Russiske stræklofter fra producenten

Stræklofter i dag er en af ​​de mest populære måder at afslutte loftet på. Dette skyldes en række faktorer. Først og fremmest er sådanne produkter ikke for dyre. Desuden udføres deres installation ret hurtigt.

Disse materialer produceres både i vores land og i udlandet. Det er værd at bemærke, at omkostningerne ved ophængte lofter kan være meget forskellige. Som nævnt er russiske lofter det billigste blandt alle produkter, der er repræsenteret på byggematerialemarkedet. På trods af den relativt lave pris er deres kvalitet ganske god. De fleste af kunder af lignende produkter efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet kan ikke skelne præcis, hvor dette materiale blev frigivet.

Russiske producenter

Hvordan fremstilles PVC-stoffer (til loftslofter)?

Selve produktionsteknologien er direkte afhængig af den ønskede belægning. Først og fremmest er det nødvendigt at fastslå, hvilken slags rumdesign der planlægges at modtage i sidste ende.

Det vil afhænge af valg af nuancer. Især hvis loftet er placeret i et soveværelse, ville pastell nuancer være det bedste valg. For børn mere egnet vil være tapet. I korridoren vil matte omslag se perfekt ud. I princippet er det ligegyldigt, hvilken type lærred der vælges. Her er det vigtigste, at den tilsvarende farve nærmede sig under et indre.

Indenlandske stræklofter er produceret på to fabrikker i vores land - i Kazan og Nizhny Novgorod. Det skal straks bemærkes, at sådanne produkter har en meget betydelig ulempe - deres bredde er kun en og en halv meter. I dette tilfælde er malerierne ikke i stand til at blive limet.

Kazan-firmaet producerer de mest kvalitetsmæssige malerier. Faktum er, at selskabets kvalitet i dette tilfælde er i forgrunden. Virksomheden har egne ressourcer, hvilket gør det muligt at overvåge hvert produktionsstadium og kontrollere alle processer. Derfor parallelt med udviklingen af ​​nye teknologier til fremstilling af produkter.

Det er værd at bemærke en række negative punkter. Især russiske lofter er ofte ujævn i deres struktur, og ved forhøjede temperaturer begynder de at udlede en tilsvarende lugt, hvilket ikke er meget behageligt.

Derudover yder russiske producenter kun en garanti på områder, der er tæt på den tilslutende søm. Men det må siges, at lofterne for den indenlandske produktion bliver mere og mere kvalitative hvert år.

Hvad er forskellen mellem stræklofter fra forskellige producenter?

I dag på det russiske marked med stræklofter finder du produkter fremstillet i Europa, Kina eller Rusland. Europæiske produkter fremstilles enten i Tyskland eller i Frankrig.

Som regel får alle produkter fortrinsret. Dette skyldes ikke kun produktkvalitet, men også dets mangfoldighed. Ud over standardindstillingerne (disse omfatter en mat, glans eller satinoverflade), kan europæiske virksomheder producere en dekorativ film med perle, marmor, metallisk effekt. Mere end to hundrede lignende beslutninger. Det vigtigste er korrekt at bestemme hvilken type loft der ville være ideelt til et bestemt rum.

Tekniske indikatorer for filmen fremstillet i europæiske virksomheder er som følger:

 1. Mattfilm er tilgængelig i bredder på 1,3, 2 og 2,7 meter. Det bredeste materiale findes i Tyskland;
 2. Produkter med en lak eller blank overflade har en maksimal bredde på 2 meter, men tyske producenter producerer også produkter af bredere omfang - op til 3,25 m;
 3. Hvad angår satinlofter lavet af PVC-film i europæiske virksomheder, kan det samme siges;
 4. Hvis filmen har en vis dekorativ effekt, vil deres format i bredde altid være det samme - 1,3 meter.

Når en repræsentant for installationsfirmaet vil blive overbevist om muligheden for at installere originale tyske sømløse lofter, hvis bredde vil være mere end 4 meter, så kan du straks vide, at han bedrager.

Indenlandske lofter er de mest overkommelige hvad angår pris. Dog vil deres bredde altid være den samme - 1,4 meter. Det færdige lærred er ret ensartet, både i farve og i tykkelse. Virksomheder, der er involveret i udgivelsen af ​​disse produkter, producerer både blanke og matte tekstur af loftet, men antallet af farve løsninger er meget mindre og er kun et par dusin. Oftest erhverver stræklofter af lys nuancer og mat tekstur.

På trods af det ubetydelige valg er kostprisen for husklæder ca. halvdelen sammenlignet med europæiske produkter, som vil have nøjagtig samme egenskaber. Indvendige lofter er dog fremstillet af kinesiske råvarer, som i sidste ende ikke kan påvirke den endelige produktkvalitet. Som følge heraf er garantien usandsynlig at være mere end tre år.

Kinesiske produkter begyndte at opfylde forholdsvis høj kvalitet, og produkter fra nogle firmaer er helt i stand til at konkurrere med førende producenter af spændingsdukker. Faktum er, at de fuldt ud opfylder alle eksisterende kvalitetsstandarder og sikkerhedsindikatorer.

Blandt de positive aspekter kan vi notere den moderne produktionsteknologi af loftsdugen med næsten enhver bredde, hvilket gør den endelige installation temmelig enkel. Desværre bestiller russiske virksomheder ikke altid sådanne materialer, da de er meget dyrere end materialer af lav kvalitet.

Når du kontrollerer certifikater af en lignende film, er det nødvendigt at være opmærksom på, i henhold til præcis, hvilke sanitære standarder de blev lavet. Faktum er, at mange billige kinesiske materialer er designet til brug i industrien, hvorfor det kan være simpelthen farligt for sundheden at bruge dem i husstanden.

Er det rentabelt at købe stræklofter fra russiske producenter?

