Typer af loftstik - typer af produkter: polyurethan og plastik

Vis på produkt side:

Brugen af ​​in-line-stik giver rummet et ægte klassisk stil.

Imidlertid er brugen af ​​et loftudtag mulig ikke alene for at skabe klassiske trends. Mange designere anbefaler at købe stikkontakter, der pryder loftet eller væggene for at skabe mere moderne interiørtyper. Gør stikkontakter tidskrævende, men meget interessant proces.

Produktets pretentiøsitet er slående i sin skønhed og pomp, og materialets lethed gør det muligt at klæbe det med lidt indsats. Takket være loftudløbet kan du usædvanligt dekorere en standard lysekrone samt tilføje nogle elementer til væggen, hvilket skaber et specielt, unikt design. Loftudløb kræver ikke meget fysisk indsats ved montering.

For at klæbe udløbet skal du købe flydende negle eller lim, det tager lidt tid at reparere, og hele rummet i rummet forbliver rent. Udgangen kan males i enhver farve, da produktet ikke vil miste skønhedens udseende. Loftstik har lav pris, så det vil ikke være svært at skabe pomp og ånd i det kongelige interiør.

På stikkene gør ofte forskellige mønstre, som yderligere giver dem skønhed og rigdom. Denne form for ornament passer godt i standardhuse og bruger også udsmykningen af ​​haller i teatre, filharmoniske haller eller kulturpalasser.

Næste kategori: baggrundsbelyste sokler

+7 (495) 961-36-31,

Moskva, st. General Beloborodov, d. 46 © Mirida Ltd. 2001-2018

 • objekter
  • lejligheder
  • kontorer
  • Kommercielle områder
   • undersektioner
   • Restauranter Interiør af caféer, barer, restauranter
   • Butikker Designbutikker og indkøbscentre
   • Hoteller Hotel Interiors
   • Tjenester Elefanter af skønhed, rejsearrangører, agenturer
  • Offentlige interiører
  • Antik interiør
  • Om projektet
  • reklame
  • Kontakt os
 • design
 • Indretning
 • Sockets, loft dekoration under lysekronen

Loftsindretning spiller en afgørende rolle for æstetikken i hele rummet. Der er mange måder at dekorere loftet på, og en af ​​dem er stucco - dekorere loftet med forskellige figurer og dekorative elementer af gips, beton, sten, polymer og andre materialer.

Ofte, når der opstilles en loftsindretning, understreges de strukturelle elementer i loftet ved hjælp af sådanne støbte dele som friser, lister, fileter, cornices, paneler mv.

For at fremhæve lamper og lysekroner, der traditionelt anvendes stikkontakter - i klassisk form, prægede dekorative elementer af en rund form med et blomsterspor. Men i dag bruges mange andre typer og metoder til at skabe loftsstik i indretning og loftindretning.

Loftstik kan harmonisk passe ind i en række forskellige stilarter - klassisk, art deco, moderne, eklektisk, enhver historisk og moderne stil.

Ud over disse måder at tilføje og understrege lysekrone elegance og skønhed er der andre ikke-standardiserede metoder til dekorativt design - malerier, relief ornamenter, der besidder hele loftet i loftet på rummet, hvis fokuspunkt er en lysekrone, farvet glasdesign. I galleriet er der eksempler på et sådant design.

Klassiske stikkontakter kan være i form af en cirkel eller en oval, ifølge typen - det er medaljoner eller kuppelelementer.

Klassiske stikkontakter kan være af den enkleste type, for eksempel en rund støbning uden prægede dekorationer eller med indviklede blomster ornamenter. Ved konfiguration ikke kun i form af en cirkel eller en oval, men også i en rhombisk form eller i form af en cirkel indskrevet i en firkant mv.

De er lavet hovedsageligt af gips, polyurethan eller polystyren, men rosetter af metal i klassisk og historisk interiør i form af medaljoner med prægede ornamenter og smedet med et meget komplekst mønster ser meget rige og ekspressive ud.

Det er i et lille rum som en loftsindretning under lysekronen kan bruges en simpel faktura cirkel med et ornament af polyurethan.

I dyre og luksuriøse interiører, lavet i klassiske europæiske stilarter (især i stil med Palladio), bruges det mest komplekse design. Arkitekter arbejdede på loftet projekter af haller af berømte paladser i de sidste århundreder i måneder. Selv i dag er besøgende på Versailles eller Vinterpaladset betagende, når de løfter deres hoveder op, er i statens huse.

Efter alt ser de, at der ikke er nogen form for "rosette" under lysekronen, men et storslået kunstværk. Nogle særdeles velhavende borgere, ejere af dyre palæer, sparer ikke millioner på sådanne projekter. Nedenfor ses et billede af et utrolig komplekst loft, hvor både støbegods, forgyldte og specielle spejlindsatser anvendes.

Udformningen af ​​dekorative elementer til belysningsanordninger i moderne interiør involverer brug af simple geometriske former, i modsætning til komplekse planteformationer, som i klassiske rosetter samt moderne materialer. For eksempel bruger de stikkontakter lavet af gipsplader i form af hexagoner eller oktaedroner, klæber spejlede sekskantfliser omkring lysekronen, kofanger med kvadratiske og polygonale celler, hvor lamperne er bygget eller suspenderet. Måske enheden og mere komplekse loftindretning, for eksempel lofter med flere niveauer med et simpelt reliefmønster, hvis centrum er et lysekrone eller gipspladerloft, der danner lange rektangulære nicher, hvor spotlights er indlejret.

Den enkleste stikkontakt i et moderne interiør

Tilføj 0 Forfatter

Indretningen af ​​loftindretningen, udsmykning af lamper og lysekroner i særdeleshed giver rigelige muligheder for realisering af originale ideer til designere. De mest populære er malerierne omkring lamperne, efterligning af stikkontakter, malerier af hele loftet, hvis sammensatte center er lamperne. Men derudover kan design af lamper gøres på mange andre måder - ved hjælp af smedede metalelementer af usædvanlig form, ved hjælp af tekstiler eller strukturelle elementer i loftet, der danner figurer, der minder om sockets med lysekroner suspenderet i midten.

