lofter

Ligesom ethvert loft skal gipsplankloftet repareres over tid. Der kan være flere grunde, fra simpel forældelse og ønsket om at ændre interiøret, indtil det bliver ubrugeligt. I sig selv er gipsvæggen ganske skrøbelig, hvilket betyder, at det kan sænke, revner, bukser eller huller på den. Derudover vil det efter overfyldning af naboer også kræves større reparationer eller fuld udskiftning. Artiklen vil diskutere, hvordan man laver reparationen af ​​loftet på deres gipsvæg.

Indhold:

Mulige fejl i loftet på gipsplader

Suspended loft system af GCR har en række fordele, der gør det populært. Men på grund af den lave styrke af gipsbasis er der ofte dannet defekter på den, hvilket kræver korrektion. Disse omfatter:

 • afbøjning af plader af gipsvæg, som kan opstå på grund af problemer med sin ramme, fastgørelse af ark af dårlig kvalitet eller på grund af selve bevægerens bevægelse;
 • befugtning gips forårsaget af oversvømmelser ovenfra. Afhængigt af hvor meget materialet bliver vådt, vælges reparationsarbejdet. Hvis befugtningen er ubetydelig, er det helt muligt at udføre restaureringen uden at fjerne alle lagnerne, med alvorlig skade, skal loftbeklædningen udskiftes med en ny;
 • revner i loftet af gipsplader. De forekommer på grund af dårligt udførte spacklingværker, kompositioner af dårlig kvalitet eller på grund af bygningens bevægelse som følge af krympning eller sæsonbestemt jordbearbejdning;
 • fremspring ved leddene af arkene. Vises også, når bunden er deformeret, til hvilken lathing er fastgjort;
 • mekanisk skade. Ofte, hvis der er børn derhjemme. Det er nok at kaste en tung eller skarpkantet genstand ind i loftet for at efterlade en bule på overfladen.

Inden arbejdet påbegyndes udføres en grundig inspektion af hele loftet for skade og deres mulige årsager. Dette vil tillade ikke kun at udvikle reparationsalgoritmen korrekt, men også at forberede i forvejen alle de nødvendige materialer og værktøjer. I tilfælde af mindre skader vil det ikke være svært at klare sig selv, ellers er det fornuftigt at ringe til specialister, som vil garantere deres arbejde. Nedenfor er de mest almindelige måder at reparere loftet på gipsplader, som gentagne gange testes i praksis af erfarne håndværkere.

Arched gipsvæg loft, hvordan man reparere?

Hvis dette ikke skyldes bevægelsen af ​​hele bygningen, kan der være to grunde:

 • installationsfejl, dårlig arkfiksering;
 • deformation af plader af gipsvæg, årsagen kunne være en høj fugtighed i rummet uden ordentlig ventilation, eller rummet havde en negativ temperatur i lang tid.

For små krumninger af overfladen, som ikke giver anledning til bekymring for hele strukturen, må man tyde på kittet. For at gøre dette, starter kittet, ret tykt, endda uregelmæssigheder. Og efter tørring, læg et lag af finish kittet

En anden måde at reparere afbøjningen af ​​GCR uden demontering er som følger:

 • du skal købe ikke de sædvanlige korte skruer, designet til gipsvæg og lang 90 mm. Det vil være dem, der vil trække arkene direkte op til loftet, og ikke til rammen;
 • stedet for den største afbøjning er markeret med en simpel blyant - dette vil lette arbejdet. Og i trin på 20 begynder at stramme skruerne. De kan ikke dybt fordybes, ellers kommer de simpelthen ind i GCR'en og forlader et hul. Derfor skrues de alle på en gang til det øjeblik, hvor hætten presses tæt på pladen uden tryk. Efter du kan allerede begynde at trække op. For at gøre dette, skrues hver skrue lidt efter hinanden lidt, og de skruer forsigtigt ombøjningen til loftet forsigtigt. Det er temmelig omhyggeligt og vanskeligt arbejde, hvor enhver uforsigtig eller for hurtig bevægelse kan føre til et hul fra skruen eller til et arkbrud;
 • en gipsvæg strammet på denne måde vil stadig ikke have en perfekt flad overflade og vil kræve yderligere puttying.

Men stadig har det ofte at holde større begivenheder.

Arbejdsfaser

 • Hvis installationen af ​​loftet ikke blev udført uafhængigt, skal du under alle omstændigheder løsne den bøjede plade og kontrollere, hvordan kassen er lavet. Dens installationsregler er forskellige fra dem, der anvendes til vægge. Så må skridtet mellem styreskinnerne ikke overstige 40 cm. Og selve konstruktionen udføres i form af kvadrater 40x40 cm.
 • Vægplader med en tykkelse på 12,5 mm passer ikke til loftet, og deres maksimale tykkelse må ikke overstige 9 mm for at lette vægten. Derudover er det bedre at vælge en fugtresistent GCR med et grønt ansigt. Det er optimalt ikke kun i et vådt besøg, men også ved mulige temperaturforskelle. Så almindelig gips absorberer meget fugt, som ved negative temperaturer fryser og kan forårsage deformation af arkene. Hvad vil være den mulige årsag til loftet bøjning.

Tip: Hvis årsagen er kun kasser af dårlig kvalitet, så er dette en garanti, og installationsfirmaet skal rette det gratis.

 • På grund af gipspladens plasticitet kan det foldede ark korrigeres. For at gøre dette er det demonteret og forsigtigt sænket på en flad vandret overflade. Efter at være rigeligt fugtet fra sprøjtepistolen og efterladt den i flere dage, er det sandsynligt, at det vil udjævne, og efter fuldstændig tørring er det igen egnet til installation. Men før det er det nødvendigt at afslutte rackprofilerne på loftet for at styrke batten.

Sådan repareres revner på loftet af gipsplader

Årsagerne til, at der var revner på GCR-loftet:

 • Afslutningsarbejdet blev gjort for tidligt i den nye bygning, hvilket ikke gjorde det muligt for huset at gennemgå en komplet krympning. Eller der blev lavet et forkert fundament for et privat hus, for hvilket det er berørt af jordens naturlige plage, og derfor bliver vægge og loft deformeret;
 • forkert kitteteknologi og intet forstærkningsbånd anvendt til plader
 • med stærke ændringer i temperatur eller fugtighed under installationen.

Tip: Arbejd ikke med gips i et uopvarmet rum i den kolde årstid. Det er det, der ofte forårsager problemer med gipspladens loft under yderligere drift. Det anbefales også at arbejde med det i slutningen af ​​den hårde finish af rummet, efter at betonte gulvet og fylde væggene.

Fjernelse af revner i leddene af to niveauer gipsplader strukturer

 • Det er nødvendigt at starte med et forstærkningsbånd, hvis det er selvklæbende, så påføres det straks på indersiden af ​​niveauerne. Foldet i halvdelen er den anbragt lidt længere, end den har en revne og er tæt limet.
 • Med et simpelt bånd skal du først lægge et tyndt lag af kitt og på toppen sætte et stykke serpyanka ned og trykke det med en spatel fra midten til kanterne. Du skal få en flad strimmel uden led og sømme. Alle tilbage til tørre i en dag.
 • Anvend derefter et andet lag af universal kittet. Her er det nødvendigt at sikre, at kanten af ​​den puttede blanding går "til nul" med resten af ​​loftet. Der skulle ikke være nogen riller. Hvis dette ikke kunne opnås, da reparationslaget var for tykt, blev hele området af loftet, herunder plasteret, lagt med en færdigspaltning, hvorved der blev skabt en enkelt glat bane.
 • Når du reparerer en revne i et udvendigt hjørne, skal du udskifte eller rette hjørneprofilen. Ofte ligner det et aluminium perforeret hjørne. For det første skrues det af, rengøres af den gamle belægning og sættes på plads, fastgøres med selvskærende skruer med et trin på 10-15 cm. Profilen er meget tynd, så den kan ikke strammes kraftigt, ellers vil kanten blive "bølger". Ovenfor er det puttied og forarbejdet med sandpapir.

