Hvad man skal gøre først: vægge eller loft

Hvad begynder reparationen af ​​eventuelle lokaler? Selvfølgelig, fra reparation af loftet. Sådan gennemføres reparationen af ​​loftet i lejligheden med egne hænder, vil blive diskuteret i denne artikel.

Det er nødvendigt at reparere loftet hvert 10. år, da der i løbet af denne tid ikke er opsamlet et lag vandbaseret maling eller lime. Over tid begynder det at falde ned, og små revner vises. Også reparationer kan være nødvendige, hvis du finder ud af, at leddene i loftfliserne er ujævne eller leddene er for synlige.

Artiklens indhold:

Forberedende arbejde

Mange tror fejlagtigt, at loftet er lettere at montere, da reparationsarbejdet ikke er nødvendigt. Faktisk er det bedre at fortsætte med at blanke eller klister over med tapet, så det vil trække vejret, støv vil ikke ophobes på det, og denne færdiggørelsesmetode er meget billigere end nogen anden.
Enhver reparation begynder med, at du vil fjerne alt fra lokalerne. Loftsreparationer er ingen undtagelse.

Fjernelse af gamle trim fra loftet

Derefter skal du fjerne det foregående omslag. Disse kan være: lime, maling, tapet og så videre. Dette arbejde er enkelt, men tidskrævende og kræver yderligere beskyttelsesmidler.

Du kan fjerne tidligere belægninger på forskellige måder afhængigt af deres sammensætning.

 • Malingen vaskes med specielle midler, lime - med vand, tapet - først revet af og derefter gennemblødt med vand.
 • Skumplader fra loftet kan let fjernes med en metalfolie. For at reparere loftet godt, skal det rengøres til jorden.

Sådan fjernes vandbaseret maling fra loftet

Det er vigtigt at forstå, at der er billige maling og dyrebare af høj kvalitet.

 • At fjerne en billig vandbaseret maling nok til at suge den med vand.

Algoritme for handlinger:

 1. Våd malingen en gang med varmt vand ved en temperatur på 60-80 grader. For at gøre dette kan du bruge den sædvanlige malerulle med en lang bunke, børste, børste eller børste;
 2. Vent 10-15 minutter;
 3. Våd malingen igen med varmt vand af samme temperatur;
 4. Brug en stålspatel, fjern det gennemvædet lag af vandbaseret maling.

Ved udførelse af sådanne værker kan der forekomme små ridser i loftet, så efter at have fjernet den gamle maling, skal loftet sættes på plads.
For at gøre dette skal du bruge færdigstilt kit, som normalt sælges i spande. Det er nemt at anvende på loftet med et lille lag og sand.
Se også omhyggeligt på alle sømnes tilstand. Sæt dem om nødvendigt med gips. Mere om dette vil blive diskuteret nedenfor.

1. malerulle
2. penselbørste

 • Det er vigtigt at vide, at dyre vandbaserede malinger af høj kvalitet ikke er bange for vand. Derfor kan du kun fjerne denne maling med sandpapir, og det vil være svært at gøre. Hun er meget dårlige skind.

I denne situation anbefales det at anvende en god primer, og en dag senere et nyt lag maling. Selvfølgelig kan denne mulighed tages i betragtning ved genopretning, når der ikke er nogen alvorlig skade på loftet.

Primer loftbelægning

Efter rengøring anbefales loftet altid at bruge et lag af primer.

Enhver form for brug er tilladt i lejlighederne. Primerens hovedfunktion er at skabe et styrket beskyttelseslag på grund af dyb penetration i overfladen, der behandles. Dette sparer alt efterfølgende materiale på toppen af ​​det.
De fleste af primersammensætningerne er universelle og egnede til både lim og kalkmaterialer. Når du køber, kan du altid kontakte sælgeren.

Hvordan ser rengørings- og primerloftet i praksis ud i videoen:

Forberedelse og udjævning af loftet

Yderligere reparationer er bygget på grundlag af hvad du har brug for. Hvis du planlægger at niveauet loftet, så gør det med en gipsblanding eller gips. Men før nivellering, skal du sørge for at genoptage loftet som tidligere nævnt. Dette vil give bedre greb.
At justere loftet vil have brug for en pose med gips og kitt.
Forbruget af materialer afhænger af dit lofts areal. Når du kommer til butikken, skal du vælge den rigtige mængde emballage. Hvis du er i tvivl, skal du undersøge hos sælgerne, hvor meget gips og kitt vil være nødvendigt for dit område.

Brugte værktøjer

 • gips trowel;
 • to spatler - store og små.

Tag seriøst valget af værktøjer. Det er ikke værd at spare, men det er bedre at købe højkvalitets spatler og trowels, fordi det endelige resultat af dit arbejde vil afhænge af det.

1. trowel;
2. spatel;
3. Gipsspatel 350 mm

pudsning

At opløse tør gips blandes med vand i henhold til instruktionerne om pakning og blandes godt. For mere grundig blanding kan du bruge en lavhastighedstræning med en dyseblander.

Efter påføring af hvert lag overlades overfladen til tørring i en dag.
På dette udkast er tilpasningen af ​​loftet afsluttet, og du kan begynde at arbejde med kitt. Det vil hjælpe med at justere alle mindre uregelmæssigheder.

Sætte kittet

Putty bruges til færdiggørelse af det sidste loft. Det bruges efter grov indstilling af store revner, uregelmæssigheder, riller og overflade dråber med gips. Reglen gælder også her, som med gips - efter at have anbragt hvert lag, skal en dag passere, inden den påføres den næste.

Efter tørring af kitt kan loftet slibes til perfekt glans.

Typer af kit til beredskab:

 • Der er tørpotter. De sælges færdigpakkede i poser. De skal først fortyndes med vand og knædes;
 • Klar putties, som normalt sælges i spande. Som tidligere nævnt anbefaler vi at bruge færdigblandet kitt, fordi de er nemme at arbejde med.

Til maling er det ønskeligt at anvende en polymerkittet. Hun har den største tid "liv", dvs. efter påføring kan den strækkes i længere tid, hvilket betyder, at det er muligt at træne og niveauere hele overfladen grundigt, inden sammensætningen begynder at tørre. Det har også en meget fin slibning, som vil have en positiv effekt ved overfladebehandling.

Putty er valgt på grundlag af hvilken det vil blive anvendt. I udvælgelsen vil du også hjælpe konsulenter i bygningsforretninger.

Efter afslutning af plastering skal loftet igen dækkes med et lag af forstærkende primer. Ansøgningen skal være ensartet over hele overfladen. Brug en malingsrulle til dette og en børste til vanskelige steder. Ved belægning af meget absorberende overflader kan det være nødvendigt at anvende flere lag. Efter påføring af primeren vil forbruget af efterfølgende materialer, som nævnt tidligere, blive kraftigt reduceret.
Primeren spiller også rollen som antiseptisk.
Hvis loftet passer dig perfekt, så fortsæt til dens umiddelbare dekoration.

