin på mere end 30 cm. En anden grund er, at leddet er på rammen. Og hvis rammen er lavet af træ, så under påvirkning af fugt, bøjer træet og vendinger, hvilket fører til revner.

Hul er resultatet af uforsigtig håndtering. Disse kan være mislykkede forsøg på at negle noget i loftet eller skade ved dimensionelle genstande, når de flyttes (et skab, et køleskab osv.). Der var tilfælde, hvor huller dukkede op efter at have åbnet en flaske champagne, hvis kork gjorde sit job.

Og pletter er en konsekvens af det faktum, at du blev oversvømmet igen, eller der opstod en mug eller svamp.

Kilden til disse problemer er den menneskelige faktor. Hvis du vil spare penge, er ikke opmærksomme, uforsigtige og ikke overholder teknologien, vil du ikke undgå sådanne problemer. Men hvad er gjort er gjort. Nu er hovedopgaven at fjerne de mangler, der er opstået, og det er slet ikke svært.

Kæmper med sagging

For at fjerne denne ulempe kan du bruge flere måder:

 1. Det er nødvendigt at demontere loftet og styrke rammen. For at gøre dette skal alle gipsplader skrues ud fra bunden og rammen skal være med 50 × 40 cm. Derefter fastgøres arket til rammen 5 gange i bredde og længde. Takket være dette bliver loftet sikkert fastgjort, og selvom du oversvømmes igen, vil det ikke sænke.
 2. Udskift et eller flere fragmenter. Det sker, at deformationen bukkede til kun et ark. I dette tilfælde giver det ingen mening at afmontere hele loftet. Det er nok at fjerne det beskadigede fragment, og i stedet installere en ny. Også i dette tilfælde er det nødvendigt at styrke rammen.
 3. Tilpas med en løsning af gips. Dette er den nemmeste metode. Afmontering behøver ikke noget. Det er nok bare at anvende løsningen i loftets huler, indtil alt er nivelleret. For at fastgøre gipsmørtelen i loftet er overfladen klistret over med et forstærkningsnet og pudset.
 4. Hvis rammens installations teknologi blev brudt, er den lavet af ubehandlet træ eller metalprofil, skal du foretage en fuldstændig demontering.

Det er nødvendigt at styrke rammen

Sagging sager er det sværeste at arbejde med, og tålmodighed og indsats vil blive påkrævet for at fuldføre dem. Men efter at have gjort et sådant arbejde kan du være sikker på, at dette ikke vil ske igen i fremtiden.

Crack elimination

Ofte i loftet kan du se et web af små revner. Enig, de giver ikke tiltrækningskraft til dit loft. Desuden bringer maleri i dette tilfælde ikke langsigtet succes. Over tid opstår problemet igen. Derfor må vi handle radikalt.

Til arbejde skal du:

 • primer;
 • sandpapir;
 • en kniv;
 • akrylmaling;
 • spatel;
 • kitt til sømme;
 • rullelejer;
 • pensel;
 • efterbehandling kittet.

For en bedre hitch med kittesprækker skal udvides. Brug et negle til at ridse det beskadigede område. Så skal revnen være dækket af en primer. Til dette formål har du brug for en lille børste. Efter et par timer skal området være kittet kittestik til sømme (det er meget stærkere end normalt). Brug en putty kniv til at niveauet kittet til loftet.

Når alt er tørt, vil kittelaget afregne sig, som følge heraf kan fejlen igen vises. Derfor skal du anvende 2-3 lag kittet. Efter påføring af hvert lag, vent til det tørrer.

Det sidste lag påføres ikke niveau, men i et tyndt lag, der lidt udstikker fra bunden. Efter tørring er jorden jorden i en cirkulær bevægelse. Dette gøres med sandpapir. Du skal bare prale overfladen og derefter male den.

Fyld huller

Mærkeligt nok er dette en af ​​de nemmeste typer af loft reparation. Afhængig af størrelsen af ​​skaden er der 3 metoder til tætning af huller.

Hul efter lækage

Lille hul. Gamle aviser og gipsgips hjælper med at fjerne det. Til dette har du brug for:

 • juster hullernes kanter, rengør dem fra chips og krummer, så primet;
 • Derefter krymper papiret og tamp det i hullet, så det er flush med overfladen af ​​gipspladen;
 • med et kitt placeres kanterne og papiret selv;
 • efter 3-4 timer opnås en fast base, på hvilken du skal anvende et par lag gipsmørtel;
 • Anvend derefter et lag af efterbehandling
 • Når det er tørt, er stedet malet og belagt med en primer;
 • i slutningen skal du bare lave maleriet.

