Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Stræklofter med et mønster: Billeder af de bedste eksempler i interiøret

I denne artikel vil vi se på stræklofter med et mønster, vise et stort antal fotos i indretningen og diskutere relevansen af ​​forskellige motiver i visse områder af boliger. Vi vil også vise de mest rentable farvekombinationer og løsninger.

Hvad er billederne på hævede lofter

Tegninger er meget forskellige. Fra blomstermotiver, der efterligner stoffets overflade, til eksklusive dem, som skildrer portrætter af berømtheder og andre usædvanlige ting.

Valg af tegning er et rent personligt anliggende, og det er umuligt at give nogle præcise anbefalinger her. Nogen kan lide hieroglyfer, nogen har naturlige motiver, nogen har floristik, og nogen har geometriske former.

Det hele afhænger af det samlede design og farveskema for hele lejligheden. Det er herfra, at man skal starte med at vælge tegning til loftet. Hvis du dog har større reparationer, er møblerne endnu ikke købt, så er det helt muligt at starte fra loftet og hente resten af ​​indretningen til det.

Det skal bemærkes, at matstrækloftet med et mønster ser bedst ud, da der ikke er glares på det, og alt er tydeligt synligt. Men glansen, ofte meget reflekterende lys og se billedet bliver umuligt.

Stor eller lille tegning: Hvad skal man vælge?

Stor tegning - det er spektakulært, men ofte meget upassende. Hvis du har reparationer i enhver standard stil, der ikke indebærer at forårsage detaljer, så er det bedre at undgå et stort mønster på strækloftet.

Glem ikke at loftet er et meget vigtigt område i rummet, og hvis du gør det lyst og fængende, vil alle opmærksomheder fokuseres på det. Og hvis du udover loftet gør lyse pletter på væggene eller gulvet, kan udsigten være for meget overbelastet og ulempe.

Her skal det bestemmes: Hvis du vil have et loft med et stort og mærkbart mønster, bliver du nødt til at ofre andre elementer af dekoration, væg og loft dekoration. De skal allerede være så neutrale og rolige som muligt.

Og for at sætte alt sammen vil det ikke fungere. Eller rettere sagt vil det, men udsigten bliver bare fantastisk og smagfuld.

3D tegninger i udformningen af ​​stræklofter

Tegningens volumeneffekt er et relativt nyt fænomen på byggemarkedet. Og hvis vi på væggen indrømmer næsten ethvert motiv af volumetriske billeder, så er det i loftet lidt mere kompliceret.

"Live" tegninger af himlen med skyer, eller en stjernespredning ser meget flot ud. Også interessant er 3D tegninger, hvor et glas eller glasmosaik er simuleret.
Men store blomster, fabelagtige helte (som den flyvende Batman), vil kun være passende i ekstraordinære tilfælde og begynder meget hurtigt at irritere.

Hvad skal man ikke glemme, når man vælger et loft med et mønster

Glem ikke om hoveddesignreglen for farvekombinationer - 60/30/10. Det siger, at 60% af farven skal afsættes til baggrunden, 30% for den anden farve og kun 10% for den, du vil understrege og gøre opmærksom på.

Dette billede viser tydeligt denne regel i det indre:

I tilfælde af loftet - området her er simpelthen stort, og du bør forstå, at det meste skal gives til baggrunden, men ikke til hjælpefarven.

Hvordan kombineres mønster og monokrom stof i loftet?

En meget interessant løsning er et to-niveau strækloft. I dette tilfælde vil mønsteret i loftet ikke være for meget, og der er ingen risiko for overdrivelse.

Det er muligt at have et stof med et mønster på nogen af ​​tierne, og det vil se meget mere interessant ud end en kontinuerlig, flettet belægning.

For f.eks. Interiører i enhver landestil vil billeder med små blomster, der er vellykket kombineret med et almindeligt stof, være passende.

Men for interiører i stilen "minimalisme", "hi-tech" og andre lignende lofter med metalliske farver er meget interessant. Hvis sådan en fængslende dækning at gøre uden en kombination, så ville det se alt for besværligt. Og så - allerede interessant.

Ikke dårligt, hvis motivet på billedet på loftet har en fortsættelse i noget andet element i rummet. Eller i tekstiler, eller i en indretning, eller i et gulvbelægning. Det vigtigste her er foranstaltningen og regel 60/30/10.

Eksempler på lofter til køkkenet

De mest typiske tegninger til køkkenet er grøntsager, frugt og andre fødevarer i forskellige fortolkninger. Men det ser meget normalt ud, på trods af at billedet på loftet.

Det er meget mere interessant, hvis du vælger noget ekstraordinært, som f.eks. Design af et gennemsigtigt tag eller kuppel eller stenruiner eller træplanker i en rose-overdækket have. Forudsat, selvfølgelig, hvis disse motiver har fortsat i væggenes design.

Generelt, hvis vi taler om køkkenet, så er det mere vigtigt at tænke ikke på tegningen, men om det praktiske i loftet selv. Vælg et stofdæksel for dette er ikke det værd, da de stærkt absorberer køkken lugt og fugt. Men så at vaske dem meget vanskeligt, hvis ikke umuligt.

Design muligheder strække lofter til stuen

Stuen er allerede lettere. Du kan vælge noget, godt, valget er nu bare stort. Lofter, som gamle plakater og plakater er afbildet ser meget imponerende ud.

Imidlertid ser tegninger, der efterligner naturligt silke stof med tredimensionale mønstre, meget godt ud.

I dette tilfælde vil tegningen ikke være farverig og fængende. Simpelthen vil ornamentet være tydeligt synligt. Og som altid, glem ikke at loftet skal kombineres med andre ting i stuen.

Til spisning

For spisestuen er en god løsning på billedet, hvilket viser en klar himmel med skyer og synlig solblænding. Et sådant motiv hæver ånderne og skaber den illusion, at du spiser i fri luft.

I så fald ville en meget god løsning være en kombination af et blåt himmelloft og et hvilket som helst mønster på væggen i 3D-format.

For eksempel tegning af dæmningen med en udendørs cafe, hvor du kan se himlen. Og hvis himlen fra væggen og loftmønsteret falder sammen med himlen, vil den fantastiske virkning af nedsænkning i rummet blive frigivet.

I soveværelset

For soveværelset skal du vælge noget roligt. En meget almindelig mulighed, tegning en stjerneklar himmel. Loftet selv er mørkt, næsten sort, med stjerner og fjerne planeter.

Effekten kan forbedres ved at placere LED-lamper under loftet, som vil se ud som stjerner skinner fra en afstand.

Bare himlens overflade - er også godt for soveværelset, da der ses på dette billede i sjælen er der fred og ro. Hvad er nødvendigt for et godt humør, når man vågner op eller går i seng.

For et barns værelse

Og her kan du ikke være bange for at overdrive det. Børn som tegninger på loftet. Og her er det ikke fornuftigt at gætte - det er lettere at give barnet selv valget.