Fin loft finish

Efter tørring af gipset kan du hvidtvaske loftet, male eller indsætte over tapetet.

Sådan holder du tapet vinyl og maleri

Hvordan male loftet med vandbaseret maling

Hvis der er problemer med udvælgelsen af ​​maling, så kan du finde ud af, hvilken slags maling der skal vælges til vægge og loft fra vores artikel.

Efter at have gennemført en sådan grundig reparation, bliver loftet lige og smukt. Følgende reparation vil blive påkrævet ikke tidligere end i 10 år.

Hvordan reparere loftet i lejligheden med egne hænder? (64 billeder)

Den sidste fase af reparation af lejligheden - efterbehandling arbejdet udføres fra top til bund, hvis det kun er en punkt reparation af beklædning. Reparation af loftet i lejligheden udføres først, ikke fordi det er den mest synlige af de omgivende strukturer, men på grund af den uundgåelige forurening i færd med at afslutte alle baserne nedenfor. Imidlertid bliver færdiggørelsen af ​​loftbunden ofte ubrugelig, før den vender mod væggene og gulvet - loftet, selvom det ikke er slibende, ligesom gulvet, men tydeligt viser på overfladen, påvirker virkningerne af andre negative faktorer - deformationer og vibrationer i bygningen ovenfra, forurening. Derfor er reparationen af ​​lofter i en lejlighed undertiden udført hyppigere med færdiggørelse af andre vægkonstruktioner, det vil sige ikke som en del af en omfattende renovering af det indre af en bolig, men som en operation, der er mulig for uafhængig udførelse, når man beskytter væggene og gulvet mod skader. Derfor behøver behovet for hyppig udførelse af denne type arbejde at gøre reparation af loftet med egne hænder for at spare.

Overvej hvordan man reparerer loftet i de mest almindelige situationer og på de mest overkommelige måder.

Typer af loft reparation

Der er mange typer af afslutning af lofterne, og fremstilling af reparationer i lejligheden med egne hænder kan betyde både restaurering af de eksisterende overflader og beklædningsenheden ved hjælp af en anden teknologi.

Når du planlægger at reparere loftet med egne hænder, skal du tage højde for adskillige faktorer: hensigtsmæssigheden af ​​at bruge den valgte reparationsteknologi under særlige forhold, operationens budget og egnetheden af ​​deres praktiske færdigheder til færdiggørelsesmetoden. Hvis du tilføjer kvalitetsmateriale til den optimale kombination af disse forhold, så sikres succes.

Vi opregner de mest almindelige typer af efterbehandling lofter:

 • hvidvaskning eller maling;
 • Efterbehandling af polyurethan eller polystyrenfliser
 • vægpapir eller selvklæbende film;
 • sidespor
 • stræklofter
 • keramiske fliser;
 • nedhængte lofter.

De fleste af de nævnte teknologier, undtagen efterbehandling med keramik, er mulige til udførelse både direkte på byggekuvertet og på skallen monteret på rammen. Dvs. reparationen af ​​loftbasserne udføres både uden brug af rammen og i rammetoden - valget af teknologi afhænger af driftsforholdene, det planlagte niveau af færdiggørelsesmuligheder, kunstnerens faglige færdigheder og budget.

Loftsbase færdiggørelse krav

Afhængigt af driftsforholdene kan kravene til afslutning af lofter i forskellige funktionsområder variere, men der er en række fælles egenskaber, at foring af loftoverflader i en lejlighed eller et privat hus skal have:

 • sikkerhed;
 • miljøvenlighed
 • tilstrækkelig holdbarhed.

Udover de anførte egenskaber skal loftbelægningen have varme-, hydro-, damp- og støjisoleringsegenskaber, modstandsdygtighed mod UV-lys og bakterier, æstetik og enkelhed i daglig pleje, men den krævede grad af overholdelse af disse krav afhænger af de specifikke driftsforhold.

Forberedelse af loftoverflader til forskellige reparationsmetoder

Loft reparationsteknologi kræver passende forberedelse af basen. Ikke kun æstetikken til det endelige resultat, men også færdiggørelsens funktionalitet afhænger af kvaliteten af ​​udførelsen af ​​det forberedende arbejde, så vi overvejer måder at forberede overfladen på med en bestemt foringsmetode. Lad os starte med det arbejde, der skal udføres på en betonpladebasis, inden reparationer.

Revision og rengøring af loftet

Loftplade banket med en hammer for at identificere områder med peeling gips og kitt.

Fjernelse af et emulsionsmalinglag

Hvis der ikke findes defekte plaster, og den planlagte efterbehandling er hvidvaskning eller maling, så fortsæt med at fjerne den gamle maling. Som regel er dette en vandbaseret sammensætning, da betonen i stuen ikke er dækket af olie eller emalje.

Loftet fugtes flere gange med vand for at mætte malingen til staten, når den let fjernes i lag med en spatel. På loftet er befugtning lettere at udføre med airbrush; i mangel af denne enhed anvendes en malerulle eller bedre skumgummi.

Demontering af slidt gips

Ved afsløring af gipslag, der har mistet vedhæftning til underlaget, skæres de defekte belægninger med en hammer, mejsel og trowel. Hvis det resterende gips på betonen smuler ved skrabning, skal det også fjernes, selvom du planlægger at installere stræklofter - et faldet fragment af den gamle finish, hvis det ikke beskadiger den dekorative skal, vil den være synlig på den udenfor. Ideelt er det bedre at demontere alle de gamle lag fra gulvpladerne, så den nye nivelleringscoating er ensartet på alle anvendelsesområder.

Hvis der under den eksfolierede opløsning var bar forstærkning, renses den af ​​korrosion til rent metal og dækkes med to lag af en opløsning af jernholdig eller bly rød bly i tørringsolie.

Det er vigtigt! Klippet forstærkning er ikke tilladt - den er i forspændt tilstand, og fjernelsen af ​​lige en sektion vil medføre en ændring i belastningsbalancen i pladen.

Rengøring af leddene mellem pladerne og skæring af revner

Efter demontering af gipset inspicerer de kvaliteten af ​​forseglingen af ​​de langsgående led i pladerne og grænsefladen mellem væggene og loftet. Som regel skal gamle fyldmaterialer fjernes til hele den tilgængelige dybde af sømmen - det er praktisk at gøre dette med en smal og lang mejsel eller perforator.

Sprækker på betonpladerne undersøges for orientering og udsigter til yderligere offentliggørelse. Longitudinale og diagonale revner er ikke farlige; tværgående er bedre vist til eksperter fra bygningsafdelingen i den lokale myndighed. For at studere skadesdynamikken installeres kontrolbræt af papir eller gipsblanding med installationsdatoen på dem.

