Saros design katalog

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Saros design katalog

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Katalog over stræklofter Saros Design

blanke stræklofter

Glans eller lak stræklofter er den mest populære type stræklofter. Et kendetegn ved glansende lofter - et spejlglans og en god afspejling af lys. Effekten af ​​den visuelle ekspansion af rummet, der kan skabes ved hjælp af et blankt strækloft, kan ikke gentages på nogen anden måde at færdiggøre rummet.

Uigennemsigtige stræklofter

Uigennemsigtige stræklofter er de mest traditionelle stræklofter. Visuelt matte loft gentager den sædvanlige, gipsede overflade. Hvis den traditionelle udsmykning af loftrummet altid har været præget af høj arbejdsstyrke og høj forbrug af byggematerialer. Især når det kommer til lejligheder af det gamle lager, hvor lofterne ofte er i forfald. For at styrke og planlægge sådanne overflader i et rum, skal du til tider bruge dusinvis af poser med byggematerialer. Samtidig er der ingen garanti for, at det renoverede loft over tid ikke vil sprede sig i revnerne. Det tager kun et par timer at installere et matt strækloft, og resultatet vil glæde dig i så mange år.

Sateen strækker lofter

Satinlofterne har deres egen unikke udtryksevne, men sådanne mere "rolige" løsninger giver dig mulighed for harmonisk at udstyre loftrummet uden unødigt påtrengende chic. Samtidig medfører ovennævnte fordele ved satinloft en stor efterspørgsel efter sådanne materialer. Det skal forstås, at i virkeligheden til fremstilling af satinloft som hovedmateriale anvendes alle samme PVC-film, som har en perfekt glat satinoverflade, som bestemmer materialets moderate refleksivitet. Et interessant træk ved satinstrækloft er reflektionen af ​​lys, ikke interiør. Samtidig er der et udsøgt spil med højdepunkter. Derfor anvendes satinstræklofter ofte til udstyr af soveværelser.

Stræklofter med fotoudskrivning

Streklofter med billedudskrivning eller kunststræklofter, som de kaldes, kan blive en rigtig indretning, den vigtigste stilistiske dominans. Dette er en fantastisk mulighed for at føje til det indre af det "manglende" element i indretningen. Kunstlofter er et eksempel på en harmonisk kombination af traditionerne for loftmaleri og moderne teknologier.

Akustiske stræklofter

Stræklofter SAROS DESIGN СOMFORT - En simpel teknologisk måde at skabe akustisk komfort i et rum baseret på en ny linje af perforerede materialer, samtidig med at det opretstående udseende er karakteristisk for stræklofter.

Multi-level stretch lofter

Den traditionelle metode til indretning af flere niveauer med lofter indebærer en tidskrævende proces med at installere specielle strukturer (sædvanligvis varmebestandige), hvorpå der strækkes et strækloft (den såkaldte "indsætter i tørstøbningen"). SAROS DESIGN tilbyder sine kunder en alternativ måde at installere lofter på flere niveauer - hvilket gør loft på flere niveauer fra PVC-film ved hjælp af aluminiumstrukturer.

LED-stræklofter

Til dato er der mange måder at ændre stræklofter på. En af disse originale designløsninger er enheden af ​​lysende stræklofter eller stræklofter af lystransmitterende film. Virkningen af ​​luminescens i sådanne lofter opnås ved at anvende en særlig PVC-film med en vis grad af gennemsigtighed (lysoverførende film). Lys fra kilder til kunstig belysning installeret bag loftet passerer gennem strækloftets lærred og spredes ensartet over overfladen.

Stræklofter med belysning

Indendørs belysning er et af de mest succesfulde designmuligheder for belysning design. Fordelen ligger i ensartetheden af ​​belysning, energibesparelse og lang levetid. Som regel er understøtningsstrukturen lavet til ordre, eller den kan monteres direkte på objektet. Det vigtige punkt er at forhindre strukturen i at scanne gennem strækloftet, når belysningen er tændt.

Stjerneklar himmel

Hvad er loftet "Starry Sky"? Dette er et simpelt design, der gør dit loft levende om dagen, og især om natten. Forestil dig midt om natten, i din lejlighed er der et vindue i den stjerneklare himmel. Værelset er forvandlet, og det er allerede glemt, at du ikke er i naturen, men hjemme. Hvordan virker stjernehimmelloftet teknisk?

Vægpaneler

På SAROS DESIGN kan du bestille et vægpanel med fotoudskrivning. Vi foreslår at installere et panel af PVC film (matte, satin, gennemskinnelig). Du vil modtage en perfekt glat vægbeklædning, der vil skjule alle uregelmæssigheder af væggene. SAROS DESIGN vægpaneler fylder perfekt det tomme vægrum.

blanke stræklofter

FOTO AF GLIDEN STRETCHED CEILINGS

Et eksempel på at installere blanke stræklofter

EKSEMPLER TIL BEREGNING AF OMKOSTNINGERNE AF GLIDEN STRETCHEDE BELØB

Køb blanke lofter

VARNISH STRETCH CEILINGS: RABATTER OG AKTIER

Kunsttryk som gave: Ved bestilling af et strækloft med et kunsttryk på mere end 5 kvadratmeter får du 1 kvm. print helt gratis!