Faset hul patching i gips

Hvis hullet er stort, op til 50 cm, skal du indsætte en plaster. Fremgangsmåde:

 • fra et ark med gipsvæg skal skære en plaster, der vil være lidt større end hullets størrelse (det skal være den korrekte form, firkantet eller rektangulært);
 • hvorefter det skal fastgøres til loftet og tegne en blyantskåret linje;
 • Lav et snit langs pladens kontur ved hjælp af et stik
 • Rens kanten af ​​hullet, kør enderne;
 • læg 2-3 stykker af monteringspladen eller brættet i hullet, skru dem langs kanterne af hullet i gipsvæggen;
 • læg lappen på plads og fastgør den ved at skrue den i baren
 • Det er kun for at forsegle hullet med en kitt, polere og prale restaureringsstedet;
 • Det endelige tryk er overfladefinishen.

Der er ingen mening i at reparere huller større end 50 cm. Det tager meget tid og kræfter. Det er nemmere at bare erstatte gipspladen med en ny.

Fjern pletter

Sæt et par lag af kitt

Hvis pletten dannes under oversvømmelse, skal den rengøres og males over. Fremgangsmåde:

 • Rens alt, hvad der exfolierer;
 • passere stedet for oversvømmelse af antibakterielle primer, og derefter den sædvanlige gennemtrængning;
 • anvende 1-2 lag akryl kittet;
 • male over pletformationsstedet.

Tro på dig selv

Som du kan se, kan reparationen af ​​loftet gøres manuelt. Ved første øjekast kan denne opgave virke kompliceret, men alt arbejde kan let udføres uden hjælp fra specialister. Bare tro på dig selv og følg instruktionerne for at udføre arbejdet. Hvis nogen af ​​jer allerede har gjort denne reparation, kan du dele din oplevelse i kommentarerne. Hvor længe har du gjort det? Er det svært? Er det en nybegynder?

video

Et eksempel på reparation af et gipsloft er nedenunder:

Reparation gipsplankloft: alle måder at eliminere revner

Det er ikke længere overraskende nogen at finde ud af gipspladens lofter. Disse suspenderede strukturer er monteret i lang tid og overalt. Af disse og andre grunde er det ofte nødvendigt at reparere gipsplader i de fleste tilfælde.

Hvad du behøver at vide om gipsplader lofter

Gipsplankloft - ophængt struktur. Det kan være single-tier eller multi-tier, men består altid af et metal (i sjældne tilfælde - træ) ramme og dets hud: ark af GCR. Når man laver en renovering af lejlighederne, bliver gipsplankloftet delvist demonteret for at erstatte dets sagke, revnede eller deformerede elementer.

For at udføre arbejdet korrekt er det vigtigt at vide, hvilke materialer rammen består af, og hvad hver af dens elementer er beregnet til. Ordningen med ethvert loft indbefatter:

 • Længde- og tværgående strimler af loftmetallprofilen (hovedsagelig brug PP 60/27);
 • guide metal profil (PN 27/28), som er en støtte til loftet;
 • suspensioner - fleksible perforerede plader, der fastgøres til bundloftet
 • stik, der fastgør rammens skærende linjer;
 • plating - ark GCR.

Afslutning af suspensionen kan være anderledes. Traditionelt er denne farvning eller wallpapering. Men ofte sætte dekorative gips eller flydende tapet. Hvis du reparerer køkkenet, er gipsloftet normalt malet med fugtfaste maling.

Spræng i loftet. Hvad skal man gøre

Sprækker i huset kan ødelægge udseendet af nogen, selv det mest spektakulære design. Situationen forværres af den kendsgerning, at kunstig belysning sænker dem, hvilket gør det endnu mere mærkbart. De mest almindelige årsager til revner:

 • Under installationen af ​​beklædningen blev mellemrummet mellem gipspladerne, der kræves af teknologien, ikke efterladt;
 • ramme deformation;
 • bygning krympning.

Processen med at finde ud af årsagerne til dannelsen af ​​en defekt

Trin 1. Demontering.

Reparation af hængende gipsplader lofter i lejligheden begynder med demontering af ydre trim. Hvis det er tapet, fjernes de, fugtes med vand med en rulle eller børste. Hvis det er dekorativt gips, fjern det med en spatel.

Det er nødvendigt at fjerne efterbehandlinglaget fra hele overfladen af ​​den del af loftet, hvor revnen er placeret. Herefter skal du tage en skruetrækker eller skruetrækker og skrue skruerne, der holder arket GKL med en revne. Fjern lærredet.

Trin 2. Præcisering af årsagen til dannelsen af ​​en defekt.

For at afklare årsagerne til det triste resultat er følgende fakta og omstændigheder konsekvent udelukket:

 • er det muligt at tegne bygningen (dette er vigtigt for nye bygninger);
 • om der er vibrationer på grund af nærliggende spor eller sporvognskinner, større motorveje
 • har der tidligere været en oversvømmelse ovenfra, som følge af, at GCR er blevet opsvulmet på grund af fugt, efterfulgt af dets tørring;
 • hvorvidt der er spjældled mellem gipsplader (der skal være huller på 2-3 mm)
 • om teknologien kræver den nødvendige sammenføjning af sømene mellem pladerne af gipsplader
 • Er metalprofilen bøjet i fejlområdet?
 • om suspensionen med fastgørelsesrammen hviler fast på bundloftet.

