Pink Stretch lofter

Stræklofter pink - ny mode trend, og det er ikke overraskende. Farvebelægninger udskifter gradvis det rolige og tilbageholdende og tager deres plads. Og hvis du er klar til at dekorere dit værelse med lyserøde nuancer, bestil deres installation i vores firma. Læs priserne i tabellen og lav en rentabel ordre.

Priser med installation

Lyserød i interiøret

Som tradition er rosa stræklofter installeret i børnelokaler til piger, i badeværelset, i korridoren eller i boudoir. Men for ikke at blive træt af en sådan løsning, bør du ikke glemme roligere farver. Tilsæt dem til værelset, og de fortynder den sukkerrosa pink og fuldender dens design. Som et resultat vil du have et interiør dekoreret i pastelfarver.

Ofte vælges lyserøde lofter for visuelt at udvide små værelser. Valget af kunder tilbyder forskellige nuancer af farve, lige fra terracotta og slutter med amarant. Generelt er valget ret stort, og alle dets forslag kan opdeles i følgende grupper:

 • Pastelfarver. Disse kendetegnes ved sofistikering og taler om de gode smag af ejerne af lokalerne.
 • Mættet. Mere egnet til kvinder.
 • Berry. De formidler en følelse af lys og frihed. Ofte kan de findes i skønhedssaloner og fitness klubber til kvinder.
 • Fuchsia. Meget lys farve, der er velegnet til energiske mennesker. Designere anbefaler at bruge det til at dekorere stuer i pop art retninger.

Og hvis du vil yderligere diversificere interiøret, tilføj du en lys indretning til den.

Hvilke værelser er velegnede til rosa stræklofter

I de fleste tilfælde er strækrosa loftet valgt til de små piger. Og så denne farve ikke "trykker" på den unge beboer af rummet, anbefaler designerne at fortynde den med hvide, cremede og andre nuancer, vælge dem til vægge, gulve eller møbler.

Ud over børns lyserøde strækloft er det velegnet til følgende værelser:

 • Haller og korridorer. Denne løsning er i stand til visuelt at udvide rummet, i kombination med lyse møbler.
 • Skønhedssaloner, parfumerforretninger. I sådanne institutioner giver denne farve en følelse af luksus, glamour, skaber en atmosfære af ro og komfort.
 • Soveværelset. For soveværelset anbefales det at bruge ikke rent pink, men tæt på det: fersken, koral og andre. For at færdiggøre indretningen vil det hjælpe lyse tilbehør, såsom pink vaser, abstrakte malerier i samme farveskema, puder, tæpper og meget mere.
 • Omklædningsrum. For omklædningsrummet til en moderne pige eller en stilfuld kvinde er et rosa loft velegnet. I dette rum kan det være kedeligt eller blankt. Den bedste farve til møbler er elfenben.

Vælg pink for at dekorere loftet og kombinere det med andre nuancer. Og for ikke at forveksle med valget skal du se på de succesfulde kombinationer af farver med hinanden og de stilarter, som de anbefales til. I deres liste vil du helt sikkert finde: Renæssance, Classicisme, Popkunst og Hi-Tech.

Pink Stretch lofter

Lyserøde lofter ser virkelig usædvanligt ud. Pink loft i det indre, i modsætning til ideer, kan bruges i mange værelser. Den mest logiske mulighed er at installere et rosa stretchloft i børnehaven for en pige. Samtidig kan du bruge et fotoprint-teknologi til at anvende et mønster til loftet - for eksempel din datters foretrukne prinsesse eller et abstrakt mønster.

Det blanke lyserøde loft ser godt ud i badeværelset, især når det kombineres med hvide eller beige fliser på væggene.

Sammen med stræklofter kan du vælge vores spotlights eller lysekroner. I vores katalog er der mere end 200 typer, blandt dem vil du helt sikkert finde dem der passer til dig!

Ved hjælp af spændingsstrukturer kan du kombinere flere lærrede og for eksempel ikke blot lave et lyserødt strækloft, men blødgør den lyserøde farve ved at tilføje hvid eller beige eller omvendt, fremhæve rummets zoner, hvilket gør farven accent over dem i mørkeblå eller sort.

Prisen på loftet afhænger af installationens kompleksitet fra 750 til 2.000 rubler per kvadratmeter. Det skal tages i betragtning, at loftet for et individuelt design koster mere end det du vælger fra galleriet af færdige arbejder.

Du kan se fotoet på strækduvene i galleriet på vores hjemmeside, hvor du også kan se, hvordan strækloftet passer ind i interiøret.

For at aflevere mesterens afrejse i målinger ring os til de telefonnumre, der er angivet på hjemmesiden, eller klik på knappen "Bestil et opkald tilbage", og vi ringer dig tilbage til en passende tid for dig.

Pink stretchlofter - en ny mode trend!