Reparation af betonbasen

Efter at alle de slidte belægninger er fjernet fra gulvpladerne, fortsætter de til reparation og forsegling af loftbunden.

Tætning af led mellem plader

Hvis dybden af ​​slidserne overstiger 3 cm, er det bedre at forsegle dem med et monteringsskum - en elastisk og tætningsforbindelse, der perfekt erstatter cementblandinger i denne situation.

For at gøre dette skylles leddene med en luftstrøm eller støvsuges med en støvsuger, hvorefter deres indre overflader fugtes med vand - vedhæftningen af ​​samlingsskummet med våde overflader er højere.

For at forsegle pladernes ledd er det ønskeligt at anvende en dokumenteret form af skum, som efter størkning danner en tæt homogen masse af bøden. Føringsdysen på beholderen med skum indsættes i spalten, indtil den stopper, og tryk på dispenseren fylder sømmen ved 2/3 af dybden.

Det er vigtigt! Under drift skal cylinderen placeres bunden opad, ellers vil gassen komme ud af den uden dannelse af skum.

En dag senere fjernes overskydende skum med en brevpapirkniv. Hvis der er planlagt en slagtekroppe eller rammeløs installation af varme- og lydisolering over betonbasen, skummet skummet af med overfladen. Hvis overfladen skal udjævnes med blandinger, overskydes overskuddet på en sådan måde, at over 1,5-2,0 cm skæres til niveauet af pladen - til påføring af cementblandingen.

Hvis bredden og dybden af ​​hullerne mellem væggene og loftet tillader det, kan de også forsegles med skum. Hvis revnerne er smalle, skal du fylde dem med tætningsmiddel ved hjælp af en monteringssprøjte eller fugtbestandigt fliser baseret på cement.

Fyldning af huller

Hvis der i løbet af demontering af det gamle gips blev dannet områder med stiplet skrælning af beton af gulvplader, er de primet med en latexbaseret sammensætning og efter tørring udfører de følgende handlinger:

 • Områder med udsatte beslag, renset til metal og belagt med rød bly, er dækket af et lag af reparationscementblanding, for eksempel CT-trone, MBR-400, Ceresit CD 25 eller Ceresit CD 26;
 • Huler med en dybde på mere end 3 cm uden forstærkning er også forseglet med reparationsblanding for at genoprette tykkelsen af ​​det beskyttende lag af beton over forstærkningen;
 • skaller med en dybde på mindre end 3 cm fyldes og gnides derefter med en udjævningscement.

Betonloft vandtætning

Enhver, der allerede har repareret loftet efter en lækage, efter at have gennemført alle de ovenfor beskrevne arbejder, vil helt sikkert udføre vandtætningen af ​​loftet. Dette kan gøres mest effektivt ved hjælp af dyb penetration vandtætningssammensætninger, for eksempel Penetron, VodStop eller Lakhta, som, når de kommer ind i de defekte hulrum af beton, forsegler dem og i kontakt med vand initierer krystaldannelse i deres masse med krystaltilvæksten for at møde fugt.

Efter fuldstændig hærdning og tørring af reparationscementblandingerne bliver loftoverfladen fugtigt fugtet med vand (indtil absorptionen ophører) og dækket med to lag gennemtrængende vandtætning med en børste, rulle eller spatel, der fremstilles ved at blande den tørre blanding med vand i overensstemmelse med ansøgningsvejledningen eller sælges klar til brug. Efter tørring af isoleringsbelægningen er substratet egnet til påføring af andre niveauer eller isolerende blandinger.

Effektiv vandtætning af loftet kan udføres på en mere budgetmæssig måde - anvendelse af sammensætningen på en bitumenbase, men bitumen i belægningssammensætningen pålægger restriktioner for den efterfølgende brug af udjævningsforbindelser. Ud over sådan vandtætning skal du installere et ekstra gipsplader eller udvidet polystyrenbase.

Ved fremstilling af vandtætning er loftfundamentet afsluttet, der er obligatoriske operationer inden udførelsen af ​​overfladebelægning fra beton. Efterfølgende arbejdstyper afhænger af rummets driftsforhold og valg af metode til dekorativt design af loftet.

Grundlæggende nivelleringsteknikker til betonlofter

Sekvensen af ​​proceduren til udjævning af loftbunden afhænger af en række faktorer, herunder den planlagte funktionalitet af loftet. For eksempel, hvis det er nødvendigt at udføre varmeisolering, skal du bestemme hvilken isolering der skal bruges. Montering på loftet af stive skumtyper er mulig på en rammeløs måde, men betonbasen må ikke have en højdeforskel på mere end 5 mm - skumplader vil gentage overfladeprofilefejl, og færdigbehandling skal foretages efter en uønsket yderligere udjævning, som vil veje det betydeligt.

Hvis du vælger et blødt materiale som varmeisoleringsmateriale (en af ​​uldtyperne), så skal du i de fleste tilfælde installere en ramme med et ekstra yderbeklædning til at lægge det. Men samtidig rammer rammemetoden for opvarmning behovet for at udføre yderligere justering af loftet - den ekstra bund monteret på rammen i vandret plan vil skjule manglerne på betonoverfladen.

Det er vigtigt! Sten (basalt) uld er lavet af varierende grad af stivhed, og dens mere stive sorter gør det stadig muligt at isolere isoleringen på en rammeløs måde efterfulgt af plastering langs et forstærkningsmaske.

Nivellering af betonloftet ved plastering

Gips er en tidsprøvet og relativt budgetmæssig metode til udjævning af beton og murstenfundamente til efterbehandling. Hvis loftspladens plader i rummet har betydelige forskelle i højden (op til 5 cm), er en af ​​måderne at bringe dem til et fælles vandret niveau plaster med cementcementmørtel.

Uden kompetencen til at udføre denne type arbejde, især afslutning af lofter, bør du ikke påtage sig sin uafhængige gennemførelse, især i et stort område. Med dine egne hænder kan du kaste en cement-sandmørtel og efter indstilling tørre de små huller i gipset. Plastering af hele overfladen af ​​loftet skal overlades til fagfolk, der tidligere har udført vandtætning af betonbasen med den gennemtrængende blanding. Det er nyttigt at kende teknologien for plastering for at overvåge kvaliteten af ​​denne type finish:

 • Loftets betonbase skal være forberedt på plastering - der anvendes hyppige snit på pladerne med en økse eller en slibemaskine med en skive over stenen for at forbedre vedhæftningen til mørtel, hvorefter basen er primet;
 • langs murens omkreds, ved hjælp af et laserniveau eller en gennemsigtig slange med vand, påføres planetens styrelinier, hvorpå bunden skal komme ud efter plastering;
 • På ledninger, der strækkes mellem modsatte styrelinier, er der monteret punktformede "bakker" af cementmørtel på loftet, som efter hærdning er forbundet med en opløsning og danner parallelle styringer med den ønskede højde;
 • efter hærdning fyldes mellemrummet mellem et par parallelle guider i lag med en cement-sandmørtel ved hjælp af en gips trowel;
 • efter at mørtelet er sat, fjernes overskuddet ved ledninger over et par parallelle føringer af en fladskinne;
 • Skallene forbliver på overfladen efter ledningerne gnides med en trowel.