I forretningerne finder du noget! Og Winnie the Pooh, og Fixikov, og Barboskinykh, og Mary Poppins flyver på en paraply. Der er sommerfugle, farverige fugle og fantastiske blomster.

Tag hvad der vil se sjovt ud og bekymre dig ikke for meget om kombinationen af ​​farver. Alligevel er strækloftet i dette rum ikke for livet og skal ændres, så snart barnet beslutter at han allerede har dyrket dem.

Du bør ikke tage noget kedeligt, i betragtning af at barnet snart vil vokse op og skal ændre interiøret. Venligst nu, fordi barndommen kun er en gang, og det er meget kort!

Kabinet muligheder

Til en undersøgelse har du brug for noget, der matcher forretningsstillingen. For eksempel er forskellige kort af verden meget passende: fra den gamle til den politiske i vores dag.

Det er også ret passende at se billeder af bøger, dokumenter. Hvis kontoret er mand, kan du vælge billeder med billedet af skibe, vintagebiler, løbskurser og så videre.

Generelt kan alt, hvad der er forbundet med en bestemt type aktivitet hos ejeren af ​​rummet.

I gangen

Hvis du har en lejlighed med et typisk layout, og korridoren er en smal "passage i toget", er det bedst at bruge kun et hvidt loft uden tegninger. Fordi, hvis du hoper op, er effekten ikke den, du forventer.

For det første er det svært at vælge et mønster for et meget langt og smalt rum.

For det andet vil det næppe være synligt, da typiske korridorer normalt ikke er belyst med naturligt lys fra et vindue, og det vil være svært at se noget på et sådant loft.

Hvilke billeder passer til badeværelset og badeværelset

Forskellige seascapes, billeder af slugten i havets dybder, havdyr, fisk eller skaller vil se godt ud her. Generelt, eventuelle variationer i akvariet.

Derudover ser lofterne imiterende træbjælker meget interessant ud, hvilket får dig til at føle, at du ikke er i et almindeligt badeværelse, men i et bad. Dette er selvfølgelig betinget af, at væggene er korrekt indrettede.

Hvis du har en regelmæssig flise på væggene, og i loftet er som et træhus, så forstår du hvordan det ser ud. Ikke engang sjov.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige: Tegninger på et strækloft er gode. Men loftet uden et billede - meget bedre! Tro mig, det er i denne del af rummet at billederne kommer til at være hurtigste.

Stræklofter med mønster: Smukke eksempler i interiøret

Stræklofter er nu populære: Mange er allerede trætte af de traditionelle hvide versioner, så producenterne tilbyder modeller med interessante mønstre, der vil opfriskende din interiør betydeligt. Loftet med et billede kan se interessant både i lejligheden og i et privat hus. Hvis du planlægger at dekorere dit interiør med en så usædvanlig detalje, bør du omhyggeligt overveje designbeslutningerne og farveskemaet.

Særlige egenskaber

Hvis du vælger stræklofter med et mønster til dit hjem, skal du tage højde for alle funktionerne i denne efterbehandling. Billeder på loftet ser ganske specifikke ud, så de passer ikke til hvert interiør. Det er vigtigt at tage højde for en række nuancer for at gøre interiøret stilfuldt og harmonisk. Følg et par retningslinjer, når du vælger et strækloft med billeder:

 • Først og fremmest skal du overveje at strækloftet ligger meget lavere end normalt. Derfor er denne mulighed kun egnet til ejere af private huse eller lejligheder med højt til loftet. Hvis du i starten lave lofter, er det bedre at overveje andre muligheder for efterbehandling - for eksempel at male eller dekorere loftet med plastpaneler.
 • Sørg for, at din indretning ikke er overbelastet med detaljer. Farveversionen med et mønster er en mærkbar og usædvanlig detalje af interiøret, som ofte understreges. For at gøre en sådan beslutning ser virkelig fashionabel ud, er det bedst at arrangere rummet i en kortfattet stil - selv det enkleste design vil ikke være kedeligt med et sådant twist som et farvet loft.
 • Hvis du vælger en tegning på loftet for et børnehave eller soveværelse, er det værd at begrænse sig til lys pastellfarver, undgå rene mættede farver og indlysende kontraster. Designet bør ikke være irriterende. Flere ekstravagante muligheder er mulige for køkkenet, stuen, gangen eller badeværelset, men det anbefales ikke at lave lofter for lyse - det vil være svært at blive i et sådant rum i lang tid.

Produktionsmetoder

Omslaget på strækloftet med et mønster er en PVC-film lavet af en legering af plastmasser og rullet ud på specialudstyr - fremstillingen af ​​sådanne lofter er en kompleks og dyr proces. Der er forskellige muligheder for hævede lofter, afhængigt af nuancerne i deres produktion. Der er dyrere og billigere muligheder, modeller med forskellige teksturer og med forskellige anvendelser af billederne selv. Overvej de forskellige muligheder inden du vælger.

Meget ofte vælges uigennemsigtige lofter - nogle gange er disse valgmuligheder med en let relieftekstur, og undertiden er overfladen stiliseret som stænk af maling eller slag.

Alt dette er lavet af plastik, efter at filmen er rullet på den, anvendes den nødvendige tekstur.

På overfladen af ​​det samme billede overføres ved hjælp af en bredformat printer. Hvis teksten ikke er for fremhævet, kan billedet være noget. For prægede versioner vælges ofte abstrakte billeder eller billeder, der gentager formen af ​​relief.

Der er også glatte stretch modeller. For at gøre dette, tilføj yderligere stoffer til plastik, som efter forarbejdning giver overfladen af ​​loftet en spejlglans. Typisk har disse lofter et simpelt ornament - deres overflade selv skiller sig ud over den generelle baggrund. De udvider visuelt rummets rum og ser meget stilfuldt ud i moderne minimalistiske interiører.

Samtidig afspejler overfladen af ​​sådanne lofter alle objekter i rummet, så denne mulighed kan medføre ubehag i soveværelset eller i børnehaven - men for et moderne design i køkkenet eller stuen kan denne mulighed være perfekt.

Sateen lofter er nu meget populære - PVC satin ligner et ægte stof, selv om det er en type plastik. Dette materiale er let at rengøre, absorberer ikke fedt, mister ikke sin farve og eliminerer udseendet af svampe, men samtidig vil dette loft være helt miljøvenligt, velegnet til børneværelser. Silke tekstur gør det interessant at lege med farver - glitrende i lyset, mønstrene vil få nye nuancer. Sådanne lofter vælges ofte til interiører med et klassisk design.

design

Til loftet harmonisk passer ind i dit hus eller lejlighed, er det yderst vigtigt at vælge den rigtige designløsning. Moderne producenter tilbyder et bredt udvalg af billedlofter. Hertil kommer, at selv om du ikke finder den løsning, der passer dig, kan du i nogle virksomheder lave et tryk på loftet på bestilling.

