Suspended ceiling repair Armstrong gør det selv

Armstrong design er de bedst hæmmede lofter med hensyn til enkelhed, lave omkostninger og vedligeholdelighed. De tjener fejlfrit i mange år, og kun i sjældne tilfælde, på grund af uforsigtighed, kræver restaurering.

Armstrong loft reparation er opdelt i to faser:

At udføre sådant arbejde er i stand til enhver, der ejer de grundlæggende færdigheder af maling arbejde og kender strukturen af ​​suspenderede lofter af denne type.

Typiske problemer med Armstrong-lofter

Den mest almindelige skade på sådanne loftkonstruktioner omfatter følgende:

savende fiber eller gipsplader;

drikkevarer pletter, gulning, mug, og så videre;

oversvømmelse af rammefarven;

fysisk skade på fliserne (for eksempel champagne korkhuller);

krænkelse af rammens korrekte geometri.

Årsagen til at fliserne suger er for høj fugt i rummet. Derfor skal du, inden det udføres reparationer, justere det klimatiske udstyr i rummet. Ellers vil restaureringsarbejdet ikke give noget. Det vil være nemmere at afmontere Armstrong-hængende loft og installere en mere fugtighedsbestandig.
Gulning og andre ændringer i rammens farve og fliserne vises med tiden i de lokaler, hvor de ryger, forbereder mad og udfører andet teknisk arbejde. Derfor er der for andre værelser med skadelige faktorer, der er til stede i designfasen, en anden type finish.

Fysisk skade på flisen og krænkelse af geometri er kun mulig ved direkte kontakt med loftkonstruktionen. At løse sådanne fejl er ret simpelt, men i nogle tilfælde skal du købe reservedele. I betragtning af hvor meget et nedhængt loft koster, er renoveringen i de fleste tilfælde langt mere rentabelt end en fuld opgradering.

Ram restaurering

Det første rammeproblem er tabet af den oprindelige farve. Især denne situation er relevant for design af lys nuancer. For at undgå at købe nye genstande er det ret realistisk at blot gendanne udseendet af en installeret ramme. Dette kan gøres ved farvning. Desuden er det muligt at vælge en anden farve, og derved fundamentalt ændre indretningen.
Farvningen af ​​rammen er opdelt i 4 trin:

tørring og genmontering.

Forberedelse af rammen indebærer rengøring fra støv, snavs og andre aflejringer. Hvis der er en svækket maling, skal den fjernes. Derefter er forsiden af ​​alle lameller overtrukket med en primer og malet i den ønskede farve. For originalitet kan du samle kontrasterende nuancer, der vil skille sig ud over den generelle baggrund af Armstrong-loftfliserne.
Det andet problem med ramme konstruktion er krænkelsen af ​​geometrien. De ydre tegn på en sådan mangel svækker hele loftets loft, udseendet af huller, buler og så videre. Denne situation korrigeres i to faser. For det første kan du justere den vandrette ramme ved hjælp af suspensioner. Hvis denne metode ikke hjælper, er det nødvendigt at erstatte de stærkt beskadigede strukturelementer.

Restaurering af plader

Oftere må du håndtere fejl i disse bestemte dele af loftet. Den første er sagging. At løse en sådan defekt er kun mulig på to måder. Og hvis du kasserer køb af nye materialer, forbliver det kun en stykke justering. For at udføre en sådan reparation af Armstrong-hæmmede lofter, er det nødvendigt at fjerne alle fliser og læg dem i små bunker af stykker på 5 hver. Alt dette udfolder sig i et rum med moderat fugt og presses ned af en belastning. Det kan tage flere dage at niveauere på denne måde.
Nu et par ord om pletter, skimmel og gulvfliser. Desværre vil det ikke fungere at vaske sådanne problemer. Det øverste lag af dette materiale er meget tyndt og svært at rengøre. Den eneste mulighed i en sådan situation er vandbaseret maling.
For at gøre dette er det nødvendigt at demontere alle fliserne og installere dem på et passende sted til behandling. Materialets overflade rengøres fra støv og primet. Derefter kan du vise fantasi og male fliserne i to farver for at installere dem i et skakbræt mønster. For at forenkle opgaven kan du gøre alt i en tone. Ved maling bør overdreven fugt undgås, da dette vil medføre deformation. Det samme gælder for tørring - det skal ske gradvist uden opvarmning af stykket.
Tja, til sidst er det værd at bemærke, at den fysiske skade på fliserne ikke er noget at klare, bortset fra at købe nye fragmenter. Det skal tages i betragtning, at det nye materiale kan afvige radikalt i nuance, hvilket nødvendigvis vil medføre det ovenfor beskrevne maleri.

