Reparer loftet i badeværelset

For at reparere de visuelle ulemper, der er opstået eller for at drastisk ændre udseendet af badeværelset, vil det hjælpe sin reparation. Badeværelset er normalt ikke stort i størrelse, og denne kendsgerning giver dig mulighed for at udføre alle de nødvendige operationer uden involvering af specialister. Hoveddelen af ​​denne proces er reparationen af ​​loftet i badeværelset.

Der er mange muligheder for et nyt, renoveret loft med egne hænder. Valget afhænger først og fremmest af økonomiske muligheder. Selv meget dyre fjedringssystemer af velkendte byggevirksomheder, på grund af den velovervejede konstruktion, er ikke vanskelige for selvreparation.

Økonomi - Reparationsindstillinger

Hvis opgaven er at udføre reparationen af ​​loftet i badeværelset for minimale midler, så vælger vi fra sine budgettyper.

Til økonomiske typer af loft omfatter:

 • Hvidvask med kalk- eller kridtløsninger
 • Maling med akrylmaling
 • Polystyrenplader

renvaske

Fra et æstetisk synspunkt er sådanne lofter allerede moralsk forældede, men hvidvaskning er stadig den mest økonomiske og hurtige reparation af loftet alene. Denne metode anvendes, hvis det gamle loft allerede er hvidkalket, men fra tid til anden er det ubrugeligt og skal repareres. Det er også nødvendigt at besidde de minimale færdigheder af gipsoverlay.

Fremgangsmåden til hvidvaskning af loftet i badeværelset:

 • Vi rydder loftet for delaminationer, vi fjerner også gipslaget helt med mug eller svampe. Egnet til sådan arbejde er en lille metal spatel eller kniv.
Det er vigtigt! Alt arbejde med rengøring og forberedelse af loftet ledsages af udslip af en stor mængde støv, som skal beskyttes mod åndedrætsværn, beskyttelsesbriller, håndhandsker!
 • Vi syr op til 5 mm, sprækkerne på gipset holder tæt. Hvis der ikke er støber på det, er det ikke nødvendigt at rengøre det.
 • Vi behandler hele overfladen af ​​loftet med antibakterielle og antifungale primer
 • Spatel 25 - 45 cm påføres på loftslaget af gips på niveauet af passende gamle. Hvis hele gipslaget er fjernet fra loftet, påføres det nye 2-3 mm tykt.
 • Efter at gipslaget tørrer, anbring en limemørtel på loftet med en ensartet retlinet bevægelse med en børste. Opløsningen opnås ved fortynding af den hydratiserede kalkpasta i vand.

Som gips anvendes der i rum med høj luftfugtighed udelukkende på basis af cement: cementkalk eller cementpolymer.

Malet loft

I sig selv er det ikke svært at male loftet. Især hvis du gør det ved hjælp af en airbrush. Denne procedure er meget nem at håndtere alene. Det er meget sværere at udføre forberedende operationer. Og her er det nødvendigt at vurdere deres styrke korrekt.

Det bliver nødvendigt at gøre:

 • Det gamle loft skal fjernes fuldstændigt til betonbasen. Du kan bruge en punch med en spatel til at lette og fremskynde fjernelsen af ​​den gamle gipsbelægning.
 • Maling af loftet kræver en omhyggelig justering. Små udstødninger eller fordybninger på et fast loft vil være meget mærkbare. På dette sted skal du veje godt - kan du anvende et gipslag, så der opnås et perfekt fladt loft?

Den lille størrelse på badeværelset og tilliden til deres handlinger vil hjælpe med at svare selv bekræftende.

Der er ingen spørgsmål om, hvordan man laver loftet på badeværelset, hvis den, der skal repareres, allerede er blevet malet, er der ingen tegn på skimmel og meldug, og gipslaget har mindre ufuldkommenheder.

Reparation af det tidligere malede loft:

 • Vanddispersion gammel maling er rigeligt fugtet med vand og fjernet fra loftet med en metal spatel
 • Små fejl i gipslaget rengøres fra det svækkede gips.
 • De resulterende hulrum er fyldt med cementbaseret gips og er udjævnet til det samlede loftniveau.
 • Loftet er malet og poleret.
 • Påfør et lag maling.

Til maling af loftet i badeværelset er det bedst at bruge latex- eller akrylmaling, der ikke er bange for fugt og temperaturændringer.

Malingen påføres i to lag ved hjælp af en airbrush eller rulle lavet af polyamid. Almindelige maling børster hjælper ud i hjørner og vanskelige at nå steder.

Det er vigtigt! Ruller lavet af skum eller pels anvendes ikke til at male loftet.

Hvert lag af maling påføres uden afbrydelse til hele loftet for at forhindre synlige stigninger. Korrekt brug af et plastpumpeværelse hjælper med at dosere malingen på rullen korrekt. Lagene påføres vinkelret på hinanden, og det andet lag skal gå parallelt med strålen i hovedlyset.

Polystyrenplader

Polystyrenplader er ikke så krævende på den påførte overflade. De maskerer med succes alle fejl i loftoverfladen. Med installationen af ​​plader på loftet på badeværelset er det meget nemt at håndtere alene.

Pladerne er tilgængelige i en bred vifte af størrelse, relief design og farve.

Fordele ved polystyren skumplader:

 • Miljøvenlighed
 • Ikke bange for fugt
 • Fremragende varme og lydisolering
 • Nem og enkel installation
 • Lang levetid

Før montering af polystyrenskumplader, er loftet tilberedt. Den gamle gipsbelægning fjernes fuldstændigt til betonbunden, som derefter primeres med antiseptiske opløsninger. Grundlaget for limning af polystyrenskum er klar.

Pladens retning på loftet kan være parallel med badeværelsens vægge og kan gå langs dens diagonale. Under alle omstændigheder begynder installationsprocessen midt i rummet.

På loftet på badeværelset er pladerne fastgjort med en pålidelig lim, såsom flydende negle, der påføres indersiden af ​​pladen langs omkredsen og med to skærende linjer langs midten. Efter påføring af klæbemidlet anbringes pladen på loftet og føres derefter tilbage. Limen skal forblive på flisen og i loftet. Vi venter på en vis tid, ca. 30 - 60 sekunder, og tryk polystyrenskumpladen op til loftet. Gentag derefter processen med den næste plade.

Ekstreme vægge med fliser er trimmet med en kniv.

Dekorative bundplader vil maske leddene i loftet med væggene.

Hvis maling er nødvendigt, er det bedre at bruge sprøjtepistolen til at male over reliefmønsteret på pladerne jævnt uden overløb.

Malingen er valgt på en vandbase, latex eller akryl.

Stretch Vinyl Loft

Meget smuk og spektakulær udsigt over loftet, som absolut ikke er bange for nogen fugt eller oversvømmelse fra de øverste etager.

Det betragtes som en af ​​de mest praktiske typer af et loft til et badeværelse, men det er umuligt at installere det selv uden specialister. For meget har brug for at kende de tekniske nuancer og har faglige evner til at installere et strækloft.

Falske lofter i badeværelset gør det selv

Det er muligt at installere det nedhængte loft selvstændigt, især i badeværelserne af ikke store størrelser. Installation indebærer at reducere den faktiske højde i rummet med en betydelig forbedring i design.

Gør-det-selv kan indse følgende typer badeværelseslofter:

 • Fra vandtæt gipsplader
 • PVC paneler
 • Suspended systemer af berømte bygning mærker

Den afgørende betingelse for beslutningen om at installere disse lofter selv er evnen til at arbejde med elværktøjer:

 • boremaskine
 • Elektrisk boremaskine
 • bulgarsk
 • skruetrækker

Installation af enhver form for hængende loft skal begynde med forberedelsen af ​​underrummet.