Ved at vælge den rigtige indstilling, skal du starte fra den stil, hvor du designer resten af ​​indretningen af ​​din lejlighed.

For klassisk interiør, neoklassisk og barok, vil løsninger, der efterligner silke, fint dekorativt maleri og himlenes billede gøre. For det meste lignende muligheder bør være i lyse farver - Vælg pastelfarver, f.eks. Beige, blå, lysegrøn eller lyserød. Hvis du vælger et loft med et maleri eller et billede af skyer, er det bedre, hvis billederne er placeret omkring omkredsen, og midten forbliver hvid.

For indretninger i orientalsk, japansk stil kan billeder af bambus eller orkideer på loftet være passende. Normalt er det dekorative muligheder, der kun ligner plantens konturer. Hvis du vil have realistiske billeder, kan forskellige grene af træer og blomster i billederne se godt ud i en moderne stil i indretningen - samtidig med at huske på, at et sådant loft vil være meget mærkbart i indretningen, så resten af ​​situationen skal være fuldstændig minimalistisk.

For land-stil interiør, samt Provence, er ornamenter og mønstre med en stiliseret skildring af elementerne i naturen bedst egnet. Ofte er det planter og blomster, sjældnere - billeder af dyr og insekter. Nu kan du finde en række interessante muligheder, der perfekt kan supplere atmosfæren af ​​et hus i rustik stil og give dig mulighed for at føle dig som en del af naturen, selv i centrum af en storby.

Placering af indretning

Det er meget vigtigt, hvordan dine tegninger bliver placeret. Ensartet mønster over hele overfladen er sjældent i moderne interiørdesign. Dette er kun muligt, hvis skyggen af ​​dit loft er så let som muligt, og mønstrene strækker sig næppe ud mod baggrunden. Eventuelle lyse og mærkbare mønstre i hele området kan se alt forfangende og trættende ud. Et sådant loft vil lægge pres på dig, og det vil være ubehageligt i lang tid at være i en sådan stue.

Stræklofter fotoudskrivning. Fototryk katalog

Katalog af fotoudskrivning til hævede lofter

På vores hjemmeside finder du unikke billeder til fotoudskrivning på loftslofter.

Hvis du kunne lide noget fra vores katalog, kan vi producere for dig et strækloft eller tapet med fotoudskrivning, og send ordren med kurertransport.

Du kan bestille et loft eller tapet med en fotoudskrivning af dig selv, og installationen vil f.eks. Foretages af installatører efter eget valg. Placer med os en ansøgning om stræklofter eller sømløs tapet, og vi sender dig et layout og beregning af bestillingsomkostningerne via e-mail eller i WhatsApp. Stræklofter med billedudskrivning og 3D sømløs tapet vi sender i hele Rusland
Bredden af ​​vores plottere er 320.350.500 cm.

Stræklofter med et mønster: nuancer af fremstilling, typer af billeder og de mest interessante ideer

Stræklofter med mønster har længe været brugt i formatet af både bylejligheder og et privat hus. Dette giver ingen overraskelse: Det er jo en temmelig effektiv måde at diversificere rummets visuelle design på og give boligarealet et uforglemmeligt udseende. En af sine utvivlsomme fordele er ubegrænset kreativ frihed, som giver dig mulighed for at belægge ethvert billede eller en ide på loftoverfladen, ligesom kunstneren udtrykker sit syn på verden eller følelsesmæssige oplevelser på lærredet. Man må dog ikke glemme, at kunstnerens lærred er selvforsynende og udtrykker ideen perfekt i ethvert rum - mens stræklofter af denne type kun opnår mening i forbindelse med et specifikt interiør. Og det betyder, at de skal indarbejdes i det så organisk som muligt. Overvej egenskaberne ved deres fremstilling, de vigtigste grupper af billeder, der anvendes, samt de mest interessante og vigtigst succesfulde ideer på dette område med eksempler i helt forskellige interiører.

Alle fordele og ulemper ved at bruge

Nogle af fordelene ved stræklofter med billeder er umiddelbart tydelige og indlysende selv for folk langt fra designkunst, andre kræver en form for træning og evnen til at se objektet fra en eller anden vinkel. Men generelt gælder følgende: Hvis en niche med succes udvikler sig og efterspørges ved den endelige forbindelse i kæden - forbrugeren, så har den mange flere fordele end minusser. Hvis sidstnævnte er overhovedet.

 1. give det visuelle design af rummet originalitet og unikhed;
 2. direkte indflydelse på dannelsen af ​​atmosfæren i rummet
 3. "tricks" med den visuelle opfattelse af rummets dimensioner: et fald eller forøgelse i rummet;
 4. deltagelse i et enkelt kunstnerisk koncept for design
 5. miljøsikkerhed
 6. placering af logiske accenter i design af rummet, oprettelse af funktionelle områder;
 7. stilistisk alsidighed;
 8. uafhængighed fra rummets funktionelle funktioner.

Hvis du forsøger at opsummere alle de positive positive øjeblikke, kan du komme til en logisk konklusion:

Det er svært at undvære en skål tjære i et fælles hul honning - nogle gange synes det, at uden det taber honning al sin appel. Hvad er de objektive ulemper, der kan kaldes?

 1. høje omkostninger ved det samlede projekt
 2. i nogle tilfælde er ujævn farvefyldning mulig;
 3. begrænsning af webens bredde på grund af egenskaberne ved nogle printerenheder.

Det er dog svært at ødelægge en honningfyldt tønde med en så beskeden del af tjære. Især når du overvejer at nogle af de nævnte ulemper er løst med elegant lethed:

 • Du kan vælge en anden trykningsteknik og bruge et bredere lærred;
 • Du kan vælge en anden metode til tegning af billedet og opnå en jævn og udtryksfuld udfyldning af enhver farve uden nogen antydning af fejlen.

Hvilke metoder til tegning af et billede findes, og hvorfor er det så vigtigt, hvis dit valg er strækket lærred med billeder?

Måder at tegne

Hvis du omhyggeligt studerer et dusin eller så muligheder for stræklofter af en sådan type, så vil du helt sikkert bemærke, at billederne, der er trykt på lærredet, er meget forskellige. For eksempel ser vi ikke engang en tegning som helhed, men en bestemt kunstnerisk tekstur. Sandt nok er det svært for hende at afvise udtryksevne - her er vi nødt til at blive enige.

Og her lægger et smukt prydemønster allerede plads på møblerne i rummet. Sandsynligvis den mest almindelige mulighed.

Lad os vende os til eksempler vanskeligere. Tag et kig på lærredet nedenfor. Her i al sin herlighed vises 3D-udskrivning. Loftet får den nødvendige dybde, alle i rummet føles bogstaveligt talt dette storslåede rumfang. Tegningen i transit gennem synsorganet påvirker personens følelsesmæssige sfære og giver anledning til de tilsvarende billeder i hovedet.

