Loftudtag under lysekronen: vejledning til montering af stikkontakten på loftet

Udtænkt for at skabe en usædvanlig sammensætning i loftet, så den nye lysekrone så fantastisk i indretningen? En af de mest spektakulære måder at dekorere overfladen på ved placeringen af ​​belysningsarmaturet er loftsroset under lysekronen. Bag dets vægge er det praktisk at skjule de elektriske ledninger, klip og kroge, der anvendes, når lysekronen monteres.

Men du ved ikke, hvad du skal vælge, og hvordan man installerer og reparerer en sådan struktur i loftet?

Vi hjælper dig med at forstå disse problemer - artiklen diskuterer de vigtigste muligheder for loftstik, der tilbydes af det moderne marked. Trinvise instruktioner til installation og fastgørelse af strukturer lavet af forskellige materialer med levende fotos af hvert trin er angivet.

Vi vil også fortælle dig, hvilke funktioner i installationen der skal tages i betragtning, når du tilslutter en sådan enhed. Artiklen er udstyret med valgfrie video råd, finesser af indretning og installation på egen hånd.

Varianter af loftstik

Loftudløb er en monolitisk eller fastgjort til substratstrukturen, som lukker det lune sted at fastgøre lysekronen til overfladen og forbindelsespunkterne på de elektriske ledninger, der fører til den.

Konceptet "socket" er lånt fra franskmændene. I begyndelsen af ​​udseendet havde loftmodeller udseende af symmetriske stiliserede blomster eller grønne kranser med blade, der divergerer diametralt fra midten.

I dag er valg af muligheder for teksturer og farve design meget bredere. Det kan være heraldiske ornamenter, geometriske mønstre, abstrakte kompositioner med et ubehageligt mønster, der passer perfekt til moderne stil løsninger.

Deres form kan være meget forskelligartet:

 • runde;
 • ovale;
 • square;
 • polygonal;
 • med buede kanter.

Hvis i tidligere tider sådanne funktionelle elementer i indretningen udelukkende blev brugt til udsmykning af lofter, bruges de i dag ofte til at designe sidelys.

Ved at bruge flere små udtag i forskellige størrelser, men med et lignende gentaget mønster, er det praktisk at lave originale installationer.

Hovedtyperne af forbindelsespunkter

Stylized sockets kan perfekt kombineres med taggrunde, grænser og fileter, der virker som en værdig tilføjelse til interiøret, eller ellers tage rollen som en lysende accent af indretning.

Nr. 1 - Klassificering af produkter efter materialetype

De første modeller af loftstik blev hovedsagelig fremstillet af gips, mindre ofte af træ. Produktion af moderne gipsprodukter er bygget på århundreder gamle traditioner.

Den eneste forskel er, at specielle modificerende additiver anvendes til at forbedre materialets plasticitet.

Outlets lavet af gips er kendt for deres fremragende tekniske egenskaber. De er "ligeglade" for miljøets virkninger og kræver ikke alvorlig pleje.

Ikke mindre populære er syntetiske produkter: polyurethan og skumstik i loftet.

Syntetisk polymer er modstandsdygtig over for deformation under virkningen af ​​temperaturændringer, således at afsætninger fremstillet af det kan installeres i uopvarmede og våde rum.

Den største fordel ved polymere materialer er lethed, hvilket i høj grad forenkler installationsprocessen. Men de har ikke så præcise detaljer i mønsteret som gipsmodellerne.

Den eneste ulempe ved polymerprodukter - en kort levetid. Efter fem år begynder de at blive gule. Fejlen kan kun repareres ved at anvende et nyt lag af maling, eller ved at erstatte det element, der har mistet sin præsentation, fuldstændigt.

En separat niche på markedet er optaget af produkter, der har tekstur af en ædelsten, for eksempel marmor.

Modeller lavet af naturmateriale bruges til at legemliggøre traditionelle arkitektoniske former i det moderne interiør, som var typiske for kongelige slotte og paladser.

Nr. 2 - Opdeling i typer efter en installationsmetode

Afhængigt af installationsmetoden er der:

 • Overhead stikkontakter til maskering af stikkontakter er produkter med en glat base, hvor der er placeret dekorative elementer.
 • Mortise modeller lægges ud på substratmønstrene, som efter installationens afslutning opfattes sammen med loftoverfladen som helhed.

Modeller af mortise-typen foran de overlappende modparter nyder godt af, at de på grund af usynliggørelsen af ​​leddene ser ud som en naturlig fortsættelse af loftet.

№3 - på dekorativt design

Afhængigt af det dekorative design loftsstik er af to typer:

 1. Profil modeller med en glat overflade. De er lavet på basis af en strakt profil og repræsenterer en formular, der indeholder flere flade geometriske geometriske figurer inddelt i hinanden.
 2. Sockets med en skulptureret overflade og præget form. I modeller af denne type er den glatte bund af produktet dekoreret med individuelle dele og dekorative elementer.

Ved at installere et elektrisk punkt dekoreret med mange elementer, kan du konstruere et tredimensionelt mønster eller et lacy-loft under en lysekrone. Smukt dekoreret stucco forkæler alle fejl og ufuldstændigheder i rummets design og layout.

Ofte fundet på salg og sockets dome type. De har en konkav form. Men sådanne modeller er kun monteret i ophængte strukturer, hvorved der skabes en illusion af stort rum, samtidig med at rumakustikken forbedres.

Det ser interessante loftsstikkere konkav i form af en firkant, en diamant eller et rektangel. Sådanne konstruktioner kaldes caissons. De er monteret i henhold til typen af ​​kassetteplade.

Kriterier for kompetent valg af model

Vælg stikkontakter i loftet i overensstemmelse med lysindretningens dimensioner. Ideelt set må grænserne for kunstig stuck ikke stige ud over grænserne for lysekronens fremspring.

Valget af indretningens funktionelle element afhænger af rummets rum og højden af ​​lofterne. Så for værelser med et areal på 15 firkanter og derover er det værd at vælge modeller med en diameter på 40 cm.

Men selv når man vælger et volumetrisk stykke af lille størrelse, er det værd at give fortrinsret til produkter med en klar detaljeret tegning.

Detailing af ornamentet vil skabe den ønskede effekt og gøre opmærksom på et lille, men ekspressivt element af indretning i et lille rum.

Desuden skal udløbet være i harmoni med de øvrige elementer i den indretning, der anvendes i vægge og loftdesign.