Det skal bemærkes, at der i arkitektur kaldes rosetter enhver dekorativ sammensætning af en rund form (i gulvet, loftet eller væggen). Der er en mulighed, hvor lysekronen slet ikke er, og lyskilden er bygget under stikkontakten.

Naturligvis skal det i dette tilfælde lukke nogle niche og være af gennemskinneligt materiale. De enkleste eksempler, indbygget stor runde lampe, vi overvejer ikke, fordi den er for simpel og ikke behøver at blive illustreret. Meget mere originalt at bruge loft farvet glas.

På billedet ser du et lille runde farvet glasvindue lavet i form af en roset med Tiffany-teknologi (en amerikansk kunstner, der udviklede en metode til lodning af farvede glasvinduer). Den er indbygget i en gipsplad niche og har et ekstra spotlys. Det viser således udformningen af ​​"to i en": belysningsenheden og stikkontakten kombineres.

Sidst opdateret: 15. december 2014

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Loftstik anvendes normalt til dekoration.

Lige fra antikken er stucco betragtet som et symbol på chik og luksus.

Derfor bruger mange forbrugere i dag at give deres hjem en særlig charme. Regelmæssige loftudtag af gips, polystyren og polyurethan er meget populære. Med korrekt valg bliver de en ægte dekoration af loftet, indrettet i enhver stilistisk retning.

Gips, polystyren eller polyurethan

Ofte står køber over for problemet med hvilken stikkontakt der skal vælges, og hvilket materiale der skal foretrækkes. Eksperter hjælper med at besvare disse spørgsmål. De kender fordele og ulemper ved hver model, så de vil rette den rigtige beslutning.

Stikket af gips giver rummet individualitet og originalitet. Desuden er skønhed og harmoni ikke de eneste fordele ved et sådant valg.

Gips selv har et stort antal positive egenskaber. Så loftet stikkontakter lavet af det, er meget populære. Og her er hvorfor:

Gips er et miljøvenligt materiale, helt sikkert for helbredet. Det brænder ikke, smelter ikke, giver ikke giftige lugte ud. Derudover absorberer den aktivt fugt, og når luften bliver for tør, taler det modsat.

Udgangen af ​​gips kan om nødvendigt genoprettes. Materialet har en bøjelig struktur, der er godt behandlet.

At bryde en gipsudløb er ikke så let, fordi materialet har tilstrækkelig styrke til at modstå mindre mekaniske belastninger. Derfor kan du hænge en gipsstikkontakt, ikke kun i rummet, men også på gården og dekorere gadeloftet. Derudover er materialet ikke bange for temperaturændringer og virkningerne af aggressivt eksternt miljø.

Eventuelle produkter fra gips passer ind i et andet stilistisk design. Fra klassisk til moderne - gipsstikket ser godt ud og passer overalt. Under alle omstændigheder vil det medvirke til at sætte slutpunktet, for at blive et umærkeligt link eller det lyseste tilbehør.

Produkter fra gips skelnes mellem lave omkostninger og har samtidig et attraktivt udseende - en detaljeret tredimensionel tegning, et tydeligt afgrænset mønster med interessante kanter.

Manglen på gipsstikket er dens skrøbelighed.

Over tid bliver den gul og dækket af små revner. Et sådant produkt vejer meget, og det er problematisk at installere det korrekt. Derfor søger mange efter alternativer.

polystyren

Polystyren sokkel adskiller sig fra gipset i nogle fordele. Men det har også mange flere ulemper.

Først og fremmest er disse produkter af masseproduktion. Derfor er det meget billigere end gips modparter, der er ophavsretlige produkter.

Farvede stik

For det andet giver polystyrenskum dig mulighed for at spare en stor del tid og installere stikkontakten selv. Det er let at købe færdigt materiale og klæbe det til loftet, så alle kan udføre en sådan manipulation. Købt til en øre bringer denne stikkontakt ind i alt indholdet af samme touch af luksus, men giver ikke den forventede respektabilitet.

Overvej et sådant element bedre i en afstand. Den polymere relief har fuzzy kanter, og selv når man har malet udløbet med flere lag maling, kan du ikke skjule granulatets struktur. De forrådte giver billighed, der ødelægger det samlede indtryk.

En anden mærkbar ulempe er polystyrens skrøbelighed. Det kan nemt bryde i hænderne, selv på scenen af ​​dekoration. Derudover kan enhver unøjagtig mekanisk effekt på udløbet fremkalde uoprettelig.

polyurethan

Miljøvenligt materiale

Polystyren falmede i baggrunden, da polyurethan stikkontakter blev tilgængelige. Dens densitet svarer til træets tæthed, mens det ikke truer dannelsen af ​​revner eller anden deformation.

Polyurethan er en polymer af en ny generation.

Det er miljøvenligt, sprækker ikke med tiden, i modsætning til gips, mister ikke sin hvidhed og bevarer sin oprindelige udseende i meget lang tid. Polyuretanudløb kan belægges med enhver vandopløselig eller oliemaling. Og det bruges aktivt af designere og placerer interessante arkitektoniske accenter.

Produktionen af ​​polyurethanstik - en kompleks proces.

Det er lavet ved at trykke, så resultatet er et produkt, der ikke er ringere end gips i sine kunstneriske kvaliteter. Det er det samme volumen, med et klart mønster og smukke lyse grænser. Samtidig er det nye produkt uhøjtideligt, holdbart og let monteret på loftet.

Et enormt stilistisk sort er interesseret i polyuretanstik.

Dens popularitet vokser, så dette materiale har længe presset både gips og polystyren. Ved hjælp af en polyurethanudgang kan du skabe enhver indretning. Derfor er valg af materiale åbenbart.

Sådanne stikkontakter bruges som en lys tilsætning til loftlysekronen. Men der er andre muligheder for deres brug. De kan dekorere sconces eller til at danne originale paneler, som let bliver et selvstændigt kunstobjekt.

Forskellige loftstik

Overhead mønstre med ornament.