Pink er en farve, der giver usædvanligt behagelige foreninger, komfort, ubekymret, barndom. Denne skygge kan bruges som den vigtigste mulighed for indretning eller fokusering på dets individuelle elementer. Det er dog uønsket at bruge denne farve til at dekorere gulvet eller væggene, hvilket er særligt vigtigt for små værelser. Dette design er i stand til visuelt at indsnævre rummet. Den bedste løsning er at bruge rosa til loftet og tilføje en lille mængde indvendige genstande i samme nuance.

Hvor bedre at bruge pink stretch loft:

 • I børnenes værelse af en ung pige. I forskellige nuancer skaber denne farve foreninger forbundet med ømhed, omsorg, lykke. Det vigtigste er at kende foranstaltningen, fordi en for stor mængde lyse elementer vil gøre rummet for "giftigt". Fortynd pink med hvide cremefarver. Interiørvarer kan laves i mørke farver, for eksempel burgunder. Korrekt kombination af farver giver mulighed for at opnå en visuel udvidelse af rummet samt lethed;
 • Loftet af lyserød farve er smukt overvældet i små værelser, for eksempel korridorer. I kombination med lette møbler kan det rosa loft visuelt forstørre rummet;
 • Pink loft er passende, når du opretter det indre af skønhedssaloner, butikker, der gennemfører kosmetik. Ofte findes denne variant af indretning i restauranter og underholdningsklubber. En af fordelene ved pink er evnen til at skabe en atmosfære af fred, komfort og luksus.
 • Alle nuancer af pink. Så ved at vælge lyserød som farven på spændingsstrukturen og tilføje lyse elementer til indretningen, får du en god mulighed for at dekorere et børnelokale;
 • Beige i kombination med pink - en mulighed for dem, der ønsker at omdanne interiøret ved at tilføje farve. Pink loft og lyse beige vægge - en god kombination til soveværelset;
 • Bruge brun med lilla nuancer kan du opnå et utroligt resultat. Tilføj lidt grøn her og få et luksuriøst, frisk interiør. Strækloft i en kølig lyserød skygge, der passer perfekt ind i interiøret med brune møbler, gulve og andre detaljer.

Vindende kombinationer af pink med andre farver

Det er ret nemt at skabe komfort og hygge i huset, du behøver kun at vide, hvilke kombinationer der er mest effektive:

Det Potolok-marked selskab tilbyder en bred vifte af stretch lofter. Vi har produkter i forskellige nuancer, som giver os mulighed for at opfylde kravene og ønskerne fra alle kunder. De demokratiske omkostninger ved spændingsstrukturer, hurtig levering og installation gør det muligt at realisere vores planer på kortest mulig tid!

Pink Stretch lofter

Lyserød farve symboliserer kærlighed, ømhed og uskyld. Derfor er installationen af ​​et stretchrosa loft særligt relevant i soveværelset eller børnenes værelse (hvis du har en datter). Et sådant loft vil skabe komfort og en god aura.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om rosa lofter

Matte lærredet gør værelset rent privat, og glansen fylder rummet med lys! Denne tone vil også se godt ud i gangen eller badeværelset. Da dette er en neutral farve, vil den visuelle geometri i rummet ikke ændre sig. Han vil hjælpe dig med at slappe af og slappe af efter en hård dag. Denne farve i loftet bliver perfekt kombineret med møblerne, hvide møbler og nogle få lyse indvendige detaljer.

Pink suspenderet loft i interiøret

Farvede lofter udskifter gradvist monotont hvide sengetøj. Det antages, at du ved hjælp af farve kan påvirke ikke kun rummet, men også opfattelsen af ​​den omgivende atmosfære. Alle ønsker harmoni i sit hjem. Du kan skabe en så unik atmosfære, hvis du korrekt nærmer dig valg af farve på strækloftet.

I dag er der meget opmærksomhed på den lyserøde farve i indretningen. På trods af stereotyperne, at sådanne farver kun er egnet til kvinders værelser, har pink mange nuancer. Derfor påvirker det folk forskelligt.

Pink suspenderet loft i interiøret

Ofte bruges rosa lofter til visuelt at udvide små rum. Så ved at vælge en lys koralskygge til korridoren, er gangen mærkbart omdannet.

Ideel til soveværelset - strækloft terracotta eller amaranth skygge. Dette vil ikke kun føje noget mysterium til rummet, men også skabe en romantisk atmosfære. Derudover vil det være muligt at diversificere det indre af soveværelset ved hjælp af lyse dekorative genstande.

Hvad betyder farven lyserød?

Lionens andel af en palette med lyserøde nuancer giver et feminint humør. Men der er toner (lilla, crimson, fuchsia), der indfører selv for mænd. Generelt er naturen af ​​den lyserøde farve rettet mod at bevare kroppen i god form. Det antages, at rosa lofter i det indre bidrager til genoplivningen af ​​alle interne menneskelige styrker, der styrer denne energi til foryngelsen.

