Reparationer

Hvordan slippe af med striber i loftet efter maling

Den nemmeste måde at dekorere en loftoverflade på er at male den. Der er en lang række farve sammensætninger: forskellige nuancer, tykkelse, glans osv., Så der er ingen problemer med valg af muligheder.

Sådan lukker du et hul i betonens loft

Hul i loftet - hvad og hvordan man forsegler det?Hjem / Installation, Reparation, Pleje / tætning af huller og revner / Sådan tætes hullet i loftet?Udseendet af et hul i loftet er en ubehagelig ting.

Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv.

Racklofter Cesal og Albes

Racklofter er den bedste mulighed for loftindretning i forskellige lokaler. Sådanne lofter svarer til pris og kvalitet, ser godt ud i ethvert interiør, takket være et bredt udvalg af panel nuancer til en absolut lav pris for varer af denne kvalitet!

Cesal batten lofter

Aluminiumsloftlofter fransk og tysk design

Kassettelofter

Aluminiumskassettelofter i åbent og lukket system.

Lofter Grilyato

Brandsikrede lofter

Cube lofter

Cube lofter til shopping og underholdningscentre

Afsluttet arbejde

PVC stræklofter

Stræklofter

Designløsninger

"Sektion i udvikling"Strek loft på balkonen - vi bestiller i NikomaksPlanlægning reparation i lejligheden, vi forsøger at være opmærksom på alle værelser.

Hvilke stretchlofter er bedre at vælge: Sammenlign lærred, monteringsmetoder, design

Blandt de mange muligheder for indretning af lofter vil jeg finde den mest egnede og udseende og konstruktive enkelhed og ydeevne og omkostninger.

Midler til fjernelse af hvidvask fra loftet

Så loftet. Dagen kom, da dine hænder nåede ikke kun hvad der var omkring, men også hvad der var over dig. Hvis der er truffet en beslutning om at installere et loftspladetak, der er suspenderet, suspenderet eller på flere niveauer, kan du sikkert lukke denne side - det er ikke for dig.

Nyt: Cherutti udskårne lofter ved hjælp af Merletto teknologi

Vinduet med åbent luft, farver og skygger, volumen og gennemsigtighed - alle fordelene ved den ædle blonder (i Merletto-oversættelsen) overføres til en sømløs overflade, fremhævet og klar til at overraske selv de mest sofistikerede kendetegnende for moderne design.

Glansfarve til vægge og lofter lavet af gipsplader, plastik, træ

I øjeblikket er der en hurtig vækst i malingsindustrien. Et stort udvalg af lakker og maling tilbydes kan forårsage forvirring og forvirring blandt forbrugerne.

Snemaling på træ

Maling produkter "Snowball"Vi tilbyder forskellige malinger og lakker af det polske firma Sniezka, som er den næststørste producent af lakker og maling i Polen.Produktsortimentet er meget stort.

Tilbehør til strækloft

Kun ved hjælp af komponenter til et strækloft kan du få et æstetisk attraktivt, harmonisk og komplet strækloft. Uden dem, ikke kun udseendet, men pålideligheden og holdbarheden af ​​strukturen vil være tvivlsom.

Komponenter til Armstrong loft

Tilbehør til montering af et hængende loft Armstrong følgende: loftfliser ventilationsgitter og lamper; bærende og tværgående profil; væg hjørner; suspensioner.I vores online butik kan du vælge elementerne i designet af Armstrong-loftet, afhængigt af området i dine lokaler.

Typer af akustiske paneler på Armstronglofter: funktionelle, designer, økonomiklasse

Interiøret i det overvældende flertal af kontorer og store offentlige rum har lignende egenskaber: de har speciel belysning og lav lyd.

Er der et alternativ til skumplast og mineraluld?

Blandt bygningsisoleringsmaterialer og isoleringsmidler, udvidet polystyren (skum) og mineraluld, der har visse byggestandarder og nogle karakteristiske egenskaber, er hver især i sin rækkevidde afhængig af producenten særligt populær.

Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Alt om forskellige typer firkantede armaturer til lofter

Belysning er et af hovedelementerne i indretningen af ​​rummet. I de fleste tilfælde anvendes to modeller af belysningsanordninger, der er velegnede til lofter: intern og ekstern.

Sådan installeres aluminiumsloftlofter i lejligheden

Selvfølgelig er aluminiumsloftlofterne et værdifuldt sted i familien af ​​dekorative loftslofter. På grund af at de er lavet af metal overtrukket med specielle maling, brænder de ikke og er nemme at passe på.

Hvilket strækloft er bedre på badeværelset

Hvilket strækloft vælger man på badeværelset? Glat, mat eller satin? Formularer, tekstur, materialehæmmede lofter.Stræklofter er blevet meget populære i dag og skifter den klassiske ide om at lave lofter.

Ceiling cornice mount

← Billedet til venstre viser en ny type montering af en cornice, i stedet for den gamle firkant. Næsten komplette matchende loftmonteringshuller!Vi bliver gentagne gange bedt om af købere at afhente de allerede installerede loftsplanker, nye mount (de hedder en lås eller beslag).