I dag er et ret stort antal russiske virksomheder engageret i produktion af lærred specielt til loftbelagte lofter. Råvarer er i de fleste tilfælde også brugt indenlandsk, hvilket gør det muligt for prisen at forblive i et ret overkommeligt sortiment.

Derudover udføres levering inden for landet, hvilket ikke tvinger virksomhederne til at betale told, men sådanne øjeblikke påvirker heller ikke prisen. Det viser sig, at strækningslofterne for indenlandsk produktion er blandt de højeste kvalitet og billigste blandt alle de produkter, der er repræsenteret på det russiske marked i dag.

Kvaliteten af ​​det producerede materiale

Polyvinylchloridduvaser produceret hos indenlandske virksomheder har et forholdsvis højt niveau af kvalitet. Dette skyldes en række punkter: Først og fremmest er disse produkter kendetegnet ved en lang levetid, hvis de er fremstillet af pålidelige råvarer af russisk eller europæisk produktion.

I tilfælde af brugen af ​​kinesisk fremstillede kildematerialer til fremstilling af loftet, hvis kvalitet ofte efterlader meget at ønske, er det usandsynligt, at enhver producent vil yde en god langsigtet garanti. I den henseende bør en produkts garanti med lav garantiperiode til en forholdsvis lav pris straks advare den potentielle kunde.

Stræklofter af indenlandsk produktion er tilstrækkeligt pålidelige produkter, som vil opretholde alle deres grundlæggende positive egenskaber i lang tid.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Stræklofter lavet i Rusland i Moskva

Verdens førende inden for fremstilling af loftdug er virksomheder fra Tyskland, Frankrig, Kina og Rusland. Desuden skiller de russiske stræklofter på dette marked ikke kun lavere pris sammenlignet med europæiske producenter, men også anstændige præstationer og forbrugerkvaliteter. Den eneste ulempe ved indenlandske PVC canvases er den beskedne bredde af produktet. Sammenlignet med europæiske og asiatiske repræsentanter produceres film med en bredde på 1,41 m i Rusland. I den forbindelse er det mere problematisk at lave originale lofter ved hjælp af russisk materiale.

Billige stræklofter produceret i Rusland

Hvis kunden er afgørende for kvaliteten af ​​prisen på installationen af ​​lærredet, skal han være opmærksom på lokale produkter. Forskellen mellem husholdningsmaterialer fra europæiske prøver minimeres, fordi PVC-stof fremstilles ved hjælp af samme teknologi:

 1. Produktionslinjer i Rusland svarer helt til fremmede, da de består af det samme udstyr;
 2. Materialernes sammensætning er helt identisk, og ofte det samme, da nogle indenlandske fabrikker bruger råmaterialer fra Europa;
 3. Kvalitetssikringssystemet for produkter er fuldt kompatibelt med europæiske kolleger og er bekræftet af ISO 9001 certifikater. Den indenlandske producent garanterer 15 år for sine produkter.

Det vigtigste russiske produkt på markedet for loftkonstruktioner er PVC-lærred, fordi de blanke stræklofter i interiøret er i største efterspørgsel blandt befolkningen. Takket være den lavere omkostning og nærhed til produktionen til køberen får husholdningsvarer hvert år større tillid blandt offentligheden og forretningspartnere i installationen af ​​loftkonstruktioner.

Russiske stræklofter anmeldelser

Anbefalinger fra eksperter på byggemarkedet på internettet varierer. Her kan du mødes og rose odes til kvaliteten af ​​produkter fra russiske virksomheder, og diametralt modsatte meninger, som i intet tilfælde kræver at installere et indenlandsk lærred. Alt dette resonans forklares af den banalt bestilte karakter af artikler. Så hvis du vil vide hele sandheden om det russiske strækloft pvc, før du køber, skal du bedre lytte til forbrugernes mening. Heldigvis er der mange anmeldelser af lokale produkter på internettet. For at opsummere dem er konklusionerne følgende:

 1. Russisk film har anstændige præstationsegenskaber
 2. Forbruger kvaliteter snuble over den lille bredde og den store tykkelse af PVC lærred;
 3. For en sådan billig pris for nogle af nuancerne kan du lukke øjnene;
 4. Hovedopgaven for det russiske hængende loft udfører - overfladen øverst er helt glat med høj fugtighedsbestandighed, anstændig lydisolering og harmløs for menneskers sundhed.

Russisk strækloft anmeldelse salg og installation af St. Petersborg

Russiske stræklofter er klart ringere end produkter af europæiske mærker og endda kinesere. Hvis du vil købe højkvalitets finishmaterialer, skal du læse omhyggeligt til slutningen og drage konklusioner - om du vil købe indenlandske produkter af PVC-film.

Loft fra russiske mærker har en maksimal bredde på 1,4 meter, er repræsenteret af en begrænset palette af farver og kan ikke prale af højeste kvalitet. Produktion af efterbehandling materialer er ikke justeret korrekt.

Planterne bruger forældet udstyr til produktion af tekniske film, og udviklingen af ​​avancerede løsninger betaler ikke nøje opmærksomhed. Derfor kan du blive skuffet over kvaliteten af ​​produkterne fra indenlandske mærker under mærkerne Eline og C-Light.

Stræklofter i Kazan-fabrikken (Rusland) - et overblik over egenskaberne

Afsluttende materialer af to virksomheder er repræsenteret på hjemmemarkedet: CJSC Kazan Plante af Kunstlæder og Ivanovo Plante - IVNIIPIK. Ingen andre producerer PVC-plader. Fremtidige forretningsmænd kom med et smukt navn til dem - mærket C-light og Eline.

Stræklofter fra den russiske producent. De blev til salg, når produkter fra udenlandske virksomheder kun kunne købes til store penge.