Så hvor skal vi hen? Bogstaveligt til følgende: Typen af ​​mønsteret, der påføres lærredet, kan afvige ikke kun i varierende grad af visuel kompleksitet, men også ved anvendelsesmåden.

 • tekstudgave er den nemmeste og mest tilgængelige måde for alle befolkningsgrupper, hvilket ikke er særlig udtryksfuldt, men det kan godt være en god måde at gøre interiøret mere interessant, en bestemt form for relief er knyttet til et mat eller stof lærred;
 • ornament - klassiske abstrakte mønstre, bredt repræsenteret i katalogerne af tjenesteudbydere til installation;
 • endimensionel tegning - Jeg vil bare kalde det 2D, men det lyder på en eller anden måde ynkeligt og reducerer alvorligt sin storslåede kunstneriske fortjeneste, billedets karakter kan være anderledes, men oftere end ikke det er en forholdsvis mere kompliceret ornamental abstraktion lavet i teknikken til endimensionel udskrivning;
 • 3D-udskrivning er den mest "lækre" og som ofte sker en dyr type stræklofter med et mønster, der er karakteriseret ved at give dig fuldstændig frihed ved at vælge et billede ved hjælp af det, opnås det nødvendige volumen, skalaen øges, og rummet får et helt unikt og ædelt udseende.

Den mest spektakulære er multi-lagede 3D-lofter, hvor det øverste basestof med hovedmønstret er gjort uigennemsigtigt, og alle efterfølgende, derimod, tilføjer hvert nyt lag et ekstra element til mønsteret. Af tydelige grunde anvendes sådanne strukturer kun i høje værelser.

Forskellen mellem de to sidste typer er undertiden ikke så håndgribelig som i sammenligning med en almindelig tekstur eller ornament. Ja, og til en pris er de omtrent ens. Selvfølgelig, hvis dine æstetiske krav ikke er grandiose, og du vil ikke arrangere det andet Hermitage fra dit loftoverflade.

I sidste ende bestemmes prisen også af det brugte trykudstyr. Læs om funktionerne ved fotoudskrivning og hvordan det påvirker det endelige resultat, læs nedenfor.

Karakteristik af trykudstyr, funktioner anvendte farvestoffer

I øjeblikket er der 2 kendte typer trykteknologi, der aktivt bruges til at oprette sådanne strukturer:

 • roll (widescreen) printere - giver dig mulighed for at bruge meget brede ruller (op til 5 meter) med ubegrænset længde;
 • flatbed plotters - brug et materiale med begrænset bredde, normalt op til 2,2 meter, rullens længde er også begrænset.

Du bliver dog ikke træt af en printer eller plotter - du skal fylde udstyret for at få et højkvalitetsbillede på lærredet. Og her er pladsen for de anvendte muligheder væsentligt voksende og afhænger direkte af hvor og for hvilke formål lofter anvendes. Overvej dem alle nærmere. Der er i alt 4 udskrivningsmuligheder afhængigt af hvilke farvestoffer der bruges til at genopfylde patroner:

opløsningsmiddel

 • opløsningsmiddelbaseret farvestof opnås fra råolieprodukter;
 • ekstrem skarp og ubehagelig lugt;
 • anvendes hovedsageligt udenfor
 • lav pris.

Det anbefales ikke at bruge dette farvestof indendørs og af den grund, at det er corny skadeligt for menneskers sundhed. Det er derfor, det oftest bruges til forberedelse af gadekonstruktioner. Det er meget tvivlsomt, at en af ​​de installationsorganisationer, der er involveret i installationen af ​​spændingsduger i hjemmet, ville bruge denne fotoudskrivningsmetode - denne kendsgerning er svært at skjule, og det er i modstrid med sanitære standarder.

ecosolvent

 • Brug af samme farvestof - opløsningsmiddel;
 • ingen skarp lugt
 • Mulighed for brug inde i godt ventilerede områder
 • anvendes hovedsagelig til trykning på lette satinplader;
 • giver lyse og rige farver;
 • garanteret lang levetid og bevarelse af den samlede tonal friskhed;
 • rimelig pris.

Dette er en ret anstændig erstatning for det tidligere populære, men ikke for sikkert opløsningsmiddel, som gradvist erstatter den første trykmetode. Selv om bunden af ​​farvestoffet forbliver den samme, på grund af moderne forarbejdning er det endelige blæk ikke så giftigt og praktisk talt harmløst for menneskekroppen.

ultraviolet

 • Miljøvenlige blæk anvendes;
 • ideel til farvning af mørke dåser;
 • lærredets bredde er begrænset til højst 2,2 meter;
 • Manglende mærkbar glans i tilfælde af enhver form for spændingsstof;
 • hurtigtørrende maling og god præstation;
 • relativt overkommelig pris.

En af de mest populære måder at tegne på lærredet. Det er meget udbredt til både hjemme- og udendørsprint. Især til fremstilling af reklame billboards.

latex

 • ubegrænset længde og bredde;
 • Udskrivning på storformatplottere;
 • miljøsikkerhed
 • vidunderlig og spektakulær glans
 • den bruges både på lys og på mørke klæder;
 • giver højdefinerede og ekspressive nuancer;
 • høj pris.

Måske den mest optimale måde at anvende mønsteret på lærredet på. Som det er tilfældet, og det dyreste på samme tid. Men hvis du står over for opgaven med at lave så imponerende dekorative beslutninger, at kæberne med hvert blik hænger fra virkeligheden af ​​det, du ser, tror vi ikke, at dette vil stoppe dig. Lad selv kæben slippe først på grund af den annoncerede pris.

Vil du se, hvordan processen med at anvende projektet på lærredet? Se videoen nedenfor.

Tematiske grupper af billeder

For at beskrive alle de forskellige billeder, der normalt bruges til applikation, er der selvfølgelig ikke nok flere snesevis af sider. Det er meget mere konstruktivt at identificere de vigtigste tematiske grupper, hvorefter billederne kan klassificeres på en eller anden måde for lettere navigation og det endelige valg. Lad os prøve at gøre det:

 • mønstre - ideelt passer ind i vintage stilen, udføres begge i en farve og i flere er abstrakte i naturen og er i de fleste tilfælde uden nogen konceptuel skal;
 • blomster - en af ​​de mest populære grupper, de mest almindelige makroskopiske billeder, der arbejder betydeligt på dybden og volumenet;
 • tegnefilm - sfæren af ​​deres "habitat" er selvfølgelig børnenes værelse, og hovedformålet er at skabe resonans med barnets indre verden;
 • plads er altid en spændende gruppe af billeder, der ser særligt imponerende ud i soveværelser, og omfatter stjerner, måne og planeter;
 • natur - det er også svært at forblive ligeglade med denne type billeder, herunder et uendeligt antal scener, lige fra solopgang eller solnedgang, havbølge, skovlandskab osv.
 • skyer - bragt til en separat gruppe ved en tilfældighed, da billederne af den himmelske overflade er meget forskellige og kan forårsage fuldstændig polære følelsesmæssige tilstande: fra tankevækkende til afslapning;
 • Glasmosaik er et relativt nyt ord, der beskæftiger sig med at tegne billeder på strakt lærred, og passer perfekt ind i retrograd stil af indretning, som oftest anvendes i rummelige badeværelser og stuer.
 • fresker - indtil for nylig syntes det, at de var døde, men uventet fandt en anden vind, meget vellykket kombineret med venetiansk gips på væggene, fremhæver positivt det indre og ædle indre;
 • arkitektur - repræsentationen af ​​både typiske bymotiver og objekter, der har erhvervet den kulturelle og historiske værdi
 • frugter - saftige og appetit-tiltalende billeder vil utvivlsomt komme til retten i ethvert køkken.