Valget bestemmes af det ultimative mål for den skabte rumstil:

 • Wooden sockets er perfekte til at dekorere stuer og gange i huse lavet af træ eller log. De vil blive harmonisk kombineret med en trætrappe og andre elementer af indretning, lavet af samme naturlige materiale.
 • Støddæmpere af skum og udvidet polystyren er velegnede til indretning af værelser i moderne stilarter, for eksempel højteknologiske, moderne eller art deco. De er helt modtagelige for maling, der nemt tager glansen af ​​alle påførte lag af belægning.
 • Strømpebukser af gips og marmorbrætter ser spektakulært ud i hallerne med højt til loftet. De fungerer ofte som et symbol på luksus og rigdom, idet de understreger designets eksklusivitet.

Produkterne til indretning af loftet vælges af samme type materiale, idet man husker at for eksempel: Gipsstøbning mod baggrunden af ​​de samme skumbagetter ser usmageligt ud.

Forbindelsespunktsteknologi

Gipspladekontakter kræver ikke installation af et ekstra monteringssystem. Det vigtigste er at sikre pålidelig fixering.

Til installation af loftudtag under lysekronen skal du forberede:

 • plast chopier;
 • koblinger;
 • borekrone;
 • selvskærende skruer;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • gipsmørtel;
 • lille spatel;
 • isolerende tape;
 • kapacitet til blanding af opløsningen.

Suspension af lysarmaturet til loftet vil kræve en metalkrog eller standard monteringsbeslag.

Ved udførelsen af ​​arbejdet skal du også have en stabil trinladder eller et bord, der kan understøtte vægten af ​​en voksen. Må ikke bruges som stolen, der er monteret på hinanden. Det kan være sundhedsfarligt.

Trin # 1 - forberedende arbejde

Før installationen skal du slukke for værelset ved at slukke for automaten fra den tilsvarende belysning og strømledning i distributionsboksen.

For at sikre, at der ikke er spænding i netværket, skal du røre de viste ender af ledningerne med en skruetrækkerindikator. Det skal ikke skinne.

Derefter markeres loftet ved at anvende udløbet til overfladen.

For at montere krogen på det påtænkte sted skal du først ved hjælp af en spidsboring lave et hul på 7-8 cm. Plastchopiket er begravet i det, så det passer så tæt på væggene, og derefter skrues metalkrogen.

For at fastgøre monteringsbjælken anbringes den først på installationsstedet, så det ikke forstyrrer ledningerne og markerer hullernes punkter for dowels.

Når vi planlægger at hænge en massiv lysekrone, anbefaler vi at bruge en krydsformet monteringsplade. Det har et større område af dækning og et større antal huller til fastgørelse til loftet.

Korrekt fastmonteret monteringsplade fungerer som en garanti for pålideligheden af ​​fastgørelsen af ​​den installerede belysningsenhed.

Trin # 2 - Elektrisk ledningsføring

Til montering af indvendige ledninger i loftoverfladen ved hjælp af en vægjeger eller en almindelig mejsel gør en rille. Den elektriske ledning er anbragt i et specielt hus, som efterfølgende lukkes under færdiggørelsen.

Hvis der er behov for at øge ledningen, skal du bruge krympebånd eller specielle koblinger.

Ledninger udføres på en af ​​måderne:

 • Brug af koblinger. Trådene, der kommer ud af loftet, sættes i koblingerne og fastgøres med bolte.
 • Ved at dreje ledningerne sammen. Men det skal huske på, at et sådant twist oxiderer med tiden, som følge heraf vil det snart eller senere begynde at varme op.

Ved tilslutning af enden af ​​det elektriske kabel er det vigtigt at overholde deres overensstemmelse - forbinder samme type ledninger i par.

For at bestemme kablet tilbehør vil det hjælpe med farvefletning. Fasetråd er normalt skjult i rød eller brun isolering, nul - i blå eller blå, og jordforbindelse - i en gulgrøn fletning.

Nogle novice masters forbinder elektriske ledninger mellem sig selv ved at bøje deres ender i kroge.

Men for at få en stærk forbindelse og skabe en normal kontakt, skal de elektriske lednings ender være vridd eller loddet.

Efter installationen er de eksponerede dele af ledninger nødvendigvis isoleret med højkvalitets isolerende tape.

Loftsstik

Polyuretan loftsstikkontakter udgør den centrale del af loftets sammensætning og udsmykker rummet omkring lysekronen. Sammen med de udvalgte taggrunde og lister giver loftet et færdigt udseende. I midten af ​​loftet er der et hul til ledninger, diameteren kan være op til en meter. Ved hjælp af loftsstik kan du også dekorere vægge - alt afhænger af din ide.

I sortimentet af loftstikkontakter finder du både beskedne og slanke modeller, der er velegnede til at skabe et simpelt og præcist interiør samt stikkontakter dekoreret med mønstre af blade, blomster, ornamenter og geometriske mønstre, som vil skabe et dyrt og komplekst interiør. Blandt modellerne er der mange muligheder, som er et uafhængigt element af indretningen, som er perfekt kombineret med andre detaljer af stucco, både på loftet og på væggene. Loftudgang skal svare til rummet i stil, det er nødvendigt at forudse dets størrelse, så det ikke ville være for stort nok til et lille værelse eller gå i stykker i de store udstrækninger af loftet. Som regel vælges stik, der er installeret under lysekronen, omtrent den samme diameter eller mere med den. I nogle tilfælde kan uoverensstemmelsen mellem disse størrelser være berettiget. Anvendelsen af ​​polyurethan stikkontakter er mulig med forskellige lyskilder (lysekroner, LED lamper, pletter).

© 2007-2018 Ampir Style LLC

127018 Moskva, Ekspedition 1 side 1, etage 2, kontor 2028

Moskva region, Odintsovo, Minsk street, 1

Polyuretan loft indretning. Køb dekorative stikkontakter på loftet af polyurethan i Moskva.