Med materialet sorteret ud. Lad os nu tale om den mulige konfiguration af loftstikkene. Der er flere typer af dem:

 1. Lagt på stikkontakter glat. De har en flad overflade, uden volumetriske ornamenter. Fastgør dem til loftet i stedet for den centrale lysekrone, der angiver dens placering.
 2. Overhead stikkontakter med et udtalt ornament. Fra den første afviger de i tredimensionelt mønster.
 3. Mortise sockets, som er en del af den monolitiske plade. For at installere dem, skæres en reces i loftet. Det vil drukne basen og efterlade mønsteret på loftets overflade. Resultatet er en original effekt, der skaber illusionen af ​​relief.
 4. Stakede stik. De består af flere separate elementer, som giver dig mulighed for at lave komplekse tegninger.

Hvordan man vælger den rigtige stucco

Efter at have defineret formen af ​​det dekorative element, skal du henvise til de generelle regler for valg af stucco til et specifikt interiør.

Samtidig er det nødvendigt at overveje:

Fretwork svarer ofte til blonder

 • Lysekrone dimensioner. Strukturens diameter bør ikke overstige lysekronens diameter. Ifølge de eksisterende kanoner skal stikket være lidt mindre end lysekronens diameter.
 • Valget af mønsteret. Dens skala afhænger direkte af rummets parametre. For små mellemrum skal du vælge tredimensionelle mønstre, da små detaljer ikke vil være i stand til at give udløbet den ønskede effekt. Små i volumen, det går nemt tabt selv i et lille rum. Eksperter har etableret følgende proportioner. For et værelse med et areal på 15 kvadratmeter skal du vælge stikkontakter med en diameter på 40 centimeter og loftkanter til den med en bredde på 10 centimeter.
 • Ornamentet af stucco.

Sammendrag af emnet

Så det er nødvendigt at vælge loftstikkontakter under hensyntagen til de anbefalede anbefalinger.

Hvis du vil oprette en forfatterindretning, skal du ikke tabe til brugen af ​​stemplede elementer. Hvis du løser problemet med at oprette en original replika, er det bedre at give præference til universelle produkter fra moderne polymere materialer. Når du vælger en stikkontakt, skal du overveje diameteren af ​​lysarmaturen, størrelsen af ​​rummet og det valgte stilistiske koncept.

Kommentarer og anmeldelser til materialet

 • lepidekor.ru
 • mlepnina.ru
 • foto-interiors.com
 • potolki-info.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Loftudtag under lysekronen: vejledning til montering af stikkontakten på loftet

Udtænkt for at skabe en usædvanlig sammensætning i loftet, så den nye lysekrone så fantastisk i indretningen? En af de mest spektakulære måder at dekorere overfladen på ved placeringen af ​​belysningsarmaturet er loftsroset under lysekronen. Bag dets vægge er det praktisk at skjule de elektriske ledninger, klip og kroge, der anvendes, når lysekronen monteres.

Men du ved ikke, hvad du skal vælge, og hvordan man installerer og reparerer en sådan struktur i loftet?

Vi hjælper dig med at forstå disse problemer - artiklen diskuterer de vigtigste muligheder for loftstik, der tilbydes af det moderne marked. Trinvise instruktioner til installation og fastgørelse af strukturer lavet af forskellige materialer med levende fotos af hvert trin er angivet.

Vi vil også fortælle dig, hvilke funktioner i installationen der skal tages i betragtning, når du tilslutter en sådan enhed. Artiklen er udstyret med valgfrie video råd, finesser af indretning og installation på egen hånd.

Varianter af loftstik

Loftudløb er en monolitisk eller fastgjort til substratstrukturen, som lukker det lune sted at fastgøre lysekronen til overfladen og forbindelsespunkterne på de elektriske ledninger, der fører til den.

Konceptet "socket" er lånt fra franskmændene. I begyndelsen af ​​udseendet havde loftmodeller udseende af symmetriske stiliserede blomster eller grønne kranser med blade, der divergerer diametralt fra midten.

I dag er valg af muligheder for teksturer og farve design meget bredere. Det kan være heraldiske ornamenter, geometriske mønstre, abstrakte kompositioner med et ubehageligt mønster, der passer perfekt til moderne stil løsninger.

Deres form kan være meget forskelligartet:

 • runde;
 • ovale;
 • square;
 • polygonal;
 • med buede kanter.

Hvis i tidligere tider sådanne funktionelle elementer i indretningen udelukkende blev brugt til udsmykning af lofter, bruges de i dag ofte til at designe sidelys.

Ved at bruge flere små udtag i forskellige størrelser, men med et lignende gentaget mønster, er det praktisk at lave originale installationer.

Hovedtyperne af forbindelsespunkter

Stylized sockets kan perfekt kombineres med taggrunde, grænser og fileter, der virker som en værdig tilføjelse til interiøret, eller ellers tage rollen som en lysende accent af indretning.

Nr. 1 - Klassificering af produkter efter materialetype

De første modeller af loftstik blev hovedsagelig fremstillet af gips, mindre ofte af træ. Produktion af moderne gipsprodukter er bygget på århundreder gamle traditioner.

Den eneste forskel er, at specielle modificerende additiver anvendes til at forbedre materialets plasticitet.

Outlets lavet af gips er kendt for deres fremragende tekniske egenskaber. De er "ligeglade" for miljøets virkninger og kræver ikke alvorlig pleje.

Ikke mindre populære er syntetiske produkter: polyurethan og skumstik i loftet.

Syntetisk polymer er modstandsdygtig over for deformation under virkningen af ​​temperaturændringer, således at afsætninger fremstillet af det kan installeres i uopvarmede og våde rum.

Den største fordel ved polymere materialer er lethed, hvilket i høj grad forenkler installationsprocessen. Men de har ikke så præcise detaljer i mønsteret som gipsmodellerne.

Den eneste ulempe ved polymerprodukter - en kort levetid. Efter fem år begynder de at blive gule. Fejlen kan kun repareres ved at anvende et nyt lag af maling, eller ved at erstatte det element, der har mistet sin præsentation, fuldstændigt.

En separat niche på markedet er optaget af produkter, der har tekstur af en ædelsten, for eksempel marmor.

Modeller lavet af naturmateriale bruges til at legemliggøre traditionelle arkitektoniske former i det moderne interiør, som var typiske for kongelige slotte og paladser.