Tips til tætning af revner i flyet:

 • For den ønskede indtrængning af kittens blanding i gipspladen er revnen lidt fordybet og udvidet. Kanterne skæres nøjagtigt med en skarp brevpapirkniv;
 • Som reparationsforbindelse anvendes kittet til led eller universal;
 • hvert tørret lag (ensartet træk) skal omhyggeligt forarbejdes med en rivemaskine med fint metalnet;

Reparation af gipsplader lofter foto

 • Det anbefales at forstærke en meget bred revne yderligere med forstærket glasfiber. Det er fastgjort til et tykt lag lim lige langs åbningens kanter. Når dette lag tørrer, er revnen fyldt med kitt og efterladt til tørring.
 • Efter tørring skal du male og forberede dig til maling. Sådanne reparationer forbliver som regel ubemærket.

Reparation af loftet med gipsvæg video

Sådan repareres et hul i loftet af gipsplader

 • Hvis det er nødvendigt, forsegle et lille område og ikke-gennemgående dent, er det nok at smøre dette sted med en primerforbindelse (PVA lim fortynet med vand vil passe) og kitt med et stykke serpyanka. En dag senere sættes et andet lag kitt og sand ned efter tørring.
 • For at reparere gennemhullet skal du bruge en brevpapirkniv, en linjal, profilstykker (træplader eller stænger af den ønskede tykkelse vil gøre), primer og kitt.

Arbejdsfaser

 • Uden at afmontere hele pladen af ​​gipsplader, ledes gennemgående hul lige på loftet. Dette skal ske med små kvoter og i form af et fladt firkant eller rektangel. I et af hjørnerne med en kniv skal skæres gennem. Derefter skæres en linjal eller en anden hård stencil, for eksempel en profil, en cirkelformet form med en kniv til den fulde dybde af gipsvæggen. Det resulterende stykke trækkes forsigtigt ud.
 • Så kan du gå på to måder. I det første tilfælde laves en ramme under det udskårne stykke, og styringer af den krævede størrelse skrues til loftet. Eller små stykker er skåret ud af tynd krydsfiner, deres antal svarer til antallet af sider af figuren, derfor kræves 4 stykker til et rektangel. Halvdelen kommer under gipsplankloftet, de fastgøres direkte til gipset på skruerne. Til deres anden fremspringende halvdel bliver en reparationspatch fastgjort.
 • Efter montering anbefales det at blive lidt begravet for at gøre dem nemmere at putte (som flade kanter af gipsplader).
 • Endvidere udføres alt arbejde som sædvanligt: ​​kitt i flere lag med serpyanka og yderligere polering.

Gipsloftet er forældet og kræver udskiftning

Det er muligt, at udseendet af fejl ikke reparerede loftet. De ophobede, og over tid blev alle loftsdæksler krakket eller deformeret. Hvis der ikke er noget ønske eller hensigtsmæssighed til at foretage en delvis reparation, er det værd at udskifte hele loftet.

Arbejdsfaser

 • Overfladen rengøres fra maling og kitt på de steder, hvor der skal være selvlukkende skruer. Hvis det ikke er muligt at finde dem på denne måde, vil løsningen være at blot bryde arkene. Dette gøres omhyggeligt for ikke at beskadige den kommunikation, der er skjult bag den.

Tip: Ved denne demonteringsmetode dannes der meget gipsstøv, som hurtigt fylder hele rummet. Derfor er det bedre at gøre dette i den varme årstid, med vinduerne åbne og i form af individuel beskyttelse. Værelset er også helt rengjort af møbler og interiørartikler.

 • Kontroller tilstanden af ​​kasser. Hvis disse er træplader, er det ønskeligt at behandle dem med antiseptisk imprægnering, hvis der er tale om en metalprofil, kræves der ingen yderligere foranstaltninger.
 • Rammen under loftet er ikke rørt, de skruer kun nye ark HL 9 mm på den. Begynd arbejde fra hjørnet af rummet. Det er mest bekvemt at gøre dette sammen, mens en fastgøres, den anden understøtter. Derfor skal du fylde op på geder eller to stiger.
 • Skæring af gipsvæg i størrelse er let med en regelmæssig kontorkniv, men gipset knækker meget hurtigt knivene, så du skal have dem på lager og ændre dem med jævne mellemrum. I modsat fald vil det gøre skåret ragged.
 • Efter at have monteret hele strukturen, fortsæt til primer, forstærkning og kitt.

Reparer gipsplankloft i vand i lejligheden

Måske er dette den alvorligste skade, som et gipspladloft kan få. Gips er et porøst materiale og absorberer let vand. På grund af hvad det bliver vådt og kollapser.

 • Med en høj grad af reparationsskade er den ikke længere underlagt, men kun en komplet udskiftning. Men inden du lægger nye ark, fjernes de gamle, og loftet tørres i flere dage med luftning af rummet.

Tip: nogle herrer rådgiver at forsøge at genoprette det. Til dette slukker strømmen straks ved påvisning af oversvømmelser. Gennem huller laves i loftet. Når detekteres afbøjningen af ​​arket fra den største akkumulering af vand, sæt stiver. Det skal bemærkes, at det burde være med en bred "sole" for ikke at gennembore materialet. Fra to fjerne kanter af rummet er hullerne skåret ud og en bygnings hårtørrer er placeret i en af ​​dem, eller en varmepistol er rettet. Dette vil medvirke til at tørre underkapitalområdet hurtigere.

 • Lidt befugtning forårsager ikke mange problemer. Som regel i lofterne af gipsmonterede spotlights. I tilfælde af oversvømmelse ovenfra fjernes lysene, hvorved der dannes ventilationskanaler. Efter et par dage kan de sættes tilbage, og de dannede pletter (hvis nogen) er plasterede og malede over.
 • Den gennemsnitlige grad af befugtning er heller ikke en sætning for gipsloftdesign. Som i det foregående tilfælde fjernes alle spotlights og vedhængskroner. Derudover laves huller gennem aske, skruetrækker eller kniv. Dette er nok til at tørre ud. I fremtiden kan disse små huller ikke engang kittet, men simpelthen maskeret med akryl silikone, hvilket ikke er svært at afhente farven. Eller simpelthen genfortæt loftet helt. Steder med et beskadiget papirlag forstærkes med en særlig net serpyanka

Sådan fjerner pletter og pletter fra loftet på gipsvæggen

Nogle gange kan gule pletter efter oversvømmelser endda vise gennem et lag af kitt og vandbaseret maling. I disse tilfælde anbefales det at gøre følgende:

 • at rense pletten af ​​pletter, fjerne det beskadigede lag af maling og kitt til gipspladerne;
 • Derefter slibes med en flyde eller finkornet sandpapir;
 • pryder hele overfladen af ​​loftet;
 • Hvis rengøringen af ​​gipsblandingen blev beskadiget under rengøringen, kan den gendannes ved hjælp af glasfiber eller forstærkningsnet (afhængigt af sektionens størrelse, men nettet skal være det samme). Den er monteret på et tyndt lag af kittet, og efter tørring sættes det med et lag med hele loftet;
 • en dag senere efter fuldstændig tørring sætte den endelige sammensætning og bringe overfladen ved slibning. Over sæt et lag maling eller pasta over med vægpapir (den anden variant er mere at foretrække).

Når pletten er en eller meget få af dem, er det muligt at reparere kun disse beskadigede områder uden at påvirke hele loftdækket med kitt.