Fejlrensningsproces

Der lægges særlig vægt på, om GKL-arkene ligger korrekt i forhold til hinanden. Ved montering eller reparation er det gjort, at leddene på gipsplankloftet skal placeres med forskydning: vzbezhku. Hvis dette krav ikke er opfyldt, opnås lange mellemrum mellem plader af gipsplade, hvilket fremkalder udbrud af revner.

Hvis dette er forkert, placeringen af ​​sømme, kan situationen afhjælpes ved fuldstændig udskiftning af huden. Samtidig behøver du ikke købe nye plader gips. Det er nok at fjerne de eksisterende og sætte dem på den rigtige måde. I dette tilfælde skal du skære nogle ark. På de steder, hvor der ikke er nogen fabriks docking riller, chamfer.

Dette slutter ikke reparationen af ​​loftet. Gipsplader beklædt, og fortsæt med at forsegle spjældene. For at gøre dette skal du udføre følgende arbejde konsekvent:

 • en klud eller en pensel renser overfladen af ​​huden fra støv;
 • På sømene holder de et glas klud selvklæbende spjæld tape (i almindelig folk - "serpyanka");
 • Spatel sat på tape kittet (oftest brugt af Fugenfuller);
 • efter tørring kittet tag rifler med slibemiddel eller sandpapir fint korn, og niveau overfladen;
 • fjern støv og påfør primer.

Så gør reparationen af ​​loftet på gipsvæg med egne hænder. Den næste fase - efterbehandling arbejde. GKL-maling, pasta over med vægpapir, læg på det dekorative gips.

Gipsloft sank. Hvad skal man gøre

Reparation af gipsplader lofter er sværest i tilfælde af deres sagging. For at løse problemet skal du udføre hele komplekset af værker om demontering af huden, svarende til arbejdet med eliminering af revner. Men det er kun det første skridt.

Udsættelse af rammen, fortsæt med at afklare årsagerne til dens deformation. Her er flere muligheder.

 1. Anvendes ved installation af for tynd metalprofil, der ikke er i stand til at modstå vægten af ​​pletterings- og finishmaterialer. Faktum er, at mange ejere køber en billigere profil med en metal tykkelse på 0,35-0,5 mm for at spare. En stærkere profil er til salg, med en metal tykkelse på 0,65-0,7 mm. Disse produkter er dyrere, men de skal købes for at undgå senere deformationer af rammen.
 2. Dårlig suspension mount.
 3. Manglen på guider omkring omkredsen af ​​rummet.
 4. Dårlig installation af stik, som følge af, at der var et skift af metalprofilerne.

Reparation af gipsplader lofter i lejligheden, hvor der var oversvømmelser ovenfra, kræver ofte demontering af hele rammen og fjernelse af gipslaget på bundloftet. Med den efterfølgende tegning et nyt lag og dets priming. Herefter samles rammen igen.

Hvis loftets tak er forårsaget af ovenstående problemer, skal du udskifte metalprofilen eller forstærke monteringen. Sæt derefter pladerne på gipsvæg og fastgør dem med skruer.

For at udføre arbejdet skal du bruge følgende værktøjer:

 • skruetrækker eller boremaskine;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • en hammer;
 • spatel;
 • Bulgarsk med en disk til metal;
 • saks til metal (hvis der ikke er slibemaskine).

Det er ønskeligt at have en stabil trinladder, da alt arbejde vil blive udført i højden.

Stadier eliminerer det klæbende gipsloft.

Trin 1. Fjern efterbehandlinglaget (tapet eller dekorative gips).
Trin 2. Løsn skruerne og fjern arkene GCR.
Trin 3. Find årsagen til deformationen af ​​rammen.
Trin 4. Hvis dette er en upålidelig fastgørelse af suspensionen på basisfladen, fortsæt som følger.

 1. Løsn skruerne og fjern denne suspension.
 2. Skift hans punkt (suspension) fiksering til højre eller venstre med 5-7 cm.
 3. På dette sted skal du bore et hul til dykkeren.
 4. Støvfri hul.
 5. Kør i dowel.
 6. Kombiner hullet i suspensionen med et hul i dowel.
 7. Skruet ind i dybeskruen.
 8. Fastgør sidesideens perforerede hylder, fastgør dem med skruer til rammens metalprofil.

Trin 5. Hvis sænkning af gipsloftet skyldes afbøjningen af ​​metalprofilstrimlerne, skal du fjerne den og udskifte den med en ny stærkere. Til denne opgave kan det være nødvendigt at demontere en stor del af rammen. For at undgå en stor mængde arbejde, fortsæt som følger.