Efterbehandling materialer er lavet i Kazan fabrikken af ​​kunstlæder. Dette er den ældste virksomhed, der blev grundlagt i 1938. Den har specialiseret sig i produktion af blødgjort polyvinylchloridfilm, hvilket svarer til GOST 24944-81 og TO5772-107.

Under reparationen er der visse vanskeligheder med indretning af lofter. Væsentlige niveaufald, defekter, revner - en kort liste over problemer, som mestre skal konfronteres med. Af denne grund har medarbejdere i Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder mestret ny teknologi og begyndt at producere PVC-film.

Stræklofter, der er produceret i Rusland, har følgende indikatorer:

- tykkelsen af ​​polyvinylchloridfilmen er 0,2 ± 0,02 mm;

- maksimal bredde af klæder - 140 cm;

- brandsikkerhed - materialer opretholder ikke forbrænding

- frostmodstand - stræklofter beholder deres egenskaber ved en temperatur på -25 grader;

- rulle længde - 70 meter;

- teksturer - matte, satin, blank.

Stræklofter C-light og Eline har lave priser (fra 100 rubler til virksomheder på stræklofter i St. Petersborg og ved køb fra fabrikken fra 60r pr. M2).

Derfor købes produkter fra den russiske producent af mennesker, der ikke har høje indkomster. At erhverve disse efterbehandling materialer, de synes lidt om kvalitet. Og forgæves.

Stræklofter lavet i Rusland har betydelige ulemper. Disse omfatter en smal farvepalet, standard design og ikke så godt, som vi gerne vil, ydeevne.

Produktion af film til strækloft STOPPED siden 07/02/12!

Oplysninger fra det officielle websted: http://iskog-kazan.ru

Stræklofter - IVNIIPIK

En anden indenlandsk producent af spændeklude er et forskningsinstitut i Ivanovo. Det blev grundlagt i 1965. Virksomheden producerer ikke kun PVC film, men også fortelt, rør og bindende materialer. Derfor er det ikke nødvendigt at tale om smal specialisering. Medarbejderne i virksomheden er ligeglad med produktforbedring og søger ikke nye løsninger.

Karakteristika for stræklofter fra IvNIIPIK kan ikke kaldes ideel:

- lys hurtighed - 4 point;

- styrke - 15,0 / 14,0 MPa;

- bredde - 140 cm (op til 150 i strækning);

- tykkelse - fra 0,16 til 0,19, denne figur afhænger af typen af ​​film.

Russiske stræklofter, fremstillet i Ivanovo, har negative anmeldelser. Lige at vurdere kvaliteten af ​​PVC film, kan vi sige, at det er dårligt. Glansmaterialer ligner meget polyethylen, og spor af rullemaskiner er mærkbare på lærdug.

Officiel hjemmeside: http://www.ivniipik.ru

PVC film side: http://www.ivniipik.ru/catalog/plenka-polivinilkhloridnaya-dlya-natyazhnykh-potolkov

At opsummere og drage konklusioner

Siden i øjeblikket er produktionen af ​​PVC klud på fabrikken i Kazan suspenderet (midlertidigt eller permanent - ikke kendt). Mest sandsynligt nu for de russiske stræklofter C-light eller Eline udsteder produkter fra Ivanovo-fabrikken, der specialiserer sig i teknisk PVC-film eller kinesisk lærred.

Virksomheden "Concord" i mange år engageret i salg og installation af spændingstøj. Engang arbejdede vi med produkter fra russiske virksomheder. Det var et eksperiment, der mislykkedes.

Kunderne kunne ikke lide stræklofter for æstetiske og operationelle indikatorer.

Desuden udstrålede PVC-film en ubehagelig lugt. Denne fejl kan ikke ignoreres.

Efterbehandling materialer skal være miljøvenlige, holdbare, smukke og pålidelige. Derfor anbefaler vi produkter fra Tyskland, Frankrig, Belgien og Italien. Disse er kendte mærker, der producerer produkter af høj kvalitet!

Russiske stræklofter

Stræklofter på Den Russiske Føderations territorium bliver stadig mere populære og bevæger sig fra elitekategorien til sektionen af ​​simpelthen høj kvalitet og overkommelig type reparation af lofter. Dette blev lettet af russiske producenter af stræklofter og installationsvirksomheder som vores, der overvåger både kvaliteten af ​​deres arbejde og kvaliteten af ​​de udbudte materialer.

Selvfølgelig var der først europæiske stræklofter. Det var et vidunder, og det var en luksus.

Så kom de kinesiske lofter. Og det var et stærkt slag på ryetslofternes omdømme, hvor den berygtede "kinesiske kvalitet" spillede en vigtig rolle. Selv om det skal bemærkes, at for nylig har mange kinesiske producenter rejst deres bar og deres produkter kan stolt og fuldt ud kaldes stræklofter og ikke en uforståelig stinkende struktur.

Og vores håndværkere kom ned til erhvervslivet. Lad det ikke være uden hændelser, så i første omgang i stedet for en særlig film forsøgte de at bruge almindelig PVC-film beregnet til andre formål. Men så blev der købt udstyr, materialer, teknologier blev undersøgt, og nu kan det russiske stretchloft godt konkurrere med de bedste prøver af kineserne og endda det europæiske loft.

De mest berømte russiske producenter af stræklofter er:

 1. Kazan plante.
 2. Anlæg i Nizhny Novgorod.
 3. Ivanovo plante.

Russiske stræklofter, ulemper

Ja, vi vil ikke straks rose de russiske stræklofter, hvor vurderinger allerede kunne skræmme dig. Vi vil objektivt fremhæve dem og forklare årsagen til så mange unflattering svar.

Og så ulemperne:

 1. Stor tykkelse af stoffet, hvilket gør dem mindre elastiske.
 2. En smal lærred (1,42 m), som gør det næsten umuligt at få et sømløst loft.
 3. En lille farvepalet.
 4. Mulig ujævn prokraska maling.
 5. Farvet lærred kan falme over tid.