Armstrong loftinstallation: beregning, montering, montering

Mobilophængt loft (Armstrong type loft) eller simpelthen Armstrong-loft er den mest almindelige form for lofter. Armstrong gør-det-selv-installation af det hængende loft er barnets leg i forhold til at installere andre typer lofter, og Armstrong bryder alle optegnelser med hensyn til billighed. Men intet er perfekt. Armstrong-loftet har begge ubestridelige fordele og betydelige ulemper.

Hvad er godt og hvad er dårlig armstrong

Armstrong-loftet, ud over at lette installationen og lave omkostninger, giver også fremragende lyd- og varmeisolering. Mellemrummet er omfattende, det er bekvemt at rumme lamper og kommunikation. Adgang til og reparation af loftet er let og kræver ikke værktøj.

Armstrongloftet er dog ikke meget holdbart og beskytter faktisk ikke mod lækage ovenfra, og hvis pladerne er fibrøse, forringes det også permanent fra fugt. Armstrong, krøllet i form af konfiguration, kan ikke opnås, og loftets diagonale design nullerer al sin enkelhed og lave omkostninger: Kun højtbetalt mester vil påtage sig sådan arbejde, og det vil kræve meget tid.

Armstrongloftet "spiser væk" mindst 250 mm i højden, så det er meget sjældent at finde det i bylejligheder. Ikke desto mindre anvendes Armstrong-loftet ikke kun i kontorer og supermarkeder, som det var beregnet af dets skabere, men også i restauranter, underholdningscentre mv. Men i sådanne tilfælde er Armstrong ikke længere en økonomisk, men en design beslutning (se figur ovenfor).

Hvordan Armstrong arbejder

Armstrong type loft enhed er tydeligt fra figuren. Betegnelser på det:

Armstrong loft enhed

 1. Loftplade
 2. Kryds profil 600 mm lang.
 3. Lejeprofilen er 3700 mm lang.
 4. 1200 mm langsgående profil.
 5. Suspension, hvor 5a - krog; 5b - bar.
 6. Perimeter (væg) profil med en længde på 3000 mm.
 7. Fastgørende knude i bundloftet.
 8. Fragment af loftpladen.

Forklaringer til figuren:

Dimensionerne af loftpladerne er 600x600 og 1200x600 mm. Sidstnævnte er næsten helt ude af brug - loftet på dem er ikke stærkt nok.

Pladerne er lavet af bløde, mineralske og organiske, og hårdmetal og glas, spejl og mønstrede. Hårde plader er tunge, så profiler og suspensioner kræver særligt forstærkede derfor dyrt. Mineralbløde plader bruges også næsten ikke: Som en del af dem - skadelig mineraluld. Organiske plader er lavet af genbrug af affaldspapir og er ufarlige. Bløde plader skæres nemt med en kraftkniv, de faste kræver specialværktøj til behandling; glas - diamant.

Profiler - metalmalet eller metalplast, med huller til suspensionen. Hyldebredde - 15 eller 24 mm. Væg - L-formet med en lem eller bare et hjørne; andet - T-formet. Længdeprofiler er forbundet med forårslåse eller foldede overskæg. Alle profiler kan skæres til størrelsen på siden modsat lås.

Suspensionen består af et par 6 mm metalstænger, fladt og med en krog, der er forbundet med en arkkrum fjeder med huller - en "sommerfugl". Ved at klemme på sommerfuglen kan stængerne flyttes ved at justere suspensionens højde, og når de løses, fastgøres dem tæt. Den øvre del af den forstærkede ophængs flade stang er profileret til sikker fastgørelse i fastgørelsesenheden.

Fastgørende knude - Den sædvanlige ekspansionsboltskærm under selvlukkende skrue eller et metalgreb. Sidstnævnte bruges til forstærket suspension eller med en glat jævn stang. Sådanne suspensioner er ikke kun nødvendige for hårde lofter, men også for steder med koncentreret belastning: lamper, ventilationsgitter mv.