Nr. 2 - Opdeling i typer efter en installationsmetode

Afhængigt af installationsmetoden er der:

 • Overhead stikkontakter til maskering af stikkontakter er produkter med en glat base, hvor der er placeret dekorative elementer.
 • Mortise modeller lægges ud på substratmønstrene, som efter installationens afslutning opfattes sammen med loftoverfladen som helhed.

Modeller af mortise-typen foran de overlappende modparter nyder godt af, at de på grund af usynliggørelsen af ​​leddene ser ud som en naturlig fortsættelse af loftet.

№3 - på dekorativt design

Afhængigt af det dekorative design loftsstik er af to typer:

 1. Profil modeller med en glat overflade. De er lavet på basis af en strakt profil og repræsenterer en formular, der indeholder flere flade geometriske geometriske figurer inddelt i hinanden.
 2. Sockets med en skulptureret overflade og præget form. I modeller af denne type er den glatte bund af produktet dekoreret med individuelle dele og dekorative elementer.

Ved at installere et elektrisk punkt dekoreret med mange elementer, kan du konstruere et tredimensionelt mønster eller et lacy-loft under en lysekrone. Smukt dekoreret stucco forkæler alle fejl og ufuldstændigheder i rummets design og layout.

Ofte fundet på salg og sockets dome type. De har en konkav form. Men sådanne modeller er kun monteret i ophængte strukturer, hvorved der skabes en illusion af stort rum, samtidig med at rumakustikken forbedres.

Det ser interessante loftsstikkere konkav i form af en firkant, en diamant eller et rektangel. Sådanne konstruktioner kaldes caissons. De er monteret i henhold til typen af ​​kassetteplade.

Kriterier for kompetent valg af model

Vælg stikkontakter i loftet i overensstemmelse med lysindretningens dimensioner. Ideelt set må grænserne for kunstig stuck ikke stige ud over grænserne for lysekronens fremspring.

Valget af indretningens funktionelle element afhænger af rummets rum og højden af ​​lofterne. Så for værelser med et areal på 15 firkanter og derover er det værd at vælge modeller med en diameter på 40 cm.

Men selv når man vælger et volumetrisk stykke af lille størrelse, er det værd at give fortrinsret til produkter med en klar detaljeret tegning.

Detailing af ornamentet vil skabe den ønskede effekt og gøre opmærksom på et lille, men ekspressivt element af indretning i et lille rum.

Desuden skal udløbet være i harmoni med de øvrige elementer i den indretning, der anvendes i vægge og loftdesign.

Valget bestemmes af det ultimative mål for den skabte rumstil:

 • Wooden sockets er perfekte til at dekorere stuer og gange i huse lavet af træ eller log. De vil blive harmonisk kombineret med en trætrappe og andre elementer af indretning, lavet af samme naturlige materiale.
 • Støddæmpere af skum og udvidet polystyren er velegnede til indretning af værelser i moderne stilarter, for eksempel højteknologiske, moderne eller art deco. De er helt modtagelige for maling, der nemt tager glansen af ​​alle påførte lag af belægning.
 • Strømpebukser af gips og marmorbrætter ser spektakulært ud i hallerne med højt til loftet. De fungerer ofte som et symbol på luksus og rigdom, idet de understreger designets eksklusivitet.

Produkterne til indretning af loftet vælges af samme type materiale, idet man husker at for eksempel: Gipsstøbning mod baggrunden af ​​de samme skumbagetter ser usmageligt ud.

Forbindelsespunktsteknologi

Gipspladekontakter kræver ikke installation af et ekstra monteringssystem. Det vigtigste er at sikre pålidelig fixering.

Til installation af loftudtag under lysekronen skal du forberede:

 • plast chopier;
 • koblinger;
 • borekrone;
 • selvskærende skruer;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • gipsmørtel;
 • lille spatel;
 • isolerende tape;
 • kapacitet til blanding af opløsningen.

Suspension af lysarmaturet til loftet vil kræve en metalkrog eller standard monteringsbeslag.

Ved udførelsen af ​​arbejdet skal du også have en stabil trinladder eller et bord, der kan understøtte vægten af ​​en voksen. Må ikke bruges som stolen, der er monteret på hinanden. Det kan være sundhedsfarligt.

Trin # 1 - forberedende arbejde

Før installationen skal du slukke for værelset ved at slukke for automaten fra den tilsvarende belysning og strømledning i distributionsboksen.

For at sikre, at der ikke er spænding i netværket, skal du røre de viste ender af ledningerne med en skruetrækkerindikator. Det skal ikke skinne.

Derefter markeres loftet ved at anvende udløbet til overfladen.

For at montere krogen på det påtænkte sted skal du først ved hjælp af en spidsboring lave et hul på 7-8 cm. Plastchopiket er begravet i det, så det passer så tæt på væggene, og derefter skrues metalkrogen.

For at fastgøre monteringsbjælken anbringes den først på installationsstedet, så det ikke forstyrrer ledningerne og markerer hullernes punkter for dowels.

Når vi planlægger at hænge en massiv lysekrone, anbefaler vi at bruge en krydsformet monteringsplade. Det har et større område af dækning og et større antal huller til fastgørelse til loftet.

Korrekt fastmonteret monteringsplade fungerer som en garanti for pålideligheden af ​​fastgørelsen af ​​den installerede belysningsenhed.

Trin # 2 - Elektrisk ledningsføring

Til montering af indvendige ledninger i loftoverfladen ved hjælp af en vægjeger eller en almindelig mejsel gør en rille. Den elektriske ledning er anbragt i et specielt hus, som efterfølgende lukkes under færdiggørelsen.

Hvis der er behov for at øge ledningen, skal du bruge krympebånd eller specielle koblinger.

Ledninger udføres på en af ​​måderne:

 • Brug af koblinger. Trådene, der kommer ud af loftet, sættes i koblingerne og fastgøres med bolte.
 • Ved at dreje ledningerne sammen. Men det skal huske på, at et sådant twist oxiderer med tiden, som følge heraf vil det snart eller senere begynde at varme op.

Ved tilslutning af enden af ​​det elektriske kabel er det vigtigt at overholde deres overensstemmelse - forbinder samme type ledninger i par.

For at bestemme kablet tilbehør vil det hjælpe med farvefletning. Fasetråd er normalt skjult i rød eller brun isolering, nul - i blå eller blå, og jordforbindelse - i en gulgrøn fletning.

