DIY lysekrone: produktionsmetoder, eksempler, fotos

En indendørs lysekrone er ikke kun en lysarmatur. Uden overdrivelse kan vi sige, at det er den vigtigste udsmykning af værelset. Særligt værdifulde ting er lavet med egne hænder. Dette giver dig mulighed for at fremhæve den særlige smag af husets ejere, samt et ekstraordinært og kreativt sind. Selvfølgelig er denne type arbejde ret kompliceret og kræver øget koncentration. Men på samme tid, når du opretter dekorationer til dit hjem, kan du finde mange interessante og kreative løsninger i det!

Denne artikel præsenterer nogle ideer til dekoration af en lysekrone med egne hænder samt instruktioner til dem. Alt er skrevet så simpelt og tydeligt, at enhver person vil være i stand til at opfylde sine planer derhjemme.

For at lave en lysekrone, brug nogle gange de mest usædvanlige materialer. For eksempel er alle allerede vant til glas eller træ, plast og så videre. Men nogle gange, når du vil have noget helt "usædvanligt", træspidser, glasvinflasker, dåser, forskellige trægrene, pap og endda strå kommer i spil. Du skal vælge alt efter ideen om skaberen og ønskerne fra ejerne af lejligheden. Det er også nødvendigt at tage hensyn til det generelle indre af rummet, hvor det er planlagt at placere det færdige produkt.

En interessant ide om en plastisk ske lysekrone

Plastic disponible mad skeer er et af de enkleste og mest tilgængelige materialer til at skabe en lysekrone i rummet. Deres fordele er lav pris, forskellige farver og vil tjene et lignende materiale i temmelig lang tid. For at skabe en sådan ekstraordinær lysekrone, har du brug for et minimum af investeringer, både fysisk og materiale.

 • en tom drikkevandsflaske på 5 liter;
 • plastsked (mængden afhænger af flaskeens størrelse);
 • lim til plastik;
 • en gammel lysekrone (eller rettere en patron fra den);
 • skærpet kniv.
 1. Først skal du forberede en plastikflaske til yderligere handling. Fjern etiketten på forhånd, afskåret bunden, tør godt.
 2. Derefter skal du få plastikkene ud af pakken og omhyggeligt afskære de unødvendige håndtag med en kniv, der efterlader ca. 2-3 centimeter over scoopen.
 3. Limemner "scoops" har brug for bunden af ​​flasken. Påfør en stor mængde lim til venstre "hale" og tryk den på overfladen (med den konvekse side af skeden udad). Det er nødvendigt at dække hele flasken i en cirkel, indtil hele omkredsen er optaget af plastiske "skeer". Det er tilrådeligt at arrangere dem i et tavlermønster og flytte lidt sammen. Så der vil være mindre "frie pletter".
 4. Med de gamle unødvendige lysekroner skal du fjerne patronen, og læg den derefter i den allerede indsatte og tørrede flaske og fiks den på rammen.
 5. En dekorativ skål kan også laves af plastiske skeer: stok "scoops" rundt om halsen.
 6. Installer og tilslut lysekronen, kontroller dens arbejde.

Vær opmærksom! Muligheden for dekorative malerier eller maleriske skeer i absolut enhver farve er muligt. Således vil dit produkt se endnu smukkere og mere originalt!

Lyseblomsterkronekroner

En anden usædvanlig mulighed i indretningen vil være en lysekrone, lavet i form af blade. Det er skabt af enkle plastflasker, en række farver, som giver dig mulighed for at arbejde i de mest usædvanlige farver og legemliggøre de mest dristige ideer.

 1. Skær plastflasker i emner, formet som fremtidige blade.
 2. Hvert emne har allerede endelig fastgjort formens form.
 3. Et loddestang med et tykt sting og en ensidig skråning er nødt til lidt at smelte snitene på hvert stykke papir for at give det fremtidige produkt den største effekt.
 4. På samme måde, takket være loddejernet, skal du give arkstrukturen til emnerne. Du skal handle meget nøje og præcist, fordi du nemt kan lave et hul i plastik. Et sådant blad med skitserede vener og lidt smeltede kanter vil se fuldstændigt ud.
 5. En varm nål på "benene" i hvert blad skal smelte et par huller for at fastgøre dem.
 6. Takket være en tynd wire formes grenene og fastgøres til ståltrådrammen.

Det er også en god ide at lave en ny lysekrone i form af et loft til en gulvlampe eller en lampe på bordet. Således vil det være en god tilføjelse til det foregående produkt!

Papir Butterfly Lysekrone

Den mest almindelige version af produktet er en lysekrone med sommerfugle. Og det er ikke tilfældigt. Til at begynde med ser denne mulighed luksuriøst og dyrt ud, og for det andet kræver dets produktion ingen særlige fysiske omkostninger. Således kan et barn endda deltage i skabelsen af ​​en lysekrone.

 1. Det er baseret på enten en gammel lysekrone eller en lignende ramme. Hvis der ikke er nogen, så kan du tage den enkleste træ- eller metalfælge. Hvis dette materiale ikke er tilgængeligt, kan du som en mulighed tage en tyk ledning og lave ca. 2-3 skækker, så der dannes en cirkel.
 2. Skær papir sommerfugle på mønsteret. Det er nødvendigt at tage et sommerfuglmønster og justere det til den ønskede størrelse. Det er også meget usædvanlig mulighed, når sommerfuglene ligger sommerfugle af flere størrelser på en gang (igen afhængigt af ønsket). Overfør konturerne til papir og skar forsigtigt, helst med en skarp papirmaskine eller med små, ikke-afrundede saks. Materialet til skabeloner selv er bedre at bruge tæt, ikke meget snavset og ikke tiltrækker støv. For eksempel er det meget dårligt velegnet til fløjlpapirprodukter, fordi i fremtiden skal du støvsuge lysekronen ganske ofte.
 3. Tag en tråd fra caprone eller gennemsigtig fiske linje og fastgør sommerfugle på den. Du kan løse det på to måder: enten pierce sommerfuglens kroppe eller klæb dem på silikonelim.
 4. Dernæst føjes trådene med sommerfugle til bunden af ​​rammen og dekorere det.
 5. Du kan også prøve en interessant mulighed, hvis du laver en trådbold! Det er nødvendigt at tage et vedhæng fra en lysekrone i det og placere flere sommerfuglmønstre på den ved hjælp af en limpistol.