Det er vigtigt! Hærdningen af ​​det færdige gipsbelægning skal ske uden udkast og yderligere varmekilder (varmeapparater); inden for 5 dage, fra den tredje, skal den gipsede overflade blive befugtet.

Nivellering af loftniveaueringsblandinger

Denne metode adskiller sig fra plastering ved hjælp af materiale og teknologi til udførelse - i stedet for cement-sandmørtel anvendes der tørrensningsblandinger baseret på cement, som efter blanding med vand påføres på betonoverfladen med en spatel.

Fordelen ved denne fremgangsmåde ligger i enkelheden ved fremstillingen af ​​sammensætningen, hvilket ikke kræver overholdelse af proportionerne af komponenterne, sigtning og har en høj vedhæftning. Blandingen fremstillet i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen kan let påføres på loftet med en spatel og rive ikke lige ned fra basen som det gør med en cement-sandmørtel. Leveling af cementblandinger er lavet af mange sorter, der adskiller sig i egenskaber eller deres numeriske værdier - graden af ​​elasticitet og trækstyrke, vandtætningsegenskaber, vedhæftningsstyrke af "levende løsning" og dens "overlevelsestid". En bred vifte af disse materialer giver dig mulighed for at vælge en sammensætning, der opfylder specifikke driftsforhold, og spare på køb af en universel blanding, hvis pris altid er højere netop på grund af sin alsidighed.

Cementbaserede blandinger niveauer lofterne med skilleforskelle i højden op til 3 cm. Om nødvendigt påføres laget med en tykkelse tæt på den maksimale, lag for lag-nivellering udføres, og venter på, at det foregående lag hærdes.

Med hensyn til overfladeforberedelsen behøver betonbasen til den færdige blanding ikke indsnit - kun under priming.

Glatgipsloft

Hvis lofterne i lejligheden har betydelige fald, men samtidig er ret høje (3 m og mere), så kan processen med deres grundlæggende justering ledsages ved at montere en ekstra base fra gipsplader (GCR) på dem. Lægning af gipsplader udføres på en ramme af træstænger eller en speciel stålprofil med monteringsudstyr, der er fastgjort til væggene og betonloftet.

Rammontering

Fremstillingen af ​​rammen begynder med markeringer på loftet af dets konstruktion og beregning af behovet for materialer. Der er flere måder at opbygge rammen på, afhængigt af størrelsen og tykkelsen af ​​et standardark GKL. Baseret på den mest almindelige størrelse af gipsplader 120x250 cm udføres rammestrukturens mærkning i tværgående trin på 60 og i længderetningen fra 60 til 80 cm.

Derefter sidder en startlinje langs væggenes omkreds under loftet - et mærke, hvorpå rammen skal monteres. Afstanden fra loftet til startlinjen skal tage højde for funktionaliteten i det nye loft - med den planlagte gennemførelse af varme- og støjisolering, og selv med den ekstra beskyttelse af den hygroskopiske isolering fra damp skal denne værdi tage hensyn til tykkelsen af ​​isoleringsmaterialerne. Hvis målet med gipsvægets loft kun er en justering, svarer denne afstand til ca. det tværsnit af den anvendte stålprofil.

Ud-profiler fastgøres langs væggene langs startlinjen med selvlukkende skruer, jumpers fra en cd-profil er monteret vinkelret på dem, som desuden er fastgjort på deres loft med suspensioner.

De varme- og lydisolerende og dampisolerende materialer, der er planlagt til installation, placeres mellem rammen og loftet i en bestemt rækkefølge - dampisoleringen skal anbringes på begge sider af isoleringen og i tilfælde af folieisoleret indre dampbeskyttelse, en folie til siden af ​​rummet.

Gipsvæg installation

Efter beregning af forbruget af gips (område af rummet plus 15%), materialet er erhvervet, og fortsæt med at lægge det på rammen med metal skruer (hvis rammen er lavet af stål). Plader af gipsvæg skæres med en brevpapirkniv ved at lave et snit på den ene side og bøje gipspladen i modsat retning efterfulgt af at skære den modsatte skal.

Før montering afklemmes kantens kantkanter med en kniv for at sikre, at samlingen kan fyldes med gipsblandingen til fuld dybde. Arklederne er arrangeret således, at de er placeret langs rammens linteller, ellers vil efterbehandling langs sømene uundgåeligt forårsage revner.

I dette tilfælde lægges arkene i en "run-in" eller med forskydning, således at forbindelsen mellem to ark ikke er en fortsættelse af sømmen af ​​to nabostillede gipsplader. Skruer langs sømmen er anbragt på en forskudt måde, idet der opretholdes en tonehøjde i området 12-17 cm og indsætter deres hætter flush med gipsoverfladen.

Efter installationen af ​​gipspladen er færdiggjort, bliver kapperne på de selvlukkende skruer kittede og leddene af arkene er fyldt med en speciel sammensætning fra Knauf med samtidig limning af sømme med et 5 cm bredt forstærkningsbånd.

Fælles efterbehandlingsteknikker

Efter afslutningen af ​​arbejdet med bundplaceringen eller installationen af ​​gipsplade, fortsæt til efterbehandling, hvilke muligheder der også er mange. Lad os starte med den klassiske hvidkalk, men det er ikke fornuftigt at overveje den uafhængige forberedelse af løsningen fra kalk og kridt. Der findes en bred vifte af vandemulsionsammensætninger af et bredt prisklasse.

Hvidvaskning af betonloftet med vandbaseret maling

Hvis den grundlæggende tilpasning af betonplader er lavet ved plastering med cementcementmørtel eller færdigblanding på en cementbase, skal du derefter overflade overfladen med et gipssparti. Afhængig af entreprenørens dygtighed og kvaliteten af ​​basisjusteringen skal dette overlejres fra et til tre lag. Overfladen præ-primeres i et enkelt lag med en latexbaseret sammensætning, og hvert efterfølgende lag af kittet påføres efter at den forrige har tørret. Efter at have opnået bundenes ensartethed, udfører slibningen med sandpapir, rengør derefter loftet fra støv med en støvsuger og formalet igen.

Maleringen udføres manuelt med en malingsrulle og maler derefter over vanskelige områder med en børste. Normalt indeholder brugsanvisningen fortynding af maling med vand i en mængde på 10% for optimal konsistens. Sammensætninger til ekstern brug er også velegnede til maling af lofter, deres kornighed er lidt højere, men samtidig tolereres de bedre ved at vaske med vand om nødvendigt.

