Kvalitet og smukt loft på toilettet

Før du fortsætter med installationen af ​​loftet på toilettet, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med dets tekniske egenskaber, samt tage højde for de øgede fugtigheds- og temperaturudsving i rummet. tredive år for sent. Det skal dog bemærkes, at toiletrummet har en række forskelle fra alle andre, og ikke alle lofter passer her. For eksempel er et toilet som regel et lille rum, og det er også kendetegnet ved høj luftfugtighed. Derfor anbefaler vi, at du tager højde for alle de nuancer, der præsenteres i vores artikel, før du køber toilettet loftet, og så kan du træffe det rigtige valg.

Hvordan man vælger et loft på toilettet

Før du vælger et loft, skal du overveje flere kriterier, hvormed du kan vælge.

Her er nogle af de vigtige funktioner, som et toiletloft skal have:

 1. Loftmaterialet skal være så fugtighedsbestandigt som muligt;
 2. For visuelt at øge toiletrummets lille rum er det bedre at vælge materialer af lys nuancer;
 3. Overtræk med kasse eller talrige fastgørelser skal installeres så tæt som muligt på loftet for ikke at optage ekstra plads i et allerede lille rum.

For at loftet skal se så smukt som muligt, er det nødvendigt at beskytte det mod skimmel og meldug, dette kan gøres med specielle antiseptika.

Loftsarealer skal behandles yderligere med antiseptika, hvilket reducerer sandsynligheden for, at den bliver påvirket af skimmelsvamp og svamp

Og selvfølgelig er det i tillæg til alle de objektive egenskaber vigtigt, at du gerne loftet først og fremmest, og at det matcher stilen på dit toiletrum. Det kan endda være godt, hvis du konsulterer en erfaren designer om hvilke materialer der er bedst for dig at vælge for at få de smukkeste resultater. Og efter vores råd får du loftet, ikke kun smukt, men også slidstærkt, slidstærk.

Lofter og vægge i toilettet

Endnu bedre, hvis du skal færdiggøre ikke kun loftet, men også væggene. Når alt kommer til alt, så har du et bredere udvalg af kombinerede materialer, og du vil kunne opnå den maksimale æstetik i interiøret.

Og hvis du er sikker på, at du perfekt kan vælge materialer til lofter og vægge, er det måske ikke engang nødvendigt at kontakte designeksperter! Men følg sæt af tips om, hvilke materialer der er bedst at bruge, er stadig værd.

Her er et par materialer, der bruges mest af alt i udsmykningen af ​​vægge og lofter på badeværelset i dag:

 1. Keramiske plader;
 2. Tapeter;
 3. maling;
 4. Plastpaneler;
 5. Mosaic;
 6. Brædder og andre træprodukter.

Keramiske plader - efterbehandling materiale, meget udbredt på grund af dets høje tekniske og kvalitetsmæssige egenskaber, samt nem installation

De mest populære muligheder er keramiske plader, plast og tapet.

Når du færdiggør væggene og loftet i toilettet, er det vigtigt at vælge vandtæt tapet. Men træpaneler, derimod, bruges sjældent og i de fleste tilfælde kun som et hjælpemateriale i indretning. Dette skyldes, at træet ikke er den mest egnede mulighed for værelser med høj luftfugtighed. Derfor, hvis luftfugtigheden i dit toiletrum er over gennemsnittet, er det derfor værd at overveje, inden du lægger træelementer på væggene og loftet.

Loftsindretning på toilettet

For at opnå harmoni er det vigtigt at vide, hvordan man kombinerer designelementerne i toilettet, og hvilke muligheder bør man undgås med det samme. Heldigvis har designere i lang tid allerede nøjagtigt fastslået, hvilke kombinationer der vil bringe en zest, og som vil være latterligt.

Den første er for eksempel en kombination af plastpaneler og tapet. Og der er også sådan materiale som mosaik, som perfekt supplerer toiletens dekoration.

Men kombinationen af ​​keramiske plader og naturligt træ skal straks kasseres, da det ikke ser æstetisk glædeligt ud og ikke smukt. Præcis som kombinationen af ​​træ med hvide plastpaneler. Som du kan se, er det ret svært at vælge en god kombination til træet, men hvis du gør det korrekt, kan du opnå fantastiske originale resultater og være sikker på, at ingen andre har noget lignende. Og det er for sådanne ikke-standardiserede løsninger, vi anbefaler at du kontakter designspecialisterne for ikke at gøre toilettet til et latterligt rum.

Til indretning af loft og vægge i toilettet kan du bruge en mosaik, der giver dig mulighed for at lave en komplet belægning, ideelt kombineret med keramiske fliser

Med den rette tilnærmelse harmonerer mosaikken og den keramiske plade perfekt med loftet.

Og til en sådan kombination som en mosaik og tapet bør næres så omhyggeligt som muligt, da med dem kan du begge opnå et usædvanligt og unikt loft og ødelægge alt.

Loft på badeværelset

Og selvfølgelig er der i tillæg til væggene på badeværelset stadig vigtigt at tænke på loftets udseende, men først, hvilke muligheder er der?

De mest populære loftsmål:

 1. Strekak
 2. gips gipsplader
 3. Plastpaneler

Hvert år strækker loftet et stadig mere populært valg blandt købere, da det har en række fordele frem for de andre. Hovedsagelig er det en bred vifte og forskellige design muligheder (der er endda multi-tiered stræklofter!) Og en perfekt glat overflade. Et andet plus er, at du ikke kun kan vælge et lærred af enhver farve (fra sort til lilla), men også anvende dit eget billede på det, efter at have aftalt med producenterne. Og selvfølgelig effektiviteten af ​​strækloftet mod oversvømmelsen fra naboerne ovenfor. Strækloft er i stand til at modstå den maksimale mængde vand inde i sig selv, og så pumpes vandet let gennem lampens hul. Derfor, hvis du er bekymret for, at naboerne kan begynde at dryppe noget, så er strækloftet dit valg.

Fremragende egenskaber tillader et strækloft på toilettet for at få stor popularitet på byggemarkedet

Hvis du vælger et strækloft, så tag et kig på produkterne fra det blanke stof: De vil visuelt forstørre toiletrummet.

Gipsvæg har for nylig været den mest almindelige, når man laver lofter i badeværelset, men efterhånden er han genert af stræklofter. Men hvis du beslutter dig for at bruge gips, er dette også et godt valg! Det er trods alt muligt at male gipsvæggen selv når som helst, hvilket betyder, at der er flere designmuligheder end det med loftslofter. Men der er også ulemper: installering af gipsvæg vil uundgåeligt reducere længden af ​​dit toilet fra gulv til loft.

Plastpaneler vil være en glimrende mulighed for dem, der har et begrænset budget til at afslutte badeværelset. De ser godt ud, du kan endda finde usædvanlige muligheder med design af plast under sten og træ, men deres lave omkostninger vil tilfredsstille alle.

Moderne lofter på badeværelset

En af de moderne versioner af loftet i badeværelset er en spejloverflade. Det er bemærkelsesværdigt, at der i tillæg til badeværelsesværelset ikke passer til andre steder, men hvis du vil have et moderne loftindstilling til dit toilet, så spejlbelægningen passer dig lige. Desuden er det i stand til visuelt at udvide rummets størrelse, hvilket er vigtigt for ejere af små toiletter.