FARVE PALETTE TELEFONER

SAROS DESIGN tilbyder et valg blandt mere end 130 farver af PVC-lakfilm, der anvendes til fremstilling af glatte stretchlofter. Du kan altid være sikker på, at du vil finde den rigtige nuance til dig i vores samling.

Glossy stretch lofter fordele og ulemper

Stræklofter med blank overflade:

 • glatte overflader skaber effekten af ​​at udvide det indre rum
 • godt strakt glans afspejler perfekt det nedre rum og danner en følelse af lyshed og luftighed i hele situationen;
 • Blanke stræklofter er præsenteret af et bredt udvalg af forskellige farver, der gør det muligt at realisere de mest modige designideer;
 • I sådanne lofter kan du installere belysningsenheder for at skabe en designer overheadbelysning;

Glatte lofter har en høj anti-statisk, hvilket eliminerer stødpartiklerne på ydersiden. Stræk glatte overflader, forudsat at de virker korrekt, kan tjene i årtier uden at miste udseendeets tiltrækningskraft. I dette tilfælde er prisen på et blankt loft fuldt berettiget af en lang levetid og pletfri udseende. Vores firma vil gøre for dig et eksemplarisk blankt loft, der helt sikkert vil glæde dig med dens udtryksevne.

Glatte stretchlofter af mættede nuancer er særligt populære til lofter på flere niveauer, de kan give et værelse en lysende accent og udtryksfuld karakter. En anden fordel ved glatte lofter er forskellige farver. Når du vælger farven på det blanke loft, anbefaler vi dig at gå videre fra parametrene i dit værelse. Først og fremmest er dette loftets højde. Farven på andre efterbehandling materialer (tapet, gulve) og grad af belysning af rummet. Og selvfølgelig din personlige smag.

Glatte lofter i badeværelse og køkken

For det første kan disse normalt små værelser meget enkelt forstørres visuelt.

For det andet er de normalt kombineret med glans af indvendige genstande: VVS eller rør, husholdningsapparater, normalt også med glatte overflader (eller bare sådanne kan let købes).

For det tredje er glansen af ​​vandet i det fyldte bad meget glædeligt reflekteret øverst.

Og fjerde, se selv hvad rigtige herrer gør med glatte teksturer fra Saros Design:

Projektet af designer Alexander Kanonenko i School of repair på TNT: højteknologi under et lavt loft

GLÆNTE BELØB I SOVEVÆRELSEN

Og her kan du se, hvordan designeren af ​​projektet, Margarita Licenseq, foreslår at bruge glatte lofter i soveværelset på 13 kvadratmeter.

Det blev besluttet at gennemføre en usædvanlig idé: at lave et soveværelse, hvis beboere vil føle sig så romantisk som på den sydlige kyst af havet.

Det blanke sorte loft på SAROS DESIGN afspejler de lyse overflader af senge, stole, skabe og bordplader. Tretten meter værelse ser mærkbart mere rummeligt ud. På grund af resten af ​​de hvide møbler er interiøret blevet kontrast og lys.

HVILKE VÆLGER AT VÆLGE - GLAD, SATIN ELLER MATTE?

Ved brug af glatte lofter blev der ikke fundet nogen ulemper!

Når man vælger mellem blank, mat og satin, til fordel for sidstnævnte, kan der være et vigtigt argument - en visuel udvidelse af rummet og et rigt farveskala.

Eventuelle spørgsmål? Eller du har brug for hjælp, kontakt vores firma via telefon:

Stræklofter Saros Design

Blandt de mange forskellige teksturer og farver i stræklofter, der tilbydes af forskellige virksomheder, er produkterne fra de mest kendte verdensmærker skilt ud. Fremtrædende producenter skaber produkter af fremragende kvalitet og en utrolig bred vifte. Streklofter fra det franske selskab Saros Design kan henføres til "premium" -kategori af PVC-lofter.

Hvis du startede en reparation, og ideen om at installere et strækloft fra det verdensberømte franske mærke ikke giver dig ro i sindet, så kan du altid købe sådanne færdigvarer i Moskva fra firmaet "Stroy Service". I dag tilhører vores virksomhed kategorien af ​​flagskibene på markedet og tilbyder garanterede produkter af høj kvalitet, hvilket fremgår af talrige licenser, certifikater, kontrakter. Vi tilbyder certificerede lofter til overkommelige priser samt installationstjenester til lofter i henhold til "all-day" -ordningen.