Hvis du ønsker, kan du tilføje en farvefarve til den hvide emulsion, men efter det skal det være nok til to lag - du vil ikke kunne få den samme tone i sammensætningen en anden gang.

Maling er lavet i to lag (med en lav kvalitet af emulsionen - mere), som påføres i vinkelret retning.

Det er vigtigt! Maleri udføres i retning fra vinduet mod modsatte væg, og det sidste lag skal påføres i denne retning.

Efter tørring, som skal ske uden udkast, skal du installere dekorative polyurethanloftplanker, hvis størrelse og profil er valgt i overensstemmelse med rummets dimensioner og stil.

Hvis der anvendes gipsstøbte sokler, udføres deres installation i det sidste lofttilpasningstrin ved at installere gipsstikket på mørtelen, da styrken af ​​fastgørelsen af ​​disse elementer er højere.

Skumstifter er fastgjort til den pastalignende PVA-lim eller farveløs silikoneforsegling, hvorefter leddene er fyldt med en finish. Installerede bundplader kan males i takets tone eller omvendt gøre en dramatisk kontrast.

Hvidvaskning med loftemulsionsmaling

Gipspladerens underlagsmalingsteknologi er identisk med overfladen af ​​et planet betonloft. Det er dog nødvendigt at tage hensyn til gipsens hygroskopicitet selv i den fugtbestandige udgave af gipspladerne. Derfor er det bedre at udføre primeringen af ​​gipspladen med en latex-sammensætning i 2 lag - i fremtiden vil dette gøre det muligt for dig at afslutte afslutningen med vand på en sikker måde.

Sæt lofter tapet

Denne form for efterbehandling er populær og kan udføres både på en betonbase og på et gipspladeforet loft.

Valget af tapetmateriale skal laves præcist fra segmentet af efterbehandlingsmidler til lofter, da bredden af ​​loftets tapet er større end væggen (for at reducere antallet af led), og deres tykkelse er mindre (for at reducere vægten). Det mest almindelige tapet på non-woven base.

Det er vigtigt! Hvis den færdige justering af gipsgipset er lavet med defekter, anbefales det at vælge et loft tapet med en præget tekstur, der vil skjule mindre overfladedefejl.

Vægbeklædning på loftet udføres af to personer, skærer materialet i strimler af den ønskede længde og påfører lim på en eller begge overflader afhængigt af tapetets materiale og limformen.

Strimler af tapet lim ende-til-ende og position langs lysets stråler fra belysningskilden - et tværgående arrangement vil manifestere leddene af materialet.

Limningen er lavet på en speciel tapetlim, som ikke efterlader pletter fra utilsigtet snavs efter tørring.

Tørring af lakeret tapet bør også forekomme uden udkast og indretninger til yderligere opvarmning. Hvis tapetmaterialet er hvidt, så kan det farves og to eller tre gange under drift for at forbedre æstetikken i finishen.

Efter at finishen er tørret, udføres installationen af ​​loftplanker af polyurethanskum på silikoneforseglingsmiddel.

Loft dekoration med udvidede polystyren fliser

Hvis målretningen på loftet er lavet med mindre fejl, at malingen ikke skjuler, og der ikke er tid til at rette op på disse fejl, kan dekorative polystyrenfliser hjælpe med at løse problemet, som samtidig tjener som varmeisolerende belægning. Du kan klæbe det både på beton og på gipsplader.

Der findes mange sorter af dette materiale på markedet, de adskiller sig i tæthed, overfladestruktur, farve og grad af dekorativitet, hvor prisen på et materiale generelt afhænger af en bred vifte af forbrugere.

Andre lofter

Der er mange andre måder at reparere loftet i lejligheden alene eller med hjælp fra fagfolk, og deres liste vokser konstant med udviklingen af ​​teknologi. Disse er stræk- og loftslofter, sidespor og mosaikbehandling, polstring med efterbehandlingsstoffer og gipslister. Valget af metoden skal være omtanke og rationel.

Der er en nuance, som også er ønskeligt at tage højde for - jo flere midler der investeres i udsmykningen, jo vanskeligere er det at dele med det, og i lokalet bliver ethvert interiør træt eller slidt ud over tid, for ikke at nævne den hurtigt skiftende mode.

konklusion

Ved reparation af loftet må vi ikke glemme, at dette primært er en understøttende struktur, hvis styrkekarakteristika ikke kun afhænger af produktets kvalitet, men også om den aktuelle pleje og vedligeholdelse. Derfor er det ikke rimeligt og farligt at redecorere loftets overfladebehandling for at skjule slid på strukturer, og på den rekonstruerede betonbase er finishen mere holdbar.

Hovedelementet i artiklen:

 1. Forberedelse af bunden er en integreret del af reparationen af ​​lofter.
 2. Reparation af det æstetiske loft, der har mistet sin æstetik, skal udføres efter restaurering af betonstrukturer.
 3. At skjule alvorlige mangler af gulvplader under det dekorative trim er farligt.
 4. Høj kvalitet base reparation base - et løfte om holdbarhed af efterbehandling.
 5. Valget af vejen til at dekorere loftet fra en række eksisterende teknologier bør overvejes.
 6. Den korrekte reparationsalgoritme er en nødvendig betingelse for finishens kvalitet.

Reparer loftet i badeværelset

Vælg pålidelige herrer uden mellemmænd og spar op til 40%!

 1. Udfyld en ansøgning
 2. Få tilbud med priser fra herrerne
 3. Vælg kunstnere efter pris og anmeldelser
Send en opgave og find ud af priserne

Vores websted hjælper dig hurtigt med at finde en privat mester eller et team for at udføre reparationer. Du skal blot placere din ansøgning, og inden for få minutter får du tilbud med en pris fra gratis mestere, der er klar til at opfylde din ordre.

Afgang til huset - Voronin Street, 16, Mytishchi

Feedback om opgaven

Alt er fint, jeg anbefaler.

Tjek huset - ukrainske boulevard, 7, Moskva, Rusland

Feedback om opgaven

Hurtig og professionel.

Afgang til huset - Grizodubovaya St., 1k1, Moskva, Rusland, 123007

Feedback om opgaven

Alt er fint - jeg ringede til Semyon, aftalt en god aften, ankom til tiden og eliminerede alt om 30 minutter. Stor mester, jeg anbefaler!

Tjek huset - Mytishchi, Moskva regionen

Feedback om opgaven

Takket være Boris for kvalitetsreparationen af ​​badeværelset opstod der nogle mindre problemer, de valgte arbejdere forsinkede leveringen af ​​det færdige objekt, men Boris personligt ankom og straks rettede alle manglerne.