Hvad er mulighederne for spejlbelægning:

 1. Spejlfliser;
 2. Solid spejl;
 3. Plastic spejl paneler;
 4. Spejl selvklæbende film;
 5. Stræklofter med et blankt lærred;

Mange ejere foretrækker spejleoverfladen af ​​loftet på toilettet og gør det til et smukt og komfortabelt værelse.

De mest anvendte spejlpaneler af plast. De er billige og bredt tilgængelige. Men spejlet i ét stykke bruges meget sjældnere, da prisen på sådanne produkter allerede er ret høj, og det vil være nødvendigt at bestille spejlet individuelt fra de respektive producenter.

Loftet på toilettet med egne hænder

Hvis du aldrig har arbejdet med reparation og udsmykning af lofter, så er det ligegyldigt! Du kan installere næsten ethvert loft på badeværelset selv eller med hjælp fra venner. Dette gælder især for lofter lavet af plastpaneler, tapet og keramiske fliser.

På den anden side, hvis du har valgt et strækloft, er det bedre at overlade installationen til specialister, som regel leveres sådanne tjenester af fabrikanterne selv. Faktum er, at det er ret svært at installere strækloftet alene, og selv herrerne arbejder som regel to for en. Og erfaring med lofter er stadig ønskeligt, for ikke at ødelægge noget.

Af den måde kan du ved hjælp af specielle lamper (spotlights) genskabe en rigtig stjerneklar nat på dit badeværelse!

Vi monterer loftet i toilettet (video)

Som du kan se, er valg af lofter på toilettet ret bredt og afhænger primært af din smag såvel som det planlagte interiør på badeværelset. Og generelt kan alt arbejde, fra designplanlægning til loftinstallation, gøres alene, hvis du er sikker på dine evner. Ellers er det bedre at henvende sig til fagfolk, og så får du et komfortabelt og moderne toiletrum.

De bedste efterbehandling materialer til loftet på toilettet

Loftet i toilettet skal have høj ydeevne og være modstandsdygtig overfor aggressive omgivelser, især fugt. Ikke alle færdige materialer er i stand til at kombinere skønhed og holdbarhed under forhold med høj luftfugtighed. Overvej de mest hensigtsmæssige muligheder og egenskaber ved deres brug i hygiejnerummet.

Krav til efterbehandling af materialer til toilettet

Toiletrummet har sine egne specifikationer - ud over placeringen af ​​hygiejneudstyr i det passerer vand og spildevandsledninger igennem det. Hvis det er nødvendigt at reparere forskellige rør, er det nødvendigt at gå fra princippet om den mindste skade på færdigmaterialer. Når man vælger at afslutte loftet i toilettet, skal man følge de følgende principper:

 1. Modstandsdygtighed over for fugt - Materialet til loftet bør ikke være følsomt overfor dannelsen af ​​kondensat og ikke tjene som et hotbed for mugg.
 2. Tagbeklædning bør ikke være en hindring for at få adgang til rør.
 3. Praktisk og nem montering af materialet, hvilket ikke komplicerer lægningen af ​​elektriske ledninger og ventilationskanaler.
 4. Let vedligeholdelse - det er ønskeligt, at overfladen af ​​loftet kan rengøres ved at tørre med en fugtig svamp, hvilket undgår komplicerede og tidskrævende manipulationer.
 5. Materialet skal være i overensstemmelse med æstetiske ideer og kombineres med udsmykning af vægge og gulv, der passer ind i den generelle ide om designet.
 6. Loftets udformning bør optage minimumsrummet og ikke for at reducere rummets højde.
 7. Overholdelse af miljøstandarder er et vægtigt argument, når du vælger et efterbehandling materiale.

Ovenstående krav er af stor praktisk betydning.

I tilfælde af nødsituationer, som f.eks. Oversvømmelse, behøver det ikke at udskiftes fugtbestandige loftsmål, mens andre materialer skal udskiftes helt.

Med en lille størrelse på toilettet er det bedst at arrangere den øverste del af rummet i lyse farver.

Typer af lofter til toilet

Blandt forbrugere fik følgende typer lofter den højeste popularitet og høje operationelle vurderinger:

 • spænding - er ikke bange for vådrensning og absorberer ikke forskellige partikler, har lydisolerende egenskaber og er et miljømæssigt sikkert materiale;
 • lath - den er udført i to versioner: Fra aluminium og plast, gør det muligt at skabe sømløse forbindelser ved hjælp af et specielt system med fastgørelseshætter på en bar med tænder (dæk).
 • Suspended - holdbar, fugtbestandig, overkommelig, kan laves af forskellige materialer, let at vedligeholde;
 • fra plastpaneler - billige, ingen synlige led, kræver installation af loftsplint, loftoverfladen er ideel, høj installationshastighed;
 • gipsplader - er en type lofter, der er lavet af fugtresistent gipsplader, monteret ved hjælp af en metalramme, der er karakteriseret ved let installation, lav pris, evnen til at afslutte overflader med kompleks relief.

Andre typer af loft dekoration er ikke bredt spredt. Overvej ovenstående muligheder og metoder til installation mere detaljeret.

Strekak

Stretchloft på toilettet er lavet af polyesterstof, præimprægneret med et miljøvenligt materiale - polyurethan. Installationen udføres ved hjælp af en tørretumbler, der opvarmer materialet, hvilket gør det muligt at spændes bedre. Ved hjælp af specielle monteringer, der er forudinstalleret i hjørnerne og rundt om rummet, er stoffet fikset. Under afkøling er loftets materiale komprimeret og strækket og danner en monolitisk struktur med en glat overflade.

Fordelene ved strækloftet omfatter følgende kvaliteter:

 • let pleje og nem rengøring af overfladen;
 • indtager en lille højde af plads (ca. 3 cm), der kun er tilstrækkelig til at skjule kommunikationen;
 • demontering er ikke svært
 • Høj styrke egenskaber tillader det at modstå en fuld belastning på flere kubikmeter vand, i tilfælde af nødstrømning fra naboer, som derefter kan trækkes ned gennem et hul til en lampe.

At overlade installationen af ​​et strækloft er bedre for fagfolk for at undgå irriterende fejl og ekstraudgifter. Denne type belægning er ved at blive populær og erstatter gradvist gipsvæggen som et færdiggørende loftmateriale.

Suspenderede lofter

Idéer om, hvordan smukt og praktisk at dekorere loftet på toilettet er mange. Ofte falder valget af ejere af lejligheder og private huse på hævede lofter. Og det er ikke tilfældigt. Da det nedhængte loft kan laves af forskellige materialer og monteres på forskellige måder, er valget simpelthen enormt. Overvej de vigtigste sorter af denne metode til efterbehandling.

Rackloft

Den designmulighed, hvor slattedækket anvendes, kan tilskrives budgettet. Selvom fagfolk er involveret i installationen, vil de endelige omkostninger stadig være lave. Skinnerne har også indflydelse på prisen. Hvis aluminium vælges som et materiale, vil det noget øge materialernes pris, men det vil også give mulighed for at skabe et usædvanligt smukt og holdbart loft i toilettet.