Er du allerede bange og klar til at opgive denne ide? Skynd dig ikke, fordi der er fordele for russiske stræklofter. Anmeldelser om dem giver en masse oplysninger, skal bare være i stand til at fange det.

Så de fleste negative anmeldelser om russiske stræklofter kommer fra folk, der bestilte dem fra private mestere eller fra en-dagsfirmaer. Men sådanne "virksomheder" er kun interesserede i indtjening for at øge den billigste film af ukendte producenter, der købes og ufaglærte arbejdstagere ansættes. Og det hele synes at være som russisk stræklofter, priserne forbliver selvfølgelig midt på markedet.

Dette forårsager uoprettelig skade på billedet af den nationale producent, som forsøger at stå op og mestre dette marked, men dette er et andet emne og historie.

Russiske stræklofter, fordele

Og nu om det behagelige:

 1. Traditionelt er den største fordel ved russiske stræklofter prisen. Nærhed af produktionskapacitet reducerer transportomkostninger og eliminerer told og andre udgifter.
 2. Kort produktionstid, som også er forbundet med lokal produktion.
 3. På stærkt malede lærred er der ingen lyse farver og kontrasterende overgange af farver.
 4. Der er et valg af monteringsmetode:
 5. Harpoon, en standard monteringsmetode, der tillader om nødvendigt at demontere loftet og montere det igen.
 6. Shtapikovy metode til montering, opfindelsen af ​​vores håndværkere, selv om det ikke indebærer muligheden for demontering og efterfølgende installation, men på den anden side meget billigere end harpun.
 7. Større styrke på nettet på grund af dens større tykkelse.

I resten er måske de russiske stræklofter ikke forskellige fra de europæiske.

Så hvis du har brug for en budgetversion af PVC-filmens lette strækloft, kan du sikkert bestille det i vores firma, og din feedback om det vil være positivt.

Tyske stræklofter

Anvendelsen af ​​stræklofter giver visse fordele i forhold til andre finish. Dette er en af ​​hovedårsagerne til den høje popularitet af denne type finish i dag. Montering af vores strømning.

Det bedste materiale til hængende lofter

Det er svært at præsentere et moderne interiør uden lofter. Dette er en praktisk og rentabel mulighed for at afslutte loftet i ethvert rum. Med mange fordele vandt disse lofter deres pok.

+7 (495) 784-99-35

fra 8:00 til 23:00 uden fridage

Lofter i Rusland

 • Hjem /
 • Katalog /
 • Producenter /
 • Lofter i Rusland

Stræklofter Rusland

På trods af at stræklofter blev brugt først i Schweiz i midten af ​​forrige århundrede, blev de meget populære i Rusland og i de tidligere CIS-lande relativt for nylig i slutningen af ​​90'erne.

I dag er fremstillingen af ​​malerier engageret i mange indenlandske producenter.

Stræklofter af russisk produktion i deres kvalitet og ydeevne på ingen måde dårligere end vestlige modparter, mens deres omkostninger er lidt lavere end den tyske eller franske fabrikant.

Produktion af russiske stræklofter udføres på moderne europæisk udstyr fra højkvalitets- og miljøvenlige råmaterialer, så de resulterende produkter er helt i overensstemmelse med internationale standarder, mens værdien er tilgængelig for den gennemsnitlige indenlandske forbruger.

Hvis du har brug for produkter af høj kvalitet og pålidelige produkter, men ikke ønsker at overbetale, så er de russiske lofter fra firmaet POTOLOK-K.RU - det bedste valg. Her finder du et stort udvalg af produkter fra de største indenlandske producenter.

Russiske stræklofter, hvis priser er betydeligt lavere end deres europæiske modparter, skelnes af sikkerhed, pålidelighed og høj kvalitet, hvilket opnås ved brug af det nyeste udstyr og moderne teknologi.

I mange tilfælde er præstationsegenskaberne for indenlandske produkter på ingen måde dårligere end produkter fra førende europæiske virksomheder, mens deres omkostninger kan afvige flere gange.

Vores medarbejdere er perfekt orienteret i hele produktsortimentet og vil hjælpe dig med at vælge stræklofter, der til en overkommelig pris passer bedst til dine behov.

Russiske stræklofter

I dag er blandt de færdige materialer, der anvendes til forbedring af loftet, de ledende stillinger beboet af multifunktionelle og æstetisk attraktive stræklofter, der er fremstillet af stof eller PVC-film. Til gengæld for at skabe PVC-stræklofter kan der anvendes en film af forskellige producenter, som påvirker kvaliteten, funktionens egenskaber og den endelige pris på produktet.

Den mest overkommelige kategori omfatter PVC-stræklofter produceret i Rusland. Uden tvivl er Rusland som et land med stræklofter lidt forsinket, og når det gælder kvaliteten og mangfoldigheden af ​​sine produkter er huslofterne dårligere end kendte europæiske mærker. På trods af dette er russisk lavede lofter utroligt populære hos landets befolkning på grund af den lave omkostning.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Tilstedeværelsen af ​​stor efterspørgsel efter hjemmeproduktet forklares ikke kun af lave priser, men også af det faktum, at hver eneste af os stræber efter at bruge stræklofter med ikke-standardiserede teksturer og usædvanlige farvedesigner til reparationer. Praktiske mennesker beslutter at købe russiske stræklofter som den bedste mulighed (skaber en perfekt flad overflade i klassisk stil). På et sådant loft garanteres ingen pletter og bump, som ofte findes i den klassiske loftindretning (maleri eller kitt).