Tjek huset - gaden Young Lenintsev, Moskva

Feedback om opgaven

En far er registreret, hans søn og hans partner ligger fliser. Prisen viste sig højere end oprindeligt angivet i svaret. Når det blev betragtet på stedet, viste det sig mere. De mødte deadline, gjorde alt effektivt og præcist. Da der er mange andre objekter, var det sådan, at de ikke blev vist 2 gange og ikke advarede om det. Jeg gentager igen, at det ikke påvirker fristen. Rigtig, opmærksomme.

Tjek huset - Moskva, Michurinsky Avenue, 13

Feedback om opgaven

God og høflig mester, hjalp også med at skifte stik

Tjek husets st. Rokotova, 3k2, Moskva, Rusland, 117593

Feedback om opgaven

Gjorde reparationen i badeværelset. Rør, fliser. Alt er fint, høj kvalitet. Jeg kunne godt lide alt.

Tjek husets st. Tvardovskogo, SZAO

Feedback om opgaven

Alexander lavede badeværelset kvalitet og til tiden.

Tjek huset - Moskva-regionen Odintsovo

Feedback om opgaven

Tjek huset - Moskva, st. Uglichskaya, 4

Feedback om opgaven

Arbejdet blev gjort kvalitativt og til tiden blev vores badeværelse smukt, rent og komfortabelt. Tak for dit arbejde !!

 1. Sammenlign vilkår og vælg det bedste.
 2. Kun feedback fra interesserede fagfolk
 3. Spild ikke tid med at kommunikere med formidlere

Korrekt afslutning af badeværelset er en kunst, for kun i dette rum ændres temperatur og fugtighed dramatisk. Loftet bliver det hårdeste af alle, fordi varm damp går til det, og der kan opstå forskellige problemer, hvis reparationen af ​​badeværelset ikke blev udført af en professionel. Dårlig reparation af loftet i badeværelset fører til, at:

 • der er en skimmelsvamp, der ikke kun ser forfærdelig ud, men også skader andre
 • problemer starter med finish og det "smuldrer" på øjnene
 • Der kan være fejl i belysningsarmaturer

Arbejde med loftet i badeværelset skal overlades til professionelle håndværkere, hvis kontakter let kan findes på vores hjemmeside. Vi repræsenterer tjenester fra erfarne fagfolk, der arbejder i alle distrikter i Moskva og St. Petersborg.

Reparer loftet i badeværelset

Vores herrer vil være i stand til at bede kunderne om dette er påkrævet, hvilket materiale er bedre at bruge til at afslutte badeværelset. Hvis vi taler om lofter, så er der mange muligheder for efterbehandling, blandt hvilke de mest populære er:

 • maling, sæt det simpelthen nok, men du skal perfekt justere lofterne
 • polystyren fliser, der fastgøres direkte til loftet og kan have forskellige mønstre
 • nedhængte lofter for at skjule forskellige kommunikationer fra nysgerrige øjne

Der er andre materialer, der vil reparere loftet i badeværelset. Uden mange års erfaring med reparationsarbejde, bør du ikke forsøge at afslutte rummet, ellers vil det ikke vare i mange år.

Professionel reparation af loftet på badeværelset

Specialister, hvis kontakter er på vores hjemmeside, har arbejdet i byggemiljøet i lang tid. De har al den nødvendige viden, værktøjer og erfaring til enhver form for reparationsarbejde. Hver kunde individuelt med mesteren indgår en kontrakt, hvor:

 • angivet den endelige pris for det nødvendige arbejde
 • Datoen for færdiggørelse af badeværelset reparation
 • indeholder en garanti for alle udførte ydelser

Vi er sikre på vores specialister, og vi ved, at de udfører arbejde effektivt til en lav pris.

Reparation af loftet i lejligheden

Reparationer i lejligheden begynder traditionelt med loftet. Der er mange måder at give loftet et friskt og stilfuldt udseende, så det er nogle gange ikke let at vælge den type dekoration, især hvis du reparerer det for første gang. Forstå funktionerne i forskellige materialer vil hjælpe vores artikel.

Reparation af loftet i lejligheden

Reparation og dekoration af loftet

Reparation arbejde bør omfatte installation af revner, sømme og led, gips og kitt i loftet med dets justering. Afhængig af typen af ​​yderligere dekorative dekorationer kan mængden af ​​reparationsarbejde være anderledes.

Seal revner i loftet

Måder at dekorere loftet kan opdeles i flere grupper efter færdigbehandlingsteknologi. Valg af materialer til hver gruppe er ret bredt, mens sekvensen af ​​arbejde generelt er ens.

De mest populære typer af overflader:

 • farvning eller hvidvaskning;
 • wallpapering eller klud;
 • loftfliser
 • podshivny og suspenderede design;
 • stræklofter.

Af loftets materiale og design afhænger af dets egenskaber og holdbarhed. Af denne grund bør du ikke blot stole på din egen smag og mulighederne i tegnebogen, men også tage højde for materialernes egenskaber. At reparere loftet er ikke nødvendigt for at tiltrække specialister, du kan gøre alt selv.

Loft reparationsteknologi

Reparationsarbejde udføres for at bevare gulvets varme- og lydisoleringsegenskaber samt at forberede basen til yderligere dekorative efterbehandling. Tabellen beskriver teknologien for reparation af loftet med en beskrivelse af hvert trin. Behovet for at udføre hver operation bør vurderes efter valg af en dekorativ finish.

Tabel 1. Reparation af loftet inden starten af ​​færdiggørelsen fungerer.

Fjern gammel finish

Sammenføjning af sømme og revner

Tætning af revner og sømme med skum

Plastering og plastering fejl

Afslutning af kitt og udjævning

Afslutning kitt til maling

Video - DIY loftgips

Maling og hvidvaskning af loftet

Prisbillig, billig og meget almindelig måde, egnet til alle lokaler, herunder et badeværelse og en balkon. Maleri påvirker ikke lofternes højde, så det bruges ofte i gamle lejligheder - "Khrusjtjov" og "Brezhnevka". Afslutningens holdbarhed afhænger af den valgte farvesammensætning og rumtypen er fra 2 til 10 år.

Mørkrosa malet loft

 • kridt og kalk hvidvask;
 • vandmaling;
 • indvendige maling baseret på akryl og latex.

Kompositioner til hvidvaskning varierer i lav pris og god miljømæssig ydeevne. Kridt og lime er naturlige materialer og har en positiv effekt på mikroklimaet i lejligheden. Hvidvaskning er ikke forfærdelig høj luftfugtighed, belægningen understøtter ikke forbrænding, efter tørring har ingen lugt. Opløsningen kan tones i en hvilken som helst skygge.