Blandt ulemperne ved sådanne materialer er følgende træk:

 • Rummets højde er mærkbart reduceret;
 • farveskalaen er ikke anderledes;
 • paneler med et billede skal vælges i forhold til hinanden.

De positive træk ved tømmerlofter er:

 • vand modstand;
 • høj installationshastighed (det kan tage flere timer);
 • en person er nok til arbejde;
 • når oversvømmet, skal loftet ikke udskiftes;
 • evnen til at installere en kraftig lampe på grund af ufølsomheden af ​​skinnerne til varme.

Det kan konkluderes, at slattedækket er en meget praktisk og billig løsning, hvis største ulempe er manglen på en bred vifte af produkter.

Loft lavet af plastpaneler

Den fine beslutning om efterbehandling af et loft del af et toiletrum for små penge. Omkostningerne til panelerne er ret lave, og deres installation er ikke svært. Installation kan udføres uafhængigt inden for 5-6 timer.

Loftet på plastpaneler er ikke bange for fugt og har et præsentabelt udseende. For at installere dette materiale skal du have en arbejdstager bevæbnet med en skruetrækker og en perforator.

Ulemperne ved dette materiale er små:

 • overfladen af ​​panelerne vil ikke være fast, sømløse muligheder er meget dyrere;
 • tegning på overfladen af ​​produkter har en længderetning og en speciel geometri kræver derfor valg af et panel til et andet;
 • Materialet er ret skrøbeligt, så der skal tages omsorg ved transport.

Fordelene ved dette efterbehandling materiale er:

 • modstand mod fugt
 • let omhu (rengøring af overfladen er let og kræver ikke særlige foranstaltninger);
 • højden af ​​rummet er reduceret med højst 5 cm
 • Mange farveindstillinger giver dig mulighed for at vælge en løsning, der harmonerer med toiletens vægge og gulv.

Afslutning af loftet med plastpaneler er en ophængt struktur. Ved installation er der to løsninger til rørdesign:

 1. Lav en specialkasse til rør og monteringsplader på det resterende loftområde med justeringslængde.
 2. Gør huller til rør i paneler og installer dem over hele loftet.

For at arrangere rummet på en original og smuk måde, kan du vælge paneler af følgende typer:

 • "Chameleon";
 • 3-D paneler;
 • med en grov overflade
 • blank;
 • SLR;
 • med præget eller præget overflade
 • mat paneler.

PVC loftsplader er en pladekonstruktion, mellem hvilken der er specielle stivningsribber placeret. Utilstrækkelig styrke og følsomhed over for mekanisk stress gør dette materiale skørt. Imidlertid forbedres disse egenskaber ved hjælp af slidstærke og højkvalitetsstivere.

Sømløse PVC-paneler udgør ikke revner, når de installeres, og paneler, der minder om klapbræt, er klassificeret som præget. En pæn og lille søm i sorter af produkter med rust imiterer sømme af armeret beton gulve.

Hvordan er installationen af ​​plastpaneler til loftet

Hele installationsprocessen kan opdeles i en række af sådanne handlinger:

 1. Træstænger med en sektion på 30 * 30 mm spidses til loftet, idet de tidligere har behandlet dem med træbeskyttelsesmiddel. For fastgørelsesanordninger ankre, hvis længde er 70 mm. Mellem stængerne opretholdes en afstand på 40 eller 50 cm.
 2. Til placeringen af ​​fremtidige armaturer lå ledninger.
 3. Etablere profiler "finish" og "start", så måler afstanden mellem dem. Den opnåede værdi er længden af ​​de paneler, der skal installeres.
 4. Ved hjælp af en hacksav forkortes panelerne til den ønskede længde.
 5. Det trimmede panel er anbragt i sideprofilen og fremadrettet indtil det berører startprofilen og sikret med sidstnævnte.
 6. Fastgør rammen og panelet med skruer, der vrider ud af rillerne.
 7. Hvert efterfølgende panel bevæger sig tilbage til den forrige ved at placere det i en sideprofil, hvorefter en spids indsættes i rillen og låses. Derudover producerer fastgørelsesprodukter til kratens selvlukkende skruer.
 8. Det sidste panel er installeret i efterbehandlingsprofilen på siden. Indsæt det med en rille eller trimmet overflade.
 9. Til armaturer bores huller med en smule. I dette tilfælde er det vigtigt først at indsætte lyskilden, og kun derefter installere panelet.
 10. Afhængig af væggen dekoration bør vælges bredden af ​​panelerne. Det betyder, at panelets bredde skal svare til bredden, når den vender mod en mur med fliser.

Loft af fugtbestandigt gipsplader

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man laver et gipspladerloft på toilettet, er ikke så forskelligt fra oplysningerne om installationen af ​​andre typer lofter. Installationsteknologi er som følger:

 1. Forbered de nødvendige materialer: metalprofil, kit, boremaskine, skruetrækker, niveau, skruer.
 2. Behandles med fungicid (antifungal) stof arbejdsflade.
 3. Isolér de elektriske ledninger ved at placere dem i korrugerede rør.
 1. Loftmærke, bestemm placeringsstedet for lamper og hovedprofiler.
 2. Langs rummets loft, ved hjælp af profiler, etableres profiler (grundlæggende).
 3. Guide profiler er monteret i trin på 60 cm.
 4. Når rammen er installeret, fortsæt med at skære fugtbestandige plader af gipsvæg.
 5. Ved hjælp af skruer ark fastgjort til rammen. Det er praktisk at bruge en skruetrækker til dette formål.
 6. I gipsvæg gør huller gennem hvilke ledninger.
 7. Sømene og monteringsstederne for selvdrejende skruer behandles med et kit, og derefter fortsæt med at slibe overfladen.
 8. Akryl primer giver yderligere beskyttelse mod fugt, så det anbefales at behandle loftet med det i slutningen af ​​installationen.

Før du beslutter dig for at lave et nedhængt loft på dette materiale, bør du overveje nogle af dens ulemper:

 1. Han vil ikke holde oversvømmelse fra naboerne ovenfor.
 2. Rummets højde vil falde betydeligt.

konklusion

Uanset hvilket loft ovenstående blev valgt, eliminerer det behovet for at udføre dyrt og besværligt arbejde med udjævning og forberedelse af overfladen til efterbehandling. Dette er en vigtig kvalitet, især når du overvejer de fremragende drifts- og designegenskaber ved disse materialer. Appel til eksperterne giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at indrette toiletloftet uden unødvendige nerver og lønomkostninger. Når du selv installerer sådanne efterbehandlingsmaterialer, anbefales det at overholde installationsteknologien og købe de nødvendige værktøjer.

Hvordan man laver et loft på toilettet

Gør-det-selv toiletloft: muligheder og installationsmetoder

Badeværelser adskiller sig fra andre værelser med høj luftfugtighed og et lille areal; derfor er der særlige krav på deres design. Reparation af loftet i toilettet kan gøres på forskellige måder ved brug af forskellige efterbehandling materialer og teknologier. Ennoble og omdanne overlapningen i dette rum, kan du selvstændigt og hjælpe med at håndtere spørgsmålet om, hvordan man laver et loft på toilettet, ser videoer og fotos, som er tilgængelige i denne artikel.