Stof lysekrone

Denne lysekrone er også baseret på rammen. Som i den tidligere version er enten gamle metalkonstruktioner eller tæt wire egnet til fremstilling.

Når du har forberedt basen, skal du fortsætte med at skære det stof, som lampeskyggen vil blive lavet i fremtiden. Hvor længe det færdige produkt vil være, afhænger af dit ønske, men det skal huske på, at stoffets bredde skal være den samme som rammens diameter! Så snart du er færdig med mønsteret, skal du gøre et passende.

En anden nuance er, at det bliver nødvendigt at sy det øverste stof lige på rammen, hvilket betyder at det (rammen) skal være solidt. Ellers, hvis det er muligt at tråd det direkte ind i stoffet, bør du først bøje den øverste kant af mønsteret og blinke det og derefter stryge det med et strygejern. Søm derefter sømmen på siden af ​​produktet.

Hvordan laver man en lysekrone med dine egne hænder?

Når du planlægger det indre af dit hus, skal du være meget opmærksom på små ting, såsom: billeder på væggene, gardinerne, sconces og så videre, fordi det afhænger af dem, hvor stilfulde og komfortable rummet vil se ud. Ikke det sidste sted i udformningen af ​​lejligheden er en lampe. Med det kan du øge eller indsnævre rummet, samt give en særlig charme til rummet. De butikker i en bred vifte af belysningsenheder i forskellige variationer - det kan være gulvskinner, miniaturelygter eller et klassisk pompøst design, der optager en betydelig del af loftet, men de er ofte ret dyre. For at gøre interiøret mere usædvanligt og eksklusivt, kan du lave udskårne trælysekroner med dine egne hænder. De vil uden tvivl være hovedpunktet for ethvert rum.

Fordele og ulemper ved træ loft lamper

Håndlavede træ lysekroner vil dekorere absolut ethvert hjem. Sådanne designs ser specielt godt ud i lejligheder med rustik og brutal stil, men ved at dekorere det naturlige materiale med mørk eller klar maling kan du få en lampe, der passer til højteknologiske eller moderne interiører. Du kan lave dine egne lamper af krydsfiner eller fra et enkelt træ.

Før man beslutter, om man skal hænge en lysekrone på loftet, er det nødvendigt at blive fortrolig med alle fordele og ulemper ved en sådan genstand.

Fordele ved træ lysekroner:

 1. Træ er let at behandle, så det kan tage helt forskellige former.
 2. Træet er det mest miljøvenlige materiale, det udsender ikke kun skadelige stoffer, men bidrager også til forbedring af immuniteten.
 3. Lamper af træ gør rummet mere behageligt og skaber indtryk af enhed med naturen blandt folk i den.
 4. Håndlavede lysekroner af træ kræver ikke store investeringer, men de ser meget dyre ud.
 5. Et stort antal træarter giver dig mulighed for at vælge lampens ønskede farve uden at bruge maling.
 6. Loftslampe af træ kan dekoreres med metal, glas eller endda sten.

En lysekrone med egne hænder gøres ganske enkel og ser meget værdig ud, men dette materiale har også nogle ulemper.

Ulemper ved træ lysekroner:

 1. Træet, der anvendes sammen med varmeapparater (som omfatter de fleste pærer) skal behandles med specielle midler, der beskytter dette materiale mod ild og beskadigelse af insekter.
 2. Sådanne eksklusive arter som eg og mahogni er ret dyre. Derfor, for at dekorere dit hus med lysekroner, skal du bruge en imponerende mængde penge.
 3. Hvis du bruger et ubehandlet eller dårligt tørret træ, kan den færdige lampe revne eller ændre sin form i løbet af få uger.

Selvfølgelig har træ lysekroner deres ulemper, men med korrekt behandling og pleje af dem vil sådanne tilbehør tjene dig i mange år.

Enkel træ lysekrone

Denne håndlavede trælysekrone passer perfekt ind i et moderne højteknologisk eller moderne køkkeninteriør. Det er en bar med et par spotlights implanteret i kopperne.

Til fremstilling af lysekroner-barer skal du:

 • puslespil eller hacksaw;
 • tænger og nippers;
 • skruetrækker;
 • en hammer;
 • konstruktion blyant;
 • Særlige beskyttelsesforbindelser til træ;
 • plet eller brun maling;
 • træplade 20-25 cm bred;
 • målebånd eller centimeter
 • bore;
 • bore til arbejde med fliser;
 • malebørste af medium bredde;
 • kopper med underkop, 3 stk.
 • lak;
 • gummipakninger;
 • tråd;
 • små løg med patroner 3 stk.

Før du begynder at arbejde med fremstilling af en sådan lysekrone, skal træet behandles med specielle forbindelser og lad det tørre helt. Når man vælger et materiale, er det tilrådeligt at inspicere bordet for knuder og spor af insekter.

making

Master klasse om at lave en enkel lampestrimler i køkkenet:

 1. Vi måler 50-60 cm brædder og vi afskårer overskydende dele med et elektrisk stiksav.
 2. Vi bor tre huller på de steder, hvor lamperne vil blive placeret. Afstanden mellem tallerknerne skal være mindst 10 cm.
 3. Vi behandler bordet med sandpapir. Først skal du bruge et groft sandpapir og derefter finkornet.
 4. Nu kan du dække baren med plet. Hvis eg eller mahogni blev brugt, så kan dette trin springes over.
 5. I midten af ​​hver tallerken og hver kop borer vi et hul.
 6. Træk i koppen først og derefter i tallerkenpatronen med en ledning. Gør denne operation med resten af ​​kopperne og underkåberne.
 7. Tilslut opbygningen af ​​tallerkener og patroner med bæltet, passerer ledningerne i de færdige huller, og fastgør det derefter til bagsiden.
 8. Monter den resulterende lysekrone på loftet.

Lysekrone-planken vil se perfekt ud i køkkenet over bordpladen, og det er også ideelt til at dele rummet i et madlavning og afslappende område.

Lysekrone fremstillet af træ

En sådan lysekrone er vanskeligere at fremstille end den forrige, men den ser også mere ædelt og imponerende ud. Armaturet i form af et hjul passer perfekt ind i et rustikt interiør eller ind i et loft-stil rum.