Armstrong-loftfiksering er fuldstændig reversibel og sammenklappelig: En lige stang er kørt ind eller skruet fast i en fastgørelsesenhed uden at adskille suspensionen, en profil sættes på en krog og klemmer sommerfuglen, juster højden med en strakt strakt snor. For at få adgang til loftrummet løftes en af ​​pladerne og skiftes til siden. Luk åbningen i omvendt rækkefølge.

Om hjemmelavede plader

Af en eller anden grund fremstilles træplader (træmasse, laminat, MDF) til armstrong, men forgæves. Dette loft ser godt ud. Armstrong træplader kan skære på egen hånd fra brædder 600 mm brede eller smalere. I sidstnævnte tilfælde er hver firkant samlet i en celle på almindelige dowels, og overskydende bredde er jævnt afskåret fra begge sider. Hvis rammen skal tage den billigste "tin" under bløde plader, skal hver langsgående stang understøttes med en yderligere suspension i midten.

Armstrong Loftudstyr

Armstrong har en bred vifte af 600x600 mm udstyr til lofter: raster- og loftlamper, ventilationsgitter, indendørs enheder til klimaanlæg mv. De cirkulære åbninger til spotlights i bløde plader skæres simpelthen med en monteringskniv; Du kan også klippe og formede huller. Til hårde plader har du selvfølgelig brug for et specielt værktøj.

Armstrong Fabriksplader

Armstrong beregning

Armstrong loft monteret på resultaterne af beregningen. Formålet med beregningerne er to gange: Harmonisk ind i loftet ind i indretningen og bestem materialernes forbrug. Beregningen af ​​omkredsen er enkel: målt på væggene og afrundet til et flertal på 3 m. Til ligning i hjørnerne kan vægprofilen skæres og bøjes som ethvert andet hjørne.

Hvad angår gitteret anbefaler producenterne ikke at skære pladerne mere end halvdelen, dvs. op til mindre end 300 mm - flere celler vises, hvilket kræver ekstra arbejde og materialer. Overdriven trimning påvirker dog ikke loftets styrke, og materialerne er billige, og derfor skærer de ofte pladerne og reducerer gradvist deres bredde til væggene. Dette gør loftet ikke så stramt.

Eksempel nr. 1: Rummets bredde er 4,2 m = 7x0,6 m. Vi skærer yderpunkterne til pladens vægge i 400 og 200 mm.

Generelle anbefalinger til placering af skårplader er som følger:

 1. Længden af ​​rumsskåret række refererer længst fra indgangsvæggen.
 2. Bredden på trimmen suppleres med en solid størrelse, resultatet er divideret med 2, og et par plader skæres i en sådan størrelse spredes til væggene.

Eksempel nr. 2: rumbredde - 2,7 m = 4x0,6 + 0,3 m. Vi går over bredden af ​​de tre serie faste plader 0,6x3 = 1,8 m. Residuet 0,6 + 0,3 = 0,9 m divideres med 2. Rækker af plader på 45 cm vil støde op til de lange vægge. Antallet af rammeceller vil ikke stige.

Forbruget af materialer til rum med konventionel konfiguration er som følger:

Til firkantede værelser eller med et 3/4 aspect ratio:

 • Lejerprofilen er 3700 mm - 0,80 m / kvm. m loft.
 • Den langsgående profil på 1200 mm - 1,60 m / kvm. m loft.
 • Tværsnittet på 600 mm - 0,80 m / kvm. m loft.
 • Perimeterprofilen på 3000 mm - 0,5 m / kvm. m loft.
 • Suspension - 0,6 stk / kvm. m loft.

For værelser med et aspektforhold på 2/3 til 1/2, øges forbrugsraten noget:

 • Lejeprofilen på 3700 mm - 0,84 m / kvm. m loft.
 • Den langsgående profil på 1200 mm - 1,68 m / kvm. m loft.
 • Den tværgående profil på 600 mm - 0,87 m / kvm. m loft.
 • Perimeterprofilen på 3000 mm - 0,5 m / kvm. m loft.
 • Suspension - 0,7 stk / sq. m loft.