Afslutningsmuligheder, der er mange, du skal bare vælge og gennemføre din plan.

Hvad skal loftet være?

Tænker på spørgsmålet om reparation af loftet i badeværelset, er det nødvendigt at tage hensyn til de krav, som det nødvendigvis skal opfylde:

 • Først og fremmest kan det ikke være farligt for den konstante høj luftfugtighed, som er resultatet af kondensat. Derudover er det ingen hemmelighed for nogen, der oftest fra oversvømmelse på grund af fejlen hos naboer, der bor i lejligheden ovenfor, sådanne værelser som badeværelset (læs: "Loftdekoration i badeværelset: mulige indstillinger"), et badeværelse og et køkken lider. Af denne grund skal vandtætningen af ​​basispladen overvejes. På baggrund af ovenstående er det klart, at efterbehandling af loftet på toilettet med papirbaseret tapet er en forkert og irrationel beslutning. Det er mere rimeligt at vælge for eksempel et plastloft eller en spændingsstruktur;
 • det er ønskeligt, at udsmykningen på grund af dens design kompenserer visuelt for det lille område og den utilstrækkelige højde af rummet - til dette formål anvendes materialer fremstillet i lyse farver, der visuelt udvider pladsen på små badeværelser;
 • Den foreslåede byggeløsning, hvis det hængslede loft er monteret på toilettet, skal minimere badeværelsens højde og give adgang til rørene (læs også: "Det hængslede loft i badeværelset er et godt valg").

En meget smuk kombination af forskellige typer af finish viste sig meget godt.

Mulighed for at afslutte loftet på toilettet

Der er flere mest almindeligt anvendte metoder til afslutning af lofter i badeværelser.

Metode nr. 1. Maling hvidvaskning er den nemmeste og mest kendte mulighed for at rydde op i bundbunden på toilettet. Til sin fordel siger den hurtige udførelse af værker, mindre kontante omkostninger og et bredt udvalg af efterbehandling materialer i en bred vifte af farver ved brug af indvendige maling (resultatet kan ses på billedet). Ulempen ved denne metode er signifikant, og det er behovet for at niveauere overfladen af ​​basen, som skal hvides eller males. Dette job kræver meget arbejde og tid.

Det malede loft ser ud, men ikke så elegant som andre former for finish, men det ser meget pænt ud.

Metode nr. 2. Denne type finish som et falskt loft på toilettet indebærer oprettelse af gipspladestrukturer eller installation af plastpaneler på en træramme. Deres fordel er, at installationen af ​​sådanne systemer giver dig mulighed for at få en helt flad overflade, uden at der er behov for forudgående arbejde med forberedelsen af ​​betongulve. Når det nedhængte loft er beklædt med gipsplader, muliggør efterbehandling af den resulterende struktur anvendelsen af ​​fugtfaste maling og en række farver. Efter påføring af kitt og tørring det fortsæt med at male.

Loftet på panelerne i toilettet (som gipsplader) giver mulighed for at installere indbyggede lamper og derved skabe højkvalitets belysning på badeværelset som på billedet. Men når man planlægger installationen af ​​sådanne belysningsarmaturer, skal man trække sig ud af basisoverlapningen med en afstand, så de kan monteres uden problemer.

De hængende loftssystemer, der er monteret i badeværelserne, omfatter også rackloftet på toilettet. Dens konstruktionsmæssige løsning ligner det faktum, at de har plastpanellofter, kun det er skabt af metalelementer. På grund af trækloftens egenskaber anses de for at være det ideelle valg til indretning af badeværelser og sanitære faciliteter. Deres største ulempe er en ret kompliceret installation (læs også: "Glasloftet i badeværelset er originalt og smukt"). Proceduren for installation af hævede lofter er tydeligt beskrevet i andre materialer på stedet. I de fleste tilfælde tilbyder handelsnetværket dem i to versioner - med en sølv eller guld spejloverflade. Rack spejlloft på toilettet ser spektakulært og smukt ud, det spredes lysflusserne og derved gør rummet mere rummeligt (se Spejlpaneler i loftet: udsigt, installation).

Rackkonstruktion på toilettet vil være meget praktisk og æstetisk attraktivt

Hvis højden på badeværelset tillader det, kan du installere et kassettloft, der kan bestå af to typer med et åbent eller lukket ophængt system (læs: "Kassettloft til badeværelset - en sort"). Så er glas- og spejlloftene i toilettet monteret på et åbent system og på fransk lofter af lukket aluminium.

Kassette gennemsigtigt loft med fotoudskrivning ser meget attraktivt ud selv i sådanne små værelser.

Et eksempel på montering af et kassettloft på toilettet kan ses i videoen:

Loft - gør det selv

 • Falsk loft til toilet
 • Rackloft til toilet
 • Andre design muligheder

Der er mange tips, der vedrører reparation af loftet på toilettet, især hvis du overvejer de færdige muligheder på markedet for byggematerialer i dag. I dag overvejer vi at lave et loft på toilettet med egne hænder.

Loftet i toilettet kan færdiggøres på forskellige måder, afhængigt af rummets størrelse, kravene til ejerne og budgettet.

Der er flere muligheder for toiletlofter.

Falsk loft til toilet

Et sådant loft kan laves manuelt. I dette tilfælde skal du have materialer, der har enestående fugtmodstand, fordi toilets fugtighed er meget høj. Hvad angår farvning med fugtbestandige farvestoffer, er denne metode kun acceptabel, hvis alle elementer i det hængende loft blev behandlet på alle sider.

Dette vil kræve følgende materialer og værktøjer:

False lofter er meget populære, men for dem er du nødt til at vælge fugtfaste materialer.

 • gipsplader;
 • selvskærende skruer;
 • bore eller slag
 • guide profil;
 • rack profil;
 • suspensioner;
 • primer;
 • kit;
 • sandpapir;
 • spatel;
 • dyvel-negle;
 • niveau;
 • målebånd;
 • en blyant
 • materiale beregnet til efterbehandling.

Først skal du lave opmåling og målinger. Det er nødvendigt at bestemme det laveste punkt i loftet og begynde at måle den krævede afstand fra den, hvilket gør et mærke på væggen.

Marker derefter de resterende punkter ved at bruge niveauet og tilslut dem. I henhold til den resulterende linje skal du begynde at fastgøre styringsprofilen, bruge klumper og skruer. Derefter samles rammen og samles.

For at få rammen med et fladt plan, kan du strække nylongarnet til udjævning, og hvis rummet er lille, skal du bruge reglen eller et langt bygningsniveau.

Trin er markeret på profilprofiler på 50-60 cm. De lægges (i dette tilfælde på tværs af siden rummet er lille) med rackprofiler fastgjort med metalskruer.

Dernæst skal designet fastgøres med suspensioner. Derefter skal du fortsætte med installationen af ​​gipsvæggen. Den er fastgjort med skruer.

Derefter er alle leddene og sporene fyldt med kitt. Efter tørringen skal overfladen behandles med fint sandpapir og dækkes med en primer. Derefter sætter 2. lag af kitt med en spatel over hele overfladen.

Efter fuldstændig tørring behandles overfladen med fint sandpapir. Dette efterfølges af en finish. Dette kan være et farvestof, vaskbart tapet, selvklæbende film osv.