Til denne type lysekrone skal du bruge følgende materialer og værktøjer:

 • En træplade monteret fra planker er lidt større end et fremtidigt hjul.
 • vinkelmåler;
 • stort kompas;
 • metal lineal eller bygning niveau;
 • konstruktion blyant;
 • puslespil eller cirkelsav
 • lim;
 • selvskærende skruer;
 • krydsfiner plade;
 • smalle træplader;
 • en hammer;
 • negle;
 • jern fælg;
 • plet;
 • metal kæde;
 • Bor med en rund dyse og en boremaskine;
 • 4 stk. Ledninger, stik og løg;
 • lak.

Lysekronehjul mesterklasse:

 1. Ved hjælp af et stort kompas tegner du en lidt større cirkel på en træplade end et fremtidigt hjul og skærer brædderne i stykker af ønsket længde.
 2. Brug stiksavene rundt om bordene langs de markerede linjer.
 3. Behandl hvert bord fra alle sider ved hjælp af papir af ulykkestilfælde af forskellige kornstørrelser, og kombiner dem i en enkelt struktur ved hjælp af selvlukkende skruer og lim.
 4. Af et krydsfinerplader skæres en cirkel lidt mindre end hjulet og klæber den til bunden.

Færdighjul lysekrone kan fastgøres til væggen eller hænges fra kæden i loftet. Det er perfekt til belysning af spisestuen eller stuen.

En sådan træ lysekrone vil være den vigtigste udsmykning af det indre af et landsted, og uden tvivl vil tiltrække hver gæstes opmærksomhed.

DIY træ lysekrone: montage funktioner

I løbet af de sidste par årtier er der næsten ingen designtendenser, der på en eller anden måde ikke ville bruge træprodukter. Lampen i almindelighed og lysekronen i særdeleshed er objektivt blandt de mest bemærkelsesværdige stykker af interiør, så suspenderede trælysekroner anses fortjent for måske at være måske den mest populære trend i øjeblikket.

Billeder af lysekroner af træ.

Funktioner af loftlamper lavet af træ

Enhver træobjekt i det indre af rummet på et underbevidst niveau er forbundet med varme og komfort. Traditionelt anvendes hjemmelavede lysekroner af træ i alle retninger af østlige temaer, hvor de geometriske korrekthed af linjerne og samtidig varmen af ​​naturligt træ bidrager til fredelig afslapning.

En sådan retning som land er generelt umuligt uden brug af naturlige materialer. For landdistrikterne var det altid karakteriseret ved brugen af ​​lidt grove usædvanlige former. Det massive udseende af sådanne lamper skaber en følelse af pålidelighed.

Massiv lysekrone i landstil.

En antikke lysekrone er forbundet med middelalderlige romantik og ridder turneringer. Stænk af smedede metalelementer giver dette design en raffineret lys og unik smag.

Fordelene ved trælamper

 • Den første ting, der fanger dit øje, er naturen af ​​en sådan lysekrone. Det er svært at finde et mere miljøvenligt materiale. Desuden udsender træet konstant nær en varmekilde essentielle olier og sporstoffer, som er til gavn for helbredet.
 • Processen teknologi af dette materiale, som regel, er ikke meget kompleks. Samlingen af ​​relativt enkle træstrukturer er tilgængelig selv for børn.

Hængelampe fra kvistene.

 • Lysekroner til at give fra et træ betragtes fortjent som den bedste beslutning. Tross alt er hytten selv designet til en landferie tættere på naturen.
 • Ikke den sidste rolle spilles af prisen på designet. Selvom du bruger elit træ, vil de samlede omkostninger ved hjemmelavede lysekroner være tilgængelige for næsten ethvert budget. Men som regel slutter alle omkostninger ved køb af patroner, pærer og ledninger, og nogle plader eller kviste findes altid i enhver hytte.

Lampens skygge fra de fastlåste sammen laths.

Hvad er ulemperne ved sådanne lamper?

 • Modstandere vil straks fortælle dig om brandfaren ved en sådan lysekrone. I disse udsagn er der selvfølgelig et sandkorn, men med korrekt installation og brug af LED eller andre lavvarme lyskilder er du næsten ikke i fare. Derudover er der massesalg af naturlig imprægnering, der forhindrer ild.

Vigtigt: Sådanne hjemmelavede lamper, uanset hvor du ikke suger dem og uanset hvordan det er korrekt opsamlet, er det yderst ønskeligt at placere nærkilder til åben ild. For eksempel nær pejsen eller i grillpladsen.

Det kombinerede design med metal.

 • Hvor ikke cool, men træmateriale er livligt og meget hygroskopisk. Træ lysekroner til badet ser godt ud, men det er bedre at montere dem væk fra brusere og dampbad. En konstant ændring i temperatur og høj luftfugtighed langt fra at bidrage til bevarelsen af ​​arrayet. I dette tilfælde mere egnet lysekrone under træet.
 • Et andet alvorligt problem med dette materiale er den høj sandsynlighed for skade på rækken af ​​forskellige former for skadedyr. Men som nævnt ovenfor bekymrer ingen dig om at suge din lysekrone med naturlige beskyttelsesforbindelser.

Et par ord om selvmontering

Lysekrone semi-antik med egne hænder fra træ, sagen er helt ægte. Alt i alt er alt du behøver et stort ønske og et standard sæt tømrerværktøjer, som er praktisk taget i alle hjem.

Lysekronehjul

Denne mulighed betragtes som en af ​​de mest almindelige. Med den rigtige tilgang kan denne lampe nemt passe ind i de fleste interiører. Det vigtigste her er at lave et hjul med den ønskede diameter.

Sandsynligheden for, at du vil finde et naturligt vognhjul i det moderne liv, er ekstremt lille. Derfor anbefaler vi at lave det selv. Afhængig af diameteren af ​​understøtningsstrukturen kan du bruge møbelbræt eller krydsfiner med en tykkelse på 12 mm.

Designet er bedre at lave to eller tre lag. Undervisningen er elementær enkel. Du skal tage to eller tre ark og trække dem i hjørnerne med skruer. Derefter er kerne og rand af den ønskede diameter markeret.