Priser fra 750 gnid / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til forfremmelsen "20% lærred rabat"

Om producenten af ​​stretchlofter Saros Design

Saros Design-mærket har været kendt i mere end 20 år (den officielle dato for grundlæggelsen af ​​selskabet er 1992) som producent af PVC-stræk loftmalerier fra Frankrig, der leverer højkvalitetsfilm og stræklofter til de russiske og europæiske markeder. Allerede i 2000 etablerede virksomheden sin egen produktion af stræklofter i Den Russiske Føderations område, og i dag har Saros Design sine planter i Estland, Ukraine og Tyskland.

I dag har virksomheden certifikater for overensstemmelse med produkter til alle krav og standarder (Rusland og Europa), og produkter fremstillet under Saros Design-mærket besidder ledende positioner på verdensmarkedet for stræklofter med hensyn til kvalitets-prisforhold.

Stræklofter Saros Design. Særlige egenskaber

I dag er PVC-lofter i loftet Saros Design, et af de få i Europa, der er lavet af lærred op til 5 meter bredt, hvilket gør det muligt at installere lofter uden sømme i næsten ethvert område af lokaler. Ved fremstilling af Saros Designlofter anvendes en ikke-brandfarlig PVC-film (varmepistoler anvendes til spænding), som er monteret rundt om rummet (der anvendes et specielt system af profiler). Lofter fra et kendt firma fra Frankrig opfylder europæiske og russiske standarder og er sikre for sundhed.

Sådanne stræklofter deformeres ikke over tid, må ikke falme og ændrer ikke deres oprindelige farve. Levetiden for de franske stræklofter Saros Design er mindst 20 år. Streklofter kan skjule rør, ledninger, revner, uregelmæssigheder i tallerkenen og andre visuelle defekter i bundloftet. Særligt relevant er brugen af ​​franske lofter i nybyggeri, hvor arbejdets tempo er for hurtig og ikke altid er i overensstemmelse med kravene til eksklusiv dekoration.

Tekstur og farve versioner af hængende lofter Saros Design

I dag tilbyder Saros Design mere end 150 farvevariationer og teksturer af lofter, der kan bruges i absolut ethvert interiør. Blandt de mest populære teksturer af hængende lofter Saros Design, som er populære hos vores kunder, kan følgende noteres:

 • Matte (hvid, farve). Lofter fra kategorien "klassisk", som du kan skabe et interiør i en konservativ stil;
 • Sateen (hvid, farve). Stræklofter, der afviger perlefarve og bruges ofte i hvilerum;
 • Glans (hvid, farve). Lofter, der har en spejloverflade, som de ofte bruger af designere til visuelt at forøge rummet i små områder;
 • Marmor, skinnende, ruskind, metal, "Fantasy", "Style";
 • Gennemsigtig. Til fremstilling af sådanne lofter anvendes en speciel PVC-film med lysoverførende evner (i de fleste tilfælde har lærredet en grad af gennemsigtighed på 50%);
 • Perforeret. Disse lofter skelnes af tilstedeværelsen af ​​runde, rektangulære, ovale og andre åbninger (glatte kanter).

Hvorfor købe et strækloft Saros Design i vores firma er rentabelt?

Det er muligt at købe Saros Design stræklofter billigt i hovedstaden i vores firma, der giver sine kunder en 12 års garanti på lærredet og en 3 års garanti ved installation. Efter at have koordineret alle detaljer med vores leder, vil der blive lavet en ansøgning om afgang af teknikeren gage tekniker (gratis), som vil hjælpe dig med at vælge det loft du kan lide i kataloget, tage målinger, beregne estimatet og tilbyde at indgå en aftale på officielt grundlag.

Installation af stræklofter Saros Design er en ret "ren" proces (ingen bevægelse af møbler eller speciel forberedelse af værelset er påkrævet). Installation af PVC-lofter i "Story Service" er også 100% sikker mod eksplosioner, hvilket sikres ved brug af gasflasker fra Norge (mærke RAGASCO).

Vores katalog af stræklofter er kendetegnet ved sin utrolige bredde, og i tillæg til Saros Designlofter kan du altid købe:

 • PVC lofter fra virksomheder fra Rusland, Kina, Tyskland, Italien, Belgien og Frankrig.
 • Stoflofter fra virksomheder fra Tyskland, Italien og Schweiz.
 • Multi-niveau, kombineret, perforeret, gennemsigtigt, 3D-lofter mv.

På strækloftet kan du altid anvende billedudskrivning eller kunstmaleri (anvendt af en professionel kunstner).

Billeder af hængende lofter Saros Design

Ved køb af et nedhængt loft bestiller vores kunder ofte flere tjenester, herunder:

 • Eliminering af eventuelle fejl og skader på en klud;
 • Udvikling af det oprindelige design af loftet;
 • Service vedligeholdelse af lofter;
 • Behandling af stræklofter specielt anti-svampesammensætning;
 • Støjisolering af lofter med Shumostop S-2 paneler.

