Reparationer

Lofter i stuen, 44 billedløsninger

I sovjetiske tider, da designen af ​​lejligheden var begrænset til tilstedeværelsen af ​​flere frysere og tæpper, var denne del af rummet som loftet næsten ikke knyttet til betydning.

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet.

Hvilke stretchlofter er bedre at vælge: matte, blank eller satin

Under reparationer i en lejlighed opstår spørgsmålet ofte, hvilke stræklofter er bedre: matte, glatte eller satin. Det moderne marked tilbyder en stor mængde materiale, forskellige belægninger og design.

Hemmelighederne hos et kompetent spildloft gør det selv

Når reparationer påbegyndes i en lejlighed eller et hus, begynder ejerne straks at tælle udgifter og søge agenturer, der vil udføre reparationsarbejde billigere end andre.

Hvordan male tapet til maleri: tips og tricks

Afslutningen af ​​reparationen, hvor tapetet til maleri er korrekt limet til en velforberedt overflade, er det vigtigt at bringe væggene og loftet til perfektion.

Hvilke bedre stræklofter fra Belgien?

I dag er det svært at overraske nogen med spændingsflader. De er de samme fælles måder at efterbehandle som maleri eller suspenderet gipsplader. Efter den første entusiasme for disse farverige konstruktioner faldt noget, har forbrugeren lagt mærke til produktets kvalitet, da prisen på den er faldet betydeligt i det seneste.

Sådan vælger du soklens farve: få et harmonisk interiør

Så har du besluttet på stilen på det indre af de fremtidige lokaler, måske har du allerede malet værelser eller klistret tapet? Så er sagen efterladt for lille - det er nødvendigt at vælge gulvets farve.

Stræklofter med belysning

Belysning af konturen omkring omkredsen understreger fordelene ved strækloftet, hvilket giver lys og højde til den. For at gøre dette er det nødvendigt at supplere designet med dele, der giver en overgang mellem loftets niveauer og installere fastgørelseselementer for at imødekomme lysbærere.

Trin for trin forretningsplan for stræklofter

Forretningsplan for hævede lofter: En detaljeret vejledning med beskrivelse af sektioner. 4 fordele ved virksomhed + liste over udstyr + beregninger af investeringer og payback.

Lydisolering loft

Tynd eller rammeløs lydisolering af loftet, som bruges til lydisolering af væggen, er desværre ikke muligt i loftstøjisoleringsarbejdet. For korrekt og fungerende lydisolering af loftet er kun rammeteknologi med brug af vibrerende bøjler mulig.

Pvc wall baguette

Baguette væg plast præmie. Tillader brug af harpuner og indsatser fra næsten enhver fabrikant. Længde 2,5 m Farve: hvid. Emballage: HDPE film 12,5 m. Vægt 160 g / m. Mindste part 100 meter.

Suspenderede lofter (+80 billeder)

Tænker gennem indretningen, husker mange mennesker lofterne som en sidste udvej eller betaler ikke nok opmærksomhed på dette problem ved at vælge den enkleste løsning.

Jo bedre at varme loftet i et privat hus?

Sådan isoleres loftet i et privat husEnhver ejer søger at skabe behageligt ophold i sit hjem. For at gøre dette overvåger man regelmæssigt det mulige varmetab, hvorfor rumtemperaturen kan falde, og brugen af ​​energi øges.

Trinvise instruktioner til fastgørelse af tagene til gipsvæggen

Så reparationen i dit hus er komplet. Det forbliver en del - smukt og sikkert dekorere det. Hvis du brugte gipsvæg til at niveauere væggene og lofterne, og nu vælger du at dekorere vinduerne med gardiner, så vil du selvfølgelig undre sig over, hvordan man kan rette dine tagger til overfladen af ​​gipsvæg?

Lampen fra en log

Lampen fra loggen er en original hjemmelavet til hjem og have.I denne artikel vil vi se på et interessant og originalt hjemmelavet produkt - en gulvlampe lavet af logs.Træ er et unikt naturmateriale, træprodukter passer harmonisk både i det indre af boliger og i landskabsdesign af landhuse og hytter.

Funktioner af halogenlamper til loftlamper

Halogenlamper i loftslamper bliver stadig mere populære. I moderne hjem udskifter halogenlamper gradvist konventionelle glødelamper.Tekniske egenskaberHalogenpærer er fundamentalt forskellige fra glødelamper.

LED-loftslysekroner

Online butik MagSvet tilbyder at købe LED-lysekroner til boliger og lejligheder. I vores katalog finder du en bred vifte og rimelige priser.LED-takkroner repræsenterer en ny generation af belysningsprodukter - mere moderne og sofistikeret.

Montage til projektorer

Advarsel! Alle beslag produceret af os til projektorer af GAL mærket har øget styrke sammenlignet med lignende prøver fra andre producenter, også udenlandske. Holdbarhed - vores troværdighed!

Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Gardin skinne fastgørelse

Gardinestang er et vigtigt element i interiøret. Takket være denne enhed kan du hænge tyll, gardiner eller små gardiner. Således vil det være mere behageligt. Det moderne marked tilbyder en række forskellige design af dette element.