Loftsstik

Fleksibel analog

Diameter 695 mm

Tykkelse60 mm

MaterialPoliuretan

Fleksibel analog

Diameter 520 mm

Tykkelse35 mm

MaterialPoliuretan

Indvendig radius 125 mm

Fleksibel analog

Diameter 520 mm

Tykkelse35 mm

MaterialPoliuretan

Fleksibel analog

Diameter435 mm

Tykkelse32 mm

MaterialPoliuretan

Indvendig radius 80 mm

Fleksibel analog

Diameter 656 mm

Tykkelse 48 mm

MaterialPoliuretan

Højde 30 cm

Yder diameter 43 cm

Tykkelse 4,1 cm

Bredde 43 cm

Højde 51 cm

Yder diameter-77,5 cm

Tykkelse4 cm

Bredde 77,5 cm

Højde66 cm

Tykkelse6 cm

Bredde 94 cm

Højde34,5 cm

Yder diameter-47 cm

Tykkelse 4,8 cm

Bredde 47 cm

Højde31 cm

Yderdiameter-60 cm

Tykkelse 4,1 cm

Bredde 60 cm

Ydre diameter-79,5 cm

Tykkelse5,7 cm

Yderdiameter-40 cm

Tykkelse 4,8 cm

Yderdiameter-53,5 cm

Tykkelse5 cm

Ydre diameter-71,5 cm

Tykkelse 4,7 cm

Yderdiameter-66 cm

Tykkelse7,5 cm

Yderdiameter-60 cm indre-9,2 cm

Tykkelse5,5 cm

Yderdiameter-32 cm

Tykkelse 4,1 cm

Yderdiameter-83 cm

Tykkelse5 cm

Yderdiameter-65 cm

Tykkelse14 cm

Udvendig diameter 46 cm

Tykkelse4,5 cm

Udvendig diameter - 24,6 cm

Tykkelse 3 cm

Yderdiameter-51 cm

Tykkelse3,6 cm

Yderdiameter-60 cm

Tykkelse9 cm

Yderdiameter-60 cm

Tykkelse8,2 cm

Yderdiameter-95 cm

Tykkelse 11,3 cm

Yderdiameter-53,5 cm

Tykkelse3,4 cm

Ydre diameter-57,5 cm

Tykkelse4,4 cm

Indvendig radius 190 mm

Fleksibel analog

Diameter330 mm

Tykkelse25 mm

MaterialPoliuretan

Fleksibel analog

Diameter400 mm

Tykkelse60 mm

MaterialPoliuretan

Højde440 mm

Fleksibel analog

Diameter 540 mm

Tykkelse32 mm

Bredde 540 mm

MaterialPoliuretan

Kommentarer og anmeldelser Tilføj en anmeldelse

For at give loftet et færdigt udseende, er et nødvendigt element loftaksterne, en række unikke modeller, der tilbydes af onlineforretningen "Fretwork fra A til Z".

Denne detalje passer bedst til elskere af klassiske højtidelige motiver i interiøret. Sokler til lofter udfører ikke kun en æstetisk funktion, men skjuler også lukninger og ledninger af belysningselementer.

Kæmpe rum for fantasi

Et stort antal designere har i lang tid ikke brugt loftstik til det ønskede formål. Varianter og muligheder for deres brug er virkelig uendelige, det vigtigste er at vise lyst og fantasi. I dag er det velkomne placering af afsætningsmuligheder på væggene, i form af forskellige paneler, ure, raffinerede rammer til spejle og andre ting.

I dag er der mange variationer af loftstik:

 • lindring,
 • flad
 • stuk,
 • efterligner volumen
 • og mange andre.

I betragtning af egenskaberne ved fremstilling og installation af stikkontakter er der mortise og overhead. Sådan en bred vifte af stik i vores butik giver dig et stort omfang for de bedste løsninger til at berige dit hjem interiør.

"Fretwork fra A til Z" - den rigtige beslutning!

Et godt valg - loftudløbet af polyurethan. At købe selv den mest elegante og luksuriøse polyurethanudløb vil ikke kunne kritisk ramme din økonomi. Ved at købe en polyurethan-stikkontakt fra os, vælger du i retning af produktet fra rigtig højkvalitets materiale, som er kendt for hele verden for sin styrke, vanskeligheder med deformation og let restaurering.

Loftstik: elegance og stil

I moderne interiør anvendes dekorative stikkontakter til loftet både som en separat dekoration og som et supplement til lysekronen. Dette element i indretningen tilhører den klassiske stil og er i stand til at give individualitet til ethvert interiør. I vores online butik kan du købe polyurethan loftstik i Moskva til overkommelige priser.

Gipsstøbning på grund af manuel støbning og varigheden af ​​installationen i lang tid gav plads til førstepladsmodeller af polyurethan. Deres vigtigste fordele er:

 • evnen til at installere i rum med høj luftfugtighed og uden opvarmning - mister ikke deres form og udseende;
 • nem installation, hvilket forklares af materialets styrke og lethed.

Fretwork fastgør problemfrit. Det er vigtigt at vælge smykkens størrelse, så det ser harmonisk ud. Til installation er der brug for flydende negle eller speciel lim. Før du bruger stikkontakten, skal du markere, og klipp derefter hullerne til ledningerne. Derefter føres krogen og alle ledninger igennem, og lysekronens hætte presses tæt mod produktet.

Typer af Plepnina Loft

Caisson er en hul, firkantet formet depression. En sådan udsmykning vil se godt ud på et suspenderet gipsloft. I vores online butik i Moskva kan du købe dekorative lister til overkommelige priser for enhver smag. Også præsenteret er tagg af polyurethan, som vil give rummet raffinement og charme.

Sockets på loftet

Polyuretan loftsstikkontakter billige

I online butik "Lepmarket" kan du købe lister på loftet med levering i Moskva og regionen. Vi tilbyder raffinerede loftsstik af høj kvalitet fra Europlast (Rusland), billige lister Perfect (Kina), Fabello Decor (Malaysia), Art Flex (Kina), ORAC Decor (Belgien). Loft indretning kan vælges og bestilles til lepmarket ved hjælp af vores kataloger.

Ceiling polyurethan rosett er en relief indretning af loftet, for det meste runde i form, eller i form af en diamant, firkant osv. Polyuretan indretning har nu overalt erstattet gips. Sådanne produkter er lettere, hvilket giver mulighed for montering på egen hånd. Elementer er stærkere, må ikke bryde under transport og installation. I løbet af tiden bliver gulvene ikke gule, ikke revner, ikke smuldrer, de er ikke bange for fugt, og de kan vaskes.