 • Først er pletten også ryddet af efterbehandling og gnides med sandpapir til gipsvæg.
 • Startkittet fyldte disse riller med et lille tillæg på siderne, som skulle have glatte kanter.
 • Efter tørring skal du male. Du kan klæbe tapetet ovenpå, hvis loftet er malet, så skal du også anvende et lag af efterbehandlingstætning.

Tip: Selv med den fulde match af farvefarven anbefales det ikke at male kun de reparerede områder. Frisk farvning vil skille sig stærkt ud fra den generelle baggrund.

Efter denne behandling vises der ingen pletter på det friskmalet loft.

Ved første øjekast kan det virke som om reparation af et gipsloft loft er meget besværligt og tidskrævende. Men under alle omstændigheder vil det kræve mindre indsats end den komplette udskiftning. Derudover vil det give mulighed for at spare familiebudgettet godt. Så i gennemsnit vil installation af en enkeltstrøm fra et professionelt team uden kittelse koste fra 500 rubler / m2.

Reparation gipsplankloft

Vælg pålidelige herrer uden mellemmænd og spar op til 40%!

 1. Udfyld en ansøgning
 2. Få tilbud med priser fra herrerne
 3. Vælg kunstnere efter pris og anmeldelser
Bestil reparation gipsplankloft

Vores websted hjælper dig hurtigt med at finde en privat mester eller et team for at udføre reparationer. Du skal blot placere din ansøgning, og inden for få minutter får du tilbud med en pris fra gratis mestere, der er klar til at opfylde din ordre.

Tjek huset - Moskva

Feedback om opgaven

Alt er fantastisk! Tak fyrene

Afgang til huset - Malakhovka (Novoryazanskoye sh., 16 km fra Moskva Ringvej), ul. Malakhovskaya

Feedback om opgaven

Ifølge resultaterne af arbejdet sætte 4 +. Kvaliteten er god - alt efter teknologi, klart, korrekt.

Tjek huset - indgang 4, Semenovskaya Embankment, 2 / 1с1, Moskva

Feedback om opgaven

Artem er en meget positiv person. Det er nemt at arbejde med ham, ingen problemer er opstået. Han kender sit job perfekt. Jeg gjorde alt kvalitativt, i god tro. Vi planlægger at fortsætte vores samarbejde snart. Jeg anbefaler stærkt, du vil ikke fortryde.

Afgang til huset - Nord Vidnovskaya industriområde k611, Vidnoe, Leninsky-distriktet, Moskva-regionen

Feedback om opgaven

Forklaret, hvad der skal gøres, og hvor man skal få materialet, begyndte fyrene at arbejde uden spørgsmål, aftalte om et andet volumen, de gjorde det også, jeg accepterede arbejdet, betalt, alt er fint, fagfolk, tak!

Afgang til huset - Moskva, Plotnikov Pereulok, 1

Feedback om opgaven

Tak til Vladislav for hans korrekte tilgang og kvalitet af arbejdet!

Afgang til huset - Vernadskogo Avenue, 29, Moskva

Feedback om opgaven

Han ventede tålmodigt, vi var sent til mødet, gjorde alt meget hurtigt og effektivt uden videre! Tak!

 1. Sammenlign vilkår og vælg det bedste.
 2. Kun feedback fra interesserede fagfolk
 3. Spild ikke tid med at kommunikere med formidlere

Ved hjælp af Yuda-hjemmesiden kan du bestille reparation af et gipspladerloft fra erfarne specialister, der rejser til alle adresser i Moskva. Vores håndværkere kan reparere gipsloftet på gunstige vilkår for dig og til en overkommelig pris.

Muligt fiasko loft

Suspended gipslofter har en række fordele og fordele, men samtidig kan de ikke kaldes de mest pålidelige. Derfor kræver design fra GKL meget ofte reparation eller restaurering. Den hyppigste skade på loftet på GCR er følgende:

 • afbøjning af gipspladens loftsplettering - i dette tilfælde kan reparation af gipspladens loft være påkrævet på grund af nedsættelse af strukturrammen eller deformation af hele strukturen
 • revner på gipsvæg - loftreparation fra gipsplade er nødvendigt for mekanisk beskadigelse eller overfladedeformation
 • befugtning af materialet - reparation af gipspladens loft kan være delvis eller fuldstændigt afhængigt af graden af ​​befugtning af lærredet

Uanset hvilken type fejl og type reparation, vil vores specialister udføre genoprettelsesarbejde på højeste niveau på kort tid. Masters leverer reparationstjenester til alle typer gipslofter, herunder:

Omfattende reparation af gipsloftet er nødvendig for fuldstændig deformation af den suspenderede struktur, fx ved bugten. Delvis restaurering er nødvendig i dannelsen af ​​defekter i visse områder.

Omkostningerne ved reparation af gipsplader

Reparation af gipsplader lofter af vores eksperter udføres til overkommelige priser. Omkostningerne ved restaurering er afhængige af mange faktorer, men de vigtigste er som følger:

 • type reparation
 • Arbejdets omfang
 • type materiale
 • behovet for yderligere arbejde

Du kan se de omtrentlige priser for service til reparation af gipsplader i prislisten på Yuda's hjemmeside. Den nøjagtige pris, du ringer til vores kunstnere.

Reparation af gipsplanklofter: årsager til fejl, korrektion af fejl i enheden, fjernelse af revner fra leddene af pladerne og reparation efter oversvømmelsen

Gipsplader suspenderede konstruktioner er en af ​​de mest pålidelige og praktiske måder at opbygge lofter i huset, men de kan muligvis kræve reparation over tid.

På grund af, hvad der kan være behov for at reparere loftet, samt metoder til fejlfinding, vil vores skole fortælle reparationer.

Reparation af loftet på gipsplader

Årsager til fejl i suspenderede gipsplader

Gipspladens loft må muligvis repareres af forskellige årsager.

Lad os stemme de mest grundlæggende af dem:

 • Forkert installationsteknologi. Reparation af gipspladens loft er oftest påkrævet på grund af den uprofessionelle indretning af gipspladekonstruktion på loftet.
  Problemet ligger normalt i den ukorrekte installation af profilrammen, som måske ikke er tydeligt justeret i et vandret plan, kan være dårligt fastgjort til loftet eller guideprofilerne.
  Derudover kan rammestemplet simpelthen være forkert beregnet (skrupelløse installatører gemt på profilen). Som et resultat kan loftet på ethvert sted saks, knække osv.
 • Forkert temperaturforhold i loftet.
  Med skarpe og konstante temperaturfald i rummet kan der forekomme revner i gipspladens samlinger, og så skal du reparere loftet med dine egne hænder eller ringe mesteren til huset.

Spræng i et gipsplankloft

 • Reparation af gipslofter er også nødvendigt i tilfælde af en oversvømmelse, der blev arrangeret på grund af unøjagtigheden af ​​naboerne ovenfor. Som følge heraf kan våde plader af gipsplader være buet.

Tip! Reparation af et gipsplankloft vil selvfølgelig også være nødvendigt med en lang levetid for den gamle ophængte struktur, men oftest er det simpelthen nødvendigt at fjerne hele systemet, herunder rammen, og bygge det ophængte loft på ny.

Metode til reparation af gipsplader

Vi har fundet ud af årsagerne til forekomsten af ​​fejl i gipsplader suspenderede strukturer, nu vil vi se på, hvordan loftet kan repareres i hvert af disse tilfælde.

Korrektion af fejl i enhedens gipsloft

Hvis det nedhængte loft ikke blev bygget korrekt, kan det repareres som følger:

 1. Sheets gipsvæg fri fra efterbehandling og inspicere. Hvert ark skal fastgøres rundt omkretsen med selvdrejende skruer med et trin på højst 30 cm.
  Hvis fastgørelsen er udført korrekt, skrues arkene ud for at diagnosticere slagtekroppen.