Stræk loft pris Saros Design

Interesseret i prisen på stræklofter Saros Design for 1m2? Den nøjagtige beregning af omkostningerne kan kun udføres af vores leder, der tager hensyn til rummets område, lærredens tekstur, lysets tilstedeværelse, yderligere hjørner, rør og andre øjeblikke. Den samme leder vil rådgive dig om alle spørgsmål vedrørende valg af strækloft.

I firmaet "Stroy Service" finder du de laveste priser for stræklofter Saros Design i hele hovedstaden (for hvert loft er der "lækre" rabatter og kampagner). Hvis du ikke har nok penge til at købe loftet af interesse, kan du altid arrangere rentefrie rater med vores manager.

Stræklofter for forhandlere fra SAROS DESIGN

Virksomheden SAROS DESIGN, som er førende inden for produktion af klassiske og eksklusive stræklofter, opfordrer forhandlere i stræklofter til at samarbejde! Vi har arbejdet på markedet siden 1996 og har mange års erfaring inden for produktion af stræklofter, avanceret materiale og teknisk base og højt kvalificeret personale, der giver os mulighed for at producere stræklofter til forhandlere på højeste niveau.

Vi er interesserede i et langsigtet partnerskab, og vi inviterer til samarbejde både byggeorganisationer og installationsgrupper af installatører af stræklofter.

Efter at have indgået en forhandleraftale med os, bliver du den officielle repræsentant for varemærket "SAROS DESIGN" i regionen.

Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter og tjenester, der er nødvendige til professionel installation af stræklofter til forhandlere og fleksible samarbejdsordninger.

 • En bred vifte af: klassiske stretchlofter matte, satin og glatte teksturer - mere end 160 farver er altid tilgængelige i virksomhedens varehuse.
 • Eksklusive teksturer af stræklofter (ruskind, metallisk, kameleon, etc.).
 • Spikes af forskellige farver i samme loft, herunder buede pigge.
 • Fotoprint på stræklofter til forhandlere. Biblioteket med tematiske tomter har mere end 2.5 tusind billeder, der passer til storformatudskrivning. Preprinting forberedelse af billeder er lavet af specialister fra virksomheden gratis.
 • Tilbehør til installation af stræklofter (profiler, maskeringsbånd, universelle platforme til fastgørelse af indbygningsarmaturer)
 • Tilpasset installation af to niveauer lofter
 • Indbyggede armaturer og lamper til lofter.

Med os kan du købe stræklofter i løs vægt fra producenten til konkurrencedygtige priser. Alle typer stræklofter er lavet af højkvalitets PVC-film, gennemgår flere trinskontrol, har en brand- og hygiejnecertifikat fra Den Russiske Føderation.

Bliv forhandler af stræklofter Saros Design du er garanteret at få:

 • Højkvalitets produkter og tjenester
 • Gunstige priser - fra os kan du købe stræklofter i løs vægt fra producenten til konkurrencedygtige priser.
 • Den korteste produktionstid (1 dag for klassiske lofter)
 • Hurtig logistik, bekvem leveringsordninger
 • Gratis software (program "Saros Designer2") til bygning og beregning af loftet. Mobilversioner af programmet på Apple og Android platforme
 • Uddannelse og teknisk rådgivning

Når vi indgår en kontrakt, tilbyder vi forhandlere en startpakke med dokumenter, som omfatter:

 • Faktura katalog
 • Et sæt kataloger til udskrivning
 • Sæt af certifikater
 • Certifikat, der bekræfter autoriteten til at repræsentere SAROS DESIGN-varemærket.
 • Et sæt træningsmanualer til installation af hævede lofter (hvis nødvendigt)
 • Programmet bygger stræklofter.

At blive en forhandler af stretchlofter fra Saros Design er bare

For at få alle de oplysninger, du har brug for, for at få mere at vide om Saros Design-stræklofter, startdokumenter, forhandlerprislister, bedes du kontakte nogen af ​​vores kontorer eller forlade en forhandlerapport ved at udfylde en ansøgning på hjemmesiden.

Stræklofter Saros Design Moscow

SAROS DESIGN er 20 års historie med stræklofter. Kombinationen af ​​perfekt stil, teknologi og kvalitetskontrol i den mindste detalje. Hvert minut, 24 timer om dagen, producerer vi 1 m 2 strækloft til vores kunder og partnere. Hver dag installerer vi og vores partnere 1400 m 2 stræklofter i hele Rusland. Arbejde med os, det er rentabelt og pålideligt.

Vi ved, hvordan man laver noget loft unikt og eksklusivt ved hjælp af en stor mængde af en billedbank, herunder forfatterværker lavet til at bestille Saros Design.

At købe stræklofter fra producenten SAROS DESIGN Moscow - det betyder at udnytte erfaringerne med 25 års bæredygtig forretning i Rusland, samt at få tilpassede priser, som folk kan lide.

Hver dag installerer vi og vores partnere mere end 2000 m 2 lofter i hele Rusland.

Vi forstår, hvordan du bruger teknologien korrekt til at gøre smuk, pålidelig, høj kvalitet og sikker, og vi ved alt om loftslofter.