Selvfølgelig er der også sådanne billeder, der ikke kan tilskrives de ovennævnte grupper. Og det er vidunderligt, at uden for klassifikationen fortsætter en hel del projekter, der ikke passer ind i nogen rammer, at "gå". En niche er trods alt levende, så længe en person har interessante ideer til at udtrykke dem på et stræk lærred. I øvrigt er dette den fantastiske funktion af stræklofter med forskellige billeder - stimuleringen af ​​levende menneskelig fantasi og dens omdannelse til praktisk brug.

Som du kan se, er nogle af de tematiske grupper begrænset i brug. For eksempel, den samme frugt, relevant udelukkende ser udelukkende i køkkenets format. Hvordan bedre at vælge et billede baseret på et rums funktionelle egenskaber?

Udvælgelse af mønstre til forskellige typer værelser

Faktisk er der ikke noget særligt problem her: i alle kontorer af installatører af stræklofter er der mange biblioteker, hvor forskellige grupper af billeder er omhyggeligt sorteret efter rum. Men de er let forvirrede, og oftest er de repræsenteret af fuldt ud og fuldt kopierede billeder, der kan findes i hvert andet hus. Eller endda en nabo, som er endnu værre. Men et af de vigtigste mål for ejeren af ​​"hjemmet" er skabelsen af ​​et originalt interiør.

Lad os prøve at forstå tricks ved at bruge disse eller andre mønstre på stræklofterne på eksemplet på forskellige lokaler til deres formål.

Stue

I dette rum er relevante en række billeder. Faktisk er tilstanden kun én ting - den harmoniske kombination af strækloftet med indretningsdesign.

Hvis rummet føles godt håndgribelig vintage spiritus, vil fresker eller farvede glasstemmer falde til nytte.

Ornamentalmotiver til stræklofter passer perfekt ind i hallformatet.

Vær opmærksom på størrelsen på værelset. Hvis antallet af kvadratmeter ikke behøver at eksperimentere, skal du begrænse dig til et lille mønster eller mønster i et hjørne af spændingsdækket eller i midten for at understrege en af ​​detaljerne i interiøret. Så du dræber to saftige fugle med en sten

 1. arbejder på udtryksevne
 2. visuelt øge rummet.

soveværelse

Soveværelse - for at sove i det. Eller i det mindste hvile. Derfor skal du vælge et fotoprint til strækloftet, som ikke vil påvirke den maksimale brug af det til det tilsigtede formål.

Et af de populære muligheder for hævede lofter - blomstertema. Unobtrusive blomster tegninger har en gavnlig effekt på en persons humør og bidrage til hans afslapning.

Hvis blomsterne ser ud til at være lidt hackneyed eller bare ikke din, så kan du hente lidt diskret abstraktion, se mod dyrenes verden. Eller endda placere dit familiefoto på strækloftet. Hvad er ikke en original, en-of-a-kind løsning?

Mørkeblanke stretchlofter med pladsfotoprint ser meget seje ud fra alle synspunkter. Samtidig er det vigtigt at indfange stemningen på billedet korrekt: ofte bruges sådanne motiver med en ret mængde ungdommelig romantik i værelser hos børn i mellem- og seniorskolealderen.

badeværelse

Du behøver ikke at være en raketforsker for at gætte hvilken fotoprint der passer bedst til et strækloft på badeværelset. Ja, det er rigtigt: Alt om undervandsverdenen og dens mange flora og fauna:

Du kan fortsætte i lang tid: Forbind din egen fantasi, hvis du vil gøre noget virkelig fantastisk og ikke slået.

Sandt nok må vi ikke glemme lovene for udvælgelse af farvekombinationer. Badeværelset er som regel ekstremt trangt i størrelse, og skrigende toner kan se meget påtrængende i det og forårsage ubehag. Ønsker du visuelt at hæve strækloftet lidt, skal du stoppe udvælgelsen på lys nuancer. Lyseblå eller lyserød vil se godt ud, hvis du skriver dem i en tegning, der passer til rummets ånd.

Børneværelse

Når du vælger et billede til et strækloft i et planteskole, er det vigtigt at overveje alderen på dit barn. Hvis du stadig har en baby, så er den ideelle mulighed - fantastiske motiver, sommerfugle, solen. Generelt, alt hvad der hjælper et barn til at føle sig trygge og komfortable.

For ældre fyre, for eksempel allerede i skolealderen, er det helt muligt at bruge tomter på stræklofterne og mere kompliceret. De ovennævnte kosmiske elementer, geografiske objekter, arkitektoniske strukturer. Målet er at vække interesse for viden i den.

Vigtige oplysninger om note plejepersoner og mødre: En grøn og meget lys skygge af blå hjælper den voksende "lille mand" til bedre at koncentrere sig om noget, forbedre hans humør og regulere aktiviteten så godt som muligt.

køkken

Enhver fotoprint på loftslofter er passende her, hvilket bidrager til husets generelle positive stemning og selvfølgelig deres sunde appetit.

Derfor er kaffebønner, vilde bær, moden frugt - et af de mest almindelige grafiske motiver til hævede lofter. Er det hvad der generer dig? Det er aldrig for sent at omarbejde selv et krævet billede for at få et uventet resultat, der passer dig. Et helt nyt kig på de sædvanlige løsninger kan forekomme, hvis du bruger et interessant perspektiv, det forkerte perspektiv. Eller så tæt som muligt objektet, der skaber et vidunderligt makroskopisk billede, der hjælper med at understrege rummets omfang.

Nedenfor præsenterer vi den succesfulde, efter vores mening, fotos af stræklofter i køkkenet, hvor tegningerne nøjagtigt afspejler rummets specifikationer. Og endnu flere eksempler, du kan se i artiklen: "Strekklofter i køkkenet - designmuligheder med 70 billeder."

Kombination med interiør af forskellige stilarter. bord

I tilfælde af at du er bekymret for kompatibiliteten af ​​visse grafiske motiver på stræklofter med den generelle stil i lejligheden eller huset, vil det være nyttigt at gøre dig bekendt med nedenstående tabel. Vi har valgt det mest harmoniske, som det forekommer os, varianter af kombinationer af forskellige grupper af billeder på stræklofter med helt forskellige interiører.