Stucco støbning i loftet kan være meget forskelligartet. Når du vælger stucco loftet kan styres af følgende anbefalinger:

 • Ornamentet kan være enhver - fra plantetemaet (blade og kranser) til minimalistiske geometriske mønstre. Det frodige og voluminøse mønster, jo højere loft kræver det.
 • Da loftudløbet dekorerer rummet omkring lysekronen, er det ønskeligt, at dets diameter ikke overstiger lysekronens diameter. I midten af ​​udløbet er der et hul til skruer og ledninger.
 • Hvordan kan ellers taglister anvendes? Loftet er ikke det eneste sted at placere stikkontakter, de kan ikke se meget imponerende ud på væggene.

Du kan se stucco på loftet i TC Kashirsky Dvor, pav. 1-32.

Se eksempler i indkøbscenteret Kashirsky Dvor, pav.1-32

Polyurethan Loftudtag

Vis efter mærke:

Når vi planlægger indretningen tænker vi ofte på møbler, gardiner, væg- og gulvbelægninger, farveskemaer, mens vi fuldstændig ignorerer loftet.

Specialister fra House of Decor anbefaler at præsentere loftet i form af et stort tomt lærred, hvor du har mulighed for at udtrykke din egen følelse af stil, for at skabe en følelse af unikhed og unikhed i rummet.

Som regel anvendes polyurethan stikkontakter som loftindretning på stedet, hvor lysekronen er fastgjort. Stikket giver dig mulighed for at maskere fastgørelsesstedet, skjule ledningerne. Sammen med rigtigt udvalgte lister og loftsplanker vil rosetterne skabe et komplet interiør, understrege elegance og luksus i rummet, give den en klassisk / aristokratisk stil, gøre opmærksom på lysets skønhed.

Ud over at placere i loftet i moderne interiør i stil med "Classic", anvendes polyurethan stikkontakter i vægindretning. Samt loftet dækker væggenheder og uregelmæssigheder i væggene og skaber samtidig en stilistisk beslutning af hele rummet.

Billeder i det indre

Billeder fra de officielle websteder af producenter / mærker: Europlast, Decomaster og fra åbne kilder.

Overkommelig pris er ikke på bekostning af kvalitet

Loftstik af polyurethan har en række fordele i forhold til analoger fra andre materialer:

 • Holdbarhed og holdbarhed til en overkommelig pris. Polyurethan fretwork er meget billigere end gips med god ydeevne;
 • Materialets lethed, hvilket i høj grad forenkler installationsarbejdet;
 • Det absorberer ikke fugt og er ikke bange for temperaturændringer, som gør det muligt at installere stikkontakter i rummet, i køkkenet og i badeværelset.

Lysekronestik: former, størrelser, farver

Standardloftroset er rundt, men vi tilbyder et udvalg af firkantede, trekantede, flerfasetterede og formede rosetter i forskellige diametre og størrelser.

Bemærk venligst: Loftets udløbs diameter må ikke overstige lysekronens diameter.

Sockets leveres i hvid, men polyurethan er let udsat for maling og yderligere maling, hvilket gør det muligt at passe produkter ind i ethvert interiør.

I vores katalog finder du en bred vifte: fra enkle glatte ringe til rigt dekoreret rosettes med indviklede geometriske og blomsterdekorationer. Hvis du har spørgsmål, ring venligst +7 (495) 585-00-42 - vores specialister hjælper dig med at vælge passende elementer!

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Til indretning af lejligheder har forskellige typer af stucco i barok og neoklassisk stil været brugt i nogen tid. Et af de vigtige elementer i en sådan udsmykning er polyurethan loft stikkontakter, hvis valg er fantastisk.

Med den rigtige tilgang spiller disse interessante detaljer en ret betydelig rolle. Forskellige typer af produkter repræsenterer oftest: symmetrisk stuckatur, fremstillet i form af ornamenter fra blomster og blade af en runde eller rektangulær form, flad eller konveks.

Stikkontakten kan bruges som et selvstændigt element i indretningen - og noter ikke kun loftet, men også væggene - og i kombination med andre former for relief dekoration: grænser, cornices, frise eller lister. Det handler om disse produkter og vil blive diskuteret i denne artikel, som også vil blive præsenteret tematisk video.

Forskellige loftstik

For 30 år siden var sådanne indvendige elementer udelukkende fremstillet af gips, og i dag er de ligesom lister til loftindretningen fremstillet af udvidet polystyren og polyurethan.

Produkterne er støbt eller profileret, har et vist mønster af flad eller præget form. For at skabe et skjult lys, er profilmodeller med en glat overflade ret udbredt.

Flade produkter

De er de dyreste, fordi de er lavet ved hjælp af en særlig base. Monteret i loftet i form af det færdige produkt. Der er modeller med både glat og præget overflade.

Volumen modeller

Deres produktion er baseret på kombinationen af ​​forskellige mønstre, som er placeret på fælles basis. Præparerede loftprodukter, hvis pris afhænger af kompleksiteten af ​​konfigurationerne, giver designere mulighed for at skabe næsten enhver form for dekorativt trim.

Et træk ved glatte stikkontakter er en tegnet profil, som består af flere geometriske figurer placeret inde i hinanden.

kupler

Disse modeller har en konkav form og bruges til dekoration af suspenderede strukturer. Takket være dette element opnås en visuel effekt af stor plads, hvilket skaber en atmosfære af sofistikeret og hjemme komfort.

sænkekasser

Loftet roset af udvidet polystyren af ​​denne type, samt kuppel modeller, har en reces, men er tilgængelig i form af kvadrater. De er meget vant til at forbinde lysekroner eller dekorere lofter. Ofte installeret på hængende loft systemer.

dekoration

Som det fremgår af billedeksemplerne, der er præsenteret i artiklen, har selv loftskumdåser et meget præsentabelt udseende, og deres sortiment er meget forskelligt. På grund af dette er det muligt at designe rummet i de fleste historiske stilarter, hvilket indebærer brugen af ​​en sådan indretning, såvel som i nogle moderne, som er resultatet af blanding af begreber fra forskellige retninger.

For klarhed tilbyder vi flere gode eksempler på dette design:

På grund af at stikkontakterne er hvide, kan de få enhver farve, der harmonisk passer ind i rummets overordnede design. Men ifølge eksperter bidrager de dekorative elementer af hvid farve til forbedring af visuel opfattelse, og de skaber endvidere indtryk af lethed og vægtløshed af dekorationsdetaljerne. Under alle omstændigheder er dette relevant i forhold til loftet.