Hovedelementerne i rammens design gipsloft

 1. Profilinstallationstrinnet er normalt 60 cm, men ikke mere. Punkterne i den tværformede forbindelse af profiler (hvis nogen) skal tilvejebringes til fastgørelse til loftet ved hjælp af suspensioner.
  Trinnet med at fastgøre profilen til loftet skal under alle omstændigheder være 40-60 cm. Placeringen af ​​alle leddene skal være sikkert forbundet med selvskærende skruer.
  Rammen kontrolleres for brud og for overensstemmelse med designet med alle de angivne parametre.
 2. Efter at have rettet fejl i opbygningen af ​​rammen, er det muligt at fastgøre brugbare plader af gipsvæg på samme sted, og de defekte er udskiftet.
  Arklederne limes over med et byggemaske og puttyed (se hvordan man kan sætte et gipsplankloft). Efter at kittet er tørret, er leddene poleret med et fint sandpapir og lavet en finish.

Fjernelse af revner fra leddene af gipsloftfliser

Reparation af et sådant loft, når der opstår revner i leddene, er som følger:

 • Først er revnen "broderet", hvilket gør den lidt bredere for at give bedre vedhæftning, når der lægges et nyt lag af kittet. Sammenføjningen udføres ved hjælp af en sædvanlig kniv eller en negle, hvis ende med tryk drev langs en revne og strækker den med flere millimeter. Resultatet skal være en uddybning af en trekantet sektion.
 • Derefter behandles rillen med en opløsning af en primer med en tynd børste.
 • Efter at primeren tørrer, er sømmen fyldt med et kit langs niveauet af et ark pap.

Putty revner i gipspladen loftet

 • Når det første lag af kitt tørrer og lidt trækkes ind i revnen, sætter det andet - det sidste lag af kittet. Kittet skal lidt gå på plader af gips på hver side af sømmen.
 • Efter at have tørret, skal kittet males med et fintkornet sandpapir og derefter færdiggøres.

Reparation af suspenderet gipsplader efter oversvømmelsen

Efter en sådan ubehagelig begivenhed skal du være forberedt på det, der kræves i det væsentlige at genoprette reparationen af ​​loftet. Processen er dog ikke så kompliceret i forhold til loftet fra bunden.

Reparation udføres i henhold til følgende regler:

 • Efter at have fjernet finishen fra overfladen af ​​gipspladerne, vurderer de graden af ​​beskadigelse af materialet. Ark, vådt fugtigt, fjernet og bortskaffet.
 • Normalt er rammekonstruktionen af ​​gipsloftet ikke udsat for fugt, så efter at de fugtbeskadige plader er fjernet, er det nødvendigt at sørge for intensiv ventilation for at slippe af med fugtigheden i hulrummet i gipsloftet.

Udskiftning af skadede gipsplader

 • I slutningen af ​​tørringsprocessen i stedet for beskadigede gipsplader monteret nye. Derefter sætter kitteleddene og arrangerer loftet.

Tip! Reparation af loftet skal foretages, inden du sørger for pålideligheden af ​​det gamle rammesystem. Om nødvendigt bør den styrkes eller erstattes med upålidelige elementer.

Ingen er immun fra ovenstående problemer, men når det kommer til gipspladelofter, er eliminering af problemet næsten altid let at gøre, selv med dine egne hænder. Et mere levende studie af teknologien til reparation af loftet på gipsvæg hjælper med at se videoer om relevante emner.

Hvordan reparere lofter lavet af gipsplader?

Gipspladens loft er et ret stærkt og pålideligt design. Af forskellige årsager kan det dog opstå fejl, der ødelægger udseendet. Du kan selv reparere gipsvægens lofter.

Et lille hul i gipsvæggen kan repareres af dig selv, stor skade, normalt ikke repareret, og ændre hele pladen af ​​GCR.

Sådanne lofter er enkle i design. Før du begynder at reparere gipspladens lofter, skal du vurdere dens nødvendighed. Nogle gange er det lettere at demontere et ødelagt loft og installere en ny.

Design funktioner gips loft

Processen til at tilslutte huller til gipsvæggen.

Det mest almindelige design af gipsloft baseret på skabelsen af ​​et hæftet loft, foret med plader af gips. Grundlaget for et sådant loft er en ramme af metalprofiler. Rammen er fremstillet som følger. Rundt omkredsen af ​​rummet i en afstand på 5-10 cm fra loftet er faste styringsprofiler (U-formet profil). Fastgørelse til væggen - skruer, skruet ind i dowels. Endene af loftsprofilerne (C-formet profil) er fastgjort i disse profiler. Profiler er placeret i længderetningen og tværretningen og danner en rutet struktur. Installationsstrinnet af profilerne i begge retninger er 40-60 cm. For at forhindre bøjning af loftsprofilerne skal de fastgøres til loftet med suspensioner. Suspension mount - skrue, snoet i en dowel. Afstanden mellem bøjlerne må ikke overstige 60 cm. Ved krydset af profilerne indbyrdes forbundne ved at fastgøre "krabben".

GKL gipsplader på 9 eller 12,5 mm tykke installeres oven på rammen. Arkene er fastgjort til profilerne med selvlukkende skruer. Afstanden mellem skruerne er ca. 30 cm. Leddens samlinger og skruernes skruer er dækket med kitt. På toppen af ​​loftet på gipsplader pålægges efterbehandling kitt og ydre belægning.

Inde i rammen er faste elektriske ledningslygter. Ledningerne i de indbyggede armaturer er bundtet og anbragt i en bølgepap.

Med et loftsdesign på to eller to niveauer svarer antallet af loftprofilniveauer til antallet af loftniveauer. Hele profilprofilerne er fastgjort parallelt i flere rækker.

Typer af mulig skade

Sprækket på loftet af gipsplader, du kan bare putty

Den mest almindelige skade på et hæftet loft er revnen af ​​gipsvæggen. Sådanne revner kan have forskellige størrelser. Deres primære placering er i zonen af ​​krydset af plader af gipsvæg og i stedet for deres vedhæftning til rammen. Sprækker kan dog udvikles på overfladen af ​​arket. Den mest almindelige årsag til en sådan skade er en overtrædelse af installationen af ​​loftteknologien, især forkert fastgørelse. En betydelig indvirkning på krakningen af ​​gipsvægslofter har en lokal manglende overholdelse af vandret overflade. Materialets aldring kan også medføre revner på loftets overflade, især i varmezonen fra en tilstrækkelig kraftig belysningsenhed.

Af åbenbare fejl indgår stratifikationsark. Der kan være en lokal sagge gips. Denne skade kan skyldes installation af en suspension med en stærkt overvurderet stigning eller ødelæggelsen af ​​suspensionen under drift af loftet.

En af de farligste årsager til skade på loftet er dens oversvømmelse. Langvarig eksponering for vand fører til en synlig deformation af gipsvæggen. Desuden kan en sådan deformation påvirke både det ydre kartonlag og hele volumenet af arket. En sådan gradvis forvrængning af materialet kan observeres i badeværelset, hvis du bruger en regelmæssig, snarere end fugtbestandig gipsvæg.

Små reparation af loftet gør det selv

Tæt små huller i gips.

Hvis der ikke blev forudboret hul til skruen under installationen af ​​gipsplader, og det blev vridd med en anstændig belastning, er materialets revner i fastgørelsesområdet uundgåeligt. I dette tilfælde er der i en afstand på 3-5 cm fra dette sted boret et hul i gipsvæggen under den nye skrue, afskæringen fjernes under skruehovedet. Den nye skrue er skruet. Den gamle skrue skrues af en skruetrækker. Stedet for dets vedhæftning, herunder hele krakningszonen, er forsigtigt poleret med smørklud. Hulet og det tilstødende område er spatel. Efter tørring er dette sted gnides og poleret. Sådanne mindre reparationer udføres på alle identificerede fastgørelsesområder.