Stræklofter med et mønster

Stræklofter er fastgjort på listen over de mest populære typer af overflader, og det er let forklaret: listen over deres fordele er ret stor, og materialet er stort. Sammen med monofoniske klæder bruger designere og efterbehandlere stræklofter med et mønster. Denne teknik giver dig mulighed for at gøre dekorationen unik og unik, samt visuelt ændre rummets proportioner og give rummets komfort.

Stræklofter med et mønster

Strekak med billedet

Typer af stræklofter med et mønster

Tegning på stræklofter er af flere typer:

 • tekstural, ofte monofonisk eller lidt forskellig fra hovedskyggen;
 • endimensionel fotoudskrivning, kan være i form af et ornament eller et stort enkelt mønster;
 • 3D-udskrivning, hvilket giver loftets lydstyrke og dybde.

Tekstur tegning opnås ved at give lærredet en reliefflade under fremstillingen. Et sådant loft svarer til et stof, men det er lavet på basis af en PVC-film og har alle sine fordele. Farverne på tekstildugser er som regel ikke lyse, og teksturerne kan være matte eller satin. Prisen på sådanne lærred er ikke meget højere end de sædvanlige monokromatiske, mens loftet får et ædelt stiligt udseende.

Fotoprint - tegner et billede på et monofonisk lærred ved hjælp af en printer eller plotter. Ved hjælp af fotoudskrivning kan der anvendes stort set ethvert ornament eller mønster, herunder forfatteren. Farverne på billedudskriften er lyse og saftige på grund af brugen af ​​moderne teknologier og materialer, samtidig med at alle grundtrækets egenskaber bevares.

Strekak med fotoudskrivning

Fotoprint på stræklofter

Nogle producenter af stræklofter producerer dåser med allerede trykt fotoudskrivning. Normalt er det populære billeder: dag eller nathimmel, blomster eller geometriske mønstre, vanddråber. Et sådant lærred ser godt ud i multi-level designs i kombination med et monokromatisk lærred. Mere komplekse og enkelt tegninger kan bestilles fra kataloger af virksomheder, der beskæftiger sig med installation af lofter.

Færdig lærred med fotoudskrivning

De mest populære motiver af tegninger:

 • himmel med sol, skyer, regnbue;
 • rum, stjerner og konstellationer;
 • arkitektur;
 • efterligning af fresker og glasmosaik;
 • gamle kort, malerier, mosaik;
 • frugter, blomster, insekter og sommerfugle;
 • dyr, plante og undervandsverden;
 • abstrakte mønstre og ornamenter.

Stretchloft med matfotoprint (mellemrum)

Interiørfotoprint giver dig mulighed for at dekorere det hængende loft med næsten ethvert billede

Matt strække loft med et mønster

Strekak i farver

Udgifterne til loftet med billedudskrivning består af prisen på basisweben og omkostningerne ved udskrivning, hvilket afhænger af det område, der er besat af mønsteret. I gennemsnit øger fotoudskrivningen omkostningerne ved strækloftet med 1,5-2 gange, men med et stort printområde kan det øge det betydeligt.

Stræklofter med en 3D-effekt kan være enkeltlagede og flerlagede. I det første tilfælde opnås den tredimensionale effekt ved at vælge et mønster, som i sig selv opfattes som en volumetrisk. Disse udskrifter omfatter billeder af vanddråber, frugter, blomster. På grund af den høje realisme og lyse farver er disse tegninger levende og dybe. Prisen på enkeltlags 3D-lofter er ikke meget forskellig fra konventionel fotoudskrivning.

3D loft effekt

Flerlags 3D-lofter består af flere lærreder, der er fast i en kort afstand fra hinanden. Det øverste ark er uigennemsigtigt, med et mønster trykt på det. De nedre lærred er lavet af transparent materiale, mens hvert lag påføres billedet på en sådan måde, at det endelige billede giver den maksimale dybde og lydstyrke. Sådanne lofter sænker loftet kraftigt, men billedet er meget realistisk. Er også dyre.

Stræk loft 3D

3D stretch loft

Perforeret hængende loft

Fotoudskrivningsteknologi

Til fotoudskrivning skal du bruge specialudstyr: storformatrulleprintere eller fladskærmsplotter. Lærredet lægges i printeren i form af en rulle på op til 5 meter bred, længden af ​​mønsteret er praktisk talt ubegrænset. I plotteren kan du lave et lærred af en vis størrelse, mens mønsterets bredde er meget mindre.

Produktion af strækloft med fotoprint på plotteren Mimaki SWJ-320

Fotoudskrivningsteknologien afhænger af de anvendte farvestoffer. I øjeblikket anvendt opløsningsmiddel, ultraviolet og latexmaling, med påføringsprocessen og den resulterende virkning kan variere lidt.

Opløsningsmiddel og økosolvent fotoprint

Ved opløsningsmiddelfotoudskrivning anvendes opløsningsmiddelbaserede maling afledt af olieprodukter. Det har en skarp ubehagelig lugt, især mærkbar i rummet, så oftere bruges disse farvestoffer til gadekonstruktioner.

Eksempel på opløsningsmiddeludskrivning (bybus)

Økosolvent maling er en mere moderne analog uden stærk lugt, de kan også bruges indendørs med tilstrækkelig ventilation. Fotoprint ved hjælp af økosolvent har lyse og rige farver, hvilket giver billedet et vist volumen. Denne type farvestoffer anvendes overvejende på lette stoflofter, på mørke lærreder, malingen skinner igennem, f designet er forvrænget. Loftene med miljøopløsningsmiddeludskrivning bliver ikke kedelige med tiden og forsvinder ikke, tegningen forbliver frisk og levende.

Vær opmærksom! På lærred med en relieftekststruktur, ved hjælp af økosolventudskrivning, kan du oprette en efterligning af lærred, malet med olie eller tapet.

Sammenligning af økosolvent og UV-tryk på stræklofter

UV fotoudskrivning

Ultraviolet fotoudskrivning indebærer brug af specielt miljøvenligt trykfarve, som bruges til at fremstille et helt uigennemtrængeligt mønster. Af denne grund bruges UV-udskrivning ofte til at skabe mønstre på et mørkt lærred. Malingen er fastgjort i stoffets struktur, så tegningen ikke springer under spænding.

Fujifilm Uvistar II - en storformat UV printer designet til højhastighedstryk udskrivning af udendørs reklame og selvfølgelig stræklofter

Malingen tørrer hurtigt nok, hvilket sikrer hurtig fremstilling. Bredden kan desværre ikke være mere end 2,2 meter på grund af de særlige forhold i trykkeriet.