Hvis loftet på dit toilet er ret højt, skal du bruge nogle designtips, for eksempel for at gøre loftet noget mørkere end væggene.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Rackloft til toilet

Den mest enkle og billige løsning i omformningen af ​​badeværelset og toilet er et rackloft.

Rackloft kan også laves med hånden.

Til at begynde med er det nødvendigt at lave en metalramme, på hvilken profilerede strimler af galvaniseret stål vil blive fastgjort i fremtiden.

Til dette har vi brug for følgende:

 • metal profil;
 • bygning niveau;
 • perforator eller elektrisk boremaskine;
 • selvskærende skruer;
 • Phillips skruetrækker;
 • markør eller markør;
 • nedstryger;
 • rack paneler.

Ved den første fase af installation af loftet med egne hænder, skal du markere væggene med et niveau.

Så skal du bore et hul eller en boring et par huller til fastgørelse af profiler og fiksere dem rundt om toiletrummets omkreds.

Før du installerer profilerne, skal det bemærkes, at forskellige lyskilder vil være placeret over loftet. Derfor skal lofthøjden være 5-10 cm.

Så profilen skal placeres omkring omkredsen, så den skal placeres, så den er placeret langs toilettet. Pladsen skal være 40 - 50 cm. Profilerne skal fastgøres til hinanden ved hjælp af selvlukkende skruer, så konstruktionen ikke kan begynde at gå "og være stærk nok". Så rammen er færdig med dine egne hænder.

Du kan gå direkte til installationen af ​​paneler fra skinnerne. Paneler er samlet og fastgjort ved den enkleste metode. De skal indsættes i specielle riller. Det er dog nødvendigt at huske at installere en speciel sokkel, som er designet til at skjule alle de fejl, der blev dannet som et resultat af at afskære materialet.

Aluminiumsloftloft er ikke bange for ændringer i fugt og temperatur, så det er ideelt til installation i badeværelset og toilet.

Sådanne sokkler har specielle åbninger, hvori rackpaneler er glimrende indsat. Det er vigtigt at afskære enderne af bundpladerne i en vis vinkel, så deres led i hjørnerne ser godt ud.

Den første sokkel skal fastgøres til væggen og derefter en anden 2 sokler på siderne. Dernæst indsættes det første panel i soklen.

Derefter skal panelerne på skinnerne lige meget forsigtigt indsættes i sidestifterne og bevæge sig til den næste, stødfaste dem. Monter rackpladerne på rammen med dine egne hænder, skal bruge skruer med en pressevasker. Længden af ​​hver af panelerne skal måles separat for at undgå problemer med installationen.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Andre design muligheder

 1. Strekak. Disse lofter ser flotte ud, og opfylder også absolut alle de krav, der gælder for lofter på toilettet, men et sådant loft kan ikke gøres med egne hænder. Skal bestilles hos en specialiseret virksomhed. Dette er den dyreste løsning.
 2. Loft dekoration med fliser. Fliser loftet med egne hænder er ekstremt svært, men stadig muligt, hvis du gør en stor indsats. Til fliser er loftet at øge pålideligheden. Ved hjælp af fliser kan du nemt skjule alle de fejl, som loftet har. Også trimme loftet fliser vil være meget mere økonomisk end at trække det. Efterbehandling loftet er bedre, selvfølgelig overdrage mesteren.

Her er et par muligheder for lofter, hvilken man skal vælge - det er op til dig. Generelt vil jeg gerne bemærke, at alle ovennævnte muligheder er pålidelige og dokumenterede løsninger for at dekorere loftet med egne hænder på toilettet.

Derfor er du bare nødt til at træffe et valg og begynde at oversætte din egen ide til virkelighed.

Petr Ivanovich Zadoynov

Plastloft på toilettet

Lad os igen forestille os, hvad et klassisk toilet er - en lille kabine med dimensioner på 1,2 × 0,8 meter uden plads til designideer. Men du vil så meget, at der var renlighed og komfort. Gamle hvidvaskning passer ikke til nogen.

 • For det første er det grimt.
 • For det andet - kortvarig
 • For det tredje kræver det komplekse, konstante pleje.

Hvidt pænt plastloft på toilettet - det vil se lige godt ud, og det vil kræve et minimum af investering for produktionen. En størrelsesorden mindre end hvis du ønskede at få et stativ eller kludprodukt.

Hvad vi har brug for:

 1. UD-profil - 4 m
 2. CD-profil - 1,2 m
 3. PVC-panel 250 × 8 - 4 m
 4. PVC guide profil - 4 m
 5. Skruer til metal med en boremaskine 3,5x9,5 mm - 24 stk
 6. Dowel negle 6 × 40 - 8 stk
 7. Selvdrejende skrue 3,5 × 40 - 8 stk

Installation arbejde i et lille rum vil ikke give dig vanskelige opgaver.

Mærket for en metalramme begynder sædvanligvis ved at slå de vandrette og lange målinger på at finde det laveste punkt af overlapning. Så på et område på en kvadratmeter - dette er valgfrit. Det laveste punkt, hvis forskellen er signifikant, kan bestemmes visuelt. Hvis ikke, så tilbagetog fra overlapningen på 5-6 centimeter, og ved hjælp af 60-80 centimeter niveau udsætter vi det vandrette plan rundt om badeværelset.

Hvis du forpligter dig til at lave PVC-lofter på toilettet og i badeværelset, og væggene er foret med fliser, tegner linjen den nemmeste måde at bruge en almindelig markør på.

Fremstillingsramme

For nemheds skyld er her en liste over trin for trin-operationer:

 • Ved hjælp af slibemaskiner eller sakse til metal skærer vi den firemåneprofil, vi har i overensstemmelse med rummets dimensioner, i fire parrede segmenter på 1,2 og 0,8 meter.
 • I alle disse emner trækker vi 30-35 centimeter fra hver kant, og vi borer to huller med en diameter på 3,5 mm med en metalboremaskine.

Det er nødvendigt at lave huller på en sådan måde, at de ikke falder på skærens søm (i tilfælde af at badeværelsesvægge er flisebelagt).

 • Nu prøver vi på profilprofilen til sæderne (og dette er strengt langs den brudte vandrette linje) ved hjælp af samme markør, vi noterer huller til dowels på væggen, disse skal bruge 8 stykker, to til hver væg.
 • Vi begynder at bore hullerne os selv med en boring på fliserne og afslutte dem med en boremaskine til beton. For alt omkring en halv time.
 • Det er kun at sætte dykkerne ind i hullerne, og fastgør UD-profilen forsigtigt til dem med skruer.
 • Det er kun at skære et stykke af støtteprofilen med en størrelse på 1200 mm og indsætte den i de allerede monterede styringer. Det er nødvendigt at gøre det sådan, at det opdeler loftplanet i ca. to lige afsnit. Placeringen af ​​cd-profilen er fastgjort ved hjælp af monteringsskruer og fastgør jumperen med dem til styringsprofilerne.

Hvis der er planlagt installation af en belysningsenhed (for eksempel et loft) til støtteprofilen, skal c-dæket fastgøres med en direkte hænger fastgjort til loftet. Hvis der ikke er andre laster end PVC-paneler, er det ikke nødvendigt at styrke en sådan struktur.