Hvis du ønsker at købe russiske stræklofter i Moskva og Moskva, så er de laveste installationspriser med rabatter fundet i firmaet "Stroy Service", som nyder prestige blandt hovedstadenes indbyggere takket være udførelsen af ​​produktions- og installationsarbejder på højeste niveau.

Russiske stræklofter baseret på PVC. fakturaer

I dag tilbyder den indenlandske producent af PVC-film kun sine kunder standard teksturer af tøj til at skabe lave omkostninger til loftslofter:

 • Matte (hvid);
 • Matte (farvet);
 • Glans (hvid);
 • Satin (hvid).

Hvis du vil oprette et originalt loft, kan du bruge fotoudskrivning på lærredet, hvilket gør det muligt at realisere selv de mest utrolige fantasier.

Stræklofter lavet i Rusland. Egenskaber og specifikationer

På grund af farvernes rige kan husholdningsstrækninger anvendes i en lang række interiører (klassisk hvid, gul, lilla, sort, blå, grøn og andre nuancer). På trods af det faktum, at det er muligt at bestille russiske stræklofter til en overkommelig pris, er bagsiden af ​​dette færdigmateriale slet ikke kvalitet, men en lille bredde af lærredet (1,4 meter), hvilket er en ideel mulighed for smalle værelser (spisekammer, korridor, hall, veranda balkon og andre). Hvis du bruger russiske stræklofter i værelser med et stort område, så vil der blive dannet sømme i stedet for lodning af to dåser.

I hvilke værelser kan du installere russiske stræklofter?

Stræklofter lavet i Rusland er virkelig universel mulighed for at afslutte loftrummet i ethvert rum. Så kan blanke stræklofter af russisk produktion installeres i små soveværelser, køkkener, gange og badeværelser. Overfladen af ​​sådanne lofter har til følge at øge det visuelle rum, som ofte bruges af professionelle designere. Satin stræklofter har en speciel struktur, der ligner stof. Denne type lofter er en glimrende måde at dekorere soveværelser og stuer på, samt værelser beregnet til rekreation. Matt stræklofter fra den russiske producents film - en ideel mulighed for dem, der foretrækker den klassiske stil (installeret i næsten alle værelser og perfekt kombineret med alle stilarter og designløsninger).

Fordelene ved at købe russiske stræklofter i vores firma

Hvis du ønsker at bestille et russisk strækloft i "Stroy Service", så for at afklare alle de nuancer, du skal kontakte lederen af ​​vores firma. I samråd med en specialist kan du stille alle dine spørgsmål efter at have aftalt, hvilken ansøgning der oprettes for målerens afgang. På et passende tidspunkt for dig kommer der en måler, som leverer et loft over lofter, tager målinger, beregner skøn og udarbejder en formel kontrakt.

Blandt de vigtigste fordele ved samarbejde med vores firma er:

 • Det bredeste udvalg af stræklofter
 • "Transparent" lave priser;
 • Garantier fra virksomheden (3 år til installation og 5 år for lærredet);
 • Rabatter og kampagner;
 • Installation af PVC-lofter er lavet på det maksimale sikre niveau (cylindre anvendes fra Norge, RAGASCO);
 • Tilgængelighed af russiske føderations hygiejne- og brandcertifikater.

Ud over PVC-lofter i vores katalog, kan du altid vælge:

 • Stretch stof lofter (fra filmproducenter Clipso, Cherutti, Descor);
 • Multi-niveau og kombineret strækloft;
 • Farve og tofarvede stretchlofter;
 • Lofter med fotoudskrivning eller kunstmaleri;
 • Perforerede, gennemskinnelige, lysblokerende stræklofter;
 • Øko-lofter EcoFolien (Tyskland) mv.

Billeder af russiske stræklofter

Hvis der er udskæringer, sank på dit stretchloft, eller det har mistet sin tidligere skønhed efter oversvømmelse, så skal du bare kontakte vores værksted for at genoprette sin tidligere funktionalitet og tiltrækningskraft. Vil du udvikle et eksklusivt loft design projekt? Kontakt vores designere. Også i "Story Service" opereres et certificeret servicecenter til vedligeholdelse af stræklofter.

Hele den nyttige og efterspurgte service er lydisolerende stræklofter (for at give loftet støjisolerende egenskaber, vores eksperter bruger plader "Shumostop S-2"). Et vigtigt punkt, især i forhold til rum med høj luftfugtighed, er beskyttelse mod skimmel og mugg (for at øge loftets modstand i udviklingen af ​​skadelige mikroorganismer bruger vi speciel imprægnering).

Prisen på russiske stræklofter

Hvis du vil vide de nøjagtige priser for russiske stræklofter til 1m2 med installation, så skal du kontakte vores firmaets leder, der foretager en individuel beregning for hvert enkelt tilfælde (under hensyntagen til rummets størrelse, omkostningerne ved installation og fastgørelseselementer, belysning og andre øjeblikke).

Bemærk venligst, at vores firma tilbyder de laveste priser for stræklofter lavet i Rusland i hele hovedstaden. Rabatter og kampagner vil være en god bonus for kunderne (ved at købe billige russiske stræklofter, er du garanteret at modtage en gave fra firmaet)

Russiske stræklofter

I en krise vil mange optimere omkostningerne så meget som muligt, reparationer og efterbehandling er ingen undtagelse.

Derfor overvejer købere blandt andet russiske stræklofter.

Hvis din hovedopgave er at få mest budget reparationer, så strækker lofter af indenlandske produktion er helt i stand til at tilfredsstille dine behov. Men som regel undtagen for billighed sætter enhver person pris på kvalitet, skønhed og miljøvenlighed.

Efter forbrugernes mening på internettet og installationsspecialister er stræklofter fremstillet på det russiske marked af ringere kvalitet til franske og tyske modparter - de er mindre holdbare, mindre holdbare, i almindelighed, i realiteten kan de næsten ikke prale af billighed. Teknologier til fremstilling af stræklofter i Rusland optrådte relativt for nylig, så det er ifølge slutbrugerne på nuværende tidspunkt meget, at deres kvalitet efterlader meget at ønske.