Hjul af møbler skjolde.

Den første kerne er skåret, for på denne måde bliver der boret et hul, så stiksavet nemt kan passe ind i det. Hvorefter produktet er skåret Feltet er skåret på samme måde.

Råd: Det er bedre at købe improviserede eger til vores hjul i en hardware butik. Gør dem selv uden en drejebænk vil ikke fungere, og firkantede stænger vil ikke se.

Nest kammeret for.

Når den sammensatte kant og kerne er klar, kan du gå videre til forsamlingen. For at gøre dette skal du have en fleksibel kobbertråd med et tværsnit på mindst 0,75 mm², keramiske lampeholdere, flere reparationsbolte og kæder til ophængning.

Det er ønskeligt at tage ledningen i en glasfiber, ubrændbar fletning. Ledninger kan monteres mellem arkene, idet de tidligere har skåret gennem randen med en mejsel eller mejsel, men da vores hjul vil være under loftet og der ikke er nogen at se på det, kan ledningen fastgøres på fælgets øvre plan. Det er bedre at forbinde parallelt i henhold til 4 + 4, 2 + 6 eller 3 + 5-ordningen.

Suspension på kæden med en rembolt.

Tip: Lav en lysekrone over et langt bord endnu lettere. Til dette er en groft behandlet træbjælke eller en rund naturlig log med et tværsnit på mindst 200 mm ideel. Lampeholdere er monteret i bunden gennem hullerne, og ledninger er startet ovenpå.

Den suspenderede lampe fra en bar.

Træforarbejdning

Håndtere en sådan lysekrone kan være anderledes. Men alle eksperter anbefaler kun at bruge naturlige formuleringer, fordi de under varmeaktion vil fordampe.

Den nemmeste mulighed er at bruge hjemmelavet pebermynteolie. Et glas mynte hældes pr. Liter raffineret, raffineret linolie og sættes på et mørkt sted i 2 uger. Husk at hver dag skal du ryste denne sammensætning.

Hvis du tilføjer naturlig bivoks i forholdet 1: 3, 1: 4 eller 1: 5 til denne olie og opvarmer den i et vandbad, får du en fremragende naturlig mastiks til træ. Hvad angår pletten, er en opløsning af kaliumpermanganat egnet til budgetmuligheden.

Videoen i denne artikel viser, hvordan man opretter inventar.

konklusion

Hjemmelavede lysekroner lavet af træ, oftest lavet i en enkelt kopi, de er unikke og attraktive. For en kreativ person er der ingen ende af arbejdet.

Online hjem guiden

Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

En sådan ting kan perfekt passe ind i interiøret og forædle det, hvis du henter materialer, der passer bedst til indstillingen.

Resume af artiklen:

Materialegenskaber

Naturligt træ, ud over dets æstetiske egenskaber, har en række væsentlige fordele. Produkter fremstillet af det er nemme at bruge og miljøvenlige. Ved opvarmning udsender træ ikke giftige stoffer og omvendt - har en gavnlig effekt på mennesker med kroniske respiratoriske sygdomme, der har helbredende egenskaber. Især karakteristisk for en sådan handling for nåletræer.

Træ er et materiale, der er tilstrækkeligt fleksibelt, således at en mester i stand til at finde præcis de former, han opfattede. Derfor kommer ethvert kreativt designidé til liv. Luksuriøse billeder af eksklusive trælamper er let overbevisende.

Materialet er ret alsidigt, som det kan bruges bredt i næsten enhver form for interiør. Interessante konfigurationer og en række forskellige former giver dig mulighed for organisk at tilpasse ting i enhver stil.

Lamper af træ i interiøret ser godt ud og ædle og eksisterer også sammen med genstande fra forskellige materialer: plastik, glas, metal.

Sammen med de nævnte fordele har træet også ulemper. Det er meget brandfarligt, hvorfor produkter ikke bør placeres i lokaler, hvor der er pejse, gaskomfurer og andre kilder til mulig antændelse.

Materialet er meget følsomt for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, så placering af lamper fra træ i badeværelset eller køkkenet er yderst uønsket. Derudover tiltrækker træ små skadedyr - termitter og andre insekter. Produkter skal fortrinsvis være dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer deres udseende og beskytter materialet mod deformation.

Følg en række enkle forholdsregler ved brug af apparatet:

 • Placer lyskilden i en tilstrækkelig stor afstand fra en åben ild (pejs, komfur);
 • Husk at det optimale sted at lokalisere enheden betragtes som værelser med et normalt fugtighedsniveau og stuetemperatur;
 • træ lamper tillader ikke installation af almindelige glødelamper i dem: deres opvarmningstemperatur er for høj, det er ikke sikkert; Brug LED, halogen, lysstofrør.

Anvendelse i forskellige interiører

Trælampens alsidighed giver dem mulighed for at finde anvendelse i udformningen af ​​et bredt udvalg af værelser, uanset stil. De er mest hensigtsmæssige i rammerne af et landsted, indrettet i stil med land, Provence, orientalske stilarter. Kombinationen af ​​naturlig enkelhed med sofistikation er den mest værdifulde kvalitet af træ.

Originale lamper "antikke" lavet af træ er meget efterspurgt i retro stilarter. Ofte er de lavet i form af hjul fra en vogn, omkring omkredsen er der lamper i form af stearinlys. Et sådant design bruges normalt i restauranter, barer, hoteller.

Loftmodeller ser godt ud i store værelser og stuer, hvilket bringer luksus og elegance til interiøret. Spotbelysning er relevant for små rum, især hvis de har lave lofter.

Til landstil passer armaturer af enkle former, uden alle overflødigheder. De kan se lidt ru, men de vil skabe en følelse af enhed med naturen og vil organisk passe ind i rummet uden at være i konflikt med andre objekter.

Orientalsk stil kræver brug af massivt træ, glæder sig over klare former og linjer, tilføjelsen af ​​orientalske motiver.

Til klassiske retro klassiske muligheder eller flere originale modeller, stiliseret antik.

Klassikeren giver mulighed for at bruge farvet glas, lampeskyggen kan laves af det; træstrukturer har glatte, strømlinede former.

High-tech giver dig mulighed for at lave originale designs, der kombinerer træ med metal, frostet glas og andre materialer.