Stræklofter PVC Saros Design 25 år på det russiske marked

I sin moderne form blev stræklofter kendt i Europa i 60'erne og 70'erne sammen med udviklingen af ​​pvc-film, som blev stærk nok til at modstå spændingerne på specielle strukturer. Først blev forskellige systemer brugt til at reparere filmen, og eksperimenter blev udført med dem. Der opstod ting, der blev standard senere, for eksempel et harpoon fastgørelsessystem. Denne teknologi er imidlertid blevet optimal efter detektering af effekten af ​​varmekrympning: nettet er fastgjort i opvarmet og udvidet tilstand, og efter afkøling udgør den en ideel overflade.

I Rusland optrådte PVC-lofter i midten af ​​90'erne. Saros Design specialister var blandt de første til at opdage en ny type loftteknologi til det russiske marked.

Kundebehovene voksede: For det første handlede det om at afslutte små boliger og kontorlokaler, så blev stræklofter brugt i store indkøbs- og sportshuse. I begyndelsen var filmens farvespektrum relativt lille, men det blev nok til at udføre nogen designprojekter. Alt dette blev gradvis muligt: ​​kundernes behov voksede - virksomhedens oplevelse voksede.

Erfaring og resultater fra SAROS DESIGN kan bedømmes her - i vores omfattende portefølje eller se billeder af stræklofter, er alle disse vores egne projekter.

INTERNATIONAL COMPANY SAROS DESIGN

Det europæiske marked for hævede lofter er også ændret og udviklet.
Forfædre af moderne teknologi kan betragtes som fransk. Det var fra dem, at denne teknologi fik en komplet form. Derfor er ofte synonymt med "stretch" "franske" lofter.
SAROS DESIGN i første omgang også først brugt den franske fabrikants praksis. Gradvist udpegede firmaet det bedste af de tilgængelige tekniske komponenter og supplerede denne erfaring med sin egen erfaring.
I løbet af arbejdet blev konstant kvalitetskontrol anvendt og udviklet: både inden for film, installation og komponenter og inden for ledelse.
Kvalitetsstyringssystemet i SAROS DESIGN er certificeret i overensstemmelse med ISO 9001: 2008.
Virksomhedens centrale internationale kontor ligger i Stuttgart, Tyskland. Og rækken af ​​europæiske filialer er ret repræsentativ.
Nu, ved at vælge SAROS DESIGN lofter, kan man selvfølgelig få europæiske designs, perfekt oplevelse, tysk kvalitet og fuld russisk tilpasning.

Sikre materialer til lofter

Saros Design kontrollerer sikkerheden i alle faser og niveauer af arbejdet.

For det første kvaliteten af ​​materialer. Vi arbejder med film, der er blevet testet på internationalt og nationalt russisk niveau.
Ved installation af lofter bruger SAROS DESIGN højkvalitets PVC-film fra de bedste producenter: CTN, SEF (Frankrig), Renolit SE (Tyskland), Alkor Draka (Holland).
Vi anbefaler også den dokumenterede PVC-film, sit eget mærke "SAROS DESIGN", produceret i fabrikker i Kina.
Stræklofter fra firmaet Saros Design er helt sikre for sundhed og er velegnede til installation i de mest krævende rum, f.eks. I børnenes værelser.

For det andet: sikker installation. Ved arbejde med PVC-film anvendes gasvarmevåben. Alle installatører Saros Design - højt kvalificeret, erfaren, uddannet og nøje overholdt sikkerhed.

MAXIMUM SPECTRUM AF FAKTA OG BLOMMER, SOM ER PRÆSENTERET PÅ MARKEDET

Saros Design tilbyder maksimale muligheder, et komplet udvalg af teksturer til lofter. De er alle præsenteret i vores katalog af film. Her finder du ikke bare standard i sine reflekterende egenskaber og overfladetyper: matte, glatte, satinstrukturer, men også eksklusive teksturer: gennemskinnelig, ruskind, marmoreret, læder og så videre.

Ved design, specielt ruminddeling, kan forskellige farver kombineres for bedre effekt, vi kender teknologien til farvepiger.

Farvepaletten har mere end 150 farver, der hele tiden opbevares på lager i SAROS DESIGN-pakhuse.

Og endelig, hvis det ikke er nok for designudtryk, så har SAROS DESIGN alt for at supplere billedet: mere end et dusin fotoprintkataloger med tusindvis af billeder og de mest moderne printere og plottere til UV-teknologi.

ENKEL VISUALISERING AF DIN BELØB

På vores hjemmeside er der en bekvem service til at vælge farve og form af loftet: en online designer. Han giver mulighed for at estimere, hvordan loftet i værelset ligner din vil se ud.
Du kan endda sende numrene på de valgte teksturer, når du bestiller loftet.
Men det kan betragtes som det første og foreløbige stadium i valget af loftet.