Forberedelse af loftet for den suspenderede struktur:

 • Vi renser loftet fra peeling maling og gips.
 • Vi behandler overfladen med antibakterielle og anti-svampe primere.
 • Påfør belægning, hydrobeskyttende lag.

Vandtæt badeværelse loft

Da det nedhængte loft helt blokkerer adgangen til rummets virkelige loft, skal der især lægges vægt på dens vandtætning.

På samme tid vil vi angive, at det er mere korrekt at isolere badeværelset fra vand over loftet. Pålidelig vandtætning af et badeværelse i en fleretagers bygning skal sikres af et ideelt hermetisk gulv i lejligheden placeret ovenfor. Vandtæt loftet på badeværelset sparer ikke fra oversvømmelsen øverst, men det kan beskytte mod mindre lækager.

Som et vandtæt loft i badeværelset anbefales at bruge:

 • cementpolymerblandinger
 • polymer mastik

Cement-polymerblandinger påføres på loftet som et tyndt 2-3 mm lag af kittet, som på grund af polymerernes fysiske egenskaber kan holde vand. De er en-komponent, klar direkte til brug ved tilsætning af vand. To-komponent er en tør blanding og en polymeremulsion, som blandes i vand før brug.

Polymermastik behøver ikke forberedende præparater og påføres med en børste til loftets overflade i badeværelset i flere lag, som dybt absorberes i bunden og efter tørring danner en elastisk film, der ikke giver fugt igennem.

Loft af fugtbestandigt gipsplader

Gipsvæg gør det muligt at lave en perfekt flad overflade af loftet meget lettere end plastering. Hovedelementet i et sådant loft er en understøtningsstruktur, der er samlet af galvaniserede metalprofiler.

Monteringsprocedure af lejestrukturen:

 • Vi laver markering af niveauet for det fremtidige loft. Laserniveauet hjælper dig med at gøre det selv. Ved beregning af højden tages højde for belysningselementernes højde, som monteres i loftet. Der skal være en minimumsafstand på 1 cm mellem toppen af ​​elementerne og loftet på rummet.

Som følge heraf fik vi en solid konstruktion, hvor vi installerer vandfaste gipsplader med selvskærende skruer. For at opnå den nødvendige størrelse af plader bruger vi en monteringskniv.

Påfør et tyndt lag på den resulterende gipspladeroverflade med en spatel først og derefter en finishspartel. Slib for at opnå et helt fladt plan. Om nødvendigt skal der påføres et ekstra lag kittet.

Det er vigtigt! Slibeprocessen ledsages af frigivelse af en stor mængde fint støv, hvorfra det er nødvendigt at beskytte åndedrætsorganerne, øjnene og udsatte områder af kroppen!

Påfør flere lag jord til loftet af gipsplader.

Endvidere muligt en række muligheder for at afslutte loftet. Dette kan være en enkel farvning med fugt-resistente maling og dekoration ved hjælp af lim, spejle, glasmosaik, mosaik.

PVC loft

En af de mest almindelige muligheder for loftet badeværelse, som udføres uafhængigt. Sortimentet af farver, mønstre og størrelser af plastpaneler kan tilfredsstille enhver anmodning. Nogle gange ser det ud til, at det sværeste i denne form for loft er at gøre det endelige valg af PVC-panel.

Installation af PVC-loft er ekstremt simpelt. Først samler vi støttestrukturen fra galvaniserede cd- og UD-profiler. CD-profilens retning skal være vinkelret på panelernes længde. Samlingen gentager de tre første punkter i installationen af ​​understøtningsstrukturen til loftet af fugtresistent gipsplader. Panelerne er meget lette, og der er ingen grund til at bruge beslag og tværgående stivheder.

På bærekonstruktionen fra kanten er der desuden monteret en startplade ved hjælp af skruer, hvori det første PVC-panel er indsat. På den anden side fastgøres plastikremmen med skruer på CD-profilen. Alle andre paneler monteres sammen til leddet med skruer. Det sidste panel er trimmet langs hele længden.

Længden af ​​strimlerne skal være 1 cm kortere end afstanden mellem væggene - dette er den teknologiske kløft for lineær udvidelse af PVC med stigende temperatur på badeværelset. Disse huller er lukket med dekorative sokkler.

Suspended systemer af berømte mærker

Mange års erfaring gav højkvalitetsspecialisterne i firmaerne Albes (Rusland), Armstrong (England) mulighed for at oprette de ideelle designere af slangespejl, spejlede glaslofter. Absolut alle detaljer er tænkt så meget, at det ikke er helt vanskeligt for deres selvmontering.

Suspenderede lofter består af to hoveddele:

 • Bæresystem med tværgående eller T-profiler.
 • Dekorativ belægning af metalplader, spejle eller glas.

Suspensionssystemet er i alle tilfælde fastgjort til loftet med specielle højdejusterbare beslag og en dekorativ belægning er indbygget i den.

Montering bør udføres simpelthen i henhold til vedlagte instruktioner.

Du vil have det til at være godt - gør det selv. Hvis du følger denne erklæring, vil beslutningen om at lave et nyt loft i badeværelset med egne hænder virkelig være det mest optimale.

Do-it-yourself loft i badeværelset: tips om valg af materialer og 115 fotos af optimale designs

Et badeværelse er et relativt lille rum, hvor der er mere end en gang om dagen. Opdatering af plads til hygiejneprocedurer bør ske regelmæssigt. Skidt, lækager, især skimmel er ikke et sted på badeværelset. Reparer rummet, selv badeværelset loftet, det er nødvendigt grundigt, idet der tages hensyn til mulige temperatur og fugtighed dråber.

Valget af efterbehandling materialer skal overholde:

 • indretning og badeværelse design;
 • loft højde;
 • princippet om holdbarhed og pålidelighed
 • tilladt grad af miljøvenlighed.

En vigtig faktor, der påvirker udvælgelsen af ​​materialer, vil være deres omkostninger. Budgettet forpligter til reparationer vil hjælpe med at undgå unødige eller ekstra udgifter.

Resume af artiklen:

Forberedende fase

Hvis badeværelset ikke er vandtæt loftet, vil effekten af ​​reparationen ikke vare længe. Enhver lille lækage af vand ovenfra vil efterlade mærker på loftet.

De forberedende faser af loft reparation:

 • Fugt loftet med vand og rens sporene af den gamle belægning med en spatel.
 • For at behandle en betonoverflade med antifungeløsning, sælges disse emulsioner i hardwareforretninger. Det er tilladt at bruge "Hvidhed" husholdningsblegemiddel fra hardwareforretninger.
 • Når den behandlede overflade tørrer, påfør en speciel primer med en blød børste og lad den tørre helt.
 • Påfør vandtæt kit, den er velegnet til et badeværelse med høj luftfugtighed.
 • At male en overflade efter fuld tørring.

Behandl linjerne i loftet og vægtilslutningen meget nøje, overvåge 100% tørring af disse steder. Som regel på omkredsen vises de første spor af skimmelsvamp og svamp.

Lavpris loft reparation

Den forberedte overflade kan simpelthen males, det vil være en billig udgave af den forfriskende reparation. Selvfølgelig kan du hvidkalkke lime eller kridt, men det er allerede en forældet måde. Over tid vil det hvidkalkede loft begynde at smuldre, blive dækket af pletter, og til fornyelsen skal du starte fra punkt nr. 1, hvilket er besværligt og tidskrævende.

Maling af det forberedte loft med akrylmaling til badeværelser tager ikke meget tid og kræfter. Dette kan gøres med en pensel, polyamidrulle eller sprøjtepistol.