Streklofter er præsenteret i en ret bred vifte af farver.

 • Lys, pastel (30-402, 30-412, 30-416). Disse nuancer taler om forfining, forfining af ejeren. De afviger blid, beroligende karakter.
 • Mættet (30-442,). Mest som kvinder. Den har en lethedfri, lidt legende stemning.
 • Berry (30-436). Det har en stærk psykologisk indvirkning. Det formidler lethed og frihed. Når man laver skønhedssaloner, skaber den en glamourøs og luksuriøs atmosfære.
 • Mættet med et strejf af fuchsia (30-444, 30-474). Velegnet til energiske mennesker. Selv et kort ophold i et værelse med et sådant strækloft fylder med vitalitet. På grund af den skyggefulde lyse karakter af denne skygge bruges det ofte til at dekorere stuer i popkunstretningen.

Designfunktioner af lyserødt strækloft

Farvede lærred har en vigtig kvalitet - de formidler glæde og varme, hæver stemningen og fylder interiøret med usædvanligt lys. Foretrukken af ​​lyserøde nuancer, når du vælger stræklofter, vil gøre det muligt at lyse den daglige rutine, hvilket giver dem en usynlig romantik.

Kombinationen af ​​farvevægge

Du kan omdanne interiøret efter anerkendelse, hvis du vælger den rigtige kombination af farver på væggene og loftet. Der er en klassisk regel her: pastel, lys nuancer gør visuelt rummet mere bredt og giver det ekstra volumen.

Den perfekte kombination er grå vægge og et rosa stretchloft. En sådan sammensætning gør rummet blødt og let. En perle lys, der belyser rummet, lettere beroliger. Den største effekt af denne kombination opnås ved installation af matte stræklofter. Kombinationen er perfekt til soveværelset og stuen.

Pink stretchloft ser godt ud med blå vægge. Et sådant rum vil blive fyldt med et muntert humør, selv i dystre efterårsdage. Lys nuancer af brune og okker passer godt ind i dette interiør.

For et landhus er en god mulighed for at kombinere det rosa loft med grønne nuancer. Denne kombination vil øge stemningen i huset og tilføje komfort.

Lysvalg

Korrekt valgte lysarmaturer har også en vis effekt på rummet. Manglen på lys kan påvirke lokalet negativt - gør det kedeligt og kedeligt. Overskydende belysning spiller også ikke i hænderne.

Den klassiske version er en lysekrone i midten af ​​rummet. Også egnet lampe, dekoreret med lampeskærm. Valget af lys afhænger udelukkende af ejeren. Det vigtigste er ikke at bruge for lyse lamper. Lyset skal være blødt, diffunderet.

Et hårdt lys påvirker helhedsindtrykket negativt. Især hvis belysningsenhederne er placeret i hjørnerne. Sådan en uheldig placering og valg af belysning vil skabe hårde skygger, der overlapper skønheden i interiøret.

Til hængende lofter er skjulte lys ideelle. Disse er moderne belysningsenheder uden synlig del. Men lyset er spredt gennem rummet, hvilket skaber en utrolig atmosfære af komfort.

For rosa stræklofter virker spotbelysning godt. Bras ser også godt ud. I begge tilfælde er det ønskeligt at anvende gennemsigtige lampeskærme eller loftlamper. Ved hjælp af sådan belysning vil det være muligt at opnå en romantisk atmosfære uden stor indsats.

Hvis du skal gøre værelset mere luksuriøst med sofistikeret sofistikation, er det bedre at give præference til noget mere originalt. For eksempel er lyskrystal eller glasprodukter ideelle til dette formål.

Variationer af møbler farver

Den klassiske mulighed er hvide møbler i kombination med rosa lofter. Hemmeligheden om harmoni er, at pink opnås ved at blande rødt med hvidt. Derfor er nuancerne så godt kombineret.

Begge farver er utrolig bløde og luftige. Og deres interaktion forbedrer kun effekten. Derfor vil det indre, der er skabt med brug af lyserøde lofter og hvide møbler, skabe en lys, glad stemning i rummet.

Creamy nuancer - rosa loft med fløde møbler. Ingen kombination kan sammenlignes med en sådan sammensætning i ømhed. Mest feminin indretning. Derfor anbefales til børnelokaler piger.

Korrekt kontrast kan skabe en unik komfort. Derfor foretrækker mange mennesker at fortynde det rosa loft med brune møbler. Kombinationen af ​​en lys, lyserød skygge, udstrålende ømhed, med en varm brun gamut, har virkelig utrolig styrke.

Cheer up, lad atmosfæren være positiv, fylder rummet med vital kraft - alt dette er muligt med en kombination af rosa lofter med gule møbler. Sammensætningen er lys, frisk og solrig.