Plastmontering

Den endelige del af installationen af ​​panelernes loft på toilettet, er ligeledes ikke anderledes end nogen kompleksitet.

 • Først og fremmest dækker vi rummet med en plastikprofil guide, skrue den til profilen, der allerede er spikret rundt om UD'ens omkreds. Derefter skærer vi PVC-lameller i 78,5-79 centimeter længder. Fra den første adskiller vi den seks-centimeter stribe med "tornet" og fylder resten i de hemmede guider med en skærekant til væggen.
 • Vi fastgør skinnen monteret på sædet gennem monteringsbjælken til metalprofilen "bugs".
 • Så udfører vi den samme operation med det næste panel. Men her er det ikke nødvendigt at skære noget ud, og vi "kører" tornet "ikke ind i startbanen, men ind i låsen til det foregående panel.
 • De fleste problemer leverer installationen sidste skinne. Hvis du målte alt korrekt, så er det kun nødvendigt at afskære monteringsbjælken, så den passer i størrelse. Hvis ikke, så vil en linjal hjælpe (med et målebånd ubelejligt at måle) og skære panelet til den ønskede bredde. På sin plads fylder vi det modtagne loftelement med en metalspatel. Bare bare hænder at gøre det, i det mindste meget vanskeligt.

For bedre at forstå, hvordan man selvstændigt kan lave loftet i toilettet af plastpaneler, kan du se den tematiske video.
Lad os prøve at beregne, hvor meget dette PVC-loft vil koste os.

Lad os prøve at beregne, hvor meget dette PVC-loft vil koste os.

 • Profil CD (1.2m) = 6 rubler.
 • Profil UD (4 m) = 14 rubler.
 • PVC-panel (4 m) = 200 rubler.
 • Startstøbning (4m) = 85 gnidning.
 • Dowels og skruer = 15 rubler.

I alt, efter ikke komplicerede beregninger, vil vi se, at det færdige loftstof i vores toilet koster kun 320 rubler. Beløbet i disse tider er latterligt. Men som følge heraf behøver du ikke tynde noget hvert år, du behøver ikke at se på kurverne i sovdepovskiye overlapningen. PVC loftet i badeværelset er underlagt minimal driftsbelastning, hvilket betyder, at det har alle chancer for at "leve" så meget som selve lejligheden.

Reparer loftet i toilettet

Reparation arbejde i ethvert rum starter fra loftet, for ikke at plette gulv og vægge med lim eller maling. På toilettet, efter at have installeret den nødvendige kommunikation og udskiftning af VVS, starter færdiggørelsen også fra loftet. Først skal du beslutte dig for materialet. I byggemarkedet kan du i dag afhente materialer, som er optimalt egnet til omkostninger, kvalitet og farveskygge. Før du begynder at reparere loftet i toilettet, bør du også overveje farveskemaet og fremtidens belysning, fordi ikke kun udseendet, men også den visuelle opfattelse afhænger af den valgte farveopløsning.

Det skal huskes, at der i badeværelserne normalt er høj luftfugtighed, derfor bør der vælges fugtighedsbestandige materialer. Den mest almindelige finish er det suspenderede og nedhængte loft. Du kan også finde fliser, specielle tapet eller maling. Den billigste, nemmeste og mest kendte metode er at blot male loftet med fugtbestandig maling. Det største problem er at niveauet (hvis nødvendigt) den behandlede overflade, som kræver visse færdigheder og fritid.

Hvis du ønsker det, kan du reparere loftet på toilettet med dine egne hænder, selvom du beslutter dig for at installere et loftsloft. Denne type finish giver dig mulighed for at få en flad overflade uden at skulle udføre yderligere arbejde på tilpasningen af ​​betongulvet. Gipsplader er installeret på en speciel ramme, som er monteret fra flade skinner. Arkene er fastgjort med selvskærende skruer i trin på 30 cm. Efter forsegling med alle leddene med en kitt kan overfladen af ​​gipspladerne behandles med en fugtbestandig maling af den ønskede skygge.

På samme måde kan du installere et hængende loft på plastpaneler. For at gøre dette skal du også samle en speciel ramme af skinnerne og bruge skruer fastgjort i loftet. Panelerne skæres til emner af den krævede størrelse og fastgøres til rammen med negle, der går i forbindelse med hinanden. Brugen af ​​disse strukturer giver dig mulighed for at installere indbygget belysning og skabe høj kvalitet belysning i hele rummet.

Også ganske populær og populær mulighed er et nedhængt loft, som i billedet. PVC lærred har fremragende tekniske egenskaber. Dette materiale er slidstærk, slidstærk, fugttæt, mister ikke sit attraktive udseende og skaber en perfekt flad overflade. Det eneste negative er den høje pris, men dette materiale berettiger fuldt ud pengene. For at installere skal du samle en speciel ramme, der er fastgjort til væggene. På den forberedte struktur strækkes PVC-stoffet for optimal strækning ved opvarmning med en varmepistol. Ved opvarmning bliver alle folder og uregelmæssigheder fuldstændigt glatt, og der opnås en perfekt glat overflade.

Hvis du beslutter dig for at reparere loftet på toilettet med dine egne hænder, vil de billeder og videoer, der præsenteres i vores artikel, hjælpe dig med at realisere denne ide. Afslutningsmuligheder er mange, men valget af teknologi og byggematerialer afhænger af forbrugeren, dets økonomiske muligheder og rummets størrelse.

For tydelighed foreslår vi at se videoen reparere loftet på toilettet

Loftet på toilettet

Toilettet er et bestemt sted i alle henseender, både hvad angår brug, størrelse og miljø. Ofte når der udføres reparationer i huset i dette rum er ikke betalt nok opmærksomhed. Men det skal forstås, at hvis du kommer til at designe et hus, så skal du gøre det helt, intet kan være en undtagelse. Desuden er toilettet et lille rum, så reparationen, herunder afslutning af loftet, kræver ikke meget tid og penge.

Loftet på toilettet

Om dette rums særlige egenskaber og designmulighederne for loftet er beskrevet nedenfor. De mest populære typer af overflader leveres med trinvise instruktioner.

Krav til loftet på toilettet

Det vigtigste kendetegn ved toilettet - tilstedeværelsen af ​​kloaker og vandrør, toilettet selv, hvilket er indlysende. Også nogle gange er der skifte af varmt og koldt vand, tællere og, i tilfælde af et privat hus, en varmekedel. I denne henseende er følgende krav pålagt toiletens afslutning, herunder loftet.

 1. Modstandsdygtighed overfor kondens - kontakt med det kan forårsage hævelse, befugtning af efterbehandling eller udseende af støbeform.

Negative virkninger af kondensat på rørene i toilettet

Original kassette loft

Et andet træk ved toilettet - et ekstremt lille område. Af denne grund er der fastsat særlige krav på loftet.

 1. Udsmykningen bør ikke være for lys, trodsig, "fantasifuld" - i et lille rum er det upassende. Fra udskårne mønstre skal forgyldning og andre elementer af luksus overlades. Men du kan lave et loft med et mønster eller et ikke for lyst mønster, hvis vi taler om et ret stort rum eller et kombineret badeværelse.