Sådan laver du en lampe af træ med egne hænder

Selvfølgelig bestiller du produktet i specielle værksteder, får du et perfekt fremstillet poleret produkt. Men hvis du har erfaring med træ, kan du forsøge at lave en eksklusiv ting fra det materiale, der er tilgængeligt for dig.

Trælamper med egne hænder er lavet af:

 • grene;
 • boards;
 • bark;
 • SPIL;
 • logfiler;
 • finer.

Hvis du har en ide, som du ikke kan vente med at implementere, er du velkommen til at starte. Til at begynde med skal træet være forberedt, behandlet med beskyttelsesopløsninger og imprægneringer, vent til fuldstændig tørring.

Denne fase er obligatorisk: råproduktet vil ikke tjene dig i lang tid. Derefter samles strukturen og forsegles. Vi foreslår at du forsøger flere originale indstillinger.

Lygternes lampe

Denne kreative idé kræver ikke meget arbejde og omkostninger til at implementere - brug snags fundet i skoven under dine fødder. De er eksklusive i sig selv: Hver bøjning af en gren er unik. Alt du skal gøre er at finde en passende prøve, rengør den af ​​bark og overskydende træ, og tør derefter grundigt. Til tørring er et ventileret sted velegnet væk fra direkte sollys.

Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at sande snagbrønden med sandpapir. Bestem den side, der vil blive fastgjort til loftet. Blad gør det til riller, hvor du lægger ledningerne. Ved afslutningen af ​​arbejdet med ledningerne skal hullerne anbringes grundigt og derefter behandles med en plet til kitt i træets farve.

Patronerne er fastgjort til enden af ​​snaggen, du kan tænke på forskellige måder at fastgøre dem på. Ved afslutningen af ​​processen træ lak. Det er nødvendigt at lægge flere lag tørring hver. Vælg akryl eller vandtæt lak.

På samme måde kan du også designe en bordlampe eller en væglampe - en snag vil tjene som et glimrende grundlag. Denne ide er let at implementere, selvom du ikke har tømrerfærdigheder.

Branchekroner

Omhyggeligt udvalgte mellemstore grene samler sig på en sådan måde, at nogle af dem er placeret vinkelret på loftet. Dernæst skal du fikse på enderne af loftets grene, og ledningerne blæser forsigtigt omkring dem. I stedet for grene kan du bruge det rigtige rhizoom, hvis du er heldig at finde den i skoven.

Find og oversæt dine egne ideer - træet giver mange muligheder for at eksperimentere ved hjælp af fantasi. Du vil blive belønnet for kreative impulser, der modtager forfatterens produkt, som vil dekorere interiøret.

Designerlamper fremstillet af træ og krydsfiner - vi belyser ideer fra mesterklassen

Originale trægenstande giver komfort og hygge til indretningen. Hvis du ikke overrasker nogen med massivt træmøbler, udskærer på hylderne, så vil en gulvlampe, lysekrone eller vægsconce lavet af krydsfiner, grene eller snag definitivt tiltrække gæsterne.

Imidlertid er træprodukter dyre, især originale. Vi tilbyder at spare penge og skabe en belysningsarmatur med egne hænder. Derudover er det en fantastisk måde at gennemføre dristige ideer på, mens du bruger meget lidt tid. Til fremstilling af lamper og sconces vil der være brug for standard snedkeredskaber.

Praktisk evaluering

For at forstå, hvor godt lampen er lavet af træ, lad os veje fordele og ulemper ved denne usædvanlige indretningsartikel.

 • Økologisk renhed af træ er en vigtig fordel i forhold til polymerer og andre syntetiske materialer.
 • Ved opvarmning og i sin normale tilstand udsender træet aromatiske stoffer fra harpiksen - etheren, som slapper af og helbreder.
 • Enhver form er lavet af træmaterialer - råmaterialet er nemt at behandle med snedkeringsværktøjer.
 • Usædvanlig mulighed for indretning. Træ lysekroner i hjem og kontorer er sjældne.
 • Den største ulempe ved naturlige råmaterialer er brandbarhed. Farlige situationer kan opstå ved brug af glødepærer og patroner af dårlig kvalitet, forkert at forbinde dem.
 • Træ som parasitter og svampe.
 • Plantefibre absorberer vand og fugt, så produktet med en ændring i fugtighed får et nyt volumen og størrelse.

Ulemperne reduceres ved anvendelse af forskellige imprægneringer og passende forberedelse af strålen. Derfor kan lampen lavet af træ kaldes et nyttigt tilbehør, der vil understrege stilen på rummet og give det en charme.

Materiale forberedelse

Lamper og sconces er lavet af træmaterialer. I kurset er bestyrelser, grene, snags, krydsfiner - valget bestemmes af ideen. Ikke desto mindre, uanset design for lampen, tømmer, er det vigtigt at ordentligt forberede:

 • Træet skal tørres.
 • Billets bør behandles med komplekse imprægneringer med ildfaste og insekticide, antiseptiske komponenter.
 • Vælg værd solidt tømmer uden spor af rådner.

Udover træ fremstilles lygteholdere, snedkeredskaber og lim (fortrinsvis epoxy) til fremstilling af lampeskærme.

Hvilke lamper der skal bruges

Da træ er et meget brandfarligt materiale, skal du være forsigtig, når du vælger en lyskilde. Det er bedre at ikke bruge glødelampen til natlamper og lampeskærme - når det brændes, opvarmes det stærkt både patronen og træet.

LED lamper og bånd er egnede til sådanne hjemmelavede produkter - de udsender hvidt lys og opvarmer ikke overfladen, de er brandsikre. Diodebånd er ideelt kombineret med træ af enhver farve og tekstur.

Master klasse: lamper fra brædder

Ideer til at lave hjemme lamper overvejes ikke. Vi vil fortælle hvordan man laver en hjemmelavet lysekrone - den kan tages som grundlag for kreativitet.

Til fremstilling af brugsstråler af ethvert tværsnit, for eksempel 100 × 100 mm eller derunder, afhængigt af de ønskede dimensioner af det færdige produkt samt et spejl. Vi anbefaler, at du på forhånd udarbejder en tegning af lysekronen, som afspejler sidens længder og spejldelens område (den skal stikke ud over den indre omkreds for at hvile på bjælkerne).