Måder at montere loftudtag

Do-it-yourself installation af afsætningsmuligheder er ikke en big deal. På trods af det store antal modeller er teknologien i deres installation ikke meget forskelligartet.

Ofte er de fastgjort i midten af ​​loftet. Konventionelle dekorative loftgipsstik med en flad overflade kræver ikke brug af nogen form for mekaniske fastgørelsesanordninger.

Her ses hele redigeringsprocessen godt fra billederne:

Og i slutningen af ​​udløbet jorden og malet, undertiden endda med guld.

Stikkontakter med krog

Helt forskellige monterede produkter såsom RP. De svarer ikke helt til de ovenfor beskrevne muligheder og bruges hovedsagelig til hængende lamper.

 • For eksempel anvendes model RP 1-03 til udsmykning af huller med en diameter på 40-90 mm i gulvpladerne samt loftsboksen.
 • Som hovedfikseren anvendes specielle flade kroge, som er designet til at hænge forskellige armaturer.
 • Nogle typer af sådanne udløb i fremstillingen af ​​belagt med et lag af primer og derefter dekorative maling.
 • På træflader er en loftsstik med en krog fastgjort med negle eller skruer. Til dette formål er der lavet specielle indskæringer på indersiden af ​​produktet, og der anvendes markering på installationsstedet, et par skruer skrues ind eller neglene køres ind.

Tip! For større modeller vil der kræves et større antal skruer - mindst 6-10 stk.

 • Før montering påføres et lag gipsmørtel på bagsiden. Og i steder af kontakt med skruenes overflade gør små riller.
 • Dernæst presses produktet til loftet og holdes indtil blandingen er helt hærdet - eller en understøtning af den ønskede længde er installeret. For ikke at beskadige overfladen placeres en blød pakning mellem stativet og stikkontakten.
 • Hvis der allerede er anbragt et lag jord til RP, foretages der en skæring på installationsstedet i gipset. Før dette påføres produktet på overfladen, og konturen er skitseret med en markør eller blyant.

Tip! Dybden og diameteren af ​​skæringen skal være i overensstemmelse med jordens tykkelse, og efter installation er de sikkert skjult under en dekorativ hætte.

 • Yderligere arbejde udføres som beskrevet i det foregående afsnit. Hvis der findes revner eller revner under gipslaget, skal de forsegles med en opløsning af gips. Til installation på nitterne bores det nødvendige antal huller.
 • Fra ydersiden er der lavet riller ca. 15 mm dybe langs riller. På loftet, i stedet for mærkning, skrues skruerne fast, som er bundet med flere omdrejninger af ledninger.
 • Deres kanter er snoet. Antallet af vendinger afhænger af vægten af ​​pn 103, såvel som de strukturelle egenskaber ved loftoverfladen.
 • Før installationen er overfladen af ​​delen smurt med en gipsopløsning, hvorefter kanterne af vendingerne skubbes ind i hullerne, og spidsstifterne monteres rundt, hvorpå trådens ender vikles ind. Som følge heraf strammes udløbet til loftet.
 • For at forhindre korrosion er trådens ender lakeret og foldet indad, og rillerne og spidsstifterne er dækket af mørtel, hvorefter disse arealer er udjævnet med spånpapir.
 • Krogen til armaturer lægges normalt i gulvpladen under opførelsen af ​​huset. Til dette formål anvendes en installationsboks og til dekoration, en stikkontakt til en krog, som ifølge GOST anvendes i opvarmede rum.
 • Krogens dimensioner vælges afhængigt af pladens tykkelse. Fastgørelse til den udføres ved hjælp af en tværgående bar. Dernæst er produktet fastgjort til krogen med indbyggede clips, som er designet til at forbinde ledningerne til lampens bøjninger.
  Dette sikrer isolering af ledninger fra metaldele af strukturen.

Loftstik rp kan have en anden diameter end selve krogen, som giver dig mulighed for at installere belysningsarmaturer af forskellig vægt.

Hvordan tester stikkene

Brugsanvisningen til disse konstruktioner giver mulighed for prøvninger, der udføres efter færdiggørelsen af ​​bygningen eller bygningen. Dette gøres for at bestemme pålideligheden af ​​montering af stikkontakter og kroge.

Under kontrolprocessen suspenderes belastningen til stikkontakten, hvis vægt gradvist øges. Test anses for vellykket, hvis udgangen ikke efter 10 minutter har forlod hullet i ovnen eller kassen.

konklusion

Som du kan se, er både loftstikkene selv og måderne af deres installation forskellige. Oplysningerne i denne artikel vil give dig mulighed for at studere mere detaljeret hele processen med at installere og montere forskellige typer loftstik. Dette vil medvirke til at udføre installationen af ​​dekorative elementer af enhver kompleksitet.

Polyurethan Loftudtag

Polyuretan loft stikkontakter er et dekorativt element, der finder mere end en applikation. Selvfølgelig er stikket først og fremmest en ting, der helt kan ændre loftet på rummet. For det andet bruger moderne designere ofte stikkontakter til dekoration af mure - hvilket gør interiøret mere sofistikeret. Denne relativt lille detalje ændrer sig meget. Især hvis det kombineres med andre dekorative elementer.

Polyuretan loftudgange

Den indledende anvendelse af loftudløbet er udsmykningen af ​​lysekronens fikseringspunkter. Det lukker ikke kun alle konsekvenserne af elektrisk arbejde, men giver også det overordnede design af rummet et pænt og komplet udseende.

Men i dag kan du se denne type indretning ikke kun i loftet. Sockets anvendes med succes til vægge, døre og lige møbler. Og de supplerer med succes interiøret, lavet i forskellige stilarter:

En sådan bred vifte af applikationer er mulig, fordi DECOMASTER tilbyder dig polyurethan loftstik af forskellige designs. I kataloget finder du klassiske runde og ovale produkter samt kvadrater og komplekse former. Derudover kan deres udsmykning være anderledes - fra de rige klassiske muligheder, rigt dekoreret med dekorative detaljer, til luksuriøse minimalistiske.

Loftstik i kataloget DECOMASTER

Vælge et loftudtag, vær opmærksom på dets vigtigste egenskaber:

Lys, elegante produkter DECOMASTER er meget smukke. Udarbejdelse af små dele lavet på højeste niveau, så de ser så luksuriøse ud. En række mønstre, stilarter og størrelser giver dig mulighed for at vælge et udtag af polyurethan til ethvert værelse.