Svag revnedannelse kan forekomme nær krydsning af ark. For reparationer skal du fjerne monteringsgitteret og den gamle kitt. Derefter behandles hele sømmen mellem arkene ved hjælp af en kværn. Det første lag af kittet påføres for at fylde mellemrummet mellem arkene. En ny stribe af malegitter sættes i afstanden til sømmen. Efter at det første lag er tørret, påføres en finish.

I tilfælde af større revner, både ved fugen mellem arkene og langs pladens plan, bliver arbejdet lidt mere kompliceret. Ved hjælp af en kniv eller en øl udvider cracken sig således, at løsningen går dybere ind i revnen og mere sikkert fastholder den. Du kan udvide sprængen op til 2-3 mm. I dette tilfælde er det nødvendigt at stræbe efter at revnet i tværsnittet har form af en trekant. Derefter påføres en primer på de udvidede revner med en tynd pensel. Derefter påføres et lag af kittet, som efter hærdning gnides og poleres.

Reparation af loftet med delvis demontering

Eliminering af bobler på leddene af gipsplader.

I tilfælde af mærkbar deformation eller ødelæggelse af plader er det nødvendigt at reparere gipspladerloft, i hvert fald med delvis demontering af konstruktionen. Et ark med gipsvæg med skader fjernes ved at skrue skruerne ud med en skruetrækker. Nøje inspiceret og målt rammen, som var placeret under det beskadigede ark.

Hvis rammen er i perfekt rækkefølge, og kun gipsvæggen er beskadiget, repareres den ikke, men erstattes simpelthen af ​​en ny af samme størrelse (ved udskiftning skal arktykkelsen overholdes specielt).

Det nye ark fastgøres forsigtigt med selvdrejende skruer til rammen af ​​det hængende loft.

Visse vanskeligheder kan opstå, hvis grunden til deformationen af ​​gipsvæggen var oversvømmelse. I dette tilfælde kan der forekomme spor af mug eller mugg på overfladen af ​​loftet ved langvarig udsættelse for fugt. Det er nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​hovedloftet og om nødvendigt at behandle det. Den beskadigede overflade skal rengøres og derefter behandles med en opløsning af kobbersulfat. Efter fuldstændig tørring skal der påføres et lag af gips. Først efter dette er der fastgjort et nyt plader af gipsvæg.

Udskiftning fastgørelsesgips.

Hvis det er mærkbart at beskadige eller ukorrekt montering af rammen er fjernet, er det nødvendigt at reparere det. Den mest karakteristiske type skader på rammen kan tilskrives ødelæggelse eller fravær af en suspension. I dette tilfælde fjernes den beskadigede suspension, og på sin plads i dybden fastgøres en ny suspension. Hvis fastgørelsespunktet til dowel (for eksempel under fugtighedens virkning) er blevet ødelagt, fjernes suspensionen fra loftprofilen. Det beskadigede sted i loftet er spatteret. Det anbefales at forberede et nyt sted til hængning 4-5 cm væk fra det tidligere fastgørelsessted. Et nyt hul bores ved hjælp af en perforator eller elektrisk boremaskine, og en dowel er fastgjort i den. Gimbal (nyt eller gammelt) er fastgjort i den nye dowel. På suspensionen er fast loftprofil. Lignende skal gøres, hvis suspensionen ikke af en eller anden grund blev installeret tidligere under installationen af ​​rammen. Efter installationen er suspensionen monteret på plader af gipsvæg.

Ved påvisning af ødelæggelsen af ​​loftprofilen, montering dem sammen, samt om installationstrinnet af profilerne ikke overholder standarderne, demonteres loftsprofilerne. De undersøges nedenfor omhyggeligt og repareres, hvis det er muligt. Reparation består som regel i at skære ud af det beskadigede område og tilslutte profiler. Profiler er docket med et standard U-formet fastgørelsesmiddel eller metalstrimmel. Det vigtigste er, at loftsprofilen bevarer sin stivhed langs hele længden.

Nødvendigt værktøj

Hvis du selv skal reparere gipspladebelægningen, skal du forberede det nødvendige værktøj:

Seal revner på hjørnet foring.

 • bulgarsk;
 • Punch;
 • slibemaskine;
 • elektrisk boremaskine;
 • nedstryger;
 • nedstryger;
 • elektriske puslespil;
 • saks til metal;
 • en hammer;
 • en kniv;
 • syl;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • koblinger;
 • målebånd;
 • linjemåler;
 • bygning niveau;
 • maling pensel;
 • rullelejer;
 • slibeskind
 • slibemiddel
 • spatel.

Gipspladens loft skaber originalitet i interiøret. Hvis nogen omstændigheder fører til hans skade, så skal du ikke være ked af det. Reparation af loftet på gipsplader er en ret simpel og overkommelig begivenhed.

Reparation af gipsvæg - 5 almindelige ulykker og hvordan man fjerner dem

Gipspladerkonstruktioner, som let monteret, er også let brudte. Men du bør ikke falde i fortvivlelse, det er ret realistisk at reparere gipsvæggen med dine egne hænder. Lad os analysere de 5 mest almindelige skader, årsagerne til disse "ulykker", og billedrapporten demonstrerer levende, hvordan du eliminerer sådanne problemer selv.

Reparation GKL meget reel.

Hvad er mest beskadiget

Når problemerne allerede er sket, tag ikke straks spatel, skruetrækker og andre redskaber, skal du først finde ud af de grunde, der førte til dette, ellers kan reparationen blive en vane og blive uendelig.

Ulykkesnummer 1. sagging

Næsten halvdelen af ​​alle skader optræder på loftet af gipsplader og en af ​​disse problemer - sagging eller, som de også kaldes, bølger. Årsagerne her kan være 3 og hver skal "behandle" på sin egen måde.

På det klapende loft kan det ikke være kittet, ellers vil det uundgåeligt knække.

 1. De håndværkere, der installerede loftet for dig, gemte på selvdrejende skruer og kørte dem med et meget bredt trin. Ifølge reglerne skal banen ikke være mere end 200 mm. Som følge heraf vil arkene under deres egen vægt sænke;
 2. Arkene var fugtige, blødgjort og sagged. Dette er ofte tilfældet for lækager ovenfra;
 3. Forkert skruede skruer. Skruens hætte skal lidt drukne i arket, ikke mere end 3 mm, hvis du kører skruen til halv tykkelsen af ​​arket eller endnu dybere, så vil arket under egen vægt simpelthen opkastes.

Ulykkesnummer 2. Spider web af små revner

Den mest offensive er, at denne mangel manifesterer sig over tid, allerede efter at overfladen er plasteret og malet. I dette tilfælde også 3 grunde.

Små revner er ikke de største problemer, men udsigten er forkælet.

 1. Huset krympede lidt, og rammen førte lidt;
 2. I stedet for metalprofiler blev rammen samlet af træstænger. Træ er et levende materiale, når temperatur og fugtighed svinger, vil den deformere lidt, hvilket vil medføre små revner på overfladen;
 3. Ved anvendelse af kittet respekteres ikke temperaturen. Enten blev arbejdet gjort i kulden, eller en våd kittet blev tørret med en varmepistol, hvilket førte til ujævn krympning og små revner.

Ulykkesnummer 3. store revner

Der opstår som regel store revner i forbindelse med arkforbindelsen, og også eksterne og indvendige hjørner påvirkes af dette. Der er flere grunde til dette.

Ofte er store revner resultatet af en bygherrens fejl.