 1. Vi laver emnet fra 4 stænger af samme længde.
 2. Dernæst danner vi en "lås" - skærer en rektangulær kop halv tykkelsen. Dette vil hjælpe chaskorez eller puslespil.
 3. Vi samler strukturen og lim delene sammen.
 4. Derefter udfører vi maleri.
 5. Fra topkanten strækker vi ledningerne med en chuck og fixer den indvendigt med beslag eller små negle.
 6. Ovenfor løser vi et spejl. Det vil spille rollen som en reflektor af lys. Vi gør fastsættelse på hjørner.
 7. Det er fortsat at vedhæfte suspensionen, for eksempel en kæde.

Videoen viser produktionsversionen af ​​et lignende objekt af belysning, driftsprincippet er det samme:

Flere ideer til armaturer fra bestyrelserne:

Lampe indbygget i falske lys. For at lave dem, forbinder vi 3 boards i U-form, i den resulterende niche skjuler vi ledninger og patroner.

Hjulet vil skabe effekten af ​​en gammel eller jagthytte, en skov bungalow. Elektriker fastgjort til toppen af ​​hjulet mod loftet.

En anden interessant løsning fra bestyrelserne, se videoen

Master klasse: lampeskærme og lamper lavet af krydsfiner

Krydsfiner er et letvægtsmateriale, der nemt kan behandles. Fra det kan du oprette en række forskellige produkter. For eksempel en usædvanlig nattelys lampe til en børnehave eller hall. Det ser ligeså godt ud på et landhuss terrasse og i en bylejlighed.

For en natlampe lavet af krydsfiner i form af et hus, tag en universel ordning, hvor du kan lave et mønster!

Nu fortsæt til fremstilling af:

 1. De skabeloner, der er forberedt til alle 4 sider, overføres til et stykke krydsfiner af enhver tykkelse.
 2. Sendt til at skære under det elektriske stiksav (eller en lasermaskine til den fineste undersøgelse af kronblade og små fragmenter). Du kan bruge manualen, men med et komplekst mønster bliver nødt til at tinker.
 3. Snitkanterne er malet med sandpapir.
 4. På samme måde arbejdes der på taget. Skær det til størrelse, lav et mønster og grind.
 5. Lim sammen emnet. For at holde de tynde ark fast sammen, indenfor huset i hjørnerne installerer vi stænger, på hvilke vi limer væggene.
 6. Vi starter patronen og fixer den på højre side af interiøret. Tråden kan indsættes i tegningen eller gøre et separat hul til det.
 7. Fastgør taget, lav bunden. Vi limer alle detaljerne også på hjørnebjælkerne.
 8. Gør en suspension eller monter en bekvem måde.

Huset er klar. Et hjemmelavet natlys eller lysekrone kan være enkelt med en almindelig ornament eller designer med en kompleks ide, væg eller bord. Vi præsenterer et video værksted om at lave et hus med flere sektioner.

Krydsfiner armatur kan være af nogen art. Det vigtigste ved at arbejde med dette materiale er behovet for at skære huller til lysets passage. Flere billeder af natlamper og lampeskærme:

For at montere en sådan lampeskærm fra krydsfiner, skal du klippe en låselås på hvert emne. Derefter kan forbindelsen af ​​dele udføres uden lim.

En lysekroner diffunderer lyset gennem rummet. Forbindelsen af ​​dele udføres med dekorative skruer.

Master klasse: lamper og lysekroner fra grene

Grener - dette er det mest tilgængelige materiale til kreativitet. De kan indsamles når som helst i parken eller i den offentlige have og begynder straks at skabe. Forskellen i grene fra andre træpræparater - de behøver ikke at blive tørret. Så længe de har fugt, kan du bøje dem og skabe forskellige former. Over tid vil de tørre ud og ikke længere håndtere.

Før du høster kvisterne, skal du beslutte dig for design af lampeskærm eller lysekrone. Vil det væve eller binde tykke pinde med et reb, vil træ kombineres med andre produkter - smedning, metalrammer, etc. Vi præsenterer nogle interessante ideer:

En mesterklasse hjælper med at gøre et sådant interiør tilbehør:

Generelle anvisninger for at skabe et loft på filialerne:

 1. Forbered grenene af den ønskede størrelse. Det bør fjerne fokuserne på ødelæggelse, parasitter, behandle dem med antiseptiske midler.
 2. Efter at have besluttet design, begynder vi at samle formularen. Vævning har ikke en streng algoritme, det er vigtigt den nemmeste måde at blande kvistene indbyrdes. Fastgørelseselementer bæret tømrerlim.
 3. Vi introducerer en patron eller LED tape, fastgør på ledningen.
 4. Hvis det er nødvendigt, maler du produktet.

Det er nemt at lave en lampeskærm fra grene, der kræves ingen specielle færdigheder til dette såvel som værktøjer.

Master klasse: lampe fra en log

Som en blank til en lysekrone kan en almindelig log og endda en snag handle. Det vigtigste, at materialet blev tørret og neutraliseret fra insekter og mikroflora.

 1. Vi giver den tomme størrelse den nødvendige størrelse.
 2. På de steder, hvor patroner introduceres, laver vi huller med samme diameter som den skjulte del af den elektriske enhed.
 3. Vedhæft suspensioner.
 4. Vi indsætter elektrikeren.

Master klasse kan ses i videoen:

En snag eller pind med usædvanlig form kan omdannes til et mesterværk ved at tilføje en simpel lampeskærm til den:

Lysekroneflasker

Ikke-standard look kombinerede lamper, for eksempel en træbase og glasflasker som loft.

Glas spredter lys og skaber nuancer af forskellige farver. At lave et sådant loft er simpelt:

 1. I træskærmen danner åbningerne til flasker. Nakken skal passe tæt, så diameteren vælges så præcist som muligt.
 2. Til toppen af ​​brædderne fastgøres suspensionen. Kæderne, som konstruktionen kan hænge fra loftet, ser originale ud.
 3. Forbereder flasker. For at give lys skal bunden fjernes. Dette kan gøres ved at opvarme glasset med kogende vand og derefter hurtigt overføre flasken under en strøm af koldt vand.
 4. Flasker indsættes i hullerne i brættet, gennem nakke stræk elektriker.