 1. På begge sider af afbøjningen i en afstand på 10-15 cm indstilles til yderligere suspension. De (suspensioner) skal fastholde rammebjælken, der skal udskiftes.
 2. Med saks til metal eller slibemaskine med en skive til metal afskåret den deformerede del af sladen.
 3. Afskåret en stribe af tilsvarende længde fra en ny metalprofil og sæt den på plads bøjet.
 4. På steder af samlinger fastgør profiler to-niveau-stik.

Trin 6. Reparation af gipspladens loft kan kræve demontering af belysningsarmaturer. Denne opgave udføres i overensstemmelse med alle elektriske sikkerhedskrav.

Hul i et gipsplankloft. Hvad skal man gøre

Et stort hul kan kun forekomme i et gipspladloft på grund af et slag. I sådanne situationer dannes enten en dent eller et hul i hudarket med et stykke GCR. Metoden til at eliminere disse problemer er den samme. For at udføre arbejdet skal du bruge et nyt ark med gipsvæg.

 1. Afrundningsmaterialet fjernes rundt i bruddet.
 2. Sluk skruerne, og fjern holderen GCR.
 3. Kontroller rammens styrke ved pausen. Om nødvendigt forstærkes remmen med ekstra bøjler eller stik (to niveauer eller fire niveauer).
 4. Udfør målinger og skåret ud af det nye ark GKL stof til plettering.
 5. Fastgør gipsvæggen til rammen med skruer.
 6. Støvfri trim og læg en primer på den.
 7. Start færdiggørelsen.

Eliminering af små revner og pletter

Eliminering af små revner og pletter er en nem og hurtig proces. Ingen demontering arbejde kræves. Små revner kan opstå på grund af en overtrædelse af efterbehandlinglaget (kittet, dekorativt gips, maling) eller en lille deformation af huden på grund af forskellige faktorer:

 • vibrationer fra arbejdsperforatoren (herunder naboerne);
 • dårlig kvalitet af efterbehandling værker;
 • force majeure, som følge af, at der var skarpe temperaturfald i rummet.

Reparation af gipsloftet i sådanne tilfælde er kosmetisk. I problemområder udfører:

 • fjernelse af det gamle finishlag;
 • feje;
 • Shpatlevanie;
 • slibning;
 • ny finish.

Hvis loftet er malet, kan pletter vaskes. Hvis tapetet er klistret, kan du prøve at skrubbe pletten med en fugtig klud eller pletfjerner.

Under drift rengøres gipsloftet periodisk med støv, og styrken af ​​rammen kontrolleres. Hvis installationen af ​​den suspenderede struktur blev udført korrekt, vil den trofast tjene sine ejere i mange år.

Nyttig video

I videoen ses en mesterklasse om installation af gipsvægssømme:

Detaljerede instruktioner til reparation af gipspladens loft vil hjælpe med at klare ethvert problem, der opstår under driften af ​​disse strukturer. For at udføre arbejdet skal du bruge de værktøjer, som hver ejer har. Takket være de trinvise instruktioner kan reparationen af ​​loftet udføres selv af en nybegynder uden erfaring.

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Reparation af gipsplanklofter: årsager til fejl, korrektion af fejl i enheden, fjernelse af revner fra leddene af pladerne og reparation efter oversvømmelsen

Gipsplader suspenderede konstruktioner er en af ​​de mest pålidelige og praktiske måder at opbygge lofter i huset, men de kan muligvis kræve reparation over tid.

På grund af, hvad der kan være behov for at reparere loftet, samt metoder til fejlfinding, vil vores skole fortælle reparationer.

Reparation af loftet på gipsplader

Årsager til fejl i suspenderede gipsplader

Gipspladens loft må muligvis repareres af forskellige årsager.

Lad os stemme de mest grundlæggende af dem:

 • Forkert installationsteknologi. Reparation af gipspladens loft er oftest påkrævet på grund af den uprofessionelle indretning af gipspladekonstruktion på loftet.
  Problemet ligger normalt i den ukorrekte installation af profilrammen, som måske ikke er tydeligt justeret i et vandret plan, kan være dårligt fastgjort til loftet eller guideprofilerne.
  Derudover kan rammestemplet simpelthen være forkert beregnet (skrupelløse installatører gemt på profilen). Som et resultat kan loftet på ethvert sted saks, knække osv.
 • Forkert temperaturforhold i loftet.
  Med skarpe og konstante temperaturfald i rummet kan der forekomme revner i gipspladens samlinger, og så skal du reparere loftet med dine egne hænder eller ringe mesteren til huset.

Spræng i et gipsplankloft

 • Reparation af gipslofter er også nødvendigt i tilfælde af en oversvømmelse, der blev arrangeret på grund af unøjagtigheden af ​​naboerne ovenfor. Som følge heraf kan våde plader af gipsplader være buet.