Desværre, på denne liste over fordele whitening udmattet. Holdbarheden af ​​hvidkalkede lofter er lille: i værelser fra tre til fem år og i køkkenet - ikke mere end to. Krydset hvidvask er bange for vandlækage og forurening - dette skaber pletter, der kun kan vaskes af med et lag kridt.

Kalkpasta til hvidvaskning af loftet

Lime er mere modstandsdygtig, det kan forsigtigt tørres af med en fugtig svamp, men det vil ikke fungere for at rense komplekse pletter. Over tid bliver hvidvaskningen gul og skræl, og reparationen af ​​loftet skal udføres igen, herunder den tidskrævende forberedelse af overfladen.

Kalk til hvidvaskning

For at forberede klar hvidstenopløsning fra quicklime bliver den slukket med vand. Denne proces kræver særlige forholdsregler, da det kan ledsages af en voldsom reaktion, kogende vand og sprøjtning af blandingen.

Stadier whitewash loft

Vandig emulsionsmaling er en mere holdbar forbindelse, den kan forsigtigt vaskes og fjerne små snavs, ellers adskiller det sig ikke fra hvidvask. Vandemulsionen bliver også gul med tiden og bliver farvet med lækager, flager og smuldrer efter flere års brug.

DALI® loftsmaling

Moderne indvendige maling på akryl og latex er dyrere hvidvask, men giver dig mulighed for at få en ganske modstandsdygtig og holdbar belægning. Malingen er tonet i enhver nuance, du kan vælge en mat eller skinnende sammensætning. Ved hjælp af forskellige ruller kan et lag maling få den ønskede tekstur.

Loft maleri ordning

DIY male loftet

Før man fortsætter med at anvende maling eller hvidvask, er det nødvendigt at forberede loftet til maling. Det indebærer fjernelse af den gamle belægning, forsegling af huller og led, udjævning og spaltning. Ellers vil overfladen være ujævn - malingen skjuler ikke loftets mangler, og i nogle tilfælde understreger de endog dem.

Hvidvaskning og maling af loftet - en god mulighed for billig reparation. For værelserne er det bedre at vælge vandbaserede formuleringer til badeværelset og køkkenet - på latex absorberer de mindre fugt og lugt og tillader våd rengøring.

Hvordan at hvide loftet?

Du finder svaret på dette spørgsmål i form af detaljerede trinvise instruktioner i denne artikel! Vi råder dig også til at læse om, hvordan man maler loftet med en rulle med egne hænder.

Pasta loftet med tapet eller klud

En anden måde at afslutte på, påvirker ikke loftets højde og bruges derfor til reparation af standardlejligheder med små dimensioner. Pasta tapet bruges i tørre rum - fra høj fugtighed tapet skrælner hurtigt.

Ceiling Baggrund

Forberedelse af loftet under tapetet skal være meget grundigt: du skal fjerne den gamle maling, forsegle sømme, revner og præg overfladen for at fjerne støv. Holdbarheden af ​​en sådan reparation afhænger af det valgte tapet, for billig papir er 3-4 år, ikke-vævet og vinyl kan vare mere end ti år.

Typer af materialer til at klæde loftet:

 • papir tapet;
 • vinyl tapet;
 • ikke-vævet tapet;
 • silke eller satin stof.

Papir wallpapers er de billigste på denne liste, de kan have en glat eller præget tekstur og næsten enhver skygge og mønster. På grund af deres lave vægt holder de sig godt på loftet og er lette at klæbe. Men deres holdbarhed er lille, efter et par år blæser papirbelægningen og taber udseendet. Desuden kan tynde papirbaggrunde ikke skjule selv små uregelmæssigheder og defekter, så forberedelsen af ​​loftet for dem burde være meget grundig.

Papir tapet på loftet

Vinyl tapet produceret på papir eller non-woven base.

To typer af vinyl tapeter er velegnede til loft dekoration:

 • silketryk trykker på glat vinyl tapet og har en skinnende glat overflade, der efterligner naturlig silke;
 • skummet vinyl - tapet med præget mønster, gentagelse af tekstur af forskellige efterbehandling materialer - træ, sten, flise eller gips.

Vinyl tapeter har god fugt modstand, du kan forsigtigt tørre dem med en fugtig svamp for at fjerne støv og pletter. På grund af vinylens mere tætte struktur skjules mindre defekter i loftet.

Vinyl tapet i væggene og loftet

Ikke-vævet tapet kan være både farve og hvid. Farvede bruges som en selvstændig finish, monokromatisk hvid - for at give loftet et reliefmønster, de er malet med indvendig maling ved hjælp af en rulle eller sprøjtepistol. Fordelen ved disse baggrunde er, at de kan omsmudses op til syv gange uden at spilde tid og penge.

Ikke-vævet tapet til maleri

Klipning af loftet med naturlig silke eller sateen er ikke så almindelig på grund af den høje pris på disse materialer. Efterbehandling af stoffet giver dig mulighed for at skabe et unikt stiligt interiør, så denne metode fortjener opmærksomhed. Stof kan kombineres med andre former for efterbehandling, fx med indvendig maling, klæbe den med separate sektioner eller nicher.

Sådan klippes tapet

Loftslayout

Kalklinie på loftet for at holde det første tapetark

Klistermærke tapet på loftet (del 1)

Klistermærke tapet på loftet (del 2)

Vær opmærksom! For at tapetet skal holde sig godt i loftet, skal du bruge lim designet specielt til denne type materiale. Du kan også bruge universallim, fortyndet i henhold til vejledningen til denne type belægning.

Lim til tapet PUFAS

Loftfliser

Polystyren flise - en budget type finish, giver dig mulighed for at få en vaskbar tagbeklædning, glat eller med et mønster. Loftfliser er både hvide og farvede, ofte pastellfarver, og overfladen er grov eller lamineret. Takket være dens fugtighedsbestandighed kan fliser limes på badeværelset og i køkkenet samt på balkonen. Holdbarheden af ​​polystyrenfliser varierer fra 2 til 10 år afhængigt af driftsbetingelserne.

Loftfliser fra polyfoam

Overfladen af ​​trækloftet til trimning af fliser skal rengøres fra den gamle belægning og støv. Sprækker, fejl og små uregelmæssigheder kan ikke repareres, fliserne fliser dem helt. Hvis dråberne er betydelige, er der lavet en udjævningsramme af træplader under fliser eller gips.

Lim flisen på en særlig lim - "Moment", "Titan" - eller brug flydende negle. Ved installation og justering er flisen let skåret af en kniv. Lofterne i loftet og væggene er desuden dekoreret med en loftsplint for at give finish til mål. Du kan også bruge elementer, der efterligner stucco - de vil give loftets originalitet.

Klæbende loftfliser uden sømme

Vær opmærksom! Polystyren er et brændbart materiale, brugen af ​​fliser øger brandfare i rummet. Derfor skal der lægges særlig vægt på kvaliteten af ​​elektriske ledninger og lamper, når de klæber.