En populær mulighed for køkkenet er rosa lofter og grønne møbler. Interiøret i denne stil glødende bogstaveligt med friskhed sammen med naturlighed. Derudover bidrager det til mere glædelig kommunikation.

Forvandle rummet, der giver det en adel, vil hjælpe det rosa loft og gråmøbler. Og det er bedre at give produkter med indbyggede spejle. Således bliver interiøret mere romantisk.

Til design af badeværelset vælges ofte en kombination af rosa lofter med blå møbler. En sådan kombination vil aldrig miste sin relevans på grund af den utrolige lyshed og friskhed. Du kan fortynde interiøret ved hjælp af perlemor - det vil tilføre en atmosfære af mysterium.

Enkel, let, behagelig kombination - rosa lofter og lilla møbler. Ser godt ud i soveværelset. Interiøret er kendetegnet ved ro, håndgribelig afslappende virkning. Ofte anslået af mænd.

konklusion

Som praktiseringen af ​​renovering af lejligheder viser, lejerne ikke stole på kollegaer eller psykologers mening, men på deres egne præferencer. Det er den personlige opfattelse, der vil hjælpe med at træffe den rigtige beslutning og vælge den perfekte kombination.

At føle, at det rosa loft er i stand til at bringe et kardinal forhold til en kedelig lejlighed, du behøver ikke at lytte til nogen. Du kan sikkert bestille det og nyde resultatet. Det vigtigste er ikke at glemme kombinationen regler.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Pink roser

Fotoprint på stræklofter - Pink roser

Hvis du kan lide noget fra vores katalog, kan vi producere for dig et hængende loft eller billedbaggrund, og send en bestilling med kurertransport.

Du kan bestille et loft eller tapet med en fotoudskrivning af dig selv, og installationen vil f.eks. Foretages af installatører efter eget valg. Placer med os en ansøgning om stræklofter eller sømløs 3D tapet og vægmalerier, og vi sender dig et layout og beregning af bestillingsomkostningerne via e-mail eller i WhatsApp. Stræklofter med fotoudskrivning og sømløs tapet og vægmalerier sender vi over hele Rusland
Bredden af ​​vores plottere er 320.350.500 cm.

Pink stretch loft - Vælg lyse toner!

For nylig begyndte den lyserøde farve i indretningen at tiltrække designernes opmærksomhed. Denne delikate og stilfulde farve på grund af det enorme antal nuancer kan tilføre luksus og raffinement til ethvert interiør, især hvis rummet har et rosa stretchloft.

Hvor er der brugt lyserøde stræklofter?

 1. Først og fremmest vil rosa stræklofter være den ideelle løsning, når du designer et værelse til en pige. I sin åbne eller pastell nuancer er denne farve forbundet med en ubekymret, uklart barndom og ømhed. Det vigtigste er ikke at gøre lokalet "cloyingly sødt." Det er nødvendigt at fortynde den lyserøde farve med hvide, cremede nuancer i møblerne og udsmykningen af ​​rummet, som vil dæmpe den rige lyserøde farve. Ved dygtigt at kombinere lyserød med andre farver kan du opnå lethed og en visuel forøgelse i rummets rum.
 2. Til beklædning er loftet i soveværelset bedre at vælge et strækloft i nuancer af fersken, koral eller sengetoner. Det korrekte design vil være tilføjelsen af ​​lyse accenter i form af forskellige tilbehør. Så rolige varme lyserøde nuancer af rumflader vil opleve lyse lamper, pads, vaser, malerier.
 3. Også rosa lofter ser godt ud i sådanne små værelser som gange og gange. Denne løsning vil blive vellykket på grund af egenskaben af ​​lyserød farve for visuelt at udvide rummet i kombination med lyse nuancer af møbler.
 4. Desuden er rosa stræklofter acceptable i indretningen af ​​skønhedssaloner, parfumerforretninger eller i private lokaler i restauranten på grund af egenskaberne ved denne farve for at skabe en atmosfære af komfort, fred og luksus.

Belysning til lyserøde stræklofter

Efter at have valgt det rosa stretchloft, skal du ikke glemme belysningen af ​​rummet. Du bør nøje overveje valget af belysning, så rummet ikke ser sløvt og kedeligt ud. En særlig romantisk stemning kan opnås med en lang række små lamper i form af sconce, spot belysning, mens loftslamper og lampeskærme er bedst valgt gennemsigtige. Dette bør være en usædvanlig lyskonstruktion af glas- eller krystallamper.

Hvilken stil passer til et sådant loft?