Overfladen er malet i to lag, den første er rettet vinkelret på lysets retning, den anden - krydser det første lag. Der skal lægges særlig vægt på leddene i loftet og væggene, andre vanskelige steder, det er bedre at male dem med en pensel.

Vinyl tapet kan bruges til at reparere loftet på badeværelset. Dette vandtætte materiale er en anstændig budgetmulighed for ikke helt flad, men forberedt loft.

Syntetisk film beskytter overfladen mod høj luftfugtighed og temperatur. Hvis det er nødvendigt, er det let at male en sådan overflade, så igen at få smukke lofter på badeværelset.

Flisegulve

Polystyrenplader til loftsbeklædning svarer til balancen i priskvaliteten. Dette materiale er let at installere, solgt i en række forskellige designmuligheder, du kan vælge design af badeværelset.

Plader af størrelse 50x50 cm er nemme at skære, gips og maling med airbrush for at undgå "overløb". Udvidet polystyren er ikke bange for vand og temperaturvariationer, det er ideelt til efterbehandling af badeværelset.

Plader kan lægges i retning parallelt med væggene, eller diagonalt. Husk: Installationen starter altid fra midten af ​​loftet.

På flisens forberedte loftflader er fastgjort med lim som flydende negle ifølge instruktionerne. Pladen med det påførte klæbemiddel påføres på loftet og løsner straks af det.

Limen forbliver på flisen og overfladen af ​​loftet. Vent 30 sekunder og tryk igen på flisen til loftet. Så gør resten af ​​pladerne. Fliserne ved siden af ​​væggene er trimmet med en kniv, samlingen er lukket med en dekorativ skum-polystyren bundplade.

Suspenderede lofter

Det forenklede design af dyre ophængte systemer udgør ingen særlig vanskelighed for at installere loftet i badeværelset med egne hænder. De penge, der bruges på et sådant system, vil være berettiget.

Udseendet af badeværelset er en fremragende investering, fordi i tilfælde af salg af en lejlighed vil et dygtigt indrettet hjælperum øge værdien af ​​hele objektet.

Montering af et ophængningssystem reducerer lofthøjden. Det er let at montere lofterne af fugtbestandigt gipsplader, PVC-paneler, metalmaterialer.

Plastpaneler

Glatte skinnende overfladepaneler har god præstation. Let at installere, selv uden ekstra strukturer, hvis overfladen er forberedt og udjævnet.

Bare vask, de er ikke bange for virkningerne af kemikalier, temperatur og fugt. På billedet af loftet i badeværelset, lavet for hånd, er det klart, at panelerne er monteret langs strålen af ​​det indfaldende lys.

Aluminium lameller

Det mest interessante, efter spejlet, er loftet opnået ved montering af aluminiumslister. Glatte polerede laths er lakeret, simpelthen monteret i loftet.

Hvis badeværelset passer til disse skinner, er det bedre at vælge en finish af denne type. Det oprindelige udseende, holdbar belægning, enkel pleje - og nu det fornyede loft gjorde badeværelset luksuriøst.

gips gipsplader

Evnen til at arbejde med elværktøjer, såsom en puncher, mølle og boremaskine, vil gøre det muligt at bestemme, hvordan loftet på fugtbestandigt gipsplader skal monteres.

Gipsvæg vil lave et fladt loft på segmentinstallationen, hvis nogen steder skader over tid, kan de let udskiftes. Konstruktionen af ​​metalprofilen, monteret på loftet, vil danne basis for en flad overflade.

Instruktioner om hvordan man laver et loft med egne hænder:

 • Marker loftet, i betragtning af placeringen af ​​lamperne. Afstanden mellem loftets forberedte overflade og lampens ekstreme punkt skal være større end 10 mm.
 • Fastgør UD-profilen med midterstrimlen til væggene omkring omkredsen af ​​badeværelset.
 • Læg CD-profilen bred side ned gennem loftet i en afstand af 50 cm.
 • Fastgør UD CD-profilerne til hinanden med galvaniserede skruer.
 • Løs CD-profiler med P-parentes efter 50 cm.
 • Fugtbestandige plader monteres på denne robuste konstruktion nedenunder, for dette har du brug for skruer.

Slib slibemaskine på plads, fordi væggene ikke altid er glatte. De resulterende led og små uregelmæssigheder behandles først, og derefter færdiggøres kittet. Den tørrede overflade kan trimmes i henhold til projektets planlagte udformning.

Do-it-yourself badeværelse loft installation

Reparation i brusebad er en temmelig tidskrævende og kostbar proces. Desuden skal installationen af ​​VVS, gulve og vægge være opmærksom på loftet. Hvordan laver man et loft i badeværelset med egne hænder? Mange stiller dette spørgsmål. Kun en erfaren specialist kan dog give det rigtige svar, da materialevalget vil afhænge af forskellige parametre.

Til dato tænker få mennesker om at afslutte loftet i brusebadet. Selvom loftet i badeværelset er en vigtig og uundværlig del af rummets overordnede design. På nuværende tidspunkt kan der være flere designmetoder. Det forholdsvis begrænsede valg er baseret på de vanskelige driftsforhold for lokalerne. Høj luftfugtighed, temperaturændringer, damp og kondensat er kun en del af de forhindringer, som det færdige materiale skal stå over for.

Fra den nuværende situation er der en vej ud og ikke en! Et kvalitetsloft på badeværelset med egne hænder er en realitet. Men først skal du omhyggeligt henvende sig til spørgsmålet om udvælgelse af råvarer, rådføre sig med eksperter, samt beslutte om stadierne af installationen. Reparationer skal udføres korrekt under hensyntagen til alle vanskelighederne i brusebadet. Derudover skal du forudbestemme valg af materiale.

almindelig

Standardvalg af loft er manglen på efterbehandling. Under reparationer i badeværelset udføres der en stor del arbejde, og der er ikke altid et ønske om, muligheder eller midler til at dekorere loftet. I dette tilfælde er det normalt nivelleret, whitened eller omhyggeligt malet over. Det ser helt frisk og stilfuldt ud, afhængigt af det valgte interiør i brusebadet. Fordele:

 • ingen omkostninger;
 • frisk udseende;
 • hurtig finish

Derudover er en sådan belægning let repareret i tilfælde af skade eller oversvømmelse fra de øverste etager. Derudover vil det ikke være så ynkeligt, som for eksempel dyre muligheder og endda genoprette det oprindelige udseende ganske let og ikke dyrt. Ved service er et sådant loft meget uhøjtideligt, det er ikke nødvendigt at tænke på valg af design og type installation. ulemper:

 1. skrøbelighed;
 2. mangel på præsentabel udseende
 3. Synlig alle fejl i overfladen.

Har brug for at vide! For at skjule uregelmæssighederne i loftet og spare penge er det bedst at lægge fugtbestandige gipsvægge.

Spændingsmateriel

Installation af strækloft på badeværelset er nemt og hurtigt. Dette materiale vil give originalen af ​​brusebadet, samt fremhæve værets værdighed. Fra navnet følger, at udsmykningen sker i henhold til spændingsteknologien af ​​en særlig klud fremstillet af stof eller plast. Den sidste mulighed er i dag betragtes som den mest relevante for badeværelset.

 • Holder pladsens højde.
 • Installation af enhver form for belysning.
 • Ideelt glat overflade.
 • Æstetik.

Installation af produktet udføres ved hjælp af specielt udstyr, som muliggør installation på kort tid. Eksperter udfører lægningen af ​​materialet med høj kvalitet, men det er umuligt at gentage proceduren alene, især uden det rette værktøj. Derudover har strækninger en række ulemper. Svagheder:

 1. høj pris;
 2. svag styrke;
 3. mulighed for smeltning.