Nu er Saros Design en unik service!
Vores designere, efter en foreløbig diskussion, kan få dig til at visualisere dit værelse ifølge et billede.

For enkle teksturer og former for det fremtidige loft kan du bestemme hvilken type afspejling af loftmaterialet.
Og for en kombination af farver, lav den nøjagtige beslutning om deres sammensætning.

Visualisering af dit stretchloft: ægte stil og design fra SAROS DESIGN.

strakt

loft
komfort uden besværet!

andet loft
som en gave

når man bestiller et strækloft
den anden får du som gave

Det perfekte loft uden besværet

Vi værdsætter ikke kun din tid, men også din ro i sindet, så vi arbejder hurtigt og effektivt. Vores ledere vælger en individuel løsning for dig, rådgive om alle problemer.

Takket være en særlig tilgang til installation garanterer Saros Design-firmaets højkvalitetsspecialister højkvalitetsarbejde i måling, fremstilling og installation af stræklofter.

Nøglefærdige løsninger

besparelser

Installation af et strækloft vil i sidste ende koste dig mindre end nogen anden form for finish.

sikkerhed

Stræklofter Saros Design har stor holdbarhed og sparer dig fra naboernes bugter og gipsgips

kvalitet

Vores erfaring og viden giver os mulighed for at løse de mest komplekse opgaver og garantere den højeste kvalitet af arbejdet.

sundhed

Stræklofter Saros Design er lavet af miljøvenlige komponenter og indeholder ikke toksiner, og anti-statisk belægning forhindrer støvakkumulering

Saros Design - den ældste virksomhed i branchen og den absolutte leder inden for levering og produktion af lofter, der blev grundlagt i 1994. Vi leverer individuelle løsninger så hurtigt som muligt i alle større byer i Rusland

 • Tekstur: Hvid satin 9,5 kvm.
 • Producent: Renolit (Tyskland)
 • Fastgørelsessystem: Harpoon
 • Belysning: Spotlights 4 stk.
 • Kryds: Dekorativ maskeringsprofil hvid
 • Yderligere arbejde: Køkken hætte enhed
7845 gnidning.
 • Tekstur: Matt hvid 17,0 kvm.
 • Producent: Renolit (Tyskland)
 • Fastgørelsessystem: Harpoon
 • Belysning: lysekrone 1 stk.
 • Kryds: Dekorativ maskeringsprofil hvid
 • Yderligere værker: Omgå yderligere hjørner 2 stk.
10960 gnid.
 • Tekstur: Hvidt stof 24.75
 • Producent: Clipso (Frankrig)
 • Monteringssystem: Clipso
 • Belysning: lysekrone 1 stk.
 • Abutment: gapless
 • Yderligere værker: Installation af en skjult niche til gardiner 7 m / pog
29505 gnid.
 • Tekstur: Sateen Ivory 10.5 sq. M.
 • Producent: CTN (Frankrig)
 • Fastgørelsessystem: Harpoon
 • Belysning: Hook-type lysekrone 1 stk., Spotlight 4 stk.
 • Kryds: Dekorativ maskeringsprofil hvid
 • Yderligere værker: Omgå en ekstra vinkel på 1 stk., Installation af en skjult niche til gardiner 2 m / pog
9577 gnid.
 • Faktura: Sateenblå Crayola 3,2 kvm.
 • Producent: Renolit (Tyskland)
 • Fastgørelsessystem: Harpoon
 • Belysning: Spotlights 4 stk.
 • Tilstødende: Dekorativ maskeringsprofil i lærredets farve
 • Yderligere værker: Bypassering af en ekstra vinkel på 1 stk., Montering i keramisk flise 7.2 m / pog
5960 gnidning.
 • Faktura: Lak sort Spejl 4 kvm.
 • Producent: Alkor Draka (Frankrig)
 • Fastgørelsessystem: Harpoon
 • Belysning: Spotlights 8 stk.
 • Tilstødende: Dekorativ maskeringsprofil i lærredets farve
 • Yderligere værker: Realkreditlån til garderobe 2 m / pog
8400 gnid.

Kun hos os

Kvalitetstasker

Vi værdsætter vores ry, så vi arbejder kun med dokumenterede fabrikker i Tyskland, Frankrig, Kina. Alle produkter leveres med overensstemmelsescertifikater og opfylder ikke kun GOST, men også strenge krav til sikkerhed og kvalitet af Saros Design

Brand installation

Alle Saros Design samlingshold er fagfolk på deres område, da vi ikke tillader nybegyndere til kunden. Inden han bliver professionel og går til installationen til klienten, gennemføres installatørerne intensiv træning, bestået en kvalificeret eksamen og er akkrediteret til MosObGaz for arbejde med gasudstyr. Vi er så sikre på kvaliteten af ​​vores installationsarbejde, at vi tilbyder kunderne en langvarig garanti for installationens kvalitet.

Udvidet garanti

Vi har været på markedet i over 20 år og er fuldt ansvarlige for vores produkter og servicekvalitet. Derfor tilbyder Saros Design sine kunder gratis garanti i en længere periode: 5 år for installationskvalitet og 15 år for strækstof.