Tip! Reparation af et gipsplankloft vil selvfølgelig også være nødvendigt med en lang levetid for den gamle ophængte struktur, men oftest er det simpelthen nødvendigt at fjerne hele systemet, herunder rammen, og bygge det ophængte loft på ny.

Metode til reparation af gipsplader

Vi har fundet ud af årsagerne til forekomsten af ​​fejl i gipsplader suspenderede strukturer, nu vil vi se på, hvordan loftet kan repareres i hvert af disse tilfælde.

Korrektion af fejl i enhedens gipsloft

Hvis det nedhængte loft ikke blev bygget korrekt, kan det repareres som følger:

 1. Sheets gipsvæg fri fra efterbehandling og inspicere. Hvert ark skal fastgøres rundt omkretsen med selvdrejende skruer med et trin på højst 30 cm.
  Hvis fastgørelsen er udført korrekt, skrues arkene ud for at diagnosticere slagtekroppen.

Hovedelementerne i rammens design gipsloft

 1. Profilinstallationstrinnet er normalt 60 cm, men ikke mere. Punkterne i den tværformede forbindelse af profiler (hvis nogen) skal tilvejebringes til fastgørelse til loftet ved hjælp af suspensioner.
  Trinnet med at fastgøre profilen til loftet skal under alle omstændigheder være 40-60 cm. Placeringen af ​​alle leddene skal være sikkert forbundet med selvskærende skruer.
  Rammen kontrolleres for brud og for overensstemmelse med designet med alle de angivne parametre.
 2. Efter at have rettet fejl i opbygningen af ​​rammen, er det muligt at fastgøre brugbare plader af gipsvæg på samme sted, og de defekte er udskiftet.
  Arklederne limes over med et byggemaske og puttyed (se hvordan man kan sætte et gipsplankloft). Efter at kittet er tørret, er leddene poleret med et fint sandpapir og lavet en finish.

Fjernelse af revner fra leddene af gipsloftfliser

Reparation af et sådant loft, når der opstår revner i leddene, er som følger:

 • Først er revnen "broderet", hvilket gør den lidt bredere for at give bedre vedhæftning, når der lægges et nyt lag af kittet. Sammenføjningen udføres ved hjælp af en sædvanlig kniv eller en negle, hvis ende med tryk drev langs en revne og strækker den med flere millimeter. Resultatet skal være en uddybning af en trekantet sektion.
 • Derefter behandles rillen med en opløsning af en primer med en tynd børste.
 • Efter at primeren tørrer, er sømmen fyldt med et kit langs niveauet af et ark pap.

Putty revner i gipspladen loftet

 • Når det første lag af kitt tørrer og lidt trækkes ind i revnen, sætter det andet - det sidste lag af kittet. Kittet skal lidt gå på plader af gips på hver side af sømmen.
 • Efter at have tørret, skal kittet males med et fintkornet sandpapir og derefter færdiggøres.

Reparation af suspenderet gipsplader efter oversvømmelsen

Efter en sådan ubehagelig begivenhed skal du være forberedt på det, der kræves i det væsentlige at genoprette reparationen af ​​loftet. Processen er dog ikke så kompliceret i forhold til loftet fra bunden.

Reparation udføres i henhold til følgende regler:

 • Efter at have fjernet finishen fra overfladen af ​​gipspladerne, vurderer de graden af ​​beskadigelse af materialet. Ark, vådt fugtigt, fjernet og bortskaffet.
 • Normalt er rammekonstruktionen af ​​gipsloftet ikke udsat for fugt, så efter at de fugtbeskadige plader er fjernet, er det nødvendigt at sørge for intensiv ventilation for at slippe af med fugtigheden i hulrummet i gipsloftet.

Udskiftning af skadede gipsplader

 • I slutningen af ​​tørringsprocessen i stedet for beskadigede gipsplader monteret nye. Derefter sætter kitteleddene og arrangerer loftet.

Tip! Reparation af loftet skal foretages, inden du sørger for pålideligheden af ​​det gamle rammesystem. Om nødvendigt bør den styrkes eller erstattes med upålidelige elementer.

Ingen er immun fra ovenstående problemer, men når det kommer til gipspladelofter, er eliminering af problemet næsten altid let at gøre, selv med dine egne hænder. Et mere levende studie af teknologien til reparation af loftet på gipsvæg hjælper med at se videoer om relevante emner.

Reparation gipsplankloft

Vælg pålidelige herrer uden mellemmænd og spar op til 40%!

 1. Udfyld en ansøgning
 2. Få tilbud med priser fra herrerne
 3. Vælg kunstnere efter pris og anmeldelser
Bestil reparation gipsplankloft

Vores websted hjælper dig hurtigt med at finde en privat mester eller et team for at udføre reparationer. Du skal blot placere din ansøgning, og inden for få minutter får du tilbud med en pris fra gratis mestere, der er klar til at opfylde din ordre.