Plast dekorative paneler

Korrekt udførte reparationer vil ikke kun gøre brusebadet til et attraktivt rum, men også give mulighed for at reducere budgetudgifterne betydeligt. Montering af plastpaneler kan udføres uafhængigt. Fordelene ved materialet omfatter følgende kriterier:

 • lave omkostninger;
 • attraktivt udseende;
 • evnen til at installere forskellige typer belysning.

Produkterne er fastgjort til hinanden med specielle fastgørelsesdele, der har et pålideligt greb. I udseende kan vi sige, at leddene ikke er særlig mærkbare eller ser helt organiske ud. Derudover er plastmaterialer til reparation samt forbrugsstoffer præget af en billig pris. Men foruden de positive sider er der også negative. For eksempel:

 1. Muligheden for deformation under transport.
 2. Dårlig samling gør sømmen mere synlige.

Selvmontering fra plastik

Installering af belægningen i brusebadet med plastikplader betragtes som det enkleste af alle. Andre materialer kræver specielle værktøjer, samt nogle færdigheder og færdigheder. I dette tilfælde kan absolut alle håndtere reparationer på badeværelset. For at kunne foretage installationen af ​​paneler skal du:

 1. Skinner lavet af metal eller plast er monteret på væggen. De er udjævnet på samme niveau, hvorefter de er rettet direkte under loftet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at justere alle niveauer, men glem ikke om belysningen, som ligger under selve loftet.

Efter færdiggørelsen af ​​arbejdsstadiet kan du fortsætte med at reparere væggen selv - efterbehandling med plastbruser.

Rack ramme

Skinnernes ophængte loft er en struktur i form af aluminiumelementer fastgjort til stingerne, som igen er installeret i loftet parallelt med hinanden. Afstanden mellem stingere må ikke overstige intervalet 0,4-1,2 m. De er udstyret med en speciel mekanisme, som en fjeder, som gør det muligt at niveauere produkterne med et niveau.

Disse elementer er monteret med selvdrejende skruer til loftet, hvorefter de er justeret lodret. Først efter at have gennemført dette reparationsstadium til slutningen, kan vi gå videre til næste trin - installationen af ​​skinnerne. Det er nødvendigt at vælge et produkt, der vil være det første eller sidste i designet, og derefter indstille det til at være 30 mm kortere end længden af ​​selve loftet.

Der er en frygt for, at skinnen skal afkortes, da det ikke altid er muligt at nøjagtigt nå længden af ​​skinnen i overensstemmelse med loftslængden. Skæring sker med en skarp kniv og meget omhyggeligt, ellers er deformation af emnet muligt. Det påtænkte segment er bedst opdelt i mindre sektioner, lav et snit med en kniv og afbryd dem skiftevis. Herefter installeres skinnen i stødprofilen og fastgøres til loftet.

gips gipsplader

Til dato har reparationer i badeværelset med gipsplader ark en stabil popularitet. I et boligområde er han i stand til at bringe et strejf af stil og praktiske egenskaber. For at starte reparationen skal du vælge et fugtighedsbestandigt materiale. Derefter bestemmes niveauet af højden af ​​det rum, hvor loftet skal installeres. Vær opmærksom på pladsen til belysning og ledninger - det drejer sig om en afstand på 10 cm.

Efter at have markeret nulniveauet ved hjælp af dowels er guideprofilen fikset. Intervallerne mellem klinkerne må ikke overstige 0,5 m. Loftprofilen er monteret i en afstand på 35-40 cm og fastgjort med peberede indlæg. Når du monterer materialet, skal du lave et snit, og derefter lave en sammenbrud af det første lag, og derefter det andet. Det resulterende snit er trimmet med et plan.

Reparation af loftet i badeværelset: maling og montering af PVC-paneler

Emnet i vores artikel er reparationen af ​​loftet i badeværelset med egne hænder. Vi vil overveje to billige løsninger, der ikke kræver yderligere særlige færdigheder og høje kvalifikationer: maling af loftet med vandbaseret maling med overfladebehandling og en ophængt struktur lavet af vægpaneler.

Vores mål er at fastsætte loftet. Pointen er valget af midler.

maleri

Da loftet er påvirket af svamp og delvis smuldret. Overfladen er ujævn, har mærkbare riller. Synlig dryp fra talrige oversvømmelser.

Materialer og værktøjer

 • Antiseptisk primer. Dens funktion er at bringe svampen ud og forhindre dens udseende i fremtiden.

Tip: udskift enhver speciel primer kan enhver klorholdig rengøringsvæske. Patriotisk hvidhed til den laveste pris vil perfekt bringe svampen ud. Sandt nok beskytter den ikke mod udseendet i fremtiden.

 • Penetrerende primer. Enhver. Det er nødvendigt for at styrke den allerede delvist ødelagt af svampens overflade. Derudover vil penetrerende primer forbedre vedhæftningen til overfladen som kitt og den faktiske maling.
 • Bred blød børste. Det er bedre at prime de forskellige overfladefejl med det: penslen trænger ind i rillerne, at rullen forlader tørre.
 • Akrylbaseret kit. Overfladen skal nivelleres.
 • Bred trowel. Det er bredt, fordi det er meget nemmere for en person uden plasterer færdigheder at gøre overfladen selv.
 • Slibemiddel. Fortrinsvis i kombination med en slibemaskine: Manuel slibning af loftet er meget trættende. Der er ikke behov for at lagre med garn i store mængder: Et net er nok til mindst 10 kvadratmeter af loftoverfladen, hvilket er klart større end det gennemsnitlige badeværelse.

Selv med et lille loftområde sparer møllen tid og kræfter.

 • Roller og maling bakke. De vil blive nødvendige direkte til farvning; bakken er nem at dyppe og ruller rullen straks. Forresten, den bedste rulle til vores formål - med en lang lur. Han får meget maling på en gang og, i modsætning til skumgummi, giver ikke bobler.
 • Faktisk akrylbaseret vandbaseret maling. Bedre - med tilsætning af latex eller silikone: Overfladen vil være så stærk og modstandsdygtig over for gentagen vask med en børste.

Grundlæggende operationer

Så hvordan reparere loftet i badeværelset? Hvad vil rækkefølgen af ​​vores handlinger være?

 • Vi rengør loftet på stauder og alt det dårligt klæbende gips. Steder, hvor gipset holdes sikkert, kan du ikke røre ved. De områder, der er ramt af svampen, skal renses før konkrete overlapninger.

For at minimere mængden af ​​støv, er det bedre at fugte loftet grundigt med vand ved hjælp af en rulle, børste eller spray.

 • Forsigtigt behandle loftet med antiseptisk. Hvis du anvender Hvidhed eller dens analoge - det er nok at suge kun de områder, der er ramt af svampen; hvis en primer er valgt - antiseptisk, er det bedre at være sikker og behandle hele overfladen af ​​loftet med det. Ekstra en halv times arbejde for en gang løser problemet med skimmelsvamp i loftet.

Antiseptisk primer vil redde dig fra svampens udseende i overskuelig fremtid.

 • Efter antiseptisk tørring er det tidsprimerende primer. Primer behandles omhyggeligt hele overfladen. Som allerede nævnt er det bedre at prale med en børste.
 • Putty alle uregelmæssigheder. Akryl kittet er ikke bange for vand efter tørring, og dette er at foretrække til badeværelset.
 • Derefter bliver de fyldte områder jordet. Faktisk er en mølle bedre at gennemgå alle uregelmæssigheder: På det malet loft vil de være meget mærkbare.

