Reparationer

lofter

Spejling af loftet med egne hænder er ikke så svært at udføre som det kan synes. Hvis du har besluttet at installere et spejlet loft selv, eller bare tænker på en sådan mulighed, tilbyder vi dig denne artikel.

Brænder strækloftet?

Mange borgere, der har besluttet at installere i deres hjem, er interesserede i det færdige produkts sikkerhed. Og ikke det sidste sted i borgernes interesse er spørgsmålet: "Er det ophængte loft brændt?".

Armstrong metalloft

Aluminiumsloft Armstrong er en speciel type loftsloft. Vi er vant til hvide mineralfiberplader, der pryder kontorer og offentlige steder, men metal har mange fordele, som et blødt panel ikke har.

Armstrong hævet loft beregning

Armstrong falsk loft calculatorOnline-regnemaskinen beregner det omtrentlige antal komponenter til Armstrong-type loftArmstrong loft calculator script til webstedHvis du vil installere denne Armstrong online loft calculator på din hjemmeside - kopier koden herunder og indsæt den på det rigtige sted på siden.

Montering af PVC-paneler i loftet

Fra tid til anden er der behov for at reparere lofterne i lejligheden. Billig og praktisk mulighed - PVC paneler til loftet. Designet af denne type er ideelt til værelser med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse, hall).

Gipsloftlister

Vores stucco værksted tilbyder produktion af gips lister ifølge kataloget. Priserne på tagskinner er angivet for 1 løbende meter. Produktets standardlængde er 1,15 m. Om nødvendigt kan vi lave gardinstænger af enhver størrelse.

Loft i badeværelset - 30 muligheder

Der er mange muligheder for at afslutte lofterne i badeværelset i dag, og hver af dem har sine egne fordele og ulemper.På grund af den høje luftfugtighed kræver arrangementet af badeværelset særlig opmærksomhed, og det drejer sig først og fremmest om loftet.

Flerlags stof stretch lofter Cerutti Soffitti Tesi

Monobutik "Ceiling Art" giver skønhed mere end 15 årRepræsentative kontor CeruttiST AG (Schweiz)Miljøvenlige widescreen loftsbeklædning fra det schweiziske tekstilhus CeruttiST AG kan tiltrække opmærksomhed: det er slidstærkt, slidstærkt, moderigtigt og stilfuldt materiale.

Baguetter til gardiner

På trods af at traditionelle gardinstænger nu bruges ganske sjældent på grund af fremkomsten af ​​nye, mere attraktive arter, er slat-cornice et hyppigt valg. Baguetter gør det godt med den dekorative funktion, og har også en række fordele.

Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Firkantede loftslamper

I dag overrasker markedet for belysningsarmaturer købere med en række valg. Produkterne præsenteres helt forskellige former, nuancer, dimensionelle data. Derfor er det nødvendigt at planlægge designen af ​​den ønskede belysning ved det indledende trin i reparationsarbejdet.

Baguette PVC væg

Baguette PVC til harpunmonteringssystem, lavet af råmaterialer af høj kvalitet, hvilket gør det muligt at opnå en balance af stivhed og elasticitet, perfekt kombineret med vores harpun og indsats.

Industrielle lamper

I fabrikker, planter og andre faciliteter, hvor belysning spiller en vigtig rolle for at sikre korrekt præstation eller nøjagtighed af manipulation, anvendes industrielle lamper. De er skabt på en sådan måde, at de giver den nødvendige komfort til folk, der arbejder indendørs, herunder dem af imponerende størrelse.

Stretchloft i gangen (70 billeder)

Loftsindretning er det sidste tryk på gangen, hvor indretningens harmoni i høj grad afhænger. Vælg det perfekte komplement til ethvert moderne design giver mulighed for et omfattende katalog af PVC malerier.

lofter

Hver gang vi planlægger fremtidige reparationer, står vi over for en række spørgsmål, der vedrører, hvordan man kan dekorere en lejlighed, eller rettere vægge, gulve og gulv. Senest blev toppen af ​​den eksklusive betragtet som et hvidt strækloft.

Loftet cornices

Interessante moderne ideer om lejlighedskonstruktion som en efterbehandling kræver konsekvent design af vinduesåbninger, for hvilke gardinerne anvendes, lavet i den passende stilbeslutning.

Dekorative træbjælker

Dekorative bjælker af træ - et smukt og praktisk element af indretning. Bjælkerne er nemme at installere, kan poleres og males i enhver farve, du kan lide eller er ældre ved brug af børsteteknologi.

Forbindelsesdiagrammer for spotlights

Efter at vi lavede en plan for placeringen af ​​spotlights på loftet, i kabinets belysning, skal vi tænke på deres elektriske forbindelse. Hvordan tilsluttes spotlights, ifølge nogle ordninger, hvilke ledninger og kabler - alt dette videre.

Forskellige loft baguettes

Loft baguetter er dem, der er fastgjort ikke til væggen, men til loftet. Hvis familien har valgt et strækloft for enheden i rummet, så er det nødvendigt at forstå klart hvilken baguette der kan bruges til klud fremstillet af stof og PVC-film.

Bambusplader

Dekorative bambusplader fremstilles med hånden, drejestrimler af bambuslinned og derefter presses dem sammen i et eller flere lag. De resulterende bambusplader (plader) bruges til at færdiggøre vægge og lofter samt ved fremstilling af møblerfacader.