Stræklofter lavet i Rusland er sjældent ikke repræsenteret i en så bred farvepalet som tysk og endda kinesisk.

En anden væsentlig ulempe ved russiske stræklofter er, at forbrugerne klager over at falde over tid, og hvis Gud forbyder, at du er oversvømmet med naboer, kan det russiske strækloft ikke være i stand til at modstå et væld af vand, men det er usandsynligt, at det er usandsynligt at beholde sin form og lærredet skal udskiftes.

Russiske stræklofter kan have en mere udtalt kemisk lugt end tysk eller fransk.

Et andet almindeligt problem med indenlandske stræklofter er, at de kan "knage", når temperaturen falder (for eksempel hvis et vindue åbnes om vinteren med stærk opvarmning).

Et andet krav om at strække lofter fra Rusland kan kaldes det faktum, at svejsningen er meget mærkbar, især på lak teksturer.

Det russiske marked med stræklofter udvikler sig naturligvis og ændres til det bedre, og over tid er der håb, der vil kunne konkurrere tilstrækkeligt med sådanne ledere som Frankrig og Tyskland, indenlandske producenter har allerede langt fremme i forhold til hvad de var i starten af ​​deres aktiviteter men de er langt fra perfekte.

Hvis prisen dog er afgørende for dig, og hvidvaskning eller gipsvæggen ikke er attraktiv af indlysende grunde, så kan du sætte russiske stræklofter i lejligheden. Men som regel er resultatet skuffende, og loftvirksomhederne er tilbageholdende med at omarbejde sådanne lofter, plus omkostningerne ved omarbejdning er meget højere, fordi håndværkerne skal gøre dobbeltarbejde.

Indenlandske stræklofter kan være egnede til f.eks. En garage, opbevaringsrum eller lignende, generelt de rum, hvor der er andre kemiske lugte, og drukner lugten af ​​filmen såvel som i lokaler, hvor æstetik ikke er i første omgang.

For boliger er det bedre at foretrække lidt dyrere, men dokumenterede og garanterede tyske lærredstryk af høj kvalitet eller stofklæder fra Frankrig.

Russiske stræklofter

Minimumsordren er 6.200 rubler.
Pris per kvadrat. meter - fra 290 rubler.
Omfanget og omkostningerne ved nedhængte lofter (Rusland) - Nyd fordelene ved at købe fra os.

Producenter fra Rusland tilbyder stræklofter af europæisk kvalitetsniveau. Det er muligt at blive bekendt med materialematerialer i kataloget af Ceiling Alliance-firmaet.

Russiske stræklofter i kvalitet er ikke ringere end niveauet for produkter fra europæiske producenter. For det første giver brugen af ​​innovative teknologier dig mulighed for at skabe lærred, der opfylder de nyeste trends inden for indretning. Valget af teksturer og farver er ret bredt. For det andet overholder alle produkter internationale standarder og kvalitetskrav, som gør dem sikre.

Sammenligning af produkter i Europa og Rusland

Sammenligningsegenskaber for materialer og komponenter fremstillet i Rusland og Europa viser, at:

 • Stedet for fremstilling og salg påvirker stærkt prisen på produkter, og derfor for russerne er omkostningerne til husholdningslofter mere acceptable.
 • Med den langsigtede levering af produkter kan der være en misforhold mellem transport- og oplagringsbetingelserne, hvilket fører til skade (og muligvis skjulte) varer;
 • Komponenter til installation af stræklofter produceret i Rusland er tilpasset det lokale strømforsyningsnetværk, materialer, der anvendes til byggeri og driftsbetingelserne for produkter;
 • Sortimentet af komponenter og materialer fra indenlandske producenter tager højde for købernes efterspørgsel og tilbyder et stort udvalg af budgetmuligheder.

Funktioner af russiske stræklofter

Stoffer fremstilles i Kazan og Ivanovo. De har følgende egenskaber:

 • PVC materiale
 • filmtykkelse (0,2 - 0,23) ± 0,02 mm,
 • webbredde 1,4 m,
 • footage roll 70 mp / 98 m².

Særlige egenskaber i russisk fremstillede lærred er absolut ikke-brændbarhed og modstandsdygtighed mod lækage. Et sådant strækloft vaskes godt med husholdningskemikalier og bevarer sine egenskaber i værelser med temperatur ekstremer. Den unikke af filmene ligger i evnen til at udskrive et billede på en storformat printer. Servicetiden er mere end 10 år.

I vores katalog af materialer og komponenter til at skabe stræklofter er russisk fremstillede lærred af fire typer præsenteret: matte, blank, satin og farvet. Deres bredde er 1,4 m. Når den er færdig, er den 1,5 m overflade. Om nødvendigt lukker området større bredde produceret teknologisk søm. Prisen på lærredet varierer fra 290 til 390 p. Det inkluderer omkostningerne til både materialet og installationen af ​​det russiske strækloft.

Spotlights producenter fra Rusland er modeller med glødelamper og energibesparende elementer. Deres omkostninger er mindst 100 p. Kontakt Ceiling Alliance, du kan ikke kun købe alle materialer og komponenter til russiske stræklofter, men også bestille deres installation. Installationen udføres i Moskva og regionen.

Eksempler på russiske stræklofter:

Hvordan vælger man den bedste producent af stræklofter og hvordan de adskiller sig fra prisen

Når man vælger den bedste producent af stræklofter, skal den moderne mand vælge mellem franske, kinesiske, tyske, italienske og russiske stræklofter.