 • Igen blev huset skrumpet, og skeletet ledte stærkt, men denne grund er typisk kun for nye bygninger;
 • Enhver instruktion til dig "vil sige", at plader af gipsvæg kun er sammenføjet på profilen og straks fastgjort med skruer. Hvis arkene er sammenføjet mellem profilerne (i luften), så vil det uanset den faste ramme før eller senere være en revne;
 • Leddene på flyet, såvel som de indvendige og ydre hjørner er nødvendigvis forstærket, jeg vil diskutere forstærkningsmetoder senere, men hvis bygherrer simpelthen puttied og glemt, så er revner uundgåelige;
 • Årsagen kan også være for bred fiksering eller dybt skruede skruer.

Ulykkesnummer 4. Holes store og små

Bryderne i gips er allerede et resultat af uagtsomheden af ​​ejere eller barnlige pranks, men på den anden side bryder nogen, der ikke gør noget i det, ikke noget. Kom over det som en naturkatastrofe og begynd at reparere.

Gipsvæg er let brudt.

Ulykkesnummer 5. pletter

Pletter på gipsvæg synes kun at være harmløse i udseende, hvis der er en plet, betyder det, at der er høj luftfugtighed inde, og under sådanne forhold vokser svamp og skimmel i voldelig farve.

Pletter på gipsplankloftet er farlige.

 • Den første og mest almindelige årsag er en "overraskelse" fra naboerne ovenover eller et taglækage;
 • Hvis huset overvintrer uden opvarmning, kan kondensat ophobes under gipsvæggen;
 • Udseendet af pletter i badeværelset eller toilet indikerer det forkerte valg af materiale. For våde rum anvendes der et vandtæt ark med GKLV eller GKLVO mærkning, hvis du tager en almindelig GKL, så ventes det maksimalt seks måneder på pletter.

Reparationsmetoder

Når årsagen er tydelig, kan du fortsætte med at fjerne det, og her har du også et valg.

Kæmper med problemer i loftet

Hvis rammen skyldes, skal du delvist afmontere gipspladerne og løse problemerne. Derudover skal du rette eksisterende profiler eller tilføje nye, ellers intet.

Reparation af loftet på gipsplader - bred tonehøjde eller ødelagte dybt drevne skruer, som følge af sagning.

Prop.

Den første ting at gøre er at prop loftet, returnere det til sin normale position. For at gøre dette gælder det med hensyn til sagging af tyk krydsfiner og stram det med en træbjælke.

Det er usandsynligt, at du husker, hvor rammeprofilerne er installeret. Derfor skal du så mange huller som muligt i krydsfiner, hvorigennem du finder rammen.

Så tag albuen og forsigtigt begynde at slå igennem arkene, før eller senere vil du snuble over rammens profil.

Forsøg ikke at skubbe en øl på et sugende ark, du ryster det og det kan helt bryde af.

 • Derefter kører skruerne og derved desuden fastgør arket på profilen;
 • I sidste fase er der forstærkning, pudsning og maling, men jeg stopper her lidt senere.

Ifølge reglerne er loftrammen monteret med celler på 50x40 cm.

Ideelt set skal du helt ændre arket, men hvis der ikke er en sådan mulighed, skal du lave et lille hul for at gøre vandglasset.

Den nemmeste måde at lave et par huller med en ale eller at bore (borediameter op til 5 mm)

Når vandet kommer ned, skal sænkning være forsynet og loftet står alene i flere dage.

Til ventilation skal du trække sækkene ud af dine sæder. Hvis der ikke er nogen, skal du skære igennem det teknologiske vindue, og når loftet er tørt og du reparerer det med selvlukkende skruer, skal du lukke dette vindue. Hvordan sælges det, vil jeg fortælle i næste kapitel.

Fyld huller

Trin 1.

Rens hullets kanter. Tag et metal rustfrit maske og lim det på pause. Du kan bruge glasfibernet.

Rør finishet kitt og glans over nettet med en bred spatel.

Metoden er god, men ikke praktisk, hvis du læner lidt på dette hul, da det igen vil dukke op.

For eksempel tog jeg sagen, da der blev lavet et hul i væggen til stikkontakten, men jeg lavede en fejl med en diameter, så jeg måtte forsegle det og bore det igen.

Tag kronen, som skærer dette hul og skær skabelonen ud for pletter fra samme ark GKL.

Under en sådan reparation fra gipsvæg skal du klippe en strimmel, en strimmel langs bredden skal komme ind i hullet.

 • På linjen med en kniv skærer vi pap;
 • Næste knækker vi et ark;
 • Vi skærer bagsiden af ​​karton, videoen i denne artikel viser, hvordan det gøres i detaljer.

Vi smør stangen på begge sider med lim, PVA lim er velegnet til dette formål, prisen er den mest acceptable.

Tidligere, som selve baren og gipspladens inderside, tørres med en svamp fugtet i jorden. Hjemmelavet jord, en blanding af PVA med vand.

Vi sætter stangen indad, tryk den mod gipspladen og hold skruen ved siden af ​​den med vores finger.

Vi fastgør stangen med en selvdrejende skrue på den anden side, hvorefter vi lim vores plaster og fastgør den til bunden med en selvdrejende skrue.

Ca. halvdelen af ​​arkets dybde rammes af GCR og med vores indsats, i slutningen tørres alt sammen med jord.

Efter et par timer, når limen tørrer, skrues alle 3 skruer ud.

Vi smeder Fugenfüller startkittet fra Knauf. Efter tørring, gnid over med gips og derefter primet igen.

Med en bred trowel anvender vi et tyndt lag af efterbehandlingstæt.

Sand væggen med sandpapir.

Markér og klipp et hul under soklen med en krone.

Forsegling af store og små revner

Begge med store og små revner, de er forstærket af forstærkning, det vil sige, først er revnen fyldt med en kittet, så er noget tæt materiale limet til det, og efter alt er det puttied igen, poleret og malet.

Du kan fortsætte til forstærkning af defekter først, efter at du også har sikret arket med skruer på profilen. Hvis arket "hænger" - forstærker det, giver det ikke mening.

Så tynde revner elimineres. Det bruger glasfiber lærred.

Alt er simpelt, lærredet er limet til PVA'en af ​​typen tapet, og når alt er tørt, sættes et tyndt lag af Shitrok-kittet på og sættes i polering efter tørring.

For kitt på flyet er det bedre at tage Shitrok eller Volma, de er lettere at polere. Fugenfühler og Uniflot fra Knauf er mere velegnede til putty hjørner, da disse forbindelser er hårdere.

Til forstærkning af indre hjørner fremstilles et papirbånd med metaliserede striber, der påføres det.

Husk: strimlerne skal påføres på gipsvæggen og ikke se ud.

 • Anbring på de tilstødende fly i det indre hjørne en flydende kitt;
 • Bøj båndet sammen og lim ind i hjørnet;
 • Spatel ekstrudere fra båndet rester af putty;
 • Det samme tape kan forstærkes og store revner i flyet.

Indledningsvis skal det ydre hjørne forstærkes med et aluminiumhjørne, som i billedet til venstre og derefter kittet.

Hvis det beskadigede hjørne forstærkes med et hjørne, bliver hjørnet fjernet, overfladen rengøres, og så er et nyt samme hjørne fastgjort til dette sted, og alt er sat i gang.

Hvis bygherrerne "glemte" for at lægge et aluminiumhjørne, så kan du lægge et lag af kitt på det beskadigede sted og lime metalliseret papirtape på det, jeg nævnte det ovenfor.

Kæmp med pletter

Hvis det våde rum var dækket af almindelig GCR, kan du kæmpe med pletter uendeligt. I dette tilfælde er der kun en vej ud: demonter de gamle plader og installer vandtætte dem i stedet for dem.

Hvis du bare skal fjerne pletten, skal du først kontrollere, om der er fugt indeni, du kan kun begynde at arbejde, når arket og alt det, der er tørret under det.