Under alle omstændigheder afrundes de opnåede værdier til nærmeste store heltalværdier af stykker af en standardlængdeprofil eller suspension. Omkredsen er fastgjort til væggene med en hældning på 0,6 m for bløde plader uden ekstra belastning eller 0,3 m til et hårdt eller lastet loft. Spotlights og plastventilationsgaller betragtes ikke som en ekstra belastning.

Disse standarder gælder for lokaler fra 9-10 til 100-120 kvadratmeter. For andre rumværdier eller for rum med kompleks konfiguration laves Armstrong-loftberegninger på en online-regnemaskine, i et CAD-system (computerstøttet design) eller i henhold til en skala, der er tegnet på en skala, se figuren i næste afsnit. De vigtigste regelbærende profiler skal placeres parallelt med de korte vægge, hvilket styrker strukturen (færre samlinger, der bærer profiler) og sparer materiale.

Suspension enheder

Armstrong-loftsinstallationsreglerne giver mulighed for suspension af støtteprofiler med en tonehøjde på 1,2 m. Suspension enheder skal ikke være længere end 450 mm fra væggene. Den sidste betingelse er ikke altid muligt at modstå. I dette tilfælde er suspensionsrørene langs længden af ​​rummet arrangeret med et skifte frem og tilbage, således at suspensionens knudepunkter forskydes.

Armstrong loft design

Koncentrerede belastninger understøttes af yderligere suspensioner placeret diagonalt fra nærmeste hoved. Meget tunge linjer (for eksempel den interne enhed i et split-system eller en lysdynamisk installation) forstærkes ved hjørnerne og er om muligt placeret tæt på væggen.

Bemærk: Suspensionskrogen tillader ikke, at en ekstra enhed placeres i cellen, derfor skal yderligere suspensioner bæres lidt til den ene side.

Ved markering af huller på loftet til fastgørelsesanordninger af suspensioner er der ikke behov for særlig nøjagtighed: En let tilbøjelighed til suspensionen kompenseres let ved at justere dens højde. Et eksempel på et designskema for Armstrongloftet er vist i figuren.

Montering af loftrammen

Armstrong loftinstallation begynder med installationen af ​​omkredsen. SNiP'er anbefales at bruge et laser eller boblingsniveau på mindst 1 m lang til at slå ud i omkredsen, men i praksis modvirkes ofte omkredsens højde fra bagsiden: gulvniveauet kontrolleres (bobblers gør det ofte uden det og de giver noget i hjørnerne) og de tre af dem slog af konturen med en ledning. Hurtig, enkel og vred.

Armstrong loftmonteringsordning (stigning - ved klik)

Dernæst skæres til vægprofilens størrelse og fastgøres til mursten og betonvægge med skruer i dowels. Hvis væggene er dækket med træ, vil der ikke være nogen særlig vægt i loftet, og rasterarmaturer er ikke mere end 1 i 5 kvadratmeter. m, kan omkredsen fastgøres med negle: hovedbelastningen bæres af suspensioner. Det anbefales kraftigt ikke at lave pottage på bøjlerne: Tag propylenglynger eller læg metalbøjler i stedet for dowels.

Efter markering med huller i loftet er lejeprofilerne skåret i størrelse, forbundet med gulvet i strimler af den ønskede længde og lagt i omkredsen. Derefter flyttes de fra hinanden langs længden, suspensionerne er installeret, og hver bærestang justeres langs den langsgående strakte snor.

Næste trin er installationen af ​​langsgående og tværgående links. To monteringsordninger anvendes hovedsageligt: ​​parallel og cross, se fig; langsgående links fremhævet i grønt. Med hensyn til materialeforbrug er de ækvivalente. Krydsordningen er noget mere arbejdskrævende, men stærkere, derfor bruges den til steder, hvor kommunikationen vil blive lagt eller til yderligere opvarmede lofter. Selvfølgelig, inden montering af rammen er ufuldstændige profiler skåret i størrelse.

Armstrong loftmontering

Sådan monteres armstrongloft? Meget simpelt: indholdet af cellerne den ene efter den anden stiger, bøjer, indsættes i interceilrummet og passer fint ind i cellen. Hvis det er skråt, kan du ikke trykke ovenfra for at justere! Det er nødvendigt at forsigtigt skubbe bunden i hjørnerne.

Først og fremmest lægges koncentrerede belastninger, og der kommer kommunikation til dem. Derefter - plader med forudinstallerede spotlights; ledninger er straks forbundet til armaturerne.