 • Højteknologi For at skabe denne stil er det bedre at vælge en lyserød farve til et strækloft og kombinere det med grå, gråblå, metal eller stål i hele interiørets design. I dette tilfælde skal du forsyne værelset med møbler af dæmpede toner og bruge glasoverflader. Som tilbehør kan du vælge metal statuetter og pink pude.
 • Pop Art. Fans af denne stil har råd til rig rosa i designet af et loft på flere plan i kombination med grå eller hvide farver. For at skabe en stilfuld indretning perfekt nuancer som fuchsia eller rød-violet farve, som skal gentages i nogle tilbehør.
 • Renæssance. Gentle pastel-rosa stretchloft i kombination med hvide openwork møbler vil skabe et luftigt interiør i den valgte stil og understrege sin glamour og boudoiriness.
 • Klassicisme. De bløde lyserøde nuancer af strækloftet vil reagere godt og tage denne farve til en klassisk stil i interiøret. Multi-level regelmæssigt rosa loft med lige linjer vil give ømhed en noget pompøs stil.

Det er værd at eksperimentere med rosa stræklofter i barok, etnisk, Provence, Middelhavet, Land og andre stilarter. Vælg den nødvendige nuance af lyserødt for ikke at forstyrre stilbegrebet.

Lyserøde nuancer og deres kombinationer med andre farver

Korrekt valgt skygge strækloft forvandler hele interiøret radikalt. For dette er det nødvendigt at tage hensyn til de særlige forhold i de involverede områder. Så lys og pastel farver vil visuelt udvide rummet, gøre pladsen voluminøs, fyldt med luft.

Især unikt er kombinationen af ​​lyserød og grå. Denne tenge er i stand til at give rummet blødhed og lyshed, lyser det med perle lys. En fantastisk effekt opnås, hvis stræklofterne med denne kombination vælger matte. Disse farver er ideelle til design af stuen og soveværelset.

Den rosa farve i loftet i kombination med blå, reflekteret i andre indvendige detaljer, kan sætte et munter stemning selv på dyster regnfulde dage. Denne kombination er godt afskåret oger og velvalgte nuancer af brun.

Nogle nuancer af pink er i perfekt harmoni med grønne. Med en sådan kombination er det muligt at slå farveopløsningen af ​​et landhus og skabe et lyst og hyggeligt humør i den.

Til design af børne- og pigerumrene er kombinationen af ​​et rosa stretchloft med hvide møbler optimalt. Dette vil give et særligt touch og uskyld til interiøret.

Styrker og svagheder

Den største fordel ved dette loft er et glædeligt lyst humør, hvilket medfører en lyserød farve. Denne farve sætter en speciel romantisk stemning og udsmykker perfekt grå dage. Det vigtigste er at vælge nuancer af design af hele interiøret i kombination med et rosa stretchloft.

Ulempen ved det rosa loft er, at ikke alle vil lide denne farve. Hot pink kan provokere en teenager i overgangsalderen til aggression, og folk med et pragmatisk temperament accepterer slet ikke denne farve. Når du vælger et rosa loft, er det derfor værd at fokusere på bløde pastellfarver, såsom koraller eller fersken.

Pink stretch loft, foto, pris.

For nylig i interiøret blev der brugt mere og mere lyserød farve. Pink stræklofter vil bidrage til visuelt at udvide rummet, øge lofternes højde, skabe en atmosfære af varme og hjem komfort. Samtidig bruger interiøret med rosa look elegant og luksuriøst. Pink farve giver det indre ømhed, romantik og elegance. Til udsmykning af loftrummet kan den bruges som et separat element, og kombineret med forskellige farver.

Eksempel rosa stræklofter 4 m2, omkostninger med materiale og installation fra: rubler til handlingen, i stedet 3600 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Den lyserøde farve har mange forskellige nuancer - koral, laks, mandel, violetrød osv. Kombinationen af ​​lyserøde nuancer i design af kompleks form ser meget organisk ud. Det kan være flere niveauer lofter, lavet i form af en bue, glatte bølger, en kaskade eller en kuppel. Glatte overgange fra lys til mørkere nuancer af pink ser fantastisk ud og passer til udsmykning af lofter i alle lokaler. Tror ikke, at de rosa nuancer af loftet kun er egnet til design af et soveværelse eller en børnehave. Denne farve vil organisk se i andre værelser, komplementere og forfriskende deres vigtigste interiør.

Et eksempel er en korridor på 10 kvadratmeter, prisen på et lyserødt strækloft med materiale og installation uden at tage højde for overgangen til et niveau på 10 m2 fra: rubler per aktie i stedet for 15900 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 37900 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans og mat importeret;
 • Overgangsniveau 11 m.
 • 12 punkts lys;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Lyserøde lofter ser godt ud i korridorer, haller og stuer. For at få designet i rummet til at være stilfuldt og rigeligt, bør du vælge lysere, mere mættede nuancer af blank pinkrost. Med rosa farve kan du dekorere loftets rum ikke kun af store og rummelige værelser, men også af små med lave lofter. Lyserøde dåser vil gøre dit loft højere og dit værelse lysere.