Gør det svært
vælge?

Efterlad en anmodning om en gratis rejse specialist i måling. Han vil rådgive, hjælpe dig med at finde tekstur og farve på dit strækloft, og beregne den endelige omkostning ved nøglefærdigt arbejde. Bare rolig, at en specialists afgang ikke forpligter dig til noget, og du kan når som helst ændre dig.

Hver dag installerer vi
stræklofter i mere end 50 boliger
Hvorfor vælge os?

Company №1

SAROS DESIGN har arbejdet på stretchmarkedet i mere end 23 år, har sin egen produktion, alle nødvendige certificeringer, er blevet anerkendt af den europæiske produktkvalitetsstandard

Egen produktion

Ingen ekstra gebyrer. Vores kunder betaler kun for kvalitet og ydelser.

Erfaring og kompetence

Et højt kvalifikationsniveau skelner alle medarbejdere: fra konsulenter til installatører

Maksimale garantier

Produktgarantien er 15 år, til installation - 5 år.

Kulturarbejdere

Vores installatører dyrkes, rydder og rydder op alle skraldespanden.

Nye lofter om 5 dage

Fra indgåelse af kontrakten til dine nye stræklofter - kun 5 dage. Uden tab af kvalitet.

Premium klasse

Europæiske malerier fra de bedste fabrikker.

Brugerdefineret design

Et stort udvalg af teksturer og farver giver dig mulighed for at vælge stræklofter til dit hjem

tjenester

Vi reagerer hurtigt på kundeforespørgsler og løser problemer, der måtte opstå.

Online-Calculator

Efterlad en anmodning om beregning af det nye strækloft

Saros Design, Moskva

Kan du anbefale Saros Design Services til dine venner?

Tak for din bedømmelse! Andre brugere vil være meget taknemmelige for dig!

Hvis du har noget at sige om Saros Design, bedes du give din feedback.

 • For ejere:
 • Stjerner til webstedet
 • fremmøde
 • Skjul annoncer
 • Hæve virksomheden
 • I guldafsnittet
 • boomer
 • til redigering af Saros Design "> Få redigeringsrettigheder
 • Opret en hjemmeside

SAROS DESIGN, STRETCH OG SUSPENDED CEILINGS

Moskva by

Stræklofter MoskvaSaros Design - produktion, installation og installation af stræklofter i Novosibirsk, Jekaterinburg, Samara, St. PetersburgBilleder af stræklofterAcoustiske lofter på flere niveauer, lofter, stjernehimmel, kugler, buer - stræklofter fra producenten med høj kvalitetsgaranti

-Platforme til indbyggede armaturer og selvfølgelig energibesparende armaturer til stræklofter - DAISY;
-Metalkonstruktioner til lofter, herunder til udstødningsbelysning og lyskonstruktioner ved hjælp af LED-strimler.
-Software til opskæring og fremstilling af lofter;
-Alle mulige informationsressourcer til din egen forretningsudvikling: Faktura kataloger, kunstprint kataloger, DAISY indbyggede armaturer hæfter, en træningsfilm på flere niveauer lofter, lyssystemer og en udendørs belysning, lofter loft installation principper;
Uddanne dine medarbejdere. Uddannelsesprogrammet omfatter:
-Teoretisk base og praktisk udvikling;
-En grundig undersøgelse af specifikationerne for produktion og professionel installation
-Mastering af det oprindelige program "Saros Designer 2", som hjælper med at designe stræklofter af ethvert kompleksitetsniveau
-Fuld rådgivning støtte;
-Systemet med gunstige priser og rabatter på stræklofter
TENSION-lofter.
I øjeblikket er SAROS DESIGN lofter de bedste resultater i den franske stretch loft æra, suppleret med deres egne unikke design:
-Flawless stretch lofter;
-Et komplet udvalg af teksturer: lak, satin, stof, ruskind, mat og glans, kameleoner mv.
-Stor erfaring med at kombinere materialer. Metoden for krumlinisk adhæsion tillader at opnå et komplekst strækloft, for at kombinere farver og anvende en kompleks geometri af mønsteret;
-Det bredeste udvalg af tekniske og kunstneriske løsninger, herunder arbejdet hos professionelle designere, når man bestiller kunstlofter (tegning, kombination af billeder, sammensætning af panoramaer af enhver længde);

Glem ikke, at du altid kan få den mest detaljerede information om organisationen af ​​Saros Design i Moskva på den officielle hjemmeside på firmaets kontor eller ved at ringe ↓

SAROS DESIGN franchise

Franchise "SAROS DESIGN" - det bedste tilbud om åbning af et salgskontor med hævede lofter.

SAROS DESIGN er den største producent af stretchlofter og en højtstående industrileder. Virksomheden har et langsigtet forretningsomdømme blandt partnere og nyder kundernes tillid.