Tip: Ved slibning skal du placere lyskilden præcis, hvor det vil være konstant, efter at reparationen er afsluttet. Forskellige uregelmæssigheder er synlige ved forskellige synsvinkler. Du har brug for et loft, der er visuelt glat præcist med den belysning, der skal bruges.

Når lyset falder i skrå vinkel, er de mindste uregelmæssigheder mærkbare.

 • Re-ground primet og poleret områder. Loftet er klar til maling.

I sig selv har malingen med en vandemulsion også flere finesser, som bedst beskrives separat.

 • Maling påføres i to tynde lag. Den anden anvendes efter den første er helt tør.
 • Hele loftet er malet i et trin uden røgpauser og pauser. Ellers vil der på de steder, hvor den tørrede maling blokeres af en frisk strimmel, en tilstrømning være mærkbar.
 • Det andet lag påføres parallelt med indfaldsvinklen fra lysstråler fra lampen.
 • Roller nødvendigvis rullet. Og ikke på gulvet, men på en malingbakke, et ark pap eller hardboard. Ellers falder malingen igen ujævnt.

Roller skal rulles, og i hvert fald ikke i loftet.

 • Hvis du opdager fejl på tørringslagets første lag - under ingen omstændigheder forsøge at tynde dem. Resultatet vil blive meget værre. Lad laget tørre og anvende et sekund.

Faktisk alt. Vi sluttede reparationen af ​​loftet i badeværelset - nu er loftet hvidt.

Afhængigt loft lavet af PVC paneler

Dette er en fantastisk løsning, hvis loftet har store højdeforskelle eller alvorlige fejl. I sådanne tilfælde kræver den traditionelle reparation af loftet i badeværelset et stort forbrug af gips, og det vil tage meget længere tid. Det er lettere at maskere byggernes mangler med en ophængt struktur.

Desuden kan det hængende loft rumme plug-in lys og ledninger.

Vi monterer loftet på en ramme lavet af galvaniseret gipsvæg.

Materialer og værktøjer

 • UD-profilen beregnes ud fra længden af ​​badeværelsesomkredsen. Selvfølgelig afrundet til en hel del profiler.
 • CD-profilen købes på basis af en batten med et interval på 0,4 meter, som vil blive kastet fra væg til væg parallelt med den korte side af badeværelset.

På billedet er både den type profiler, vi har brug for.

 • Skruer til metal. Det er bedre at tage dem med en margen: Et bestemt beløb bliver uundgåeligt sløvt eller vil gå tabt under fastgørelsen af ​​profilen og panelerne.
 • Plastikskruer til fastgørelse af profilen til væggen. Deres tal beregnes ved at dividere omkredsen af ​​afstanden mellem tilgrænsende skruer - 0,4 meter.
 • Faktisk panel. Deres længde er normalt fra 2,7 til 6 meter, hvilket er mere end nok til et bad i en typisk bylejlighed. Mængden er nem at beregne ved at dividere bredden af ​​badeværelset ved bredden af ​​panelet og afrundet op.

Normalt købes paneler med en vis margen, men her er det ikke nødvendigt: Vi kender den nøjagtige mængde materiale, vi har brug for.

 • Selv i løbet af indkøbsfasen er det nødvendigt at afgøre, om du vil vende loftet - polystyren bundplade eller en speciel L-formet profil til panelerne. Det er taget langs længden af ​​badeværelset omkreds, igen afrunding.
 • Antallet, typen og placeringen af ​​loftlamper er også bedre at tænke på forhånd.

Tip: for badeværelset er mere passende lavspændingshalogener med en fælles strømforsyning på et tørt sted uden for badeværelset. Et sådant belysningssystem er lige så sikkert og fejlfrit.

 • Fra de værktøjer, du har brug for: en puncher med en boremaskine med en diameter på 6 millimeter, en mølle med en disk på metal, en skruetrækker, en blyant med en linjal, et målebånd, et niveau og en hammer.

Vandstanden i dette tilfælde vil være mere praktisk.

Grundlæggende operationer

 • På niveauet af risikoen i loftet og markere placeringen af ​​profilen UD.
 • Stempler en mur med et interval på 40 centimeter og hammerplaster i det.
 • Fastgør profil UD, skåret i længden ved hjælp af kværnen. Selvfølgelig er profilen perfekt skåret med metal saks; Den bulgarske vil imidlertid være praktisk for os til andre operationer.
 • Klip og indsæt i CD-profilen, der løber langs UD's omkreds. Tilbagekaldelse trin her er lig med 40 centimeter. Fastgør det med skruer. Badets bredde er lille, så du kan undvære yderligere suspensioner i midten.
 • Hvis du planlægger at fastgøres - kom i rammens ledninger til dem. Det er bedre at bruge et bølgepap: da er isoleringen garanteret, at den ikke beskadiges af profilens skarpe kanter.
 • Hvis du stoppede ved afslutning af samlingerne med væggene med en L-formet profil for panelerne, skal du fastgøre den fra tre sider, så panelet kan indsættes i profilen fra den fjerde frie side.

Panelkantning er let at fastgøre til galvaniseret profil med selvdrejende skruer.

Det er dog lettere at bruge en loftsplint eller endda at klæbe leddene med væggene med et plasthjørne.

 • Sikre paneler en efter en. Det er bedre ikke at skære dem alle på en gang i en størrelse, men på plads: væggene er sjældent parallelle. Det er mest bekvemt at skære med en kværn: klippet er helt jævnt. Hold lungerne fri for plaststøv.
 • Det sidste panel er afskåret, som regel, ikke kun i længde, men også i bredde.

Hvis loftsplinten limes, er det tilladt at forlade et hul op til et og en halv centimeter bredt.

Hvis loftprofilen - du skal lægge den på panelet, og sæt den på limen med den: Du kan ikke fastgøre det sidste panel umærkeligt med skruer. Plinten er under alle omstændigheder limet til enhver universel lim.

Resultatet, som du kan se, er ret anstændigt.

 • De nyeste installerede mortise fixtures. Huller til dem er skåret med en brevpapirkniv.

konklusion

Som du kan se, er reparationen af ​​lofter i badeværelset ret godt for alle, selv uden bygningsfærdigheder. Vi har kun givet to metoder; Selvfølgelig er deres meget mere. Succeser i reparation!

Gør det selv reparation af loftet på badeværelset

Indholdet af artiklen

 • 1. Hvad kræves
 • 2. Forberedende arbejde
 • 3. Maling af loftet
 • 4. Efterbehandling med plastpaneler
 • 5. Falsk loft
 • 6. Foto
 • 7. Video

Badeværelset har sine egne specifikationer, når man arbejder: Fugtig luft kan føre til en gradvis ødelæggelse af loftets overflade, så reparationer vil blive presserende. At invitere til reparationsarbejdet på loftet af hele holdet vil være for dyrt. Derfor vil reparation af loftet i badeværelset med egne hænder være et glimrende alternativ til professionelle tjenester.

Det mest overkommelige til selvklædning af loftet på badeværelset er:

 • Coating maling.
 • Efterbehandling med plastpaneler.
 • False lofter.
 • Stræklofter.

Hvad kræves

 • Antiseptisk præparat til fjernelse af svampe.
 • Special primer med indvirkningseffekt - styrker det delvist ødelagte loft og giver mulighed for at forbedre primerens vedhæftning med efterfølgende efterbehandling materialer, det være sig at male eller lim under panelerne.
 • Vandtæt kit.
 • Bred børste og spatel til priming.
 • Slibenet.
 • Afhængigt af den valgte metode til endelig efterbehandling kræves der forskellige værktøjer (mere om dette senere).