Eksempel på et barns 12 m2 rosa stretchloft med installation uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler til kampagnen i stedet for 10200 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 22200 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans og mat importeret;
 • Overgang på niveau 6 m.
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

I et rummeligt værelse vil du se godt på flere niveauer, som kombinerer grundlaget for gipsvæg og indsatsen i blanke lyserøde lærred. Basen kan laves i enhver farve, alt afhænger af det samlede indre af rummet. Hvert niveau af multi-level design kan fremhæves med LED-strimler - det vil vise sig utroligt smukt og originalt.

Prøvekontor 42 m2, prisen på et lyserødt strækloft med materiale og installation uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler pr. Aktie i stedet for 35700 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 87700 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Importeret materiale;
 • Overgang på niveau 26 m.
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

For soveværelset er stoffet matt eller satin tekstur af rosa strakt lærred bedst. Blegede, ikke for lyse nuancer af lyserød vil gøre indretningen i soveværelset blødt og romantisk, og fotoudskrivningen på sådanne lærred vil se så realistisk ud som muligt. Forestil dig, hvor fint en sammensætning af smukke blomster eller en ø af natur over din seng vil se ud.

Prøve soveværelse 10 m2 pris ved fotoudskrivning lyserøde blomster med materiale og installation fra: rubler til handlingen, i stedet 23700 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Matt importeret materiale;
 • Storformat high-definition fotoudskrivning;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

For børns værelser vælger normalt lyse farver strækker lofter. Pink neon eller fuchsia vil være en god løsning til indretning af lofter i børnehaven. I et værelse til børn er en kombination af pink med forskellige lyse farver - blå, rød, lilla, grøn - passende. Lyserødt loft i børnehaven vil være en glimrende baggrund for lyse møbler og tilbehør.

Eksempel på et børns 9 m2, rosa farve strækloft med materialet og installation af: rubler til aktier, i stedet 7850 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Glem ikke om belysning. For rosa lofter ideelle gennemsigtige loftlamper, lamper fremstillet af glas eller krystal, spotbelysning. En perle-pink satin lærred vil se godt ud på baggrund af gardiner og mørkere rosa sengetæpper.
Luksuriøs lyserød farve ser i kombination med hvid. Efter at have installeret i rummet langs loftets omkreds, tilføjer rosa klæder af matt tekstur, så arkitektoniske elementer som stuckaturer, kolonner, dekorere loftet med brede baguetter - og rummet får et pompøst og elegant udseende.

Moderne interiører tyder på de mest uforudsigelige og dristige beslutninger. Kombinationen af ​​lyse farver og originale interiørdetaljer vil kunne omdanne rummet uden for anerkendelse, hvilket gør det luksuriøst og usædvanligt hyggeligt. Den rosa loft i din lejlighed vil skabe en lys og afslappet atmosfære, vær ikke bange for at vælge rosa lofter til din lejlighed, de vil gøre dit interiør frisk, lyst og smukt.

Pink loft i interiøret - hvordan man vælger væggenes farve

Elegant rosa loft i indretningen findes ikke så ofte. Løsningen på mange virker unødigt risikabelt og noget ekstreme selv for det meste på grund af en misforståelse af, hvad der bør være tapet til at passe ind med de lærred, møbler, prydgenstande og belysning. Faktisk kan rosa strækloft kombineres med en række forskellige muligheder for tapet og lamper, møbler og tilbehør, efter anbefalinger fra designere.

Hvor er de lyserøde dåser passende og hvorfor?

Den bedste mulighed er et rosa stretchloft til udsmykningen af ​​et ung prinses rum. Næsten alle piger vil være glade for en sådan beslutning, der støtter initiativ fra voksne til at gøre værelset mørt, fabelagtigt og behageligt. Til børn for piger at være ikke alt for "sukkerholdige" pink loft designere rådes til at "fortynde" den mælkeagtig, dygtigt kombinere farven på tapetet i strakt lærred, møbler og tilbehør.

Elegant rosa loft vil være hensigtsmæssigt ikke kun i børnehaven, men også i soveværelset, hvis du vælger den rigtige farve på tapet og tilbehør til at matche. Elegante puder, vaser, billedrammer og gardiner af samme lyserøde farve, men lysere eller talt imod, vil gøre billedet komplet.

Det rosa loft harmonerer harmonisk ind i det indre af værelser med et begrænset område, for eksempel en gang og en korridor. På grund af det blide og lette loft vil det være muligt at visuelt udvide rummet, give den den manglende komfort og harmoni, især i kombination med lyse møbler.

Usædvanligt og stilfuldt rosa lofter ser i specialiserede værelser, for eksempel:

 • skønhedssaloner;
 • frisører;
 • parfume butikker;
 • restauranter;
 • hoteller osv.