Derefter skal vi skrabe det gamle beskadigede kit. Den sikreste måde er at slette kittet med Emery, men det tager lang tid, nogle gange viser det sig at være skrabet af med en spatel. Hvis ingenting hjælper, bruger jeg et fly, men du skal arbejde omhyggeligt, så du ikke skærer pap sammen med den gamle kitt.

Beskadiget kitt kan forsøge at fjerne spatelen.

Dernæst skal du let smøre overfladen, børste væk støvet og dække det med hjemmelavet primer. Efter tørring holder du glasfiberen på flyet og sætter den med en finish.

Når overfladen repareres, skal væggen eller loftet males fuldstændigt. Hvis du kun maler den reparerede del, vil farven være anderledes, det er ubrugeligt at vælge toner.

Gipsvæg er mere bekvemt at male med en rulle.

konklusion

Jeg håber på ovenstående tips, det bliver lettere for dig selv at reparere gipsvæggen. Hvis du har spørgsmål, skriv til kommentarerne - vær sikker på at svare.

Hvis GKL-fragmentarisk reparation er udført korrekt, så er det ubemærket.

Reparation af gipsplader lofter

Sendt den 07/10/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Gipsplader (GKL) er udstyret med mange fordele, så afslutningen af ​​lofterne er meget efterspurgt. Gipsbasen er ikke særlig stærk, hvilket fører til dannelsen af ​​nogle defekter, der skal justeres. Reparation af gipsvægssystemer er enkel, du kan udføre det selv, hvis du kender årsagen til fejl og måder at rette op på, følg handlingsplanen.

Det er ønskeligt at have en ide om mulige defekter før installationen for at undgå fejl, som de kan manifestere sig, tage hensyn til alle nuancer og om muligt udsætte reparationen af ​​gipslofter. De mest almindelige årsager til deformation og beskadigelse af loftkonstruktioner lavet af gipsplader:

 • Overtrædelse af loftbeklædningsteknologi (indretning til indramning eller lægning af plader)
 • Brugen af ​​konventionelt materiale i stedet for fugtbestandige steder, hvor det skal gøres
 • Temperaturudsving i lokalerne på tidspunktet for installationen
 • Oversvømmelse af loftet struktur med vand
 • Krympning af strukturen
 • Dårlig forsegling af sømene mellem arkene
 • Manglende priming
 • Konstante vibrationer fra forskellige tungt udstyr
 • Brug af dårlig kvalitet eller svage stik under installationen

Alle disse nuancer og overtrædelser kan forårsage en række fejl, der skal rettes.

Pletter og pletter

Disse fejl kan forekomme på grund af oversvømmelser af naboer ovenfra. Fugt er i stand til at træde gennem gipslaget, og gennem kittet og gennem vandbaseret maling danner gule pletter med pletter. Løs det nemt:

 1. Steder hvor pletter dukkede op, blev renset, fjernet lag af kitt og maling, der var blevet ubrugeligt, helt op til gipspladen;
 2. Sand disse steder med fint sandpapir;
 3. Påfør et lag af primer dyb penetration på hele loftet;
 4. Start kittet tæt op beskadigede områder af loftet. Det er meget vigtigt at forlade kvoter på kanterne af den glatte form;
 5. Overfladen af ​​gipsplader beskadiget under slibning kan genoprettes med et forstærkende net eller glasfiber. Det afhænger af skaderne. Materialet er fastgjort på kittet anbragt på pladen af ​​gipsvæg med et tyndt lag;
 6. Efter tørring skal loftsystemet være grundigt olieret;
 7. Efter en dag (kittet skal tørre godt) påfør en finish gips og polere til loftet;
 8. Derefter kan du male loftkonstruktionen igen eller indsætte den med tapet.

Det er vigtigt! Du skal male hele overfladen igen. Et nyt, lige anvendt lag af maling efter tørring vil stadig skille sig ud på det gamle.

Efter genopbygningen vil pletterne ikke blive vist, og loftet vil se ud som nyt. Sådanne reparationer til at strække gipspladerlofter i lejligheder vil spare penge på at udskifte et nyt design til tider.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1296739739.jpg "alt =" redecorating loftet af gipsplader "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1296739739.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/1296739739-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1296739739-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/1296739739-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

udbøjninger

Hvis denne mangel ikke er et resultat af bevægelse eller formindskelse af strukturen, kan årsagen hertil være:

 • Fejl foretaget af masteren under installationen
 • Deformation af gipspladerne selv

Det andet kan være resultatet af krænkelse af krav til valg af materiale. For eksempel brugen af ​​konventionelle gipsvæg i stedet for fugtighedsbestandige i et rum, hvor fugtigheden er for høj. Samt manglende ventilation eller negativ temperatur i rummet i lang tid.

Hvis sagen er lille og ikke giver anledning til bekymring for hele loftkonstruktionens integritet, korrigeres defekten ved spackling. For at gøre dette påføres et tykt lag af startgips i afbøjningen, og efter tørring skal overfladen overfladeformeres med et færdiglag af kitt.

Hvad mere kan du gøre:

 • Hvis installationen af ​​gipspladekonstruktionen ikke blev udført uafhængigt, skal det deformerede ark løsnes, kassen skal kontrolleres, nemlig hvordan den blev lavet. Trinnet mellem ledeprofilen må ikke være over 40 cm. Rammen skal være i form af kvadrater med dimensioner på 40x40 cm.
 • Til lofter må man ikke bruge vægark 12,5 mm tykt. Materialet skal være loft, 9 mm tykt og skal være fugtighedsbestandigt (forsiden skal være grøn). Det kan modstå ikke kun luftfugtigheden i rummet, men også temperaturudsving.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/4_1050-500x375.jpg "alt =" reparation af gipspladerlofter i lejligheder "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/4_1050-500x375.jpg 500w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 4_1050-500x375-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/4_1050-500x375-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/4_1050-500x375-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Således kan du reparere de lofte gipsplader lofter i lejligheden alene, hurtigt uden ekstra kontantomkostninger.

GKL er udstyret med høj plasticitet. Det deformerede ark kan demonteres, lægges på en flad overflade, fugtes rigeligt med en sprøjteflaske og efterlades i flere dage for at tørre helt. Sandsynligheden for selvnivellerende materiale på denne måde er meget høj. Efter tørring sættes den på plads, godt fastgjort. For at forbedre designet bør der tilføjes et par profiler.

iblødsætning

Gipsvæg refererer til de porøse typer af byggematerialer, derfor passerer fugt og absorberer godt. Hvis der var en stærk befugtning af loftkonstruktionen af ​​gipsplader, skal materialet udskiftes.

Det skal demonteres, og loftet er godt tørret, inden du installerer et nyt ark. Hvis du vil gendanne det, kan du gøre dette:

 1. Når du er blevet våd, skal du slukke for strømmen straks;
 2. At lave et gennemgående hul på flere steder i loftet;
 3. På steder med den største akkumulering af fugt, hvor arket er bøjet, skal du bygge stiver (bredden af ​​dens sål skal være bred nok), så sørg for at den ikke gennemborer loftdesignet;
 4. I de fjerne steder af rummet er lavet gennem åbninger, de er placeret i en bygning hårtørrer eller varmepistol.

Denne metode hjælper med at tørre ikke kun gipsplader, men også hele loftets overflade.

Let befugtning er meget let at rette. Normalt i loftet konstruktion af gipsvæg monteret lamper. De kan fjernes og fjernes i flere dage. Gennem sådanne luftveje er cirkulationen af ​​luftstrømmene forbedret, hvilket bidrager til tørring af overflader. Efter fuldstændig tørring installeres lamperne på deres steder.