Tjek huset - Moskva

Feedback om opgaven

Alt er fantastisk! Tak fyrene

Afgang til huset - Malakhovka (Novoryazanskoye sh., 16 km fra Moskva Ringvej), ul. Malakhovskaya

Feedback om opgaven

Ifølge resultaterne af arbejdet sætte 4 +. Kvaliteten er god - alt efter teknologi, klart, korrekt.

Tjek huset - indgang 4, Semenovskaya Embankment, 2 / 1с1, Moskva

Feedback om opgaven

Artem er en meget positiv person. Det er nemt at arbejde med ham, ingen problemer er opstået. Han kender sit job perfekt. Jeg gjorde alt kvalitativt, i god tro. Vi planlægger at fortsætte vores samarbejde snart. Jeg anbefaler stærkt, du vil ikke fortryde.

Afgang til huset - Nord Vidnovskaya industriområde k611, Vidnoe, Leninsky-distriktet, Moskva-regionen

Feedback om opgaven

Forklaret, hvad der skal gøres, og hvor man skal få materialet, begyndte fyrene at arbejde uden spørgsmål, aftalte om et andet volumen, de gjorde det også, jeg accepterede arbejdet, betalt, alt er fint, fagfolk, tak!

Afgang til huset - Moskva, Plotnikov Pereulok, 1

Feedback om opgaven

Tak til Vladislav for hans korrekte tilgang og kvalitet af arbejdet!

Afgang til huset - Vernadskogo Avenue, 29, Moskva

Feedback om opgaven

Han ventede tålmodigt, vi var sent til mødet, gjorde alt meget hurtigt og effektivt uden videre! Tak!

 1. Sammenlign vilkår og vælg det bedste.
 2. Kun feedback fra interesserede fagfolk
 3. Spild ikke tid med at kommunikere med formidlere

Ved hjælp af Yuda-hjemmesiden kan du bestille reparation af et gipspladerloft fra erfarne specialister, der rejser til alle adresser i Moskva. Vores håndværkere kan reparere gipsloftet på gunstige vilkår for dig og til en overkommelig pris.

Muligt fiasko loft

Suspended gipslofter har en række fordele og fordele, men samtidig kan de ikke kaldes de mest pålidelige. Derfor kræver design fra GKL meget ofte reparation eller restaurering. Den hyppigste skade på loftet på GCR er følgende:

 • afbøjning af gipspladens loftsplettering - i dette tilfælde kan reparation af gipspladens loft være påkrævet på grund af nedsættelse af strukturrammen eller deformation af hele strukturen
 • revner på gipsvæg - loftreparation fra gipsplade er nødvendigt for mekanisk beskadigelse eller overfladedeformation
 • befugtning af materialet - reparation af gipspladens loft kan være delvis eller fuldstændigt afhængigt af graden af ​​befugtning af lærredet

Uanset hvilken type fejl og type reparation, vil vores specialister udføre genoprettelsesarbejde på højeste niveau på kort tid. Masters leverer reparationstjenester til alle typer gipslofter, herunder:

Omfattende reparation af gipsloftet er nødvendig for fuldstændig deformation af den suspenderede struktur, fx ved bugten. Delvis restaurering er nødvendig i dannelsen af ​​defekter i visse områder.

Omkostningerne ved reparation af gipsplader

Reparation af gipsplader lofter af vores eksperter udføres til overkommelige priser. Omkostningerne ved restaurering er afhængige af mange faktorer, men de vigtigste er som følger:

 • type reparation
 • Arbejdets omfang
 • type materiale
 • behovet for yderligere arbejde

Du kan se de omtrentlige priser for service til reparation af gipsplader i prislisten på Yuda's hjemmeside. Den nøjagtige pris, du ringer til vores kunstnere.

Reparation af gipspladens loft efter lækage, reparation af revner og huller

Selv om der er et stærkt, holdbart og pålideligt loft på GCR over tid, opstår der fejl, der kan elimineres personligt. Desuden er det vigtigt ikke blot at fjerne manglen, men også for at finde ud af årsagen til dens udseende. Hvis du planlægger at reparere gipsplankloftet med dine egne hænder, så lærer du fra vores artikel, hvordan du genopretter overfladen efter oversvømmelser ovenfra, hvordan du reparerer et hul i gipspladen i loftet og slippe af med revner. Vi vil også tale om hvordan man fjerner bølget og afbøjningen af ​​belægningen.