Nogle novice masters forbinder elektriske ledninger mellem sig selv ved at bøje deres ender i kroge.

Men for at få en stærk forbindelse og skabe en normal kontakt, skal de elektriske lednings ender være vridd eller loddet.

Efter installationen er de eksponerede dele af ledninger nødvendigvis isoleret med højkvalitets isolerende tape.

Loftstik: elegance og stil

I moderne interiør anvendes dekorative stikkontakter til loftet både som en separat dekoration og som et supplement til lysekronen. Dette element i indretningen tilhører den klassiske stil og er i stand til at give individualitet til ethvert interiør. I vores online butik kan du købe polyurethan loftstik i Moskva til overkommelige priser.

Gipsstøbning på grund af manuel støbning og varigheden af ​​installationen i lang tid gav plads til førstepladsmodeller af polyurethan. Deres vigtigste fordele er:

 • evnen til at installere i rum med høj luftfugtighed og uden opvarmning - mister ikke deres form og udseende;
 • nem installation, hvilket forklares af materialets styrke og lethed.

Fretwork fastgør problemfrit. Det er vigtigt at vælge smykkens størrelse, så det ser harmonisk ud. Til installation er der brug for flydende negle eller speciel lim. Før du bruger stikkontakten, skal du markere, og klipp derefter hullerne til ledningerne. Derefter føres krogen og alle ledninger igennem, og lysekronens hætte presses tæt mod produktet.

Typer af Plepnina Loft

Caisson er en hul, firkantet formet depression. En sådan udsmykning vil se godt ud på et suspenderet gipsloft. I vores online butik i Moskva kan du købe dekorative lister til overkommelige priser for enhver smag. Også præsenteret er tagg af polyurethan, som vil give rummet raffinement og charme.

Loftsstik

Polyuretan loftsstikkontakter billige

I online butik "Lepmarket" kan du købe lister på loftet med levering i Moskva og regionen. Vi tilbyder raffinerede loftsstik af høj kvalitet fra Europlast (Rusland), billige lister Perfect (Kina), Fabello Decor (Malaysia), Art Flex (Kina), ORAC Decor (Belgien). Loft indretning kan vælges og bestilles til lepmarket ved hjælp af vores kataloger.

Ceiling polyurethan rosett er en relief indretning af loftet, for det meste runde i form, eller i form af en diamant, firkant osv. Polyuretan indretning har nu overalt erstattet gips. Sådanne produkter er lettere, hvilket giver mulighed for montering på egen hånd. Elementer er stærkere, må ikke bryde under transport og installation. I løbet af tiden bliver gulvene ikke gule, ikke revner, ikke smuldrer, de er ikke bange for fugt, og de kan vaskes.

Stucco støbning i loftet kan være meget forskelligartet. Når du vælger stucco loftet kan styres af følgende anbefalinger:

 • Ornamentet kan være enhver - fra plantetemaet (blade og kranser) til minimalistiske geometriske mønstre. Det frodige og voluminøse mønster, jo højere loft kræver det.
 • Da loftudløbet dekorerer rummet omkring lysekronen, er det ønskeligt, at dets diameter ikke overstiger lysekronens diameter. I midten af ​​udløbet er der et hul til skruer og ledninger.
 • Hvordan kan ellers taglister anvendes? Loftet er ikke det eneste sted at placere stikkontakter, de kan ikke se meget imponerende ud på væggene.

Du kan se stucco på loftet i TC Kashirsky Dvor, pav. 1-32.

Se eksempler i indkøbscenteret Kashirsky Dvor, pav.1-32

Loft udløb som den bedste indretning

Moderne teknologier gør det muligt at dekorere dit hjem på en usædvanlig og usædvanlig måde. Forskellige dekorative elementer vil bringe nyhed til rummets design eller gøre dig i stand til at huske lange glemte eksempler. Denne udsmykning skal tilskrives loftudtag.

Det har længe været en mand, der forsøgte at sikre, at hjemmet så smukt og behageligt ud. Derfor var dekoration med dekorative elementer, især - med stuck, populært. Naturligvis var et sådant manuelt arbejde dyrt, og kun rige mennesker havde råd til det.

Med den moderne udvikling i vores tid kan du dekorere dit rum med forskellige dekorationer. Det vigtigste i designet af det indre af rummet - alt i moderation. For eksempel vil loftet rosetter i form af stucco med blomster ornamenter være ude af sted og se latterligt ud i et værelse med højteknologisk design. Her er de gode gamle klassikere bedre egnet.

Fremstillingsmateriale

Gips fungerede i lang tid som materiale til fremstilling af stucco dekorationer, men moderne udvikling har tilladt at bryde traditionen for sådan fremstilling. På markedet kan du ofte finde loftsstikket lavet af polyurethan eller skum.

Alle tre anvendte materialer har både deres fordele og ulemper. Efter at have forstået dem, kan du vælge den bedste mulighed for dig selv og afslutte reparationsarbejdet ved at afslutte lofterne med det sidste nødvendige tryk.

 • det er nemt at arbejde med gips kompositioner, det tager nogen form. Sokler i loftet kan males i enhver farve, det er let at passe på et så dekorativt element. Stucco molding lavet af gips er holdbar, materialets pålidelighed og nem installation gør det muligt at efterlade et forrang i design af caféer og restauranter, klubber og paladser, hjeminteriør designet i klassisk stil.
 • polyurethan og skumprodukter har stærkt erobret markedet. Lys og ikke bange for temperaturændringer, pålidelige, hvilket tillader brugen af ​​farvestoffer. Det er simpelthen monteret uafhængigt. Men over tid behøver de at blive ændret, da livet af en sådan stuck ikke er mere end 5 år. Ulempen er, at det frigiver giftige stoffer under en brand.

Valget af materiale, hvad angår designrum, er ikke så signifikant. Det vigtigste - at indtaste designet korrekt i rummets overordnede design.

Valget af "deres" udløb

Valget af en model kan enten fremhæve rummets sofistikering eller ødelægge rummet ved uforenelighed mellem forskellige indvendige detaljer. Før du fortsætter med valget, anbefaler eksperter at måle lysekronens diameter. Den skal være større end eller lig med størrelsen på det støbte element.