Den gennemsnitlige grad af befugtning bør heller ikke skabe problemer med korrektionen af ​​defekten. Til dette har du brug for:

 1. Fjern lysene fra loftet;
 2. Pierce gipsvæg på flere steder ved hjælp af en aske eller en skruetrækker;
 3. Ved at skabe luftveje på denne måde kan du lade strukturen i flere dage tørre.

Punktstedet kan anbringes eller forsegles med akrylforseglingsmiddel.

revner

Årsagen til dannelsen af ​​revner på gipsvæggen kan være nogen, nogle af dem er:

 • Installationen blev udført for tidligt (det sker i nye bygninger, indtil bygningen krymper helt)
 • Forkert valgt fundament (dybde) i en privat struktur, bevæger huset sig på grund af jordens hævning, deformering af væggene og loftet
 • Spackling-teknologien er brudt, eller der er ingen forstærkende mesh i leddene mellem arkene.
 • Installationen blev udført med betydelige temperaturfald

Det er uacceptabelt at installere suspenderet gipspladeloft ved lav temperatur på værelset uden opvarmning. Dette fører til dannelsen af ​​forskellige defekter på overfladen, herunder revner.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1321678049_treshhina-na-potolke11.jpg "alt =" reparation af gipspladens lofter i lejligheder "width =" 800 "height =" 568 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1321678049_treshhina-na-potolke11.jpg 800w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1321678049_treshhina-na-potolke11-300x213.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Sådan fjerner du revner:

 1. Arbejdet begynder med lægning af forstærkningsbånd. Hvis materialet er selvklæbende, så lægges det straks langs niveauernes indre led. Båndet er foldet i halvdelen og placeret på en længde lidt større end en revne.
 2. Enkel tape passer lidt anderledes. For det første anbringes et tyndt lag af kitt på overfladen af ​​pladen, på toppen af ​​det ligger et forberedt stykke serpyanka ned og presses med en spatel og udjævnes i retning fra midten til kanten. Resultatet skal være en perfekt flad patch strip uden udslag og sømme. Lad loftet tørre i 24 timer;
 3. Efter tørring har du brug for et universaltæt. Hun udjævede endelig plasteren. Det er meget vigtigt at sikre, at dets kanter når "nul" uden spor.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/6_906-500x377.jpg "alt =" reparation af suspenderede gipspladelofter "width =" 500 "height =" 377 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/6_906-500x377.jpg 500w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 6_906-500x377-300x226.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/6_906-500x377-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/6_906-500x377-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Sprækker dannet i de ydre hjørner vil kræve yderligere, men ubetydelige omkostninger. Profil i hjørnet skal udskiftes. Det er meget tyndt, så det bør ikke slibes, så det ikke går i bølger. Et nyt element er gipset og slibet.

En anden måde at fjerne revner i et gipsplankloft:

 1. Sprækket fordybes lidt og udvider, det er nødvendigt, så kittens sammensætning kan trænge dybt nok ind. Kanterne kan nivelleres ved at skære dem med en skarp papirmaskine;

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/50a0a1877529922a3247d67463e01e2b.jpg "alt =" redecorating loftet af gipsplader "width =" 640 "height =" 464 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/50a0a1877529922a3247d67463e01e2b.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/50a0a1877529922a3247d67463e01e2b-300x218.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 640px) 100vw, 640px "/>

 • Putty er valgt, som er beregnet til forarbejdning af sømme og led. Det er bedst at tage det universelle;
 • Hvert lag af kittet, der påføres revnen (ru og finish), skal slibes med sandpapir eller en fin float;
 • GLC leddene behandles også omhyggeligt med sandpapir;
 • Hvis revnen er stor og dyb, skal den forstærkes med glasfiber fastgjort med en kitt eller lim på fejlens kanter. Efter tørring skal cracken fyldes med reparationsblanding, lad det tørre godt;
 • Efter fuldstændig tørring skal du male.
 • En sådan genopretning af loftet på gipsplader vil medvirke til at udvide strukturens levetid. Det kan gøres af enhver, der kan holde en spatel i deres hænder.

  Huller og buler

  Der er flere måder at lave små huller eller bukser på:

  • Coating med primer eller PVA fortyndet lim med beskadigelseslim efterfulgt af limning med serpyanka strimmel. Efter tørring af området til sand
  • Gennem hullerne repareres lidt anderledes. For at gøre dette skal du forberede en skarp papirmaskine, linjal, profil og træstænger af passende tykkelse samt reparation af komposition og primer

  Trinvise reparationsanvisninger:

  1. For ikke at fjerne hele pladen af ​​gipsplader fra loftet, er skaden omkranset direkte på den, hvilket giver tilstrækkelige kvoter. Stroke - i form af et rektangel eller firkant. For at gøre dette gøres der en slot (gennem) i et hjørne af defekten, så påføres en linjal eller en forberedt stencil (det er muligt at bruge en profil som en mulighed). På den er den cirklede figur skåret igennem og fjernet.
  2. Stykker skæres af et tyndt krydsfinerark. De burde være lige så mange som siderne af skåret figuren. En firkant eller et rektangel - 4 stk.
  3. Krydsfiner er lavet omkring halvdelen af ​​længden under gipspladekonstruktionen og er fastgjort med selvskærende skruer. På de udragende dele af emnerne fikseres reparationsplaster.
  4. Efter installationen af ​​plåstret skal samlingen uddybes lidt for at gøre det nemmere at putte.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/8_862-500x375.jpg "alt =" reparation af gipsplader lofter "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/8_862-500x375.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 8_862-500x375-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/8_862-500x375-174x131.jpg 174w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 8_862-500x375-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  Efter alle de udførte manipulationer er alt arbejdet gjort på den sædvanlige måde - kitt, primer, polering, maleri.

  Udskiftning af det gamle loft med en ny

  Hvis der er et ønske eller behov for at erstatte den gamle loftstruktur med en ny selv, skal du udføre følgende trin:

  1. Rengør loftet fra den gamle kitt, maling og så videre på steder, hvor der skal være, og der er skruer. Hvis de er svære at opdage, så kan du bare bryde den gamle GCR. Det er nødvendigt at bryde omhyggeligt for ikke at skade og ikke beskadige de tekniske kommunikation, der ligger bag dem.
   Råd til mesteren! En sådan demonteringsrute sørger for dannelsen af ​​et tykt lag af gipsstøv. Det er bedre at udføre det om sommeren med åbne vinduer og døre. Føreren anbefales at bære åndedrætsværn eller gasbind. Det anbefales også at tage møblerne ud af stuen, især bløde;
  1. Efter at arkene er fjernet, kontrolleres udseende og tilstanden af ​​batten. Træplader skal genbehandles med antiseptiske midler. Metal, hvis de har et godt udseende, deformeres ikke og forbliver flade, du kan ikke røre ved;

   .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/9_805-500x375.jpg "alt =" reparation gipslofter "width =" 500 "height =" 375 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/9_805-500x375.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/07 / 9_805-500x375-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/9_805-500x375-174x131.jpg 174w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / 9_805-500x375-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  2. På rammen er det muligt at montere ny GCR. Installationsproceduren skal starte fra et af hjørnerne. Arbejde skal ske sammen;
  3. Skåret ark har brug for en skarp papirmaskine. Og du bør købe flere af dem, fordi gipset hurtigt blæser bladet. Hvis du skærer gipsvæggen med en kedelig kniv, bliver kanten revet
  4. Derefter kan du erstatte de gamle ark med nye;
  5. Derefter forstærkes leddene, kitt og primer overfladen. Det er bedre at lave arkene sammen. Så det er lettere, og risikoen for at bryde er reduceret til nul.

  Udskiftning af det gamle loft med en ny giver mulighed for kontantomkostninger. Hvis du har brug for det, fordi GKL er for slidt, så er denne tilgang passende og nødvendig.