Franske stræklofter

Standarden for kvalitet er franske stretchlofter. Udgifterne til dem gælder selvfølgelig ikke for budgetsegmentet. På hjemmemarkedet er franske varer værdsat for fremragende kvalitet. Holdbarhed og perfektion af tekstur er karakteristiske træk ved producenten. Sandt nok er der en ulempe. Bredden på produkter op til 2 meter med mærker som "CTN", "Alkor" og "Draka" tillader dig ikke at installere dem bekvemt i store rum.

Franske produkters ubestridelige værdighed - æstetisk udseende. For holdbarhed kan de sammenlignes med russiske kolleger. Sandt nok tilbyder franskerne en længere garanti.

De franske var de første i historien for at give menneskeheden teknologien om at anvende PVC (polyvinylchlorid). Disse udviklinger var oprindeligt engageret i selskabet «CTN». Det afdækkede tilstrækkeligt erfaringerne fra sine forgængere og skabte en stor bedrift med kontorer i Storbritannien, Spanien og Belgien.

Virksomhedens produkter betragtes som benchmark for pålidelighed over hele verden. Samtidig gennemfører virksomheden de mest usædvanlige beslutninger af designere inden for stræklofter. Egen produktion gør det muligt for virksomheden at kontrollere hele processen med produktion af lærred og konstant forbedre. Samtidig garanterer CTN rimelige priser for købere. Hjemmeside - www.ctn.fr.

Med hensyn til fastgørelsessystemer er franske produkter også de bedste, da de er fastgjort på aluminiumsprofilen ved hjælp af særlige harpunindsatser. Aluminiumsprofilen betragtes som en af ​​de stærkeste, og harponsystemet er den bedste klemme til stræklofter. For det andet er kileanlægget i de tredje perler.

Blandt de italienske stræklofter kan du finde attraktive klassiske modeller, der ikke er ringere i kvalitet til deres franske kolleger. Repræsentanten for de italienske stræklofter i Rusland er "Malpensa".

Tyske stræklofter

Tyske modeller er billigere end franske stræklofter, men kvaliteten er ikke signifikant anderledes. Stræk tysk strækloft er designet til 2 meter 70 cm. Hvis du vil købe tyske modeller, kan du gøre det fra de officielle repræsentanter for Pongs og Renolit.

Den mest populære repræsentant for tyske stræklofter på hjemmemarkedet er Pongs Textil GmbH. Virksomheden er kendt verden over og producerer Mattfolie, Lackfolie og Descor loft serien. I lang tid (siden 1913) har producenten tilbudt en anstændig kvalitet baseret på moderne innovative teknologier.

Et rigt udvalg af tekstur er Pongs virksomhedens visitkort. Til fremstilling af hævede lofter bruger hun et blankt, mat og satinstof. I dette tyske selskab tilbydes 130 forskellige nuancer af stræklofter.

Producentens prispolitik er designet til russiske borgere med mellem og høj indkomst. For øvrigt opretholdes normerne for økologi i Pongs produkter. Det opfylder europæiske krav. Hvert produkt har ledsagedokumenter fra producenten. Virksomhedssted www.pongs.de.

Tyske stræklofter fra "Renolit AG" af lak og satindug har mere end 140 nuancer. Virksomheden udvider konstant farvepalet og belyser alle de lovende ønsker hos kunderne.

I hendes kollektion finder du modeller, der gør din interiør stilfuld og komfortabel. Produkter fremstilles på det teknologiske højpræcisionsudstyr, gennemgår streng kvalitetskontrol i hvert trin. Produktion erfaring er blevet akkumuleret af virksomhedens specialister i de lange år, så selskabet garanterer kvaliteten og raffinement af dens stræklofter. Lær mere på www.renolit.com.

Russiske stræklofter

Russiske modeller fremstilles i fabrikker i Kazan og Nizhny Novgorod. Indenlandske produkter har betydelige ulemper. Det er kun beregnet til størrelsen af ​​loftet er ikke mere end 1,4 meter.

Russiske malerier er 1,5 gange billigere end deres udenlandske kolleger, der ofte tiltegner skalaerne, når de vælger stræklofter til deres fordel.

I Rusland producerer spændingsduken "Kazan-kunstleder." Det er den mest erfarne virksomhed i branchen. Anlægget lægger stor vægt på kontrollen med produktionsteknologi. Det har sine egne laboratorier, der giver mulighed for at spore hvert trin i produktionen af ​​produkter og udvikle metoder til forbedring af teknologien.

Kinesiske og russiske malerier har nogle gange en ujævn farve, de lugter når de opvarmes, så eksperter anbefaler at fokusere på franske produkter. Indenlandske producenter giver kun en garanti på sømmen. I retfærdighed skal det bemærkes, at russiske stræklofter forbedres i kvalitet hvert år.

 • På alle mulige muligheder for farvedesign vil stræklofter fortælle denne publikation.
 • Dette link indeholder materiale på to niveauer stræklofter.
 • Hvis du vælger et hængende loft til soveværelset, anbefaler vi vores artikel.

Belgiske stræklofter

De belgiske versioner leveres til det russiske marked af firmaet Polyplast. Fordel ved produkter - ingen sømme. Med eksterne overfladestudier siger eksperter, at belgiske stræklofter er tæt på ideelle.

Stretch lofter "PTMC Polyplast" tjente kundernes tillid på grund af kvaliteten og rimelige priser. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af plastklude, som også anvendes til fremstilling af møbler, tagdækning, lamineret gulv og endda bankkort. Sortimentet af det belgiske sortiment skyldes lakeret, satin og matte stræklofter med upåklageligt udseende, bredde på op til 4 meter.

Kinesiske stræklofter

Kinesiske producenter gør en attraktiv tekstur og overflade design, der kan konkurrere med europæiske kolleger. En anden fordel - strækloft kan strække sig til 5,5 meter. Fikseringssystemet til kinesiske plastklude. Det reducerer prisen på produktet, men giver ikke høj pålidelighed. Når stoffet opvarmes på grund af plastik, fremkommer en særlig lugt.