Selv i et lille rum skal indretningen være mindst 40 cm i diameter, ellers vil den gå tabt. Samtidig er det nødvendigt at vælge andre elementer, der kombineres med stuck på loftet. For eksempel lister eller grænser.

Alle dele skal laves i samme stil, elementerne er tydeligt mærket med et tredimensionelt og detaljeret mønster.

Style rosetter og lysekroner bør kombineres ellers hele strukturen vil se latterligt ud og vil bringe en dissonans ind i rummets design.

Du kan vælge ikke kun stikkontakter til lysekronen, de kan bruges som et separat element i indretningen i det indre af rummet:

 • Dekorative loftstik er tilgængelige med en speciel base. De er helt klar til installation, ligner et færdigt dekorativt element. Kan både være glat og med en reliefflade. Den dyreste af alle foreslåede arter;
 • relief modeller kan produceres af separate elementer, hvoraf designere udgør sammensætninger på en basis;
 • dome stikkontakter er i stand til at give rumfanget, gør det visuelt højere. Arrangere dem i en cirkel i loftet og indlejre de tilsvarende lamper i dem, får rummet et helt nyt originalt udseende;
 • loftet caissons har også udsparinger, ligesom dome dem, men i form af en firkant. De bruges til at belyse loftet, men oftere bruges de som separate indretningsprodukter.

Fastgørelsesmetoder til loftoverfladen

Fast på loftet på den valgte model gør det ikke muligt for en hjemguider med stor vanskelighed.
Lette skummodeller er fastgjort til en speciel lim eller "flydende negle." Før montage, hvis armaturet er beregnet til at blive installeret i indretningen, skæres et hul i midten for udgang af ledninger og en krog eller armatur. Hullet skal ikke være mere end lampens dekorative hætte. En ledning og en krog er passeret gennem den.

Et lag lim sættes på soklens overflade på den forkerte side, og strukturen presses mod loftet. Element hold indtil indstilling med loftets overflade, hvorefter lampen er tilsluttet.
Gips dekorative stikkontakter er også fastgjort, kun som en klæbemiddelsammensætning gipsmørtel er taget. Pressetiden skal øges, da sådanne elementer vejer betydeligt mere og gipsmørtelen ikke er i stand til at gribe øjeblikkeligt.

I dette tilfælde kan du bruge en backup. For at reliefmønstret ikke bliver beskadiget, sættes der et blødt lag mellem understøtningen og stikkontakten.

Stærke massive elementer fastgøres desuden til skruerne. Det er nødvendigt at arbejde med stor omhu for ikke at skade de dekorative komponenter. Skruer i slutningen af ​​arbejdsmaskens gipsopløsning.

Afhentning og installation af et loftudtag er ikke svært. Det vigtigste, at elementerne i indretningen kombineret med designbeslutningen af ​​hele rummet.

Loftsophæng af polyurethan

polyurethan loft stikkontakter

Hvis vi overvejer, hvad der udgør et loftudtag, så er det et dekorativt element, der er designet til at dekorere det sted, hvor lysekronen er fastgjort til loftet. Sammen med velvalgte taggrunde og lister lavet af polyurethan, giver polyurethan loftsstik reparationens fuldstændighed, understreger rigdom, sværhedsgrad af stil og aristokratisk rum.

Historisk set blev navnet "socket" lånt fra franskmændene. De plejede at dekorere det loftsymmetriske billede af en blomst eller blade, der radiere radialt fra midten. Men med indførelsen af ​​nye teknologier blev disse dekorative elementer ikke kun i stil med plantemotiver, men også i form af geometriske, abstrakte eller heraldiske ornamenter.

Derfor har omfanget af deres ansøgning udvidet betydeligt. Den mest praktiske og populære er polyurethan stikkontakter, alle produkter har en lille masse, et stort udvalg af mønstre og former. For nylig er disse elementer brugt ikke kun til deres formål, men også til interessante designløsninger - for eksempel bruges de ved indførelse af dekorativ belysning på vægge eller udsmykning af forskellige overflader.

Typer af loftstik - typer af produkter: polyurethan og plastik

Vis på produkt side:

Brugen af ​​in-line-stik giver rummet et ægte klassisk stil.

Imidlertid er brugen af ​​et loftudtag mulig ikke alene for at skabe klassiske trends. Mange designere anbefaler at købe stikkontakter, der pryder loftet eller væggene for at skabe mere moderne interiørtyper. Gør stikkontakter tidskrævende, men meget interessant proces.

Produktets pretentiøsitet er slående i sin skønhed og pomp, og materialets lethed gør det muligt at klæbe det med lidt indsats. Takket være loftudløbet kan du usædvanligt dekorere en standard lysekrone samt tilføje nogle elementer til væggen, hvilket skaber et specielt, unikt design. Loftudløb kræver ikke meget fysisk indsats ved montering.

For at klæbe udløbet skal du købe flydende negle eller lim, det tager lidt tid at reparere, og hele rummet i rummet forbliver rent. Udgangen kan males i enhver farve, da produktet ikke vil miste skønhedens udseende. Loftstik har lav pris, så det vil ikke være svært at skabe pomp og ånd i det kongelige interiør.

På stikkene gør ofte forskellige mønstre, som yderligere giver dem skønhed og rigdom. Denne form for ornament passer godt i standardhuse og bruger også udsmykningen af ​​haller i teatre, filharmoniske haller eller kulturpalasser.

Næste kategori: baggrundsbelyste sokler

+7 (495) 961-36-31,

Moskva, st. General Beloborodov, d. 46 © Mirida Ltd. 2001-2018

 • objekter
  • lejligheder
  • kontorer
  • Kommercielle områder
   • undersektioner
   • Restauranter Interiør af caféer, barer, restauranter
   • Butikker Designbutikker og indkøbscentre
   • Hoteller Hotel Interiors
   • Tjenester Elefanter af skønhed, rejsearrangører, agenturer
  • Offentlige interiører
  • Antik interiør
  • Om projektet
  • reklame
  • Kontakt os
 • design
 • Indretning
 • Sockets, loft dekoration under lysekronen

Loftsindretning spiller en afgørende rolle for æstetikken i hele rummet. Der er mange måder at dekorere loftet på, og en af ​​dem er stucco - dekorere loftet med forskellige figurer og dekorative elementer af gips, beton, sten, polymer og andre materialer.