Installationen er afsluttet med døvplader. Den sidste plade skal ligge på den nederste overflade af de udstrakte palmer i begge hænder. Vi får, vi dubber, vi frigiver; hvis du står op skråt - tryk nederste hjørne med fingeren. Det er alt, Armstrong er klar!

Video tutorial om monteringsteknologi

Men du kan stadig i lejligheden!

Armstrong-loftet kan installeres selv i Khrusjtsjov-lofterne 2,5 m, hvis du nægter... fjederstifter. I dette tilfælde kan loftet presses til 120 eller endda 80 mm.

Hvordan vil det hænge? Fastgørelsesenhederne vil være hjørner af galvaniseret eller tin med to huller på selvlukkende skruer, og suspensionerne vil være bundter på 4-6 omdrejninger på 0,6-0,8 mm kobbertråd, forlænget i længden. Længden af ​​en sådan suspension skal være lidt større end højden af ​​mellemrummet, og i det normale nåles selerne ved at dreje metalpenet gennem midten af ​​selen.

Ledningen er forskåret i stykker af den ønskede længde, dens løbende ende indsættes skiftevis i hullerne i profilen og fastgørelsesenheden i bøjning på dem. Enderne af ledningen er snoet. Med nogle færdigheder kræver installation af en sådan suspension af tid ikke mere end regelmæssigt.

Video: Implementering af lejlighedsversionen af ​​spejlet Armstrong

konklusion

Armstronglofter er langt fra udmattede deres strukturelle og æstetiske ressource. Nye strukturelle elementer vises, pladematerialets materiale forbedres. Hvis der er behov for et hængende loft i en lejlighed primært til lyd- og varmeisolering, skal Armstrong-versionen betragtes som først; muligvis med hjemmelavede træbaserede paneler. Og for garagerne er opvarmede balkoner og Armstrong-udhusene uerstattelige.

Reparation af falske lofter Armstrong

Armstrong loft udskiftning og reparation - høj kvalitet, overkommelig og hurtig!

Når du bruger et værelse, er loftet slidt ud, fejl vises, udseende går tabt. Selv den mest banale oversvømmelse eller rush af vandforsyningen medfører reparation. Eliminering af sådanne mangler er klar til at påtage sig vores specialister, som til enhver tid vil løse alle de problemer, der er opstaaet og vil returnere det perfekte udseende til loftet.

Det mest efterspurgte job er at erstatte Armstrong loftfliser, hvis omkostninger i vores virksomhed er en af ​​de mest rentable. Du kan reparere loftet på kort tid. Samtidig er omkostningerne ved udskiftning af loftpladerne eller rammen, som de er lagt på, altid acceptabel. Med os er der en hvilken som helst udskiftningsplade Armstrong, hvis pris afhænger af mængden af ​​arbejde. Jo større volumen, jo lavere pris.

Priser til reparation og udskiftning af plader ARMSTRONG

For doven at tælle? Send en anmodning om at beregne omkostningerne ved at erstatte loftet til os.

Det tager kun en dag at løse problemet i forbindelse med loftsbeklædning i et rum med et samlet areal på op til 20 kvadratmeter. Ofte er det udskiftning af dekorative loftselementer og lamper, der udsættes for fugt, støv, mekanisk skade under drift. Det er også vigtigt at udskifte Armstrong-lampen i tide, og prisen afhænger også af lydstyrken.

Tilslut reparationen af ​​Armstrong-lofter til højt kvalificerede specialister. Medarbejdere i vores virksomhed vil udføre enhver opgave i forbindelse med reparation og udskiftning af Armstronglofter. Hvis det er muligt, ændrer master ikke hele den grundlæggende struktur, men kun dens individuelle elementer. Dette er en håndgribelig besparelse af tid og penge. Armstrongloftet er konstrueret således, at hvis rammen er beskadiget, er kun en vis del af den underlagt udskiftning. Dette er et klart plus i drift og reparation af disse hævede lofter.