Vær opmærksom! Ultraviolette farvestoffer har ikke stærk glans, så selv på glatte lærred er mønsteret mat - når du bestiller et lærred og vælger et mønster, skal denne funktion tages i betragtning.

Latex fotoprint

Udskrivning på lærred med latexblæk udføres på storformet rullede plottere, så denne metode giver mulighed for at opnå et sømløst loft med stor længde og bredde. Latex maling er fuldstændig harmløs, har en skinnende uigennemsigtig overflade og kan bruges på ethvert lærred.

Denne type trykning er dyrere end de foregående, men tegningen er saftig og lys, med høj detaljer og glans, så latexudskrivning bruges ofte til plante- og dyrmotiver, billeder af himlen og vandet.

Latex udskrivning. Denne sort er ikke begrænset i bredde. Udskriftskvaliteten er meget høj, malet tillader ikke de strukturelle elementer i nettet at skinne igennem, så billedet er meget realistisk. Latex maling er harmløs, så disse lofter er lavet som et soveværelse og en hall og værelser til børn.

Vær opmærksom! Latex maling - det bedste valg til barnets værelse. De er miljøvenlige og giver dig mulighed for at få et lyst og muntert billede, ikke taber friskhed, selv med regelmæssig vask.

Valget af tegning til forskellige værelser

Billeder på loftet er relevante i næsten ethvert rum, det vigtigste er det korrekte udvalg af mønsteret og farven på basislærredet. Når du bestiller klæder, vil du blive tilbudt kataloger med et stort udvalg af prøver, og for ikke at blive forvirret foreslår vi at du lytter til nedenstående tips.

 1. Jo lavere loftet er, desto lysere skal baggrundsskyggen være. Det anbefales at bruge glatte eller satinplader, der har en reflekterende virkning, samt tegninger i lyseblå eller lyserøde farver - de løfter loftet visuelt. Det ideelle valg ville være at tegne en blå himmel med lette luftskyer.

Blomstermønster i hjørnet

Strækloft i børnehaven

Stretchloft med billedet af et geografisk kort

Stretchloft med billedet af frugt i køkkenet

Strekak med fotoprint på badeværelset

Produktionsteknologi og installation af lofter med et mønster

Fremstilling og installation af lofter med mønster er en ret lang proces, men i betragtning af deres levetid er det værd at henvende sig ansvarligt. Tegningen af ​​billedet er ganske dyrt for lærredet, men det påvirker ikke installationens kompleksitet. Det er umuligt at udføre fotoprint på egen hånd - for dette har du brug for dyrt udstyr. Men at spare på installationen af ​​færdige lærred er helt muligt, for dette behøver du kun reparationsfærdigheder og ønske.

Installation af strækloft

Montager til stræklofter

Profil for strenge aluminium lofter

Du skal også bruge et udlejningsværktøj og en assistent.

En detaljeret beskrivelse af alle faser af arbejdet er givet i tabel 1.

Tabel 1. Faser og teknologi til fremstilling og installation af et strækloft med et mønster.

Stræklofter med et billede: Hvad er mulighederne?

Stretch Loft er en moderne og praktisk belægning, som gør det muligt at omdanne alt rum helt. Dens funktion er, at et billede af enhver kompleksitet kan anvendes på overfladen.

Desuden vil vi i detaljer overveje, hvordan stræklofter med et mønsterudseende i en række interiører. Hver af dem har sine egne detaljer, som passer perfekt ind i værelser med forskellige formål og stilistisk beslutning.

Typer af stretch lærred

Stræklofter kommer i flere typer:

 • Stof. Deres karakteristiske træk er den ekstraordinære adel og luksus, som de udfylder et hvilket som helst rum. Og deres tekstur tiltrækker med blødhed og lethed
 • PVC lofter. Sådanne filmbelægninger har en virkelig hypnotisk glans. De afspejler det lys, der kommer fra belysningsarmaturerne, udvider visuelt rummet og løfter lofterne.

Det er også værd at bemærke, at lofterne kan være blanke og matte.

Den første type belægning har en spejllignende overflade, det vil sige afspejler alle elementerne i rummet. Men den anden mulighed er helt dæmpet og rolig. Det er perfekt til klassiske interiører, som ikke tåler for mærkbare detaljer.

Derudover kan en vigtig nuance betragtes som den kendsgerning, at skinnende lærred skal bruges i små rum. Da de giver dig mulighed for visuelt at løfte lofterne og gøre rummet mere rummeligt.

Matte belægninger er uundværlige i store rum. De vil undgå effekten af ​​koncertsalen og gøre interiøret meget mere attraktivt og glattere.

Kvaliteten af ​​billeder på en hvilken som helst type lærred forbliver høj, det vil sige tegningerne ser skarpe, detaljerede og farverige ud. Dog er deres opfattelse helt anderledes, og deres valg er mere afhængig af dine personlige præferencer.

Vi vælger stræklofter til hallen eller stuen

Dette værelse skal have en venlig samtale. Derfor er det normalt udvalgt til ham rolig, præcis indretning, som kun understreger den overordnede stil.

Listen over de 5 bedste universelle ideer til hallen omfatter:

 • Blomstermønstre. Deres popularitet er sikret af, at de ser organisk ud i de fleste interiører. Fyld rummet med en atmosfære af romantik og glat tilstedeværelsen af ​​dimensionelle møbler og andre store dele. De er kombineret med andet tilbehør, såsom tæpper, tekstilpuder, gardiner, der skaber et enkelt billede af dit værelse.

 • Figur i form af en ramme. Det er placeret rundt om rummet, kan dekoreres i form af klare grafiske linjer eller udsmykkede mønstre. Centret af en sådan sammensætning er som regel en stor lysekrone, muligvis i en stof lampeskærm.

 • Farvede ruder. Sådanne tegninger ser meget højtideligt og elegant ud. De fylder rummet med lyse farver og tilføjer et klassisk tryk, der på en speciel måde fordyber rummet.

 • Kalkmalerier. Dette er en anden win-win-mulighed. De ser altid elegante og raffinerede ud. Normalt for sådanne billeder anvendes dæmpede toner: fersken, beige, lyseblå, pistacie, honning.
 • Abstrakte sammensætninger. Valg til et sådant design, der er mange. Det kan være bløde sammenflettede linjer, eventuelle symboler, små mønstre, efterligning af farvedråber eller stænk.
 • Det vigtigste at huske er, at stræklofterne med et mønster for hallen skal matches i en stilistisk retning for ikke at skabe dissonans og holde rummet pænt og krydret.

  Hvilket billede vil være den oprindelige tilføjelse til soveværelset?

  For at opretholde en stilfuld stemning i soveværelset, bør du ikke afhente for farverige og frækte tegninger, der i høj grad vil tiltrække opmærksomhed. I et sådant værelse er det bedre at begrænse en lille detalje eller et stort mønster i varme farver.