Årsager til gipsloftfejl

Reparation af hængende gipsplader lofter i lejligheden er nødvendig i følgende tilfælde:

 • renovering af loftoverfladen er påkrævet efter langvarig brug;
 • efter oversvømmelse ovenfra er det også umuligt at undgå skader på gipspladen og behovet for at reparere det;
 • hvis installationen af ​​gipsplader blev holdt i strid med teknologien, skal fejlene fjernes kort efter samlingen af ​​hele belægningen;
 • revner optræder på grund af ukorrekt behandling af leddene, krympning af bygningen.

Det er ikke nok bare at fjerne fejlene, du skal finde ud af årsagen til deres udseende og om muligt fjerne det, så i den nærmeste fremtid behøver du ikke at reparere loftet igen. Vi vil i detaljer overveje årsagerne til de mest almindelige fejl - revner og bølger på overfladen.

revner

Forsegling af revner er nødvendig, hvis der er følgende forudsætninger for deres udseende:

 1. Selv på loftet, der er lavet i overensstemmelse med teknologien, kan der efterhånden forekomme revner. Oftere sker det i en ny bygning, der krymper i løbet af det første driftsår.
 2. Hvis der er hyppige skarpe udsving i temperatur og luftfugtighed i rummet, bliver overfladen dækket af revner på grund af udvidelse og sammentrækning af materialet.
 3. Sprækker på loftet af gipsplader forekommer på grund af brud på teknologien til behandling af sømme.

Det er vigtigt! Hvis sømene mellem pladerne simpelthen sættes ud uden brug af et forstærkningsnet, så vil spalten før eller siden knække. Under tapetet er det ikke så mærkbart som på den malede overflade.

Bølger i loftet

Reparation af gipsplankloft vil være nødvendigt, når udseendet på dens overfladebølger og afbøjninger.

Denne fejl opstår af følgende grunde:

 • Sugning og bølger vil være ved dårlig ustabil fastgørelse af arket til rammen. Dette er normalt forbundet med et stort installationsskrue.
 • Det samme problem opstår, når der ikke er nok loftsprofiler, som belægningen er fastgjort på. Med andre ord skyldes dette den forkerte beregning af PN-profilens tonehøjde.

Tip! For at bølget ikke opstod, skal hvert gipsark monteres på 4 loftsprofil.

 • Bølger kan forekomme, når de fastgøres til en træramme, som deformeres på grund af fugtighedsdråber.
 • Hele rammen sammen med pladen kan bøje, hvis loftsstrimlerne ikke var fastgjort til basisfladen på direkte bøjler.

Teknologien til reparation belægning fra GKL

Mindre lokale fejl kan udelukkes af dig selv, hvis du følger vores instruktioner. Nogle væsentlige problemer, der er forbundet med en krænkelse af teknologi og rammen, virker ikke, fordi det kræver en fuldstændig demontering og ændring af gipsloftet.

Reparér revner på loftoverfladen

For at begynde at overveje, hvordan man løser en revne i loftet på gipsvæggen. Sprængningen af ​​det hvidkalkede og malet loft er særligt mærkbart.

For at slippe af med fejlen skal du gøre følgende:

 1. Først skal du helt fjerne det gamle kittelag fra sømmen.
 2. Derefter er overfladen af ​​gipspladen på dette sted primet for at forbedre vedhæftningen med den nye opløsning.
 3. Så lægge serpyanka i en søm på et selvklæbende grundlag. Hvis forstærkningsbåndet ikke har en klæbebase, lægges det på et tyndt lag af kittet, som påføres på sømmen.
 4. Fra oven er serpianka dækket af et andet lag af kitt, der er godt udjævnet med en spatel i samme plan med hovedoverfladen.
 5. Efter tørring af putty-blandingen er reparationsstedet godt poleret med fintkornet sandpapir. Du skal have en jævn og jævn finish.
 6. Dernæst er de plasterede områder belagt med en primer i 2 lag.

Hvis der forekommer sprækker på det ydre hjørne af et flertallet loft, skyldes det, at tidligere på dette sted ikke anvendte et perforeret hjørne. Værkerne udføres på samme måde, men i stedet for en serpyanka i en kitteløsning lægges et stålperforeret hjørne til udformning af ydre hjørner.

Hvis revnerne ikke blev vist i sømmen, men i kittelaget på gipsoverfladen, kan de også fjernes. For at gøre dette skal du helt fjerne lagets opløsning i problemområdet. Derefter påføres et nyt lag af start og derefter kittet med en serpyanka forstærkning af tilstrækkelig bredde til dette sted. Efter at kittet er tørret, bliver overfladen formalet og jordet to gange.

Eliminering af afbøjninger på gipsvæggen

Små afbøjninger kan elimineres ved almindelig afsætning af loftoverfladen. For at forhindre revner i fremtiden på et tykt lag af kitt, sidder glasfiber fast på overfladen, før kittet påføres. Herefter bliver loftet gipset, jordet og belagt med en primer to gange.