Videoen viser processen med at skabe en interessant bordlampe.

DIY træ lysekrone: montage funktioner

I løbet af de sidste par årtier er der næsten ingen designtendenser, der på en eller anden måde ikke ville bruge træprodukter. Lampen i almindelighed og lysekronen i særdeleshed er objektivt blandt de mest bemærkelsesværdige stykker af interiør, så suspenderede trælysekroner anses fortjent for måske at være måske den mest populære trend i øjeblikket.

Billeder af lysekroner af træ.

Funktioner af loftlamper lavet af træ

Enhver træobjekt i det indre af rummet på et underbevidst niveau er forbundet med varme og komfort. Traditionelt anvendes hjemmelavede lysekroner af træ i alle retninger af østlige temaer, hvor de geometriske korrekthed af linjerne og samtidig varmen af ​​naturligt træ bidrager til fredelig afslapning.

En sådan retning som land er generelt umuligt uden brug af naturlige materialer. For landdistrikterne var det altid karakteriseret ved brugen af ​​lidt grove usædvanlige former. Det massive udseende af sådanne lamper skaber en følelse af pålidelighed.

Massiv lysekrone i landstil.

En antikke lysekrone er forbundet med middelalderlige romantik og ridder turneringer. Stænk af smedede metalelementer giver dette design en raffineret lys og unik smag.

Fordelene ved trælamper

 • Den første ting, der fanger dit øje, er naturen af ​​en sådan lysekrone. Det er svært at finde et mere miljøvenligt materiale. Desuden udsender træet konstant nær en varmekilde essentielle olier og sporstoffer, som er til gavn for helbredet.
 • Processen teknologi af dette materiale, som regel, er ikke meget kompleks. Samlingen af ​​relativt enkle træstrukturer er tilgængelig selv for børn.

Hængelampe fra kvistene.

 • Lysekroner til at give fra et træ betragtes fortjent som den bedste beslutning. Tross alt er hytten selv designet til en landferie tættere på naturen.
 • Ikke den sidste rolle spilles af prisen på designet. Selvom du bruger elit træ, vil de samlede omkostninger ved hjemmelavede lysekroner være tilgængelige for næsten ethvert budget. Men som regel slutter alle omkostninger ved køb af patroner, pærer og ledninger, og nogle plader eller kviste findes altid i enhver hytte.

Lampens skygge fra de fastlåste sammen laths.

Hvad er ulemperne ved sådanne lamper?

 • Modstandere vil straks fortælle dig om brandfaren ved en sådan lysekrone. I disse udsagn er der selvfølgelig et sandkorn, men med korrekt installation og brug af LED eller andre lavvarme lyskilder er du næsten ikke i fare. Derudover er der massesalg af naturlig imprægnering, der forhindrer ild.

Vigtigt: Sådanne hjemmelavede lamper, uanset hvor du ikke suger dem og uanset hvordan det er korrekt opsamlet, er det yderst ønskeligt at placere nærkilder til åben ild. For eksempel nær pejsen eller i grillpladsen.

Det kombinerede design med metal.

 • Hvor ikke cool, men træmateriale er livligt og meget hygroskopisk. Træ lysekroner til badet ser godt ud, men det er bedre at montere dem væk fra brusere og dampbad. En konstant ændring i temperatur og høj luftfugtighed langt fra at bidrage til bevarelsen af ​​arrayet. I dette tilfælde mere egnet lysekrone under træet.
 • Et andet alvorligt problem med dette materiale er den høj sandsynlighed for skade på rækken af ​​forskellige former for skadedyr. Men som nævnt ovenfor bekymrer ingen dig om at suge din lysekrone med naturlige beskyttelsesforbindelser.

Et par ord om selvmontering

Lysekrone semi-antik med egne hænder fra træ, sagen er helt ægte. Alt i alt er alt du behøver et stort ønske og et standard sæt tømrerværktøjer, som er praktisk taget i alle hjem.

Lysekronehjul

Denne mulighed betragtes som en af ​​de mest almindelige. Med den rigtige tilgang kan denne lampe nemt passe ind i de fleste interiører. Det vigtigste her er at lave et hjul med den ønskede diameter.

Sandsynligheden for, at du vil finde et naturligt vognhjul i det moderne liv, er ekstremt lille. Derfor anbefaler vi at lave det selv. Afhængig af diameteren af ​​understøtningsstrukturen kan du bruge møbelbræt eller krydsfiner med en tykkelse på 12 mm.

Designet er bedre at lave to eller tre lag. Undervisningen er elementær enkel. Du skal tage to eller tre ark og trække dem i hjørnerne med skruer. Derefter er kerne og rand af den ønskede diameter markeret.

Hjul af møbler skjolde.

Den første kerne er skåret, for på denne måde bliver der boret et hul, så stiksavet nemt kan passe ind i det. Hvorefter produktet er skåret Feltet er skåret på samme måde.

Råd: Det er bedre at købe improviserede eger til vores hjul i en hardware butik. Gør dem selv uden en drejebænk vil ikke fungere, og firkantede stænger vil ikke se.

Nest kammeret for.

Når den sammensatte kant og kerne er klar, kan du gå videre til forsamlingen. For at gøre dette skal du have en fleksibel kobbertråd med et tværsnit på mindst 0,75 mm², keramiske lampeholdere, flere reparationsbolte og kæder til ophængning.

Det er ønskeligt at tage ledningen i en glasfiber, ubrændbar fletning. Ledninger kan monteres mellem arkene, idet de tidligere har skåret gennem randen med en mejsel eller mejsel, men da vores hjul vil være under loftet og der ikke er nogen at se på det, kan ledningen fastgøres på fælgets øvre plan. Det er bedre at forbinde parallelt i henhold til 4 + 4, 2 + 6 eller 3 + 5-ordningen.

Suspension på kæden med en rembolt.

Tip: Lav en lysekrone over et langt bord endnu lettere. Til dette er en groft behandlet træbjælke eller en rund naturlig log med et tværsnit på mindst 200 mm ideel. Lampeholdere er monteret i bunden gennem hullerne, og ledninger er startet ovenpå.

Den suspenderede lampe fra en bar.