I årenes løb har virksomheden opnået enestående erfaring med at organisere og drive virksomhed. Vores faglige viden er blevet omhyggeligt udarbejdet i vores eget filialnetværk. Nu kan vi selvfølgelig videregive denne unikke oplevelse til vores partnere.

Den mest værdifulde ting for vores virksomhed er at retfærdiggøre vores kunders tillid og glæde dem med deres kvalitet og pålidelighed. Det fælles bidrag fra erfaring, professionalisme i vores venlige team og vores kunders tillid er en garanti for succes og nye resultater i udvikling.

Du vil komme ind på markedet med en succesfuld forretning i et af de mest dynamisk udviklede segmenter med avanceret teknologi, der garanterer at give dig fortjeneste.

Franchise gebyr

- Indgangsgebyret for SAROS DESIGN-franchisen er ikke opkrævet.

- Månedlige fradrag for retten til at bruge franchisen er ikke taget.

Salgskontorformat

SAROS DESIGN tilbyder to formater til at organisere et salgsstue til salgsstue: et separat værelse med et areal på 10-30 m² og en brandzone i salgskontoret til vinduer, døre, reparationer og dekorationstjenester i en byggematerialeforretning.

Giver en stabil forretning

SAROS DESIGN understøtter partneren i alle faser af forretningen hos en partner, der sælger stræklofter:

- udfører træning for en partner i salgsteknologi, måling og installation af stræklofter i henhold til SAROS DESIGN-standarder. Uddannelsesprogrammer, der er udviklet til forskellige uddannelsesniveauer, kan øge konvertering af kontakter og kontrakternes kontraktmæssighed betydeligt.

- giver gratis (CRM) software til effektiv forretningsadministration: kontakt- og kundesporing, måling og installation planlægning, arbejde med kundeloyalitet og andre funktioner giver dig mulighed for hurtigt at styre og styre forretningsprocesser i et firma.

- yder teknisk support, servicestandarder, salgsteknologi, måling og installation af stræklofter

- SAROS DESIGN-selskabet kompenserer delvist partnerens annonceringsomkostninger.

SAROS DESIGN - hævede lofter i Moskva
Installation og installation af stræklofter, Moskva

Køb stræklofter / bestilling installation

Stræklofter i Rusland og ikke kun.


SAROS DESIGN har arbejdet på stretchmarkedet i mere end 23 år, har sin egen produktion, al den nødvendige certificering, har anerkendelse i henhold til den europæiske produktkvalitetsstandard. Derfor er vi blevet en af ​​lederne af loftindustrien i Rusland og leverer individuelle løsninger på kortest mulige tid i alle større byer i Rusland.

Hvert femte loft i Rusland er et SAROS-designprodukt.

Fordelen ved at arbejde med SAROS DESIGN har altid været produktets fremragende kvalitet, virksomheden styrer fremstillingen af ​​lærredet på fabrikken. SAROS DESIGN er det eneste firma, der yder en udvidet garanti på strækloftet SAROS DESIGN, ud over producentens garanti på 15 år.

Ved at købe et strækloft i SAROS DESIGN, får du produktet første hånd fra producenten, vores kontor er direkte i produktion. Du kan altid være sikker, uden undtagelse, at dit helbred og dine kære er 100% sikre.

Vi arbejder for dig på din anmodning og tilpasser tidsrammen fleksibelt til din bekvemmelighed.

SAROS DESIGN Giver loftinstallation af certificerede fagfolk.

SAROS DESIGN Giver vores kunder et designloft - svejset i en lige linje eller langs en buet sti med 2 forskellige mønstre på tekstur.

SAROS DESIGN Tilbyder belysningsdesign / armatur.

SAROS DESIGN Indeholder regelmæssige handlinger for firmaets kunder:

Fremme for SAROSDESIGN KUNDER

Tak for troværdighed!

Ved at underskrive en 100% forudbetalt kontrakt, tilbyder SarosDesign en ekstra rabat på 3%.

Forudbetaling 50% ved aftalens indgåelse.

Rabatter fra 15-30% afhængigt af dit projekt.

SAROS DESIGN er det eneste firma, der vil levere det originale europæiske kvalitetscertifikat.

I SAROS DESIGN KØBER DU IKKE FILM OG KOMPONENTER MED INSTALLATION,

Et produkt af "STRETCH CEILING" UNDER OFFICIAL SALOS DESIGN SIGN !!!

Video om SAROS DESIGN: http://www.potolki.com/video/

Kvalificerede SAROS DESIGN-teknologer kommer gratis til dig, vil ikke kun foretage præcise målinger af lokalerne og give en nøjagtig beregning, men vil også give detaljeret rådgivning om ethvert spørgsmål af interesse for dig, fra fremstilling af stræklofter helt op til principperne og nuancerne for at installere det på dit objekt.

Moskva, st. Admiral Makarov, dom.2, s. 29.

Vi arbejder for dig fra kl. 9.00 til 24.00.