Forberedende arbejde

Før arbejdet med den umiddelbare udsmykning af loftet er det nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen. For det første bliver loftet fugtet med vand (for at slippe af med overskydende støv), og derefter rengøres fra de tidligere færdigvarer med en spatel. Hvis der er læsioner af svampen, skal dette område af loftet rengøres til betonen til det maksimale.

På grund af den store fugtighed i badeværelset kan svampen sprede sig meget hurtigt, både på væggene og i loftet. Derfor er det nødvendigt at rengøre overfladen af ​​den gamle finish og omhyggeligt behandle den med antiseptiske svampemidler.

Hvis budgettet er begrænset, og køb af en dyre primer til et badeværelse med effekten af ​​ødelæggelsen af ​​en svamp er et problem, kan hele overfladen og bør behandles ved hjælp af en almindelig "Hvidhed". Det vil ikke kun ødelægge svampens spor, men desinficere også hele loftet.

Så snart antiseptisk behandling er forbi, er det nødvendigt at påføre en primer på loftoverfladen med en blød børste og ikke med en spatel. Dette sikrer maksimal indtrængning af efterbehandlingsmaterialet i de dannede hulrum og uregelmæssigheder.

Så snart primerlaget tørrer ud - anvendes kitt til at justere. Vandtæt kit er ideel til et badeværelse med høj luftfugtighed.

Loftet i badeværelset kræver en obligatorisk polering - kun på en helt flad overflade vil det være nemt at rette det valgte efterbehandling materiale.

Et yderligere lag af primer påføres på den slibede overflade, inden loftet afslutes.

Maleri loftet

Til badeværelset bør kun vælges vandbaseret maling. Hun vil opretholde regelmæssig varm fugtig luft i badeværelset. Når du anvender malingen, skal du overveje følgende nuancer:

 • Loftet er malet i to lag. Det andet lag påføres efter fuldstændig tørring af den første.
 • Hvert lag skal anvendes uden afbrydelse.
 • Hvis der ved påføring af et lag i loftet er fejl og uregelmæssigheder synlige, kan de gemmes under et andet lag, idet de tidligere har rullet rullen i malkebakken.

Plastic trim

Det omfatter forberedelse af loftet og den efterfølgende landing af paneler på den med en speciel lim.

Nedhængt loft

Et ophængt loft i badeværelset er endog bedre at male eller flise: det deformerer ikke i tilfælde af oversvømmelse fra øverste etage. Det er egnet som i tilfælde af en flad overflade, og med fejl, der ikke kan justeres helt. Loftet er yderst bekvemt på grund af det faktum, at du kan indlejre inventar i den.

For installation af denne type loft er påkrævet:

 • Profil UD, der ligger rundt om hele badeværelset.
 • CD-profiler fastgjort vinkelret på hovedprofilen og parallelt med badeværelsens to korte vægge.
 • Paneler, der vil blive monteret på rammen.
 • Skruer og skruer med dowels, med hvilken hjælp er skruer.
 • Puncher, mølle til trimning af profiler, niveau, blyant eller markør, målebånd.
 • Indbyggede lys - valgfri.

Den første er fastgjort til hoveddelen - UD-profilen, ved hjælp af dowels og en perforator langs omkredsen af ​​badeværelsesloftet. Vinkelret på det er monteret hængende profiler, hvorpå efterbehandlingspanelerne holder fast.

Før du køber panelerne, er det nødvendigt at beregne, hvor mange stykker de skal bruge til at gennemføre loftet i badeværelset. Det anbefales at købe flere paneler mere - hvis panelet revner, når det fastgøres.

Monteret på størrelsen af ​​panelet monteret på rammen med borer og selvskærende skruer. På toppen af ​​fastgørelseshullerne dækket med dekorative tynde plader.

Hvis du vil blive inspireret til at reparere loftet i badeværelset, se hvordan det kan være.

video

Fra denne video lærer du, hvordan du laver et loft loft på badeværelset.

Sådan repareres loftet i badeværelset

I de fleste tilfælde er badeværelset et lille værelse. Hvis du beslutter dig for at reparere lofterne i lejligheden, start med et badeværelse. Ved udjævning, maling eller arrangering af et ophængt loft i et lille rum med egne hænder, får du erfaring, og så vil du kunne klare reparationen af ​​store overflader.

Ordningen med installation af et ophængt loft af PVC-paneler.

2 måder at gendanne

Loftet i badeværelset kan repareres på to måder.

 1. Gips, kitt og mal over.
 2. Lav en suspenderet struktur.

Fordelen ved den første metode er, at efter maling højden af ​​rummet ikke vil ændre sig. Ulempen ved proceduren er dens kompleksitet. Derudover kan et sådant reparationsloft ikke kaldes rent arbejde. Ved at arrangere overlapningen opnår du en bedre udjævning, men rummet vil være mindst 5 cm under. Overvej begge teknologier for at genoprette loftet, og du vil kunne vælge, hvilken måde du kan lide på grundlag af økonomiske muligheder, behov og præferencer.

Forberedelse af stilladser

For at reparere loftet skal du installere platformen, hvorfra du kan komme til et hvilket som helst punkt i loftet (uden at gå ned og uden at flytte det). For at lave en pålidelig gulvbelægning er det bedre at fjerne VVS-udstyr fra badet. Stilladsets højde skal være sådan, at du nemt når loftet, men ikke hvil dit hoved på det. De mest ustabile elementer i gulvet er områder nær enderne af pladerne eller pladerne, hvorunder der ofte ikke er nogen støtte. Gulv skal fastgøres ordentligt.

Farvning overlapper hinanden

Hvis du beslutter dig for at male loftet, skal du forberede følgende:

Loft maleri ordning.

 • spatel;
 • murske;
 • antifungal behandling;
 • dyb penetration primer;
 • opløsning;
 • kit;
 • sandpapir eller mølle sammen med en slibemundstykke;
 • børster og rulle
 • vandbaseret maling og containere til den.

Vandig emulsionsmaling er bedst egnet til brug i fugtige rum, da det modstår ændringer i fugt og temperatur.

Fjern først den gamle maling fra loftet. Hvis loftet er malet med vandbaseret maling, er det let at fjerne det - du skal fugtige overfladen med vand og efter lidt fjerne malingen med et lag af kitt med en spatel til betonen selv. Derefter fjernes alle afskallede fragmenter af gips. Overfladen er imprægneret med svampemiddel, og hulrum og revner er forseglet med mørtel, hvorefter primeren påføres på loftet. Hvis det er tørt, er loftet kittet og derefter rengjort med slibende materiale. Efter fjernelse af støvet er badeværelset taget i 2 lag. Under arkivering og farvning skal lampen være på samme sted, hvor den vil blive installeret efter reparationen.

Det er vanskeligere for en vandbaseret belægning at forberede en overflade, der tidligere var malet med oliemaling. Det kan absorberes dybt ind i loftet, og det er ubelejligt at slå det ned fra loftet. Fjern alt, der exfolierer, affedt loftet og sand den malede overflade med slibemiddel. Det bliver mere groft. Efter blødning af hulrummene med antisvampe og forsegling dem med en opløsning skal du anvende et primer og zashatpuyte loft. Derefter males det i 2 lag.

Gipsplader

Hvis du ikke er sikker på at du vil kunne rette og male loftet, skal du reparere det med gipsplader. Til dette skal du:

Ordningen i det første og andet lag af kittens loft.