Træforarbejdning

Håndtere en sådan lysekrone kan være anderledes. Men alle eksperter anbefaler kun at bruge naturlige formuleringer, fordi de under varmeaktion vil fordampe.

Den nemmeste mulighed er at bruge hjemmelavet pebermynteolie. Et glas mynte hældes pr. Liter raffineret, raffineret linolie og sættes på et mørkt sted i 2 uger. Husk at hver dag skal du ryste denne sammensætning.

Hvis du tilføjer naturlig bivoks i forholdet 1: 3, 1: 4 eller 1: 5 til denne olie og opvarmer den i et vandbad, får du en fremragende naturlig mastiks til træ. Hvad angår pletten, er en opløsning af kaliumpermanganat egnet til budgetmuligheden.

Videoen i denne artikel viser, hvordan man opretter inventar.

konklusion

Hjemmelavede lysekroner lavet af træ, oftest lavet i en enkelt kopi, de er unikke og attraktive. For en kreativ person er der ingen ende af arbejdet.

Træ lamper DIY fotos

Originale designer lamper af træ. Hjemmelavede lamper fra træet foto.

Hvis du kan lide at gøre alt sammen med dine egne hænder, anbefaler vi til din opmærksomhed et udvalg af de mest originale trælamper lavet af designere. Men for at lave sådanne lamper er det slet ikke nødvendigt at være designer, bare se på disse billeder, vis lidt fantasi, og du vil lykkes.

Træ er et unikt materiale, der bruges til forbedring af hjemmet siden vores forfædres tid, træ har positiv energi, det er et absolut miljøvenligt materiale. I denne artikel vil vi overveje de mest originale muligheder for fremstilling af lamper af træ.

Loftslamper af træ.

Originale suspenderede lysekroner lamper af træ.

Hjemmelavet lysekrone blomsterhave.

Lysekrone, til lavet af reb. For at lave en sådan lysekrone benyttes en oppustet ballon, som er pakket med et reb, så er rebet dækket af lim, når limen tørrer, ballonen blæser væk, og resultatet er en sådan konstruktion, hvorfra du kan lave en hængende lampe.

Lampen fra pallen. Træpallen er savet i dele, der bruges til fremstilling af lamper.

Lampen er lavet af almindelige køkkenstole.

Wicker lamper. Her er en kurve vævet af en tynd stang og ophængt fra loftet.

Bordlamper af træ.

Natlys af træ.

Gulvlamper lavet af træ.

Lampen kan også laves af en konventionel trækasse eller flere plader.

Lampebord fra den gamle stump.

Jeg anbefaler at se en interessant video master klasse til fremstilling af hængende lampe.

DIY lysekrone - trin for trin instruktioner til begyndere (50 billeder)

Meget ofte kan du se, hvordan kreative mennesker er involveret i den uafhængige oprettelse af forskellige mesterværker. For sådanne personer er det absolut ikke et problem at skabe selv en lysekrone med egne hænder.

Men hvad angår badeværelserne, anbefales det at købe alle de samme små og pålidelige belysningsenheder i specialbutikker.

Indkvartering med kunsthåndværk ser originalt ud.

Hjemmelavet plastflaske lysekrone

For en sådan aktivitet skal du:

 • Øen fra lysekronen, hvis nogen
 • Flerfarvede flasker i store mængder
 • Stålstænger (op til ti stykker)

Sax skal skære figurer fra flasker. Forms gør hvad du vil og vil se på fremtiden lysekrone.

På øen lysekrone skal du vedhæfte kviste (et par stykker). Brug resten til at gøre dem til en pindsvin, der forbinder midt i stangen. Så skal man stadig fjernes, på det sted, hvor lampen vil være.

Udfyld rammen med plast udskårne figurer.

Forbind øen med pindsvinet sammen.

Det er det! Din hjemmelavede plastikekrone er klar.

Træ hjemmelavet lysekrone

For dette produkt skal du forberede:

12 stk. lameller, der anvendes til beklædning døre, op til 45 centimeter.

Til loft egnede liter krukker i mængden af ​​6 stk.

Hvid maling samt træfarve.

Træskruer til træ.

Sandpapir og en sømmer.

Slatsne skal gøres glatte ved hjælp af sandpapir.

Da der bliver brug for et særligt sted for en ledning med elektricitet, skal du i bagkant af lamellerne tage et indsnit.

Tre planochki skal bore, de er vedhæftet loft.

Slatserne er malet i træets farve.

Fra plankerne skal du lave en 6-firkant med den rigtige formular.

Patronen skal fastgøres til hullet på dækslet.

Banker skal rulle op, når pærerne er inde.

Det resulterende loft er bedst malet med let maling.

DIY lysekrone med egne hænder

Til nylon trådkronen skal du bruge:

Plastskål til lampeskærm

Tråd af forskellige farver

Specialpasta til fastgørelse

Først skal du lave pasta. For hende blandes et halvt glas mel med to glas vand. Tilsæt to flere glas vand, hvis temperatur er mere end 60 grader.

Når du koger denne blanding, tilsættes tre sukker sukker til samme sted. Rør godt og vent til blandingen er afkølet.

Garn skal kastes i pastaen.

Hvad du får, du skal vind i en skål.

Efter 24 timer skal du skille lampeskærmen, som du fik fra trådene på skålen.

Det er det! Lysekronen er klar til montering i loftet.

Vigtigt at vide! Da materialerne her alle bruges let og hurtigt brændbart, må du ikke bruge løg mere end sextive watt.

Eller måske ville du se noget ekstraordinært i det indre af dit hjem... Selvfølgelig kan du købe næsten alt i butikken nu. Men fordi du kan lave interessante ting og gøre det selv! Når alt kommer til alt er der i hver person et stykke designer, som nogle gange du bare skal vågne op.

Og at starte en sådan skabelse med en lysekrone er bare en god mulighed. Det vil forresten blive en vidunderlig udsmykning af ethvert hus, spare penge og give mange følelser.

Loftet lavet af sig selv sørger for, at mange ting bestemt til frigivelsen har et andet liv.

Men for en begyndelse er det vigtigt at bestemme hvilken stil af interiør du dekorerer med din egen lysekrone. For unge mennesker ville for eksempel lysekronen i den romantiske stil være stor. Men til udsmykningen af ​​landstedet er perfekt landsstil.