På trods af nogle funktioner i "lunefuld" pink er den perfekt kombineret med en række farver, så det er ikke så svært at vælge et tapet til et rosa loft.

Succesfulde kombinationer med pink - hvilket tapet at vælge

Det er muligt at tænke længe over, hvad tapet lyserød dragt under loftet og passer i princippet og det er muligt at bygge videre på de ideer, designere og klar til at prøve at omsætte dem i praksis, under hensyntagen til formålet med lokaler og interiør funktioner.

Pink farve kombineres med mange farver, hvor du kan vælge tapet. Harmonisk med et sådant loft vil se olivenvægge såvel som lilla eller lilla med en enkelt mørk baggrund. Hvis du vælger mørke, kombineret med lyserøde toner, skal du forstå, at møblerne til et sådant interiør bliver meget vanskelige at vælge. Støbning eller andre afgrænsere er egnede som lyse pletter.

Flot kombination - pink med sort. Men her er det nødvendigt at observere en vigtig regel - der skal være et minimum af sort i sin rene form. Ideelle - sorte konturer af mønstre på tapet af pastellfarver.

Kombinationen af ​​grå med lyserød betragtes som kontrolleret og elegant. Grå vægge og et rosa loft vil være en højdepunkt i interiøret, vil indstille tonen til indretningen af ​​rummet, gøre det hyggeligt, let og blødt på samme tid. Effekten vil blive forbedret med pink lærred lavet af matt PVC lærred.

Connoisseurs af lyse og brugerdefinerede løsninger kan sikkert kombinere det rosa loft med blå vægge. Et sådant interiør vil ikke gøre dig trist selv i overskyet vejr, især hvis du skygger det rigtigt med nuancer af brun og oker.

Separate nuancer af lyserøde er kombineret med grønt. Sådanne kombinationer er særligt vellykkede for udformningen af ​​landhuse og landhuse.

Kombinationen af ​​pink flow og hvide møbler vil være en win-win mulighed for dekoration af det sofistikerede magiske børns værelse.

Som en mulighed er det fornuftigt at overveje kombinationen af ​​et rosa lærredsloft med billedbaggrund. Ved hjælp af sidstnævnte kan du korrekt zone et værelse, hvilket gør det mere funktionelt og moderne. Således kan sammensætningen fra et rosa loft med fotovægpapir, hvor de samme størrelse lyserøde blomster er afbildet i fuld størrelse, blive vellykket. Tilstedeværelsen af ​​yderligere farver på væggene, for eksempel grøn, guld eller blå, vil leve op til det indre, ikke til skade for den tidligere skabte harmoni.

For at opnå en blød og glat kombination af loftet med tapet dekoreret i foråret farver, er det bedre at vælge klassiske romantiske produkter i Provence stil uden særskilte geometriske konturer og overdreven udtryk. Jo glattere mønstrens linjer, desto mere naturligt vil overgangen fra loftet til væggene være.

Baggrundstyper og stilarter

I betragtning af en vis mængde lyserød farve vælges tapetet for det med "luftighed". Almindelig papir tynd tapet passer ikke - denne kombination vil være for naiv og unaturlig. Træk vejret ind i et usædvanligt interiør, der viser sig ved hjælp af tekstureret tapet under hensyntagen til reglerne om kombinationen af ​​farver.

Hvad angår stilbeslutningerne, bør det rosa loft ikke begrænse fantasien. Det vil være hensigtsmæssigt for design af værelser i stilarter:

Til højteknologisk interiør passer et lyserødt farvet loft i kombination med stål, gråblå eller grå vægge med møbler af kolddæmpede toner og metal (glas) dekorative elementer.

I lokalerne i popkunst vil et rosa loft af mættet farve på flere niveauer i kombination med hvide eller grå farver være passende. Interessant er kompositionerne med et rosa loft og rød-violet eller fuchsia-farvede vægge, gentaget i tilbehør.

I renæssancens indre bør loftet være en delikat lyserød farve kombineret med pastellfarvede vægge og nødvendigvis hvide udskårne møbler.

I et klassisk interiør vil et forsigtigt lyserøde loft være mest harmonisk med hvide eller lysegrå vægge.

Det er muligt at eksperimentere med rosa lofter i udformningen af ​​værelser i etnisk stil, barok, land og middelhavsland, ændre skygge af rosa, sammenligne nye kombinationer.

Pink stretch loft: farve funktioner og muligheden for at bruge i hverdagen

Satin, matte og blanke PVC hængende strukturer er blevet fast etableret i vores liv, som typer af god lejlighed renovering og som den hurtigste måde at løse problemer, givet hastigheden af ​​deres installation. Blandt alle de forskellige vinylmalerier på RAL-bordet, det mest populære lyserøde loft, som det mest attraktive og behageligt for øjet. Lad os prøve at finde ud af om dette er sandt, og hvor nyttigt det røde spektrum er til menneskelig opfattelse.