  Blandt de mest almindelige typer af indretning er:

  • Hieroglyffer. De kan placeres langs en af ​​væggene. Deres størrelse afhænger af rummet i rummet. Farvebeslutningen kan være både traditionel, det er sort og farve. For eksempel ser sådanne tegn meget interessant ud i en vin- eller blommeskærm.
  • Crackle. Denne effekt ligner meget mosaikken. Det er et solidt billede bestående af et sæt uregelmæssige dele eller et mønster af tynde revner på den glaserede overflade af keramiske produkter. Velegnet til vintage og orientalske soveværelser med en overflod af bløde puder, baldakiner og tunge gardiner.

 • Ornamenter. Den traditionelle, men ikke mindre vellykkede løsning. Jo mere komplekse deres væv, jo dyrere og elegante de ser ud. At vælge et sådant mønster til dit loft er at fokusere på de nuancer, der allerede findes i interiøret. Så vil de se organisk og stilfuldt ud.
 • Stræklofter med et mønster til soveværelset afspejler de ideer, der er mest efterspurgte og populære, som i disse fantastiske billeder.

  Men du kan komme op med et uventet træk og få et helt unikt design. Det vil gøre dette værelse specielt og unikt.

  De mest "lækre" billeder til dit køkken

  Køkkenet giver et stort rum til implementering af de mest saftige og farverige løsninger. Det er i dette rum, at du sikkert kan placere billeder med gastronomiske lækkerier, så de vil skabe en appetit for dig og dine gæster:

  • Frugter og bær. Forestil dig en flok druer eller et stykke orange på et almindeligt hvidt lærred. En sådan løsning, der er simpel ved første øjekast omdanner pladsen, og du synes allerede at føle en behagelig citrus eller sødlig duft.

 • Ikke mindre effekt opnås ved visning af kaffebønner. For det første betragtes deres chokoladefarve som en af ​​de mest behagelige, og for det andet vil de tillade dig at blive i et muntert og forhøjet humør.

 • Isbiter, specielt hvis afbildet i volumen, vil give den nødvendige afkøling til det varmeste rum i en lejlighed eller et hus.

  Lys og interessant badeværelse design løsninger

  For at gøre badeværelset mere kompliceret og usædvanligt, kan du anvende sådanne dekorationsmuligheder:

  • Vanddråber De kan være i en tilstand af flyvning eller afbildet i øjeblikket at falde i vandet. Takket være moderne teknologi, ser de ud til rigtige og fylder rummet med friskhed.

 • Havbunden. Smuk stil til badeværelset. For ham kan du hente billeder af søstjerner, fisk og koraller. De vil skabe den nødvendige illusion af bevægelse, fortynd den sværhedsgrad, der normalt ledsager teglede vægge og gulvet i dette rum.

 • Luftbobler. Meget munter og flot beslutning. Det ser altid godt ud og går med enhver stil.
 • Hvilket billede skal vælges til børnehaven?

  Børneværelse er et magisk rum, hvor en fantastisk stemning altid skal herske. Til dette formål kan du vælge et ikke-standardbillede, der afspejler dine babyers interesser og smag.

  Blandt de nuværende designmuligheder er:

  • Billede af himlen: nat eller dag. En ekstra dekoration i det første tilfælde er en spredning af gyldne stjerner, og i den anden - en blændende sol med skyer. Sådanne lærred giver dig mulighed for at skabe indtryk af, at du altid er i naturen, de gør rummet luftigt og lige vægtløst.

 • Geografisk kort. Fantastisk design til eventyr og rejse elskere. Det kan være moderne eller antikke - det afhænger af den generelle stilistiske beslutning.

 • . Bare forestil dig, at den majestætiske Venus eller den brændende Mars pludselig vises på loftet på dit barns værelse. De kan omgives af kometer med deres lange haler og små satellitter. Denne komposition kan også suppleres med billedet af en raket eller et rumfartøj for at tilføre realisme til det og gøre det simpelt unikt.

 • Balloner. Farverige skinnende glatte bolde giver en følelse af en rigtig ferie. De vil flyde i loftet og tiltrække alles opmærksomhed, de bliver et værdigt element af indretning for et rum i lyse farver.
 • . En spredning af farverige gnister vil også glæde dine børn. De er stærkt forbundet med de mest glædelige og lyse begivenheder. Og for at få dem til at se endnu rigere ud, skal du passe på den korrekte belysning i form af runde pletter.

  Strækbelægninger i gangen og gangen

  Kig på de små sommerfugle. Disse skælvende insekter forårsager en overvældende kærlighed i alle. De vil ikke overbelaste den lille plads i korridoren, men tværtimod vil give det lethed.

  • Lille detalje. Dette kan være et silhuet eller farvebillede. Det er bedst at placere det i et af hjørnerne af lærredet. Det ser diskret ud og kompletterer den generelle ide om interiøret.
  • Vi sletter grænsen. Da korridoren normalt er et smalt rum, kan det ændres lidt. Vælg et billede med en oval arch for at udglatte skarpe linjer og visuelt udvide rummet.

  Fordelene ved at bruge sådanne lærred

  Der er flere hovedfordele ved at bruge spændingsbelægninger:

  • de giver dig mulighed for at gøre loftet helt glat og skjule alle uregelmæssigheder;
  • På deres overflade kan du anvende en tegning af enhver farve, størrelse og kompleksitet;
  • de kan modstå kraftigt tryk og temperaturfald uden konsekvenser;
  • har antistatisk virkning
  • lavet af miljøvenlige materialer;
  • Monteres hurtigt, uden behov for specielt forberedende arbejde.

  Design tips til at vælge en indretning til et strækloft

  Ledende indenlandske og udenlandske designere er af den opfattelse, at symmetriske kompositioner er den bedste mulighed for stuen.

  I sådanne interiører anvendes ganske ofte ret store og massive elementer, såvel som volumetriske detaljer, såsom tegninger med støbteglister, smedede buer og lige afrundede hvælvinger.

  For børns værelser anbefaler de farverige mønstre. Det kan håndtryk, fugle, farverig elefant. Derudover kan loftet omdannes til en enorm farve med dine foretrukne eventyrkarakterer eller dyr.

  Til dekoration af køkkenet eller spisestuen anbefaler disse mestere af design ikke kategorisk at bruge nogen nuancer af blåt. Det antages, at han fortærer appetitten og berøver et sådant farveværelse.

  Og endelig, for badeværelset sidst, begyndte de i stigende grad at bruge billeder med billedet af vinduer. Takket være dette bliver standardværelset til et loft, og du kan tage et bad, mens du nyder udsigten over det fortryllende sommer- eller forårsmiljø.

  Stræklofter med et mønster - dette er en meget original designløsning, som, som det ses på billedet, kan forvandle ethvert interiør. De forundrer fantasien hos den mest sofistikerede bruger på grund af dets mange forskellige teksturer og farver.

  Vælg det lærred, du kan lide præcis. Og ethvert værelse i dit hus vil blive mere behageligt, attraktivt og lyst.