Loftstik i interiøret - en måde at skabe originale og elegante indretninger på

Loft dekoration element

Ved hjælp af moderne reparationsteknologi kan du dekorere dit hus på en original måde. For eksempel ved hjælp af kendte genstande til andre formål. Så det sædvanlige loftudtag kan let blive en original dekoration af væggen. Et stort plus på dette tilbehør er en betydelig besparelse. Omkostningerne ved elementer er en størrelsesorden lavere end nogen anden indretning, og resultatet overstiger alle forventninger.

Alt om stikkontakten

Hvad er et loftudtag? Dette produkt, hvis hovedformål er indretningen af ​​loftåbningen i stedet for fastgørelse af den centrale lysekrone. Efter visse elektriske arbejder - ved at hænge krogen, installerer den interne ledningsføring af ledninger - en grim fejl er dannet i loftet, som skal enten omhyggeligt repareres eller noget dækket op.

Dette gør stikket. Hun maskerer også krydset af ledninger i strømforsyningsnetværket og lysekroner. Derfor bruges det ofte til at dekorere loftet. Sammen med velvalgte cornices og lister, giver loftstikkene reparationens fuldstændighed, understreger rigdom, sværhedsgrad af stil og aristokratisk rum.

Konceptet "socket" blev lånt fra franskmændene. De plejede at dekorere det loftsymmetriske billede af en blomst eller blade, der radiere radialt fra midten. Men med indførelsen af ​​nye teknologier blev loftudtagene lavet ikke kun i stil med plantemotiver, men også i form af geometriske, abstrakte eller heraldiske ornamenter. Derfor har omfanget af deres ansøgning udvidet betydeligt.

dekoration

Sockets ser harmonisk ud i forskellige stilarter. De passer ikke kun i klassikerne, men også i art deco-stilen, i det romantiske interiør, eclecticism, moderne, i venetiansk stil og endda i minimalisme. Deres rolle er at supplere eller understrege skønhed og elegance af belysningsenheden. Derfor fastgør de hovedsageligt fatningerne i loftet, men mange bruger dem til dekoration af sidelyset.

Enhver designer ved, hvordan rummet er forvandlet med elementer af stucco. Fra et kedeligt og ufortrykt rum bliver det til et mousserende og mousserende interiør. En stikkontakt suspenderet fra loftet og andre lignende møbler giver dig mulighed for at tage et andet kig på det sædvanlige boligareal. Mønstre giver overflademængden, gør det lettere, luftigere og mere elegant.

Træt af urbane landskaber søger det menneskelige øje mangfoldighed. Derfor bruger eksperter ofte både standard tilbehør fremstillet i masseproduktion og håndlavede gipslister. Sculpting dekorative detaljer hjælper med at skabe eksklusive interiører. Samt originale replikaer, der kan demonstrere skønheden i gamle paladshaller, elegante franske boudoirs, respektable klassiske skabe i den moderne æra.

Tilføj storhed til dit hjem

Hvis layoutet på lejligheden har fejl og ufuldkommenheder, er de let maskeret med stuck. Hun ødelægger øjeblikkeligt ensartethed og monotoni af standard boliger meter. Hvis højden af ​​lofter og vægge er uforholdsmæssig, og dette sker hele tiden, kan kun specielle friser, kroge, beslag, pilasters og loftstikket gemme situationen. Det vil visuelt markere midten af ​​rummet og blive udgangspunktet, der forbinder de øvrige detaljer i designet.

Hæng to loftsstik i indersiden, og du identificerer tydeligt funktionelle områder. Rummet vil få et helt andet udseende, det bliver venligt og hyggeligt. Og alt takket være den dygtige brug af de sædvanlige detaljer om skulptur.

Formen af ​​de beskrevne elementer er oftest forudbestemt. Traditionelt er det en cirkel eller en oval, mindre ofte kan du se et udskårne firkant eller en original trapezoid. For at forbedre den dekorative rolle, lægger producenterne interessante udstødningsmønstre på stikkontakterne. Alt kan skildres på dem - fra traditionelle ornamenter, der ligner de gamle elementer i openwork stucco-støbning, til lakoniske objekter med uhøjtideligt og simpelt design, der passer perfekt til den moderne stilløsning.

Materialer til produktion

Indtil for nylig er stikkontakter udelukkende fremstillet af deres gips. Men med indførelsen af ​​nye teknologier var det muligt at oprette samlinger lavet af skum eller polyurethan. Hvert materiale har fordele og ulemper. Efter at have studeret dem kan du nemt vælge et emne, der matcher dine præferencer.

Gipsstik

Gips stucco i interiøret

Stucco støbning blev først lavet af gips under tiden af ​​det romerske imperium. Derfor er den nuværende produktion baseret på århundreder gamle traditioner. Selvfølgelig er det med tiden blevet ændret. Og i dag er specielle modificerende additiver involveret i fremstilling af gipsstik. De gør det muligt at forlænge arbejdstiden med en flydende base, hvorved det endelige produkts plasticitet forbedres.

Fordelene ved denne teknologi er indlysende:

 1. Små produktionssteder og ubetydelige finansielle omkostninger.
 2. Kompakt form park.
 3. Metode til støbning, eliminering af vibrationer.
 4. Overflade volumen farvning.
 5. Enkelte teknologiske processer.
 6. Hurtigt afkast på slutprodukter og høj forretningsmæssig rentabilitet.

Den beskrevne teknologi hjælper med at skabe en kunstig sten af ​​gips, som kun bruges til indendørs arbejde. Gips lofter, der afviger i deres tekniske egenskaber fra syntetiske konkurrenter, er ofte lavet af det.

Hvad er god stucco gips? Det kræver ikke alvorlig pleje og er "ligeglad" for miljøets virkninger. Dette er hemmeligheden bag levetiden af ​​gipsstikket. Sådanne produkter er meget populære blandt elskere af denne kunst. Kun ved hjælp af dem kan du oprette luksuriøse paladsinteriører eller implementere konceptet med en klassisk stil.

Gips er et meget formbart materiale, der giver dig mulighed for at skabe stikkontakter af enhver form. Pålidelig design af elementer og nem installation er de vigtigste fordele ved gipsformning. Derfor kan du ofte se store og små gipsstik i design af moderne kulturpalasser, biografer, koncertsale og boliger. Det vigtigste er den æstetiske komponent, som giver dig mulighed for at undgå betingede frimerker. Så de sædvanlige standardlejligheder bliver let til kunstværker.