Ofte, når der opstilles en loftsindretning, understreges de strukturelle elementer i loftet ved hjælp af sådanne støbte dele som friser, lister, fileter, cornices, paneler mv.

For at fremhæve lamper og lysekroner, der traditionelt anvendes stikkontakter - i klassisk form, prægede dekorative elementer af en rund form med et blomsterspor. Men i dag bruges mange andre typer og metoder til at skabe loftsstik i indretning og loftindretning.

Loftstik kan harmonisk passe ind i en række forskellige stilarter - klassisk, art deco, moderne, eklektisk, enhver historisk og moderne stil.

Ud over disse måder at tilføje og understrege lysekrone elegance og skønhed er der andre ikke-standardiserede metoder til dekorativt design - malerier, relief ornamenter, der besidder hele loftet i loftet på rummet, hvis fokuspunkt er en lysekrone, farvet glasdesign. I galleriet er der eksempler på et sådant design.

Klassiske stikkontakter kan være i form af en cirkel eller en oval, ifølge typen - det er medaljoner eller kuppelelementer.

Klassiske stikkontakter kan være af den enkleste type, for eksempel en rund støbning uden prægede dekorationer eller med indviklede blomster ornamenter. Ved konfiguration ikke kun i form af en cirkel eller en oval, men også i en rhombisk form eller i form af en cirkel indskrevet i en firkant mv.

De er lavet hovedsageligt af gips, polyurethan eller polystyren, men rosetter af metal i klassisk og historisk interiør i form af medaljoner med prægede ornamenter og smedet med et meget komplekst mønster ser meget rige og ekspressive ud.

Det er i et lille rum som en loftsindretning under lysekronen kan bruges en simpel faktura cirkel med et ornament af polyurethan.

I dyre og luksuriøse interiører, lavet i klassiske europæiske stilarter (især i stil med Palladio), bruges det mest komplekse design. Arkitekter arbejdede på loftet projekter af haller af berømte paladser i de sidste århundreder i måneder. Selv i dag er besøgende på Versailles eller Vinterpaladset betagende, når de løfter deres hoveder op, er i statens huse.

Efter alt ser de, at der ikke er nogen form for "rosette" under lysekronen, men et storslået kunstværk. Nogle særdeles velhavende borgere, ejere af dyre palæer, sparer ikke millioner på sådanne projekter. Nedenfor ses et billede af et utrolig komplekst loft, hvor både støbegods, forgyldte og specielle spejlindsatser anvendes.

Udformningen af ​​dekorative elementer til belysningsanordninger i moderne interiør involverer brug af simple geometriske former, i modsætning til komplekse planteformationer, som i klassiske rosetter samt moderne materialer. For eksempel bruger de stikkontakter lavet af gipsplader i form af hexagoner eller oktaedroner, klæber spejlede sekskantfliser omkring lysekronen, kofanger med kvadratiske og polygonale celler, hvor lamperne er bygget eller suspenderet. Måske enheden og mere komplekse loftindretning, for eksempel lofter med flere niveauer med et simpelt reliefmønster, hvis centrum er et lysekrone eller gipspladerloft, der danner lange rektangulære nicher, hvor spotlights er indlejret.

Den enkleste stikkontakt i et moderne interiør

Tilføj 0 Forfatter

Indretningen af ​​loftindretningen, udsmykning af lamper og lysekroner i særdeleshed giver rigelige muligheder for realisering af originale ideer til designere. De mest populære er malerierne omkring lamperne, efterligning af stikkontakter, malerier af hele loftet, hvis sammensatte center er lamperne. Men derudover kan design af lamper gøres på mange andre måder - ved hjælp af smedede metalelementer af usædvanlig form, ved hjælp af tekstiler eller strukturelle elementer i loftet, der danner figurer, der minder om sockets med lysekroner suspenderet i midten.

Det skal bemærkes, at der i arkitektur kaldes rosetter enhver dekorativ sammensætning af en rund form (i gulvet, loftet eller væggen). Der er en mulighed, hvor lysekronen slet ikke er, og lyskilden er bygget under stikkontakten.

Naturligvis skal det i dette tilfælde lukke nogle niche og være af gennemskinneligt materiale. De enkleste eksempler, indbygget stor runde lampe, vi overvejer ikke, fordi den er for simpel og ikke behøver at blive illustreret. Meget mere originalt at bruge loft farvet glas.

På billedet ser du et lille runde farvet glasvindue lavet i form af en roset med Tiffany-teknologi (en amerikansk kunstner, der udviklede en metode til lodning af farvede glasvinduer). Den er indbygget i en gipsplad niche og har et ekstra spotlys. Det viser således udformningen af ​​"to i en": belysningsenheden og stikkontakten kombineres.

Sidst opdateret: 15. december 2014

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Loftstik anvendes normalt til dekoration.

Lige fra antikken er stucco betragtet som et symbol på chik og luksus.

Derfor bruger mange forbrugere i dag at give deres hjem en særlig charme. Regelmæssige loftudtag af gips, polystyren og polyurethan er meget populære. Med korrekt valg bliver de en ægte dekoration af loftet, indrettet i enhver stilistisk retning.

Gips, polystyren eller polyurethan

Ofte står køber over for problemet med hvilken stikkontakt der skal vælges, og hvilket materiale der skal foretrækkes. Eksperter hjælper med at besvare disse spørgsmål. De kender fordele og ulemper ved hver model, så de vil rette den rigtige beslutning.

Stikket af gips giver rummet individualitet og originalitet. Desuden er skønhed og harmoni ikke de eneste fordele ved et sådant valg.

Gips selv har et stort antal positive egenskaber. Så loftet stikkontakter lavet af det, er meget populære. Og her er hvorfor:

Gips er et miljøvenligt materiale, helt sikkert for helbredet. Det brænder ikke, smelter ikke, giver ikke giftige lugte ud. Derudover absorberer den aktivt fugt, og når luften bliver for tør, taler det modsat.