Stræklofter lyserøde

Farvefunktioner og muligheden for at bruge i hverdagen

Rødt spektrum

Glossy stretch rødt loft

 • På russisk stammer oprindelsen af ​​ordet rød fra de slaviske epiter smukke eller smukke. Ordet er blevet kun udpeget af farve i det 19. århundrede, før denne skygge blev udpeget af ordet skarlet eller retfærdigt. Forud for dette betød det en særlig kvalitetsfaktor, en positiv holdning til noget og positive egenskaber ved en handling eller et objekt.
 • Hele skyggen er i langbølgespektret mellem 780 og 620 nm (nanometer), og opfattelsen af ​​dens lange del falder sædvanligvis med en persons alder og krymper til 740 nm eller mindre. Ifølge RGB-systemet (Rød, Grøn, Blå - Rød, Gul, Grøn) er en af ​​de tre vigtigste farver.
 • I et opholdsstue har et strengt rødt loft en bestemt virkning på den menneskelige psyke og kan have både positive og negative virkninger. Således kan en bølge udsendt mellem 620 og 780 nm, synlig for det menneskelige øje, fremkalde kreativitet, dynamisk karakter og seriøse beslutninger, men på den anden side bidrager den samme farve til lyst, intolerance og grusomhed.
 • Virkningen af ​​farve på psyken afhænger i vid udstrækning af personens forhold og karakter. Denne farve anbefales ikke til impulsive mennesker, såvel som for dem der har ustabilitet i psyken.
 • Psykologer rådes ikke til at vælge stræklofter rød eller lyserød til planteskolen eller soveværelset. I dette tilfælde er det ikke så vigtigt i hvilken retning opfattelsen vil virke, er det vigtigt, at personen er spændt, og det er ikke helt acceptabelt både for resten af ​​rummet og for den normale udvikling af barnet.

Farven på loftet i din lejlighed

Lilla strækloft med lyserødt - originalt og usædvanligt

 • Når man vælger et strækloft, må man ikke glemme, at enhver skygge altid kan fortyndes med en anden farve, hvilket begrænser dets psykologiske virkning. Nu er det muligt at producere tofarvede og flerfarvede stretchlofter, og hvis du virkelig ønsker at se røde nuancer øverst, så kan du altid blande dem med andre. (Se også artiklen Sådan vælger du farven på loftet: funktioner.)

Rødt strækloft med blå

 • Rød farve tilhører kategorien af ​​varme nuancer, og hvis den er blandet med forkølelse, for eksempel med blå, så vil det helt sikkert afkøles, og igen vil det ikke have sådan en spændende handling. Det er ligesom at tilføje varmt vand til varmt vand, og du får noget imellem.

Rødt loft i kombination med køkkenenhed

 • Men ikke altid den spændende virkning af rødt er uønsket for kroppen. Denne tone er helt acceptabel for stræklofter i køkkenet og / eller spisestuen, fordi det øger appetitten og fremmer fordøjelsen. Selvom du tilføjer røde møbler til et sådant loft, så når du spiser, vil du uden tvivl få glæde og gavn.
 • En interessant kendsgerning er, at kvinder opfatter nuancer på en lidt anden måde end mænd. Således kan det røde stretchloft til det retfærdige køn være lilla, burgunder eller crimson. Faktisk vil det være det samme for mænd, men sidstnævnte vil som regel simpelthen ikke være opmærksom på det, da det ikke er vigtigt for ham.
 • Denne fordel forklares ved tilstedeværelsen af ​​to X-kromosomer hos kvinder, hvor genet er ansvarlig for den røde farve. På mænd er der kun et X-kromosom, så vi ser en, men opfatter det på forskellige måder.

Anbefaling. Når du vælger indretningen eller når du bestiller et tofarvet stretchloft, bør du undgå en kombination af nøjagtigt de modsatte nuancer, der er i spektralcirklen.
Så modsat den røde farve plot er grøn.
Denne kombination er velegnet til kampagne eller reklame plakat, som skygger hinanden.
Til boligindretning er farver, der er tæt på eller omdannet til den anden (rød, orange, gul, grøn, blå, blå, violet) mest egnede.

konklusion

Baseret på praksis i renovering af lejligheder kan vi sige, at for det meste lejlighedsejere ikke styres af psykologers konklusioner, men er afhængige af deres egen opfattelse, hvilket i høj grad afhænger af mentaliteten. Så hvis du kan lide det rosa stretchloft, kan du bestille det uden at tænke på konsekvenserne, hvis der ikke er nogen åbenlys kontraindikationer. Det vigtigste er at kombinere denne farve med indretningen af ​​rummet.