Polyurethan stikkontakter

Sockets på loftet

Så snart polymerens æra af byggeri begyndte, kom loftet af polyurethan på markedet. Udadtil er de ikke mindre end gips. Desuden overgik det nye materiale hurtigt sin forgænger og blev mere populært inden for masseforbrugssektoren.

Egenskaberne af polyurethan hjælper med at forklare denne "smidighed":

 • Produkter fremstillet af det vejer meget lettere end gipsprodukter.
 • Polyurethan er i stand til at modstå temperatur ekstreme og høj luftfugtighed.
 • Det har et smukt udseende.
 • I sin produktion anvendes der sikkerhed for menneskelige sundhedsbestanddele, uden syntetisk lugt.

I modsætning til gipsprodukter knuses ikke polyurethan stikkontakter og splittes ikke med tiden, hvis huset ikke krymper. Polyurethan kan males ved at forbedre sine dekorative egenskaber.

Polyuretan stucco er monteret meget lettere gips. Du kan klæbe det selv ved hjælp af specielle forbindelser. Sockets sælges i færdig form. Valget af produkter fra polyurethan er stort, så selv den mest krævende kunde vil aldrig stå over for det valgte valg.

Der er dog også ulemper ved sådanne produkter. Polyurethan holdbarhed er meget lavere end for kunstig gipssten. Efter 5 år begynder en sådan stucco at blive gul. Og hvis gipsprodukter stadig kan genoprettes, kan polyurethanudgange ikke repareres. Den eneste vej ud er at erstatte det gamle element med en ny. Men det er ikke altid muligt at finde en identisk, der passer perfekt til den gamle indretning.

Polyuretanstik har ikke et klart detaljeret mønster. Gips er mere plastisk, og erfarne håndværkere "skære" noget, selv små detaljer med en kniv, der øger lydstyrken af ​​reliefen. Det er umuligt at udføre en sådan manipulation med polymeren. Derudover brænder polyurethan, der frigiver giftige stoffer. Derfor er indretningen af ​​gips meget sikrere og mere praktisk.

Hvordan vælger man det "korrekte" loftudtag

Elegant stikkontakt til Art Deco loft dekoration

At købe et loftudtag er simpelt. Det er meget sværere at vælge den rigtige model. Producenter tilbyder et stort udvalg, hvor der er gips- og polyuretanprøver.

Hvordan forstår du hele denne storhed? Du skal lytte til eksperternes mening:

 • For det første anbefaler de at bestemme den korrekte størrelse af stikkontakten. Til dette er der visse arkitektoniske regler.

Vær opmærksom! Udløbsdiameteren må ikke overstige lysekronens diameter. Han kan være lig med eller mindre.

 • Valget af den korrekte stucco dekoration afhænger af lofterne og gulvpladsens højde. På samme tid, selv for et lille rum, er det bedst at vælge et volumenstykke med et klart detaljeret mønster. Og her er hvorfor. Tynde og dårligt definerede dele giver ikke produktet den ønskede virkning. Og loftstikkene af lille diameter (15-30 cm) kan gå tabt selv i et lille rum.

Vær opmærksom! Eksperter anbefaler for et værelse på 15 m² at vælge et loftudtag, hvis diameter kan starte fra 40 cm. Det vil se harmonisk ud, hvis du har gardinstænger 10 cm eller mere i højden med den.

 • Rosettens ornament skal kombineres med ornamentet af andre elementer af stuck, hvis de er til stede i udsmykningen.

Kreativ tilgang til brugen af ​​traditionelle elementer

Kreativ tilgang til brugen af ​​traditionelle elementer

Loftstikkene ser oprindeligt ud som vægindretning, ikke loft.

Fordelen ved denne idé er, at det er den nemmeste og mest økonomiske måde at dekorere et værelse på en original måde. Udgifterne til polyurethan stikkontakter er lave, og ved hjælp af dem er det let at skabe en romantisk udsmykning, der passer til ethvert moderne interiør.

Wall indretning af loft stikkontakter er passende i forskellige værelser - i stuen, soveværelse, hall og endda i køkkenet.

Hvis interiøret er lavet i den klassiske stil, skal indsamlingen af ​​rosetterne være strengt symmetrisk. I andre tilfælde kan fantasien ikke begrænses. Og ved at vælge stikkontakter med lignende mønster, men i en anden størrelse, er det nemt at lave en original installation.

Det vil se særligt imponerende ud mod en mørk baggrund. Dekorér ved hjælp af sådanne detaljer en stribe over tv'et eller en væg over sofaen, og du vil se, hvor interessant et separat funktionelt område begynder at fungere. Det åbner og straks tiltrækker opmærksomhed på sig selv, distraherer øjnene fra de stygge hjørner af rummet.

Der er dog endnu mere originale løsninger, som vil være nyttige for alle, der ønsker at komme væk fra eksisterende standarder.

Endnu mere originale løsninger

Sockets på væggen

Her er de vigtigste:

 1. Prøv at fastgøre loftstikkene på en stribe klud af burlap, og du får et interessant kunstobjekt, der nemt bliver centrum for enhver lejlighed. Eller fix et smukt loftudtag i midten af ​​væggen og læg rammer med billeder rundt om det. Du vil aldrig se et sådant galleri længere.
 2. Køb et stort loftudtag med et stort hul i midten. Indsæt et spejl i det, og det vil have en meget imponerende ramme. Brug denne medaljong kan være ellers. Hvis de fleste af væggene er dækket af tapet, og man bliver malet, skal man hænge på loftet med et stort hul i midten og indsætte stykker af tapet ind i det.
 3. Du kan blot male stikkontakten i en kontrastfarve og hænge den på væggen. Denne mulighed ser også meget imponerende ud.
 4. Ikke mindre attraktivt er væggen over hele overfladen, hvor forskellige rosetter er forskellige. Hvis du først vedhæfter dem, og så maler hele væggen i en farve, vil denne finish se lige godt ud, og vigtigst af alt - ukonventionelt.
 5. Loftsstik kan bruges som baggrund for væglamper, og også skabe en sæsonbetonet eller tema dekoration til døren. Det er nok at male dem og binde et stort bånd. Dette tilbehør kan være nyttigt til dekoration af et hus til jul eller påske.
 6. Fra det sædvanlige stucco er det let at lave et panel, der vil se godt ud i soveværelset over sengen eller et ur i den franske gamle stil. Det vigtigste er at tænke på din fantasi, og ideer kommer selv.