Loftet i toilettet bør ikke være for lyst og trodsigt

Det næste spørgsmål, der skal overvejes, er hvilke farver og i hvilke situationer der bruges til toilettet på loftet.

Før du vælger farver til afslutning af toilettet, skal du bestemme rummet og hvordan højden på lofterne vedrører længde og bredde.

Strekak med fotoudskrivning

Hvis rummet har et tilstrækkeligt areal, og lofterne synes at være relativt lave, skal de visuelt "hæves". Lysfarver af blå, lyserød, grøn og beige bruges til dette. Classic hvid er også velegnet til dette. Forbedre effekten vil hjælpe sølv eller lette metalliske nuancer. Et alternativ til visuel "hævning" af lofterne kan være en spejlfinish ved hjælp af paneler eller stræk lærred lavet af polyvinylchlorid.

Sort ophængt loft - ikke den bedste mulighed for toilettet

Blåt loft - tidløse klassikere

Og i en situation, hvor toilets længde og bredde er meget lille og selv de normale 2,5 meter virker ekstremt høje til lofter, er det uønsket at bruge lyse farver - rummet bliver ubehageligt, du, din husstand og gæster vil føle dig selv her som i en brønd. Brug derfor moderat mørke farver - blå, lilla, mørkegrå. I nogle situationer, lad os sige gyldne.

Valg af farvefarve til loftet på toilettet

Det er vigtigt! Placeringen af ​​lamperne i toilettet skal vælges ud fra samme overvejelser - hvis loftet virker lavt, skal du placere lamperne øverst. I omvendt situation er lamper placeret på væggene.

En anden efterbehandling regel at huske på er at undgå ensartethed af vægge og loft, vil resultatet være et meget ubehageligt rum, mere som en fængselscelle.

Ved afslutning skal loftet undgås monotoni

renvaske

Lad os starte med den enkleste version af finishen - hvidvask. Den største fordel ved denne mulighed - lav pris, enkelhed og arbejdshastighed. Så kan loftet blive hvidt på mindre end 30-60 minutter.

Men disse fordele viser sig at være ulemper. Når du bruger hvidvask, kan du glemme fugtighedsbestandighed - belægningen bliver våd og svulmer lidt. Og den gamle finish fra kontakt med vand exfolierer endda. Men i dette tilfælde kan problemet identificeres straks og træffe foranstaltninger. Og for at re-whiten loftet er ikke et problem.

Før arbejdet påbegyndes, skal betonpladen udarbejdes. Da rummet i rummet er lille, kræver processen ikke meget tid og kræfter.

Trin 1. Bestemt ved hjælp af niveauet af højdeforskellen i loftet på toilettet.

Trin 2. I spanden ved hjælp af en boremaskine eller en perforator med en mixer dyse, er kittens opløsning æltet.

Typer af Knauf putties

Knæloft

Knæning og påsætning af kittet

Trin 3. Ved hjælp af en lille spatel repareres revner og loftfejl.

Trin 4. Opløsningen påføres hele overfladen af ​​loftet med et tilstrækkeligt tykt lag og udjævnes.

Sætte kitt på loftet

Loftpladeordning

Trin 5. I løbet af dagen skal kittet være tørt.

Trin 6. Den næste dag er det poleret med emery klud. Grout bør være bølgete bevægelser.

Slibning af loftet efter kittet

Det er vigtigt! Til toilet brug lime hvidvask. Kalkbaseret sammensætning varer ikke længe nok.

Den færdige opløsning hældes i malkebakken, også kaldet en kuvette, og påføres med en rulle til loftets overflade. Sørg for, at whitewash'en påføres jævnt. De lag, som rullen overlapper med 5-15 centimeter, så der ikke er nogen ubehandlede områder tilbage.

Hvidvask på toilettet

Hvis hvidvaskningen over tid delvist smuldrede eller finishlaget blev brudt ved kontakt med vand, kan belægningen fornyes, da det ikke kræver meget tid.

male

I en sådan finish er fordelene ligner hvidvaskning - den relative billighed, hastighed og enkelhed i arbejdet. Derudover har malingen en række forskellige farver, hvilket gør loftet i toilettet smukt. Til efterbehandling vælges vandtætte mærker - olie, akryl, forbindelser med latex eller silikone. Også nogle typer vandbaserede maling vil gøre, men pas på, når du vælger - kun vandtætte formuleringer.

Hvordan male loftet i toilettet

Tabel. Populære mærker af maling, egnet til loftet på toilettet.

Śnieżka Kuchnia i Łazienka

Ansøgningsprocessen er den samme som for hvidvaskning.

Loftmaleriværktøjer

 1. Betongulve på toilettet er fyldt. Detaljerede instruktioner er præsenteret ovenfor i afsnittet om hvidvaskning.
 2. Malingen pakkes ud og hældes i et maleri bad.
 3. Ved hjælp af rullen påføres det første lag. Mellem båndene skal overlappe 50-100 millimeter.
 4. På lignende måde læg et andet to eller tre lag. Sørg for, at der ikke er uberørte områder. På steder, hvor kloak og vandrør er forbundet med loftet, skal du bruge børster.

Det er vigtigt! Ved arbejde med visse typer maling, f.eks. Med olie, brug en åndedrætsmaske - langvarig indånding af dampe fører til dårlig helbred og hovedpine.

Malte loftet på toilettet

Loftfliser

En anden mulighed for at afslutte loftet på toilettet - forskellige typer af fliser. Deres overordnede fordel er, at der skabes en attraktiv ydre belægning, hvilket eliminerer små forskelle i betonbundets højde og ujævnhed, men i modsætning til suspenderede og spændingsstrukturer gør fliserne ikke lofter i nedenstående rum.

Hvis du vælger en lignende finish, skal du være opmærksom ikke kun på kvaliteten af ​​materialet, dens farve og tekstur, men også størrelsen. Små fliser vil skabe en effekt, som visuelt udvider toiletens længde og bredde.

Følgende fliser bruges som efterbehandling:

 • skum;
 • polyvinylchlorid;
 • kork.

Pladeplader fra polyfoam er tildelt med ekstremt lav pris - kun hvidvaskning kan være billigere. Det er nemt at klæbe fliser til loftet, men samtidig ændrer det sin farve med tiden. Hertil kommer, at i processen med lægning bør være meget forsigtig med ikke at bryde de tynde og skrøbelige paneler af skum.

Processen er som følger.

Trin 1. Betonoverlap er dækket med en dyb penetrationsprimer - dette forbedrer klæbning med lim, og flisen holder sig bedre og længere. Lad primertiden tørre.

Primer påføring af dyb penetration til loftet efter udjævning (hvis nødvendigt)

Trin 3. Næste skal du beregne, hvor mange fliser du har brug for. Afskæring til kanterne og fliserne, der ligger ved rørets overgang med loftet, udarbejdes på forhånd.

Indstillinger for klæbende loftsfliser

Trin 4. Lim påføres på skumpanelet - et par dråber i midten og en strimmel langs omkredsen af ​​flisen.

Påfør lim til loftfliserne

Påføring af lim på skumfliserne

Trin 5. Fliserne påføres loftet, lidt presset (men ikke for hårdt for ikke at beskadige materialet), hvorefter du skal vente et stykke tid for vedhæftningen at blive etableret.