Hvilke materialer skal du vælge stræklofter

Når du søger efter belægninger til brug i hjemmet og i kontoret, skal du vælge materialer, der vil være populære i løbet af de næste 5 år. På grund af den aktive udvikling af innovative teknologier er der en konstant opdatering af designfunktionerne og teksturerne af stræklofter, derfor er det svært at tilpasse sig modetrends.

Stofmaterialer anvendes af tyske producenter ("Descor"), italiensk ("Cerutti"), schweizisk ("Clipso"). Kinesiske virksomheder har også kopieret den tyske "Descor" og tilbyder deres modeller.

Afhængigt af det anvendte materiale kan ophængte lofter opdeles i stof og film. Filmmodeller er klassificeret i matte, halvglans (satin) og blank.

Stofdække kan kun være sløv. De har en betydelig fordel - har ikke sømme. Kvalitativt stoflofter kan variere både i struktur og i tekstur. Deres overflader er glatte, grove og kedelige.

Ulempen ved matmalerier er et lille udvalg af farver. De er lavet af stoffer, der er imprægneret med polyurethan. Imprægneringens kvalitet påvirker produktets egenskaber: brandmodstand, antibakteriel virkning, styrke. I fremstillingen af ​​matte lofter er ikke lig med Frankrig og Schweiz.

Glossy lærred giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. De bruges inden for højteknologisk stil. For en harmonisk kombination af glans med resten af ​​indvendige detaljer kræves kombinationen med krom og metaldele. Glatte overflader gør ofte interiøret usmageligt. Mattoverflader er mere praktiske. De er ideelt kombineret med ethvert interiør. Ethvert billede kan anvendes på dem.

Hue stretch loft skal perfekt kombineres med møbler, tapet, gulv. Det er muligt kun at vælge loftet, efter at der er maling, byggematerialer og et designprojekt på dine hænder. På jagt efter et passende lærred til loftet, går sammen og prøver. Dette er den eneste måde at perfekt matche deres kombination.

Normalt falder skyggen af ​​de dekorative elementer under profilerne sammen med loftets hovedfarve. Men nogle gange kan du købe kontrasterende indlæg, der kombineres med andre indvendige detaljer. Den bedste mulighed i dette tilfælde ville være creme, guld og beige indsatser.

Brug af forskellige finish gør det muligt at kombinere højt til loftet med et unikt interiør. Når du vælger loftet til et lille rum, skal du få et let strækloft uden sømme.

Det er således indlysende, at der med den krævede mængde bør foretrækkes franskfremstillede stræklofter. For det andet er Tyskland, for det tredje er modeller af franske firmaer samlet i Belgien.

Russiske stræklofter

I en krise vil mange optimere omkostningerne så meget som muligt, reparationer og efterbehandling er ingen undtagelse.

Derfor overvejer købere blandt andet russiske stræklofter.

Hvis din hovedopgave er at få mest budget reparationer, så strækker lofter af indenlandske produktion er helt i stand til at tilfredsstille dine behov. Men som regel undtagen for billighed sætter enhver person pris på kvalitet, skønhed og miljøvenlighed.

Efter forbrugernes mening på internettet og installationsspecialister er stræklofter fremstillet på det russiske marked af ringere kvalitet til franske og tyske modparter - de er mindre holdbare, mindre holdbare, i almindelighed, i realiteten kan de næsten ikke prale af billighed. Teknologier til fremstilling af stræklofter i Rusland optrådte relativt for nylig, så det er ifølge slutbrugerne på nuværende tidspunkt meget, at deres kvalitet efterlader meget at ønske.

Stræklofter lavet i Rusland er sjældent ikke repræsenteret i en så bred farvepalet som tysk og endda kinesisk.

En anden væsentlig ulempe ved russiske stræklofter er, at forbrugerne klager over at falde over tid, og hvis Gud forbyder, at du er oversvømmet med naboer, kan det russiske strækloft ikke være i stand til at modstå et væld af vand, men det er usandsynligt, at det er usandsynligt at beholde sin form og lærredet skal udskiftes.

Russiske stræklofter kan have en mere udtalt kemisk lugt end tysk eller fransk.

Et andet almindeligt problem med indenlandske stræklofter er, at de kan "knage", når temperaturen falder (for eksempel hvis et vindue åbnes om vinteren med stærk opvarmning).

Et andet krav om at strække lofter fra Rusland kan kaldes det faktum, at svejsningen er meget mærkbar, især på lak teksturer.

Det russiske marked med stræklofter udvikler sig naturligvis og ændres til det bedre, og over tid er der håb, der vil kunne konkurrere tilstrækkeligt med sådanne ledere som Frankrig og Tyskland, indenlandske producenter har allerede langt fremme i forhold til hvad de var i starten af ​​deres aktiviteter men de er langt fra perfekte.

Hvis prisen dog er afgørende for dig, og hvidvaskning eller gipsvæggen ikke er attraktiv af indlysende grunde, så kan du sætte russiske stræklofter i lejligheden. Men som regel er resultatet skuffende, og loftvirksomhederne er tilbageholdende med at omarbejde sådanne lofter, plus omkostningerne ved omarbejdning er meget højere, fordi håndværkerne skal gøre dobbeltarbejde.

Indenlandske stræklofter kan være egnede til f.eks. En garage, opbevaringsrum eller lignende, generelt de rum, hvor der er andre kemiske lugte, og drukner lugten af ​​filmen såvel som i lokaler, hvor æstetik ikke er i første omgang.

For boliger er det bedre at foretrække lidt dyrere, men dokumenterede og garanterede tyske lærredstryk af høj kvalitet eller stofklæder fra Frankrig.