Mindre vanskeligt arbejde at være i tilfælde af skader på rammen. Derefter vil det være nødvendigt at foretage en delvis reparation af styrestrukturerne selv. Og det er inden for magten hos vores erfarne fagfolk. De er tilgængelige og gør hurtigt reparationer i ethvert rum. Men prøv ikke at reparere noget selv. Det er ikke sikkert og ikke altid korrekt, høj kvalitet. Uafhængig reparation er kun bekostning af materialer og tid. Stol på eksperterne, spar din styrke, penge og nyd resultatet.

Armstronglofter

 • matteret
 • blank
 • klud
 • satin
 • SLR
 • flere niveauer
 • baggrundsbelyst
 • sømløs
 • buet
 • skyhøje
 • Med fotoudskrivning
 • "Starry Sky"
 • farvet
 • økonomi
 • Premium
 • metal
 • aluminium
 • SLR
 • Loft fra MDF
 • Gipsplankloft
 • Polyuretanloft
 • træ

Første gang jeg gik et sted uden anbefalinger, bor jeg i det næste hus (Maryina Grove), jeg blev glædeligt overrasket: Jeg ringede til stationen og bestilte målingen, næste dag kom jeg til en aftale, næste dag lavede de et nedhængt loft. Professionalisme gager, ledere og installatører i højden. Tak! Jeg anbefaler det til alle.

Vi bestilte et grilyato-loft til et privat tandkontor i virksomheden, takket være Vitaly-teamet, gjorde det hurtigt og uden besvær!

Vi bestilte installationen af ​​hævede lofter på dette firma, gutterne klare hurtigt med arbejdet. Alt hurtigt og effektivt uden at pålægge ekstra ydelser. Tak!

Vi installerede stræklofter i salen i begyndelsen af ​​måneden. Takket være Andrey gjorde han sit job meget godt.

Fik en lejlighed i New Moscow med en forfærdelig reparation. Ikke et glat loft, med bølger og revner, som wonder-builders tapet sidder fast, som kun understregede problemet. Derfor besluttede reparationen at starte fra loftet. Kontakt virksomheden. Som et resultat, lavede vi på det kortest mulige tidspunkt et smukt fladt loft og lydisolering fra støjende naboer. Prisen er værd at kvaliteten af ​​arbejdet. Vi er glade og anbefaler til dig!

Gutterne arbejder hurtigt og effektivt. Monteret gipsplankloft i stuen. Særlig tak til Brigadier Andrew, der foreslog den oprindelige løsning for at fremhæve det nye loft.

Hun vendte sig til virksomheden for at erstatte de hævede lofter i lejligheden, resultatet var en meget god kvalitet af lofterne, installationen blev udført hurtigt og uden "overraskelser". Brigadier Sergey viste sig at være professionel, han organiserede hurtige og koordinerede arbejde af mesterne.

Bestilte lofter i stuen. Resultatet er tilfredsstillende. Masters kender deres ting.

Stretchloft fra andre firmaer var nødvendigt at omdirigere. På internettet var der ingen tid til at grave. Fundet dette firma ringede. Og på en eller anden måde blev de hurtigt tilsluttet og enige om. Jeg havde brug for den laveste budgetmulighed. Efterspurgte, indikeret, kom til en fællesnævner. Loftgipsvæg med lys, med lamper Ikke værre end spændingen ser ud. Meget tilfreds med resultatet

Gjorde reparationer på kontoret. Til installation af lofter tiltrukket specialister i selskabets billedhistorie. Alt blev gjort klart og effektivt. Vi udstedte en ordre på hjemmesiden, på samme dag blev vi enige om at forlade specialisten til beregningerne, næste dag indgik vi en aftale. Arbejdet blev afsluttet til tiden. Jeg vil gerne bemærke det høje faglige niveau af virksomhedens herrer, der er ingen klager over kvaliteten. Vi vil anbefale til vores partnere.

Gør reparationer i lejligheden for nye lofter, jeg vendte mig til dette firma, fordi jeg så disse herres arbejde fra naboerne. Vores hus er flisebelagt, loftet er ujævnt og ikke højt på grund af leddene på pladerne, så vi ønskede ikke kun at niveauere det, men også ikke tabe højden. Det blev besluttet at installere et to-niveau strækloft i stuen. Vi diskuterede med designeren af ​​firmaet stil, farve og belysningsløsning for visuelt at gøre loftet højere. Prisen var i princippet acceptabel, og jeg var tilfreds. Næste dag er mesteren allerede begyndt at arbejde. Specialister arbejdede hurtigt. Installeret LED-stripe på grænsen af ​​loftet, det ser meget imponerende ud. Jeg er tilfreds med slutresultatet. Strækloft skjuler ikke kun støv, men på grund af den glatte indsats i midten af ​​rummet, synes loftet at være højere.

Appelleret til dette firma med en anmodning om at lave en stjernehimmel i børnehaven. Fyrene alle målte og ankom den næste dag. De gjorde alt kvalitativt og ikke dyrt. Himmelen er som en gave, børnene er meget glade.

Gjorde reparationer i børnehaven. Alle kunne ikke beslutte, hvad vi ville have. Kontakt virksomheden. Manager Sergey tilbød en interessant løsning, og den næste dag kom de til os og lavede målinger, de sagde den omtrentlige pris og tid til arbejde. Vi er alle arrangeret. Ifølge den underskrevne aftale kom tre fyre til os og begyndte at arbejde. Selvfølgelig gjorde de det langsomt, men med høj kvalitet. Alt det affald, der blev dannet under reparationen, fjernede fyre for sig selv. Og opfyldte fristen. Nu beundrer vi skønheden i børnehaven. Vi tænker snart at opdatere badeværelset, lad os vende her.

Tak jer for et godt stykke arbejde! Loft og belysningslamper

Godt færdige fyre og sande fagfolk. Ærligt havde ikke engang forventet, at alt vil blive gjort så hurtigt og effektivt. Separat var jeg tilfreds med tjenesten og den hyggelige og vigtigste menneskelige holdning til kunderne. Jeg anbefaler alle!

Guys er fagfolk på deres område. Han selv arbejdede 15 år på dette område. Alt blev gjort til tiden og strengt ved teknologi. Jeg ryster min hånd! Godt gjort! Hold det op!

Bestilt et ophængt loft i stuen. Separat tak til designer Diana. Du er bare et geni! Hver dag ser vi med din mand til dit arbejde og beundrer! Kæmpe menneskelig tak.

Jeg takker ledelsen af ​​virksomheden og de arbejdstagere, der lavede lofterne i vores sommerhus. Alt blev gjort klart og i overensstemmelse med projektets udformning, men det sker som regel på nogen måde... Enhver, der nogensinde har lavet reparationer, vil forstå, hvad jeg mener. Jeg er ikke fan af at skrive anmeldelser, men i dette tilfælde forblev kun positive følelser fra samarbejdet med dette firma! Generelt, hvis du har brug for lofter, skal du kontakte disse fyre uden at tænke selv. Bliv tilfreds!

Armstrong-hængende loft er en konstruktion af aluminiumskinner og en flise fastgjort på den: mineralfiberkassetter. Fastgørelse udføres til overlapning med euro suspension.

Hvor Armstronglofter anvendes

Kassettdesignet er værdsat for sin enkle installation, det ledige rum over loftet til lægning af kommunikation, simpel reparation af belysningsudstyr og evnen til at udskifte et beskadiget element. Alle disse faktorer gør Armstrong-systemet til loftet for første valg til kontorer, uddannelses- og administrative institutioner, handelshaller, caféer og så videre.

Armstrong loft typer

Når du vælger et rammeophæng, skal du være opmærksom på designfunktionerne for harmonisk at supplere stilen på dit værelse og egenskaberne af mineralplader, som kan være:

 • vandtæt, egnet til svømmebassiner og andre steder med høj luftfugtighed, hvis tilladte værdier kan nå 95%;
 • lydisolerede, akustiske, de er uundværlige i kontorbygninger, til kreative og sportslige sektioner;
 • hygiejnisk, som har en speciel belægning, der forhindrer loftet i at klæbe fedt, damp og bakterier, hvilket er vigtigt for mad og lægehjælp.

For at skabe en stram forretningsmæssig atmosfære vælger man oftest det klassiske hvide loft Armstrong, hvor prisen pr. 1 m2 er den mest demokratiske. Samtidig er designere af "Image Story" klar til at tilbyde eksklusive designmuligheder ved hjælp af mosaikker, spejlfliser, fotoprint og mønstre.

Parametre og egenskaber

Standard kassettstørrelsen er 60x60 cm, 120x60 cm plader kan også bruges. Tykkelsen varierer fra 0,8 til 2,5 cm, og deres vægt er fra 3 til 8 kg pr 1 m2. Armstrong loftinstallation kan laves i lokaler af enhver form og størrelse på en valgt højde, hvilket gør det muligt at justere mængden af ​​plads til forsyninger og alarmer. Fordelene ved systemet omfatter også:

 • evnen til at skjule alle fejl i loftet i form af uregelmæssigheder og utilsigtet udseende
 • hurtig og nem installation på grund af simpel design og professionalisme i Image Story-teamet;
 • praktisk og billig reparation, som er forbundet med udskiftning af kun beskadigede fliser uden at det berører resten og med nem adgang til elektrisk ledningsføring, ventilation og anden kommunikation;
 • høj reflektivitet (83%) vil spare på yderligere belysningsenheder og skabe et præsentabelt interiør;
 • lydisoleringsegenskaber (0,55 NRC, lyddæmpning - 34 dB) uden brug af ekstra materialer og strukturer, hvilket er vigtigt for kontorbygninger;
 • termisk ledningsevne (0,056 W / m * ºі) fliser vil spare på opvarmning område, og den lille vægt af samlingen gør materialet uundværligt til store rum;
 • Sikkerhed og miljøvenlighed af mineralplader, holdbarhed, modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger (ikke-brændbart materiale) og nem omhu for at opretholde renlighed;
 • evnen til at skabe et klassisk kontorinteriør med en minimumspris og et luksuriøst premium design med eksklusive fliser og mosaikker.

Loftmontering

Hvis du beslutter dig for at købe et Armstrong-hængende loft, skal du vælge velkendte eksperter, mestere i dit håndværk, så det valgte design vil tjene dig i mange år og behage øjet med upåklageligt udseende. Ellers risikerer du at få effekten af ​​uforsigtig billig reparation på grund af ujævn vejledning og ukorrekt fastsatte plader, hvilket negativt påvirker kundens loyalitet.

 1. Designeren fra "Image Story" hjælper dig med at vælge den type flise, afhængigt af rummets egenskaber og den indvendige stil.
 2. Ifølge måleren beregner vi det nøjagtige antal fliser, guider og komponenter i systemet.
 3. Før Brigadens ankomst skal bringes til loftet og om muligt rette alle nødvendige kommunikationer.
 4. I betragtning af den valgte højde af loftet markerer installatørerne laserniveauet og indstiller vægvinklen.
 5. Derefter er guiderprofiler installeret og på dem med en hældning på højst 1,2 m fastgørelse i form af suspensioner til Armstrongloftet, bestående af en bar og en krog.
 6. Langs- og tværgående profiler, henholdsvis 1,2 og 0,6 m lange, vil skabe et gitter af celler af den krævede størrelse til indsættelse af fliser.
 7. Under installationen er armaturerne også installeret: klassiske eller rasterformede celler.

Omkostninger til

Prisen på 1m2 hævet loft Armstrong afhænger kun af den valgte type flise (økonomi eller præmie) og gulvplads samt type installation - klassisk eller diagonal. Antallet af hjørner og funktionelle åbninger til rør og armaturer påvirker direkte monteringsfunktionerne. Ved at kende loftets omkreds kan vi nemt beregne antallet af fliser, der bærer, langsgående og tværgående skinner, suspensioner og andre komponenter ved hjælp af Armstrong loftsberegningsberegner. Omkostningerne afhænger også af typer armaturer, ventilationsgitter og dekorative elementer - vi indleder individuelt løsningen af ​​problemer i hvert enkelt tilfælde.

Vi gør alt for at bevare de ledende stillinger i installationen af ​​lofter i Moskva, vi værdsætter vores ry og tillid hos vores kunder. Derfor tilbyder vi den bedste service og upåklagelig kvalitet af materialer og installation:

 1. Montering af loftet er muligt den næste dag efter behandling.
 2. Arbejd kun under kontrakten i strengt etablerede tidsrammer.
 3. Personlig leder i alle faser af samarbejdet.
 4. Visuel rapport på skærmen på din gadget, online udsendelse fra objektet.
 5. Garanti op til 25 år.

Ring til os på +7 (495) 132-40-40 eller send en anmodning om høring på hjemmesiden, betro reparationen til fagfolk og tag din virksomhed til et nyt niveau i dag!

Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.