Trin 6. Indtil limen gribes, er flisen forsigtigt nivelleret. Limen tilbage fjernes fra den smalle spatel.

Arbejds rækkefølge ved montering af loftfliser

Trin 7. De tidligere trin gentages, og resten af ​​fliserne er lagt på samme måde. Rydder i leddene bør være minimal. I fremtiden kan de behandles med silikoneforseglingsmiddel.

Tip! Efterbehandling kan suppleres med loftsplint.

PVC fliser er dyrere end skum, men det er mere holdbart. Derudover er denne finish vandtæt. Når du køber en PVC-flise, skal du omhyggeligt overvåge kvaliteten - den dekoration, der er sket i strid med den teknologiske proces, deformeres med tiden eller forsvinder. Legeprocessen er den samme som for skumfliser.

Et andet alternativ til skumplader er en korkpanel. Men de har deres egen karakteristika. For det første vil farvepaneler ikke være egnet til toiletter med lave lofter. For det andet er deres omkostninger væsentligt højere end for polyvinylchlorid eller ekspanderede polystyrenanaloger. Men i tillæg til det attraktive udseende har korkfliser lydisolerende egenskaber.

Cork Tile

Sætte loftet med korkfliser

Plastpaneler

Vi vender nu til beskrivelsen af ​​efterbehandling til loftet på toilettet ved hjælp af ophængte strukturer. De skjuler fuldstændigt alle fejl og uregelmæssigheder i betong- eller trægulvet, men de skjuler fra 30 til 50 eller flere millimeter fra loftets højde. Derfor bør du ikke bruge dem i værelser med meget lave lofter.

Loft af plastpaneler på toilettet

Først overveje plastpaneler. Dette er et overkommeligt og meget varieret efterbehandling med følgende fordele.

 1. Let vedligeholdelse - støv, snavs og kondensat akkumuleret i loftet kan let vaskes af med en klud eller svamp gennemvædet i sæbevand.
 2. Enkel installation - processen er tilgængelig selv for dem, der ikke er kvalificerede og har ikke stor erfaring med reparationsarbejde.
 3. Sort - der er mange typer plastpaneler. Nogle er stiliseret som træclapboard, der er også paneler med spejlvendt overflade eller med en overflade, som efterligner en sten. Her finder du nøjagtigt den rigtige mulighed for dig.
 4. Fugtbestandighed - plastik er ikke bange for kondens. Og med korrekt installation vil en solid suspenderet struktur være ret lufttæt og modstå en lille deluge arrangeret af sine naboer.
 5. Varme og lydisolering. Plastiket selv og luftgabet mellem det og overlapningen tjener som en barriere i vejen for lyde ovenfra eller af den stigende varme luft.

Plastpaneler til loftet

Hvad angår manglerne i plastpaneler, kan sådanne produkter blive beskadiget, når de rammes med skarpe genstande, og når de bliver brændt, udsender de røg indeholdende skadelige stoffer.

Nu vil vi overveje, hvordan man monterer en lignende konstruktion.

Trin 1. Overfladen er forberedt - den gamle finish fjernes fra den, hvis der var en, er sømmen og revnerne i loftet forseglet.

Trin 2. Monter kassen, som panelerne monteres direkte på. Det er arrangeret af en træstrålesektion på 3 til 3 centimeter. Intervallet mellem elementerne i rammen er fra 30 centimeter til halv meter. Fastgørelse til loftet sker ved hjælp af selvdrejende skruer med dowels.

Loft under PVC-paneler kan laves af metalprofiler eller fra træ

Trin 3. Hvis installation af armaturer er planlagt - ledning og fastgørelse er installeret under lampen. I panelet, som skal være på dette sted, laves et hul med en boremaskine med en smule bit præcis den fremtidige lampes diameter.

Gør et hul under lampen

Trin 4. Indstil start-, finish- og sideprofiler.

Trin 5. Det første panel er omdannet til en sideprofil, fortsætter til starten og fastgøres til kassen der ved hjælp af små skruer, skruet ind i stangen ved siden af ​​stængerne. Panelens ydre overflade kan ikke bores eller beskadiges på andre måder.

Montering af PVC-paneler på loftet

Skærende PVC-paneler 5 mm kortere

Installation af det første panel, trin 1

Installation af det første panel, trin 2

Vi fastgør PVC-panelet

Trin 6. På lignende måde bliver det næste panel afviklet og passer forsigtigt ind med den første tunge- og rilleforbindelse. Gentagen operation med fastgørelsesanordninger.

Indsæt det andet panel og tryk ned for at låse låsen

Montering af paneler på skruer

Trin 7. Ovenstående metode stabler resten af ​​panelet.

Montering af PVC-paneler på loftet (træramme version)

Trin 8. Afslutningspanelet er skåret, så det kan indsættes i profilerne. Dette fuldender processen med at lægge plastpaneler.

Installation af det sidste panel, trin 1

Installation af det sidste panel, trin 2

På samme måde er loftet lavet af naturlige foringer eller paneler, kassetter, der kun kan afvige i designen af ​​batten.

Strækloft og gipsplankloft

De resterende muligheder for ophængte strukturer - dette er loftet på gipsplader og strækstof. Men deres brug til toilettet - det er et spørgsmål om personlig præference og meget kontroversiel. En sådan finish er perfekt til store rum, men i små værelser kan det ikke være helt hensigtsmæssigt at se på flere niveauer.

Installation af strækloft på toilettet

Et andet kontroversielt spørgsmål om sådanne lofter - adgang til kommunikation. For at reparere eller udskifte spildevand og vandrør på toilettet, vil der være behov for delvis eller fuldstændig demontering af de ophængte strukturer.

Hvis du beslutter dig for at bruge en af ​​disse strukturer, skal du huske følgende nuancer.

 1. Vælg kun fugtbestandige gipsplader. Andre muligheder med konstant kontakt med kondensat bliver hurtigt ubrugelige.
 2. Profilen til ophængte strukturer skal galvaniseres - uden korrosionsbeskyttelse vil den miste sin styrke inden for få år og i et "perfekt" øjeblik kan hele loftet simpelthen falde sammen.
 3. Strækloft med polyvinylchloridfarvning er yderst praktisk til oversvømmelse ovenfra - PVC kan modstå op til 80-100 liter vand pr. Kvadratmeter.
 4. Brug baguetter og klud med harpoon fastgørelsesanordninger - så demontering af rør reparation vil blive udført hurtigst muligt og uden skade.

Gipsplankloft på badeværelset

Det er fornuftigt at bruge et gipsplank eller strækloft i en nybygget bygning, især fra træ, da sådanne konstruktioner (vi taler om lofter) ikke deformerer og ikke mister deres tiltrækningskraft i de fleste tilfælde.

Hvordan man laver stræklofter

I denne artikel finder du detaljerede instruktioner for installation af forskellige typer strækloft! Vi anbefaler også at læse om, hvordan man laver et gipsloft med egne hænder!

Endelig skal det siges, at uanset den valgte indstilling til loftet, inden du løser det, løser problemet med vandtætning - flere lag speciel film på gode fastgørere vil reducere skade betydeligt, hvis der er en mulig lækage ovenfra.