 • UD- og cd-profiler (træbjælker i badeværelset er bedre at installere);
 • selvskærende skruer;
 • dyvel-negle;
 • GCR;
 • perforator og skruetrækker;
 • slibemaskine eller sakse til metal;
 • roulette og niveau
 • kridt og blyant;
 • konstruktion kniv

Først skal du reparere loftet, reparere revner og riller, slikke overfladen med svampebestandigt stof og en fugtighedsbestandig primer.

Påfør en vandret til væggene med et niveau. Skær UD-profilerne i overensstemmelse med længden af ​​væggene. Lav huller i lamellerne hver 30 cm. Fastgør profilerne til væggene og markér dem. Bor huller i dem og hammer i dowels. Secure UD. Parallelt med de korte vægge skal hver 40 cm indsættes i UD CD-profilerne (i et lille rum, du kan gøre uden suspensioner). Træk UD og CD skruerne. Kom i rammens ledninger til lamper.

Skær fugtbestandige gipsplader, udskår huller til belysningsarmaturer. Behandl gipsens bagside med en fugtbestandig primer og skru den til rammen hver 15 cm. Gabet mellem væggene og gipsplade skal være 0,5 cm. Sæt sømmen mellem lakene med serpyanka, luk leddene og fastgørelseshullene med en kitt. Ground loftet og zashpatlyuyte igen. Efter påføring af overfladen skal der påføres et overtræk. Mellemrummet mellem loftet og væggen er dækket af loftsplinter.

Loftet kan færdiggøres med plastpaneler. I dette tilfælde er kassen vinkelret på dem. Pladerne er fastgjort til det med skruer eller hæfteklammer. En anden metode indebærer limning af plast til selve loftet.

Reparer loftet i badeværelset

Sendt den 07/20/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Byggemarkedet har et ret stort udvalg af efterbehandling materialer til badeværelset. I betragtning af det specielle mikroklima i dette rum anbefales det at vælge mere modstandsdygtig over for fugt og temperaturer. Det er helt muligt at reparere loftet i badeværelset med egne hænder, hvis du følger en bestemt række handlinger.

Badeværelsesloftkrav

Før du reparerer loftoverfladen i badeværelset, er det nødvendigt at tage højde for de tekniske egenskaber ved de valgte efterbehandlingsmuligheder. Materialet skal have følgende egenskaber:

 • højt fugtighedsbestandighed
 • lang levetid
 • æstetisk komponent, harmonisk kombineret med det generelle indre af rummet
 • tilstrækkelig modstand mod patogene mikroorganismer (svampe, skimmelsvamp)
 • modstand mod ekstreme temperaturer
 • husstandens sundhedssikkerhed
 • modstand mod ætsende ændringer
 • brandsikkerhed
 • nem at installere
 • give adgang til skjulte elementer i strukturen i tilfælde af behov
 • evnen til bekvemt at installere indbyggede elementer (belysning, hætter osv.)
 • demokratisk værdi

Loft forberedelse

Før du begynder at reparere badeværelsesloftet selv, skal du forberede følgende værktøjer og materialer, nemlig:

 • Antiseptisk til effektivt at fjerne svampe
 • Speciel primeremulsion med dyb penetration, som styrker det delvist ødelagte loft og forbedrer vedhæftningen med efterbehandling materialer (maling, klæbemiddelsammensætning ved montering af paneler)
 • Vandfast modstandsdygtighed. Når man interagerer med fugt, opnår den signifikant styrke, i modsætning til andre kittemixer, og forlænger interiøret.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove.jpg "alt =" reparer loftet i badeværelset med dine egne hænder "width =" 500 "height =" 500 "srcset =" "data-srcset =" https: // remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove -150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/shpaklevka-na-tsementnoy-osnove-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>
 • Bred trowel og primer pensel
 • Gitter til slibning af den forberedte overflade

Yderligere udstyr kan være nødvendige for færdigbehandling af rummet, alt afhænger af de valgte materialer.

For at loftet i badeværelset skal være praktisk og varer i lang tid, er det nødvendigt at overholde en bestemt teknologi, når du forbereder bundfladen:

 1. Rengøring af arbejdsbasen. Det første du skal fugte loftet med vand for at fjerne overskydende støv. Derefter kan du begynde at rense overfladen af ​​den gamle belægning med en spatel. Find områder, der er ramt af svampen, bør du omhyggeligt rense dem op til beton..gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/23800017-gribok-na-rassade-544x1024.jpg "alt =" do-it-yourself badeværelse loft reparation "width =" 544 "height =" 1024 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/23800017-gribok-na- rassade-544x1024.jpg 544w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/23800017-gribok-na-rassade-159x300.jpg 159w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/07/23800017-gribok-na-rassade.jpg 919w "størrelser =" (maks bredde: 544px) 100vw, 544px "/> I betragtning af den store fugtighed i badeværelset sker spredningen af ​​svampen hurtigt nok, det bevæger sig fra loftet på væggene og omvendt. Derfor anbefales arbejdsfladen efter at have fjernet det foregående lag uetsya god håndtere antiseptiske antimykotika.
  For information! Blandt budgettet, men meget effektive midler med antiseptiske egenskaber kan skelnes mellem den sædvanlige "Hvidhed". Løsningen vil hjælpe med at slippe af med svampens spor og kvalitativt desinficere hele loftoverfladen.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/14bde36ffb0cbdbf-9061-1-1.jpg "alt =" reparer loftet i badeværelse med egne hænder "width =" 375 "height =" 500 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/14bde36ffb0cbdbf-9061-1-1.jpg 375w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/14bde36ffb0cbdbf-9061-1-1-225x300.jpg 225w "sizes =" (maks bredde: 375px) 100vw, 375px "/>

 1. Priming. Efter antiseptisk behandling af loftet skal primeres med en blød børste.
 2. Puttying. Efter fuldstændig tørring af primeren (12-24 timer) kan du begynde at arbejde med at udjævne loftet med en kitt. Det er bedre at bruge en blanding med tilstrækkelig modstandsdygtighed mod fugt.
  Se også: Sådan tømmer loftet i badeværelset
 3. Slibning. Overflademalning er nødvendigt for at skabe en perfekt glat base. Det er muligt at bruge både et Emery-papir og et særligt gitter. Men ved sandning af et repareret loft bliver sandpapir hurtigt tilstoppet med støv, hvilket fører til hurtig slitage. Derfor anbefales det at bruge gitteret til behandling af store fly og sandpapir til vinkler og polering. Hvis overfladen er for stor, anbefales det at bruge en elektrisk overfladeslibemaskine - den er hurtigere og mindre kedelig. Til lofter med bøjninger og forskelle anvendes en excentrisk sander..gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/ekscentrikovaya-shlifmashina.jpg "alt =" reparer loftet i badeværelset med egne hænder "width =" 600 "height =" 398 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/ekscentrikovaya-shlifmashina.jpg 600w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / ekscentrikovaya-shlifmashina-300x199.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>
 4. Priming. For bedre greb finish anbefales det at anvende en anden primer i loftet.

Afslutningen af ​​alle ovennævnte punkter er nødvendig, ellers vil færdiggørelsen hurtigt blive ubrugelig og sammenbrud på grund af den øgede luftfugtighed i rummet.

5 måder at afslutte loftet på badeværelset

Blandt de populære muligheder for at afslutte loftet på badeværelset (billederne er vist nedenfor) er følgende.