Hvis der forekommer signifikante afbøjninger på grund af den sjældne indskruing i selvlukkende skruer, fjernes de som følger:

 • Køb lange skruer til metal for at fastgøre pladen til rammen ved afbøjningspunktet.
 • Fastgørelserne skrues i 2 cm trin langs kropsprofilens linje. I dette tilfælde er hardwaren ikke snoet omgående, før den stopper, men kun lokkes. Derefter bliver alle fastgørelseselementer gradvist strammet, så arket jævnt trækkes op til kassen.

Det er vigtigt! Hvis en af ​​hardwaren er skruet helt i vejen for de andre, kan der danne et hul i pladen på dette sted.

Hvis problemet med bundfald er forbundet med en krænkelse af installationsteknologien i rammen, skal du gøre følgende:

 1. Komplet demonter det bølgede ark og inspicer rammen.
 2. Hvis profilerne er installeret med stor tonehøjde, er yderligere PP-skinner fastgjort til bundloftet på suspensionerne og forbundet med hovedstrukturen.
 3. Hvis noget element af rammen deformeres, erstattes det med en ny og fastgøres med overholdelse af teknologi på perforerede bøjler.
 4. Derefter sættes den fjernede plade på plads, skrues og tilberedes til efterbehandling.

Tætning huller i loftet af gipsplader

Lad os nu tale om hvordan man forsegler hullet i gipsvæggen på loftet. Teknologien for udførelsen af ​​arbejdet afhænger af dybden og størrelsen af ​​skaden. Uigennemtrængelige buler er fyldt op med en kitteløsning, efter tørring bliver de malet og behandlet med en primer. Hvis en bule er af et stort område, er det desuden forstærket med en serpier, således at kittelaget ikke fremover vil knække fremover.

Hvis hullet er igennem, så vær tålmodig med følgende produkter:

 • stykker af loftprofil eller træstænger;
 • kontor kniv;
 • linjal og blyant
 • kitt og primer;
 • børste og spatel;
 • sandpapir.

Reparationsarbejde udføres i denne rækkefølge:

 1. Et rektangel eller firkant er trukket rundt om hullet med en lille margen.
 2. Ved hjælp af en kontorkniv skæres en plade gennem den afgrænsede kant. Dette belægningsområde fjernes.
 3. Dernæst skal du konstruere en lille ramme af restene af metalprofilen eller stængerne. Dens dimensioner med 1-2 cm skal overskride størrelsen på det skårne hul.
 4. Den samlede konstruktion er diagonalt indsat i hullet, udfoldet og fastgjort med skruer til den gamle ramme eller til den eksisterende gipspladecoating.
 5. Derefter skæres en ny "patch" fra resterne af GCR efter størrelsen af ​​rektanglet eller kvadratet, der tidligere blev fjernet fra overfladen og installeret på dets oprindelige sted.
 6. Herefter krydses forbindelsen mellem "patch" og belægningen, jordes og behandles med en primer.

Det er vigtigt! For at gøre det nemmere at anvende kittens opløsning til samlingen af ​​"patch" og loftet, fjernes skammen forsigtigt fra begge ender af ender med en kontorkniv.

Reparation af gipspladens loft efter oversvømmelse

Umiddelbart efter oversvømmelse skal du desaktivere rummet og give ventilation til underloftets rum, så det tørrer ud. Ellers vil formen dannes over tid. Den nemmeste måde at gøre dette på er, hvis du demonterer de indbyggede lys, diffusorer eller andre vedhæftede filer, under hvilke der er huller. Efter tørring af loftet er apparaterne monteret på plads. Pletter og pletter på overfladen af ​​GCR males med god skjul.

Tip! Hvis der ikke er enheder, der kan demonteres for at tørre loftet, så i loftet bare gennembore et par huller med en ale. Efter at de kan være kittede.

Hvis arkene gennemblødes og deformeres fra oversvømmelsen, udføres reparationen som følger:

 • forkælet ark er helt demonteret;
 • hvis konstruktionen har en træramme, er den godt tørret og behandlet med et antiseptisk middel;
 • Nye gipsplader bliver monteret på loftet, der er anbragt, jordet og jorden;
 • efterfølgende anvendes en ny finish.

For ikke at demontere det beskadigede ark skal du gøre følgende. Det befugtede område understøttes af en konstruktion af improviserede midler. Derefter ind i hullerne fra belysningen eller specielt skåret gennem lofthullerne styrer luftstrømmen fra ventilatoren. Hvis belægningen efter fuldstændig tørring bliver glat, er det ikke nødvendigt at afmontere arket helt. Det er nok at simpelthen erstatte den færdige finish for at skjule pletter og pletter, og loftet er klar til senere brug.

Som du kan se, er det ikke svært at reparere gipspladens loft efter lækage. Det vigtigste er at følge nøjagtigt teknologien beskrevet ovenfor, og resultatet vil tilfredsstille dig.