Loftflise Layout

Loft flise lim

Arbejds rækkefølge ved montering af loftfliser

Hvordan limes fliser på loftet?

I denne artikel finder du detaljerede instruktioner til klistring af loftfliserne! Placering af fliser er en af ​​de mest populære måder at afslutte loftet på. Det er økonomisk og giver værelset et glimrende udseende. Samtidig er det let at klæbe fliserne, men du kan klare opgaven alene.

Suspended og suspenderet lofter

Hovedtræk ved denne type finish er installationen af ​​modstående materialer på en speciel ramme fastgjort til loftet. Rammen på loftet er fastgjort direkte til gulvpladen med ankre eller selvskærende skruer. Suspended strukturer er monteret ved hjælp af guider installeret langs omkredsen af ​​vægge og bøjler fastgjort i loftet med et bestemt trin.

Eksempelloft

Installationsskema af et loftsophæng på et niveau

Forberedelse af loftet for denne type finish er ret simpelt: du skal fjerne flammeelementer og forsegle store huller for at opretholde lofterne for lydisolering. Når loftlofterne er installeret, ændres niveauet af efterbehandlingsloftet med 2-5 cm, hæmmede lofter sænker det med mindst 10-15 cm. Målets holdbarhed afhænger af materialet og er mindst 10 år.

Materialer til installation af hævede lofter kan være forskellige, men de mest populære er:

 • et træ;
 • dekorative paneler;
 • drywall;
 • metal lameller;
 • fliser type "Armstrong".

Sådan laver du en ramme til hemming

Suspended lofter monteres som regel på en ramme lavet af metal profiler, designet specielt til dette formål. Profiler skelnes med formål på guider, loft og væg. Tilslut dem med skruer eller specielle klemanordninger. Prisen på den færdige ramme på samme tid viser sig at være ret høj, den svarer til omkostningerne ved selve færdigmaterialet.

Fastgørelse af støtteprofilen af ​​rammen af ​​det hængende loft

I nogle tilfælde er det lettere og billigere at montere en ramme fra en træbjælke. Sidstnævnte bruges til udsmykning af altaner og loggier samt ved montering af rammen direkte til loftet. Til rammen er der brug for en bar med tørt træ med en sektion på 40x60 eller 50x50 mm samt selvskærende skruer til træ og dowels.

Trinvise instruktioner til montering af rammen er vist i tabel 2.

Tabel 2. Trinvise instruktioner til fremstilling af rammer for trælofter til lukkede lofter.

Loftsniveau markering

Fastgørelses væg guider

Loftplacering og ophængning

Monteringslofter

Efter installation af rammen kan du fortsætte til det afsluttende trin af efterbehandling - installation af et hemmedloft på det valgte materiale.

Træbeskyttelse

Takbeklædningen med naturligt træ bruges ofte i landet eller i et landhus, men i lejligheden kan den være stolt af sted. Træplanker og paneler kan bruges som en selvstændig finish eller i kombination med andre materialer.

Træloft i en by lejlighed

Fordele ved træloft finish:

 • miljøvenligt materiale;
 • høje dekorative egenskaber;
 • enkel installation;
 • kan males med nogen form for maling;
 • holdbarhed mere end 10 år
 • når der anvendes speciel imprægnering, kan det bruges i våde områder og på balkonen.
 • brandfarligt materiale
 • træ er underlagt rotting og svampeskader, kræver regelmæssig behandling.

Træbindemidlet er monteret på en stangramme eller direkte på loftet. De fastgør tavlerne med skruer eller søm, fastgørelsespunkterne gnides senere med speciel mastik eller dækkes med lameller.

Ordningen af ​​enheden af ​​en træramme til foring

Metoder til fastsættelse af foring

Monter det første bord

Montering af foring til loftet

MDF og plastpaneler

Helt populært materiale til køkken, badeværelse, hall og balkon. Sortimentet af dekorative paneler er stort nok. De er monokromatiske, farvede, mønstrede eller efterligne naturlige materialer - træ, sten, mosaik eller sten.

Loft lavet af plastpaneler

Fordele ved loftpaneler:

 • plastpaneler har høj fugtbestandighed;
 • paneler er nemme at rengøre;
 • et stort udvalg af farver giver dig mulighed for at vælge den rigtige indretning;
 • de kan installeres på ethvert niveau ved brug af vægprofiler;
 • giver dig mulighed for at skjule ledninger og ventilationskanaler, samt installere indbyggede lamper.
 • Paneler af dårlig kvalitet udsender lugt;
 • plast er brandfarlig; i tilfælde af brand frigives giftige stoffer;
 • paneler er ret skrøbelige, de er nemme at beskadige.

De monterer paneler på rammen eller specielle guider placeret langs omkredsen af ​​væggene. Mellem dem er de forbundet ved hjælp af "tungen og rillen" systemet, som giver dig mulighed for at gøre leddene næsten usynlige. Panelernes levetid - fra 5 til 10 år.

PVC plastloft

Installationsskemaet af loftet af PVC-paneler

Fastgør det første PVC-panel til profilrammen

Sådan repareres PVC paneler til loftet?

PVC paneler er et efterbehandling materiale lavet af polyvinylchlorid, en plastik, som brænder dårligt og er kemisk resistent. Læs hvordan man retter sådanne paneler til loftet i denne artikel!

gips gipsplader

Et af de mest populære materialer til installation af lofter. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette dristige mønstre og former, gøre multi-tier hylder med integreret belysning og andre dekorative elementer. Efter gipsplastering er loftet pudset og malet med indvendig maling eller dækket af tapet.

Gipsplader falsk loft i lejligheden

 • naturmateriale, det påvirker ikke mikroklimaet i lejligheden;
 • det kan bruges til hurtigt og præcist at niveaue loftet uden overskydende snavs og støv;
 • Under det færdige loft kan du skjule enhver kommunikation, såvel som lyd- og varmeisoleringsmaterialer;
 • Du kan lave sofistikeret indbygget belysning og belysning;
 • fugtbestandigt gipsplader kan bruges i badeværelset;
 • til behandling og installation behøver ikke et komplekst værktøj.
 • Materialet er ret skrøbeligt og modstår ikke chok;
 • bange for lækager, når der er våde splittelser og sammenbrud;
 • til installation af komplekse strukturer og yderligere færdiggørelse af færdigheder i maleri og efterbehandling værker eller hjælp fra specialister er nødvendige.

Plader af gipsvæg er monteret på en ramme af en bar eller metalprofil, monteret på vægge og loft med skruer. Yderligere efterbehandling består af to faser - kitt og påføring af en dekorativ belægning. Levetiden for gipsplanklofter afhænger af typen af ​​efterbehandling, mens konstruktionen selv kan vare i mindst 25 år.