PVC Stretch Fabrics

Dette er et unikt moderne materiale med høj kvalitet og ydeevne egenskaber:

 • Vandmodstand. Strækloft er ikke bange for høj luftfugtighed, tolererer virkningerne af varm damp godt, dæmper ikke og giver ikke svampeskader
 • Holdbarhed. Med passende pleje kan han tjene mere end 10 år uden at miste sine dekorative egenskaber.
 • Alsidighed. Brugen af ​​maleriske lofter vil ikke kun understrege smag af husets ejere, men også organisk tilpasning til ethvert interiør. PVC lærred vil være en ægte udsmykning af rummet. Perlehvid eller beige nuancer er ideelle til dekoration af et badekar i klassisk stil.
 • Hygiejne. Vedligeholdelse af stræklofter giver ikke meget problemer, det er nok at bruge en våd svamp og almindeligt rengøringsmiddel til at fjerne støv og snavs
 • Materialets evne til at skjule al kommunikation på loftet

Blandt manglerne kan identificeres brændbarhed af materialet, hvilket kræver en korrekt installation af belysningsenheder.

Et andet lærred kan let beskadiges med en skarp genstand, men om nødvendigt kan dette sted repareres eller dekoreres.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-4.jpg "alt =" muligheder for afslutning af loftet i badeværelset foto "width =" 774 "height =" 580 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-4.jpg 774w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 1-4-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-4-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1-4-70x53.jpg 70w "sizes =" (maksimal bredde: 774px) 100vw, 774px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/natyazhnie_potolki_v_vannoj_plyusi_i_minusi_16.jpg "alt =" muligheder for afslutning af loftet i badeværelset foto "bredde = "640" height = "426" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/natyazhnie_potolki_v_vannoj_plyusi_i_minusi_16.jpg 640w, https://remontcap.ru -content / uploads / 2017/07 / natyazhnie_potolki_v_vannoj_plyusi_i_minusi_16-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 640px) 100vw, 640px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant-potolkov.jpg "alt =" muligheder for at afslutte loftet i badeværelset Værelsesfoto "width =" 600 "height =" 450 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant-potolkov.jpg 600w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant-potolkov-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant- potolkov-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/Natyazhnoy-variant-potolkov-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 600px) 100vw, 600px " />

Nedhængt loft

Til oprettelsen er det nødvendigt at lave en præfabrikeret struktur fra en metalramme (profiler) og efterbehandling materialer installeret på den. Godt anbefales til afslutning af badeværelset:

 • Plast- og metalplader
 • Støbt
 • kassetter

Mobile suspenderet struktur giver dig mulighed for nemt at justere det ønskede niveau af loftet, så hæve strukturen og derefter sænke det. I det viste frirum er det muligt at skjule alle tekniske kommunikation.

Moderne versioner af hævede lofter er i høj efterspørgsel på grund af præfabrikeret installation og evnen til at udføre alt arbejdet selvstændigt. Basen er muligvis ikke blevet forberedt tidligere, hvilket reducerer procesens kompleksitet.

For information! For værelser med lave lofter er ophængte strukturer ikke egnede, kan rummet tabe mere end 10 cm i højden.

.gif "data-dovetype =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2.jpg "alt =" muligheder for afslutning af loftet i badeværelset foto "bredde = "800" height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 13_2-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 13_2-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/VYIbor-potolka-dlya-vannoy.jpg "alt =" loft trim muligheder i badeværelset foto "width =" 636 "height =" 476 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/VYIbor-potolka-dlya-vannoy. jpg 636w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/VYIbor-potolka-dlya-vannoy-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/ 07 / VYIbor-potolka-dlya-vannoy-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/VYIbor-potolka-dlya-vannoy-70x53.jpg 70w "sizes =" ( maks. bredde: 636px) 100vw, 636px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/450.jpg "alt =" muligheder for afslutning af loftet i badeværelset foto "bredde = "700" højde = "525" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/450.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 450-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/450-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 450-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Spejl loft

Dette er en af ​​de mest elegante, men ret dyre typer af dekoration. Meget er værd ikke kun en spejlflise, men også en forstærket metalramme. Til montering af spejle på rammen ved hjælp af en speciel øvelse, laves huller og monteres på skruerne.

Det spejlede loft kan vare i meget lang tid, foruden er det ikke så svært at passe på det. For at give glans skal hver flise være godt poleret.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-1.jpg "alt =" muligheder for at afslutte loftet i badeværelset foto "width =" 800 "height =" 600 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-1.jpg 800w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 13_2-1-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-1-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/13_2-1-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768-1024x768.jpg "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset room picture "width =" 620 "height =" 465 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768.jpg 1024w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/27-1024x768-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max-width: 620px) 100vw, 620px "/>

renvaske

Dette er den mest budgetmæssige og traditionelle finish. Fra fordelene ved hvidvask kan man skelne mellem følgende:

 • nem udførelse
 • ingen grund til at købe dyre værktøjer
 • miljøbestanddelen af ​​materialet
 • dampgennemtrængelighed af efterbehandlinglaget
 • tager ikke højden af ​​rummet i modsætning til spændinger og ophængte strukturer
 • Hvidningsprocessen tager 2-3 dage
 • for at give den ønskede skygge nok til at tilføje den nødvendige farve til hvidvaskningen

På trods af alle de positive egenskaber har denne mulighed for at afslutte loftet sine ulemper:

 • kort levetid
 • dækket er bange for lækager fra øverste etage
 • i tilfælde af manglende overholdelse af sekvensen, kan hvidvaskning afskalere

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/107.jpg "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset foto "width værelse = "600" height = "375" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/107.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp -indholdet / uploads / 2017/07 / 107-300x188.jpg 300W "størrelser =" (max-width: 600px) 100vw, 600px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/foto11.jpg "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset foto "width værelse = "700" height = "477" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/foto11.jpg 700W, https://remontcap.ru/wp -indholdet / uploads / 2017/07 / foto11-300x204.jpg 300w "størrelser =" (max bredde: 700 pixel) 100vw, 700 pixel "/>

maleri

Til måling af lofter anbefales det at anvende specielle malinger og lakker, der har god hydrofobicitet og modstandsdygtighed overfor svampeskader. De mest almindelige muligheder omfatter: vandbaseret, mineral-, silikone- og nitro-emalje-maling.

Før du påfører en dekorativ belægning, specielt glansmaling, skal basen være omhyggeligt forberedt. For at bruge mindre tid og kræfter på det forberedende arbejde, kan du bruge en akryl base primeremulsion.

Til påføring af maling, brug en pensel med naturlige børster eller en pelsrulle. Før hver efterfølgende maling ansøgning, lad det foregående lag tørre godt. Fordelene ved maling er:

 • sikkerhed for menneskekroppen
 • ingen ejendommelig lugt
 • skabe et gunstigt indeklima
 • evne til at justere farve
 • modstand mod temperatur, fugtighed

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/183ab892000e99a0507fee2f294f26b2.jpg "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset foto "width værelse = "800" height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/183ab892000e99a0507fee2f294f26b2.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp -indhold / uploads / 2017/07 / 183ab892000e99a0507fee2f294f26b2-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/183ab892000e99a0507fee2f294f26b2-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp -indholdet / uploads / 2017/07 / 183ab892000e99a0507fee2f294f26b2-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max-width: 800px) 100vw, 800px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/turquoise-ceiling-699x1024.png "alt =" muligheder for efterbehandling loftet i badeværelset room picture "width =" 620 "height =" 908 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/turquoise-ceiling-699x1024.png 699w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/turquoise-ceiling-205x300.png 205W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/turquoise-ceiling.png 870w "størrelser =" (maksimal bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

På grund af det store udvalg af efterbehandling materialer til badeværelset, vælge den mest succesfulde og praktiske mulighed vil ikke være svært. Det vigtigste er at gøre alt det forberedende arbejde med høj kvalitet og konsekvent. Fra dette vil afhænge af det endelige resultat.

Reparer loftet i badeværelset med egne hænder - video: