Lofter - indretningsbilleder

Loft dekoration i lejligheden - foto 44

Loft dekoration i lejligheden - foto 43

Loftsdesign - foto 30

Loft design - foto 35

Smukke lofter - foto 42

Designloft i lejligheden - foto 7

Loft dekoration i lejligheden - foto 33

Loft i lejligheden - foto 42

Loft - foto 49

Loft i lejligheden - foto 40

Loft design - foto 34

Loft - foto 48

Loft dekoration i lejligheden - foto 43

Loftsdesign - foto 33

Smukke lofter - foto 41

Designloft i lejligheden - foto 48

Loft dekoration i lejligheden - foto 42

Loft dekoration i lejligheden - foto 41

Loftsdesign - foto 32

Loftdesign - foto 29

Loftdesign - foto 28

Designloft i lejligheden - foto 43

Loftet i lejligheden - foto 37

Loft - foto 37

Smukke lofter - foto 35

Loft - foto 36

Loft - foto 35

Loft i rummet - foto 36

Loftsdesign - foto 24

Smukke lofter - foto 34

Loftdesign - foto 27

Loft - foto 34

Loftdesign - foto 26

Smukke lofter - foto 33

Smukke lofter - foto 32

Loft design - foto 23

Lofter i lejligheden - foto 36

Loft design - foto 22

Loft - foto 33

Loft dekoration i lejligheden - foto 32

Smukke lofter - foto 31

Loft dekoration i lejligheden - foto 31

Loft i rummet - foto 35

Designloft i lejligheden - foto 41

Loft i lejligheden - foto 35

Loft design - foto 25

Loft - foto 32

Loftsdesign - foto 24

Indtil for nylig var jo glattere og hvidere loftet, jo mere smukt blev det overvejet. Men moderne tendenser i udformningen af ​​lejligheden dikterer nye standarder. I dag er multi-level dekoreret loftslofter en populær trend inden for designindustrien. På vores hjemmeside kan du finde ud af, hvad der virkelig menes med udtrykket "smukt loft": Billeder af de mest forskelligartede, undertiden usædvanlige løsninger kan ikke men overraske.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Design af gipsloft 50 billeder

Interessant loftdesign var ikke bare en dejlig tilføjelse, men faktisk en uundværlig detalje af moderne interiør. Designere i dag er ikke begrænset til en glat hvid overflade, men bruger loftet som et lærred til at "tegne", støtte og udvikle stilretningen af ​​det indre af rummet.

Dette loft har mange fordele:

 • Giver dig mulighed for at skjule uregelmæssigheder, samt ledninger og anden kommunikation.
 • Materialet er let at skære og bøje.
 • Du kan male.
 • Du kan foretage lydisolering og isolering med en tilstrækkelig højde på rummet.
 • Luftgennemtrængelighed.
 • Ikke-toksicitet.
 • Brandsikkerhed.

Med hensyn til design kan gipsplanklofter være:

 • med spotlights;
 • med bånd LED belysning;
 • med stretch lærred indsatser;
 • lagdelt.

Sådan kan designen af ​​gipslofter være så varieret.

Gipslofter er relevante overalt: i kontorer og boligområder, herunder køkkener, soveværelser, børneværelser.

design

Montering gipsvæg, nogle gange begrænset til et niveau. For eksempel, hvis værelset er lavt, så er det bedst at gøre det. Det er meget enkelt at lave enkeltbyggede konstruktioner selv, og alligevel vil et sådant loft med indbygget belysning se stilfuldt ud.

Gipsplader Single Level Loft

Dette design er ikke så elegant og originalt som lofter på flere planer, men giver dem mulighed for at justere og installere en spotindbygget belysning. I nogle interiører er den bevidste enkelhed på enkeltniveau gips kun tilgængelig, det afleder ikke opmærksomhed fra andre vigtige elementer af interiøret.

Moden er imidlertid ikke et enkelt design, og fladniveau lofter med komplekse formede elementer. De vil være fordelagtige, royally se i høje værelser.

Gipsvæg er den bedste mulighed for højt til loftet

Hvis rummet er lille, er det bedre at installere maksimalt to niveauer strukturer for ikke at afveje designet.

Gipsplankloft giver dig mulighed for at zone rummet. For eksempel vil zoner understrege omtænkt designet belysning.

Der er mange armaturer til gipsloftet, der vil dekorere interiøret alene. De er drejelige og statiske, åbne og lukkede, forsænket og overhead, enkelt eller blokeret. Spotbelysning er mest velegnet til disse formål, da kun den dekorative del er synlig, og den tekniske del er skjult for visning.

Afstanden fra loftet til gipspladekonstruktionen skal svare til størrelsen af ​​de forsænkede armaturer.

Afhængigt af målene kan du gøre værelset komfortabelt og hyggeligt eller stilfuldt og originalt, endda futuristisk. Han gentager ofte de linjer, der allerede findes i interiøret. For eksempel afspilles formen af ​​vægnicher eller delelinjen i zoner på gulvbelægningen projiceres på loftet. Gipspladelofter kan således være:

Loft design

Et vigtigt øjeblik i design af rummet - loftets design. Hvis du ikke betaler behørigt opmærksom på loftet, vil rummets rum ikke være harmonisk. Der er mange ideer til udsmykning af lofter i værelser til forskellige formål. Du kan vælge den mulighed, der fuldt ud opfylder de æstetiske præferencer og økonomiske muligheder.

Loft design i køkkenet

Mange bor i lejligheder, hvis område ikke tillader at realisere alle de ideer, de kan lide om reparation og udsmykning af lokalerne. Men der er mange muligheder for visuelt at forøge rummet ved hjælp af moderne materialer og belysningsenheder.

Køkken loft design

Hvis du tænker på loftets design i køkkenet, skal du først tage højde for funktionerne i dette rum i forbindelse med dets formål. Høj luftfugtighed, stænk, støv og snavs er uundgåelige i dette rum. I den henseende er det nødvendigt at vælge en indretning til loftbehandling, så overfladen er let at rengøre.

Strek loft i køkkenet

Stretch, gipsplader, plastik, slattedlofter opfylder dette krav. Udformningen af ​​skinne og plast bestemmes af mønsteret og teksturerne af det valgte materiale. Men i tilfælde af spænding og gipsplader kan du vælge din egen designmulighed. Man bør huske på, at jo mindre de forskellige fremspring og riller i loftet er, jo lettere er det at passe på dem. Denne regel gælder for enhver form for overflade, men for køkkenet er mest relevant.

Design af gipsplader lofter til køkkenet

Loft design i køkkenet

Standard løsning: installation af et gipspladloft med belysning omkring rummets omkreds. På samme tid er GKL malet, men ikke klistret over med tapet eller andet efterbehandling. Baggrundsbelysningen udfører to opgaver på én gang: Den fungerer til det tilsigtede formål (lyser rummet) og dekorerer loftet takket være de stilfulde dekorative elementer af forsænket armaturer.

Gipsplankloft til køkken

Smukt gipsplankloft med LED-belysning

Loft i køkkenet

Intet andet sted i lejligheden er der så mange aromaer, temperaturen i luften ændrer sig ikke så meget, fugtigheden svinger ikke. Derfor skal loftsbeklædningen her være egnet til det. For flere detaljer om hvordan man bliver loftet i køkkenet, læs her.

Valg af farve til loftet i køkkenet

Ved valg af indvendige elementer (møbler og husholdningsapparater) er det vigtigt at overveje deres funktionalitet, ergonomi og anvendelighed. Når du vælger en indretning til loftdesign, er det vigtigste at vælge den rigtige farve eller en kombination af farver og nuancer. De vil skabe atmosfæren, der matcher rummets funktion og stil.

Kombinationen af ​​farver i det indre ved hjælp af farvehjulet

De vigtigste parametre i valget:

 • i små områder af rummet ønskelige lyse farver, visuelt øge højden og proportioner af rummet;
 • i rummelige værelser er toner, indlæg og striber i kontrast til møblerne mulige.

Loft design i et lille køkken

Når man vælger en farveopløsning til loftet i køkkenet, er det vigtigt at vide, at:

 • røde og orange toner stimulerer appetitten
 • Citron tilhører de kreative toner, så det i kombination med rummets hovedfarve er i stand til at understrege sofistikeret interiørdesign;
 • Hvid og blå er forfriskende farver, men de giver køkkenet noget "forkølelse", derfor er de kun acceptable i rummelige lokaler;
 • misbrug ikke hvid farve, ellers vil køkkenet skabe indtryk af et kontor eller et medicinsk rum.

Orange køkken design foto

Gul farve vækker appetitten, så brugen i køkkenets indretning vil være berettiget, og en lille sort vil kun understrege dybden af ​​farve.

Lyseblå strækloft med indbyggede spotlights

Tabel. Virkningen af ​​farve på en persons følelsesmæssige tilstand.

Valg af loftets stil i køkkenet

I de senere år har der været en popularisering af tendensen i design af køkkener i stilarterne "rustik" eller "land", "high tech". I denne henseende er der fastsat særlige krav til lofterne på disse værelser: stil overensstemmelse og brug af moderne materialer i udsmykning.

Country Style Køkken

Rustikke køkken

Rustik stil indikerer tilstedeværelsen af ​​træbjælker på loftet, bjælker eller lameller. Ikke naturligt træ kan bruges, men materialer efterligner dens tekstur: selvklæbende film, tapet, plastpaneler. Ved hjælp af overheadelementer er det praktisk at zone rummet. For eksempel opdele det i to zoner - spisestue og madlavning.

Rustikke køkken foto

Højteknologisk stil er lakonisk og ekstravagant. I dette design af loftet i køkkenstål foretrækkes hvide, blå og sorte farver. Linjer skal være klare, overhead dekorative elementer skal have harmoniske proportioner og en streng geometrisk form.

Højteknologisk køkken

Højteknologisk køkkenloft

Loft design i soveværelset

Når du laver loftet i soveværelset, er det vigtigt at bemærke, at dette værelse er beregnet til hvile og forberedelse til sengen. Derfor er lyse "prangende" toner upassende her og glatte overgange og linjer foretrækkes.

Design af gipsloft i soveværelset

For at dekorere loftet i soveværelset, kan du bruge et af de moderne materialer: stretchfilm, gipsvæg, tapet, polystyren skumfliser. Til stræklofter anbefales det at vælge skum med en mat overflade eller præget tekstur.

Strek lofter til soveværelset

Anvendelsen af ​​udvidede polystyrenfliser i soveværelset

Farveskemaet i loftets design i soveværelset kan være meget anderledes og afhænger af:

 • de sider af verden, som vinduerne i rummet står overfor
 • den valgte lysindstilling
 • rummet i rummet
 • lofthøjder.

For soveværelser med vinduer mod syd kan du bruge enhver kombination af farver og nuancer i loftets design. For soveværelser beliggende på den nordlige eller vestlige side af huset, er bløde pastellfarver foretrukne. Ved hjælp af farve og dekorative elementer i loftet er det muligt ikke blot at zone, men også at understrege formålet med bestemte dele af rummet. Denne teknik bruges ofte til visuelt at fremhæve en seng.

Med sidesidet belysning ser den mørke farve af loftet meget lettere ud.

Falsk loft i soveværelset med lys

Bright high-tech soveværelse med safari stil elementer

Stræklofter i soveværelset foto

I design af soveværelser mere end i andre værelser, passende lofter, der efterligner nattehimlen. Der er flere designmuligheder for overflader i denne stil: fra selvtrækstjerner med fosformaling til installation af højteknologisk belysning i forbindelse med spændingsfilm.

"Starry Sky" i soveværelset

Stretch loft "Stjernehimmel"

Loft design i soveværelset

Soveværelset mere end andre værelser har brug for en professionel tilgang til udformningen af ​​væggene og loftet. De skaber en unik atmosfære af privatliv og fred. Læs mere her.

Loft design i stuen

Luksuriøse og præsentable stuer i dag er lige så relevante som tidligere. Men i stigende grad foretrækker ejerne af lejligheder og huse minimalisme. Desuden er denne stil gavnlig ikke kun i form af økonomiske besparelser.

Loft design i stuen

Det har andre fordele:

 • lethed og bekvemmelighed af pleje af rummet;
 • harmonisk kombination af møbler og moderne teknologi;
 • Mulighed for at færdiggøre værelset med møbler moduler til forskellige formål.

Loftet i sådanne stuer bør fremhæve korthårigheden, så de bruger klare materialer og malinger til deres design. Spektakulær modtagelse - en kombination af bands af to harmonisk kombinerede farver.

Indretning af loftet i stuen af ​​gipsplader

Hvis stuen er oftest brugt til at kommunikere med familiemedlemmer, og ikke at modtage gæster, skal du i dette rum skabe en hyggelig rolig atmosfære. I dette tilfælde er stræklofter monofoniske eller med et mønster relevante. Det er vigtigt at overveje lysanlægget omhyggeligt. Det optimale valg: centralt og rundt om loftets omkreds. Den første vil blive brugt som den vigtigste, den anden - som et supplement til at skabe en mere intim atmosfære.

Loft dekoration i stuen

For stuer, hvis hovedformål er modtagelse af gæster, respektabilitet og harmoni er vigtige. I sådanne rum er der ofte monteret glaslofter med indfarvningsglas eller en reliefplade af plader. Særlig atmosfære af gæstfrihed skaber skjult bag et lamper med loftslygter. Dette sikrer ensartet matbelysning.

Spejl loft i stuen

Strek multi-niveau lofter er relevante for stuer. Og du kan vælge enhver konfiguration af figurer og nicher. Ved udformningen af ​​lofterne på et hvilket som helst lokaler kan man ikke tilfældigt placere lyskilder. Dette gælder fuldt ud for design af stuen lofter. Her lægger belysningsapparatet særlig opmærksomhed. Som regel bør det være ret intens. Derfor er det i rum af denne type muligt at bruge et hvilket som helst farveområde, varmt eller koldt.

Loft design i stuen

Design af loftet i badeværelser og gange

I mindre badeværelser og gange kan du installere enhver form for loft: gipsplader, stræk, slatted, plastpaneler. Ved valg af materiale lægges særlig vægt på muligheden for let pleje af overfladen. Årsagen til, at der i badeværelser og gange er behov for rengøring, oftere end i andre værelser.

Figured strækloft i gangen

Rackloft på badeværelset

Loftene i disse rum skal visuelt forstørre rummet, så lyse varme eller kolde toner er passende. På badeværelserne, da der er værelser med høj luftfugtighed, lægges der særlig vægt på højkvalitets installation af lyskilder. Her er de mest bekvemme lofter, bag hvilke du kan skjule ledninger og kommunikation.

Stræklofter i gangen

Gipsplankloft i gangen

Blandt de forskellige muligheder for design af loftet i badeværelserne, den mest attraktive rack og plastik. De opfylder alle krav til disse lokaler: æstetisk attraktive, modstandsdygtig over for fugt, nemt og hurtigt monteret / demonteret, har en bred vifte af farver.

Smukt spejlet badeværelse loft

Loft i gangen

Som i ethvert andet rum kan loftet i gangen males, hvidkalkes og limes til det billige skumbræt. Flere detaljer om hver indstilling findes i denne artikel.

Designet af loftet i børnenes værelse

At vælge det rigtige loftdesign i børnenes værelse er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast. Især hvis dette værelse på samme tid er et legerum, et soveværelse og et studierum.

Børneværelsens loft kan blive en integreret del af det farverige plot af interiøret

Den eneste loftdesignregel, der skal følges, er fraværet af mørke, kolde farver og glatte overflader. Der er ingen tvivl om loftets farve; der er behov for en forklaring om blanke: en reflekterende overflade er uhensigtsmæssig i et rum, hvor et barn gør sig klar til at sove. Denne proces kan strække sig dramatisk i tiden, da der vil være noget i loftet. Dette vil føre til øget opmærksomhed for barnet.

Loft til børns værelse

Strek lofter i børnenes værelse

Hvis det er besluttet at montere et strækloft i børnenes værelse, er det bedste valg en efterligning af nattehimlen. Og det anbefales at bruge en sådan mulighed, hvor stjernerne og planeterne kun er synlige, når belysningen er tændt. Om dagen er et sådant loft ikke anderledes end normalt.

Strækloft og originallampe i børnehaven

Stretch loft i børnenes værelse piger

I børnenes værelse, som samtidig udfører flere funktioner, er det muligt at zone rummet ved at afslutte loftet med materialer af forskellige farver og teksturer. Over stedet for spil kan du holde lysende tapet med et flerfarvet mønster, fremhæve området for klasser ved hjælp af en gipsplad niche med indbygget baggrundsbelysning.

Zonering et barns værelse med et strækloft

Stretchloft i børnenes værelse - "Bær i en ballon"

Loft i børnehaven

Uanset design, skal det være i harmoni med det omkringliggende rum og elementerne i indretningen - gardiner, hjørner, døre og vinduer. Hvis der er tvivl om rigtigheden af ​​valget af farve eller materiale, kan du finde den optimale løsning ved at se billeder af forskellige designmuligheder for lofter i værelser med forskellige formål.

Moderne vision om loftdesign

Det lyder måske mærkeligt, men lofterne i rummet er ikke kun et vigtigt strukturelt element, men det er også hovedformålet med demonstration af kunstnerens kunstneri.

Loftet, såvel som gulvet, er i stand til at indstille tonen til designet af hele rummet. Den overordnede atmosfære afhænger også af succesen med færdiggørelsen. Mislykket valg af farver gør det tungt og "overvældende", og selve rummet vil fremstå som trange, små og ubehagelige. Dette giver anledning til aksiomet, at højkvalitetsdesign af lofter er ikke mindre vigtigt ved reparation end udsmykning af vægge. Som du kan se, er komforten ved at opholde sig i et lukket rum direkte afhængig af, hvor godt dets design vil blive gennemtænkt.

Loft design skaber en atmosfære i hele rummet

Hæv dine øjne Er dit loft klassisk hvidt, uden dikkedarer, gennem et lag af emulsionsbelægning, der viser alle konstruktionsfejl? Det er på tide at modernisere det. Nej, selvfølgelig er det i en gennemsnitlig lejlighed, der er noget kongeligt luksuriøst, i en paladsstil, naturligvis ikke det værd, men det er interessant at slå overfladen, ingen forbyder dig. I dag kan det gøres på forskellige og ganske rimelige måder. Hvordan? Her vil vi snakke om det i detaljer.

Hvad vi arbejder

Loftet er som himlen. Du kan ikke føle dig frisk og lykkelig under den grå, oversvømmet med revner overflade. Din opgave er at vende hjem komfort og ro, hvilket betyder, at det er på tide at lære moderne indretning af loftindretning og gå til de rigtige materialer. Uanset hvad du vælger, luksus eller budget finish, under alle omstændigheder ved udgangen, skal du have en smuk og pæn overflade.

Installation af gipsplader lofter FOTO

God dag! Lejlighed renovering i Astrakhan, boligindretning, overhaling er for os. Vi er et erfarent team af kommodeforretninger med en bred profil, og vi hjælper gerne med at skabe komfort og hygge i din lejlighed, hus eller kontor.

foto gipsplader, gulvbelægning af gipsplader, gipsplader, gipsplader, gipsplader, gipsplader, gipsplanklofter, to niveauer, gipsplader, gipsplader, gipsplader i Astrakhan.

Hvis du beslutter at bestille en lejlighed reparation fra os, kan vores hjemmeside findes på forespørgsel: installation af gipsvæg i Astrakhan.

Vi gør reparationer af lejligheder i Astrahani.Vse typer af gipsplader lofter, vægge af gips, gipsplader skillevægge, installation af gipsvæg, gipsplader lofter, vægge af gips, gipsplader, gips efterbehandling, gips lofter, buer lavet af gipsplader, to-niveau lofter, gips fotos, buer af gipsplader, video gipsplader, gipsplader lofter,

gipsplader, gipsplader, gipsplader i to niveauer, gipsplader i to niveauer, gipsplanklofter, gipsplader, gipsplader, gipsplader i lejligheden, reparation af lejligheder, video reparation, reparation af lejlighederne priser, færdiggørelsesarbejder, udlejning af lejligheder i Astrakhan, lejlighedskonstruktion, lejlighed design video, lejlighed interiør, hjem reparation, reparation i en ny bygning, tlf 98 989 684 7924

billedlofter, to-niveau billedlofter, foto gipsbuer, foto gips pap,

Det unikke design af gipsvæg lofter fotos til inspiration

Multi-niveau gipsplader lofter bruges i stigende grad i udsmykningen af ​​lejligheder og kontorer. Belægningen bærer ikke kun en æstetisk belastning, men er i stand til at skjule betydelige overflade dråber.

En person bevæger sig i stigende grad væk fra de etablerede stereotyper af et korrekt liv. Selvudfoldelse og kreativ erkendelse kommer frem i forgrunden. Hvis tidligere, bortset fra lysekronen i midten på det hvide loft, var der ingen andre foreninger, med tiden ændrede alt. Højt kvalificerede medarbejdere i virksomheden er klar til at realisere den dristige historie om kunden.
Efterligning af himlen, solens stråler, strømningsstrømme af lys i rette vinkler vil gøre et uudsletteligt indtryk på ejeren af ​​boligen. Ægte nuancer, turkis i kombination med glatte overgange og multipoint belysning vil skabe ekstra komfort i rummet. Byggematerialer og overfladebehandling metoder bliver mere og mere kvalitative, derfor alt det planlagte vil helt sikkert blive til virkelighed.

Færdig kombination af ideer og brugen af ​​gipsplade lofter på flere niveauer

Hvis du beslutter dig for at starte en reparation, vil designet af gipsvægens loftfoto i "galleriet" hjælpe med at genoplive din fantasi. Bygningsmaterialets elasticitet giver dig mulighed for at udlede designet af enhver geometrisk form. Separate indlæg af loftsfilmen med en blank eller mat overflade letter visuelt det øvre rum.
Når kontoret ikke har yderligere partitioner, kan princippet om "zoneinddeling" rum anvendes. For at understrege betinget adskillelse afholder de sig til farvetricks: hvert niveau er dækket af en separat farve.

I det kombinerede loft kan monteres fantastisk belysning. Pletter af lak-indsatser, et vist antal lamper i særlige vinkler vil skabe et lyst "show" af lys. På grund af effekten af ​​expensiveness og festlighed bliver hele rummet omdannet.

Alle mangler væk på grund af design af gipsplader lofter

Uregelmæssigheder og dråber, rør og anden kommunikation med slips, hvis du klarer at skjule dem, vil det dog være en meget dyr forretning. Gipsplade materiale vil komme til undsætning, hvis dygtige bøjninger og lige linjer straks løser mange konstruktive opgaver.

Det mest krævede loft på to planer vil visuelt udvide rummet i alle retninger. På en gennemprøvet internetressource kan en potentiel kunde vælge sin unikke version fra færdige fotoprojekter, der præsenteres i stort antal her.
De vigtigste fordele ved gipsvæg loft design:

 • Multi-level toppen af ​​rummet vil gøre rummet lydisoleret og med høje termiske egenskaber;
 • Gipsvæg er universel, let opdelt i dele med en husholdningskniv. Pladerne installeres hurtigt og nemt på en færdiglavet metalramme. Alle defekter af den oprindelige overflade forsvinder hurtigt;
 • Materialet er beregnet til genanvendelig lakning og farvning, derfor er driftsperioden lang;
 • i forhold til stræklofter er gipspladerne modstandsdygtige over for statisk udseende, udsender ikke skadelige stoffer under ekstrem varme;
 • Materialets plasticitet gør det muligt at oprette en række konturtegninger, så det kreative humør hos kunden og virksomhedens medarbejdere er ikke begrænset.

Hvert værelse vil ikke blive overset.

Smukt køkken med dekorative gipsplankloft
1. For spisepladsen bruges oftest en rektangulær form. Den lige linje i det øvre rum lægger perfekt vægt på konturerne i rummet. Den korrekte rundhed i midten af ​​rummet markerer delikat midten.

2. Hvis køkkenet er smalt, vil firkantet form betydeligt udvide rummet. Bølge og andre konfigurationer af ikke-standardformularer vil give yderligere dynamik. Alle slags ovaler og zigzags vil holde værterne i en positiv tone. Byggematerialet til dette rum har ekstra fugtigheds- og brandsikker egenskaber.

3. For et lille køkken, hvor lofterne er lave, er det bedst at bruge to kaskadeplader. I en klemme skal du installere en lille tagbøjle ved kanten af ​​rummet. En sådan teknik "løfter" den centrale del, gør den mere luftig. Selv på små perimetre kan du slå interessante farver.

Soveværelse med delikat gipsplader decors i loftet

På områderne hvile og søvn i fremstillingen af ​​moderne design involveret lofter. Der er ingen begrænsninger.

Alle typer buer og kupler, medaljoner og søjler kan bruges som dekorative dekorationer. Glatte uregelmæssige bøjninger er som regel lavet over sengen for at adskille søvn fra andre rum. Varme toner og nuancer overhead vil ikke virke deprimerende, afslapningseffekten på ansigtet.

 • Loftet på et lille soveværelse er ofte malet i blød hvid farve. Men andre design muligheder har også et sted at være. Modtagelse "rulleopkald" er effektiv. I midten af ​​rummet er malet i en dyb og varm farve (for eksempel burgunder). Kanterne forbliver lyse hvide. Modtagelse af loftet opfanger væggene, som også påføres de korrekte linjer af burgunderfarve. Farve gentagelse balancerer alt og gør det muligt for en fredelig hvile.
 • Visuelt forstørre et lille soveværelse kan kombinerede lofter med indsatte matte finish. Glossy base er for følelsesmæssig belastning.
 • Når du designer et smalt rum, skal du huske at den øverste del af rummet og gulvet skal være anderledes i farve. Rummets vægge bør ikke være for mørke, for ikke at indsnævre rummet endnu mere visuelt.

Værelse til modtagelse af gæster, billeder af færdige gipsplader

Erfarne grafiske designere anbefaler alle mulige regelmæssige cirkler og ovaler, andre geometriske designløsninger. Alle handlinger er rettet mod den elegante indramning af bundlofterne.

Teknikkerne til "zoneinddeling" og dekoration af dekorative elementer suppleres kortfattet med en interessant belysningsløsning. Det indre af rummet i alle detaljer vil sætte kompetent vægt på de bedste traditioner i familien.

Det nye sted for gæsterne sørger for design af gipslofter, billeder af færdige designprojekter inden øjnene af en potentiel "designer".

Køkken-stuer med originalt design, loftindretning

I omkredsen med flere funktionelle rum er der plads til kreativitet. Området til madlavning og rekreation er ikke opdelt af murstensvægge. Separation kan være visuel. Konstruktive transformationer ikke kun af loftet, men af ​​væggene og gulvet vil helt sikkert danne rummets karakteristiske stil. Duplikation af de mest betydningsfulde dekorative elementer vil bidrage til at holde interiør trim i en holistisk opfattelse.

Vi lette mere lys i designet af loftet af gipsplader, billedet er en klar bekræftelse

Højkvalitetsbelysning kan følelsesmæssigt "trække ud" enhver konstruktion af gipsplader på flere niveauer i loftet. Spot lys levering på toppen af ​​popularitet, fordi ingen lysekrone kan løse mange praktiske problemer på én gang.

Hvis kunden ikke ønsker at se den direkte retning af bjælkerne, kan neon eller LED-baggrundsbelysning startes omkring omkredsen af ​​rummet i et specielt konstrueret indryk. Med dette design lyser "lyset" i luften. Blød belysning presser ikke på øjnene og virker beroligende på menneskekroppen.

Pærer (skjult og synligt) skal nødvendigvis fordeles i det indre rum, så de funktionelle steder har nok lys.

Ikke kun skønhed, men også det praktiske af gipsvæggen

Gipsplader er så almindelige byggematerialer, at producenter skaber et produkt med høj ydeevne. Malinger, primere, typer af kitt hjælper basen til at blive stærkere.

Så der er en dampgennemtrængelig maling på markedet, der anvendes på fugtbestandig gipsvæg. Indenlandske par, mulige (meget ubehagelige) oversvømmelser fra naboer kan kun lidt beskadige loftets udseende. Alle defekter elimineres let ved hjælp af kosmetiske manipulationer. Dot opsving af beskadigede fragmenter vil ikke være dyrt for familien.

På trods af at konstruktionen af ​​rammen, lægningen af ​​plader og de efterfølgende efterbehandlingsarbejder tager meget tid, slutter resultatet mere end alt besværet.

Brugerdefineret design

Kombinationen af ​​kunstnerens strålende ideer og hverkens ønsker vil være en drivkraft for at skabe et unikt interiør i hjemmet. Moderne byggematerialer er plastik, der let kan anvendes til højkvalitets reinkarnationer, så eksperter fra et bevist firma arbejder med entusiasme og et stort antal innovative ideer.

Det fremtidige øvre rum tænkes så forsigtigt som andre overflader. Kendskab til elektrikere, overholdelse af normer og regler for en persons sikre levetid, en kreativ tilgang vil helt sikkert resultere i et frugtbart resultat.

Stræklofter. Billeder fra serien "Reparation i gang..." del 3

Stretch blanke loft

Hvem besluttede at lave en kvalitetsreparation i lejligheden, han vil ikke være bange for at eksperimentere. Du vil blive konfronteret med valget af hvilket loft der er egnet til at dekorere rummet. Den bedste mulighed er et strækblankt loft. Under dette loft er det nemt at skjule alle fejl: ledninger, uregelmæssigheder, revner. Og hvis naboerne uheldigvis oversvømmede dig, så dækker strækloftet hundrede liter vand. Et sådant loft er kun udformningen af ​​harmonien i farveskygger, vil gøre lokalet mere attraktivt, visuelt øge rummets højde. Det er helt spejlvendt og fylder rummet med et blødt lys. Glatte lofter har fordele i forhold til andre. Et designmønster anvendes på deres overflade, eller kunderne tilbyder deres egen version. Loftet er lavet af PVC film.

Et meget stort farveområde af strækblankloft, mere end to hundrede nuancer og teksturer. Installation tager flere timer, medmindre der naturligvis ikke er særlige krav og kompleksitet af indretningen. Det er ønskeligt, at arbejdet er udført af eksperter. Hvis temperaturen i rummet vil falde til -5 eller øge til +50, så er det umuligt at bruge strækloftet i dette tilfælde. Dette er den største ulempe ved et blankt strækloft. Lærredet i sådanne rum brister og revner. Stretch glat loft tillader ikke kondensdannelse i fugtige områder, absorberer ikke forskellige lugt, er helt vandtæt, holdbart. Beholder sit udseende i 25 år, kun hvis du bliver træt af det gamle design, så er det nemt at erstatte det med en ny.

Påfør stræklofter til badeværelser, saunaer, svømmebassiner og andre værelser med et meget højt fugtighedsniveau. Selv med direkte eksponering for flamme, brænder knivene ikke ild. Ofte anvendes i områder med høj brandsikkerhed.

Det bedste på markedet er franske stretchlofter med høj ydeevne. Fransk film er den mest udbredte i design af forskellige lokaler, bevarer sin farve i 10 år. Glatte sømløse lofter betragtes som de mest fashionable. Retten til at overveje franske film på markedet uden konkurrence. Strek glansede lofter behøver ikke særlig pleje.

Omkostningerne afhænger af filmens størrelse. Hvert materiale skal have et internationalt certifikat. Hvis du vil vælge en økonomisk mulighed, skal du stoppe dit valg på monofonisk materiale!

Du kan bestille et indretning med glatte lofter ved at kontakte os.