Udgangen af ​​gips kan om nødvendigt genoprettes. Materialet har en bøjelig struktur, der er godt behandlet.

At bryde en gipsudløb er ikke så let, fordi materialet har tilstrækkelig styrke til at modstå mindre mekaniske belastninger. Derfor kan du hænge en gipsstikkontakt, ikke kun i rummet, men også på gården og dekorere gadeloftet. Derudover er materialet ikke bange for temperaturændringer og virkningerne af aggressivt eksternt miljø.

Eventuelle produkter fra gips passer ind i et andet stilistisk design. Fra klassisk til moderne - gipsstikket ser godt ud og passer overalt. Under alle omstændigheder vil det medvirke til at sætte slutpunktet, for at blive et umærkeligt link eller det lyseste tilbehør.

Produkter fra gips skelnes mellem lave omkostninger og har samtidig et attraktivt udseende - en detaljeret tredimensionel tegning, et tydeligt afgrænset mønster med interessante kanter.

Manglen på gipsstikket er dens skrøbelighed.

Over tid bliver den gul og dækket af små revner. Et sådant produkt vejer meget, og det er problematisk at installere det korrekt. Derfor søger mange efter alternativer.

polystyren

Polystyren sokkel adskiller sig fra gipset i nogle fordele. Men det har også mange flere ulemper.

Først og fremmest er disse produkter af masseproduktion. Derfor er det meget billigere end gips modparter, der er ophavsretlige produkter.

Farvede stik

For det andet giver polystyrenskum dig mulighed for at spare en stor del tid og installere stikkontakten selv. Det er let at købe færdigt materiale og klæbe det til loftet, så alle kan udføre en sådan manipulation. Købt til en øre bringer denne stikkontakt ind i alt indholdet af samme touch af luksus, men giver ikke den forventede respektabilitet.

Overvej et sådant element bedre i en afstand. Den polymere relief har fuzzy kanter, og selv når man har malet udløbet med flere lag maling, kan du ikke skjule granulatets struktur. De forrådte giver billighed, der ødelægger det samlede indtryk.

En anden mærkbar ulempe er polystyrens skrøbelighed. Det kan nemt bryde i hænderne, selv på scenen af ​​dekoration. Derudover kan enhver unøjagtig mekanisk effekt på udløbet fremkalde uoprettelig.

polyurethan

Miljøvenligt materiale

Polystyren falmede i baggrunden, da polyurethan stikkontakter blev tilgængelige. Dens densitet svarer til træets tæthed, mens det ikke truer dannelsen af ​​revner eller anden deformation.

Polyurethan er en polymer af en ny generation.

Det er miljøvenligt, sprækker ikke med tiden, i modsætning til gips, mister ikke sin hvidhed og bevarer sin oprindelige udseende i meget lang tid. Polyuretanudløb kan belægges med enhver vandopløselig eller oliemaling. Og det bruges aktivt af designere og placerer interessante arkitektoniske accenter.

Produktionen af ​​polyurethanstik - en kompleks proces.

Det er lavet ved at trykke, så resultatet er et produkt, der ikke er ringere end gips i sine kunstneriske kvaliteter. Det er det samme volumen, med et klart mønster og smukke lyse grænser. Samtidig er det nye produkt uhøjtideligt, holdbart og let monteret på loftet.

Et enormt stilistisk sort er interesseret i polyuretanstik.

Dens popularitet vokser, så dette materiale har længe presset både gips og polystyren. Ved hjælp af en polyurethanudgang kan du skabe enhver indretning. Derfor er valg af materiale åbenbart.

Sådanne stikkontakter bruges som en lys tilsætning til loftlysekronen. Men der er andre muligheder for deres brug. De kan dekorere sconces eller til at danne originale paneler, som let bliver et selvstændigt kunstobjekt.

Forskellige loftstik

Overhead mønstre med ornament.

Med materialet sorteret ud. Lad os nu tale om den mulige konfiguration af loftstikkene. Der er flere typer af dem:

 1. Lagt på stikkontakter glat. De har en flad overflade, uden volumetriske ornamenter. Fastgør dem til loftet i stedet for den centrale lysekrone, der angiver dens placering.
 2. Overhead stikkontakter med et udtalt ornament. Fra den første afviger de i tredimensionelt mønster.
 3. Mortise sockets, som er en del af den monolitiske plade. For at installere dem, skæres en reces i loftet. Det vil drukne basen og efterlade mønsteret på loftets overflade. Resultatet er en original effekt, der skaber illusionen af ​​relief.
 4. Stakede stik. De består af flere separate elementer, som giver dig mulighed for at lave komplekse tegninger.

Hvordan man vælger den rigtige stucco

Efter at have defineret formen af ​​det dekorative element, skal du henvise til de generelle regler for valg af stucco til et specifikt interiør.

Samtidig er det nødvendigt at overveje:

Fretwork svarer ofte til blonder

 • Lysekrone dimensioner. Strukturens diameter bør ikke overstige lysekronens diameter. Ifølge de eksisterende kanoner skal stikket være lidt mindre end lysekronens diameter.
 • Valget af mønsteret. Dens skala afhænger direkte af rummets parametre. For små mellemrum skal du vælge tredimensionelle mønstre, da små detaljer ikke vil være i stand til at give udløbet den ønskede effekt. Små i volumen, det går nemt tabt selv i et lille rum. Eksperter har etableret følgende proportioner. For et værelse med et areal på 15 kvadratmeter skal du vælge stikkontakter med en diameter på 40 centimeter og loftkanter til den med en bredde på 10 centimeter.
 • Ornamentet af stucco.

Sammendrag af emnet

Så det er nødvendigt at vælge loftstikkontakter under hensyntagen til de anbefalede anbefalinger.

Hvis du vil oprette en forfatterindretning, skal du ikke tabe til brugen af ​​stemplede elementer. Hvis du løser problemet med at oprette en original replika, er det bedre at give præference til universelle produkter fra moderne polymere materialer. Når du vælger en stikkontakt, skal du overveje diameteren af ​​lysarmaturen, størrelsen af ​​rummet og det valgte stilistiske koncept.

Kommentarer og anmeldelser til materialet

 • lepidekor.ru
 • mlepnina.ru
 • foto-interiors.com
 • potolki-info.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.