Som du kan se, kan ikke-standardiserede løsninger overraske og gøre dig tilpas med en så usædvanlig brug af traditionelle dekorative dele. Og meget kan gøres uafhængigt uden at købe dyre tilbehør.

Konklusion om emnet

Loftsstik med loftslister er det endelige element i konstruktionen af ​​loftoverfladen. Et stort udvalg af ornamenter, størrelser, materialer, som de er lavet til, gør det muligt at flytte væk fra traditionelle løsninger, der forårsager melankoli og despondency.

Ethvert loftudtag kan bruges til andre formål. Fantasy giver mange interessante efterbehandlinger ved hjælp af andre overflader af rummet.

Loft udløb som den bedste indretning

Moderne teknologier gør det muligt at dekorere dit hjem på en usædvanlig og usædvanlig måde. Forskellige dekorative elementer vil bringe nyhed til rummets design eller gøre dig i stand til at huske lange glemte eksempler. Denne udsmykning skal tilskrives loftudtag.

Det har længe været en mand, der forsøgte at sikre, at hjemmet så smukt og behageligt ud. Derfor var dekoration med dekorative elementer, især - med stuck, populært. Naturligvis var et sådant manuelt arbejde dyrt, og kun rige mennesker havde råd til det.

Med den moderne udvikling i vores tid kan du dekorere dit rum med forskellige dekorationer. Det vigtigste i designet af det indre af rummet - alt i moderation. For eksempel vil loftet rosetter i form af stucco med blomster ornamenter være ude af sted og se latterligt ud i et værelse med højteknologisk design. Her er de gode gamle klassikere bedre egnet.

Fremstillingsmateriale

Gips fungerede i lang tid som materiale til fremstilling af stucco dekorationer, men moderne udvikling har tilladt at bryde traditionen for sådan fremstilling. På markedet kan du ofte finde loftsstikket lavet af polyurethan eller skum.

Alle tre anvendte materialer har både deres fordele og ulemper. Efter at have forstået dem, kan du vælge den bedste mulighed for dig selv og afslutte reparationsarbejdet ved at afslutte lofterne med det sidste nødvendige tryk.

 • det er nemt at arbejde med gips kompositioner, det tager nogen form. Sokler i loftet kan males i enhver farve, det er let at passe på et så dekorativt element. Stucco molding lavet af gips er holdbar, materialets pålidelighed og nem installation gør det muligt at efterlade et forrang i design af caféer og restauranter, klubber og paladser, hjeminteriør designet i klassisk stil.
 • polyurethan og skumprodukter har stærkt erobret markedet. Lys og ikke bange for temperaturændringer, pålidelige, hvilket tillader brugen af ​​farvestoffer. Det er simpelthen monteret uafhængigt. Men over tid behøver de at blive ændret, da livet af en sådan stuck ikke er mere end 5 år. Ulempen er, at det frigiver giftige stoffer under en brand.

Valget af materiale, hvad angår designrum, er ikke så signifikant. Det vigtigste - at indtaste designet korrekt i rummets overordnede design.

Valget af "deres" udløb

Valget af en model kan enten fremhæve rummets sofistikering eller ødelægge rummet ved uforenelighed mellem forskellige indvendige detaljer. Før du fortsætter med valget, anbefaler eksperter at måle lysekronens diameter. Den skal være større end eller lig med størrelsen på det støbte element.

Selv i et lille rum skal indretningen være mindst 40 cm i diameter, ellers vil den gå tabt. Samtidig er det nødvendigt at vælge andre elementer, der kombineres med stuck på loftet. For eksempel lister eller grænser.

Alle dele skal laves i samme stil, elementerne er tydeligt mærket med et tredimensionelt og detaljeret mønster.

Style rosetter og lysekroner bør kombineres ellers hele strukturen vil se latterligt ud og vil bringe en dissonans ind i rummets design.

Du kan vælge ikke kun stikkontakter til lysekronen, de kan bruges som et separat element i indretningen i det indre af rummet:

 • Dekorative loftstik er tilgængelige med en speciel base. De er helt klar til installation, ligner et færdigt dekorativt element. Kan både være glat og med en reliefflade. Den dyreste af alle foreslåede arter;
 • relief modeller kan produceres af separate elementer, hvoraf designere udgør sammensætninger på en basis;
 • dome stikkontakter er i stand til at give rumfanget, gør det visuelt højere. Arrangere dem i en cirkel i loftet og indlejre de tilsvarende lamper i dem, får rummet et helt nyt originalt udseende;
 • loftet caissons har også udsparinger, ligesom dome dem, men i form af en firkant. De bruges til at belyse loftet, men oftere bruges de som separate indretningsprodukter.

Fastgørelsesmetoder til loftoverfladen

Fast på loftet på den valgte model gør det ikke muligt for en hjemguider med stor vanskelighed.
Lette skummodeller er fastgjort til en speciel lim eller "flydende negle." Før montage, hvis armaturet er beregnet til at blive installeret i indretningen, skæres et hul i midten for udgang af ledninger og en krog eller armatur. Hullet skal ikke være mere end lampens dekorative hætte. En ledning og en krog er passeret gennem den.

Et lag lim sættes på soklens overflade på den forkerte side, og strukturen presses mod loftet. Element hold indtil indstilling med loftets overflade, hvorefter lampen er tilsluttet.
Gips dekorative stikkontakter er også fastgjort, kun som en klæbemiddelsammensætning gipsmørtel er taget. Pressetiden skal øges, da sådanne elementer vejer betydeligt mere og gipsmørtelen ikke er i stand til at gribe øjeblikkeligt.

I dette tilfælde kan du bruge en backup. For at reliefmønstret ikke bliver beskadiget, sættes der et blødt lag mellem understøtningen og stikkontakten.

Stærke massive elementer fastgøres desuden til skruerne. Det er nødvendigt at arbejde med stor omhu for ikke at skade de dekorative komponenter. Skruer i slutningen af ​​arbejdsmaskens gipsopløsning.

Afhentning og installation af et loftudtag er ikke svært. Det vigtigste, at elementerne i indretningen kombineret med designbeslutningen af ​​hele rummet.